کانال لایحه @laayehemed Channel on Telegram

کانال لایحه

@laayehemed


کمیته حقوقی فعالین صنف جامعه پزشکی مشتمل بر فعالین صنفی،
پزشکان حقوقدان
و وکلای خبره
بر آن شده است که
صادقانه، ناصحانه و مجدانه
در سه محور اساسی
قانون مداری،
شفاف سازی و
مطالبه گری
در احقاق قانونی حقوق صنف بکوشد.
دست طلب یاریمان بفشارید
@Laayehe1401

کانال لایحه (Persian)

کانال لایحه یک کمیته حقوقی فعالین صنف جامعه پزشکی است، که شامل فعالین صنفی، پزشکان حقوقدان و وکلای خبره می باشد. این کمیته با هدف قانون مداری، شفاف سازی و مطالبه گری در احقاق قانونی حقوق صنف بکوشیده است. اعضای این کمیته متعهد به عمل صادقانه، ناصحانه و مجدانه در تأمین حقوق صنف هستند. اگر به حمایت از قانون و دفاع از حقوق صنف جامعه پزشکی علاقه مندید، حتما به کانال لایحه ملحق شوید. در این کانال می توانید از آخرین اخبار و تحولات حقوقی در حوزه پزشکی مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر و پیوستن به این جامعه حقوقی، به کانال @laayehemed مراجعه کنید و با دستیابی به اطلاعات کاربردی و مفید، به حمایت از حقوق صنف پزشکی کمک کنید.

کانال لایحه

14 Jan, 20:18


نماینده مجلس و تهیه آمبولانس

#سقوط

کانال لایحه

03 Jan, 12:05


🔹انجمن پزشكان عمومى اسلامشهر نظر خود در مورد طرح پزشك خانواده

🔹 با توجه به کسری بودجه وزارت و تجربی منفی عملکرد بیمه ها لازم است ابتدا موانع اصلی اجرایی شدن طرح پزشکی خانواده در دو استان فارس و مازندران برداشته و به صورت کامل اجرا شود.


#پی‌نوشت:
وزارت بهداشت قبل از رویاپردازی در مورد آینده به عملکرد خود در گذشته نگاه کند

انجمن‌های تخصصی بهترین ارگانی هستند که می‌توانند در مورد طرح پزشک خانواده نظر دهند


#مطالبه‌گری

🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

02 Jan, 13:14


🔴🔴🔴

استىضاح سلامت

دکتر بابک زمانی

ريشه هاي بحران سلامت آهسته آهسته از پرده برون افتاده و حالا عرصه عمومي دارد درك ميكند كه معايب وسوراخ هاي بزرگي كه در سيستم سلامت كشور وجود دارد به خواست و اراده پزشكان نبوده مثل ساير مسايل ريشه در مسايل اقتصادي اجتماعي كشور دارد .حالا همه دارند درك ميكنند كه به تاريخ پيوستن رشته پزشكي عمومي به عنوان بخشي از سلامت كه ميتواند ستون فقرات سيستم ارجاع و پزشك خانواده باشد ، از هرز رفتن منابع جلوگيري كند و به اين سيستم نظم ببخشد ريشه در تفكرات ساده انگارانه اي داشت كه تصور ميكرد با ارزان اعلام كردم نرخ گندم ميتواند نان به دست محرومان برساند اما بر عكس كشاورزي را نابود كرد . حالا همه دارند به عينه ميبينند كه رفته رفته نه تنها پزشكي عمومي بلكه هر آنچه كه به طب باليني مربوط ميشود رو به زوال نهاده و تنگدستي اي فزاينده بخش هاي باليني و دولتي را به قهقرا برده يا به اعمال زيبايي و كارهاي عملي نه چندان ضروري اختصاص داده است . بايد گفت كليه كارهاي عملي تشخيصي و درماني بدون حضور يك سيستم باليني آكادميك در بخش دولتي و آموزشي ، مصداق حيف و ميل منابع است . و اين رخداديست كه حالا عرصه عمومي بر آن شهادت ميدهد .ديگر نميتوان از جند نمونه پرداخت هاي نجومي كه در غياب سيستم دانشگاهي و بالاجبار براي برخي اعمال رد و بدل ميشود (و گاه احساس ميكني تنها از همين طريق كيفيت حفظ شده ) مثال اورد و سيستم سلامت و پزشكان را تحقير كرد .
در چنين شرايطي نه تنها جامعه پزشكي كه حالا ديگر عرصه عمومي به عينه ميبينند كه در حالي كه امكان بقا به معني درمان هاي پايه و جاري مردم هرروز دشوار تر ميشود در حالي كه پزشكان جوان جايي درخور در كشور پيدا نميكنند و گروه گروه در حال مهاجرت هستند اساسا امكان آموزش پزشكي هم كمتر و كمتر گرديده تنها بي اطلاعي از استاندارد هاي بين المللي اموزش پزشكي است كه باعث فردا شدن امروز ميگردد. با چنين استانداردهايي بسياري از بخش هاي آموزش پزشكي موجود هم بايد فورا تعطيل گردند .در چنين شرايطي كساني كه خواهان افزايش ظرفيت اموزش پزشكي هستند مثل آدم هايي ميمانند كه از سياره اي ديگر به ناگهان پا بر زمين گذاشته ميخواهند دولتي را كه هنوز نتوانسته جاي اهرم خود را زير تخته سنگ عظيم بحران سلامت بيابد و سفت كند ، استيضاح كنند .
بايد گفت استيضاح وزير لازم نيست كليه كادر هيات علمي ،انجمن هاي علمي و كل جامعه پزشكي آماده استيضاح هستند اصلا هرروز كه بر سر كار ميروند دارند استيضاح ميشوند و اگر به شيوه اي قابل درك براي موجودات فضائي و فرماندهانشان در سياره اي ديگر پاسخ نميدهند تنها به اين دليل است كه مشكلات پيچ در پيچ دارو و درمان و اورژانس ها به ايشان اجازه نميدهد لحظه اي درنگ برخود روا بدارند . وقت آزاد بيدريغ در اختيار خرابكاران است . به همين دليل و به دليل مشكلات عديده مردم ، زحمتكشان و بيماران است كه أنجمن ها و جامعه پزشكي تنها به بيانيه و اظهار نظر كفايت ميكنند .و به آنها كه ميگويند يا ممكن است در آينده بگويند چرا ادامه ميدهيد يا چرا ادامه داديد هم توجه نميكنند .
يادداشت روز سه شنبه شرق

🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

02 Jan, 05:47


🔴🔴🔴

صفحه یک دندانپزشک به دستور مقام محترم قضایی مسدود شد

پی نوشت:
تا کنون از بسته شدن کانال های ارتباطی مداخله گران امر درمان اطلاعاتی دارید

حکومت اولویت ها را مشخص می کند

کانال لایحه

31 Dec, 16:29


فانا: بیمه درمانی مانند لباس بیمارستانی است، فکر می‌کنید تحت پوشش قرار گرفته‌اید!

#بیمه

کانال لایحه

28 Dec, 21:02


🟥🟥🟥

درخواست رییس کل از نظام پزشکی شهرستان ها

نظرات خود را تاریخ ۲۴ دی ماه در مورد بازنگری قانون سازمان نظام پزشکی اعلام نمایید

#پی نوشت:
نبود تیم حقوقی قوی در سازمان نظام پزشکی احساس می‌شود.
با دورهمی که نمی شود قانون نوشت


🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

27 Dec, 06:15


♦️♦️♦️

در تامین ابتدایی ترین داروها ناتوانیم

یا دارو نیست
یا گران است
یا تاثیر ندارد

پی نوشت:
درد مردم، افزایش پزشک نیست
اولویت ها را حکومت مشخص می‌کند


🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

22 Dec, 13:04


🔴🔴

بیایید روز زن را با نگاه دیگر بزرگ بداریم

#مطالبه‌گری_حقوق

🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

30 Nov, 04:08



✔️اگر رزیدنتی شغل میشد...
اگر مشمول قانون کار میشد...
اگر تابع قانون تأمین اجتماعی میشد...
کشیک اضافه ممکن نبود...
کار شبانه دستمزد داشت...
شبکاری آف روز بعد داشت...
کار روز تعطیل ضوابط داشت...
ساعت کار محدود بود...
پس بلف نگرفت چون فهمیدند...
استثمار و بهره‌کشی از رزیدنت متوقف میشود...
وزارت آموزش پزشکی بر پایهٔ دانشجوی کارگر است...
این جمله به تنهایی ناقض حقوق اساسی ست...


