دکتر سرگلزایی drsargolzaei @drsargolzaei Channel on Telegram

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

@drsargolzaei


Psychiatrist ,Social activist

Email: [email protected]

drsargolzaei.com
Instagram.com/drsargolzaei
https://twitter.com/drsargolzae
https://youtube.com/@sargolzaei
https://m.facebook.com/drsargolzaei

First Post:
https://t.me/drsargolzaei/7

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei (Persian)

در کانال تلگرام دکتر سرگلزایی، شما با یک روانپزشک و فعال اجتماعی فوق العاده آشنا می شوید. دکتر سرگلزایی به عنوان یک روانپزشک با تجربه و متخصص در زمینه های مختلفی همچون اضطراب، افسردگی، اعتیاد و اختلالات روانی دیگر، آماده است تا به شما کمک کند. علاوه بر این، او یک فعال اجتماعی است که برای بهبود وضعیت جامعه و افزایش آگاهی درباره مسایل روانی و اجتماعی، تلاش می کند. شما می توانید از آدرس ایمیل [email protected] با او تماس بگیرید یا وبسایت drsargolzaei.com و حساب های اینستاگرام، توییتر، یوتیوب و فیسبوک او را دنبال کنید. اگر می‌خواهید با اولین پست او آشنا شوید، می توانید این پست را از طریق لینک زیر ببینید: https://t.me/drsargolzaei/7

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

20 Nov, 15:51


⭕️🔴سخن_همیشه

اگر شما گیوتین را به جلوی صحنه آورده‌اید و آن را با این شادمانی و افتخار افراشته و به آسمان رسانده‌اید فقط برای این است که «بریدن سر از همه‌ی کارها آسان‌تر است و پروردن اندیشه در سر، از همه‌ی کارها دشوارتر».
پرچم شما کهنه‌پارچه‌ای بیش نیست... نماد ناتوانی.

📚تسخیرشده‌گان (جن زدگان)

فئودور داستایوفسکی

@niyazestanbarani
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

20 Nov, 00:28


در کنار هم بایستیم و علیه ظلم، ستم و جنایات رژیم نسبت به مردم ایران اعتراض کنیم. این تجمع برای بچه‌های اکباتان و  از سه‌شنبه‌های اعتراضی زندانیان علیه اعدام برگزار می‌شود.

🟠 گروه زن، زندگی، آزادی - گوتنبرگ، سوئد

📅 تاریخ: شنبه، ۲۳ نوامبر

📍 مکان: مقابل ایستگاه مرکزی قطار، Drottningtorget

زمان: ۱۴ تا ۱۵

حضور شما صدای اعتراض ما را رساتر خواهد کرد.


نه_به_اعدام
#کارزار_جهانی_نه_به_اعدام_در_ایران
https://t.me/no_to_execution_in_iran
تماس:
@NoToExecutions_Tamas

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

19 Nov, 22:03


⭕️ مصاحبه‌ی محسن مخملباف با هفت رسانه‌ی ژاپنی به مناسبت اکران دو فیلم از خانواده‌ی مخملباف در ژاپن
۱. روزنامه Mainichi
۲. روزنامه Nikkei
۳. روزنامه Yomiuri
۴. وب Yahoo
۵. شبکه‌ی Kyodo News
۶.تلویزیون Sakura
۷. مجله Vogue

⭕️ سرفصل‌های مصاحبه:
. فلسطین و اسراییل
. نجات هنرمندان افغانستان
. سینما
. فیلم مستند
. فیلمسازی با موبایل

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

19 Nov, 21:08


🔴روش‌های تشخیص دمانس در سالمندان

A Mini-Mental State Examination (MMSE) is a set of 11 questions.
It's used by to check for cognitive impairment.
The test takes about 5 to 10 minutes.
The top score for the MMSE is 30 — a score of 25 or higher is said to be normal.
You do not need to prepare or study for the MMSE

https://youtu.be/aOgXp7ej7BY


@drsargolzaei
@drsargolzaeipodcast

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

19 Nov, 18:40


⭕️ وبینار رایگان در کانون نگرش نو

🔹 موضوع:
«آزادی و فردیت مستقل»

🔹 یکشنبه پانزدهم دسامبر
( ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۳)
🔹 ساعت:
✔️ دوازده ظهر تورنتو
✔️ هشت و‌نیم شب تهران
✔️ مدت جلسه: دو ساعت
✔️ در فضای زوم

⭕️ مدرسین:

🔹دکتر عطا هودشتیان
(نویسنده و استاد دانشگاه)
محقق فلسفه و علوم سیاسی
🟡 موضوع صحبت:
«آزادی تنیده در فردیت»

🔹 دکتر محمدرضا سرگلزایی
( روان‌پزشک)
🟡 موضوع صحبت:
«سبکی تحمل‌ناپذیر آزادی»

کانون_نگرش_نو

جهت ثبت نام لطفا در واتزاپ به ما پیام دهید.

+14168797357

طرح از Vladimir Kazanevsky
منبع: http://www.cartoonmovement.com/cartoon/personal-freedom-people

@kanoonnegareshno
@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

19 Nov, 06:29


⭕️ بنیاد چشم‌انداز ایران آزاد، یکشنبه ۲۴ نوامبر ۲۰۲۴، نشستی را پیرامون چالش‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت‌‌ زنان، به‌صورت حضوری در تورنتو، برگزار می‌کند
در این گفتگوی تعاملی، تجربه‌های موفق و ناموفق یکدیگر را می‌شنویم و دانش‌ِ اندوخته‌‌مان را در این مسیر با یکدیگر به اشتراک می‌گذاریم.

🔹 زمان: ۲۴ نوامبر، ساعت: ۳:۳۰ بعد از ظهر

🔹 مکان: تورنتو _۵۱۱۰ خیابان یانگ_نورث یورک سنتر (طبقه پایین)_مموریال هال

⭕️ برای اطلاعات بیشتر، لطفا صفحه بنیاد چشم‌انداز ایران آزاد را دنبال کنید:


https://www.instagram.com/cheshmandaz_foundation?igsh=MXJ1M2VyNTVseTduZg==

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

18 Nov, 22:13


⭕️ دوره‌ی آنلاین «بازی‌های پنهان در روابط»

📆سه‌شنبه ها عصر:
سوم، دهم و هفدهم دسامبر
هفتم، چهاردهم و بیست و یکم ژانویه

شش جلسه‌ی ۲ ساعتی

🕖 ساعت ۷ شب به وقت تورنتو (۴ عصر به وقت ونکور)

🗣️برگزارکنندگان:
فرشته ثامنی‌پور، دکتر‌ محمدرضا‌ سرگلزایی، کمال مؤمن‌زاده

💳هزینه‌ی کل دوره‌ی شش جلسه‌ای:
۶۰۰ دلار

⭕️درصورتی که بیمه‌ی تکمیلی داشته باشید که خدمات سوشال‌ورک یا سایکوتراپی را پوشش می‌دهد، می‌توانید هزینه‌ی این کارگاه را از بیمه تقاضا کنید. برای دریافت رسید با ما تماس بگیرید.

لینک پیش ثبت نام :

https://square.link/u/tDyqanpr

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

18 Nov, 17:48


جستاری در باب وظیفه‌ی اجتماعی

📝سهیل سرگلزایی

نخست
خانه‌ی من به فاضلاب شهری وصل نیست و چاه دارد. یعنی زیر ساختمان چاه بزرگی کنده شده که پسماند سورچرانی‌های ما آنجا جمع می‌شود و هر چند ماه یکبار، بسته به بارندگی و عوامل دیگر، نیاز است که تخلیه بشود تا جا برای پسماندهای تازه باز بشود. واحد من در طبقه‌ی اول قرار دارد؛ نزدیک‌ترین واحد به چاه. این است که برای من وضعیت چاه بسیار حائز اهمیت است. چند دفعه‌ای پیش آمده که چاه نیاز به تخلیه داشته است اما تخلیه به تعویق افتاده و همزمان یک باران نابهنگام هم غافلگیرمان کرده. نتیجه آنکه فاضلاب، با فشار و ناگهانی، از چاه‌های حمام و دستشویی من به بیرون پاشیده شده و زندگیم را به لجن کشیده است.
حالا من نسبت به پر بودن چاه وسواسی شدید پیدا کرده‌ام و به محض اینکه گمان کنم چاه در مرز پر شدن است برای تخلیه آن تلاش می‌کنم. چرا که وقتی چاه بالا بزند تنها باید نشست و نظاره کرد. هیچ تلاشی برای پایین آوردن سطح فاجعه نمی‌توان انجام داد که به آلودگی بیشتر خودت منجر نشود.
این چاه درس مهمی برای من با خودش آورده است؛ جلوگیری از فساد نیاز به وسواسی روزانه دارد. باید هربار که فضولاتی تولید می‌کنم از خودم بپرسم که چاه در چه وضعی قرار دارد. همین موضوع درباره‌ی زباله‌ها هم صادق است. هر کیسه‌ی زباله‌ای که روزانه تولید می‌کنیم جایی تخلیه می‌شود و اگر ما به زباله‌ی تولیدی‌مان بی‌اعتنا باشیم، بازیافت و کاهش استفاده از پلاستیک را پشت گوش بیندازیم، روزی زباله و امراض مرتبط با آن از چاه‌های زندگیمان با فشار بیرون خواهد زد و آن روز کاری جز آلوده شدن از دست کسی ساخته نیست.
اما فضولات دیگر چه؟ فضولات فرهنگی، روانی، اقتصادی و عاطفی ما به کدام چاه می‌ریزند و از چاه چه کسی به بیرون فواره می‌زنند؟

دو
در مدرسه رفیق شفیقی داشتم که به طبقه‌ی اجتماعی ضعیف‌تری نسبت به دیگر همکلاسی‌ها تعلق داشت. بگذارید اسمش را سعید زمانی بگذاریم. تابستان‌ها که بقیه‌ی بچه‌ها کلاس شنا و ژیمناستیک و زبان و... می‌رفتند او به مسجد می‌رفت تا بتواند مفتی پینگ‌پنگ بازی کند. گاهی ناهار یا میان وعده‌ای را هم همانجا می‌ماند. گاهی در جشن‌ها و تعزیه‌ها شرکت می‌کرد و همانطور که در هر گروه انسانی‌ای باید کم‌کم گوشه‌ای از کار را بگیری تا تو را هم‌قبیله‌ای کنند، او هم کم‌کم گوشه‌ای از کار را گرفت و در مسجد هم‌قبیله‌ای شد؛ چرا که آنجا به فکرش بودند، بازی و غذایش را مهیا می‌کردند و معنایی به بی‌معنایی جهانش می‌آویختند.
چند سال پیش بعد از مدتها دیدمش؛ شده بود یکی از آنها. حرف‌های آنها را می‌زد، مدل آنها لباس می‌پوشید و در نگاهش خشمی را نسبت به خودم می‌توانستم ببینم. حادثه ناگزیر است؛ افراد با آنهایی احساس هم‌قبیله بودن می‌کنند که به فکر میز پینگ‌پنگشان باشند. حال آنکه وقتی خانواده‌ی من یا ما فرزندانشان را به کلاس‌های مختلف می‌فرستادند حواسشان به کودکی نبود که جایی برای چند ساعت پرسه زدن رایگان ندارد. پس روزی چاه بالا خواهد زد و سعید من را زیر باتومش سیاه و کبود خواهد کرد. چرا نکند؟ کی من در روزهای سلامت و امنیتم به روزگار او فکر کرده‌ام؟
و البته فکر کردن کافی نیست، کی کاری برایش کرده‌ام؟

سوم
قریب به سی نفر را به یک موسسه‌ی مردم‌نهاد سوادآموزی دعوت می‌کنم تا هرکدام هفته‌ای دو ساعت به کودکانی که در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند آموزش بدهند؛ به سلیقه‌ی خودشان می‌توانند هنر، زبان، ریاضی و... را تدریس کنند. تنها هفته‌ای دو ساعت! از سی نفر هشت نفر می‌مانند و شروع به همکاری می‌کنند. از هشت نفر چهار نفر بعد از دو ماه حضور ناپیوسته منصرف می‌شوند و تنها دو نفر یکسال با استمرار ادامه می‌دهند.
بیست و هشت نفر دیگر نمی‌توانند دو ساعت در هفته‌شان را، با نظم و تعهد، وقف مسئولیتی کنند که خودشان طالبش بودند و تلاش کنند تا میز پینگ‌پنگ بدهند به سعیدهایی که اگر ما بهشان میز پینگ‌پنگ ندهیم جذب جایی می‌شوند که از آنها سرباز تربیت می‌کند.
چند ماه بعد دوستی از آن بیست و هشت نفر منصرف به من پیام میدهد که: «نمیدونستم اینقدر ترسو و بی‌وجودی...» چرا که من در واکنش به خبری در رسانه‌های اجتماعی پُست و توییت خاصی نگذاشته‌ام!
@szcafe

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

18 Nov, 17:48


چهارم
داستایوفسکی در جایی از کتاب برادران کارامازوف میگوید اکثر مردم روسیه می‌توانند در یک لحظه برای وطن شهید شوند، اما کمتر کسی را می‌توان در روسیه یافت تا با کار سخت و هدفمند وطن را جای بهتری برای زندگی بکند! به گمان من حلقه مفقود جهان امروز در همین جمله نهفته است؛ نظم، دیسپلین و تعهد بلندمدت.
به گمان من ما دوست داریم در دورانهای کوتاه، حتی با پذیرفتن خطر بسیار، تغییرات اساسی ایجاد کنیم. این است که روحیه‌ی انقلابی را تحسین می‌کنیم و روحیه‌های منظم را تحقیر. بسیار دیده‌ام که ما در زندگی روزمره‌مان افرادی را که باید سر ساعت به قرارشان برسند، افرادی که با وسواس زباله‌هایشان را جدا می‌کنند و افرادی را متعهدانه هدفی را دنبال می‌کنند به ملانقطی بودن و سخت گرفتن زندگی متهم می‌کنیم. اساتید دانشگاهی زیادی را می‌بینیم که صفحات مجازی‌شان پر شده‌اند از نقد و اعتراض اما دانشجوهایشان هر روز نیم ساعت باید در کلاس بنشینند تا استاد پیدایش بشود و وقتی هم پیدایش می‌شود کلاس را با روش دیم‌کاری و بی‌هیچ درسنامه‌ی ازپیش‌فکرشده‌ای مدیریت می‌کند.
پزشکان معترضی که دانش و سوادشان را صرف عمل زیبایی و تزریق ژل می‌کنند؛ دانشی که می‌تواند کودکی را از فلج شدن یا مادری را از مرگ نجات دهد.
مهندس‌های جان به لب رسیده‌ای که وقتی خوب می‌شناسی‌شان درمیابی که در پروژه‌های عظیم دولتی و پولشویی ناظر بوده‌اند.
تاجران رمزارز و معاملات بورسی که پولشان را روی شرکت‌هایی سرمایه‌گذاری می‌کنند که از ماهیت کارشان اطلاعات دقیقی ندارند.
معلم‌هایی که معتقدند اوضاع خوب نیست اما اولین مبانی کار با کودک را مطالعه نکرده‌اند.
همه و همه و همه من را به این باور رسانده که تغییرات اساسی نیاز به روحیه‌ای وسواسی دارد تا روحیه‌ای انقلابی؛ وسواس روی لباسی که می‌خریم، شغلی که قبول می‌کنیم، کتابی که می‌خوانیم، موسیقی و محتوای فرهنگی‌ای که برای یکدیگر به اشتراک می‌گذاریم، شیوه‌ای که فراغتمان را با آن پر می‌کنیم و بسیار چیزهای دیگر.
باید در هر لحظه‌ی زندگی مواظب بود که من مشغول تولید چه پسماندی هستم و پسماند من در کدام چاه می‌ریزد؛ چرا که چاه که بالا بزند برای هر تغییری دیر است!

