Bullet Journal📒✏ @matabulletjournal Channel on Telegram

Bullet Journal📒

@matabulletjournal


بولت ژورنال و برنامه‌ریزی شخصی

صفحه اینستاگرام:
instagram.com/matabulletjournal

Bullet Journal📒✏ (Persian)

بولت ژورنال و برنامه‌ریزی شخصیnnآیا شما همیشه دوست داشتید یک روزنامه شخصی داشته باشید که همه یادداشت‌ها و برنامه‌هایتان را در آن ثبت کنید؟ پس حتما به کانال Telegram ما ملحق شوید! با عضویت در کانال "Bullet Journal📒✏" یادداشت‌های روزانه خود را ثبت کنید و برنامه‌ریزی شخصی خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهید

این کانال منحصر به فرد برای افرادی است که به دنبال روش‌ها و تکنیک‌های برنامه‌ریزی شخصی هستند. با صفحه اینستاگرام ما نیز عمیق‌تر و با جزئیات بیشتری از دنیای بولت ژورنال آشنا شوید: instagram.com/matabulletjournalnnبه کانال Telegram ما بپیوندید و بهترین نکات برنامه‌ریزی شخصی و یادداشت‌های روزانه را کشف کنید. با ما همراه باشید و زندگی خود را به بهترین شکل ممکن برنامه‌ریزی کنید!

Bullet Journal📒

28 Oct, 03:08


نوبت به پوز طولانی که رسید وقت اون بود که دلو بزنم به آبرنگ
مث هفته پیش کارای یانیک کوربوزو جلوم باز کردم که تکنیکش جلو چشمم باشه
ولی خب همونطور که پیداست به وضوح هنوز هیچ کنترلی رو آبرنگ ندارم و کارم خیلی شلخته و خامه
ولی خب مهم اینه بالاخره شروع کردم با آبرنگ کار کردن😁

Bullet Journal📒

28 Oct, 03:08


چنل هومن جذابه اگه دوست داشتین ببینین🫴🏼
👇🏼👇🏼👇🏼

Bullet Journal📒

10 Sep, 15:56


11 سوال مهم که بفهمی در زندگی چی می‌خوای؟

1. چی تو رو خوشحال می‌کنه؟
خوشحالی فقط شاد بودن نیست، بلکه احساس مفید بودن و هدف داشتنه و اینکه بتونیم خوشحالی رو حتی در مواقعی که تردید داریم حفظ کنیم.
عوامل بیرونی و درونی در خوشحالی نقش دارند. عوامل بیرونی مثل جایی که زندگی می‌کنیم و محیط اطراف و عوامل درونی مثل عزت نفس و توانایی‌هامون.
پس نوشتن فهرستی از چیزهایی که ما رو خوشحال می‌کنه شروع خوبیه.

2. نیازهای شما چیه؟
گاهی چیزی که نیاز داریم با چیزی که می‌خوایم هماهنگه اما گاهی چیزی که نیاز دارین همونی نیست که می‌خوایم.
از خودتون بپرسید کدوم نیازهاتون برآورده شده و کدوم نه. این شامل نیازهای احساسی، مالی و فیزیکی می‌شه. ژورنال‌نویسی کمک می‌کنه خودتون رو بهتر بشناسید و بفهمید قدم بعدی چیه.

3. ارزش‌های فردی شما چیه؟
یادتون باشه که ارزش همون هدف نیست. ارزش‌های بنیادی شما اصولی هستند که شما رو در زندگی هدایت می‌کنند. این ارزش‌ها می‌تونند شامل صبر، صداقت، درستی، وفاداری، خانواده و آزادی باشند. خیلی از ما دوست داریم با ارزش‌هامون زندگی کنیم و فهمیدن اون‌ها می‌تونه کمک کنه بفهمیم چی می‌خوایم.

