انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا @iranianawas Channel on Telegram

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

@iranianawas


کانال اطلاع رسانی انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

🔻اينستاگرام:
https://instagram.com/iranian_awas?utm_medium=copy_link

🔻سایت:
www.IAWAS.com

🔻واتس اپ:
https://chat.whatsapp.com/IXcbPK0PNrL05QRHmWZEjN

ارتباط با ادمین کانال:
https://t.me/Iranian_awas

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا (Persian)

با خوشحالی ما به شما کانال اطلاع رسانی انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا یعنی @iranianawas را معرفی می‌کنیم. این کانال منحصر به فرد با هدف ارائه اطلاعات مفید و جالب در زمینه مطالعات غرب آسیا تاسیس شده است. اگر به مباحث فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و سیاسی در این منطقه علاقه‌مند هستید، حتما این کانال را دنبال کنید. nnبرای دسترسی به اطلاعات بیشتر و برنامه‌های آتی انجمن، می‌توانید در اینستاگرام ما به آدرس https://instagram.com/iranian_awas?utm_medium=copy_link سر بزنید. همچنین می‌توانید از وبسایت رسمی انجمن به آدرس www.IAWAS.com نیز بازدید کنید. برای برقراری ارتباط مستقیم با ادمین کانال و هرگونه پرسش و پیشنهاد، می‌توانید به لینک https://t.me/Iranian_awas مراجعه کنید. از همراهی شما در این مسیر مهم تشکر می‌کنیم. امیدواریم که اطلاعات و مطالب مفیدی را از این کانال دریافت کنید.

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

20 Nov, 07:16


انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا pinned «»

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

14 Nov, 10:30


🛑 زبان‌ها و گویش‌های ایرانی و نقش آن‌ها در حفظ هویت ملی

✍🏻 علی مزاری- دانشجوی دکتری زبان‌های باستانی و عضو انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا

🔺من ترجیح می‌دهم از به‌کار بردن واژه‌ی «ایرانشهر» پرهیز کنم و به‌جای آن واژه‌ی «ایران» را به‌کار ببرم. «چون واژه‌ی ایرانشهر بارِ سیاسی دارد و به تئوری‌های سیاسی برمی‌گردد و من نمی‌خواهم وارد چنین بحثی بشوم. از این‌رو از همان واژه‌ی مطلق “ایران” استفاده می‌کنم». نگاه من به موضوع طرح شده، تاریخی است و اشاره به ایران کنونی و مرزهای آن نیست.

🔺زبان‌ها و گویش‌های ایرانی چه نقشی در نگاهبانی از هویت ایرانی داشته‌اند؟ نخست باید بدانیم منظور از «ایران فرهنگی» چیست؟ دیگر آن‌که واژه‌ی ایران چه ریشه‌ی زبان‌شناختی‌ای دارد؟ و چرا زبان فارسی مهم‌تر از زبان‌ها و گویش‌های دیگر ایران است؟ سرانجام این‌که زبان فارسی چه نقشی در هویت ملی ما دارد؟

🔺حوزه‌ی فرهنگی ایران کجاست؟ در جهان کهن، زبان فارسی بسیار رایج بوده است؛ به‌حدی که می‌توانیم بگوییم که در قرون وسطی (از سده‌ی چهارم تا نزدیک به سده‌های دهم و یازدهم قمری) زبانی جهانی و میانجی برای آسیای میانه بود و نیز زبان حکومتی و درباری مردمانی که در مرزهای هند زندگی می‌کردند. درست است که مردمان آن بخش‌ها زبانی بومی خود را داشتند، اما زبان رسمی و اداری و زبان کتابت و نوشتن دفترهای مالیاتی و نامه‌ها و منشورها، فارسی بود؛ و این نشان می‌دهد که زبان فارسی چه اندازه توانمند بوده است». مرزهای بیزانس (روم شرقی) و سواحل مدیترانه و نیز گستره‌ای که از یک‌سو میان‌رودان و شامات را دربرمی‌گرفت و از سوی دیگر شامل قفقاز و بخش‌هایی از روسیه بود و نیز تا مرزهای چین، همگی قلمرویی برای زبان فارسی بوده است.