@szcafe

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

18 Nov, 03:20


🔴 سی وششمین جلسه‌ی کارزارجهانی #نه_به_اعدام

🔹 یکشنبه  ۱۷ نوامبر ساعت ۱۹ به وقت اروپای مرکزی:


پخش صدای زندانیان داخل کشور  در اعتراض به حکم اعدام وریشه مرادی

شهلا دانشور :
سه‌شنبه‌های اعتراضی زندانیان داخل کشور ( ۴ دقیقه)
Olaf Götze:                                       
گزارش سه‌شنبه‌های نه به اعدام درمونستر آلمان (۲ دقیقه)

عبدالله اسدی :
گزارش سه شنبه های اعتراضی درگوتنبرگ سوئد (۲ دقیقه)

حمید زرشناس:
گزارش از ونکوور (۲ دقیقه)

مرسده قائدی:
اکسیون لندن در حمایت از آهوی دریایی (۵ دقیقه)

حسن صالحی:
حکم اعدام وریشه مرادی (۵ دقیقه)

حمید اخوی :
بیانیه‌ی دادخواهان و فعالین حقوق‌بشر علیه حکم اعدام وریشه مرادی و سونامی اعدام‌ها در ایران (۳ دقیقه)

شیرین شمس :
بیانیه مشترک فعالین و تشکل‌ها: راه خروج از بحران جنگ افروزی، نقش‌آفرینی‌های مردم آزادی‌خواه و سازماندهی اعتراضات و اعتصابات سراسری (۵ دقیقه)

هرمز رها :
دیدار اعضای کمیته بین‌المللی علیه اعدام با نماینده وزارت امور خارجه سوئد و درخواست آزادی احمدرضا جلالی و در لیست گروه‌های تروریستی قرار دادن سپاه پاسداران و... (۵ دقیقه)

بهروز اسدی :
کنفرانس نقض حقوق بشر در برلین و صحبت‌های مسیح علی‌نژاد در رابطه با 
خرده‌رسانه ها و مستبدان بزرگ

و همچنین قرار دادن سپاه پاسداران در لیست  گروه‌های تروریستی (۵ دقیقه)

مرجان اروندی :
صدور  حکم اعدام جوانان اکباتان  (۵ دقیقه)

مزدک آذر
نقش هنر در انقلاب (۵ دقیقه)


Gabi Uhl:
German Coalition to Abolisch the Death Penalty-Work and Commitment
ائتلاف المان برای لغو مجازات اعدام ، کار و تعهد (۱۰ دقیقه)

دکتر پروین موسوی :
ترجمه صحبت‌های خانم Uhl
(۳ دقیقه)

⭕️ دکتر محمدرضا سرگلزایی (روان‌پزشک):
🔹 کلینیک‌های ترک اعتیاد به بی‌حجابی- آخرین گروتسک رژیم حاکم بر ایران
🔹 سیر حرکت گفتمان رژیم از ضدعلم به شبه‌علم
🔹سوءاستفاده از روان‌شناسی توسط رژیم حاکم بر ایران در مقابله با فعالین
(۱۰ دقیقه)
🔴 در دقایق 1:29:35 تا 1:39:50 این همایش است


مهرناز موسوی (پرستار):
اعتصابات پرستاران (۵ دقیقه)

صالحه آئینی از زنان مبارز افغانستان:
خشونت علیه زنان (۵ دقیقه)

ارسلان بهرامی (وکیل از داخل کشور):
قوانین برای نجات اعدامیان (۵ دقیقه)

🔴 لینک ویدیو در یوتیوب:
https://www.youtube.com/live/_V-S-o_Blac?si=Kmww-JSZPiv5oFti

🔴 لینک سخنان دکتر سرگلزایی در کانال پادکست‌ها:
https://t.me/drsargolzaeipodcast/1317

تماس:
@NoToExecutions_Tama

تصویر از سایت‌ Iran Open data و سایت globalvoices برداشت شده است.

@drsargolzaei
@drsargolzaeipodcast

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

18 Nov, 01:38


🛑 گفت‌وگوی محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک
و سیاوش صفایی، روانشناس

🔴 موضوع: روان‌درمانی بازماندگان شکنجه

⭕️ معرفی پروژه‌ی آرمیتا علیه شکنجه
بخش اول

🔴 انجمن اقدام برای حقوق بشر
با همکاری سازمان جهانی علیه شکنجه OMCT و کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل

⭕️ Armita Project against Torture (APAT)

🔴 خط امداد:


🔹 واتساپ:
+12368651285
🔹 تلگرام:
@Armitafoundation

🔹 ایمیل:
[email protected]

🔴 لطفا به اشتراک بگذارید
https://youtu.be/idLrONH7Zsw?si=73dZaHK-A4fbhoQd

@drsargolzaei
https://t.me/aktionfm

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

17 Nov, 21:06


https://youtu.be/idLrONH7Zsw?si=73dZaHK-A4fbhoQd

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

17 Nov, 16:01


🔴 دقایقی از جلسه اول کارگاه تحلیل رفتار متقابل در ونکوور
دکتر محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک
16 Nov 2024

@prefrontalclub
@drsargolzaeivancouver

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

17 Nov, 16:01


🔴 درود و مهر خدمت همراهان عزیز
به ویژه همشهریان ونکووری 🙂
در پاسخ به پرسش دوستان برای ثبت‌نام در ادامه‌ی کارگاه تحلیل رفتار متقابل، از آنجا که فایل صوتی "بخش غیرعملی" جلسات ضبط می‌شود، برای شرکت حضوری در ادامه‌ی جلسات کارگاه (از جلسه‌ی دوم) یا برای ثبت‌نام آفلاین
و بهره‌مندی از محتوای تئوری دوره لطفا با شماره‌ی زیر در واتساپ تماس بگیرید.
https://wa.me/17788585719

@prefrontalclub
@drsargolzaeivancouver

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

17 Nov, 09:37


گروه‌های علمی تخصصی جامعه‌شناسی نظری و روانشناسی اجتماعی انجمن جامعه‌شناسی ایران با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌کنند:

خودکشی در جهان امروز
گفتگویی جمعی درباره روایت‌هایی از مرگ

سخنرانان:
دکتر فاطمه علمدار: جامعه‌شناس و مدیر گروه علمی تخصصی روانشناسی اجتماعی
نسبت خودکشی اعتراضی با سیاست زندگی

دکتر مهناز رونقی: استاد ارتباطات و مدیر آکادمی جهان‌نگری من
مرگ‌اندیشی در جهان امروز

دکتر میترا نیک‌آمال: روانشناس و مدیر کلینیک روانشناسی آمال
تحلیلی روانشناختی از روایت‌های خودکشی

دکتر الناز شیری: جامعه‌شناس و مدیر گروه علمی تخصصی جامعه‌شناسی نظری
مرگ خودخواسته؛ برآیندی دیالکتیکی از روابط کنشگر و ساخت اجتماعی

زمان: شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ تا ۱۸
مکان: خیابان استاد نجات‌اللهی (ویلا)، نبش ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی، تالار خیام
@Theoricalsociology
@iran_sociology
#انجمن_جامعه_شناسی_ایران

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

16 Nov, 18:20


#کتابستان

در بیان فرق دنیای کهن با نو، از نبود آیین تشرُف در جهان مدرن و اهمیت بسیار آن در گذشته می‌گویند
و اینکه چون جهان مدرن دست به تقدس‌زدایی زده، طبعن انسان را برای پابوس، دست‌بوس یا کمربسته‌شدن امری قدسی و فرادست آماده نمی‌کند
در غرب و حتا ایران خودمان دیگر نه مراسم ختنه‌سورانی برقرارست نه هل‌دادن نوآموز در تاریکی پرستشگاههای مهری و نه کُشتی بستن پانزده ساله‌گی و..
با کمی دقت می‌توان اصل و فرع این حرف‌ها را نفی‌کرد
هیچ اتفاق نویی نیفتاده هنوز معابد به راه و هنوز آیین‌های تشرف برپاست
جشن تولد چه رمزی دارد؟مراسم ورود به دبستان و جشن الفبا چه‌؟آیین‌ چند میلیون نفری کنکورهای ورودی دانشگاه چیست؟مصاحبه‌های دوره‌های تخصصی یا کاریابی چه؟و..
به‌گمانم ساده‌لوحی‌ست اگر متوجه نشویم که هنوز بشر همچنان در جست‌وجوی امر قدسی‌ست. جست‌وجویی در معابد متنوع برای کارآموزی و رازآموزی..
تنها اتفاقی که افتاده معبد محلی شده مثلن دبستان و معبد بزرگ شده دانشگاه..
بزرگترینش مثلن هاروارد
(به سبب ستیز خادمان معابد پیشین با این‌معابد توجه کنید)
راستی پیر روشن‌ضمیر هم شده استاد، مخصوصن اساتید حوزه‌ی روان..
@niyazestanbarani
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

16 Nov, 04:22


⭕️ تشکیل یک ملت

برخی از نظریه پردازان خانواده اعتقاد دارند که خانواده یک سیستم زبانی است. با دور هم جمع شدن افرادی که با هم نسبت خونی دارند خانواده محقق نمی شود، بلکه تحقق خانواده مستلزم وجود یک زبان مشترک است که این خانواده را از سایر خانواده‌ها متمایز کند. یکی از جنبه‌های این نظام زبانی، نوع استفاده از ضمایر است. در فضایی که ضمیر "ما" بیش از ضمیر "من" و "تو" مورد استفاده قرار می‌گیرد یک تیم تشکیل شده است. حالا اگر این تیم با هم نسبت خونی هم داشته باشند نام آن تیم را می‌توانیم خانواده بگذاریم. بنابراین ادغام زبانی "من" و "تو" و تولد "ما" شرط مهم‌تری برای تحقق خانواده است تا نسبت خونی، چرا که خیلی‌ها برای تیم هایی که نسبت خونی ندارند نیز از واژه‌ی خانواده استفاده می.کنند مانند "خانواده‌ی تویوتا" یا "خانواده‌ی اپل" !
من می‌خواهم همین موضوع را به مفهوم "ملت" نیز تعمیم دهم. آنچه یک ملت را از ملت های دیگر متمایز  می‌کند بیش از ارتباط ژنتیک یا فضای جغرافیایی، نظام زبانی است. واژه‌های مشترک و پیش‌فرض های زبانی مشترک باعث به وجود آمدن "فهم مشترک" می‌شوند و این "تفاهم" بیشتر، یک ملت را از دیگر ملت‌ها متمایز می‌کند .
جنبه‌ی دیگر این نظام زبانی، همان چیزی است که دربارهٔ خانواده گفتم: استفاده‌ی بیشتر از واژه "ما" به جای ضمایر "من و تو". ترجیح دادن منافع مشترک بر منافع فردی اساس تشکیل یک جامعه است و البته این کار آسانی نیست. همانطور که زیگموند فروید پایه‌گذار روانکاوی در کتاب "تمدن و ناخشنودی‌های آن" می‌نویسد شکل‌گیری تمدن مستلزم نوعی انضباط سخت درونی است. 
این انضباط درونی با هدف کنترل خودمحوری و خودشیفتگی ذاتی و غریزی انسان صورت می‌گیرد. برای تشکیل خانواده، تشکیل شراکت اقتصادی و تشکیل یک ملت کنترل خود‌محوری ضروری است و یک ملت به اندازه‌ای که مهارت خودکنترلی و عبور از خود برای "ما" را داشته باشد ملت است.
قاعده‌ی بازی در کشورهای توسعه‌یافته این است که منافع ملی از منافع هر فرد، گروه ، خانواده‌ی اقتصادی یا حزب مهم‌تر است. رقابت احزاب دست چپی و دست راستی در بریتانیا تا جایی مجاز است که به منافع ملی صدمه وارد نکند.
آموزش این قاعده‌ی بازی از کودکستان‌ها و دبستان‌ها شروع می‌شود، پیشنهاد می‌کنم کتاب "آموزش قلب‌ها و اندیشه‌ها در ژاپن" را بخوانید. این کتاب توسط کاترین لویس نوشته شده و حسین افشین‌منش و شیده ایل‌بیگی آن را ترجمه کرده‌اند. کتاب فوق در سال ۱۳۷۹ توسط انتشارات ساز و کار منتشر شده است.
                  
#دکترمحمدرضاسرگلزایی_روانپزشک

⭕️ این یادداشت در سال ۲۰۱۶ نوشته شده است.

🔴 فایل صوتی مقاله نیز در کانال تلگرامی پادکست‌های دکتر سرگلزایی قرار گرفت:

https://t.me/drsargolzaeipodcast/1316

@drsargolzaei
@drsargolzaeipodcast

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

15 Nov, 21:22


🔴 بخش از مصاحبه‌ی دکتر سرگلزایی
با BBC فارسی


⭕️ دکتر محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک و فعال مدنی معتقد است تاسیس کلینیک ترک بی‌حجابی برآمده از متن یک نظام «شترمرغی» است.

او استدلال می‌کند که همانطور که جمهوریت با اسلامی بودن در تعارض است، در درون نظام اسلامی نیز شترمرغی به نام فقاهت و ولایت وجود دارد که با هم همخوانی ندارد و جمهوری اسلامی در درون خودش «جوجه شترمرغ‌»های دیگر مانند حقوق بشر اسلامی، فلسفه اسلامی و روانشناسی اسلامی نیز دارد که هیچکدام از اجزای این عبارت‌ها در کنار هم قرار نمی‌گیرند.

دکتر سرگلزایی با بیان اینکه روانشناسی یک علم مدرن است و نمی‌توان آن را با ارزش‌ها و غایت‌های پیش‌مدرن تلفیق کرد، می‌گوید: کسانی که با مدرک روانشناسی یا فلسفه یا مشاوره در این کلینیک‌ها کار می‌کنند هیچ تعلق خاطر و تعهدی به اصول بنیادین علم روانشناسی ندارند و در نتیجه مردم آگاه «داوطلبانه» به چنین کلینیک‌هایی مراجعه نمی‌کنند.

دکتر سرگلزایی، چنین کلینیکی را بخشی از «سیستم سرکوب جمهوری اسلامی ایران است» می‌داند.

