در جستجوی روان | سارا بهزادی @sarabehzadir Channel on Telegram

در جستجوی روان | سارا بهزادی

@sarabehzadir


سارا بهزادی
روان‌درمانگر شناختی رفتاری
کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی از انستیتو روان‌پزشکی تهران

راه ارتباطی عمومی:
@PsycheSearchBot

جهت نوبت روان‌درمانی:
@BehzadiSara

آدرس لینکدین:
https://www.linkedin.com/in/sarabehzadi

در جستجوی روان | سارا بهزادی (Persian)

با کانال تلگرام "در جستجوی روان | سارا بهزادی" زندگی خود را بهبود دهید و با روان‌درمانگر شناختی رفتاری، سارا بهزادی آشنا شوید. سارا بهزادی دارای کارشناسی ارشد در روان‌شناسی بالینی از انستیتو روان‌پزشکی تهران است و با تجربه‌ای برجسته در زمینه روان‌شناسی، در خدمت شما عزیزان قرار دارد. این کانال جهت ارتباط عمومی از روبات @PsycheSearchBot و جهت گرفتن نوبت روان‌درمانی از طریق @BehzadiSara قابل دسترس است. برای اطلاعات بیشتر و ارتباط با سارا بهزادی، می‌توانید به لینک پروفایل او در لینکدین مراجعه کنید: https://www.linkedin.com/in/sarabehzadi

در جستجوی روان | سارا بهزادی

05 Jan, 07:06


من تنهام یا بقیه رو دور می‌کنم؟

یکی از پیچیده‌ترین و جذاب‌ترین جنبه‌های روان انسان، الگوهای رفتاری و هیجانی ما در روابط با دیگران است. برخی افراد به‌طور ناخودآگاه به روشی عمل می‌کنند که باعث می‌شود دیگران از آن‌ها دور شوند یا روابطشان با دیگران دچار تنش و فاصله‌گیری شود. این رفتارها معمولاً نشانه‌ای از ترس‌ها، نیازهای حل‌نشده، و احساسات ناخودآگاه هستند که به‌طور غیرمستقیم بر نحوه تعامل فرد با دیگران تأثیر می‌گذارند.

چرا برخی افراد به‌طور خودآگاه یا ناخودآگاه، دیگران را از خود دورمی‌کنند؟

۱. ترس از طرد شدن و بی‌ارزشی

یکی از دلایلی که باعث می‌شود افراد به‌طور ناخودآگاه از خود فاصله بگیرند و دیگران را از خود دور کنند، ترس از طرد شدن یا احساس بی‌ارزشی است. افراد با این نوع احساسات ممکن است از روابط نزدیک و صمیمی اجتناب کنند، زیرا از ترس این که دیگران ممکن است آن‌ها را رد کنند یا از آن‌ها دل‌زده شوند، ترجیح می‌دهند فاصله‌ای میان خود و دیگران حفظ کنند.

این افراد در مواجهه با رابطه‌های عاطفی یا حتی اجتماعی، خود را شایسته عشق و توجه نمی‌دانند و به همین دلیل ممکن است در موقعیت‌های عاطفی و صمیمی از خود فاصله بگیرند. این ترس از طرد شدن آن‌ها را وادار می‌کند که روابط را پیش از آن‌که به نقطه‌ای عمیق برسند، متوقف کنند. در واقع، ترس از آسیب‌دیدن و طرد شدن باعث می‌شود که فرد خود را به‌طور ناخودآگاه از دیگران دور کند تا از مواجهه با این ترس جلوگیری کند.

۲. ترس از وابستگی و نیاز به استقلال

برخی افراد به شدت از نزدیک شدن به دیگران و وابسته شدن به آن‌ها اجتناب می‌کنند. این افراد ممکن است احساس کنند که اگر بیش از حد به دیگران نزدیک شوند، آزادی و استقلال خود را از دست خواهند داد. این ترس از وابستگی می‌تواند باعث شود که فرد روابط خود را سطحی نگه دارد و از عمق و صمیمیت در آن‌ها خودداری کند.

