سَبع المَثانی @hou786 Channel on Telegram

سَبع المَثانی

@hou786


هو

اطوار سبعه قلبیه که نام او را سبع المثانی نیز گفته اند طور لطافت عالم الهی است که معنی این صورت جسم ظاهر است.

نوشته های شخصی:
@kutasthaa

اینستاگرام:
instagram.com/sabalmasani

سَبع المَثانی (Persian)

سَبع المَثانی یک کانال تلگرامی است که درباره اطوار سبعه قلبیه و لطافت عالم الهی به نام سبع المثانی می‌پردازد. این کانال به معنای صورت جسم ظاهر است و اطلاعات ارزشمندی در زمینه این موضوع ارائه می‌دهد. اگر به درک عمیق تر و شناخت بهتر از این اطوار قلبیه و ارتباط آنها با عالم الهی علاقه‌مندید، این کانال یک منبع بسیار مفید برای شما خواهد بود. در این کانال، می‌توانید از نوشته‌های شخصی شاعر معروف @kutasthaa نیز بهره‌مند شوید. همچنین می‌توانید از آخرین اطلاعات و تصاویر مرتبط با این موضوع در اینستاگرام کانال به آدرس instagram.com/sabalmasani دنبال کنید. پس اگر به دنبال محتوای ارزشمند و الهی هستید، حتما این کانال را دنبال کنید.

سَبع المَثانی

31 Jan, 01:25


من بارها با خودم که روح باشد تنها ماندم و بدنم را رها کرده و کنار گذاشتم و گوهری شدم بر کنار از ماده و بدن. در این حالت از غیر خودم بیرون بودم و تنها به خودم توجه داشتم. در همین حالت بود که علم ، عالم و معلوم تماماً در من جمع بودند و در همین هنگام درخشندگی و زیبایی و روشنایی را در خود می یافتم که با شگفتی و حیرت و گیجی در هم آمیخته بود ، آنگاه دریافتم که من پاره ای از این جهان شریف ، بزرگ ، خداگونه ، جاندار و فعال هستم.

فلوطین
اثولوجیا ، صفحه ۲۲

@hou786

سَبع المَثانی

21 Jan, 16:22


آنچه که انبیاء و اولیاء و دیگران از مغیبات [واردات غیبی و ملکوتی] در می یابند ، گاهی بر آنان در سطر های مکتوب وارد می گردد و گاهی از طریق شنیدن بانگ هایی که برخی از آن ها لذت بخش است و برخی دیگر ترسناک ؛ گاهی صور کائنه را مشاهده می کنند و گاهی صورت های زیبای انسانی را می بینند که با آن ها مخاطبه می نمایند و نجوا می کنند ؛ و گاهی صورت هایی بسیار لطیف مشاهده می گردد به مانند تمثال های هنری که آنان را مخاطب قرار می دهند. و گاهی صورت هایی در یک محوطه آشکار می گردد و گاهی مثل معلقه را رؤیت می کنند.

شیخ شهاب الدین سهروردی
حکمة الإشراق صفحه ۲۴۰
@hou786

سَبع المَثانی

13 Jan, 15:00


امام علی علیه السلام علم حروف را از رسول خدا صلی الله علیه و آله به ارث برد و به آن با فرموده اش اشاره کرد که: "من شهر علمم و علی درِ آن پس هرکه علم خواهد باید از در وارد شود" و به تحقیق علم اولین و آخرین را به ارث برد و من ندیدم در اجتماعشان داناتر از او. و او اول کسی است که مربع صد در صد را در اسلام وضع کرد و جفر جامع را در اسرار حروف تصنیف کرد. در اوست آنچه که بر اولین گذشت و آنچه بر آخرین خواهد گذشت و در اوست اسم اعظم الهی و تاج آدم و خاتم سلیمان و حجاب آصف.

شیخ محیی الدین ابن عربی
هزار و یک نکته علامه حسن زاده ، نکته ۸۲۱ ، به نقل از الدرّالمکنون و السرّالمکتوم

@hou786

سَبع المَثانی

07 Jan, 09:16


هر نبی که پیش از مصطفی [صلی الله علیه و آله] ظهور کرده است آن ظهور به حقیقت بروز علی مرتضی بوده است و تا قیامت به سرّ ولایت مطلقه هر ولایتی که ظهور یابد بروز ولایت علی مرتضی باشد و دیده ور باید که نور صاحب بروزات ولایت مطلقه در جمال کمال هر ولی مشاهده تواند کرد.

