ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media @scmedia Channel on Telegram

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

@scmedia


🍀جامعه، ارتباطات و رسانه ها🍀

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media (Persian)

Welcome to ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media, also known as @scmedia on Telegram! This channel is dedicated to exploring various aspects of society, communication, and media. If you are curious about the impact of media on society, the role of communication in shaping our culture, or the latest trends in the media industry, then this is the perfect channel for you. Here, you will find insightful articles, thought-provoking discussions, and updates on the latest news and developments in the field of communication and media.

Who is it? ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media is a channel for anyone interested in understanding the complex relationship between society, communication, and media. Whether you are a student, a professional in the media industry, or simply a curious individual looking to expand your knowledge, this channel has something for everyone.

What is it? This channel serves as a platform for sharing valuable information, engaging in meaningful discussions, and staying informed about the latest trends and developments in the field of society, communication, and media. From analyzing the impact of social media on society to discussing the ethics of journalism, @scmedia covers a wide range of topics that are both relevant and thought-provoking.

Join us on ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media and become a part of our growing community of individuals who are passionate about understanding the ever-evolving world of communication and media. Let's explore, learn, and engage together!

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

14 Jan, 13:01


فردا شب، پیام مهم پزشکیان در مصاحبه با شبکه NBC

https://www.mehrnews.com/news/6346797/

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

12 Jan, 20:43


‌اجرای ناشنیده‌ای از ترانه‌ی «گلِ گلدونِ من» با صدای زنده‌یاد «فریدون شهبازیان»

زنده‌یاد «فریدون شهبازیان» در حافظه جمعی عموم مردم، با ترانه‌ی مشهور «گل گلدون من» که در سال ١٣۵٠ با صدای زیبا و قدرتمند «سیمین غانم» اجرا شد، شناخته می‌شود. اما شاید انگشت‌شماری از آنان این ترانه را با صدای خود ایشان شنیده باشند.

«گل گلدون من»

خواننده و آهنگساز: فریدون شهبازیان
ترانه‌سَرا: فرهاد شیبانی

#فریدون_شهبازیان
#سیمین_غانم
#گل_گلدون_من
#فرهاد_شیبانی

📱 کانال «شهر ترانه» در تلگرام:
https://telegram.me/shahrtaraneh1

📱 صفحه‌ی «شهر ترانه» در اینستاگرام:
https://www.instagram.com/shahretaraneh

👨‍👩‍👧‍👦 گروه «شهر ترانه» در تلگرام:
https://t.me/shahrtaraneh1Group

#شهر_ترانه

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

11 Jan, 20:45


🎼  می نوش...
به یاد فریدون شهبازیان #بشنوید


می نوش که عمر جاودانی این است
خود حاصلت از دور جوانی این است
هنگام گل و مُل است و یاران سرمست
خوش باش دمی که زندگانی این است


🔹️خواننده: زنده‌یاد محمدرضا شجریان
🔹️آهنگساز: زنده‌یاد فریدون شهبازیان
🔹️شاعر: عمر خیام
🔹️دکلمه: زنده‌یاد احمد شاملو

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

08 Jan, 10:19


در ستایش اخلاق و ادب ...

حضور بزرگان و سلبریتی های باشگاه منچستریونایتد در مراسم تشییع منشی باشگاه

https://www.instagram.com/stories/sepanjy/3540909410315782363?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXVrNjU0Z2k5cTZiMg==

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

06 Jan, 12:36


#سارا_نائینی #نگینه_امانقلوا #وحید_تاج #آرش_فولادوند
🍃درهوایت
@darohavayat

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

04 Jan, 19:41


🔴کسی که اصیل زندگی نکند، به‌تدریج از خودش بدش می‌آید

مصطفی ملکیان

🔹زندگی عاریتی هیچ‌وقت رضایت همه‌ی مردم را برای شما تحصیل نمی‌کند. اما چیزی که در آن شکی وجود ندارد، آن است که رضایت شما را از خودتان می‌گیرد!

🔹 شما از خودتان بدتان می‌آید: می‌گویید آخه من که در هیچ موردی طبق مرام و مسلک خود عمل نمی‌کنم آدم هستم؟ یک چیز را برای اینکه زنم خوشش می‌آید می‌گویم، یکی را برای اینکه بچه‌هایم خوششان می‌آید، یک چیز را برای همکارانم، یک چیز را برای رئیسم، یک چیز را برای رژیم سیاسی حاکم بر جامعه‌ام و... هیچ چیز از زندگی من مال خودم نیست.

🔹به تعبیر یاکوب بومه، عارف معروف آلمانی، خدایا مرا از من می‌ربایند، جامعه مرا از من می‌رباید. برای اینکه از من خوشتان آید دو عقیده از عقایدم را سرکوب می‌کنم، برای اینکه کس دیگری از من خوشش آید، دو فقره از احساسات و عواطفم را سرکوب می‌کنم و برای اینکه دیگری خوشش آید، دو فقره از اراده‌ها و خواسته‌هایم را از بین می‌برم. تکه‌ای را به خاطر رضایت شما از خود می‌کَنم و تکه‌ای را به خاطر رضایت ایشان. در این حال، موجود مُثله‌شده و تکه‌تکه‌ی از خود کنده شده‌ای درست مثل ماهی پیرمرد و دریای ارنست همینگوی می‌شوم. در آن رمان، پیرمردی ماهی بسیار بزرگی صید می‌کند که چون بزرگتر از قایق او بود و نمی‌توانست آن را از آب بیرون بکشد و در قایقش قرار دهد، آن را با طنابی با خود به طرف ساحل کشاند. غافل از اینکه کوسه‌ها در طول راه به ماهی حمله خواهند کرد و شروع به خوردن آن خواهند کرد. وقتی پیرمرد بعد از سه روز تلاش بی‌وقفه ماهی را به ساحل آورد و از آب بیرون کشید، دید فقط اسکلتش باقی مانده است و گوشتی بر تن آن نیست!

🔹انصافاً وقتی عزرائیل به سراغ من و شما می‌آید و به ساحل زندگی‌مان می‌رسیم، عیناً مانند آن پیرمرد هستیم؛ دیگر چیزی برای ما باقی نمانده است. یک کار را برای اینکه زن خانواده خوشش آید انجام می‌دهم، یک کار را برای اینکه بچه‌ها خوششان آید و یک کار را برای اینکه رئیس نظام سیاسی حاکم بر جامعه و... خوششان آید. می‌گویم به خاطر تو از این تکه از وجودم صرف نظر کردم به خاطر دیگری از تکه‌ی دیگر وجودم و... و دیگر چیزی از من باقی نمی‌ماند.

🔹این زندگی برای ما رضایت باطن به بار نمی‌آورد. وقتی خودمان با خودمان خلوت می‌کنیم، می‌بینیم از خودمان بدمان می‌آید. این چه زندگی‌ای است که هیچ چیزمان طبق مرام و مسلک خودمان نیست. اوّل علامت آدم معنوی آن است که زندگی‌اش اصیل است.

🔹 در اینجا البته هدف من نوعی مخالف‌خوانی و تک‌روی کاملاً بی‌منطق نیست. ممکن است کسی بگوید همرنگی با جماعت نه، و بعد روی یک نوع مخالف‌خوانی و تک‌روی کاملاً بی‌منطق برود! این کار هم به همان اندازه‌ی همرنگی با جماعت بی‌منطق است.

🔹اگر فهمیدم «الف، ب است دیگر هرکس می‌خواهد بگوید «الف» ب نیست! تا وقتی بر این فهمم باقی هستم باید بگویم الف، ب است». اما گاه فرد بعد از تأمل فراوان بر روی باورهایش به باوری می‌رسد که باور جمعی است.

کتاب در رهگذار باد و نگهبان لاله، ج ۱، ص۹۸

@mostafamalekian

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

31 Dec, 13:26


در آب باران چه خبر است؟

سوال: آن موجودات چه هستند؟ آیا این موضوع به پیدایش حیات پس از گذشت هزاران سال از تولد کره زمین ارتباطی دارد؟


📚 @bo0ok_lovers

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

29 Dec, 05:43


مدیرعامل «گپ» و «ویراستی» در تلویزیون درخواست تشدید فیلترینگ و انسداد پیامک احراز هویت شبکه‌های اجتماعی بین‌المللی را داد تا کاربران داخل کشور «مجبور» به استفاده از پلتفرم‌های ایرانی شوند.
در پاسخ به درخواست ایشان، هرگز از گپ و ویراستی استفاده نخواهم کرد.

@Salamonlline

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

29 Dec, 05:43


افزایش قیمت دلار در ایران، پیامد به قدرت رسیدن دونالد ترامپ و خروج او از برجام است. دلیل آن نیز روشن است: خالی شدن خزانه ارزی کشور به خاطر کاهش فروش نفت.

از سال ۹۷ که سقوط آزاد نرخ ریال آغاز شد، تاکنون ۵ رییس بانک مرکزی و سه دولت با رویکردها و شعارهای متفاوت بر سرکار آمده‌‌اند اما در، همچنان بر همان پاشنه می‌چرخد.

این یعنی تا مسأله سیاست خارجی حل نشود، در این زمینه کار چندانی نه از رییس بانک مرکزی بر می‌آید نه وزیر اقتصاد و نه حتا شخص رییس جمهوری.

هرکس سخن و تحلیلی غیر از این گفت، یا بی‌سواد و متوهم است یا کاسب تحریم و رویافروش.
@Salamonlline

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

24 Dec, 14:51


خلاصه طرح جدید شورای عالی فضای مجازی که قرار است امروز مورد بررسی قرار گیرد و در سه مرحله زمانی اجرا می‌شود. منبع خبرگزاری مهر

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

22 Dec, 17:12


◾️آنچه در رسانه‌ها ناشنیده ماند

▫️در پی ریزش یک ساختمان شش‌طبقه در اهواز، استاندار خوزستان که در محل حضور یافته بود با اعتراض‌های بی‌پروای یک زن روبه‌رو شد. این زن معترض، از مشکلات اقتصادی ناشی از سیاست‌های جمهوری اسلامی در داخل و خارج، به ویژه هزینه‌هایش در فلسطین و لبنان گفت و این دوران را با دوران جنگ مقایسه کرد؛ هر چند رسانه‌ها این بخش از سخنان او را حذف کردند یا نادیده گرفتند و ناشنیده ماند:

▫️«من انقلاب را دیدم، جنگ را دیدم، بخدا در جنگ اینقدر ما سختی نکشیدیم، اینقدر گرانی نداشتیم، همین میرحسین موسوی را که زندانی کردند نخست‌وزیر خامنه‌ای بود، آنقدر در رفاه بودیم که دغدغه‌مان فقط جان‌مان بود وقتی که دشمن موشک می‌زد به دزفول و می‌خواستیم فرار کنیم وگرنه همه چیز ارزان بود. سن شما قد نمیدهد، هیچ فشار اقتصادی به ما نیامد در جنگ. الان بیشتر از آن وقت به ما فشار می‌آید. خیر نبیند ان‌شاءالله این خامنه‌ای. خدا ریشه‌اش را بردارد. خدا نسلش را از روی زمین بردارد».

@kaleme

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

22 Dec, 11:19


ویدیوی صحبت های مجری شبکه المیادین 👆

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

22 Dec, 09:25


نحوه سقوط اسد در سوریه، به روایت مجری شبکه المیادین:

https://www.instagram.com/reel/DD2m1JONE89/?igsh=MTE2NWxzODhtMjFwcg==

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

22 Dec, 09:02


سی و دومین سالگرد فروپاشی شوروی خجسته باد

‍ سی و دو سال پیش در چنین روزهایی اتحاد شوروی رسما فروپاشی خود را اعلام کرد.ثمره این فروپاشی ایجاد پانزده کشور مستقل بود.نظام‌های سیاسی به شیوه‌های گوناگون فرو می‌پاشند.شیوه فروپاشی شوروی از درون بود هر چند عامل خارجی به صورت غیر مستقیم اثرگذار بود.دلایل فروپاشی را می‌توانم فهرست‌وار برایتان ذکر کنم:
یک)سوق یافتن بخش اعظم بودجه و منابع کشور به سمت تولیدات نظامی و برنامه های فضایی و غفلت از تامین نیازهای ضروری مردم از قبیل غذا ، مسکن و غیره.
دو)صرف بودجه های هنگفت برای ادامه جنگ افغانستان و حفظ پایگاه‌های نظامی در کشورهای اقماری و کمک‌های بلاعوض اقتصادی به کشورهای کمونیستی در اروپا و سایر نقاط جهان که در مجموع منجر به ضعف شدید اقتصادی کشور و رشد نارضایتی در بین مردم شد.
سه)سربرآوردن قشر فاسدی از سیاستمداران که جز حفظ مناصب و امتیازات مادی انحصاری‌شان به چیز دیگری فکر نمی‌کردند
چهار)فرسودگی ایدئولوژی حکومتی و بی ‌اثر شدن ماشین پروپاگاندا.
پنج)نفی اقدامات اصلاحی از سوی نظامیان و هسته سخت قدرت.گورباچف و یاران اصلاح طلبش تلاش زیادی کردند که با انجام اصلاحات سیاسی و اقتصادی نظام را از فروپاشی نجات دهند اما سران ارتش و اعضای گارد قدیم حاضر به پذیرش این اصلاحات نشدند و بر روش‌های سرکوبگرانه پیشین اصرار کردند.
شش)شکاف بین حکومت و مردم به حدی عمیق شد که اعتماد متقابل بین مردم و حکومت کاملا از بین رفت.این وضعیت منجر به حالت انقلابی شد به طوری‌که نه حاکمان می‌توانستند مثل سابق حکومت کنند نه مردم می‌خواستند مثل سابق از حکومت فرمان ببرند
هفت)بی‌اثر شدن ماشین سرکوب به‌نحوی که هزینه سرکوب برای حکومت بسیار بیشتر از هزینه تحمل اعتراضات عمومی شده بود.

