نسل نو @naslep4c Channel on Telegram

نسل نو

@naslep4c


این کانال توسط سحر سلطانی، دانش آموخته دکتری فلسفه تربیت ، نویسنده، روزنامه نگار وفعال حوزه کودک و تسهیلگر برنامه فلسفه برای کودکان اداره میشود. نسل نو با فکرپروری کودکان و نوجوانان ، فرزندپروری مبتنی بر فلسفه ورزی .

نسل نو (Persian)

نسل نو یک کانال تلگرامی است که توسط سحر سلطانی، دانش آموخته دکتری فلسفه تربیت ، نویسنده، روزنامه نگار وفعال حوزه کودک و تسهیلگر برنامه فلسفه برای کودکان اداره میشود. این کانال با هدف فکرپروری کودکان و نوجوانان، فرزندپروری مبتنی بر فلسفه ورزی، فعالیت میکند. اگر به دنبال برنامه ها و مطالب تربیتی که با رویکرد فلسفی برای کودکان طراحی شده اند هستید، نسل نو یک منبع عالی برای شماست. این کانال به شما کمک میکند تا با رویکرد های نوین و متفاوت از تربیت و فرزندپروری آشنا شوید و راهکارهای متنوعی برای بهبود روابط خانوادگی و تربیت فرزندان خود پیدا کنید. بنابراین، هرکسی که به بهترین روش های تربیتی و پرورشی علاقه دارد، نباید این فرصت را از دست دهد و به کانال تلگرامی نسل نو بپیوندد.

نسل نو

04 Feb, 19:01


5️⃣

نسل نو

04 Feb, 19:01


6️⃣

نسل نو

04 Feb, 19:01


4️⃣

نسل نو

04 Feb, 18:49


3️⃣

نسل نو

04 Feb, 18:34


2️⃣

نسل نو

04 Feb, 18:24


آیا ایرانیان بیسواد و بی‌فرهنگ شده‌اند؟
1️⃣

نسل نو

04 Feb, 17:03


مدرسه خُرد و خِرد برگزار می‌کند:

«اسطوره‌شناسی با پدر و مادرها»

در این دوره به سه پرسش اساسی مبتنی بر اساطیر ایران و جهان پاسخ داده می‌شود:

خدایان چگونه پیدا شدند؟
جهان از کجا آغاز شد؟
اولین انسان چگونه ایجاد شد؟


در ادامه به پرسشهای اساسی کودکان درباره ادیان و چگونگی برقراری گفتگو می‌پردازیم.

🔴 این دوره یک بار در سال برگزار می‌شود. اولویت ثبت نام با والدین مدرسه خُرد و خِرد است و ظرفیت محدود است.🔴
شنبه‌ها، چهار جلسه دو ساعتی
از شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
ساعت ۱۹:۳۰تا ۲۱:۳۰

هزینه : ۲ میلیون تومان

ثبت‌نام خانم فردین
۰۹۳۵۱۲۹۶۴۲۰

نسل نو

25 Jan, 08:43


دوستان لازم میدونم درباره تفاوت نقد به ساختار آموزش و پرورش امروز ایران، محتوای کتب درسی و شیوه تدریس با ضرورت فراگیری مباحث مختلف و انجام تکلیف و مشق نکاتی را عنوان کنم:

نسل نو

23 Jan, 21:30


آینده و‌ هوش مصنوعی چه چیزی نیاز دارد؟

نسل نو

23 Jan, 21:29


اصلا «تفکر نقاد» چی هست؟

نسل نو

23 Jan, 21:28


تفکر نقاد، چیزی که هوش مصنوعی نمی‌تواند به ما بدهد!

نسل نو

23 Jan, 21:27


درس خواندن یا نخواندن؟ مسأله این است؟

نسل نو

23 Jan, 21:26


چرا باید مدرسه برویم؟

نسل نو

23 Jan, 21:24


چرا باید درس بخوانیم؟

یکم. در این چند روز که دغدغه‌ی بزرگ «مدرسه برویم، درس بخوانیم که چه بشود؟» را طرح کردم پیام‌های بسیاری داشتم که خواستند جوری با زبان ساده بگو تا به فرزندان و حتا بزرگ‌ترهای تحصیل کرده که معتقدند درس، مشق، ریاضی و اجتماعی و... کارکردی ندارد نشان بدهیم.