این رفتار معمولاً نشانه‌ای از نیاز به کنترل است. افرادی که از این ترس رنج می‌برند، ممکن است در روابط خود حتی به نزدیک‌ترین افرادشان نیز احساس بی‌اعتمادی داشته باشند و از آن‌ها فاصله بگیرند تا خود را از آسیب‌پذیری دور نگه دارند. این افراد اغلب به‌دنبال حفظ خود و مرزهای روانی‌شان هستند تا از هرگونه احساس وابستگی که ممکن است آن‌ها را به دیگری نیازمند کند، جلوگیری کنند.

۳. عدم اعتماد به دیگران.

اعتماد یکی از ارکان مهم در هر رابطه است. افرادی که تجربه‌های ناخوشایندی از عدم اعتماد در گذشته داشته‌اند، ممکن است به‌طور ناخودآگاه از نزدیک شدن به دیگران اجتناب کنند. در واقع، آن‌ها به‌دلیل تجربه‌های منفی قبلی در روابط خود، نمی‌توانند به دیگران اعتماد کنند و به همین دلیل از ایجاد ارتباطات عاطفی و اجتماعی بیشتر جلوگیری می‌کنند.

این عدم اعتماد می‌تواند در نتیجه‌ی آسیب‌های عاطفی یا خیانت‌های گذشته باشد که در ذهن فرد حک شده و به‌عنوان یک الگوی رفتاری بر روابط آینده‌اش تأثیر می‌گذارد. آن‌ها ممکن است به‌طور مداوم در روابط خود از دیگران فاصله بگیرند، زیرا به طور ناخودآگاه تصور می‌کنند که ممکن است مورد خیانت یا آسیب قرار گیرند

۴. ناتوانی در ابراز احساسات

افرادی که مشکل در ابراز احساسات خود دارند، ممکن است از دیگران دور شوند، زیرا نمی‌توانند خود را به‌طور کامل به دیگران نشان دهند. آن‌ها از افشای نیازهای عاطفی خود یا صحبت کردن درباره احساساتشان واهمه دارند و از این که خود را آسیب‌پذیر نشان دهند، می‌ترسند. این نوع از خودداری عاطفی می‌تواند به‌طور ناخودآگاه به‌عنوان روشی برای محافظت از خود عمل کند.

این افراد ممکن است احساس کنند که اگر به دیگری اجازه دهند که وارد دنیای درونی‌شان شود، آن‌ها را از نظر عاطفی آسیب‌پذیر کرده‌اند. بنابراین، آن‌ها ترجیح می‌دهند روابط خود را سطحی نگه دارند و از بیان نیازها و احساسات خود خودداری کنند، چرا که از برقراری ارتباط عمیق با دیگران می‌ترسند.

ادامه دارد….