من نمی‌توانم خوشحالی خودم را از فروپاشی کمونیسم بین‌الملل در سی و دو سال پیش ابراز نکنم.هر چه می‌گذرد مطمئن‌تر می‌شوم که کمونیسم چیزی جز شرارت مطلق نبوده و نیست.کمونیست‌ها حداقل باعث مرگ صد میلیون نفر در قرن بیستم شدند.خطر کمونیسم البته همچنان باقی‌ست.امروزه کمونیست‌ها خود را سوسیالیست یا ترقی‌خواه یا پراگرسیو یا‌ حتی لیبرال می‌نامند بس که واژه کمونیست منفور شده .این نئوکمونیست‌ها چه بسا جنایت‌های استالین و پل پوت را هم محکوم کنند اما نباید فریب‌شان را خورد.امروزه کمونیست ها در صحنه های نبرد تازه‌ای مشغول فعالیت هستند و هوادار حقوق اقلیت‌های جنسی و قومیتی و نژادی و غیره شده‌اند.پس باید حواسمان جمع باشد که در دام آنها نیفتیم.ما ایرانی‌ها یک‌بار گول کمونیست‌های وطنی را خورده‌ایم و همین یکبار باید بار آخر باشد.

بیژن اشتری
Instagram
@bijan_ashtari

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

22 Dec, 08:55


روسیه و تجربه ی تاریخی

‏مخلص چون اهل سیاست نیستم بی‌موقع نمی دانم که این بی سیاستی را مرتکب شوم و بگویم که در ایران خطرناک ترین کارها خود را با روسیه در انداختن است و خطرناک تر از آن و خیلی خطرناک تر، با روسها ساختن!


‏تلاش آزادی/ دکتر باستانی پاریزی
‏استاد ممتاز تاریخ دانشگاه تهران


@yashar_soltani | یاشار سلطانی

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

21 Dec, 19:50


❇️درنگ؛ برای اشک های پزشکیان!

سید عطاءالله مهاجرانی


قرار این بود که در باره درس ها و عبرت های سقوط های نُه گانه ای که در درنگ شنبه پیش نوشتم؛ مقاله ها را ادامه دهم. اما اشک های پزشکیان و واکنش هاو به ویژه واکنش منتقدان موجب شد. در این باره درنگی داشته باشم.
کلمنس مترنیخ (۱۸۵۹-۱۷۷۳) از مهمترین و تآثیرگذارترین شخصیت های سیاسی قرن نوزدهم اروپاست. سخن معروفی از او ضرب المثل شده است: « خداوند زبان را به سیاستمداران داد تا با آن بر خلاف قلبشان صحبت کنند.!» به همین خاطر گفته می شود، زبان دیپلمات ها و یا رهبران سیاسی زبان پلاستیکی است. زبانی که خون و عصب ندارد و شعله زندگی در ان نمی تابد و صداقت از آن نمی جوشد. حال در کشور ما رئیس جمهوری در ساحت مدیریت اجرائی کشور است؛ که سخن و سلوک و اندیشه و نیتش صادقانه است. پزشکیان در این ساحت نمونه ای نادر است. همسر او روانشاد دکتر فاطمه مجیدی پزشک فوق تخصص بیماری های زنان به همراه یکی از فرزندانشان در سانحه اتوموبیل ٣٠ سال پیش در گذشته است. پزشکیان هر سه فرزند را بزرگ کرده و عاطفه و محبت و عشق او نسبت به همسر مرحومش بیشتر و درخشنده تر شده است. به حدی که نتوانست سخنرانی خود را ادامه دهد و گفت: « سخن گفتن سخت است. همین است!» و از پشت تریبون کنار رفت. بر صندلیش نشست و راحت در فضای حس فقدان و فراق همسر و فرزندش زار زد. او به جای کلمه با اشک سخن گفت. به تعبیر امام صادق علیه السلام: كُونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَيْرِ أَلْسِنَتِكُمْ؛ لِيَرَوْا مِنْكُمُ اَلاِجْتِهَادَ وَ اَلصِّدْقَ وَ اَلْوَرَعَ . ( الکافی ج ۲ ص ۱۰۵)
با مردمان به غیر از زبان سخن بگوئید! یعنی با سلوک تان تا در شما صداقت و اجتهاد و تقوی را مشاهده کنند. دو صد گفته چون نیم کردار نیست! آگر پزشکیان یک ساعت هم در باره اهمیت خانواده و قوام و دوام آن و برافروختن شعله مهر در کانون خانواده سخن می گفت؛ اثرش مثل اثر اشک های روانش نبود. جامعه ما بیش از همیشه به تقویت عاطفه و محبت و استواری مبانی خانواده نیازمند است.

بدیهی است این حس و حال و هوا برای طایفه ای که نام زنشان را هم اجازه نمی دهند بر مزارش نقش شود. در اعلامیه درگذشت همسرشان به جای عکس طرح دایره یا ذوزنقه چاپ می کنند. و یا به دلیل کینه ای که از پزشکیان به دلیل شکستشان در انتخابات دارند. واکنش طبیعی، انسانی و تحسین برانگیز او را نه تنها نمی فهمند بلکه دستاویز طعنه قرار می دهند. چه باید گفت!؟
جامعه ما قساوت زده و خشونت زده است. شما به همین امار طلاق ها در کشور نگاه کنید. گفته اند در هر ساعت ۲۰ طلاق ثبت می شود و از هر هزار ازدواج ۳۱۸ مورد به طلاق می انجامد. بسیار خوب! اشک های پزشکیان به ما می گوید که پس از سى سال او همچنان گرم عاطفه سوزان و درخشنده عشق و محبت نسبت به همسرش بوده و هست. ایا این رفتار و این اشک ها جامعه را تلطیف نمی کند!؟‌جوانان را در خلوتشان به هوش نمی آورد. جان های ان ها را تکان نمی دهد!؟ به دختران ما و زنان جامعه ما امید و اعتماد نمی بخشد؟ به جامعه این پیام را نمی رساند که رئیس جمهور ایران با داشتن عالیترین مدارج دانشگاهی و علمی و تخصصی و در موقعیت ریاست جمهوری یک انسان به تمام معناست. فهمش برای شما دشوار است!؟
دل همچو سنگت ای دوست به اب چشم سعدی
عجب است اگر نگردد که بگردد آسیابی!
رحمت و رضوان بر شهید عزیز آیت الله مرتضی مطهری که گویی چنین ایامی و چنین مصادیقی را در خشت خام دیده بود:
« هر وقت و هر زمان که پیشوایان مذهبی مردم که مردم در هر حال آنها را نماینده واقعی مذهب تصور می کنند\- پوست پلنگ می پوشند و دندان ببر نشانمی دهند و متوسل به تکفیر و تفسیق می شوند، مخصوصا هنگامی که اغراض خصوصی به این صورت در می آید؛ بزرگترین ضربت بر پیکر دین و مذهب به سود مادیگری وارد می شود.» ( مرتضی مطهری، مجموعه آثار، جلد ۱ ص ۴۹۲)
*
روزنامه اعتماد، شنبه ۱ دی ۱۴۰۳


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

21 Dec, 19:17


کار، نشد نداره ...


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

21 Dec, 19:14


محسن برهانی، حقوقدان:

🔹اصل فیلترینگ موجود، اقدامی غیرقانونی است و هیچ مستند قانونی ندارد بنابراین رفعش منوط به اجازه هیچ نهادی نیست.

🔹تمکین به امر غیرقانونی از طریق ترک فعل و یا رفع آن به‌صورت گام به گام، هیچ نوع وجاهت قانونی ندارد و نوعی مشروعیت‌بخشی به قانون‌شکنیِ سابق است.

@NewJournalism روزنامه نگاری جدید

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

19 Dec, 19:45


ژاپن در کره ماه گنج پیدا کرد

🔹برآوردها نشان داده که ماه حاوی حدود یک تا سه میلیون تن گاز نادر هلیوم-۳ است که می‌تواند انرژی موردنیاز زمین را برای ۱۰ هزار سال آینده تأمین کند. شرکت ژاپنی «ای‌اسپیس» با همکاری شرکت «مگنا پترا» قصد دارد که هلیوم-۳ را از سطح ماه استخراج کرده و به زمین منتقل کند.

🔹هلیوم-۳ یکی از کمیاب‌ترین گازها در زمین است و تنها ۰.۰۰۰۱ درصد از کل هلیوم موجود را تشکیل می‌دهد. این گاز در مناطقی به نام «تله‌های سرد» در سطح ماه یافت می‌شود که استخراج آن نسبتاً آسان خواهد بود.

🔹هلیوم-۳ می‌تواند در فناوری همجوشی هسته‌ای به‌کار رود که منبعی تقریباً بی‌پایان از انرژی تولید می‌کند؛ بدون اینکه زباله‌های خطرناک رادیواکتیو تولید کند.

🔹طبق اعلام مؤسسه تحقیقات قمری و سیاره‌ای، هزینه هر گرم از این گاز حدود ۱,۴۰۰ دلار برآورد می‌شود.

🔹این بدان معناست که ارزش یک تن از آن تقریباً ۱.۲۶ میلیارد دلار و ارزش سه میلیون تن آن حدود ۳.۷۸ تریلیون دلار خواهد بود.
@akhbare_fouri

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

19 Dec, 08:15


میزان رشد اقتصادی کشورهای منطقه در 50 سال گذشته

🚨 @AkhbarTelFori

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

15 Dec, 17:52


❇️روزی که دکتر ذاکریان با لودر از روی فواد ایزدی رد شد ...

فواد ایزدی، یک اصولگرای نزدیک به سعید جلیلی است که در آمریکا، در یک رشته من درآوردی مدرک کیلویی گرفته و چون بخاطر عقب ماندگی ذهنی و تصویر نادرست از واقعیت‌های آن زمان نتوانست در آمریکا موفقیتی کسب کند، به ایران برگشت تا با اسلامگرایی افراطی به زندگی عجیب خود ادامه دهد.

نمونه ای ازیک ذهن عقب مانده پایداری ...

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

14 Dec, 20:02


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

14 Dec, 15:21


🔵گزارش اختصاصی بی بی سی فارسی؛ سعید رضا عاملی یکی از 'معماران' قطعی سراسری اینترنت در ایران در لندن چه دارد؟

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

14 Dec, 14:26


🔴وزیر ارتباطات عراق به خاطر فیلترینگ به دادگاه می‌رود

🔻یک وکیل دعاوی در عراق به خاطر فیلتر شدن برخی از سایت‌ها و پلتفرم‌های اینترنتی در کشورش علیه وزیر ارتباطات عراق اعلام جرم کرد.

🔻او در درخواست خود تاکید کرده است، به‌جز سایت‌های مستهجن باید تمامی سایت‌های دیگر در شبکه اینترنت رفع فیلتر شوند و مردم آزادانه به آنها دسترسی داشته باشند./ اعتمادآنلاین

@khasss

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

13 Dec, 08:23


📎 تصویر یادداشت اجرای کاروانسرا و قافله مذهب!

تصویر بخشی از تیزر کنسرت فرضی کاروانسرا - آذر ۱۴۰۳

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

13 Dec, 08:23


📍اجرای کاروانسرا و قافله مذهب!
به بهانه کنسرت فرضی خانم پرستو احمدی و روزگار متدینان سنتی

امیرمهدی مناقبی
🗓 ۲۳ آذر ۱۴۰۳

🔸️ ساعت ۹ شب ۲۱ آذر ۱۴۰۳، کنسرتی مجازی - فرضی با تک‌خوانی خانم پرستو احمدی، بدون حجاب و به گفته خودشان با پخش زنده از یوتویوب در ایران اجرا شد.
تصویر بالا را ببرید به ۱۰ سال قبل؛ ۲۱ آذر ۱۳۹۳.
چه می‌شد؟
التهابی بود که به درون حوزه‌های علمیه و جریان متدین می‌افتاد.
۱۰ سال بعد و در اکنون، آب از آب تکان نمی‌خورد.
چه شد که در ۱۰ سال از آنجا به اینجا رسیدیم؟
نهاد دین و جامعه چه هزینه‌های مادی و معنوی پرداخت تا اینجا؟
۱۰ سال بعد چگونه خواهد بود؟
آیا می‌شد راه دیگری رفت؟


🔸️ بخشی از مردم و به صورت خاص بخشی از جوانان می‌خواهند به روش دلخواه خودشان زندگی کنند. روش دلخواه آنان مطابق با روش دلخواه حوزه‌های علمیه و متدینین سنتی نیست و ذیل جریان جهانی زندگی تعریف می‌شود.
جریان سنتی دین طی چهار دهه گذشته با استفاده از قدرت اجتماعی و سیاسی، روش مطلوب خود را به بخش متفاوت جامعه تحمیل کرده است.
اکنون در دنیای گوشی‌های هوشمند، شبکه‌های اجتماعی و ... دیگر امکان آن تحمیل‌های سابق وجود ندارد و افراد قدرت کنشگری مستقل بیشتری دارند.
هم‌اکنون چند راه روبروی دین سنتی مطرح است:
1️⃣ مقاومت خشن: ادامه به تلاش برای تحمیل روش دلخواه
2️⃣ انفعال و انزوا: نادیده گرفتن تغییرات و قهر با بخشی از جامعه
3️⃣ تعامل پویا: تعامل با بخش متفاوت جامعه در مسائل مشترک و به رسمیت شناختن تغییرات

ظاهرا بخش مهمی از جریان سنتی دین از گزینه مقاومت خشن به گزینه انفعال و انزوا روی آورده است و گزینه‌های ۱ و ۳ در میان جریان سنتی پیروان کمتری دارد.


