كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي @newnewss Channel on Telegram

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

@newnewss


Telegram : @AnitaShahpouri
Instagram: @AnitaShahpouri
Linkedin : @AnitaShahpouri
Twitter: @AnitaShahpouri
رتبه اول گوگل پلاس در ايران با ٣٦٠ ميليون بازديدكننده از سراسر دنيا
https://plus.google.com/u/0/+AnitaShahpouri
ساير كانال ها
@Bestplus @Anitaaplus

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي (Persian)

با خوش آمدید به کانال تلگرام 'تکنولوژی ، مدیریت ، بازاریابی'. در اینجا شما می‌توانید از آخرین اخبار و مطالب مرتبط با تکنولوژی، مدیریت و بازاریابی با خبر شوید. اگر به دنبال اطلاعات جدید و موثق در زمینه‌های مختلف علاقه‌مند هستید، این کانال مناسب برای شماست. کانال 'تکنولوژی ، مدیریت ، بازاریابی' تحت مدیریت کاربری @newnewss فعالیت می‌کند و اطلاعات آن برای علاقه‌مندان به این حوزه‌ها بسیار ارزشمند است. این کانال به شما فرصتی می‌دهد تا از تخصص و تجربه‌ی منحصر به فرد مدیریت، تکنولوژی و بازاریابی استفاده کنید. برای ارتباط با مدیر کانال و دریافت اطلاعات بیشتر، می‌توانید از لینک‌ها و آی‌دی‌های زیر استفاده کنید: Telegram: @AnitaShahpouri Instagram: @AnitaShahpouri Linkedin: @AnitaShahpouri Twitter: @AnitaShahpouri Google Plus: https://plus.google.com/u/0/+AnitaShahpouri همچنین، می‌توانید کانال‌های دیگری که وابسته به این حوزه‌ها هستند را نیز دنبال کنید: @Bestplus @Anitaaplus با عضویت در کانال 'تکنولوژی ، مدیریت ، بازاریابی'، اطلاعات به روز و کاربردی در زمینه‌های مختلف را به صورت رایگان دریافت خواهید کرد. منتظر حضور شما در این کانال مفید و ارزشمند هستیم.

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

18 Nov, 06:00


رهبرانی که گوش‌هایشان برای شنیدن باز نیست، در نهایت با افرادی دوره می‌شوند که حرفهای به درد بخوری برای گفتن نخواهند داشت.


👤اندی استنلی

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

17 Nov, 17:05


ذغال‌های خاموش رو کنار ذغال‌های روشن میذارن تا روشن بشن!
حکایت قرار دادن کارمندای کم‌تجربه در کنار مدیران کاربلد و باتجربست؛
فقط حواستون باشه اگه روشن شدین یادتون نره کی روشنتون کرد!

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

11 Nov, 15:01


💥 افراد با دانش بالاتر ممکن است در فروش عملکرد بدتری داشته باشند؟!

برای درک چرایی این موضوع بایستی با مفهوم نفرین دانش ( Curse of knowledge) آشنا شویم.

بر این اساس، وقتی کسی در مورد موضوعی اطلاعات زیادی داری قادر به ارتباط با شخصی که در مورد آن موضوع اطلاع ندارد٬ نیست!

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

11 Nov, 14:57


💥اگر شما چیز جدیدی ابداع کرده اید
اما روش موثری برای فروش آن ابداع نکرده اید، شما یک کسب و کار بد دارید -
بدون توجه به آن که محصول شما چقدر خوب است.

پیتر ثیل

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

11 Nov, 14:56


💥روی ارزش یک سهام متمرکز شوید

زیرا اکثر سرمایه‌گذاران روی روندها و چشم اندازها متمرکز می شوند.

سر جان تمپلتون

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

11 Nov, 14:56


دقیقا دو نوع کسب و کار در دنیا وجود دارد.

کسب و کارهایی که کاملا رقابتی هستند

و کسب و کارهایی که مونوپولی (انحصاری) هستند.

پیتر ثیل

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

04 Nov, 04:48


💥پایان دوران ساختمان اداری

ست‌گادین


انصافاً «دفتر کار»، پدیده‌ای مدرن است. ما کارهایمان را هزاران سال، بدون وجود «دفتر کار» انجام داده‌ایم.