از بلاگر، یوتیوبر، گیمر و سلبریتی‌ها تا والدینی که به بهانه هوم اسکول کردن فرزند خود معتقدند آموزش مهارتها باید فقط براساس علایق و‌انتخاب فرزندان باشد و‌هیچ جبر و تکلیفی را جایز نمی‌دانند.

دوم. یکی از چالشی‌ترین دروس در مدارس «ریاضی» است، بچه‌ها اعتراض دارند که جذر، رادیکال و انتگرال یاد بگیریم که چه بشود؟ کجای زندگی ما که می‌خواهیم طراح مد، تتو‌کار و فوتبالیست شویم به درد می‌خورد؟

تمرین‌های ریاضی نرمش مغز است برای «مساله یابی» یعنی ورزیده شدن در تشخیص شواهد برای طبقه‌بندی اطلاعات و درک اینکه اولویت‌ها چیست؟

چه اتفاقی ابتدا رخ داده و قرار است چه نتایجی به بار بیاید؟

مرور کردن و وضوح دادن را یادمان می‌دهد، وقتی با دوست‌دختر/دوست‌پسرمان قرار می‌گذاریم تشخیص می‌دهیم چه رفتارهایی اولویت‌اند برای خودم و چه چیزهایی برای او، می‌توانیم همزمان چند ایده را تصور کنیم و هزینه و فایده کرده، استرس نگیریم تا در دوستی به ما خوش بگذرد.

وقتی میخواهیم خانه بخریم یا کار جدیدی شروع کنیم به باورها و الگوهای تکراری افراد که فقط تعریف الکی می‌کنند یا برعکس بد می‌گویند کاری نداشته باشیم، بلکه بر اساس توان و بودجه الگوی شخصی خودمان را پیدا کنیم و مغزمان روی یک یا دو گزینه قفلی نزند.

چون نسبتها و روابط را در اتفاقات تشخیص می‌دهیم مسئولیت اشتباه را پذیرفته، تعمیم نمی‌دهیم و شروع به بازسازی مسیر می‌کنیم، حس بدبختی و افسردگی به ما حمله نخواهد کرد.

سوم. افلاطون دو هزار و پانصد سال پیش بر سردر مدرسه فلسفه خود «آکادمیا» نوشته بود هرکسی ریاضی نمی‌داند در این مکان پا مگذارد!

چون ریاضی مهترین ورزش برای مغز باز و توان تحلیل منطقی انسان است.

پس انتخاب با ماست یک هنرمند، بلاگر یا فوتبالیست تیزهوش و خوش‌فکر باشیم که پر از ایده‌های تازه است یا یکی میان میلیونها همکار که فقط از روی دست بقیه تقلید می‌کند و ده سال می‌گذرد همیشه حرفهای کهنه و نظر تکراری دارد؟

افرادی که در نقش « پیامبران نصیحت گو» در شبکه‌های اجتماعی می‌گویند درس و مشق به چه درد می‌خورند، با همه شهرت و پولی که در می‌آورند یک کار مهم انجام می‌دهند، جامعه را دعوت می‌کنند به کودن شدن تا کوتولگی و کودن بودن خود را عادی جلوه دهند.

انتخاب با شماست مریدان این کوتوله ‌ها باشید یا مایه حسادتشان بشوید؟

سحر سلطانی

نسل نو

21 Jan, 20:30


☀️مدرسه خُرد و خِرد برگزار می‌کند:
‌‌‌
«تفکر سیستمی»
زیربنای تربیت با فهم جهان به مثابه سیستم
ویژه معلمان و مربیان

‌‌‌‌‌
📆 ۴ جلسه آموزش آنلاین (۸ ساعت)
پنج‌شنبه ۱۸ و ۲۵ بهمن ۱۴۰۳
جمعه ۱۹ و ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
ساعت ۱۸ تا ۲۰

👩🏻‍🏫 مدرس: دکتر سحر سلطانی- دانش‌آموخته دکتری فلسفه تعلیم و تربیت؛ پژوهشگر، نویسنده و تسهیلگر فلسفه برای کودکان

🏳️ امکان حضور هموطنان خارج از ایران در این دوره وجود دارد.

