بر پا @ali_mahdiyan Channel on Telegram

بر پا

@ali_mahdiyan


یادداشتهای علی مهدیان طلبه عصر انقلاب



قل انما اعظکم بواحده ان تقوموا لله مثنی و فرادی


ارتباط با مدیر کانال. @barpa_admin

بر پا (Persian)

با خوش آمدید به کانال "بر پا" که توسط کاربر علی مهدیان با نام کاربری ali_mahdiyan اداره می‌شود. این کانال یک فضای معنوی برای یادداشتها و افکار علی مهدیان، یک طلبه در عصر انقلاب، است. او از آیات قرآنی و احادیث پیامبر اسلام بهره می‌برد تا تجربیات و نظرات خود را با دنیای مجازی به اشتراک بگذارد. در این کانال می‌توانید مطالبی متنوع از فلسفه تا اخلاق و اعتقادات دینی را مشاهده کنید. اگر به دنبال یادگیری و تبادل افکار در زمینه‌های مختلف معنوی هستید، به کانال "بر پا" بپیوندید. جهت ارتباط مستقیم با مدیر کانال می‌توانید از آیدی @barpa_admin استفاده کنید.

بر پا

20 Feb, 12:55


❤️یکی از لذتهای طلبگی من در این شهر قم دیدن چهره‌های نورانی و خواستنی مجاهدین صبور انقلاب است.

❤️این پیر مرد نورانی را میبینید؟ حاج آقای باقرزاده.
پایش را تقدیم انقلاب کرده بود در جنگ. چفیه ای همیشه بر دوش. هر جا، در هر مسجدی، در هر جمعی، تبیین میکرد، پشت سر آقا بود.
مسخره اش میکردند، حرمتش را میشکستند، بی محلی اش میکردند، برایش فرقی نمیکرد. پای کار بود.

❤️دوستش میگفت یک روز صبح خیلی زود در خیابان صفاییه قم از دور دیدم دور بیت رهبری در قم میگردد، آجرهای بیت را یکی یکی میبوسد. خیابان خلوت بود، در بیت بسته بود، من را هم نمیدید....

❤️این چه سلوکی است، چه معنویتی است، چه زی طلبگی است، ما شنیدیم ستون خیمه ایران را که ولایت است او ایمان داشت. ایمان داشت ایران حرم است که بماند همه حرمها میمانند و ستون این حرم ولایت است.

❤️حالا شنیدم پر کشید،
آه که جایش خالی میشود در این شهر قم ، در این حوزه علمیه، در بین این طلاب.
برخی ثلمه هایی که به راحتی قابل جبران نیست، به شهرمان وارد میشود ولی لزوما من و شما نمیفهمیم.
خدا با ارباب بی کفنش و جانباز کربلا محشورش کند.

@ali_mahdiyan

بر پا

19 Feb, 14:39


پزشکیان خوب است

🔹من هم تلخی افزایش قیمتها و دلهره اثرات نرخ ارز و طلا را حس میکنم. اما معتقدم نمیشود چشم بر اتفاقاتی بست که در حال رخ دادن است. اتفاقاتی قیمتی، بسیار قیمتی، اتفاقاتی که توجه به ثمرات و نتایجش آرامش بخش و حال خوب کن است.

🔹فرض کنید در خانه ای زندگی میکند که فقر و تنگدستی اهل خانواده یکی از مشکلات است، دعوا و اختلاف بین برادران و فرار برخی خواهران از منزل و دلدادگی برخی از اهل خانه به دشمنان بیرون خانه و هزار گیر و گرفت دیگر در خانه هست که استرس و دردش کمتر از فقر نیست بلکه بسیار بیشتر است.

🔹پزشکیان در زمانی رییس جمهور شد که حدود بیست درصد رای دهندگان که به جز دو سه بار اخیر، همیشه هنگام رای دادن پایه بودند، هنوز هم با صندوقها قهر بودند. بین آن پنجاه درصد هم یک دو قطبی بلکه سه قطبی شکل گرفته بود. این چند قطبی به نظرتان، چه کار میکرد با کشور؟ قفل شدن تصمیم گیری برای حل مشکلات، یک ثمره اش بود، تضعیف قدرت مردمی ثمره دیگرش، احساس یاس و ناامیدی که پروژه اصلی دشمن است نیز ثمره بعدی. نگویید این وضع در زمان شهید رییسی نبود. چرا بود . همان موقع ببینید نهیبهای رهبری را. همان موقع ببینید نقدهای این و آن به شهید رییسی مظلوم را. کشور مشکل دارد، راه حل اصلی آن حضور مردم است. یاس و ناامیدی و اختلاف و بی اعتمادی مردم مانع اصلی این حل مشکلات.
پزشکیان اما

🔹پزشکیان اما خوب است. او اولین اصلاح طلبی است که وقتی پشت سیاستهای رهبری قد علم میکند احساس دو دوزه بازی و خالی بندی نمیکنید. دقت کنید او یکی از مهمترین شعارهایش این بود که رشد هشت درصدی را با احیای رابطه با غرب درست میکنم. این حرف اصلی اش این روزها به روشنی هوا شد. او عاقلانه اما همین جا پشت رهبری و کنار عزت این مردم ایستاد.

🔹پزشکیان صادقانه میخواهد با همه کار کند. برای همین، همه فرماندهان و مدیران مختلف کشور با او کار میکنند و راحتند. همه گویا احساس میکنند میشود منسجم بود و با هم مشکل مردم را حل کرد. ضعف هست اشکال هست، اما این هم آوردن زخم اختلاف که از دوران رییسی شهید شروع شده بود و مخالفینی در جریانهای مختلف داشت، امر ارزشمندی است. ارزش آن وقتی معلوم میشود که مثل رهبر معتقد باشید کار به دست مردم حل میشود.

🔹پزشکیان صادقانه مردمی است. مثل مردم است. این در تحمل دردها موثر است. احساس اینکه مسوول و مدیر مثل ما است اثرات عجیبی در پذیرش تصمیمات حاکمان و همراهی با رنجهای ناشی از ضعفهای آنها دارد. پزشکیان سلیقه ای از مردم که خیال میکرد باید بیرون از نظام باشد را در داخل نظام احیا میکند. این مهم است. او خیلی از دغدغه های آنها را پیگیری میکند که برای امثال من بی ارزش و سرکاری است ولی برای آنها مهم است. پیگیری آن دغدغه ها اما بدون خروج از نظام. بله نقد به او زیاد است بله همه اینها کفایت نمیکند. هزار اشکال درباره انتصاب این و آن و فلان موضع گیری ها از او داریم و دارم. ولی رفقا بیایید یک بار تا اینجا را درست و با توجه به همه جوانب، جمع بندی کنیم. در مجموع در این مدت کنشهای سیاسی اجتماعی پزشکیان را چطور ارزیابی میکنید؟ من میگویم پزشکیان خوب است.
خدا کند مسیر مردمی و انقلابی و ولایی در کارش پر رنگ تر هم شود. هم مشکلات کشور اینگونه راحت تر حل میشود چون زمینه برای حضور مردم که حلال مشکلاتند فراهمتر میشود. هم اینکه جماعت زیادی از مردم به این واسطه نجات پیدا میکنند. راه نقد او بسته نیست. نقدهای سخت و تلخ، اما معتقدم فعلا آورده های قیمتی و مهمی را به این کشور ارزانی کرده که دستمریزاد دارد.

@ali_mahdiyan

بر پا

18 Feb, 16:38


همه باید بترسیم

🌷قاتل دانشجوی مظلوم میگوید در طول دو سه ماه، بیش از سی مورد دزدی به این سبک انجام دادیم. اما این مورد منجر شد به قتل، آنهم قتل ظالمانه جوانی که خانواده محرومش امیدها به او بسته بودند. از این هم جان گدازتر آنکه این رفتار باعث شد همه اراذل عالم از رجوی و غربگراهای سیاه داخلی و که و که با این کیف قاپها دست بدهند و سنگ بزنند به نظام مقدسمان.
یک بار دوباره و از بالا ماجرا را مرور کنید:

🌷یک دزدی عادی و کیف قاپی عادی، تبدیل میشود به یک جنایت در این ابعاد و با این عمق. چرا؟
سی بار انجام شده فقط در طول سه ماه، تازه خدا میداند قبلش چند بار دیگر بوده. تکرار پشت تکرار... ناگهان عمق بر میدارد و ابعاد جدید میابد در اثر گذاریش.

🌷ضربه های کوچک خطا را وقتی تکرار میشود، دست کم نگیریم. مثلا
آنها که میشنوند سخن رهبری درباره اینکه سکوت نکنید،
با همه توانتان پای کار بیایید،
دعوا و اختلاف راه نیندازید
این هویت مستقلی که در عالم سیاه امروز ساخته ایم را بشناسید و به چشم آوردیدش.
وقت به رخ کشیدن دارایی ها در عین فشار ناشی از نقصها است.
وقت مقابله با دو قطبی و یاس و خودتحقیری از راه بیان و خلق محتوا است.
اینها همه را میشنوند و سوت زنان عبور میکنند. اینها باید بترسند.
خدایا نکند خبطهای ما ناگهان کاری کند با خودمان و اماممان که نمیخواستیم.
نکند بشوم مثل آخوندهایی که تازگی اسنادش درآمد که میلیاردها پول، استکبار خرجشان کرد که نظام و انقلاب را بزنند. نکند بشوم مثل اکبرنژاد و نصیری و ...

🌷من هم بترسم، شما هم بترس. خطاهای ما در هر سطحی وقتی تکرار میشود، ناگهان رخنه میکنند به سطحی عمیقتر با ابعادی فراگیرتر. همانطور که البته افعال خیر ما هم چنین هستند. نگاه کنید به زندگی شهدا، عموما قبل از نقاط عطف زندگیشان که زیر و رویشان کرده اهل کار خیر بوده اند. من این جمله پرتکرار در قرآن را که "و کذلک نجزی المحسنین" ، اینگونه میفهمم.
در روایت است که
"وقتی اراده کار خیرى نمودى، تأخیرش مینداز؛ زیرا خداى عزّ و جلّ گاهى به بنده‌اش توجه می‌کند که او مشغول طاعتى است و می‌فرماید: به عزّت و جلالم سوگند که تو را پس از این هرگز عذاب نکنم و وقتی اراده گناهى کردى انجام مده؛ زیرا گاهى خدا بنده‌ای را می‌بیند که معصیتى انجام می‌دهد و می‌فرماید: به عزّت و جلالم که تو را بعد از این دیگر نخواهم آمرزید"
(کافی،ج۲،ص۱۴۳)

🌷انتهای ماه شعبان است خدایا نکند با گناههای عادتی‌مان، گناههای عادی‌شده‌مان، گناههای کوچک‌گرفته‌مان، خود را بیچاره کنیم و ضرباتی به اماممان بزنیم که قصد نکرده بودیم. ببخش ما را . کمک کن جبران کنیم.
همین.

@ali_mahdiyan

بر پا

16 Feb, 09:14


قصه نقد تخریبگرانه معلی و سرودهای مذهبی را به صورت موردی نگاه نکنید. این جنس خود تخریبی ناشی از فرهنگی است که برای تثبیت شدنش در جان ما، برنامه ها ریخته شده.

اولا جامعه انقلابی، یک جامعه کمال گرا و منتقد دائمی وضع موجود است.
کافی است این حال درست جامعه را تبدیل کنید به یک بیماری، یعنی چه؟ یعنی نقد را پررنگ کنید و تبدیل کنید به یاس ، به تخریب، به بی اعتمادی نسبت به هم، به دو قطبی و اختلاف. به این ترتیب جلوی حرکت او را میگیرید.
اگر احساس آرمانجویی ناشی از انقلابی بودن با عقلانیت و اخلاق کنترل نشود، جلوی اصلاح را میگیرد و باعث ایستایی و یا انحراف میشود.

ثانیا با توجه به نکته بالا ببینید که بارها در روش مطالبه گری گفته ایم، نگاهتان را وسیع کنید همه را ببینید، خودم و جمعم و رفقایم و جریانم و این نگاه های تنزیهی قوطی کبریتی حتما دینی نیست.

ثالثا بارها گفته ایم دشمن را ببینید بدون توجه به طرح دشمن کلا حرف نزنید چون حرف درست هم بزنید چه بسا کمک به او باشد. تقابل با دشمن را حاکم کنید بر هر رفتاری

رابعا بدون توجه به داشته ها، قوتها، فرصتها و نگاه شکر مدار، این قدرت مطالبه گریتان به اصلاح منجر نمیشود.

خامسا هر وقت خواستید نقد کنید به راه کار هم فکر کنید، ببینید دغدغه های طرف مقابل را فهمیده اید؟ برای جمع آن با دغدغه خودتان راه کاری دارید؟ ایستادن در موقف ایده پردازی و ارائه راهکار نقد شما را منصفانه میکند.

خلاصه، آن فضای نقد غیرمنصفانه مسوولین و مدیران، قدم به قدم جلو میآید و در نهایت همه را از خاصیت میاندازد.

@ali_mahdiyan

بر پا

16 Feb, 08:23


متن زیر را درباره این فیلم نوشته ام
اول سخنان سیدکاظم روحبخش عزیز را بشنوید

@ali_mahdiyan

بر پا

10 Feb, 12:53


اولین و اساسی ترین دعا که فاتح و بازکننده مسیر کاملا متفاوتی برای بشریت است، چیست و چگونه استجابتش به تماشا کشیده شد؟

مدرسه علمیه امام رضا ع
(مدرسه علمیه مخصوص طلاب حافظ قرآن)

صبح روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

@ali_mahdiyan

بر پا

09 Feb, 08:12


درباره موضع قالیباف و پزشکیان

🔺بعد از سخنان رهبری درباره مذاکره با آمریکا آقای پزشکیان و آقای قالیباف موضع گرفتند. درباره اصل و محتوا و لوازم مواضع ایشان نکاتی به نظر میرسد.

🔺هر دو بزرگوار موضعشان دلالت بر تبعیت خالصانه از رهبری داشت. این را باید قدر دانست. زیر سایه این هماهنگی و تبعیت است که وفاق حقیقی شکل میگیرد. اما

🔺نکته مهمی را باید با آقای پزشکیان گفت و آن اینکه بعد از موضع رهبری قیمت طلا و ارز تغییر روشنی کرد. تاثیر روانی این موضع گیریها در قیمتها را همه میفهمند اما از دولت انتظار میرود جایی که این تغییر قیمتها به ضرر پذیرفتن آن تصمیم مهم سیاسی است، مراقبت از این تغییر قیمتها چند برابر شود. من شخصا دلیل روشن و کافی برای اینکه دست جریان غربگرا در افزایش قیمتها در کار است در دستم نیست. اما اینقدر میفهمم که تلاش دولت جایی که تصمیم حاکمیتی به این اهمیت گرفته میشود باید برای تثبیت قیمتها در این مقطع چند برابر شود. صرف همراهی زبانی و خواندن اشعار اقبال لاهوری در این مقطع کافی نیست. دولت باید همراهی خالصانه اش را در عمل نشان دهد. کمترین و اولین گام جلوگیری از تغییر ناشی از جو روانی است. تا ماجرای قیمت ارز تبدیل به اهرم فشاری در دست غربگرا ها نشود.

🔺اما نکاتی با برادر بزرگوارم آقای قالیباف:
بین استدلال شما برای عدم مذاکره با آمریکا و استدلال رهبری تفاوت های آشکاری وجود دارد.
🔹رهبری نکته اصلی استدلال را روی ذات تجربه شده آمریکا میبرد. لازمه این استدلال آن است که بالکل مذاکره با آمریکا ممنوع است همانطور که بود. اما شما استدلال را روی درخواست آمریکا برای خلع سلاح ایران میبرید. این حرف غلط نیست اما لازمه اش آن است که هر وقت آمریکا برگردد به موضوع هسته ای فقط، مذاکره بلامانع است.

🔹رهبری درباره آمریکا سخن میگوید و اتفاقا تصریح میکند که ترامپ و اوباما در عهد شکنی فرقی ندارند. شما نکته تاکید را روی شخص ترامپ میبرید نه حتی جمهوری خواهان چرا که او قاتل سردار سلیمانی است. اساسا قاتل سلیمانی بودن در این مساله اینقدر مقوله کلیدی نیست که ذات خبیث آمریکا نقش دارد. معنای جمله شما این است که اگر کس دیگری بود حالا در این باره فکر میکنیم.

🔺این نقدها را به آقای قالیباف عزیز و پزشکیان بزرگوار از آن جهت انجام دادم که متوجه باشند نقش جدی در بسط گفتمان مقاومت در این مقطع زمانی دارند و اگر دقت در فهم و اجرای اندیشه رهبری نداشته باشند چه بسا ناخواسته باعث تضعیف آن شوند. از خدای منان توفیقات بیشتر این دو بزرگوار را خواستارم.

@ali_mahdiyan

بر پا

08 Feb, 19:37


#تیزر
🔰بیانات آقایان دکتر وحیدجلیلی، وحیدیامین‌پور و محمدحسین‌ساعی در مراسم رونمایی از کتاب #طرح_کلی_اندیشه_مقاومت

🖋به قلم حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌مهدیان
🥇کتاب برگزیده رویداد "کتاب سال حوزه"

🎥برای تماشای نسخه کامل مراسم رونمایی اینجا کلیک کنید
https://www.aparat.com/v/f37v3a6

♨️📲برای تهیه کتاب با تخفیف ۳۰٪ اینجا کلیک کنید
https://shop.khanetolab.ir/product/طرح-کلی-اندیشه-مقاومت/

💫 به "خانه طلاب جوان" بپیوندید:
🌐 @khanetolab

بر پا

07 Feb, 09:20


دل آدم میسوزد حقیقتا. نتانیاهو گفت ایران ضعیف شده، سطح فشار را بیشتر کنیم، ترامپ گفت ایران قوی است باید احتیاط کرد. شما باشید پیام ضعف میفرستید یا پیام قدرت؟
احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی توضیح میدهد که مذاکره با مقاومت میسازد؟ جمله درستی است یا نه؟ مگر کلاس درس است؟ این آقا مسوول مهمترین رکن تصمیم گیری کشور است. برداشت دشمن از این جمله چیست؟
لاریجانی میگوید عجله نکنید ، هنوز طرف، مذاکره را مطرح نکرده. معنای این جمله مهم نیست، پیام و دلالت کنشی آن مهم است. ظریف میرود در داووس آن "نمایشگاه انفعال" را بر پا میکند، اینجا جانشین معاون سیاسی سپاه میگوید حرفهایش خیلی هم ناجور نبود؟ رییس جمهور هم که هر از چندگاهی یک پالس مذاکره میکنیم میفرستد بعد میگوید من حرف زدن بلد نیستم. مجیدانصاری میآید تلویزیون محتوای سخنش این است که مجسمه طلا از هیکل ظریف و خاتمی و لابد روحانی و عبدالعلی زاده و زنگنه باید بسازیم. اینها قهرمانان انفعال مقابل دشمنند. باید الگو باشند.
برای من آدمها مهم نیستند، جمله ها حتی مهم نیست. راهبرد کشور مهم است؟ دلم میسوزد، بخش موثری از بدنه مدیریتی کشور به دنیا و آمریکا، پیام گفتگو و مذاکره و انفعال میفرستد. با چه منطقی؟ چرا؟ چون میترسیم حمله کند؟ نمیفهمیم وقتی حمله میکند که پیام ضعف بدهیم؟ نمیفهمیم فشار را وقتی بیشتر میکند که پیام تاثیر فشار بفرستیم؟ تجربه نکردید و نکردیم دهه نود را؟ آخرش چوب را نخوردیم و هم پیاز؟ تا کی این بازی را ادامه میدهید؟ آخه ترامپ؟ بعد از جنایات غزه؟ حالا باید رهبر صریح میگفت تا بشنوید؟ پشت بلندگو میگفت تا بفهمید؟ او باید از خودش خرج کند که سکوت کنید؟ این رفتارتان منطقی نیست. شرافتمندانه نیست. بزرگواران بازی در نیاورید. مردم فرق وفاق از جنس گاوبندی را با وحدت ایمانی ولایی میفهمند؟ اگر حتی فقط فکر خودتان هم هستید، منفور شدن روحانی مفلوک را ببینید در کشور، لااقل نگران خودتان باشید. درد انفعال هم اقتصاد را خراب میکند، هم سیاست را، هم فرهنگ. آن از فضای مجازی ، آن از قصه حجاب، این از رشد هشت درصدی و نسخه های تخیلی فانتزی آقایان به بهانه اش. خدا میداند اما درد اصلی هیچ یک از اینها نیست، درد اصلی، درد ترس و انفعال من و شما است. به چه زبانی بگوید رهبری که روی "باذن الله" قرآن تمرکز کنید، فکر کنید، مومن شوید. کلید مشکلات کشورتان در دست آمریکا نیست. هم دینتان میگوید، هم امامتان میگوید، هم تجربه تان، هم همه وقایع و اتفاقات پیرامونتان، خوب بشنوید دیگر.
والله درد فقر و غصه های پابرهنگانمان کمتر از درد ذلتی است که از حنجره این مسوول و آن مدیر مخابره میشود.

@ali_mahdiyan

بر پا

05 Feb, 06:16


بسم الله الرحمن الرحیم


روز گذشته توفیق پیدا کردم تا به تماشای فیلم سینمایی « موسی کلیم الله ع » بنشینم.

در این باره گفتنی هایی دارم پیشکش هر کسی که خدا مقدر کرده نوشته من را بخواند

۱ـ در ذهن بنده رسانه و ظهور حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه ارتباط ناگسستنی دارند.
بنده هر پیشرفت رسانه ای را گامی به سمت ظهور می بینم.

رسانه جهان را کوچک می کند ، در جهان کوچک حق و باطل از دسترس هم خارج نمی شوند و در جایی که حق و باطل ناگزیر از رویایی هستند حق پیروز خواهد شد.

پیشرفت رسانه ای و تکنولوژی فوق العاده و به روزی که به دست جوانان ایرانی در فیلم موسی کلیم الله ع اتفاق افتاده قسمت بشارت بخش سینمای ایران است برای رساتر شدن زبان خوبان در بیان حقایق عالم

برای این امر شاکر خدا هستم.


