پرسونا @psychology_personaa Channel on Telegram

پرسونا

@psychology_personaa


پرسونا (Persian)

پرسونا یک کانال تلگرامی است که به موضوع روانشناسی و تحلیل رفتار انسانی می‌پردازد. این کانال توسط کاربر با نام کاربری psychology_personaa اداره می‌شود و محتوای متنوعی در زمینه‌های مختلف ارائه می‌دهد. اگر به درک بهتر خود و دیگران، مدیریت استرس و اضطراب، یا بهبود روابط شخصی خود علاقه‌مندید، پرسونا یک منبع عالی برای آموزش و راهنمایی است. با مطالب علمی و تجربیات شخصی، این کانال به شما کمک خواهد کرد تا روانشناسی را در زندگی روزمره خود به کار گیرید. پیوستن به پرسونا، مانند داشتن یک راهنمای شخصی روانشناسی در جیب شماست. بنابراین، بی‌فکر وارد این سفر آموزشی و تحولی شوید و با ما همراه باشید.

پرسونا

05 Sep, 04:18


انسان موجودی است که همواره دچار قبض و بسط می‌شود، در هستی جاری‌ست و سکون را نمی‌پذیرد، او مدام نمی‌تواند خوشحال باشد و بخندد و در روزمرگی به‌سر ببرد، درست مانند قوانین هستی، گاهی به زیبایی رویش گیاه که از دل سنگ بیرون می‌زند و گاهی یک سرزمین را ویران می‌کند، گویی هر انسان جهانی‌ست، با این تفسیر رنج گریزناپذیر است، انسان در شادی متاثر از عوامل بیرونی‌ست ولی در رنج خود را بازمی‌یابد و این آغاز رشد و شکوفایی‌ست.
یونگ روانشناس سوییسی تعبیر جالبی از انسان خوشحال دارد، بر اساس این تعریف، خوشحال بودن یعنی توانمندی بالای ما در برابر سختی‌ها.
نیچه در یکی از اوقات خموشی و سکوت خود نوشت شاید من بهتر می‌دانم که چرا بشر تنها موجودی است که می‌خندد. تنها انسان است که به شدت رنج می‌برد و مجبور است خنده را بیافریند.

#ادمین

@psychology_personaa

پرسونا

04 Sep, 12:31


وسعت شخصیت هر فرد توسط بزرگی مشکلی که می‌تواند او را از حالت منطقی بیرون آورد تعریف می‌شود.

#زیگموند_فروید

@psychology_personaa

پرسونا

19 Aug, 20:46


ما بیشتر دلباخته‌ی اشتیاقیم تا دلباخته‌ی آنچه اشتیاقمان را برانگیخته است!

تا زنده‌ای، زندگی کن!  اگر زندگی‌ات را به کمال دریابی، وحشت مرگ از بین خواهد رفت! وقتی کسی بهنگام زندگی نمی‌کند، نمی‌تواند بهنگام بمیرد.

از خود بپرس که آیا زندگی را به کمال دریافته‌ای؟ آیا زندگی خودت را زیسته‌ای؟ یا با آن زنده بوده‌ای؟ آیا آن را برگزیده‌ای؟ یا زندگی‌ات تو را برگزیده است؟ آیا آن را دوست داری؟ یا از آن پشیمانی؟ این است معنی زندگی را به کمال دریافتن.

خوب زندگی کردن یعنی ابتدا آنچه ضروری است را اراده کنی و سپس آنچه را که اراده کرده‌ای دوست بداری.
باید طوری زندگی کنیم که انگار آزادیم. گرچه نمیتوانیم از سرنوشت بگریزیم، ولی باید با آن درگیر شویم، باید پیشامد سرنوشتمان را اراده کنیم. باید به تقدیرمان عشق بورزیم.