«دفتر کار» بمدت یک قرن، اتاق کوچک ساده‌ای در کنار کارخانه یا مغازه بود. جایی در طبقه‌ی بالای یک نانوایی، محوطه‌ی انبار یا اتاقی در کارخانه‌ی ریخته‌گری. ویژگی اصلی «دفتر کار»، نزدیکی‌اش به محل کار بود.

ولی در ۵۰ سال اخیر، کارمندان دفتری، به طور روزافزونی، هرگز حتی روی کارخانه را هم نمی‌بینند.

فرهنگ «دفتر کار»، خود‌به‌خود داشت به چیزی تبدیل می‌شد با لایه‌ای از کارمندان که حامی کارمندان دیگرند و آنها نیز حامی کارمندانی بودند که به افزایش بهره‌وری کارخانه کمک می‌کردند. هر کارخانه‌ای که فکرش را بکنید.

فرهنگ «دفتر کار»، بر اساس مجاورت فیزیکی شکل گرفت. به دلیل وجود ارتباطات کتبی بسیار زمان‌بَر (مثلاً یک هفته برای یک نامه) و ارتباطات الکترونیک ضعیف، ما اقدام به ساختن «ساختمان‌های اداری» متشکل از لایه‌هایی از سلسله‌مراتبِ در حال تکامل کردیم. ما حتی جایی را به نام «دفتر گوشه» برای مدیران اجرایی ساختیم تا موقعیت فیزیکی مناسبی از جهت دریافت اطلاعات و اعمال قدرت داشته باشیم.

ولی بعد، کارخانه بازهم دورتر شد. اکثر مدیران عامل شرکت‌های بزرگ، هرگز حتی از همه‌ی کارخانه‌ها، خرده‌فروشی‌ها یا مراکز توسعه‌شان، بازدید هم نکرده بودند. یعنی اگر تعداد کارخانه‌های شما از یک تعدادی بالاتر می‌رفت، به این معنا بود که اهمیتی ندارد کجا مدیریت می‌کنید. چون بالاخره در اکثر آنها حضور نخواهید داشت.

و بعد، ایمیل، ارتباطات کتبی را پررنگ‌تر و سریع‌تر کرد. پیام‌رسانی بدون نیاز به همزمان‌سازی، زمان را از معادلات حذف کرد.

و بعد، Zoom به این معنا بود که مکان نیز اهمیت زیادی ندارد.

در ۱۸ ماه گذشته، خیلی از ما احساس جدا‌افتادگی از دفتر کارمان را داشته‌ایم. با اینحال، اینکه خیلی از سیستم‌ها چقدر سریع‌تر و موثرتر شده‌اند، به راحتی از نظرها دور ماند. حالا، این سیستم ارتباطات نیست که ما را عقب نگه می‌دارد، بلکه این عدم تمایل ما به تغییریافتن در هماهنگی با همکاران‌مان است.

برخی از سازمان‌ها خود را با کار اجباری در خانه، از طریق برگزاری جلسات بی‌پایان Zoom انطباق دادند. روشی برای حضور، آنهم با تکنولوژی بالا. ولی دیگران از این فرصت برای خلق مراکز تصمیم‌گیریِ چابکِ وظیفه‌گرا(task oriented) و ایجاد هاب‌های ارتباطی که هیچ محدودیتی از نظر مجاورت فیزیکی ندارند، استفاده کردند.

چهل سالِ گذشته به ما آموخته است که آن تکنولوژی که بیشترین اختلال را در کار صنایع ریشه‌دار ایجاد می‌کند، سرعت است. سرعت ارتباط با همکاران، با تأمین‌کنندگان و بیشتر از همه، با مشتریان. سرعت تصمیم‌گیری، نادیده‌گرفتن هزینه‌های هدررفته و اقدامات هماهنگ. اینترنت باعث پیشرفت همه‌ی این‌ها شد و ما تازه متوجه شده‌ایم که «ساختمان اداری»، همه‌ی این موارد را عقب نگه داشته بود.

بسیاری از مردم به عنوان موجودات اجتماعی، احتیاج خیلی بیشتری برای رفتن به یک مکان، عضوشدن در یک گروه، احساس تعلق‌داشتن و یافتن معنا دارند. ولی اصلاً معلوم نیست که «ساختمان‌های اداری» متعلق به دوران ۱۹۵۷ بهترین روش برای حل این مسائل مردم باشند.
ترجمه از مصطفی منبری

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

04 Nov, 04:46


💥در نابالغی تبلیغ نکنید.

