مسافران فضا | Space passengers @spacepassengers Channel on Telegram

مسافران فضا | Space passengers

@spacepassengers


"هر ستاره انعکاسی از حقیقت درون توست 🪐"

تبلیغات : @Bardia_R224

فیلم و سریال و مستند: @Movie_SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers (Persian)

با خوش آمدید به کانال تلگرام مسافران فضا | Space passengers! این کانال برای علاقمندان به فضا، ستاره‌شناسی، و هر آنچه با کهکشان و سیارات مربوط است، طراحی شده است. اگر به دنبال آخرین اخبار و تصاویر جذاب از فضای بیرونی هستید، اینجا بهترین مکان برای شماست. این کانال همچنین فیلم‌ها، سریال‌ها و مستندهای مرتبط با فضا و سفرهای فضایی را به طور رایگان برای شما ارائه می‌دهد. از اخبار جدید تا تصاویر خیره کننده، همه چیز در اینجاست. برای اطلاعات بیشتر و پیوستن به جامعه مسافران فضا، حتما از کانال تلگرام ما دیدن کنید! جهت تبلیغات و همکاری با ما، با آیدی @Bardia_R224 در ارتباط باشید. همچنین فیلم‌ها و سریال‌های متنوع و جذاب را در کانال @Movie_SpacePassengers ما ببینید.

مسافران فضا | Space passengers

23 Nov, 14:10


✨️زمان و جاذبه
در حقیقت این تنها #فضا نیست که می‌تواند خمیده شود، بلکه زمان نیز قابل خمیده شدن است. هرچه فضا-زمان بیشتر خمیده شده باشند، #زمان نیز کندتر خواهد گذشت. از این رو در نزدیکی اجسام سنگین زمان کندتر سپری می‌شود. بنابراین شخصی که در یک آسمان‌‌خراش زندگی می‌کند، گذر زمان بیشتری را احساس می‌کند چراکه نیروی گرانشی کمتری به آن وارد می‌شود

فضا-زمان به جرم می‌گوید چگونه حرکت کند و جرم به فضا-زمان نحوه خمیده شدنش را یاد‌آوری می‌کند


@SpacePssengers

مسافران فضا | Space passengers

21 Nov, 16:21


🌀 دانشمندان به‌تازگی کلید جاودانگی رو پیدا کردن و ترکیبی از داروها رو شناسایی کردن که می‌تونه روند پیری رو معکوس کنه.

دکتر دیوید سینکلر، پژوهشگر و استاد دانشگاه هاروارد، گفته که تیمی در دانشکده پزشکی هاروارد سه سال دنبال مولکول‌هایی گشتن که "پیری سلول‌ها رو معکوس کنن و سلول‌های انسانی پیر رو جوان کنن."

📌 این تیم شش ترکیب شیمیایی رو پیدا کردن که توی کمتر از یه هفته می‌تونه انسان رو ده سال به عقب برگردونه. سینکلر گفت "تحقیقات روی عصب بینایی، بافت مغز، کلیه و عضله نتایج امیدوارکننده‌ای داشته و بینایی بهتر و طول عمر بیشتر توی موش‌ها و اخیراً توی آوریل امسال، بینایی بهتر توی میمون‌ها دیده شده."

📝https://www.sciencealert.com/harvard-scientist-says-hes-found-a-cocktail-that-can-reverse-aging-in-human-cells


@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

21 Nov, 09:18


کاوش زحل در طول تاریخ 🪐


#زحل ششمین سیاره از خورشید است که به دلیل حلقه های یخی و غباری تماشایی اش مشهور است.
این یک غول گازی است که عمدتاً از هیدروژن و هلیوم تشکیل شده است.

در سال 1610، #گالیله زحل را با تلسکوپ رصد کرد و برآمدگی های عجیبی را در دو طرف سیاره مشاهده کرد که آنها را "دسته" یا "گوش" توصیف کرد.
اینها در واقع حلقه بودند، اما ماهیت واقعی آنها تنها در سال 1655 توسط #کریستین‌هویگنس درک شد.
مطالعات بعدی، به ویژه در قرن نوزدهم، پیچیدگی حلقه‌ها و قمرهای زحل را آشکار کرد.

با ظهور عصر فضا، ماموریت های پایونیر 11 و #وویجر 1 و 2 در دهه 1970 و 1980 تصاویر نزدیک و داده های دقیق در مورد سیاره و حلقه های آن ارائه کردند.

ماموریت #کاسینی که در سال 1997 به فضا پرتاب شد و تا سال 2017 فعال بود، زحل را در عمق کاوش کرد و حلقه‌ها، قمرهای جدید و جزئیاتی در مورد جو آن کشف کرد.
امروزه زحل به دلیل زیبایی نفس گیرش مورد تحسین قرار می گیرد و همچنان موضوع مطالعه و شگفتی است.


@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

20 Nov, 20:49


😁😅
#FUN

مسافران فضا | Space passengers

20 Nov, 13:28


این شگرف‌ترین چیزیه که تو این چند وقت دیدم: شکل فوتون!

