زنان آگاه @zananeagah Channel on Telegram

زنان آگاه

@zananeagah


اندیشه، آگاهی، اعتماد به نفس.
مطالبی درباره ی زنان، برای همگان.
کلیه متون اثر نویسنده زنان آگاه.

بازنشر با ذکر لینک کانال و منبع آزاد.
.
*بدون تبلیغ.

زنان آگاه (Persian)

زنان آگاه یک کانال تلگرامی است که با هدف افزایش اندیشه، آگاهی و اعتماد به نفس زنان تاسیس شده است. این کانال مطالب متنوع و مفیدی درباره ی زنان ارائه می دهد که برای همه ی افراد جامعه مناسب است. در این کانال تمامی متون و مقالات اثر نویسندگان زنان آگاه به اشتراک گذاشته می شود، تا افراد بتوانند از تجربیات و دیدگاه های آنها بهره مند شوند. همچنین، در این کانال می توانید مطالب متنوعی را در زمینه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و روانشناسی پیدا کنید. بازنشر مطالب این کانال با ذکر لینک کانال و منبع آزاد است و تبلیغات در آن ممنوع می باشد. اگر به دنبال یک مکان تحت تاثیرگذار برای افزایش دانش و آگاهی خود در زمینه های مختلف هستید، حتما به کانال تلگرامی زنان آگاه ملحق شوید.

زنان آگاه

08 Nov, 13:23


#تیکه_کتاب

جمله هایی از گاندی رو نقل کردم که گفته بود:

هیچ انقلابی را نمی‌شود عظیم تلقی کرد مگر آنکه زنان یک کشور و نحوه‌ی زندگیِ‌شان را دگرگون کند.

بدون زنان هیچ انقلابی پیروز نمی‌شود. شاید زنان از نظر جسمی ضعیف‌تر از مردان باشند اما از لحاظ روحی نیرویی صدبرابر مردان دارند. اگر می‌توانستم ارتش آزادی هند را از زنان تشکیل دهم، بدون شک قبل ازیک سال به پیروزی می‌رسیدم.

📕 جنس ضعیف
✍️ #اوریانا_فالاچی

زنان آگاه

05 Nov, 15:40


سوال رایج "حالا واسه چی هرکی اعتراض داره لخت می‌شه ؟؟"

چرا برهنگی برای اعتراض؟ چون حتی خارج از کشور، اغلب صدای اعتراض زنان شنیده نمی‌شه( اعتراض به قوانین زن ستیزانه ‌ای مثل ممنوعیت سقط جنین یا تست بکارت اجباری در شغل پلیسی بعضی کشورها یا چیزهای دیگه.) و تنها چیزی که رسانه‌ها با "نگاه خیره‌ی مردانه" بهش توجه می‌کنند بدن زنه. به این دلیله که گاهی می بینیم مثلا چند زن با سینه‌های عریان و شعاری که بر روی سینه‌ها نوشته شده میان جلوی ساختمان مجلس اون کشور، یا با لباسی نیمه عریان جلوی واتیکان شعارهای اعتراضی سر می‌دهند. درواقع اون زنان به نمایندگی از معترضین(حالا موضوعش هرچه که هست) با این کار می‌گند اگر این تنها راهیه که باعث می‌شه من رو نگاه کنی و صدام رو بشنوی، اگر تنها راهی که باعث می‌شه در اخبار و رسانه ها حرفمون منعکس بشه این نوع از برهنگی‌ست _بدون این که به خاطر خوشامد تو سکسی باشم_ پس من برهنه می‌شم! تا فقط حرفم رو بشنوی و خبرش رو انعکاس بدی.

پ.ن درباره آهو دریایی، دختر معترض در دانشگاه علوم و تحقیقات: امیدوارم از دست این وحوش ج.ا جان سالم به در ببره. ولی بارها از ذهنم گذشته وقتی یک مزدور یا یک مومن مهربون شستشو مغزی شده، به سر بدون حجاب می‌گه "لخت" یک بار لخت شدن واقعی رو نشونش بدم بلکه معنی کلمات رو بفهمه!

پ.ن2: در نظریه فمینیسم، نگاه خیره مردان (انگلیسی: Male gaze ) عمل ترسیم زنان و واقعیت در هنرهای تجسمی و ادبیات از منظر مردانهٔ دگرجنس‌گرا است که زنان را به‌عنوان شیء جنسی به‌منظور لذت ناظر مرد دگرجنس‌گرا نشان می‌دهد.