وقتی بستر و زیرساخت برند شما هنوز سر و شکل نگرفته و خام است تبلیغات نکنید. وقتی هنوز کودک نابالغ شما به بلوغ نرسیده تبلیغات نکنید‌. خیلی عجیب است

1⃣ کیس شماره یک:
یک شرکت فرش بزرگ وارد تبلیغات رسانه ای می گردد پرحجم و پر ترافیک بعد از کلی هزینه و به کار گرفتن سلبریتی گران و مشهور تازه یادش می افتد که مشتری من را کجا پیدا کند و شماره تماسی هم که دارد یا همیشه اشغال است یا کسی پاسخگو نیست. وعده سر خرمن و غیره و غیره
خروارها پول را با تبلیغات حجیم دور می ریزد.‌

2⃣ کیس شماره دو:
چون هزینه هاي تبلیغات هزار میلیاردی است، یک شرکت بزرگ نوشیدنی و لبنیات مواد غذایی، با صدا و سیما وارد تبلیغات درصدی مشارکتی می گردد در واقع با صدا و سیما و رسانه دارها شریک می شود و تهاتر می کند شروع به تبلیغات گسترده خفن و شدید می کند آنقدر که مخاطبان بالا می آورند از بس که هر شبکه ای می زنند تبلیغات آن شرکت را می بینند.

ولی هنوز ناوگان توزیع ایراد دارد مدیران وفاداری ندارد کارکنان اخراج و استخدام می گردند تردد افراد و منابع انسانی در آن زیاد است هر روز مدیر عوض می کنند هر روز یک تصمیم هر روز یک سیاست قیمت ها ثبات ندارد و غیره و غیره ...
خوب هنوز در درون شرکت خودت کلی مشکل داری
چرا تبلیغ می کنی؟
تبلیغ نکن

3⃣ کیس شماره سه:

یک‌ شرکت باز هم مواد غذایی با صدا و سیما وارد تبلیغات درصدی می شود. تبلیغات حجیم و خروارها شعر و آهنگ و غیره
ولی کیفیت محصول داخل بسته بندی به شدت ضعف دارد
مشتری بار اول می خرد بار بعدی پشت دستش را داغ می کند که دیگر حتی امتحانش نکند.
چرا بالغ نشدی تبلیغ می کنی؟

4⃣ کیس شماره چهار:

رسانه ها بیلبورد ها و پل ها بسیار گران است آنتن صدا و سیما هم پرهزینه هر ثانیه چند صد میلیون شرکت صنعتی با رسانه دارها وارد معامله تهاتر می گردد
شروع به تبلیغات کیلویی و خرواری می کند.

مشتری برای خرید وارد بازار مرکزی می شود بدترین حرف ها برعکس تمام تبلیغات که در رسانه ها دیده شده به گوش می رسد حتی فروشنده بازار با مدرک و سند و تست محصول می گیرد در مقایسه با برندی که تبلیغات ندارد
مشتری شاخ در می آورد از دروغ های شاخدار و غیره و غیره


مدیران این شرکت ها باید بدانند که مشتریان هوشمند شده اند
بدانند وقتی درون خودشان با کوهی از مشکلات دست و پنجه نرم می کنند وقتی بستر و زیرساخت برند شان استوار نیست در نابالغی تبلیغ نکنند.
به زبان علمی وقتی IMC plan برنامه ارتباطات بازاریابی یکپارچه ندارند تبلیغ نکنند.

لطفا برای برندسازی و تبلیغات اول از درون شرکت خود شروع کنید.

منبع با تخلیص: کتاب مدیریت و مهندسی برند، دکتر علی خویه

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

27 Oct, 07:18


چارلز برانسون ، یکی از خطرناکترین زندانی های جهان است.
از سال 1974 تا به همین لحظه به دلیل رفتارهای خشن ، 120 بار به زندان های مختلف منتقل شده ، 20 بار به نگهبان ها حمله کرده و 11 بار زندانی های دیگه رو در ازای شرایط بهتر در زندان ، گروگان گرفته. (توییتر: مَهدی مُحرَز )
وقتشه چارلز برانسون #سازمان خود را بشناسید و آزادش کنین.
سعی کنین حین #جذب_نیرو ، به دلیل خوشایند فلانی و عمه زای بمانی، چارلزها رو استخدام نکنین چون مجبور میشین جورش رو بکشین یا بهش باج بدین تا شرکت و پرسنل خودتون رو از دستش نجات بدین.
اینها سازمان رو گروگان میگیرن، به نیروهای تلاشگر سازمان حمله میکنن تا ضعفهاشون خیلی عیان نشه، احتمالا باند خودشون رو می سازن و در سازمان غیر رسمی خودشون، سیاست‌های عجیب غریبی رو پیاده میکنن
از لینکداین مصطفی فراهانی
@Newnewss