#اروین_یالوم
#وقتی_نیچه_گریست

@psychology_personaa

پرسونا

19 Aug, 20:42


سلام بر دوستانِ جان و اعضای نازنین کانال‌های آکادمی فلسفه😊❤️

فقط یک ماه از تابستون مونده تا تموم نشده پیشنهاد میکنم یه دوری تو ساحت اندیشه‌ی محض با طرح ده فیلسوف (ده دوره‌ی آموزشی کاملا آماده شده و مدام در حال بروزرسانی) با هزینه‌ی استثنایی ده برابر کمتر از هزینه‌ی اصلی شرکت کنید.
لیست در دوره‌ی آموزشی رو پایین‌تر ارسال میکنم ولی جهت توضیحات بیشتر و ثبت‌نام در طرح ده فیلسوف با آیدی زیر در تماس باشید:
@Philsophyar1988

۱ اسپینوزا و فلاسفه‌ی روشنگری: دنی دیدرو، مونتسکیو، ژان‌ ژاک روسو
۲ فلسفه‌ی شوپنهاور همراه با بررسی رساله‌ی دکترای او خوانش جهان و تاملات فیلسوف و سایر اثارش
۳ هرمنوتیک و روش تفسیر و نقد متون ادبی حقوقی فلسفی و دینی
۴ آموزش اصلی اصلی اندیشه‌ی شیخ الرئیس ابن سینا
۵ آموزش مکاتب سیاسی از صفر از لیبرالیسم تا…
۶ آموزش فلسفه‌ی تحلیلی با محوریت خوانش رساله‌ی منطقی فلسفی ویتگنشتاین
۷ بررسی آموزه‌های هستی و زمانِ مارتین هایدگر
۸ آموزش مبانی فلسفه‌‌ی هنر
۹ آموزش فن ترجمه‌ی متون فلسفی
۱۰ بررسی و خوانش آثار ژان‌پل‌سارتر و آلبر کامو (تبیین تفاوت اگزیستانسیالیسم، نهیلیسم و ابزوردیسم)

عبارت ده فیلسوف رو به آیدی زیر ارسال کنید:

@Philsophyar1988

پرسونا

19 Aug, 20:40


انگیزه اصلی و هدف زندگی گریز از درد و لذت بردن نیست، بلکه معنی جویی زندگی‌ست که به زندگی مفهوم واقعی می‌بخشد، به همین دلیل انسان‌ها درد و رنجی را که معنی و هدفی دارد با میل تحمل می‌کنند.

#ویکتور_فرانکل
#انسان_در_جستجوی_معنا

@psychology_personaa

پرسونا

19 Aug, 07:45


فلسفه‌ی تربیتی لاک

لاک در تعلیم و تربیت بیشترین اهمیت را به رشد منش و شخصیت می‌داد. او می‌گفت هدف اصلی تعلیم و تربیت خویشتن‌داری است که اساس همه‌ی فضیلت‌ها و شایستگی‌ها می‌باشد. البته هرچقدر سلامت جسمانی کودک کمتر باشد خویشتن‌داری هم کاهش پیدا می‌کند، برای همین توصیه می‌کرد کودکان در تمام فصول در هوای آزاد بازی کنند تا بتوانند دشواری‌های اقلیمی را تحمل کنند.

#ادمین

@Sigmund_freudd1939

پرسونا

18 Aug, 22:37


حقیقت انسان به آنچه اظهار می‌دارد نیست، بلکه حقیقت او نهفته در آن چیزی است که از اظهار آن عاجز است.

#زیگموند_فروید

@psychology_personaa

پرسونا

18 Aug, 22:36


گوردون آلپورت روان‌شناسی اجتماعی را کوششی می‌داند برای فهم و تبیین این مطلب که افکار، احساسات یا رفتار افراد چگونه تحت تأثیر حضور واقعی، تصویری یا تلویحی دیگران قرار می‌گیرد.

#روان_شناسی_اجتماعی
#ادمین

@Sigmund_freudd1939

پرسونا

18 Aug, 22:36


هرچيزى درباره‌ی ديگران كه ما را می‌رنجاند می‌تواند منجر به درک عميق ترى از خودمان شود.

#کارل_گوستاو_یونگ

@psychology_personaa

پرسونا

15 Aug, 03:32


جامعه چیزی را که غیر قابل قبول است، چیزی غیر حقیقی می‌سازد.

#زیگموند_فروید

@psychology_personaa

پرسونا

15 Aug, 03:24


هیچ همه‌چیز است!

