مدرسه حقوق پزشکی @medicallawschool Channel on Telegram

مدرسه حقوق پزشکی

@medicallawschool


👌اولين و تنها كانال تخصصي حقوق بيماران، پزشكان و صاحبان حرف پزشکی

ارتباط با ادمین: @medicallaw2015

مدرسه حقوق پزشکی (Persian)

با خوش آمدید به مدرسه حقوق پزشکی، اولین و تنها کانال تخصصی در زمینه حقوق بیماران، پزشکان و صاحبان حرف پزشکی. این کانال منحصر به فرد فرصتی عالی برای درک بهتر حقوق مربوط به حوزه پزشکی و به اشتراک گذاری اطلاعات مفید برای همه اعضا فراهم می کند. در اینجا شما می توانید به سوالات خود درباره مسائل حقوقی مرتبط با پزشکی پاسخ پیدا کنید و از تجربیات دیگران در این زمینه بهره ببرید. ادمین کانال با نام کاربری @medicallaw2015 همواره در اختیار شماست تا به سوالاتتان پاسخ دهد و هر گونه ابهامات را برطرف کند. پس عضو شوید و به جمع ما بپیوندید تا از آخرین اخبار و تحولات مربوط به حوزه حقوق پزشکی مطلع شوید.

مدرسه حقوق پزشکی

03 Dec, 13:16


🔸 دکتر کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت در واکنش به انتشار تصویری در فضای مجازی:

🔴 مصوبه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به قوت خود باقی است

مصوبه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال، مصوبه هیات وزیران را داشته و به هیچ عنوان لغو نشده است.

برخی با استناد به یک عکسی که نه مکان آن مشخص است و نه اصالت آن بررسی شده، در فضای مجازی مواردی را مطرح کردند که به هیچ عنوان صحیح نمی‌باشد.

همچنان در بیمارستان‌های دولتی هزینه خدمات درمانی برای کودکان رایگان است.

این مصوبه بدین معنی است که بیمه‌ها تمام هزینه‌های کودکان را پرداخت می‌کنند و تغرفه پزشکان و پرستاران از سوی بیمه‌ها پرداخت می‌شود.

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon

مدرسه حقوق پزشکی

03 Dec, 09:18


رایگان شدن درمان زیر ۷ سال متوقف شد؟

@med_info

مدرسه حقوق پزشکی

03 Dec, 09:17


جعفریان، مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت عنوان کرد

💢 «تحریم‌ و FATF» چالش وزارت بهداشت در تامین دارو

صنعت دارو دچار بحران بقا است و نه رشد

🔸 مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت گفت: یکی از مشکلات وزارت بهداشت در حوزه دارو مربوط به نحوه خرید دارو است. ما به دلیل محدودیت‌های پولی و اعتباری حتی در آن جایی که مشکل تحریم نداریم هم دچار مشکل هستیم و در واقع همان بحثی است که عمده‌اش به تبادلات مالی و بحث FATF بر می‌گردد.

مشروح این مطلب در پالنا:
🌐 pezeshkanoghanoon.ir/p/51pd

پایگاه خبری / فروشگاه پالنا / توییتر / اینستاگرام / روابط عمومی

مدرسه حقوق پزشکی

03 Dec, 09:17


ظفرقندی: با تغییر اتوبوسی موافق نیستم

وزیر بهداشت در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تهران:

◀️ انتصابات یک مسیر قانونی دارد و هیچ تغییری در این روند وجود ندارد.

کار ما حرفه ای است و دیدگاه سیاسی و سلیقه ای در آن جایی ندارد.