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

04 Nov, 14:58


آبگوه لایت 🥸

زنان آگاه

31 Oct, 10:30


من هفت ساله از کاپ قاعدگی استفاده می کنم و بسیار باهاش راحتم.
گفتم خوبه نکات خلاصه ای درباره استفاده از کاپ رو، به یک متن قدیمی درباره پریود اضافه کنم. این متن چند قسمتی درباره پریود، شاید برای خانم های جوانی که می شناسید مفید باشه❣️❣️

زنان آگاه

25 Oct, 13:39


آدرس اشتباه: بیاه بیاه هی می‌گفتید آاازادی، این نتیجه‌ش!!
*این نتیجه آزادی نیست. این نتیجه تربیت غلط یا داشتن والدین ناکارآمده که احتمالا خودشونم نمی‌دونستند، که همه جای دنیا برای حمایت از صغیر (کودک یا نوجوان زیر هجده سال که در سن تصمیم گیری نیست)، رابطه داشتن با نوجوانان ممنوعه و حبس داره.
*هرگز محدودیت های بی‌منطق که اغلب تاثیر عکس بر بچه‌ها می‌گذارند، قابل توجیه نیستند. اما صرف دیدن دخترکی در این سن، تنها در خیابان باعث می‌شه فکر کنم خانواده ش از اساس اهل حمایت و ایجاد امنیت و مراقبت بیسیک از فرزند هم نباشند.
* این کلیپ رو بذاریم در کنار دو موضوعی که اخیرا در کانال مطرح کردیم: میانگین معدل درسی نوجوانان و شکست آموزش و پرورش در علاقه مند کردن بچه ها به درس، و نیز مطلب مربوط به "جبران افراطی کمبودهای کودکی" توسط والدین دهه پنجاه_شصتی .

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

20 Oct, 13:56


اجبار فروشگاه‌های اینترنتی به تعیین تکلیف برای این که یک لباس رو کجا "اجازه" داریم بپوشیم.🙂
(پس جای پالتو و بارونی مجلس خصوصی زنانه ست! توی خونه مردم برف و بارون میاد لابد. عجب.)
@zanAneAgah

زنان آگاه

18 Oct, 14:32


شعور طرفدار فلسطین که پرچم یونان رو با پرچم اسراییل اشتباه گرفته!!!

زنان آگاه

11 Oct, 21:10


😶😶😶

زنان آگاه

11 Oct, 21:07


پارسال همین موقع فهمیدم اپراتور لیزرم که جلوش برهنه می خوابم و تا فیها خالدونم رو لیزر می کنه، مدیر پیش دبستانی بوده و بعد از ۱۵ سال کار از ابلاغ ها و تصمیمات ابلهانه آموزش و پرورش ذله شده و اومده بیرون! از جمله اخراج آموزگاران با سابقه و جایگزین کردن شون با اهالی حوزه علمیه. و نیز درخواست شناسایی "مادران بدحجاب" دانش آموزان و معرفی اون ها به اداره !🙂

پ.ن: متن تیتر به میانگین معدل دانش آموزان پایه ۱۱ و ۱۲ رشته انسانی اشاره داره. باقی رشته ها هم همینه وضعشون.
به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

11 Oct, 08:04


☝️می‌تونید این رو کپی کنید و به اون عزیزانی که در مجازی می‌گند "چرا سالی صدتا روز زن و دختر داریم" پاسخ بدید. 😉

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

11 Oct, 08:03


۱۱ اکتبر روز دختربچه‌ها (کودکان) هست.
۸ مارس روز زنان (بزرگسال).
روز زن اسلامی(تولد یک قربانی کودک همسری) و روز دختر اسلامی(صرفا تکریم بکارت) رو هم به رسمیت نمی‌شناسیم.🤝بنابرین ما در هر گروه سنی که باشیم، فقط یک روز داریم. نه بیش‌تر.

زنان آگاه

10 Oct, 09:45


والد دل‌سوز و جبران افراطی کمبودها
#روز_دختر

خیله خب باشه، دهه شصتی‌ها نسل سوخته بودند. محدودیت‌هاشون (به خصوص دختران) زیاد بود و برداشتن یه تار ابرو در نوجوانی برای بیش‌ترمون شده بود غصه و آرزو و حتی عقده. ولی حالا که در سن مادر شدن یا مادر بودنیم، نباید عقده ای رفتار کنیم که! می‌خوایم کمبودهای گذشته خودمون رو در بچه‌های امروزمون جبران کنیم؟ باشه ولی به شکل سالم. آگاهانه، متعادل، عاقلانه، متناسب با سن کودک. نه غیراصولی و آسیب‌زا!

بچه هفت ساله رو می برند آرایشگاه واسه کاشت ناخن و ژلیش یا به اندازه یه دانشجوی بیست ساله براش لوازم آرایش می‌خرند! اینا چه کاریه آخه؟! می‌خوایم بلوغ زودرس بگیره یا از الان تصویر ذهنیش از بدن و ظاهر و چهره مخدوش بشه؟ می‌خوایم بچه به جای بازی و تمرین زندگی ، فقط سرگرم خودآرایی بشه؟ یه عمر وقت هست برای آرایش کردن. بچه باید بچگی بکنه. عقده‌های دهه شصتی رو با جبران افراطی سر بچه‌ها در نیاریم.

