1. داوطلبانی که قرار است به درس الکترودینامیک در کنکور دکترا یا درس الکترومغناطیس در کنکور ارشد پاسخ دهند، حتما در کنار مرور نکات بایستی طریقه نوشتن لاپلاسین، دیورژانس و کرل را در مختصات کروی و استوانه ای به خاطر بسپرند؛ چرا که قطعا در حل مسائل به آنها نیاز پیدا خواهند کرد.
2. برای رتبه برتر شدن نیاز به درصدهای خیلی بالا ندارید؛ به طور مثال در کنکور ارشد 1402 داوطلبی با زدن درصد زبان صفر، تخصصی یک 21 درصد و تخصصی دو 5 درصد و معدل 15 و بدون سهمیه توانسته بود رتبه 185 کنکور را کسب کند. پس حتما در محاسبات خود دقت لازم را داشته باشید و پاسخهای غلط خود را به کمترین حد ممکن برسانید.
3. توجه داشته باشید که ممکن است در مباحثی که شما تسلط زیادی دارید کاملا به طور تصادفی سوالات سخت مطرح شده باشند. پس سعی کنید استرس خود را مدیریت کنید و از سوالات سخت به راحتی عبور کنید و زمان کنکور را به حل سوالات متوسط و گاها ساده اختصاص دهید.
4. سعی کنید صورت همه سوالاتی که دروسشان را مطالعه کرده اید حداقل یکبار حتی به اجمال بخوانید؛ چرا که ممکن است سوالی در ظاهر بسیار مشکل به نظر برسد اما راه حل محاسباتی آن بسیار کوتاه باشد.
5. در نهایت رتبه برتر از آن فردی است که به راحتی از سوالات مشکل عبور کرده و با شناسایی سوالات ساده تر کنکور و دقت در محاسبات و شانسی جواب ندادن به سوالات و کنترل زمان جلسه گوی سبقت را از بقیه داوطلبان می رباید.
با آرزوی موفقیت برای همه داوطلبان
در کنکور ارشد و دکترا ۱۴۰۴