برای نیرومند شدن ابتدا باید ریشه‌هایت را در هیچ فرو بری و رویارویی با تنهاترین تنهایی‌ها را بیاموزی.

#اروین_یالوم
#وقتی_نیچه_گریست

@psychology_personaa

پرسونا

14 Aug, 19:23


روان‌شناسی هم نظریه در باب شخصیت است و هم روشی برای رواندرمانی. این مکتب را زیگموند فروید بنا نهاد. او در این نظریه به مفهوم ناهشیار پرداخت. ناهشیار افکار، نگرش‌ها، باورها، ترس‌ها، امیال، هیجان‌ها و خواسته‌هایی است که فرد از وجود آن آگاه نیست، اما بر اعمال او اثر می‌گذارد. این امیال یا منع شده‌اند یا در کودکی مورد تنبیه قرار گرفته‌اند و از آگاهی هشیار به ناهشیار می‌روند.

#ادمین

@psychology_personaa

پرسونا

11 Aug, 21:48


حقیقت انسان به آنچه اظهار می‌دارد نیست.
بلکه حقیقت او نهفته در آن چیزی است که از اظهار آن عاجز است...
بنابراین اگر خواستی او را بشناسی
نه به گفته‌هایش..
بلکه به ناگفته‌هایش گوش کن...

#زیگموند_فروید

@psychology_personaa

پرسونا

24 Jul, 17:20


اگر نتوانیم تنهاییمان را در آغوش کشیم، از دیگری به عنوان سپری در برابر انزوا سود خواهیم جست...!
بی حساب بچه دار شدن اشتباه است، بچه دار شدن برای کاستن از تنهایی خویش غلط است، هدف دار کردن زندگی با تولید چون خودی، اشتباه است....
و اشتباه است اگر با تولید مثل، درصدد رسیدن به جاودانگی باشیم...!



(اروین یالوم / وقتی نیچه گریست)

پرسونا

16 Jul, 17:21


⁠■ بگذار دیگران شکوه کنند که عصر ما عصر شرارت است؛ شکوه من این است که عصر ما عصر بیچارگی است، چون شور ندارد.
فکر آدمها ضعیف و سست است مثل نخ باریک... آنچه در دل می پرورانند حقیرتر از آن است که گناهکارانه باشد... شهوتشان بی قوت و بی هیجان است، شور در دلشان خفته است.
وظیفه شان را انجام می دهند... برای همین است که روح من همواره به سوی عهد عتیق بازمی گردد و به سوی #شکسپیر.
احساس میکنم دست کم آنهایی که آنجا حرف می زنند آدمند: نفرت می ورزند، عشق می ورزند، دشمنانشان را می کشند، اخلافشان را نسل اندر نسل نفرین می کنند، گناه می کنند.

■ برگرفته از کتاب #ترس_و_لرز نوشته #سورن_کی‌یرکگور

این قطعه از منظر یک پیرو شیوه زیباشناختی زندگی نوشته شده است، و کیرگگورد یقینا زندگی گناه آلود را توصیه نمی کند؛ اما روشن است که او کمتر دلنگران گناه کردن ماست و بیشتر دلنگران این است که مبادا خودمان را به اعماق آنچه میکنیم پرتاب نکنیم.
...اگر چه "شور سوختن آدمی است" اما در عین حال "برخاستنش از میان شعله ها هم هست."
ولی اکثر آدمها همچنان محتاطند، و می ترسند مبادا دل به چیزی کاذب بسپارند. آدمها از شور بیمناکند، زیرا شور پرخطر است.

👤 #سوزان_لی_اندرسون
📚 #فلسفه_کی‌یرکگور

پرسونا

24 Jun, 10:10


نزد اسپینوزا، غم تعریف دقیقی دارد و باید در پرتو برداشتش از فرد به مثابهٔ «درجه ای اشتدادی از توان» درک شود. غم حالی روانشناختی نیست، بلکه با کاهشِ توانِ بدن ها تعریف می شود و کاهشِ توانِ عمل کردن همواره با اقبال توده ها به بندگی همراه است. غم حالی (affectio, affection) است که در آن توانِ عمل کردن کاهش یافته است؛ حالی که همواره بندگیِ خودخواسته را همراهی می کند.

