Ajna @ajnachakraa Channel on Telegram

Ajna

@ajnachakraa


Ajna brow or third eye chakra, is the sixth primary chakra

Instagram.com/kutastha.meditation.center

t.me/Kutasthaa

Ajna (English)

Welcome to Ajna, the Telegram channel dedicated to the exploration and activation of the Ajna brow or third eye chakra. This channel, with the username @ajnachakraa, is a space for individuals interested in diving deep into the realm of spirituality and self-discovery.

Who is Ajna? Ajna is known as the sixth primary chakra in the human body. Located between the eyebrows, it is often referred to as the third eye chakra due to its association with intuition, perception, and spiritual awareness. By focusing on this chakra, individuals can enhance their mental clarity, intuition, and inner wisdom.

What can you expect from this channel? Ajna offers a variety of resources and discussions related to the Ajna chakra. From guided meditations and chakra balancing techniques to insightful articles and videos, this channel is designed to help you deepen your understanding of the third eye chakra and its connection to overall well-being.

Whether you are a seasoned practitioner or new to the world of chakras, Ajna welcomes you to join this community of like-minded individuals. Connect with others who share a passion for spiritual growth and self-exploration. Discover the power of the Ajna chakra and unlock your true potential.

To stay updated on the latest content and discussions, be sure to follow Ajna on Instagram at instagram.com/kutastha.meditation.center and join the Telegram channel at t.me/Kutasthaa. Embark on a journey of self-discovery and spiritual awakening with Ajna. Let the wisdom of the third eye chakra guide you towards a deeper connection with yourself and the universe.

Ajna

07 Jan, 09:20


به خاطر داشته باشید که بزرگترین آزمون یک سالک معنوی قدرت کنترلی است که او در محیط خانواده‌ بر خودش اعمال می‌کند ، بخصوص اگر که در آن محیط ناهماهنگی وجود داشته باشد. اگر آرامش درونی شخص بتواند در خانه‌ی خودش ثبات و قدرت نشان دهد، و اگر او بر رفتار خصومت‌آمیز دیگران با ابراز مهری زیبا ، تزلزل‌ناپذیر و دایمی چیره شود، آنگاه او شاهزاده صلح و آرامش خواهد بود.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

26 Dec, 07:44


فراموش نکنید که زندگی زمینی فقط کاروانسرایی است که روح برای مدتی در آن اقامت می‌گزیند. آن را خیلی جدی نگیرید، چرا که دیر یا زود باید آن را ترک کنیم و به قلمروهای ناشناخته سفر کنیم. اما کماکان باید به حقیقت پایبند باشیم و به رنج و مصیبت پایان دهیم. حقیقت تنها از راه عشق به خداوند حاصل می‌شود.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

08 Nov, 13:41


مراقبه چیزی نیست ، جز منفک شدن از همه‌ چیز و یکی شدن با خداوند.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

06 Nov, 17:39


تنهایی و خلوت گزیدن بهای والا شدن است. در درون خود تنها باشید . زندگی بی‌هدف دیگران را دنبال نکنید. بیشتر به مطالعه کتاب‌های خوب بپردازید و مراقبه کنید. چیزهای بسیار خوب الهام بخش برای دانستن هست، با این وجود انسان وقتش را ابلهانه هدر می‌دهد. اگر تمرکز نکنید و بر طبق آموزه‌های خردمندانه‌ی بزرگان رفتار نکنید هیچگاه به شادمانی واقعی نمی‌رسید. اندیشه‌های آنها در نوشتارهای مقدس و کتاب‌های سرشار از حقیقت برای یاری به شما یادداشت شده‌اند. پس وقت خود را با جستجوهای پی در پی به دنبال هیجان تلف نکنید. هر از گاه اشکالی ندارد که به سینما بروید و کمی معاشرت کنید، اما اکثراً با خود خلوت گزینید. شادمانی متکی به مراقبه کردن و شناخت شخصیت‌های والا می‌باشد که از راه مطالعه‌ی اندیشه‌هایشان در کتاب‌ها، و معاشرت با کسانی که والامنش و مهربانند به دست می‌آید. از تنهایی و خلوت با خود لذت ببرید، اما هنگامی که خواستید با دیگران بیامیزید، با عشق و دوستی با آنها باشید، تا آن اشخاص شما را فراموش نکنند، و همیشه به یاد داشته باشند که شخصیتی را ملاقات کرده‌اند که برایشان الهام‌انگیز بوده و ذهنشان را معطوف به خداوند کرده است.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

