LiberTorch @librt Channel on Telegram

LiberTorch

@librt


مشعل آزادی 🔥


بنیان بیشتر انتقادات علیه بازار آزاد، بی‌اعتقادی به خود آزادی است.


👉Insta : Instagr.am/LiberTorch 👈

لینک گروه:
https://t.me/joinchat/Ga_3WEW4gsBco58vULsHfw

LiberTorch (Farsi)

با خواندن عنوان کانال "LiberTorch" شاید اولین چیزی که به ذهن شما می رسد، آزادی و روشنایی باشد. اما این کانال بیشتر از یک کانال معمولی در تلگرام است. "LiberTorch" تلاش می کند تا انتقادات علیه بازار آزاد را بررسی کند و مفاهیمی جدید از آزادی را معرفی کند. با ما بپیوندید تا در مسیری جدید از آزادی و روشنایی قدم برداریم. آیا می خواهید جزو جامعه ای پر از اندیشه و خلاقیت باشید؟ آیا به دنبال یک جایگاه جدید برای گفتگو و تبادل ایده ها هستید؟ اگر پاسخ شما بله است، "LiberTorch" منتظر شماست. از طریق لینک زیر به گروه ما ملحق شوید و به ما بپیوندید: https://t.me/joinchat/Ga_3WEW4gsBco58vULsHfw

LiberTorch

05 Dec, 14:09


🕌 حرم حضرت معصومه س، صحن عتیق، مقبره فتحعلیشاه قاجار

LiberTorch

04 Dec, 19:38


نوشریعتیسم و نو طالقانیسم در حال تبدیل و تحریف حضرت فاطمه س به سیمون دوبوار و رزا لوکزامبورگ اسلامی👇🏻


«آنکه در تاریخ صدر اسلام مانده و از هجرت پیامبر گریان و نالان است؟ همان که عمده وظیفه اش خانه داری و خانه نشینی است؟ و بزرگترین پیام اش حفظ حجاب و پوشش؟ ما شیعیان به راستی از فاطمه (س) و نهضت اصلاحی او چه می دانیم؟

او با
نیت اصلاح فکر دینی چه حقی داشتند که از فدک استفاده شخصی نمایند؟
با دیدن مجموعه ی «بانوی عدالتخواه» با مانیفستِ اجتماعی حضرت زهرا (س) آشنا می شویم و مقابله ی «عدالتخواهی مادرانه و اجتماعی» را در برابر «ساختار صلب و اقتدار گرای مردانه و سیاسی» به نمایش می گذاریم.

پیش بینی بیماری های روانی، و تورم پولی در خطبه فدک!
حالا می دانیم که «فدک» بهانه است. حضرت زهرا (س) آمده است تا با «جمهور مردم» سخن بگوید و جامعه ی منفعل مسلمانان را با تشریحِ فلسفه ی دین به تامل وا دارد. جالب اینجاست که همه ی مکانیسم هایی که حضرت زهرا (س) در بدنه ی خطبه فدک عنوان می کنند مبتنی بر حکمت اخلاقی است که دوری از خود مداری و خود خواهی را در نظر دارد و با ایجاد بستری برای منافع مشترک و مصالح جمعی هدف را «جمهوری عشق» در نظر گرفته است.
یاسر عرب. سید محمد فاطمی

