تكرّر @sarepaa Channel on Telegram

تكرّر

@sarepaa


@moh1373

تكرّر (Arabic)

تكرّر هو قناة تليجرام مميزة تهدف إلى تقديم محتوى متنوع ومثير للاهتمام لجميع متابعيها. تم تصميم هذه القناة بعناية لتوفير محتوى يناسب جميع الأذواق والاهتمامات. إذا كنت تبحث عن مكان للاطلاع على آخر الأخبار والأحداث أو للاستمتاع بالموسيقى والفنون أو لمتابعة أحدث النصائح والأفكار الإبداعية، فإن تكرّر هو المكان المثالي لك. nnمن هو تكرّر؟ تكرّر هو قناة تليجرام تهدف إلى تقديم تجربة استثنائية لمتابعيها من خلال محتوى فريد ومتنوع. تتميز القناة بتنوع محتواها واهتمامها بتلبية احتياجات جميع متابعيها. nnما هو تكرّر؟ تكرّر هو مزيج مثالي بين المحتوى الترفيهي والثقافي والتعليمي، حيث يمكنك العثور على كل ما تبحث عنه في مكان واحد. سواء كنت ترغب في مشاركة أحدث الصور ومقاطع الفيديو الرائعة أو في تحقيق الاستفادة من نصائح الخبراء في مجال معين، فإن تكرّر ستكون القناة المثالية لك. انضم إلينا اليوم لتكون جزءًا من هذه التجربة الرائعة!

تكرّر

21 Nov, 08:31


دلیل رقصان بودن امروز:
مربیم یه ریلز از یه رقصنده برام فرستاد و بعد برام نوشت بدنش خیلی اصیل و تمیزه، دیدمش یاد تو افتادم.

لامصب هیچوقتم مستقیم تعریف نمی‌کنه از آدم. با همین تعریفای غیرمستقیمش من تا شب می‌رقصم!

مود هم تعادلیه.

تكرّر

20 Nov, 06:40


هرکدوم از بچه‌های دانشگاه که شماره‌مو می‌گیره و بعد میس میندازه که منم شماره‌شو داشته باشم، «جواب نده» سیوش می‌کنم.

تكرّر

18 Nov, 11:13


چون امروز خستگی مفرطی از تهران موندن و دانشجو بودن احساس می‌کردم، یه تیکه از جنوبو گذاشتم تو جیبم با خودم بردم دانشگاه.

تكرّر

18 Nov, 05:03


گس وات؟
امروز باید برا درس انس با قرآن یه تحقیقی تحویل می‌دادیم در مورد موضوعی که برا خودمون جالبه.
رفتم سرچ کردم چرا انار میوهٔ قرآنیه؟ و امروز یه تحقیق دارم که تحویل بدم!

تكرّر

17 Nov, 07:40


نمایشگاه انار گذاشتن بعد به عنوان ساب‌تایتل نوشتن میوهٔ قرآنی. حتما باید همه چیو بزنن به نام خودشون. اناره دیگه :/

تكرّر

11 Nov, 09:53


امروز درمورد هایدگر ارائه دادم و آخرش، یکی از شعرهاش که مورد علاقهٔ تو بود رو خوندم.
این روزا لابه‌لای هر چیزی که از من هست، نشونه‌هایی از تو هست ولی فقط خودم در جریانشونم..

تكرّر

10 Nov, 11:56


چون این آهنگو دوست داشت و چون نمی‌خواست به این زودی بمیره و چون زبان فقدانم این شکلیه گویا

تكرّر

10 Nov, 11:55


اگه نشد،
درموردش برقص.

تكرّر

10 Nov, 10:21


هنوز دستم می‌ره پستایی که می‌دونم خوشش میادو براش فوروارد کنم. فکرشم نمی‌کردم یه روزی بفهمم فقدان فقط غم نداره.. فقدان اون برای من ناامیدی و کلافگی و ناامنی و تنهایی و خشم و بی‌حوصلگی داره.

تكرّر

10 Nov, 05:23


اگه هنرجو در جستجوی هنر باشه و دانش‌جو در جستجوی دانش و پناه‌جو در جستجوی پناه، بازجو در جستجوی چیه؟

تكرّر

09 Nov, 16:57


تنها راه حل همیشگیم؛
درموردش حرف بزن.