🟥https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

29 Nov, 09:13


صبح جمعه است
هنوز نظام پزشکی خبر ندارد

کانال لایحه

29 Nov, 08:21


🔴🔴🔴🔴

چه دوران وحشتناکیست آن دوران که
«احمق‌ها» بر «کوران» حکمرانی می‌کنند!
#شکسپیر

کانال لایحه

28 Nov, 21:29


🔴🔴🔴

لجن پراکنی رسانه ها ادامه دارد !!!

پی نوشت:
رسانه اگر قرار باشند از مالیات استفاده نمایند و این
#اخبار_زرد را منتشر کنند
بهتر است کسی مالیات ندهد

کانال لایحه

28 Nov, 06:08


حمایت قانونی از رزیدنت‌ها در فرانسه شامل چندین جنبه مهم است که به حفظ حقوق و رفاه آنها کمک می‌کند. این حمایت‌ها شامل موارد زیر می‌شود:

### ۱. قوانین کار
- حداکثر ساعات کار: طبق قوانین اروپایی، حداکثر ساعات کار رزیدنت‌ها باید ۴۸ ساعت در هفته باشد. این شامل استراحت‌های اجباری و ساعات کاری اضافی نیز می‌شود.

### ۲. استراحت و تعطیلات
- حق استراحت: رزیدنت‌ها باید حداقل ۱۱ ساعت استراحت بین شیفت‌ها داشته باشند و حق دارند از تعطیلات سالیانه خود استفاده کنند.

### ۳. پوشش بیمه
- بیمه درمانی و اجتماعی: همه رزیدنت‌ها تحت پوشش بیمه درمانی و اجتماعی قرار دارند که هزینه‌های پزشکی و بازنشستگی را پوشش می‌دهد.

### ۴. نظارت و بازرسی
- مراجع نظارتی: سازمان‌های دولتی و نهادهای نظارتی موظف به بررسی رعایت قوانین کار و شرایط کاری در بیمارستان‌ها هستند.

### ۵. امکانات شکایت
- حق شکایت: رزیدنت‌ها می‌توانند در صورت عدم رعایت حقوق خود یا شرایط نامناسب کاری، به مراجع قانونی شکایت کنند. این مراجع می‌توانند شامل اتحادیه‌های کارگری یا سازمان‌های حقوق بشری باشند.

### ۶. حمایت‌های روانی و اجتماعی
- برنامه‌های حمایتی: بسیاری از بیمارستان‌ها برنامه‌های حمایتی برای مدیریت استرس و بهبود سلامت روانی رزیدنت‌ها دارند.

این حمایت‌ها هدفشان ایجاد محیطی سالم و ایمن برای رزیدنت‌ها و کمک به آنها در مدیریت چالش‌های شغلی است.

پی نوشت:
در ایران کدام نهاد از رزیدنت ها حمایت می‌کند؟



🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

28 Nov, 04:10


🔴 راهکاری برای افزایش امنیت پرسنل در مراکز درمانی

دکتر خلیل امیرزاده، متخصص بیهوشی ومراقبت‌های ویژه و حقوقدان


یکی از اصولی که در ذات نیروهای انتظامی  به هنگام برخورد با اشرار اجرا می‌شود، اصل زیر است:

برخورد جدی توام با «تحکم (خشونت)» در همان ابتدا «شرارت» را پایان می‌دهد. تاخیر و دو دلی، شرور را جسورتر می‌کند.
.
متاسفانه نیروهای انتظامات و تحت سرپرستی حراست‌ها «شرح وظیفه»ای گویا برای برخورد و «مهار فیزیکی» مهاجمین به کادر درمان و حتی خودشان را ندارند (اگر کسی مدعی بودنش است ارائه نماید تا اتفاقات در قالب «ترک فعل» پیگیری شود) و همین سرآغاز حوادث غمبار حملات به کادر درمان حین انجام وظیفه شده است و دلیل اساسی‌اش فقدان «جواز قانونی» برخوردهای
فیزیکی افراد انتظامات به عنوان «بادیگارد» و حتی در مقام دفاع از خودشان است.

از طرف دیگر به دلیل ترس و واهمه روسا و مسئولین نه تنها این موارد گزارش و پیگیری نمی‌شوند، بلکه در غالب اوقات، به دلیل کژفهمی از واژه تکریم ارباب رجوع، مبدل به حمایت از  مهاجم هم می‌شوند. لذا عزیزان باید بدانند، ارباب رجوع حق پیگیری و شکایت دارد ولی حق ضرب، شتم و توهین را ندارد و اگر هم حمله کرد، دیگر حرمت ارباب رجوع را  ندارد و مهاجم است و دفاع متناسب درمقابل وی، یک ضرورت عقلی و قانونی است.

✳️ راه‌حل عینی و اساسی که به نظر می‌رسد این است که:

🔸 الف) مصوبات شورای عالی امنیت ملی کشور در «حکم قانون» می‌باشد و برای احتراز از مسیر طولانی قانونگذاری در مجلس، بهتر است پیشنهاد مشترکی توسط وزارت بهداشت و  سازمان نظام پزشکی و سازمان نظام پرستاری با مضمون  صدور جواز مهار فیزیکی مهاجمین به دبیرخانه شعام داده شود.
از حسن اتفاق، رئیس شورای عالی امنیت ملی کشور که شخص رئیس جمهور باشند، پزشک بوده و دبیر شورا هم، دندانپزشک است. کافی است که یک اقدام فوری شود و این درخواست تنظیم و تحویل گردد.

🔸 ب) شیوه نامه این «مهار فیزیکی» توسط فراجا و بر اساس جواز فوق، فورا تهیه و ابلاغ و آموزش داده شود.
شیوه نامه‌ای که تصریحا جواز به کارگیری ابزار مورد تایید فراجا برای چنین رویداد‌هایی را تجویز می‌کند (همچون شوکر، اسپری فلفل و باتوم)

🔸 پ) مهمترین موضوع دیگری که باید ضمن درخواست گنجانیده شود تحت پوشش قرار گرفتن کادر انتظامات توسط بیمه‌های مسئولیت حرفه‌ای است. بیشترین واهمه کادر مزبور این است که درصورت ایراد صدمه به مهاجمین، مجبور به پرداخت بهای دیه از جیب گردند و همین جواز برای کادر درمانی هم لحاظ گردد.

🔸 ت) قوه قضائیه و فراجا موظف گردند به صورت ویژه در مواقع گزارش و بروز تهدید و حمله به کادر درمان وارد عمل شده و با قاطعیت شرور را اعمال مقررات نمایند.
🗓 ۱۴۰۳/۰۹/۰۷

کانال لایحه

27 Nov, 19:50


به نام خدا

🔺هشدار بسیار مهم و جدی به همکاران پزشک که پروانه خود را در اختیار افراد غیر پزشک قرار داده‌اند:

با توجه به تجربیات کاری خود در دادسرا و معاونت انتظامی نظام پزشکی و نیز پذیرفتن وکالت همکاران در محاکم قضایی، شاهد اتفاقات بسیار تلخی برای برخی همکاران پزشک بوده‌ام که متاسفانه موارد آن رو به افزایش است و بنابراین لازم دانستم که از باب هشدار، توجه همکاران را پیش از آنکه خود شخصا تجربه نمایند به گرفتاریها و مشکلاتی که می‌تواند برایشان ایجاد شود جلب نمایم:

متاسفانه اخیرا همکاران پزشک متعددی به علت مشکلات قضایی که متعاقب همکاری با افراد مداخله‌گر که بعنوان سرمایه گذار در حیطه‌های مختلف فعالیت پزشکی ( بخصوص زیبایی و طب سنتی ) برایشان ایجاد شده جهت اخذ مشاوره به من مراجعه نموده یا وکالت آنها را در محاکم عهده دار شده‌ام.
مستحضرید که مجازات مداخله غیر مجاز در امور پزشکی به ۵۸۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
کسانی که بعنوان سرمایه گذار با شما قرارداد می‌بندند، متاسفانه در اکثر موارد افرادی هستند که قصد و نیت فعالیت قانونی نداشته و با سوء استفاده از پروانه و تابلوی شما مرتکب انواع تخلفات و جرایم می‌شوند.
باید بدانید که مرکزی که با نام و تابلوی شما راه‌اندازی می‌شود، کلینیک یا درمانگاه نیست و قانونا یک مطب است. در مطب، مسئولیت تمام امور بر عهده پزشک است. اینکه در قرارداد قید کنید که “مسئولیت امور انجام شده در این مکان در اوقاتی که شما حضور ندارید بر عهده شما نیست” نه تنها از شما رفع مسئولیت نمی‌کند بلکه در واقع اقرار ضمنی شما مبنی بر این مساله است که شما از انجام کار در اوقاتی که شما در مطب حضور نداشته‌اید آگاه بوده‌اید!
در موارد متعدد متاسفانه این افراد مداخله‌گر و سودجو بدون حضور پزشک اقداماتی انجام داده‌اند که باعث آسیب به بیمار شده و با شکایت وی به مراجع قضایی، شخص مداخله‌گر به جرم مداخله غیر مجاز در امور پزشکی به جریمه‌ای با مبلغ قابل توجه محکوم شده و پزشک نیز طبق تعریف بندهای ب و پ ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی بابت تسهیل انجام جرم یا در اختیار گذاشتن طریق ارتکاب جرم، تحت عنوان معاونت در جرم مورد تعقیب کیفری قرار گرفته است.
بد نیست که در این خصوص چند نکته را بدانید:

۱- در مواردقصور پزشکی، شما بعنوان پزشک به محاکم احضار می‌شوید. نگاه بازپرس به شما به عنوان پزشک و کسی که مرتکب جرم غیر عمد شده با کسی که بعنوان معاون در جرم عمد مداخله در امور پزشکی احضار شده به کلی متفاوت است!
۲- در موارد قصور پزشکی، بیمه‌نامه مسئولیت حرفه‌ای شما، طبق دستوالعمل‌های موجود بعنوان ضمانت پذیرفته می‌شود اما در معاونت در جرم مداخله غیر مجاز، نه تنها ممکن است با صدور قرار تامین سنگین مواجه شوید، بیمه‌نامه نیز هیچ کاربردی ندارد و در صورت محکومیت نیز مبلغ جریمه و حتی دیه را باید شخصا پرداخت کنید!
۳- در موارد قصور پزشکی، به علت ماهیت غیر عمد جرم، سوء سابقه کیفری برای شما ایجاد نمی‌شد اما در این موارد برحسب مجازات اعمال شده، امکان ایجاد سوء سابقه کیفری موثر که باعث ایجاد برخی محرومیت‌های اجتماعی گردد نیز وجود دارد!
۴- علاوه بر محکومیت قضایی، در صورت اعلام مرجع قضایی به سازمان نظام پزشکی، محکومیت در دادسرای انتظامی و ایجاد سوء سابقه حرفه‌ای نیز بابت تخلف انتظامی متصور است.

بنابراین همکاری شما با سرمایه‌گذار فقط و فقط با وجود شرایط زیر می‌تواند قانونی باشد و برای شما تبعات قضایی ایجاد نکند:

الف) تمام تبلیغات مجازی و حقیقی صرفا به نام شخص شما و عنوان درج شده در تابلوی مطب باشد و سرمایه گذار مجاز به انجام هیچ تبلیغی به اسم خود یا عناوین واهی مانند مرکز فلان یا کلینیک بهمان نیست.
ب ) رفت و آمد به مطب و انجام کلیه خدمات صرفا در حضور شما و با اطلاع شما انجام پذیرد.
ج ) از سپردن انجام خدماتی که باید شخصا توسط پزشک انجام شود ( مانند تزریق فیلر ، بوتاکس ، انواع جراحی‌های سرپایی و … ) به اشخاص دیگر اکیدا خودداری کنید.
د ) از انجام فعالیت توسط همکار پزشک دیگر در سایر اوقاتی که شما در مطب حضور ندارید، تا قبل از نصب تابلو و اعلام مطب با نام وی به معاونت درمان و نظام پزشکی اکیدا ممانعت کنید.
ه ) بهتراست از سرمایه گذار بخواهید با نصب دوربین مدار بسته و ایجاد امکان نظارت شما، اطمینان شما از اینکه در زمان عدم حضورتان فعالیتی در مطب انجام نمی‌شود را فراهم نماید.
و ) در صورتیکه متوجه شدید سرمایه‌گذار تخلفاتی در موارد فوق انجام می‌دهد و قادر به جلوگیری از تخلف وی نیستید، با ارسال اظهارنامه، ختم همکاری خود را به وی اعلام نموده و رونوشت آنرا طی نامه‌ای در معاونت درمان و نظام پزشکی ثبت نمایید.

با آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه دوستان و همکاران گرامی


دکتر مازیار ستاری
اصفهان - نهم آذرماه ۱۴۰۳


https://t.me/dr_m_stt

کانال لایحه

27 Nov, 07:32


سالهاست در مورد پزشک خانواده صحبت می‌شود طرحی که از سال ۱۳۸۹ کلید خورده
ولی در کل کشور به صورت ناقص اجرایی شده است
طرحی
بدون داشتن زیر ساخت و
بدون نگاه به گذشته
دوباره به مانور خبری وزارت بهداشت تبدیل شده است

برنامه ای که تبدیل به چاه ویل منابع مالی وزارت بهداشت تبدیل شده است

اولین قدم در طرح پرونده الکترونیک یکپارچه براساس برنامه بودجه بوده است

🔷آیا پرونده ای وجود دارد ؟

🔷آیا سیستم ارجاع در سه سطح ایجاد شده است؟

🔷نتیجه پایلوت در در دو استان شیراز و مازندران چه شد؟

چرا اخبار و رسانه ها فقط تمجید و تقدیر می‌کنند چرا مشکلات را تحلیل نمی کنند ؟؟


🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

25 Nov, 04:30


مرگ تلخ دکتر سمیه آبیاری
متخصص طب اورژانس بعد از توهین های همراهان بیمار!!
ایشان به تازگی پدرشان را از دست داده بودند


برای توهین به مامورین شهرداری در قانون مجازات تعیین شده است ولی از قانون برای حمایت از کادر درمان خبری نیست



#فقدان_قانون

کانال لایحه

25 Nov, 04:15


در نبود قانونی در حمایت کادر درمان

آسیب به جامعه پزشکی ادامه دارد

کانال لایحه

23 Nov, 13:49


🔴 *چرا باید نسبت به زنده بودن «لامسه اجتماعی» حساس باشیم؟*

مفهوم "لامسه اجتماعی" در اندیشه علامه حکیمی، یک مفهوم عمیق و چندلایه است که به ارتباط عمیق و همدلانه انسان‌ها با یکدیگر اشاره دارد.

لامسه اجتماعی به چه معناست؟

• درک درد دیگران: علامه حکیمی، درد را پیوندی میان انسان‌ها می‌داند. به اعتقاد ایشان، درک درد دیگران و همدلی با رنج‌هایشان، انسان را به سمت مسئولیت‌پذیری و تلاش برای رفع مشکلات جامعه سوق می‌دهد.

• ارتباط عمیق و صمیمانه: لامسه اجتماعی فراتر از یک ارتباط سطحی است. این ارتباط، بر پایه شناخت عمیق از نیازها، احساسات و شرایط زندگی دیگران بنا شده است.

• مسئولیت‌پذیری اجتماعی: کسی که لامسه اجتماعی قوی دارد، خود را نسبت به جامعه مسئول می‌داند و برای بهبود شرایط زندگی دیگران تلاش می‌کند.

