حرفه؛ روابط عمومی @eprnet Channel on Telegram

حرفه؛ روابط عمومی

@eprnet


مطالبی که می خونم یا تجارب خودم
محمود حق وردی
کارشناس ارتباطات و مشاور روابط عمومی

Blog: www.haghverdi.com

ارتباط:
09332716775
یا
@haghverdi

حرفه؛ روابط عمومی (Persian)

در کانال "حرفه؛ روابط عمومی" با نام کاربری @eprnet، مطالب مرتبط با حوزه ارتباطات و روابط عمومی را می‌توانید مشاهده کنید. این کانال توسط محمود حق وردی، کارشناس ارتباطات و مشاور روابط عمومی، اداره می‌شود. او در این کانال، از تجارب شخصی خود و مطالبی که می‌خواند به اشتراک می‌گذارد. برای دسترسی به وبلاگ او می‌توانید به آدرس www.haghverdi.com مراجعه کنید. در صورت تمایل به برقراری ارتباط با او، می‌توانید با شماره تماس 09332716775 یا آیدی تلگرام @haghverdi ارتباط برقرار کنید. پیشنهاد می‌شود علاقمندان به حوزه روابط عمومی و ارتباطات این کانال را دنبال کنند تا از مطالب ارزشمند و تجربیات مفید این کارشناس بهره‌مند شوند.

حرفه؛ روابط عمومی

21 Nov, 19:23


دستورالعمل بی‌بی‌سی برای استفاده از هوش مصنوعی در تحریریه

بی‌بی‌سی یک راهنما برای استفاده از هوش مصنوعی در تحریریه آماده کرده که به نظرم رویکرد و برخی نکاتش برای هر سازمان و یا گروه تولیدکننده محتوا میتونه مورد توجه قرار بگیرد.
 
نکات مهم:

هرنوع استفاده از هوش مصنوعی باید با اصول بی‌طرفی، دقت، انصاف و حفظ حریم خصوصی سازگار باشد.

تعصبات الگوریتمی و داده‌های آموزشی با نتایج تولید شده توسط ابزارهای هوش مصنوعی رابطه مستقیم دارد و می‌تواند گمراه کننده باشد.

هوش مصنوعی مولد بر اساس پیش‌بینی پاسخ‌های محتمل می‌تواند خطای توهمی داشته باشد.

ورود اطلاعات به ابزارهای هوش مصنوعی می‌تواند توسط توسعه‌دهنده برای آموزش بیشتر استفاده شود یا با دیگران به اشتراک گذاشته شود و این می‌تواند برای داده‌ها و امنیت اطلاعات یک خطر بالقوه باشد.

دانلود

منبع: کانال تلگرامی شهرام شریف

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

21 Nov, 19:13


خیلی خوب بود 😂

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

20 Nov, 12:24


پاسخ سنگین نشان به اظهارات عضو شورای عالی فضای مجازی

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

20 Nov, 09:20


🚫 باز هم سامانه های بانک ملت از دسترس خارج شد

طبق گزارش مخاطبان سامانه‌های اینترنتی بانک ملت از صبح امروز دچار اختلال شده است و هم اکنون نیز از دسترس خارج شده است.

برای ساعاتی علت این اختلال، به روزرسانی نرم‌افزار عنوان شده بود که بعد از گذشت چند ساعت و برطرف نشدن مشکل، توضیحات بانک به خطای نامشخص تغییر کرد.

با این حال مشتریان بانک ملت از صبح امروز برای ورود با سامانه‌های همراه بانک و اینترنت بانک با گزینه "سیستم در حال به‌روزرسانی است"، مواجه می‌شوند./مهر

#حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

20 Nov, 06:00


🚫 ایران، اولین کشور آلوده به بدافزارهای موبایل

نگاهی به آنچه در نشست «حق امنیت سایبری؛ چالش‌ها و راهکارها» گذشت
 
در هفته‌ای که گذشت، یکی از نشست‌های تخصصی هفته ترویج علم، نشست «حق امنیت سایبری؛ چالش‌ها و راهکارها» بود که با حضور متخصصان این حوزه برگزار شد و آخرین وضعیت امنیت سایبری در ایران به بحث گذاشته شد.