حالا والد سرخوشه که بچه رو برده آرایشگاه. اون ناخن‌کار یا آرایشگر چقدر باید بی‌مسئولیت و سودجو باشه که بپذیره مشتری خردسال رو!! الان با افتخار فیلم هم می‌گیرند می‌ذارند در شبکه های اجتماعی. "اینم مشتری خوشگل هفت ساله‌مون! " این مساله شامل کلیه مسایل آرایشی می‌شه. نگیم خب کاشت مژه بده، ولی ژل ناخن مورد نداره یا فلان! پوست و مو و ناخن کودکان مثل برگ گل لطیفه و آسیب پذیر. از حالا به این چیزها آلوده‌ش نکنیم. من اگر مادر بودم جز برای کوتاه کردن مو کودک رو به آرایشگاه نمی‌بردم.

والدین عزیز به یاد داشته باشند که حتی در شهربازی‌های استاندارد جهان که اصلا مال بچه ها و بازی کردنه، در مجموعه‌ای از بازی‌ها (مثلا قطارهای rollercoaster ) خردسالان رو راه نمی‌دند و می‌گن به گروه سنی شون نمی خوره. هفده سالگی وقتی برای اولین بار رفتم باشگاه ورزشی، بهم گفتند شما زیر هجده سال داری و مجموعه ای از دستگاه ها نباید استفاده کنی. هرچیزی حتی خوبش مثل فیلم و کتاب و موسیقی، گروه سنی داره. تجربه کردن خیلی چیزها خارج از گروه سنی، برای کودکان آسیب زا خواهد بود.

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

02 Oct, 21:49


🔻 هزینه موشک‌های «وعده صادق-۱ و ۲»: یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به ازای هر ایرانی

عملیات «وعده صادق-۲» تمام شد. ارزش موشک‌هایی که تا ۹۰ درصد به هدف اصابت نکردند ۷۹ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود. این رقم به‌علاوه قیمت موشک‌های «وعده صادق-۱» به حدود ۱۳۸ هزار میلیارد تومان می‌رسد. یعنی به ازای هر ایرانی، حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خرج این موشک‌ها شده است.

@mamlekate

زنان آگاه

02 Oct, 12:07


خوشبخت بی‌خبر و انرژی مثبت!!

ولی خیلی فرق داره که همیشه سعی کنی آگاه و به روز باشی، به گذشته و امروز و فردای کشورت اهمیت بدی... و یه زمانی ناچار بشی برای محافظت از سلامت روانت، کمی ورودی‌های خبریت رو کم کنی. میزان اهمیت دادنت رو کنترل کنی تا هر روز هر روز تپش قلب یا فشار خون نگیری و بتونی به زندگیت هم برسی ... آره فرق داره که کلا برات مهم باشه و خبر داشته باشی که کی به کیه و وضع کشور چطوره...

تا این که کلا هپروت و از هفت دولت آزاد باشی! بعد بگی من اخبار نمی‌بینم که انرژی منفی نگیرم!!! نادان ماندن، بی رگ و ریشه بودن و بی وجودی، اینا اسمش انرژی مثبت بازی نیست! باورنکردنیه، ولی بعضی آدما جوری کلا نمی‌دونند چی به چیه و با پز می‌گند اخبار رو دنبال نمی‌کنند، که آدم شک می‌کنه کلا می دونند الان چه سالیه یا کی رئیس جمهوره یا نه!! دیگه این حد از بی خبری و بی اطلاعی هم بده دیگه. مثل اینه که بچه آدم بگه مامان بیا کارنامه‌م رو امضا کن. بگی من که سواد ندارم، بده انگشت بزنم!!

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

28 Sep, 16:05


در دنیای نمادها، سفید رنگ عروسه، مشکی رنگ عزا.
تنوع رنگ ها و حق انتخاب رنگ لباس به اندازه کافی وسیع هست.
در جشن عروسی مردم، رنگی بپوشیم 💍💒
زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

28 Sep, 16:05


لباس سفید مهمان، در مجلس عروسی

دیدید کسانی رو که در مجلس عروسی مردم، سفید می پوشند و خودشون رو عروس می کنند؟؟ همیشه هم واکنش های منفی می گیرند. این رو هم می دونند که تلاش برای این که جای عروس رو بگیرند، انگشت نما و مضحکه خاص و عامشون می کنه و تا سال ها بعد حرکت شون یادآوری خواهد شد. ولی بازم انجامش می دند. چرا؟ ساده ست، ضعف شخصیتی دارند :)

اما سوال خوشگل همیشگی مهربانان پلاستیکی در لژ مخصوص بهشت! "خب چه اشکالی داره؟ یکی هم دلش می خواد سفید بپوشه. پس مردم لباس های سفیدشون رو کجا بپوشند؟" عزیزم در مجالس غیر عروسی! در دورهمی، در جشن تولد، و همه جا به جز جشن عروسی که سفید درش یک "نماد" محسوب می شه.