نقش لامسه اجتماعی در تربیت روحی فرد:

• رشد معنوی: درک درد دیگران و تلاش برای کمک به آن‌ها، باعث رشد معنوی فرد می‌شود و او را به سمت کمال انسانی سوق می‌دهد.

• تقویت احساس تعلق: فردی که لامسه اجتماعی قوی دارد، احساس تعلق بیشتری به جامعه می‌کند و احساس می‌کند که بخشی از یک کل بزرگ‌تر است.

• کاهش فردگرایی: لامسه اجتماعی، فردگرایی را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود افراد به جای منافع شخصی، به منافع جمعی فکر کنند.

نقش لامسه اجتماعی در تربیت  اجتماع:

• ایجاد جامعه همدل: جامعه‌ای که افراد آن لامسه اجتماعی قوی دارند، جامعه‌ای همدل، مهربان و با هم‌کاری است.

• کاهش فاصله طبقاتی: لامسه اجتماعی، باعث کاهش فاصله طبقاتی و ایجاد برابری بیشتر در جامعه می‌شود.

• تقویت روحیه جمعی: لامسه اجتماعی، روحیه جمعی را تقویت می‌کند و باعث می‌شود افراد برای رسیدن به اهداف مشترک، با هم همکاری کنند.

به طور خلاصه:
لامسه اجتماعی، کلیدی برای ایجاد یک جامعه سالم و پویا است. این مفهوم، ما را به همدلی، مسئولیت‌پذیری و تلاش برای بهبود شرایط زندگی دیگران دعوت می‌کند.


📖برگرفته از مجموعه ۱۲ جلدی الحیات /محمدرضا حکیمی،محمد حکیمی، علی حکیمی

🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

21 Nov, 15:24



✔️نتوانستید مشکل فرزندآوری را حل کنید...
چون مدیران شما تصور میکردند...
اشکال در چرخه تولید است...
موانع نگهداری فرزند...
را که دقیقاً سیاستگذاری غلط موجب آن است...
تا نبینید با سیاستهای انقباضی نمیشود کاری کرد...
کارهایی را که برای سزارین و سقط کردید...
دقیقاً مخالف نتیجه زادآوری بود...
منع سزارین با شیوه‌های غلط مدیران نابلد...
یکی از دلایل بارداری هراسی شد...
نسل را نمیشناختید...
با مواجهه پلیسی با سقط...
هیچ نتیجه‌ای نخواهید گرفت...
بهداشت خانوار یک رفتار علمی ست نه نظامی...

دکتر سهیل طالبی

https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

20 Nov, 06:04


مدیریت جهادی یا مدیریت بی‌قاعده و قانون

دکتر قنبری

جناب رئیس جمهور،
در حالیکه روسای سازمان امور مالیاتی کشور در دوره‌های مختلف پزشکان را یکی از وظیفه شناسترین مودیان مالیاتی معرفی میکنند، نماینده عالی شما در شهرستان با مدیریت انقلابی میخواهد خلاف آنرا ثابت کند.

نمیدانم جناب فرماندار از برخورد پزشکی ناراحت شده اند و مسائل شخصی را در مدیریت خود دخالت داده اند یا خیر، ولی مطمئنا روش مدیریت فرماندار ابهر مبتنی بر کار کارشناسی و مدیریت علمی نیست.

کنترل درآمد افراد در دنیای امروز کار بسیار ساده‌ای است و نیاز به مراجعه حضوری فرماندار ندارد.

آیا فرماندار برای بررسی وضعیت رعایت قیمت و استفاده یا عدم استفاده از کارت خوان بقیه مشاغل و بررسی تک تک آنها اقدام کرده است و برای چنین کاری وقت لازم را دارد؟

قرار به مدیریت علمی بود

فرمانداری که ممکنست خود موارد قانونی زیادی را در زندگی شخصی و حقوقی رعایت نکند آیا این امکان را برای افراد عادی بوجود می آورد که سرزده به دفتر ایشان وارد شوند و از او مدارک بخواهند و جلوی بقیه ‌هر طور که بخواهند با او صحبت کنند.

اینگونه وارد شدن به هر حریمی یعنی قدرت خود را به رخ کشیدن ، یعنی سو استفاده از قدرت ،یعنی عدم رعایت حقوق شهروندی،یعنی عدم رعایت اخلاق و یعنی مدیریت علی اکبری و سنتی و یعنی یک انتخاب اشتباه و یعنی ....

از جنابعالی انتظار میرفت افراد دانا، با اخلاق، عالم و سالم را به کارها منصوب می کردید

عرض کردم می‌رفت چون دیگر این انتظار نمی‌رود

جناب رئیس جمهور
اگر امروز مجددا انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود به احتمال زیاد مردم به شما رای نخواهند داد

زیرا خیلی ها از رای خود بشما پشیمان هستند اما متاسفانه امکان اینکار نیست
یعنی نظر مردم برای حکام ارزشی ندارد.

لطفاً تا رویه فرماندار ابهر در بقیه شهرهای کشور فراگیر نشده از آن جلوگیری شود


آیا آقای فرماندار با خود فکر کرده است که حضورش در یک مطب و نحوه برخوردش چه تاثیری روی کار و روان پزشکان و مراجعان دارد؟

تخلف را تایید نمی‌کنم اما روش برخورد با تخلف را صحیح نمیدانم

و تبعات چنین روش برخورد و گزینشی بودن آن به رعایت قانون منجر نمیشود ، همانطور که تا الان این روشها پاسخ نداده است و فقط و فقط
خودنمایی است، نه برای رضای خداست و نه گرهی از کار خلق خدا میگشاید.

ما هم خواهان رعایت عدالت و قانون هستیم اما متأسفانه هر چه بیشتر از عمر انقلاب می گذرد فاصله با آنها بیشتر میشود.
۱۴۰۳/

کانال لایحه

18 Nov, 04:15


ایران بهشت پزشکان است !؟!؟

کانال لایحه

17 Nov, 16:38


.
✳️انجمن پزشكان عمومى خراسان رضوى  درپى حادثه دلخراش قتل استادگرانقدراقاى دكترمسعودداوودى ،ازاستاندارمحترم خراسان رضوى ،درخواست تشكيل جلساتى جهت اقدامات پيشگيرانه وقانونى نمود.

خشونت علیه پزشکان و کادر درمان یک مشکل پیچیده است که نیازمند اقدامات جامع و هماهنگ می باشد
با اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه و قانونی می توان به طور قابل توجهی ازوقوع این حوادث جلوگیری کرد و محیطی امن تر برای ارائه خدمات درمانی فراهم نمود

🔰راهکارهای پیشگیرانه و قانونی جهت جلوگیری از بروز خشونت عليه پزشكان و کادر درمان  پيشنهادى انجمن:

تقویت قوانین حمایتی:
تعریف دقیق خشونت فیزیکی ، روانی و کلامی/ تصویب قوانین سختگيرانه با الهام از تجربیات موفق سايرکشورها مانند مجازات های سنگین حبس ، جریمه های مالی و ممنوعیت از ورود به برخی مشاغل
ایجاد سیستم های امنيتى:
استفاده از سیستم های هشداردهنده و وحضور نیروهای امنیتی اموزش ديده
آموزش مهارتهای ارتباطی موثر به پزشکان و کادر درمان 
افزایش آگاهی عمومى ازحقوق جامعه پزشكى
تامین منابع کافی و وامكانات:
می تواند به کاهش فشار کاری پزشکان و بهبود کیفیت خدمات درمانى كمك كند
 نقش موثر صداوسيما و رسانه ها دركاهش خشونت عليه پزشكان وكادردرمان :
فرهنگ سازی عمومی/ اطلاع رسانی در مورد قوانین/ برجسته کردن اقدامات مثبت پزشکان/ مقابله با شایعات و اطلاعات غلط
کاهش ساعات کاری طبق قوانين ياتعيين سقف مشخص براى تعداد بيماران  
ایجاد صندوق حمایت از جامعه پزشكى آسیب ديده
امنيت شغلى پزشكان وكادردرمان باقراردادهاى كارى مناسب و حمايت هاى بيمه اى





🌐كانال تلگرام انجمن پزشكان عمومى خراسان رضوى
@khorasangp

🌐اينستاگرام انجمن پزشكان عمومى خراسان رضوى

https://www.instagram.com/khorasangp

کانال لایحه

17 Nov, 12:57


🔴 مصوبات پنجاه و ششمین جلسه شورای عالی نظام پزشکی

🗓 (مورخ 24 آبان 1403)


مصوبه(۱)
با توجه به گزارش کمیته پیگیری مصوبات شورای عالی و بررسی های انجام شده، نتایج بخشی از مصوبات مشخص و اعلام شده است، با این حال  چون در مورد بخش دیگری از مصوبات هنوز اقدامی گزارش نشده ، مقرر گردید این موارد توسط هیات رئیسه شورا مشخص  و اعلام شود و رئیس کل محترم سازمان ظرف یک ماه گزارش اقدامات مربوط به بخش اخیر را مستنداً و کتباً ارائه نماید.

