۱) گام اول یادگیری مرور کتاب، کتابشناسی است. اینکه آثار مختلف در حوزۀ فلسفه به چند دسته تقسیم میشوند و هرکدام برای چه استفادهای مناسب هستند. این مهارت باعث به ما کمک میکند تا مسیر درست و سنجیدهای برای مطالعاتمان ترسیم کنیم.
۲) در ادامه برای اینکه بتوانیم میزان اعتبار کتابها را بسنجیم باید با نهادهایی که که آنها را تولید میکنند آشنا شویم: انتشاراتیها.
ما در دو جلسه نشرهای معتبر ایرانی و خارجی و همچنین افراد مؤثر در این فضا، مثل مترجمان و ویراستاران برجسته فکر فارسی را به شما معرفی میکنیم تا با این مقدمات بتوانید یک کتاب «معتبر» را به دست بگیرید.
۳) در مرحله بعد، مبتنی بر همان اثری که انتخاب کردید، یادگیریِ تحلیل و ارزیابی کتاب را در دو گام باهم پیش میبریم: اول، مواجهۀ فنی با فهرست کتاب به مثابه الگوی پژوهشی اثر؛ و دوم ارزیابی متن با توجه به اصول نگارشیای مانند پاراگرافنویسی.
۴) با گذراندن این مرحله، میتوانیم تمرین «نوشتن» را آغاز کنیم.
ما در سه جلسه تلاش میکنیم تا محتوای مرور کتابی که در مرحله قبل بدست آوردیم را، در قالب جستاری علمی، با اجرای اصول و قواعدی که یاد گرفتهایم، بنویسیم.
۵) درنهایت هم، این جستار را در یک جلسه، تبدیل به متنی مناسب برای اجرا میکنیم. یعنی یک script.
همچنین با حضور در فضای استودیو لوگوس و قرار گرفتن جلوی دوربین، با دقایق فنی و اجرایی تولید محتوا هم آشنا میشوید.
این دوره چشماندازی از ادامه کار میدهد و تعداد منتخبی از شرکتکنندهها میتوانند به عنوان همکار به تیم مرور کتاب آکادمی لوگوس بپیوندند.
برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر پیام بدهید:
@philocademy_admin
-------------------------------------------------
🟨 @logos_philocademy