LiberTorch

04 Dec, 12:15


⚜️وفاداری و نفرت از اجبار⚜️


به راستی که آن وفاداری قدیم به پادشاه که انقلاب فرانسه آن را از بیخ‌وبن برکنده است، برای ذهن مردم امروزی یکسره غیرقابل درک گشته است. رعایای شاه نسبت به او همان احساس محبتی را داشتند که فرزندان به‌گونه‌ای طبیعی به پدرشان دارند و همان حرمتی را برایش قائل بودند که مردم برای خداوند قائل هستند. فرمان‌بُرداری از فرمان‌های شاه حتی خودسرانه‌ترین آنها، بیشتر از مقولهٔ محبت بود تا اجبار؛ چندانکه حتی زمانی که یوغ شاهی بر گردهٔ آنها هر چه سنگین‌تر فرو می‌آمد، باز آنها احساس می‌کردند که باید از خود خویشتن‌داری نشان دهند. به نظر آنها اجبار، زشت‌ترین عنصر فرمان‌بُرداری بود و به نظر ما معمول‌ترین عنصر آن! آیا آن نوع فرمان‌بُرداری که از یک ذهن نوکرمنش برمی‌آید، بدترین نوع فرمان‌بُرداری نیست؟ به‌ راستی که نکوهیده‌ترین کار، خوار شمردن نیاکان ماست…هر عقیده‌‌ای که می‌گوید دورهٔ رژیم پیشین، عصر نوکرمنشی و چاپلوسی بود، بسیار بی‌پایه است. در آن زمان آزادی به مراتب بیشتر از امروز بود اما این آزادی به طرز عجیبی بد تنظیم شده بود و روال مشخصی نداشت و تمایزهای طبقاتی همراه با مصونیت‌ها و امتیازهای گوناگون، آن را همیشه دچار محدودیت می‌ساخت…این آزادیْ جزئی و انحراف‌آمیز بود اما به فرانسه خدمت شایانی نمود.

✍🏼 دو توکویل
📚 انقلاب و رژیم پیش از آن

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🟡➣ @IIFOM_CO

⚫️➣ instagram.com/iifom.co

🌐➣ iifom.com

LiberTorch

04 Dec, 08:46


⚜️جمهوری؛ فساد و ویرانی⚜️

در هیچ شکلی از حکومت مانند جمهوری مبتنی بر مساواتْ فساد و انحراف زیانمند و ویرانگر، محتمل‌الوقوع نیست. فساد و انحراف در اینگونه حکومت از پایین منشأ می‌گیرد نه از بالا و هنگامی پیدا می‌شود که منافع خصوصی به قلمرو همگانی تجاوز کند. علت اینکه در حکومت جمهوری، فسادِ سازمان سیاسی به مردم سرایت می‌کند این است که دوگانگی میان فرمانروا و فرمان‌بُردار از میان برداشته شده است. در حکومت‌های دیگر، فقط فرمانروایان یا طبقات حاکم ممکن است فاسد شوند. مردم «بی‌گناه» نخست تحمل می‌کنند تا سرانجام روزی به‌قیامی سهمگین ولی ضروری دست بزنند. مردم وقتی به فساد آلوده می‌گردند که حکومت سهمی به آنها از قدرت همگانی داده و راه دستکاری این قدرت را به آنان آموخته باشد. جایی که بین فرمانروا و فرمان‌بُردار فرق نباشد، همیشه این امکان وجود دارد که مرز میان امر عمومی و امر خصوصی کم‌کم ناپدید گردد. دارویی که از قدیم برای درمان این درد تجویز می‌شد احترام به مالکیت خصوصی بود، یعنی ایجاد نظامی از قوانین که حق خصوصی را عموماً تضمین می‌کند و حد فاصل بین امر همگانی و امر خصوصی را نگاه دارد.


✍🏼 هانا آرنت
📚 انقلاب

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🟡➣ @IIFOM_CO

⚫️➣ instagram.com/iifom.co

🌐➣ iifom.com

LiberTorch

25 Nov, 21:26


⚜️سرآغاز سوسیالیسم در ایران⚜️

افراطیون چپ‌گرا با آنکه پایگاه چندانی در میان مردم ایران نداشتند اما در جریان‌های سیاسی بسیاری تأثیرگذار بودند. تقریباً مقارن با اوج‌گیری نهضت مشروطه بود که تفکرات سوسیالیستی از طریق شکل‌گیری گروه‌ها و احزاب متمایل به سوسیال دموکرات‌های قفقاز و ایجاد شعباتی در خطه‌های شمالی کشور، به‌طور جدی وارد زندگی سیاسی ایرانیان شد. البته این تأثیرگذاری عمدتاً ابزاری جز خشونت کلامی و فیزیکی(ترور) نداشت. [حتی]ابزاری کردن دین برای مقاصد سیاسی و تروریستی به شکل مدرن آن از بدعت‌های سیاسی خطرناکی بود که سوسیالیست‌های قاعدتاً بی‌اعتقاد یا حداقل بی‌تفاوت به دین، در ایران بنیاد گذاشتند. [مثلاً] حیدرخان تاری وردیف معروف به حیدر عمواوغلی رابط تشکیلات اجتماعیون عامیون ایران به سوسیال دموکرات روسیه بود و از پیشگامان ترویج قهر انقلابی، خشونت و ترور در ایران به‌شمار می‌رود.