🔸️ به گمان بنده جزو بدترین اقداماتی که متدینان می‌توانند ذیل گزینه‌های ۱ و ۲ انجام دهند صورت‌بندی این اتفاقات و تغییرات به عنوان اقداماتی با انگیزه‌های ضددینی و ضداخلاقی است.
بنا بر باور گروه متدینان سنتی، اقداماتی مانند کنسرت مجازی خانم احمدی تناسبی با آنچه از دین و اخلاق آموخته‌اند ندارد؛ اما این که خودشان با دست خودشان دیگری بسازند و دشمن‌تراشی کنند بازی دو سر باخت است.
این جریانی که در جامعه رفتار متفاوتی دارد مطلوبی از زندگی دارد که در پی آن مطلوب است.
ممکن است به صورت اولیه نیت مبارزه با دین را نداشته باشد مگر این که ما با دست خودمان به او این هویت و نیت را بدهیم و بازی را آغاز کنیم که از پیش شکست در آن و خسارات وارده مشخص است.


🔸️ راه سوم که تعامل پویاست هنوز پا نگرفته است. منظور از تعامل پویا وادادگی در تقیدات دینی نیست بلکه وارد گفت‌وگو شدن با جامعه و تمرکز بر اشتراکات به جای اختلافات است. یعنی توسعه بخش‌های مشترک و کم تنش کردن بخش‌های اختلافی.
شاید بتوان برای تعامل پویا این شاخص‌ها را برشمرد:
- توجه به کرامت انسان و احترام متقابل
- فهم تغییرات جامعه خارج از چهارچوب نیت‌خوانی و دشمن‌تراشی
- تعامل در نیازها و ارزش‌های مشترک با بخش‌های مختلف جامعه
احتمالا این رویکردها را در کنش امام موسی صدر در لبنان می‌توان یافت.


🔸️ امکان داشت بعد از جریان زن، زندگی، آزادی شکل‌گیری جریان سوم (تعامل پویا) تسریع شود اما چنین نشد.
به نظر می‌رسد یکی از دلایل شکل نگرفتن جریان سوم، عدم پیوند گسترده سه ضلع خیرین امور دینی، روحانیت و فعالان مذهبی است که اعتقاد به تعامل پویا دارند.
خیرینی که از کنش‌های تعامل پویا حمایت کنند در کنار روحانیونی که الهیات و مشروعیت را بیاورند در کنار کنشگرانی که اقدامات اجتماعی و فرهنگی را پیش ببرند.
شاید این جریان نیاز به میانجیگرانی داشته باشد که پیوند این سه ضلع را تسهیلگری و تسریع کنند.
میانجیگرانی که باورمندان به تعامل پویا با جامعه را در این سه ضلع به همدیگر وصل و بین آنها پروژه مشترک تعریف کنند. این میانجیگران می‌بایست خودشان عضو یکی از این اضلاع باشند.
انتظار می‌رود جریان تعامل پویا در صورت فعال شدن بتواند بخش سرگردانی از جامعه مذهبی و بخش خاکستری گسترده‌ای را در ایران با خود همراه کند.

▫️ @am_managhebi

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

12 Dec, 20:13


🎥 ببینید: #۵_نکته درمورد سعیدرضا عاملی، مخالف درجه یک رفع فیلتر در شورای فضای مجازی و فرزندانش که مستقر در اروپا هستند

به کانال انتخاب TV بپیوندید

@EntekhabTV_channel
@EntekhabTV_channel

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

12 Dec, 19:09


در سال 2012 دنیا 1735 میلیارد دلار خرج جنگ کرد.درحالی که ریشه کنی فقر تنها 135 میلیارد هزینه داشت!



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

12 Dec, 11:03


ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media pinned «❤️یا سیده زینب❤️ فارغ از اینکه مزار بانو زینب در کجای این کره خاکی‌ست، این گزارش نفیسه کوهنورد گزارش غریبی ست ... مملو از غریبی شیعیان علی ع و فاطمه س ...🙏😢 اینجا شبیه عصر عاشوراست ... https://www.instagram.com/reel/DDeVdRiIzWZ/?igsh=cWkzZzIxMGczYXFs …»

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

05 Dec, 20:34


❇️ فشرده اوصاف مومن و سالک راه خدا در کلام امیرمومنان حضرت علی ع:

خطبه 220 نهج البلاغه: وصف سالک الی الله

متن ( نسخه صبحی صالح ):
و من كلام له (علیه السلام) في وصف السالك الطريق إلى اللّه سبحانه:

قَدْ أَحْيَا عَقْلَهُ وَ أَمَاتَ نَفْسَهُ، حَتَّى دَقَّ جَلِيلُهُ وَ لَطُفَ غَلِيظُهُ، وَ بَرَقَ لَهُ لَامِعٌ كَثِيرُ الْبَرْقِ، فَأَبَانَ لَهُ الطَّرِيقَ وَ سَلَكَ بِهِ السَّبِيلَ، وَ تَدَافَعَتْهُ الْأَبْوَابُ إِلَى بَابِ السَّلَامَةِ وَ دَارِ الْإِقَامَةِ، وَ ثَبَتَتْ رِجْلَاهُ بِطُمَأْنِينَةِ بَدَنِهِ فِي قَرَارِ الْأَمْنِ وَ الرَّاحَةِ بِمَا اسْتَعْمَلَ قَلْبَهُ وَ أَرْضَى رَبَّهُ


پوينده راه خدا:
عقلش را زنده كرد و نفس خويش را كشت، تا آنجا كه جسمش لاغر، و خشونت اخلاقش به نرمى گراييد، برقى پر نور براى او درخشيد، و راه را براى او روشن كرد و در راه راست او را كشاند و از درى به در ديگر برد تا به در سلامت و سراى جاودانه رساند، كه دو پاى او در قرارگاه امن با آرامش تن، استوار شد.
اين، پاداش آن بود كه دل را درست به كار گرفت، و پروردگار خويش را راضى كرد.
 

فخر رازی، از دانشمندان اهل سنت که بارها حضرت علی ع را اسوه کامل دینداری دانسته و البته با عرفان و عرفا هم میانه خوبی ندارد، در نقد نمط نهم کتاب اشارات و تنبیهات ابن سینا، به این خطبه از نهج البلاغه اشاره می کند و می گوید: علی ابن ابیطالب، عرفان کامل را در این خطبه بیان کرده و بیانش افضل بر ابن سینا و تمام متقدمان است.

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

05 Dec, 08:01


✔️صلوات خاصه منتسب به شیخ اکبر، محی‌الدین ابن عربی بر حضرت زهرا سلام الله علیها با نوای مرحوم سلیم موذن‌زاده

🔘ترجمه: درود و تحیات بى شائبه خداوند، و فرشتگان او، و حاملین عرش او، و جمیع عالم آفرینش او، از زمینى او و آسمانى او، بر آن پاکیزه گوهر قدس باد، که با تجرّد قدسیه در هیئت انسیه، عالم بشریت را زینت داده است. آن حقیقت طاهره، خود صورت نفس کلّى و بخشنده و نیرو آورنده عالم عقلى است. پاره اى از حقیقت احمدى، و مَطلَع و مَشرِق انوار علوى است. و اصل و منبع سرچشمه‌هاى اسرار مکنونه فاطمى است. رستگار و آزاد کننده محبّین خود از آتش است، و جوهره ثمره درخت معرفت و یقین، و بزرگ بانوى بانوان عالمین. قدرش معلوم و معروف، و قبرش پنهان و مجهول است. نور دیده رسول اللَه، و نام گرامى و لقب سامى‌اش فاطمه زهراء، و بتول عذراء است؛ که درود و سلام خدا بر او باد.

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

05 Dec, 08:00


صلوات علَی الجوهرةِ القُدسیَّة فی تعیُّنِ الإنسیّة ، صورةِ النَّفسِ الکُلیّةِ ، جوادِ العالمِ العَقلیّةِ ، بِضعَةِ الحَقیقةِ النَّبویّةِ ، مطلع الأنوارِ العلویّةِ ، عینِ عیونِ الأسرارِ الفاطمیّة ، النّاجیةِ المُنجیّةِ لِمُحبّیها عن النّار ، ثمرة شَجَرة الیقین ، سیدة نساء العالمین ، المعروفة بالقَدْر ، المجهولةِ بِالْقَبرِ ، قُرّةِ عین الرَّسولِ ، الزَّهراءِ البتول ، علیها الصّلوة و السّلام

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

04 Dec, 14:07


بزرگان و موسفیدانِ لغت‌نامهٔ دهخدا که چندی پیش بعد از بی‌حرمتی‌ها و کنار گذاشتن‌ها، مجبور به قطع همکاری‌ با لغتنامه شدند، دوباره به خانه‌شان بازگشتند.

استاد علی اشرف صادقی:
کسانی که شایستگی نداشتند دانشکدهٔ ادبیات دانشگاه تهران و لغتنامه را دچار رکود کرده و مسخر خودشان کرده بودند...

...آخِر شد.

ویدیو از مؤسسهٔ پژوهشی میراث مکتوب، ۱۳ آذرماه، لغتنامهٔ دهخدا

#فرهیختگان راهی به رهایی

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

04 Dec, 12:38


دشمنان خدا و مردم را بیشتر بشناسیم

از اینجا


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

04 Dec, 12:22


چند توصیه برای متقاعد کردن دیگران

_سخنان او را قطع نکنید.

_خواسته خود را در ابتدای گفتگو مطرح نکنید.

_با تکرار بعضی از جملات مخاطب خودتان، نشان بدهید که به صحبت‌هایش توجه دارید و او را درک می‌کنید.

_هنگام صحبت کردن از اعداد و ارقام و آمار دقیق استفاده کنید.

_مبالغه و زیاده گویی نکنید.

_برای تمام ادعاهای خود مرجع و منبع موثق بیاورید.

_در گفتار خود صادق باشید. اگر دو بار زنگ زده‌اید، نگویید که "صد بار تماس گرفته‌ام".

_از دیگران بدگویی نکنید، چون اعتماد شنونده را از دست می‌دهید.

_از تجربیات و داستان‌های شخصی خودتان بگویید.

_همیشه لبخند به لب داشته باشید.

_ارتباط چشمی برای گفتگو بسیار مهم است؛ از آن غافل نشوید.

_شفاف و صریح حرف بزنید و طرف مقابل را به چالش نکشید.

_طرف مقابل را در فشار قرار ندهید.

_دغدغه‌ها و نگرانی‌های او را درک کنید.

_به نتیجه "بُرد-بُرد " فکر کنید و ریسک‌های او را هم در نظر بگیرید.

_قدر‌دان زمانی باشید که به شما اختصاص داده است.

_از حرف‌ها و مثال‌های تکراری پرهیز کنید.

_زمان مصاحبه را مدیریت کنید تا جلسه کسالت‌آور نشود.

_بر مواضع خود اصرار بیش از اندازه نداشته باشید.

_جملات پایانی را دقیق و حساب شده انتخاب کنید

_ممکن است حرف‌های نامربوط بشنوید، باید خویشتن‌دار باشید.

_ممکن است در ابتدا استرس و اضطراب داشته باشید. با چند نفس عمیق و سکوت و یا یک سوال از پیش آماده شده فرصت مناسبی برای خودتان ایجاد کنید.

_به خاطر باورها و عقاید طرف مقابل، او را احمق فرض نکنید.

_از جملات دستوری و توهین آمیز پرهیز نمایید.

_شرایط سنی، فیزیکی، مالی و فرهنگی طرف مقابل را در نظر داشته باشید.

_مهمترین هدف شما، متقاعد کردن او و کم کردن مقاومت‌ش در برابر شماست. پس گاهی لازم است به جلسات بعد هم فکر کنید و در یک جلسه تمام فرصت های خود را نسوزانید.

📚 @BookTop

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

03 Dec, 15:39


❤️❤️❤️❤️❤️

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

03 Dec, 10:38


میر حسین

طی 54 ماهی که در جایگاه کارشناس روابط عمومی، مسئول اعزام مقامات به جبهه ها، مسئول دفتر تلکس و... مامور به نخست وزیری بودم، تقریبا هر روز از نزدیک نخست وزیر را می دیدم، کمتر می شد ایشان به جوانکی چون من، ابتدای به سلام نکند. چنان فروتن و افتاده حال و در عین حال بشاش و آزاد منش، مردم دوست و به ویژه ساده زیست بود که هیچ دیواری بین خود و ایشان نمی دیدم. با وجود استقرار و چیرگی چنین فضایی بر دولت و کابینه هرگز به خود اجازه کمترین درخواستی برای ارتقای سطح زنگی خود و خانواده ام ندادم..

  همکف خانه ای را در اسکندری جنوبی که نمور و پر از حشرات بود، به دلیل نزدیکی به پاستور اجاره کرده بودم. همراه اهل و عیال؛ با موتور گازی دست دوم به مقر نخست وزیری آمد و شد می کردم. ولی ۹۰٪ وزیران و حتی رئیسان قوه قضا و نمایندگان و... را با ۳ هواپیمای جت فالکون که تحت اختیارم بود، بارها به جبهه ها بردم، ولی تنها و تنها یک چیز مانع می شد که درخواست ارتقای سطح زندگی خود و خانواده را از میر حسین و اعضای کابینه در دسترس داشته باشم: ساده زیستی شگفت میر حسین، همسر و فرزندانش و ایضا دلواپسی دائمی او برای مردم و میهن. نمی دانم‌ چرا امروز از بامدادان تا کنون‌سر تا پا دعاگویش هستم.
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

02 Dec, 18:38


رییس جمهور پزشکیان در گفتگوی زنده اش داره "روضه مکشوف" از اقتصاد ایران می خواند، ذکر مصیبت غریبیست از این که چه بلایی در این چند دهه بر سر ایران و مردمش آمده است... 😭😭😭

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

02 Dec, 06:42


جعل حدیث در راه رضای خدا!