۲ـ همیشه اولین ها مهم هستند

خدا اولین ها را یا آنقدر دوست دارد که می خواهد باب خیری به دست آنها باز شود یا آنقدر از حق چشم پوشیده اند که خدا تصمیم گرفته است شری به دست آنها پایه گذاری گردد.


به گمانم سازندگان فیلم « موسی کلیم الله ع » هر کدامشان به دلیلی به چشم خدا آمده اند که اولین افرادی هستند در سینمای ایران که باب چنین تصویرپردازی های باشکوهی به دست آنها باز شده است.

برای این امر شاکر خدا باشند و متواضع

خدا می داند تا آخرین نام تیتراژ پایانی فیلم نشستم و نام آنها را خواندم و به همه آنها غبطه خوردم و برایشان دعا کردم.


۳ـ در طول مسیری که برای تماشای فیلم می رفتم نگران بودم که تکنولوژی استفاده شده در فیلم ، قدرت فیلم سازی و قصه پردازی برادر عزیزم جناب آقای ابراهیم حاتمی کیا بر فیلم حاکم شود.

دل نگران بودم آیا حاتمی کیا در خدمت موسی ع خواهد بود یا موسی عنوانی خواهد بود برای قدرت نمایی تکنولوژی فیلم و قدرت فیلم سازی کارگردان آن

حقیقتا همه چیز در خدمت حضرت موسی ع بود و نام موسی برازنده آن است.

همه قدرت فیلم سازی کارگردان و تکنیک ها خادم قصه موسی ع بودند حتی آن نوزادی که خدا برایش نوشته بود نقش موسی ع را تجسم ببخشد مهری در دل انسان زنده می کند و قلب را به سمت خود می کشد مانند حالتی که در روایات درباره خود موسی ع آمده است.


۴ـ بعد از دیدن فیلم به آقای حاتمی کیای عزیز مانند زمانی که عبادتمان تمام می شود عرض کردم « قبول باشه »

خدا می داند من مدت زمانی را که برای دیدن این اثر گذاشتم را برای خودم عبادت می دانم.

از آقای حاتمی کیا خواهش کردم ثواب یک دقیقه از این فیلم را به بنده هدیه بدهند و ایشان بزرگوارانه قبول کردند


اگر خداوند از من بپرسد دلت می خواهد ثواب کدام یک دقیقه فیلم را بگیری عرض خواهم کرد

ثواب آن سکانسی که یوکابد س موسی ع را در آب رها کرد و با شنیدن صدای گریه موسی ع دل نگران دوباره به سوی سبد رفت و موسی ع را در آغوش گرفت


و من گریه کن مادری شدم که با دلی نگران فرزندش را به پدری خسته می سپرد برای گرفتن آب

یادم آمد وقتی برای شروع اولین روز فیلم برداری خدمت عوامل مشرف شده بودم برای آنها روضه رباب خواندم.

آه از دل رباب




شیخ اسماعیل رمضانی
۱۷ بهمن ۱۴۰۳
@ali_mahdiyan

بر پا

03 Feb, 10:11


انقلاب فکر

دو سخنرانی اخیر رهبری را باید در کنار هم ببینیم. درباره بعثت و درباره قران.
در هر دو یک اتفاق مهم و خارق العاده توسط امت پیامبر ص رمز گشایی میشود. آنهم پیروزی منطقه کوچکی به نام غزه بر کل دستگاه استکبار غرب و آمریکا. این اتفاق کوچک نیست. به تعبیر ایشان در دیدار با تولیدکنندگان، شبیه افسانه است.
عجیب نیست؟ بعثت امت، اعجاز امت.
ایشان هم بعثت را امر جریان دار در تاریخ میداند و هم معجزه ای به نام قرآن را.
جالب است که دقت کنیم قرآن کلام است، وحی است. یعنی طبیعتا در مقوله علم و معرفت قرارش میدهند اما آن را اعجاز هم میدانند یعنی ذیل مقوله قدرت نیز قرار میگیرد. قدرتی که اثبات میکند دائما مسیر حق را و مسیر خدا و پیامبرش را.
در ماجرای بعثت حضرت آقا راز امتداد بعثت را تحول در فکر دانستند. انقلاب فکر غیر از انقلاب در علم است. بحث در نوع نگرش و محاسبه ناشی از آن است.
انقلاب در فکر باعث میشود قواعد و سنتهای عالم را ببینیم و بفهمیم و بکار بگیریم و نتیجه اش را به چشم آوریم.
قرآن چنین میکند. باعث انقلاب در فکر میشود. بروز و ظهور قرآن فقط به نگاشتن آن در اوراق نیست بلکه عمل به آن باعث میشود این اعجاز وجه قدرت خارق العاده خود را به عالم نشان دهد.
غزه یک نمونه است. کل مسیر چهل و چند ساله انقلاب ایران همه اش گام به گام همین بوده.
چه کسی فکر میکرد در حالیکه همه دنیا و قواعد پذیرفته شده استکباری اش مقابل یک جامعه با دست خالی است، این جامعه گام به گام بتهای عالم را بشکند و پیش برود؟ یعنی همه ساختارها و نظام استکباری ترک بردارد و بریزد از زدن پهلوی ها تا شکست نظامی دنیا در جنگ، تا درگیری با همه افکار و اندیشه های نفوذی و مسموم غربی، تا فشار حداکثری اقتصادی و امنیتی و جنگ شناختی، حالا نیز خورد کردن اراده آمریکا در منطقه و شکست اسراییل و همینطور و همینطور.
ماجرا ماجرای بعثت امت است ماجرای اعجاز به دست امت است.
انقلاب فکر که با دست بردن پیامبر ختمی و قرآن او در عقل و ایمان امت آرام آرام شکل میگیرد، اتفاق بزرگی است. امروز همه ما به چنین واقعه ای محتاجیم. این انقلاب در فکر باعث خواهد شد نگاه ما از اندیشه استکباری متداول و عادی شده در دنیا خلاص شود. در صحنه اندیشه آزاد شویم تا عالم را از بند طاغوت خلاص کنیم.
تسنیم

@ali_mahdiyan

بر پا

02 Feb, 09:59


🔺ما دقیقا نمیفهمیم کاپیتولاسیون چه بود و جمله امام که گفت ای علما به داد اسلام برسید، یعنی چه و آنها که آرزوی قبل انقلاب را دارند دقیقا آرزوی چه روزگاری را دارند.

🔺شاپور آذر برزین جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش پهلوی در مصاحبه ای اشاره میکند که نظامیان آمریکایی در اصفهان زنان را حتی از دست شوهرانشان جدا کرده و مورد تعرض قرار میدادند و باعث خشم مردم محلی میشد، اما به دلیل حمایت شاه هیچ اقدامی نمیشد.

🔺در گزارش شهربانی زنجان ۱۳۲۳.۱.۱۴ آمده جمعی از سربازان، شبها با حالت مستی به منازل اشخاص میرفتند. در گزارش شهربانی خرمشهر ۱۳۲۳.۲.۱۶ آمده چند نفر سرباز آمریکایی در حال تجاوز به زنی بوده اند، سرپاسبانی میبیند با او درگیر میشوند و اسلحه اش را میگیرند.

🔺گزارش شهربانی ۱۳۲۲.۲.۱۷ میگوید نظامیان آمریکایی در اراک در حال مستی متعرض زنی میشوند، او فرار میکند دنبالش میکنند. در پانوشت این صفحه آمده در خصوص تعرض سربازان متفقین به نوامیس مردم، اسناد و مکاتبات زیادی در مراکز اسنادی کشور موجود است ولی چون اغلب نام زنان و دختران هست، اسناد بیشتری نمیآوریم.

🔺من خودم بارها از اهالی شمیران تهران شنیده ام که میگفتند درجه دار نظامی با ماشین نظامی برای تکنسین آمریکایی که ساکن در شمیران بودند شبها دختران و زنان را میبردند، وقتی ما اعتراض میکردیم ساواک ما را دنبال میکرد.

🔺آمار مستشاران آمریکایی در ایران در سال ۵۶،حدود ۴۵هزار نفر بوده، متوسط حقوقشان ۶۰۰۰ دلار، یعنی سالانه ۳.۲۴۴ میلیارد دلار. بودجه آموزش و پرورش کل کشور ۱.۸ میلیارد بوده، بودجه وزارت بهداشت و درمان ۳۶۲ میلیون دلار بوده.

@ali_mahdiyan

بر پا

02 Feb, 09:56


@ali_mahdiyan

بر پا

29 Jan, 18:53


آتش بعد از پیروزی

🔹پیروزی غزه عادی نیست. واقعا چه شد که آمریکا دست کشید؟ چه شد که موجودیت حماس را پذیرفتند، شروطش را تن دادند؟ به استعفاهای پشت سر هم در اسراییل و گریه و اشک نظامیان یهودی که احساس شکست میکردند، راضی شدند؟ چه شد که سخنان علنیشان را در سنا و سازمان ملل و غیره و غیره را علنا زیر پا گذاشتند؟ چه شد که از پس یک مشت مبارز پاپتی و زن و بچه فقیر و رنجدیده بر نیامدند؟ اما فقط این ها نیست که عادی نیست.

🔹من از سکوت عده‌ای از دوستانم بیشتر نگرانم. آنها که حماس و هنیه و سنوار و ضیف را حتی متهم میکردند به بی خردی، آنها که کوچکترین ضربه به جبهه مقاومت را مساوی شکست وجودی میگرفتند، آنها که ارکان فرماندهی مقاومت را متهم میکردند که یعنی ادعا کنند خیلی این جنگ برایشان مهم است. خوب چرا الان ساکتند؟ این معجزه پیروزی را که میبینند چرا سکوت کرده اند؟ نکند معتاد شده اند به ژانر وحشت؟ نکند چشم آیه بینشان کور شده کلا، خدای نکرده زبانم لال؟

🔹خدا نکند معجزه بیاید و ما کور شویم و لال شویم؟ حواریون وقتی از طریق عیسای روح الله ع، معجزه ای خواستند از خدا ، که سفره ای آسمانی برایشان نازل شود، خدا متعال فرمود مائده را میفرستم اما و صد اما، اگر خود را به کوری بزنید آنگاه عذابی میفرستم که احدی را تا کنون مبتلا به آن نکرده ام. معجزه در بیان قرآن اسم آیه دارد. نشانه. وای از کفر به آیات. وای از خود را به ندیدن زدن. نیندیشیدن و عبرت نگرفتن از این نشانه های بین و روشن.

🔹خدا میگوید انظر کیف نصرف الایات، ببین چگونه آیه های خود را نشانشان میدهیم ثم هم یصدفون، اینها راحت از کنارش عبور میکنند. برخی که آیات را تکذیب میکنند، انکار میکنند، مسخره میکنند، یجحدون بایات الله یا یکذبون بایات الله یا یستهزوون هستند، آنها هیچ اما برخی بی خیال عبور میکنند، چشم میپوشند، علت چیست؟ جالب است اینها خیلی هایشان کسانی هستند که خود را اهل این امور نشان میداده اند اهل خدا و پیامبر ص و .... مشکل کجا است؟

🔹نمیدانم ، اما رفقا ! مراقب باشیم این اتفاقات برای ما دستمایه یک ژست سیاسی نباشد؟ مراقب دلمان باشیم. مقابل اراده ولی خدا که مدتها است ما را به دیدن داراییها و امیدها ترغیب میکند به لجاجت نایستیم، انقلابی بودن به صدا را در گلو انداختن پشت میکروفون مجلس و منبر و پیج و کانال و دو قطبی ساختن و تهمت زدن به این و آن نیست، انقلابی بودن به نصرت ولی خدا است به پیش بردن سخن او است. و الا خدای نکرده معجزات الهی میآید و چشممان کور میشود و نمیبینیم. یا لااقل آنطور که باید و شاید نمیبینیم، مثل ندیدن اعجاز پیروزی انقلاب در انتهای دهه پنجاه که باعث شد خیلی از انقلابیون ظاهر الصلاح عملا در جبهه مقابل قرار بگیرند. بیایید از کنار این آیات چشم‌‌نواز این دوران ساده عبور نکنیم. همین.

@ali_mahdiyan

بر پا

26 Jan, 08:19


دعای مخصوص بلاگرها

🔺 ماه رجب که چند روزی از آن مانده ماه مهمی است، دعای" یا من ارجوه" هم دعای مهمی است. برای خروج من و شما از اتاق خود تحقیری و یاس و احساس ذلت. چگونه؟

🔺همان اول میگوید، اگر یک ضلع دیگر به نگاهت اضافه نکنی حرف مرا نمیفهمی، "یا من ارجوه لکل خیر". در عمق هر دارایی دست کسی را ببین که دارایی را داده، "و آمن سخطه عند کل شر"، در دل هر شری و نقصی حواست باشد آن دستی که این بلا را به تو داده، خیر تو را میخواهد، خیالت جمع باشد، او که کار دستش است حواسش به تو است. حالا اگر پشت خیر و شر ها او را ببینی نوع رفتارت و نظام محاسباتت تغییر میکند، اگر سبک رویت تو عوض نشود، سبک روایتت هم تغییر نمیکند.

🔺بعد سطوح امید را برایت میشمرد، "یا من یعطی الکثیر بالقلیل"، اگر چرتکه میاندازی، با قلیلهای خودت چرتکه نینداز روی کثیری که از جانب او میرسد حساب کن، "یا من یعطی من ساله"، او حتی وقتی هیچ امکانی نداری ولی همه وجودت درخواست از او است یاریت میکند، "یا من یعطی من لم یساله و من لم یعرفه"، او رحمت رحمانی اش شامل حال همه میشود حتی کسانی که نمیشناسندش و از او مطالبه نمیکنند، چرا حواسش به تو که سعی کرده ای در جبهه او باشی، نباشد . او مراقبت و رحمت و رافتش بی نهایت است."تحننا منه و رحمه" یک طرف همه ماجرا ها خدا است، چرا او در محاسبه تو حاضر نیست واقعا؟ شک نمیکنی به چشمت و نگاهت؟

🔺شاید بگویی ما نقص داریم نه او، نگران خودمان هستم نه او، از کاستی خودمان میترسم نه او؟ اینجا بخش دیگر دعا درمان میکند نگاهت را. چگونه؟ میدانی ریشه همه نقصهای ما چیست؟ وابستگی به دنیا. "حب الدنیا راس کل خطیئه". میدانی عبور از دنیا عبور از آتش است. "فامه هاویه". تقوا یعنی مراقبت از خود توسط کسی که از آتش عبور میکند. مثل شناگری که از آب بهره میبرد ولی با شنا کردن مراقب است که غرق نشود.

🔺میدانی راه حل هم دردهای تو عبور از دنیا و آتش است. یعنی طهارت. به خدا میگویی تو که آنچه میدهی بی نهایت است و نقص ندارد؛ "فانه غیر منقوص ما اعطیت"، اما اگر مشکل از ما است که هست پس "و زدنی من فضلک یا کریم"، تو مرا بزرگ کن. چگونه؟ تو صاحب منزلت بالایی که از آن منزلت بالا نعمتها را اعطا میکنی و بالا میبری ما را، خودت بیا و حرام کن بر این محاسن سپیدم گرفتاری در آتش و دنیا را. "حرم شیبتی علی النار" یعنی ولو پیر و از کار افتاده باشم و توان نداشته باشم تو میتوانی عبورم دهی از آتش.

🔺عبور از آتش همان است که در بیان امام، حقیقت انقلاب است. تحول درونی که در جان امت رقم میخورد انقلاب در امت است و اگر در وجود ما رخ دهد انقلابی در جان ما است. این بعثت درونی به تعبیر سیدعلی حکیم همان انقلاب است. خدایا مرا انقلابی کن، تا جانم مستعد دریافت همه دارایی های عالم شود.

🔺واقعا هم همین است. انقلابی های حقیقی مظهر "خیر الدنیا و خیرالاخرت"ند. مظهر دوری از "شر الدنیا و الاخرت"ند. ببینید رهبرمان چطور راه آباد کردن دنیا و دفع ظلم ظالمان را یادمان میدهد. به او وصل شویم خودمان دنیا را میسازیم دستمان پیش دشمن و شیطان بزرگ دراز نمیشود. این ساختن دنیا در آن واحد ساختن آخرت و رسیدن به معنویت است.
میخواهی ببینی دارایی حقیقی ما کجا است نگاه کن ببین روح انقلاب کجا بیشتر تشعشع دارد. کل ایران به وصف کلیتش البته یکپارچه چنین است، ایران انقلابی است. آرمانجو است. عزتش را کنار نگذاشته، عقیده اش به سیدالشهدا را رها نکرده، ایران به عنوان یک جامعه نه تک تک افراد، به قول رهبری، انقلابش را حفظ کرده، او را نبینی نمیفهمی او خیر دنیا را بدون خیر آخرت نمیخواهد، او شر دنیا را همراه شر آخرت کنار میگذارد، ایران بالکل چنین است اما با این حال در برخی نقاط حقیقت انقلاب بیشتر میدرخشد، کجا؟ مثل خانه شهدا، مثل کارگاه تولیدگران اقتصادی که ایستاده اند با همه نا ملایمات پای ایران، مثل گروههای جهادی و کانونهای علمی و نخبگان گمنام پای کار و.... اینها را ببین. اینها دارایی ما هستند، فتح الفتوح ما هستند.

🔺حالا در ماه رجب که ماه رحمت خدا است دعای "یا من ارجوه" را بخوان، به قلبت تفهیم کن که اولا عمیقتر ببیند، ثانیا از خدا بخواه و تلاش کن عمق بیشتری و تحول جدی تری در جانت جاری شود تا دست رحمت و تحنن الهی را که پشت سر جبهه حق است ببینی و بیابی و آنگاه تو هم مثل رهبرمان سیدعلی حکیم زودتر از همه بگویی هیچ کس حریف حماس کوچک و غزه مظلوم نیست، تو هم مثل او ببینی حرکت رو به قله و نزدیک به پیروزی مردم ایران را ، تا زودتر از آنکه افسانه ها و معجزه هایی مثل شکست امروز آمریکا از کودکان غزه، خودش را به چشمانت تحمیل کند تو زودتر بتوانی ببینی و روایت کنی. و اینگونه وجودت بشود مظهر امید، مظهر دعای "یا من ارجوه" ماه رجب.

@ali_mahdiyan

بر پا

24 Jan, 05:12


ظریف نماینده کیست؟

🔺با خیلی از نقدهایی که به سخنان ظریف در اجلاس داووس شد همراه نیستم. او سعی میکند به گونه ای سخن بگوید که مخاطبش میفهمد. او فقط زبان بلد نیست بلکه عالم ذهن و روح مخاطبش را میشناسد و متناسب با آن سخن میگوید. ظریف تلاش میکرد پاسخش را به گونه ای بگوید که مخاطبش به فکر فرو برود. اما و صد اما

🔺وقتی فرید زکریا درباره شکست ایران در منطقه سوال کرد، عملا با سوالش این نکته را به ذهن مخاطب حالی کرد که این محور مقاومت بوده که در نهایت شکست خورده. ظریف آیا توانست یا خواست این تصویر را عوض کند؟ یا مثل کسی که شکست ظاهری را پذیرفته باشد سخن گفت. ظریف متوجه بود آیا که سخنان او در مجموع پیام شکستی که فرید زکریا مخابره میکرد را تقویت کرد؟ معجزه شکست سهمگین اسراییل در این نبرد چقدر در ذهن مخاطب ظریف جدی شد؟ معجزه گسترش اعتراضات و بی آبرویی تمدن غرب و آمریکا و صهیونیستها چقدر جدی شد؟

🔺وقتی مجری درباره وضع داخلی ایران از ظریف پرسش کرد نیز وضع همین بود. او پاسخش منفعلانه بود نه فعال. او به اراده مجری حمله نکرد. اینکه وضع منفعل ایران در قصه حجاب را قوت ببینید، اینکه تلاش کنید به مخاطب بفهمانید ما خیلی در حال چندصدایی و رقابتیم ، احساس انفعال شما را به تماشاگران میدهد. این احساس انفعال در کنار آن حمله و فعال بودن مجری خروجیش چیست؟ تماشاچیان چه برداشت میکنند؟ اینگونه یک غلط بزرگ را مخابره میکنیم. و آن پیام شکست و ضعف و انفعال است. پیامی که مجری هم همین را میخواهد بشنود.

🔺به نظرم این روحیه اگر پای میز هر مذاکره ای هم حاضر شود، خروجی کارش موفق نخواهد بود. مجری کارش را بلد بود به نظرم حتی تعریف کردن مجری از شخص ظریف یک روش بود (با توجه به ویژگیهای شخصیتی ظریف ) که او را کاملا از موقف خود خارج کنند و در مدل فکر کردن و پاسخ دادنش اختلال درست کنند. (بیشتر این را توضیح نمیدهم. خوب نیست)

🔺 اما ظریف نماینده کیست؟ او شاید بتواند دلسوزانه آنطور که میفهمد از ایران سخن بگوید اما هیچ گاه نمیتواند نماینده اراده ایران باشد. واقعیت صحنه تفوق اراده مردم بر استکبار است اما احساسی که در نهایت از خروجی گفتگوی ظریف برداشت میشود، نمایش برتری اراده مردم نیست.

@ali_mahdiyan

بر پا

22 Jan, 11:11


هیچی همین

@ali_mahdiyan

بر پا

21 Jan, 12:24


🔺مقایسه سه نوع گفتمان وحدت؛
وحدت معاویه، وحدت علی ع، وحدت خوارج



شیخ علی مهدیان
۲۸ دی ۱۴۰۳
از سلسله جلسات دوره تربیت جهادگر تبیین
زینبیه رسانه

@ali_mahdiyan

بر پا

19 Jan, 10:37


کفشهای لنگه به لنگه

🔺به نظرم مهمتر از انجمن حجتیه، فرهنگ و نظام ارزشی است که انجمن حجتیه مصداق بارز آن است. فرهنگی که باعث جوشیدن انواع موثرتری از این نمونه میشود. به چند نمونه از ویژگیهای حجتیه توجه کنید:

🔹🔹ارزش گرایی فانتزی:
وقتی با ارزشها و مقدسات و آرمانها در یک فضای تخیلی و فانتزی ذهنی عشق و حال کنید چرا؟ چون بنای تحقق آنها در خارج را نداشته باشید. در این صورت فقط بلدید شعر بسرایید . قصه بگویید. توییت بزنید. یادداشت های جذاب تولید کنید اما همزمان آنانکه بنای بر تحقق آن ارزشها را دارند به نام نامی همان ارزشها متهم میکنید. عملا کسی برایتان نمیماند. به کسی اعتماد نمیکنید. نسبت به هر کس که در میدان است بی اعتماد میشوید.

