پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی @last_flaneur Channel on Telegram

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

@last_flaneur


من حسین کمالوند هستم (دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی فرهنگی دانشگاه تهران). در این کانال مقالات، فایلِ صوتیِ کلاس‌ها و یادداشت‌هایم را با شما در میان خواهم گذاشت و کتاب‌هایی را معرفی خواهم نمود.
با من در تماس باشید.
ایدی تلگرام: @last_Flaneur_HK

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی (Persian)

با کانال پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی آشنا شوید! این کانال توسط حسین کمالوند، دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی فرهنگی در دانشگاه تهران اداره میشود. در این کانال، شما میتوانید مقالات، فایل‌های صوتی کلاس‌ها و یادداشت‌های او را مطالعه کنید. همچنین، حسین کتاب‌های مختلفی را معرفی و توصیه خواهد کرد. اگر علاقه‌مند به یادگیری در حوزه جامعه‌شناسی هستید، با کانال پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی به روز بمانید. برای ارتباط با حسین، میتوانید از آیدی تلگرام @last_Flaneur_HK استفاده کنید.

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

19 Nov, 15:35


توضیحات ۱۵ دقیقه‌ای #حسین_کمالوند مدرس این دوره در مورد محتوای کلاس، اهمیت این موضوع و شیوه‌ی ثبت نام»

❗️ظرفیت باقی‌مانده: دو نفر ❗️


🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی


🆔
@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

18 Nov, 18:58


📢‌برگزاری دوره‌ی آنلاین و آفلاین:

«متن خوانیِ آثار ماکس وبر:

ترم دوم: روش‌شناسی علوم اجتماعی»


♦️‌مدت زمان هر جلسه: ۹۰ دقیقه.

‌تعداد جلسات: ده جلسه.

📆 ‌تاریخ برگزاری: از چهارم آذرماه (هر هفته یک‌شنبه شب و چهارشنبه شب).

🕣 ساعت برگزاری: ۱۹ تا ۲۰:۳۰.

🎥‌شیوه برگزاری: آنلاین از طریق اسکایپ.

امکان ثبت نام آنلاین و آفلاین وجود دارد.

👤‌مدرس: حسین کمالوند (دانشجوی دکتری جامعه شناسی نظری- فرهنگی/ دانشگاه  تهران).

✳️‌برای کسب اطلاع از شیوه ثبت نام در این دوره، از طریق آیدی تلگرام @last_Flaneur_HK
، ایتا، روبیکا و پیامک به شماره (09019200809)
پیام ارسال نمایید.



🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی


🆔
@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

14 Nov, 18:47


#ماکس_وبر

به‌زودی (هفته‌ی اول آذرماه) درسگفتاری 10 جلسه‌ای (بیش از 900 دقیقه) با محوریتِ شرح و تفسیر مقالاتِ ماکس وبر در این اثر مهم، ارائه خواهم داد. محوری‌ترین بحثِ این درس، دفاع از این ایده است که وبر، برخلاف تصور ما، یک هرمنوتیست‌ و تفسیرگرای تمام‌عیار نیست؛ بلکه متفکری‌ستْ عمیقاً درگیرِ آشتی‌دادنِ «هرمنوتیک» و «پوزیتیویسم». وبر در این اثر، گاه لحظات و فرازهای بسیار علم‌باورانه‌ای را پشت سرمی‌گذارد که اساس‌شان دلهره‌ایست به‌غایت مهم و بی‌نهایت عظیم... مبادا «سوبژکتیویسم» و زدن زیرپایِ «ابژکتیویته»، جا را برای هر شیادی بازنماید که به‌نام «علم» و با دفاع از مبنازدایی و تفسیرگرایی و هرمنوتیک و سوبژکتیویسم، هر حرف مزخرف و بی‌اساسی را مطرح و پیروانی به‌دور خود جمع نماید و خود را دانشمند و عالم معرفی کند. مبادا به‌نام «تفهم» و «تفسیر»، «تبیین» پایمال بشود.