‌‌☀️ چرا مبانی تفکر سیستمی برای تربیت لازم است:

در سال 1955 مالاریا 10 نفر از مردم جزیره برنئو را آلوده کرد. سازمان بهداشت جهانی، برای کشتن پشه‌های حامل مالاریا اقدام به پاشیدن سم دیلدرین کرد. نتیجه آن‌چنان موفقیت‌آمیز بود که این بیماری از جزیره ریشه‌کن شد. اما طولی نکشید که ساکنین متوجه اتفاقات غیرمنتظره‌ای شدند. دلدرین حشراتی مانند مگس‌ها و سوسک‌هایی که مخل آسایش مردم بودند را نیز از بین برد. ساکنین جزیره از این اتفاق خوشحال شدند. اما این پایان داستان نبود.

طولی نکشید مارمولک‌های کوچکی که در خانه‌ها زندگی می‌کردند نیز پس از زیاده‌روی در خوردن حشرات مرده از بین رفتند. پس از آن گربه‌ها بعد از تغذیه با مارمولک‌ها از بین رفتند. بدون گربه‌ها، موش‌ها بیشتر شدند. اکنون مردم با طاعون حمل شده توسط کک‌های بدن موش‌ها تهدید می‌شدند. در کنار این اتفاقات سقف خانه‌ها شروع به ریختن کردند! دیلدرین زنبورها و حشراتی را که از نوعی کرم تغذیه می‌کردند را نیز از بین برده بود و به همین دلیل، جمعیت این کرم به‌طور ناگهانی بسیار زیاد شد. طولی نکشید که لاروهای این کرم‌ها، یکی از غذاهای مورد علاقه‌شان یعنی گیاهانی را که به عنوان پوشش سقف خانه در آن مناطق استفاده می‌شود، جویدند و پیش رفتند.
این اتفاق نتایج غیرقابل پیش‌بینی دخالت در یک اکوسیستم را به همه نشان داد.


داستان بالا یک نمونه از هزاران نمونه‌ای است که تحلیل‌های سطحی جزءنگرانه باعث آن شده، با یادگیری تفکر سیستمی می‌توانیم نگاهی عمیق‌تر به دنیای اطراف خود داشته باشیم. با درک تفکر سیستمی، می‌توانیم این دیدگاه را هنگام پرورش فرزندان لحاظ کرده و به آنها در درک بهتر دنیای پیچیده‌ای که قرار است در آن زندگی کنند، کمک کنیم.

اهداف کارگاه
* مبانی ادراکی من و دیگری
* استنباط ارتباط بین جزییات و کلیات
* چرخه یادگیری
* بازی های تثبیتی
* تشخیص هزینه و فایده، الگوها، ساختارها
* التفات، توجه و تمرکز

‌‌‌
📞 ثبت‌نام تماس/ واتس‌آپ/ تلگرام
خانم فردین
۰۹۳۵۱۲۹۶۴۲۰


نسل نو

21 Jan, 20:30


تفکر سیستمی برای معلمان و مربیان

نسل نو

25 Dec, 09:55


❄️مدرسه خُرد و خِرد برگزار می‌کند❄️

نسل نو

25 Dec, 09:55


❄️مدرسه خُرد و خِرد برگزار می‌کند❄️

نسل نو

25 Dec, 09:54


❄️مدرسه خُرد و خِرد برگزار می‌کند❄️

نسل نو

20 Dec, 14:21


⬇️ دل یار. سارا نایینی

نسل نو

05 Dec, 14:55


❄️
اسطوره‌شناسی با سحرسلطانی

در آستانه‌ی نوجوانی درک پیدایش جهان، ادیان، خدایان ، انسان و ماده الموادی که نقطه آغاز هستی بوده برای هویت بخشی به جهان‌بینی کودکان ضروری است.