🔹🔹منجی سوپر من تخیلی:
با توجه به نکته اول چه اتفاقی میافتد؟ شما دنبال یک انسان تخیلی و توهمی هستید. معصوم کیست؟ آن سوپرمن که با معجزه و بدون نیاز به این و آن حاکم میشود و همه چیز همان میشود که باید. چرا غیبت؟ نمیدانید. منتظر چه هستیم تا ظهور محقق شود؟ نمیدانید. الان دین را در عمل چگونه محقق کنیم؟ نمیدانید. متوجه نیستید حتی اول شخص عالم خلقت یعنی رسول الله ص نیز باید با مردم اهدافش را پیش ببرد. متوجه نیستید او نیز باید مراعات مردم کند مصلحت را ملاحظه کند، واقع را ببیند و آرمانها و اهداف خود را پیش ببرد. نمیدانم در فضای سیاسی دیده اید کسانی که دم انتخاباتها دنبال کسانی هستند که از لپ لپ بیرون میایند؟ کسانی که با همه سر ناسازگاری دارند. کسانی که دائما به لحاظ عمل در معرض دید نباشند تا نقد نشوند. هر چند عمر سیاسی آنها نیز نزد این جماعت بلند نخواهد بود. چون بالاخره اگر بیایند دیده میشوند و نقد میشوند. این جریان همیشه باید منتقد باشد تا باشد. اینها میگویند شیعه باید همیشه منتقد باشد، کنار باشد از قدرت، تا انقلابی به نظر برسد. انقلابی هم باید همیشه دور از نظام و اجرا باشد تا انقلابی و مطالبه کننده آرمانها باقی بماند.

🔹🔹خدمت به دشمن:
خدا رحمت کند امام را. اینها را یک شاخه از اسلام آمریکایی میدانست. یعنی چی؟ یعنی ظاهر مقدسات ولی در خدمت اراده آمریکا. با این نگاه چه بسا انقلابی های آمریکایی هم داشته باشیم. آنها که در مجموع کنشهای آنها اراده آمریکا را پیش میبرد. آمریکا میخواهد دچار یاس و خودتحقیری و انسداد شویم؟ اینها با همان آرمانهای انقلابی همین آش را برایتان میپزند.

🔹🔹به هم ریختن اصل و فرع:
وقتی اقامه و تحقق دین مهم نبود و ظاهر مقدسات و تخیل آرمانها مهم شود اولا. امتداد ولایت معصوم مهم نخواهد بود ثانیا. پذیرش ولایت طاغوت عادی خواهد شد ثالثا. آن گاه چه خواهد شد؟ دیگر اصل و فرع نمیفهمیم یعنی چه؟ کی به چه موضوعی باید بپردازیم؟ به چه مساله ای چقدر ضریب دهیم؟ وسط درگیری با شاه، شما درگیر با بهایی ها میشوی. خیال میکنی کار خوبی میکنی. وسط پیش بردن طرح مقاومت در منطقه شما مشغول درست کردن دوقطبی های تخیلی و ضعیف کننده میشوی. اساسا در این نگاه است که برنامه ریزی برای رسیدن به نتیجه خاصی نخواهی کرد. آینده نگری نخواهی داشت. تکلیف برایت بدون توجه به آثار خارجی و واقعی آن ترسیم میشود.

🔹🔹اندیشه بی مسوولیت:
همه چیز به گفتن و شنیدن خلاصه میشود. صدای رسول الله ص را هم در میاورید که آنطور که اول لهوف سیدبن طاووس نقل میکند، اتبکونه و لا تنصرونه؟ برای حسین ع گریه میکنید و یاریش نمیدهید؟ آنوقت برای آنکه حس عمل را ارضاء کنید رو میاورید به انفاقهای سرگردان و بی فایده که عملا مشکلی را حل نمیکند. علم برایتان در حد سخنرانی و تدریس و پژوهش فقط جذاب است نه برای عمل شدن. آن وقت اهل عمل را مسخره میکنید. همیشه هم حق با شما است چون همیشه عمل تا وضعیت مطلوب فاصله دارد.

🔺فرهنگ انجمن حجتیه از خود انجمن خطرناک تر است برادران. این فرهنگ میتواند انقلابی ها را از دور خارج کند و از خاصیت بیندازد و پازل پر کن دشمن کند. همانطور که این فرهنگ امثال نصیری و اکبرنژاد و این و آن را در حوزه تربیت میکند بدون ارتباط تشکیلاتی. همانطور که این فرهنگ در بیوت مراجع و در کلاس درس من و شما هم نفوذ میکند و طلبه را از خاصیت میاندازد.

@ali_mahdiyan

بر پا

17 Jan, 09:12


*فصل سی و یکم خار و میخک*

حمید آقانوری

🔺روزی که سنوار فصل سیم و آخر رمان خار و میخک را در زندان تمام کرد، هیچ نشانی از پیروزی نبود.
۱۶ سال در زندان مانده بود و تازه بعدش هم شش سال دیگر در زندان ماند.

🔺 اگر او مثل ما بود در امکان صفر، به زندان‌بانش وعده طوفان الاقصی نمی‌داد: *روزی ما شما را اسیر خواهیم کرد!*

🔺 دوستی می‌گفت خدا اصلا داستان‌نویس خوبی نیست! داستان را به بن‌بست می‌کشاند و زمانی که هیچ امکانی نمانده، با یک حرکت شگفت‌انگیز گره را می‌گشاید! اصلا هیچ منطقی در داستانهایش حاکم نیست! به حدی فاش، در آخر داستان‌ها با دست خدا، همه چیز حل می‌شود که اصلا در منطق انسان نمی‌گنجد!

🔺 به داستان گشودن نیل برای موسی، سرد کردن آتش برای ابراهیم، به معراج بردن عیسی نگاه کنید! راست می‌گوید!

🔺 فصل سی و یکم خار و میخک را باید امشب نوشت.
آقای سنوار تو راست می‌گفتی! در زمانی که بزرگترین رهبران مقاومت به شهادت رسیدند، در زمانی که غزه تقریبا با خاک یکسان شده، در زمانی که صهیونیستها خیلی مقاوم‌تر از آن چه فکر میکردیم عمل کردند و دوستان کند‌تر از آنچه انتظار داشتیم حرکت کردند، هر آنچه تو می‌خواستی محقق شد. در زمانی که حتی نیستی که ثمره طراحی طولانی‌ات را بچشی، خدا کار را تمام کرد و همان طرحی که تو و اسماعیل هنیه برای آتش‌بس نوشتید، اجرا شد!

🔺 پ ن ۱: غزه پیروز شد به رغم تمام کیدی که دشمن نشان داد.
الان فقط گریه میکنم
حس آن نوجوانی را دارم که ۱۲ بهمن ۵۷ در گروه سرود جلوی امام می‌خواندند
برخیزید
برخیزید
برخیزید ای شهیدان راه خدا!

🔺 پ ن ۲: روایت است که لایزال الله یوید هذا الدین بالرجل الفاسق
سنت خداست که دینش را به وسیله مرد فاسق یاری میکند!
این هم برای آنها که میگویند اگر ترامپ نبود این جنگ تمام نمیشد.
خدا آتش‌بس را به نهایت رساند!

🔺 آتش‌بس مبارک مردم غزه! مبارک قاسم سلیمانی، مبارک سید حسن نصرالله و یاران شهیدش، مبارک یحیی سنوار و اسماعیل هنیه و صالح عاروری، مبارک تمام مردان انصارالله
آتش بس مبارک سید مقتدر مظلوم ما! آتش بس مبارک سید علی خامنه‌ای!

🔹 فراموش نمیکنیم: آتش بس شده است اما آتش، بس نیست! چون هنوز قدس آزاد نشده است.

@ali_mahdiyan

بر پا

16 Jan, 08:44


خیلی با کلمه "شکست اسراییل" موافق نیستم.

🔺اسراییل همان هفت اکتبر مرد، جسد بی‌جانش را آمریکا بلند کرد، بایدن فرتوت هنوز ده دوازده روز از جنگ نگذشته بود که خود را به اسراییل رساند. فرمانده ها، نیروی نظامی، ناو و تجهیزات نظامی فرستاد. جنگ غزه با اسراییل نبود با تمام هیکل تمام قد غرب بود. حماس را نمیگویم، حماس که مثل کوه مقتدر است. غزه را میگویم. غزه یعنی زن و بچه ها، غزه یعنی زندگی معصومانه ولی پر از غیرت، پر از استقامت، پر از ایمان.

🔺این پیروزی یک اتفاق منطقه ای نیست، بلکه یک رویداد بزرگ جهانی است. بایدن و ترامپ هر دو بر اسراییل فشار آوردند تا زیر بار خواسته غزه برود. چرا؟ چون زور آمریکا به غزه نرسید. و این یعنی چه؟ یعنی دو اتفاق جهانی بزرگ؛
اولا نظام قدرت در دنیا تغییر کرد، آمریکا و اروپا حریف یک گروه کوچک نشد، معنای شکست چیست اگر این نیست؟ جغرافیای سیاسی دنیا بر محور ایمان در حال تنظیم است.
ثانیا اینکه منطق مقاومت به دنیا حالی شد. معلوم شد قدرت دیگری وجود دارد به نام قدرت ایمان، قدرت خدا. باورش کنید.

🔺خوب البته این پیروزی را باید تبریک گفت. به همه کسانی که درد غزه به جانشان شرر میزد و دوست داشتند از عمق جانشان که کاری کنند. و تبریک باید گفت حتی به کسانی که خودخواهانه و سنگدلانه میگفتند خودمان مهمیم نه غزه مظلوم. پیروزی غزه به نفع آنها هم شده، حتی اگر نفهمند. شکست استکبار راه نفس برای همه باز میکند حتی جاهلان و بددلان.

🔺این پیروزی را باید تبریک گفت به برخی مسوولین و برخی مشاورین که نسخه ذلت و حقارت میپیچند و هنوز قوت ایمان و عزت و هویت مردمشان را باور نکرده اند. البته این پیروزی را باید تبریک گفت به ترسوها به مرجفون. شاید کمی مقابل این غول هفت سر استکبار شجاعت پیدا کنند و به قدرت بینهایت الهی امیدوار شوند.

🔺این پیروزی را باید تبریک گفت به متدینین و انقلابیون و آخوندهایی که ترویج بی اعتمادی به فرماندهان میکردند، با زبانی دینی متاسفانه ترویج اختلاف و دو قطبی و بی صبری و خودتحقیری میکردند. امیدواریم به فهم و بینش رهبر حکیمشان حقیقتا مومن شوند و یاد بگیرند انقلابیگری بدون نظام، بدون عقلانیت بدون اخلاق، چیزی نیست جز خسران.

🔺این پیروزی را باید تبریک گفت به رییسی عزیز، به امیرعبداللهیان شهید، به سیدحسن نصرالله اسطوره، به اسماعیل هنیه مومن، به یحیی سنوار قهرمان به حاج قاسم مان حتی به عماد مغنیه و خلاصه به رهبر حکیم و مظلوم و مقتدر ایران سیدعلی عزیز. امیدواریم محو اسراییل را زودتر از آنچه فکرش را میکنیم ببینیم.

@alimahdiyan

بر پا

15 Jan, 10:22


آقای پزشکیان! قرآن قرآن

🔺هنگام ورود به محل کارتان تفالی به قرآن زدید در رسانه ها هم پخش شد، آیه ۳۸ سوره اعراف آمد. این آیه مهم است، به آن فکر میکنید؟
داستان کسانی است که مسیر خطایی را که قبلی ها بنا گذاشته اند، ادامه میدهند.
قال ادخلوا فی امم قد خلت من قبلکم من الجن و الانس فی النار
رفتن در آتش، نشان میدهد مسیر بالکل خطا است، راهبرد غلط است، ظلم است. منتج نیست. فایده ندارد.

🔺کدام راهبرد؟ کدام قبلی ها؟ سال ۹۴ را رهبری سال همدلی و همزبانی دولت و ملت نام گذاشت. پرچم وفاق و وحدت را رهبری در آن سال بلند کرد. تازه دولت روحانی کار خود را آغاز کرده بود. در همان سال، در سخنرانی حرم امام رضا ع در ابتدای سال، رهبری پرده از دو راهبرد متفاوت بر میدارد. و این تفاوت را علنی میکند.

🔺این جملات رهبری در آن سال است: "در نگاه کلان به اقتصاد کشورمان دو جور نگاه وجود دارد.
من خواهش میکنم بخصوص صاحب‌نظران و همچنین جوانان و عامّه‌ی مردم عزیزمان به این نکته توجّه کنند
که دو جور نگاه به رونق اقتصادی و پیشرفت اقتصاد وجود دارد؛
یک نگاه میگوید که ما پیشرفت اقتصاد را باید از ظرفیّتهای درون کشور و درون مردم تأمین بکنیم. [یعنی] اقتصاد درون‌زا؛
نگاه دوّم به اقتصاد کشور نگاه به پیشرفت اقتصاد با استفاده از کمک بیرون از مرزها است؛
میگوید سیاست خارجی‌مان را تغییر بدهیم تا اقتصاد ما درست بشود،
با فلان مستکبر کنار بیاییم تا اقتصاد رونق پیدا کند "(۱.۱.۹۴)

🔺من بعید میدانم شما خالصانه بنای خدمت به این مردم نداشته باشید. اما این مسیری که میروید، همان است که دولت آقای روحانی و آقای ظریف تجربه کرده اند. هیچ عائدی هم نداشت. راهبردی از جنس جمهوری اسلامی نبود.

🔺اینکه حل همه مشکلات را گره میزنید به اف ای تی اف، قبلا هم آقای روحانی حل همه مشکلات را گره زد به برجام، اینکه ساختارهای حقوقی دنیا را ابزار مبارزه با جبهه مقاومت نمیبینید حتی بعد از اتفاقات یک سال و نیم اخیر، اینکه وسط مبارزه و شهادت مردم معصوم غزه، در سازمان ملل پرچم مذاکره و گفتگو بلند میکنید و پیام ضعف میدهید، اینکه وزرای خارجه ادوار را جمع میکنید که بگویید "با دشمنان مدارا" ، اینکه میگویید با ترامپ پاره کننده قرارداد رسمی کشورها حاضرید دوباره مذاکره کنید، اینکه قاتل حاج قاسم را که با خیال راحت و افتخار از رفتار خود یاد کرده است را بنا میکنید سایه تهدید را از سرش بر میدارید، اینها را بارها و بارها این مردم تجربه کرده اند، همین آقای روحانی بود که میگفتند هر چه زیر قرارداد بزنند باز مذاکره میکنیم، همین آقای ظریف بود که میگفت حاج قاسم مانع من بود، میدان مانع ما بود، این مسیر نتیجه نمیدهد. خروجی اش منفور شدن شما است در این سالهای پایانی عمرتان. سالها سعی کرده اید منصف باشید و مخلص و خدمتگزار، نگذارید این سالها نابود شوید به دلیل ادامه دادن راه تجربه شده قبلی ها.

🔺جمهوری اسلامی راهش را میرود، رفتار شما هم تجربه مردم را زیاد میکند، تجربه مردم را لازم داریم، میل به مذاکره را در مردم کم میکند، خودتان هم میدانید آن صحنه های امیدواری های پوچ مردم در دهه نود دیگر تکرار نمیشود. رفتار شما دشمن را سر کار میگذارد، آری ایران راهش را میرود. اما شما بیچاره خواهید شد. نکنید این کار را با خودتان. باعث ضرر اقتصادی بیشتر این مردم مظلوم نشوید. این راه به ترکستان که نه، به جهنم است
انتهای آیه این است که
قال لکل ضعف و لکن لاتعلمون
نمیدانید و متوجه نمیشوید چه بلایی بر سر قبلی ها و خودتان میآید.

@ali_mahdiyan

بر پا

14 Jan, 18:40


برنامه های فردی و خانوادگی و سیاسی اجتماعی چگونه در مکتب معنوی اهل بیت علیهم السلام مکمل یکدیگرند؟

شیخ علی مهدیان
۲۵ دی ۱۴۰۳
اعتکاف دختران نوجوان
هیات زوار الزهرا سلام الله علیها

@ali_mahdiyan

بر پا

13 Jan, 06:03


شاید بسیاری از مدیران متوجه نشده اند که مردم ایران راه متفاوتی را انتخاب کرده اند، آنها میخواهند آزاد باشند، رفاه را هم در پرتو آزادی و حاکمیت بر خود، مطالبه میکنند. آنها دوست ندارند "برده مرفه" باشند.
بعد از چهل و اندی سال، چرا رهبری به برخی آقایان باید بیاموزد که مراعات مردمشان را کنند نه کدخدای مستکبر را.

@ali_mahdiyan

بر پا

12 Jan, 07:41


این مسیر درست نیست

🔺از آغاز آتش سوزی لس‌آنجلس دیده ام خیلی ها دوست دارند این آتش خاموش نشود، دوست دارند عذاب باشد و از آسمان ببارد، دوست دارند دار و ندار هالیوود کثیف و فرهنگ آمریکایی جزغاله شود. دوست دارند این آتش را بومرگ آتش غزه بدانند. اینگونه دلشان خنک میشود.

🔺اما رفقا! اولا مردم آمریکا بیچارگانی هستند که خود توسط کانونهای ثروت و قدرت به استضعاف کشیده شده اند، موجوداتی که حقیقتا کور و کرند با ابزارهای جدید رسانه‌ای، حقیقتا اسیرند با سبک زندگی آهنینی که کار و وام و تخصص برایشان ایجاد کرده. همین مقدار بیداری که در جوانان و نخبگانشان دیده میشود هم عجیب است. دشمن اینها نیستند. دشمن آن اراده استکباری اداره کننده‌شان است که منابع ثروت و قدرت و رسانه و هنر در دست او است.

🔺ثانیا این ضررهای مالی و امثال این ضررهای مالی را هم از چاه های نفت عراق و سوریه و عربستان و امارات و دیگر کشورها برمیدارند. دست آمریکا در جیب مسلمین و مستضعفین است. این به جز‌ دزدی است که با دلارشان از جیب کل دنیا انجام میدهند.

🔺ثالثا اصلا چرا باید اینقدر ظاهرگرایانه آنهم بر اساس ظن و گمان بخواهیم دل خود را شاد کنیم. شیطان بزرگ با سوختن خانه هایش و مرگ مردمش و تخریب اموالش نابود نمیشود. چرا چشمهایمان را عادت نمیدهیم واقعیت را ببینیم؟

🔺واقعیت آن است که حماس کوچک را با تمام تکنولوژیشان نتوانستند نابود کنند، حزب الله بی سردار و زخمی را نتوانستند به انفعال و تسلیم بکشند بلکه خود تسلیم شدند، بیست سال است تحریمهای خرد کننده شان ایران را به زانو در نیاورده، بیش از ده سال کوبیدن یمن نتوانسته اراده یمن انصار الله را تغییر دهد، واقعیت آن است که از سوریه بی بشار اسد هم میترسند. از جوشش مقاومت سوری در کنار دیگر حلقات مقاومت در عراق و اردن و کرانه و غیره میترسند. واقعیت آن است که قدرت بلامنازع منطقه یعنی ایران محور مقاومت را نمیتوانند انکار کنند. واقعیت سوختن و نابود شدن اراده راهبردی دشمن و نقشه آنها در دنیا است. تغییر جغرافیای قدرت در منطقه است، شعله کشیدن آتش مقاومت از سینه مردم اطرافشان است، واقعیت جهنمی است که اسراییل را محصور کرده.

🔺این سوختن استکبار را نبینیم و دلمان را خوش کنیم به سوختن خانه ها و مردم بیچاره و مفلوک آمریکایی؟ مثل مردمی نشویم که آفتاب گرفتگی را بی دلیل ربط میدادند به رحلت فرزند رسول الله ص و توسط ایشان توبیخ شدند. سوره کوثر را نشنویم و ان الباطل کان زهوقا و ان شانئک هو الابتر را نبینیم و دل به سوختن لس‌آنجلس ببندیم؟ به نظرم این مسیر درستی نیست.

@ali_mahdiyan

بر پا

11 Jan, 09:25


ایران و ما ادراک ایران

🔺ایران با یمن متفاوت است. ایران پنجاه سال تحت تربیت و حاکمیت راس تمدن غرب یعنی انگلیس و آمریکا بوده. مردم ایران ذهنی آمیخته به نظام ارزشی غرب دارند، دانشگاه هایی دارند که علوم و نظام هنجاری غربی را در آن ها میآموزند. سالها احساس انفعال و ضعف نسبت به غرب داشته اند. این ها را شاید بگویید ضعف ما است و کاش چنین نبودیم. اما به نظرم اینها قوتی را در ما شکل داده. چه قوتی؟ ما در حال هضم کردن غربیم و نه کنار گذاشتن آن. برای همین ما میتوانیم الگو باشیم و نه یمن. ما میتوانیم سخن نوی ما بعد از تمدن غرب را بیافرینیم نه یمن. ما میتوانیم حقیقتی که در عالم بنا است رقم بزنیم اول در وجود خودمان محقق کنیم نه یمن.

🔺هیچ نقطه ای از این عالم با ایران قابل مقایسه نیست. غزه عزیز است، شریف است، جان و قلب ما است. اما ایران کجا و غزه کجا؟ ایران مقابل شاه شیعه ظاهرسازی قیام کرد که فریب دادن را خوب بلد بود. ایران طعم صهیونیست ها را از پشت شعار های جذاب او تشخیص داد. شاه خشن ولی مکار از عهده ایران هوشمند بر نیامد. ایران جریان به ظاهر انقلابی مجاهدین خلق با شعارهای آرمانخواهانه اش را تشخیص داد و به سرعت غی کرد چون طعم صهیونیستی و آمریکایی آنها را از پشت ظاهر انقلابی اش و چپ گرای آنها چشید.

