طبق تحقیقات در دنیا، افراد ۶۰ درصد زمانی که در محل کار حضور دارند به اینترنت گردی و ارتباطات الکترونیکی مشغولاند و در ۳۰ درصد باقی مانده نیز ایمیل خود را چک میکنند و پاسخ میدهند. شاید ۱۰ درصد کار عمیق اتفاق بیفتد... یعنی کار عمیق که ارزش افزوده داشته باشد انجام نمیدهند.
کار عمیق و غیر سطحی: فعالیتهای حرفهای که در حالت تمرکز کامل انجام میشود، طوری که هیچ سهلانگاری و حواسپرتی در آن نباشد و توانایی شناختی را نیز تا حد ممکن ارتقا دهد.
چنین فعالیتهایی علاوه بر ورزش آفرینی، باعث ارتقای مهارتهای شما میشوند، در عین حال که بسیار ارزشمندند.
کار کم عمق و سطحی، نقطهٔ مقابل کار عمیق است که در عصر ابزارهای شبکهای کاری متداول محسوب میشود.
افراد بر خلاف پرداختن به کار عمیق، مرتبا کارهای کم عمق و سطحی انجام میدهند و از ابزار شبکههای اجتماعی و پیام و ایمیل استفاده میکنند.
در واقع ایشان حکم روترهای شبکه انسانی را دارند که دچار وقفههای زیاد میشوند و دلیل آن هم چیزی جز حواسپرتی نیست.
باید بدانید: روترها، دستگاههایی هستند که وظیفه دارند دادهها را در بین شبکههای مختلف مسیریابی کنند و سپس آنها را انتقال دهند...
نیکلاس کار، روزنامهنگار معروف آمریکایی در نوشتهای اعتراف میکند که تحت تأثیر اینترنت، تمرکز و ژرفاندیشی خود را از دست داده است. این باعث شد کتابی بنویسد با عنوان: «کمعمقها».
جالب است بدانید که او برای اینکه روی نوشتن این کتاب تمرکز کند تا اثری ارزشمند خلق کند، ارتباطش با دیگران را قطع کرد و تا مدتها در اتاق کوچکی به نوشتن پرداخت...
این واقعیتی انکارناپذیر است که زمانی که ما از ابزارهای شبکهای استفاده میکنیم، تمرکز ما از بین میرود و کار عمیق به سمت کار کم عمق سوق پیدا میکند...
--------------
💡میدانم سوالتان این است که راهکار چیست؟ در واقع فعلا ما نیاز داریم حسابی ذهنمان درگیر شود. راهکارها در دوره کار عمیق که به زودی ثبتنام آن آغاز میشود ارائه خواهد شد.
#دوره_کار_عمیق
#مقدمات
✅ کانال آموزش برنامهریزی استراتژیک و مدیریت زمان
@manebabarname