گروه آموزشی مانژه @manjehpsych Channel on Telegram

گروه آموزشی مانژه

@manjehpsych


پرده بگردان و بزن ساز نو

گروه آموزشی مانژه
رویکرد تطبیقی در روان‌درمانی‌ روانکاوانه
آغاز: ۱۷ خرداد ۱۴۰۲

تماس با ما
@manjehline

هیات موسس
دکتر مریم اصل ذاکر
دکتر فروغ ادریسی
دکتر امیر حسین جلالی ندوشن
دکتر شهاب شیرخدا
آزاده قائمی

گروه آموزشی مانژه (Persian)

گروه آموزشی مانژه یک کانال تلگرامی است که با هدف پرده برداری از اصول و تکنیک‌های مرتبط با روان‌درمانی روانکاوانه تاسیس شده است. این گروه با رویکرد تطبیقی در حوزه روان‌درمانی فعالیت می‌کند و از تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ شروع به فعالیت نموده است. اعضای هیات موسس این گروه شامل دکتر مریم اصل ذاکر، دکتر فروغ ادریسی، دکتر امیر حسین جلالی ندوشن، دکتر شهاب شیرخدا و آزاده قائمی می‌باشند. اگر به دنبال آموزش‌ها و مطالب مفید و کاربردی در زمینه روان‌درمانی هستید، بهتر است که این کانال را دنبال کنید. برای اطلاعات بیشتر و ارتباط با ما، می‌توانید با آیدی @manjehline تماس بگیرید.

گروه آموزشی مانژه

07 Feb, 11:31


📨 اطلاع‌رسانی

چکیده‌ای از جلسه‌ی اول آشنایی با کوپر
سرخط آن‌چه مرور شد.


مرور کوپر دو هفته دیگر ادامه دارد.
و بعد با حضور استیون کوپر، در رویداد دوازدهم مانژه موردی بالینی به بحث کشیده خواهد شد

استیون کوپر در مقاله‌ی بازی کردن در تاریکی:‌ استفاده از اُبژه و استفاده از سوژه به این موضوعات می‌پردازد: بازی،‌ نمادسازی، غیاب، انتقال و انتقال متقابل، استعاره، به‌عمل درآوردن، استفاده از اُبژه، تناقض، فانتزی ناآگاه و ترجمه. او در مقدمه‌ی مقاله بیان می‌کند که در بستر حس غیاب، فقدان و ظرفیت‌های آسیب‌دیده‌ی بیمار برای نمادسازی، بازی می‌تواند لینک یا پیوندی میان تجربه‌ی نمادین‌نشده و ظرفیت‌های بیشتر برای بازنمایی به شمار آید.

وی مفهوم بازی وینیکات را یکی از شیوه‌هایی می‌داند که روانکاوان می‌توانند از طریق آن تجربه‌ی ناخودآگاه و بازنمایی‌نشده‌ی بیمار را ترجمه کنند. برای بسیاری از بیمارانی که فقدان را تجربه کرده‌اند، روانکاو و فضای کار روانکاوانه، در معرض تلاش‌های ناخودآگاه بیمار برای نابود کردن و انکار معنا و ارتباط قرار می‌گیرند. با توجه به اینکه روانکاو به‌مثابه‌ی اُبژه‌ای برای نابود شدن و جان سالم به در بردن «استفاده می‌شود»، روانکاو باید به یک سوژه در ذهن بیمار و در ذهن خود به عنوان روانکاو در حیطه‌ی میان‌سوژگانی تبدیل شود. کار روانکاو بر روی مقاومت خود، برای تبدیل شدن به یک سوژه‌ی در حال تغییر و یک ابژه‌ی در دسترس برای بازی در فرایند روانکاوی، حیاتی است.

#مانژه
#رویداد-دوازدهم
#کوپر

گروه آموزشی مانژه

22 Jan, 06:46


📨 اطلاع‌رسانی دستاورد

به تازگی مقاله‌‌ای از روان‌‌درمانگران روانکاوانه‌ی ایرانی در مجله‌ی روان‌‌پزشکی سایکودینامیک چاپ شده. علاوه بر دکتر مهین گلبندی، زهرا رضایی، مائده نیازی‌فر، امین صلحی و امین خیرالهی، دکتر شهاب شیرخدا عضو هیات مدیره و مدیر آموزشی دوره‌ی جامع مقدماتی مانژه هم از نویسندگان مقاله است.

مقاله در ادامه جهت مطالعه در دسترس است‌.
به امید انتشار کارهای ایرانی بیش‌تر در حیطه‌ی روان‌کاوی‌ و روان‌درمانی‌ روان‌کاوانه.

#مانژه
#دستاورد

گروه آموزشی مانژه

19 Jan, 06:08


گروه آموزشی مانژه pinned «»

گروه آموزشی مانژه

19 Jan, 06:04


📨 در مورد فراخوان دوم

تمدید زمان رسیدگی و ارزیابی اولیه

افرادی که برای فراخوان دوره‌ی دوم آموزش جامع مقدماتی روان‌درمانی‌ روانکاوانه ثبت‌نام نموده‌اند لطفاً این اطلاعیه‌ی کمیته‌ی ارزیابی را در نظر داشته باشند.

گروه آموزشی مانژه

07 Jan, 06:36


📨 پاسخ به پرسش‌های رایج. ۶

در مورد چگونگی انتخاب درمانگر و سوپروایزر

افرادی که وارد دوره‌ی جامع مقدماتی می‌شوند انتظار می‌رود درمانگر، و در صورتی که در حال دیدن بیمار تحلیلی باشند، سوپروایزر داشته باشند. با این وجود داوطلبانی که در سایر شاخص‌ها حائز شرایط باشند، تا نیمسال دوم فرصت شروع کار بالینی و انتخاب سوپروایزر، و درمانگر خواهند داشت.
درمانگر و سوپروایزر داوطلبان باید از حسن شهرت کافی برخوردار باشند. مانژه داوطلبان را به انتخاب درمانگر و سوپروایزر از میان اعضای هیات علمی یا مدرسان مانژه نمی‌کند.