حامد بیدی، کنشگر حوزه اینترنت درباره سیاستگذاری فناوری گفت: «سیاستی که نتیجه‌اش تحریم‌های فناوری است، خود به کاهش امنیت سایبری می‌انجامد. رویکرد امنیتی کردن مسائلی مانند اینترنت، فیلترینگ گسترده را در پی دارد. خود فیلترینگ نیز باعث می‌شود ما همچنان ناامن‌تر شویم. شاید رویکردی که زمانی شعارش استقلال بود و با دید اساساً امنیتی به موضوع نگاه می‌کرد، اکنون به یک نگاه ضد امنیتی تبدیل شده باشد.»
 
سعید سوزنگر، کارشناس امنیت و کنشگر حوزه دیجیتال با انتقاد از اینکه سیستمی که در اثر سیاست‌های نادرست در کشور پیاده شده، همه افراد جامعه را کودک می‌پندارد، گفت: «اگر حد و مرزها مشخص بود، می‌توانستیم سیاست‌هایی برای کودکان داشته باشیم و حداقل در مبارزه با تصاویر جنسی، کودک‌آزاری و موارد این‌چنینی اثربخش عمل کنیم. امروز نمی‌توانیم عملکردی اثربخش داشته باشیم، زیرا امنیت کودکان با بزرگسالانی که کودک انگاشته شده‌اند، ترکیب شده است.»/ هم میهن/ متن کامل

#حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

19 Nov, 14:09


#فیسبوک اعلام کرده که به زودی پروفایل‌های شخصی نمی‌تونن فالوئر داشته باشن و فالو کردن اکانت‌های شخصی قراره برداشته بشه. اکانت‌های شخصی فقط می‌تونن فرند داشته باشن. اگر کسی بخواد همچنان فالوئر داشته باشه باید اکانتش رو به پیج پروفشنال تغییر بده./ بهراد جاود

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

19 Nov, 12:28


عضو شورای عالی فضای مجازی: مردم از فیلترینگ یوتیوب و ویز راضی هستند!

ویز را با نشان و یوتیوب را با آپارات جایگزین کردیم و مردم هم راضی هستند و حس محدودیت ندارند.

پ.ن. خدایا میشه بسه؟

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

19 Nov, 12:16


اینستاگرام به زودی اجازه سفارشی سازی الگوریتم را به کاربران می دهد

به این ترتیب محتوای شما به مرور زمان بر اساس پست‌ها و حساب‌هایی که با آن‌ها تعامل دارید، دوباره شخصی‌سازی می‌شوند./techcrunch

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

19 Nov, 10:29


ضرر ماهانه هنگفت فیلترینگ به کسب‌وکارهای ایرانی

🔹 فیلترینگ در سال ۱۴۰۱ در خوش‌بینانه‌ترین حالت ماهانه ۳۹ هزار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به اقتصاد دیجیتال کشور خسارت وارد کرده است

🔹در خوش‌بینانه‌ترین حالت زیان ۴ ماه به کسب‌وکارها ۲۵ درصد برآورد شده و بنابراین، در این بازه زمانی کسب‌وکارها در مجموع ۳۹ هزار و میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آسیب دیده‌اند که معادل ۱۱۶۰ میلیون دلار در ۴ ماه بوده است. بنابراین، میزان ضرر روزانه کسب‌وکارها ۹.۵ میلیون دلار برآورد شده است./خبرآنلاین

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

19 Nov, 08:18


عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی :چرا به عنوان وزیر اقتصاد از رفع فیلتر دفاع می کنم؟

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

19 Nov, 04:49


خلاصه گزارش:
تحقیقات مشترک توسط پژوهشگران کالج لندن، مادرید و دانشگاه کالیفرنیا نشان داده است که تلویزیون‌های هوشمند، به‌ویژه تولیدات سامسونگ و ال‌جی، از فناوری شناسایی خودکار محتوا (ACR)برای جمع‌آوری داده‌های کاربران استفاده می‌کنند.