🔺 ایران مقابل کل کشورهای ابرقدرت ایستاد در حالیکه که احدی در دنیا کمک کارش نبود و حتی پیام مظلومیتش سانسور میشد و به سمع و بصر کسی نمیرسید. دیروز سالگرد شهادت ۷۰ دانش آموز در دو مدرسه بروجرد بود که با موشک مستقیم شهید شدند، دختران و زنان ما در حین تشییع جنازه شهدایشان در دزفول بمباران میشدند، سیصد هزار نفر ذره ذره جلوی چشمانمان کشته شدند در سکوت دستگاه های خبری رسانه ای دنیا.

🔺امروز غزه با اسراییل بی نقاب میجنگد، بله، جنایت ها، بی نظیر است اما همین یعنی همه چیز برای همه روشن است. ایران مدتها در سوریه شهید میداد در حالیکه کل کشورهای عرب و عمده جریانهای اسلامگرا در منطقه مقابلش بودند او تشخیص میداد اسراییل کدام طرف است‌. او رهبری بلد است.

🔺جنگ برای غزه یکی دو سال است مبارزه در میان تحریم و اسارت هر چند سال است ایران از سال چهل یعنی حدود شصت سال پیش آغاز کرد مبارزه در مظلومیتش را برای آرمان فلسطین. برای سرزمینی که درش زندگی نمیکرد. همین امروز به دلیل بیش از بیست سال تحریم ظالمانه غرب کمر زن و مرد ایرانی زیر فشار اقتصادی در کشور ثروتمندش در حال شکستن است او البته بلد است چگونه عزت نفروشد و به اندیشه و عزم مردمش اعتماد کند.

🔺من واقعیتش خنده ام میگیرد وقتی میبینم برخی زمین خوردن بشار را زنگ خطر ایران میبینند. بشار اسد البته انسان مقاومی بود ولی او و سوریه کجا و ایران کجا. همین دو سال پیش تمام قدرتهای منطقه ای و جهانی و تمام مخالفان ایران دست به دست دادند که وسط مشکلات عجیب معیشتی، این مردم را منفعل کنند، ولی همه شان با هم هو شدند و زمین خوردند. حتی مخالفین نظام هم اینجا قابل مقایسه با دیگران نیست. آن قدر عاقلند که میفهمند تا وقتی سخن اثباتی عقیدتی و مستقل(از جنس جمهوری اسلامی) نیافرینند، حرکتشان بازگشت به پهلوی، آن هم از جنس اسکلی آن است. معلوم است که همراه نمیشوند.

🔺ایران قله مقاومت مقابل همه استکبار است ، الگوی آزادیخواهان است. فرق روح الله خمینی و سیدعلی خامنه ای با بقیه رهبران مقاومت در جهان نجومی است و این دقیقا همان فاصله ایران است با دیگران. برای همین است که دشمن ایران را راس اختاپوس میداند به قول خودش. اگر واقعا میخواهید خدمتی به مقاومت کنید هویت ایران را اثاره کنید و معرفی کنید. نه اینکه با خودتحقیری دیگران را توی سر مردمتان بزنید. اینجا حرم است. حرم اصلی. حرم صاحب الزمان. که اگر بماند همه حرمها میماند. اگر بماند مقاومت در عالم دوام میآورد. روشن تر بگویم ایران اساسا کشوری برای ما بعد استکبار است او سخن نویی دارد که در جانش محقق میکند، طرح تمدنی ناب دینی که در میانه این نبرد دنبالش میکند. ساختن دنیایی آباد ولی مقدس و معنوی.سیاستی از جنس بهشتی تا رییسی، جنگی از جنس چمران تا سلیمانی، سازندگی از جنس جهاد سازندگی تا جریانهای جهادی، علمی از جنس رویان و فخری زاده و شهریاری، این عطش انسان امروز است.

@ali_mahdiyan

بر پا

06 Jan, 16:23


الذین جاهدوا فینا غیر از الذین جاهدوا فی سبیلنا است.
آنانکه جهادگرانند ولی جلودار هستند.
آنانکه هویتشان جلوداری و برتری است
آنانکه با خدای بینهایت به گونه دیگری مرتبطند. بیشتر و ویژه تر از دیگر خوبان عالم.
بر این اساس شهید فی الله داریم و شهید فی سبیل الله. شهید فی الله فرق میکند.
رهبر حکیم ما میگوید من همیشه برای حاج قاسم احترام قائل بودم اما کاری که با شهادتش کرد، آنقدر متفاوت بود که در مقابلش تعظیم میکنم.
این سخنان استاد بزرگوار آیت الله یزدان پناه را بشنوید.

@ali_mahdiyan

بر پا

05 Jan, 18:04


استوپ

🔺نکته ای را آسید احمدخاتمی در نماز جمعه تهران درباره آیت الله مصباح یزدی فرمودند که به نظرم میتواند منشا برداشتهای خطایی در جامعه ولایی و ایمانی ما باشد. ایشان در خطبه هایشان این جمله را از آیت الله مصباح نقل کردند که: "من وظیفه‌ام را انجام می‌دهم. هر جا هم آقا دید من دارم تند می‌روم می‌گویند، استوپ، متوقف کن."

🔺متاسفانه این برداشت در بین بخشی از جوانان انقلابی وجود دارد که رهبری را در حد استوپ و ترمز میبینند، گویا رهبری نقشی در تشخیص تکلیف ما ندارد خودمان هر چه فهمیدیم عمل میکنیم، بعد ایشان اگر مخالف بود بیاید مانع شود. خیال میکنند اندیشیدن زیر سایه ایشان و پیش بردن منویات و راهبرد ایشان خلاف آزادفکری است.

🔺چه بسا برخی اساسا فهمشان از کنشهای سیاسی آقای مصباح هم همین باشد که ایشان کار خود را میکرد ولو در جامعه هزینه درست کند تا رهبر مانع شود، مهدور الدم بودن فلان جوان خطاکار را اعلام میکرد بعد که رهبری علنا این کار را تقبیح مینمود ایشان میفرمود قبول، جایی کنش سیاسی اش اختلاف میساخت تا اینکه رهبری توضیح میداد که نتیجه را در تشخیص تکلیف لحاظ کنید، جایی امری را در عرصه سیاسی بسیار جدی و اصلی میدید تا رهبری توضیح میداد اصل و فرع چیز دیگری است و غیره. امثال این کنشها را عده ای دال بر همین منش میبینند که ایشان کار خود را میکرد تا رهبری به قول آقای خاتمی بگوید استوپ.

🔺لکن چند نکته مهم را لحاظ کنیم:

اولا انسان ولایی تلاش میکند با رهبرش در افق فکری واحد قرار بگیرد. نظام فکری و همینطور راهبرد او و حتی مذاق او را بفهمد و پیش ببرد نه اینکه او را "صرفا " ترمز ببیند.

ثانیا استاد بزرگوار ما آیت الله مصباح نیز چنین نبود، بله چه بسا ایشان در مواردی در مواضع سیاسی اجتماعی اش خطاهایی داشته باشد معصوم که نبوده ایشان، لکن نگاه کنید به خاطره سیدحسن نصرالله از ایشان که ملاک ولایی بودن را عمل به منویات و راهبرد رهبری میداند قبل از اینکه حتی نوبت به بیان برسد.
"به ایشان گفتم ما اینگونه اعتقاد داریم که اگر ولی امر دستوری داد باید آن را اطاعت کنیم و از او پیروی می کنیم. اگر از کاری نهی کرد نباید آن کار را انجام دهیم و آن کار را انجام نمی دهیم. تا اینجا متیقن و مسلم است.اما بر اساس شناختی که از مبانی، اصول و مزاج ایشان داریم، یعنی اینکه چگونه می اندیشد و چه چیزی باعث خوشحالی یا ناراحتی ایشان می شود، در این مواقع مثلا هنگامی که مسئله ای را بررسی می کنیم و احتمال بدهیم کافی است. احتمال بدهیم که این کار مورد رضایت ایشان است آن کا را انجام می دهیم. و به صرف آنکه احتمال بدهیم که یک کار باعث رنجش خاطر یا ناراحتی یا غضب ایشان می شود از انجام آن کار پرهیز می کنیم.آیت الله مصباح فرمودند این همان ولایت حقیقی است."
آری ایشان اتصال عمیق فکری با اندیشه امام و رهبری دارد، اختلافات فکری هم اگر بوده طبیعی است. لکن اشتراکات اندیشه های ایشان با اندیشه های رهبران انقلاب بسیار زیاد است. مواضع سیاسیشان هم مقابل جریان غربگرا حقیقتا راه‌گشا و مدد کننده رهبری بوده و انصافا نام عمار انقلاب برازنده این استاد وارسته و دانشمند بود که آبروی حوزه های علمیه شد.

ثالثا بیان سید احمد آقای خاتمی هم البته قطعا نفی کننده، نکته فوق نیست. ایشان در مقام بیان نکته دیگری بودند. اما چاره ای نیست و باید توضیح داد و تکمیل کرد چون برخی از ما، نوع تعاملمان با رهبری بر اساس چنان نگاه خطایی است که بیان کردم، و این باعث شده به نام ولایت پذیری برای انقلاب هزینه تراشی کنیم و با نیندیشیدن درباره کنشها و بیانات رهبری، هم به خودمان و هم به ایشان و هم دیگران خواسته و ناخواسته جفا کنیم.

@ali_mahdiyan

بر پا

01 Jan, 09:39


اگر به من بگویند دی ماه را چگونه میشناسی میگویم مدتها است معنایش سیلی زدن به غرب و غربزده ها در مسیر پیشرفت کشور است.
نگاه کنید

@ali_mahdiyan

بر پا

31 Dec, 15:37


شما که میدانید......

بسمه‌تعالی
جناب آقای جبلی
شما و این حضرات نقش بی‌بدیل رسانه و تبلیغ را در پیکارهای کنونی جهان-که بیش از همیشه است- میدانید.
امروز پیروزی یک طرف را توانایی او در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت، رقم میزند؛ بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند و در آن اثر بگذارند. ما در این عرصه‌ی مهم باید دقت و تلاش و ابتکار خود را مضاعف کنیم. این پیام من به این همایش است.
سید علی خامنه‌ای
۱۴۰۳/۱۰/۱۰


🔺آن آقایان بزرگواری که خیال کردند اول گام در حکمرانی مجازی، آزاد کردن گام به گام حکمرانی غرب بر فضای مجازی است. بشنوند.

🔺آقایان عزیزی که چند سال است جز انفعال از شما پیامی به ما مخابره نمیشود. حجاب را رها کنیم، شبکه خانگی را رها کنیم، فضای مجازی را رها کنیم، تولید دانش بنیان را رها کنیم، اقتصاد با مشارکت مردم را رها کنیم، قیمت ارز را رها کنیم و....
بدانید و آگاه باشید، آزاد کردن حاکمیت دشمن بر زیست بوم شناختی مردم، باعث میشود حاکمیت او را بر بقیه ارکان هم گام به گام به رسمیت بشناسید

🔺آن ظاهرا انقلابی هایی که شکست کف میدان را پذیرفته اند و از روزی که رهبری جهاد تبیین و امید را فریاد زد دنبال آدرس غلط دادن به انقلابیون بودند بشنوند، علت ظاهرگراییشان در تحلیل صحنه را بدانند. دستگاه شناختیشان را در اختیار دشمن گذاشته اند. چه آخوندهایشان که برای کلان روایت دشمن آیه و روایت جور میکنند چه دنباله های ظاهرا انقلابیشان که جز یاس و انسداد و اتهام و دو قطبی و بی اعتمادی ازشان چیزی ندیدیم و نشنیدیم.
آنهایی که به جای جهاد تبیین دنبال زیر بغل مار و قاتل بروسلی میگردند، کاش برگردند به نقطه کانونی که درش در حال ضربه خوردنیم.

🔺در ضمن کاش بفهمیم چرا ایتا و ویراستی و بله و امثالهم را تمسخر میکنند. چرا مهمترین مساله کشور بعد از رفع حصر و اف ای تی اف، شده آزادی دست غرب در حاکمیت بر ذهنیت مردم.

🔺آقای جبلی، آقای شورای عالی انقلاب فرهنگی ، آقای حوزه علمیه، آقای سازمان تبلیغات، آقای دفتر تبلیغات، آقای بسیج و سپاه، آقایان خبرگزاریهای انقلابی، رهبری با ما بود. پیامش را شنیدیم یا باز سوت زنان عبور کنیم ؟

@ali_mahdiyan

بر پا

29 Dec, 10:13


معنای دی

در فرهنگ دینی انسانها میتوانند به زمان معنا بدهند. روزها ، ماه ها و سالها با اراده انسانها روح پیدا میکنند. یوم الله یا یوم التغابن و یوم العبره میسازند.
دی ماه، ماه عجیبی است. اتفاقات متعددی در این ماه رخ‌داده که کم کم در بستر تاریخ، این ماه را برای ایرانیان معنادار کرده است.
۲۰ دی‌ماه ۱۲۳۰ شمسی نفس امیرکبیر را در حمام فین کاشان بریدند. او تلولو اولین گام های تعامل عقلانی و مستقل با غرب و توجه به پیشرفت مبتنی بر هویت و فرهنگ ایرانی بود. او شهید پیشرفت شد. سه سال بیشتر دوام نیاورد اما برای ایران شد یک خاطره فراموش نشدنی. ۸ دی ماه ۱۲۸۵ قانون مشروطه تصویب شد و فردایش به امضای شاه قاجار رسید. قیام و درگیری با ساختار استبدادی فشل داخلی برای برپایی عدالت که اینبار توسط انگلیس خبیث و روشنفکران داخلی غربگرا تحریف و منحرف شد، یک شکست در مقابل غربگرایی و غربگرایان به حساب میآمد اما در واقع تجربه اندوخته دیگری شد. اتفاق دردآور دیگر در دی ماه اعلام قانون کشف حجاب رضاخانی در ۱۷ دی ماه ۱۳۱۴ بود. ضربه جدی دیگر غرب به پیکره هویت ایمانی مردم ایران، ضربه ای که هنوز هم زهر آن از جان این مردم خارج نشده. ۲۷ دی ماه ۱۳۳۴ نیز روز تیرباران شهید نواب صفوی بود. تلاش او و جریان اسلامگرایی سیاسی در ایران برای استقلال ایران مقابل انگلیس و غرب برای ملی شدن نفت یعنی ثروت ایران، اینگونه با ساده اندیشی مصدق خراب شد و عملا باز جریان غرب و غربگرایان بر ایران مسلط شدند. دی ماه اما ماجرایش به این عبرتها و شکستها ختم نشد، همه این تجربیات تاریخی در ذاکره مردم ایران ماند و تبدیل به یک هویت شد، هویت استقلال طلبی و مقاومت و تیزبینی و بصیرت نسبت به غرب و غربگرایی در ایران. ۱۷ دی ماه ۵۶ وقتی مقاله توهین آمیز در روزنامه اطلاعات چاپ شد، ایران قیامت شد. ۱۹ دی ماه مردم قم قیام را آغاز کردند و سلسله شکستهای پشت سر هم غرب و غربگرایی در ایران شروع شد. ۲۶ دی ماه ۵۷ یک سال بعد شاهی که اول انگلیسی ها و دوم آمریکاییها روی کار آورده بودندش فرار کرد. ورق برگشت. جریان مقاومت در ایران در همین ماه دی به مرور پیروزی های خود را نشان داد. ۷ دی ماه ۵۸ تشکیل نهضت سوادآموزی نشان میداد ماجرا از چه قرار است، ایران بنا داشت در همه ابعاد پیشرفت کند، بنا بود ایران ساخته شود و غرب و غربگرایی عقب بنشیند. ۳۰‌ دی ماه ۵۸ که قصه انقلاب دوم و تسخیر لانه جاسوسی به نفع ایران پایان یافت را نیز در همین چارچوب ببینیند. حالا هویت مقدس و ناب ایران اسلامی حادثه سازی میکرد، ۲۵ دی ماه ۶۷ امام حکم تاریخی اش را درباره سلمان رشدی اعلام کرد و پروژه جهانی به انفعال کشیدن اسلام گرایان بعد از جنگ هشت ساله ایران را نابود کرد. امام ۱۳ دی ماه نامه ای به گورباچوف نوشت و فروپاشی یکی از دو قطب یعنی شرق جهان مادی را اعلام کرد.
دی ماه شد ماه نمادها از شهادت شهید کاظمی و احمدی روشن و علی‌محمدی بگیرید که اینها را باید حقیقتا شهید پیشرفت ایران دانست تا شهادت حاج قاسم و رحلت آیت الله مصباح که دو علمدار بر هم زدن طرح غرب و غربگرایان در ایران بودند. چه در ساحت اندیشه و فرهنگ چه در بستر جغرافیای قدرت منطقه ای. البته حاج قاسم بیش از این هم بود او نماد جامعی از هویت مقاومت ایران و امت اسلام شد. او اسطوره گام دومیهای انقلاب ایران بود. اما واقعیت آن است که حتی باید گفت بمباران دو مدرسه پسرانه در بروجرد و شهادت شصت دانش آموز مدرسه ای که جنایت جان‌گداز صدام وحشی با پشتیبانی جبهه غرب بود، برای مردم ایران اشاره به همین نکته داشت که غرب از آینده قدرت یافتن و پیشرفت این هویت ایمانی میترسید و نگران بود. آری صحنه برگشته بود برای همین نهم دی ماه هشتاد و هشت نیز یک واقعه بینظیر دیگر در این جهت بود‌. شکست کل پروژه سنگین غرب برای خواباندن مچ این هویت مستقل ناب ایمانی بود توسط روح عاشورایی مردم. حالا بنشین و تماشا کن چطور گام به گام غرب زمین میخورد، یوم الله زدن عین الاسد که در نوع خود بی نظیر بود و ابهت آمریکا در منطقه را نابود کرد. تا تشییع جنازه عجیب و غریب حاج قاسم. تا تجربه مهم برجام که با بروز خسارت محض بودنش در ایران برای کل ایران و دولتمردان ساده اندیش یا غربگرای داخلی "شد یک تجربه".
دی ماه ماه مهمی است برای مقاومت ایران. درباره آن باید بسیار اندیشید.
زنده کردن هویت دی ماه برای شکستن پروژه های جدید غرب و غربگرایان داخلی ضروری است.
همشهری

@ali_mahdiyan

بر پا

24 Dec, 21:20


مکاشفه شیر غران خوابیده بر ایران

سقوط و فروپاشی صفویه اتفاق مهم و عبرت انگیزی است. چطور یک ساختار مقتدر در مقابل حمله افغانها دوام نیاورد. احتمالا تحلیلهای متفاوتی در این باره شنیده اید، اما یکی از مهمترین دانشمندان همان دوران، تحلیلی عجیب با رویکرد عمیق معنوی درباره این واقعه کلان اجتماعی ارائه کرده که به نظرم بسیار درس آموز است؛ سید قطب الدین محمد حسینی نیریزی

تحلیل کلان سیاسی اجتماعی با رویکرد غلیظ معنوی و حکمی و فقهی درباره وقایع مهم تاریخی ایران از او بسیار مغتنم است. او در این باره کتابها و اشعار و نامه ها و سخنرانیهای بسیاری داشته ب
که در کتابهایی مانند "طب الممالک"، "کنز الحکمه" و "فصل الخطاب" بیان شده.

او در رساله طب الممالک آیات و روایات بسیار درباره اهل علمی میآورد که جایی که باید سخن بگویند خفه شده اند، او معتقد است یکی از مهمترین ریشه های سقوط صفویه سکوت اهل علم است. آنها باید صحنه را پر از شناخت و راهبری کنند حال آنکه تماشاچی و بی خیالند. سید معتقد است آن رویکرد عرفانی و فقهی که مثلا در ارتباط معنوی و فکری شاه طهماسب با محقق کرکی نمود میکرد جایش را به جولان علمای دنیا گرای دوران شاه سلطان حسین میدهد. او میگوید کشور اساسا دچار "فتنه حسودانه اشباه علم" شده.

سید قطب الدین معتقد است کشور از توجه و فهم معنوی به عالم و تحلیل وقایع خالی شده، کار به جایی رسیده که مدیران فعلی آن سبک مدیریت معنوی و بر اساس نگرش عمیق معنوی به امور را لعن و نفرین میکنند. او میگوید من در رویای صادقه(یا مکاشفه) دیدم که این بی توجهی شما به آن مدیران معنوی چطور در مقابل دشمن بیچاره و ذلیلتان میکند. بعد به مکاشفه دیگری اشاره میکند که شیر بزرگی بر ایران خوابیده و وقتی دشمن میخواهد به کشور حمله کند او بر میخیزد و می‌غرد آنچنانکه خوف و ترس به جان دشمن میاندازد، او این شیر را قدرت ولایت اسداللهی معرفی میکند. از راه چاره ای که بیان میکند معلوم میشود چطور این شیر در ایران قدرت میگیرد.

او میگوید راه چاره تجمع اراده همه مردم حول انسانهای معنوی و سالک است است تا عزم کنند. او راه چاره حفظ کشور را شکل گیری یک هویت معنوی جمعی دارای عزم میداند( از این جهت میگویم عزم که او توجه به سوره فاتحه را در آن جمع معنوی ذکر میکند که اهل معنا آن را باعث عزم میدانند). دقت کنید، جمع، معنوی، دارای عزم .
در واقع این همان ایجاد بسیج است برای حفظ کشور. همان هویت اسداللهی.