مصوبه(۲)
در خصوص ادامه اعطای شماره عضویت نظام پزشکی به دانش آموختگان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد داروسازی (موضوع مکاتبه رئیس کل محترم شماره  7356/10/100/د مورخ 21/07/1403) مصوب شد؛ عضویت این افراد صرفاً برای ورودی‌های تا پایان سال ۲۰۲۴ میلادی ادامه یابد و شامل ورودی‌های سال ۲۰۲۵ میلادی و پس از آن نخواهد بود. لذا مقرر شد مراتب جهت تعیین تکلیف موضوع و اطلاع‌رسانی به ذی‌نفعان به وزارت بهداشت اعلام گردد.

مصوبه (3)
آیین نامه انتخابات هیات مدیره نظام پزشکی، شورای عالی و رئیس کل سازمان نظام پزشکی تا ماده هشت بررسی و با اصلاحاتی مصوب گردید.

🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

17 Nov, 12:54


⚫️ مراسم گرامیداشت زنده‌یاد دکتر مسعود داوودی با شعار

پویش نه به خشونت علیه کادر درمان

🔺 برگزاری مراسم گرامیداشت دکتر داوودی

اصفهان
مشهد
گرگان و آق‌قلا
فردیس
رشت
آمل
شیراز
سبزوار
آبادان
اردبیل
کرمان
کرج
آبادان
خرم آباد
آستارا
اردکان
دشت آزادگان و هویزه
لنگرود
بهبهان
کهنوج
ساری
اراک
میبد
اسفراین
ملایر
صومعه سرا و ماسال
زنجان
همدان
میاندوآب
نجف آباد
آباده
اهواز
شهریار
شهربابک
نور
کردکوی
شاهرود
کرمان
سیرجان
بابل
کرمانشاه
اسلامشهر
تربت حیدریه
بهشهر و گلوگاه
ملارد
لاهیجان و سیاهکل
ساوه و زرندیه
مهاباد
الیگودرز و ازنا
سبزوار
آبادان
فریدونکنار
شوش

#درد_مشترک

کانال لایحه

16 Nov, 18:34


کانال لایحه pinned «»

کانال لایحه

16 Nov, 07:25


⚫️🔴⚫️🔴⚫️

پویش نه خشونت علیه کادر سلامت

نظام پزشکی فردیس ۲۶ آبان

کانال لایحه

16 Nov, 06:12


نه به خشونت برعلیه کادر درمان

کانال لایحه

09 Nov, 05:20


🔴🔴🔴

تاثیر سهمیه ها بر قبولی در تخصص

پی نوشت:
سهمیه در این مرحله متوقف نمی شود و این افراد مدیران آینده می شوند

کانال لایحه

08 Nov, 12:08


#پیام_مخاطب

علی خیابانی مقدم
وکیل پایه یک دادگستر


در خصوص داروسازی ثامن بزرگ نمایی می شود دلیلش را نمی دانم، به دنبال تعارض منافع در این قضیه هم باید بود. معمولا وقتی روی موضوعی بدون بررسی تحلیلی و کشف علل در بوق و کرنا دمیده می شود باید دقت نظر بیشتری داشت.

در ایران دیالیز صفاقی به نسبت دیالیز خونی خیلی کمتر استفاده می‌شود و فقط پنج درصد بیماران ایرانی از آن استفاده می کنند. پزشکان محترمی هم که مسئولیت این بیماران را به عهده می‌گیرند تیم محدودی هستند که در جریان بحران اخیر به شکل گروه های کاری سعی کردند مشکل را شناسایی و راه حل هایی که در اختیارشان بود استفاده کنند و الان بعد از گذر از بحران بوجود آمده و بروز چالش برای برخی از بیماران مشکل کنترل شده است. و کماکان به دلیل تحریم ها و عدم امکان وارد کردن راحت دارو، سرم داروسازی ثامن بعد از بررسی های متعدد و آزمایشگاهی، با الزام سازمان غذا و دارو توسط بیماران استفاده می شود و در حال حاضر چالشی وجود ندارد.
با توجه به مرگ و میر سالانه ۲۲ درصدی بیماران دیالیزی کشور (در مقابل ۱۴ درصدی جهان )به دلایل متعدد ( در جایی که چالش به ساختار باز می گردد کسی پاسخ گو نیست، سیستم های اداری ما عادت به پاسخگویی ندارند و صرفا طلبکارند)  در چند ماهه تولید داروهای مشکوک به وجود آلومینیم، نمی توان تمام مرگ ها دیالیز صفاقی را صرفا به این مشکل مسمومیت با آلومینیوم  ربط داد. هر چند که در برخی موارد این مسئله قابل اثبات است.
مشکل اصلی تا این اواخر عدم امکان سنجش آلومینیوم سرم توسط آزمایشگاه ها در ایران بود که به ابهام قضیه بیشتر دامن زد.
چندیندپرونده در دادسرای و پزشکی قانونی شیراز، اصفهان، و مشهد به جریان افتاده و در حال رسیدگی می باشد اگر فردی بخواهد منصفانه به قضیه ورود کند باید هر مورد را به عنوان یک کیس پزشک قانونی بررسی کند و سپس نتایج این پرونده ها بطور کل جمع بندی شود.
بروز چالش های متعدد ناشی از فضای تحریمی و تورمی، تصمیم های دستوری، غیراقتصادی بودن تولید دارو، شرکت های دارویی را نه تنها در حوزه تامین ماشین آلات با مشکل روبه رو کرده است. در حال حاضر خیلی از شرکت ها مجبور به خرید تجهیزات استوک هستند، حتی در حوزه مواد اولیه و موثره تولید دارو نیز با مشکلات زیادی مواجه هستند. در مورد سرم دیالیز صفاقی نیز در سال ۱۳۹۸ و با بروز چالش در وارد کردن مواد اولیه شرکت های دارویی ناگزیر از تولید مواد اولیه در داخل شدند که به نظر من داروسازی ثامن در این مورد اقدام مناسبی انجام داد.
بروز چالش در خط تولید دارو در تمام جهان امری است که بروز پیدا می کند، لذا با تایید بروز مشکل، بی انصافی می دانم همه خدمات یک موسسه ای که حداقل بر اساس اطلاعات من در این حوزه در محل مناسب و به نفع بیماران سرمایه گذاری شده است را بدون بررسی دقیق مسئله و دیدن تمام زوایا زیر سوال ببریم.
برخی از نکاتی که در هر پرونده می بایست بررسی کرد.
۱-  در اعلام میزان کل فوتی های اعلامی، بیماران دیالیزی در بازه زمانی هفت هشت ماهه توزیع و مصرف سرم های مشکوک مغالطعه ای وجود دارد که همه فوتی ها را ناشی  از مصرف سرم دیالیز صفاقی می دانند در حالی که بر اساس آمار در مدت مشابه قبل نیز ماهانه بیش از ده نفر فوتی عادی داشتند که این میزان فوتی حداقل از میزان مرگ و میر در این بازه باید کسر شود. هر چند باید برای فوت هر بیمار باید عوامل مختلف به عنوان یک کیس پزشکی قانونی رسیدگی شود.
۲-  حتی در صورتی که وجود قصور در دارو سازی ثامن را محرز بدانیم، ولی علت تامه تمامی فوت ها صرفا مصرف میزان مشخصی از بالا بودن آلومینیم در بازه مصرف داروهای مشکوک نیست. چون عللی مانند:
- بیماری های زمینه ای و مدت زمان انجام دیالیز صفاقی در تشدید علائم موثر بوده است.
- در برخی موارد تشخیص دیر هنگام، عدم انجام چند روزه دیالیز صفاقی به توصیه پزشکان به دلیل بروز چالش، علیرغم توزیع سرم سالم، و افزایش میزان مصرف روزانه دیالیز تا دوازده بار در برخی درمان های پزشکان، و عدم معالجه و تجویز درمان استاندارد در برخی موارد موجب تشدید عوارض بیماری شده است.
۳- پس اعلام بروز عوارض، بالا بودن آلومینیوم توسط داروسازی ثامن پس از انجام بررسی های دقیق، شناسایی و بچ های معیوب توسط داروسازی ثامن از چرخه خارج شد.
و یکی از دلایل افزایش عوارض، جلوگیری از استفاده از سرم های سالم اعلامی داروسازی ثامن و عدم جایگزینی سرم مناسب دیگر در این بازه بود.