17 Oct, 07:26


هنگامی که آزمون‌های من بسیار دشوار هستند ، من اول در درون ، سعی به درک خود می‌کنم. شرایط خارجی را مقصر نمی‌شمارم و سعی نمی‌کنم کس دیگری را اصلاح کنم. اول به درون می‌روم. سعی می‌کنم دژ درونی روح خود را پاکیزه گردانم و موانع را از سر راه تجلیِ روح همه-قادر و همه-دانای خود بردارم. این راه موفقیت‌ در زندگی است.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

15 Oct, 05:50


همچون خداوند که نگاهش بجای تمرکز بر کمبود های ما ، بر روح ما ، خویشتن راستین ما است، ما نیز می توانیم در افراد خانواده ، دوستان و دیگرانی که در ارتباط هستیم بر خوبی هایشان تمرکز کنیم و اینچنین است که هشیاری خود را وسعت داده و روح احترام و تقدس را در همه ارتباطات خود پرورش می دهیم.

-چیداناندا

@ajnachakraa

Ajna

03 Oct, 17:33


از نگرش منفی به زندگی خودداری کنید. چرا با وجود این همه زیبایی در اطراف خود ، به  گنداب‌ها خیره شویم؟ حتی به بهترین شاهکارهای هنری، موسیقی و ادبی می‌توان ایراد گرفت. اما آیا بهتر نیست که بجای ایراد گرفتن ، از زیبایی و شکوه آنها لذت ببریم؟
زندگی هم سوی مثبت و روشن دارد و هم سوی منفی و تاریک ، زیرا دنیای نسبیت از نور و سایه ساخته و پرداخته شده است. اگر بگذارید که افکارتان به سوی ناخوشایند و مضر زندگی متمرکز گردد ، شخصیت زشتی پیدا خواهید کرد. در هر چیزی به نیکی‌های آن بنگرید تا کیفیت زیبایی و نیکی را به خود جذب نمایید.

- پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

30 Sep, 20:53


بیهوده سخن راندن باعث می‌شود که انسان عشق و ارادت خود به خداوند را از دست بدهد. باعث بی‌قراری ذهنی می‌شود و این حالت ذهن را از خداوند دور می‌کند.

حرف زدن با مردم نیاز به صدا و تارهای صوتی دارد. گفتگو با خداوند سکوت می‌طلبد. کسانی که زیاد حرف می زنند با خداوند نیستند. آنها در فکر خود زمان بسیار کمتری برای او دارند.

کسانی که در باطن با خدا گفتگو می‌کنند، در ظاهر ساکت ترند. محیط اطرافشان هر چه باشد، معمولاً ساکت‌تر هستند. مرید حرف‌های زیادی برای گفتن به خداوند دارد، اما با دیگران حرف زیادی برای گفتن ندارد. وقتی آن کسانی که حرف‌های زیادی برای گفتن با خداوند دارند، لب به سخن می‌گشایند، سخنانشان از خداوند و سرشار از حکمت و ادراک است.

وقتی که درک خداوند برایتان شروع می‌شود، دیگر برای چیزهای بیهوده وقت ندارید. می‌خواهید تنها باشید، تنها با خداوند، و نمی‌خواهید یک لحظه گرانبهای بودن با او را بیهوده از دست بدهید. چنین مریدی حتی وقتی که به کاری مشغول است هرگز از درک عشق به خداوند غافل نیست.