آری سید قطب الدین آن خالی شدن کشور از نگاه و فهم معنوی، آن سکوت اهل علم، آن جدایی کامل حاکمان از رویکرد و نگاه و سیره معنوی و فقهی، آن غرق شدن عموم مردم به غفلت و بی خیالی و بی توجهی،آن اختلاف درونی و آن نرفتن به سمت شکل گیری یک بسیج (جمع مردمی ایمانی و صاحب عزم حول مومنین ) را علل تفوق افغانهای جنایتکار ناصبی میداند.
@ali_mahdiyan

بر پا

23 Dec, 08:21


🔰🔰🔰*روایت میدان؛* *گفتگویی صریح و بی پرده پیرامون وضعیت میدانی جبهه مقاومت و راهبردهای ایران*

🔻 بی عملی و انفعال!؟ یا «نه تعلل نه شتابزدگی»!؟
🔻پیچیدگی تحلیل میدان و اعتماد به مسئولین؟ یا روشن بودن صحنه و سوالات بی پاسخ مردم؟
🔻چرا در سوریه شکست خوردیم؟ تقصیر دولت است؟ ستاد مشترک؟ سپاه قدس؟ شعام؟ یا...
🔻چه باید کرد؟ مردم، روحانیت و مسئولین هرکدام چه وظائفی دارند؟
🔻طرح رهبری چیست؟


🔰🔰🔰*با حضور:*
🎙️*حجة الاسلام علی مهدیان*؛ مدیر مسئول خانه طلاب جوان
🎙️*دکتر مصطفی محمدی رمضانی*؛ تحلیل گر مسائل منطقه
🎙️*حجة الاسلام محمد قطرانی* معاون دفتر مقام معظم رهبری در دمشق


🔰🔰🔰*زمان و مکان:*
📆سه شنبه 4دی
🕐ساعت 13-15
قم، مرکز تخصصی حوزه علمیه مشکات




-----------------------------------------------------
💠 *مرکز راهبری برهان*
[بله](https://ble.ir/mrborhan) | [ایتا](https://eitaa.com/mrborhan)
💠 *موسسه آموزش عالی حوزوی مشکات*
[بله](https://ble.ir/ehya_asemeh) | [سایت](http://aali.hmeshkat.ir/)
.

بر پا

20 Dec, 20:13


انقلاب خمینی اینگونه نیست

🔺امام که انقلاب را آغاز کرد، عده ای به هر بهانه ای و توجیهی متوسل میشدند که اصل این انقلاب را زیر سوال ببرند، اما وجود آنها باعث میشد برخی فراموش کنند جریان منحرف دیگری را که انقلاب را به سبک چریکهای مسلح تقلیل میدهند، تماشا کنند. ظاهرگرایان انقلابی را.

🔺انقلاب که پیروز شد، در زمان نظام سازی، عده ای تلاش میکردند حاکمیت قانون الهی و ولایت فقیه را به هر بهانه و استدلالی کنار بگذارند، اما وجود آنها باعث میشد برخی فراموش کنند جریان منحرف دیگری که به اسم اسلام، اراده مردم را کنار میگذاشت، تماشا کنند. امام هر دو را رد کرد وقتی گفت:" جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم نه یک کلمه زیاد".

🔺وقتی دوران جنگ شد، عده ای اصل جنگ را زیر سوال میبردند و تسلیم را به هر بهانه ای توجیه میکردند، اما وجود آنها باعث میشد که غفلت کنیم و نبینیم کسانی را که به اسم جنگ، به مردم فشار اقتصادی آوردند و مدلهای غلط چپ را کپی برداری کردند و جنگ را فقط در ابزار فهمیدند و خون به دل امام و سیدعلی خامنه‌ای و مردم کردند.

🔺بعد از جنگ دو دسته تصمیم نظام و امام را نقد کردند یکی آنانکه میگفتند ما از اول گفتیم تسلیم شوید و گوش ندادید یکی هم آنانکه میگفتند شکست خوردیم و ده سال انقلابمان هیچ عایدی نداشت. هر دو خون به دل امام کردند. او مجبور شد ثمرات جنگ را بشمرد و مظلومانه توضیح دهد که دیگران او را گول نزده اند، دور نزده اند، و با چشم باز تصمیم گرفته.

🔺در دوران بعد رحلت امام هم دو جریان وجود داشت آنانکه غربگرا (یعنی ظلمگرا) بودند و آنانکه به تعبیر رهبری عدالت را بدون عقلانیت و معنویت دنبال میکردند. آن اولی نباید باعث شود به این دومی کم توجه شویم. جریان ناامید کننده مردم و تحقیر کننده مردم و دوقطبی ساز و درگیر با ولایت و نظام.

🔺حالا هم قصه همان قصه است. دو جریان مردم را از جنگ میترسانند یکی آنانکه میگویند باید تسلیم شویم و یکی آنانکه مدعی اند تسلیم شده ایم.

🔺دو جریان مردم را تحقیر میکنند یکی آنانکه مردم را به رهبری و مسوولین بدبین میکنند و بی اعتماد، چون میگویند اینها جنگ طلبند یکی هم آنانکه مردم را به رهبری و مسوولین بدبین میکنند و بی اعتماد، چون میگویند اینها مماشات میکنند و منفعلند.

🔺دو جریان خون به دل امیرالمومنین ع کردند، عالم متهتک و جاهل متنسک، دشمن زرنگ و هم جبهه ای های ظاهرگرا، دو جریان خون به دل امام مجتبی ع کردند، معاویه بازهای دنیاخواه و آنانکه به امام مظلوم ما گفتند، یا مذل المومنین. اصلا دو جریان خون به دل پیامبر ص کردند یکی لشکر ابوسفیان و آنانکه اقبالی به آنها داشتند و یکی هم آنانکه احد را ظاهرگرایانه واگذار کردند، و در صلح حدیبیه پیامبر را متهم کردند، هنگام تقسیم غنائم به او گفتند "ای رسول خدا عدالت بورز" و درباره او گفتند او هذیان میگوید. همگیشان مشترکند در ظاهرگرایی در آرمانجویی.

🔺رفقا به بهانه درگیری با آن جریان، گول این جریان را نخورید. مراقب انقلابیون ظاهرگرا باشید. اینها کاری را که جریان منفعل تسلیم مقابل غرب نمیتواند با روح و روانتان بکند، به سادگی به اسم انقلابی گری با شما انجام میدهند. شما را از جنگ میترسانند و به نظام و تصمیم گیران بی اعتمادتان میکنند و بینتان اختلاف و دوقطبی ایجاد میکنند. اینها شبیه انقلاب امام نیستند، اینها مسیرشان شبیه سیدعلی خامنه ای نیست.

@ali_mahdiyan

بر پا

19 Dec, 15:07


#خانواده_آسمانی

بررسی کتاب «خانواده» سخنان رهبری با زوجهای جوان انتشارات صهبا
جلسه هفتم

زن و جنگ


🔹صراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم و لا الضالین

شیخ علی مهدیان

@ali_mahdiyan

بر پا

19 Dec, 14:27


زوجیت و حرکت

🔺در اندیشه توحیدی، مساله وحدت بسیار پررنگ است، فاینما تولوا فثم وجه الله، آری او ظاهر و باطن و اول و آخر همه امور است. همو که "اَحَد" است. قل هو الله احد. او که هستی را پر کرده است الله الصمد. اما دقت کنیم وحدت او در مقابل کثرت نیست بلکه حاکم بر کثرت است. آن خدای واحد، قهار است. لمن الملک الیوم، لله الواحد القهار. همینطور وحدت او ما فوق آن وحدتی است که مقابل کثرت است. او احد است و احد یعنی ما فوق و جمع کننده وحدت و کثرت.

🔺طبیعی است که اگر بنا باشد خالقی با چنین ویژگی و صفتی خود را به تماشا بکشد و اینگونه مخلوقات را بیافریند، در چنین نظام آفرینشی، بحث از زوجیت شکل میگیرد. زوجیت در نهاد عالم خلق نهفته. و من كل شيء خلقنا زوجين.
زوجیت، دوتایی و دولنگه ای است که با هم یک واحد را میسازند. یکدیگر را تکمیل میکنند و یک حقیقت واحد را شکل میدهند.

🔺بین این دو حقیقت نیز رابطه دو سویه ای وجود دارد از یک سوی موده است و از سوی دیگر رحمت. و جعلنا بینکم موده و رحمه. این حقیقت حرکتی حبی است که تلائم دو جهت مردانه و زنانه هستی در تمام ذرات را شکل میدهد و یک سکون و آرامش و توازنی را در عالم محقق میکند. لتسکنوا الیها

🔺اگر خلق عالم را با همین دو جهت وحدت و کثرت و وحدت ما فوق آن دو شناختیم آنگاه به تعبیر قرآن "کما بداکم تعودون"، مسیر بازگشت فطری انسان هم روشن میشود. دین که مسیر هدایت و بازگشت است سازگار با خلق و فطرت است فاقم وجهک للدین حنیفا فطره الله التی فطر الناس علیها لاتبدیل لخلق الله. برای همین است که در عالم ماده هر چه در ذرات دقت میکنند، دوتایی و زوج میابند.

🔺برای همین است که سلوک انسان را دو نوع حرکت میسازد، در خلاف جهت حرکت حبی، که خلق را میساخت، از کثرت به وحدت و بالعکس، اسفار اربعه را همین دو تایی ها میسازد. برای همین است که لیل و نهار شکل میگیرد و انسان را آرام میکند. برای همین است که صراط مستقیم پیامبر خاتم ذوالعینین است صاحب دو چشم است. کثرت و وحدت را در هماهنگی با هم میبیند. نه از دنیا فرار میکند نه غرق در دنیا میشود.

🔺برای همین است که آدم و حوا به نحو زوج خلق شدند و هبوط کردند و بعد هم توبه نمودند. برای همین است که نوح از هر جنبنده ای زوجی را سوار بر کشتی نمود. برای همین است که ساختار مطلوب جامعه توحیدی، مرکزی دارد و دامنه ای. امام و امت و کل نظام حقوقی اش در رابطه این دو جهت شکل میگیرد. در عین اینکه مردمسالارند، امام سالار است. وحی سالار است و عقل سالار است.

🔺بساط هستی بر جنگ و درگیری و دیالکتیک نیست بلکه بر صلح و تلائم و تناکح است. لو تبع الحق اهواءهم لفسدت السماوات و الارض و من فیهن. هستی همه اش مدد میدهد جریان حق را که نفی و محو کند درگیری و جنگ را. ان الباطل کان زهوقا. مناشئ اصلی این جنگ و درگیری آن جریانی است که با اراده دین و خلقت مقابله میکند. ذات همه اشیا در جنگ حق و باطل به نفع حق است. باطل مثل کف روی آب نابود میشود. فاما الزبد فیذهب جفاء و ما ینفع الناس فیمکث فی الارض. جنگ و جریان جنگ آفرین نابود میشود و محو میشود، بنیاد عالم بر زوجیت و مودت و رحمت و سکونت است، که حقیقت و اصالت در تحولات هستی را شکل میدهد، تناکح و زوجیت اصیل است و جنگ و دیالکتیک اعتباری است، تاریخ را آن صیرورت و حرکت اصیل پیش میبرد. جنگ محو میشود، جنگ طلبان محو میشوند، محو گام به گام جنگ طلبان عالم، در پرتو حرکت حقیقی تاریخ که در جان هستی و جان مومنین رقم میخورد محقق میشود. چشمی که جنگ را میبیند و باطن آن را که ظهور گام به گام زوجیت و وحدت برتر و ایمانی است را نمیبیند، مثل کسی است که کف را میبیند و آب را نمیبیند.

@ali_mahdiyan

بر پا

15 Dec, 19:56


🔻بی آبروئی در تناقض سوریه

🔸حجاب بد است اگر بخواهد منشا مبارزه شود. واگرنه تروریست ها سوری به حجاب و اختلاط زن و مرد تذکر می دهند و اتفاقا غربی های وطنی به تماشا ایستاده و کف می زنند.
🔸دیکتاتوری هم خیلی بد نیست. مهم اینست که این تیغ و چماق در کف چه کسی است. اگر دست طالبان افغانستان باشد بد است اما اگر همان طالبان به اسم دیگری در سوریه ادم بکشند آزادی است. حق طبیعی شان است.
🔸یک تروریست سابقه دار را یکبار برای سرش جایزه قرار می دهند و بار دیگر در سوریه استخدام و ریشش را زده و کت و شلوار تنش می کنند تا ری برند شود. عجیب اینکه عده ای آب از دهان شان راه افتاده و استقبال می کنند.
🔸رقص و آواز هم هرجایی نشانه توسعه نیست. یک جائی می رسد که جلوه آزادی غربی، در دیکتاتوری تکفیری است.
🔸بشار اسدی که با قرائت آزادی در غرب همراه است را به جرم دفاع از مقاومت، دیکتاتور می دانند، اما دیگر کشورهای عربی که سرتاپا خفقانند می شوند جلوه دموکراسی.
🔸شکستن حاکمیت کشورها اگر درباره اوکراین باشد می شود تحریم همه جانبه، اما اگر جولان و سوریه باشد می شود دفاع از حق صهیونیست ها.
🔻عجیب است که کمر غرب و غرب پرستان زیر بار این همه تناقض خرد نمی شوند.
🔻مشکل غرب و آمریکا حتی دین هم نبوده و نیست. دینی که از آن مبارزه با ظالم در نیاید را از تل آویو تا واشنگتن استقبال می کنند.
🔸 نماز اول وقت و قرآن خوش صوت عربستان را آمریکا هم صله می دهد. قرآن وقتی مورد غصب واقع می شود که در غزه کودک و جوان حماس را علیه صهوینست ها به خط کند و به پیروزی نهایی امید دهد و مکتب تربیتی بسازد.
اینها حتی فرصت نمی کنند بوی متعفن و لجن تناقض های شان را جمع و جورکنند. اما چرا؟ این اعتماد به نفس دروغگوئی را از کجا آورده اند؟
🔸یک زن در ایران به مرگ طبیعی بمیرد می شود بهانه شورش. اما هزارن زن و کودک در غزه سلاخی شود حق صهیونیست هاست. همان ها که در ایران به بهانه دفاع از زنان، خیابان را آتش کشیدند، در غزه با لباس ارتش صهیونیستی، دختران مقاومت را به خون کشیدند.
و حالا خیلی وقاحت می خواهد که جرثومه فسادی مثل نتانیاهو با آن کارنامه جنایتکارانه، جلوی دوربین ظاهر شود و چشم در چشم مردم ایران، شعار زن زندگی آزادی دهد.
🔻منشا این بی شرمی هویتی و دریدگی ساختاری چیست؟
پاسخ: محاسبات غلط از مردم ایران. اینها سالهاست افکار عمومی دنیا را با سکس و خشونت فریب می دهند و بی حس و بی عار می کنند؛ اما این روزها با قدرت رسانه حتی در اغوا و اغفال مردم دنیا نیز ناکام هستند، چه رسد به مردم سیاسی ایران. ملتی که سالهاست باچشم باز حوادث را رصد می کنند.
این محاسبات غلط همان است که رهبری انقلاب چندی پیش تذکر دادند و البته باید به چشم دشمن آورد. مسئولین سهم دارند اما چه بسا اصلاح این خطا نیز همچنان از طریق رسانه است و جهاد تبیین.
همشهری
@mahdian_mohsen

بر پا

15 Dec, 06:55


#خانواده_آسمانی

بررسی کتاب «خانواده» سخنان رهبری با زوجهای جوان انتشارات صهبا
جلسه ششم

زیستن تحت عقل عادی ظاهر بین
و زیستن تحت عقل منور وحیانی


🔹إِنِّي وَجَدْتُ امْرَأَةً تَمْلِكُهُمْ وَأُوتِيَتْ مِنْ كُلِّ شَيْءٍ وَلَهَا عَرْشٌ عَظِيمٌ

شیخ علی مهدیان

@ali_mahdiyan

بر پا

15 Dec, 06:50


#خانواده_آسمانی

بررسی کتاب «خانواده» سخنان رهبری با زوجهای جوان انتشارات صهبا
جلسه پنجم

سه نوع زندگی خانوادگی


🔹وَقُلْنَا يَا آدَمُ اسْكُنْ أَنْتَ وَزَوْجُكَ الْجَنَّةَ وَكُلَا مِنْهَا رَغَدًا حَيْثُ شِئْتُمَا وَلَا تَقْرَبَا هَٰذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونَا مِنَ الظَّالِمِينَ

شیخ علی مهدیان

@ali_mahdiyan

بر پا

11 Dec, 19:03


چند نکته از استاد خامنه‌ای

🌷رفقای عزیزم !
"«تبیین» این است که آنچه واقع شده و احیاناً سعی میشود از چشمها مخفی بماند، تا آن جایی که ما می‌بینیم و میفهمیم بیان کنیم"
پس اگر شما هم آمدید آن بخش از جنگ را که همه میبینند مثل خرابیها و جنایتها و امثالهم را بیان کردید که ظاهر امور است و ابعاد پنهان ماجرا مثل عمق و باطن امور، راهبردهای دو جبهه و امثالهم را بحث نکردی، شما تبیین نکرده اید و در جهاد تبیین نقش نداشته اید، بگردید ابعاد مهم پنهان مانده را بیان کنید. برای اینکار نیاز به زاویه نگاه عمیق و کلان و راهبردی دارید. تمرین کنید.

🌷برادرانم!
آنچه در سوریه رخ داد "محصول یک نقشه‌ی مشترک آمریکایی و صهیونیستی است" عادت کنیم دستهای پشت صحنه را کشف کنیم. نگاه کنید رهبری برای اثبات این نکته به همان اطلاعاتی توجه داد که پیش چشم همه ما بود. نه یک امر مخفی در میدان. آنها که میگویند میدان را نمیدانیم و مسوولین و فرمانده‌ها به ما نمیگویند و امثال این ادعاها، سر کارتان میگذارند.

🌷دوستان عزیزم!
که یک کلمه جنگ وجودی را از رهبری شنیده اید و تفاسیر ظاهرگرایانه خودتان را برش بار میکنید، دقت کنید:
"«جبهه‌ی مقاومت» یک سخت‌افزار نیست که بشکند یا از هم فرو بریزد یا نابود بشود. «مقاومت» یک ایمان است، یک تفکّر است، یک تصمیم قلبی و قطعی است؛ مقاومت یک مکتب است، یک مکتب اعتقادی است. چیزی که ایمان یک عدّه مردم است، چیز قراردادی‌ای نیست ــ که من حالا میگویم چرا ایمان مردم است ــ این، با فشار آوردن نه‌فقط ضعیف نمیشود بلکه قوی‌تر میشود."
فهم جنگ وجودی درباره جبهه حق نیاز به این زاویه نگاه عمیق به جبهه حق دارد. این را نفهمید متوجه نمیشوید خطر وجودی برای جبهه حق چیست؟ آیا این تخیلات شما است؟ هر ضربه ای و ثلمه ای را خطر وجودی نمیگویند. با چرتکه غربی نمیشود حقیقت حق را محاسبه کرد.

🌷برادرانم!
سبک جنگیدن ایران را یاد بگیرید:
" نه منطقی است، نه افکار عمومی آن را قبول میکنند که ارتشی از اینجا بلند شود برود و به جای ارتش آنها بجنگد"
جبهه حق ملاحظه قواعد بین المللی و افکار عمومی را میکند و آرمان و جهت گیری اش را پیش میبرد. ببینید شما هم متوجه این روشها بوده اید تا امروز؟

🌷عزیزان!
راهکار مقاومت همین جوششهای مردمی است. مهمترین اشکال در کار سوریه همین از بین بردن بسیج مردمی بود که ریشه اش ضعف در روح مقاومت و اعتماد به دشمن بود. ایران ولو این قصه زمان ببرد راهبردش در سوریه همین خیزش مردم و جوانان است. نگاه کنید ببینید شما هم به همین راهبرد میاندیشید؟ یا مشکلات اقتصادی و نظامی و چه و چه را ریشه مشکل دیدید؟

🌷بزرگواران!
"ملّت ایران به ارتش خود، به سپاه خود مباهات میکند، افتخار میکند. مسئولان بالای نیروهای مسلّح، سازمانهای مسلّح"
بروید ببینید اگر فرماندهان نظامی خود را تحقیر کردید ، توهین کردید، بی اعتمادی ایجاد کردید، رفتارشان را فیک و سر کاری و بلوف و امثالهم تلقی کردید، توبه کنید. بروید ببینید چطور دل دیگران را خالی کردید با این احساس روانی و بی استدلالتان که با نگاه رهبری زمین تا آسمان متفاوت است.

نکات بیش از این بود ولی در این مجال بیش از این نمیگنجید. این رهبر حکیم است استاد همه ما است، با او میشود رشد کرد. قدر بدانیمش.

درباره سوریه۷

@ali_mahdiyan

بر پا

11 Dec, 11:23


فاصله محسوس

🔹سخنان رهبری را شنیدیم، شاخص خوبی است که هم حال خودمان را هم دوستانمان را و هم مجموعه تحلیلگرانی که ذهنمان را به آنها متصل کرده ایم در این مدت بسنجیم و مقایسه کنیم. آیا فاصله محسوسی را احساس نکردیم؟ روی این فاصله محسوس بیندیشیم.

🔹آنها که میگفتند نگاه های ایمانی و معنوی به صحنه اصل نیست و واقع گرایی نیست، نگاه کنند به سخنان رهبری درباره معنای مقاومت و حقیقت آن که از جنس ایمان است و تحریم و جنگ و بلایا و دردها اتفاقا توسعه اش میدهد، و وعده بروز و جوشش جوانان سوری بر همین مبنا که توسط رهبری تبیین و ترسیم شد. خوب این فهم را نداشته باشی خیال میکنی داری سخن انقلابی میگویی ولی کل هیکل حرف زدنت بوی ترس و انفعال خواهد داد. بفهمی یا نفهمی.
کاش صدا و سیما جلوی این سبک تحلیلها که بوی چپ در مبارزه شان جدی است میگرفت و راه نمیداد، این نگاه حرف از جنگ میزند ظاهرا جنگ را هم دوست دارد ولی دل مردم را خالی میکنند، این جنس ظاهرگرایی در تبیین واقعیت، خواه ناخواه مصداق کلان روایت مرجفون میشود.

🔹آنها که شکست حکومت بشار را به فشار اقتصادی و تحریم و اینها ربط میدادند که نتیجه بگیرند برویم وا بدهیم و کوتاه بیاییم که شکست نخوریم، اینها هم کاش کمی میاندیشیدند که اگر بنا بود اینگونه بیندیشیم اساسا پهلوی که بود چه لزومی داشت به اینکه نوکری و بردگی استکبار را کنار بزنیم. این که ظاهرگرایانه و عادی امور را تحلیل میکنیم یعنی دستگاه محاسبات ما غربی است و نه ایمانی، زاویه نگاه ما غربی است نه ایمانی، راه حل به دست آوردن این عقلانیت ایمانی که نگاه جامع به صحنه دارد که هم ظاهر را ببیند و هم غیب و عمق را اتصال به اندیشه رهبران انقلاب اسلامی و تربیت کردن ذهن با آنها است.