کانال لایحه

08 Nov, 12:08


همانگونه که استحضار دارید مسئولیت اصلی در شرکت های دارویی و موسسات درمانی با مسئول فنی است.
پرونده بیمارانی که فوت نموده یا دچار عارضه شده اند در مراجع قضایی در حال رسیدگی هست.
در حال حاضر چالش بر طرف شده و دارو سازی ثامن بر اساس تکلیف سازمان غذا و دارو علیرغم چالش های بوجود آمده در حال توزیع سرم صفاقی به بیماران مورد نیاز می باشد.

کانال لایحه

08 Nov, 05:10


🟥🟥🟥

در صورت سوجریان در پرونده های انتظامی هیات عالی انتظامی اجازه ورود دارد

در صورتی که سو جریان در هیات عالی اتفاق بیافتد
چه کسی اجازه ورود دارد؟

سه شعبه هیات عالی در تهران وجود دارد

#تخلفات

🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

05 Nov, 18:57


🔴 اعتیاد به پست و مقام!

دکتر گودرز صادقی، رییس سابق دانشگاه‌های ارومیه و مقدس اردبیلی مطلبی نوشته هم برای آن‌هایی که هنوز در رأس قدرتند و هم کسانی که از قدرت پایین کشیده شده‌اند! و خواندنش را واجب ولازم دانسته.
مطلبی که از جهات مختلف کمک می‌کند بفهمیم برخی از مدیران مسئله‌ها را چگونه می‌بینند! ... بخوانید؛

من دو دوره ریاست دانشگاه‌های دولتی را جمعا به مدت ۸ سال به عهده داشته‌ام. هیچ امتیاز مادی به معنای واقعی از محل ریاست عایدم نشد. حتی موقعی که در اردبیل مأمور بودم، حق مدیریتم صرف اجاره‌ی خانه و هزینه‌ی رفت و آمد به تهران می‌شد. با این حال، بخواهی نخواهی از دو امتیاز برخوردار بودم: داشتن راننده‌ی اختصاصی و نیز یک دفتر کار بزرگ با سرویس بهداشتی مستقل!

در هر دو بار، وقتی که دوره‌ام با استعفا به سر آمد، از بعضی نظرها دچار مشکل جدی شدم. اگر چه از اتومبیل دولتی برای مقاصد شخصی استفاده نمی‌کردم، لیکن راننده‌ها برای من نه یک کارمند بلکه دوست و برادر بودند و بعضی کارهای شخصی مرا برای این که بتوانم به کارهای دانشگاه برسم انجام می‌دادند که از جمله‌ی آن‌ها این موارد را می‌توانم نام ببرم:
خرید نان و بعضی ملزومات دیگر، گرفتن وقت از دکتر، انجام کارهای اداری و بانکی، برداشتن و گذاشتن من درست در مقابل جایی که کار داشتم (بدون این که نگران جای پارک باشم!)، رسیدگی به ماشین خودم (مانند کارواش و تعویض روغن)، پیدا کردن واحدهای صنفی مورد نیاز (مانند خرازی و تعمیرگاه و اینجور جاها) و … (چیز دیگری یادم نمی‌آید). ضمنا همه با من مهربان بودند و تقریبا تمام کارکنان و اساتید دانشگاه را افرادی کار راه‌انداز و مؤدب و وظیفه‌شناس می‌دیدم، چرا که هیچکدام از کارهای خود من به تأخیر نمی‌افتاد و همه چیز رو به راه بود.

وقتی که از ریاست کنار رفتم، زندگی برایم بسیار سخت شد. چند سال تنبلی باعث شده بود از انجام کارهای ساده‌ی شخصی و اداری و خرید نان و اینجور چیزها عاجز بشوم. بعلاوه، جسته گریخته متوجه شدم که برخورد کارکنان و همکاران با من بسیار با برخوردشان با سایر افراد و ارباب رجوع متفاوت بوده است. کسی که برایم مظهر مدارا و احساس مسئولیت بود، به زعم دیگران آدمی عصبی و تندمزاج و بدخواه به شمار می‌آمد. تازه فهمیدم که بدترین همکاران هم به من که می‌رسیدند جور دیگری رفتار می‌کردند.

الان چند سالی است که دوباره به زندگی عادی خو کرده‌ام. نه تنها از انجام کارهای شخصی‌ام طفره نمی‌روم، بلکه از دست و پا چلفتی بودنم رها شده‌ام. از پیاده رفتن و سوار اتوبوس و مترو شدن لذت هم می‌برم و از این که با آدم‌های متفاوت و معمولی معاشرت می‌کنم بسیار خوشحالم. تصور این که یک بار دیگر به پست مشابه یا بالاتری گمارده شوم برایم نه تنها لذت‌بخش نیست بلکه دلهره‌آور است. دیدن بعضی چهره‌های عبوس، تندرو و کج‌فهم و اجبار به جلیس شدن با آن‌ها و قانع کردن‌شان در امور بدیهی شکنجه‌ی بزرگی است. احاطه شدن توسط آدم‌هایی که بدون اینکه ته دلشان با تو باشد اظهار ارادت می‌کنند، چندش‌آور است. این که نفهمم زندگی واقعی چیست احساس خنگی و نفهمی به من می‌دهد.

در این مملکت آدم‌هایی هستند که ده‌ها سال در مسند کارهایی به مراتب مهم‌تر از مسئولیت‌های من هستند. آن‌ها نمی‌فهمند دور و برشان چه خبر است. آنها هرگز سوار اتوبوس شهری یا مترو نشده‌اند. هیچگاه کارمندی مدارکشان را به سمتشان پرت نکرده است. در صف بنزین نبوده‌اند. آن‌ها نمی‌فهمند صف نان چیست. هرگز مهمان یا میزبان کارگر یک کوره‌پزخانه نبوده‌اند. در مطب پزشک در حالی که گفته‌اند ساعت ۴ آنجا باشند تا ساعت ۱۱ شب معطل نشده‌اند. این آدم‌ها اصلا نمی‌فهمند رانندگی در ترافیک بزرگراه همت یعنی، چون راننده دارند. آن‌ها فکر می‌کنند همه‌ی مردم پشتیبان‌شان هستند و مرتب برای موفقیت‌شان دعا می‌کنند. تا حالا کسی به خاطر مالیدن ماشین با قفل فرمان به آن‌ها حمله نکرده است و هرگز احدی عمه‌ی محترم‌شان را مورد تفقد قرار نداده است! آن‌ها معتاد ریاست هستند و اگر پس از این همه سال، مثل من و تو به یک آدم عادی تبدیل بشوند درجا سکته می‌کنند!