ما با نگاهی «فلسفی» و نه «زیست‌شناسی تکاملی» به سراغ این سوال می‌رویم و نمادهای مرتبط با آن را بررسی می‌کنیم:

انسانها از کجا پیدا شده‌اند؟
(حرکت از اساطیر به سوی علم)

شنبه‌های پاییز و زمستان (از ۲۴ آذر)
۴ جلسه ساعت ۷:۳۰ تا ۹ شب
هزینه ۲ میلیون تومان

ثبت نام خانم فردین: ۰۹۳۵۱۲۹۶۴۲۰
مدرسه ‌خُرد و خِرد
❄️

نسل نو

14 Nov, 12:32


؛
یکم، کلاسهای ترم پاییز فلسفه برای تمام گروه‌های سنی‌ام با تمرکز بر مفهوم مسئولیت آغاز شد، در هفته جاری فیلمی از زادآوری پرنده کوکو به بچه‌ها نشان می‌دادم که در آن کوکو به وقت تخم گذاری‌اش لانه پرنده کوچک قامتی مثل سینه‌سرخ یا الیکا را انتخاب می‌کرد و یک تخم کنار تخم‌های میزبان می‌گذاشت، اگر جوجه کوکو زودتر از تخم بیرون می‌آمد تخم‌های سینه‌سرخ میزبان را از لانه بیرون پرت می‌کرد تا تنها خودش برای تغذیه از سینه‌سرخهای مادر و پدر در لانه باشد، اگر دیرتر به دنیا می‌آمد چون جثه بزرگی داشت تغذیه جوجه سینه سرخ‌ها را می‌ربود و وقتی ضعیف و مردنی می‌شدند آنها از لانه بیرون پرت می‌کرد و در روزهای بعد با جثه‌ای چند برابر سینه سرخ که دیگر در لانه‌اش هم جا نمی‌شد همواره منقارش باز بود تا شکمش را سیر کنند.
کوکو یک پرنده انگل است که ذات زادآوری و تولید مثلش اینگونه است، بچه‌ها بعد از دیدن فیلم عصبانی می‌شدند کوکو را پررو، خودخواه، بی‌مسيولیت، دزد و قاتل می نامیدند، از آنها می‌پرسیدم آیا جوجه کوکو مسئول رفتارش است آیا حق انتخاب دیگری دارد تا انگلی زندگی نکند؟ فرق کوکو با انسان در چیست؟

دوم. ساعت ۹ شب چهارشنبه‌ ۲۳ آبان مطلع می‌شوم کیانوش سنجری از بالکن طبقه پنجم چهارسو به پایین پریده و خودکشی کرده‌ است.
در روزهای قبل توییت‌هایش را دیده بودم و امیدوار بودم آنقدر جدی نباشد اما بود.
کیانوش هم‌تولدی من بود، در یکروز متولد شده‌ایم، جوانی ۴۲ ساله که از ۱۷ سالگی تاوان وطن پرستی را در زندانهای رژیم داده بود، در ملی‌گرایی و ایران‌دوستی از من پیشی گرفت، جانش را بر سر عشقش گذاشت و از لانه بیرون پرید، خودش انتخاب کرد بیرون بپرد تا تلنگری بزند و مادر وطن را هوشیار کند که غذا در منقار جوجه‌های انگلی می‌گذارد که فرزندش نیستند، که فرزندان وطن یک به یک از لانه بیرون انداخته می‌شوند.

سوم. سونامی خودکشی آغاز شده، در دو سال اخیر هر ماه خبری از مرگ خودخواسته عزیزی، جوانی، دانش‌آموزی، دانشجویی شنیده‌ام که این زندگی را نخواسته و برایش ارزشی نداشته است، حالا خبر از خودکشی دسته‌جمعی و خانوادگی می‌شنویم، باری که هر خبر خودکشی بر گرده باقی‌ماندگان می‌گذارد بسیار سنگین است، بعد از خودکشی پانته‌آ، نیلوفر، کیانوش و ... حالا باید جای آنها هم زندگی کنیم، ایران را دوست بداریم، بجنگیم، بسازیم تا روز موعود.