🔹 خالی کردن دل مردم(کلان روایت مرجفون) جرم است، کاری به بحثهای قانونی و حقوقی و کیفری اش ندارم، اما راه اینکه من و امثال من در دایره خالی کنندگان دل مردم قرار نگیریم این است که اول خودمان صحنه را درست ببینیم که دل خودمان خالی نشود.

درباره سوریه۶

@ali_mahdiyan

بر پا

10 Dec, 17:44


تحلیل شکست سوریه
بر مبنای مکتب امام


🔹نکته اول آنکه ثمره درگیری با دشمن و فشار تحریم ، صحنه را برای رشد کیفی افراد فراهم میکند. (بحث درباره اثر تحریم و اساسا حرمان را امام در چهل حدیث و در صحیفه بحث ورود به ضیافه الله تقریر کرده است)
یعنی مهمترین آورده درگیری اسد با نظام کفر و سلطه میتوانست جوشش یک جریان مقاومت مقتدر مردمی در دل سوریه باشد، جالب است که سپاه قدس ایران در تعامل با اسد او را به ایجاد چنین هویتی تشویق کرد و جمعیت دفاع ملی سوریه را تشکیل داد(قوات الدفاع الوطنی) سردار شهید حسین همدانی این پیشنهاد را با الگو گیری از بسیج مستضعفین ایران برای پر کردن ضعف جدی ارتش سوریه شکل داد.

🔹دقت کنید در مبارزه با استکبار هر جا تهدید و فشار اقتصادی و سیاسی و امنیتی و نظامی و امثالهم جدی میشود، اتفاقا زمانه رشد کیفی جامعه است که خود را در ایجاد جوششهای مردمی و رشد کیفی خواص نشان میدهد، کاری که رهبری دائما در ایران انجام میدهد، در داستان فشار اقتصادی، بحث اقتصاد مقاومتی و تولید و مجموعه های دانش بنیان و امثالهم در فشار جنگ شناختی بحث جهاد تبیین و کانونهای عظیم تبلیغ در دوران مشکلات علمی بحث مجموعه های جوششی علمی و تحقیقاتی و دانش بنیان در همه عرصه ها همین است.

🔹نکته دوم اما این است که این روح قیام و مقاومت در بین مجاهدین جلودار و دردکشیده ها و محرومین و مستضفین در پیکری به نام تشکل ولایی است که عمل میکند. اگر ساختار ولایی شکل بگیرد این قدرت ظهور میکند. این نکته مهمی است که عامل حفظ قیام و انقلاب در ایران بوده، اساسی ترین عامل محافظت کننده از انقلاب و قیام و مقاومت، نظام ولایی است که رابطه منسجم تشکیلاتی ایمانی با هم و با حاکمیت دارند و درگیر دشمنند. (این بحث را در بخش ولایت کتاب طرح کلی و نسبتش با مقوله بعثت (قیام) و ایمان ببینید)

🔹مهمترین خطای راهبردی اسد به نظر من این بود که این قدرت مهم و فوق راهبردی را معامله کرد و از بین برد. او خیال میکرد قدرت اصلی حفظ کشور از جانب روسیه یا هر کشور خارجی تامین میشود. نیاز به پول ، نیاز به ابزار نظامی برای او مهمتر از نیاز به این نیروی کلیدی مردمی بود که اساسی ترین دست آورد سالها مبارزه اش هم بود، با آنها میشد فشار های مختلف دشمن را حل کرد و بلکه باید گفت فشار های دشمن اصلیترین زمینه ساز توسعه این قدرت بود.
در همین حمله اخیر اگر نیروی مردمی متشکل مقاوم در سوریه وجود داشت بازدارندگی مقابل تروریستها حتما بیشتر بود و البته حتما فرصت برای حلقات دیگر جبهه هم فراهم میشد که کمک کنند و اینطور به سرعت همه غافلگیر نمیشدند.

🔹نکته سوم آنکه ریشه اصلی چنین خطایی از ناحیه بشار اسد این بود که مبارزه اسد طعم روسی داشت. طعم روسی اتکای جدی تر بر ابزار و قدرت ظاهری است تا هویت ایمانی مردمی. (در این باره بیشتر باید نوشت)
قرآن شکست جنگ احد را که در دل فضای مقاومت اتفاق میافتاد ناشی از سه نکته تنازعتم ، فشلتم و عصیتم میداند یعنی شکست ساختار، و ریشه این سه را نیز البته نوعی دنیا خواهی و ظاهربینی است.

🔹 اما دو نتیجه :

نتیجه اول اینکه همین امروز هم ملت سوریه میتوانند در بستر این فشار های موجود مجموعه های متشکل مقاومت متصل به جبهه مقاومت شکل دهند، این میتواند آن "ظرفیت در دل تهدید" و "لطف خفیه ای" باشد که شرایط بغرنج سوریه امروز میتواند به آن مدد دهد. ایران باید روی کمک به ایجاد و متشکل کردن چنین قدرت جوشیده ای در سوریه فکر کند.

نتیجه دوم اینکه این ماجرا برای ما هم یک درس متفاوت دارد. رفقا، قدرت انسجام ولاییمان را ما هم باید جدی بگیریم. اگر باید درسی از سوریه بگیریم فقط اینکه مراقب دوقطبی سازها و بی اعتماد کنندگان به ساختار حاکمیت باشیم، این مرض، قدرت اصلی نیروهای کیفی انقلابی ایران را کم میکند.

درباره سوریه۵

@ali_mahdiyan

بر پا

10 Dec, 04:36


صد برابر راهبردی تر از سقوط سوریه

🔹عراقچی در گفتگوی ویژه خبری صدا و سیما گفت آنچه غافلگیرمان کرد سرعت عقب نشینی ارتش سوریه بود. او علت این عقب نشینی سریع را شکست در ساحت جنگ روانی و شناختی دانست و گفت فضا سازی ها باعث کاهش انگیزه ارتش شد.

🔹 طبیعتا نیروی میدان وقتی از گرفتن نتیجه "ناامید" شود، و نسبت به فرماندهان "بی اعتماد" ، انگیزه لازم برای جنگ در میدان پیدا نمیکند.

🔹بله، سقوط سوریه یعنی ایران یک نقطه مهم راهبردی در نزدیکی مرز اسراییل را از دست داد، و حاکمیتی که در جهت جبهه مقاومت بود سقوط کرد. اما حالا توجه کنیم به این نکته که ساحت و زمینه شناختی مردم که در زیست بوم مجازی قرار دارد و همگی درش درگیرند، تحت حاکمیت همان دشمن است و ما در آنجا حاکمیتی نداریم. به نظرتان در این نبرد چند ضلعی کدام راهبردی تر است، سوریه یا حکمرانی مجازی؟ حکمرانی مجازی همانجایی است که به گفته وزیر خارجه ما یک کشور مهم برای مقاومت را زمین میزند.

🔹هنوز جدی نگرفتیم ماجرا را. ذهنیت مردم ایران، عراق، لبنان، سوریه و بسیاری از کشورهای منطقه در فضای مجازی است که تحت حاکمیت دشمن است، نگاه کنید جناب رییس جمهور میگوید از رهبری پرسیدم درباره فیلترینگ و ایشان گفت من نگفتم فیلترینگ گفتم "حکمرانی مجازی" ولی عجیب است که جناب رییس جمهور یک جمله هم اشاره نکرد که خوب چه؟ برای حکمرانی مجازی چه کردیم؟ حدود بیست سال است رهبری همین را میگوید؟ مینالد؟ فریاد میزند؟ خوب چه شد؟

🔹جدی نگرفتیم ماجرا را، بند آخر وصیتنامه حاج قاسم خطاب به حوزه است، او میگوید این دیده بان صحنه را رصد کرده و میگوید شما باید وسط بیایید. خناسان شما را به سکوت و ملاحظه نکشند، سه چهار سال پیش رهبری به حوزه های علمیه گفت وضع تبلیغ نگران کننده است، کانونهای عظیم تبلیغی ایجاد کنید، اینگونه پیش برویم اسلام سیلی میخورد، اما دریغ از یک مورد. جدی نگرفتیم ماجرا را وقتی شش سال پیش در بیانیه گام دوم رهبری گفت امروز ریشه ای ترین و فوری ترین جهاد، جهاد امید افزایی است.
او بعدها گفت هیاتها کانون جهادتبیین شوند، او هر جا نشست گفت و گفت و تاکید کرد ، به گونه ای که شاید پر تکرار ترین سخنش تبیین و امیدافزایی بود.

🔹جدی نگرفتیم ماجرا را که امروز روایت اول در بسیاری از رویدادها مال دشمن است و حتی بسیاری از حزب اللهی های انقلابی مسابقه گذاشته اند در ایجاد یاس، انسداد، و کار به جایی رسیده که در فضای مجازی برخی به نام انقلابی گری به فرمانده های عزیز ما با سوء ظن نگاه میکنند و این احساس بی اعتمادی به مسوولین کشور محصول کلان روایت مرجفونی است که در بین متدینین به زبان خودشان نفوذ کرده. انصافا نگاه کنیم ببینیم آیا سو گیری مجموع روایتهای متدینین به سمت تبیین و امید افزایی است یا روایت شکست و بی اعتمادی. خدا نکند در نقطه ای جبهه حق ضربه بخورد روایت های شکست است که شروع میشود به بالا آمدن، روایتهایی که خروجیش انسداد و ناامیدی و بی اعتمادی است. معدود راویان انگشت شمار امید افزایی در این صحنه به انواع برچسب ها متهم میشوند تا خاموش شوند.

🔹این مساله بسیار جدی و راهبردی است. متاسفانه حکمرانی در صحنه شناخت مردم تحت ولایت الهی رهبر جبهه حق نیست. همه با هم مقصریم. صدها سوریه تلفات میدهیم اگر برای اینجا فکری نکنیم.

درباره سوریه۴

همشهری

@ali_mahdiyan

بر پا

02 Dec, 14:51


آزادی و حجاب

🔺مخالفین قانون حجاب به چهار دلیل موافق دیکتاتوری اند، آنهم بدترین شکل دیکتاتوری. چه بدانند چه ندانند. خیلی خلاصه، آن چهار دلیل چیست؟

🔺دلیل اول: دین و شریعت قانونی است برای اینکه انسانها اولا به آزادی مطلق برسند و ثانیا آزادی سیاسی اجتماعی شان نیز بهینه شود تا بستری برای رشد آنها فراهم شود، حجاب یک قانون مورد اتفاق فقها در شریعت است. امر پوشش و حجاب نیز امر اجتماعی است که حاکم اسلامی موظف است آن را پیاده کند، اگر پذیرفتید شریعت مساوق آزادی است، چه آزادی بهینه سیاسی اجتماعی چه ایجاد بستر حرکت برای رسیدن به آزادی مطلق معنوی، آنکه مقابل اجرای شریعت میایستد مقابل آزادی میایستد. مخالفین قانون حجاب، مدافع اجبار و دیکتاتوری اند چه بفهمند چه نفهمند. چون مدافع آزادی ، مدافع آزادی برای همه است نه یک عده، و الا فرعون هم آزادی خواه بود. دقت کنید بحث درباره اجبار یک فرد برای رشد و تربیتش نیست، تربیت که اجباری نیست. بحث در جلوگیری از کسانی است که مانع آزادی دیگرانند، کسانی که با شکستن شریعت در جامعه بستر آزادی و رشد را خراب میکنند.

🔺دلیل دوم اینکه قانون حجاب در جامعه ما بر اساس روال قانونی تصویب شده، توسط مسوولین و وکلایی که طبق قانون و با خواست مردم انتخاب شده اند، حتی آنکه رای نداده خودش آزادانه پذیرفته دیگران برایش تصمیم بگیرند. تقابل با قانون حجاب تقابل با راهکارهایی است که بر بستر رای و انتخاب مردم شکل گرفته.

🔺دلیل سوم:شکستن حرمت قانون، شکستن حرمت تصمیم گیری در بستر آزادی است. تقابل با قانون حجاب، تقابل با اساسا تصمیم گیری در کشور است، و گرفتن توان تصمیم گیری از حاکمان ضررش از تصمیم غلط هم بیشتر است. این دیکتاتوری و اجباری است که آنارشیسم را به بار میآورد. در بستر ضعف تصمیم گیری و حاکمیت، هرج و مرج شکل میگیرد که در آن هم آزادی افراد نفله میشود هم اساسا هیچ حرکتی محقق نمیشود، این هم یعنی ضرر همگانی به سبب اینکه عده ای میخواهند خارج از روالهای قانونی نظرشان را اعمال کنند. این هم که خود دیکتاتوری است.

🔺دلیل چهارم اینکه بالای هشتاد درصد مردم طبق آمارهای موجود، اصل حجاب را به عنوان یک هنجار دینی و فرهنگی میپذیرند، معتقدند همین حجابی که دارند بر اساس همان دستور دینی انجام میشود، این را بعد از این رها کردن حجاب توسط مجریان در این چند سال به صورت چشمی هم میشود دید، این یعنی هم اعتقاد به دینی بودن دستور حجاب دارند و هم بر اساسش زندگی میکنند ولو به طور کامل رعایتش نکنند، حالا آنکه هنجار پذیرفته شده و هنجار اعتقادی مردم یک جامعه را میشکند، او با آزادی فردی خود به کل آن جامعه ضرر میزند، ضرر زدن به دیگران به نام آزادی، اساس دیکتاتوری است.

🔺باور کنید جریانی در کشور معتقد به دیکتاتوری است، آن هم بدترین شکل دیکتاتوری یعنی دیکتاتوری غرب ، غرب کودک کش، غرب مستکبر، آن هم بدترین شکل اعتقاد، با پنهان کاری پشت نام مقدس آزادی. این جریان به اندازه تحریر الشام در سوریه خطرناک است، چون همان کار را با فرهنگ و هویت مستقل ما میکند، پرچمی که ملت سالها است اجازه ندادند دشمن در داخل خاکشان بزند اینها تلاش میکنند در داخل خاک ایران کوبیده شود، سبک زندگی اجباری و زوری غربی. اینها چه آخوند باشند، چه ریشو باشند، چه کراواتی و هفت تیغه، چه چادری باشند چه سر لخت، یا جاهلند که خدا هدایتشان کند و به ما توان دهد دلایلمان را به گوش آنها برسانیم یا خائنند که باز خدا هدایتشان کند و به ما توان دهد از این مسیر منصرفشان کنیم.

@ali_mahdiyan

بر پا

30 Nov, 05:26


هزار بار هم اگر این را دیده اید برای هزار و یکمین بار ببینید.
برای بعضی دیدن این کلیپ از نان شب هم واجب تر است.

@ali_mahdiyan

بر پا

28 Nov, 14:23


عقده‌ای ها

🔹"مهدی افراز" در جلسه ای محفلی درباره قدرت مادی اسراییل سخن میگوید، درباره مشکلات و سختیهای جنگ سخن میگوید، بعد ادامه میدهد.... چه میگوید؟ خواهم گفت. اما دشمن چند روز است همین بخش مشکلات و سختیهای جنگ را تقطیع کرده و همه جا پخش کرده، که چی؟ که یعنی ببینید اینها فهمیدند ما چقدر خفنیم. توی دلم خندیدم به کل هیکلشان. چقدر ضعیف شده اند، چقدر محتاج ترس جبهه مقابلشان هستند، چقدر ذلیل شده اند در این یک سال که اینطور به هر چه بتوانند چنگ میزنند که جنگ رسانه ایشان را پیش ببرند.

🔹اما مهدی افراز در آن جلسه چه میگوید؟ او مشغول درگیری با گفتمان "انقلابیهای فانتزی" است، همانها که بالا تا پایین نظام را و سپاه را و حتی حزب الله را متهم میکنند به ترس و بی تدبیری. اینگونه عدم اعتماد به مسوولین و فرماندهان را در جامعه پخش میکنند که بگویند یعنی ما خیلی شجاعیم. بابا جنگ است جنگ واقعی ، بازی پلی استیشن نیست. قطعه های جذاب جنگی تو اینستا و روبیکا نمیبینید ، جنگ است با همه هیبتش، سختی جنگ را تصور کنید که تحلیلهای فضایی و تخیلی بلغور نکنید و به خورد ملت ندهید و این و آن را متهم به بی کفایتی نکنید. فضای ذهنی عمومی را پر از ترس و دلهره به دلیل احساس ضعف مدیران و فرماندهان نظام و مقاومت نکنید. این از این.

🔹اما آن بخش از سخن مهدی افراز که حذف شده ادامه این جملات است، او ادامه میدهد بچه ها اینها را ببینید و بدانید، بعد حالا درست به توانمندی خودمان توجه کنید، منفعل نشویم، باید حالت جنگی بگیریم و آماده شویم، باید بیش از همه ابزارهای نظامی روی ایمان و سنتهای الهی، اتکا کنیم که تا امروز هم با همینها پیروز شده ایم، راهش هم این است که وقتی همه توانمان را پای کار بیاوریم، اراده بینهایت به مدد میاید. ننشینید و دائم نق نزنید باید کار کنید.

🔹برای ما البته چه اهمیتی دارد او کیست و چه میگفته و چه میکند، چه اهمیتی دارد که او و جمع زیادی از جوانان گمنام طلبه و دانشجوی انقلابی راه افتاده اند مسجد به مسجد ، مدرسه به مدرسه، دانشگاه به دانشگاه ، تا همه جا گفتمان مقاومت را روی دست بگیرند و با گفتمان انقلابیهای فانتزی از یک سوی و مرجفون غربگرا از سوی دیگر درگیر شوند که در این جنگ شناختی کشور پر از یاس و ناامیدی نشود به دست این دو جریان.

🔹این وسط اما و صد اما، امان از عقده ای ها، آنان که بخاطر رقابت و حسادتشان با پژوهشگاه باقرالعلوم و سازمان تبلیغات تهمت میزنند، آنانکه چون مسوول فلان سازمان با سعید جلیلی و اعوان و انصارش بوده و اینها با قالیباف بوده اند، متهم میکنند، یا آن دیگری ها که چون اهل انقلابی گری فانتزی و جاهلانه بوده اند و همواره مورد نقد امثال مهدی افراز بوده اند فرصت را مناسب دیده اند که دهان باز کنند و متهم کنند. با اینکه میدانند او چه گفته و سخنانش تحریف شده. او را میشناسند. هم نظرش را هم خودش را. اما وقت مناسبی است برای تسویه حساب، اف بر آنها. اف بر این همه بی اخلاقی مخصوصا وقتی پشت انقلابی‌گری پنهانش میکنید.

@ali_mahdiyan

بر پا

27 Nov, 08:20


آتش بس

🔹سید حسن قبل از شهادت گفت شمال امن نمیشود تا وقتی غزه را رها کنید. او ضربات حزب الله به شمال را گره زد به نبرد غزه.
آیا این سخن او نقض شد؟

🔹پس چرا نتانیاهو گفت" بین بد و بدتر دارم انتخاب میکنم" و چرا بن‌گویر گفت "این خطا تاریخی است؟" و چرا کانال کان گفت "این توافقنامه مصونیت حزب الله است" و چرا لاپید این توافق را ننگ دانست

🔹دلیلش را بن‌گویر توضیح داده، او گفت که "شمال دیگر ناامن باقی میماند".
چاک فرایلیک معاون پیشین مشاور امنیت ملی اسراییل نیز همین را دید که گفت "به هیچ نرسیدیم چون دیگر در شمال احساس امنیت حاصل نمیشود."

🔹چرا؟ چون وقتی اسراییل مجبور میشود آتش بس را با حزب الله بپذیرد معنایش آن است که زورش به حزب الله نرسیده و این یعنی همان شمال تحت ظل السیف است. اسراییل همه قدرتش را پای کار آورد که اهالی شمال را برگرداند، سید حسن گفت نمیتوانی و حالا بعد از یک جنگ تمام عیار صحنه به نفع سخن سید جمع شد.

🔹جنگ تمام عیار با جنگ تشدید شونده فرق میکند، تشدید نمیشود بلکه تعیین تکلیف میکند یا تفوق با تو است یا دشمن تو، نگاه کنید ببینید وقتی یک طرف در اوج ادعای قدرتنمایی وادار به پذیرش آتش بس میشود بدون رسیدن به اهداف اعلامی اش، چه بلایی بر سر احساس امنیت و اعتماد مردمش خواهد آورد.

🔹اساسا اصل اینکه نتانیاهو بعد از پذیرش آتش بس به گفتاردرمانی روی آورده معنا دار است. اینکه حالا دوره میافتد با شهرداران شهرهای شمالی جلسه ماله کشی بگیرد، معنا دار است، اینکه اذعان میکند به تحلیل نیروهایش و تهدید ایران، معنا دار است.

🔹حضور لاریجانی با پیام ویژه رهبری به سوریه و لبنان و موافقت حماس یعنی جبهه دارای مدیریت واحد و پیوسته است، تهدید باقری که گفت "فوق تصورتان ضربه میخورید" را هم بگذارید کنار ترس نتانیاهو از سایه ایران و حالا عدم موفقیت اسراییل در جبهه حماس و حزب الله، همگی نشان میدهد او در مخمصه افتاده و صحنه کاملا هوشمندانه مدیریت میشود و ذره ذره خفگی اسراییل بیشتر به چشم میآید. آری سخنی که رهبری همان ابتدا در پیامش درباره شهادت سید حسن گفت درست بوده، حزب الله خیلی قوی تر از آن است که فکرش را بکنید.

@ali_mahdiyan

بر پا

25 Nov, 20:50


بسیج باید چه کند؟
چگونه دچار جریانات راست که عملا دور از مردمند و استبداد میسازند نشود؟ چگونه دچار جریانات چپ بی اعتماد کننده نسبت به نظام و عملا هرج و مرج طلب، نشود؟
چرا این شبکه بزرگ مردمی یعنی بسیج در ایجاد شبکه جهاد تبیین و امید موفق نبوده؟
بسیج چه باید کند که دچار سطحی نگری به نام واقع گرایی از یک سوی و خیال بافی به نام آرمانجویی از سوی دیگر نشود؟
گره خوردن به میدان اجرا و تقویت نظام اندیشه، چگونه بسیج را رشد میدهد؟



تحلیل سخنان رهبری درباره بسیج
برنامه قرارگاه، شبکه قرآن
شیخ علی مهدیان

@ali_mahdiyan

بر پا

25 Nov, 16:35


صراط بسیج

"بسیج، نقطه‌ی مقابل تحقیر ملّی است." این جمله رهبری را باید جدی بگیریم. بسیج نباید از جریانهای خودتحقیر آسیب ببیند، نباید مقابل نگاههایی که "بی‌اعتمادی به خود" را در جامعه پمپاژ میکنند منفعل شود.

