کانال هُنرواره | Art @honarrvareh Channel on Telegram

کانال هُنرواره | Art

@honarrvareh


🖇هُنر نوسانی غیرقابل انفکاک است،
میانِ تکنیک و جنون...📝


این‌جا پُر از کاراکتر و قصه است...🌠

راه ارتباطی👇
t.me/HidenChat_Bot?start=176722911

اولین پست کانال👇
https://t.me/Honarrvareh/8

کانال هُنرواره | Art (Persian)

با ورود به کانال هُنرواره، شما وارد دنیایی جدید و هیجان انگیز خواهید شد. این کانال مکانی است که هنر نوسانی غیرقابل انفکاک را به شما ارائه می‌دهد، جایی که تکنیک و جنون به هم آمیخته‌اند. اینجا مملو از کاراکترها و قصه‌های جذاب است که شما را به دنیای هنر می‌کشاند. اگر به دنبال تجربه‌ای منحصر به فرد و الهام بخش در زمینه هنر هستید، کانال هُنرواره بهترین انتخاب برای شماست. با ارتباط برقرار کردن به لینک زیر، به جمع اعضای همین کانال بپیوندید و از آخرین مطالب و اخبار مربوط به هنر لذت ببرید. آیا آماده‌اید که به دنیای هنری منحصر به فرد هُنرواره وارد شوید؟

کانال هُنرواره | Art

21 Nov, 13:15


شاعرانه شدنِ تفکر، اتفاقاً برخلافِ آن‌چه می‌گویند، خیانت به تفکر و لق شدنِ فکر و خلاصه بازیگوشی و بی‌تعهدی‌ِ فکر نیست، خودِ تعهد است. این که تفکر به فُرم برسد، این‌که تفکر در بروزِ خود، شکلِ همان چیزی شود که می‌گوید، این‌‌که فلسفه در بیانِ خود لحن بگیرد، این‌که گفته‌اش را اجرا کند، این‌ها کنشگری نیست؟ این تمایلِ به عمل، این پرهیز از شعار، کجایش بی‌تعهدی‌ است؟ این‌ها دقیقاً به معنای اخصِ کلمه، رِندانگی‌ست در فلسفه، البته اگر رِند را کسی بگیرید که شکلِ خودِ شعر است، ظاهری بی‌‌قید و بند و باطنی شریف...

از کتاب: "صادقیه در بیات اصفهان"
نوشته‌ی "کیوان_طهماسبیان"

@Honarrvareh

کانال هُنرواره | Art

21 Nov, 12:13


ویدیوی کنسرت اجرای موسیقی دوتار زنده‌یاد "حاج‌قربان_سلیمانی" بخشی و نوازنده‌ی دوتار و خواننده‌ی موسیقی سنتی خراسانی و فرزندش "علیرضا_سلیمانی" در لندن مربوط به سال 1379

@Honarrvareh

کانال هُنرواره | Art

21 Nov, 06:44


ویدیوی بررسی "شاهکارهای معماری جهان" از مجموعه‌ "رسانه‌ی پارسی" که این قسمت درباره‌ی شهر باستانی "پِترا" (Petra) به زبان یونانی به معنای "صخره" می‌باشد و در 262 کیلومتری جنوب شهر "اَمّان" پایتختِ اردن واقع شده است. پترا نام یونانی پایتخت نَبَطی‌ها بود که مردمی عرب‌ بودند، این محل از 7000 سال پیش از میلاد، ساکنانی داشته اما نَبَطی‌ها از حدود سده 4 پیش از میلاد آن را مرکز پادشاهی خود قرار دادند. پترا در دره‌ای بین تپه‌ها واقع شده‌ است و به خاطر مقبره‌هایش که در دل صخره‌ها تراشیده شده‌اند معروف است.

#معماری
@Honarrvareh

کانال هُنرواره | Art

20 Nov, 18:40


برای ورود به مجموعه‌ای جامع از هنر، کلیک کنید

📼سینما  |  💬 فلسفه

🎵موسیقی |  📖ادبیات

👩‍🎨نقاشی  |  👤 روانشناسی
⬇️

📎https://t.me/addlist/RBBgmzOenydiMTg0

📌هماهنگ کننده: @Filmsofun

کانال هُنرواره | Art

20 Nov, 11:29


دانلود نسخه‌ی کامل "رباعیات خیام" به‌ تصحیح "محمدعلی_فروغی" با خط زیبای نستعلیقِ "جواد_شریفی" به‌ همراه تصاویر رنگین و نگاره‌های زیبا اثر "محمد_تجویدی"، چاپ شده در سال 1354