اگر کسی گفت چه اشکالی داره خب آدم سفید بپوشه و اینم یه رنگه و... بهش بفرمایید "باشه. پس ما هم یادمون باشه، که در مجلس ختم عزیزتون با لباس دکلته قرمز توری و چین دار خدمت برسیم! چه اشکالی داره؟؟ قرمزم رنگه دیگه!!" این مثال رو باید گاهی مثل سیلی به صورت افراد بزنیم، شاید مبحث "نمادین بودن رنگ ها" و "احترام به میزبان" و لزوم ملاحظه ی مناسبت رو درک بفرمایند.

راستی! در زمانه ای هستیم که حالا عروس ها همه چیز می پوشند. کت و شلوار، دامن کوتاه، پیراهن های راسته و ساده، اورال یا... پس بحث این که "خب لباس عروس بلند و پفیه، من کت و شلوار سفید می پوشم و مشکلی نیست" این هم منتفی می شه. مورد بوده مهمان لباس سفید بلند از نظر خودش ساده پوشیده رفته مجلس. عروس کت و شلوار ساده پوشیده بوده. و همه اون مهمان رو با عروس اشتباه می گرفتند و تبریک می گفتند! عکاس هم قاطی کرده هی از مهمان عکس گرفته به جای عروس!

و بازهم راستی! در حال حاضر به خاطر معضل اجتماعی کودک همسری، فعالان حقوق کودک پوشاندن لباس عروسک کوچک به کودکان رو هم جالب نمی دونند چون نمای عروس کودک و نوجوان رو عادی سازی می کنه. در حالی که دیدن یک کودک با لباس عروس و بدبخت شدنش باید در نگاه همگان، زننده باشه! پس ورود "عروس کوچولو" و سفید پوشیدن حتی دختربچه ها هم منتفی می شه. خوشبختانه تا دلتون بخواد لباس های رنگی پفی و غیرپفی برای کودکان وجود داره. اگر هم بچه ای گیر بده که نه من می خوام عروس بشم و... بهتره خیلی جدی بهش بگیم عروسی مال بزرگ ترهاست. و حتی پرنسس های توی کارتون بزرگسال اند که ازدواج می کنند!

خلاصه که، در مجلس عروسی "سفید یک نماد است". مثال قرمز پوشی در مجلس ترحیم رو فراموش نکنیم.
این متن رو برای کسانی که نمی دونند چه موقع باید روشن فکر باشند و در جاهای اشتباه می گند "خب چه اشکالی داره؟ آه قضاوت نکنیم" بفرستید :)

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

27 Sep, 11:11


یه دوستی داشتم. تو ایران گوینده رادیو قرآن بود، ازین قصه‌های قرآنی می‌گفت برای کودکان! الان ده ساله تو تایلند Dj یه کلاب شبانه‌ست 🙂 هر روز با ازین جوراب ‌های ضربدری و پاشنه بلند عکس می ‌ذاره از برنامه شب قبلش.👠

یعنی هرکی که به هرشکل داره برای ج.ا کار می‌کنه، در اولین فرصت نشون می‌ده که نه تنها موافق ایدئولوژی و سیاست حاکم بر کار قبلیش نبوده، بلکه در صدد جبران (گاه افراطی) هم برمیاد. خواه مجری جلو دوربین و چهره‌ی شناس باشه، خواه یک گوینده ناشناس برای مخاطب.

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

25 Sep, 16:59


یعنی نام‌ها و غذاهای کُره‌ای و چشمان بادامی رو اگر در نظر نگیریم، فکر می‌کنیم داستان ایرانیه. فرهنگ کپی برابر اصل مردسالاری و پسردوستی و بی‌ارزش کردن خانه‌داری و... رو در این فیلم می‌بینیم. این فیلم با حال و هوای یک درام آرام و به دور از هیجان، از این نگرش‌های منسوخ انتقاد می‌کند.