بسیج میوه صراط مستقیم انقلاب است، همان که محصول فهم عمیق و منسجمی از رابطه "ایمان به خود" و "ایمان به خدا" است. همان که در قواره تحول، نامش انقلاب اسلامی است و در قواره هندسه جامعه، نامش جمهوری اسلامی است. همان که در بیانیه گام دوم، رهبری با نام "نظام انقلابی" از آن یاد کرد. همانکه سمت راستش "استبداد" است و سمت چپش "آنارشیسم".

جریانهایی که به اسم "وفاق" و "هماهنگ شده است" و "کد و کدکشی" و "بزرگان فلان" و امثالهم دهان شما را میبندند،منفعلتان میکنند اجازه فکر به شما نمیدهند و خلاصه دستتان را از دست رهبری جدا میکنند، اینها راست هستند و در واقع مردم و جوانان را از گردونه خارج میکنند و عملا استبداد میسازند.

جریانهایی هم که زیر لوای آرمانجویی و به اسم انتقام از دشمن و مبارزه با انحراف و فساد و چه و چه مسوولین را از دولت و مجلس و ق ق و شعام و این و آن را مستقیم و غیر مستقیم متهم میکنند و بی اعتمادی میسازند و خلاصه نظام را متهم میکنند، چپ میزنند و طرح هرج و مرج را پیش میبرند. اینها نظام برایشان مقدس نیست اکثر مدیران و برایند مدیران را منحرف میدانند، رهبری برایشان یک موجود بی بسط ید و دست بسته است، اینها هم دست شما را از رهبری جدا میکنند، شبیه اینها زمان امام هم بودند بعد امام به نام خط امام پدر این مردم را درآوردند. در فضای ذهنی اینها است که دیدار رهبری با خبرگان مجلس روضه مسخره ای است خالی از عقلانیت. با اینها "افان مات او قتل انقلبتم علی اعقابکم " یعنی بدون رهبری بیچاره ایم با این نظام. پناه به خدا از شیطان وقتی شعارهای انقلابی سر دهد.

بسیج اما اهل صراط مستقیم انقلاب است و با هر دو جریان درگیر است، هر کدام به نحوی. او نمیگذارد دست مردم از امام جدا شود توسط چپ و راست، او نمیگذارد دشمن در خودتحقیری مردم موفق شود و سم خودتحقیری و بی اعتمادی درش نفوذ کند از چپ و راست، او نمیگذارد یک نیروی فرعی و حاشیه ای و دهان بسته و بی اثر و تخدیری شود توسط چپ و راست.

اما چگونه؟ چطور مقابل این دو بیماری میایستد؟ راهش این است که هم از "سطحی نگری" خلاص شویم و هم از "ذهنی شدن". هم در میدان باید بود و هم به نظام فکری باید رسیدگی کرد. باید عمیق دید و فهمید و باید پای کار ساختن ایران آمد. بسیج اینگونه مقابل دشمن خواهد بود.

@ali_mahdiyan

بر پا

21 Nov, 01:54


راه تحول حوزه

هویت حوزه علمیه گره خورده است به هویت انبیا و اولیاء، "العلماء ورثه الانبیا"، " العلماء امناء الرسل" ، "العلماء مصابیح الارض و خلفاء الانبیا"، انبیا و امامان متصل کننده انسانها با آن حقیقت بینهایتند "سُفَراءَ في خَلقِهِ يُعَبِّرونَ عَنهُ إلى خَلقِهِ و عِبادِهِ" وحی دستگیری علمی و امامت دستگیری عملی برای حرکت انسانها به سمت خدا است همان حقیقت بینهایت. به همین سبب همانطور که نبی و امام با‌ دو جهت کشف و معرفت خداوند از یک سوی و بسط و دستگیری از خلق از سوی دیگر شناخته میشوند، علما و نهاد علم نیز نیاز به همین دو بال و دو جهت دارد. هویت حوزه های علمیه را "نفر" و "رجعت" میسازد، رفتن به سمت کانون علم که اجتهاد است و بازگشت به سمت مردم که تعلیم و تزکیه و تبلیغ است.
این یعنی دستگاه تعلیم و تربیت حوزوی باید هم توان استنباط و اجتهاد را به طلاب بدهد و هم توان نصرت جبهه حق و تبلیغ و خدمت و گره گشایی از مردم را، طلاب باید به ابزار هنر و رسانه مجهز شوند، باید همانطور که علم مقدس را کسب میکنند قدرت مقدس را نیز مطمح نظر داشته باشند. دستگاه پژوهش و تولید علم نیز باید این هر دو سوی را داشته باشد، هم توان اتصال به منابع و تراث را داشته باشد و هم مسائل مرتبط با صحنه جامعه و حاکمیت و علوم بشری را مدنظر قرار دهد. این تحول در حوزه است که باعث تحول در علوم و تکمیل اجتهاد میشود اما همین تحول در حوزه ، خودش مبتنی است بر تحول انفسی در علما و طلاب و حوزویان. طلابی که سبک زندگیشان دور از جامعه است، به قم میآیند اما بازنمیگردند، در شهرکهایی دور از حتی شهر قم زیست میکنند مسیر عبور و مرورشان هم از مردم دور است سالهای سال کلاس میروند و هیچ گاه باری از جامعه را بر نمیدارند، ماموریتی ندارند، نصرت جبهه حق و دستگاه ولایت و حاکمیت و درگیری با جبهه و تمدن طاغوت و استکبار را فوق برنامه و حاشیه زندگیشان میبینند، اینها نمیتوانند تحول حوزه را رقم بزنند. حوزه اگر درجا بزند و رشد نکند دستگیری نمیتواند کند و چنین علمایی نبودشان ثلمه و خلئی را در جامعه باعث نخواهد شد.
متاسفانه برخی به اسم تحول حوزه اتصال به منابع و تراث و سابقه علمی حوزوی را نفی میکنند و برخی نیز به اسم اتصال به منابع و تراث و استقلال حوزه، دست حوزه را از دست مردم جدا میکنند و اقامه دین که همه این علوم به قول حضرت امام ره مقدمه آن است، را رها میکنند و حوزه را تبدیل میکنند به یک موجود منزوی نیمه مرده.
راه حل چیست؟ راه حل اتصال به اندیشه و مکتب امام ره است در همه سطوح و ساحتها. نهاد حوزه باید هویت خود را بیابد، علم باید در عین حق طلبی و حق نمایی اما ذیل ولایت رسالتهای خود را تعریف کند، علوم معارفی و حکمی باید رسالت خود را در تنزیل و رسیدن به متن مردم و حاکمیت ایفا کنند، مقام نظر را تا بستر عمل امتداد دهند و کاربردی شوند، حکمت عملی باید اینقدر نحیف نماند و فربه شود، فقه باید رویکرد تمدنی و حاکمیتی پیدا کند، مناسب امروز ما ، با مسائل متنوعی که با آنها مواجهیم، اصول باید بتواند چنین نقش مباشری فقه برای اقامه دین را پشتیبانی کند، اخلاق و سلوک باید بتواند خود را در ابعاد یک جامعه و بلکه یک حرکت جهانی بازتعریف کند و ارتباط وثیق خود با ولایت و حکومت را به چشم آورد. این حرفها جدید نیست، اینها را سالها است رهبران اندیشمند و تیزبین ما گفته اند حتی سالها قبل از انقلاب نیز مساله تحول حوزه مطرح بوده است، اما حوزه امروز امکانات مهمی برای تحول در اختیار دارد، ارتباط با دستگاه اقامه دین و حاکمیت الهی، و مردمی قیام کرده و مقاوم و دشمنی که دشمنیش را بیش از پیش متوجه حوزه های علمیه کرده همگی فرصتی جدی برای تحول حوزه پدید آورده، الذین اتقوا اذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فاذا هم مبصرون. دشمن را باید در همه ابعاد تمدنی دید و این تحول و حرکت و خیزش درونی در نهاد علم دینی و رهبری اجتماعی را سهل خواهد نمود. این همه نیاز به عزم جدی همه کشور و خصوصا طلاب جوان دارد برای تحول و ارتقای این نهاد مقدس.
همشهری

@ali_mahdiyan

بر پا

20 Nov, 17:51


🔻ادرس غلط فیلترینگ

رئیس جمهور محترم به دنبال رفع فیلترینگ است. اما قاضی القضات و رئیس عدلیه می گوید هنوز وقتش نیست. واقعیت اینست که فارغ از درستی یا غلطی فیلترینگ، مساله اصلی اینست که فیلترینگ مساله اصلی نیست. ادرس غلط است.
گوئی عادت داریم مساله را از کمر بحث و از نیمه راه روایت کنیم.
مساله اصلی رها بودن فضای مجازی است. مساله اصلی فقدان قانونگذاری و رگولاتوری در این حوزه است. مساله اصلی اینست که اساسا طرحی و برنامه ای برای قانونمندکردن فضای مجازی وجود ندارد. مساله اصلی اینست که اساسا کارهای روی زمین مانده از جمله اینترنت ملی و غیره رها شده است. فیلترینگ مساله ثانوی است.
به اندازه غربی ها و آمریکایی ها که صاحب پلتفرم های فیلتر شده در ایران هستند، برای این عرصه نگران باشیم. امروزه همه جای دنیا برای فضای مجازی در کشورشان برنامه ریزی می کنند. دغدغه دارند و قانون گذاری می کنند. دولت آمریکا رسما یک پلت فرم را دادگاهی می کند و حضورش را محدود می سازد. در سطح اتحادیه اروپا برای پلتفرم ها برنامه ریزی می کنند. بسیاری از کشورها از جمله چین و آلمان و روسیه برخی پلتفرم ها را محدود و برخی را ممنوع می کنند.
پرداختن به مساله فیلترینگ تقلیل دادن ماجراست. اول ببینیم درباره چه چیز حرف میزنیم آنوقت مشخص می شود که آیا فیلترینگ کمک می کند یا خیر. نیازمند یک نقشه کلان هستیم. فیلترینگ جزئی از این نقشه است. آنهم باید دقیق شود که کجا باید استفاده شود و کجا خیر. در چه شرایطی باید بکار گرفته شود و چه مقدمه ای آنرا موثر می کند و چطور میشود عوارض آنرا کم کرد.
آنچه مساله اصلی است اینست که ما فضای مجازی را در سطح حکمرانی دقیق نمی شناسیم. برداشت رایج اینست که با مجموعه از رسانه ها مواجهیم. پلتفرم صرفا یک رسانه نیست؛ صرفا ابزار سرگرمی نیست؛ صرفا محل تعامل مخاطبین نیز نیست. پلتفرم یک جامعه است. یک شبکه حقیقی و انسانی که شناخت می سازد. قدرت ساخت امر ذهنی دارد و نگرش و گرایش و باور ایجاد می کند و اراده و رفتار می سازد.
پلتفرم عبور از فضای مجازی به یک زندگی واقعی است. بخشی از خاک کشور است. مگر ممکن است بخشی از خاک کشور تحت کنترل و سیطره قانون نباشد؟ مگر ممکن است خاک کشور در اختیار حاکمیت نباشد؟ مگر میشود جزئی از کشور را قوانین کشور های دیگر اداره کند؟ مضحک نیست؟ حاکمیت در ایران با یله گی فضای مجازی چند پاره شده است. بااین حال ما اصل موضوع را رها کردیم و چسبیدیم به فیلترینگ.
@mahdian_mohsen

بر پا

17 Nov, 14:56


الزام شرعی حجاب ، الزام حاکمیتی به حجاب، جایگاه حجاب در تقابل ایران و آمریکا، چه باید کرد؟

گفتگو با اساتید دانشگاه علوم پزشکی قم

شیخ علی مهدیان
۲۷_۸_۱۴۰۳

@ali_mahdiyan

بر پا

17 Nov, 00:57


چرا نیویورک تایمز دروغ گفت؟

🔺خبر عجیب و غریبی که نیویورک تایمز اول بار اعلام کرد و برخی از تحلیلگران داخلی هم با عجله تکرارش کردند، توسط سخنگوی وزارت خارجه به جد تکذیب شد‌.
خبر این بود که ایلان ماسک و ایروانی نماینده ایران در سازمان ملل با طور محرمانه با یکدیگر دیدار کردند.
سوال این است که چرا نیویورک تایمز باید این خبری که به قول بقایی سخنگوی وزارت خارجه، کذب محض است، اعلام کند؟

🔺پاسخ را باید در نکته ای جست که بایدن در اولین جلسه بعد از انتخابات به ترامپ گوشزد کرد، نکته ای که فارغ از همه رقابتها در آمریکا یک امر مشترک و مورد اهتمام همه حاکمان آمریکا است.
بایدن به ترامپ میگوید فوری ترین چالش شما ایران است.
چرا ایران فوری ترین چالش آمریکا است، دلیلش به وضعیت راهبردی آمریکا در منطقه مربوط میشود. همانکه نتانیاهو نه یک بار بلکه بارها به صدای بلند فریاد زده و آن اینکه مساله اسراییل الان دیگر یک مساله وجودی است.

🔺اگر این نکته را مد نظر قرار دهیم متوجه خواهیم شد چرا ترامپ تمام مسوولین بین المللی و مرتبط با این منطقه که انتخاب کرده همگی تندروهایی هستند که به مخالفت با ایران و جانبداری از اسراییل شناخته میشوند.
ایران مگر چه کرده که اسراییل به قول خودشان در مرز نابودی قرار گرفته؟

🔺ظاهر ماجرا که اینگونه است که او در حال تخریب کرانه و غزه است، او در حال بمباران عجیب و غریب لبنان است، او بالای پنجاه هزار نفر را فقط در یک سال قتل عام کرده، پس چه اتفاقی افتاده که اسراییل در چنین مخمصه ای افتاده؟ و حالا هر اتفاقی که برای او افتاده به ایران چه ارتباطی دارد؟
پاسخ ساده است. ایران فلسفه وجودی اسراییل را هدف گرفته، یعنی دقیقا به ریشه زده.

🔺اسراییل بنا بود ابرقدرت تعیین کننده در منطقه باشد، محاصره یک ساله او توسط مقاومت با ضربات مکررش عملا گسلهای داخلی اسراییل را فعال کرده، اختلافات داخلی جدی شده، هیمنه و هژمونی منطقه ای اش را شکسته، گارد مظلوم نمایی اش را بالعیان نابود کرده، هیچ گروهی از مقاومت هم حذف نشده، حتی اسرا هم آزاد نشده، اینها همه با پشتیبانی ایران انجام شده

🔺و از سوی دیگر ایران تمام فشارها را پشت سر گذاشته، داستان فشار حداکثری اقتصادی و تحریمها، ماجرای داعش و گروههای تکفیری، قصه هسته ای و موشکی و منطقه ای و چه و چه ، همه را پشت سر گذاشته و حالا ایران از میان همه این فشارها در حال تبدیل شدن به یک ابرقدرت منطقه ای است. اینها همه یعنی هزینه غرب از پول و آبرو و سلاح و همه چیز برای اسراییل فایده ای نداشته و اسراییل بودنش در منطقه بی اثر و بی فایده شده. این حمله به فلسفه اسراییل است.

🔺چالش ایران به عقیده بایدن و ترامپ و کل دستگاه حاکمه آمریکا از چالش چین و روسیه هم جدی تر است چون چند گام کوتاه تا محو اسراییل و ایجاد امت اسلام فاصله دارد، و این نکته ای است که برای راهبردی اندیشان جهان کاملا روشن شده.
حالا آمریکا به چنین جنس خبرهایی احتیاج دارد، چرا ؟

🔺او علاقه دارد پیام ضعف ایران را به دنیا و خصوصا جبهه مقاومت مخابره کند، او لازم دارد بدنه مردمی ایران را در مقابل فشارهای غرب متزلزل کند و اتحاد و مقاومتش را خرد کند، آنها میدانند ایران، مقاومت و اتحاد و انسجامش مقابل اسراییل و ترامپ بیشتر و جدی تر از حزب مکار دموکراتها است، ترامپ لازم دارد بگوید من میتوانم ایران را پای میز مذاکره بیاورم، او لازم دارد به دنیا مخابره کند که اراده مقاومت در حال شکستن است. شرایط منطقه باید ولو صوری به نفع اسراییل تمام شود.

🔺او شاید خیال میکند مسوولین ما آنقدر احمق و نادان و بی تدبیرند که با چنین تصمیمات و کنشگری هایی راه را برای فشار بیشتر به مردم ایران و منطقه باز کنند. حال آنکه آنچه از ایران مخابره خواهد شد همان است که توسط لاریجانی و عراقچی و پزشکیان و قالیباف از سوریه و لبنان مخابره میشود و مسوولین نظامی به وضوح درباره وعده صادق سوم بیان مینمایند، پیام اقتدار جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی ایران.
همشهری
@ali_mahdiyan

بر پا

13 Nov, 09:25


با دشمنان مدارا؟

🔺آقای پزشکیان در جمع وزرای سابق خارجه گفت باور دارم باید با دوستان مروت و با دشمنان مدارا داشته باشیم. همین کلمه شد تیتر روزنامه سازندگی، "با دشمنان مدارا"

🔺بنده خدا ، آقای حافظ وقتی گفت با دشمنان مدارا، وضعیت دشمن را توضیح داد ، او گفت:
ز روی دوست دل دشمنان چه دریابد
چراغ مرده کجا شمع آفتاب کجا

این جبهه ندیدن حق و حقیقت است، متوجه عدم تغییر این جبهه هستیم؟
متوجه سواء علیهم اانذرتهم ام لم تنذرهم لایومنون.
خوب فرض کنیم این را نمیدانستیم برای اتمام حجت با مردم یا دشمن یا هر چی پا پیش گذاشتیم و با قول لین که هیچ با فعل لین با او عمل کردیم؟ بعد از تجربه کردنشان چطور نمیخواهیم بفهمیم؟
متوجهیم که چراغ مرده و شمع آفتاب جمع شدنی نیستند؟

🔺سبک مدارا کردن حافظ هم باور کنید اینطور که خیال میکنید نیست. حافظ بنده خدا میگوید:
وفا مجوی ز دشمن که پرتوی ندهد
چو شمع صومعه افروزی از چراغ کنشت

چشم امید به دشمن داشتن را حماقت میداند حافظ بیچاره. چطور نفهمیدید؟ اگر امید دارید که دشمن دشمنی نکند و چنین مدارا میکنید، خودتان را فریب میدهید. او میگوید
دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل
مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان
چطور ندیدیم اینها را؟ این مسیر مدارا با دشمن نیست بلکه کمک به دشمنی دشمن است. مدارا باید جلوی او را بگیرد و الا مدارا نیست سپردن کار به او است.

🔺حافظ دو اراده مقابل هم را میبیند و با تقویت اراده الهی در جبهه حق، اراده باطل را نابود میکند، و دشمن را زمین میزند.
بر آستان جانان گر سر توان نهادن
گلبانگ سربلندی بر آسمان توان زد
قد خمیده ما سهلت نماید اما
بر چشم دشمنان تیر از این کمان توان زد

آری مدارای حافظ با دشمنان اینگونه است که اراده تو را بر فراگیر کردن طرح توحیدی ات خراب نمیکند. هویت توحیدی ات را نمیگیرد، بلکه همین هویت تو باعث جنگ و تقابل با او نیز میشود.
لذا است که میگوید:
ز روی دوست مرا چون گل مراد شکفت
حواله سر دشمن به سنگ خاره کنم


🔺مدارای حافظ با دشمنان را هر طور تفسیر میکنید کنار این ابیات قرار دهید که گفت:
شاه منصور واقف است که ما
روی همت به هر کجا که نهیم
دشمنان را ز خون کفن سازیم
دوستان را قبای فتح دهیم

این سبک مدارای حافظ است با دشمن، که در عمق جانش چنین دشمن شکار است.
دادگرا تو را فلک جرعه کش پیاله باد
دشمن دل سیاه تو غرقه به خون چو لاله باد


@ali_mahdiyan

بر پا

13 Nov, 02:12


آینده

دولت ائتلافی آلمان فروپاشید، بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیۀ اروپا هم امروز گفت ما در خطر قرار داریم. اروپا مسئولیت امنیتش را خودش باید برعهده بگیرد؛ زیرا نمی‌تواند هر ۴ سال یکبار به حال‌وهوای انتخابات آمریکا وابسته باشد. این یعنی نگرانی اروپا از آینده خود، جدی است.
دو جنگ اکراین و اسراییل عملا راه های انرژی اروپا را بسته. تفوق روسیه و مقاومت عملا اراده انرژی در دنیا را از دست غرب خارج میکند. و این یعنی غرب تابع شرق خواهد شد.
ترامپ تصمیم دارد پول خود را خرج اسراییل کند، این یک اشتباه راهبردی است، آنها خیال میکنند در سمت اسراییل احتمال بیشتری برای گشایش دارند، آلمان اولین متضرر جدی این ماجرا است با انتخاب ترامپ دولتشان فروپاشید، شرکتهای بزرگ اقتصادی شان هم مدتی است در معرض ورشکستگی است، ترامپ بنا ندارد به ناتو رسیدگی کند در سمت مقاومت هم بعید است تفوقی برای اسراییل حاصل شود چون جنس مقاومت اساسا متفاوت است، مقاومت، اراده ای تغییر کردنی نیست. و این محاصره اسراییل توسط حلقه مقاوت تمام شدنی نیست. مقاومت در ایران چند سالی هست چهل سالگی خود را عبور کرده، مقاومت حزب الله هم که وضعش را میبینید اصلا انگار نه انگار ضربات چند هزار نفری پیجرها و ترور فرماندهان محوری اش اتفاق افتاده، ربیون قرآنی اند این تشکیلات. اینها که هیچ، انصارالله هم که از فشار عجیب و غریب سالها جنگ با عربستان و بلک واتر آمریکا و غرب و همه و همه سربلند و پیروز برآمده و هل من مبارز میطلبد، حماس هم که زمینش محاصره است و در اشغال است و به اندازه چند بمب اتم بر سرش آتش ریخته اند و سرانش را ترور کرده اند، هنوز راکت میزند، مرکاوا شکار میکند، حرامی نفله میکند در تل آویو و فرمانده میکشد در غزه و زندانی ها را هم که در اختیار دارد. این صحنه چگونه بنا است عوض شود؟ دقت کنید اساسا جنس مقاومت غیر عادی است. یک چیزی بگویم آب پاکی را روی دستتان بریزم، مقاومت یا باید تغییر هویت دهد و دست از قیام بردارد یا تا وقتی اهل مقاومت است حتی اگر همه اعضایش تک به تک کشته شوند ، نابود نمیشود، زنده میماند و متحول میکند و میجوشد و میجوشاند، مثل داستان واقعی کربلایشان. همه را کشتند با امامشان، اما ماند که ماند.
اینها یعنی چه یعنی همین که میبینید و میشنوید ؛ پیامهای روشن ضعف اروپا یعنی ضعف غرب ، همه چیز سرعت گرفته برای بروز پیروزی مقاومت و شکست دشمن.
و این یعنی یک قدم مهم در امت سازی و گسترش قیام و انقلاب و این یعنی یک گام بلند به سمت ظهور.