#حسین_کمالوند

🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

🆔@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

05 Nov, 11:07


پی‌نوشت اول: «علوم طبیعی»: آن‌جایی در تاریخ پدیدار می‌شوند و ظاهر، که در اثر یک دگردیسی تاریخی، «طبیعت» بدل به «object» می‌شود. قرائتی از هستی ارائه و فراگیر می‌شود که در آن، برخلاف نگاه عرفا و دین‌داران (که افتادنِ برگی از درخت را نیز جز به اذن خدا نمی‌فهمند)، دست خدا از طبیعت، بی‌رحمانه و بدور از احساسات قطع و‌ طبیعت بدل به پدیده‌ای خودبنیاد و قائم‌بالذات با مکانیسم و اصول خاص خود می‌شود (طبیعت= اصول خاص خودش را دارد). خدا و دار و دسته‌اش در محترمانه‌ترین حالت، صرفاً بدل به ناظرانِ بی‌اختیاری می‌شوند که از قوانینِ بازیِ طبیعت پاک بی‌خبرند.

پی‌نوشت دوم: «جامعه‌شناسی»: لحظه‌ای خاص در تاریخ، کُنت از این سخن می‌گوید که پدیده‌ی اجتماعی نه با خواست یک فرد به‌وجود می‌آید و نه باخواست یک فرد متوقف می‌شود، بلکه راه خودش را می‌رود. دورکیم از ضرورت تبیین «امر اجتماعی» با «امر اجتماعی» می‌نویسد. نتیجه‌ی نهاییِ جوانه‌زدنِ جامعه‌شناسی این ایده است که «درونِ جامعه» را نمی‌توان با «بُرونِ جامعه» علی‌الخصوص با آسمان و خواست الهی فهمید. «جامعه‌ پدیده‌ای خودبنیاد است.» امر اجتماعی منطق خاص خودش را دارد. «امر اجتماعی» را نه با آسمان و نه با زبانِ آسمانی و نه با تبیینِ آسمانی و نه با خواست‌های آسمان و گرداننده‌ی آسمان و هیئت مدافع آن، نه نمی‌توان فهمید و نه می‌توان درک کرد. «جامعه خودبنیاد و قائم‌بالذات است و مکانیسم و دینامیسم خاص خودش را دارد»
.
پی‌نوشت سوم: «روان‌کاوی»: فروید از این سخن می‌گوید که «خواب» به آسمان مُتصل نیست. برخلاف عرفا، که معتقد به القا و الهام پیغام‌های مشکوک، رمزآمیز، رازآلود و سمبلیک از طریق خواب هستند، و از اتصالِ «خواب» و «آسمان» سخن می‌گویند، فروید «خواب» را پدیده‌ای خود بنیاد می‌داند. با مکانیسم، دینامیسم و اصول خاص خود. خواب البته که سمبلیک است و نیازمند رمزگشایی، اما رمزش و رازش، از تعارض میانِ «میل» و «مصلحت» برمی‌خیزد. شاهراه ناخودآگاه است و افشاکننده‌ی نافرمانی‌هایی که به‌فرمان شده‌اند و رام و آرام و سربه‌زیر. اما تا فرصتی می‌یابند، می‌جوشند و از پیرامون به مرکز جهیده و پرده از اسرار درون هویدا می‌سازند و فاش گویند درون آدمی را با تمام امیال و خواسته‌ها، چه مشروع و چه نامشروع، چه همراه عرف و چه ضد عرف و اجتماع؛ مثل رؤیای داش آکل در پاراگراف فوق.

نتیجه: گویی سرنوشت هر سه‌ی علوم طبیعی، جامعه‌شناسی و روان‌کاوی در یک چیز مشترک است! هر سه جایی زاده شده‌اند که بندناف از پیکره‌ی آسمان بریده و راه خود در پیش گرفته‌اند! حال عده‌ای، همچنان به‌دنبال دوباره جاری کردنِ نکاح میان این دو هستند! نکاحی فک شده!

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

05 Nov, 10:57


یک پاراگراف از «دآش اکل» هدایت، «ego» در کشاکشِ دهشتناک و مرگبار فرویدیْ میانِ «id» و «super ego». آن‌چه «تن» می‌خواهد و می‌طلبد و در حسرتش می‌سوزد، «فرهنگ» به‌نام مصلحت و «شر» واپس‌میراند و راهی پَستو می‌کند.

🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

🆔@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

08 Oct, 18:52


✳️ فایل صوتی جلسه اول درسگفتار «فلسفه علوم اجتماعی: بنیادهای فلسفی تفکر اجتماعی»

مدت زمان: ۱۰۴ دقیقه.

تاریخ جلسه: یازدهم شهریورماه  ۱۴۰۳.

مدرس: حسین کمالوند.



✳️ این درسگفتار در طول ۱۰ جلسه‌ی ۹۰ دقیقه‌ای برگزار شده است. علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به صفحه‌ی پشتیبانی، پس از پرداخت شهریه و ثبت‌نام، به فایل صوتی تمام جلسات دسترسی پیدا کنند.


آیدی تلگرام پشتیبان جهت پاسخگویی به سؤالات و ثبت نام:

@sociologist_parsezan

🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

🆔@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

02 Oct, 21:40


گاوخونی

(برگی از یادداشت‌های شخصی/ دوازدهم مهرماه ۱۴۰۳/ ساعت ۰۰:۳۰ )


دوستی دارم به‌نام «انوش شاپوری». اکنون نزدیک به هفت سال است که می‌شناسمش، البته خوشبختانه. از آن دست علوم اجتماعی خوانده‌هایی‌ست که از علوم فنی و منهدسی کوچ می‌کنند و با انبوهی از انگیزه‌های گاه عجیب و گاه غریب به جامعه‌شناسی می‌آیند و بعضاً لنگر می‌اندازند و ماندگار و بومی می‌شوند، در این اقلیمِ هفتاد و دو ملتِ هزار رنگ. اینان، بنابر تجربه‌ی زیسته‌ی من، معمولاً شوق بسیار دارند و ذوق اندک. فصل مُشترکِ ذوق خشکیده‌ و تکیده‌شان را به‌گمانم می‌بایست در شیفتگی نسبت به «علم/Science» و بیگانگی با عالم خیال و ادبیات و انسانیات یافت. تعالیمِ اهل فن و به‌تبع آن دلدادگی و دلباختگی‌شان به علم‌گرایی به‌حد و به‌گونه‌ایست که اینان همه‌جا به‌دنبال میزان می‌گردند و سنجش و متر و اندازه. و به‌خطا و ناسزاوارانه به‌قیاس می‌گیرند مبانی «انسانیات» را با مبادی طبیعیات. گویی همین‌ است علت علل بی‌مهری‌شان نسبت به ادبیات و قوه‌ی خیال. استادی داشتم به‌نام عبدالحسین نبوی که وی نیز بنابر مسلک فکری، از همین قماش بود و به‌همین سیاق می‌اندیشید. در عالم پیرمردی‌اش نیز همچنان پوزیتیویست مانده و به‌گمانم همچنان به‌غایت بیگانه و ناآگاه و غریبه با ادبیات و رمان و قصه و خیال. انوش اما از این هیئت نبوده و نیست. اهل ادبیات است، بسیار. رمان‌خوان و رمان‌خوانده‌ی خوب از آب درآمده‌ایست. از همان ابتدای آشنایی‌ام با وی، چند رمان و داستان کوتاه را به من معرفی نمود. یکی از آنان، همین قصه‌ی عجیب «گاوخونی» است که بسیار دوستش دارم و می‌پنسدمش. تابه‌حال، در سه زمان مختلف و در سه ایام روحیِ کاملاً متفاوت، «گاوخونی» را به‌دقت خوانده‌ام. حقیقتاً هر بار بیشتر از قبل شیفته‌اش می‌شوم. چیزی در این «گاوخونی» لعنتی هست که ته دلم را خالی می‌کند. می‌خواهم گریه کنم و نمی‌کنم، می‌خواهم حرف بزنم و نمی‌زنم. می‌خواهم نقد و تحلیلی در موردش بنویسم و نمی‌نویسم. چیزی در این کتاب هست که هر بار، هر سه دفعه، پس از خواندنش، همچون یک نوع افسون‌زدگی بر من چیره می‌شود و در برابرش فلجِ ذهنی می‌شوم. این اثر، چنان تنهاییِ روانی‌ و درونی‌ام را تشدید می‌کند که میل به خفه‌شدن زیر آب و گِل و لای و کثافات تالابِ گاوخونی (که تابه‌حال حتی ندیدمش) در وجودم به‌جوشش می‌افتد و میل به خلاصی و رهایی لحظه‌ای رهایم نمی‌کند. گاوخونی برای من اثر عجیبی‌ست، بسیار عجیب. راستش را بخواهید، کمتر اثری پس از سه بار خوانده شدن، همچنان معیار بودن خود را حفظ می‌کند. از این حیث، گاوخونی برای من استثناست. چه چیز گاوخونی لعنتی من را در این شب رها نمی‌کند؟


🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی


🆔
@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

27 Sep, 16:24


.
✳️ دوره‌های آموزشیِ «نظریه‌های جامعه‌شناسی» و «روش تحقیق و آمار علوم اجتماعی»

⬅️ مخصوص داوطلبان کنکور دکتری و ارشد علوم اجتماعی
⬅️ قابل‌استفاده برای تمام دانشجویان و علاقمندان علوم اجتماعی

🛃 آموزش آنلاین در بستر نرم‌افزار BigBlueButton (با اینترنت نیم‌بها و بدون قطعی)

طول کلّ دورۀ «نظریه‌های جامعه‌شناسی»: 60 ساعت (30 جلسۀ دوساعته؛ دوشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها: ساعت 19:30 تا 21:30)
طول کلّ دورۀ «روش تحقیق و آمار»: 62 ساعت (31 جلسۀ دوساعته؛ سه‌شنبه‌ها و جمعه‌ها: ساعت 19:30 تا 21:30)

🗒 ابتدای دوره‌ها: 9 مهر / انتهای دوره‌ها: هفتۀ آخر دی

همراه با تمرین و تحلیل تست‌های کنکوریِ دکتری و ارشد 1396 تا 1403 در مباحث مربوطه

📀 امکان استفاده از فایل‌های صوتی‌ کلاس‌ها به‌صورت آفلاین

📲 اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام (پیامک و تلگرام): 09363669369

ملاحظۀ نمونۀ تدریس هریک از دوره‌ها در دو کانال زیر 👇

🍀 کانال «کنکور دکتری علوم اجتماعی»:
telegram.me/elmazma_dr
🍀 کانال «کنکور ارشد علوم اجتماعی»:
telegram.me/elmazma_arshad

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

26 Sep, 17:11


از فلسفه تا ادبیات

(برگی از یادداشت‌های شخصی/ سی‌ویک شهریور ۱۴۰۳)


اول) چیزی در ادبیاتِ داستانیِ ایران هست که هرگز رهایم نمی‌کند، تقریباً هیچ‌وقت. چه چیزی؟ نمی‌دانم. شاید چیزی شبیه به احساسِ قدم زدن کسی در کاشانه‌ای تماماً آشنا که از پدر و پدربزرگ و پدرِ پدر جَد برایش به ارث رسیده و با ریز و درشتِ انواع درز‌ها و سوراخ‌هایش آشناست و مأنوس؛ چنان‌که گویی با تک تک چاله‌هایش هم خاطره دارد! حسی شبیه به تسکین یافتنی آغشته با گیجی و منگی؛ از جنسِ همان‌ حس‌ها و حال‌ها که پس از روزها و مدت‌ها دندان روی جگر گذاشتن، با کشیدنِ ذره به ذره‌ی تنِ باریک و نحیف یک نخ سیگار حاصل می‌شود و دست می‌دهد. عطش خواندنِ رُمان‌ها و داستان‌های ایرانی هر روز در من بیشتر و بیشتر می‌شود. البته بخشی از این اشتیاق، مربوط است به تغییری که اخیراً در برنامه‌ی مطالعاتی ام به‌وقوع پیوسته است. اگر روزی جامعه‌شناسی را بیش از هر چیز از لنز و دریچه‌ی «فلسفه» می فهمیدم، اخیراً بیش از هر چیزی، «ادبیات» برایم مهم شده (می‌توانم بگویم من در زندگیِ مطالعاتی‌ام، تازه «ادبیات» را کشف کرده‌ام!). با این تفاوت که «ادبیات» این‌بار، برخلاف «فلسفه»، کارگزارانه در خدمت فهم بهتر «جامعه‌شناسی» نیست. خودش غایت است و بس؛ در یک کلام آقاست و سرور. اینجور بگویم که شاید درست‌تر این باشد که «خود-غایت-بودنِ ادبیات» این روزها و در آستانه‌ی سی‌سالگی بر سَرَم آوار شده، بدجور. به‌حدی که احساس می‌کنم بایستی تجدیدنظر کنم، تجدیدنظری اساسی در روند مطالعاتم در این چند روزِ باقی‌مانده‌ی حیاتِ رو به مرگ و عمیقاً به‌زوالْ میلْ کرده‌ام.

