Arcytypess @arcytypess Channel on Telegram

Arcytypess

@arcytypess


به دنیای جذاب خودشناسی یونگ خوش اومدین.

وبسایت آرکیتایپ ها: آزمون خودشناسی رایگان، دوره های آموزشی، مقالات خودشناسی و...
https://archetypess.com/

آدرس صفحه اینستاگرام و آپارات:
@Arcytypess

Arcytypess (Persian)

با ورود به دنیای جذاب خودشناسی یونگ در کانال Arcytypess، شروعی جدید برای کشف خودتان خواهید داشت. این کانال شامل بررسی‌های عمیق در مورد آرکیتایپ‌ها، آزمون‌های خودشناسی رایگان، دوره‌های آموزشی و مقالات متنوع در زمینه خودشناسی است. با مراجعه به وبسایت آرکیتایپ ها می‌توانید به طراحی زندگی مطلوب خود بپردازید و نقاط قوت و ضعف‌های خود را کشف کنید. همچنین می‌توانید از اطلاعات و محتوای ارزشمند این کانال بر روی صفحه اینستاگرام و آپارات آنلاین نیز بهره‌مند شوید. با عضویت در این کانال، به دنبال رشد و تحول شخصی خود بگردید و بهترین نسخه خودتان را پیدا کنید.

Arcytypess

21 Dec, 15:36


بالاخره یک جایی دل می‌کَنی، بالاخره یک جایی می‌پذیری که فایده‌ای ندارد، یک‌جایی دست می‌کشی، در نهایت سرعت و عادت، می‌زنی روی ترمز و دور می‌زنی و بر می‌گردی.
تمام عمر روی مسیر اشتباه اصرار می‌کنی و بالاخره یک‌جایی به خودت می‌آیی و می‌بینی که نه اشتباه و رنج را دوست داری و نه از آن نفعی می‌بری، فقط به آن عادت کرده‌ای و آنقدر خسته‌ای که حال و حوصله‌ای برای تغییر نداری.
ولی همت که کنی و مسیر را که عوض کنی تازه می‌فهمی که تا امروز اصلا زندگی نمی‌کردی و چه خطای بزرگی کردی که تمام عمر، روی اشتباهت ایستادی و روی ناخوشِ جهان را دیدی و به همان تاریکی و عذابِ تحمیل شده تن سپردی و هم خودت را و هم دیگران را بارها و بارها و بارها به ستوه آوردی، چون جسارتِ بریدن و رها کردن نداشتی...
یادت باشه همیشه حرکت کردن به جلو به معنی رها کردن یه سری چیزها پشت سرت هستش.

🎥Movie : Memoir of a Snail (2024)

@Arcytypess

Arcytypess

19 Nov, 17:34


به مناسبت روز جهانی مرد خواستم بگم که
یک مرد هم گاهی گریه میکنه
گاهی احساس ضعف میکنه
گاهی نیاز به تکیه گاه و حامی داره
احساس داره و گاهی میشکنه
و یک مرد هم نیاز به توجه و مراقبت داره
تمام اینها ویژگی‌ها و نیازهای طبیعی هر انسانی محسوب میشه.
مرد بودن به معنای چوب خشک بودن نیست چون ما همه انسانیم و حس های مختلفی رو تجربه میکنیم پس لطفا بیشتر کنار هم باشیم.
@Arcytypess

Arcytypess

18 Nov, 14:01


تا بە حال بە این قضیه فکر کردید که
چە فضایی برای شما امن است؟
بە این حس کە در اجتماع احساس امنیت کنید چطور؟

گروه‌درمانی، اجتماعی است که از قطره چکان رد شدە
و مشتی است از خروارِ دنیای بیرون.
وقتی در چنین فضایی بدون اینکه قضاوت شوی از زخم‌هایت می‌گویی،
بدون اینکە تحقیر شوی شکست‌هایت را زمزمە می‌کنی،
می‌توانی از این بگویی کە با فاحشە اشتباە گرفتە شدی،
دیوانەای،
یا بە هم‌گروهی‌ات حسادت می‌کنی،
مثل این است که آرام آرام با چکش روابط دنیای بیرونت را ترمیم کنی.