✍🏼 موسیٰ غنی‌نژاد
📚 اقتصاد و دولت در ایران

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🟡➣ @IIFOM_CO

⚫️➣ instagram.com/iifom.co

🌐➣ iifom.com

LiberTorch

16 Nov, 08:50


“مشروطه ایرانی همیشه بت مورد پرستش روشنفکر ایرانی بوده است! و این عجیب است، چون این معبود خیلی سریع شکست خورد و حاصلش فقط تباهی شد! از امضای فرمان مشروطه توسط مظفرالدین‌شاه تا کودتای سیدضیا که آغاز قدرت گرفتن رضاشاه بود ۱۵ سال هم نشد، و در این ۱۵ سال که از بدترین سال‌های هرج و مرج در ایران بود، از شعارهای آزادی‌خواهی و قانون‌طلبی، همه رسیدند به آرزو کردن که یک دیکتاتور منور بیاید تا ایرانی‌ها را آدم کند! از حکومت سلطنتی که علیرغم "مستبد" بودنش، هزار و یک محدودیت ساختاری در اعمال قدرت داشت، رسیدیم به یک دیکتاتوری کامل که هیچ محدودیتی در قدرت نمی‌شناخت و به هیچ قانونی پایبند نبود. مشروطه عصر تغییرات خیلی آرام و تدریجی، که در درازمدت می‌توانست اصلاحات زیادی موجب شود، را تمام کرد و ما را وارد دنیای انقلابات و تغییرات شدید کرد، ولی نتوانست نظم پایداری بر پایه قانون و سیستم جدید بچیند. حاصل مشروطه ۱۵ سال به هم‌ریختگی و آشوب بود و بعد از آن دیکتاتوری واقعی و بعدش انقلاب بعد از انقلاب بعد از انقلاب!”

LiberTorch

16 Nov, 08:48


بهشت موعود

"قرن بیستم قرن ورشکستگی اتوپیای اجتماعی بود؛ قرن بیست و یکم قرن ورشکستگی اتوپیای تکنولوژیکی خواهد بود." ---نسیم طالب

قرن نوزدهم قرن پیدایش انواع و اقسام ایسم‌هایی بود که هر کدام یک بهشت اجتماعی را وعده می‌دادند: ناسیونالیسم، سوسیالیسم، فاشیسم، حتی لیبرالیسم (حتی در شکل کلاسیک آن!).... تقریباً از اواسط قرن نوزده، آشنایی جدی با فرنگ در ایران آغاز شد، و تقریباً از همان شروعِ آشنایی، انواع و اقسام این ایسم‌ها در ایران طرفدارانِ بسیار پرشور خود را (با رهبری انواع و اقسام روشنفکران) پیدا کردند، یا ورژن‌های آریایی-اسلامی‌شان (مثل مارکسیسمِ اسلامی، اسلام‌گرایی، باستان‌گرایی، الخ) اختراع شدند. بشر، در قرن بیستم، جهنمی را، که این بهشت‌های زمینی به وجود آوردند، به طور جدی تجربه کرد. با این حال، ورشکستگی این اتوپیاهای اجتماعی موجب نشده که خیلی از مردم، به خصوص در کشورمان، از اینها دل بکنند.

و اما در اواخر نوزدهم و در تمام قرن بیستم یک بهشت دیگر نیز وعده داده شد و مومنان خود را پیدا کرد: بهشت تکنولوژیک، که در آن، کم‌کم و آرام‌آرام، تکنولوژی تمام آلام و دردها و مشکلات بشر را حل خواهد کرد، برای او رفاه کامل خواهد آورد، و حتی او را جاودانه خواهد ساخت. مومنانِ این بهشت، شکوه و جلال را در بتون و آهن و شیشه می‌دیدند، و زیبایی را در نوآوری‌ها و پیچیدگی‌های تکنولوژیک.

