سهند ایرانمهر @sahandiranmehr Channel on Telegram

سهند ایرانمهر

@sahandiranmehr


دغدغه های احدی از رعیت مملکت محروسه ایران

ارتباط با ادمین: @sahandiranmehrr

سهند ایرانمهر (Persian)

سهند ایرانمهر یک کانال تلگرامی است که به بررسی و معرفی دغدغه های احدی از رعیت مملکت محروسه ایران می‌پردازد. این کانال اطلاعات مفید و اخبار جدیدی را ارائه می‌دهد که از اهمیت بسیاری برخوردار هستند. اگر شما علاقه‌مند به دیدن دغدغه‌های اجتماعی و سیاسی ایرانیان هستید، این کانال مناسب برای شماست. ادمین این کانال با آی دی @sahandiranmehrr در دسترس است، بنابراین می‌توانید با او در ارتباط باشید و نظرات و پیشنهادات خود را با او به اشتراک بگذارید. پس از عضویت در این کانال، شما به جمعیتی پر از اطلاعات جذاب و مفید خواهید پیوست که به شما کمک می‌کند تا از وضعیت کنونی کشورتان باخبر شوید. پس از عضویت در کانال سهند ایرانمهر، دیگر اخبار و دغدغه‌های ایرانی را از دست نخواهید داد.

سهند ایرانمهر

20 Nov, 19:49


مینو رام
«فردا سراغ من بیا»
#نوای_واپسین_شب
@sahandiranmehr

سهند ایرانمهر

20 Nov, 19:47


#مکاشفه‌های_زیرزمینی
#متن_شب
@sahandiranmehr

سهند ایرانمهر

20 Nov, 19:45


چین
ثبت لحظه حیرت‌انگیزی که یک روبوت مابقی روبوت‌های ساخت شرکت‌های رقیب را فریب می‌دهد و قانع‌شان می‌کند که کارشان را‌ ول کنند و آنها را به خانه( جای خود) می‌برد.
@sahandiranmehr

سهند ایرانمهر

20 Nov, 11:37


✔️ایرانیان بسیار صبورند، اما...
دکتر ادوارد پولاک ۲۰۶ ساله شد!

آن‌چه از سال‌ها زندگی در میان ایرانیان آموخت این بود: «ایرانی می‌تواند مدت‌ها خشم خود را مخفی نگاهدارد تا لحظه مناسب برای تصفیه حساب فرا رسد…
وی مدت‌های مدید فشارها را تحمل می‌کند ولی سرانجام با ضربه‌ای سهمگین طعم انتقام را به صاحب مقام می‌چشاند» پزشکی و مردم‌شناسی در وین خوانده بود که به دعوت امیرکبیر درسال ۱۸۵۱ با شش استاد دیگر برای تدریس در دارالفنون که هنوز تکمیل نشده بود، به ایران آمد. یاکوب ادوارد پولاک پایه‌گذار طب نوین در ایران، بعدها در “سفرنامه” خود نوشت ریشه اغلب مشکلات اجتماعی ایرانیان در یک چیز است: استبداد!
@sahandiranmehr

متن کامل را در این لینک بخوانید:

https://tinyurl.com/32s3hjvn

سهند ایرانمهر

20 Nov, 10:35


امروز آخرین روز ثبت‌نام است و‌فردا میزبان شما در اولین جلسه دوره خواهم بود.

لینک ارسال پیام برای ثبت‌نام از طریق واتس‌آپ( شماره تلفن تماس هم در پوستر درج شده است):
https://wa.me/+989012492818

سهند ایرانمهر

19 Nov, 14:37


کلمات مثل آدمیان‌اند...

«مکاشفه‌های زیرزمینی» دومین کتاب سهند ایرانمهر است. این کتاب به تازگی توسط نشر وزن دنیا منتشر شده است. «مکاشفه‌های زیرزمینی» شامل ۴۵ جُستار است  و نویسنده با استفاده از نمادهای روزمره و استعاره‌های تاریخی و فرهنگی به تحلیل مفاهیمی چون عشق، تنهایی، مرگ، هویت و معنای زندگی می‌پردازد.
آنچه می‌شنوید، خوانش بخش‌هایی از جستار «آثازاگرافوبیا» با صدای سهند ایرانمهر است.