متن کامل یادداشت 👇🏻
https://iawas.com/زبانها-و-گویشهای-ایرانی-و-نقش-آنه/
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
انجمن در فضای مجازی

سایت
اينستاگرام
تلگرام
واتس اپ

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

13 Nov, 20:47


📸 برگزاری دو پیش نشست کنفرانس بین المللی «الگوهای امنیت وچشم انداز ثبات در منطقه غرب آسیا»

نخستین پیش نشست اعضای برگزارکننده کنفرانس بین المللی«الگوهای امنیت وچشم انداز ثبات در منطقه غرب آسیا» با حضور دکتر متقی ریاست محترم دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران ظهر روز سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ در محل این دانشکده
برگزار گردید.

🔺همچنین دبیرخانه این کنفرانس در نشست دیگری ضمن بررسی مقالات رسیده به دبیرخانه، به بحث و گفتگو راجع روند کنفرانس و آخرین فعالیتهای انجام شده در ارتباط با برگزاری آن پرداختند.

https://iawas.com/2646-2/

🔻🔻🔻🔻🔻🔻
انجمن در فضای مجازی

سایت
اينستاگرام
تلگرام
واتس اپ

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

08 Nov, 12:46


خاورمیانه و تحول: نقطه سر خط

✍🏻دکتر حسین دهشیار- مدیر دپارتمان آمریکا انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا 

🔺برای واکاوی هر پدیده ای  به ضرورت به یکی از چارچوب های معطوف به تفسیر، تحلیل و یا توصیف باید نگاه را متوجه کرد. تفسیر تاکید بر تنیدگی و تاثیر متقابل دارد و تحلیل تمرکز را بر تقدم و تاخر می‌گذارد در حالیکه توصیف، ردیف کردن عناصر حیات بخش پدیدار را در دستور کار دارد.
 
🔺ماهیت تاریخی، جوهره ارزشی وخصلت پیشا روشنگری حیات  در خاورمیانه همگی نگاه را معطوف به یک امر واقع واحد می‌کند. پر واضح است که بر اساس پیش فرض ها، اصول، مبانی و گزاره ها الگوهای تئوریک که بکار گرفته می‌شوند جهت گیری تفسیرها، تحلیل ها و توصیف ها متفاوت باشند. اما آنچه در نهایت، تمامی قالب های نظری با وجود تفاوت های شاکله‌ای که به آنها جایگاه می‌بخشد در مورد آن اجماع نظر دارند، اصالت همه گیر وهمه جانبه پارادوکس  پدیده تحول در منطقه است.
 
🔺در یک بیان قابل فهم این بدان معناست که هر چه بیشتر از تحول صحبت شود و فزونترین اقدامات  و فعالیت ها در این مسیر انجام گیرد پرتوافکنی و جلوه گری ساختارها و ارزشهای مستقر تاریخی وسیع‌تر و عمیق‌تر جلوه می‌کنند. این یعنی تحول در خاورمیانه چیزی فراتر از این  پهلو به آن پهلو غلتیدن  نباید ترسیم گردد.
 
متن کامل یادداشت👇🏻
https://iawas.com/خاورمیانه-و-تحول-نقطه-سر-خط/
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
نشانی تلگرام انجمن
https://t.me/IranianAWAS

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

02 Nov, 04:30


📺 گفتگو دکتر ابراهیم معراجی دبیر ارشد دپارتمان مطالعات آمریکا انجمن ایرانی غرب آسیا با شبکه خبر پیرامون انتخابات آمریکا
۱۴۰۳/۸/۱۱

تلگرام🔻
https://t.me/IranianAWAS

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

01 Nov, 16:21


انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا pinned «»