@sepidonline

مدرسه حقوق پزشکی

02 Dec, 19:02


🔴 مطابق نظر قانونگذار, تبلیغات و معرفی <<محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت>> در رسانه های جمعی داخلی و بین المللی و فضای مجازی چه مجازاتی دارد؟

🔻به موجب ماده۱ قانون ممنوعیت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت در رسانه های ارتباط جمعی داخلی و بین المللی و فضاهای مجازی مصوب ۱۳۹۷/۳/۲۲ مجلس شورای اسلامی:

<<ارائه هرگونه اطلاعات نادرست و تبلیغ خلاف واقع که نوعا" موجب گمراهی و فریب مخاطب شود>>, به هرطریق ازجمله رسانه های داخلی و خارجی و یا فضاهای مجازی درباره آثار مصرف مواد و فرآورده های دارویی, خوراکی, آشامیدنی, آرایشی, گیاهی, طبیعی, مکمل و همچنین تجهیزات و ملزومات پزشکی و دندانپزشکی و آزمایشگاهی و هرگونه خدمات سلامت, <<ممنوع>> است

و مرتکب به <<حبس>> یا <<جزای نقدی درجه۶>> و <<محرومیت از فعالیت شغلی و اجتماعی مرتبط>> برای ۲تا۵ سال محکوم می شود.

درصورتیکه به مصرف کننده خسارتی وارد شود, علاوه بر <<جبران آن>>, معادل ۲تا۵ برابر خسارت وارده به عنوان <<جزای نقدی>> به مجازات مذکور اضافه می شود.


دکتر پیمان رحمانی
۱۴۰۳/۹/۱۲

https://t.me/medicallaw_iran

مدرسه حقوق پزشکی

02 Dec, 17:50


بخشنامه <<فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت درسال ۱۴۰۳>> ابلاغی ۱۴۰۳/۸/۲۰ وزارت بهداشت, درمان و أموزش پزشکی, موضوع ماده۴۸ قانون الحاق برخی از مواد قانون بخشی از مقررات مالی دولت(۲)

https://t.me/medicallaw_iran

مدرسه حقوق پزشکی

02 Dec, 05:59


🔴5 سال پیش در چنین روزی، ابتلای اولین بیمار به کرونا در ووهان چین اعلام رسمی شد

🔴یادی کنیم از تمام عزیزانی که در آن روزهای سخت و استرس‌زا غریبانه از این دنیا رفتند و به خاک سپرده شدند

💠💠 کانال مدرسه حقوق پزشکی

مدرسه حقوق پزشکی

02 Dec, 02:19


💠 کتابی کاربردی با ترجمه سلیس جهت بررسی تطبیقی دانشجویان و پژوهشگران

مدرسه حقوق پزشکی

01 Dec, 19:17


توییت دکتر کرمانپور در خصوص شهادت کارشناس اورژانس ایرانشهر

@med_info

مدرسه حقوق پزشکی

01 Dec, 10:35


🎦 آیین‌نامه دارو رسانی در بستر سکو‌های اینترنتی بازنگری می‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو:

🔹با اصل استفاده از فناوری‌های نوین برای دسترسی آسان مردم به داروهای مورد نیاز موافق هستیم اما آیین‌نامه نوشته شده در این خصوص اشکالات متعددی دارد که باید بازنگری شود.

🔹آیین‌نامه موجود توسط وزارت بهداشت تدوین نشده و سازمان غذا و دارو بر آن اشکالات متعددی گرفته است که سلامت مردم را به خطر می‌اندازد و ما خواستار بازنگری در آن هستیم.

🔹قوانینی که یک شبه با فشار نهادهایی که مستقیم پاسخگوی سلامت مردم نیستند وضع می‌شود، تبعات خوبی برای سلامتی مردم و کشور نخواهد داشت.

@iribnews

مدرسه حقوق پزشکی

30 Nov, 17:51


🔴 به موجب آراء هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره های ۲۲۶ مورخ ۱۳۸۴/۵/۱۶ و ۲۱۲ مورخ ۱۳۸۸/۳/۱۰ و ۱۴ مورخ ۱۳۸۸/۱/۲۳:

۱) باتوجه به رای وحدت رویه شماره ۲۲۶ مورخ ۱۳۸۴/۵/۱۶ هیات عمومی دیوان عدالت اداری, دستیاران تخصصی پزشکی, مستحق دریافت <<حق الزحمه>> درقبال ارائه خدمات مربوط در مراکز پزشکی, به تجویز تبصره۲ ماده۴۳ قانون استخدام کشوری مصوب ۱۳۴۵/۳/۳۱ می باشند.

۲) امور فوق الذکر, از مصادیق پستهای ثابت سازمانی موضوع ماده۴۳ قانون استخدام کشوری و نتیجتا" تصدی بیش از یک پست ثابت سازمانی محسوب نمی شوند.