در کشورمان، این بهشت تکنولوژیک مومنانی به مراتب بیشتر از اتوپیاهای اجتماعی یافت، و به خصوص، چون که تعارض ظاهری کمتری (در مقایسه با ایسم‌های ایدئولوژیک) با اسلام و مسلمانی داشت، خیلی از مذهبیون هم به آن ایمان آوردند. یک نتیجه‌ی این اتوپیای تکنولوژیک، جنون سدسازی، جنون فولاد، جنون سیمان و کلاً جنون توسعه‌ی صنعتی بود. تکنوکرات‌ها مراجع و "آخوندهای" این مذهبِ پرستشِ بتون و آهن شدند.

اخیراً به مصداق "شَم و شَم و شَم‌شَم، می‌خوام مثلِ داداشم شَم"، چین که به نظر می‌رسد تکنولوژی را در جهت مهار و کنترلِ همه چیز و همه کس به کار گرفته (از رودخانه و طبیعت گرفته، تا بیماری‌ها، تا مردمش)، الان شده سرمشق خیلی از آنهایی در کشورمان، که دل در تولای ترکیب بهشت اجتماعی موعود با بهشت تکنولوژیک دارند.

"أَلَمْ تَرَ أَنَّا أَرْسَلْنَا الشَّيَاطِينَ عَلَى الْكَافِرِينَ تَؤُزُّهُمْ أَزًّا".

خدا آخر و عاقبت همه‌مان را به خیر کند!

@jenabegav

LiberTorch

09 Nov, 06:51


شاعر آلمانی هاینریش هاینه (۱۸۵۶- ۱۷۹۷) می گفت: فیلسوف آرام و ساکت را در کتابخانه اش نادیده نگیرید، چون او ممکن است بسیار قوی پنجه و قهار باشد. اگر او را صرفا آدمی فضل فروش و سرگرم مشتی کارهای پیش پا افتاده ببینید، قدرتش را دست کم گرفته اید.
اگر کانت خدای متکلمان عقلی مشرب را از ارزش و اعتبار نینداخته بود، روبسپیر گردن شاه را نمی زد. هاینه در دوران انقلاب فرانسه در آنجا زندگی می کرد و به فرانسوی ها هشدار می داد که فلاسفه ایده آلیست آلمانی چون فیخته و شلینگ و این قبیل افراد مومنانی متعصب اند که نه ترس جلودارشان است و نه لذت جویی و عاقبت روزی خشمناک به پا خواهند خاست و یادگارهای تمدن غرب را با خاک یکسان خواهند کرد. او می گفت وقتی این یورش بزرگ فلسفی و فکری اروپا را به ورطه جنگ و ویرانی سرنگون کند، انقلاب کبیر فرانسه در مقابل آن بازی کودکانه ای بیش نیست.
هاینه شک نداشت که قدرت اندیشه های فلسفی، ولو بطور غیر مستقیم، ممکن است بسیار عظیم و پردامنه باشد. چون شخصا از این موضوع کسب تجربه کرده و مثلا سر درس های هگل رفته بود. می دانست که فلاسفه برای ایجاد خیر یا شر قدرت عظیمی دارند و از قهارترین قانون گذاران بشرند نه فقط مشتی افراد بی آزاری که سرشان به لفاظی گرم است.


گفتگو با برایان مگی
مقدمه ای بر فلسفه

آیزایا برلین

LiberTorch

08 Nov, 07:19


✍️نکته‌ای چند و نگاهی دیگر (۲۰۱)؛

🔹مهندسی ژنتیک سگ‌ها، از جمله جنایت‌های بشر در حقّ حیوانات، خصوصاً سگ‌های فانتزی‌ دست‌کاری شده‌ای است که خرید و نگهداری این جان‌داران تغییر ژنتیک داده شده (GMO) چیزی جز دامن زدن هر چه بیش‌تر به این تجارت کثیف نبوده و نیست.

🔹نگه‌داری سگ و حیوان‌دوستی مدرن امروزین؛ ظهور خودگرایی و خودخواهی چرکین قشر روشن‌فکر‌زدهٔ امروز و مشارکت در جنایتی است که رذّالانه تحت عنوان “حمایت از حیوانات” صورت می‌گیرد و تبلیغ می‌شود.

🔹آن‌که از فهم مطالب مذکور ناتوان است، شرایطی را فرض کند که قرار است اعضاء و ابعادش، تحت سیطرهٔ موجودی هوشمندتر از خود، و به دل‌خواه او، برای یک اسارت و دربندکشی‌ همیشگی، تغییر کند.

