مادرانه دکتر آزاده عطاری @matharaneh Channel on Telegram

مادرانه دکتر آزاده عطاری

@matharaneh


@aziattari

Child and parent psychotherapist. Trained and supervised at Anna Frued institute of London

@azade_attari (Instagram ID)

مادرانه دکتر آزاده عطاری (Persian)

مادرانه دکتر آزاده عطاری یک کانال تلگرامی است که توسط دکتر آزاده عطاری، روانشناس کودک و والدین اداره می‌شود. او در انستیتو آنا فروید لندن آموزش دیده و نیز تحت نظر قرار گرفته‌است. این کانال مناسب برای والدین و افرادی است که به دنبال راهنمایی‌ها و توصیه‌های مفید در زمینه پرورش کودکان و حفظ روابط سالم و پایدار با آن‌ها هستند. از طریق مطالب و پست‌های منتشر شده در این کانال می‌توانید از تجربیات و دانش فراوان دکتر عطاری بهره‌مند شوید. همچنین می‌توانید او را در اینستاگرام نیز دنبال کنید تا از آخرین اخبار و مطالب او مطلع شوید. بنابراین، اگر به بهبود روابط خود با کودکان خود علاقه‌مندید، حتما این کانال را دنبال کنید و از تجربیات یک روانشناس حرفه‌ای استفاده کنید.

مادرانه دکتر آزاده عطاری

24 Jun, 21:20


https://www.annafreud.org/resources/children-and-young-peoples-wellbeing/understanding-treatment-options/



در این لینک موسسه انا فروید گزینه های درمانی مبتنی بر شواهد رو برای اختلالات گوناگون پیشنهاد می کنه.
انچه جالب هست بخشیست درباره انچه باید در روند درمان این اختلالات از آن اجتناب کرد.🌿

مادرانه دکتر آزاده عطاری

19 Jun, 09:24


📣 دانشگاه شهید بهشتی :

🛑 دوره تربیت بازی درمانگر با رویکرد کودک محور

👩🏼‍🏫 مدرس:
+ دکتر آزاده عطاری
- دکترای تخصصی روانشناسی کودک
- دانش آموخته موسسه آنا فروید لندن

اهداف دوره :
فراگیران دوره در نهایت قادر به کار با رویکرد کودک محور در رسیدگی به مسائل کودکان خواهند بود. آموزش والدین و مشاوره فرزند پروری از دیگر حیطه هایی است که به آن مسلط خواهند شد.


💎مزایای دوره #بازی_درمانی :
📍مدرک معتبر و ۲ زبانه از دانشکده
روانشناسی #دانشگاه_شهیدبهشتی
📍سرفصل های کاملا کاربردی و عملی
📍ارائه کیس
📍امکان بازبینی آفلاین پس از دوره
📍دریافت فایل صوتی جلسات
--------------------------------------
جهت مشاوره رایگان و دریافت سرفصل ها:
📱http://wa.me/989305770249

    🆔 @homaa_admin
📞 02122407090 - 09305770249

🆔تلگرام :
@homa_center1
🆔اینستاگرام :
instagram.com/homa.center

مادرانه دکتر آزاده عطاری

22 Feb, 11:25


این هم دوره کودک محور که در پست قبلی قولش رو داده بودم.
برای ثبت نام و کسب اطلاعات بین ساعت ۱۳ تا ۲۱ با شماره های روی پوستر می تونید در ارتباط باشید🌿🌿



بعد از سه چهار سال این اولین دوره حضوریست که برگزار می کنم و شوق "باهم بودن" دارم....زیاد.

لازم به ذکر هست که این کارگاه ویژه متخصصین و کسانیست که کار کودک می کنند

مادرانه دکتر آزاده عطاری

26 Dec, 16:49


🌿🌿🌿🌿دوره حضوری بازی درمانی کودک محور در مشهد

پیرو سوال دوستان: دوره حضوری بازی درمانی کودک محور در آینده نزدیک در مشهد برگزار و از همین طریق اطلاع رسانی می شود

مادرانه دکتر آزاده عطاری

26 Oct, 12:29


🌿🌿🌿خبر دوم اینکه اگر تمایل دارید در گروه سلامت روان مدارس عضو بشید و از نزدیک تر در جریان برنامه ها و هم فکری های ما برای افزایش سلامت روان بچه ها در مدارس باشید برایم در تلگرام (ای دی من بیو همین کانال هست) پیام بگذارید....خبرها و برنامه های خوبی در راهست...😇

مادرانه دکتر آزاده عطاری

26 Oct, 12:11


اینجا هستم که بگویم: از نیمه ی آبان به خانه برمی گردم و در خانه (ایران) خواهم بود...(این بار موقت نیست)
شوق بسیار زیادی دارم برای دوباره دیدن و شنیدن قصه ی تک تک آدمهایی که بعداز ظهرها در اتاق کارم ملاقات می کرده ام...