#ژیل_دلوز
#‌جهان_اسپینوزا

پرسونا

22 Jun, 19:48


عجیب‌ترین خصوصیت فرایندهای ناخودآگاه (واپس زده شده)، که هیچ محققی نمی‌تواند به آنها عادت کند بی آنکه دیسیپلین شخصی شدیدی داشته باشد، ریشه در بی‌توجهی مطلق این فرایندها به [آزمون] واقعیت دارد؛ در این فرایندها، "واقعیت اندیشه با حقیقت بیرونی یکسان انگاشته می‌شود"، و آرزوها با تحقق آرزوها – یعنی با رویداد متناظر - برابر دانسته می‌شود، و این اتفاق به طور خودکار و تحت سلطه اصل باستانی لذت صورت می‌گیرد.

"تمهیداتی در باب دو اصل مرتبط با کارکرد ذهن"
زیگموند فروید

پرسونا

18 Jun, 17:44


▪️ارزش یک چیز، گاه در بهره‌ای نیست که از به دست آوردنش برمی‌آید، بلکه ارزشِ آن در گروِ بهایی است که برای به دست آوردنش پرداخت می‌شود، یعنی به اندازهٔ هزینه‌ای که کرده‌ایم.

👤 #فردریش_نیچه
📚 #غروب_بتها
■ ژاژخایی یک انسان نابهنگام، برآورد من از آزادی، بند 38

پرسونا

16 Jun, 15:00


شواهد روانکاوانه حاکی از آنند که تقریباً همه روابط عاطفی بین دو نفر که برای مدتی تداوم دارد_ ازدواج ،دوستی، روابط بین والدین و فرزندان حاوی از ته نشست هایی از احساسات خصومت و بیزاری است که فقط به سبب سرکوب، به حیطه ادراک در نمی آیند.

روانشناسی توده ای و تحلیل ایگو

عکس:زیگموند فروید، اوتو رنک ،ارنست جونز، ۱۹۱۸ ،اتریش

پرسونا

16 Jun, 07:00


شکوفایی اولیه زندگی جنسیِ دوران طفولیت، محکوم به نابودي است. زیرا که خواسته هاي آن با واقعیت و با مرحله ناکافیِ تحول کودك سازگار نیست؛ این شکوفایی در آزاردهنده ترین وضعیتها و در میان دردناکترین احساسات به پایان میرسد.
از دست دادن عشق و شکست، در پس خود، زخمهایی دائمی را در قالب داغ خودشیفتگی بر حرمت نفس (regard-self) به جاي میگذارد، که به نظر من و همچنین به نظر مارچینفسکی بیش از هر چیز دیگر به «حس حقارت» (inferiority of sense) که در روان رنجوري، شیوع بسیار دارد کمک میکند. جستجوهاي جنسی کودك، که تحولات جسمانی او محدودیت هایی بر آن تحمیل میکند، به هیچ نتیجه ی رضایت بخشی منتهی نمیشود؛ و ریشه گلایه هاي بعدي از قبیل «من نمیتوانم کاري را به اتمام برسانم؛ من نمیتوانم در کاري موفق شوم»، ناشی از همین امر است.

زیگموند فروید | دیگرسوی اصل لذت

پرسونا

16 Jun, 06:00


عشق عاملی تمدن ساز است
در این معنی که تحولی از خودخواهی به دگرخواهی ایجاد میکند.


این امر صادق است هم در مورد عشق جنسی به زنان با همه الزامات اش برای صدمه نزدن به چیزهایی که برای زنان عزیزند و هم در مورد عشق غیر جنسی شده و والایش یافته و همجنس خواهانه به سایر مردان از کار جمعی بر می خیزد.


بنابراین اگر عشق خودشیفته منشانه در توده ها دچار محدودیت هایی میشود که خارج از توده اثری ندارند، این امر خود سند قاطعی است بر اینکه ماهیت شکل گیری توده عبارت است از انواع جدیدی از پیوندهای لیبیدینال بین اعضای توده.

روانشناسی توده ای و تحلیل ایگو
زیگموند فروید
به فارسی سایرا رفیعی