دکتر حمید ضرابی
روان‌شناس بالینی و روان‌درمانگر

در جستجوی روان | سارا بهزادی

04 Jan, 20:15


منظم و فیکس بودن تایم جلسات تراپی چند پیام و یک پیامد مهم دارد.
اولین پیام این است که درمانگر از بین نمی‌رود، همیشه هست و در زمان و مکان مشخص برمیگردد. این کار در مراجع امنیت روانی ایجاد میکند. در افراد دارای اختلال شخصیت، فیکس بودن درمان پایه‌های دلبستگی ایمن را تقویت می‌کند.
دومین پیام این است که ما در برابر درمان مسئولیم و هر مسئولیتی هزینه و فایده دارد. برای بودن در درمان لازم است درجاتی از ناکامی را‌ تجربه کنیم. ناکامی‌ای که لازمه‌ی رشد و زندگی است. اگر جلسه‌ی تراپی برویم، دیگر نمیتوانیم در فلان مهمانی شرکت کنیم و یا باید قید خرید بهمان چیز را بزنیم. این کار باعث میشود مرز‌های روشن‌تری در ارتباط با دیگران بسازیم.
سومین پیام فیکس بودن زمان جلسات این است که دیگری هم مهم است. زمان جلسات زمانی برای دو نفر است و شما برای خدمات و زمان درمانگر است که به او پولی پرداخت میکنید. نیاز به جابه‌جایی جلسات، دیرکرد در جلسه و کنسلی‌های متعدد پیامی که میرساند این است که «من دیگری را نمی‌بینم.»
پیامد اصلی مراعات این قانون در درمان، شل شدن دفاع‌های مراجع است که به تسریع درمان کمک میکند و فاصله‌ی طولانی و یا غیرمنظم جلسات، باعث میشود دفاع‌ها با قدرت برگردند.
درمانگری که جلسات را در فاصله‌ی زمانی بیشتر از یک هفته برگزار میکند، تایم جلسات متغیر و دل‌بخواهی او و کلینیک است، درمانگری نیست که بتواند برای حل مشکلات درونیمان کمک کننده باشد.
ناکامی مهمی که چنین درمانگری باید تجربه کند، در فهم این موضوع است که او قدرت و توان کمک به افراد زیادی ندارد و برای نتیجه‌ی بهینه باید هزینه بدهد؛ مالی و زمانی.

در جستجوی روان | سارا بهزادی

20 Dec, 06:10


اختلال بیش‌فعالی و نقص توجه (ADHD) یک اختلال وابسته به رشد است و برای تشخیص آن در بزرگسالی؛ لازم است که حتما قبل از ۱۲ سالگی فرد نشانه‌‌های واضحی از علایم این اختلال را نشان داده باشد.
این اختلال هرچند که به نظر می‌رسد ، مسیر آسان‌تری برای توضیح مشکلات تمرکز و ناکامی‌های تحصیلی و شغلی باشد، اما تنها علت نیست. افسردگی، اضطراب، اختلالات وابسته به مواد و اختلالات شخصیت مانند نارسیسیسم می‌توانند علایم مشابهی از بی‌توجهی و عدم‌تمرکز را در افراد نشان دهند.
کمک گرفتن از متخصص حوزه سلامت روان و گرفتن تاریخچه‌ی کودکی از والدین و معلمان تنها راه تشخیص صحیح است.

در جستجوی روان | سارا بهزادی

29 Nov, 09:37


داشتم دفترهام رو ورق می‌زدم و رسیدم به یادداشت‌هام از جلسه‌ای با سلمان اختر که یکی دو سال پیش شرکت کرده بودم.

The Music and Madness of Money: Psychoanalytic Reflections

چند تا نکته از این جلسه یادداشت کردم که می‌تونه برای کار درمان مفید باشه:
۱. فی جلسات باید برای هر دو طرف جلسه معقول باشه. نه اونقدر کم که درمانگر حس بدی از جمله خشم داشته باشه و مراجع ارزشی برای جلسات قائل نشه و نه اونقدر زیاد که در مراجع خشم ایجاد کنه و در درمانگر حس پول زور گرفتن یا گرفتن پول فراتر از خدمات ارائه شده.

۲. هزینه هر جلسه رو باید خود مراجع پرداخت کنه و کس دیگه نباید به واسطه مسائل مالی وارد رابطه درمانی بشه. اگر مراجع جوان و کم‌ سن و سال باشه و والدین تمام هزینه‌های زندگیش رو پرداخت کنن، باز هم باید والدین پول رو به مراجع بدن و مراجع خودش به درمانگر هزینه رو پرداخت کنه.

۳. سلمان اختر پیشنهاد می‌کنه هزینه رو جلسه به جلسه نگیریم و پرداخت‌ها یا ماهانه باشن (مثل فروید) یا ۳ ماه یکبار (مثل خودش).

۴. اگر در میانه درمان مراجع شغل یا منبع درآمدش رو از دست بده و قادر به پرداخت هزینه جلسات نباشه، بهتره درمانگر هزینه رو برای زمان مشخص و محدودی کاهش بده که فرد توی اون زمان کار پیدا کنه.