این فناوری اسکرین‌شات‌های مکرر از محتوای در حال نمایش روی تلویزیون می‌گیرد و آن‌ها را با یک پایگاه داده عظیم از رسانه‌ها و تبلیغات مقایسه می‌کند. این فرآیند حتی هنگام استفاده از دستگاه‌های خارجی مانند پورت HDMI یا در حالت غیرفعال بودن هوش تلویزیون نیز انجام می‌شود.

اطلاعات جمع‌آوری‌شده شامل عادت‌ها تماشای کاربران است که به بازاریاب‌ها اجازه می‌دهد تبلیغات هدفمند ارائه دهند. به‌رغم وجود تنظیمات حریم خصوصی در برخی دستگاه‌ها، این فناوری معمولاً به جمع‌آوری داده‌ها ادامه می‌دهد، که نگرانی‌های جدی در زمینه حریم خصوصی ایجاد کرده است.

این داده‌ها در صنایع تبلیغاتی بسیار ارزشمند هستند و تنها در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۸.۶ میلیارد دلار از این اطلاعات برای تبلیغات هزینه شده است./سهند ایرانمهر

#حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

18 Nov, 13:56


🔻پزشکیان: در موضوع اینترنت و رفع فیلترینگ به نگاه مشترک میان سران رسیده‌ایم/ نمی‌توان مسائل کشور را بدون استدلال و مستندات به مردم تحمیل کرد

🔹مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به سخنان یکی از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی مبنی بر انتظارات جامعه برای بهبود کیفیت اینترنت و رفع فیلترینگ در کشور گفت: در موضوع اینترنت و رفع فیلترینگ به نگاه مشترک میان سران رسیده‌ایم و در پی حل مشکلات این حوزه هستیم.

🔹رئیس جمهور با اشاره به اینکه نمی‌توان مسائل کشور را بدون استدلال و مستندات به مردم تحمیل کرد، گفت: رویکرد مدیریتی دولت مبتنی بر مستنداتی از بهترین روش‌ها بر اساس تجربه‌های بین‌المللی دنیا و الگوهای علمی آزموده شده است./ جماران

#حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

18 Nov, 09:30


سرپرست جدید خبرگزاری ایسنا منصوب شد

🔹حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی با صدور حکمی ابوالقاسم رئیسی مدیرکل روابط عمومی این نهاد را با حفظ سمت به عنوان سرپرست خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و عضو هیات مدیره این خبرگزاری منصوب کرد./ایسنا

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

18 Nov, 07:50


🔲⭕️غریبه آشنا، دوست دارم بیا!
مجتبی لشکربلوکی

آیا به نظرتان می رسد ما این ظرفیت، این تحمل و این بلندنظری را داریم که مدیر عامل ایران خودرو یک آلمانی باشد، مدیر عامل همراه اول یک لبنانی باشد و مدیر عامل یکی از بانک های ما یک تایوانی؟ بلافاصله خواهیم گفت ما این همه استعداد مدیریتی در کشور داریم چرا دستمان را به سوی بیگانگان دراز کنیم؟ چرا برویم زیر دست اجنبی؟ مگه ما خودمان چه چیزی کم داریم!

حالا به این واقعیت ها توجه کنید: ساندار پیچای، مدیر عامل آلفابت (گوگل)، یک هندی‌الاصل است، کارلوس گُسِن، مدیر عامل سابق رنو، اصالتاً برزیلی-لبنانی بود. مارک جوزف کارنی، رئیس اسبق بانک مرکزی کانادا بود تا اینجایش خاص نیست ولی جالب اینجاست که ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ شد رئیس بانک مرکزی انگلستان! ایلان ماسک از آفریقای جنوبی آمده، دارد در آمریکا موشک هوا می کند! جنسن هوانگ در تایوان دنیا آمده اما در آنسوی دنیا دارد جهان را به عصر هوش مصنوعی می برد! نماد ژاپن چیست؟ سونی! مدیر عاملش برای مدت های طولانی یک آمریکایی بود! دارا خسروشاهی، مدیر عامل اوبر است با ۳۷ میلیارد دلار درآمد (مقایسه کنید با فروش سالانه نفت ایران)