دوم) چند روز پیش رُمان «همنوایی شبانه ارکستر چوبها» را خواندم. از سال ۱۳۹۹ که این رُمان را خریدم، تا لحظه‌ای که شروع کردم به خواندنش، همواره این سؤال در پس و پیش ذهنم حاضر بود و زنده: چرا این رمان، در میانِ عامه‌ و رمان‌خوانانِ نه‌چندان حرفه‌ای نیز تاحدودی شناخته شده و محبوب است؟ چه چیزِ این داستان، برای ذائقه‌ی عامه‌ی کتاب‌خوانان جذاب است؟ «همنوایی شبانه...» ساختار رواییِ بسیار پیچیده‌ای دارد. روایت قصه خطی و رو به جلو نیست و واضح است که این دست آثار پیچیده در مجموع و در نهایت به‌هیچ‌وجه خوشایندِ ذائقه‌ی عامه نیست (از «بوف کور» گرفته تا «اسفار کاتبان»). اساساً رُمانِ عامه‌پسند، ادبیات نیست. چراکه سمبلیک، غیرمستقیم، پیچیده و رازآلود نیست، پیچیدگی و ظرافت ندارد، چند آوا و چند صدا و واجد خوانش و تفاسیر متفاوت نیست و نمی‌تواند خود را از «بازار»، «ایدئولوژی» و «سیاست» برهاند و از مصیبت انقضا داشتن بگریزد. ذائقه‌ی عامه حرف مستقیم می‌پسندد، بدونِ ذره‌ای پیچ‌وخم و نمادپردازی و ساختارِ فنی و بازی با روایت در روایت و داستان در داستان. «ادبیاتِ عامه‌پسندِ ضدِ بیانِ غیرمستقیم و بازی در میدانِ زیبایی‌شناسی»، دیگر ادبیات نیست. فلسفه است خوش‌بینانه و دست بالا. و یا دست پائین‌تر مقاله و یا بیانیه‌ی سیاسیِ تاریخ‌مصرف‌دار و یا کالا در بدبینانه‌ترین حالت ممکن. هر چیزی‌ست غیر از ادبیات.

سوم) این رمان جملات و عباراتی دارد که حسابی جان می‌دهند برای سلاخیِ رمان. همان کاری که ذائقه‌ی عامه‌پسند با داستان و رمان و هرچه گیرش می‌آید می‌کند (شاید راز اعتنایِ عامه به «همنوایی شبانه...» نیز در همین باشد). همان بُرش‌های لعنتی که با خشونت هرچه تمام‌تر، یک عبارت را از بافت‌ معناییِ قصه، با خون از جای و ریشه می‌کَنَد تا ابزاری باشد برای خودنمایی و اظهار فضل و نمایش سرمایه فرهنگی قلابی! و در یک کلام نمایشی کردنِ و لایک‌خور کردنش! این رمان را پسندیدم. بیش از هر چیز، پیچیدگی‌اش را دوست داشتم، بسیار. البته زبان، زیبایی‌شناسی و چینش واژگان و عباراتش به‌هیچ وجه آن گیرایی و دلرباییِ قلم ابراهیم گلستان در «اسرار گنج دره جنی» و یا حتی ابوتراب خسروی در «اسفار کاتبان» را نداشت.

🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی


🆔
@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

21 Sep, 11:40


آیا جامعه فقط از «افراد» تشکیل می‌شود؟

#دورکیم پاسخ می‌دهد...


🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی


🆔
@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

21 Sep, 11:35


.
✳️ نمونۀ تدریس در دوره‌های آموزشی گروه علم‌آزما 👇
.

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

21 Sep, 11:35


#کنکور_1404 #دوره_آموزشی
#روش_تحقیق #آمار #نظریه‌های_جامعه‌شناسی
@elmazma_dr

سلام و عرض ادب.

با توجه به سؤالاتی که برخی از عزیزان در خصوص دوره‌های آموزشی «روش تحقیق و آمار» و «نظریه‌های جامعه‌شناسی» که اطلاعیه‌شان در کانال درج شده داشته‌اند، چند نکته خدمتتان عارضیم:

1️⃣ کلاس‌های هر درس در قالب دو جلسۀ دوساعته در هفته و ساعات 19:30 تا 21:30 برگزار می‌شوند. زمان برگزاری جلسات «نظریه‌های جامعه‌شناسی» روزهای دوشنبه و پنجشنبه، و «روش تحقیق و آمار» روزهای سه‌شنبه و جمعه خواهد بود.

2️⃣ فایل‌های صوتی کلاس‌ها در سایت و یا کانال تلگرامیِ مربوطه بارگذاری خواهد شد و بنابراین دوستانی که احیاناً نتوانند در یکی از جلسات حضور یابند، از فایل آن می‌توانند استفاده کنند. این فایل‌ها قابل دانلود و یا انتقال نخواهند بود، اما دوستانِ عضو در کلاس‌ها تا نوروز 1405 به آنها دسترسی داشته و هر زمان که بخواهند می‌توانند از آنها استفاده کنند.

3️⃣ مبنای تدریسِ مطالب، منابع اصلیِ کنکوری است؛ اما سرفصل‌های مباحث براساس سرفصل‌های کتب خلاصۀ گروه آموزشیِ علم‌آزما (تدوین حسین صنعتی و همکاران) تنظیم شده است و دوستان می‌توانند مطالعۀ این کتاب‌ها و استفاده از کلاس‌ها را همزمان پیش ببرند.

4️⃣ مقرر شده اکثر سرفصل‌های مندرج در کتبِ خلاصه و تمام مباحث مهم تدریس شوند، اما بر اساس تحلیل آماری و محتوایی که روی سؤالات کنکوریِ 10 سال گذشته انجام گرفته، بر روی مباحث مهم‌تر و پرسؤال‌ترِ کنکوری تأکید بیشتری خواهد شد تا عزیزانِ حاضر در دوره‌ها تسلط حداکثری را بر این مباحث مهم پیدا کنند.

5️⃣ به موازاتِ تدریس مباحث، تست‌های کنکوریِ دکتری و ارشدِ 1396 تا 1403 نیز تمرین خواهند شد؛ بعد از تدریس هر فصل، تست‌های کنکوریِ مربوط به مباحث آن مورد تحلیل قرار می‌گیرند.

6️⃣ تعدادی از دوستان خواستار ملاحظۀ نمونۀ تدریسِ مباحث بودند. در همین راستا، چند فایلِ مربوط به دوره‌های پارسال تقدیم می‌شود.

❗️با کمال میل و افتخار پاسخگوی سؤالاتِ دیگر عزیزان که در این پیام توضیح داده نشده، هستیم؛ @hoseinsanati

پیروز باشید.