نام فیلم: کیم جی یونگ متولد ۱۹۸۲
زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

22 Sep, 19:28


افسوس از واژه‌ها

◽️در رسانه‌ها خواندم که مسافران پرواز‌های خارجی باید ۱۰ یورو عوارض پرداخت کنند. این پول قرار است برای توسعه و ارتقاء خدمات فرودگاهی در فرودگاه‌های بین‌المللی و گسترش زیرساخت‌های فرودگاهی صرف شود. بیایید دسته‌جمعی خوشبین باشیم و آرزو کنیم که صرف شود. مگر در این کشور قرار است چند سال بعد مقام و مسئولی گزارش بدهد که صرف شد یا نشد؟ یا اگر شد در چه بخش‌هایی و برای چه منظورهایی صرف شد؟ بگذریم. نکته قابل تأمل آنکه، پرواز‌های به مقاصد شهرهای زیارتی در کشورهایی نظیر عراق، عربستان و سوریه از این قانون مستثنی شده‌اند.

◽️به عنوان پژوهشگر اجتماعی پرسشی دارم. این مستثنی کردن بر اساس کدام پژوهش میدانی انجام شده است؟ منتشر کنید تا ما هم بهره‌مند شویم. تصمیم‌گیران فکر نکردند که چنین قوانینی ممکن است تبعیض‌آمیز به نظر آید و میان مردم نسبت به یکدیگر قضاوت‌های منفی ایجاد نماید؟ اساسا تصمیم‌گیران از کجا متوجه شدند همه کسانی که به مقاصد زیارتی ‌می‌روند وضع مالی‌شان مانند گروه دیگر نیست و از آنان نباید این 10 یورو را دریافت کرد؟ یا اینکه خواستند به این شکل سفر‌های زیارتی را تشویق کنند؟ یعنی عده‌ای از ایرانیان بگویند حالا که سفر‌های زیارتی عوارض ۱۰ یورویی ندارد به سفر زیارتی برویم. یا خواستند کسانی را که به مقاصدی به جز سفر‌های زیارتی ‌می‌روند به این شکل تنبیه کنید تا دیگر نروند؟ پرسش دیگر آنکه تصمیم‌گیران از کجا متوجه شده‌اند همه ایرانیانی که به شهر‌های زیارتی سفر می‌کنند لزوماً به قصد زیارت به این شهر‌ها ‌می‌روند؟ مثلا کسی با این شهرها تجارت نمی‌کند؟یا در این شهرهاساکن، شاغل و صاحب درآمد نیست؟

◽️در طرف دیگر موضوع هم پرسش‌هایی مطرح است. تصمیم‌گیران از کجا می‌دانند که همه کسانی که به مقاصدی به جز سفر‌های زیارتی ‌می‌روند وضع مالی خوبی دارند؟ پژوهشی انجام شده است؟ مگر همه کسانی که به سفر خارجی می روند مانند اعضای خانواده برخی مقامات هستند که حتما وضع مالی خوبی داشته باشند؟ برای مثال آیا همه والدین سالمند یا بازنشسته‌ای که برای دیدن فرزندشان یه سفر می روند وضع مالی مطلوبی دارند؟ و پرسشی دیگر که شاید زودهنگام و بی‌اساس باشد. پیروان سایر ادیان آسمانی که در مجلس شورای اسلامی نماینده دارند اگر بخواهند برای زیارت به شهرهای زیارتی خارج از کشور بروند چطور؟ مثلا ارمنیان ایرانی اگر بخواهند برای زیارت به کشور ارمنستان بروند هم مستثنی هستند؟ مگر آنان شهروند ایران نیستند؟

◽️آیا در پس چنین تصمیمی تفکیک شهروندان بر اساس «ایمان و اعتقاد» و سبک زندگی وجود داشته است؟ دقیقاً چرا در این قانون شهروندان به دو گروه تقسیم شده‌اند و هزینه ارتقاء و توسعه خدمات فرودگاهی را فقط یک گروه از آنان باید پرداخت کند؟ و این در حالی است که هر دو گروه از آن بهره‌مند خواهند شد. چرا وظیفه گروهی از شهروندان تأمین منابع مالی گسترش زیرساخت‌هاست و وظیفه گروه دیگر نیست؟ معیار وضع مالی بوده است یا وضع اعتقادی؟ برای نمونه مگر حجّاج قرار نیست از این فرودگاهها بهره‌مند شوند؟ چرا آنان نباید مشارکت کنند؟ پرسش دیگر آنکه وقتی تصمیم‌گیران مسائل را این قدر ساده می‌بینند چرا از شهروندانی که به شهر‌های زیارتی داخل کشور سفر می‌کنند عوارض آزادراهی دریافت می‌کنند؟ مگر زیارت با زیارت فرق دارد؟

◽️وقتی به دلیل سیاست‌های اشتباه‌تان نمی‌توانید سرمایه‌گذاری خارجی جذب کنید و مانند کشور‌های همسایه ایران فرودگاه‌هایی باشکوه و استاندارد در شأن ملت و کشور داشته باشید هزینۀ ، البته نه توسعه و ارتقاء خدمات، بلکه نگه داشتن فرودگاه‌ها در وضع نابسامان فعلی را از «شهروندان درجه دو» دریافت نکنید.