بیهوده پرحرفی کردن باعث می‌شود که انسان ارادت به خداوند را از دست بدهد. بی قراری ذهنی بوجود آورده و ذهن را از خداوند دور می‌کند. سعی کنید بی وقفه ذهن خود را معطوف به خداوند کنید. همیشه با او باشید. یاد حضور او را تمرین کنید. وقت خود را تلف نکنید.

- شری پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

26 Sep, 16:40


توانایی در دوست داشتنِ زلال و بی قید و شرط از مراقبه کردن حاصل می‌شود ، از عاشقِ خداوند بودن و در سکوت ، با او ، به زبان دل گفتگو کردن. من فکر نمی‌کنم لحظه‌ای از زندگی من باشد که من با خداوند حرف نزنم. خیلی نگران این نیستم که او با من حرف بزند یا نه. شاید من در این تفکر عجیب باشم. اما فقط آگاهم به این که از گفتگوی درونی با خداوند شادمانی زیادی حاصل می‌شود و گاهی به ناگاه جریانی عظیم از عشق الهی و وجد و شعف یا حکمت او به هشیاری من جاری می‌گردد. آنگاهست که من می‌دانم: «این تو هستی که به من آنچه را می‌دهی که در این زندگی به دنبالش هستم. »

شری دایاماتاجی

@ajnachakraa

Ajna

22 Sep, 17:10


اولین اثبات حضور خداوند در خود، آرامشی توصیف‌ناپذیر است. این آرامش به شعفی متحول می‌شود که در تصور انسان نمی‌گنجد. زمانی که به مبدأ حقیقت و حیات دست یابید، تمامی طبیعت به شما پاسخ می‌دهد. با یافتن خداوند در درون، او را در برون، در همه انسان‌ها و در هر وضع و موقعیتی خواهید یافت.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

04 Sep, 14:14


کلام انسان روح خداوند در اوست. کلام گفتاری انسان اصواتی تشکیل یافته از ارتعاشات افکار او هستند ؛ افکار ارتعاشاتی هستند که یا از حس منیت و یا از روح ارسال می‌شوند. هر کلامی که از دهان شنیده شود بایست سرشار از ارتعاشات معنویت روح انسان باشد. اگر کلام انسان پر از نیروی معنوی نباشد، خالی از حیات می‌گردد. پرحرفی ، غلو کردن ، دروغ پردازی ، اینها کلام را بسان فشنگهای کاغذی که از تفنگ اسباب ‌بازی بیرون می‌جهد بی‌فایده و ناکارا می‌سازند. احتمال آن که سخنان و نیایشهای اشخاص پُرحرف و یا نادرست موجب تغییرات مفیدی در روند امور شوند بسیار کم است. کلام انسان نه تنها بایست ادا کننده حقیقت باشد ، بلکه باید بیان ادراک و تحقق قطعی او باشد. کلام بدون نیروی معنوی روح همچون غلاف بدون ذرت می‌ماند.

پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

26 Aug, 23:16


قدیس بزرگی گفته است: "پروردگارا ، برایم تفاوتی نمی‌کند که کجا باشم ، اما مرا به عذابِ فراموشی نسبت به خودت دچار مکن". هیچ مجازاتی بدتر از این نیست. مسیح گفت:ناقص به این دنیا آمدن بهتر است تا غفلت از حضور خداوند. از تماس با خداوند همه‌ی رنج‌ها و عذاب‌ها ناپدید می‌گردند.