۳) تصدیق استحقاق افراد واجد شرایط به دریافت حق الزحمه مذکور, نافی حق دریافت آن از تاریخ <<اشتغال به وظیفه دستیاری>> نیست.

۴) پرداخت حق الزحمه مذکور به دانشجویانی که واجد عنوان دستیاری نیستند و خدمتی در دوران آموزشی انجام نمی دهند, محل قانونی ندارد.

دکتر پیمان رحمانی
۱۴۰۲/۱۰/۱۷

https://t.me/medicallaw_iran

مدرسه حقوق پزشکی

30 Nov, 17:43


🔴 آیا دستیاران تخصصی پزشکی مستحق دریافت حق الزحمه و پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی آنها توسط دستگاه مربوطه و امکان احتساب سابقه مذکور در دوران خدمت اشتغال به وظیفه دستیاری خود هستند؟

۱) به موجب آرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره ۲۲۶ مورخ ۱۳۸۴/۵/۱۶ و ۱۴ مورخ ۱۳۸۸/۱/۲۳:

دستیاران تخصصی پزشکی مستحق دریافت <<حق الزحمه>> درقبال ارائه خدمات مربوط هستند و تصدیق استحقاق افراد واجد شرایط به دریافت حق الزحمه مذکور, نافی حق دریافت آن از تاریخ اشتغال به وظیفه دستیاری نیست.

۲) به استناد مواد۱و۲و۳و۴ قانون تامین اجتماعی و آراء هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره های ۵۱۷-۵۱۸ مورخ ۱۳۸۶/۷/۱۵ و۱۲۲۲ مورخ ۱۳۸۶/۱۰/۲۳ و۴۰۸ مورخ ۱۳۸۷/۶/۳ و ۲۲۰ مورخ ۱۳۸۷/۴/۹ و ۶۵۰ مورخ ۱۳۸۸/۹/۲:

باتوجه به وظایف و مسئولیتهای سازمان تامین اجتماعی درباب تعمیم و گسترش انواع بیمه های اجتماعی و باتوجه به آمره بودن قانون تامین اجتماعی, پرداخت و پذیرش <<حق بیمه دوران خدمت>> افرادی که به هر عنوان در مقابل دریافت حق الزحمه یا مزد کار می کنند و احتساب سابقه کاری و بیمه آنها, ضروری است.


دکتر پیمان رحمانی
۱۴۰۲/۱۰/۱۷

https://t.me/medicallaw_iran

مدرسه حقوق پزشکی

30 Nov, 17:21


🔴 از نظر قانونگذار, شاغلین حرف پزشکی و وابسته آن که در مؤسسات خدمات بهداشتی و درمانی دولتی یا غیر دولتی اشتغال دارند, در صورت احراز چه شرایطی به عنوان <<کارگر>> شناخته می شوند و مشمول ضوابط و مقررات <<قانون کار>> قرار می گیرند؟

🔻مقنن در ماده۲ قانون کار, <<کارگر>> را چنین تعریف می نماید:

<<کارگر>> از لحاظ این قانون کسی است که به هر عنوان, در مقابل <<دریافت حق السعی>> اعم از مزد, حقوق, سهم سود و سایر مزایا <<به درخواست کارفرما>>, <<کار>> می کند.

۱) ملاک اصلی تشخیص کارگر از غیر کارگر در رابطه کارگری و کارفرمایی, <<تبعیت حقوقی کارگر از کارفرما>> است.

تبعیت حقوقی کارگر به این معناست که کارگر متعهد است در <<چهارچوب سازمان اداری کارگاه>> و با استفاده از امکانات کارگاه و تحت نظارت کارفرما در <<ساعتهای مقرر اداری>>, کارهایی را که به درخواست کارفرما از لحاظ <<پست سازمانی>> بر عهده وی گذارده شده است و مخالف قوانین موضوعه, شرع یا اخلاق حسنه نبوده و نیز خارج از تعهدات مندرج در قرارداد کار نباشد, شخصا" و با دقت و امانت انجام دهد و تابع نظام سازمانی (اداری یا فنی) کارگاه باشد.