۵. همیشه باید ابتدای درمان مشخص کنیم که هزینه جلسات هرچندوقت‌یکبار افزایش داره. سالی یک‌ بار؟ کمتر؟ بیشتر؟ بهتره یک ماه قبل از تغییر تعرفه هم تعرفه جدید رو اعلام کنیم و راجع بهش توی جلسات صحبت کنیم.

همه این موارد به تناسب رویکرد درمانی و شرایط دیگه می‌تونن متفاوت باشن. اما دونستن نظر سلمان اختر به من در زمینه مسائل مالی درمان خیلی کمک کرد و امیدوارم برای شما هم مفید باشه


سارا بهزادی
کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی
درمانگر شناختی رفتاری

https://t.me/SaraBehzadir

در جستجوی روان | سارا بهزادی

28 Nov, 07:12


دکتری وزارت بهداشت در ایران. نه یا خیر؟ 🌝

در جستجوی روان | سارا بهزادی

26 Nov, 18:00


این مرکز فقط حضوری و در تهران فعاله. نوبت‌دهی به صورت حضوری و تلفنی انجام می‌شه و برای شروع کردن روان‌درمانی با بیمه، حتما اول توسط روان‌‌پزشک ویزیت بشید و از روان‌پزشک بخواید براتون نامه‌ی ارجاع به روان‌درمانی بنویسه و به پرونده‌تون ضمیمه کنه.
بعد از اون از درمانگاه باهاتون تماس گرفته می‌شه و بهتون نوبت روان‌درمانی داده می‌شه.

تخصیص درمانگر برای افراد بزرگسال توسط اینترن یا کاندیدای دکتری روان‌شناسی بالینی انجام می‌شه و تلاش می‌شه با توجه به اطلاعات پرونده و ترجیحات شما، بهترین درمانگر با شما مچ بشه.
درمانگر‌ها کاندیداها و دانشجویان دکتری و کارورزان کارشناسی ارشد هستند. همه کسانی که اونجا مراجع می‌بینند، آموزش دیده‌اند و طی درمان شما از یک استاد ناظر/سوپروایزر، برای کار بالینی سوپرویژن می‌گیرند. گاها تجربه بعضی از دانشجویان و کاندیداهای دکتری خیلی زیاده و اگر بخواید با همون شخص تو کلینیک خصوصی درمان بگیرید، باید حدود ۱۰ برابر هزینه بپردازید.

پس اگر تهران هستید، بیمه دارید و به روان‌‌درمانی نیاز دارید، از این فرصت استفاده کنید.

در جستجوی روان | سارا بهزادی

26 Nov, 17:45


ویزیت روان‌پزشک و رواندرمانی با بیمه پایه و تعرفه دولتی
@SaraBehzadir

در جستجوی روان | سارا بهزادی

17 Nov, 15:56


فرصت روان‌درمانی رایگان
حضوری در تهران

درمانگر: خانم میترا برجی
کاندیدای دکتری روان‌شناسی بالینی

@MitraBorji
09015138676

@SaraBehzadir

در جستجوی روان | سارا بهزادی

11 Nov, 17:22


🔔 دانشجویان بالینی مقطع دکتری دانشگاه تهران تحت نظارت اساتید این دانشگاه مراجع می پذیرند.

🔅جلسات می تواند به شکل آنلاین و یا حضوری (کلینیک دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران) انجام شود.

🔸در صورت هر گونه سوال و کسب اطلاعات بیشتر به شماره ۰۹۱۲۰۱۵۱۴۷۳ پیامک دهید.