اگر بخواهید زمین زراعی از باروری نیفتد آن را هر از گاهی به آیش(۱) می‌گذارید. دو سال می‌کارید و یک سال نمی‌کارید. مدیرها هم نیازمند آیش هستند. هر از گاهی باید به زیر بیایند و بفهمند که مردم چگونه زندگی می‌کنند، چگونه فکر می‌کنند، چه می‌خواهند و چه نمی‌خواهند. آنهایی که ۴۰ سال در برج عاج نشسته‌اند آدم‌هایی هستند که نمی‌توانند مثل آدم زندگی کنند.
------------------
پی‌نوشت ۱: آیش تکنیک کشاورزی است که در آن زمین قابل کشت، بدون کشت برای یک چرخه یا بیشتر رها می‌شود.

پی‌نوشت ۲: طبیعی است، مدیرانی هستند که به هیچ روی زیست‌شان اینگونه نیست و بارها نیز به واسطه آن‌ها برداشته می‌شود، هر چند تعدادشان بسیار اندک باشد.

کانال لایحه

31 Oct, 15:43


پرستوی بعدی کیست؟

پزشکی که بعد از اعتراض به عملکرد شبکه بهداشت شهرستان ۴ سال است مجوز طبابت ندارد ؟
یا پزشک سربازی که چندماه است دریافت پروانه طبابتش در گرو نامه شاخص جمعیتی است که توسط معاون درمانی که خود دو پروانه دارد صادر نمی شود؟
یا متخصصی که به خاطر وجود لیزر ساده موهای زائد در مطب توبیخ شده است؟
یا دوستان همان مرحوم پرستو بخشی که مجددا مقامات توبیخ شده دانشگاه با عملکرد مشعشع به عنوان مدیر گروهشان منصوب شده اند؟

#خودکشی

کانال لایحه

30 Oct, 18:31


ساعت های پایانی زندگی #متخصص_قلب_لرستان

آیا مرهمی برای درمان زخم‌های جامعه پزشکی وجود دارد ؟

#تعرفه_دستوری
#رزیدنتی
#طرح
#خودکشی

🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

25 Oct, 06:38


يادداشت دو سال پيش به مناسبت چهارشنبه ٤ ابان ١٤٠١ روز تجمع نظام پزشكي 

دکتر بابک زمانی

آن چهارشنبه 
ساعت ١١ وقتي بِه تقاطع كارگر و خيابان نظام پزشكي رسيدم اوضاع عادي نبود . گروهي از نيروهاي ويژه ، جمعي را كه معلوم بود پزشك هستند تعقيب ميكردند با وسيله اي كه بِه انتهاي آن دوربين نصب شده بود. يك خاتم دكتر چند قدم آنطرف تر نزديك بود زير ماشين برود مأمورين  با همان لباس هاي معروف يا با لباس شخصي لابلاي ماشين ها بِه افراد نگاهي مي انداختند كه قالب تهي ميكردي ! سر بِه زير انداختم خداي نكرده در تلاقي نگاه ها سو تفاهمي پيش نيايد .  اينها پياده ها بودند .  گروهي موتور سوار هم از بالا مي آمدند . دوربين اينها مخصوص ماشين ها بود و يك مامور با وظيفه شناسي ! با دقت از تك تك سرنشينان يك اتوبوس عكس ميگرفت بِه چهار راه كه رسيدم چند مامور ديگر در حال بازديد دقيق كيف قهوه اي رنگ پزشك جواني بودند كه بي ترديد تنها حاوي گوشي پزشكي ومهر نظام پزشكي و سرنسخه بود . 
  فراخوان همايش نظام پزشكي را ديده بودم اما گرفتاري هاي مختلف و  كندي بيحد نت مانع از آن شده بود كه وقايع قبل از همايش و درخواست تعويق پروفسور علويان را اطلاع پيدا كنم . بنابراين راند آموزشي خود در بيمارستان را نيمه تمام گذاشتم و مثل يك پزشك وظيفه شناس بِه فراخوان سازمان صنفي -علمي خود پاسخ داده بِه ساختماني كه از چهل سال پيش خانه خود ميدانستم شتافتم  . همان جايي كه چند بار رييس و محل و ساختمانش عوض شده بود اما روح حاكم بر آن هماني بود كه بر استانه اش سوگند خورده ام از موازين تخطي نكنم ووظايف فردي و اجتماعي خود را به يكسان بنگرم . درخواست بيطرفي در بحران هاي اجتماعي ، عدم استفاده از محمل هاي پزشكي براي مقاصدي غير از آن ، رعايت بيطرفي پزشكان در درمان بيماران از هرسو و بِه رسميت شناختن حق پزشكان در عدم افشاي اسرار بيماران خود همه و همه مصداق هايي  از سوگندي هستند كه همه ما خورده ايم اصولي كه حتي اگر سابقه اي از خدشه دار شدن آنها هم وجود نداشته  باشد دغدغه بزرك جامعه پزشكي در همه بحران هاي اجتماعي در سراسر دنياست چه برسد بِه آنكه مصداق هاي بارز تخطي از اين اصول در پيشخوان ذهن همه پزشكان با هر سن و سابقه اي آشكارا باشد . ووقتي هيح پاسخ  روشني جز انكار و اغماض از تمام نهادهاي مسيول بخصوص سازمان نظام پزشكي شنيده نميشود پزشكان در قانوني ترين شكل خود  حق دارند سازماني را كه وظيفه حفاظت از آنها  بر عهده اوست را مورد سوال قرار دهند . پزشكاني كه در طول همه اين سالها عليرغم جفاي بي پايان براي تعرفه هاي غير واقعي ، امكانات ناموجود و هزار مشكل ديگر هيچگاه تجمعي به اين وسعت اعلام نكردند پزشكاني كه سالهاست در تصميم گيري براي سلامت بكسره ناديده گرفته ميشوند حالا تنها و تنها در جهت حفظ سوگند  خود و بيمناك جوانان و آينده كشور ، خود را در خطر  ميبينند .   جامعه پزشكي عليرغم همه اين مشكلات و موانع از وظايف اجتماعي خود كوتاه نخواهد آمد . كار ما فقط با صرع و بواسير و زگيل ، قرص و آمپول و چاقوي جراحي نيست .پزشكان في ذاته مسيوليت اجتماعي هم دارند . اگر حساسيت اجتماعي پزشكان و سازمان ها و سخنگويانشان نبود اكنون سلامت عمومي جامعه دستخوش تفكرات خرافي و ضد واكسن شده نميتوانست از بحران هايي مثل كوويد سر بلند كند .استعفاي روساي نظام پزشكي تهران از سر انفعال و بي مسيوليتي نبود رفتاري مسيولانه و اجتناب ناپذير بود در اعتراض بِه خشونت اعمال شده بر پزشكاني كه جز رجوع به خانه خود جرم دبگري نداشتند چه بايد ميكردند ؟ گونه اي كه سيلي خورد  گونه جامعه پزشكي است . جامعه پزشكي خواهان جبران توهين روا داشته بر گونه خود است . با اين همه   تجمع چهارشنبه بِه اين دليل وسعت نداشت كه نظام پزشكي خواسته  بود  تا زماني ديگر تا تضمين امنيت و كسب  مجوز به تعويق بيفتد . همچنان همه  منتظر آن روز هستيم . 

کانال لایحه

25 Oct, 06:00


مروری بر خاطرات 👆

کانال لایحه

25 Oct, 05:59


🔴⚫️🔴⚫️🔴

امروز
#۴_آبان

مرور خاطرات
https://t.me/laayehemed/594
https://t.me/laayehemed/599
https://t.me/laayehemed/589
https://t.me/laayehemed/587?single

چه اقداماتی برای ممانعت از این اتفاقات انجام گرفت؟
آیا با مسببین این حادثه برخورد شد؟

کانال لایحه

19 Oct, 20:02


گزارش دکتر آرش انیسیان. مدیرکل دفتر برنامه ریزی اقتصاد سلامت در جلسه شورای‌عالی

کانال لایحه

18 Oct, 14:56


مجمع مهر ماه ۱۴۰۳

رییس کل در ‌سخنرانی گزارش عملکرد سازمان نظامی‌ مجدد از الفاظ و اصطلاحات
#نامناسب و #سخیف استفاده نمود تا جایی که رییس مجمع به دکتر رییس‌زاده تذکر شفاهی دادند تا شأن صحن مجمع را رعایت نمایند

پی نوشت:
این اولین بار و آخرین بار نیست !!
طبق آیین نامه انتظامی زیر سوال بردن شأن جامعه پزشکی یک تخلف محسوب می شود؟
چه کسی با رییس کل برخورد می کند؟


#مجمع_آخر

کانال لایحه

18 Oct, 13:58


🔸 “چشمانتان پرفروغ” یا چشم ما روشن ؟!