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

25 Oct, 06:36


💥چگونه بر ۸ هزار نفر تاثیر بگذاریم؟

بر اساس آنچه که در کتاب
Connected, The Surprising Power of Our Social Networks and How They Shape Our Lives

از James H. Fowler آمده است، روابط اجتماعی ما با دیگر انسان­ ها تاثیر زیادی بر روحیه، روابط، گرایش سیاسی و اجتماعی ما دارند.

نه تنها دیگران بر ما تاثیر می گذارند و زندگی ما را شکل می دهند، بلکه ما نیز به صورت متقابل بر آن ها تاثیر می گذاریم.

کریستاکیس و فولر با محاسبات ریاضی و تحلیل آن نشان می دهند که اگر هر یک نفر از ما با ۲۰ نفر (متشکل از ۵ دوست، ۱۰ عضو خانواده و ۵ همکار) رابطه داشته باشیم، تا ۸،۰۰۰ نفر را تحت تاثیر قرار خواهیم داد.

بدین ترتیب به عنوان جزئی از یک شبکه اجتماعی، مدام در حال تعامل با سایر اجزا هستیم و قسمتی از یک موجود بزرگتر می شویم. ما متصل هستیم!
/علم بازار

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

25 Oct, 06:33


جایی که باید قاطع بود...

بسیاری از سازمانها درگیر حفظ ۱۰ درصد از کارکنان ضعیفی هستند که مدیران به دلیل ملاحظه یا خجالت آنها را کنار نمی‌گذارند.

غافل از اینکه حفظ شغل برای این ۱۰ درصد، انگیزه کار و انرژی آن ۹۰ درصد افراد مستعد و سخت‌کوش و اثربخش را از آنان می‌گیرد و در بلندمدت همه کارکنان شغل خود را از دست خواهند داد.
جک ولش

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

23 Oct, 17:48


ربات های به درد بخور تلگرام که میتونین ازشون استفاده کنین :

1- ربات Ytranslatebot :
هر متن انگلیسی که دارید رو به این ربات بدید. مثل آب خوردن براتون ترجمه میکنه.

2- ربات dropmailbot :
برای ساخت اکانت فیک ایمیل برای جاهایی که ازتون ایمیل میخواد میتونید هر تعداد ایمیل موقت
که خواستید بسازی

3- ربات VoiceShazam :
با این ربات میتونید وقتی یه تیکه از یه جایی میشنوید و نمیدونید اسمش چیه به صورت ویس بگیرید و براش بفرستید تا کمتر از یک دقیقه براتون آهنگ رو بفرسته...

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

23 Oct, 17:26


💥اکثر آزادیخواهان نگران دولت هستند اما نگران کسب و کارها نیستند.

من فکر می کنم ما باید همانطور که نگران دولت هستیم ، نگران کسب و کارها باشیم.
جان پری بارلو

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

21 Oct, 16:50


تنها مهارتی که در قرن بیست و یکم مهم خواهد بود، مهارت یادگیری مهارت های جدید است./پیتر دراکر

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

19 Oct, 14:05


چرا رهبری کردن سخت است؟

جان مکسول می‌گوید:
رهبران بایستی به اندازه کافی با دیگران نزدیک باشند تا با آنها ارتباط برقرار کنند

و به اندازه کافی جلوتر از آنها باشند تا بتوانند به آنها انگیزه بدهند

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

14 Oct, 17:17


Top 10 Sites for your career
1. Linkedin
2. Indeed
3. Naukri
4. Monster
5. JobBait
6. Careercloud
7. Dice
8. CareerBuilder
9. Jibberjobber
10. Glassdoor

10 Tech Skills in demand

1. Machine Learning
2. Mobile Development
3. SEO/SEM Marketing
4. Data Visualization
5. Data Engineering
6. UI/UX Design
7. Cyber-security
8. Cloud Computing/AWS
9. Blockchain
10. IOT

11 Sites for Free Online Education

1. Coursera
2. edX
3. Khan Academy
4. Udemy
5. iTunesU Free Courses
6. MIT OpenCourseWare
7. Stanford Online
8. Codecademy
9. ict iitr
10 ict iitk
11 NPTEL