محمدرضا سرگلزایی معتقد است «راه‌اندازی این کلینیک از منظری محل درآمد و کاسبی برای عده‌ای است که از هر چیز و مناسبتی از جمله تحریم ایران و پیاده‌روی اربعین و... سود می‌برند و از حجاب نیز پول در می‌آورند و دست آخر یک گزارش نیز از اقداماتی که انجام دادند به بالادست‌شان ارایه می‌دهند.»

⭕️ متن کامل:

https://www.bbc.com/persian/articles/cy5lggp49r6o

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

15 Nov, 15:27


⭕️🔴فراخوان طرح "یک کتاب، یک آینده"

🔷به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی، حرکتی جمعی و مؤثر آغاز می‌کنیم: اهدا کتاب‌های با کیفیت و معتبر به کتابخانه‌های سیستان و بلوچستان. این قدم کوچک، می‌تواند دنیای کودکان و نوجوانان این منطقه را تغییر دهد.

🔷کتاب، کلید دانایی است و دانایی، قدرت است. در شرایط کنونی که گرانی کتاب‌ها و محدودیت‌های مالی دست‌وپای ما را بسته است، از همه علاقه‌مندان به فرهنگ و آموزش دعوت می‌کنیم تا با اهدا کتاب‌هایی که از نظر محتوایی و کیفی مورد تأیید ما هستند، به این حرکت بپیوندند.
چه‌گونه می‌توانید کمک کنید؟
🌱 اهدای کتاب با کیفیت: کتاب‌هایی که محتوای مناسب و سطح علمی بالا دارند و با نیازهای کودکان و نوجوانان سیستان همخوانی دارند، اهدا کنید. ما کتاب‌هایی را می‌پذیریم که از نظر محتوایی تأیید شده باشند.

🌱اگر قادر به اهدای کتاب نیستید، می‌توانید کمک‌های مالی خود را برای خرید کتاب‌های جدید با کیفیت اختصاص دهید.
«شماره کارت جهت کمک‌های نقدی:
۶۲۲۱ ۰۶۱۱ ۰۰۸۶ ۳۷۰۵
ژیلا مدنی قهفرخی «مخصوص کتابخانه‌ی نوجوانان»

🌱این حرکت را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید و شبکه‌ای از حامیان کتاب و دانایی بسازید.

🌱با کمک شما، کتاب‌های ارزشمند می‌توانند در دستان کودکانی قرار بگیرند که نیازمند منابع علمی و فرهنگی با کیفیت هستند. این اقدام می‌تواند تغییرات بزرگی در زندگی نسل آینده سیستان به وجود آورد.
برای مشارکت و اطلاعات بیشتر، با شماره واتساپ ۰۹۱۲۲۷۶۴۹۰۸ در ارتباط باشید.

آوای مهر هامون
طرح "یک کتاب، یک آینده"

@niyazestanbarani
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

14 Nov, 21:20


⭕️ معرفی پروژه‌ی آرمیتا علیه شکنجه

🔴 انجمن اقدام برای حقوق بشر با همکاری سازمان جهانی علیه شکنجه OMCT و کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل

⭕️ Armita Project against Torture (APAT)

🔴 خط امداد:

🔹 واتساپ:
+12368651285
🔹 تلگرام:
@Armitafoundation

🔹 ایمیل:
[email protected]

🔴 لطفا به اشتراک بگذارید

https://youtu.be/DSOvLOqfKvA?feature

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

14 Nov, 20:38


🔴 ‏«کیانوش‌ها» را دریابیم

مرگ کیانوش سنجری بار دیگر نشان داد که استفاده از روانپزشکی به‌عنوان ابزاری برای سرکوب زندانیان سیاسی در ایران، اقدامی غیرانسانی و غیرقابل‌پذیرش است که باید فوراً متوقف شود. شکنجه سفید، این اعدام خاموش ذهن و روان زندانیان، باید برای همیشه برچیده شود. اکنون بیش از هر زمان دیگری، نیاز به یک جنبش حمایتی روانی و اجتماعی گسترده برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان این نوع شکنجه احساس می‌شود. زندانیان سیاسی، سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و تاریخی یک جامعه هستند و شایسته حمایت همگانی‌اند.
‏نامش کیانوش سنجری بود، یک هم‌وطن و یک شهروند و انسانی مهربان و پر از شور زندگی و آزادی. روزنامه‌نگار بود و روزی فعال دانشجویی. فقط ۱۷ سال داشت که برای اولین بار دستگیر شد، آن هم در سالگرد حمله به کوی دانشگاه. رژیم او را که هنوز نوجوان بود، چند ماه در سلول انفرادی حبس کرد و به او انواع اتهامات را بست. اما این پایان ماجرا نبود؛ در کمتر از هفت سال ۹ بار دیگر هم دستگیر شد، انواع شکنجه‌ها را تحمل کرد و در نهایت ناچار به ترک وطن شد، فشار روانی طاقت فرسای دیگری.
‏در سال ۱۳۹۵ برای دیدار مادرش به ایران بازگشت؛ مادری که در انزوای افسردگی فرو رفته بود. در این سفر، باز هم او را دستگیر کردند. کیانوش نمونه بارزی از سوءاستفاده سیاسی از روانپزشکی در ایران است. در مرداد ۱۳۹۹، زمانی که برای مدت کوتاهی از زندان مرخصی گرفت، در توییتی پرده از این سوءاستفاده هولناک برداشت و روایت کرد که چگونه در طول زندان، به اجبار به بیمارستان روانی منتقل شده بود:
‏«در بدو ورود، مردی که روپوش پرستاری به تن داشت مرا روی تخت خواباند و آمپولی به من تزریق کرد. داشتم بی‌هوش می‌شدم. فکم از حرکت افتاد. می‌خواستم بپرسم چکار می‌کنی؟ اما دهانم خشک شده بود. کمی بعد متوجه شدم که داخل یک اتاق پنج‌نفره روی تخت دراز کشیده‌ام و دست راست و پای چپم با دستبند و پابند به تخت زنجیر شده. یک شبانه‌روز انگار فلج بودم. روز بعد می‌خواستم با پرستار حرف بزنم اما زبانم نمی‌چرخید.»
‏کیانوش را از همه چیز محروم کردند. حتی از درمان برای تحت فشار قرار دادن او استفاده کردند. شش بار او را بستری کردند؛ او از نوجوانی درون ماشینی سرکوب‌گر قرار گرفت که هدفش بستن تمام راه‌های زندگی و اعتراض بود. ماشینی که فرد را به سه راه سوق می‌دهد: یا خفه‌خون بگیر و در خاموشی زندگی کن؛ یا وطن خود را برای همیشه ترک کن؛ یا اگر ماندی و اعتراض کردی، با هر ابزاری هویت تو را نابود می‌کنم، آن‌چنان که نیستی تنها انتخابت شود. یا به دست آشکار ما یا با هدایت پنهان ما به سمت نیستی هل داده می شوی.
‏او در یکی از آخرین توییت‌هایش، پیش از درگذشتش، نوشت: "زندگی یک وطن بهم بدهکاره که توش فقط به زندگی فکر کنم نه به وطن." او تا همین جا هم به‌خوبی مقاومت کرده بود و با سیستمی بیمار و بهره کش سر شاخ شده بود. قصد داشت که مرگش آخرین اقدام اعتراضی او باشد؛ هرچند که بودن او به از نبودنش بود. مرگ او، اعتراضی است به فرهنگ مرگ‌پرستی و نیستی‌گرایی. در حقیقت کیانوش در همان هفده سالگی و در همان ماه های سلول انفرادی و در همان بستری های اجباری پشت سر هم در بیمارستان روانی توسط ماشین سرکوب ج ا کشته شد. در همان انفرادی که به قول خودش هویت زندانی را هدف قرار می دهد. بگذارید این صحبت های او را فراموش نکنیم که به کمیته گزارشگران حقوق بشر در سال ۱۳۸۸ گفت: «این حالت شبیه نبردی است بین روح و جسم. در تنهایی مطلق نگه داشتن در سلول انفرادی، آزاردهنده ترین شکنجه سفید است... این روش اثری بر جسم نمی‌گذارد اما فرد را به طور کامل گیج می‌کند. زندانیان هویت شان را از دست می‌دهند و حاضر می‌شوند به هر چیزی اعتراف کنند.»
‏«کیانوش‌ها» را دریابیم.

🔹 منبع: صفحه ایکس احمدرضا یزدی،
دکترای رواندرمانی و پژوهشگر و مدرس انسان شناسی اجتماعی


https://x.com/ahmadrezamy/status/1856857740515103194?s=46&t=okpBpgTbBv-GDX13gNYjdw

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

14 Nov, 18:03


🔵 روز جهانی رواداری که هر سال در تاریخ 16 نوامبر گرامی داشته می‌شود، فرصتی است برای تأکید بر اهمیت پذیرش تفاوت‌ها و احترام به تنوع فرهنگ، عقاید و شیوه‌ زندگی در جوامع انسانی.
این روز به ما یادآور می‌شود که رواداری نه‌تنها به‌عنوان یک وظیفه‌ی اخلاقی، بلکه بعنوان راه‌حلی جهت همبستگی، پیشبرد حقوق بشر، صلح و عدالت اجتماعی باید آموخته و نهادینه شود

🟠 روز شنبه، ۱۶ نوامبر
ساعت: ۹:۳۰ شب به وقت ایران
۱ بعد از ظهر تورنتو

⭕️ در لایو اینستاگرمی بنیاد چشم‌انداز ایران آزاد، با ما همراه باشید:


https://www.instagram.com/cheshmandaz_foundation?igsh=MTBhaHo0dTB0cHpydA==

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

14 Nov, 15:15


https://www.bbc.com/persian/articles/cy5lggp49r6o

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

13 Nov, 14:25


⭕️ پیشنهاد کتاب:

🔹 شهر موسیقیدان‌های سپید
🔹 نویسنده: بختیار علی
🔹 مترجم: مریوان حلبچه‌ای
🔹 نشر ثالث- ۱۴۰۲

⭕️ بخش‌هایی از مقدمه‌ی نویسنده:

🔹 بالاترین سطح مقاومت این نیست که انسان در تقابل با جلادها سلاح بردارد و حمله‌ور شود؛ بلکه می‌تواند به محافظت از زیبایی و ارزش‌های والا بپردازد.

🔹 تاریخ شرق، دو تاریخ است: یکی تاریخ سیاستمداران که ملت‌ها را از هم جدا کرده است و دیگری تاریخ هنر که همهٔ انسان‌ها را به یکدیگر پیوند می‌زند، فراتر از ملیت، زبان و دین.

🔹 غالبا احساس می‌کنم تماشاخانه‌ها و سالن‌های موسیقی برای شمار بسیاری از مردم غرب جای کلیسا را گرفته است. شرق چنین رنسانسی را نداشته است. اگر آموزش حقیقی موسیقی وجود داشت، شاید تاریخ این کشورها طور دیگری رقم می‌خورد.

⭕️ بخشی از مقدمه‌ی مترجم:
🔹 بختیار علی بر این باور است که عقلانیت و تفکر محلی، در دنیای ما بسیار کشنده است. عقلانیت محلی، بخشی مهم از آموزه‌های فاشیسم است. فاشیسم تلاش می‌کند که عقل و تفکر انسان‌ها و دایره‌ی جهان‌بینی آنها از شهر، از فرهنگ و از محیط خود خارج نشود تا بدین ترتیب ندانند پیش از آنها چه رخ داده است و در پیرامون‌شان چه می‌گذرد. فاشیسم غوطه‌ور کردن آدمی در هویت خویش است.


@drsargolzaei
@szcafe

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

13 Nov, 14:24


@szcafe

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

13 Nov, 14:24


بختیار علی رمان نفیسی دارد با عنوان شهر موسیقی‌دانان سپید. شاید بهترین چیزی‌ باشد که تا به حال خوانده‌ام. او جایی در این کتاب می‌گوید که در هرچیز شیطانی وجود دارد؛ او‌ بخصوص به موسیقی اشاره می‌کند اما به گمان من می‌شود تعمیمش داد؛ به هنر، به اعتراض، به عشق، به نوع‌دوستی و… . کار این شیطان کوچک این است که از هر چیز اصیلی نسخه‌ای بسیار شبیه خودش تولید کند؛ نسخه‌ای که برای گوش‌ها و چشم‌ها و ذهن‌های خام‌دست با نسخه‌ی اصلی مو نزند! با این تفاوت که این نسخه‌ی کپی دقیقا از همان عناصر تأثیرگذار نسخه‌ی اصلی تهی شده است! موسیقی را تصور کنید. به گمان من در نسخه‌ی اصلی موسیقی، مخاطب می‌تواند چشم‌هایش را ببندد، در بازآفرینی موسیقی با خالق اثر همراه شود، خیال ببافد، هیجان تخلیه‌نشده‌ای را تخلیه کند و خودش در شنیدن فعالانه مشارکت داشته باشد. حال آنکه شیطان‌ موسیقی چیز‌هایی دو سه دقیقه‌ای به او میدهد که بسیار شبیه موسیقی‌اند؛ ریتم دارند، نت‌هایی نواخته می‌شود و‌ ساز‌هایی همراهی می‌کنند. اما در نهایت از آن عنصر سازنده، که خلق بستری زیبایی‌شناسانه برای خیال پروراندن است، تهی شده‌اند!
یا کسی را تصور کنید که دانشی دارد و حتی مشتاقانه دانشش را بالا می‌برد تا از آن برای کوبیدن و تحقیر دیگران مدد بگیرد؛ او همان شیطان کوچک است که دارد چیزی شبیه یک فیلسوف را کپی می‌کند؛ حال آنکه او از عنصر اصلی فلسفه‌ورزیدن تهی شده است و آن چیزی نیست جز کمک به انسان برای تحمل و کشف جهان.
همانطور که گفتم‌ به گمانم‌ می‌شود تعمیمش داد؛ این شیطان کوچک‌ کپی‌کار امروز همه جا نشسته است. شکمش باد کرده از سورچرانی‌هایش و همه‌چیز‌ را بدلی می‌کند.
حالا دلیل اینکه این‌ها را اینجا، زیر این ملودی نوشته‌ام، این است که میانه‌ی نواختن این قطعه یادم آمد که نخستین‌بار در کودکیم این ملودی لطیف و عاشق را روی یک مداحی شنید‌ه‌ام! مداحی‌ای که بسیار شبیه اصل این قطعه اجرا شده بود؛ اما از چیزی تهی بود…

📝🪕سهیل سرگلزایی

@szcafe

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

13 Nov, 05:48


🔹 یادداشت رسیده
🔹 فرستنده: آقای همایون

⭕️ آفت‌های جنبش دموکراسی‌خواهی ایران و موانع همبستگی


۱- اعتماد‌زدایی از کنشگران سیاسی:

گویا در فضای سیاسی داخل ایران تا کسی به سینه‌ی قبرستان نرود، برای برخی جریانات محرز نمی‌شود که او سوپاپ اطمینان و عامل رژیم نیست! اگر فردی بازداشت نشود، قطعا عامل رژیم است! اگر حبس شود اما حکم‌اش کامل اجرا نشود یا مرخصی درمانی بگیرد، نتیجه می‌گیرند که همکاری کرده! اگر حکم اعدامش در مراجع بالاتر قضایی بشکند، تن به همکاری با سیستم امنیتی داده! این اعتماد‌‌زدایی و تشکیک در نیات افراد با ایجاد جو روانی ناامن و فضای تردید حداکثری، بیش از هر عامل دیگری سبب ایجاد فاصله، عدم امکان ائتلاف و اجماع میگردد؛ چه بسا دستگاه امنیتی از همین حربه برای بازی روانی با مخالفین و اتمیزه کردن آنان بهره ببرد، حتی به بهای عدم برخورد قهری با کنشگران داخلی! از محمد نوری‌زاد گرفته تا مهدی نصیری و توماج صالحی، همواره آماج حملات بی‌امان جریانات افراطی سلطنت‌طلب بوده‌اند که ادعای حمایت از شاهزاده را دارند اما بیش از هر دشمنی، تیشه به ریشه‌اش زده و آب به آسیاب رژیم نکبت اسلامی می‌ریزند!
در این میان،نقش سایبری ث‌های رژیم و ماهی گرفتن آنان از آب گل آلود قابل توجه است؛ به طوری که تفکیک و تمایز افراد خام و گمراه با سایبری‌های مغرض عملا ناممکن می‌شود؛ چه بسا جرقه‌ی اولیه‌ی این تردید‌افکنی را جماعت سایبری بزنند و جماعتی نیز آب به آسیاب آنان بریزند و موج ترور شخصیتی فعالان داخلی را هر چه شدیدتر به پیش ببرند!
۲- ساده انگاری، خوش‌بینی ساده لوحانه و دست کم گرفتن حریف!

درست به یاد می آورم که در گرماگرم جنبش زن زندگی آزادی، هنگامی که به یک بانوی معترض خداقوت گفتم، به من گفت کارشون تمومه! گفتم فکر نکنم انقدر ساده و سریع باشه، گفت مثلا چقدر به نظرت طول میکشه؟گفتم روشن نیست شاید سه سال، شاید سه ماه و شاید هم پنج سال، مثل یک بیمار دچار سرطان بدخیم پیشرفته که به تشخیص پزشکان، مرگ، سرنوشت محتوم اوست اما مثل دیوار لق ،خیلی معلوم نیست چه زمانی فرو می‌افتد! پاسخ داد: "برو بابا! تا دو ماه دیگه اینا رفتن، الآن شنیدم بچه‌هاشون دارن با هواپیما و پولاشون فرار میکنن!"
یادآوری این خاطره، مرا به این فکر فرو برد که دست کم گرفتن حریف، نفهمیدن مسأله و امیدواری ساده لوحانه، چه آسان و شتابان می‌تواند زمینه‌ساز سرخوردگی،انفعال و ناامیدی از ادامهٔ مسیر باشد، کسی که با تصور یک پیروزی دو ماهه صرفا با توسل به حضور در خیابان‌ها، گمان می‌کند که می‌تواند یک دستگاه عظیم و طویل سیاسی، امنیتی و اطلاعاتی را در هم بکوبد، همان اندازه که آتش هیجان و امیدش زود شعله می‌کشد، به آنی نیز خاموش و سرد می‌گردد و سردی مسری‌اش،دیگران را نیز به انفعال و سردی می‌کشاند!
شکی نیست که این دستگاه عظیم و طویل، همان اندازه که نقاط قوت دارد و متصور است که فکر همه جایش را کرده، نقاط ضعف عمیق هم دارد و بی‌شک ضربه را از جایی می‌خورد که فکرش را هم نکرده، اما این نباید موجب توجیه ساده‌انگاری و امیدواری کودکانه شود، چرا که تاریخ همهٔ مبارزات سیاسی، روایت فراز و نشیب‌های زیاد در مسیری طولانی و پر دست‌انداز است که مبارزین واقعی، دست از استمرار مبارزه در این مسیر با وجود فراز و فرودها برنداشته‌اند.
شایسته است فعالان اپوزیسیون با ترسیم یک تصویر واقع‌گرایانه از پروسه‌ی مبارزه و تشریح تاریخ مبارزات سیاسی در رژیم‌های خودکامه‌ی دیگر برای مردم، از ناامیدی حاصل از ساده‌انگاری پروسه‌ی سقوط رژیم، جلوگیری نموده تا سوخت اصلی حرکت مبارزاتی، که همانا امید و استقامت در استمرار مسیر مبارزات است، حفظ شود و از هدررفت آن جلوگیری شود.
مخلص کلام آن که: این که نظام در ۷۸ ،۸۸ ،۹۶ ،۹۸ و ۱۴۰۱ سقوط نکرده به این معنا نیست که این جنبش‌ها بی‌فایده و بی‌اثر بوده‌اند بلکه همه‌ی آن‌ها، زمینه و بستر را برای ضربهٔ نهایی و بزنگاه تاریخی سرنگونی فراهم کرده‌اند، دقیقا مثل ضربات تبر که زمینه را برای آخرین ضربهٔ منجر به سقوط یکباره، فراهم می‌کنند.

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

12 Nov, 22:41


🔹 بیانیه‌ی تشکل‌های درمانی عضو ائتلاف آیدا
⭕️ لطفا به اشتراک بگذارید


#آهوـدریایی
#ahoo_daryayi

@drsargolzaei
@theiipha_fa

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

12 Nov, 22:35


⭕️ بیانیه کادر درمانی گروه آیدا دربارهٔ وضعیت نگران‌کننده آهو دریایی، دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران

با اندوه و نگرانی عمیق، ما اعضای کادر درمانی گروه ایدا اعلام می‌کنیم که در تاریخ ۱۲ آبان ۱۴۰۳، ویدئویی از اعتراض آهو، دانشجوی رشته ادبیات فرانسه دانشگاه علوم و تحقیقات تهران، در رسانه‌های داخلی و بین‌المللی منتشر شد. این ویدئو صحنه‌ای از این دانشجو را نشان می‌دهد که با کندن لباسهای خود، برهنه با لباس زیر، در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی تهران گام برمی‌داشت و اعتراض خود را به اجبار حجاب و محدودیت‌های اجتماعی بر زنان اعلام می‌کرد. اقدام شجاعانه او، نه صرفاً یک عمل فردی، بلکه نمادی از مقاومت زنان ایرانی در برابر قوانین سرکوبگر و ناعادلانه بود.

پس از این اتفاق، او با خشونت توسط نیروهای امنیتی دانشگاه بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شد. خبرها حاکی از آن است که او به بیمارستان روان‌پزشکی ایران انتقال یافته و تحت شرایطی مبهم و نگران‌کننده، از دسترسی به جهان خارج محروم شده است. همچنین گزارش‌هایی از تجویز داروها و آمپول‌های ناشناخته برای او به گوش می‌رسد، بدون آن‌که تشخیص پزشکی دقیقی برای این تجویزها مطرح شده باشد. این اقدامات که شباهت زیادی به شیوه‌های سرکوب روانی در زندان‌ها دارد، نگرانی‌های جدی‌ای درباره سلامت جسمی و روانی او برانگیخته است.

متاسفانه رسانه‌های حکومتی همچون فرهیختگان و تسنیم، با نادیده‌گرفتن زمینه اجتماعی و فرهنگی این اعتراض، تلاش کرده‌اند که آن را با برچسب "بیماری روانی" تخریب کرده و از اهمیت آن بکاهند. اتهاماتی که از سوی این رسانه‌ها و حتی وزیر علوم مطرح شده، بازتاب شیوه‌ای است که در گذشته نیز برای خاموش‌کردن صدای معترضان و بی‌اعتبار کردن آنان به‌کار گرفته شده است. اما مردم و جامعه بین‌المللی این رفتار را نوعی اعتراض در برابر ظلم و فشارهای اجتماعی تلقی کرده‌اند.

درخواست‌های ما به‌عنوان کادر درمانی گروه ایدا به شرح زیر است:

۱. امکان بررسی وضعیت روانی و جسمی آهو توسط نمایندگان انجمن‌های علمی مستقل و معتبر: با توجه به سابقه حکومت در استفاده ابزاری از پزشکی و روان‌پزشکی، ضروری است که وضعیت او توسط متخصصان مستقل و بی‌طرف مورد بررسی قرار گیرد تا صحت و سقم ادعای بیماری روانی او به‌درستی روشن شود.

۲. فراهم‌سازی دسترسی به وکیل و رسانه‌ها برای آهو: این دانشجو باید حق دسترسی به وکیل مورد اعتماد و ارتباط با رسانه‌ها را داشته باشد تا بتواند به‌صورت آزادانه و بدون ترس، شرایط خود را توضیح دهد و از حق قانونی‌اش برای دفاع برخوردار باشد.

۳. شفافیت در خصوص روند درمان و تشخیص بیماری: مقامات مسئول موظف‌اند به‌طور شفاف تشخیص پزشکی و روند درمانی آهو را اعلام کنند و از تحریف و پوشاندن واقعیت بپرهیزند. ما خواستار شفاف‌سازی کامل وضعیت وی و ارائه مدارک مستند در مورد علت تجویز هرگونه داروی روان‌پزشکی هستیم.

۴. توجه به بُعد سیاسی و اجتماعی این اعتراض: اعتراض آهو نه یک عمل بیمارگونه، بلکه پاسخی است به فشارهای اجتماعی و قانونی‌ای که بر زنان تحمیل می‌شود. در جوامع مردم‌سالار، مدعی‌العموم باید افکار عمومی و خواست ملت باشد، اما در این مورد به‌روشنی حکومت، به‌جای پاسخگویی، با استفاده از زبان تهدید و تهمت، به دنبال مقصر جلوه‌دادن قربانی است. اظهارات وزیر علوم نیز گواهی است بر موضع‌گیری غیرحرفه‌ای و فرافکنانه‌ای که متاسفانه از سوی نهادهای مسئول تکرار می‌شود.

ما بر این باوریم که حق اعتراض مدنی، حتی در شرایط سرکوب، یکی از حقوق بنیادین هر انسان است. تلاش حکومت برای تحریف این اعتراضات با برچسب‌های بیماری روانی و اقدامات خشونت‌آمیز، بار دیگر بی‌اعتنایی عمیق آن به حقوق و آزادی‌های اساسی شهروندان را نشان می‌دهد. از این حکومت انتظاری جز این نداریم، چراکه بارها شاهد بوده‌ایم که چگونه از ابزارهای روان‌پزشکی و پزشکی برای سرکوب صدای مخالفان و ایجاد ترس در جامعه استفاده کرده است.

#آهوـدریایی
#ahoo_daryayi

@drsargolzaei
@theiipha_fa

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

12 Nov, 22:34


🔴‌ بیانیه گروه های همبستگی سلامت درباره وضعیت نگران‌کننده آهو، دانشجوی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران #آهوـدریایی #اهوـدریایی
#ahoo_daryayi
@theiipha_fa

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

12 Nov, 01:59


🔴 لایو ۱۸ام در اینستاگرام باشگاه پریفرونتال:

🟢 موضوع: تحلیل فیلم «دانه انجیر معابد»

🟢 گفت‌گوی محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک و سیاوش صفایی، روانشناس


🔴 با ما در لایو اینستاگرمی تحلیل این فیلم همراه شوید:
جمعه دوم آذرماه ۱۴۰۳- ۲۲ نوامبر ۲۰۲۴
ساعت ۹ صبح غرب آمریکای شمالی
ساعت ۱۲ ظهر شرق آمریکای شمالی
ساعت ۱۸ اروپای مرکزی
ساعت ۲۰:۳۰ ایران

🔹 چه کسانی دستور اعدام می‌دهند؟
🔹 چه کسانی حکم اعدام را اجرا می‌کنند؟
🔹 آیا این افراد دچار اختلال شخصیت یا اختلال روانی خاصی هستند؟
هانا آرنت فیلسوف برجسته‌ی آلمانی در کتاب آیشمن در اورشلیم، گزارشی از ابتذال شر (۱۹۶۳) پاسخی به این پرسش‌ها داد که محمد رسول‌اف در دو فیلم ارزشمند شیطان وجود ندارد (۲۰۲۰) و درخت انجیر معابد (۲۰۲۴) به هنرمندی آن را تصویر کرده است.

🛑
صفحه‌ی باشگاه پریفرونتال در اینستاگرام میزبان این گفت‌وگو خواهد بود.

#دانه_انجیر_معابد
#تحلیل_فیلم
#باشگاه_پریفرونتال
@drsargolzaei
@prefrontalclub

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

11 Nov, 18:22


🔴فایل صوتی لایو هفدهم باشگاه پری‌فرونتال:

🟢 درسگفتارهای علم و شبه‌علم

🟢 موضوع: بررسی ادعاهای علمی و پزشکی عرفان حلقه

🟢 دکتر محمدرضا سرگلزایی (روانپزشک)
و دکتر کیارش آرامش (متخصص پزشکی اجتماعی و اخلاق پزشکی و نویسنده‌ی کتاب علم و شبه‌علم در پزشکی)

🟢 زمان:
جمعه ۱۸ آبان‌ماه ۱۴۰۳

🟢 عرفان حلقه جریانی است که توسط آقای محمدعلی طاهری در ایران پایه‌گذاری شد و همچون بسیاری از مکاتب قرن بیستم تلاش کرد با ترکیب گفتمان عرفانی با واژه‌‌های علمی (به خصوص در حوزه‌ی فیزیک)، گفتمانی ایجاد کند که هم طالبان معنویت را جذب کند هم مشتاقان علم را. «مؤسسه‌ی فرهنگی-هنری عرفان حلقه» در دهه ۱۳۸۰ فعالیت‌های خود را آغاز کرد. این تشکل، فعالیت‌هایی تحت عنوان فرادرمانی (سایمنتولوژی، طب فراکل نگر و شعور کیهانی) انجام می‌داد. این گروه مدعی است که روش‌هایی در چارچوب طب‌های مکمل برای درمان بعضی از بیماری‌ها ابداع کرده‌است. زندانی شدن آقای طاهری توسط رژیم حاکم بر ایران منجر به سیاسی شدن جریان عرفان حلقه شد و نقد علمی ادعاهای علمی و طبی آن را به تأخیر انداخت.
اکنون در ادامهٔ رسالت باشگاه پری‌فرونتال برای ترویج تفکر نقاد، با دعوت از دکتر کیارش آرامش متخصص پزشکی اجتماعی و اخلاق در مراقبت‌های بهداشتی درمانی به نقد ادعاهای درمانی جریان عرفان حلقه می‌پردازیم.

⭕️ از طرفداران این جریان دعوت می‌کنیم، در صورت تمایل به مناظره با دکتر کیارش آرامش در لایوهای اینستاگرامی بعدی باشگاه پری‌فرونتال، با ارسال پیام به اینستاگرام باشگاه اعلام آمادگی نمایند.

لینک فایل صوتی:
https://t.me/prefrontalclub/181

#علم
#علم_و_شبه_علم
#طب_سنتی
#شبه_علم
#روان‌شناسیـسیاسی
@drsargolzaei
@kiaaramesh
@prefrontalclub

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

03 Nov, 04:02


🔴 لایو هفدهم باشگاه پری‌فرونتال:

🟢 درسگفتارهای علم و شبه‌علم

🟢 موضوع: بررسی ادعاهای علمی و پزشکی عرفان حلقه

🟢 دکتر محمدرضا سرگلزایی (روانپزشک)
و دکتر کیارش آرامش (متخصص پزشکی اجتماعی و اخلاق پزشکی و نویسنده‌ی کتاب علم و شبه‌علم در پزشکی)

🟢 زمان:
جمعه ۱۸ آبان‌ماه ۱۴۰۳
۸ نوامبر ۲۰۲۴
ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت ونکوور،

🟢 عرفان حلقه جریانی است که توسط آقای محمدعلی طاهری در ایران پایه‌گذاری شد و همچون بسیاری از مکاتب قرن بیستم تلاش کرد با ترکیب گفتمان عرفانی با واژه‌‌های علمی (به خصوص در حوزه‌ی فیزیک)، گفتمانی ایجاد کند که هم طالبان معنویت را جذب کند هم مشتاقان علم را. «مؤسسه‌ی فرهنگی-هنری عرفان حلقه» در دهه ۱۳۸۰ فعالیت‌های خود را آغاز کرد. این تشکل، فعالیت‌هایی تحت عنوان فرادرمانی (سایمنتولوژی، طب فراکل نگر و شعور کیهانی) انجام می‌داد. این گروه مدعی است که روش‌هایی در چارچوب طب‌های مکمل برای درمان بعضی از بیماری‌ها ابداع کرده‌است. زندانی شدن آقای طاهری توسط رژیم حاکم بر ایران منجر به سیاسی شدن جریان عرفان حلقه شد و نقد علمی ادعاهای علمی و طبی آن را به تأخیر انداخت.
اکنون در ادامهٔ رسالت باشگاه پری‌فرونتال برای ترویج تفکر نقاد، با دعوت از دکتر کیارش آرامش متخصص پزشکی اجتماعی و اخلاق در مراقبت‌های بهداشتی درمانی به نقد ادعاهای درمانی جریان عرفان حلقه می‌پردازیم.

⭕️ از طرفداران این جریان دعوت می‌کنیم پس از برگزاری این جلسه، در صورت تمایل به مناظره با دکتر کیارش آرامش در لایوهای اینستاگرامی بعدی باشگاه پری‌فرونتال، با ارسال پیام به اینستاگرام باشگاه اعلام آمادگی نمایند.


صفحه‌ی باشگاه پریفرونتال در اینستاگرام میزبان این گفت‌وگو خواهد بود.

#علم
#علم_و_شبه_علم
#طب_سنتی
#شبه_علم
#روان‌شناسیـسیاسی
@drsargolzaei
@kiaaramesh
@prefrontalclub

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

02 Nov, 09:48


⭕️ ویدیوی تحلیل فیلم سینمایی مرشد و مارگاریتا:
https://youtu.be/6xa8z_gKdUQ

🔴 رمان مرشد و مارگاریتا رمانی است چند لایه‌ای و پیچیده که توسط میخائیل بولگاکف پزشک، نمایشنامه‌نویس، رمان‌نویس و نقدنویس اوکراینی نوشته شد و اولین بار در سال ۱۹۶۵ یعنی ۲۵ سال بعد از مرگ بولگاکف در اتحاد جماهیر شوروی منتشر شد.
اولین اقتباس سینمایی از این رمان در سال ۱۹۷۲ ساخته شد و دومین اقتباس توسط مایکل لاکشین در سال ۲۰۲۳.
در نشست آنلاین دهم آبان ۱۴۰۳
دکتر یارمحمدی، دکتر محمودی و دکتر سرگلزایی به تحلیل این رمان و فیلم پرداختند.
دکتر محسن یارمحمدی دکترای ادبیات ساختار روایی رمان و سیستم سانسور استالینی را مورد بحث قرار دادند. دکتر حسین محمودی دکترای فلسفه با رویکرد بینامتنی به مقایسه‌ی این رمان با انجیل و فاست گوته پرداختند و دکتر سرگلزایی روانپزشک، مرشد و مارگاریتا را با خوانش یونگی مورد بحث قرار داد. دکتر سرگلزایی ابتدا راجع به خوانش یونگ از مسیحیت (بر اساس اورفئیسم وگنوستیسیسم) صحبت کرد و رد پای این تفکر را در رمان مرشد و مارگریتا و در بر برخی آثار نیکوس کازانتزاکیس، اینیاتسیو سیلونه، هرمان هسه، پائولو کوئیلو و بختیار علی و برخی آثار سینمایی از جمله "داوینچی کد" مرور کرد.

لینک ویدیو:
https://youtu.be/6xa8z_gKdUQ

#تحلیل_فیلم #مرشد_و_مارگاریتا

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

01 Nov, 17:21


🔴 پروژه‌ی آرمیتا تحت نظارت سازمان جهانی علیه شکنجه (OMCT) و کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل
(UN Human Right Office of High Commissioner)
به قربانیان شکنجه‌‌ی جسمی، جنسی و روانی و خشونت سیستماتیک حکومت ایران، روان‌درمانی رايگان ارائه می‌دهد.

⭕️ مسیرهای تقاضای کمک از درمانگران آرمیتا
از طریق واتساپ، تلگرام و ایمیل:


+12368651285
@Armitafoundation
[email protected]

معرفی پروژه‌ی آرمیتا:
https://action-for-humanity.org/armita-projectfa/

🔴 لطفا به اشتراک بگذارید
@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

01 Nov, 14:17


🔴 لایو اینستاگرامی
⭕️ همین امروز

https://www.instagram.com/reel/DB1hjVaPKK1/?igsh=MXRsM2UxbWM2cXp2aA==

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

31 Oct, 16:39


🔴 فایل صوتی مقاله در کانال تلگرامی پادکست‌های دکتر سرگلزایی قرار گرفت:
https://t.me/drsargolzaeipodcast/1291

#مقاله
#اسطوره‌شناسی
#دین
@drsargolzaei
@drsargolzaeipodcast

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

30 Oct, 22:36


🔹 دوره‌ی جدید آنلاین همسفران آگاهی
در کانون نگرش نو:

⭕️ روان‌شناسی و مالکیت: چگونه اموال ما بر تجربه‌ها و انتخاب‌های ما تأثیر می‌گذارند؟

@kanoonnegareshno
#کانون_نگرش_نو

ثبت نام از طریق واتزاپ:
001-416-879-7357

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

30 Oct, 16:44


📽 بررسی و تحلیل فیلم " مرشد و مارگریتا "

🖋 اثری از مایکل لاکشین
در موسسه سروای باران🌱

🔶 با حضور اساتید ارجمند
دکتر محمدرضا سرگلزایی( روانپزشک )

دکتر محسن یار محمدی ( دکتری ادبیات)

دکتر حسین محمودی ( دکتری فلسفه )

🔔 تاریخ نشست: ۱۰ آبان / ساعت ۲۱ به وقت تهران


🔶 این نشست در محیط گوگل مییت برگزار خواهد شد.


🔷 شرکت در دوره رایگان می‌باشد.


جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با ما در واتس اپ و تلگرام سروای باران در ارتباط باشید.
.

Instagram.com/sarvayebaran
Instagram.com/mitraosanloo
T.me/sarvayebaran
0998 130 72 70

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

29 Oct, 23:52


عدالت
کامش را
عطش زده تاول
...
جای خطوط سیاه مشق تاریخ
بر گرده آزادی
نقشی زده
سنگین
...
آه
از آهِ خشکِ این بیابان نهراس
اینجا
هر گوشه‌اش را بکَنی
خون
فواره خواهد زد

🔹 از مازیار کریم


@maziar_karim
@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

29 Oct, 20:50


https://youtu.be/gClxUu7L4iE?si=0DEBcIrRhL5oenIZ

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

29 Oct, 04:12


زنها آدم را دیوانه میکنند!

فاطمه علمدار


۱.#زهرا_قنبری کاپتان تیم فوتبال خاتون بم،به تیم تایلند گل زد و تیمشان در لیگ قهرمانی آسیا صعود کرد و وقتی داشت شادی میکرد حجاب از سرش افتاد.مدیران باشگاه بیانیه دادند و از مردم عذرخواهی کردند.سرمربی تیم مصاحبه کرد و گفت غیرعمدی بوده و ما تابع قوانینیم و خود قنبری هم همین حرفها را زد و اطمینان داد که اتفاقی که افتاد عامدانه نبود و یک هفته هم به توصیه فیزیوتراپ تیم استراحت کرد و بعد برگشت به بازیها.زن پشت چراغ قرمز بود که این خبر را خواند و چراغ که سبز شد حرکت کرد.

۲.از کمرکش بلوار که بالا میرفت نگاه کرد که ببیند امروز هم ماشین کلانتری آنطرف بلوار ایستاده برای توقیف ماشینها برای حجاب یا نه.چندماه قبل از مجتمع قضایی خانواده که خارج شد،سرباز صفری پریده بود جلوی ماشینش و با حالت قهرمانی که قاتل خطرناکی را به تله انداخته اصرارداشت بدون هیچ توضیحی سوئیچ را بگیرد و عدم اطاعت فوری را توهین به مامورقانون میدانست!سرباز فریاد زده بود:جناب سروان این خانوم توهین میکنه!و سروان،کلافه و خسته،خودش را رسانده بود به این پسرک چموشی که غرق لذت از مسئولیتی که بهش داده بودند بود و او را دست به سر کرده بود و برای زن توضیح داده بود که مامور است و معذور.چهره سروان پر از احساس بیهودگی بود.

۳.زن میانسالی که داخل اتاقک ورودی مجتمع قضایی نشسته بود به زن گفت لباست کوتاه است و راهت نمیدهم داخل و برو بیرون ببین کسی چادرش را بهت قرض میدهد که بتوانی بیایی داخل یا نه.زن حوصله بحث نداشت.پرسید چادر رنگی ندارید مثل ورودی حرمها؟و جواب شنید مگه اینجا حرمه؟تو بری حرم،اونجا نجس میشه! برای لحظه ای دنیا ساکت شد.زن مبهوت مانده بود و نمیفهمید چرا الان این جمله توهین آمیز را خطاب به خودش شنیده.چه اتفاقی افتاد که زن آنطرف میز به خودش اجازه داد ناگهان این جمله را به او بگوید؟چرا انقدر توهین کردن و توهین شنیدن تبدیل به بخشی از زندگی روزمره شده و برای هزارمین بار از فکرش گذشت که جایی خوانده بود بزرگترین جنایت حکومتهای خودکامه،بی شخصیت کردن مردمانشان است.محکوم کردنشان به زندگی در وضعیت توهین متقابل مداوم با صدرنشین کردن فرومایگان.

۴.شعبه اجرای احکام پر از زن بود.زن جاافتاده و موقری که آمده بود که مددکاری برود به خانه اش و تایید کند که تمکین میکند؛زن کارمندی که از شوهری که سالها بود رهایش کرده بود و معلوم نبود کجاست بابت ترک نفقه شکایت کرده بود تا شاید قاضی راضی شود به طلاق دادنش،چون طبق قانون خود زن حق طلاق ندارد؛مادری که آمده بود نامه بگیرد و ببرد کلانتری برای اینکه شوهرش را مجبور کنند که بگذارد بچه اش را ببیند؛زن تاجر موفقی که شوهرش ممنوع الخروجش کرده بود؛خانم مدیر توانمندی که شوهر سابق اجازه نمیداد دخترشان ازدواج کند و معلمی که برای پیگیری نفقه معوقه بچه اش آمده بود و شوهرش به ابلاغیه ها توجهی نداشت.مردیکه پشت میز نشسته بود به معلم گفت شوهرت به ابلاغیه ها جواب نداده و چندبار دیگر هم به او ابلاغ میشود و اگر باز توجه نکرد حکم جلب برایش صادر میشود.زن به پرونده قطورش اشاره کرد و با خشم گفت مگر نفقه هزینه ضروری زندگی نیست؟اگر بچه من معطل خرجی دادن پدرش بود که تا حالا از گرسنگی مرده بود!حقوق من کمتر از مردهاست،دیه ام نصف است،ارثم نصف است،سختتر استخدام میشوم و همه اینها برای اینکه شما میگویید مرد نان آور خانه است!حالاکه مرد من گذاشته و رفته،قانون شما به جز بردن و آوردن من از این اتاق به آن اتاق چه دردی از من دوا میکند؟مرد پشت میز صدایش را بلند کرد که به من چه خانم!مگه من قانون را نوشتم و بلندتر فریاد زد زنها آدم را دیوانه میکنند...زن دیگری صدایش را بالا برد که نگو زنها آدم را دیوانه میکنند!من اصلا نباید الان اینجا میبودم اگر عقلانیتی وجود داشت در روند رسیدگی به پرونده ام و دیگری خشمگینتر چیز دیگری گفته بود.

۵.نود سال قبل که مردانی نشستند و باب اشخاص قانون مدنی را نوشتند و گفتند مرد رئیس خانواده است و نفقه باید بدهد و حق طلاق با اوست و ولایت فرزندان هم،مادرمادربزرگ زنان کلافه و رنجور و خشمگینی که امروز در شعبه اجرای احکام پرونده هاشان را از این اتاق به آن اتاق میبرند،نو عروس بودند و پدر پدربزرگهاشان نو داماد!دنیا چرخید.نتیجه های آن نوعروسها و نودامادها،دخترکانی شدند که فوتبالیستند و رانندگی میکنند و دانشگاه میروند و دنبال سهمشان از دنیای اقتصاد و سیاستند و پسرانی که کمترین شباهتی به پدرپدرربزرگشان ندارند ولی هنوز در چارچوب مواد همان قانون،حقوق و تکالیفشان تعریف و تعیین میشود...مرد پشت میز راست میگفت...شکوه اینکه زنانی دهها سال است تلاش میکنند همین گزاره بدیهی را به تصمیمگیران بفهمانند و با مقاومت رقت انگیز در برابر تغییر قوانین هزینه ساز مواجه میشوند،شکوه همین تسلیم نشدن و اصرار  زنانه به تن ندادن به وضع موجود،آدم را دیوانه میکند...

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

28 Oct, 20:26


⭕️ فایل صوتی لایو اینستاگرامی تحلیل فیلم Radical

⭕️ در تاریخ: 25 اکتبر 2024

دکتر محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک
دکتر حسین عبداللهی ثانی، روانپزشک
دکتر رضا محقق، روانپزشک

لینک:
https://t.me/drsargolzaeipodcast/1290

#فایل_صوتی #تحلیل_فیلم #رادیکال
@drsargolzaei
@drsargolzaeipodcast

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

28 Oct, 20:11


⭕️ فایل صوتی لایو اینستاگرامی تحلیل سریال Patrick Melrose

⭕️ در تاریخ: ۶ سپتامبر ۲۰۲۴

دکتر محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک
دکتر حسین عبداللهی ثانی، روانپزشک
دکتر رضا محقق، روانپزشک

لینک:
https://t.me/drsargolzaeipodcast/1289




#فایل_صوتی #تحلیل_فیلم #پاتریک_ملروز
@drsargolzaei
@drsargolzaeipodcast

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

28 Oct, 17:34


با درود خدمت همراهان گرامی
کانال زیر برای نیازسنجی و ثبت‌نام کلاس‌های دکتر سرگلزایی در ونکوور ایجاد شده است، از عزیزانی که تمایل دارند در کلاس‌ها و همایش‌های دکتر سرگلزایی در ونکوور شرکت کنند، دعوت می‌شود در این کانال عضو شوند و همراه ما
باشند.

https://t.me/drsargolzaeivancouver


@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

28 Oct, 14:53


📽 بررسی و تحلیل فیلم " مرشد و مارگریتا "

🖋 اثری از مایکل لاکشین
در موسسه سروای باران🌱

🔶 با حضور اساتید ارجمند
دکتر محمدرضا سرگلزایی( روانپزشک )

دکتر محسن یار محمدی ( دکتری ادبیات)

دکتر حسین محمودی ( دکتری فلسفه )

🔔 تاریخ نشست: ۱۰ آبان / ساعت ۲۱ به وقت تهران


🔶 این نشست در محیط گوگل مییت برگزار خواهد شد.


🔷 شرکت در دوره رایگان می‌باشد.


جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با ما در واتس اپ و تلگرام سروای باران در ارتباط باشید.
.

Instagram.com/sarvayebaran
Instagram.com/mitraosanloo
T.me/sarvayebaran
0998 130 72 70

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

27 Oct, 23:52


⭕️ فایل صوتی تحلیل فیلم سینمایی
"انواع مهربانی" یورگوس لانتیموس در کانال تلگرامی پادکست‌های دکتر سرگلزایی قرار گرفت:


https://t.me/drsargolzaeipodcast/1287

🔹 لطفا به اشتراک بگذارید.
@drsargolzaei
@drsargolzaeipodcast

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

27 Oct, 23:47


  
انجمن جهانی پزشکان وکادر درمان مستقل ( آیفا) پروژه ای با شماره ۳۰۶ و با عنوان " جمع آوری امضای سازمانها و اشخاص برای فرستادن نامه ای علیه شخص علی خامنه ای به دادگاه لاهه" در بخش پروژه های تارنمای ماشین مبارزه ثبت نموده است.
از کنشگران سیاسی و سازمانهایی که تمایل دارند به جمع امضا کنندگان این نامه بپیوندند در خواست می شودنام خود و یا نام و لوگوی سازمان‌های خود را به زبان‌های انگلیسی و فارسی حداکثر تا پایان ماه اکتبر ۲۰۲۴ به ایمیل [email protected] ارسال فرمایند.

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

27 Oct, 07:24


https://youtu.be/_ftzju9WMJI


@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

26 Oct, 20:28


🟡 وبینار رایگان در کانون نگرش نو

⭕️ تحلیل فیلم :
“Kinds Of Kindness“
By:
Yorgos Lanthimos- 2024

💠 مدرسان:
دکتر حسین محمودی «دکترای فلسفه»
دکتر حسن محدثی «دکترای جامعه‌شناسی»
دکتر محمدرضا سرگلزایی «روانپزشک»

💠 یکشنبه ششم آبان‌ماه ۱۴۰۳
27 اکتبر 2024
💠 ساعت 12:00 ظهر تورنتو
💠 ساعت 19:30 شب تهران

🔹
ثبت‌نام از طریق واتساپ:
001 416 879 7357
@kanoonnegareshno
#کانون_نگرش_نو

@DrHosseinMahmoudi
@drsargolzaei
@NewHasanMohaddes

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

26 Oct, 19:17


🔹 دوره‌ی جدید آنلاین همسفران آگاهی
در کانون نگرش نو:

⭕️ روان‌شناسی و مالکیت: چگونه اموال ما بر تجربه‌ها و انتخاب‌های ما تأثیر می‌گذارند؟

@kanoonnegareshno
#کانون_نگرش_نو

ثبت نام از طریق واتزاپ:
001-416-879-7357

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

26 Oct, 15:26


https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/20008066.2024.2416824

🟢 نوشتهٔ ارزشمندی از دکتر آرش جوانبخت، روانپزشک و نوروساینتیست. دانشیار دانشگاه ایالتی وین، مدیر کلینیک پژوهشی استرس، تروما و اضطراب و نویسنده‌ی کتاب "هراسان" (afraid)

⭕️ Children, significantly affected during critical developmental stages, are at risk of long-term mental and physical health issues.
The psychological, cultural, and epigenetic aspects of the intergenerational transmission of trauma can lead to psychological torment across generations.

#سیاست
#روان_سیاست


@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

25 Oct, 22:45


معرفی انجمن اقدام برای حقوق بشر و پروژه آرمیتا توسط دکتر محمد رضا سرگلزایی.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت ما مراجعه کنید:

https://action-for-humanity.org/armita-projectfa/

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

25 Oct, 20:24


📢 با ما همراه باشید در اسپیس انجمن آیفا در شبکه اجتماعی ایکس

📌 موضوع: خشونت خانگی، ریشه‌ها و راه‌کارها

📅 زمان: فردا، شنبه ۵ آبان - ۲۶ اکتبر

🕰️ ساعت: ۲۲ به وقت ایران

🎙️با حضور:

آزاده افصحی - روان‌شناس
سمیرا فیروزجنگ - روان‌شناس
دکتر کیانا کثیری - متخصص پزشک خانواده

🛑 خشونت خانگی در ایران یکی از مهم‌ترین و نگران‌کننده‌ترین مسائل اجتماعی است که اغلب در سکوت و پشت درهای بسته اتفاق می‌افتد. نبود قوانین حمایتی کافی، فرهنگ تابوها و شرمساری اجتماعی، بسیاری از قربانیان را از جستجوی کمک و حمایت بازمی‌دارد.

♦️تغییر این شرایط نیازمند آگاهی‌بخشی و ارائه روش‌های حمایتی و درمانی قربانیان است.

‼️مبارزه با خشونت خانگی تنها با صدای بلند جامعه ممکن است؛ بیایید این سکوت را بشکنیم و برای ارتقای زندگی خود و عزیزان‌مان بکوشیم.

🖇️ جهت شرکت در جلسه، لینک زیر را ذخیره کنید
👇🏻👇🏻

https://twitter.com/i/spaces/1mrxmMANlvVxy

@theiipha_fa

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

24 Oct, 20:16


با تشکر از دکتر سرگلزایی که کتاب خود را در راستای حمایت از زندانیان سیاسی و خانواده هایشان در اختیار انجمن قرارداده اند تا ما بتوانیم با فروش آن، تمامی درآمد حاصل از فروش هر جلد را برای کمک به خانواده زندانیان سیاسی اختصاص دهیم.
جهت تهیه کتاب می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

https://action-for-humanity.org/product/na-nakhod-agahe-aghaye-ravanpezeshk/

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

24 Oct, 03:16


🟡 وبینار رایگان در کانون نگرش نو

⭕️ تحلیل فیلم :
“Kinds Of Kindness“
By:
Yorgos Lanthimos- 2024

💠 مدرسان:
دکتر حسین محمودی «دکترای فلسفه»
دکتر حسن محدثی «دکترای جامعه‌شناسی»
دکتر محمدرضا سرگلزایی «روانپزشک»

💠 یکشنبه ششم آبان‌ماه ۱۴۰۳
27 اکتبر 2024
💠 ساعت 12:00 ظهر تورنتو
💠 ساعت 19:30 شب تهران

🔹
ثبت‌نام از طریق واتساپ:
001 416 879 7357
@kanoonnegareshno
#کانون_نگرش_نو

@DrHosseinMahmoudi
@drsargolzaei
@NewHasanMohaddes

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

23 Oct, 15:20


معرفی انجمن اقدام برای حقوق بشر و پروژه آرمیتا توسط دکتر محمد رضا سرگلزایی.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت ما مراجعه کنید:

https://action-for-humanity.org/armita-projectfa/

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

23 Oct, 14:52


کتابهای دکتر سرگلزایی که در آفتاب مهر موجود است:
🔸جنون قدرت و قدرت نامشروع ۲۸۰۰۰ تومان (چاپ جدید)
🔸 اعتیاد از سبب شناسی تا درمان( چاپ جدید) ۱۷۰۰۰تومان.
🔸شخصیت سالم (چاپ جدید)
۲۲۰۰۰ تومان
🔸 حرف هایی برای امروزی ها( چاپ جدید)۲۰۰۰۰ تومان
🔸جزیرهٔ مجنون ۱۲۰۰۰ تومان
🔸یادداشت های یک روانپزشک ( چاپ جدید) ۲۵۰۰۰ تومان
🔸بفرمایید نوبت شماست (چاپ جدید) ۱۷۰۰۰تومان
🔸ابابیل نقد ۳۲۰۰۰ تومان
🔸یک دو سه حرکت (چاپ جدید) ۲۴۰۰۰ تومان
🔸انسان، فلسفه،عرفان ۱۷۰۰۰تومان
🔸ناخودآگاه آقای روانپزشک ۵۰۰۰۰تومان
🔸به خاطر بوفالوها سهیل سرگلزایی ۵۰۰۰۰تومان
🔸مجموعه ۶ جلدی مهارتهای زندگی ۱۴۰۰۰۰ تومان شامل:
🌷آیا خودت را دوست داری؟
🌷زندگی ، فکر و دیگر هیچ
🌷نامه هایی به آسمان
🌷ماجراهای عاشقانه
🌷من این سرنوشت را نمی خواهم
🌷ده سوال بی جواب

☎️88109349- 09121483033
@aftabemehr
insta: aftabemehr_

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

23 Oct, 06:40


کتاب جزیره مجنون - دکتر محمدرضا سرگلزایی - روانپزشک
https://drsargolzaei.com/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AC%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%AC%D9%86%D9%88%D9%86/

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

23 Oct, 05:07


🔴 کتاب‌های صوتی

⭕️ کتاب‌های نوشتهٔ دکتر محمدرضا سرگلزایی که تاکنون صوتی شده‌اند:


🔹 کتاب اخلاق و آزادی: مبارزه‌ی
اخلاقی برای آزادی

🔹 کتاب ما دوباره سبز می‌شویم

🔹 کتاب نا-ناخودآگاه آقای روانپزشک

🔹 کتاب ماجراهای عاشقانه

🔹 کتاب من این سرنوشت را نمی‌خواهم

🔹 کتاب زندگی، فکر و دیگر هیچ

🔹 کتاب بفرمایید نوبت شماست

🔴 لطفا به اشتراک بگذارید.

@drsargolzaei
@drsargolzaeipodcast

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

22 Oct, 18:25


با درود خدمت همراهان گرامی
کانال زیر برای نیازسنجی و ثبت‌نام کلاس‌های دکتر سرگلزایی در ونکوور ایجاد شده است، از عزیزانی که تمایل دارند در کلاس‌ها و همایش‌های دکتر سرگلزایی در ونکوور شرکت کنند، دعوت می‌شود در این کانال عضو شوند و همراه ما
باشند.

https://t.me/drsargolzaeivancouver


@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

22 Oct, 00:29


لطفا اطلاع رسانی کنید!

ویژه برنامه مهسا بدیعی | سارامیران| قاسم قره داغی | آوای بوف

#مهسا_بدیعی، به جرم کتابخوانی راهی زندان شد!

#مهسا_جلال_بدیعی، معروف به مهسا بدیعی، روز ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۳ پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام دادگاه انقلاب رشت، بازداشت و برای اجرای حکم به زندان لاکان رشت منتقل شد.

گزارش رسانه‌های خبری:

آموزشکده توانا

خبرگزاری هرانا

صدای آمریکا VOA

حقوق بشر در ایران

دادبان

رادیو زمانه

ایران اینترنشنال

کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی

سازمان حقوق بشری هەنگاو

صفحه ویکی‌پدیا

لینک‌های کامل در سایت

🦉

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

21 Oct, 17:31


📽 بررسی و تحلیل فیلم " مرشد و مارگریتا "

🖋 اثری از مایکل لاکشین
در موسسه سروای باران🌱

🔶 با حضور اساتید ارجمند
دکتر محمدرضا سرگلزایی( روانپزشک )

دکتر محسن یار محمدی ( دکتری ادبیات)

دکتر حسین محمودی ( دکتری فلسفه )

🔔 تاریخ نشست: ۱۰ آبان / ساعت ۲۱ به وقت تهران


🔶 این نشست در محیط گوگل مییت برگزار خواهد شد.


🔷 شرکت در دوره رایگان می‌باشد.


جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با ما در واتس اپ و تلگرام سروای باران در ارتباط باشید.
.

Instagram.com/sarvayebaran
Instagram.com/mitraosanloo
T.me/sarvayebaran
0998 130 72 70

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

21 Oct, 01:30


🔴 وبینار رایگان در کانون نگرش نو

⭕️ تحلیل فیلم :
Kinds Of Kindness
Yorgos Lanthimos- 2024

💠 مدرسان:
دکتر حسین محمودی «دکترای فلسفه»
دکتر حسن محدثی «دکترای جامعه‌شناسی»
دکتر محمدرضا سرگلزایی «روانپزشک»

💠 یکشنبه ششم آبان‌ماه ۱۴۰۳
27 اکتبر 2024
💠 ساعت 12:00 ظهر تورنتو
💠 ساعت 19:30 شب تهران


🔹 ثبت‌نام از طریق واتساپ:
0014168797357

@kanoonnegareshno
#کانون_نگرش_نو

@DrHosseinMahmoudi
@drsargolzaei
@NewHasanMohaddesi

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

20 Oct, 03:37


با درود خدمت همراهان گرامی
کانال زیر برای نیازسنجی و ثبت‌نام کلاس‌های دکتر سرگلزایی در ونکوور ایجاد شده است، از عزیزانی که تمایل دارند در کلاس‌ها و همایش‌های دکتر سرگلزایی در ونکوور شرکت کنند، دعوت می‌شود در این کانال عضو شوند و همراه ما
باشند.

https://t.me/drsargolzaeivancouver


@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

20 Oct, 00:43


برای مبارزه با فراموشی امکانی را فراهم کرده ایم تا به نام و یاد جانباختگان جنبش زن،زندگی، آزادی غذای گرمی را در میان کودکان کار و نیازمندان داخل کشور پخش کنیم.
در همین راستا از شما دوستان و همراهان حامی جنبش درخواست می کنیم در راستای گسترش این کمپین ما را همراهی کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

https://action-for-humanity.org/our-activities-fa/kian-projekt-fa/

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

18 Oct, 19:29


تعهد اجتماعی هنر و ادبیات، نقد داستان فیلم رگ خواب و خشونت علیه زنان - دکتر محمدرضا سرگلزایی - روانپزشک
https://drsargolzaei.com/%D8%AA%D8%B9%D9%87%D8%AF-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D9%87%D9%86%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D8%8C-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%81/

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

18 Oct, 19:07


ما دو دسته فیلم، سریال، نمایش و داستان داریم؛ اول دسته‌ای که بیمار می‌کنند و دوم دسته‌ای که درمان می‌کنند. این خیلی مهم است که کارشناسان حوزه‌های روان‌شناسی و جامعه‌شناسی از فیلم‌ها و سریال‌ها، نکات مثبت و منفی‌شان را دربیاورند و آن را به فیلم‌سازها بازخورد دهند؛ چراکه ممکن است یک فیلم‌ساز نداند که این فیلم، فرد را بیمار می‌کند؛ درواقع یک فیلم‌ساز روایتی را برمی‌گزیند و تمام هنرش را خرج جذاب و نافذ‌بودن روایت خود می‌کند؛ درصورتی‌که نمی‌داند بسیاری از اوقات آن روایت، یک روایت بیمارکننده است.