مجموع رسائل شاه داعی الی الله شیرازی ، رسالة المسمی بکشف المراتب ، صفحه ۵۷

@hou786

سَبع المَثانی

31 Dec, 08:44


برای آنکس که مرا در همه چیز و‌ همه چیز‌ را در من می بیند ، هرگز مفقود و‌ گم نمی شوم و او بر من مفقود و گم نمی شود. آن فدایی و سرسپردهٔ عاشق و مخلصی که مرا همواره در همه چیز می بیند و‌ باور دارد همه چیز یکی است ، در من زندگی می کند.

Bhagavadgita 6:30

@hou786

سَبع المَثانی

26 Dec, 07:27


در طریق عبادت نباید بسیار افراط کرد و مراقبت دل و پاس انفاس از اعمال ظاهر مفیدتر است.

رساله قشیریه ، صفحه ۴۵

@hou786

سَبع المَثانی

09 Dec, 20:22


تألیفات ما اعم از این کتاب و سایر کتابهایمان ، از شیوه تألیف متعارف تبعیت نمی کند و خود نیز مانند نوع مؤلفان نیستم. زیرا هر مؤلفی تحت اختیار خودش است و هرچه بخواهد را القا می کند و هرچه بخواهد را بیان می دارد.. ما در تألیفاتمان چنین نیستیم ، ابتدا قلبم بر باب حضرت الهی معتکف و مراقب گشایش آن در است. در این حالت قلبم فقیر و خالی از علم است‌ ، هنگامی که از ورای آن پرده امری بر قلبم ظهور می کند به امتثال آن مبادرت ورزیده مطابق حدی که مقرر شده به تألیف آن می پردازم.

شیخ محیی الدین بن عربی
فتوحات مکیه ، جلد ۱ ، صفحه ۱۵۹

@hou786

سَبع المَثانی

28 Nov, 14:36


در اواسط حال سالک ، پیر عشق و ولی الهی اگر مصلحت داند ، ذکر سالک را بدل به کلمه جلاله که "الله" است می فرماید. در اواخر احوال ذکر سالک را [مشایخ] مبدل به کلمه " هو " می نمایند ، و اغلب آن که این دو ذکر بیخود از قلب سالک بر زند ، آن وقت پیر عشق او را مأمور فرماید و در اوایل احوال شخص سالک می باید آنقدر ذکر مذکور را به لسان بگوید که مؤثر در قلب گردد ، تا ذکر قلبی شود و قلب بدون مشارکت زبان ذاکر گردد در حالت خواب و بیدار شدن از خواب ، و اگر کمال ذکر لسانی به این مرتبه رسید ، می باید مراقب شود قلب را به ذکر خفی قلبی و عزل نماید لسان را از ذکر تا آنکه قلب او مستغرق گردد در ذکر الهی و غایب شود سالک از حواس ظاهره خود ، و خلع نماید بدن را و مشاهده نماید ملکوت باطنیه را به بصیرت قلب خود و آیات قلبیه خود را مشاهده کند.

قوائم الأنوار و طوالع الأسرار ، خاتمة الکتاب ، صفحه ۷۰۳
میرزا ابوالقاسم راز شیرازی ذَهَبی

@hou786

سَبع المَثانی

16 Nov, 07:29


برای مرید رابطهٔ شیخ خود که تلقین ذکر از او یافته باشد از ذکر نافع و مفید تر است ، چه مرشد واسطهٔ وصول مرید است به جانب قدس الهی ، و آن صورت [شیخ] که به عین باطن مشاهده می شود روحانیت اوست ، مرید در وقت رؤیت ‌باید پیشانی او را ناظر باشد ، چه در میان ابروی شیخ علی الدوام چون چشمهٔ خورشید نور متلألی است.

