دوستان زیادی در رابطه با زبان انگلیسی و شرکت در کنفرانسها و دوره های پست دکتری سوال کردند.
دوستان دانستن زبانانگلیسی یک ضرورت هست. دوستان ایرانی از نطر علم و دانش علوم سیاسی قوی هستند ولی زبان انگلیسی بعضا ضعیفی دارند.
لذا توصیه میشود در یک دوره یک تا دوساله کلاسهای مختلف مکالمه و فشرده انگلیسی شرکت کنین و سپس نسبت به پوزیشنهای مختلف یا کنفرانسهای مختلف اقدام نمایند.
بدون دانستن زبان انگلیسی هیچ فرصت خارجی برای شما وجود ندارد. و اگر تمایل به تجربه های بین المللی که همراه با حمایت های مالی خیلی خوبی هستند دارید، زبانانگلیسی را در اولویت کارهای خودتون قرار بدید.
ترسی هم وجود ندارد و هیچ وقت هم برای شروع دیر نیست.
یک تا دوسال مطالعه فشرده و تمرین و تکرار راه حل این مساله است.
با توجه به اینکه برخی موقعیتهای فاندهای مالی خیلی خوبی برای دوره های مطالعاتی و حتی کنفرانسها میدهند لذا از نظر مالی هم دانستن زبان انگلیسی کمک زیادی به شما میکند.
به عنوان مثال برخی اندیشکده ها برای گزارشها چند صد دلار هزینه میکنند یا برای کنفرانسها هم همینطور اگر جزو افراد برتر آن حوزه باشید.
لذا زبان انگلیسی برای شما از نان شب واجب تر هست.
محض یادآوری
دوره پست دکتری مدرک زبان نمیخواهند
ولی یاد داشته باشید برخی دوره های پست دکتری مستلزم تدریس به انگلیسی و چاپ دو مقاله ای اس آی هست. پس روی زبانتون خوب کار کنین.
دوره ارشد فول فاند کم پیدا میشه ولی بازم هم شانس وجود دارد.دوره دکتری معمولا فول فاند هست.
اگر هم میخواهید ارشد یا دکتری مجدد بگیرید توصیه میشه رشته های نزدیک را اپلای کنین ولی برخی کشورها مشگلی با مدرک مشابه ندارند و میتونین اقدام کنین.
توی گروه های مختلف اپلای میشه این سوالات را بپرسین کدوم کشورها با ارشد مجدد در رشته یکسان اوکی هستند.
کنفرانسها هم همیشه به زبان انگلیسی هستند و بعصا مقاله کامل نمیخواهند فقط یک ارائه ۲۰ دقیقه هست ولی بعدش سوال و بحث هست.حتی اگر ارائه را از روی پاورپوینت بخونین بازم موقع بحث و صبحت باید زبان انگلیسی خوبی داشته باشید که بتونین جواب سوالات را بدید.
برخی کنفرانسها هزینه پرواز و هتل را میدن و برخی هم خودتون باید هزینه سفر را بدید.
دوره های فرصت مطالعاتی ( منطور از فرصت مطالعاتی دوره هایی هست که از یک ماه تا یکسال میتونه باشه . مقطع تحصیلی نیست و شما به عنوان پژوهشگر مهمان میرید به یک موسسه یا دانشگاه و کارهای مطالعاتی مرتبط با یک موضوع را انجام میدید) فول فاند هست که اونا هزینه زندگی چندماهه شما را اونجا میدن و معمولا باید يه مقاله اخر دوره ارائه کنین بهشون
و مورد بعدی فرصت مطالعاتی سلف فاند هست که خودتون باید پول بدید.
یکی از بهترین جاهای برای پیدا کردن موقعیتها لینکدین و سایتهای اندیشکده ها و خود دانشگاه ها هست که همه فرصتهای مختلف را مینويسن.
نکته مهمی دیگر مربوط به تعداد ایمیل ها هست شما ممکن هست بالای ۲۰۰ تا ایمیل بزنین و پاسخی دریافت نکنین در فرایند اپلای
این مساله عادی هست باید ادامه بدید
سوالی بود لطفا در کامنتها بنوبسید.
تاریخ ۲۱ ابان ۱۴۰۳
فراخوانهای خارجی، کنفرانسها و موقعیتهای تحصیلی و
کاری در رشته روابط بین الملل و علوم سیاسی
لینک کانال
https://t.me/politicala
ارتباط با ادمین
@gh1300n