پ. ن. در ایران «وفاق» ملی اینگونه ایجاد می‌شود!!! با تقسیم و تفکیک شهروندان! افسوس از کلمات جامعه شناختی‌ و اجتماعی که به گند کشیده شده اند.
▪️▪️فردین علیخواه

کانال نویسنده: @fardinalikhah

زنان آگاه

19 Sep, 21:25


اختراع ربات چایی ریز به نام رعنا خانوم!

🔹صداوسیما از رباتی با ظاهر یک خانم رونمایی کرد که کارش فقط چایی ریختن است!

زنان آگاه

16 Sep, 15:58


آگهی یک کانال تلگرامی رو دیدم به اسم شوگر مامی ایران😐
در این کانال، خانم های مطلقه یا متاهل (!!!) مشخصات داده اند برای آشنایی با مردان جوان و هر یک عنوان کرده اند که تا ماهی چقدر (مثلا بیست یا چهل میلیون تومن) حاضرند آقا رو ساپورت مالی کنند!!!

زنان تحصیلکرده (مثلا مهندس معمار با درآمد ماهی 200 ت به گفته خودشون یا پزشک یا ناخن کار)
خیلی هاشونم از شهرستان اند و رابطه حضوری براشون مشکله، و می گند حاضرند صرفا بابت سکس چت به آقا پول بدند!
به کجا داریم می ریم!!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
مردان امروزی کم راحت طلب و بی عُرضه و لوس و ننر اند، حالا با این کارها اوضاعشون فاجعه تر هم می شه.
دیگه نه برای مردان غرور و شخصیتی مونده نه زنان.

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

15 Sep, 08:35


ورزش، معجون دین و سیاست نیست!

اگر به علامت المپیک دقت کرده باشید، چند حلقه ی رنگین می بینید که بهم رسیده اند. پنج حلقه در پنج رنگ، به نشانه ی پنج قاره و نژادهای مختلف آدمی. ریشه مسابقات ورزشی المپیک هم این بوده که در یونان و پای کوهای المپ، عده ای تصمیم می گیرند که بیایم مسابقاتی برگزار کنیم برای صلح و دوستی (در برابر جنگ و دشمنی). خب، برای اجرای چنین چیزی، باید فضایی ایجاد بشه که مردم کشورهای مختلف به جای فکر کردن به اختلافاتشون (که اغلب دین بوده. تمامی جنگ های دینی تاریخ رو به یاد بیارید) ، به یک هدف واحد و جذاب و سرگرم کننده فکر کنند، یعنی برنده شدن در وزرش. خب چی کار کنیم که باز اختلاف نیفته؟ قانون می ذاریم که کسی حق نداره ورزش رو با دین و سیاست و چنین چیزهایی قاطی بکنه. پس ورود هر نوع نشانه دینی-مذهبی-سیاسی و تبلیغ اون در زمین ورزش و جلوی دوربین ها و... ممنوع-ممنوع-ممنوع!

این قانون منطقی سال هاست که پا برجاست منتها ج.ا که طبق معمول عاشق عمل کردن ضد فرهنگ و تمدنه و مسئولین و نمایندگانش یکی از یکی نفهم ترند!!! هر از گاهی یک گندی می زنند که دودش می ره تو چشم ورزشکار. به ورزشکار می گند بیا این پرچم یا حسین یا زهرا یا فلان رو بگیر دستت، بیا این تی شرت جانم فدای رهبر رو بپوش، اگر موقعیتی شد نشون بده!! خب آخه ابله های ج.ا!!!! طرف محروم می شه! اخراج می شه، جایزه ش رو می گیرند! چرا رعایت قوانین بین المللی انقدر براتون سخته و اصرار دارید انقدر بدوی رفتار کنید؟؟ اون از حرکت از دیوار سفارت بالا رفتن و به گروگان گرفتن کارمندان سفارت که براتون عادت شده و هر بار شدیدترین پیامدهای بین المللی رو برامون داشته و هنوز داریم تاوانش رو می دیم ( دیوار و فضای سفارت، خاک اون کشور محسوب می شه و افراد داخل سفارت مصونیت سیاسی دارند. یعنی حتی اگر جنگ بشه، یک تار مو نباید از سر کسانی که مصونیت دارند کم بشه. زمانی که عنقلابیون مثل میمون درختی از دیوار راست رفتند بالا و به عبارتی به خاک آمریکا تجاوز کردند و ... داخل آمریکا عده ای اومدند دم در سفارت ایران، و محترمانه گفتند یک ساعت وقت دارید که این ساختمان رو تخلیه کنید. ولی نه از دیوار بالا رفتند، نه گروگان گرفتند، نه اموال سفارت رو غارت کردند، نه هیچ نوع وحشیگری دیگری). آره خلاصه به ورزشکار توانخواه یه پرچم مسخره مذهبی داده اند که اون وسط بگیره هوا! اوناهم کاملا منطقی و برحق، به خاطر نقص قانون (عدم حمل هیچ گونه نشانه مذهبی یا سیاسی) مدال طلاش رو ازش گرفتند. طبق معمول ج.ا هم داره در رسانه ها ننه من غریبم بازی درمیاره که آی ببینید! این خارجیا ضد اسلامند!! وای ما چقدر طفلکی هستیم!
درحالی که اونا ضد اسلام نیستند، ضد بی فرهنگی و نفهمی اند!