دکتر مازیار ستاری
پزشک- کارشناس حقوق

در حاشیه اخبار مجمع عمومی، امروز صبح در گروه‌های مجازی پزشکی، تصویر پیامکی با متن زیر منتشر شد:

سلام و ارادت مجدد

برای روز پزشک یک هدیه ناقابل [ عینک آفتابی ] خدمت شما تقدیم کنم
آدرس را لطف میفرمایید ارسال کنم ممنون میشوم
یا در تهران به کسی تحویل دهم
چشمانتان پرفروغ🌹🌹
ارادتمند جواد ملایی


بدوا دلیلی برای آنکه توجه مرا جلب کند نبود اما وقتی در سایر پیامها دیدم که امضای ذیل پیام با نام یکی از کاندیدای بازرسی مجمع که اتفاقا رای هم آورده‌اند یکی است، اولین چیزی که به ذهنم خطور کرد این بود که عده‌ای خواسته‌اند با ایجاد پاپوش برای ایشان، انتخاب وی را زیر سوال ببرند…

حتی با دیدن تکرار و تواتر پیامها و یادداشتها، از آنجا که وقتی آدم دوست ندارد واقعیتی را ببیند یا بپذیرد بدنبال راهی برای توجیه است، فکر کردم که طبق متن پیامک، هدیه دادن مربوط به روز پزشک یعنی حدود یک ماه پیش بوده و ربطی به انتخابات بازرس و مجمع امروز ندارد.
از طرفی مطابق تعریف قانون مجازات اسلامی از جرم “ارتشا” رکن مادی جرم مذکور با این فعل مطابقت ندارد و همچنین طی تماس با یکی از دوستان حاضر در مجمع نیز متوجه شدم که حرفه این آقا بینایی سنجی است و ظاهرا فروشنده عینک هم هستند و …

تمایل به این تصور که ایرادی در کار نیست، با این برداشت که هم جرمی اتفاق نیفتاده و هم شخص عینک ساز بوده و صرفا خواسته لطفی به همکاران داشته‌ باشد، برای توجیه ذهن من کافی بود، هرچند این نیز از ذهنم گذشت که “کاش ایشان کاندیدا نشده بود”

اما وقتی شایع شد که ایشان در حوالی زمان جلسه نیز هدایای مذکور را توزیع کرده‌اند، داستان به کلی متفاوت می‌شود:

اگر خدای ناکرده این شایعه صحت داشته باشد، هرچند وقوع هیچ جرمی قابل احراز نبوده و عمل مجرمانه‌ای رخ نداده، اما لزوم بررسی “تخلف تبلیغاتی”  قابل انکار نبوده و لازم است مراجع نظارتی به مساله رسیدگی نموده و خدای نخواسته در صورت احراز تخلف، علی‌البدل منتخب جایگزین گردد.

جمعه -۲۷ مهرماه ۱۴۰۳

🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

18 Oct, 13:57


✍️از ماست که بر ماست(در پی مخالفت مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی با انتخابات الکترونیکی):️

دکتر خلیل امیرزاده
متخصص بیهوشی ومراقبت های ویژه و حقوقدان

شروع ماجرا از انتخابات الکترونیکی سال ۱۳۹۶ بود، که دست اندرکاران برگزاری انتخابات با "ملاحظه آراء ورودی" ،  فورا از ادامه کار ممانعت و آنرا متوقف کردند.
و مخالفت فعلی در زمانه گسترش این روش در سطوح مختلف انتخاباتی و عرصه پر رنگ هوش مصنوعی نوعی ارتجاع است.
ثمره اینگونه انتخابات، افزایش سطح مشارکت و ورود سلایق مختلف است و خوب در این فرآیند، برآمدن نمایندگان شایسته و شجاع و پیگیر مسائل و منافع صنفی، بیشتر اتفاق می افتد.
ثمره دیگر آن، فرو ریختن یکسری از افراد است ، اشخاصی که بطور " عادتی " یا " ماموریتی " وظیفه ای جز ، خوش خدمتی
به قیمت " فشل کردن سازمان" برای اعضایش نداشته اند.
کسانی که پس از اخذ رأی از اعضا، بجای وکالت منافع موکلین،براه دیگری می روند و به ایشان احساس "بزرگی کردن " دست می دهد و در حین بزرگی کردن ،"خط ونشان" می کشند،توطئه برعلیه حق جویان می کنند و..‌. بگذریم.
سوال ؛ "عادتی ها " چه کسانی هستند؟
عاشقان اسم وشهرت و شیفتگان ثروت، که با رسوب  در هیئت مدیره ها و ارکان سازمان، موفق به حفظ منافع شخصی و یا گروهی ، به نیابت از مالکین وسهامداران هلدینگ ها، می شوند.
سوال بعد ؛ " مامورین "چه کسانی هستند؟
تشنگان قدرت و منزلت، که باتصدی مناصب و ارکان سازمان و انجام سفارشات، در سلسله مراتب دولتی ارتقاء می یابند.
پس نبایست انتظار داشت چنین افراد
" رسوب کرده " ای اجازه بدهند، انتخابات الکترونیکی و سطح مشارکت بالا ایجاد شود.
بنابر این کارکرد اصلی این روش، غربالگری است که طی آن یک "ریزش " یا " رسوب زدایی " صورت می گیرد.
اگرتعریف شده بخواهیم" رسوبات "را معرفی کنیم، سه ویژگی عمده خواهند داشت:
۱.بعضی از نسل اولی ها
۲.وابسته ها
۳.بعضی دولتی ها
که باختصار ایشان را ( ن. و. د یا نود ) خواهیم گفت.
به صراحت می گویم این سازمان با رسوبات خویش، ره بجایی نخواهد برد.

پس حق بدهید درخصوص موضوعی مهم چون طرح " اصلاح قانون سازمان نظام پزشکی" هم، در زمانه فعلی، دغدغه داشته باشیم.
چرا که تابحال، هروقت بحث تغییر و اصلاح قانون سنپ پیش می آمد، صراحتاافراد رده بالای سازمان، اعلام می کردند بدلیل
جو مجلس و نمایندگان صلاح نیست.
ولی اکنون، گفتارهای این چنینی را ناشی از نگرانی های فرآیند "رسوب زدایی" انتخابات آتی و شرکت توفنده جوانان بدانیم.
لذا با اصلاح قانون تشکیل سازمان نظام پزشکی موافقیم ولی ان شاءالله، بشرطی که پس از انتخابات ۱۴۰۴ باشد.
نهایتا ؛
پیش بینی می شود علیرغم تمام اقدامات ارتجاعی،  انتخابات آتی به شیوه الکترونیکی برگزار خواهد شد.
ولی این مهم می طلبد کنشگران صنفی واعضاء ،بطور خستگی ناپذیر در طلب آن بکوشند.
#انتخابات_الکترونیکی
#نه_به_نودی‌ها
                         ۱۴۰۳/۰۷/۲۷

کانال لایحه

17 Oct, 20:14


روش جدید گرفتن رای

#مجمع_عمومی

کانال لایحه

17 Oct, 11:52


آخرین مجمع عمومی هشتمین دوره نظام پزشکی با حضور وزیر بهداشت(رییس نظام پزشکی دوره هفتم)
مهر ۱۴۰۳

🆑https://t.me/laayehemed

کانال لایحه

16 Oct, 20:37


🔴🔴🔴
گزارش بازرسان مجمع عمومی
مهرماه ۱۴۰۳

پی نوشت:
آخرین گزارش
آخرین مجمع این دوره
واکنش مجمع به این گزارش ها چیست؟


#مجمع_امر
#شفافیت
🆑https://t.me/laayehemed

2,070

subscribers

1,651

photos

207

videos