#سرفصل
#مدرس
▫️اگر به بحثهای عصبی-تکاملی و رفتارشناسی تکاملی علاقه دارید، احتمالاً نام دکتر امیرحسین خزیمه را شنیدهاید. دکتر خزیمه سالهاست که در حوزه علوم اعصاب تکاملی پژوهش میکنند و در جلسه اول این دوره، سفر تکاملی مغز را بررسی کرده و با طبیعت مغزمان آشنا میشویم.
▫️در جلسه دوم، دکتر فاطمه سادات میرفاضلی، روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به بررسی اسکیزوفرنیا از لحاظ ساختاری و کارکردی مغز میپردازند و ارتباط بین کارکرد مغز، شناخت اجتماعی و رفتار اجتماعی را مورد بررسی قرار میدهند.
▫️در جلسه سوم، دکتر پوریا بحیرایی، پزشک و پژوهشگر نوروساینس، به حلاجی شناخت اجتماعی پرداخته و به عمق بیشتری در این موضوع میرویم.
▫️جلسه چهارم با دکتر امیرحسین مدبرنیا، روانپزشک و استاد دانشگاه Mount Sinai در نیویورک، به بررسی اختلالات روانی و شناخت اجتماعی در افراد مبتلا به سایکوز و اسکیزوفرنیا اختصاص دارد.
▫️جلسه پنجم با دکتر نیما اورازانی، روانشناس اجتماعی از دانشگاه کارلتون کانادا، به بررسی چگونگی اجتماعی شدن مغز و ارتباطات آن میپردازد.
▫️در جلسه ششم، به بررسی طرد اجتماعی و خشونت پرداخته و از آموختههای جدید و قبلی خود استفاده میکنیم.
▫️در جلسه هفتم و آخر، دکتر امیرحسین مدبرنیا به بررسی یکی از قدیمیترین ناشناختههای اجتماعی، یعنی رنج، از دیدگاه عصبی میپردازند و افتراق رنج و افسردگی را به عنوان حسن ختام مورد بررسی قرار میدهند.