بەعبارت دیگر حس امنیتی کە گروه می‌تواند انتقال دهد
جرقەی آشتیِ فرد با دنیای بیرون است.

«اینجا محیطی امن است»

@Arcytypess

Arcytypess

12 Nov, 09:37


کلمه دیره؛
عمدتا اجتنابی است از برخورد ما با نقاط ضعف نهادینه شده در ما…!

Arcytypess

10 Nov, 10:23


در یک رابطه اصیل و واقعی هیچ کدوم از طرفین از همدیگه انتظار کامل و بی اشتباه بودن رو ندارند و چیزی که باعث ارزش و اهمیت یه رابطه میشه واقعی بودن و صداقت داشتن و مسئولیت پذیر بودنه که در نهایت احساس امنیت در کنار دیگری رو ایجاد می‌کنه.
پی‌نوشت ۱ : پذیرش اشتباه و معذرت خواهی فقط زمانی واقعیه که با تلاش برای تغییر و اصلاح همراه باشه!

پی‌نوشت ۲ : اگه در ارتباطی هستید که خودتون یا طرف مقابل انتظار کامل و بی نقص بودن از دیگری دارید، یعنی واقعیت آدمیزاد که پر از نقص و اشتباه رو نپذیرفتید و به دنبال حفظ ظاهر و توهم کمال هستید، به جای اینکه یک رابطه اصیل و واقعی بسازید‌.
@Arcytypess

Arcytypess

08 Nov, 11:51


نکاتی که میگیم در رابطه با یه تراپیست حرفه ایه و قطعا شامل همه درمانگران موجود در بازار کار روانشناسی نمیشه!
کار تراپیست بودن سخت و چالش‌برانگیزه، چون به صبر، دقت، و آمادگی احساسی زیادی نیاز داره. تراپیست‌ها هر روز با مشکلات و دردهای عاطفی مختلف افراد روبه‌رو می‌شن؛ از اضطراب و افسردگی گرفته تا تجربه‌های سخت مثل سوگ، آسیب‌های روحی یا حتی مشکلات خانوادگی پیچیده.
یکی از سختی‌های اصلی اینه که تراپیست باید همدلی عمیقی داشته باشه، ولی در عین حال از نظر احساسی از مشکلات مراجع فاصله بگیره تا بتونه راهکارهای حرفه‌ای ارائه بده و درگیر نشه. این حفظ تعادل بین همدلی و حرفه‌ای بودن کار خیلی سختیه
از طرفی تراپیست‌ها همیشه با چالش‌های اخلاقی و تصمیمات حساس روبه‌رو هستند. مثلاً، گاهی لازمه بین حمایت از مراجع و حفظ حد و مرزهای حرفه‌ای انتخاب کنند این تصمیمات فشار زیادی رو بهشون وارد می‌کنه، چون اشتباه توی این موارد می‌تونه به رابطه درمانی آسیب بزنه یا حتی اثرات منفی روی مراجع بذاره
همچنین تراپیست‌ها خودشون هم باید سلامت روانی و تعادل شخصی رو حفظ کنند، چون اگر مراقب سلامت خودشون نباشن، به مرور خسته و فرسوده می‌شن.
@Arcytypess

Arcytypess

05 Nov, 08:38


اگر احساس می‌کنید کاری که تو زندگی‌تون نباید انجام می‌دادین رو دوباره تکرار کرده‌اید، با خیال راحت در موردش با درمانگرتون حرف بزنید تا بتونید علت های لغزش رو شناسایی کنید و اصلاح لازم رو انجام بدید.
و کلا هم هر موقع احساس ناخوشایندی از طرف روان درمانگرتون یا در کل توی جلسه درمان تجربه کردید، بدون هیچ نگرانی این موضوع رو باهاش مطرح کنید و صادقانه از احوالی که براتون ایجاد شده بگید، مثلا اگر احساس کردید مورد سرزنش قرار گرفتین،یا حتی اگر احساس ناامنی و بد احوالی تجربه کردید ، یه درمانگر موظفه مسئولیت پذیر، پذیرا و صبور باشه و تمام تلاشش رو برای بهبود وضعیت انجام بده.
اما....
اگر که بعد از بیان حس‌تون ، اون روان درمانگر احساس شما رو به رسمیت نشناخت و یا بی ارزشش کرد و یا توجه‌ای بهش نکرد یا بابت احساس‌تون شما رو سرزنش کرد، بدونید که اون درمانگر نه تنها سواد کافی از شغلش نداره بلکه اصلا خودش سلامت روان کافی برای درمانگر بودن رو نداره و بهتره که شما هم وقت و هزینه‌اتون رو صرف درمان با اون آدم نکنید.