الف) لذا بدلیل تبعیت حقوقی کارگر از کارفرما, کارگر متحمل زیانهای اقتصادی ناشی از تصمیمات کارفرما نخواهد بود و برخلاف رابطه میان شرکاء و شرکت در شرکتهای تجاری یا مدنی که سود و زیان کارگاه برعهده شریکان است, در رابطه کارگری و کارفرمایی, سود و زیان کارگاه (ریسک اقتصادی) صرفا" متوجه کارفرما می باشد و برعهده کارگر نمی باشد.

بنابراین در <<قراردادهای مشارکت مدنی>> منعقده میان پزشکان و مؤسسات بهداشتی و درمانی, از آنجا که پزشکان در سود و زیان مؤسسه شریک می باشند, لذا قراردادهای مذکور به عنوان قراردادهای روابط کارگری و کارفرمایی موضوع قانون کار, تلقی نمی گردند.

ب) در <<قراردادهای پیمانکاری>> نیز برخلاف روابط کارگری و کارفرمایی, دستورات صاحب کار,صرفا" شامل خط مشی کلی کار است و صاحب کار در خصوص زمان انجام کار دستور نمی دهد, بلکه مطابق قرارداد پیمانکاری, وی را ملزم به انجام کار طبق ضوابط مربوطه می نماید و پیمانکار در انتخاب شیوه های اجرایی کار برای رسیدن به نتیجه مورد نظر, آزادی عمل دارد. در حالیکه در رابطه کارگر و کارفرمایی, دستورهای کارفرما بطور مستقیم به چگونگی اجرای کار مربوط می شود و کارگر در انتخاب روشهای اجرایی آزاد نیست.

ج) تبعیت کارگر از کارفرما مطلق نیست و کارفرما نمی تواند کارگر را برای غیر از انجام اموری معینی که استخدام شده و خارج از حدود تخصص و صلاحیت وی می باشد, وی را به کار گمارد.

در روابط کارگری و کارفرمایی, نوع کار (تولیدی, کشاورزی یا خدماتی) ملاک تشخیص کارگر از غیرکارگر نیست, بلکه طبیعت و ماهیت کار می تواند به عنوان عاملی در کنار عوامل دیگر در نظر گرفته شود. بطور کلی, کار گستره وسیعی دارد و می تواند تمامی موارد فعالیت ارادی انسان را در بر می گیرد.

۲) در قانون کار, رابطه کارگری و کارفرمایی, <<رابطه ای معوض>> است و کارگر به درخواست کارفرما, در مقابل <<کار>> خود, <<حق السعی>> دریافت می نماید.

الف) لذا اگر در مؤسسه یا نهادی برحسب اساسنامه یا عرف رایج آنجا, <<کار پزشکان جنبه افتخاری و تبرعی داشته باشد>>, اما برای تشویق آنها پاداشی داده شود یا اشخاص ثالث کمکهایی به آنان بکنند, پزشکان مذکور به عنوان کارگر شناخته نشده و مشمول قانون کار قرار نمی گیرند.

به عبارت دیگر, ملاک رابطه کارگری و کارفرمایی, جنبه خدماتی و انتفاعی مؤسسه محل کار نیست, بلکه جنبه غیر افتخاری و غیر تبرعی و مجانی نبودن کار افراد در آن مؤسسات است. لذا مؤسسات خیریه و نهادهایی که فعالیت آنها جنبه فرهنگی یا نوع دوستانه دارد, نیز می توانند کارگرانی را در خدمت خود داشته باشند که مشمول قانون کار باشند.

ب) در رابطه کارگری و کارفرمایی, تنها وجود رابطه معوض کافی نیست, بلکه حق السعی باید جنبه <<مزد و حقوق>> داشته باشد. به عبارت دیگر مدت کار و نوع کار در تعیین مزد و حقوق باید مورد توجه قرار گیرند, به نحویکه مزد و حقوق کارگر می بایست در چهارچوب نظام پرداخت مزد ساعتی یا کارمزد و یا کارمزد ساعتی پرداخت گردد. اما چگونگی پرداخت حق السعی, دلیلی بر کارگر شمردن یا نشمردن دریافت کننده آن نمی باشد.