نسخه خطی گلشن معرفت ، جلد ۲

@hou786

سَبع المَثانی

03 Nov, 21:06


حضرت وحیدالاولیاء فرمود از اول طور اول تا سوم انوار و شهر های عشق که هفت شهر است رد و گذری به سالک نشان می دهند و تشویق می نمایند که تو به این هفت شهر خواهی رسید. تا زمانی که به توفیق و فضل الهی به طور چهارم دل برسد و مخلِص ، مخلَص و از خطرات ایمن گردد و در آن مقام عالی متمکن گردد. ولی در این مقام ولی است [ولکن] کامل مکمل و اکمل نیست تا زمانی که به طور و شهر هفتم برسد و متمکن گردد.

اوصاف الأتقیاء صفحه ۸۳
میرزا ابوالحسن حافظ الکتب (معاون الفقراء)

@hou786

سَبع المَثانی

15 Oct, 06:05


در حین تجلیات اسمائیه و ذاتیه بسیار می باشد در یک تجلی سالک هزار سال و ده هزار سال و صد هزار سال مانده پرورش می یابد و چون از آن حال باز آید یک ساعت نجومی بیشتر یا کمتر بیش نیست و این حال را طی الزمان می گویند.

رشیدالدین محمد بیدوازی
اسطر غیبیه / در توضیح دوایر جامعه رافعه و ضمایر عونیه کَونیه

@hou786

سَبع المَثانی

03 Oct, 17:37


متوسطان از اولیاء در بریدن از خلق و مجاهدات بدنی کوشش فراوان دارند ولی کاملان به هیچ جهتی از جهات تمایل پیدا نمی کنند بلکه حق هر مرتبه را به تمامه بجا می آورند، پس آنان در عالم طبیعت  کاملان ؛ و در مراتب روحی هم کاملانند ، مانند پروردگارشان که خلقت هر چیری را به تمامه عطا فرمود ، لذا نه طبیعت و نه روحانیت بر آنان غلبه نمی کند و غیر ایشان یا روحانیت مغلوب و طبیعت مستهلک داشته و یا طبیعت مغلوب و روحانیت مستهلک دارند.

شیخ صدرالدین قونوی
نفحات الهیه ، صفحه ۹۷

@hou786

سَبع المَثانی

25 Sep, 21:47


آغاز خلق هَباء بود و نخستین موجود در آن ، حقیقت محمدیه رحمانیه بود که موصوف به استوای بر عرش رحمانی می باشد.. و نزدیکترین چیز بدان از جهت قبول در آن هَباء ، جز حقیقت محمدی که به نام عقل اول نامیده شده نمی باشد.. و در هَباء عین او و عین عالم -از تجلیش- پدیدار گشت ، و نزدیکترین فرد به او علی بن ابی طالب -امام العالم و سر الانبیا اجمعین- بود.

شیخ محیی الدین بن عربی
فتوحات مکیه ، باب ششم ، در معرفت آغاز روحانی

@hou786

سَبع المَثانی

23 Sep, 11:16


ترجیح و برتری دادن مشایخ - بعضی بر بعض دیگر - بر تلمیذان و مریدان حرام است.

شیخ محیی الدین ابن عربی
مواقع النجوم ، صفحه ۱۹۴

@hou786

سَبع المَثانی

21 Sep, 15:00


داخل شدن اهل معرفت در این عالم [ملکوت] به ارواح و نفوس ایشان است نه به اجسام یعنی به خلع بدن داخل می شوند در این عالم و می گویند در این عالم مداین و شهر های بسیار است که احصاء نمی شوند، بعضی از آن ها مسمی است به مداین نور که داخل نمی شود در آن ها مگر هر مصطفی و برگزیده از انبیاء و اوصیاء و اولیای ایشان.

میرزا ابوالقاسم راز شیرازی ذهبی
طباشیر الحکمه ، صفحه ۲۱۳

@hou786

سَبع المَثانی

13 Sep, 18:21


اگر يكى- دو بار خلع بدن براى شما پيش آيد براى شما خيلى چيزها روشن می شود ، و [سبب] انتقالات و تمثلات و [شنیدن] حرف های غیبی می‌ شود. و چشم بسته جهان را روشن می بیند و صحنه هایی از آفتاب و برق و.. می بینید. این ها را به گزاف نمی گوییم اگر چند بار پیش آید و راه بیفتید معلوم می شود.