پذیرش مسئولیت ، به رسمیت شناختن احساسات بیمار، صبوری ، تلاش برای درک کردن و شنونده بی قضاوت بودن جزو الفبای اولیه روان درمانیه و هر درمانگر متخصص، باسوادی که روان نسبتا سالمی داشته باشه، در اتاق درمان می‌دونه که باید رعایتشون کنه و اگرم جایی پیش بیاد که حواسش نباشه، می‌تونه بعدش نسبت بهشون مسئولیت پذیر باشه.
@Arcytypess

Arcytypess

05 Nov, 08:33


@Arcytypess

Arcytypess

30 Oct, 10:27


کپشن رو مطالعه کنید 👇
همیشه برای روان درمانگر‌ها در جسله روان درمانی یک سری اصول و خط قرمزهای خیلی اساسی وجود داره که به طور کلی در هر حالتی موظف به رعایت کردن‌شون هستند. تعدادی از این قواعد که براساس اصول علمی، اخلاقی و حرفه‌ای مشخص شده‌اند عبارتند از:
- استفاده از نظر شخصی خودش به جای اصول علمی
- توصیه کردن، نصیحت کردن و ارائه راهکار
- تمسخر، سرزنش و بی‌ارزش کردن مشکل درمانجو
- عدم رعایت راز داری و محرمانگی جلسات (به هر شکلی)
- استفاده از مداخله‌هایی مبتنی بر باورهای مذهبی و عرفی
- اغواگری و تلاش برای برقراری رابطه
- شکل دادن هرگونه رابطه‌ای خارج از اتاق درمان
(شماره دادن یا قرار گذاشتن)
- صحبت در مورد مسائل و مشکلات شخصی خودش در جلسه
- همانند سازی خودش با درمانجو
- سوگیری نسبت به مسائل زندگی درمانجو
- بی‌توجه‌ای به حرف‌های درمانجو و حواس پرتی زیاد

هرکدوم از این موارد نشان دهنده غیرحرفه‌ای بودن و حتی عدم سلامت روان درمانگر محسوب میشه و ادامه دادن درمان با چنین درمانگری به درمان و بهبود ختم نخواهد شد.
@Arcytypees
@_hrio

Arcytypess

27 Oct, 22:51


خودشیفتگی در اصل یک واکنش جبرانی به احساس حقارت درونی محسوب میشه!
حالا این احساس حقارت از کجا میاد ؟
هسته اصلی عزت نفس و احساس ارزشمندی در وجود فرد اولین بار در کودکی و مطابق با برخورد والدین با کودک شکل می‌گیره، وقتی رفتار والدین با فرزندش ترکیبی از اقتدار و عشق و صمیمیت باشه (البته با غلبه عشق و توجه) احساس ارزشمندی در وجودش شکل می‌گیره و نه تنها دیگران رو خطر و تهدیدی برای جایگاه خودش نمی‌بینه بلکه می‌تونه ارزش آدم‌های دیگه رو درک کنه و با اونها به عنوان یک انسان ارزشمند ارتباط برقرار کنه.
اما وقتی فرزند در سنین رشد خودش به صورت روتین از والدین خودش بی تو‌جهی، بی علاقگی و یا حتی توهین و تحقیر دریافت کنه، در ناهشیار روانش احساس بی‌ارزشی نهادینه میشه و بعد برای جبران این کمبود درونی شروع به توهین و تحقیر و بی ارزش کردن دیگران می‌کند.
متاسفانه آسیب روانی در این افراد به حدی که فقط اگر اختلال نارسیسیزم اونها در حد خفیف باشه قابل درمان هستند و در حالت شدید هنوز درمان موثری برای آنها شناخته نشده است.
@Arcytypess

Arcytypess

24 Oct, 16:31


می‌خوای بدونی چه موقع آدم درست وارد زندگیت میشه؟
این سوال فقط یک جواب داره.
وقتی که خودت یادت بگیری آدم درست زندگی کسی باشی!
چون اگه نتونی آدم درستی تو یه رابطه باشی ،حتی اگه درست‌ترین آدم‌ها هم وارد زندگیش بشن، این رابطه هم به سرنوشت رابطه‌های قبلی دچار میشه.
حالا برای اینکه آدم درستی باشیم چه ویژگی‌هایی رو باید تو خودمون تقویت کنیم‌‌؟
- یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی و از خودت مراقبت کنی.
- اینو بدون که رابطه و عشق تمام زندگی نیست و باید جاهای مختلفی از زندگی سرمایه گذاری عاطفی داشته باشی، مثل خانواده، دوستان، شغل، تخصص و...
- عشق ورزی عاری از نیاز و بی توقع رو تو خودت تقویت کن‌ و اینو بدون که هر چیزی که پشتش توقعی باشه دیگه اسمش عشق نیست.
- تنها بودن رو بلد باش که از ترس تنهایی مجبور به تصمیم گیری نشی.
- یاد بگیر آدم‌ها رو به خاطر وجودشون دوست داشته باشی نه به خاطر فایده و کارکردی که برات دارن.
@Arcytypess

Arcytypess

22 Oct, 22:37


کسایی که به تراپی گارد دارند عموما تصور می‌کنند که تمام تراپیست‌ها قراره شبیه این ویدیو باشن. خب قطعا اینجوری نیست. همونطور که همه جا ادمای بد و خوب داره، با سواد بی سواد داره، توی روانشناسی هم قطعا همینطوره. اگر مشاورتون خوب نبود و راضی نبود خب میتونید عوض کنید. همونطور که ممکنه برای یه بیماری جسمی چندین دکتر مختلف برین.

Arcytypess

22 Oct, 08:31


مارکوس اورلیوس، امپراتور روم و فیلسوف رواقی، در سال ۱۲۱ میلادی به دنیا اومد و در سال ۱۸۰ میلادی از دنیا رفت. او یکی از "پنج امپراتور خوب" بود و به عنوان فیلسوفی که به دنبال آرامش درونی و پذیرش ناملایمات زندگی بود، شناخته می‌شه.

مارکوس اورلیوس در دوران کودکی پدرش رو از دست داد و تحت تربیت مادر و پدربزرگش بزرگ شد. از همون کودکی علاقه زیادی به فلسفه داشت و با مطالعه آثار افلاطون و سقراط به وجد می‌اومد. در هجده سالگی، عمویش، امپراتور آنتونیوس پیوس، او رو به ولیعهدی برگزید و این شاهزادهٔ از دنیا بریده رو وارد دنیای سیاست کرد.

در طول دوران امپراتوری‌اش، مارکوس با چالش‌های زیادی روبرو شد، از جمله جنگ‌های مداوم با قبایل مختلف و بیماری‌های شخصی. این سختی‌ها او رو به سمت فلسفه رواقی سوق داد.

مارکوس اورلیوس معتقد بود که انسان باید با آرامش و پذیرش ناملایمات زندگی کنه و به دنبال آرامش درونی باشه. او بر این باور بود که تنها چیزی که به زندگی معنی می‌ده، پیوستگی فرد به کل عالمه.
@Arcytypess

Arcytypess

16 Oct, 09:02


می‌دونم که ممکنه از این دیدگاه خوش‌تون نیاد اما همیشه لازم نیست دنیا تغییر کنه تا تو بتونی حال خوبی رو تجربه کنی!

قانون اینه:
اگه قدرت تغییر چیزی رو داری، هر چقدر هم سخت باشه باید تغییرش بدی.
اگرم نداری، باید راهی برای قبول کردنش پیدا کنی، و برای اینکار هر چیزی رو که در خودت نیاز به تغییر داره، تغییر بدی تا به اندازه کافی قوی بشی که بتونی باهاش کنار بیایی.
@arcytypess

Arcytypess

14 Oct, 08:25


چرا باید دست از تظاهر به "آدم خوب" بودن برداریم. این موضوع به معنای خودکم‌بینی نیست؛ بلکه درباره اصالت است.

وقتی دائماً وانمود می‌کنیم که کامل هستیم، این می‌تواند نقابی باشد که شک و تردیدهای خودمان را پنهان می‌کند. پذیرفتن جنبه‌های ناقص و انسانی‌مان به معنای بد بودن نیست؛ بلکه به معنای واقعی بودن است.

پذیرفتن بخش‌های "بد" خودمان، اشتباهات و آسیب‌پذیری‌هایمان بخشی از رشد است. اشکالی ندارد که همه ویژگی‌ها را درست و کامل نداشته باشیم.
@Arcytypess

Arcytypess

05 Oct, 09:46


وقتی با خودتون حرف می‌زنید، آیا با لحنی عادی و محترمانه صحبت می‌کنید یا تند و خشن و سرزنشگر هستید؟

کیفیت گفتگوی درونی نه تنها یکی از نشونه‌های اصلی میزان عزت نفس محسوب میشه بلکه تاثیر زیادی روی نحوه برقراری ارتباط ما با دیگران داره و روی روابطمون تاثیر مستقیم می‌گذاره!
چون پرخاشگری درونی همیشه کم یا زیاد به بیرون و به سمت اطرافیانمون هم نشت پیدا می‌کنه و باعث آسیب به روابط و حتی زودرنجی میشه.

اگر کنترل خودسرزنشگری و گفتگوی تند درونی از حوزه اراده‌اتون خارجه و به صورت ارادی نمی‌تونید مانع صدای پرخاشگر درون‌تون بشید، تنها راه‌ نجات روان درمانیه. چون این مشکل نتیجه مستقیم آسیب در الگوهای دلبستگی محسوب میشه.
.
.

📌آغاز ثبت نام دوره جدید کارگاه خودشناسی
«بیداری قهرمان درون»

با تدریس امیرحسین جلالیان - روانشناسی عمومی

📌 این دوره از ۲۰ مهر در روز‌های جمعه ساعت ۱۳.۳۰ الی ۱۶.۳۰ در کلینیک برج مراقبت سلامت برگزار خواهد شد.

📌 در این کارگاه به صورت حضوری (تهران) و آفلاین می‌تونید شرکت کنید.

📌 برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام لطفا به شماره زیر در واتزآپ پیام بدین:
۰۹۳۸۷۹۱۷۰۶۴
@Arcytypess

Arcytypess

30 Sep, 11:20


کپشن رو مطالعه کنید 👇
یکی از اصلی‌ترین نیازهای روانی انسان، داشتن آدم‌هایی امن است که او را دوست داشته باشند و او هم آنها را دوست داشته باشد، حتی اگر فرد، آدمی درونگرا باشد، باز هم به آدم‌هایی امن و معتمد در زندگیش نیاز دارد.
اما برای رسیدن و داشتن این مدل روابط امن، پارادکس جالبی وجود دارد، چرا که در سفر زندگی لازم می‌شود تا فرد ابتدا حاشیه امن خود را ترک کند و نسبت به تنهایی پذیرش داشته باشد تا بتواند هویت مستقلی از خود بسازد و در نهایت به هم‌قبیله‌های خود برسد.
بنابراین پذیرش تنهایی لازم است ، نه برای منزوی شدن، بلکه برای ساختن و رسیدن به روابط معنادار.
.
.

📌آغاز ثبت نام دوره جدید کارگاه خودشناسی
«بیداری قهرمان درون»

با تدریس امیرحسین جلالیان - روانشناسی عمومی

📌 این دوره از ۲۰ مهر در روز‌های جمعه ساعت ۱۳.۳۰ الی ۱۶.۳۰ در کلینیک برج مراقبت سلامت برگزار خواهد شد.

📌 در این کارگاه به صورت حضوری (تهران) و آفلاین می‌تونید شرکت کنید.


📌 برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام لطفا به شماره زیر در واتزآپ پیام بدین:
۰۹۳۸۷۹۱۷۰۶۴

@Arcytypess

Arcytypess

28 Sep, 10:56


جیمز هالیس روانکاو برجسته حوزه روانشناسی تحلیلی، طبق مشاهدات بالینی که داشته متوجه شده در اغلب موارد، عشق‌ها و ازدواج‌های زیر چهل سالگی حاصل فرافکنی هستش.
یعنی اون عشق حاصل توقعات و انتظارات غیرواقع بینانه و نیازهایی که خود فرد مسئول برآورده کردنشونه ولی بار مسئولیت و انتظار برآورده کردنش رو در عشق و ازدواج می‌بینه!
اما مسأله اینجاست که فهم این پروجکت‌ها هم بدون تجربه زندگی میسر نمیشه و رشد و روانی و تشخیص این پروجکت‌ها تنها با دل به سفر زندگی دادن حاصل می‌شود.
.
.
.
📌آغاز ثبت نام دوره جدید کارگاه خودشناسی
«بیداری قهرمان درون»

با تدریس امیرحسین جلالیان - روانشناسی عمومی

📌 این دوره از ۲۰ مهر در روز‌های جمعه ساعت ۱۳.۳۰ الی ۱۶.۳۰ در کلینیک برج مراقبت سلامت برگزار خواهد شد.

📌 در این کارگاه به صورت حضوری (تهران) و آفلاین می‌تونید شرکت کنید.

📌 برای شنیدن توضیحات بیشتر می‌تونید اپیزود هفتاد و هفتم از پادکست آرکیتاپ‌ها را در برنامه کست باکس بشنوید:

https://castbox.fm/vb/589921229

📌 برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام لطفا به شماره زیر در واتزآپ پیام بدین:
۰۹۳۸۷۹۱۷۰۶۴

@Arcytypess

Arcytypess

25 Sep, 21:13


یکی از بزرگ‌ترین اضطراب‌های وجودی انسان که حتی ممکن است به ناخودآگاهش پس زده شده باشد، اضطراب تنهایی‌ست.
از دیدگاه روانشناسی وجودی حد نهایی این اضطراب، ترس از تنها ماندن هنگام مرگ است.و تنها پادزهر این ترس و تنهایی و اضطراب تنها و تنها داشتن کسانی در زندگی است که بتوانیم آنها را خالصانه دوست داشته باشیم.
@Arcytypess

Arcytypess

25 Sep, 21:10


@arcytypess

Arcytypess

25 Sep, 07:33


در روانشناسی تحلیلی دو آرکیتایپ (تیپ شخصیتی) نوجوان ابدی و کودک الهی وجود دارند که بدون خارج شدن از حاشیه امن خود و انجام تلاشی انتظار مراقبت و حمایت را از تمام جهان دارند و در حدود‌های میانسالی که تازه (اگر) سفر زندگی خود را آغاز کنند متوجه ناتوانی‌ها و ضعف‌های خود می‌شوند و این بینش سقوطی برایشان به همراه خواهد داشت که می‌تواند منجر به بیدار شدن قهرمان درونشان شود.
کارل گوستاو یونگ معتقد بود در وجود هر کسی قهرمانی وجود دارد که فرد برای بیدار کردن آن باید سفر کند و دل به دریا بزند.