آقایان ج.ا! شما طفلکی نیستید، بی شعور هستید که همیشه هم زورتون به معلولین و ورزشکاران پاراالمپیک رسیده، فریب شون می دید به هوای جایزه (جایزه هایی که اغلب به دستشون نمی رسونید!) و از ورزشکار و هنرمند و هرکی که بشه، می خواین استفاده تبلیغاتی بکنید.
چند سال پیش هم به ورزشکاران ووشوکار، خواهران منصوری که آه در بساط نداشتند پیشنهاد دادید که جلوی دوربین از خانم الهام چرخنده چادر سیاه بگیرند و سر کنند به هوای چند میلیون تومن پول. (چادر سیاه، نمادین ترین ابزار سیاسی ج.ا برای قدرت نمایی، پوششی که از بعد عنقلاب، یک انتخاب شخصی نبوده و نخواهد بود) و وقتی این پول پرداخت نشد خواهران منصوری رسواتون کردند.

نکته دیگه این که این بی فرهنگی کار همیشگی ج.ا هست. بارها فیفا و مراکز بین المللی ورزشی اعلام کرده اند که دین و سیاست رو نباید با ورزش قاطی کرد. ج.ا خودش هی این کار رو می کنه. هی می گه وای ما با اسرائیل مسابقه نمی دیم! آهای ورزشکار، خودتو بزن به مریضی که با اسرائیلی مسابقه ندی (نتیجه؟ حذف ایران. در حالی که ورزشکار فلسطینی هیچ مشکلی نداره و با اسرائیل مسابقه هم می ده.) هی پرچم و گاه طبل و سنج امام حسین بازی راه انداخته وسط زمین های ورزشی. (بازم نتیجه؟ جریمه های سنگین مالی که البته از مالیات های من و شما پرداخت می شه.) بعدم از اون طرف مظلوم نمایی می کنند که "وای این آمریکا و اروپا نمی ذارند ما به دین مون برسیم! چرا ورزش رو با دین و سیاست قاطی می کنند؟؟؟ " اونا این کارو نکردند، شما می کنید!

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah

زنان آگاه

15 Sep, 08:34


مدال طلای بیت سیاح که رکورد پاراالمپیک رو هم زده بود بدلیل اینکه پرچم یا حسین رو دستش گرفت ازش گرفتن و دادن به نماینده ی هند.
متن در پست زیر👇

زنان آگاه

08 Sep, 14:38


نه درس می‌خوانند، نه به‌ دنبال شغل‌اند و نه مهارتی می‌آموزند
#داریوش_معمار

جوانانی که نه درس می‌خوانند، نه به‌ دنبال شغل‌اند و نه مهارتی می‌آموزند، طی سال‌های اخیر به‌دلیل افزایش جهانی جمعیتشان با عنوان «نیت‌ها» (NEET) مشهور شده‌اند.

نیت در تعریف جهانی به جوانانی گفته می‌شود که نه در فهرست آماری مشغول به تحصیل قرار دارند و نه در آمار شاغلان و مهارت‌آموزان جامعه محاسبه می‌شوند.

ایران طی سال‌های اخیر با رشد چشمگیر این گروه از جوانان، رتبه‌ بالایی در آمارهای جهانی کسب کرده است و همین امر نگرانی جامعه‌شناسان را در پی داشته است.

اگرچه در جوامع مختلف بازه سنی نیت‌ها متغیر است، اما در نمودارهای جهانی به‌طور معمول افرادی نیت خوانده می‌شوند که در محدوده سنی ۱۶ تا ۲۴ قرار دارند که نه تمایلی به تحصیل دارند و نه علاقه‌ای به یافتن شغل مناسب برای خود. این موضوع تامین هزینه‌های زندگی آنها را بعهده والدین می‌گذارد.

آنچه این پدیده را در ایران مورد توجه قرار داده افزایش آماری آن طی سال‌های اخیر است. براساس برخی آمارها در سال ۱۳۹۷ دست‌کم ۳۰ درصد از جوانان ۱۵ تا ۲۴ساله در این گروه قرار داشتند.