🌹و آخِرُ دعوٰنا أن الحمد لله رب العالمین

#مصطفی_مطهری

https://t.me/ReligiousSchool

LiberTorch

06 Nov, 15:26


🕌 محراب مسجد فارسی زبانان چینی در استان هنان

🔗 رویدادنامه ی تصویری دعوت یونگل، امپراطورِ چین، از پنجمین مقام مذهبی تبت در سال 1405. متون یادبود روی طومار به پنج زبان چینی، هویی (فارسی)، اویغوری، تبتی و مغولی ست.

LiberTorch

06 Nov, 15:12


در هر دو سوی اقیانوس اطلسْ فردگرایی و سرمایه‌داری را تبلیغ می‌کنیم، درحالی‌که در عمل سوسیالیسم را به اجرا در می‌آوریم.

⚜️میلتون فریدمن⚜️


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🟡➣ @IIFOM_CO

⚫️➣ instagram.com/iifom.co

🌐➣ iifom.com

LiberTorch

06 Nov, 15:12


در دانشگاه‌های کشور دو نوع کارمند وجود دارد: کارمندان معمولی، و کارمندان عالی‌رتبه که به آنها استاد می‌گویند!

علت غایی و هدف ایجاد دانشگاه‌هایی چون دانشگاه شریف یا دانشگاه صنعتی اصفهان این بود که مراکز علم و تکنولوژی برای کشور ایران شوند. که البته از همان ابتدا هدف بیهوده‌ای بود! چرا؟ چون برعکس آنچه تصور می‌شود، در یک روال طبیعی، تکنولوژیک شدن قبل از دانشگاهی شدن می‌آید. صنعتی شدن در یک روال درست حاصل آزادی و کارآمدی اقتصادی است. ولی به هر حال، درست یا نادرست، هدف همین صنعتی شدن بود.

اما آنچه در عمل اتفاق افتاد این است که الان هدف اصلی دانشگاه‌ها (هدف اصلی، و نه آنچه هنوز ادعا می‌شود) موارد زیر (به ترتیب اهمیت) است:

۱- ایجاد آمار خوب (با استفاده از تعدد مقالات نوشته‌شده)؛
۲- تربیت خیل بزرگی از بوروکرات‌های مطیع و رام برای بوروکراسی‌های دیگر؛
۳- تربیت تعدادی تکنوکرات برای "مدیریت" بعضی کارهای صنعتی (نه حتی لزوماً مدیران خوب).

دانشکده‌های اقتصاد و مدیریت وضع‌شان حتی بدتر است. از بعضی استثناهای خیلی نادر که بگذریم، معمولاً در بهترین حالت، کارمند پرمدعا تولید می‌کنند.

اما تاثیرگذارترین و مخرب‌ترین محصولات تمام این دانشگاه‌ها، پرورش تعداد زیادی افراد ایدئولوژی‌زده و روشنفکران ایده‌فروش بوده، و نیز تعداد زیادی افرادی که انواع توهمات دانش و مدیریت و برنامه‌ریزی دارند.

@jenabegav

LiberTorch

05 Nov, 08:13


⚜️زنان و دموکراسی⚜️

در‌حالی‌که هر دو حزب آمریکا به رأی زنان نیاز دارند، حزب دموکرات بدون رأی زنان نمی‌تواند زنده بماند. زنِ امروزیْ هم می‌خواهد گزینهٔ استقلال را حفظ کند، و هم نمی‌خواهد گزینهٔ «حکومت به مثابه شوهرِ جایگزین» را از دست بدهد. او رأی می‌دهد تا همچنان پشتیبان را به ادامهٔ پشتیبانی تشویق کند. به همین دلیل است که حزب دموکرات در استخدام، پذیرش دانشگاهی و طلاقْ طرفدار تبعیض به نفع زنان است و از قوانین ابلهانه (مثل قوانین «تجاوز زناشویی» و «آزار جنسی») که امکان محکوم کردن مردان صرفاً بر اساس ادعاهای اثبات نشدهٔ یک زن را فراهم می‌آورد پشتیبانی می‌کند.