محققان سعی کردن که بفهمن برهم‌کنش ماده و نور در سطح کوانتومی به چه صورته که نتیجه‌اش شده اولین ترسیم دقیق شکل فوتون


@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

19 Nov, 15:56


دایناسورها هنوز بر روی زمین هستند!

شترمرغ شاخدار،یکی از آخرین بازماندگان دایناسورها بر روی زمین هستند که در استرالیا زندگی میکنند.

+صداش خیلی گوش خراش

@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

18 Nov, 08:38


📌 کشف یک تونل میان ستاره ای در فاصله ۱/۵ میلیون کیلومتری از زمین

🌀 در ابتدا باید این موضوع را در نظر بگیرید که این تونل یک
#کرمچاله نیست!

❗️ محققان موسسه ماکس پلانک فیزیک فرازمینی (MPE) به منظور مطالعه بهتر LHB از داده‌های تلسکوپ eROSITA All-Sky Survey بهره گرفتند و ویژگی‌های جالبی را در این حباب مشاهده کردند.

آنها موفق شدند یک تونل #میان‌ستاره‌ای را شناسایی کنند که به سوی صورت فلکی قنطورس امتداد دارد. این تونل ممکن است حباب محلی ما را به ابرحباب‌های مجاور متصل کند و شبکه‌ای از گاز داغ در فضای میان‌ ستاره‌ای ایجاد نماید.

در بیانیه‌ای که از سوی محققان منتشر شده، آمده است: «نکته برجسته این تحقیق کشف یک تونل میان‌ستاره‌ای جدید به سوی صورت فلکی قنطورس است که به احتمال زیاد حباب محلی ما را به یک ابرحباب مجاور متصل می‌کند. این کشف می‌تواند به طور چشمگیری درک ما از ساختار فضای میان‌ستاره‌ای و نحوه تعامل حباب‌های مختلف گازی با یکدیگر را تغییر دهد.»

🌀 این کشف مهم می‌تواند دیدگاهی جدید درباره ساختار حباب محلی (LHB) و ارتباط آن با ابرحباب‌های مجاور ارائه دهد...


🔗 Source


@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

17 Nov, 21:40


‌‌‌
🔍: غرش ببر گاهی می تواند تأثیر فلج کننده ای روی برخی از حیوانات و انسان داشته باشد.  راز در صداهای با فرکانس پایین و صدای بلندی است که آنها تولید می‌کنند! این می‌تواند صدایی ترسناک، گیج‌کننده یا حتی فلج کننده برای ما باشد.

ببرها دارای صدایی با فرکانس 18 هرتز هستند و این حتی موقع غرش می‌تواند کمتر باشد؛ به این نوع صدا فروصوت گفته می‌شود.  صداهای با فرکانس کمتر می‌تواند در جنگل‌‌، ساختمان و حتی کوه‌ها نفوذ کند. هرچقدر فرکانس غرش کمتر باشد، صدا می‌تواند دورتر برود.
‌‌‌‌
گوش انسان‌ها فقط می‌تواند 20 هرتز تا 20 هزار هرتز را بشوند این در حالیست که ببر می‌تواند غرش و صدای زیر 18 هرتز داشته باشد (مانند نهنگ‌ها). غرش ببرها بسیار قدرتمند است و تا کیلومتر شنیده می‌شود. آن‌ها از غرش برای هشدار یا برقراری ارتباط استفاده می‌کنند. ‌
‌‌
@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

17 Nov, 15:22


برای فضانوردانی که در ایستگاه فضایی بین‌المللی زندگی می‌کنند، گذراندن زمان طولانی دور از آسایش روی زمین می‌تواند هزینه‌های روانی داشته باشد. فضانوردان برای غلبه بر این موانع ابزارهایی ازقبیل کیبورد، گیتار، فلوت، بلز و ... با خود به فضا برده‌اند.

در بیشتر موارد، نواختن ساز در فضا شبیه نواختن آن روی زمین است، اما ریزگرانش می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند. به‌عنوان مثال، اگر فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی، ساز بادی مانند فلوت را بنوازند، باید پاهای خود را حلقه کنند تا توسط هوایی که از ساز بیرون می‌دهند، به عقب رانده نشوند.


@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

15 Nov, 13:34


🌀 اعتراف بزرگ دانشمندان: برای حدود ۴۰ سال در مورد اورانوس اشتباه کردیم!

🔹پرواز فضاپیمای «وویجر ۲» در سال ۱۹۸۶ که اطلاعاتی از سیاره #اورانوس ثبت کرد، به‌عنوان منبع اصلی دانش ما از این سیاره یخی شناخته می‌شود. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که داده‌های به‌دست‌آمده از این پرواز مربوط به حدود ۴۰ سال قبل، ممکن است به‌دلیل یک رویداد غیرعادی آب و هوایی اشتباه باشد.

🔹مشاهدات اولیه نشان داد که اورانوس میدان مغناطیسی عجیبی دارد که با چرخش سیاره هماهنگ نیست و به‌طور غیرمعمولی از الکترون‌های پرانرژی تشکیل شده است. حالا تجزیه و تحلیل جدید داده‌های «وویجر ۲» نشان می‌دهد که انفجار پلاسمای خورشیدی، پیش از عبور کاوشگر از سیاره، باعث تغییر میدان مغناطیسی و ثبت این رفتار عجیب شده است.

🔹به این ترتیب، درک ما از اورانوس بر اساس یک عکس نادرست بوده و اکنون دانشمندان در تلاش هستند تا میدان مغناطیسی واقعی این سیاره را در شرایط معمولی بررسی کنند.


@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

14 Nov, 17:53


لذتی بالاتر از این نیست که کسی را بیابی که جهان را مثل تو ببیند.اینگونه می‌فهمیم که دیوانه نبوده‌ایم!🌿🪐

- کریستین بوبن

حتماً با هندزفری گوش کنید_3D🎧🎶


@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

14 Nov, 17:53


زمانی که خورشید در تابستان غروب نمی‌کند! حیرت‌انگیز است نه؟
‌‌‌
☀️: #خورشید نیمه شب یک پدیده طبیعی است که در ماه‌های تابستانی در عرض‌های جغرافیایی شمالی در محدوده شمال مدار قطبی شمال و همچنین در #زمستان در عرض‌های جغرافیای جنوبی مدار قطب‌جنوب رخ می‌دهد.
‌‌
🌏: چرا این پدیده رخ می‌دهد؟ کج بودن محور چرخشی زمین. انحراف محوری زمین قابل توجه است و این پدیده طبیعی را رقم می‌زند.
‌‌
🗺️: از آنجا که در #تابستان زمین، نیمکره شمالی کاملاً به سمت خورشید خم می شود، نور خوشید به طور دائم به قطب شمال می تابد. در این موقع قطب شمال در روشنایی روزِ (بدون شب) و قطب جنوب در تاریکیِ (بدون روز) قرار دارد. اما پس از 6 ماه که زمین به طرف دیگر مدار خورشید می رسد، عکس این حالت رخ می دهد؛ یعنی در قطب شمال، تاریکی و در قطب جنوب، روشنایی روز حکم فرما خواهد شد.
‌‌

@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

13 Nov, 17:15


🌗#سال_نوری برخلاف نام آن، واحد زمان نیست بلکه واحد #مسافت است. زمانیکه گفته می شود فاصله زمین تا ستاره آلفا سنتوری ۴.۴ سال نوری است یعنی مسافتی که نور در ۴.۴ سال طی میکند تا به زمین برسد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

12 Nov, 18:06


کهکشان چرخ گاری یا ارابه که در فاصله‌ی پانصد میلیون سال نوری از ما در صورت فلکی «مجسمه‌ساز» قرار دارد، یک منظره‌ی نادر کیهانی است.

هسته‌ی درخشان این #کهکشان دارای مقدار زیادی گردوغبار داغ است که روشن‌ترین مناطق آن خانه‌ی خوشه‌های ستاره‌ای جوان غول‌پیکر است. از سوی دیگر، حلقه‌ی بیرونی که برای مدت حدود چهارصدو چهل میلیون سال گسترش یافته است، تحت سلطه‌ی تشکیل ستاره و ابرنواخترهاست. همان‌طور که این حلقه منبسط می‌شود، گاز اطراف را شخم زده و باعث تشکیل ستاره‌ها می‌شود.
تلسکوپ های دیگر، از جمله تلسکوپ فضایی #هابل هم پیش از این کهکشان چرخ گاری را بررسی کرده بودند. با این وجود اما این کهکشان دراماتیک در هاله‌ای از رمز و راز قرار گرفته است که شاید علت اصلی آن مقدار زیاد غباری است که منظره‌ی آن را پنهان می‌کند. اکنون #جیمزوب، با توانایی خود در تشخیص پرتو #فروسرخ و فراتر از نور مرئی، بینش تازه‌ای را در مورد ماهیت چرخ گاری آشکار می‌کند.


@SpacePassengers

مسافران فضا | Space passengers

12 Nov, 11:53


در مارس سال ۱۹۸۲ ، فضاپیمای ونرا ۱۳ شوروی پس از طی مسافت میلیونها کیلومتر در پرواز ، وارد مدار #ناهید شد.

این فضاپیما شامل یک مدارگرد ، یک پیشرانه ترمز اصلاحی و یک وسیله نقلیه فرود با پوسته محافظ حرارتی بود

دو روز بعد بخش فرودی #فضاپیما وارد جو سیاره شد و برای اولین بار در جو سیاره ناهید با فشار 90 برابر بیشتر از زمین و دمای 485 درجه سانتیگراد روبرو شد و تصویری منحصر به فرد از سطح ناهید در محل فرود به دست آمد.

این ماموریت یک پیشرفت واقعی در مطالعه دومین سیاره از خورشید بود.
ونرا ۱۳ فقط ۲ ساعت دوام آورد و سپس ذوب شد
و تصویر فوق تنها تصویر واقعی است که از سطح سیاره ناهید داریم...


@SpacePassengers