قرار ما ، قانون و قاعده ما همان است که بعد از مهسا گذاشته‌ام « زن، زندگی، آزادی» ، پیش از هرچیز باید زنده بمانیم تا آن هنگام که  آشیانه را پس بگیریم.

#کیانوش_سنجری
#مهسا_امینی
#زن‌زندگی‌آزادی
#ایران_برای_ماست

نسل نو

14 Nov, 12:32


تلنگری برای زندگی
به یاد کیانوش سنجری

نسل نو

06 Nov, 12:53


چرا باید از روایتهای اساطیری حوزه تن در خاورمیانه هم بدانیم؟
نوروفلسفه امروزه چگونه تن و جنسیت را به ساحت تربیت می‌برد؟

نسل نو

06 Nov, 12:53


سرفصل های کارگاه تن‌آگاهی در چهار بخش اصلی

نسل نو

31 Oct, 08:25


آیا قرار است در کارگاه تن‌آگاهی صرفا درباره تربیت جنسی کودکان سخن گفته شود؟
خیر
تسهیل‌گری مفاهیم یعنی بعد از داشتن دانش کافی درباره مفاهیم مرتبط با تربیت جنسی بدانیم چطور آنها را آموزش بدهیم.
چطور مفاهیم انتزاعی پیچیده مانند مالکیت، ارزش، راز، حریم، صمیمیت و لذت را برای خردسالان ، کودکان و نوجوانان درونی کنیم، چه ابزارهایی (بازی، داستان، چالش، انیمیشن) نیاز داریم.

در این دوره به شکل تکنیکی و کاربردی به سراغ درک مفهوم تن خواهیم رفت.

#تن‌اگاهی
#سحرسلطانی
#خُردوخِرد

نسل نو

26 Oct, 20:59


🍁کارگاه کاربردی تسهیل‌گری تن‌آگاهی و بدن‌مندی
(تربیت جنسی ) ویژه مربیان و معلمان

🍂شامل سه بخش :
۱.خودمراقبتی خردسالان
۲.پیش‌بلوغ
۳. بلوغ

🍁توسط سحر سلطانی در مدرسه خُرد و خِرد پاییز ۱۴۰۳ برای اولین بار به شکل آنلاین(Skype) برگزار خواهد شد.

🍂این کارگاه شانزده ساعتی از پنجشنبه ۱۷ آبان به مدت چهار هفته ساعت ۱۸ تا ۲۰ پنجشنبه و جمعه ها ارايه می‌شود.

🍁کارگاه یک بار در سال برای ظرفیت محدودی ازمعلمان و‌مربیان علاقمند برگزار می‌شود.

🍂هزینه کارگاه ۴میلیون تومان است و تا یک سال پشتیبانی آموزشی برقرار خواهد بود.

🍁برای ثبت نام با خانم فردین تماس بگیرید:
۰۹۳۵ ۱۲۹۶۴۲۰

نسل نو

26 Oct, 08:51


آنچه معلمان و مربیان باید از «جنگ» بدانند و با کودکان بگویند:

هایلایت «جنگ» در صفحه اینستاگرام مدرسه خُرد و خِرد
@khordokherad

نسل نو

24 Oct, 18:57


آناهیتا زنی بلند بالا و شجاع است که برخی او را دختر اهورامزدا می دانستند.
تاجی از طلا با هشت پر و صد ستاره بر سر و لباسی از زر بر تن دارد.
گردنبند قدرت او هم از طلا و فیروزه‌های آبی است، کالسکه‌ای به شکل گردونه طلا با چهار اسب دارد، این چهار اسب، ابر ، باران، برف و تگرگ هستند.
مهرابه‌ها مکانهایی بود که آناهیتا آبهای پاک بدون بو، مزه و رنگ را در اختیار مردم ایران می‌گذاشت و از آنها می خواست تا در آبهای پاک و تمیز زباله نریزند، ادرار و مدفوع نکنند و از آب برای زندگی، کشاورزی و درمان بیماریها استفاده کنند.
او به مردم یاد داد تا در کاسه‌هایی که می‌ساختند آب ریخته و بر سفره بگذارند و اگر کسی قصد مسافرت داشت پشت سر او هم آب بریزند تا به سلامتی برود و بازگردد.