4. چی به شما هدف می‌ده؟
هر آدمی به یه چیزی علاقه و اشتیاق داره. آشپزی، مراقبت از اعضای خانواده یا کار کردن با حیوانات. وقتی ما کاری رو با علاقه انجام می‌دیم، انرژی مثبتش به اطرافیان هم منتقل می‌شه.

5. چه کارهایی شما رو به تجربۀ غرقگی نزدیک می‌کنه؟
از یاد بردن زمان و مکان همیشه بد نیست. به این معنیه که مغز ما در عرصۀ خلاقیت پرسه می‌زنه و به سوال‌ها و جواب‌های خوبی می‌رسه.
حتماً شنیدین که می‌گن «با جریان همراه شو.» اینجا منظور از جریان همون کاریه که داریم یا علاقه انجام می‌دیم و اون‌قدر در او غرق می‌شیم که زمان از دستمون در می‌ره (تجربۀ غرقگی).
دقت کن ببین کی و در زمان انجام چه کاری زمان از دستت در می‌ره. کارهات رو اولویت‌بندی کن و با تمرکز بهتری انجام بده.

6. اگه هیچ محدودیتی نداشتید چه کار می‌کردید؟
گاهی اوقات به خاطر مسائل مالی یا مشکلات زندگی احساس محدودیت می‌کنیم. اما بیاید بزرگ فکر کنیم و ببینیم اگه محدودیتی وجود نداشت چه کارهایی می‌کردیم؟
وقتم رو چطوری می‌گذروندم؟
باید دقیقاً کجای این دنیا باشم که اون کاری رو که می‌خوام انجام بدم؟
چه چیزایی رو حاضرم فدا کنم تا به هدفم برسم؟
تعریفم از «زندگی خوب» چیه؟

7. چه چیزی رو تحسین یا بهش حسودی می‌کنید؟
تا حالا شده به آدمی مثلاً یه هنرمند، نویسنده، دکتر، معلم یا ... نگاه کنید و تحسینش کنید و دوست داشته باشید جای اون باشید؟ البته گاهی هم این حس حسودیه. با خودتون فکر کنید چرا به این آدم حسودی می‌کنید؟ فکر کردن به این احساسات و شناخت خودتون باعث می‌شه بفهمید این حس‌ها از کجا ناشی می‌شند و شما در زندگی چی می‌خواهید.

8. الگوهای زندگی شما چی هستند؟
حتماً تا به حال اصطلاح «کل‌نگری» رو شنیدید. رویکرد کل‌نگر به یک موضوع به معنای نگاه کردن به بخش‌های مشکل‌سازه و البته محیطی که مشکل در اون وجود داره.
مثلاً ممکنه یه متخصص تغذیه برای درمان افسردگی داروهای معده تجویز کنه چون سلامت معده بر مغز تأثیر می‌ذاره.
ما عادت داریم زندگی خودمون رو به بخش‌های مجزا تقسیم کنیم: خونه، محل کار، دوستان ... در حالی که هر قسمت بر دیگری تأثیر داره. پس باید بدونیم که ما مسیرهای درهم‌تنیدۀ زیادی رو طی می‌کنیم و باید بر اساس اون‌ها اولیت‌بندی و هدف‌گذاری کنیم.

9. چه چیزی نمی‌خواهید؟
شناختن چیزهایی که باید از اون‌ها دوری کنید کمک می‌کنه تا تصمیم‌های بهتری در مورد اهدافتون بگیرید. فکر کنید که چه چیزهایی شما رو خسته می‌کنه یا از نظر روانی تأثیر بدی روی شما می‌‌ذاره.
برای جلوگیری از افتادن در دام این مشکلات می‌تونید اهداف روشنی برای خودتون تعیین کنید: اهداف سلامتی، مالی، شغلی و ...

10. بزرگ‌ترین دستاوردهای شما در زندگی چی بوده؟
شاید در مسابقه‌ای برنده شده‌اید یا با موفقیت از رشتۀ خود فارغ‌التحصیل در دانشگاه شده‌اید؟ آیا راهی وجود داره که دوباره در زندگی این حس رو تجربه کنید؟ دنبال اون راه بگردید.