علامه امینی می‌نویسد: حاکم و دیگر محدثان بزرگ یاد کرده‌اند که یکی از پارسایان به ساختن حدیث درباره فضیلت قرآن و سوره‌‌های آن روی آورد. به وی گفتند: چرا چنین کردی؟
گفت: دیدم رغبت مردم به قرآن کاسته شده؛ پس دوست داشتم که آنان را به قرآن ترغیب نمایم!
به او گفتند: پیامبر اکرم صلوات الله علیه وآله فرموده که هرکس عامدانه بر من دروغ بندد، باید در جای خود در آتش قرار گیرد!
وی گفت: من بر پیامبر دروغ نبستم بلکه به سود وی دروغ بستم!

به میسره بن عبدربه گفتند: این احادیث را از کجا آورده‌ای؟
و او گفت: آن‌ها را ساختم تا مردم را به آن ترغیب نمایم. و نیز گفت: این کار را به قصد نزدیکی به خدا انجام دادم.

📚الغدیر جلد ۵ ص ۲۷۶

@loversfaith

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

02 Dec, 06:42


«حضرت موسی به خدا گفت چرا هر کجا می‌روم یاری اندر کس نمی‌بینم و خواری می‌بینم؟ خدا وحی کرد که در لشکر تو خبرچینی است. موسی گفت: خبرچین را نشان‌ام بده. خدا گفت: ای موسی من به خبرچین خشم دارم، چه‌گونه خود خبرچینی کنم؟»

مسند امام رضا (به روایت داود بن سلیمان الغازی)، بخشی از حدیث ۳۹.

@loversfaith

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

01 Dec, 12:35


ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media pinned «❇️۴۰ تجربه عمیق و معنابخش برای زندگی❇️ https://www.1pezeshk.com/archives/2024/11/40-experiences-that-will-make-your-life-deeper-and-more-meaningful.html @SCMEDIA»

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

01 Dec, 11:43


❇️۴۰ تجربه عمیق و معنابخش برای زندگی❇️

https://www.1pezeshk.com/archives/2024/11/40-experiences-that-will-make-your-life-deeper-and-more-meaningful.html


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

30 Nov, 19:29


ایران تقریباً ۵۰ میلیارد دلار در جنگ سوریه هزینه کرده بود. یغما فشخامی


البته مطلع دیگری هم نوشته است که:
بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری در سوریه ولبنان (با احتساب ارزش تحریم ها) در کمتر از یک ماه به کلی خاکستر شد
...


و ایرانی که از مدار توسعه و پیشرفت خارج شد و در لجن فرو رفت ...


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

30 Nov, 13:14


😳😢

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

28 Nov, 20:08


🔴آقای قالیباف؛ این انتقاد از جواد ظریف را مدیون دولت کانادا هستید. اگر سال گذشته به پسرتان تابعیت داده بود؛ پیشگام تغییر قانون، خودِ شما بودید!

❇️ @baamdadeno

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

28 Nov, 06:21


🔺امام رضا علیه السّلام فرمودند:

اَحْسِنِ الظَّنَّ بِاللّه ِ فَاِنَّ اللّه َ عَزَّوَجَلَّ يَقولُ: اَنا عِنْدَ ظَنِّ عَبدىَ الْمُؤمِنِ بى، اِنْ خَيْرا فَخَيْرا وَ اِنْ شَرّا فَشَرّا؛

به خداوند خوش گمان باش، زيرا خداى عزوجل مى فرمايد:

من نزد گمان بنده مؤمن خويش هستم، اگر به من خوش گمان باشد، به خوبى با او رفتار مى كنم و اگر به من بدگمان باشد، به بدى با او رفتار مى كنم.


كافى، ج 2، ص 72، ح 3

@loversfaith

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

27 Nov, 00:14


خلل از این است
که خدا را
به نظر محبت نمی‌نگرند،
به نظر علم می‌نگرند،
و به نظر معرفت،
و نظر فلسفه!
نظر محبت
کار دیگر است.»



(مقالات شمس تبریزی، تصحیح محمدعلی موحد، ص ۱۰۵)

@loversfaith

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

26 Nov, 21:04


🔹گزارش جهانی شادکامی: ایران کجای جدول است؟

✅️ @akhbare_fouri

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

19 Nov, 21:31


🌷 تعداد ۱۳۸۸  برنامه‌ی گل‌ها که در طی 23 سال  برای رادیو ایران اجرا شده هم اینک در دسترس علاقمندان است .

نسخه‌ٔ ديجيتالی مجموعه‌ٔ گل‌ها به بایگانیِ صداهای جهانِ كتابخانه‌‌ٔ بريتانيا سپرده شد .

(British Library’s World Sound Archiv

تمامی  برنامه گل‌ها به همراه اطلاعات مربوط به هر برنامه در اینجا قابل شنیدن و دانلود است:
👇👇👇

https://digital.library.yorku.ca/node/125


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

19 Nov, 12:51


بازتاب رسانه‌ای گزارش مکتوب نشست مجازی هفتگی جمعه شب ۲۵ آبان ۱۴۰۳ «خانه گفتارها» در پلتفرم کلاب‌هاوس، با عنوان «کیش مهر: علامه طباطبایی؛ گفتگو با نوه علامه»، در چهل و سومین سالگرد درگذشت علامه
سخنرانی حجت‌الاسلام‌ والمسلمین «امیرحسین مناقبی»

https://www.khabaronline.ir/amp/1985770/

https://www.moniban.ir/بخش-سیاسی-3/248566-روایتی-از-مشی-مردمی-تواضع-مثال-زدنی-علامه-طباطبایی-واکنش-تند-علامه-به-کتاب-شهید-جاوید

https://www.24onlinenews.ir/fa/tiny/news-26128

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

18 Nov, 09:27


💠مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، یک بیمار را یکماه در بیمارستان بستری کرد

🔺بیمار ۴۴ ساله مشهدی که در پی مصرف کنسرو ماهی بدون حرارت( نجوشیده)، دچار مسمومیت با سم بوتولیسم و علائمی همچون؛ ضعف عضلانی شدید، تاری دید، دو بینی، پتوز پلک ها، دیسفاژی، گسترش ضعف عضلانی و نارسایی تنفسی شده بود، پس از بستری در بخشICU بیمارستان قائم(عج) مشهد و تلاش ٢۶ روزه‌ کادر درمان، با حال مساعد از بیمارستان ترخیص شد.

🔺مردم جهت پیشگیری از بروز این نوع از مسمومیت حتما غذاهای کنسرو را به مدت لازم جوشانده و سپس مصرف کنند.

https://behdasht.gov.ir/Z4ABo

#تیم_ملی_سلامت
.
🆔 @webda
🆔 https://www.instagram.com/webda_behdasht

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

16 Nov, 21:11


برای #پزشکیان!

#تاریخ_قضاوت_خواهد_کرد

1403/08/26

Jas

@seyedmjasebi

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

16 Nov, 21:08


سرودی که در مدرسه البرز صد ساله شد / صدای تاریخ از کالج آمریکایی‌ها در تهران

این فیلم به بررسی یک قطعه‌ی موسیقی تاریخی می‌پردازد که پژواکی از تهرانِ آذرماه سرد سال ۱۳۰۷ شمسی است. صدای محصلان کالج آمریکایی‌ها، که بعدها به دبیرستان البرز تغییر نام یافت، در این اثر جاودانه شده است. این قطعه، یکی از اولین نمونه‌های موسیقی ضبط شده در ایران محسوب می‌شود و دریچه‌ای به گذشته‌ای نه چندان دور می‌گشاید

در آن زمان، کمپانی کلمبیا رکوردرز، شرکت قدیمی آمریکایی، برای ضبط موسیقی هنرمندان ایرانی به تهران آمده بود. این صفحه گرامافون که صدای سرود دسته‌جمعی محصلان را در خود ثبت کرده، به عنوان یکی از اولین آثار ضبط شده در داخل ایران شناخته می‌شود. اهمیت این رویداد تاریخی را مدیون دکتر ساموئل مارتین جردن، سومین مدیر کالج آمریکایی‌ها و همسرش هستیم که نقش بسزایی در تشکیل گروه کر و ضبط این همخوانی داشتند. در زمان ضبط این سرود، دکتر جردن 28 سال ریاست این کالج را بر عهده داشت. او یک فیلسوف و حقوقدان بود که همراه با مبلغان مسیحی وارد ایران شد و خیابان جردن در تهران نیز به پاس خدماتش به این نام مزین شده است. حتی ملک الشعرای بهار، شاعر نامدار ایرانی، در وصف او چنین سروده است:

گفتم که طبیب درد نادانی کیست؟

پیر خردم گفت که جردن، جردن!

نام این سرود تاریخی “دارم از خداست” است و آهنگ آن را غلامرضا مین‌باشیان، از اولین محصلان موسیقی دارالفنون، ساخته است. جالب است بدانید که نت‌های این سرود هنوز هم در کتاب دوم هنرستان با عنوان “سرود برادران” تدریس می‌شود و نسل‌های جدید هنرجویان موسیقی با این اثر آشنا می‌شوند.

محمدرضا شرایلی، پژوهشگر موسیقی، این صفحه گرامافون قدیمی را به فایل صوتی تبدیل کرده و آن را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشته است. این اقدام ارزشمند، امکان دسترسی و شنیدن این صدای تاریخی را برای عموم فراهم کرده است.

این موسیقی به زودی ۱۰۰ ساله خواهد شد، در حالی که هویت هیچ‌کدام از ۵۰۰ خواننده‌ی آن مشخص نیست. با این وجود، صدای آنها در تاریخ ایران ماندگار شده و کلام آنها که بخشی از دردها و آرمان‌های آن دوران را بازتاب می‌دهد، هنوز هم شنیدنی و تأمل‌برانگیز است.

«عصر ایران» 

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

15 Nov, 12:25


توضیح:
فریدون هویدا، سمت وزیر خارجه را نداشته است، بلکه از سال ۱۳۵۰ تا ۵۷ سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل بوده است.

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

15 Nov, 07:18


💥هشدار مهم عصمت اینونو به رضاشاه!
✍️
علی مرادی مراغه ای

شش ماه قبل از اشغال ایران توسط متفقین، عصمت اینونو رئیس‌جمهور ترکیه از طریق اسفندیار سپهبدی سفیر ایران در ترکیه، نامه ای به رضاشاه نوشته اطلاع میدهد که متفقین بدلایل مختلفی حتما به ایران حمله خواهند کرد لذا هر چه زودتر آلمانی ها را از ایران بیرون کرده با متفقین وارد مذاکره و قرارداد بشوید تا کشورتان اشغال نشود.
عصمت اینونو حتی مینویسد که رضاشاه به من وکالت رسمی بدهد و من تضمین میدهم که این کار را من انجام بدهم.

♦️سالها پیش، من راجع به این نامه مهم
اینونو در منابع ترکیه خوانده بودم و منبع یادم نمانده و در منابع ایرانی مدام دنبال آن می گشتم و نمی توانستم این نامه را پیدا کنم، خوشبختانه، ردّ آنرا در این فایل تصویری دکتر فریدون هویدا پیدا کردم، او در اینجا توضیح می دهد که آنرا پیدا کرده و دیده است!
عجیب است که نامه ای به این مهمی که در آن زمان از ترکیه به تهران تلگراف گردیده، مقامات ایرانی بخاطر ترس از خشم رضاشاه که همچنان چشم به پیروزی آلمان دوخته بوده، اصلا جرات نمی کنند آنرا به رضاشاه نشان دهند و در نتیجه، معاون وقتِ وزیر امور خارجه ایران در زیر این نامه دستور داده که بایگانی گردد!.
بعدها که فریدون هویدا(برادر امیرعباس) وزیر خارجه می گردد این نامه را پیگیری کرده و پیدا می کند، چون اسفندیار سپهبدی سفیر وقت ایران در ترکیه که شوهر خواهر هویدا بوده و از این نامه مطلع بوده قبلا به فریدون هویدا گفته بوده که عصمت اینونو چنین نامه ای را نوشته است!

♦️شوربختی در اینست که، کسی جرات نمی کرد به رضاشاه نزدیک شود و سخنی بگوید که خلاف میل دیکتاتور باشد!
امیر احمدی اولین سپهبد ایران می نویسد که در مرداد ۱۳۲۰ یعنی کمتر از یک ماه قبل از حمله متفقین، ارتش مانوری در تپه های ازگل در حضور رضاشاه برگزار کرده و رضاشاه نیز چادر مخصوصی در آنجا برافراشته بود و هر کدام از امرای ارتش برای خوشایند او از رشادت ارتش ایران می گفتند و او نیز از شادی قاه قاه میخندید! یک تلفنگرامی از گروهان اول دانشکده افسری رسید و شاه بی نهایت خوشحال شد و آنرا به من نشان داد و در تلفنگرام فرمانده نوشته بود:
«با چابکی و رشادت تمام گردنه قوچی را گرفتیم. اگر قشون سلم و تور هم به میدان ما بیاید، شکست خواهد خورد، منتظر امر اعلیحضرت بزرگ ارتشتاران فرمانده هستیم که هر جا را امر کند فتح می کنیم.
شاه گفت: قشون من عالی ترین قشونی است که امروز در دنیا می توان نشان داد و این ادعا که فرمانده گروهان اول کرده درست است...»
(خاطرات نخستین سپهبد ایران احمد امیراحمدی...ص۴۱۴)
و ما البته می دانیم که آن قشون، سه روز بیشتر نتوانست در مقابل متفقین مقاومت کند!