@Honarrvareh

کانال هُنرواره | Art

20 Nov, 08:15


مستند‌ BBC، نگاهی به 60 سال کارنامه‌ی هنری "نیکزاد_نجومی" نقاش و از پیشگامان هنر نوگرای ایران، همین‌طور که او خودش اشاره می‌کند کارهایش نه درباره‌ی گذشته‌ و نه درباره‌ی آینده‌ است بلکه دغدغه‌ی او در تمام این‌ سال‌ها رخدادهای معاصر بوده و از سرخط خبرها و روزنامه‌‌ها الهام می‌گیرد. نیکزاد نجومی را با نقاشی‌های بزرگی می‌شناسیم که در آن‌ مردان کت‌وشلوارپوش نقش اصلی را بازی می‌کنند و او آن‌ها را در شرایطی غیرواقعی و گاهی طنزآمیز ترسیم می‌کند، کارهای او غالباً بیانی اجتماعی و پُررنگ دارند و از این جهت پرونده‌ی هنری او از بیشتر هنرمندان ایرانی هم‌دوره‌ی خودش متفاوت است، در این ویدیو "نیکزاد_نجومی" از سال‌ها فعالیت هنری‌اش برای ما می‌گوید.

#مستند
#نقاشی
@Honarrvareh

کانال هُنرواره | Art

19 Nov, 17:17


از گیسوانش،
هان پَرنیانِ طُرّه‌ها،
نرم و سبک چون برف
ریخته بر شانه‌ها
پُر شِکنج،
هان ظلمتِ زُلفَکان،
ای سرشار از عطرِ گران‌سَری
آی خلسه...
خوش دارم بیفشانم امشب،
آن کمندِ گیسویت چو تورِ تاریکی،
تا مگر بیانبارم این طاقیِ تاریک،
از خاطراتِ خفته بر آن مویِ پیچاپیچ...

"شارل_بودلر" شاعر و نویسنده‌ی فرانسوی، ترجمه: "نیما_زاغیان"
تصویر: تابلوی نقاشی "دختر ایستاده جلوی آینه با موهای بلند" اثرِ "تیتان" (Titian) از بزرگ‌ترین نقاشان ایتالیایی دوره‌ی رنسانس که در سال 1515 خلق شده است.

@Honarrvareh

کانال هُنرواره | Art

19 Nov, 06:36


تعدادی دیگر از آثار نقاشی درباره‌ی ماجرای مرگِ "ژان_پل_مارا" پزشک و نویسنده‌ی فرانسوی و از اعضای حزب "ژاکوبین" (بزرگ‌ترین و پُرقدرت‌ترین حزب درگیر در انقلاب فرانسه) که توسط دختر اشراف‌زاده‌ی جوانی به نام "شارلوت_کوردِی" (از اعضای حزب میانه‌رویِ ژیروندیست) با ضربات چاقو به قتل رسید. در این تابلوهای نقاشی صحنه‌ی دستگیر شدن "شارلوت" و بردن او برای اجرای حکم اعدام را می‌بینیم، همچنین صحنه‌ی قتل "مارا" که توسط تعدادی از هنرمندان به زیبایی به تصویر کشیده شده است.

شرح تصاویر، از بالا و از چپ به راست:

1. "Charlotte Corday" by "Julian_Story", 1889
2. "Charlotte Corday" by "Arturo_Michelena", 1889
3."Charlotte Corday" by "Paul_Jacques Aime baudry", 1860
4. "The Death of Marat" by "Joseph_Roques", 1793
5. "The Death of Marat" by "Jean-Joseph_Weerts", 1880
6. "Charlotte Corday" by "Francois_Seraphin_Delpech", 19th century

#نقاشی
@Honarrvareh

کانال هُنرواره | Art

18 Nov, 12:35


درود بر هنردوستان گرانقدر، در این نقاشی "ژاک لویی‌ داوید" به وضوح سبک "نئوکلاسیک" رو می‌بینیم، این سبک که بسیار تحت‌تأثیر هنر و فرهنگ یونان و روم باستان است عاری از تزئینات پُرزرق و برقِ سبک‌های "باروک" و "روکوکو" هست و ساده‌تر و با رنگ‌های ملایم و طبیعی نقاشی میشه و همچنین نور و سایه در این سبک به گونه‌ای که هر چه بیشتر بتونه واقع‌گراییِ تصویر رو نشون بده استفاده میشه، در این سبک همینطور هم که در این نقاشی "مرگ مارا" می‌بینیم بدن‌ها کاملاً متناسب و ایده‌آل نقاشی میشن، چیزی شبیه به زیبایی‌شناسیِ کلاسیک، نقاشی‌های "نئوکلاسیسیسم" معمولاً روایت‌کننده‌ی موضوعات و اتفاقاتی که در طول تاریخ رخ داده‌اند هستند، در این نقاشی هم "داوید" با به تصویر کشیدن این موضوع تلاش کرده تا اهمیت وقایع تاریخی و تأثیر اون‌ها بر جامعه رو با هنر نقاشی‌اش بیان کنه.

کانال هُنرواره | Art

18 Nov, 12:34


در این تصویر "ژان_پل_مارا" را در وان حمام می‌بینیم، او به دلیل بیماری پوستی مزمنی که داشت، بیشتر وقت خود را در وان آب سرد می‌گذراند و در همان‌جا هم به نامه‌ها و کارهای اداری رسیدگی می‌کرد، او در 13 ژوئیه 1793 در حالی که در حمام خانه‌اش مشغول نوشتن بود، توسط دختر جوانی به نام "شارلوت دو کوردی" (از اعضای حزب میانه‌رویِ ژیروندیست) با ضربات چاقو به قتل رسید. "شارلوت" یک دختر اشراف‌زاده‌ی عضو جناح ژیروندن بود، شاخه‌ای از انقلابیون که خواستار سرنگونی سلطنت بودند اما با خشونتی که انقلاب به سویش پیش می‌رفت، مخالفت داشتند. "ژان_پل_مارا" یکی از مقام‌های ارشد در جناح ژاکوبن به حساب می‌آمد، جناحی که شارلوت با آن مخالف بود. ژاکوبن‌ها، انقلابیونی افراطی بودند که بعدها دوره‌ی خونین معروف به "عصر وحشت" را رقم زدند. دوره‌ای که در آن بیش از 16508 نفر اعدام شدند. "شارلوت" با این ادعا که می‌خواهد نام چند خائن را فاش کند توانست اجازه‌ی ملاقات با "مارا" را بگیرد، او اما با یک برنامه‌ی قتل، مارا را در وان حمام با ضربات چاقو به قتل رساند. شارلوت همان‌جا دستگیر شد و در روز محاکمه‌اش گفت: "برای نجات هزاران نفر، یک نفر را کشتم..."، او چهار روز بعد از آن به جرم قتل در 24 سالگی با گیوتین اعدام شد. بسیاری بر این باورند که مرگِ مارا، جرقه‌ای بود برای شعله‌ور شدن دوره‌ی اختناق، قتل و وحشت در فرانسه که موسوم به "دوران وحشت" بود.

#نقاشی
@Honarrvareh

کانال هُنرواره | Art

18 Nov, 12:34


این نقاشی که یکی از ماندگارترین تصاویر انقلاب کبیر فرانسه است با توجه به وابستگی شخصیِ "داوید" نقاشِ اثر به آن، موضوع تلخی از یک واقعه‌ی تاریخی است که با حالتی آرام و البته دردناک به تصویر کشیده شده است. این نقاشی صحنه‌ی قتل "ژان_پل_مارا"(Jean-Paul_Marat)
پزشک و نویسنده‌ی فرانسوی و از حامیان آشکار حزب "ژاکوبین" (بزرگ‌ترین و پُرقدرت‌ترین حزب درگیر در انقلاب فرانسه) را به تصویر کشیده است. "ژان_پل_مارا" در کنار "ژرژ_دانتون" و "ماکسیمیلیان_روبسپیر" یکی از سه چهره‌ی سرشناس انقلاب فرانسه بود. او که از فعالان انقلاب فرانسه بود، تعدادی کتاب‌ هم در این زمینه نوشت از جمله "زنجیرهای بردگی" همچنین روزنامه‌ای را به نام "دوستدار مردم" منتشر می‌کرد که سخت مورد توجه مردم بود و در آن بر ضد نهاد پادشاهی فرانسه و استبداد موجود، مطلب می‌نوشت و از ملی‌گرایی و شایسته‌سالاری طرفداری می‌کرد. او در جریان دستگیری "لویی شانزدهم" و همسرش "ماری_آنتوانت" همکاری کرد و از کسانی بود که خواستار اعدام آنان بود، "ژان_پل_مارا" بر این باور بود که با توسل به خشونت است که می‌توان به آزادی دست یافت. ژیروندن‌های میانه‌رو (جناحی سیاسی در هیئت مقننه و نشست ملی در آستانه‌ی انقلاب فرانسه بودند) از مخالفان خشونت و همچنین مخالفانِ مارای تندرو بودند.

#نقاشی
@Honarrvareh

کانال هُنرواره | Art

18 Nov, 12:33


تابلوی نقاشی "مرگ مارا"
(The Death of Marat)

اثرِ "ژاک_لویی‌_داوید"
(Jacques_Louis_David)

نقاش مشهور فرانسوی که آن را در سبک"نئوکلاسیک" با تکنیک رنگ و روغن روی بوم در سال 1793 خلق کرده است و هم‌اکنون در "موزه‌ی سلطنتی هنرهای زیبای بروکسل" در بلژیک نگهداری می‌شود.

#نقاشی
@Honarrvareh