11. حاضرید سخت تلاش کنید؟
موفقیت – چه بزرگ و چه کوچک – نیازمند تلاشه. هیچ‌چیز بدون تلاش به‌دست نمیاد. انعطاف‌پذیری، خارج شدن از منطقۀ امن و آموختن، درهای بیشتری رو به روی ما باز می‌کنه.
درسته، آسون نیست اما اجازه ندید چند چالش اولیه مانع پیشرفت شما بشه. پس با تمرکز در مسیر هدف‌هاتون قدم بردارید.

#خوندنی
این مطلب رو از این سایت ترجمه و خلاصه کردم: https://www.betterup.com/blog/what-do-i-want
✊🏼💫

Bullet Journal📒

05 Jun, 02:51


https://www.youtube.com/watch?v=kFtR9bQupak
فیلم سفر به ماه ساختۀ ژرژ ملیس
اولین فیلم تاریخ سینما که در اون از جلوه‌های ویژه استفاده شده
ژرژ ملیس خودش شعبده‌باز بوده و در فیلم‌هاش از حقه‌های شعبده‌بازی که بلد بوده استفاده می‌کرده

Bullet Journal📒

12 May, 00:56


#quoteoftheday

Bullet Journal📒

30 Apr, 16:26


نقشۀ ذهنی سوگ

سوگ رو به خاطر اتفاق‌های مختلفی تجربه می‌کنیم: از دست دادن عزیزان، از دست دادن یه دوست، از دست دادن شغل یا تغییر بزرگی در زندگی. سوگ می‌تونه مثل یه سایه ما رو دنبال کنه. یکی از راه های مقابله با این غم و اندوه اینه که وقتی آماده بودید با این سایه دوست بشید و با تهیۀ نقشۀ ذهنی سوگ ببینید که در چه موقعیتی قرار دارید.
نقشۀ ذهنی سوگ شما رو آماده می‌کنه تا با چند قدم قدرت بیشتری برای ادامۀ زندگی پیدا کنید. نقشۀ ذهنی برای ایجاد عادت‌ها، افکار، ایده‌ها و رفتارهای جدید مفیده. با این کار می‌تونین اطلاعات رو در مغزتون پردازش کنید و از اون‌ها برای تغییر پایدار استفاده کنید.

قدم اول: به رسمیت شناختن

قلم و کاغذ رو آماده کنید و مکانی آرام و بدون مزاحمت پیدا کنید. اولین کلمه‌ای که وسط کاغذ می‌نویسید کلمۀ مرکزی شماست. این کلمه می‌تونه همون کلمۀ «سوگ» باشه یا غم یا اسم کسی که از دست دادین یا هر کلمه‌ای که می‌تونه سوگ شما رو توصیف کنه.
حالا شاخه‌ای (خط) از اون کلمه بکشید و کلمۀ «اقرار» رو بنویسید. دور این کلمه دایره بکشید و کلمات مختلفی رو اطراف اون بنویسید که با این غم تجربه می‌کنین. احساساتی که با این غم در شما به‌وجود میاد. تجربۀ هرکسی فرق می‌کنه. می‌تونین جملاتی در وصفش بنویسین یا کلماتی برگرفته از خشم، احساس گناه، ترس ... هرکلمه‌ای که به ذهن‌تون میاد بدون هیچ قضاوتی بنویسید.

قدم دوم: یادگیری
دوباره از کلمۀ اصلی شاخه‌ای بکشید و این‌بار کلمۀ «درس‌ها» رو بنویسید. حالا می‌تونید به راه‌های مختلفی فکر کنید که روی آیندۀ خود تمرکز کنید و راه‌هایی برای ادامه دادن پیدا کنید.
این مرحله در نقشۀ ذهنی سوگ یکی از سخت‌ترین مراحله. چون خیلی سخته که در اون حالت به درس‌هایی که از این موقعیت می‌گیریم فکر کنیم. اما سعی خودتون رو بکنید. ببینید چه درس‌هایی از این سوگ می‌گیرید:
- کدوم قسمت از زندگی من نیاز به توجه داره؟
- چه کاری بیشتر از روزمرگی می‌تونم انجام بدم؟
- این سوگ از من چی می‌خواد؟
- چه قدرتی می‌تونم از این موقعیت بگیرم؟
هرچیزی در زندگی درسی برای ما داره که باید کشفش کنیم. این مرحله کمک می‌کنه تا دلایلی برای ادامه دادن از دل این سوگ کشف کنیم.

قدم سوم: ترمیم
وقتی درسی رو که باید از غیرممکن‌ها یاد گرفتید، حالا می‌تونین روی چیزهایی تمرکز کنید که به بهبودی شما کمک می‌کنند. ترمیم یه روند ادامه‌داره و ممکنه هیچ‌وقت به‌طور کامل بهبود پیدا نکنید اما راه‌هایی وجود داره که آسیب رو مدیریت کنید.
حالا کلمۀ ترمیم رو بنویسد و اطراف اون کارها و فعالیت‌هایی رو بنویسید که شما رو خوشحال می‌کنه. هرکاری که باعث می‌شه امید و انگیزه بگیرید.
یه سرگرمی جدید، پیوستن به یه گروه، یادگیری زبان جدید یا شروع مدیتیشن و ذهن‌اگاهی. می‌تونید اسم افرادی رو هم که می‌تونید روی اون‌ها حساب کنید تا از نظر عاطفی شما رو حمایت کنند بنویسید.
هدف از این کار حواس‌پرتی نیست، هدف اینه که در عین حالی که درد و آسیب خود رو می‌پذیرید، انرژی خودتون رو صرف درمان خود کنید.

قدم چهارم: مرور (به‌طور منظم)
مرور منظم نقشۀ ذهنی سوگ به مغز شما کمک می‌کنه تا دوباره روی کاری که انجام می‌دین تمرکز کنید. این کار باعث می‌شه بفهمید کجا دارید خوب عمل می‌کنید و چه تغییراتی داره در شما به‌وجود میاد و چه چیزی به توجه و زمان بیشتری نیاز داره تا بتونید با این غم و اندوه کنار بیاید.
هر سوگ ممکنه محرکی داشته باشه که دوباره زخم‌های قدیمی رو باز کنه، مثل سالگردها یا به یاد اوردم خاطره یا دیدن چیزی. مرور نقشۀ ذهنی سوگ در این مواقع می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه.

#خوندنی
❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

Bullet Journal📒

28 Apr, 05:38


#quoteoftheday

Bullet Journal📒

19 Apr, 07:17


https://youtu.be/BFsyaL2lsdA?si=PE0Fd9vrgDhRHtST

یه ولاگ مفصل درباره بولت ژورنال گذاشتم یوتیوب

Bullet Journal📒

12 Apr, 20:54


https://www.youtube.com/@GreatArtExplained
https://www.youtube.com/@LearnAboutArt
https://www.youtube.com/@art21org

چندتا کانال یوتیوب هنری خوب پیدا کردم گفتم معرفی کنم

Bullet Journal📒

07 Apr, 03:31


https://www.youtube.com/watch?v=kOLv3Q5ioc0&t=31s
New Vlog

Bullet Journal📒

01 Apr, 04:30


ولاگ جدید گذاشتم در باب رهایی از آرت بلاک
https://youtube.com/@matamoon

Bullet Journal📒

31 Mar, 20:55


#quoteoftheday

Bullet Journal📒

30 Mar, 01:52


🩵💛🧡💜🤍🩷
تا حالا در مورد مدیتیشن با رنگ‌ها چیزی شنیدین؟ چند روز پیش توی یه سایت خوندم و می‌خوام اینجا برای شما هم بنویسم.