♦️خطر متفقین را یکبار دیگر ساعد مراغه ای سفیر ایران در مسکو گزارش کرده بوده اما دیکتاتور وقعی ننهاده و خشمگین شده بود!
اینجا را ببینید.
مؤدب نفیسی در آن زمان پیشکار ولیعهد و تنها کسی بوده که رضاشاه او را «آقا»
خطابش می‌کرد، شمس‌الدین جزایری داماد او می نویسد آقای اسمیت(معاون اداره دخانیات) تقریباً یک ماه قبل از اشغال ایران دو دفعه مرا سوار ماشین اش کرد تا شمیران وسط راه و هی به من می‌گفت که «آقا، اگر کسی هست که با دربار ارتباط دارد به رضاشاه بگوید که این مرتبه مسئله جدی است، متفقین احتیاج دارند به راه‌آهن ایران. باید به روسیه کمک بشود و اگر رضاشاه این راه‌آهن را به اختیار نگذارد راه‌آهن را به اجبار خواهند گرفت.»
شمس‌الدین جزایری می گوید من با همسرم صحبت کردم. گفت «والّا، گمان نمی‌کنم کسی جرأت بکند با رضاشاه حرف بزند».
سرانجام وقتی به مودب نفیسی می گویند که به رضاشاه اطلاع دهد، او جواب می دهد:
«بله، این مطلب خیلی اساسی است و جدی، ولی من جرأت نمی‌کنم با رضاشاه صحبت بکنم.»
احتمال حمله متفقین را به ابراهیم قوام الملک شیرازی هم گفته بودند اما او نیز ترسیده بود که با رضاشاه در میان بگذارد و بعدها هم اشرف پهلوی، همه‌اش وقتی که از پسر قوام شیرازی طلاق گرفت می‌گفت:
«این [مرد] خیانت کرده. چون این مسئله را به او گفته بودند و نیامده به پدر بگوید»!.
(مصاحبه جزایری با پروژه تاریخ شفاهی ایران، دانشگاه هاروارد، نوار اول، ۱۲ مهر ۱۳۶۳، حبیب لاجوردی)

🔷 آیا اگر دیکتاتور، گوشی شنوا داشت ایران به آن شکل تحقیرآمیز اشغال می گردید؟! آیا تاریخ آینده ایران متفاوت نمی شد؟!
اما دیکتاتور همه عقلا را حذف کرده و هیچکدام از آن مردان استخوانداری که در دامن مشروطیت پرورش یافته و در اوایل سلطنت بدورش بودند در اواخر سلطنتش، حذف شده و دورِ دیکتاتور را متملقین گرفته و حسابی از عقلانیت تهی گشته بود.
همیشه در چنین مواقعی است که بلا بر سر کشور نازل می گردد...!


◀️مصاحبه فریدون هویدا را اینجا و یا در زیر ببینید:

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

12 Nov, 06:07


سرانجام و فرجام

دیشب پس از شنیدن حدود ۱۵۰ دقیقه افشاگری عباس پالیز دار، تا ۵ بیدار ماندم و خدا گواهست گریه امانم را بریده بود. آخر برای پیر زهوار در رفته ای چون من که عمری با و بر همین خاک، خورده و خفته ام، چگونه می شود از این عزیز دل کند و به قول جوانان بی خیالش بود و خوشباشی وار ادامه داد؟!!
از درماندگی به فکر تفال افتادم. ولی نه به لسان‌ الغیب، که به شاهنامه و سراینده حکیمش. باز کردم و تکان خوردم:
ندانم سرانجام و فرجام چیست؟
بدین رفتن اکنون بباید گریست
ته مانده کثافت درونم می گفت: آخر در این پیرانه سری چرا آرام نمی نشینی و دمساز روزگار نمی شوی؟ در این اندیشه غوطه ور بودم که حکیم طوس باز هم‌ طی همین داستان، پاسخم‌ را داد:
سر آزاد کن، دور شو زین میان
ببند این در بیم و راه زیان

آخر ما را چه شده؟ سرداران و پهلوانان و دلسوزان این دیار کجا شده اند؟!! پالیزدار از چنان حجمی از فساد پرده بر می‌دارد، که اگر در هر دولت و حکومت دیگری بود ۱۰۰ بار فروپاشیده بود. پس چه شده که با افشای این حجم از فساد درونی، آب از آب تکان نمی خورد؟! تنها دلها به این انگاره بسته که: بابا ولشون کن، می خوان راه آقا مجتبی را باز کنند.

پالیزدار بر آن است که این افشاگری تنها گوشه ای از ۱۲۴ پرونده و ۵۰ هزار برگ از گستره فسادی است که چونان‌ تومور سرطانی در همه جای این آب و خاک ریشه دوانده است. گویی دیگر کسی و جایی نیست که سالم‌ مانده باشد. بی گزاف گویی، ابعاد این افشاگری آن چنان دهشتناک و باورنکردنی است که گویی افسانه های تخیلی پادشاهان دوران تاریکی را گوش می دهی. زنده و مرده نه تنها در جریان این سیل فراگیر فساد بوده اند و به آن گوش داده اند، که خود نیز کاراکتری از این فیلم تخیلی محسوب می شوند.

هر چه درنگ‌کردم، بلکه موریانه نزده ی پاک مانده ای را در این فیلم‌طولانی بیابم، نشد که نشد.
راستش دیگر به سرانجام این قافله و ملت و کشور کهن نمی اندیشم، ترسم از راهی است که همچنان در آن گام بر می داریم. با این اوصاف زبانم بند آمده و دشوار است که نظامی وار بگویم:
خدایا چنان کن‌ سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

11 Nov, 16:38


ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media pinned «‍ "آیه های زمینی" یا "چگونه از تولد تا قیامت، برای مردم قفس بسازیم..." 🖋 امیرعبدالرضا سپنجی @SCMEDIA چند روز قبل، به عادت این سالها که فیلم های جدید ایرانی را دانلود می کنم و با خانواده یا به تنهایی می بینم، عنوان فیلم جدیدی به نام "آیه های زمینی" را دیدم…»

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

11 Nov, 06:47


🔲⭕️بی ناموس پدرت است!
مجتبی لشکربلوکی


ببخشید که عنوان این نوشته بی ادبانه است اما اگر جلو بروید متوجه می شوید که داستان چیست. امروز می خواهم راجع به چالشی بنویسم که خودم مبتلا به آن هستم. اول نوشته کوتاهی را با هم مرور کنیم که باعث شد به این مساله توجه کنم. در شبکه های اجتماعی کسی نوشته بود: توهین، فرصت تأمل و تعامل رو از آدم‌ها میگیره. ‏وقتی به کسی می‌گویید «بی ناموس! ۲+۲ می‌شود ۴» نمی‌گوید بله مطلب درستی است و حق با شماست! خواهد گفت: بی‌ناموس پدرت است! (مدرسه علوم انسانی)

این جمله مرا به فکر فرو برد که حرف حق اگر با لحن نابحق گفته شود نتیجه عکس دارد. ما و از جمله خود من چقدر ناتوانیم که با هم محترمانه مخالفت کنیم، مودبانه نقد کنیم و با متانت تعامل کنیم. این مشکل فراگیر است، حتی در بین خبرگان و نخبگان ما. به یک نمونه واقعی توجه کنید: دو تن از اساتید دانشگاه این فرصت را پیدا کردند که با یکی از مدیران ارشد کشور گفتگویی اختصاصی و طولانی داشته باشند فرصتی که برای همه حتی نخبگان به این راحتی فراهم نمی شود، در همان ابتدای جلسه جمله ای که گفتند چنین بود: «شما حرف بی ربطی زدید». آن هم با لحنی بد و از بالا به پایین. هیچ اشکالی ندارد که شما یک مدیر ارشد کشور را شجاعانه و جسورانه نقد کنید این نشانه استقلال و آزادمنشی شماست اما اینکه نمی توانید آن را به شیوه ای موثر منتقل کنید نشانه چیز دیگری است.

☑️⭕️تحلیل و تجویز کاربردی:
بارها و بارها شنیده ایم که باید هنر گفتگو را بیاموزیم. اما می دانیم که گفتگو که همیشه گل و بلبل نیست. در بیشتر موارد، من یک باور دارم و شما باوری دیگر. چگونه با هم مخالفت کنیم و همدیگر را نقد کنیم که کار به جای باریک نکشد و تیتری که در بالا خواندیم را تجربه نکنیم؟ همه ما باید این مهارت را بیاموزیم: مهارت مخالفت محترمانه. برای شروع این ۶ نکته را تمرین کنیم:

◻️جملات را با تو شروع نکنیم! جملاتی که بدون فاعل آغاز می شود یا با من آغاز می شود راهی برای تمرکز بر خود ایده است، نه شخصی که می خواهیم با او مخالفت کنیم. جملاتی مانند «اینجوری به نظر می رسه که یا من اینجوری برداشت می کنم که ...» خیلی کمتر حساسیت برانگیزند به جای آنکه بگوییم «تو/شما گفتی که ...».

◻️مخالفت های خود را حتی الامکان (یعنی اگه شد) در جمع نگویید. بازخوردهای منفی در حضور جمع تقابل برانگیزند و افراد احساس می کنند که به جای آنکه ایده یا عملکرد آنان را نقد کنید، دارید ترور شخصیت می کنید.  (رفرنس)

◻️به جای مخالفت صریح ابتدا ابراز تردید کنید: با طرح سوالات هوشمندانه در خصوص نظراتی که با آن ها مخالف هستید ابراز تردید کنید و سعی کنید به گونه ای این کار را انجام دهید که دیگران را به سمت تردید ببرید و سپس مخالفت خود را اعلام کنید. مثلا اینگونه آغاز کنید: در مورد این ایده یک سری چیزها هست که من نمی دونم و در موردش تردید دارم ....

◻️مسیر را به سمت راه حل جایگزین کج کنید: به جای اینکه مستقیم یک ایده را نقد کنید، بگویید که در کنار ایده شما، می توانیم ایده دیگری را نیز مطرح کنیم یا از منظر دیگری به آن نگاه کنیم. اینگونه مسیر بحث به جای تقابل به سمت تعامل می رود (رفرنس).

◻️دیگران را احمق تصور نکنید. مثلا کتابی وجود دارد به نام هنر کنار آمدن با احمق‌ها! خب کسی که این کتاب را می خوانند، تصور می کنند که بالاخره هر کسی می تواند یک احمق بالقوه باشد و آنگاه خود به خود نگاهش به وی از بالا به پایین و غیرمحترمانه خواهد شد.

◻️جای فرار بگذارید. یک مشکل رایج این است که افراد ایده را مساوی خودشان می گیرند و اگر ایده نقد شد احساس می کنند که شخصیت شان، شعورشان، باهوشی شان و خبرگی شان زیر سوال رفته است. چه باید کرد؟ ایده تان را مساوی شخصیت تان نگیرید. همان ابتدا که ایده خود را مطرح می‌کنید برای خودتان جای فرار بگذارید. بگویید که این یک ایده ناقص است که فعلا به آن معتقد هستید و اصلا مطرح کرده اید که در معرض نقد و تکمیل قرار بگیرد. خودتان هم به این ایده نقدهایی دارید و در مورد آن تردیدهایی دارید به این ترتیب از این به بعد هر کسی شما را نقد کرد می توانید نقدها را بشنوید و سپس ایده خود را بهبود دهید و ایده کامل تر را ارایه کنید. شما همیشه راه فراری برای بازگشت از ایده و پس گرفتن ایده دارید. در ضمن چون گفته اید که خودتان هم در مورد ایده حرف ها و نقدهایی دارید، با زیرسوال رفتن ایده، زیر سوال نمی روید.

خلاصه آنکه اگر بیاموزیم چگونه مودبانه دیگران را نقد کنیم و چگونه محترمانه با دیگران مخالفت کنیم، آنگاه کار به تقابل و خصومت کشیده نمی شود. باید تمرین کنیم اول از همه، خودم! توسعه یعنی حل مسایل جمعی. حل مسایل کشور یا سازمان یا استان مدیون کسانی است که می توانند با هم محترمانه مخالفت کنند و به یک جمع بندی متفاوت از موضع اولیه شان برسند.

@Dr_Lashkarbolouki

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

09 Nov, 21:38


♈️ پاسخ زیبای آیت الله سیستانی در خصوص تقاضای تعویض ضریح قبور؛

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

09 Nov, 09:03


در باب نذر کعبه و سایر اماکن زیارتی

عن علی -علیه السلام- قال: لو کان لی وادیان یسیلان ذهبا و فضة ما اهدیت الی الکعبة شیئا لانه یصیر الی الحجبة دون المساکین.

امیرالمومنین حضرت علی -علیه السلام- فرمود: اگر دو رودخانه مواج از طلا و نقره داشته باشم هیچ چیز به کعبه اهدا نخواهم کرد، زیرا به پرده داران «ناشایست» می رسد نه به مساکین و مستمندان.