سال هاست که ارتباط ما با جهان به سطحی اسفناک سقوط کرده. قبول ندارید؟ به چهار سوال جواب بدهیم، بعد شما و وجدان تان!
از ۱۰۰۰ شرکت برتر جهان، کدامشان در ایران دفتر فعال دارند؟
از ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا، چند درصدشان با دانشگاه های ایران برنامه مشترک دارند؟
از ۱۰ شرکت برتر مشاوره جهان کدامشان در ایران فعالند؟
سرمایه گذاری خارجی مستقیم (FDI) و در بازار سرمایه (FPI) ما نسبت به کشورهای عربستان و ترکیه چقدر است؟

دقت کنید که اصلا منظورم این نیست که سکان شرکت ها و سازمان هایمان را به دیگران بدهیم، بلکه تاکیدم روی همکاری و تعاملات بین المللی است. سپردن مدیریت یکی از صدها روش همکاری بین المللی است.


☑️⭕️تحلیل و تجویز راهبردی:
کار کردن با خارجی ها اصلا چه فایده ای دارد؟ جدای از دسترسی به بازارهای بین المللی، جذب منابع مالی و انتقال تکنولوژی که در همه منابع اشاره می شود می خواهم روی موضوع دیگری دست بگذارم و آن تغییر عمیق درونی است. اگر با جهان کار کنیم ما دیگر آن آدم سابق نخواهیم شد:

۱) قد ما بلند می شود. فرض کنید که کسی در یک روستای ۱۰۰ نفره به دنیا می آید و همانجا زندگی می کند و می‌میرد. درکش از جهان و فرصت هایش چقدر است؟ کسی که با جهان در ارتباط است قدش بلند می شود چیزهایی را می بیند که امکان دیدن آن را قبلا نداشته

۲) می فهمیم که آدم های دیگر با دین و آیین متفاوت نیز به اندازه ما انسان هستند. به اندازه ما وجدان دارند، به اندازه ما به خانواده اهمیت می دهند، به اندازه ما برای عدالت دغدغه دارند. ما قطعا و حتما انسان تر خواهیم شد.

۳) ژن نوآوری ما تقویت می شود. دو تن از اساتید دانشگاه هاروارد و یک استاد دیگر این سوال برای شان مطرح شد که کارآفرینان نوآور با مدیران معمولی چه تفاوتی دارند؟ بررسی هایشان را در کتابی منتشر کردند به نام ژن نوآوری! آن ها متوجه شدند تفاوت در ۵ مهارت کلیدی است. یکی از آن ها شبکه سازی بود؛ ساختن ارتباطات اجتماعی و جستجوی فعالانه برای یادگیری از افراد با زمینه‌های متفاوت، تخصص‌های متنوع و دیدگاه‌های مختلف. شبکه بزرگ تر و متنوع تر یعنی ایده های با کیفیت تر، دیدگاهی وسیع تر و خلاقیت بیشتر.

۴) همزمان تواضع و اعتماد به نفس ما بیشتر می شود. وقتی در ایران زندگی می کنيم، به عنوان یک نویسنده یا کارآفرین یا مربی باشگاه فوتبال، جامعه ای که خودم را با آنان مقایسه می کنم محدود است (حدود ۱٪ جمعیت جهان). ممکن است به درستی یا نادرستی خودم را بهترین بیابم. ولی به محضی که پایم را از ایران بیرون می گذارم می بینیم که ده ها نویسنده، کارآفرین و مربی بالاتر از من هستند. دیگر امکان ندارد که مغرور شوم. ارتباط با جهان، فروتنی و تواضع می آورد. همچنین وقتی با خارجی ها کار می کنیم، می فهمیم که ما به یک اندازه باهوشیم، آن ها آدم های عجیب و غریبی نیستند. برخی از ما به خاطر شبکه محدودمان به شدت در معرض «غرور جاهلانه» و برخی دیگر در معرض ضعف اعتماد به نفس هستیم.

تا رفع تحریم ها که نمی دانیم چه زمانی است، به هر طریقی که می توانیم باید تعاملات بین المللی خود را توسعه دهیم.