برای تهیه‌ی این اثر
با کد تخفیف vdonya150 از این لینک کتاب را با ۲۰ درصد تخفیف تهیه کنید
https://podro.shop/vaznedonya

@vaznedonyabooks
@sahandiranmehr

سهند ایرانمهر

18 Nov, 19:53


🔸مرحوم احسان یارشاطر، بنیان‌گذار و نخستین سردبیر دانشنامه ایرانیکا، یکی از برجسته‌ترین ایران‌شناسان قرن بیستم بود. او در سال ۱۹۷۳ این پروژه را با هدف ارائه دانش جامع درباره تاریخ، فرهنگ، زبان، و هنر ایران و مناطق مرتبط آغاز کرد. دانشنامه ایرانیکا که به زبان انگلیسی منتشر می‌شود، بزرگ‌ترین مرجع ایران‌شناسی در سطح جهانی است. یارشاطر تا سال ۲۰۱۸، اندکی پیش از درگذشتش در سن ۹۸ سالگی، سردبیری این دانشنامه را بر عهده داشت و همچنین بنیاد دانشنامه ایرانیکا را تأسیس کرد تا از طریق موقوفات و تحقیقات بیشتر، پروژه ادامه یابد.

تورج دریایی، ایران‌شناس برجسته و استاد تاریخ و فرهنگ ایران در دانشگاه کالیفرنیا ارواین، اخیراً به‌عنوان سردبیر جدید دانشنامه ایرانیکا انتخاب شد. دریایی با تأکید بر اهمیت این دانشنامه به‌عنوان «شناسنامه ایرانیان»، اظهار داشته است که قصد دارد این پروژه را با تمرکز بر محتوای علمی و گسترش آن به پیش ببرد. او قدرشناسانه گفته است که فعالیت‌های علمی و کرسی ایران‌شناسی‌اش تا حد زیادی مدیون حمایت‌های یارشاطر بوده است.

تورج دریایی به‌واسطه تحقیقاتش درباره تاریخ ساسانی و ایران باستان شناخته شده است. آثار او مانند کتاب «ایران ساسانی» تأثیر عمده‌ای در ایران‌شناسی داشته و به‌عنوان منابع معتبر در این زمینه مطرح شده‌اند.

✍️سهند ایرانمهر
ویدیو از:
Iranian Studies Iniversity of Tehran
@sahandiranmehr

سهند ایرانمهر

18 Nov, 19:35


خلاصه گزارش:
تحقیقات مشترک توسط پژوهشگران کالج لندن، مادرید و دانشگاه کالیفرنیا نشان داده است که تلویزیون‌های هوشمند، به‌ویژه تولیدات سامسونگ و ال‌جی، از فناوری شناسایی خودکار محتوا (ACR)برای جمع‌آوری داده‌های کاربران استفاده می‌کنند. این فناوری اسکرین‌شات‌های مکرر از محتوای در حال نمایش روی تلویزیون می‌گیرد و آن‌ها را با یک پایگاه داده عظیم از رسانه‌ها و تبلیغات مقایسه می‌کند. این فرآیند حتی هنگام استفاده از دستگاه‌های خارجی مانند پورت HDMI یا در حالت غیرفعال بودن هوش تلویزیون نیز انجام می‌شود.

اطلاعات جمع‌آوری‌شده شامل عادت‌ها تماشای کاربران است که به بازاریاب‌ها اجازه می‌دهد تبلیغات هدفمند ارائه دهند. به‌رغم وجود تنظیمات حریم خصوصی در برخی دستگاه‌ها، این فناوری معمولاً به جمع‌آوری داده‌ها ادامه می‌دهد، که نگرانی‌های جدی در زمینه حریم خصوصی ایجاد کرده است. این داده‌ها در صنایع تبلیغاتی بسیار ارزشمند هستند و تنها در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۸.۶ میلیارد دلار از این اطلاعات برای تبلیغات هزینه شده است.
@sahandiranmehr

سهند ایرانمهر

18 Nov, 18:52


✔️تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز

✍️سهند ایرانمهر

در نگاه اول شاهد یک صحنه رمانتیک و پر از احساسیم. دخترکی که از موفقیتی که خودش بدست نیاورده، لذتی نمی‌برد و ترجیح می‌دهد واقعا و برای کاری که حاصل تلاش و هنر خود اوست تشویق شود اما این صحنه دقیقا ترجمان مفهوم «آزادی و‌ مسئولیت فردی» است که سارتر معتقد بود.