10 Sites to learn Excel for free

1. Microsoft Excel Help Center
2. Excel Exposure
3. Chandoo
4. Excel Central
5. Contextures
6. Excel Hero b.
7. Mr. Excel
8. Improve Your Excel
9. Excel Easy
10. Excel Jet

10 Sites to review your resume for free

1. Zety Resume Builder
2. Resumonk
3. Resume dot com
4. VisualCV
5. Cvmaker
6. ResumUP
7. Resume Genius
8. Resumebuilder
9. Resume Baking
10. Enhancy

10 Sites for Interview Preparation

1. Ambitionbox
2. AceThelnterview
3. Geeksforgeeks
4. Leetcode
5. Gainlo
6. Careercup
7. Codercareer
8. InterviewUp
9. InterviewBest
10. Indiabix

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

14 Oct, 10:08


هیچ کارمندی یه روزه از محیط و شرایط کاریش دلسرد و بیانگیزه نمیشه؛
به جای جملات قشنگ و انگیزشی، ببینید کجا وعده و وعید الکی دادید و انتظارات معقول پرسنلتون رو برآورده نکردید.

لطفاً
بیتفاوت نباشید.
ویکی تجربه

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

11 Oct, 12:20


💥ابزارهایی برای کمک به تولیدکنندگان محتوای انگلیسی


این ۴ تا سایت میتونه خیلی بی دقتی هاتونو کم کنه، سرعتتونو بالا ببره و خلاصه کارتونو راحت کنه:

1⃣ www.quillbot.com
QuillBot
برای وقتایی که میخواید یک متن انگلیسی رو به یک شکل دیگه ولی به همون انگلیسی بنویسید؛ البته حواستون باشه ممکنه اونقدرا که گوگل نفهمه تغییر نده و نیاز به citation باشد.

2⃣ www.resoomer.com
برای وقتایی میخواهید یه متن بلند مثلا یه متن سخنرانی یا یک مقاله رو خلاصه کنید. ایشون براتون خلاصش‌میکنن، خیلیم خوبن.
3⃣ www.grammarly.com
Grammarly
واسه وقتایی که غلطای ریز و درشت، غلط های لحنی، غلط املایی ، گرامر اشتباه و اضافه نویسی دارید. اگر نسخه ی پریمیوم داشته باشید که میتونید پارافریز و پلیجریزم رو هم چک بکنید.

4⃣ www.plagiarismdetector.net
Plagiarism Detector

برای وقتایی که از روی یک منبع بازنویسی می کنید یا تحت تاثیر اون می نویسید و میخواهید مطمئن شید، شباهتتون با مطالب موجود در موتورهای جستجو زیاد نیست. 😎 خوب اینطوری میشه کلی به کارشناس سئو کمک کرد.

منبع: لینکداین مهسا ویان

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

10 Oct, 07:21


باید بین زمین خوردن (Falling) و شکست خوردن (Failure) تفکیک قایل شویم

سایمون سینک

كانال تكنولوژي ، مديريت ، بازاريابي

10 Oct, 07:19


💥 ویژگی های استارت‌آپ‌ها در مقایسه با کسب‌وکارهای بزرگ


1️⃣ چابکی
شرکت‌های بزرگ باید مدل ثابتی را برای خود حفظ کرده اما استارت‌آپ، می‌تواند هرآنچه که خواست در کسب‌وکار به اجرا برساند.

2️⃣ ترکیب تیم‌ها
⁣⁣⁣در استارت‌آپ تیم ممکن است از سه نفر و یا بیشتر تشکیل شده باشد، که به‌شکل نزدیکی در کنار هم هستند.

3️⃣ بروکراسی کمتر
⁣⁣استارت‌آپ‌ها فاقد بروکراتیک غیرضروری بوده که در شرکت‌های بزرگ در جریان است.

4️⃣ قیمت‌گذاری رقابتی
راه ⁣استارت‌آپ‌ها برای مذاکره بر سر قیمت باز بوده و مشتریان بیشتری هم با این روش حفظ کنند.

5️⃣ هویت
⁣⁣⁣استارت‌آپ‌ها از پرسنل کمتری برخوردار هستند و تمایل دارند به هویتی در برند خود دست یابند که برای آن‌ها در‌دسترس بوده.

1,723

subscribers

3,069

photos

165

videos