📌 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کارگاه بیداری قهرمان درون لطفا به شماره زیر در واتزآپ پیام بدین:
۰۹۳۸۷۹۱۷۰۶۴

@Arcytypess

Arcytypess

23 Sep, 23:14


اپیزود هفتاد هفتم و هفتادم هشتم از پادکست آرکیتاپ‌ها

Arcytypess

23 Sep, 15:58


🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
آغاز ثبت نام دوره جدید کارگاه خودشناسی
«بیداری قهرمان درون»

با تدریس استاد امیرحسین جلالیان - روانشناسی عمومی


🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟


📌 این دوره از ۲۰ مهر در روز‌های جمعه ساعت ۱۳.۳۰ الی ۱۶.۳۰ در کلینیک برج مراقبت سلامت برگزار خواهد شد.

📌 کارگاه سفر قهرمانی در مجموع شامل ۳ ترم می شود که هر ترم هم شامل ۴ جلسه می باشد و شما در هر جلسه با یکی از ۱۲ منزل آرکیتایپ های سفر قهرمانی به طور کامل آشنا خواهید شد.

📌مزایای یادگیری مبحث سفر قهرمانی:
- آشنایی با نقشه راه رشد و توسعه فردی
- شناسایی بن‌بست‌ها و عوامل بازدارنده ما در زندگی و چگونگی عبور از آنها
- فردیت‌یابی، رشد و استقلال روانی
- مقابله با اهمالکاری و کمالگرایی
- شناسایی تله‌های بی‌ارزشی و آسیب‌های روانی

📌 برای شنیدن توضیحات بیشتر می‌تونید اپیزود هفتاد و هفتم از پادکست آرکیتاپ‌ها را در برنامه کست باکس بشنوید:

https://castbox.fm/vb/589921229

📌 شهریه ثبت نام ترم اول این دوره مبلغ ۲ میلیون تومان هستش.
متاسفانه ظرفیت کلاس محدود است و ناچارا اولویت ثبت نام با عزیزانی هستش که زودتر ثبت نامشون رو تکمیل می کنند، تا زمان تکمیل شدن ظرفیت کلاس هم فرصت ثبت نام باقی هست.

📌 در صورتی که تمایل به شرکت در این دوره را دارید لطفا جهت ثبت نام و هماهنگی به شماره زیر در واتزآپ پیام بدین:
۰۹۳۸۷۹۱۷۰۶۴

📌 محل برگزاری کلاس ها : تهران-میدان نوبنیاد-کوهستان پنجم-پلاک 3-طبقه دوم-واحد 4- کلینیک روانکاوی برج مراقبت سلامت



📌 آدرس پیج اینستاگرام استاد جلالیان:

https://www.instagram.com/arcytypess?igsh=YWVxbnAzamZuMDRz

Arcytypess

23 Sep, 13:54


@Arcytypess

Arcytypess

22 Sep, 10:31


امروز اول مهر هستش و برای خیلی از متولدین دهه پنجاه و شصت و هفتاد (اغلب جمعیت ایران) یادآور کلی تروما و آسیب هایی که به اسم آموزش و تربیت بهشون تحمیل شده و برای عده زیادی آواره‌ای به جا گذاشت که تا مدت‌ها مجبور شدن عمر و جوانی شون صرف ترمیم اون زخم ‌ها و درد ها کنند(تازه اگه موفق شده باشن!!!)
خیلی وقت‌ها تمام این فشارها و آسیب‌ها فقط به اسم تربیت و آموزش در یک محیط ظاهرا سالم(!!!) که سیستم تربیتی اصولی و منظمی دارد به نسل‌های مختلف تحمیل شد، اما علم امروز روانشناسی تحولی و رشد مشخص کرده که فرزندی با تربیت و روان سالم تنها و تنها و تنها در کانون خانواده‌ای رشد یافته‌ای حاصل می‌شود که والدین آن آسیب‌های خود را می‌شناسند و برای بهبود آن اقدامی انجام داده‌اند ، در چنین خانواده‌ای فضای عشق، حمایت، همدلی، درک و پذیرش حاکم است و از هرکسی به اندازه توانش انتظار مسئولیت‌پذیری وجود دارد (عشق+ مسئولیت‌پذیری و ناکامی بهینه). در این وضعیت می‌توان مطمئن بود که فرزندانی با شخصیت و روان سالم تربیت خواهد شد.

@Arcytypess

1,552

subscribers

482

photos

2,235

videos