مرحله یک – در جای راحتی بنشینید و تکیه بدین و دستتون رو روی زانوهاتون در حالت ریلکس بذارین.
مرحله دو – وقتی آماده شدین، چشماتون رو ببندین و به نفس‌هاتون توجه کنین. همین‌طور که آروم نفس می‌کشین مراقب باشین که طول بازدم‌هاتون دوبرابر دَم‌ها باشه.
مرحله سه – حالا به رنگی فکر کنین که شما رو آروم و خوشحال می‌کنه. خودتون رو ببینین که توسط اون رنگ احاطه شدین و اون رنگ با دَم وارد ریه‌هاتون می‌شه و در کلِ بدنتون پخش می‌شه.
مرحله چهار – حالا رنگی رو که باعث ناراحتی شما می‌شه تصور کنین که هنگام بازدم از ریه‌هاتون خارج می‌شه.
مرحله پنج – همین‌طور به این نفس کشیدن ادامه بدین. رنگ آرامش‌بخش رو از بینی وارد کنین و رنگ ناراحت‌کننده رو از دهان بیرون بدین (بازدم دوبرابرِ دم) و خودتون رو غوطه‌ور در اون رنگ آرامش‌بخش تصور کنین.
مرحله شش – کم‌کم تمام اون رنگ ناراحت‌کننده از بدنتون خارج می‌شه و شما توسط رنگ آرامش‌بخش احاطه می‌شین. حالا هاله‌ای از اون رنگ خوب رو دور خودتون حس می‌کنین.
مرحله هفت – حالا این سپر محافظ رو بزرگ و بزرگ‌تر کنین تا تمام محیط اطرافتون رو در بر بگیره.
مرحله هشت – کم‌کم تنفس‌تون رو به حالت طبیعی برگردونین و به محیط اطراف آگاه بشین.
مرحله نه – می‌تونین بعد از اینکه مدیتیشن رنگ‌ها رو انجام دادین در موردش فکر کنین یا بنویسین. کدوم رنگ برای شما آرامش‌بخش بود و کدوم ناراحت‌کننده؟ و اینکه چه حسی داشتین؟

#خوندنی

Bullet Journal📒

24 Mar, 16:50


#پیشنهادکتاب
این کتاب درباره پذیرفتن این نکته‌ست که تو نمی‌تونی همیشه از همه بهتر باشی و خیلی بهتر از تو وجود داره و تو در نهایت باید کار خودتو بکنی و ممکنه گند بزنی و طبیعیه و در دنیا خیلی بهتر از تو وجود داره و باید بپذیری.
این کتاب برای هنرمندان تازه‌کاریه که می‌خوان کار هنری رو شروع کنن ولی فقط برای هنرمندان نیست و برای همه می‌تونه مفید باشه.

Bullet Journal📒

24 Mar, 16:46


#quoteoftheday

Bullet Journal📒

19 Mar, 17:58


سال نو مبارک🌱

Bullet Journal📒

19 Mar, 06:03


My TikTok:
https://www.tiktok.com/@matamoonstudio

Bullet Journal📒

16 Mar, 03:23


🎬
ده تا از بهترین فیلم‌هایی که در ۱۴۰۲ دیدم.

(بدون ترتیبِ دوست داشتن)

My 1402 top 10 movies:

1. Tin & Tina
Director: Rubin Stein

2. Beau Is Afraid
Director: Ari Aster

3. The Boy and the Heron
Director: Hayao Miyazaki

4. Le Regne Animal (Animal Kingdom)
Director: Thomas Cailley

5. Syk Pike (Sick of Myself)
Director: Kristoffer Borgli

6. The Teachers' Loung
Director: Ilker Çatak

7. The Zone of Interest
Director: Jonathan Glazer

8. Anatomy of a Fall‌
Director: Justine Triet

9. Seven Winters in Tehran
Director: Steffi Niederzoll

10. Cobweb
Director: Samuel Bodin

#پیشنهادفیلم