🍀 کانال «کنکور دکتری علوم اجتماعی»:
telegram.me/elmazma_dr

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

21 Sep, 11:35


🛃 دورۀ نظریه‌های جامعه‌شناسی؛ نشست یکم؛ بخش یکم
🖌 مدرس: آقای حسین کمالوند
@elmazma_dr

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

15 Sep, 13:17


.
#کنکور_1404 #دوره_آموزشی
#نظریه‌های_جامعه‌شناسی
@elmazma_dr

✳️ دورۀ آموزشیِ «نظریه‌های جامعه‌شناسی»
⬅️ مخصوص داوطلبان کنکور دکتری و ارشد علوم اجتماعی
⬅️ قابل‌استفاده برای تمام دانشجویان و علاقمندان علوم اجتماعی

🖌 مدرس: حسین کمالوند؛ دانشجوی دکتری «جامعه‌شناسی فرهنگی» دانشگاه تهران

همراه با تمرین و تحلیل تست‌های کنکوریِ سالیان گذشته در مباحث مربوطه

🛃 آموزش آنلاین در بستر نرم‌افزار BigBlueButton

طول کلّ دوره: 60 ساعت (30 جلسۀ دوساعته؛ دو روز در هفته)
🗒 ابتدای دوره: 9 مهر / انتهای دوره: نیمه دوم دی

◀️ اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام (پیامک و تلگرام): 09363669369

🍀 کانال «کنکور دکتری علوم اجتماعی»:
telegram.me/elmazma_dr

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

15 Sep, 13:17


.
#کنکور_1404 #دوره_آموزشی
#روش_تحقیق #آمار
@elmazma_dr

✳️ دورۀ آموزشیِ «روش تحقیق و آمار علوم اجتماعی»
⬅️ مخصوص داوطلبان کنکور دکتری و ارشد علوم اجتماعی
⬅️ قابل‌استفاده برای تمام دانشجویان و علاقمندان علوم اجتماعی

❇️ فلسفۀ روش و علوم اجتماعی
🖌 مدرس: حسین کمالوند

❇️ رویکردها و فنون تحقیق کیفی
🖌 مدرس: نشمین خضری

❇️ طرح تحقیق، نمونه‌گیری، اعتبار و پایایی، مقیاس‌ها، رویکردها و فنون تحقیق کمّی، و پردازش و تحلیل داده‌ها
🖌 مدرس: فؤاد عزتی

همراه با تمرین و تحلیل تست‌های کنکوریِ سالیان گذشته در مباحث مربوطه

طول کلّ دوره: 62 ساعت (31 جلسۀ دوساعته؛ دو روز در هفته)
🗒 ابتدای دوره: 10 مهر / انتهای دوره: نیمه دوم دی

🛃 آموزش آنلاین در بستر نرم‌افزار BigBlueButton

◀️ اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام (پیامک و تلگرام): 09363669369

🍀 کانال «کنکور دکتری علوم اجتماعی»:
telegram.me/elmazma_dr

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

29 Aug, 10:28


پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی pinned an audio file

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

29 Aug, 10:25


📢‌برگزاری دوره‌ی آنلاین و آفلاین:

«فلسفه علوم اجتماعی:
بنیادهای فلسفیِ تفکرِ اجتماعی»


🔺فلسفه علوم اجتماعی چیست و به ما چه کمکی می‌کند؟

🔺این کلاس برای چه کسانی مناسب است؟

🔺در طول ده جلسه (۹۰۰ دقیقه)، کدام سرفصل‌ها تدریس می‌شوند؟



منبع تدریس: کتاب «فلسفه علوم اجتماعی» نوشته یان کرایب و تد بنتون (نشر آگه).


‌ مدرس حسین کمالوند (دانشجوی دکتری جامعه شناسی نظری- فرهنگی/ دانشگاه  تهران) در این فایلِ صوتیِ ده دقیقه‌ای، به معرفی کلاس و برنامه‌ی درسی آن پرداخته است.

✳️‌برای کسب اطلاع از شیوه ثبت نام در این دوره، از طریق آیدی تلگرام @last_Flaneur_HK و یا از طریق ایتا، روبیکا و پیامک به شماره (09019200809)
پیام ارسال نمایید.

❗️ظرفیت باقی‌مانده: چهار نفر ❗️


🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی


🆔
@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

25 Aug, 17:03


📢‌برگزاری دوره‌ی آنلاین و آفلاین:

«فلسفه علوم اجتماعی: بنیادهای فلسفیِ تفکرِ اجتماعی»


♦️‌مدت زمان هر جلسه: ۹۰ دقیقه.