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

01 Nov, 16:05


🍁جلسه مهرماه هیات مدیره انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا با حضور اکثریت اعضا تشکیل گردید. در این جلسه که با حضور آقایان دکتر اطهری، دهشیار، علیخانی، لکزی و مدیران دپارتمانهای ترکیه و آمریکا دکتر دهقانی و معراجی برگزار شد، نحوه برگزاری کنفرانس بین المللی انجمن در آذر ماه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
۱۴۰۳/۸/۱۰
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
صفحات انجمن در فضای مجازی👇🏻

سایت: 🔻
www.iawas.com

اينستاگرام: 🔻
https://instagram.com/iranian_awas?utm_medium=copy_link

تلگرام🔻
https://t.me/IranianAWAS

واتس اپ انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا🔻
https://chat.whatsapp.com/IXcbPK0PNrL05QRHmWZEjN

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

28 Oct, 06:44


روابط ترکیه و نیجر در چارچوب اتحادیه آفریقا

✍🏻 سید علی قائم مقامی- پژوهشگر مسائل ترکیه و عضو انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا 

  🔺در شرایطی که آمریکا ، فرانسه، روسیه و چین ، هندوستان و ژاپن تلاش می کنند که نفوذ خود را در قاره آفریقا گسترش دهند و تحکیم کنند، ترکیه نیز تلاش می کند که اقدامات همه جانبه سیاسی و دیپلماتیک، اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری مستقیم و مشترک، آموزشی و فناوری و توسعه، دفاعی و نظامی و صنایع دفاعی و امنیتی، توریستی را در کشورهای آفریقایی انجام دهد و آرا حمایتی کشورهای آفریقایی را در سازمان ملل متحد و سایر نهاد های بین المللی را بدست آورد. ترکیه برای گسترش همکاری همه جانبه با کشورهای قاره آفریقا اهمیت زیادی قائل است. چنانکه ترکیه در سال 1998 میلادی “طرح عملیاتی و اقدام گشایش آفریقا” را اعلام کرد.

متن کامل یادداشت 👇🏻
https://iawas.com/روابط-ترکیه-و-نیجر-در-چارچوب-اتحادیه-آف/

🔻🔻🔻🔻🔻🔻
نشانی تلگرام انجمن
https://t.me/IranianAWAS

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

24 Oct, 13:28


«پایان خواجه افندی»
نگاهی به فعالیتهای فتح الله گولن، رهبر جنبش خدمت


✍🏻 مهدی لکزی- پژوهشگر مسائل خاورمیانه در انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا

🔺ارتباط شبکه ای یکی از ویژگی های اسلام در ترکیه است که از گذشته، طریقت هسته اصلی این ارتباط شبکه ای بوده است. در دنیای جدید، ارتباطات نوین که انعطاف پذیرتر از طریقت هستند جایگزین آن شده است و رهبران که دیگر پیروان خود را شخصا نمی شناسند از طریق فناوریهای نوین ارتباطی آنان را هدایت می کنند. با نفوذترین و بزرگترین فرد این جمع فتح الله گولن است.

🔺فتح الله گولن در سال 1939 و در ارزروم ترکیه متولد شد. ارزروم به لحاظ فرهنگی به شهری محافظه کار معروف است و مردمی بسیار دیندار و زاهد دارد. نورجیها که شهر ارزروم را برای فعالیتهای اولیه خود انتخاب کرده اند و در آن شهر نفوذ قابل توجهی دارند، دارای یکی از منظم ترین تشکیلات دنیا هستند. سالهای سکونت گولن در ارزروم در شکل گیری اعتقادات عمیق او به اسلام و ملی گرایی مهم بود.

متن کامل یادداشت 👇🏻
https://iawas.com/پایان-خواجه-فتح-الله-نگاهی-به-فعالیت/

🔻🔻🔻🔻🔻🔻
نشانی تلگرام انجمن
https://t.me/IranianAWAS

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

21 Oct, 16:51


چرا اسرائیل نمی تواند به تاسیسات هسته ای ایران حمله کند؟

✍🏻 دکتر صلاح الدین هرسنی 
کارشناس مسائل بین الملل و عضو انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا

🔺بعد از حمله موشکی اول اکتبر ایران به اسرائیل این فرضیه قوت گرفته است که در صورت پاسخ متقابل اسرائیل در قالب «ضربه دوم» تاسیسات هسته ای ایران  یکی از اهداف حمله اسرائیل خواهد بود.
حمله به تاسیسات هسته ای در قیاس با اهداف دیگری چون حمله به مراکز انرژی یا ترور فرماندهان تراز اول ایران از اهمیت کمتری برخوردار است و مبتنی با واکنش «کمینه»  است.