مادرانه دکتر آزاده عطاری

06 Sep, 07:54


روح نواز‌..."با هم" لذت ببریم🌿

مادرانه دکتر آزاده عطاری

11 Aug, 09:10


ویس جلسه آنلاین سلامت روان در مدرسه ۲۰ مرداد ۴۰۲🌿
@matharaneh

مادرانه دکتر آزاده عطاری

08 Aug, 10:18


این جلسه تکرار مجددیست از جلسه حضوری ۲۶ تیر برای کسانی که تمایل داشته اند شرکت کنند و موفق نشده اند.
در این نشست به مرور بسته پیشنهادی موسسه آنا فروید برای ارتقا سلامت روان دانش آموزان در مدارس و کلاس درس می پردازیم.
از حضور معلمان، مشاوران و مدیران علاقه مند و همین طور والدینی که مایلند با ویژگی های مدرسه ای که به سلامت روان دانش آموزان اهمیت می دهد آشنا شوند دعوت می شود در کنار ما باشند.
لطفا صرفا در صورتی که از امکان حضور خود در این ساعت اطمینان نسبی دارید برای ثبت نام پیام دهید.

مادرانه دکتر آزاده عطاری

07 Aug, 10:43


ضرورت مهد و پیش دبستانی

وقتی از برخی والدین می شنوم : من والد حساسی هستم و علاقه ای ندارم فرزندم را قبل از سن مدرسه به مهد یا پیش دبستانی بفرستم و ترجیح می دهم حتی المقدور در خانه یا توسط پرستار با او کار کنم چون ممکن است چیزهای ناخوبی در مهد یا پیش دبستانی بیاموزد یا مثلا خیلی مریض شود یا.... برای من مثل این است که والدی بگوید: من والد حساسی هستم و ترجیح می دهم فرزندم خیلی راه نرود چون ممکن است به در و دیوار بخورد و آسیب ببیند و وقتی نشسته است و اجازه می دهد من از او مراقبت کنم خیالم جمع تر است!

"رشد اجتماعی" مثل رشد جسمانی و حرکتی یکی از ابعاد رشد بچه هاست و ۳ تا ۶ سالگی یکی از حیاتی ترین سنین برای پیشرفت بچه ها در این حیطه است. بهترین محیط برای رشد اجتماعی در کنار سایر هم سالان است. لازم است بچه ها به قدر کافی در این سن در تعامل نزدیک با همسالان باشند و حضور به اندازه کافی در اجتماع را تجربه کنند. این فرصت را از بچه ها دریغ نکنیم🌿

مادرانه دکتر آزاده عطاری

09 Jul, 09:56


سلام. اگر علاقه مندید از نتیجه سالها تحقیق درباره اینکه برای افزایش سلامت روان دانش آموزان در مدارس چه می شود کرد باخبر شوید با ما همراه شوید. در این جلسه مروری می کنیم بر بسته ی پیشنهادی موسسه آنا فروید درباره بهزیستی روانی دانش آموزان در مدرسه.
خبر خوب این که پیشنهادها ساده و کاربردی اند.
از معلمها، مشاوران، معلمها و حتی والدینی که دغدغه ی انجام کارهای کوچک تاثیر گذار دارند دعوت می کنیم با ما باشند.

مادرانه دکتر آزاده عطاری

09 Jun, 07:27


زمان مجاز صفحه نمایش کودکان ( اعم از تلویزیون و تبلت و موبایل و...) طبق اخرین اعلام AAP یا همان آکادمی طب اطفال آمریکا:

زیر دوسال استفاده از صفحه نمایش ممنوع است
دو تا پنج سال حداکثر دوساعت
پنج تا دوازده سال حداکثر سه ساعت

*این تایم استفاده شامل انجام تکالیف مدرسه از طریق ابزار دیجیتال نمی شود
@matharaneh

مادرانه دکتر آزاده عطاری

12 May, 15:07


ایران برای من ...


مدتیست این عبارت سه جمله ای مثل ذکر مقدسی در ذهنم می چرخد و رهایم نمی کند: ایران برای من...وقتی از ایران حرف می زنم دقیقا ازچه حرف می زنم... برای یک نفر شاید ایران، آن اولین خیال و خاطره ای باشد که با این نام زنده می شود: پیوندهای های خانوادگی و دوستانه، مراسم های آییینی یا جاهای دیدنی یا مزه غذاهای سنتی یا نمی دانم حتی آرمان و آرزوها و دوست و دشمن های مشترکی که این روزها ما را به هم نزدیک کرده... برای من اما، ایران ینی اتاق درمان! ینی سرزمین قصه ها!