بحارالانوار/ ج ۹۶/ ۶۷

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

09 Nov, 07:35


🔥 ترامپ، احمدی‌نژاد و رئیسی، جاعلان رؤیای مردمان سرزمین خویش‌اند

ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا شد
مردی که هر چه کرد و گفت و هر رسوائی که به بار آورد، ذره‌ای از محبوبیتش نکاست.
تَفنُنی به سیاست آمد و حالا جِدی‌جِدی برای مرتبه دوم در بلندترین کاخ قدرت دنیا نشسته است

خرج انتخابات را خودش و ماسک و شرکایش دادند. با بزرگان حزبش در افتاد و هر چه پیش‌کسوت سیاسی بود را به گلوله طعن و توهین بست و هیچ ادبی نگاه نداشت که ثابت کند دولت مرد به ز ادب اوست

بیش از ٧٠ میلیون آمریکائی شامل زنان به او رأی دادند با این‌که می‌دانستند زن‌باره است و حرمتی برای نسوان قائل نیست و رقیبش از حزب دمکرات یک بانوی فرهیخته است

عجیب اینکه با تمام دعوای که در گذشته از جمله حمله به کنگره راه انداخت و هیچ‌گاه از توهین و افتراء و عقایدِ ضد مهاجران و مسلمان‌ستیزش عقب‌نشینی نکرد. باز هم مورد اقبال عمومی قرار گرفت، شاید الهه‌ لذت و خوش‌باشی در ترامپ حلول کرده و در یک دگردیسی اخلاقی، بیشترین آمریکائی‌ها را مَفتون خود کرده است

رؤیای آمریکائی یعنی ثروت و هر چه بیشتر ثروت، حالا مصداقی یافته به نام ترامپ و از آنجا که گداهای شهر، نشانی قصر ثروتمندان را خوب می‌دانند، ترامپ حتی در میان افتادگان و فرودستان آمریکائی طرفدار بسیار دارد

برای خیلی از آمریکائی‌ها خنده‌ و رقص ترامپ خلاصه همه خوبی‌هاست. او کسی است که تا اینجای عُمر به هرچه می‌خواسته رسیده است. خانواده‌اش عروسک‌های باربی زنده‌اند و حرف‌هایش به‌راحتی در مِعده عوام هضم می‌شود

همان‌قدر از سیاست و دنیا می‌داند که بیشتر آمریکائی‌ها می‌دانند و همین ندانستن، قرابت می‌آورد. دکترینش سرشار از تضاد است و سَرجمع مَواهب نظریه‌های متضاد. بی‌خیال همه آشوب‌های عالم از حقوق بشرش گرفته تا جنگ سیاه خاورمیانه و محیط زیست، البته گوش مالی دادن چین را فراموش نکنید

ترامپ آرزوی برباد رفته‌ میلیون‌ها آمریکائی است، یکی که هر چه بخواهد می‌خرد و به «مقامْ چند» رسیده است یعنی به هر که می‌رسد می‌گوید چند می‌ارزی؟ و می‌تواند جیرینگی چِکَش را بکشد

ترامپ در فرافکنی مشکلات هم ید طولائی دارد و این پرتاب مشکلات به گردن دیگران با ذکر نام را عوام تحسین می‌کنند

اگر درهای آمریکا بسته شود، مکزیکی‌ها به دور ریخته شوند و مسلمانان این مو سیاهان دردسر ساز سرکوب شوند، مشکلات آمریکا یک‌ شبه حل خواهد شد. اصلاً ترامپ آدم یک‌ شبه است، برنامه ندارد اما وعده بسیار.

دیر رسیده و زود می‌خواهد برود. مثل یک فیلم پورن سرشار از کشاکش و سر و صداست و ببینده را میخ‌کوب می‌کند، بی‌هیچ قصه‌ای و بی‌نتیجه، همین است که هست و بدین سبب بیش از ٧٠ میلیون آمریکائی اُسکار ریاست‌جمهوری را تقدیمش کردند.

در سالهای گذشته دولت فرهیخته اوباما از گفت‌و‌گو، فرهنگ ساخته بود و در مجموع دولت آمریکا در حوادثِ واقعه، قابل پیش‌بینی بود. این پیش‌بینی‌پذیری و شناخت جهانی از مرام اوباما، لنگر سُکنایی بود که حداقل وضعیت را از این بدتر نمی‌کرد.

اما حالا ترامپ مثل جکی چان در فیلم میمون مست، کاملاً غیرمترقبه است. یکی از دلایل رأی آوردنش هم همین سوار بر حس کنجکاوی و تازه‌یابی بشری شدن است، ممکن است به سمت روسیه بچرخد و در داد و ستدی چنان معامله‌ای کند که خاورمیانه را بدهد و به جایش بازار بگیرد.

ما ایرانی‌ها که مارگزیده هستیم و معجزه هزاره سوم و سید محرومان دیده، بهتر میدانیم در فرو ریختگی فرهنگی اجتماعی، احتمالش زیاد است که حتی اگر کسی مثل بابک زنجانی هم برای ریاست‌جمهوری تایید صلاحیت شود، به راحتی هر کاندیدائی را شکست دهد، کافی است روایتی قوی و راه‌حل‌هایی ساده داشته باشد و رقیبی نچسب و ترسناک! چنانچه بارها از ترس مارغاشیه به عقرب جرّاره پناه بردیم

ترامپ، احمدی‌نژاد و رئیسی و بسیاری دیگر، در یک نکته اشتراک روش دارند. آنان جاعلان رؤیای مردمان سرزمین خویش‌اند.
مردمانی که چون اشباح مسخ‌شده از رؤیاهای خویش، پای صندوق رأی می‌روند و سرنوشت خود و یک ملت را دگرگون می‌کنند. مردمی که از وضعیت موجود ناخرسند و خشمگین‌اند و دل‌بسته راه‌حل‌های ساده و یک‌شبه.

در سیاست آمریکا چیزی در حال شُدن است؛ شاید آمریکا دیگر آن کشور بدون تاریخ نباشد که رؤیایش را از تاریخِ مردم دیگر وام می‌گرفت. اینک آمریکا در تاریخ، صاحب قدمتی هرچند کوتاه شده است، و ترامپ نمادِ نوعی از ملی‌گرائی است، نمادِ رؤیائی که بناست کشورش را از تاریخ مهاجران خود جدا سازد و شاید از این‌رو بسیاری در جهان دیدگاه‌های او را به فاشیسم نزدیک دانسته‌اند. نگران نباشید، ترامپ را جدی نگیرید.

ترامپ نشانه بی‌آرمانی و بی‌فرهنگی انسان معاصر ماست، توده‌های بی‌چشم که زندگی را دنبال استیک خوک، بو می‌کشند


* برگرفته از نوشته آقای عباس مجنونی

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

08 Nov, 20:13


🔵 آزادی آمریکا بی‌نقص نیست اما بی‌نظیر است.



#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

08 Nov, 11:07


وظیفه مدرسه چیست؟! 🤔

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

07 Nov, 12:30


❇️ آمار رای دهندگان به هریس و ترامپ، به تفکیک جنسیت

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

06 Nov, 15:21


معاون اجرایی رئیس جمهور:

🔹رئیس‌جمهور دستور داد که استفاده از ‎مازوت در نیروگاه‌های اراک، کرج و تهران متوقف شود

🔹برای سلامتی مردم ترجیح دادیم خاموشی‌های مختصر و منظمی با اطلاع رسانی کامل انجام شود

🔹قرار نیست تعدادی بمیرند تا ما ‎برق داشته باشیم.



🙏🏻یک اقدام عالی محیط زیستی🙏🏻

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

05 Nov, 14:10


درس حکمرانی و سیاست‌گذاری

دکتر ولی‌اله وحدانی‌نیا

#سیاست‌گذاری_مدیریت_و_اقتصاد

📻 رادیو تحقیق، رسانه‌ای نوین

🆔 @RadioTahghigh

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

04 Nov, 18:59


#نظرسنجی مؤسسه Marist که برای NPR و PBS انجام شده است.

@usgelections

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

03 Nov, 06:16


🎯 شوخی ممکن است دردسرساز شود، ولی زندگی بدون آن تحمل‌ناپذیر است

🔴حکمتی عامیانه می‌گوید پشت هر شوخی واقعیتی جدی پنهان شده است. آیا واقعاً چنین است؟ یا اگر بخواهیم کمی سطح‌بالاتر دراین‌باره صحبت کنیم، آیا می‌شود شوخی را جدی گرفت و آن را موضوع تأملات فلسفی قرار داد؟ دیوید شومِیکر فیلسوف در کتاب جدیدش با عنوان شوخی‌کردن: درباب شوخی و اخلاق در زندگی روزمره می‌گوید شوخی‌ها مجموعه‌ای از سوالات فلسفی پیش روی ما می‌گذارند. برای مثال، وقتی با یکدیگر شوخی می‌کنیم بعضی از جنبه‌های اخلاقیات در معرض خطر قرار می‌گیرند که فراتر از ناراحتی‌هایی هستند که شوخی‌های مبتذل ممکن است ایجاد کنند.

🔴 شوخی‌ها اساساً حول مسائل اجتماعی می‌چرخند و به همین دلیل، به اخلاق اجتماعی مرتبط می‌شوند. شاید بتوان گفت اینکه چگونه با هم شوخی می‌کنیم نشان‌دهندۀ این است که رابطه‌مان با یکدیگر چگونه است.

🔴  اولین نکته از نظر شومیکر آن است که «وقتی می‌خواهیم شوخی‌ کنیم مهم است که به‌نوعی اجازۀ این کار را داشته باشیم». اگر طرف مقابل را به‌خوبی بشناسیم، ریسک شوخی‌کردن کم است. ما به دوستان صمیمی خود اجازه می‌دهیم شوخی‌هایی با ما بکنند که اگر از کسی غیر از آن‌ها سر بزند، ناراحت می‌شویم. بنابراین شوخی‌کردن با غریبه‌ها می‌تواند خیلی سریع به سوءتفاهم و ناراحتی منجر شود، اما در عین حال، احتمال دیگری هم وجود دارد: شوخی می‌تواند رابطه‌ای جدی و سرد را ناگهان به صمیمیتی دلپذیر تبدیل کند.

🔴 شوخی‌کردن به ما این امکان را می‌دهد که احساسات پیچیده‌ای را که در موقعیت‌های اجتماعی پیش می‌آیند مدیریت کنیم و درعین‌حال رابطه‌ای سرشار از اعتماد بسازیم و به آن استمرار ببخشیم.

🔴 بااین‌حال، شوخی‌کردن می‌تواند به شیوه‌های گوناگونی آسیب‌زا باشد. اول اینکه می‌تواند به‌سان زبانی خصوصی عمل کند و غریبه‌ها را نادیده بگیرد، مثل «لطیفه‌هایی که بین گروه کوچکی از افراد قابل فهم است». ثانیاً می‌تواند روابط قدرت نامتقارن را وخیم‌تر هم کند، مثل زمانی که استاد دانشجویش را تحقیر می‌کند، چون می‌داند او نمی‌تواند به همان شکل پاسخش را دهد. ثالثاً شوخی ممکن است عمداً توهینی آزاردهنده باشد -مثل توهین‌های نژادپرستانه، جنسیت‌زده و دیگر انواع تعصب‌ها- که فرد به‌طرزی فریب‌کارانه می‌گوید «صرفاً شوخی کردم».

🔴 موارد دیگری را هم می‌تواند برشمرد. مثلاً وقتی که طرف مقابل سعی دارد جدی باشد و ما سر شوخی را باز می‌کنیم، ممکن است بی‌احترامی به خواستۀ او و به تعبیری غیراخلاقی باشد. کسانی که مدام در حال لودگی‌اند و به هیچ وجه بیخیال نمی‌شوند، گاهی مصداق این مسئله به شمار می‌روند.

🔴 شوخی‌کردن، اگر همه‌چیز درست پیش برود، موجب خوشحالی می‌شود، اما به عقیدۀ شومیکر، مزایای شوخی‌کردن فراتر از خوشی و لذت‌بردن است. بامزه‌بودن مزایای اجتماعی هم دارد، چون ما با شوخی‌کردن دوست و همراه پیدا می‌کنیم. همچنین شوخی‌کردن باعث تثبیت دوستی‌ها و عمیق‌شدن پیوندها می‌شود. بعضی وقت‌ها یک شوخی مشترک دربارۀ بداقبالی دقیقاً همان چیزی است که آدم موقع بیماری، بیکاری، جدایی یا تصادف به آن نیاز دارد. شوخی‌کردن دربارۀ مصیبت‌ها و بدبختی‌ها نیز می‌تواند حس همدلی و حمایت را در افراد برانگیزد.

🔴 شومیکر می‌گوید: همدلی موجب شوخی‌کردن می‌شود و شوخی‌کردن موجب همدلی: چرخۀ مطبوعی که در آن همدلی‌کردن با یکدیگر موجب می‌شود همدیگر را بخندانیم و احساسات مشترک بیشتری را تجربه کنیم. نظر شما چیست؟

📌 آنچه خواندید مروری کوتاه است بر مطلب «بدون شوخی زندگی سخت می‌شود» که در سی‌ودومین شمارۀ مجلۀ ترجمان علوم انسانی منتشر شده است. این مطلب در تاریخ  ۱۱ مهر ۱۴۰۳ در وب‌سایت ترجمان نیز بارگذاری شده است. این مطلب نوشتۀ بِن وورگافت است و فرشته هدایتی آن را ترجمه کرده است. برای خواندن نسخۀ کامل این مطلب و دیگر مطالب ترجمان، به وب‌سایت ترجمان سر بزنید.

📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/y32816


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

02 Nov, 14:07


روح مرحوم آنابل سربرنی، استاد و محقق برجسته SOAS شاد و یاد همه این تلاش ها و ماجراجویی ها برای هماهنگی این جلسات هم بخیر ... 🙏❤️

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

02 Nov, 14:05


🔴 (آرشیو)- سخنرانی آنابل سربرنی

🔹آنابل سربرنی (۱۹۴۹ – ۲۰۲۲) نویسنده، محقق و استاد رسانه و ارتباطات جهانی و مدیر مرکز مطالعات رسانه و فیلم در دانشکده مطالعات شرقی و آفریقایی(SOAS) بود.
🔹مطالعات او بیشتر در حوزه جهانی‌سازی، ارتباطات و فرهنگ متمرکز بود و علاقه ویژه‌ای به بررسی و واکاوی مسائل و رخدادهای ایران داشت.
🔹این سخنرانی در دهه 80 شمسی با موضوع رویکردهای جدید در عرصه فرهنگ و ارتباطات در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده است.