🔺به عبارت دیگر، تاسیسات هسته ای ایران در قیاس با مراکز انرژی، پاشنه آشیل و نقطه ضربه پذیر ایران نیست. کلیدی‌ترین کانون حمله اسرائیل یا همان چشم اسفندیار ایران مراکز تولید انرژی مانند پالایشگاه ها و پایانه های انرژی است که می تواند با خلق آشوب و تحرک گسل های اجتماعی، موجب آنومیزه شدن کشور  و در نتیجه قرار دادن مردم در مقابل حاکمیت و نظام سیاسی شود.


متن کامل یادداشت 👇🏻
https://iawas.com/چرا-اسرائیل-نمی-تواند-به-تاسیسات-هسته-ا/
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
صفحات انجمن در فضای مجازی👇🏻

سایت: 🔻
www.iawas.com

اينستاگرام: 🔻
https://instagram.com/iranian_awas?utm_medium=copy_link

تلگرام🔻
https://t.me/IranianAWAS

واتس اپ انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا🔻
https://chat.whatsapp.com/IXcbPK0PNrL05QRHmWZEjN

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

19 Oct, 18:10


🛑 برهان تظاهرات در آمریکا و جنگ غزه

✍🏻دکتر حسین دهشیار- مدیر دپارتمان امریکا انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا 

 🔹اعلامیه استقلال آمریکا در جایگاه سمبل حق محوری که برابری انسان‌ها را یک اصل مسلم تعریف کرد  به وسیله‌ی کسانی طراحی کلی یافت که برده‌داری را طبیعی قلمداد می‌ساختند و همراهی با این هنجار اجتماعی را ضروری برای کسب قدرت سیاسی و حفظ آن می‌یافتند. جورج واشینگتن قهرمان جنگ‌های استقلال آمریکا بیش از ۱۳۰ برده را در اختیار داشت و توماس جفرسون نویسنده‌ی اصلی اعلامیه‌ی استقلال و سومین رئیس جمهور کشور نزدیک به ۶۰۰ برده را مالک بود. با این وجود او در متن اعلامیه استقلال به سه ستون کلیدی حقوق طبیعی یعنی حق زندگی، حق تملک و حق آزادی، حق جستجوی خرسندی را نیز افزود.
 
🔹شوروی سمبل انقلابی‌گری و توده نوازی در راستای اشتراکی کردن کشاورزی به خواست استالین مرگ بیش از چهار میلیون انسان را گریزناپذیر ترسیم ساخت. میلیون‌ها نفر از مخالفان به اردوگاه‌های کار اجباری (گولاگ) فرستاده شدند تا صاحبان قدرت در دفتر سیاسی لذت در اختیار داشتن حق تعیین مرگ و زندگی انسان‌ها را تجربه کنند و کم‌ترین دغدغه در خصوص مرگ هزاران انسان که در سیبری در اردوگاه‌ها روزمرگی داشت را متجلی نمایند.
 
بخش اول

https://iawas.com/برهان-تظاهرات-در-آمریکا-و-جنگ-غزه-بخش-ا/

بخش دوم

https://iawas.com/برهان-تظاهرات-در-آمریکا-و-جنگ-غزه-بخش-د/
🔻🔻🔻🔻🔻
صفحات انجمن در فضای مجازی👇🏻

سایت:
Www.iawas.com

اينستاگرام: 🔻
https://instagram.com/iranian_awas?utm_medium=copy_link

تلگرام🔻
https://t.me/IranianAWAS

واتس اپ انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا🔻
https://chat.whatsapp.com/IXcbPK0PNrL05QRHmWZEjN