‌تعداد جلسات: ده جلسه.

📆 ‌تاریخ برگزاری: از یازدهم شهریور ماه (هر هفته: یکشنبه شب و سه‌شنبه شب).

🕣 ساعت برگزاری: ۱۹:۳۰ تا ۲۱.

‌شیوه برگزاری آنلاین: از طریق اسکایپ.

امکان ثبت نام آنلاین و آفلاین به‌صورت همزمان و غیرهمزمان وجود دارد (نیم ساعت پس از اِتمام کلاس، فایل صوتی جلسه، در کانالِ تلگرامِ مخصوصِ شرکت کنندگان منتشر می‌شود).

منبع تدریس: کتاب «فلسفه علوم اجتماعی» نوشته یان کرایب و تد بنتون (نشر آگه).


‌مدرس: حسین کمالوند (دانشجوی دکتری جامعه شناسی نظری- فرهنگی/ دانشگاه  تهران).

✳️‌برای کسب اطلاع از شیوه ثبت نام در این دوره، از طریق آیدی تلگرام @last_Flaneur_HK و یا از طریق ایتا، روبیکا و پیامک به شماره (09019200809)
پیام ارسال نمایید.



🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی


🆔
@last_Flaneur        ☜☜☜

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

25 Aug, 11:33


📚 چرا این کتاب مهم است؟
#حسین_کمالوند

🔹 به‌عنوان یک دانش‌آموزِ علاقه‌مند به تفکر پیرامونِ «بنیادهای فلسفیِ نهفته در بطن نظریه‌ها و سنت‌های فکریِ مختلف و متنوع در جامعه‌شناسی»، به دگرانی که نیز چنین دغدغه‌هایی دارند، پیشنهاد می‌کنم حتماً این کتاب را بخوانند. اندیشیدن به جامعه‌شناسی همراه با دغدغه‌های مطرح شده توسط کرایب و بنتون، فرصت مناسبی‌ست برای آشنا نمودن ذهنیت دانش‌آموزان با این ایده که پُشتِ هر سنت فکری و بینش تئوریک خاصی در معارف مختلف به‌صورت عام (و جامعه‌شناسی به‌صورت خاص)، خواسته یا ناخواسته، دانسته یا ندانسته، مجموعه‌ای از مفروضاتِ بنیادین (اعم از هستی‌شناسی و معرفت‌شناسی و...) نهفته است. این بنیادها، به‌مانند یک روح کلی در تمام سطوحِ دستگاه نظری‌ِ متفکران و سنت‌های مختلف (از بالا تا پایین) نهفته‌اند. شناخت این بنیادها، برخلاف ادعای تکنیک‌زدگانِ عَددپَرست، نه تنها کاری بیهوده و انتزاعی‌نگری و فلسفه‌بافی‌ نیست، بلکه اساساً چنین کاری (یعنی تأمل بر بنیادها)، حکایت از این دارد که انضمامی‌ترین و عینی‌ترین دستاوردهای پژوهشی نیز از کلان‌ترین، انتزاعی‌ترین و فلسفی‌ترین بن‌مایه‌ها گران‌بار و آبستن‌اند.

پَرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی

25 Aug, 10:21


✳️ فایل صوتی سخنرانی: «چرا فلسفه علوم اجتماعی اهمیت دارد؟»

♦️سخنران: حسین کمالوند

♦️مدت زمان: ۸۲ دقیقه

♦️برگزار شده با هماهنگی انجمن جامعه‌شناسی دانشگاه‌های یزد، شهید بهشتی، شیراز، خوارزمی، امام خمینی، گلستان، گیلان، سیستان و بلوچستان و شهید چمران اهواز (به‌ مناسبت هفته‌ی پژوهش)

♦️مورخه: شنبه ۲۵ آذر (۱۴۰۲)

🆔 آدرس کانال پرسه‌زنی‌هایی در جامعه‌شناسی


🆔
@last_Flaneur        ☜☜☜

2,642

subscribers

162

photos

2

videos