در جستجوی روان | سارا بهزادی

31 Oct, 16:05


فرصت روان‌درمانی رایگان

در جستجوی روان | سارا بهزادی

28 Oct, 08:00


#رایگان #تخصصی

https://www.skyroom.online/ch/virtualtums/psychiatry

@roozbehhospital

در جستجوی روان | سارا بهزادی

16 Oct, 13:55


جهت رزرو وقت روان‌درمانی آنلاین می‌تونید از راه‌های زیر اقدام کنید:
@srwarahmani
09187869028
سروه رحمانی
رواندرمانگر تحلیلی
تحت سوپرویژن و درمان فردی
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی

در جستجوی روان | سارا بهزادی

05 Oct, 20:02


#رایگان #تخصصی

ژورنال کلاب خوانش مقالات «سوگ (ماتم) و مالیخولیا» از زیگموند فروید و «سوگ و ارتباط آن با حالات مانیک دپرسیو» از ملانی کلاین

۱۷ و ۲۴ مهرماه، ساعت ۱۸ تا ۲۰

ارائه دهندگان:
علی قائم مقامی و احسان صالحی

شرکت در این جلسات رایگان و برای عموم آزاد است

برگزاری بصورت آنلاین

برای ثبت‌نام از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
لینک ثبت‌نام

کسب اطلاعات بیشتر از طریق اکانت پشتیبانی در تلگرام:
@ravanyaraa_support

Telegram | Instagram | X | LinkedIn

در جستجوی روان | سارا بهزادی

01 Oct, 03:37


#رایگان #تخصصی

پنل: «نقدی از درون»

#دکتر_همایون_امینی
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
سه شنبه ۱۰ مهر ماه ۱۴۰۳
ساعت:۱۱:۳۰ صبح
آمفی تـٔاتر بیمارستان روزبه.


https://www.skyroom.online/ch/virtualtums/psychiatry

Telegram: @roozbehhospital

در جستجوی روان | سارا بهزادی

19 Sep, 06:19


سازمان نظام روان شناسی یک مملکت چنین بیانیه ای صادر کرده. یعنی پستی و دنائت مرزی نمی شناسه.

در جستجوی روان | سارا بهزادی

19 Sep, 06:18


افراد مبتلا؟ خودکشی موفق؟ سازمان نظام روانشناسی یک کشور؟

در جستجوی روان | سارا بهزادی

19 Sep, 06:11


دلیل کافی برای برائت جستن از سازمان نظام روان‌نشناسی ایران.

در جستجوی روان | سارا بهزادی

19 Sep, 06:10


🔰بیانیه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره درباره برگزاری کارگاه‌های خارج از عرف با موضوعات همجنسگرایی

سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور درپی برگزاری کارگاه‌هایی با موضوع «خودکشی در افراد همجنس‌گرا (LGBTQ)» بیانیه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

با سلام، عرض ادب و احترام خدمت اساتید، پیشکسوتان و جامعه فرهیخته روان‌شناسان و مشاوران کشور

اخیرا شاهد تبلیغات گسترده برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع خودکشی در افراد LGBTQ در فضای مجازی برای طیف وسیعی از جامعه، از روانشناس، مشاور، ماما، جامعه‌شناس، مددکار اجتماعی، اورولوژیست، پزشک و روانپزشک گرفته تا سایر رشته‌ها هستیم.

نخست اینکه؛ بسیاری از افراد جامعه حتی تحصیل کرد‌ه‌ها و دانشگاهیان با LGBTQ آشنا نیستند و حتی یکبار اسم آن را نشنیده‌اند. همین نکته بیانگر آن است که این موضوع حتی دغدغه این قشر هم نیست چه رسد به مردم عادی.

نکته دوم اینکه LGBTQ مسأله‌ای است که در اکثر جوامع پذیرفته نشده و در اذهان بسیاری از مردم، حتی کسانی که باورهای دینی ندارند با مفاهیمي همچون گناه، انحراف و بیماری یاد مي‌شود و عمده آموزه‌ها تربیتی و فرهنگي در اغلب جوامع با تأکید بر حفظ و تداوم خانواده طبیعی، این رفتارها را خارج از هنجار تلقي می‌کنند. افزون بر آن در دین مبین اسلام این رفتارها تقبیح شده و احکام خاصی برای آن در نظر گرفته شده است.