می توانید مرا به غریبه پرستی، خودباختگی و «مرغ همسایه غازپنداری» متهم کنید. اما پیش از آن از خودتان بپرسید که کدام یک از استدلال های بالا اشتباه است. خلاصه کلام اینکه ما باید یاد بگیریم که با غریبه‌ها، بیگانگان، خارجی‌ها و اجنبی‌ها، کار کنیم. مدت هاست جهان، جهانی شده است و آنانکه بلد نیستند با جهان کار کنند ممکن است در نقشه های جفرافیا باقی بمانند اما در صفحات تاریخ حذف خواهند شد. با غریبه های بیشتر باید آشنا شد!

@Dr_Lashkarbolouki

حرفه؛ روابط عمومی

18 Nov, 05:50


هوش مصنوعی در وب میل یاهو

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

17 Nov, 17:29


مشکل نت مودم دفتر در زمان قطع برق حل شد
با یک مبدل ۲۰ هزار تومانی
حالا وقتی برق بره، نت رو با پاور بانک وصل می‌کنیم.
تست گرفتم اکی بود

این پست رو که می‌ذاشتم یاد اون دیالوگ معروف پاپیون افتادم که وسط دریا و روی چوب‌های شناور فریاد می‌زد: آهای ...، من هنوز زنده ام

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

17 Nov, 12:11


✈️ تلگرام اندروید و iOS به نسخه ۱۱.۴ آپدیت شد

نسخه جدید بسیاری از ویژگی های جدید را برای برنامه های کوچک معرفی می کند:

• حالت تمام صفحه برای برنامه های کوچک.
• ربات ها اکنون می توانند هدیه بدهند
• امکان افزودن میانبر ویجت به صفحه اصلی.
• امکان تنظیم وضعیت ایموجی به طور مستقیم از اپلیکیشن های کوچک.
• ابزارک‌ها می‌توانند درخواست دسترسی به داده‌های مکان کنند.
• ابزارک ها می توانند از داده های شتاب سنج، ژیروسکوپ و قطب نما استفاده کنند.
• اضافه شدن قابلیت مسدود کردن تغییرات جهت صفحه نمایش در ویجت ها.
• ابزارک ها قادر به دانلود فایل ها خواهند بود.
• اکنون می توان صفحه بارگذاری مینی برنامه را سفارشی کرد.
• یک دکمه اعلان برای پخش برنامه ریزی شده اضافه شده است تا رویدادهای مهم (اندروید) را از دست ندهید.
• برنامه های کوچک اکنون به اطلاعات اولیه در مورد پارامترهای دستگاه (پردازنده و حافظه) و همچنین به حداقل رساندن برنامه دسترسی دارند.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

17 Nov, 10:52


تقی پور، طراح «صیانت» و عضو شورای عالی فضای مجازی:

اگر پلتفرمی فیلتر می‌شود، این ممنوعیت برای همه است، البته برخی جایگاه‌ها و سمت‌ها باید در فضاهای مختلف و با زبان ملت‌های مختلف سخن بگویند، آنها نه تنها مجازند بلکه برایشان واجب است.

پ.ن. به عبارت دیگه همه دسترسی نخواهند داشت به جز برخی جایگاه ها و سمت ها که اون ها طبیعتا همه نیستند.
آدم ناخوادگاه یاد جمله همه با هم برابرند اما بعضی ها برابرترند می افته

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

17 Nov, 05:53


کاربران بلواسکای به 18 میلیون نفر رسید | مهاجرت برخی کاربران ایکس به بلواسکای

@ePRNet

حرفه؛ روابط عمومی

16 Nov, 20:03


واتس اپ هم بالاخره از قابلیت Drafts رونمایی کرده و اگر به هر دلیلی یادتون بره که پیامی رو ارسال کنید، مشابه تلگرام پیام تایپ شده با برچسب Draft ذخیره میشه، به بالای لیست چت‌ها میاد و هر وقت خواستین میتونین اون رو دوباره ارسال کنید.

این قابلیت از امروز عرضه شده و طی روزهای آینده برای تمامی کاربران عرضه خواهد شد. theverge/ تک توب

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet