تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه @psychiatryexpriences Channel on Telegram

تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه

@psychiatryexpriences


تجربه‌ها رسما از ۲۷ آذر ۹۴ آغاز به کار کرد. متاسفانه ۲۷ مرداد ۹۵ نسخه‌ی اصلی از دسترس خارج شد. بعد از درنگی ناکام به امید احیای دوباره‌ی همان نسخه، تجربه‌های جدید از شهریور جایگزین
شد.
نوشته یا نقد خود را به نشانی زیر ارسال کنید:
drahjnadoushan@gmail.

تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه (Persian)

باور یا نپذیرفتن از تجربه‌های روان‌پزشکانه، زندگی‌‌ی فردی می‌تواند تحت تأثیر قرار بگیرد. اگر شما هم جزو افرادی هستید که به دنبال بهبود روانی خود هستید، کانال تلگرام "psychiatryexpriences" یک منبع ارزشمند برای شناخت افکار و احساسات خود است. nnاین کانال در تاریخ ۲۷ آذر ۹۴ با هدف به اشتراک گذاری تجربه‌های مرتبط با موضوعات روان‌پزشکی ایجاد شد. اعضای این کانال فرصتی دارند تا نوشته‌ها و نقدهای خود را در ارتباط با این موضوعات به آدرس ایمیل مخصوص کانال ارسال کنند و در جامعه‌ی مجازی با دیگران به اشتراک بگذارند

با ارتقای محتوای کانال، تجربه‌های جدید و متنوع از مهمترین مباحث روان‌پزشکی پوشش داده می‌شوند. این کانال فرصتی برای تبادل نظر، درک بهتر در مورد مسائل روانی، و یادگیری از تجربیات دیگران فراهم می‌کند. nnهمچنین، این کانال به عنوان یک فضای آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای موثر برای مشکلات روانی خود هستند، مطرح است. با عضویت در این کانال، شما به دنیایی پر از اطلاعات مفید، تجربه‌های سازنده، و ارتباط با افرادی با اهداف مشترک وارد می‌شوید

پس اگر علاقه‌مند به پیشرفت روانی و بهبود زندگی خود هستید، به کانال تلگرام "psychiatryexpriences" بپیوندید و با تجربیات و دانش جدیدی آشنا شوید. از این فرصت برای ارتقای خود بهره ببرید و به دیگران نیز کمک کنید. همه‌ی ما در یادگیری از یکدیگر موثر هستیم!

تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه

21 Nov, 07:03


🗞 درنگ

#دکتر_افشین_احمدوند. روان‌‌پزشک

۱. «زیر سایه...؟!»

سابق وقتی بچه‌ای به‌دنیا می‌آمد اطرافیان دعایی به این مضمون برایش می‌کردند:
« انشاالله زیر سایه‌ی پدر و مادر بزرگ شود»
ولی به‌نظر می‌رسد که وزش بادهای سهمگین اقتصادی، اعتیاد، خیانت، خستگی، تغییرات هویتی و ... چیزی از برگ‌های این درختان باقی نخواهد گذاشت و سایه‌ای در کار نخواهد بود لذا برای این بچه‌ها عملی ترین دعا این خواهد شد:
« انشالله زیر سایه‌ی بهزیستی بزرگ شوند!»

۲. «واوی که رفته، یایی که آمده!»

سال‌ها پیش فیلمی درباره‌ی انقلاب فرانسه دیدم که مبارزین آن جمله‌ای بدین مضمون گفتند که در ذهن من حک شده:
« یکی برای همه و همه برای یکی»
دیشب مراجعی می‌گفت همسرش برای پیوند کلیه نیاز به چهار میلیارد تومان دارد در حالی‌که که کل دارایی آن‌ها به سه میلیارد هم نمی‌رسد. بعد در نهایت درماندگی پرسید:
« با چند بچه الان من باید چکار کنم؟ یا او باید از بین برود یا ما!»
وقتی او رفت در حالی‌که استیصال و درماندگیش به من هم سرایت کرده بود یا همان فیلم افتادم فقط آن جمله حماسی و زیبا یک تغییر کوچک کرده بود:
« یکی برای همه یا همه برای یکی!»

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه

تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه

18 Nov, 05:49


🗞 بازتاب و یک خبر تکمیلی

توییت رییس انجمن علمی روان‌پزشکان ایران

در پی داستان‌سرایی یکی از رسانه‌های خارج از ایران پیرامون تداوم بستری یا به روایت این رسانه حبس زیر نظر نیروهای امنیتی و تحت نظر بودن خانواده و نزدیکان در یکی از مراکز روان‌پزشکی، رئیس انجمن علمی روان‌پزشکان ایران شب گذشته ۲۷ آبان ۱۴۰۳ در شبکه ایکس اعلام کرد که دختر علوم تحقیقات حدود ۱۰ روز پیش و پس از مدت کوتاهی بستری از بیمارستان مرخص شده است. بنا به اطلاعات دقیق ما، نامبرده اصولاً فاقد پرونده‌ی قضایی است و توسط یکی از نهادهای خدمت‌رسان اجتماعی دولتی به بیمارستان آورده شده بوده است.

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه

تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه

17 Nov, 06:58


نشانی کانال تلگرامی IARPP Iran

https://t.me/iarppiran

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه

تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه

16 Nov, 05:12


ثبت‌نام در نشانی زیر
Iarppiran.landin.ir

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه

تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه

11 Nov, 09:27


🗞 پیشنهاد کتاب

چشم‌اندازهای ارتباطی پاندمی منتشر شد


جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی، با عنوان «چشم‌اندازهای ارتباطی پاندمی»، از سوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر شد.

این اثر شامل مقالات، جستارها، سخنرانی‌های علمی، گفت‌وگوها و یادداشت‌هایی است که در باب پاندمی کووید- ۱۹ گردآمده و از منظری ارتباطی به این پدیده نگاه شده است. ابعاد ارتباطی ظهور پاندمی کووید-۱۹، اهمیت پرداختن به مقولۀ ارتباطات سلامت و نقش و جایگاه مهم رسانه‌ها در امر سلامت، درمان و بهداشت عمومی از جمله موضوعاتی است که خوانندگان پس از مطالعه این کتاب نسبت بدان آگاهی می‌یابند.

برخی عناوین کتاب عبارتند از: سیاست ارتباطیِ «دور از هم و در کنار هم؛ تصویری از شبکه‌ای شدن ارتباطات کرونایی»، «اینفودمی؛ شبه‌ویروسی در کرونا»، «ویروس و وب »، «زنان، مسئولیت اجتماعی و کرونا»، «شبه‌علم، انگ و فهم معنای بیماری با تأکید بر تجربۀ زیسته» و «ترک عادت؛ موجب صحت».

گفتنی است کتاب «چشم اندازهای ارتباطی پاندمی»، نوشته دکتر هادی خانیکی و به کوشش حبیب راثی تهرانی در ٢٠٨ صفحه در آبان‌ماه ١۴٠٣ از سوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر شده است.

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه

تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه

09 Nov, 04:39


منبع: Unsplash

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه

تجربه‌های‌ روان‌پزشکانه

09 Nov, 04:38


#تجربه‌های_روان‌پزشکانه

7,580

subscribers

9,922

photos

214

videos