✍سیو لی چانگ و محمد کمارالکابیلان، ۲۰۲۴، نشریه محاسبه در آموزش عالی
اگرچه کارپوشه الکترونیکی (E-Portfolio) به عنوان یکی از روشهای آموزش قدرتمند برای ارتقای یادگیری در آموزش عالی شناخته میشود، اطلاعات زیادی در مورد انواع رسانههای اجتماعی (SM) که بهعنوان نمونه کارها الکترونیکی استفاده میشوند و مزایای آنها برای دانشجویان چندان شناخته شده نیست.
این تحلیل پیشینه، با استفاده از تحلیل محتوای جهت دار، با هدف بررسی خلاء فوق می باشد. سؤالات تحقیق در این مطالعه عبارتند از: ۱. استفاده از شبکههای اجتماعی به عنوان کارپوشه الکترونیکی از چه راههایی برای دانشجویان مفید است؟ ۲. تا چه حد مزایای شبکههای اجتماعی به عنوان کارپوشه الکترونیکی با مزایای کارپوشههای الکترونیکی معمولی قابل مقایسه است؟ و ۳. چه محدودیتهایی وجود دارد که آموزشگران و محققان باید به آن توجه داشته باشند؟
یافتهها نشان میدهد که وبلاگها محبوبترین شبکههای اجتماعی هستند که بهعنوان کارپوشههای الکترونیکی برای حمایت از یادگیری استفاده میشوند و پس از آن سایتهای شبکههای اجتماعی و پروژههای گروهی قرار دارند.
هنگامی که از شبکههای اجتماعی به عنوان پورتفولیوی الکترونیکی استفاده می شود، ۱۳ مزیت و ۱۲ محدودیت دارد.
در این مطالعه نتیجهگیری می شود که استفاده از شبکههای اجتماعی بهعنوان پورتفولیوهای الکترونیکی، پتانسیل زیادی در حمایت از یادگیری و پیشرفت دانشجویان دارد، چون که محیطی برای یادگیری معنادار از تجربیات خود و مشارکت در گفتگوهای انتقادی فراهممیکند و به آنها امکان میدهد تا دانش جدید و جدید کسب کنند. بینش ارزشمند و در نتیجه، بهبود مهارت های خود. یک چارچوب آموزشی برای برنامه ریزی و اجرای SM به عنوان پورتفولیوهای الکترونیکی بر اساس یافته ها و اهداف مقالاتی که بررسی شدند پیشنهاد شده است.
متن کامل را از اینجا دریافت کنید