دکتر محمد رضا سرگلزایی- روان پزشک
@kanoonnegareshno
#کانون_نگرش_نو

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

18 Oct, 02:18


🔴 گفتگوی زنده‌ی اینستاگرامی
⭕️ موضوع: کودکان ما و اخبار جنگ: آسیب‌ها و راهکارها

⭕️ زمان:
جمعه ۱۸ اکتبر ۲۰۲۴ = ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳
ساعت ۹ صبح غرب آمریکای شمالی
ساعت ۱۲ ظهر شرق آمریکای شمالی
ساعت ۱۸ اروپای مرکزی
ساعت ۱۹:۳۰ ایران

🔴 گفتگوی دکتر محمدرضا سرگلزایی با دکتر آرش جوانبخت، روانپزشک و نوروساینتیست. دانشیار دانشگاه ایالتی وین، مدیر کلینیک پژوهشی استرس، تروما و اضطراب و نویسنده‌ی کتاب "هراسان" (afraid)

🟢 صفحه‌ی
باشگاه پری‌فرونتال در اینستاگرام میزبان این گفت‌وگو خواهد بود.

#سیاست
#روان_سیاست
#پریفرونتال
#باشگاه_پره‌فرونتال
@drsargolzaei
@prefrontalclub

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

17 Oct, 14:12


الاکلنگ خوشبختی و سطح توقع

هفته پیش در جشنواره بوسان (کره جنوبی) داور بخش مستند بودم. ده فیلم در بخش مستند بود. از مسئول جشنواره پرسیدم امسال چند فیلم مستند ثبت‌ نام کردند که شما ده‌تایش را انتخاب کردید؟
گفت:سه هزارتا!
تازه از این ده فیلم پنج‌ فیلم را از کره جنوبی( کشور خودشان) انتخاب کرده بودند. یعنی مهم‌ترین فستیوال آسیا، از کل کشورهای آسیایی فقط
پنج مستند انتخاب کرده بود و از خیلی کشورهای آسیایی حتی یک فیلم هم انتخاب نشده بود.
از ده فیلم بخش مستند دو فیلم جایزه گرفتند، هشت فیلم‌سازی که جایزه نگرفتند احساس غمگینی و بی‌عدالتی کردند. اما وقتی فیلم‌شان از بین سه هزار فیلم انتخاب شده بود، احساس بی‌عدالتی نکردند. تازه آن دو نفری هم که جایزه را بردند احتمالا به اندازه‌ای خوشحال نشدند، که وقتی در فستیوال بعدی پذیرفته نشوند یا جایزه نگیرند غمگین خواهند شد.

از مسئولین بخش فیلم کوتاه و بلند پرسیدم آنها هم گفتند چند هزار فیلم کوتاه و بلند ثبت نام کردند. یک ایرانی که فیلم‌اش آنجا بود و جایزه نگرفت، ناراحت بود که حق مرا ندادند.
گفتم: از این خوشحال باش که شانس داشتی فیلمت از بین چندهزار فیلم قبول شده. اما مغزش نمی‌پذیرفت که در شرایط دیجیتال عرضه و تقاضا در سینما به هم خورده. و اگر کسی فیلم بسازد و فقط بخواهد در فستیوال نمایش دهد، و هر جا پذیرفته شد حتما برنده هم باشد، رویایی غیر واقعی و راهی برای افسردگی تضمینی است.

پرسید: انگیزه شخصی خود شما از ساخت فیلم چیست؟
گفتم: دو چیز:
اول: لذت از خلق هنری.(سهم شخصی)
دوم: مسئولیت اجتماعی. (سهم مخاطب)
من وقتی فیلمی مثل الفبای افغان می‌سازم که باعث تغییر قانون در دولت خاتمی می‌شود و در مدارس به روی نیم میلیون کودک افغان -که هشت سال از تحصیل محروم بوده‌اند- باز می‌شود، احساس خوشبختی و رسیدن به هدف می‌کنم. و اصلا مهم نیست این فیلم در کدام جشنواره نمایش داده شد، یا چند تا جایزه گرفت.

گفت: اگر یک روز نتوانید فیلم بسازید با کدام انگیزه به زندگی ادامه می‌دهید؟
گفتم: کشته و مرده سینما نیستم. فکر می‌کنم اگر دویست سال پیش به دنیا می‌آمدم که سینما وجود نداشت، چه رویایی داشتم، یا دویست سال بعد که سینما وجود ندارد یا شکل دیگری خواهد داشت، و من اگر می‌زیستم باید چه می‌کردم.

هر گاه در فستیوالی هستم و جوانان فیلمسازی را می‌بینم که چشم‌هایشان پر از برق امید است، اگر بعد از اعلام جوایز آنان را ببینم، بیشتر آنها را به دلایلی که برشمردم غمگین می‌بینم. آنها خود را با فیلم‌هایشان یکی می‌بینند. و ارزش خودشان را در ارزشگذاری جشنواره‌ها بر فیلم‌هایشان می‌دانند. و ذهن‌شان این خطای شناختی را دارد:
من دوست داشتنی‌ام، اگر فیلمم دوست داشته شود.
به ویژه در جشنواره‌ها، به ویژه با گرفتن جوایز!

ذهن‌های مقایسه‌ای و ذهن‌های فاجعه‌ساز حتی اگر هنرمند باشند، به آرامش و لذت در خلق هنری نخواهند رسید.

در روانشناسی وقتی با تکنیک پیکان رو به پایین از مراجع سوال می‌کنند، به دنبال این سه باور مرکزی می‌گردند:
من دوست داشتنی‌ام/ نیستم.
من توانا هستم/نیستم.
من خوبم/ نیستم.
بسیاری از فیلمسازان با شرکت در هر جشنواره خود را مورد پرسش پیکان رو به پایین قرار می‌دهند: من دوست داشتنی‌ام؟ نیستم؟ و بیشتر احساس می‌کنند که نیستند.

یک بار امیر کاستاریکا هنگام دریافت جایزه در کن گفت: من شما را دوست دارم و فیلم می‌سازم که شما هم مرا دوست داشته باشید.
و من در جا پیش خودم گفتم: چه راه پر هزینه‌ و دشواری برای دوست داشته شدن. عده‌ای حتی در میدان رزم شهید می‌شوند که تنها دوست داشته شوند.

یک سال در بخش مسابقه جشنواره ونیز بودم. فیلم من (سکوت) جایزه سوم را برد. فیلم کاستاریکا( گربه سیاه گربه سفید) جایزه دوم را برد. فیلم یک ایتالیایی جایزه اول را برد. در شام مهمانی بعد از اعلام جوایز، هر فیلم میزی داشت. من و همسرم و حنا دختر کوچکم کنار میز خود بودیم. و کاستاریکا و تیم بزرگش در کنار میز دیگر. هر کارگردانی که وارد شد یا نام فیلم‌اش برده شد، امیر کاستاریکا و تیم‌اش آنها را بلند بلند با دست زدن‌های الکی مسخره کردند، تا آنجا که حنا دختر من گفت: اینا چقدر حسودی می‌کنن! او به سادگی همان حرفی را زد که یک تراپیست در یک دوره درمانی باید لقمه را دور سرش بچرخاند و در دهان ذهن مقایسه‌گر مراجع‌اش بگذارد و بگوید (در چشم دیگران زندگی نکن.)

از سوی دیگر باید اضافه کنم، بررسی یک فیلم در جمع داوران، بردن یک ویروس به آزمایشگاه علمی نیست، تا نتیجه آزمایش فارغ از شخصیت آزمایشگران و عقاید و سلیقه‌های آنها باشد. در هر جشنواره سینمایی اگر تیم داوران یا بخشی از آنها عوض شوند، فیلم دیگری انتخاب می‌شود. و اگر همان گروه درباره همان فیلم‌ها در زمان‌ و مکان دیگری قضاوت کنند، احتمال تغییر نظر آنها وجود دارد.
👇👇

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

17 Oct, 14:12


و اگر چیدمان فیلم‌ها در نمایش جابجا شود باز هم نتیجه متفاوت خواهد بود. مثلا نظر ما در مورد فیلمی که اول صبح برای قضاوت می‌بینیم، متفاوت است با نظر ما در مورد همان فیلم اگر در آخر شب و بعد از خستگی دیدن سه فیلم دیگر باشد.

و در نهایت فیلم برنده همیشه نتیجه رای مشترک همه داوران نیست، که نتیجه رای اکثریت و یا نتیجه توافق آنهاست. چرا که داوران معیارها و سلیقه‌های مختلفی دارند و دل بستن به نظر داوران در یک جشنواره دل بستن به باد هواست.

در همین جشنواره ما سه داور بودیم: من، فیلمساز جوانی از کره و خانم آساکو رییس جشنواره مستند یاماگاتا از ژاپن. در جلسه اول به خانم آساکو گفتم من در بیش از سی جشنواره بین‌المللی داور یا رییس داوران بوده‌ام اما این اولین بار است که در جشنواره مستندی داوری می‌کنم. شما از ما حرفه‌ای‌تر هستید، چرا که سی و پنج سال است جشنواره مستند یاماگاتا را مدیریت می‌کنید و هر سال برای انتخاب بیش از صد فیلم هزاران فیلم را می‌بینید. در نتیجه شما بهتر از ما می‌دانید که کدام فیلم در محتوی و سبک ارژینال است. با تواضع کامل گفت: من آدمی معمولی هستم و مغز کوچکی دارم. ما هر سه داور حرفه‌ای هستیم و بر اساس دانش و تجربیات و نهایتا با قلب خود قضاوت می‌کنیم.

در جلسه تصمیم‌گیری هر یک از ما فیلم متفاوتی را دوست داشتیم. و کار با رای دادن به پایان نمی‌رسید. دوباره همه فیلم‌ها را یک به یک مرور کردیم. هیچیک از ما نگفت آنچه من می‌گویم حقیقت سینماست و این است و جز این نیست. و به یکدیگر خوب گوش کردیم. و تنها گفتیم چه چیزی را در این فیلم دوست داشتیم و چه چیزی را دوست نداشتیم.
در این مرحله نظرمان به هم نزدیک‌تر شد، اما باز به رای نهایی نرسیدیم. این بار روی معیارهای انتخاب بحث کردیم.
من پیشنهاد کردم از نظر موضوع به فیلم‌هایی بها دهیم که پیامی جهانی و همگانی دارند(به قول شاملو: من درد مشترکم مرا فریاد کن) و از نظر روش کار به فیلم‌هایی که استعداد فیلمسازی جوان را برای کارهای آینده او نشان می‌دهند. نظرم پذیرفته شد و رای‌گیری به پایان رسید.

روش من این است که بعد از این مرحله، هر فیلمی را که یکی از داوران به دلیلی خاص بسیار پسندیده، با اهدای جایزه ویژه(اسپیشال منشن) انتخاب کنیم. چرا که گاهی هر جایزه نوعی تشویق فیلمساز است برای ادامه کار او. رییس بخش مستند پیشنهاد مرا نپذیرفت. و گفت: جایزه زیاد ارزش جایزه‌های اصلی را کم می‌کند. در بعضی فستیوال‌ها هم این پیشنهاد را از من می‌پذیرند.

از رییس بخش مستند فستیوال پرسیدم: حالا که نظر داوران معلوم شد، اگر تو خود داور بودی کدام فیلم را برمی‌گزیدی. او نام فیلمی را برد که حتی در شورت لیست برندگان ما هم نبود.

اهمیت مسابقات ایجاد تعلیق برای گرم کردن فضای جشنواره‌هاست. ای بسا فیلم‌ها که در جشنواره‌ها درخشیده‌اند و ماندگار نشده‌اند، و ای بسا که در جشنواره‌ها ندرخشیده‌اند و ماندگار شده‌اند.

سخن آخر:
یکبار یک پخش‌کننده ایرانی در جشنواره دیگری به من گفت: چند فیلمساز جوان ایرانی با استعداد داریم که افسرده شده‌اند. برای آنکه از افسردگی درآیند باید فیلم بسازند و برای فیلم‌سازی هر کدام به چند میلیارد تومان احتیاج دارند، شما چه پیشنهادی دارید؟
گفتم: این دوستان برای درمان افسردگی چه مسیر پر هزینه‌ای را دارند می‌روند. راه آسان‌تر درخواست دارو از یک روانپزشک است یا چند جلسه تراپی با مشاور. یا مطالعه برای تغییر بینش خود و یا پایین آوردن سطح توقع خویش.
بعد هم چرا باید بودجه ناچیز فرهنگ و هنر در جهان هزینه رفع افسردگی این و آن شود. بهتر نیست هنرمند افسرده اول خود را درمان کند و بعد اثرش را ارائه کند تا به مخاطب کمتر آسیب بزند؟

یک تحقیق در دانشگاه استندفورد روی هزار و هشتصد نفر در مورد احساس خوشبختی انجام شد و نتیجه این طور اعلام شد:
احساس خوشبختی و سطح توقع رابطه‌ای معکوس دارند. هر چقدر توقع فرد از خودش و دیگران و شرایط بالاتر باشد، احساس خوشبختی او پایین‌تر می‌رود. هر چقدر توقع فرد از خودش، دیگران و شرایط پایین‌تر برود‌، احساس خوشبختی او بالا‌تر می‌رود.

محسن مخملباف
۱۴ اکتبر ۲۰۲۴

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

17 Oct, 05:22


https://forms.gle/ZfxPsjHYYDpjHiiz8

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

16 Oct, 21:10


حق خواسته شدن،دوست داشته شدن،مراقبت شدن...