استاد علامه حسن زاده آملی
شرح فارسی اسفار ، جلد سوم ، صفحه ۶۷۵

@hou786

سَبع المَثانی

13 Sep, 18:16


هرکس سخن ما را در مورد انوار تصدیق نکند بر اوست که دست به ریاضات زند و خدمت اصحاب مشاهده کند ، امید است که حالت جذبه ای به او روی آورد و او را برباید تا نور درخشنده را در عالم جبروت ببیند و حقایق ملکوتی و نورهایی را که افلاطون و دیگران مشاهده کردند رؤیت نماید.

مجموعه مصنفات،جلد ۲ صفحه ۱۵۲
شیخ شهاب الدین سهروردی

@hou786

سَبع المَثانی

27 Aug, 23:44


لازم است بر اكابر اين طريقت كه در ستر احوال می كوشند ، ترک رياضتی كه در نظر عوام عظيم القدر است ، و باعث قبول خلق است ، و مستلزم شهرت است ، كه متضمن آفت است ، و مثمر شرارت ، نمايند. نزد فقير گرسنگی های دور و دراز ، از مراعات حد اعتدال در مأكولات ، بسيار آسان است ، و يسر تمام دارد. و می یابد كه رياضت مراعات توسط حال ، از رياضت كثرت جوع زياده است. حضرت والد بزرگوار قدس می فرمودند كه : در علم سلوک رساله ای ديده ام ، كه در آن جا نوشته كه: در مأكولات مراعات اعتدال نمودن ، و حد وسط نگاهداشتن ، در وصول به مطلوب كافی است.

مکتوبات ربانی ، دفتر اول ، مکتوب ۳۱۳

@hou786

سَبع المَثانی

26 Aug, 22:40


از طریق تمرین و تجربه عملی است که موفقیت به دست می آید ، از طریق تمرین و‌ تجربهٔ عملی است که شخص به آزادی و رهایی می رسد. آگاهی کامل و واقعی از طریق تمرین و تجربهٔ عملی کسب می شود. از طریق تمرین و تجربهٔ عملی است که شخص می تواند به قدرتی برسد و به وسیلهٔ این قدرت صرفا با اراده کردن ، به هر مکان و هرجا بخواهد منتقل شود.

Siva samhita IV 9-11 , hata yoga p.47

@hou786

سَبع المَثانی

18 Aug, 16:23


هر وقت مطلبی علمی برایم مشکل میشد ، به محضر حضرت وحیدالاولیاء می رفتم و وی با یک نگاهش آن را می آموخت و حل می کرد.

میرزا محمد علی حکیم
لطائف العرفان ، جلد دوم ، صفحه ۷۳

@hou786

سَبع المَثانی

10 Aug, 10:13


مردان الهی از هم صحبتی جنّیان می گریزند -گریختنی شدیدتر از مردمان- زیرا هم صحبتی با آنان باعث تکبّری بر غیر و تحقیری نسبت به آن کس که ارتباطی با آنان ندارد ، می شود. ما جماعتی که با جنیّان صحبت داشته اند را دیده ایم و با اینکه اهل عبادت و اجتهاد بودند ولی از جهت آنان (جنیّان) اندکی علم به خدا برایشان حاصل نشده و در آنان تکبر دیده ایم.

شیخ محیی الدین عربی
فتوحات مکیه ، باب۵۱ : معرفت اهل ورع

@hou787

سَبع المَثانی

03 Aug, 13:37


سالک صادق پس از صفای کامل صاحب بصیرت قلبیه گشته حقایق اشیاء را به صور مناسبه دیده و انوار رنگارنگ غیبیه را گاه در پیش رو و اطرافش و گاه از کثرت صفا از قلب خودش گاه به چشم باطنی گاهی هم به چشم ظاهری ساطع و متلألأ می بیند.

رساله سؤال و جواب صفحه ۳۱
صفیرالعارفین پرویز خان سلماسی ذَهَبی

@hou786

سَبع المَثانی

27 Jul, 09:53


عالمی بی نهایت از نور سفید ، نور نهایت ملکوت علوی است و تجلی به همین رنگ ، علامت کمال تجلیهٔ روح است

سید محمد نوربخش
رسائل نوربخشیه ، رساله نوریه ، صفحه ۱۵۴

@hou786

سَبع المَثانی

27 Jul, 09:51


عالمی بی نهایت از نور سیاه ، نور جبروت است و تجلی به همین رنگ ، علامت کمال تجلیهٔ خفی است از کثرت ما سوی الله.