✍🏼 وارن فارل
📚 افسانه قدرت مردان

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🟡➣ @IIFOM_CO

⚫️➣ instagram.com/iifom.co

🌐➣ iifom.com

LiberTorch

30 Oct, 11:05


🪓۹۹سال پیش در چنین روزی، ۹ آبان ماه سال ۱۳۰۴، مجلس شورای ملی، با اکثریت آرا عمدتا از نمایندگان سوسیالیست و حزب تجدد؛ به نام سعادت ملت ایران! انقراض سلطنت قاجاریه را اعلام نمود.

📌 از توده گرایی تا خودکامگی

LiberTorch

18 Oct, 08:48


سیاست خردمندانه، هنر تقویت اجتماع و تضعیف دولت است.


⚜️نیکولاس گومز داویلا⚜️



🔶 @IIFOM_CO

🌐 iifom.com

⚫️ instagram.com/iifom.co

LiberTorch

17 Oct, 19:42


https://t.me/AustrianIR/268727

LiberTorch

11 Oct, 11:30


🪓 انقلاب فرانسه یکی از بزرگترین تراژدی های تاریخ بود که دوران:
-خشونت
-جنگ طبقاتی
-استبداد

را آغاز کرد، اما ایمان فرانسه بیشترین آسیب را دید؛ هزاران کشیش اعدام یا تبعید شدند، زیرا یک دین جدید الحادی به مردم تحمیل شد. صدها کشیش کاتولیک اعدام شدند و هزاران نفر دیگر از کشور تبعید شدند. کاتولیک های مؤمنی که باقی مانده بودند، بدون رهبری یا آیین های مقدس باقی ماندند. در نهایت احساسات ضد کاتولیک جای خود را به یک شور و هیجان ضد مسیحی دیوانه وار داد. صلیب‌ها، ناقوس‌های کلیسا، مجسمه‌ها و شمایل‌نگاری‌ها در تلاشی برای سکولاریزه کردن جامعه تخریب شدند.
تحت رهبری شخصیت هایی مانند ژوزف فوشه، انقلابیون، صلیب ها را از قبرستان ها برداشتند و اعلام کردند که همه گورستان ها باید فقط یک کتیبه داشته باشند:
"مرگ خواب ابدی است."
رهبران انقلابی به جای مسیحیت، یک دین الحادی جدیدی را بر مردم فرانسه تحمیل کردند: فرقه عقل(the Cult of Reason)!
اگرچه تعیین دقیق مفاد آن دشوار است، اما حول اصول اصلی عقل با تعریف نوین آن، آزادی و برابری، طبیعت مادی و نه فعل الهی و روح انقلابی متمرکز بود و کتاب مقدسِ Antoine-François Momoro ترویج شد، که مجموعه ای از ایده های مختلف مبتنی بر فلسفه ی ماسونی، روشنگری و ماتریالیستی بود.
اما در عمل، چیزی بیش از درسنامه ای برای دولت جهت ترویج ضد روحانیت و مصادره ثروت نبود.
فرقه عقل حتی مکان‌های عبادت خاص خود را داشت؛ کلیساهای فرانسه به «معبد عقل مدرن» تبدیل شدند، جایی که محراب‌های مسیحی برچیده شدند و به محراب‌هایی برای آزادی و اباحیگری تبدیل شدند و مراسمی برای بزرگداشت این دین نوین برگزار شد!
بزرگترین مراسم در نوتردام پاریس برگزار شد. کتیبه "به نام فلسفه نوین" روی درهای کلیسای جامع حک شده بود و دخترانی با لباس سپید دور "الهه عقل" که همسر مومورو نقش آن را بازی می کرد می رقصیدند.
فرقه عقل بعداً با مذهب تحمیلی دیگری، یعنی فرقه اعلی، جایگزین شد، اما این هر دو در نهایت توسط ناپلئون ممنوع شدند. ناپلئون در سال 1801 به کلیسا اجازه بازگشت به فرانسه را داد، اما آسیبی که انقلاب به ایمان وارد کرد غیرقابل محاسبه بود.

LiberTorch

09 Oct, 14:06


کمونیسمْ کیش روشنفکران است.

⚜️رِیمون آرون⚜️


🔶@IIFOM_CO

🌐 iifom.com

⚫️ instagram.com/iifom.co

LiberTorch

02 Oct, 20:05


در گیرودار این روزها با سو استفاده از نبود توجه به این گونه خبرها، سرانجام شرط جدید تحمیلی و سوسیالیستیِ تشخیص هویت خریداران طلا فقط با کارت ملی_جهت تسهیل در مالیات طلا_ اجباری شد!