فاطمه علمدار


۱/در دنیایی که ما زندگی میکنیم،همه میدانند که میشود از بارداری جلوگیری کرد و به همین دلیل هم پدیده"احساس گناه والدین در برابر فرزندان"و اجازه داشتن فرزندان برای اینکه روزی از آنها بپرسند:چرا من را به این دنیا آوردی؟پدیده عصر ماست.تا پیش از این فرزند داشتن امری طبیعی بود و خواست خدا و نه نتیجه انتخاب یا اشتباه والدین.اینها را"رولو می"در کتاب"عشق و اراده"میگوید و بعد توضیح مبسوطی میدهد راجع به احساس گناه و عذاب وجدان و مسئولیت پذیری افراطی و شرم همیشگی والدین در قبال فرزندانشان در دنیای جدید.و من به جایگاه زنان در این روایت فکر میکنم در دنیایی که همزمان با ابداع وسایل پیشگیری از بارداری،هنوز آنقدر مردسالارانه است که زنان بسیاری در چارچوب خانواده از ترس طلاق داده شدن یا ازدواج مجدد شوهر یا تلخ شدن زندگی مشترک،با نارضایتی تن به بارداری میدهند و زنان بسیار دیگری خارج از چارچوب خانواده،به اشتباه باردار میشوند و به خاطر ممنوعیت پایان خودخواسته بارداری،اجازه جبران آن اشتباه را پیدا نمیکنند.نتیجه آن اعمال قدرت شوهرانه و آن بسته بودن راه کاهش هزینه های یک وضعیت اشتباه،به هرحال به دنیا آمدن نوزادی است که انسان است.

۲/روی کاغذ رسیدگی به نوزاد سالم،چند دستور کار ساده دارد.روی ساعت پوشکش را عوض میکنی،شیر میخورد،بادگلو میزند و غیره.ولی بچه آدمیزاد برخلاف پو و تام و بقیه شخصیتهای دنیای بازی،وقتی همه لیست نیازهایش برآورده شد و تیک خورد،یکهو پر از ستاره و شادی نمیشود و به خوابی عمیق فرو نمیرود بلکه بسیار محتمل است که ساعتها بی تاب باشد و آرامش را از خانه بگیرد بدون اینکه روی کاغذ کاری برای ساکت کردنش نوشته شده باشد و تفاوت "رسیدگی" و "مراقبت" در همین نقطه برجسته میشود.نقطه استیصال در برابر صدای نوزاد!مراقبت یعنی رسیدگی توام با توجه و صبر و عشق.اینکه برای تیک زدن لیست کارها عجله نداشته باشی و وقت شیرخوردنش بتوانی به چشمهایش که نگاهت میکنند نگاه کنی و اجازه دهی انگشتت را با همه انگشتانش بگیرد و به صدای نفسهایش گوش کنی و خیالش را راحت کنی که"هستی".این همان نقطه مراقبتگری است که والدین در دنیای شلوغ امروز،یا حوصله رسیدن و توقف در آن را ندارند و یا آنقدر زیاد در آن متوقف میشوند که آسیب زننده میشود.اینکه به آنکه مراقبش هستی بباورانی که کنارش هستی و میتواند با اطمینان از بودن تو،احساس امنیت کند و دلش گرم باشد و خیالش راحت و"در عین حال"خودت را هم یادت نرود و"در عین حال"این بودن همیشگی ات آنقدر افراطی نشود که استقلال او را ازش بگیرد.اینهاست که مراقبت از نوزاد آدم را متفاوت میکند از کارهای مکانیکی که میشود با برنامه ریزی دقیق!برون سپاری کرد یا به دوش فرزند بزرگتر گذاشت یا گمان کرد که به حکم طبیعت بچه ها بزرگ میشوند مثل همه ما که بالاخره بزرگ شدیم!

۳/فرزند انسان،انسان است و حق دارد خواسته شود،دوست داشته شود،مراقبت شود و کسانی در این دنیا باشند که برایشان مهم باشد خیالش را راحت کنند که دنیا جای امنی است و میشود روی آنها حساب کرد.فرزند انسان یک عدد نیست که دولتها به نرخ جمعیتشان اضافه کنند و یا روحانیون با آن بشارت ثواب به مردمان بدهند و مردسالاران قدرتشان بر زنان را به رخ بکشند.انسان بودن نوزاد انسان را اگر باور کنیم و حقوقش را،میفهمیم چرا رضایت زنان برای شروع بارداری مهم است و چرا اختیار پایان خودخواسته آن باید دست همان زنانی باشد که دارند یک لخته خون را در وجودشان تبدیل به آدم میکنند و نه هیچکس دیگر.زنی که روز به روز دارد روند تبدیل به آدم شدن آن موجود درونش را حس میکند باید بتواند تصمیم بگیرد که آیا میخواهد و میتواند حقوق انسانی او را برآورده کند و زندگی محترمانه و سالمی را_چه در دامان خودش چه مراقبت کننده های دیگر_ برایش فراهم کند یا خیر.زنان ماشینهای تولید نسل نیستند،آدمهایی هستند که حسشان و درکشان از آن موجودی که درونشان دارد از یک لخته خون تبدیل به آدم میشود بر خودشان و آن موجود و کیفیت ادامه زندگی هردوشان_هم مادر و هم نوزادی که اگر بارداری پایان داده نشود متولد خواهد شد_اثر‌ میگذارد.

۴/با این نگاه،دختران نوجوانی که در شیطنتی جنسی باردار میشوند،زنانی که در جریان تجاوز باردار میشوند،زنانی که خارج از چارچوب خانواده و حتی در چارچوب خانواده ناخواسته باردار میشوند و تاب تحمل آن فشارهای اجتماعی و تغییرات هورمونی و جسمی و روانی و غیره را ندارند،نباید تاوان آن اشتباه و آن بارداری ناخواسته را با به دنیا آوردن فرزندی که محکوم است رنج مراقبت کننده نداشتن را از ابتدای حیات به دوش بکشد،بدهند.آن آدم یک عدد نیست در تملک نرخ جمعیت دولتها،یک ثواب نیست در تملک روحانیون و ابزار اعمال قدرت نیست در تملک مردان! آدم است و محترم و به احترام انسانیت است که زنان باید حق پایان خودخواسته بارداری را داشته باشند

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

15 Oct, 19:47


🔹 دوره‌ی جدید آنلاین همسفران آگاهی
در کانون نگرش نو:

⭕️ روان‌شناسی و مالکیت: چگونه اموال ما بر تجربه‌ها و انتخاب‌های ما تأثیر می‌گذارند؟

@kanoonnegareshno
#کانون_نگرش_نو

ثبت نام از طریق واتزاپ:
001-416-879-7357

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

15 Oct, 17:57


https://asia.ubc.ca/events/event/political-resistance-in-post-revolutionary-poetry-mohammad-mokhtari-and-baktash-abtin/

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

15 Oct, 13:44


دوره حمایت روانی-اجتماعی از سلامت روانی زندانیان سیاسی در ایران


جلسه دوم: چالش‌های بهداشت روانی پس از آزادی از زندان سیاسی


در این جلسه، موضوع چالش‌های روانی پس از آزادی زندانیان سیاسی را بررسی خواهیم کرد. همین‌طور موضوع اختلال استرس پس از سانحه را در زندانیان سیاسی سابق بررسی می‌کنیم و از «مسیرهای مختلف پس از رویدادهای آسیب‌زا» خواهیم گفت و ملاحظه‌های درمان‌بخش در این زمینه را پی خواهیم گرفت. در بخش دیگری از این جلسه، مدل‌های واردات و محرومیت در تبیین اختلالات روانی زندانیان را بررسی می‌کنیم و درباره نقش هویت و معنا‌یابی پس از آزادی بحث می‌کنیم. در پایان هم خطر پزشکی‌سازی یا روانشناسی‌سازی را درباره زندانیان سیاسی به طور مفصل توضیح می‌دهیم.
با ما همراه باشید!



در وبسایت توانا
در یوتیوب
در سانکلاد
در کست باکس


کانال واتس‌اپ دوره
کانال تلگرام دوره





#ایران #یاری_مدنی_توانا #مقاومت_مدنی #مبارزه_مدنی #امنیت #اعتراضات_سراسری #امنیت_سایبری #امنیت_اعتراضات #شکنجه #حمایت_از_زندانیان_سیاسی #حمایت_روانی

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

15 Oct, 04:16


#اطلاع_رسانی:

#مهسا_بدیعی، که تنها به جرم کتابخوانی و ترویج علم راهی زندان شد!

مهسا بدیعی، مادر تنها و سرپرست فرزند نوجوان و والدین سالخورده اش، به دلیل اتهام تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی و فعالیت در زمینه ترویج علم، به‌ویژه نظریه فرگشت، بازداشت و روز یکشنبه 22 مهر به زندان منتقل شد.
او که از طریق صفحه اینستاگرام خود به انتشار مطالب علمی و کتابخوانی می‌پرداخت، با واکنش نهادهای امنیتی مواجه و صفحه‌اش مسدود گردید.

بازداشت او زندگی خانواده‌اش را با بحران مواجه کرده است؛ فرزند نوجوانش در سن حساس تحصیل به حضور مادر نیاز دارد و والدین بیمار او نیز به مراقبت روزانه وابسته‌اند.

ما از تمامی مدافعان حقوق بشر و رسانه‌ها می‌خواهیم که این بی‌عدالتی را به گوش جهانیان برسانند و از او و خانواده‌اش حمایت کنند. زندانی شدن به جرم ترویج علم، نقض آشکار حقوق انسانی است.

تیم آوای بوف




#زن_زندگی_آزادی
#کتاب_خوانی_جرم_نیست
#مهسا_بدیعی
#جای_پژوهشگر_زندان_نیست
#حقوق_بشر
#زندانی_فرهنگی

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

14 Oct, 16:17


🟢 پرسش یک مخاطب:
ترس از جنگ در بین کودکان خیلی پررنگ شده است. دیروز دوستی می‌گفت ماجرای ترومای جمعی بین بچه‌ها دارد شکل می‌گیرد، همه از موشک اسراییل می‌ترسند و دچار اضطراب جدایی شده‌اند.
به نظرتان راهکاری هست؟ متأسفانه اکثر معلمان و مدیران مدارس ابتدایی همچنان روش سنتی دارند و با بعضی حرفها و پند و اندرزها بیشتر باعث ترس بچه ها می‌شوند.

🔴 پاسخ دکتر الهام سالاری
فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان را در فایل صوتی بشنوید.

لینک فایل صوتی:
https://t.me/prefrontalclub/172

به‌طور خلاصه:
اولین قسمت، پیشگیری از در معرض قرار گرفتن زیاد کودکان با اخبار جنگ و نیز کنترل واکنش‌های هیجانی خودمان در این زمان است.
دوم- انتظار درجاتی از اضطراب را داشتن و طبیعی دانستن آن و پذیرا بودن و رویکرد باز نسبت به هیجانات منفی و اضطراب فرزندان‌مان
سوم- همدلی داشتن با ترس کودک، طبیعی‌سازی آن و توانایی شنیدن ترس‌ها و نگرانی‌های کودکان و حتی تشویق برای ابراز بیشتر هیجانات مثلا از راه‌های غیر کلامی مثل نقاشی
بعد تلاش برای واقع‌بینانه کردن نگرانی‌ها متناسب با سن رشد عقلی کودک و سطح اطلاعات قبلی کودک و اطمینان بخشی کلامی به کودک و در نهایت پس از طی تمام این مراحل و نه قبل از ان، تلاش برای تغییر شرایط روانی و آرام کردن کودک با بازی ( بازی در کودک معادل ریلکسیشن در بزرگسالان است) و به نظرم کودکی که تحت تأثیر این اخبار، اضطرابش به حد اضطراب جدایی رسیده، مشکلات زمینه‌ای دیگری هم ممکن است داشته باشد که نیاز به ارزیابی تخصصی دارد و گرچه انجام این توصیه‌های کلی مثل سایر کودکان می‌تواند مفید باشد ولی نیاز به ارزیابی و مداخلات اختصاصی بر حسب شرایط هر کودک است.

#فایل_صوتی
#باشگاه_پریفرونتال
#ترس #جنگ
@prefrontalclub
@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

14 Oct, 01:43


🔴 گفتگوی زنده‌ی اینستاگرامی
⭕️ موضوع: کودکان ما و اخبار جنگ: آسیب‌ها و راهکارها

⭕️ زمان:
جمعه ۱۸ اکتبر ۲۰۲۴ = ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳
ساعت ۹ صبح غرب آمریکای شمالی
ساعت ۱۲ ظهر شرق آمریکای شمالی
ساعت ۱۸ اروپای مرکزی
ساعت ۱۹:۳۰ ایران

🔴 گفتگوی دکتر محمدرضا سرگلزایی با دکتر آرش جوانبخت، روانپزشک و نوروساینتیست. دانشیار دانشگاه ایالتی وین، مدیر کلینیک پژوهشی استرس، تروما و اضطراب و نویسنده‌ی کتاب "هراسان" (afraid)

🟢 صفحه‌ی
باشگاه پری‌فرونتال در اینستاگرام میزبان این گفت‌وگو خواهد بود.

#سیاست
#روان_سیاست
#پریفرونتال
#باشگاه_پره‌فرونتال
@drsargolzaei
@prefrontalclub

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

13 Oct, 04:30


🔴 https://youtu.be/FM05VQdmhvY

@drsargolzaei

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

12 Oct, 21:32


🔴 همبستگی با سبب‌شناسی متفاوت است
🔹 Correlation is not Causality

🟢 بسیاری از افراد همبستگی دو پدیده را به ارتباط علت‌ومعلولی آن دو ربط می‌دهند، و بسیاری از افراد هم برای متقاعد کردن دیگران به آنچه ادعا می‌کنند از همبستگی به عنوان دلیل علیت بهره‌برداری می‌کنند که به این مغالطه Post Hoc Fallacy گفته می‌شود. ولی اساس متدولوژی علمی بر شناخت سوگیری‌ها و مغالطات است. بنابراین دانشمندان برای تفکیک همبستگی از علیت از روش‌های پیچیده‌ای استفاده می‌کنند.

🟢 این ویدیو هشتمین بخش از مجموعه ویدیوهایی است که بر اساس دوره‌ی The Human Brain تهیه شده‌اند که در بهار ۲۰۱۹ در MIT توسط Prof. Nancy Kanwisher ارائه شده‌ است.

لینک ویدیو:
https://t.me/prefrontalclub/170

ترجمه و تدریس:
صالح سرگلزایی
دانشجوی رشته‌ی هوش مصنوعی


#human_brain
#Perceptual_Narrowing

#روش_علمی
#متدولوژی
#علم
#شبه‌علم
#مغز
#علوم_شناختی
#باشگاه_پریفرونتال

دکتر سرگلزایی drsargolzaei

12 Oct, 19:22


🔹 دوره‌ی جدید آنلاین همسفران آگاهی
در کانون نگرش نو:

⭕️ روان‌شناسی و مالکیت: چگونه اموال ما بر تجربه‌ها و انتخاب‌های ما تأثیر می‌گذارند؟

@kanoonnegareshno
#کانون_نگرش_نو

ثبت نام از طریق واتزاپ:
001-416-879-7357