مادران برای زاییدن فرزندانشان از او کمک می‌گرفتند و نوزاد را با آب پاک می شستند.

ایزدبانوی آب انقدر برای ایرانیان مهم بود که چهره اش بر سکه‌ها نقش بسته بود.

معابدی که برای او ساخته بودند در کنگاور ، کازرون و شوش همچنان قابل بازدید است. #آبانگان

نسل نو

24 Oct, 18:33


چهارم آبان ماه هر سال جشن ابانگان است، کودکان را به کنار دریا، رودخانه، نهر، قنات و حوض ببریم و داستان ایزد آب «آناهیتا» را برای آنها بخوانیم. آب مهمترین دارایی ایران زمین است که مراقبت از آن را باید به فرزندان ایران بیاموزیم. #آبانگان

نسل نو

07 Oct, 08:27


اگر زبانم لال ایران وارد جنگ شد چه اقدامات ضروری باید انجام دهیم؟
از آنجایی که مسئولین کشور مردم را رها کرده اند و احتمال وقوع جنگ زیاد است چند نکته را برایتان آماده کردم که در صورت وقوع جنگ انجام دهید:
👇👇👇👇👇👇👇
@real_stories_natali

نسل نو

07 Oct, 08:27


در زمان وقوع جنگ، باید اقدامات ضروری برای حفظ امنیت، تامین نیازهای اولیه و آمادگی برای شرایط پیش‌بینی نشده انجام شود. در اینجا چند اقدام مهم ذکر شده است:

1. آماده‌سازی پناهگاه یا مکان امن:

در صورت امکان، یک مکان امن در خانه یا محل کار داشته باشید که در مقابل خطرات جنگی مانند بمباران یا حملات نظامی مقاوم باشد.

نقشه‌ای از پناهگاه‌های عمومی یا مکان‌های امن نزدیک به محل زندگی خود تهیه کنید.
*(در صورت نبود پناهگاه بهتر است از ایستگاه‌های مترو استفاده کنید)



2. ذخیره مواد غذایی و آب:

مواد غذایی ماندگار: در زمان جنگ ممکن است دسترسی به فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها محدود شود. موادی مانند کنسروها، حبوبات، برنج، پاستا، آجیل و خشکبار که مدت زمان طولانی بدون فاسد شدن می‌مانند، ذخیره کنید.

آب آشامیدنی: به ازای هر فرد، باید روزانه حداقل ۲ تا ۳ لیتر آب برای آشامیدن و استفاده‌های ضروری ذخیره شود. برای این منظور بطری‌های آب یا ظروف بزرگ ذخیره آب تهیه کنید. اگر دسترسی به آب تصفیه شده محدود شود، داشتن فیلترهای تصفیه آب یا قرص‌های ضدعفونی‌کننده آب ضروری است.



3. لوازم ضروری برای بقا:

جعبه کمک‌های اولیه: شامل لوازم پزشکی مانند بانداژ، چسب زخم، مواد ضدعفونی‌کننده، مسکن، آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای فردی که ممکن است نیاز داشته باشید. همچنین، نحوه استفاده از این لوازم را یاد بگیرید.

چراغ‌قوه و باتری اضافه: در صورت قطع برق، چراغ‌قوه و باتری‌های یدکی مهم هستند. همچنین شمع و کبریت هم می‌تواند مفید باشد.

شارژرهای اضطراری (پاوربانک): برای شارژ کردن تلفن همراه یا وسایل ارتباطی در صورت قطع برق، باید شارژرهای پرتابل داشته باشید.