او می‌گفت این خود انسان‌ها هستند که باید انتخاب کنند و زندگی‌شان را شکل دهند. در اینجا هم کودک نشان می‌دهد که نمی‌خواهد محصول شرایط خارجی (مانند کمک مربی) باشد و با انتخاب آگاهانه تلاش می‌کند که مستقل عمل کند: تلاش برای تعریف خود از طریق اعمال مستقل خود.

کانت تعبیر Moral Autonomy را بکار می‌برد.خواستی که نشان از احترام به خود دارد و عملی مبتنی بر اصول و توانایی درونی و نه متکی به عوامل بیرونی. این خودبسندگی برای غلبه بر چالش متاع گرانقیمتی است که به سادگی بدست نمی‌آید زیرا برای بدست‌آوردنش انسان باید
دشواری رنجِ چالش‌ها و اضطراب‌ها را تاب بیاورد و به راه‌حلی که خودش پیدا می‌کند، روی آورد و البته که پیش از آن نیاز دارد که به توانایی خویش برای پیدا کردن راه‌حل و سپس انجام موفقیت‌آمیز آن «باور» داشته باشد.

آلبرت بندورا روانشناس آمریکایی اصطلاح قابل توجهی را خلق کرده است: «خودکارآمدی» Self-Efficacy این همان باوری است که اگر شکوفه بزند یعنی «می‌توانم».

رنج‌های ما گاهی از این‌ نتوانستن است. گریه این کودک هم بابت همین نتوانستن است، فرق او‌ با خیلی از ما اینجاست که نتوانستن‌های ما گاهی بلافاصله به سراغ ذبح «باور»مان می‌رود و آن را به ناممکن مبدل می‌سازد در بعضی دیگر اما این نتوانستن یعنی ضرورت تقویت حس خودکارآمدی، این همان کاری است که کودکِ این فیلم انجام می‌دهد، با اتکا به نتایج مثبت تقلایی که در درونش رخ داده و‌ نه به اتکای دستی از خارج.  
@sahandiranmehr

سهند ایرانمهر

18 Nov, 18:01


خرید آنلاین کتاب
#مکاشفه‌های_زیرزمینی

https://podro.shop/vaznedonya/UxDk9wb3?index=0

سهند ایرانمهر

18 Nov, 17:58


«مکاشفه‌های زیرزمینی» برای آشنازدایی از زندگی روزمره است.

www.irna.ir/xjS5kf

سهند ایرانمهر

17 Nov, 15:06


بدون شرح
@sahandiranmehr

سهند ایرانمهر

17 Nov, 10:40


🔸نظر به حُسن‌توجه شما عزیزان علیرغم تکمیل ظرفیت ۶۰ نفری کلاس بنا به خواست مخاطبین ثبت‌نام تا سی‌ام آبان‌ماه تمدید شد.

لینک برای ارسال پیام و کسب اطلاعات بیشتر

https://wa.me/+989012492818

سهند ایرانمهر

17 Nov, 08:22


🔸ایلان ماسک با استفاده از فناوری موشک «استارشیپ» که توسط شرکت اسپیس‌ایکس توسعه یافته است، طرحی برای سفر بین قاره‌ای در کمتر از یک ساعت ارائه کرده است. این سیستم از فناوری پرتاب موشکی بهره می‌برد که به مسافران اجازه می‌دهد با سرعتی حدود ۲۷ هزاز کیلومتر در ساعت به مقصد خود برسند. به‌عنوان مثال، سفر از نیویورک به شانگهای در حدود ۴۰ دقیقه و از لندن به نیویورک در ۲۹ دقیقه انجام‌پذیر خواهد بود.

این پروازها از پلتفرم‌هایی در دریا انجام می‌شوند، جایی که موشک‌ها به‌صورت عمودی پرتاب و فرود می‌آیند. سفرها تجربه‌ای مشابه شبیه‌سازهای گرانش و شهربازی دارند، زیرا مسافران باید در طول سفر کاملاً بسته و محکم بمانند. ماسک اشاره کرده که این فناوری می‌تواند تحولی عظیم در حمل‌ونقل جهانی ایجاد کند و ارتباطات بین شهرهای دور را به‌شدت تسهیل کند.

گردآوری:سهند ایرانمهر
منبع:
https://www.ladbible.com
#علم_فنآوری
@sahandiranmehr