اتاق درمان برای من سرزمین قصه هاست! قصه هایی که واقعی شده اند و من بخشی از آن شده ام، قصه هایی که با آن غم گین شده ام، به وجد آمده ام، نگران شده ام و گاهی گیج نیز هم...قصه هایی که من و همه آن چند هزار مراجعی که در این سالها دیده ام با هم نوشته ایم و در نوشتنش با هم تغییر کرده ایم. همیشه فکر کرده ام همان طورکه هر بچه با تولدش مادر منحصر به فردی خلق می کند، هر مراجعی هم درمانگر خاص خودش را می سازد و بالعکس! این هم آفرینی دم به دم، این خلق لحظه به لحظه، این ظاهر شدن در چهره ای جدید فقط در ارتباط عمیق واصیل با آدمها اطرافت رخ می دهد و کجا بهتر از اتاق درمان برای این چنین ارتباطی ( البته که تجربه ی این ارتباط اصیل را در ایران غیر از اتاق درمان فقط در سفر کردستان داشته ام...حتی دیدن مردم اش هر بار تو را چند قدم به خودت نزدیک تر می کند... کردستان اتاق درمانی به پهنه ی یک جغرافیا و تاریخ است....من آنجا مراجعی بی نام و نشان و کولی وار بوده ام که به غریب ترین شکل در آغوش گرفته شده ام..."کردستان و- طن است")

ایران برای من سرزمین قصه هاست... کافیست یک نفر بگوید من زن کوردم! همین یک عبارت سه کلمه ای کافیست که پرت شوی به دنیایی از رنگ و رقص و درد... و سرشار شوی از شعف و غرور و غم و شجاعت و امید و ... کدام عبارت سه کلمه ای در کدام کتاب داستانی این همه احساس را یکجا به وجودت می ریزاند! ... حالا فرض کنید مادر مراجعت زن کوردی باشد که با پسری از زابل ازدواج کرده... پدر با لباس های بلوچی امده و مادر با پوشش کردستان.... این جا کلی خویشتنداری می طلبد برای اینکه عاشقشان نشوی.... عاشق این داستان زیبا و در عین حال غم گین...

کنجکاوی برای شنیدن قصه ی ادمها، تلاش برای فهمیدنش و خیالبافی با همه کلمه های گفته و نگفته اش و ساختن قصه ی جدیدی از دل آن، برای من خود خود "عشق" است... همان قدر شور آفرین و همان قدر هیجان انگیز و همان قدر ناشناخته و اسرار آمیز...
ایران برای من سرزمین قصه های عاشقانه اس...

#یادداشت های غربت

مادرانه دکتر آزاده عطاری

22 Apr, 07:46


روح نواز....

مادرانه دکتر آزاده عطاری

10 Mar, 08:50


دو هفته ی گذشته فرصت داشتم در دوره ی منتالیزیشن مادر و نوزاد موسسه آنا فروید لندن شرکت کنم. کسانی که کار کودک می کنند خوب می دونند که این یکی از معتبر ترین موسسات آموزشی دنیا در زمینه ی روان شناسی نوزاد و کودک است. چیزی که برام جالب بود این بود که حداقل نصف دوره درباره ی کار گروهی و حمایت از همکاران و هیجاناتشون در کار با مادر و کودک بود!
این طور که می فهمم یکی از تفاوت های اساسی کار روان شناسی در ایران و اروپا این هست که خدمات روان شناختی به صورت سیستماتیک و از طریق نهادها در سالهای اول زندگی به گروه های آسیب پذیر (مادران افسرده، والدین الکلی یا معتاد، کسانی که دارای تعارضات زوجی هستند و یا بارداری ناخواسته داشته اند) ارائه می شود. گروه ها و کودکان آسیب پذیر در سالهای اول غربال و شناخته می شوند و در سالهای بعدی خدمات روان شناختی در کلینیک‌ها کالای بسیار لوکسی است که مشتری زیادی هم ندارد (البته هنوز با فضای کار کلینیک خصوصی اشنایی زیادی ندارم ولی هزینه ی خدمات به طرز غریبی بالاست و هرگز اینطور نیست که قشر متوسط به راحتی از آن استفاده کند).
خلاصه که از آنجا که اینجا کار روان شناسی عمدتا کار تیمی است که توسط نهاد ارائه می شود کلاس ما بیشتر به توانایی منتالایز کردن همکارها اختصاص پیدا کرد. برای من که به کار کردن دو یا نهایتا در اتاق سه نفره درمان عادت داشتم تجربه غریبی بود. توجه به کار گروهی و طراحی گروه های خدمت رسان از الهامات این دوره بود!
یک سر فصل دوره این بود: چه چیزی مانع می شود در کار گروهی از دیگری کمک بخواهید؟
کمک گرفتن سخت تر است یا کمک دادن؟
چه طور کمک گرفتن را برای همکارانمان راحت تر کنیم؟
ادمها حتی از اینکه ساعت ناها ر و کافی دسته جمعی به ارتقا کارشان کمک کرده حرف می زدند و من به انزوایی که در فضای حرفه ای دچارش هستیم فکر می کردم و جای خالی یک فضای گپ و گفت در محل کارم!


پی نوشت : وقتی متنم رو دوباره خوندم به این فکر کردم هزینه خدمات درمانی خصوصی در ایران هم عمدتا بالاست و استناد به قیمت های جهانی و بالا بودن هزینه در همه جای دنیاست ، در حالیکه هزینه ی بالا لااقل در اروپا با خدماتی که پیشاپیش برای پیشگیری از اسیب روان ارایه می شود کاهش یافته. ما به عنوان روان شناس برای پر کردن این جای خالی چه می تونیم بکنیم...

1,105

subscribers

163

photos

13

videos