#پرسش‌ها
#فراخوان

گروه آموزشی مانژه

04 Jan, 15:23


📨 اولین و تنها تمدید فراخوان دوم

جهت کسب اطلاع در مورد فراخوان دوم لطفا به این اطلاعیه مراجعه کنید.

#فراخوان
#مانژه

گروه آموزشی مانژه

03 Jan, 08:45


📨 پرسش‌های رایج. چهار

علاوه بر پنج عضو هیات علمی دائم شامل خانم‌ها و آقایان دکتر اصل‌ذاکر، ادریسی، قائمی، شیرخدا و جلالی ندوشن مانژه از طیف متنوعی از مدرسان همکار از موسسه‌ها و گروه‌های تحلیلی مختلف در داخل و خارج ایران بهره می‌برد.

#مانژه
#فراخوان

گروه آموزشی مانژه

02 Jan, 06:53


📨 پرسش‌های رایج. دو

دوره‌ی جامع مقدماتی حدود ۲/۵ سال طول می‌کشد. تقویم آموزشی سالیانه‌ی مانژه به صورت دو نیمسال تحصیلی، از نیمه‌ی فروردین هر سال تا نیمه‌ی دوم مرداد به عنوان نیمسال اول، و نیمه‌ی مهر تا اوایل اسفند هر سال به عنوان نیمسال دوم تعریف می‌شود. دوره‌ی جامع مقدماتی در قالب ۳ بسته‌ی مقدمات مفاهیم، چارچوب‌ها و تکنیک، مکتب‌های اصلی و سایکوپاتولوژی ارایه می‌گردد. با در نظر گرفتن تعطیلات رسمی، سال نو، و تعطیلات میان‌ترم، سه بسته در قالب چهار یا چهار و نیم نیمسال تحصیلی عرضه می‌شود. جزییات بسته‌ها را در همین کانال خواهید یافت.

#مانژه
#آموزش_روان‌درمانی

گروه آموزشی مانژه

28 Dec, 19:12


📨 دعوت

جلسه‌ی معرفی دوره‌ی جامع مقدماتی (۲/۵ ساله)
گروه آموزشی مانژه

با حضور مدیر آموزشی و اعضای هیأت علمی
آنلاین. گوگل‌میت

چهارشنبه: ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۳
ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲:۳۰


📎حضور برای تمام افراد علاقه‌مند که مایل به اطلاع از محتوا و نحوه‌ی برگزاری دوره‌ی جامع مقدماتی آموزش روان‌درمانگری روانکاوانه در گروه مانژه هستند آزاد و رایگان است.

📎در این جلسه، کوریکولوم دوره شرح داده می‌شود، و به پرسش‌های شرکت‌کنندگان پاسخ داده می‌شود.

جهت ثبت‌نام برای شرکت در جلسه، و دریافت لینک به خط تلگرامی مانژه یا ایمیل مانژه پیام بدهید.

@manjehline

[email protected]

#فراخوان
#دوره_جامع

گروه آموزشی مانژه

28 Dec, 06:49


گروه آموزشی مانژه pinned «»

گروه آموزشی مانژه

02 Dec, 19:53


📨 افق‌ها

روان‌کاو ایتالیایی جنگ، روان‌پریشی و خشونت
درباره‌ی کار و بار فرانکو فورناری

فرانکو فورناری (۱۹۸۵–۱۹۲۱) روان‌پزشک و روان‌کاو ایتالیایی بود که به‌عنوان مدیر مؤسسه روان‌شناسی در دانشکده ادبیات و فلسفه دانشگاه دولتی میلان فعالیت می‌کرد. او به‌خاطر پژوهش‌هایش در زمینه روان‌کاوی جنگ و خشونت شناخته می‌شود.

فورناری در آثار خود به بررسی اضطراب‌ها و خیال‌پردازی‌های روان‌پریشانه‌ای پرداخت که رفتار افراد در گروه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهند. او معتقد بود که جنگ ناشی از فرافکنی خطرات درک شده‌ی درونی به بیرون است، به‌طوری‌که افراد و جوامع در مواجهه با تهدیدات خارجی، برای بقا به تخریب روی می‌آورند.

از آثار مهم فورناری می‌توان به «روان‌کاوی جنگ» اشاره کرد که در آن به تحلیل روان‌شناختی پدیده جنگ و خشونت می‌پردازد. او در این کتاب تأکید می‌کند که جنگ و خشونت از «نیاز به عشق» سرچشمه می‌گیرند؛ یعنی میل به حفظ و دفاع از شیء مقدسی که به آن وابسته‌ایم، مانند ملت‌ها که اغلب به‌عنوان اشیاء مقدس موجب بروز جنگ می‌شوند.

فورناری همچنین بر مفهوم «ایثار» به‌عنوان جوهره جنگ تمرکز دارد و به تمایل انسان‌ها برای فدا کردن خود در راه دولت-ملت اشاره می‌کند.

#مانژه
#افق‌ها

گروه آموزشی مانژه

02 Nov, 19:59


#مانژه
#روان‌کاوی_تطبیقی
#میراث

گروه آموزشی مانژه

02 Nov, 19:42


مانژه را در این نشانی در اینستاگرام دنبال نمایید.

#مانژه
#رسانه
#روان‌کاوی_تطبیقی

گروه آموزشی مانژه

25 Oct, 11:06


گروه آموزشی مانژه pinned «»

1,719

subscribers

253

photos

2

videos