تكرّر

08 Nov, 15:23


استاد "نظریه‌پردازی در روان‌شناسی" که از اول ترم رویکرد کلاسش رو نقد به نظریه‌های روان‌شناسی معرفی کرد و قابل گفتگوترین استاد این ترم به نظر میاد، تو جلسهٔ این هفته وقتی یکی از بچه‌ها نظرش رو درمورد آهو دریایی پرسید، با صریح‌ترین لحن ممکن و با سریع‌ترین واکنش ممکن گفت اختلال داشتن این آدم واضحه. بعد که با اعتراض کلاس مواجه شد گفت بچه‌ها راستیتش اینه که به نفعشه که بگیم اختلال داشته، ما می‌گیم شما هم بگید.
بله شاید تو سیستم قضایی به نفعش باشه اینطور بگیم، ولی تو توییتر و کلاس درس روان‌شناسی به نفع کیه که اینطور بگیم؟

تكرّر

08 Nov, 15:18



دو نکته درباره‌ی ماجرای «آهو دریایی»

در خیلی از صفحه‌ها و از زبان بسیاری از اهالی فن حوزه‌ی «روان» می‌خواندم و می‌شنیدم که درباره‌ی چیستی اختلال و چرایی اختلال‌های اطلاقی و نسبت‌داده‌شده(دوقطبی، روان‌پریشی و نشانگان شخصیتی…) اظهار فضل کرده‌اند و هرکسی به نوبه‌ی خودش در‌این‌باره نظری داده‌است.
به نظرم دو نکته بیش‌ از هر چیز درباره‌ی این واقعه و تبعاتش بهتر است در نظر گرفته‌شود:

۱-تشخیص در دانش روان‌شناختی پدیده‌ای پیچیده و بسیار سخت است. روان‌درمان‌گرِ حرفه‌ای حتی بعضی‌وقت‌ها تا چندین جلسه هم روی مراجعش تشخیص نمی‌گذارد. تشخیص‌ اختلال‌ها نیازمند بررسی عمیق و از نزدیک است. چه‌طور اهالی فن این حوزه، از پیش و بدون هیچ دقت‌ نظری، پذیرفته‌اند این دختر حتماً مبتلا به یک اختلال روان‌شناختی است و حالا درباره‌ی چگونگی و چرایی حادث‌شدن آن فلسفه‌بافی و نظریه‌پردازی می‌کنند؟
آن‌چه این وسط ایجاب می‌کند، پرهیز از تشخیص‌گذاری‌ها و سرزنش حداکثری آن است. نه که تشخیص اختلال‌های روانی روی یک شخص عیب و نقصان شمرده شود، بلکه رعایت اصول حرفه‌ای (چه فردی و در چه بازه‌ی زمانی تشخیص داده) پیش‌شرط است.
به‌نظر می‌آید یک از آن‌ورِ بوم افتادنی این وسط در جریان است. عده‌ای برای این‌که بگویند اختلال‌های روانی یک امر طبیعی و همه‌شمولی در زندگی افراد است و بر نرمالایز‌کردن آن تأکید بورزند، دچار این خطای محاسباتی شده‌اند که از پیش، روی تشخیص‌ مخابره‌شده از طرف خبرگزاری‌ها نادانسته صحه بگذارند.

۲-آن‌چه که در طی ۲۰ ماه اخیر دیده می‌شود، این است که دستگاه تبلیغاتی، برای پدیده‌ی «شوریدگی علیه حجاب» شمشیری تازه تحت‌عنوان تشخیص‌گذاری‌ اختلال‌های روان‌شناختی پیدا کرده‌‌است.
نمونه‌های معروفش مربوط به دو بازیگر زن سینما می‌شد که قاضی در حکم‌شان آن‌ها را ملزم به شرکت در دوره‌های روان‌شناسی کرده‌بود تا حجاب اجباری را رعایت کنند.
بهتر است اهالی فن حوزه‌ی «روان» بیش از هر چیز این پدیده را زیر سؤال ببرند و با پرداختن به آن -به‌جای فلسفه‌بافی و اثبات این‌که عریانی در ملأ‌عام نشانه‌ی کدام اختلال است- تلاش کنند مقابل این سلاح و هجمه بایستند.