کاش دولت، که برای نابودی اسراییل غاصبِ بیرون اقدام می نماید، جهت از بین بردن اسراییل غاصب و کنترلگرِ درون خود نیز، قیام می نمود.

دولت نامشروع اسراییل درون را نابود کن؛ دولت اسراییل بیرون از بین می رود.

LiberTorch

26 Sep, 14:46


استادان دانشگاه‌ها کارمندان دولتند؛ مانند پاسبان‌ها و مأموران گمرک.

⚜️لودویگ فون میزس⚜️


🔶@IIFOM_CO

🌐 iifom.com

⚫️ instagram.com/iifom.co

LiberTorch

21 Sep, 07:39


🕌 رسول خدا صلی الله علیه و آله: «الکاسب حبیب اللّه»

مولانا: مال را کز بهر دین باشی حَمول
نِعمَ مالٌ صالِحٌ خواندش رسول

LiberTorch

16 Sep, 00:15


«با اینکه خودِ افلاطون، شاعر را «مردی مقدس و اعجاب انگیز» می داند، در کتاب «قوانین»، صریحاً اعلام می کند که هرگونه نوگرایی و بدعت مایه ی فساد شناخته می شود؛ زیرا «چنین وصفی در روحیه و اخلاق جوانان این اثر را می گذارد که از هرچه کهن و قدیمی است روی برگردانند و به هرچه تازه[به دوران رسیده] است می گرایند. از این رو، بار دیگر می گویم، خطری بزرگتر از این برای جامعه نمی تواند تصور کرد که جوانان آن بدینگونه بیاندیشند.»

LiberTorch

12 Sep, 14:24


👑 گویا در چنین شبی بود که بر تخت نشست و نقطه ی آغازی شد بر عهد پر تحول و پر خاطره ی ناصری، واپسن پادشاه سنتی.
۲۲ شهریور ۱۲۲۷ ش
۱۴ شوال ۱۲۶۴ ق

LiberTorch

12 Sep, 13:35


📣 توسعه ی هوشمند در جهان مدرن، رمزواژه ی کنترل گری و تسلط است.


https://t.me/IIFOM_CO/501

LiberTorch

12 Sep, 13:28


فساد بهترین‌ها بدترین فساد است؛ هیچگاه به اندازه این سده‌های اخیر، نهادهای سنتی مانند نهاد سلطنت فاقد «کیفیت» نبوده‌اند - نه به خودی خود، بلکه در دست انسان و به عنوان واقعیت‌های انسانی. زیرا انسان هرگز ضعیف‌تر از این نبوده و در نتیجه هرگز به اندازه اکنونی که این نهادها نابود شده‌اند به آنها نیاز نداشته است.

✍🏻 فریتهوف شوان، برگردان: محمدرضا رئوفی

شهرِ یاران بود و خاکِ مهربانان این دیار
مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟


🔑 حضرت حافظ

⚜️ شب نهم ربیع الاول

LiberTorch

12 Sep, 12:36


رمزریال به تهران رسید.

در صورت اجرای تام و‌ تمام رمزریال(ریال دیجیتال) مانعی مقابل تکمیل حلقهٔ محاصرهٔ کامل آزادی توسط دولت، و بردگی کامل با‌قی نخواهد ماند.

🔶 @IIFOM_CO

🌐 iifom.com

⚫️ instagram.com/iifom.co

LiberTorch

10 Sep, 14:19


هنر سنتی در برابر هنر مدرن

چرا هنر مدرن اینقدر خسته کننده است؟

LiberTorch

03 Sep, 10:03


سیدالمرسلین علیه‌السلام: اَلناسُ مُسَلَطونَ عَلی اَموالِهِم و اَنفُسهِم !

🕌 منار جام در منطقه کوهستانی ولایت غور در افغانستان واقع شده است. این مناره در سده دوازدهم میلادی ساخته شده و ۶۲ متر ارتفاع دارد و یکی از سازه‌های خارق‌العاده معماری و کهنسال‌ترین برج آجری باقی مانده در جهان است.