افزون بر آن سوال‌هایی در این ارتباط وجود دارد؛ از جمله اینکه:

۱. آیا از نظر برگزارکنندگان کارگاه، این رفتار یک سبک زندگی است یا یک بیماری؟

۲. تعداد افراد مبتلا به LGBTQ در ایران چقدر است؟

۳. چه تعداد از این افراد اقدام به خودکشی یا خودکشی موفق داشته‌اند؟

۴. چند درصد از افرادی که در ایران اقدام به خودکشی یا خودکشی موفق می‌کنند، مبتلا به LGBTQ هستند؟

۵. بیماری‌های همراه با LGBTQ کدامند؟

و بسیاری سوالهای دیگر.

با توجه به اینکه اطلاعات ما در مورد هر یک از سوالهای فوق بسیار کم است نشان دهنده این است که این موضوع دغدغه جامعه ما نیست، به ناچار همه اطلاعاتی که قرار است در این کارگاه داده شود مبتنی بر داده‌های کشورهای غربی است و ارائه آنها به ویژه در این حوزه که موضوع کاملا فرهنگ وابسته است، خطا می‌باشد.

به نظر می‌رسد برگزاری کارگاه آموزشی برای موضوعی که دغدغه جامعه حتی برای گروه تحصیل‌کرده و دانشگاهی نیست هدفی جز عادی‌سازی تدریجی آن در جامعه مثل متاسفانه بسیاری از امور دیگر است.

📌لینک خبر:
https://pcoiran.ir/news/post/696/

@pcoiran_official

در جستجوی روان | سارا بهزادی

05 Sep, 16:30


فرصت مداخله رایگان برای اضطراب فراگیر

در جستجوی روان | سارا بهزادی

04 Sep, 10:43


چارچوب‌ها و مرزها در روان‌درمانی

زمانی که کووید همه‌گیر شد در کمترین زمان ممکن مرزهای بین آدم‌ها مشخص شد. باید ماسک می‌زدیم. دست نمی‌دادیم. فاصله‌ی فیزیکی را رعایت می‌کردیم. و اگر کسی اینها را رعایت نمی‌کرد، به شیوه‌ای دیگر با او برخورد می‌کردیم؛ تذکر می‌دادیم، دورتر می‌شدیم و غیره.
مرز چیزی است که حاشیه‌ی یک چیز را با یک چیز دیگر مشخص می‌کند. حاشیه‌ی یک شهر با شهر دیگر، یک چیز با یک چیز دیگر. مرزهای حرفه‌ای در روان‌درمانی محدوده‌ی درمانگر و مراجع است. مرزهای من با فردی غیر از من. مرزهای حرفه‌ای کمک می‌کنند تا رابطه‌ی درمانی به شکوفایی برسد.
مرزها را می‌توان به دو دسته‌ی کلی تقسیم کرد:
۱-مرزهای ثابت: مثل رازداری، فقدان هرگونه تماس فیزیکی از لمس و درآغوش کشیدن تا رابطه‌ی جنسی، عدم دادوستد بین درمانگر و مراجع و...
۲ـ مرزهای قراردادی: مثل تایم کنسلی (مثلا۴۸ساعت قبل یا ۲۴ساعت قبل متناسب با شرایط مراجع) تعداد کنسلی، هزینه، زمان جلسه وغیره.
این قسمت نظری ماجراست. دانشجویان رشته‌های مرتبط با سلامت روان از همان روزهای اول تحصیل با کلیاتی از این قوانین آشنا می‌شوند. بعدها بسته به رویکردی که انتخاب می‌کنند یا به تجربه ممکن است تغییراتی جزئی در این مرزها داشته باشند که خاصِ خودشان است اما در کلیت نمی‌توان تغییری ایجاد کرد. اما آیا قسمت نظری برای رعایت شدن اخلاقیات کافی است؟ آیا روانشناسان و روانپزشکانی که این مرزها را رد می‌کنند اطلاعی از این مرزها ندارند؟ از تخطی‌های غیر جنسی گرفته تا رابطه‌ی جنسی با مراجعین. من بعید می‌دانم کسانی مثل علی صاحبی یا بهنام اوحدی اینها را ندانند. آنها می‌دانند که رابطه‌ی جنسی با مراجع ممنوع است اما باز دست به چنین کاری می‌زنند. به نظرم یک مورد اصلی آن پاتولوژی‌های این افراد است. آنها می‌دانند نباید با مراجع خود رابطه‌ی جنسی داشته باشند اما چیزی پاتولوژیک از درون آنها مانع رعایت کردن این مرزها می‌شود. به همین خاطر است که درمانگر باید به نسبت سالم‌تر از مراجعش باشد. یک راه گرفتن درمان شخصی درمانگران قبل و حین کار بالینی است. یک راه هم گرفتن سوپرویژن حین کار بالینی.
مسئله‌ی دیگر بیرونی است. فقدان نظارت کافی انجمن‌ها و نهادهای مربوطه. اگر نگاهی سطحی به رییس‌های برخی انجمن های مربوط بیندازیم متوجه می‌شویم که بسیاری از روسا یا دست‌اندرکاران این انجمن‌ها اصلا روان‌درمانگر نیستند. در نتیجه درک آنها از چنین مسائلی سطحی باقی می‌ماند. نیازی هم به توضیح اینکه چرا چنین افراد نامناسبی در کشور ما به منسب می‌رسند نیست. همه می‌دانیم چرا.
درنتیجه من فکر می‌کنم آموزش و خواندن مرزها و تعهد حرفه‌ای در روان‌درمانی و مشاوره فقط بخش کوچکی از ماجراست. اینکه چرا رعایت نمی‌شوند پیچیده‌تر و چند عاملی است. صرفا به ندانستن مربوط نمی‌شود. بخش بزرگی از ماجرا نخواستن و نتوانستن است. و بخش دیگری عدم کنترل و نظارت حرفه حرفه‌ای نهادهای مربوط.
@zehnavazaban