دکتر پیمان رحمانی
۱۴۰۰/۸/۱۶

📚 منبع:
- حقوق کار دکتر سید عزت الله عراقی
- حقوق کار دکتر سیدمحمد هاشمی
- حقوق کار دکتر احمد رفیعی

https://t.me/medicallaw_iran

مدرسه حقوق پزشکی

30 Nov, 16:58


🔴 طبق نظر قانونگذار, تشریفات قانونی اعتراض به گزارش نهایی کمیسیونهای اصلی مجلس شورای اسلامی چیست؟

🔻به موجب ماده۱۴۴ قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی مصوب ۱۳۷۸/۷/۱۸ مجلس شورای اسلامی:

پس از توزیع گزارش نهایی کمیسیون اصلی توسط هیات رئیسه مجلس, <<کمیسیونهای فرعی>> در موارد ارجاعی و <<نمایندگان>> می توانند ظرف مدت ۱۰روز از تاریخ توزیع گزارش, پیشنهادهای خود را درخصوص:

اصلاح,

برگشت به طرح یا لایحه اصلی,

و پیشنهادهای الحاقی در هر ماده و اجزای آن,

حذف کل ماده و اجزای آن,

به هیات رئیسه مجلس ارائه کنند.

نتیجه گیری:

از آنجاکه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی, در گزارش نهایی خود مورخ ۱۴۰۳/۹/۷, بند"الف" تبصره۱۶ لایحه بودجه سال۱۴۰۴ کل کشور مبنی بر مشمول قانون تامین اجتماعی بودن دستیاران علوم پزشکی را حذف نموده است, لذا مطابق ماده۱۴۴ قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی, نمایندگان محترم میتوانند ظرف مدت ۱۰روز از تاریخ توزیع گزارش, پیشنهادهای خود را درخصوص اصلاح, برگشت به لایحه اصلی و پیشنهاد الحاقی در این بند را به هیات رئیسه مجلس ارائه نمایند.


دکتر پیمان رحمانی
۱۴۰۳/۹/۱۰

https://t.me/medicallaw_iran

مدرسه حقوق پزشکی

30 Nov, 07:51


⏺️ جانشین وزیر بهداشت:

⏹️ عدم تصویب مزایای شغلی برای دستیاران پزشکی در مجلس، ضربه‌ای به آینده پزشکی است

◀️ مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت گفت: عدم تصویب پیشنهاد دولت برای تعیین مزایای شغلی برای دستیاران گروه پزشکی در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی هیچ توجیهی ندارد و ضربه دیگری به آینده پزشکی ایران است.

علی جعفریان در شبکه اجتماعی X نوشت:« عدم تصویب پیشنهاد دولت برای تعیین مزایای شغلی برای دستیاران گروه پزشکی در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی هیچ توجیهی ندارد و ضربه دیگری به آینده پزشکی ایران است.

بعضی مسوولان هنوز متوجه وضعیت خطرناک نیروی انسانی در حوزه سلامت نیستند.»ایسنا

@sepidonline

روبیکا/واتساپ⁦⁧

مدرسه حقوق پزشکی

30 Nov, 07:41


🔴 طبق نظر قانونگذار, در صورت احراز چه شرایطی کمیسیونهای اصلی مجلس شورای اسلامی موظف به دعوت از سازمان نظام پزشکی و اخذ نظر مشورتی از این سازمان می باشند؟

🔻به موجب قانون سازمان نظام پزشکی مصوب ۱۳۸۳/۱/۲۵ مجلس شورای اسلامی:

ماده۲) <<اهداف سازمان>> عبارتند از:

الف) تلاش در جهت تحقق بخشیدن به ارزشهای عالیه اسلامی در کلیه امور پزشکی

ب) تلاش در جهت پیشبرد و اصلاح امور پزشکی

ج) مشارکت در جهت ارتقای سطح دانش پزشکی

د) حفظ و حمایت از حقوق بیماران

ه) حفظ و حمایت از حقوق صنفی شاغلان حرف پزشکی

و) تنظیم روابط شاغلین حرف پزشکی با دستگاههای ذیربط در جهت حسن اجرای موازین و مقررات و قوانین مربوط به امور پزشکی

ماده۳) <<وظایف و اختیارات سازمان>> با توجه به اهداف فوق به شرح زیر می باشد:

الف) <<اظهارنظر مشورتی>> در تهیه و تدوین لوایح, طرحها, تصویبنامه ها و آیین نامه های مرتبط با امور پزشکی

تبصره:
سازمان نظام پزشکی موظف است, حداکثر ظرف مدت ۱۵روز از تاریخ وصول <<استعلامیه>>, نظر خود را به مراجع ذیربط اعلام نماید.

