چین‌نگار @chinnegar Channel on Telegram

چین‌نگار

@chinnegar


پایش اخبار راهبردی سیاسی اقتصادی فرهنگی فناوری و استارتاپ‌های چین

中国

www.chinnegar.com

ارتباط با ادمین:
@ChinNegarAdmin

چین‌نگار (Persian)

با کانال تلگرام چین‌نگار همیشه به روز با جدیدترین اخبار راهبردی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، فناوری و استارتاپ‌های چین باشید. این کانال منبعی معتبر برای دریافت اطلاعات و تحلیل‌های کامل و کاربردی درباره چین است. اگر به توسعه‌ی کسب و کار، فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی چین علاقه‌مندید، حتما نباید این کانال را از دست بدهید. از آخرین اخبار اقتصادی چین گرفته تا دیدنی‌های فرهنگی و فناوری این کشور، همه چیز را می‌توانید در این کانال پیدا کنید. برای ارتباط با ادمین و دریافت اطلاعات بیشتر، می‌توانید به ایدی @ChinNegarAdmin پیام دهید. بپیوندید به چین‌نگار و دنیای پر جنب و جوش چین را کشف کنید!

چین‌نگار

23 Nov, 10:01


آزمایش موفق اولین کشتی تحقیقاتی چندمنظوره باستان‌شناسی چین

اولین کشتی چند منظوره چین ویژه تحقیقات علمی و شناسایی آثار باستانی-فرهنگی در اعماق دریا، اولین سفر آزمایشی خود را با موفقیت به پایان رساند.

این کشتی که تَن‌سُو-۳ (کاوش-۳) نام دارد، در سفر ۸ روزه خود حدود ۳۰ آزمایش کلیدی شامل اندازه‌گیری سرعت، بررسی مانورپذیری، ارزیابی نویز تشعشعات زیر آب، اطلاعاتی‌سازی و هوشمندی را با موفقیت چشمگیری به پایان رساند.

تَن‌سُو با ۱۰۴ متر طول و قابلیت جابجایی ۱۰هزارتُن، به طور مستقل توسط چین طراحی، توسعه و ساخته شده‌ است و توانایی عملیات در آب‌های عمیق بین‌المللی شامل نواحی قطبی و نیز پشتیبانی از کاوشگرهای سرنشین‌دار اعماق دریا در مناطق یخی را دارد. شناور مذکور دارای قابلیت یخ‌شکنی در دو جهت است و می‌تواند ۸۰ نفر را حمل کند و با بیشینه سرعت ۳۰ کیلومتر در ساعت، تا ۲۷,۷۸۰ هزار کیلومتر را بپیماید. پیش‌بینی می‌شود تَنسو-۳، اوایل سال ۲۰۲۵ تحویل شود.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

23 Nov, 08:31


تکمیل خط انتقال گاز روسیه به چین

آخرین مرحله از خط گاز شرق چین به روسیه به طول ۵۲۰۰ کیلومتر با رسیدن به شانگهای، تکمیل شد این خط سالیانه ۳۸ میلیارد متر مکعب ظرفیت انتقال گاز دارد.

🌏 مشاهده خبر در منبع اصلی

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

23 Nov, 07:00


اعطای نشان ویژه نمایشگاه فناوری‌های چین به دانش بنیان ایرانی

یک شرکت دانش بنیان نشان ویژه بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته چین (CHTF ۲۰۲۴) را دریافت کرد.

نماینده این شرکت دانش بنیان در کنار نمایندگان پنج شرکت دیگر از آلمان، مالزی، سنگاپور، استرالیا و چین نشان ویژه کمیته برگزاری این نمایشگاه بین‌المللی را به نمایندگی از دریافت پاویون ایران دریافت کرد.

شرکت بیان رایان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف تنها شرکت دانش بنیان تولید کننده سرور در کشور با معرفی محصولات خود از جمله سرور، رایانه صنعتی، رایانک و بردهای الکترونیک چندلایه فرکانس بالا در نمایشگاه فناوری‌های پیشرفته چین شرکت کرده بود.