پاراماهانسا یوگاناندا / جستجوی جاودانه انسان

@Ajnachakraa

Ajna

10 Aug, 14:13


هر نوع کرداری ، چه مثبت و چه منفی در فضای اختری ارتعاش تولید می‌کند. این ارتعاشات همیشه و در همه جا وجود دارند.اگر با کسانی زندگی یا معاشرت کنید که مرتکب کردار اشتباه می‌شوند ، هر اندازه هم کوشش کنید که از آن دوری کنید ، مغناطیس ارتعاشاتِ کردار اشتباه آنها را حس می‌کنید. افرادی که ذهنیت ضعیف دارند، به هر وسیله که شده باید از معاشرت با آنهایی که عادات بد دارند ، دوری جویند. تنها اشخاص قوی می‌توانند با چنین افرادی معاشرت کنند و به آنها کمک کنند ، بدون آن که خود تحت تأثیر بدی آنها قرار گیرند. این یک قانون است. اگر کسی مشروبات الکلی مصرف می‌کند و جاذبه‌ی این عادت او قوی‌تر از اراده شما در پرهیز از مصرف الکل باشد ، با او معاشرت نکنید. وقتی با افرادی معاشرت می‌کنید که دارای عادات مضر هستند ، باید مطمئن شوید که نیروی جاذبه شما برای نیکی ، از جاذبه‌ی آنها برای بدی بیشتر است. آموزگاران و اصلاح‌طلبانی که ابتدا خود را با پرورش جاذبه معنوی ، حفاظت نمی‌کنند ، قربانی ارتعاشات منفی کسانی می‌شوند که سعی به یاری دارند.

پاراماهانسا یوگاناندا

Ajna

10 Aug, 14:05


با ملاحظه‌ بودن با دیگران را هم در گفتار و هم در کردار خود تمرین کنید؛ و وقتی وسوسه می‌شوید که با تندی با کسی برخورد کنید، این میل ناگهانی را در خود کنترل کنید و به جایش با آرامش صحبت کنید. هیچگاه نگذارید که کسی سخن تند از شما بشنود. اگر از شما سئوالی شد، از بیان حقیقت نترسید؛ اما هیچگاه افکار خود را بر دیگران تحمیل نکنید. به یاد داشته باشید که نامیدن شخص کور، کور و یا شخص بیمار، بیمار، اگرچه ممکنست بیان واقعیت باشد، اما بهترست که با چنین صراحتی بیان نشود. هنگامی که در گفتار خود مهربانی و ملاحظه به کار می‌برید، به دیگران کمک می‌کنید که روحیه‌ی قویتری پیدا کنند و احساس بهتری کنند.

پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

05 Aug, 18:09


هر کسی که خداوند را براستی و هرچند کوتاه دریافته باشد دیگر هرگز همان شخص سابق نخواهد بود و هرگز نمی‌تواند مانند قبل به هشیاری محدود دنیوی راضی باشد. نه اینکه دنیا و یا لذات سالمش را احساس نکنید، بلکه آگاهی‌تان از بیرون ، به سوی درونیِ واقعیت جهت می‌یابد.

مرینالینی ماتا

@ajnachakraa

Ajna

04 Aug, 04:03


تمرین و پرورش عادت به حرف زدن درونی با خداوند و ابراز عشق به او نه تنها برای کسانی است که در صومعه‌ها زندگی می‌کنند، بلکه برای همه مردمی است که در دنیا زندگی می‌کنند. این کار عَمَلی است. کمی کوشش لازم دارد. تمامی عاداتی که تا کنون در خود پرورش داده‌اید کارهایی بوده‌اند که به کرات انجام دادید، چه به نحو فیزیکی و چه ذهنی، تا اینکه آنها به صورت طبیعت دوم شما درآمدند. اما برای بوجود آوردن آنها از یک نقطه باید شروع می‌کردید. اکنون زمانش رسیده که آن نوع کردار و افکاری را آغاز کنید که عادت به گفتگو با خداوند در سکوت را در شما پرورش می‌دهد.