سید محمد نوربخش
رسائل نوربخشیه ، رساله نوریه ، صفحه ۱۵۴

@hou786

سَبع المَثانی

11 Jul, 22:03


هر وقت ذکر مصیبت می شود صورت مبارک جناب سیدالشهداء سلام الله علیه و آله برای من ظاهر می شد و رقت زیاد دست می داد... [روزی در ایام محرم] صورت صاحب ولایت [امام علی بن ابی طالب] ظاهر شد... بعد صورت مبارک تغییر کرد به صورت مبارک سیدالشهداء سلام الله علیه و آله و فرمودند کیست که بر من غریب گریه کند.

رساله نورالهدایا یا مصحف فاطمی صفحه ۸۱
بی بی بهشتی (فرزند میرزا ابوالقاسم راز شیرازی ذهبی)

-مرثیه حافظ حمید از ذاکران و مداحان طریقت خلوتیه و مولویه در رثای حضرت سیدالشهداء علیه السلام: چون چشمان شهلای حسین علیه السلام بر کربلا افتاد ، لرزه بر اندام کائنات افتاد و گفتند ای وای حسین...

@hou786

سَبع المَثانی

04 Jul, 23:23


تألیفات ما اعم از این کتاب و سایر کتابهایمان ، از شیوه تألیف متعارف تبعیت نمی کند و خود نیز مانند نوع مؤلفان نیستم. زیرا هر مؤلفی تحت اختیار خودش است و هرچه بخواهد را القا می کند و هرچه بخواهد را بیان می دارد.. ما در تألیفاتمان چنین نیستیم ، ابتدا قلبم بر باب حضرت الهی معتکف و مراقب گشایش آن در است. در این حالت قلبم فقیر و خالی از علم است‌ ، هنگامی که از ورای آن پرده امری بر قلبم ظهور می کند به امتثال آن مبادرت ورزیده مطابق حدی که مقرر شده به تألیف آن می پردازم.

شیخ محیی الدین بن عربی
فتوحات مکیه ، جلد ۱ ، صفحه ۱۵۹

@hou786

سَبع المَثانی

27 Jun, 23:38


علم حقیقی از راه تفکر و آنچه عقلا از راه افکارشان تقریر کرده اند به دست نمی آید بلکه علم تنها آن است که خدا در قلب عالم می اندازد و نور الهی است که هرکه را بخواهد از فرشته و رسول و نبی و ولی ، بدان مختص می کند. کسی که کشف ندارد علم ندارد.

شیخ محیی الدین بن عربی
فتوحات مکیه ، جلد ۲ ، صفحه ۲۱۸

@hou786

سَبع المَثانی

22 Jun, 13:36


خداوند هرگز در صورت واحدی برای دو شخص تجلی نمی کند و نیز دوبار در یک صورت تجلی نمی نماید و دو شخص را در یک تجلی شریک نمی سازد.

شیخ محیی الدین بن عربی
فتوحات مکیه ، جلد ۱ ، صفحه ۱۶۴

@hou786

سَبع المَثانی

22 Jun, 13:30


عالمی بی نهایت از نور سرخ بدایت ملکوت علوی است و تجلی به همین رنگ ، علامت کمال تصفیهٔ قلب است.

سید محمد نوربخش
رسائل نوربخشیه ، رساله نوریه ، صفحه ۱۵۴

@hou786

سَبع المَثانی

10 Jun, 09:17


وقتی که مرد عارف و اهل راز ، در وجود نورانی و وجود قاهر و عقل مطلق که عین برهماست نیک تأمل می کند ، از خیر و شر برتر می گراید ، از هرگونه شهوت و هوای نفسانی ، خویشتن را منزه می دارد و سرانجام به ادراک وحدت نهایی فایز می گردد.. همچنان که رودخانه ها به دریا می ریزند و نام و صورت خود را از دست می دهند و عین دریا می شوند ، مرد عاقل نیز همچنان وقتی خود را از قید نام و صورت برهاند ، در ورای این طور ، در ذات نورانی عقل مطلق ، مستهلک و فانی می شود. آنکس که برهما یعنی وجود فائق تعالی را ادراک کند ، خود نیز برهما می گردد.

اوپانیشادها ، 2,ibd 4,3

@hou786

2,926

subscribers

582

photos

49

videos