در جستجوی روان | سارا بهزادی

26 Aug, 15:59


فرصت درمان فردی و گروه‌درمانی #رایگان
به صورت آنلاین و حضوری در کرمانشاه:

یک سری جلسات مشاوره آنلاین قراره برگزار بشه که بر اساس یک پروتکل علمی جدید (دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا) و در رابطه با ارتقای روابط زناشویی و کیفیت سلامت روان زنان متاهله. اگر خانم بالای ۲۴ سال و  متاهل هستید و مایل بودید به صورت رایگان از جلسات استفاده کنید‌ به شماره‌ی توی پوستر یا آیدی زیر پیام بدید:
@Maryam_h_aghaeiii

در جستجوی روان | سارا بهزادی

24 Aug, 09:33


#Helplines

صدای یارا اولین خط تلفنی کمک فکری در زمینه مسائل مربوط به کودکان و نوجوانان است؛ که کودکان، نوجوانان، والدین، سرپرستان یا اولیای مدرسه می‌­توانند برای حل چالش‌ها و مسائل خود با آن تماس بگیرند. واحد مددکاری صدای یارا شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۷ و پنج شنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۲ پاسخگوی افراد است. تماس با این خط نیز رایگان است.
02142152
02188531109
___________
همکاران محترم متخصص کودکان نوجوان علاقمند می‌توانند در سایت انجمن حمایت از حقوق کودکان، فرم همکاری پر کنند.
https://www.irsprc.org/sedaye-yara/

در جستجوی روان | سارا بهزادی

18 Aug, 00:29


فرصت رواندرمانی رایگان

برای درمان تروما و با درمانگر باتجربه

راه‌های ارتباطی:
تلگرام و واتسپ
+98 912 736 4927

در جستجوی روان | سارا بهزادی

10 Aug, 12:18


مختصر و مفید ( ۵۳ )

بسیاری از افراد نیازمند به تایید طلبی به طور معمول اگر بتوانند نظر مثبت دیگران را جلب کنند ، خیلی خوشحال و راضی خواهند شد .برخی از بیماران نیز ارزشمندی خودشان را به انجام بدون عیب و نقص کار وابسته کرده اند . این افراد نیز زمانی که کارشان را خوب انجام بدهند ، به غایت لذت می‌برند. وظیفه درمانگر این است که بیماران را از پیامد های درازمدت این قواعد آگاه سازد . ( ص ۲۷۰ ) .