این نمایشگاه بین‌المللی که هر ساله در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر شنزن ـ قطب فناوری اطلاعات چین - برگزار می‌شود یکی از بزرگترین رویدادهای حوزه فناوری با تمرکز بر فناوری‌های ارتباطات و اطلاعات، هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و ماشین‌آلات پیشرفته است.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

23 Nov, 05:31


تاکید رئیس جمهور چین بر نقش علم و فناوری در نوسازی چین

رئیس جمهور شی جین پینگ بار دیگر تاکید کرد علم و فناوری باید نوسازی چین را هدایت و رهبری کند.

شی در جریان بازدید از شهر علمی هفی، مرکز تحقیقاتی و نوآوری استان آنخویی، گفت: برای پیشبرد مدرن‌سازی به سبک چینی، علم و فناوری باید پیشرو باشد و نوآوری‌های فناوری مسیر ضروری است که باید آن را دنبال کرد.

شی طی این بازدید گفت: ما باید تحقق خوداتکایی و خودسازی در سطح بالا را تسریع کنیم. وی همچنین از مقامات آنخویی خواست تا به بهبود نقش خود به عنوان یک مرکز مهم برای نوآوری‌های تکنولوژیکی، مرکزی برای صنایع نوظهور، بستری جدید برای اصلاحات و گشایش و به عنوان منطقه‌ای که به دنبال تحول سبز جامع در توسعه اقتصادی و اجتماعی است، ادامه دهد.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

22 Nov, 15:03


چین در واکنش به حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت: در کنار قوانین بین‌المللی ایستاده‌ایم

سخنگوی وزارت خارجه چین:
پکن امیدوار است که دیوان بین‌المللی کیفری از موضعی بی‌طرف و عادلانه حمایت کند و از اختیارات خود مطابق با قانون استفاده کند.

چین از هر گونه تلاش جامعه بین‌الملل در مورد مساله فلسطین که برای دستیابی به انصاف و عدالت و حمایت از اقتدار حقوق بین‌الملل کمک می‌کند، حمایت می‌کند.

🌏 مشاهده خبر در منبع اصلی

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

22 Nov, 10:31


راه‌اندازی نخستین بانک استانی ذخایر ژنتیکی چین

چین، نخستین بانک استانی ذخایر ژنتیکی خود موسوم به کشتی نوح را در شهر چِنگ‌دو، در جنوب غربی کشور، راه‌اندازی کرده است.

سیچوئَن، به دلیل جغرافیا و شرایط اقلیمی متنوع، زیستگاه گونه‌های گیاهی و جانوری مختلفی است. به سبب همین تنوع، این مرکز پیشرفته با هدف گردآوری، حفاظت و بهره‌برداری پایدار از تنوع زیستی تأسیس شده و نقشی کلیدی در مدیریت منابع ژنتیکی و اصلاح نژاد ایفا خواهد کرد.

بانک ژنتیکی چِنگدو شامل بخش‌های تخصصی برای ذخیره‌سازی نمونه‌های گیاهی، جانوری و آبزیان است و همچنین بخشی برای نمایش و ترویج علم به‌منظور آگاهی‌بخشی عمومی ایجاد شده است. این بانک با ظرفیت ذخیره‌سازی حدود ۱.۸۹ میلیون نمونه ژنتیکی، از جمله ۵۲۴ هزار نمونه گیاهی، ۵۰ هزار نمونه قارچ خوراکی و ۱.۳۱ میلیون نمونه از دام و آبزیان، به‌عنوان یک پایگاه راهبردی برای تأمین امنیت غذایی و توسعه کشاورزی پایدار شناخته می‌شود و با قابلیت نگهداری نمونه‌های ژنتیکی تا ۵۰ سال، تضمین‌کننده حفظ تنوع زیستی کشور برای نسل‌های آینده است.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

22 Nov, 09:02


ساخت نخستین بندر هوشمند آمریکای جنوبی توسط شرکت چینی

«بندر چانکای» در پرو یک پروژه مهم در چارچوب «ابتکار کمربند و جاده» (BRI) است که به طور مشترک توسط چین و پرو ساخته شده و همچنین اولین بندر هوشمند در آمریکای جنوبی است و نمونه ای از همکاری برد-برد و منافع متقابل بین چین و پرو، و همکاری چین و آمریکای لاتین به حساب می‌آید.