شری دایاماتاجی

@ajnachakraa

Ajna

27 Jul, 10:06


خداوندا ، به من قدرت اراده ده تا عادتهای اشتباه را ، که جاذب ارتعاشات شر می‌باشند ، از خود برانم و عادتهای نیک را ، که جاذب ارتعاشات نیک هستند ، در خود شکل دهم.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

20 Jul, 08:28


تنهایی و خلوت گزیدن بهای والا شدن است

در درون خود تنها باشید. زندگیِ بی‌هدف دیگران را دنبال نکنید. بیشتر به مطالعه کتابهای خوب بپردازید و مراقبه کنید‌. چیزهای بسیار خوب الهام‌بخش برای دانستن است، با این وجود انسان وقتش را ابلهانه هدر می‌دهد. اگر تمرکز نکنید و بر طبق آموزه‌های خردمندانه‌ی بزرگان رفتار نکنید، هیچگاه به شادمانی واقعی نمی‌رسید. اندیشه‌های آنها در نوشتارهای مقدس و کتابهای سرشار از حقیقت برای یاری به شما یادداشت شده‌اند.
پس وقت خود را با جستجوهای پی در پی به دنبال هیجان تلف نکنید. هر از گاه اشکالی ندارد که به سینما بروید و کمی معاشرت کنید ، اما اکثراً با خود خلوت گزینید‌. شادمانی انسان متکی به مراقبه کردن و شناخت شخصیت‌های والا می‌باشد که از راه مطالعه‌ی اندیشه‌هایشان در کتاب‌ها ، و معاشرت با کسانی کسب می‌شود که والامنش و مهربان هستند. از تنهایی و خلوت با خود لذت ببرید , اما هنگامی که خواستید با دیگران بیامیزید ، با عشق و دوستی با آنها باشید ، تا آن اشخاص شما را فراموش نکنند ، و همیشه به یاد داشته باشند که شخصیتی را ملاقات کرده‌اند که برایشان الهام‌انگیز بوده و ذهن‌شان را معطوف به خداوند کرده است.


-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

13 Jul, 13:26


به یاد داشته باشید که اگر امروز انسانی بهتر از روز پیش نشده‌اید یعنی که در سلامتی، آرامش فکر و شادمانی روح پسرفت کرده‌اید. به چه علت؟ برای اینکه بر کردار خود حاکم نیستید. خود شما عادات خود را بوجود آورده‌اید ، پس می‌توانید آنها را نیز تغییر دهید. اگر ذهنیت غلط داشته‌اید ، تصمیم بگیرید که با اشخاص نیک معاشرت کنید و به مطالعه و مراقبه بپردازید. تغییر معاشرین تاثیر بسزایی دارد. وقتی به اینجا می‌آیید ، حتی برای چند ساعت ، ذهنیت‌تان عوض می‌شود؛ و آرامش نشاط‌انگیزی را حس می‌کنید. وقتی که به مجالس رقص و میهمانی می‌روید احساس ناامنی ، عصبی بودن و هیجان می‌کنید. بعد از آن اگر وارد فضای متفاوت و آرام‌تری بشوید ، مجدداً حس آرامش به شما دست می‌دهد. بزرگ‌ترین نفوذ در زندگی ، حتی بالاتر از قدرت اراده‌تان ، تاثیر محیط بر شماست. اگر لازم است، آن را تغییر دهید. تا زمانی که از نظر ذهنی قوی نشده‌اید ، نمی‌توانید بدون تاثیر یک محیط خوب ، آن شخصیتی بشوید که می‌خواهید. وقتی که در تلاش برای بهتر شدن به مشکل برمی‌خورید، بایست معاشرین معنویت‌گرا و سایر عوامل روحیه‌بخش را برگزینید.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

09 Jul, 18:46


در حین کار کردن ، هر از گاه مکث کنید و از خود بپرسید:
هشیاری من کجاست ؟
ذهن من آیا در سکوت و در درون متوجه خداوند است، یا در لابلای افکار بیرونی گم شده است؟
اگر شما مراقبه کنید و سعی کنید در حین فعالیت ذهن خود را بر خداوند متمرکز نگه دارید ، خواهید دید که زندگی شما بطور خودکار تعادل پیدا می کند و به فردی آرام تر تبدیل می شوید ، کسی که نه از روی احساسات ، بلکه از مرتبهٔ عمیق تر سکوت درونی عمل میکند.