آمار منتشرشده نشان می‌دهد که ایران پس از برخی کشورهای آفریقایی بالاترین آمار نیت‌ها را دارد.

نرخ ۳۰درصدی نیت‌ها در ایران از آن نظر قابل تامل است که در جوامع توسعه‌یافته این عدد تنها ۲ تا ۱۰ درصد جوانان ۱۶ تا ۲۴ را دربر می‌گیرد.

نرخ نیت‌ها در میان مردان ایرانی در سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۰ حدود ۱۵ تا ۱۷ درصد و در میان زنان از ۴۷ درصد در سال ۱۳۹۴ به ۳۹ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است.

مطابق آمارها، در سال ۱۳۹۴ از ۵.۷ میلیون زن در گروه سنی ۱۵ تا ۲۵ سال، تعداد ۲.۷ میلیون نفر آنان نه مشغول تحصیل بودند و نه به دنبال شغل یا مهارت‌آموزی. این آمار در سال ۱۴۰۰ به یک میلیون و ۹۸۵ هزار نفر رسیده است.

سهم ۱۳.۲ درصدی جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله از پنجره جمعیتی ایران باعث می‌شود افزایش این پدیده موجب تشدید برخی بحران‌های اجتماعی همانند احساس بی‌آیندگی، تجرد قطعی، رخوت اجتماعی و افسردگی شود.

@zanAneAgah

زنان آگاه

06 Sep, 09:32


تندیس های صداقت!

طرف متاهله، و پیشنهاد دوستی می ده. بعد می گه من خیلی صادقم! می تونستم بهت نگم متاهلم، ولی گفتم!!!

یا طرف می گه من از اول می گم که اهل ازدواج و تعهد و این حرفا نیستم! فقط سکس می خوام. و چون خیییلی صادقم بهت گفتم، می تونستم نگم!! حالا بهم باج بده تا برات یکم وقت بذارم و البته هیچ انتظار طبیعی رابطه ای هم ازم نداشته باش وگرنه حسم بد می شه.

اون یکی زمان تعریف از خودش می گه می دونی مردهای الان خیلی بلاتکلیف اند و خودشون نمی دونند چی می خوان! ولی من مردی ام که تکلیفم با خودم روشنه! من اهل تعهد و رابطه و مسئولیت و هیچی نیستم!

نه بابا! کمرمون شکست از این همه صداقت و انسانیت و راستی و درستی و از همه مهم تر، جنم و جربزه و عُرضه! واقعا نمی دونم زوج های دهه پنجاه و شصت پسرهاشون رو چطوری بزرگ کردند؟ تو کوچه؟! (و نه صدتا کلاس اضافه مثل دخترها؟) نتیجه ش بعد سال ها این تیپ شخصیتی تکراری غیرجذابه: چهل ساله های دومتری با صد و بیست کیلو وزن که سواد رابطه و هوش عاطفی و اجتماعیشون اگر قابل وزن کردن بود ده گرم هم نمی شد. و هم چنان دنبال تفریحات نوجوانانه اند. یا چون خودشون می دونند که هوش عاطفی شون لنگ می زنه، غرق در کار کرده اند خودشون رو و ژست مرد پر کار فداکاری رو می گیرند که "وقت نکرده" بره دنبال عشق و عاشقی!

آنتی ازدواج و آنتی رابطه و آنتی همه چیزهای عزیز. (کسانی که می گن مگه حتما باید آدم توی رابطه باشه یا حتما باید ازدواج کنه؟) اونی که وسط یه مشت سریال و کتاب و احیانا حیوانات خانگی نشسته و واقعا نمی ره سمت رابطه و ازدواج، تکلیفش مشخصه. داریم درباره غیرجذاب هایی حرف می زنیم که هم خدارو می خوان هم خرما رو . فواید رابطه رو می خوان ولی تعهد و مسئولیت های بسیار ساده ش رو نه. بعد هر از گاهی میان یه نوکی می زنند به مردم. بعد یادشون می افته که اوه اوه، مسئولیت رابطه اومد! و غیب می شند! هیچ کس هم بهشون نمی گه که اگر زندگی عاطفی برای شما مسخره بازیه، برای آدم حسابی های بالغ این جوری نیست! و برخلاف سبک زندگی شما _ غرق در تفریحات جهت فرار از فکر کردن به زندگی_ برای خیلی ها زندگی ارزشمندتر و معنادارتر از این حرفاست.

در نهایت این که نپذیرفتن برخی مسئولیت ها یک انتخابه، اما افتخار نداره. و واقعا چیزی نیست که بلند بلند جار بزنیم. آهای مردم، من هنوز در پنجاه سالگی عُرضه مدیریت یک رابطه رو ندارم پس ژست فلسفی می گیرم! در حالی که هم چنان ور دل مامانم هستم.

به قلم زنان آگاه @zanAneAgah