لباس گرم و پتو: اگر در زمستان یا مناطق سرد هستید، حتماً وسایل گرمایشی مانند لباس‌های ضخیم، پتو و کاپشن در دسترس داشته باشید.
*(در صورتی که شاید برق دچار قطعی شود،برای روشنایی و پخت و پز از لوازمی که با نفت و سوخت های دیگر کار میکنند استفاده کنید)




4. آمادگی برای قطعی ارتباطات:

تلفن‌های همراه: تا حد ممکن گوشی خود را شارژ نگه دارید و از استفاده غیرضروری از آن پرهیز کنید.

رادیو با باتری: برای دریافت اطلاعات و دستورالعمل‌های دولتی، داشتن یک رادیوی باتری‌دار می‌تواند حیاتی باشد. در زمان جنگ، رسانه‌های رسمی از طریق رادیو اطلاعات حیاتی را اعلام می‌کنند.

ارتباط با خانواده و دوستان: قبل از وقوع بحران، با خانواده و دوستان خود برنامه‌ریزی کنید که در صورت قطع ارتباط چگونه همدیگر را پیدا کنید و کجا همدیگر را ملاقات کنید.

5.مدارک مهم را ایمن نگه دارید:

مدارک مهم مانند شناسنامه، گذرنامه، کارت شناسایی، و اسناد مالی را در جایی امن نگه دارید و ترجیحاً از آنها نسخه‌های کپی در مکانی دیگر داشته باشید.



6. حفاظت از مدارک و اسناد مهم:

مدارک شناسایی: همیشه مدارک مهم مانند کارت شناسایی، شناسنامه، گذرنامه، مدارک مالی (مانند کارت‌های بانکی) و اسناد مالکیت را در یک مکان ایمن و قابل دسترسی نگه دارید. از آنها نسخه‌های کپی هم تهیه کنید و در یک مکان دیگر یا به صورت دیجیتال ذخیره کنید.

مقداری پول نقد: در زمان جنگ، ممکن است سیستم‌های بانکی و پرداخت الکترونیکی مختل شوند. مقداری پول نقد برای خریدهای ضروری نگه دارید.


7. آمادگی برای تخلیه فوری:

کیف اضطراری: یک کیف آماده کنید که شامل مواد غذایی فوری، آب، مدارک مهم، داروها و وسایل ضروری باشد. این کیف باید به اندازه‌ای باشد که بتوانید به سرعت آن را حمل کنید و به مکانی امن منتقل شوید.

برنامه تخلیه: از قبل مسیرهای تخلیه اضطراری و مکان‌های امنی که می‌توانید به آنجا بروید را شناسایی کنید. با خانواده یا دوستانتان درباره نحوه تخلیه و محل ملاقات در صورت جدایی برنامه‌ریزی کنید.


امیدوارم سایه جنگ از سر ایران و ایرانی دور باشد.❤️
@real_stories_natali

نسل نو

02 Oct, 05:06


«چرا جنگ‌زُدایی مانند جنگ‌طلبی برای ذهن خردسال خاورمیانه‌ای سم است؟»

نسل نو

02 Oct, 05:03


«چگونه ذهن خردسال را از شنیده‌ها درباره جنگ امن کنیم؟»

نسل نو

02 Oct, 05:01


«چگونه با خردسالان درباره جنگ سخن بگوییم؟»

نسل نو

29 Sep, 13:22


آغاز نوجوانی دوران پرسشگری از ابتدا و سرانجام است.
از کجا آمده‌ایم؟ برای چه؟ به کجا می‌رویم؟

بسیاری از نوجوانان جذب کالتهاو فرقه‌های خاص می‌شوند تا پاسخ هایشان را بیابند.

چیستی و چرایی پیدایش ادیان در دل روایات اسطوره‌ای چراغ راه آنها برای داشتن ذهن تحلیلی و خرافه گریز است.

نسل نو

29 Sep, 13:09


چرا اسطوره شناسی با کودکان؟

شکل‌گیری جهان بینی شخصی منوط به توان تشخیص روایتها و سوالات بنیادی از مبانی علم است.

«سوالات بنیادی و پاسخ‌های اولیه»

@naslep4c