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

19 Oct, 06:32


💠اندیشکده دیپلماسی ملل با همکاری انجمن علمی مطالعات غرب آسیا و دیگر انجمن ها ‌و مراکز علمی برتر کشور برگزار می‌کند:

📍مدرسه پائیزی سازمان‌های بین‌المللی و جایگاه آن در قرن ۲۱

📌مدعوین و سرفصل‌ها:
۱.افتتاحیه
👤جناب آقای دکتر رضا موسی‌زاده (هیئت علمی دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه)
🗓شنبه ۲۸مهرماه ساعت ۲۰:۰۰

۲.بانک اروپایی بازسازی و توسعه
👤سرکار خانم دکتر رکسانا نیکنامی (هیئت علمی علوم سیاسی دانشگاه تهران)
🗓شنبه ۲۸مهرماه ساعت ۲۰:۰۰

۳.اتحادیه اروپا
👤جناب آقای دکتر سیدوحید کریمی (دیپلمات اسبق، مدرس دانشگاه)
🗓یکشنبه ۲۹ مهرماه ساعت ۱۹:۰۰

۴.ناتو
👤جناب آقای دکتر سیدعلی منوری (دانشیار روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی)
🗓دوشنبه ۳۰ مهرماه ساعت ۱۹:۰۰

۵.اتحادیه اقتصادی اوراسیا
👤جناب آقای دکتر  قاسم اصولی(هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)
🗓پنج‌شنبه ۱۰ آبان‌ماه ساعت ۱۹:۰۰

۶.اتحادیه آفریقا
👤جناب آقای صمدعلی لکی‌زاده (سفیر و نماینده دائم در اتیوپی و اتحادیه آفریقا)
🗓یکشنبه ۱۳ آبان‌ماه ساعت ۱۹:۰۰

۷.بریکس
👤جناب آقای دکتر مهدی خورسند (رئیس اداره دیپلماسی اقتصادی شهرداری تهران)
🗓دوشنبه ۱۴ آبان‌ماه ساعت ۱۹:۰۰

۸.اکو
👤جناب آقای دکتر محمدمهدی مظاهری(رئیس سابق موسسه فرهنگی اکو)
🗓سه‌شنبه ۱۵ آبان‌ماه ساعت ۱۹:۰۰

۹.سازمان همکاری شانگهای
👤جناب آقای مهرداد کیایی (هماهنگ کننده ملی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان همکاری شانگهای)
🗓پنج‌شنبه ۱۷ آبان ساعت ۱۹:۰۰

۱۰.سازمان ملل متحد
👤جناب آقای دکتر محمدکاظم سجادپور (استاد تمام رشته روابط بین‌الملل)
🗓شنبه ۱۹ آبان‌ماه ساعت ۱۹:۰۰

۱۱.اوپک
👤جناب آقای دکتر عباس ملکی (استاد سیاستگذاری انرژی دانشگاه شریف)
🗓یک‌شنبه ۲۰ آبان‌ماه ساعت ۱۹:۰۰

۱۲.اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا(ASEAN)
👤سفیر مالزی در ایران
🗓دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه ساعت ۱۹:۰۰

🔸به صورت مجازی
📍با اعطای گواهی معتبر دوزبانه

🖊جهت نام‌نویسی به شناسه @NDTIRI_ADMIN در پیام‌رسان‌های تلگرام، ایتا و بله مراجعه فرمایید.

تلگرام انجمن🔻
https://t.me/IranianAWAS

انجمن ايرانى مطالعات غرب آسيا

19 Oct, 06:31


💠اندیشکده دیپلماسی ملل با همکاری انجمن علمی مطالعات غرب آسیا و دیگر انجمن ها ‌و مراکز علمی برتر کشور برگزار می‌کند:

"مدرسه پائیزی سازمان‌های بین‌المللی و جایگاه آن در قرن ۲۱"

تلگرام انجمن🔻
https://t.me/IranianAWAS

1,423

subscribers

868

photos

27

videos