فاز اول پروژه بندر چانکای مزایای ملموسی را برای مردم محلی به ارمغان آورده است که شامل کاهش زمان حمل و نقل از پرو به چین به 23 روز، صرفه جویی بیش از 20درصد از هزینه های لجستیک، فراهم کردن 4.5 میلیارد دلار درآمد برای پرو و ایجاد بیش از 8000 شغل مستقیم و غیره می‌شود.

علاوه بر این، بندر چانکای از طریق یک تونل به بزرگراه پان آمریکایی متصل می‌شود که مستقیماً به پایتخت لیما منتهی می‌گردد. کالاها به راحتی می‌توانند به پرو و سایر کشورهای آمریکای لاتین برسند و تجارت را تا حد زیادی تسهیل می‌کند.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

22 Nov, 07:15


گام‌های چین در تحقیقات آکادمیک و کاهش پیشروی آمریکا در علم پزشکی

چین به سرعت در حال کاهش فاصله با ایالات متحده در انتشارات تحقیقات پزشکی است، روندی که هم توسط سیاست‌های دولت و هم توسعه هوش مصنوعی (AI) تقویت شده است.

براساس برخی گزارش‌های آکادمیک، برون‌داد کلی تحقیقات چین به آرامی از ایالات متحده پیشی گرفته و پیشتازی آن در زمینه پزشکی بسیار چشمگیر است.

چین در سال ۲۰۱۹ از نظر سهم مقالات مرتبط با دارو با ۲۲ درصد از محتوای منتشر شده در مقابل ۱۹ درصد ایالات متحده از آن پیشی گرفت. از آن زمان، سهم چین رشد کرده و در حدود ۴۰ درصد حفظ شده است.

افزایش سهم چین در تحقیقات سرطان، به ویژه در انکولوژی و ایمونولوژی، در حدود سال ۲۰۱۰ شتاب بیشتری گرفت که با تغییرات قابل توجه سیاستگذاری و سرمایه گذاری در نوآوری تقویت شده است.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

21 Nov, 10:34


چین اولین ناو هواپیمابر هسته‌ای را می‌سازد

چین یک نمونه اولیه راکتور هسته‌ای مستقر در زمین ساخته که نشان می‌دهد پکن در حال پیشروی به سمت تولید اولین «ناو هواپیمابر هسته‌ای» خود است.

مدت‌هاست که شایعاتی مبنی بر برنامه‌ریزی چین برای ساخت یک ناو هواپیمابر هسته‌ای وجود داشت،

حالا این تحقیقات تایید می‌کنند که چین در حال کار روی یک سیستم رانش هسته‌ای برای ساخت کشتی جنگی به اندازه یک ناو است.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

21 Nov, 09:01


همکاری فضایی چین و پاکستان برای اهداف توسعه پایدار

چین و پاکستان با ایجاد همکاری جدیدی در حوزه فناوری فضایی و داده‌های کلان، قصد دارند به اهداف توسعه پایدار منطقه‌ای دست یابند.

این همکاری میان مرکز بین‌المللی تحقیقات داده‌های کلان برای اهداف توسعه پایدار چین و کمیسیون تحقیقات فضایی و اتمسفر بالای پاکستان شکل گرفته است. هدف این همکاری، استفاده از فناوری فضایی و داده‌های کلان برای بهبود مدیریت منابع طبیعی و تحقق اهداف توسعه پایدار است.

این همکاری بر پژوهش‌های مشترک و بهره‌گیری از داده‌های ماهواره علمی توسعه پایدار ۱ (SDGSAT-1) متمرکز خواهد بود. این ماهواره سنجشی چینی که در سال ۲۰۲۱ پرتاب شده، نقشی کلیدی در پایش پیشرفت‌های مرتبط با توسعه پایدار دارد.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

21 Nov, 07:31


صدرنشینی چین برای پنجمین سال متوالی در زمینه درخواست‌های ثبت اختراع بین‌المللی

در جریان کنگره جهانی انجمن بین‌المللی حفاظت از مالکیت فکری (AIPPI) ۲۰۲۴، مدیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) اعلام کرد که چین برای پنجمین سال متوالی، رتبه اول جهان را در تعداد درخواست‌های ثبت اختراع بین‌المللی از طریق پیمان همکاری ثبت اختراع (PCT) به خود اختصاص داده است.

این کنگره برای نخستین‌بار است که در کشور چین و به میزبانی شهر هانجو برگزار شده و پذیرای حدود ۲۳۰۰ متخصص از ۹۲ کشور و منطقه است. از اواسط دهه نود میلادی که چین به PCT پیوسته، تعداد درخواست‌های سالانه ثبت اختراع بین‌المللی چین از طریق این چارچوب از حدود ۱۰۰ مورد به حدود ۷۰ هزار مورد در سال ۲۰۲۳ رسیده است که نشان‌دهنده رشد چشمگیر این کشور در توانمندی‌های علمی و فناوری است.

چین همچنین نخستین کشوری در جهان است که بیش از ۴ میلیون اختراع معتبر داخلی دارد.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

21 Nov, 06:00


سرمایه‌گذاری هایگرین انرژی چین در پروژه‌های ۲/۲ میلیارد دلاری هیدروژن سبز اسپانیا

هایگرین انرژی (Hygreen Energy)، شرکت چینی تولیدکننده دستگاه‌های الکترولایزر، اعلام کرده که با همراهی شرکایش بیش از 2 میلیارد یورو (21/2 میلیارد دلار) در پروژه‌های هیدروژن سبز منطقه اندلس در جنوب اسپانیا سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

این طرح‌ها شامل یک کارخانه جدید تولید الکترولایزر (دستگاهی که با استفاده از الکتریسیته، آب را به هیدروژن و اکسیژن تجزیه می‌کند) و واحدهای تولید هیدروژن سبز است.

ظرفیت کارخانه تولید الکترولایزر بسته به میزان تقاضا در اروپا تا ۵ گیگاوات خواهد بود و در ابتدای فعالیتش بر روی الکترولایزرهای ۵ مگاواتی تمرکز خواهد کرد.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

20 Nov, 14:32


ظرفیت پرتاب چالش اصلی رقیب چینی استارلینک

چین مدتی پیش دومین مجموعه از ماهواره‌های منظومه ماهواره‌ای جی۶۰ که به منظور رقابت با استارلینک طراحی شده است را به فضا پرتاب کرد. با این حال، این پروژه ممکن است با مشکلاتی برای رسیدن به اهداف امسال مواجه شود. طی این پرتاب، ۱۸ ماهواره توسط ماهواره‌بر لانگ مارچ-۶ای از مرکز تای‌یوان به مدارهای تعیین‌شده فرستاده شدند.

چالش‌های اصلی این پروژه شامل نیاز به پرتاب‌های متعدد و تولید انبوه ماهواره‌ها است. تاکنون ۳۶ ماهواره در دو پرتاب به مدار ارسال شده و برای دستیابی به اهداف امسال، حداقل ۴ پرتاب دیگر لازم است.

همچنین، با افزایش ظرفیت پرتاب‌ها به ۳۶ و سپس ۵۴ ماهواره در هر پرتاب، اسپیس‌کام امیدوار است به اهداف سال ۲۰۲۷ برسد. اما تا سال ۲۰۳۰ برای دست‌یابی به هدف ۱۵ هزار ماهواره، حدود ۳۰۰ پرتاب دیگر مورد نیاز است.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

20 Nov, 13:01


تراشه سری هواوی میت 70 با فرایند 6 نانومتری تولید می‌شود

انتظار می‌رود هواوی اواخر این ماه گوشی‌های هوشمند سری میت 70 را معرفی کند. این گوشی احتمالاً از تراشه Kirin 9100 قدرت می‌گیرند. اطلاعات زیادی درباره این تراشه نداریم اما یکی از کاربران اولین اطلاعات را درباره این چیپست نسل بعدی فاش کرده است.

وب‌سایت Notebookcheck اخیراً پستی تلگرامی کشف کرده که اسکرین‌شاتی از برنامه Device Info HW دارد که احتمالاً از یک دستگاه از سری Mate 70 گرفته شده است. این پست تلگرامی را کاربری با نام spektykles افشا کرده. به‌ نظر می‌رسد این اسکرین‌شات مشخصات رسمی تراشه Kirin 9100 را فاش می‌کند.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

20 Nov, 11:32


استقبال از خودروهای برقی چینی در نمایشگاه کانتون

از زمانی که درهای نمایشگاه کانتون، بزرگترین نمایشگاه تجاری چین باز شد، غرفه‌های صادرکنندگان در بخش انرژی‌های جدید از جاذبه‌های اصلی این رویداد بوده‌اند.

بیش از ۱۴۷ هزار خریدار خارج از چین، در میان جمعیتی بودند که به غرفه‌های وسایل نقلیه با انرژی جدید و سایر فناوری‌های سبز در نمایشگاه آمده بودند. این نمایشگاه دو بار ‌در سال و به مدت یک ماه در شهر جنوبی گوانگژو برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان بین‌المللی چه از روی کنجکاوی و چه از روی علاقه به دنبال این موضوعات هستند و می‌خواهند نگاهی اجمالی به آخرین پیشرفت‌ها در این زمینه به سرعت در حال گسترش و قیمت‌های رقابتی جهانی مدل‌های چینی داشته باشند.

اما آنها تعرفه‌های بالایی که اخیراً توسط ایالات متحده، اتحادیه اروپا و کانادا بر این محصولات وضع شده بود نیز درنظر داشتند.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

20 Nov, 10:01


توسعه سامانه هوشمند نظارت زمینی و هوایی برای کنترل آفات

محققان مؤسسه پژوهش‌های اطلاعات فضایی وابسته به آکادمی علوم چین، سامانه‌ای به نام چشم هوشمند را توسعه داده‌اند که ‏می‌تواند نظارت بر آفات و بیماری‌های گیاهی را به طرز چشمگیری بهبود بخشد.

این سامانه با ادغام فناوری‌های پیشرفته‌ای ‏همچون هوش‌مصنوعی، سنجش‌ازدور و پهپادها، امکان شناسایی سریع و دقیق انواع آفات و بیماری‌ها را در مزارع فراهم می‌کند‎.‌‏

‏چشم هوشمند از حسگرهای بسیار دقیق و الگوریتم‌های پیچیده برای شناسایی کوچک‌ترین علائم بیماری یا حضور آفات در ‏گیاهان استفاده می‌کند. این ویژگی به کشاورزان اجازه می‌دهد تا به‌سرعت اقدامات لازم را برای کنترل آفات و جلوگیری از ‏خسارات احتمالی انجام دهند‎.‌‏

از مزایای برجسته این سامانه، قابلیت نظارت بر مناطق وسیع در مدت‌زمان کوتاه است. پهپادهای ‏مجهز به حسگرهای پیشرفته می‌توانند با دقت و سرعت بالا، وضعیت سلامت گیاهان را بررسی کرده و اطلاعات دقیقی را ‏جمع‌آوری کنند.‏

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

20 Nov, 08:31


کاهش مالیات خرید خانه در چین

چین در حال برنامه‌ریزی برای کاهش مالیات برای خرید خانه است، زیرا دولت حمایت مالی خود را برای احیای بازار در حال رو به نابودی مسکن افزایش می‌دهد.

این گزارش نشان داد که تنظیم کنندگان پیشنهادی ارائه کردند که به شهرهای بزرگ مانند شانگهای و پکن امکان می‌دهد مالیات بر اسناد را برای خریداران از سطح فعلی سه درصد به کمتر از یک درصد کاهش دهند.

بر اساس آخرین پیشنهاد، انتظار می‌رود شهرهای سطح بالا اجازه داشته باشند که تمایز بین خانه‌های معمولی و لوکس را کنار بگذارند، که به طور قابل توجهی هزینه‌های خرید را برای افرادی که به دنبال ارتقای محل سکونت خود هستند کاهش می‌دهد. چین برای اولین‌بار پس از پلنوم سوم در ماه جولای، طرح خود را برای از بین‌بردن چنین تمایزاتی اعلام کرد.

سقوط املاک چند ساله، میلیاردها دلار از ثروت خانوارها را از بین برده و بر فشارهای کاهش تورم افزوده است.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

20 Nov, 07:01


غول چینی تولیدکننده پنل خورشیدی از تگزاس خارج شد

غول چینی «ترینا سولار» در بحبوحه افزایش حساسیت آمریکا به استفاده شرکت‌های چینی از مشوق‌های مالیاتی انرژی پاک، برای فروش کارخانه تولید پنل خورشیدی خود به توافق رسید.

شرکت «فریر باتری»، ۳۴۰ میلیون دلار برای کارخانه مونتاژ پنل خورشیدی پنج گیگاواتی جدید «ترینا سولار» در ویلمر تگزاس و سایر دارایی های تولیدی این شرکت پرداخت خواهد کرد. «ترینا سولار» پس از تکمیل معامله، یک سهم حداقلی در «فریر باتری» خواهد داشت.

قانونگذاران آمریکا، نسبت به سود بردن شرکت‌های مرتبط با چین از اعتبارات مالیاتی تحت قانون کاهش تورم، به ویژه مشوق های پیشرفته که از تولید پنل‌های خورشیدی، سلولها و سایر فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر حمایت مالی می‌کند، شدیدا ابراز نگرانی کرده‌اند. حتی قبل از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، اقدام دو حزبی در واشنگتن برای محدود کردن این اعتبار شکل گرفته بود.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

20 Nov, 05:30


پیشرفت تراشه‌های هوش مصنوعی شرکت هوآوی

شرکت فناوری هوآوی که از سوی ایالات‌متحده تحریم شده، آزمایش یک تراشه هوش مصنوعی جدید را با مشتریان خود در چین آغاز کرده است، چراکه شرکت‌ها به دنبال جایگزین‌هایی برای تراشه‌های رده بالای انویدیا هستند و به موفقیت دیگری در زمینه خودکفایی چین در زمینه نیمه هادی‌ها نزدیک می‌شوند.

هوآوی نمونه‌هایی از پردازنده Ascend 910C خود را برای تست و پیکربندی سخت افزار به شرکت‌های بزرگ سرور چینی ارائه کرده است. این تراشه، نسخه ارتقا یافته ۹۱۰B است و به شرکت‌های بزرگ اینترنتی چینی که مشتریان اصلی انویدیا نیز هستند، ارائه می‌شود.

پس از اینکه واشنگتن طراح تراشه مستقر در کالیفرنیا را از ارسال پیچیده‌ترین واحدهای پردازش گرافیکی (GPU) خود به چین منع کرد، هوآوی برای پر کردن خلاء ایجاد شده توسط انویدیا تلاش کرده است. تراشه‌های Ascend 910B که هواوی آن‌ها را با تراشه‌های محبوب A100 انویدیا هم‌تراز کرده است، به جایگزینی برتر در صنایع مختلف در سراسر چین تبدیل شده‌اند.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar

چین‌نگار

19 Nov, 14:32


بررسی پیشرفت‌های اخیر سنجش از دور ماهواره‌ای در چین

سنجش از دور ماهواره‌ای در چین طی دهه‌های اخیر به یکی از حوزه‌های کلیدی فناوری فضایی و کاربردهای علمی این کشور تبدیل شده است.

در حال حاضر، چین دارای ۳۲ ماهواره سنجشی در مدار است و از سال ۲۰۲۲، این کشور ۹ ماهواره جدید به فضا پرتاب کرده است.

تا سال ۲۰۳۰، تعداد ماهواره‌های سنجشی چین به ۴۰ عدد خواهد رسید و قرار است تنوع بیش‌تری در پیکربندی‌های مداری و محموله‌های سنجشی ماهواره‌ها اعمال گردد. این توسعه باعث افزایش کیفیت داده‌ها و گسترش کاربردهای سنجش از دور، از اقتصاد ملی تا فناوری و منافع اجتماعی خواهد شد.

برای مطالعه کامل این مطلب، اینجا را کلیک کنید.

📢 کانال چین‌نگار
ChinNegar