👤شری دایاماتاجی

@ajnachakraa

Ajna

03 Jul, 16:34


هنگامی که آزمون‌های من بسیار دشوار هستند ، من اول در درون ، سعی به درک خود می‌کنم. شرایط خارجی را مقصر نمی‌شمارم و سعی نمی‌کنم کس دیگری را اصلاح کنم. اول به درون می‌روم. سعی می‌کنم دژ درونی روح خود را پاکیزه گردانم و موانع را از سر راه تجلیِ روح همه-قادر و همه-دانای خود بردارم. این راه موفقیت‌ در زندگی است.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachakraa

Ajna

28 Jun, 18:46


اشخاصی را که با آنها مشکل دارید در دیده تصور خود در هاله‌ای از نور الهی ببینید، و عمیقا دعا کنید، «خداوندا ، آنها را از صلح و هماهنگی سرشار کن، و تکرار کنید صلح و هماهنگی، صلح و هماهنگی….» این را برای مدت یک دقیقه تکرار کنید. سپس خودتان را در دیده‌ی درون تصور کنید که از نور الهی احاطه شده‌اید و دعا کنید، «خداوندا، مرا از صلح و هماهنگی سرشار کن، صلح و هماهنگی...صلح و هماهنگی….» و این را به مدت ۱۵ ثانیه تکرار کنید. کل این تمرین را پنج مرتبه در روز انجام دهید، و خواهید دید که تغییری در مسیر صلح و هماهنگی در آن اشخاص نیز خود شما رخ خواهد داد.

-پاراماهانسا یوگاناندا

@ajnachamraa

Ajna

22 Jun, 17:18


چگونه مراقبه کردن را در برنامه وظایف بسیاری که در روز داریم بگنجانیم؟

اوشا: وقتی ما براستی میل به انجام کاری را داشته باشیم، معمولا راهی پیدا می‌کنیم که آن کار را انجام دهیم. بخصوص اگر با گام‌های کوچک آن را آغاز کنیم. شری دایاماتا همیشه مریدان را به مراقبه کردن تشویق می‌کرد ، و می‌گفت حتی اگر شده هر روز برای پنج دقیقه مراقبه کنید. زیرا وقتی که با پنج دقیقه شروع می‌کنید، و آرامش زاده از مراقبه را تجربه می‌کنید، بتدریج می‌خواهید که  وقت بیشتری را به آن اختصاص  بدهید. چون می‌بینید که نمی‌توانید بدون آن زندگی کنید. می‌توانید صبح ها ۲۰ دقیقه یا  نیم‌ساعت زودتر از خواب بیدار شوید ، و پیش از شروع روز خود زمانی را به خلوت و مراقبه سپری کنید. اگر در روز ساعتی را برای صرف نهار دارید ، می‌توانید ۱۰ دقیقه‌ی از آن را صرف مراقبه کنید. شب پیش از خوابیدن ، می‌توانید ۱۵ یا ۲۰ دقیقه
را به مراقبه بگذرانید و با ذات واقعی خود ارتباط برقرار کنید و تنش‌های روز را از خود بیرون کنید. همین یک تمرین ساده شما را قادر می‌سازد که با تنش‌ها و فشارهای روزانه با آرامش و تعادل بیشتری مواجه گردید.

📖مجله SRF

@Ajnachakraa

Ajna

18 Jun, 13:34


«در درون خود برای هر کسی که می‌بینید دعا کنید. لازم نیست دعای طولانی باشد. فقط آن شخص را در پرتوی الهی تجسم کنید و از خدا بخواهید: "خدایا این شخص را مورد لطف و رحمت خودت قرار ده."

-سوامی آنانداموی گیری

@ajnachakraa