🔻🔻 به موجب بند اول مبحث دوم قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی مصوب ۱۳۷۸/۷/۱۸ مجلس شورای اسلامی مبنی بر بررسی طرحها و لوایح در کمیسیونها:

ماده۱۴۳) <<کمیسیون اصلی>> موظف است در رسیدگی به طرحها و لوایح,

از وزرا ویا بالاترین مقام دستگاه اجرایی مرتبط با موضوع, مرکز پژوهشها, دیوان محاسبات, نمایندگان کمیسیونهای فرعی و نمایندگانی که در موعد مقرر پیشنهاد خود را ارائه نموده اند و
عنداللزوم نماینده بخش خصوصی اعم از اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن, کشاورزی, تعاون, اصناف, تشکلهای کارگری, انجمنها و اتحادیه ها و مجامع صنفی, معدنی و کشاورزی حسب مورد دعوت نماید و پس از رسیدگی, گزارش خود را در مهلت مقرر به هیات رئیسه مجلس تقدیم کند.

ماده۱۴۴) پس از توزیع گزارش نهایی کمیسیون اصلی توسط هیات رئیسه مجلس,

<<کمیسیونهای فرعی>> در موارد ارجاعی و <<نمایندگان>> میتوانند ظرف مدت ۱۰روز از تاریخ توزیع گزارش, پیشنهادهای خود را درخصوص اصلاح, برگشت به طرح یا لایحه اصلی و پیشنهادهای الحاقی در هر ماده و اجزای آن, حذف کل ماده و اجزای آن به هیات رئیسه مجلس ارائه کنند.

ماده۱۴۶) <<کمیسیونها>> موظفند, در موقع رسیدگی به طرحها و لوایح, از وزرا و بالاترین مقام دستگاه ذیربط دعوت به عمل آورند.

نتیجه گیری:

مطابق نظر قانونگذار براساس احکام قانونی صدرالاشاره, <<کمیسیونهای اصلی>> مجلس شورای اسلامی موظفند در رسیدگی به طرحها و لوایح مرتبط با اهداف عالیه سازمان نظام پزشکی مقرر در ماده۲ قانون سازمان نظام پزشکی و به موجب بند "الف" ماده۳ این قانون و تبصره آن, ضمن <<دعوت از بالاترین مقام سازمان نظام پزشکی>> در کمیسیونهای مذکور, <<اظهارنظر مشورتی>> در تهیه و تدوین لوایح و طرحهای مرتبط با امور پزشکی را از سازمان نظام پزشکی استعلام نموده و این سازمان نیز مکلف است نظر خود را حداکثر ظرف مدت ۱۵روز به مراجع ذیربط اعلام نماید.


دکتر پیمان رحمانی
۱۴۰۳/۹/۱۰

https://t.me/medicallaw_iran

مدرسه حقوق پزشکی

30 Nov, 06:08


♦️درخواست اهدای خون از تهرانی‌ها

مدیرکل انتقال خون استان تهران:
🔹تحت تاثیر کاهش دما در کشور، شدت روند کاهش اهدای خون در تهران نیز نسبت به هفته‌های گذشته افزایش یافته است.
🔹اکنون، روزانه حدود ۱۱۰۰ واحد خون در پایگاه‌های انتقال خون استان اهدا می‌شود.
🔹این در حالی است که ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ واحد خونی در مراکز درمانی توزیع می‌شود.
🔹از مردم می‌خواهم که برای اهدای خون به پایگاه‌های خون مراجعه‌ کنند.

🆔 @TEHRAN_TODAY

4,398

subscribers

2,143

photos

299

videos