Beck , A , T , Rush , A, J , Shaw , B , F and Emery , G ( 1979 ) . Cognitive therapy of depression. Newyork : Guilford

در جستجوی روان | سارا بهزادی

06 Aug, 09:14


رواندرمانی با بیمه و تعرفه دولتی
@SaraBehzadir

در جستجوی روان | سارا بهزادی

29 Jul, 09:53


فراخوان شرکت در پروژه تحقیقاتی
در ارتباط با بررسی مارکر‌های عصبی شناختی مرتبط با رفتارهای خود آسیب‌ رسان
🔹اگر بین 18 تا 35 سال سن دارید
و یکی از شرایط زیر را دارا باشید امکان شرکت در این پژوهش را دارید.
🔹 دارای افکار خودکشی هستید و یا سابقه رفتارهای خود آسیب رسان از جمله اقدام به خودکشی داشته‌اید.
🔹 در حال تجربه یک وضعیت روانپزشکی هستید (مشکلات اضطرابی، خلقی و ...) حتی اگر افکار خود آسیب‌ رسان و سابقه اقدام به خودکشی نداشته‌اید.
🔹 افراد بین 18 تا 35 سال که افکار خودکشی ندارند و شرایط روانپزشکی خاصی را تجربه نمی‌کنند.

▪️اگر سابقه رفتارهای خود آسیب رسان از جمله خود زنی یا خودکشی را دارید و یا در حال حاضر درگیر افکار خود آسیب‌ رسان از جمله افکار خودکشی هستید با شرکت در این پروژه از یک جلسه رایگان تحت نظارت اساتید ناظر طرح جهت بررسی موارد ذکر شده و انجام اقدامات لازم بهره‌مند خواهید شد.
▪️ همچنین نتایج آزمایشات مرتبط با پروفایل عصبی شناختی در اختیار هر فرد قرار خواهد گرفت.

جهت هماهنگی لطفا با شماره تلفن زیر تماس گرفته یا به حساب تلگرام همین شماره پیغام بفرستید
0901 118 35 51
@TIPSHM

در جستجوی روان | سارا بهزادی

26 Jul, 02:46


آموزش خودمراقبتی
دانشگاه علوم پزشکی ایران

در جستجوی روان | سارا بهزادی

17 Jul, 11:59


من فاطمه سرجوئی‌ام ، ارشد روانشناسی بالینی علوم پزشکی شهید بهشتی
پایان نامه‌من در حیطه سوگ هست

و نیاز داره به همکاری شما، به این صورت که اگر ۸ دقیقه همراهی شمارا داشته باشم برای پر کردن پرسشنامم، جهت تشکر از وقتی که گذاشتید مبلغی به عنوان هدیه تقدیم‌تون می‌شه🙏🏻🌸

شرایط به این صورت هست که یکی از عزیزانتون را از دست داده باشید و بیشتر از چندهفته دچار اندوه، دلتنگی، انکار و ضعف در‌پیگیری کارهاتون شده باشید

در صورتی که این شرایط را تجربه کردید، لطفا به من @serfatemeh پیام بدید🙏🏻

پیشاپیش ممنونم🤝🌿

در جستجوی روان | سارا بهزادی

14 Jul, 19:59


آپدیت از زبان محقق: ظرفیت برای ورود به پروتکل درمانی کامل شده و اگر کسی تمایل به شرکت کردن داره فقط می‌تونیم ازشون به طور رایگان ثبت مغزی بگیریم و این ثبت در دو مرحله به فاصله ۱ ماه انجام میشه و تحلیل و تفسیر هم بعد از اتمام طرح در اختیار مراجع قرار می‌گیره.