@cultureresearch

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

02 Nov, 14:00


آنونس فیلم «محمد رسول الله»
ساخته زیبای مصطفی عقاد
The Message 1976
دوبله شده در استودیو فیلمکار
گوینده آنونس : فریدون فرح اندوز
منوچهر اسماعیلی - آنتونی کوئین / رونالد لی هانت - حمزه / هراکلیوس
ایرج ناظریان - مایکل آنسارا - ابوسفیان
رفعت هاشم پور - ایرنه پاپاس - هند
ناصر خاوری - مارتین بنسون / برونو بارنابی - ابوجهل / امیه
ناصر طهماسب - بلال حبشی
آرشاک قوکاسیان - عمار یاسر

@FereidounFarahandouz

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

01 Nov, 07:13


نتیجه انتخابات آمریکا

تقریبا همه خبرگزاری ها و رسانه های معتبر و مشهور جهانی, رقابت هریس- ترامپ را مو به مو و نزدیکترین رقابت در تاریخ انتخاباتی آمریکا گزارش می دهند. بنابراین پیش بینی نهایی نتیجه را ناممکن می پندارند.
حتی یک کانال تلگرامی فارسی که مستقیما و به همین نام کارش پخش لحظه ای اخبار انتخابات شده و کلی برو و بیا پیدا کرده است، کار را به جایی رسانده که هر گونه پیش بینی نتیجه انتخابات ۵ نوامبر(۱۵ آبان ماه) را شیادی می داند.

با این همه بر آنم کامالا هریس نه با فاصله میلمتری، که با اختلاف بالا نسبت به دانالد ترامپ، تا پایان هفته آینده، بلیط اقامت ۴ ساله برای ورود به کاخ سفید را رزرو خواهد کرد.
راستش نمی دانم چرا و با کدامین دستاورد مادی خطر کرده و از ماه ها پیش قصد شیادی داشته ام. ولی می دانم که آمریکایی ها دانسته اند که شکست هریس، یعنی فروپاشی ناتو، اضمحلال دمکراسی، پابرجایی آپارتاید بی بی در اسراییل، حتی جوانه زدن فاشیسم‌ در ایالات متحده و پیروزی پوتین در اوکراین و اروپای خاوری.
اجازه می خواهم‌ حتی در خیال هریس را در کاخ سفید ببینم.   
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour_k

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

31 Oct, 21:11


🔴 جو بایدن: ایلان ماسک که الان به ثروتمندترین مرد جهان تبدیل شده خود یک مهاجر غیرقانونی بود!


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

31 Oct, 19:54


هوش مصنوعی و سفری به درون تاریخ از دریچه هوش مصنوعی
(ایران در دوران قاجار)

ساخته شده توسط استودیو کوالیا
@sahandiranmehr

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

30 Oct, 07:09


"آیه های زمینی" یا "چگونه از تولد تا قیامت، برای مردم قفس بسازیم..."

🖋 امیرعبدالرضا سپنجی

@SCMEDIA

چند روز قبل، به عادت این سالها که فیلم های جدید ایرانی را دانلود می کنم و با خانواده یا به تنهایی می بینم، عنوان فیلم جدیدی به نام "آیه های زمینی" را دیدم و البته بسیار بدون رغبت و انگیزه، فیلم را دانلود کردم تا سر فرصت ببینم؛ چون حدس می زدم با توجه به ناشناخته بودن کارگردان هایش، از آن فیلم های تلخ و پر از دعوا و سیاهی و تباهی باشد یا یک فیلم مثلا اجتماعی با قصه ای ضعیف و بی سر و ته، که آخرش حال آدم بدتر از قبل می شود.

اما امشب که فیلم را دیدم، از هنر، نکته سنجی و کاربلدی عوامل فیلم، فیلمنامه و کارگردانی حیرت کردم و لذت فراوان بردم.

این فیلم بسیار درخشان، نوشته و ساخته: علی عسگری و علیرضا خاتمی، دو نویسنده و کارگردان جوان و کمتر شناخته شده است.

آیه های زمینی، روند زندگی روزمره انسان ها، از تولد تا پس از مرگ را، در یک فضای مملو از ایدئولوژی و ظاهر گرا، روایت می کند و استیصال و حیرانی، از این همه مداخله بیجا در زندگی شخصی انسان ها به نام دین را به زیبایی نمایش می دهد.

تمام بخش ها و اپیزودهای فیلم، درخشان و عالی هستند؛ اما ایده، اجرا و بازی دو اپیزودی که مجید صالحی و حسین سلیمانی در آن ها بازی کرده اند، بینظیر است.

سکانس پایانی فیلم هم پیش بینی عاقبت همین روند معیوب و آسیب زاست که یادآوری می کند: عاقبت همه این متّه بر خشخاش گذاشتن ها، جز زلزله ای بنیان‌کن نخواهد بود ...

بسیار خوشحالم که چنین فیلمی ساخته شده و البته بسیار هم متعجبم که در فضای عجیب و غریب فرهنگی کشور و سینمای ایران، مجوز ساخت چنین فیلمی داده شده است؛ اگرچه شاید هم بدون مجوز، چنین اثر جذابی ساخته و پخش آنلاین شده باشد.

به هرحال، امیدوارم که برای دو نویسنده و کارگردان هنرمند و نکته سنج فیلم "آیه های زمینی" مشکلات بعدی پیش نیاید.

در انتها، پیشنهاد جدی می کنم که مخاطبان و دوستان دیندارتر و البته سیاستگذاران و تصمیم‌گران بالادستی نیز فرصتی بگذارند و با دیدن این فیلم سینمایی بیشتر بیاندیشند.

@SCMEDIA

📽  مشخصات فیلم: آیه های زمینی
🔰 ژانر: درام | اجتماعی

📆 سال تولید: 1402
📆 سال انتشار: 1403

👥 بازیگران: مجید صالحی، گوهر خیراندیش، فرزین محدث، صدف عسگری، حسین سلیمانی، فائزه راد، بهرام ارک، سروین ضابطیان، ارغوان شعبانی، اردشیر کاظمی و...

👤 کارگردان: علی عسگری و علیرضا خاتمی

📄 خلاصه داستان: داستان زندگی روزمره مردمی از طبقات گوناگون ایران امروز را روایت می‌کند که به دلیل شرایط موجود با محدودیت‌هایی که به آنها تحمیل شده دست و پنجه نرم می‌کنند...

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

28 Oct, 11:46


مکاتبۀ #علامه_طباطبایی و استاد محمدابراهیم #باستانی_پاریزی در مورد شخصیت #کوروش ;

«نظری که ایشان در تفسیرِ خودشان داشتند، در مجموع نتیجه گرفتند که تا نظریۀ تازۀ دیگری در باب ذوالقرنین داده نشود، می‌شود قبول کرد که ذوالقرنین همان کورُش کبیر است.»

(روز کوروش بزرگ)
Iranian Studies - University of Tehran
@sahandiranmehr

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

28 Oct, 07:21


در دامنه‌ی کوههای پیر و مُندرسِ خُرد شده از بارِ قرون، ستونهای تخت جمشید برپاست، چون ساعدهای سترگی که به دعا برداشته شده باشند.
هیچ خرابه‌ای در سـراسرِ کره‌ی خاک به عظمت و حشمت و عبرتِ این چند ستون و چند دیوارِ فرو ریخته نیست.

در هیچ نقطه‌ی کره‌ی خاکی، خرابه‌ای با این غربت و حشمت، و تا این حد گویا از خاموشی چون [تخت جمشید] دیده نشده است.
ما در اعتباری که هنوز داریم، نانِ تمدّنِ باستانیِ خود را می‌خوریم.


#دکتر_محمد‌_علی_اسلامی_ندوشن


7 آبان روز بزرگداشت #کوروش_بزرگ مبارک💟

📚 @audiobo0ok

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

26 Oct, 16:59


ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media pinned «🔥🔥🔥 درباره صحنه تلخ ترور امام جمعه کازرون 😞😞😞 @SCMEDIA من واقعا دلِ دیدن چنین صحنه هایی را هیچوقت ندارم ... البته خدا رو شکر، آدم ترسویی نبوده ام و نیستم، اما واقعا تلاش می کنم که صحنه ها و رخدادهای دلخراشی را که تصاویرش در جاهای مختلف پخش می شود، به دلایل…»

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

26 Oct, 16:58


🔥🔥🔥 درباره صحنه تلخ ترور امام جمعه کازرون 😞😞😞
@SCMEDIA

من واقعا دلِ دیدن چنین صحنه هایی را هیچوقت ندارم ... البته خدا رو شکر، آدم ترسویی نبوده ام و نیستم، اما واقعا تلاش می کنم که صحنه ها و رخدادهای دلخراشی را که تصاویرش در جاهای مختلف پخش می شود، به دلایل مختلف نبینم.

اما ناخواسته، تصویر این ترور را دیدم و از حجم عظیم استیصال و درماندگی موجود در این صحنه ترور، در خود فرو ریختم ....

واقعا این صحنه، بسیار بسیار بسیار دردناک است و هر چه بگوییم از سترگی این درد نمی کاهد ... 😣😣😣

مشخص است که این جانباز، پیرمرد یا هر کسی که دست به اسلحه می برد و اینقدر راحت به امام جمعه و سپس خودش شلیک می کند، خیلی خیلی به جان و وجودش فشار آمده که اینقدر راحت و بی پروا آدم می کشد و بعد هم خودش را راحت می کند ... 😭😭😭


خداوندا این مردم، به آغوش و مهربانی بی چون و چرای تو بسیار عاجل و فوری محتاجند، لطفا آغوشت را از ما دریغ نفرما ... 😭😭😭


@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

25 Oct, 08:11


۲نکته برای ساخت آلمانی بهتر پس از جنگ جهانی دوم

۱. آموختن سخن گفتن با یکدیگر
۲. به رسمیت شناختن انسان های دیگر در تفاوت هایشان


آلمان زمانی می‌تواند دوباره به خود بیاید که آلمانی‌ها راه تعامل و گفت‌وگو با یکدیگر را بیاموزند.


کتاب مساله تقصیر
نوشته کارل‌ یاسپرس

@SCMEDIA

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

24 Oct, 21:39


www.irna.ir/xjKfFJ

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

24 Oct, 13:09


🔴یکی از حاضران در تجمع مخالفان برداشتن فیلترینگ: به خاطر کارم مجبورم در این تجمعات باشم وگرنه خودم اینستاگرام و تلگرام دارم

یکی از حاضران در تجمع مخالفان برداشتن فیلترینگ:
🔹خواسته اکثریت دلیل محکمی برای اجرای خواسته مردم نیست. آیه قرآن داریم که می‌گوید، اکثرهم لایعقلون، اکثرهم کافرون، اکثرهم مشرکون... قرآن در مقابل اکثریت است، خواست اکثریت معیار حق و باطل نیست.
🔹راستش من به دلیل اینکه کارم است، مجبورم در این تجمعات باشم، من خودم در اینستاگرام و تلگرام و... حضور دارم، ولی به خاطر مسوولیت و وظیفه‌ای که در قبال یک آدم دارم، ناچارم در این تجمع باشم. این آدم اگر به من بگوید، بالای اورست هم برو و شعار بده، من می‌روم./ اعتماد

#دیدار_نیوز
@didarnews1| @didarnewsir

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

24 Oct, 10:08


سروش و ناامیدی از «اجماع عقول» و طلب تعجیل در «ظهور»؛ مروری به تحول فکری عبدالکریم سروش دربارهٔ مهدویت و دموکراسی
احمد سواری

عبدالکریم سروش در پیامی تصویری، ضمن محکوم کردن جنایات اخیر رژیم غاصب اسرائیل، از ناکارآمدی «ازدحام نفوس» و «اجتماع عقول» سخن گفته و خواستار تعجیل در «ظهور» شده است و در انتهای پیام تصویری خود می‌گوید:  «آدمی گاهی فکر می‌کند منجیانی که ادیان وعده داده‌اند باید ظهور کنند…» در این نوشتار مروری شده است به تحول فکری عبدالکریم سروش در موضوع مهدویت و دموکراسی.

متن کامل در دین‌آنلاین



#فرهیختگان راهی به رهایی

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

22 Oct, 22:31


دکتر فیاض زاهد، جمهوری اسلامی انگار دستگاه پخمه یاب دارد. شما آدم خوبی باشید سیستم شما را حذف می کند. تاجر خوبی باشی حذف می شوی و استاد دانشگاه خوبی باشی حذف می شوی و ...

بالاترین دزدی های تاریخ انقلاب اسلامی در زمان دولت انقلابی آقای رئیسی اتفاق افتاده است


📌حاشیه

شهاب الدین حائری شیرازی

این خاصیت نظامهای ایدئولوژیک است چون خواهان اطاعت محض و تایید امور غیرعقلایی می شوند انسانهای دانا و صادق را دفع می کنند.

این نظامها متوهمانه ومتکبرانه با حقیقت برخورد می کنند.

در ج ا ا کسی اگر عقلانی فکر کند نسبت به آمریکاستیزی موضع منتقدانه می گیرد، نسبت به حجاب اجباری یا نپیوستن به اف ای تی اف، موضع منتقدانه می گیرد.