هر فردی مختصات روانی خودش را دارد، هر پدیده‌ای تحلیل ویژه‌ای خودش را می‌طلبد و متخصصین حوزه‌ی روان بهتر است برای تفسیر یک موقعیت، این سؤال را مدام از خودشان بپرسند که این رخداد لایه‌ی عمیق‌تری(پنهانی‌تر) هم دارد که احتمالاً از آن غافل شده‌‌‌ایم؟

بیماری روانی عیب نیست،
اطلاق بیمار روانی به یک شخص، بدون بررسی و ارزیابی اصولی آن مذموم است و از همه مهم‌تر بازی کردن در یک زمین که از بیرون سفارش و طراحی شده که دیگر قبح اکبر است!

@BaEmad

تكرّر

08 Nov, 12:14


از ایناست که به هر جایی برسم باید اول از همه ازش به خاطر حمایتاش تشکر کنم. البته چاق شدن این روزام رو هم مدیونشم.

تكرّر

07 Nov, 20:40


صبحایی که هست، صبحم و صبحونه‌م به خیر می‌شه.

تكرّر

07 Nov, 10:14


کسی حرف منو انگار نمی‌فهمه.

•داریوش

تكرّر

05 Nov, 07:57


براتون آرزو می‌کنم همیشه اونی که تو پیاده‌رو جلوتونه، اگر سرعت راه رفتنش از شما بیشتر نیست، حداقل هم‌سرعتتون باشه.

تكرّر

03 Nov, 16:51


اگر به رقص معاصر و کلا رقصیدن «با بدن خودتون» و نه صرفا یاد گرفتن تکنیک از یه معلم و همینطور بازیگری و در نهایت اجرا، علاقه دارید؛ این دوره رو شرکت کنید. رضا خیلی چیزا بلده که منم امیدوارم بتونم ازش یاد بگیرم.

تكرّر

03 Nov, 16:47


دوره «نقطه‌گذار» یک فضای تازه و پویا برای کاوش در حرکت، بدن و تجربه‌های فردی و جمعی در بستر عصر معاصر است. در این دوره، به جستجوی ارتباط‌های نو و خلاقانه میان بدن، فضا و اشیاء پیرامون خود می‌پردازیم. هدف اصلی این دوره، شناخت عمیق‌تر حرکت و کشف جریان‌های حرکتی بدن فردی‌مان است؛ جریانی که همچون نقطه‌گذاری‌های پی‌درپی، بدن را در مسیری از تحولات ظریف و مستمر قرار می‌دهد.

سرفصل‌های دوره

1. شناخت حرکت، بدن و فضا: در این بخش، به مفهوم بدن در فضا و جایگاه آن در رابطه با محیط پیرامون پرداخته و با شیوه‌های درک و مدیریت این رابطه آشنا می‌شویم.


2. بدن و اشیاء: بررسی نحوه تعامل بدن با اشیاء مختلف و کشف تاثیرات متقابل آن‌ها بر یکدیگر، که زمینه‌ساز خلق حرکت‌های نو و معنادار می‌شود.


3. فهم جریان حرکتی بدن من: این بخش به شناخت و کشف ویژگی‌های حرکتی منحصر به فرد هر شخص می‌پردازد و شرکت‌کنندگان را ترغیب می‌کند تا ریتم‌ها و کیفیت‌های طبیعی بدن خود را بشناسند.


4. فرایند خلاق در بداهه‌پردازی: بداهه‌پردازی در حرکت، مسیری است برای بیان خود. در این دوره یاد می‌گیریم چگونه از بدن به عنوان ابزاری برای ایجاد لحظات ناب و در لحظه استفاده کنیم.


5. بررسی جنبه‌های گوناگون رقص و حرکت: در نهایت، شرکت‌کنندگان با رویکردهای متنوع در حرکت و رقص آشنا می‌شوند، از دیدگاه‌های تئوریک گرفته تا تجربه‌های عملی و بدنی که دامنه‌ی بیان و درک را در دنیای معاصر گسترش می‌دهند.



این دوره از شما دعوت می‌کند که با بدنتان به کاوش در دنیای جدیدی از حس و حرکت بپردازید و از طریق درک رابطه‌ای جدید با فضا، بدن و اشیاء، تجربه‌ای متفاوت از زندگی و حرکت را رقم بزنید.



آدرس : محدوده مرکز تهران
هزینه شرکت در این دوره : ۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان
شماره تماس و تلگرام : ۰۹۳۹۴۲۶۹۸۱۹