حال آنکه این دو سه نمونه از سیاستهای نامعقول، بایست بدون چون و چرا تایید شوند از جانب شما، تا شما خودی تلقی شوید و کار دست شما بسپارند یا بتوانید استاد دانشگاه باشید یا امام جماعت.
این امور غیرقابل پرسش که نه معقولند و نه مشروع شده اند پاشنه آشیل نظام.
اینگونه می شود که خالص سازی به جذب افراد متملق و کارنابلد و ناخالص می انجامد و حکمرانی با بحران ناکارامدی مواجه می گردد.

https://t.me/virayeshe_zehn

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

21 Oct, 19:24


❗️شجریان و گروه شیدا در جشن هنر توس (طوس)
▪️کنسرت «جان جان»؛ جشنواره توس، تیر ماه ۱۳۵۵
(دستگاه سه‌گاه)
▪️اشعار: عطار نیشابوری، هوشنگ ابتهاج (سایه)
▫️آهنگساز و سرپرست: محمد رضا لطفی
▪️آواز: محمد رضا شجریان
▫️نوازندگان: محمدرضا لطفی و زیدالله طلوعی (تار)، پشنگ کامکار (سنتور)، بیژن کامکار (تنبک)، درویش‌رضا منظمی و هادی منتظری (کمانچه) عبدالنقی افشارنیا (نی) اسماعیل صدقی آسا (عود)
▪️پیش‌درآمد (گروه‌نوازی) 00:00
▫️درآمد و کرشمه (تار و سنتور) 06:18
▪️چهارمضراب زنگ شتر و بهار مست از ابوالحسن صبا (تار و سنتور و تنبک) 10:40
▫️درآمد، زابل، مویه و فرود؛ (آواز با تار و کمانچه) 13:24
▪️ساز و آواز مخالف، ؛ (آواز با تار و نی) 24:00
▫️ضربی حصار 32:35
▪️فرود حصار 35:15
▫️مثنوی هُدی پهلوی 39:05
تصنیف "نامدگان و رفتگان"
▪️(گروه‌نوازی) 46:44
▫️رنگ سهگاه (گروه نوازی) 55:02

@artchanel

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

18 Oct, 14:07


خانم ۳۲ ساله
با درد معده مراجعه کرده بود
خواهرش گفت از یک ماه قبل قرص لاغری گیاهی مصرف می‌کند، ۱۰ کیلو لاغر شده!
می‌خواست وی را نصحیت کنم.
ترجیح دادم با یک آزمایش ادرار به‌ بیمار نشان دهم چه بلایی سر خودش آورده است.
انتظار داشتم شیشه مثبت شود، اما نتیجه همه‌یمان را غافلگیر کرد!
‏گُل (همان حشیش یا ماری‌جوانا)
بنزودیازپین ها
داروهای ضد افسردگی TCA

بیمار سابقه‌ی مصرف هیچ داروی دیگری را نداشت.
تست ادراری دوباره تکرار شد و جواب همان بود.
بیمار جهت بررسی بیشتر بستری شد، قوطی داروهای مصرفی نیز به معاونت غذا و دارو جهت پیگیری ارسال شد.

‏دوستان دارو اسم نداشت، یک قوطی سفید که از جای نامعلومی خریداری شده بود.



_HaloBy_



@utmeds

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

18 Oct, 08:23


برخیز تا یک‌سو نهیم این دلق ازرق فام را

از این که مدیران درس خوانده در رشته های مهندسی، حوزه های مذهبی، فلسفه، ادبیات و مانند آن ها، که پیوندی تنگاتنگ‌ با استراتژی ندارند، در امورجهان بینی و کشورداری دچار خبط و خطا شوند، برایم چندان دردناک نیست. ولی هنگامی که می بینم‌ کسانی مانند محسن رضایی، محمد باقر قالیباف، محمد باقری، غلامعلی رشید، سید یحیی رحیم صفوی، مصطفی ایزدی، حسین سلامی، علی شمخانی و... که مدرس و مولف دهها کتاب و مقاله علمی در زمینه استراتژی بوده و بی وقفه با مقوله استراتژی ملی و نظامی و فرماندهی سر و کار دارند‌، در زمینه تصمیم سازی های استراتژیک ملی دچار لغزش شده و مهمتر از آن در برابر تصمیم‌سازی های و انتخاب های ملی به گزینش های نادرست فاحش تن می دهند، تن و بدنم می لرزد. اینان را چه شده است؟ آنها هر کدام‌ استادانی خبره در شناخت استراتژی محسوب می شوند. چرا بر اهداف بارز ملی تمرکز نکرده و در مشاوره ها پافشاری نمی کنند؟

مگر نمی بینند جمهوری اسلامی از تقریبا همه داد و ستد جهانی حذف شده است، مگر نمی بینند دشمنان قسم خورده، همه جهان را برای خدشه دار کردن یکپارچگی کشورمان با خود هماوا و همراستا کرده اند؟ چرا در این شرایط خطیر به تصمیم سازی شناخته شده در جهت پاسداری از منافع ملی دست نمی یازند؟ مگر نه این که بیشتر این فرماندهان درس خوانده و بلکه استاد جغرافیای سیاسی هستند؟ اگر پیراهن سربازی شما به کار حفظ ثغور این کهن دیار نمی آید، آن را برکنید، زیبنده تر نیست؟
#یدالله_کریمی_پور
@karimipour-k

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

17 Oct, 21:28


🔸هماهنگی بزرگ علیه حاکمیت ملّی ایران


حمید احمدی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران، در زمینه بیانیه مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه‌ اروپا در اینستاگرام نوشت:
▫️احتمال تکرار تجربه جنگ کانال سوئز در ۱۹۵۶

▫️در حالی‌که جمهوری اسلامی درگیر بحران‌های منطقه‌ای مربوط به جهان عرب شده و در نتیجه آن جهان در انتظار کشمکش بزرگ میان جمهوری اسلامی و اسراییل است، برخی همسایگان جنوبی ما که سال‌هاست مدعی حاکمیت بر جزایر تاریخی ایران در خلیج فارس هستند از فرصت استفاده کرده و علاوه بر چین و روسیه اینک به گونه‌ای بی‌سابقه حمایت اتحادیه اروپا را در تایید ادعای خود درباره جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک را به‌ دست آورده‌اند.

▫️بی‌گمان این یک اقدام حساب‌شده و تلاش برای مشروع جلوه دادن ادعای امارات عربی متحده پیش از هرگونه اقدام نظامی برای اشغال جزایر ایران یا در گرماگرم درگیری نظامی میان اسراییل و جمهوری اسلامی و یا در پی تضعیف توان نظامی ایران به دنبال تهاجم نظامی اسراییل به ایران است.

▫️این امر مرا به یاد ماجرای جنگ کانال سوئز در اکتبر ۱۹۵۶ می‌اندازد که در گرماگرم تهاجم فرانسه و انگلستان به مصر، اسراییل در یک حمله‌ی غافلگیرکننده از شرق به مواضع مصر در کانال سوئز حمله برد تا به اهداف از پیش طراحی شده خود دست یابد.

▫️امیدواریم امارات عربی متحده و کشورهای حامی آن مرتکب چنین اشتباهی نشوند، چون بدون شک در این پروژه خود شکست خواهند خورد و روزگار ایران همیشه چنان نخواهد بود که آن‌ها آرزویش را دارند.

▫️تجربه تاریخی نشان داده است که ایران همیشه قفنوس‌وار از دل خاکسترهای ناشی از ویرانی‌های گوناگون دوباره سر بر آورده و در رستاخیزی دوباره توان ملی خود را زنده خواهد کرد.

▫️نیروهای جان بر کف مسلح ایران باید با هوشیاری تمام مواظب حركت‌های ایذایی همسایگان پرادعای جنوبی‌مان باشند و به دیپلماسی و سفرهای خوش‌بینانه و گاه توهمی دولتمردان ما در جلب دوستی آن‌ها، دل نبندند.

▫️اجلاس مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا و حمایت اتحادیه از ادعاهای امارات بر جزایر ما، آشکارترین نشان نابهنگام بودن دیپلماسی دیرهنگام دولتمردان و دست‌اندرکاران سیاست خارجی است.


@KhabarOnline_ir | Khabaronline.ir

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

17 Oct, 16:44


چهل و یکمین شماره آوای تبعید در سه جلد منتشر شد
چهل‌ویکمین شماره آوای تبعید که در واقع آخرین شماره آن است در حجمی نزدیک به هزار صفحه در سه جلد منتشر شد. این شماره به "درگذشتگان به تبعید" اختصاص دارد و به یاد نویسندگان، شاعران، مترجم‌ها و پژوهشگرانی فراهم آمده که در خارج از کشور درگذشته‌اند.
این سه جلد فراتر از "زندکی‌نامه"ها و "آنتولوژی‌"‌های معمول، خواسته است نوری بتاباند بر بخشی از هستی اجتماعی و فرهنگی این افراد. در حد توان خواسته است سیمای آنان را در ارزش آثارشان و میراث فرهنگی آنان، بازیابد و حداقل این‌که فراتر از یک زندگی‌نامه باشد.
چنین مجموعه‌ای تا کنون و در این حجم منتشر نشده است. و این به این معناست که باید امیدوار شد تا این کارِ هنوز ناکامل "آوای تبعید" را کسانی دیگر کامل‌تر کنند.
در این مجموعه از نزدیک به چهارصد شخصیتی یاد شده که هر یک به شکلی از کشور خویش تارانده شده‌اند و در جغرافیای خارج از ایران عمر به پایان رسانده‌اند.
جلدهای این شماره از "آوای تبعید" را می‌توانید در این آدرس دانلود کنید؛
جلد نخست:
https://tinyurl.com/2ya6emn8
جلد دوم:
https://tinyurl.com/29aos4oh
جلد سوم:
https://tinyurl.com/2btr4adm

و یا از سایت آن در آدرس زیر؛
Avaetabid.com
آنان که مشتاق خواندن آن بر کاغذ هستند، می‌توانند از سایت "آمازون" آن را خریداری نمایند.
آدرس "آوای تبعید" برای خرید در آمازون: پس از وارد شدن در سایت "آمازون"، آدرس زیر را جستجو کنید.
Avaye Tabid: Das Magazin für Kultur und Literatur
و یا این‌که آن را مستقیم از انتشارات «گوته-حافظ» سفارش بدهید؛
[email protected]
www.goethehafis-verlag.de

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

17 Oct, 05:45


ولایت فقیه یک فتوی است و در میان علما بزرگ خیلی هستند که آنرا را قبول ندارند.

فیلمی تاریخی از سخنان مرحوم آیت‌الله محمد رضا گلپایگانی از مراجع بزرگ تقلید در اسفند سال ۱۳۶۰ در مسجد اعظم قم :

« مساله ولایت فقیه از قدیم‌الایام تا بحال مورد اختلاف بوده است.
  بعضی علمای بزرگ مثل شیخ مرتضی انصاری به آن اشکال دارند
.
من بگویم هست دیگری بگوید نیست این مثل سایر اختلاف فتاوای[مانند اختلاف در تعداد تسبیحات اربعه] است.
بنده گفتم تسبیحات اربعه یکی کافیست.
یک آقای محترمتر از من گفت که نه سه تا لازم است.
حالا مقلدین ما بیان بگن مرگ بر آنکه ضد یک تسبیح است، دیگری بگوید مرگ بر آنکه ضد سه تسبیح است، آیا این صحیح است؟
خوب این اختلاف فتوای است.
این در بلاد اسلام عیب است عار است.
که یک مطلبی را بگویم که همه می‌دانند که این حرف درست نیست اما یک‌نفر نگوید که چرا این شعار را می‌دهید!؟
آخه ترس تا چه قدر؟
اینکه چیزی نیست که آدم بگوید که در میان علما بزرگ خیلی هستند که قبول ندارند.
اینرا باید به عوام حالی کرد.
من که قدرت ندارم بگویم..
نگو می‌گویند تو ضدولایت فقیهی
!

@Sahamnewsorg

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

14 Oct, 10:33


افسانه رشیدی فرزندِ این هنرمند اعلام کرد پیکرِ این هنرمندِ ارزنده برای تحقیقات به دانشگاه علوم پزشکی اهدا می‌شود و مراسم تشییعی برای او برگزار نخواهد شد.👌🙏

🎧 موجِ آرزوها
🗣 امین‌الله‌ رشیدی
🎼 عبّاس شاپوری
تورج نگهبان


چون مرغِ طوفان
هر دَم سرگردان
در دستِ طوفان‌ها


پَر بُگشایم با
عشقی بی‌پایان
سویِ آسمان‌ها

هم‌رازِ شب‌های خاموشم
در رویایی مست و مدهوشم
بی‌خبر از دنیا


چون کاهی در دستِ طوفانم
بر روی موجی سرگردانم
موجِ آرزوها


گر با من
آمیزد
گر از من
بگریزد


چون مرغِ طوفان
هر دَم سرگردان
در دستِ طوفان‌ها

پَر بُگشایم با
عشقی بی‌پایان
سویِ آسمان‌ها


چشمم در دلِ شب
جوید رویِ او را
خواهد تا ببیند
بویِ آرزو را

دل را هر دَم
می‌فریبد
آرزویی
بر رویِ جمعی
چون تارِ مویی


آه
امشب
نالان
چون مرغِ شباهنگم
که آوایی
حزین خیزد از دلِ تنگم
فغانِ دلم
شکسته سکوتِ شب را
زین آهنگِ موزون
رازِ قلبِ محزون
شده شاد
...

#نغزوناب۳
@NAQZNAB3

ارتباطات و رسانه Society, Communication & Media

14 Oct, 10:33


دلکَش در عروسی امین‌الله رشیدی - آذرماه ۱۳۳۶