@ali_mahdiyan

بر پا

11 Nov, 03:30


دوئل دو نقشه جغرافیای قدرت

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران مدعی شده که تلاش های قطر برای میانجیگری بین حماس و اسرائیل متوقف شده است.خبرگزاری رویترز نیز با توجه به این شرایط ادعا کرده که اساسا قطر از میانجیگری کنار کشیده چون دو طرف را در رسیدن به آتش بس جدی نمیداند. این خبر را به این شکل قطر رد کرده ولی اعلام کرده و روشن هم هست که دو طرف حماس و رژیم اشغالگر، این مقطع را برای مذاکرات آتش بس مناسب نمیبینند. علت اصلی هم به حماس برنمیگردد بلکه به وضعیت اسراییل مربوط میشود،وضعیتی که گره خورده به راهبرد آمریکا.
شواهد نشان میدهد آمریکا بنا دارد با یک ضربه یا چند ضربه شوک آور خلاف قواعد و تعهدات بین المللی کار را تمام کند. هم سیطره اسراییل را در منطقه درست کند و هم جنگ را به نفع اسراییل پایان دهد.
تحلیل رفتار آمریکا بر پایه رییس جمهور اساسا خطا است. آمریکا یک کل واحد با راهبردهای مشخص است.این که در این مقطع از جنگ چه راهبردی را انتخاب کرده مرتبط با شرایطی است که درش قرار دارد. شرایط منطقه آمریکا را ناچار به اتخاذ چنین موضعی کرده، اولویت منطقه باشد نه اکراین، آن هم به این شیوه.
بهترین شخصیت برای چنین ماموریتی ترامپ است، او تمام المانهای لازم برای چنین ماموریتی را دارد. از مدتها پیش هم صحنه انتخابات آمریکا برای رای آوردن او فراهم شده بود. آوردن یک زن سیاهپوست امتداد بایدن در شرایط جنگی مقابل مرد سفید پوست در حال مبارزه و در معرض ترور که هیچ قانونی مگر مصلحت آمریکا برایش مهم نیست، فضای تغییرخواهی و همینطور عدم رضایت آمریکایی را جهت میدهد به سمت او.
ترامپ نیز بارها در مناظرات و سخنرانیهای انتخاباتی خود اذعان کرد و نزدیکان او نیز تاکید کردند که بنا دارد در مدت کوتاهی وضعیت منطقه را به نفع اسراییل تغییر داده و صلح را بر محور اسراییل سامان دهد.
آمریکا البته فرصت زیادی ندارد، اگر نتواند کار را با چند شوک تمام کند، شکست، قطعی است.
یعنی باقی ماندن حلقه محاصره اسراییل و تاب آوری و عدم خویشتنداری مقاومت در برابر ضربه ها، معنایش این است که جغرافیای قدرت در منطقه همینطور که هست باقی خواهد ماند، و این یعنی جبهه مقاومت اگر این مرحله احتمالا پر فشار ترامپی را عبور کند، منطقه به وضعیت غیر قابل بازگشتی برای آمریکا و اسراییل تبدیل میشود، نزدیکترین وضعیت به سقوط اسراییل.
خیلی ها احتمال یک درگیری شدیدتر و پر خسارت را در این شرایط میدهند که نمیتواند خیلی طولانی باشد اما همه چیز مربوط میشود به دو نقشه جغرافیای قدرت برای آینده منطقه که با یکدیگر به هیچ وجه قابل جمع نیستند. یا جبهه مقاومت که حلقه محاصره اسراییل را شکل داده نابود میشود، و طرح صلح حول اسراییل و سیطره اش شکل میگیرد(طرح صلح ابراهیم) یا اینکه شرایط همینگونه که هست باقی میماند و این یعنی نقطه عطف جدی در تاریخ منطقه و تاریخ محو اسراییل. آنچه از ماجرای آتش بس میتوان تشخیص داد این است که جنگ به نقطه ای رسیده که دو اراده مقابل هم به هیچ نحو با یکدیگر سازگار نمیافتد و یک اراده باید بماند یعنی وضعیت منطقه در حالت دوئل است.
اسراییل از پیش از جنگ طوفان الاقصی تلاش میکرد غزه نباشد، عصبانیت او بعد از لو رفتن نقشه اش در محو غزه و کرانه، اثری نداشت چون دیگر طرح نابودی غزه شدنی نبود. پس به سمت حذف حماس رفت، اما هنوز در آزادی اسرای خود که مدت اسارتشان روز به روز باعث به هم ریختگی بیشتر اجتماعی اسراییل شده، موفق نبوده و نتوانسته این سلاح مهم حماس را از دستش خارج کند تا چه برسد به اینکه بخواهد در نابودی حماس موفق باشد، هنوز هم رزمندگان حماس تانک مرکاوا شکار میکنند، از اسراییلی ها تلفات میگیرند، راکت به سرزمینهای اشغالی پرتاب میکنند، افسران عالیرتبه را میکشند و این یعنی با قدرت تمام هستند و حتی شبکه تونلهایشان هم نابود نشده.
این وضعیت گروه کوچک و محاصره شده در اسراییل یعنی حماس است تا چه برسد به حزب الله و انصار الله و امثال آن.
چشم امید اسراییل به ضربات بزرگتر است که در کوتاه مدت توفیقی حاصل کند. مساله این است که جبهه مقاومت خصوصا در این یک سال نشان داده فشار این چنینی آن را نابود نمیکند و صرفا جنگ را تشدید کرده و شرایط را برای ساکنین اشغالگر و رژیم شان دشوارتر میکند. استقامت هویت و ذات مقاومت است و لذا ضربات دشمن اراده او را مختل نمیکند. این یعنی آینده به روشنی پیروزی نقشه جغرافیای قدرت مقاومت در منطقه را نوید میدهد. و فقط وجود این نقشه معنایش شتاب گرفتن محو اسراییل به شکل جدی است. چنین اسراییلی برای غرب فقط هزینه خواهد داشت و مشروعیت ناشی از مظلوم نمایی خود را هم که از دست داده و توان اقناع بدنه اجتماعی خود را هم نخواهد داشت و این همه یعنی نتیجه این دوئل کاملا روشن است.

@ali_mahdiyan

بر پا

09 Nov, 12:39


❤️بعضی وقتها یه فکرهایی به ذهنم میرسه تا مدتها بعد هم هر وقت یادش میافتم داغون میشم.

❤️این بخش از برنامه قهرمان درباره پدر ورزشکاری است که دخترش از او خواسته بود در برنامه قهرمان شرکت کند، تا همه ببینند پدرش چقدر پهلوان و قهرمان است. اما قبل از اینکه پدر در این برنامه شرکت کند، دختر به طور ناگهانی سکته میکند، هنگام بازی در پارک. پدر و مادر به عشق دخترکشان در برنامه شرکت میکنند، پدر همه تلاشش را میکند، مادر اشک میریزد، همه اشک میریزند چون دخترک نیست که جلوه پدر را ببیند.

❤️این را که دیدم یادم افتاد به هزاران پدر که دخترهایشان زیر آوار ماندند یا به گلوله تک تیراندازهای اسراییلی شهید شدند. پدرهایی که میجنگند اما دخترهایشان زیر خروارها خاک آرمیده‌اند و چگونه میدان داری و رزم قهرمانانه آنها را ببینند.
❤️بعد با خودم تصور میکنم
چهره زیبای دختران بهشتی را که با همه وجود تشویقشان میکنند و قوت قلب باباهایشان شده‌اند، که مردانه بایستند مقابل این هیولای خون‌آشام و کارش را تمام کنند باذن الله.

❤️سلام به همه باباهای قهرمان و داغدار دخترکان بی گناه ....

@ali_mahdiyan

بر پا

09 Nov, 03:19


روایت نصر

📝 انقلاب اسلامی و محور مقاومت

⁉️ همراه با پرسش و پاسخ از طرف شرکت کنندگان

🎙️ حجت الاسلام والمسلمین مهدیان
🔸 پژوهشگر مکتب امام، انقلاب اسلامی و محور مقاومت

🕊🌿@MQIR_ir|MQIR.ir🌿🕊

بر پا

06 Nov, 04:29


جنگ وجودی یا جنگ بی‌وجودها

🔹همه چیز در حال مهیا شدن است که "ارتقای وجودی" پیدا کنیم. همه با هم. الذین اتقوا اذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فاذا هم مبصرون.
حواس جمعهای عالم، وقتی دشمن نزدیکشان میشود دستگاه شناختی و عاطفیشان به سمت قدرت بینهایت جلب میشود و ارتقای وجودی میابند.

🔹اما همین جنگ میتواند باعث نابودی شما شود. نابودی به کشته شدن نیست. کشته شدگان اگر در راه خدا بوده باشند که زنده اند و مشغول کار، بل احیاء عند ربهم یرزقون. نابود شدن یعنی هویتتان را گرفتن. یعنی انقلبتم علی اعقابکم . هویت ایمانی و دینی و آرماجو و انقلابی را کنار گذاشتن. جنگ وجودی در سمت اهل دنیا یعنی گرفتن دار و ندارشان که دنیا است و در سمت اهل آخرت یعنی گرفتن دار و ندارشان که ایمانشان است و هویتشان.

🔹جنگ باعث میشود مرد از نامرد شناخته شود، باعث میشود با وجود و بی وجود از هم جدا شوند. حالا بی‌وجودها را بشناسید. آنها که بی وجود بودن را در جامعه ترویج میکنند؛ یعنی مرجفون را بشناسید.

🔹آنها که دستگاه محاسباتشان طوری است که با شهادت فرمانده، هم خود را میبازند و هم جبهه را به هم میریزند، مثل جنگ احد. آنها که با دیدن هیمنه دشمن که همه جانبه پای کار آمده هم خود را میبازند هم جبهه را به هم میریزند مثل جنگ احزاب. آنها که تهمت زدن به جبهه خودی و خود تحقیری عادتشان است و بزرگ جلوه دادن دشمن را واقع گرایی میدانند، همه بی وجودها را خلاصه بشناسید.

🔹بی وجودها ممکن است آخوند باشند یا کراواتی، ریشو باشند یا هفت تیغ، دشمن پرست باشند یا خود تحقیر، اما همه شان دست آخر ترس را در جانتان چنان لبریز میکنند که همه محاسبات ایمانی و معنویتان مختل شود. مراقب بی وجودها باشید در این جنگ وجودی

@ali_mahdiyan

بر پا

04 Nov, 15:41


قبلا هم گفتم و نوشتم. خیلی ها از من میپرسند در این جنگ تمام عیار ما چه کاری میتوانیم بکنیم؟ چه باری را باید برداریم.
پاسخ من به این پرسش این است که مهمترین و فوری ترین و ریشه ای ترین کاری که باید انجام دهیم، "جهاد تبیین" است. اما برای چنین جنگی باید هم تجهیز شویم و توانمند شویم و هم هماهنگ و منسجم شویم.
باید وقت بگذاریم.
باید توانایی خود را در "رویت" و "روایت" ارتقا دهیم.
رهبری به هیاتها در این جهت به طور ویژه ماموریت داد، پس باید هیاتها با این رویکرد ارتقا میافت. هیاتها میتوانند بهترین کانون رشد و تربیت در این جهت باشند و احیای امر کنند.
"زینبیه رسانه" چنین هیاتی است. در بستر عاشقی و استمداد از اهل بیت پای کار نصرت آنها میآید. با تمرین و عملیات جهاد تبیینی.
رهبری از طلاب خواست "کانونهای عظیم تبلیغی" ایجاد کنند، که "تولید محتوا" و "تولید روش" و "تربیت مبلغ" کند، در همان سخنرانی که فرمود اگر کاری نکنیم "اسلام سیلی میخورد". این میتواند کمک به ایجاد کانون تبلیغی باشد.
رفقایی که بنا دارند همراه شوند، بسم الله.
برای ثبت نام و همراهی با این آیدی هماهنگ شوید. در پیام رسان ایتا👇
@jahadtabiin58

@ali_mahdiyan

بر پا

03 Nov, 08:10


قمی‌ها دیوانه‌اند

روایت اول:
🔺توی تاکسی نشسته بودم تو عالم خودم بودم، راننده تاکسی، برای خودش زمزمه میکرد، و آروم یه چیزی زیر لب میخوند، مسافرها سوار شدند. ماشین پر شد، من عقب نشسته بودم، مسافری که جلو کنار راننده نشسته بود انگار متوجه زمزمه آرام راننده تاکسی شده بود، او هم شروع کرد خواندن، با صدای بلند تر.

🔺راننده تاکسی داشت زیر کم روضه میخواند، کنار دستی هم شروع کرد خواندن هر دو زدند زیر گریه، ناگهان یکی که کنار من نشسته بود با روضه آنها شروع کرد ذکر و زمزمه، تاکسی شد شبیه جلسه و محفل کوچک هیات، حالا پنج نفر توی تاکسی هر کدام شعری میخواندند و بقیه گریه میکردند تا مقصد. اینجا قم است.

روایت دوم:
🔺امروز عجیب بود، خیابانها غیر عادی شده، در پیاده رو ها مردم به صورت گروه گروه به سمت یک نقطه خاص میرفتند. تعجب کردم ، من در نزدیک محل راه پیمایی نبودم، اما مردم میرفتند برای راه پیمایی سیزده آبان. اینجا قم است.

روایت سوم:
🔺چند روز قبل دخترم گفت: "حیف من طلا ندارم. گفتم چشم پولهایم را جمع میکنم میخرم برایت. حالا چرا هوس طلا کردی؟" گفت "هیچی. نمیخوام، همینطوری گفتم." روز بعد دیدم یک ساعت مچی که داشت و خیلی هم دوستش داشت، آمد اجازه بگیرد ساعتش را به دوستش بفروشد. گفتم:" چرا؟ برای چی؟" گفت: "میخوام پولش رو کمک کنم به غزه و لبنان." یک لحظه هنگ کردم؟ "طلا هم برای همین میخواستی؟" گفت:" همه دارند کمک میکنند." راست میگفت، همه دارند کمک میکنند. خبرگزاریها اعلام کردند، دیروز در قم در زمان کوتاه کمتر از چهار ساعت، فقط، ۲۲ میلیارد تومان طلا و پول جمع شد. برای غزه و لبنان. اینجا قم است.

🔺و به خدا قمی‌ها دیوانه اند، ایرانیها دیوانه‌اند. اینجا ایمان میجوشد، قیام میجوشد، اشک بر سیدالشهدا میجوشد.

@ali_mahdiyan

بر پا

29 Oct, 08:26


بسم الله

❤️امروز حدود ۷۰ نفر توی یک ساختمان پنج طبقه در بیت لاهیا داشتند به سختی زندگی میکردند. مهاجرهای شمال غزه بودند. همه را کشتند. تقریبا بیست نفر از اونها کودک بودند.

❤️بیا بریم توی ساختمان قدم بزنیم. زندگی که سوخته، بوی خون و گوشت سوخته، بچه ها و زنها ، دخترها و پسرها، کشته شدند و بدنهای سلاخی شده.

❤️چشمهایت را نبند، رویت را برنگردان، نگاه کن، آن دخترک کوچک شبیه خواهر تو است آن کودک غرق خون شبیه فرزند تو است. نگاه کن! چرا اینها را کشتند؟ به چه گناهی؟ بای ذنب قتلت؟ بایست شاید برخیزند و با تو سخن بگویند.

❤️هفتاد نفر را کنار هم بخوابانی کل فضای خانه ات را پر میکنند، خونشان همه چهار دیواریت را سرخ میکند، صدای ناله هایی که میشنوی، آخرین لحظه های جان دادنشان است. کشته میشوند چون خانه خودشان است، کشته میشوند چون مسلمانند، کشته میشوند چون گناهی ندارند. کشته میشوند چون زور قدرتهای دنیا به اینها میرسد.

❤️روشن تر از این جنگ در عالم نداریم. چشم باز کن، کنار نکش. آن بیننده دانا همه ما را دارد نگاه میکند. همه ما را میبیند. الم یعلم بان الله یری.

❤️دوباره مرور کن، ساختمان پنج طبقه، هفتاد کشته شده که بیست تایش کودک است.
اگر بنا است در این قلب اتفاقی رخ دهد، بسم الله، اگر بنا است در این جنگ، کاری کنی بسم الله.

@ali_mahdiyan

بر پا

27 Oct, 20:17


مرجفون

🔹بزرگواری روی منبر مجازی میگفت وقتی دم از "امید" و "رجا" میزنید ولی "خوف" ایجاد نمیکنید، کارتان خطا است. خوف و رجا همیشه باید با هم باشد.

🔹حرف او که درش خوف و امید عادی از خوف و امید ایمانی و توحیدی جدا نشده بود بالکل غلط بود. چون
امید اگر ناشی از ایمان باشد خوف از دلش میجوشد
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ
همانطور که خوف هم اگر از ایمان باشد از دلش امید میجوشد.
أَمَّا مَنْ خافَ مَقامَ رَبِّهِ وَ نَهَي النَّفْسَ عَنِ الْهَوي فَإِنَّ الْجَنَّةَ هِيَ الْمَأْوي
بعلاوه که هر زمان وقت توجه بیشتر و جدی تر به یک وجه است که در ادامه بیان خواهم کرد.

🔹اما از این بدتر آنکه آن بزرگوار بر منبر مجازی بحث خوف را بر این بیان رهبری تطبیق میداد که ایشان به نبیه بری گفت "شرایط کنونی منطقه به گونه‌ای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است و هم برای جبهه حق."
جمله ای که در مقام توصیف جنگ و اهداف دو طرف آن است را تبدیل به خوف کردن عجیب است و عجیب تر آنکه عدم تفکیک بین خوف از دشمن و خوف ایمانی از خدا هم انجام شده.
فَلاَ تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
ترس از دشمن نهی شده، ترس ایمانی از خدا توصیه شده و بین این دو تفاوت بسیار است. یکی امید میسازد و حرکت میدهد دیگری قنوط و یاس درست میکند و به بن بست میکشد.

🔹سپس آن بزرگوار بر منبر مجازی اش، خوف از دشمن را تطبیق میدهد به محصور شدن گروههای مقاومت در چنبره دولت_ملتها، گویا دولت_ملتها مانعی هستند که باید کنار باشند و دور بخورند، حال آنکه نه مقاومت عراق نه مقاومت لبنان و نه مقاومت هیچ نقطه دیگری بنای بر دور زدن دولتها را نداشته اند و با دولتهای خود همراه و هماهنگ میشدند. رهبری نیز بارها ضلع مهمی از راهبردش را در تقابل با اسراییل همراه کردن دولتهای منطقه از طریق تلاش نخبگان و ملتها تشریح کرده و این بار اخیر هم بحث ائتلاف دولتها برای مقابله با اسراییل را بیان کرد.

🔹خلاصه غلط اندر غلط اندر غلط. خروجی این منبر ها هم تهش خوف از دشمن و ایجاد احساس یاس در مردم. من نمیفهمم چرا تلاش میکنیم مردم از مسوولین ناامید شوند، چرا تلاش میکنیم مردم از دشمن بترسند، خوب مگر دشمن همین را نمیخواهد؟ سالها است دستور روشن رهبری بر ضرورت امیدآفرینی را معطل کرده ایم، الان هم وسط جنگ با هزار زبان ظاهرا آخوندی و ظاهرا انقلابی و چه و چه ترس از دشمن را در جامعه رواج میدهیم که چه بشود؟ این مسیر که معلوم است به ترکستان است. معلوم نیست؟

@ali_mahdiyan

بر پا

22 Oct, 08:04


چه شد که به اینجا رسیدیم؟

صوت کامل
https://t.me/ali_mahdiyan/2520
شیخ علی مهدیان
۲۷ مهر۱۴۰۳
زینبیه رسانه

@ali_mahdiyan

بر پا

21 Oct, 18:42


چه شد که به اینجا رسیدیم؟

زینبیه رسانه
۲۷ مهر ۱۴۰۳

@ali_mahdiyan

بر پا

21 Oct, 17:51


دختر خانم

این ایام حرم حضرت معصومه سلام الله شلوغتر از همیشه است، همانکه جمله فداها ابوها را پدر معصومش درباره او گفت. درباره یک دختر پاک. وقتی او پاسخ سوال شیعیان را داده بود.
حول او اهل علم مدتها است جمع شده اند و حتی پاسخهای مسائل علمیشان را از او میگیرند مثل ملاصدرا، جزو سیره علما و فقها بود سر زدن هر روزه به او. هویت شیعه از حول مزار او شکل میگیرد، مزار یک دختر.
میگفتند یکی از علمایی که مزارش حول او است در مکاشفه ای گفته بود درخواستهای کوچک و جزیی خود را از ما بخواهید، این دختر عالم را قرار است زیر و رو کند. این دختر.
شیخ عبدالکریم وقتی حوزه قم را کنار مزار او تاسیس میکرد و صد نخبه حوزوی را برای این منظور با خود به قم آورد، آنهم در اوج تقیه دوران رضاخانی، و به قول امام خمینی کار او به اندازه انقلاب مهم بود، بعد از ناکامی مشروطه به دلیل دوری علما از کانون قیام او یک قدم مهم برداش. یک قدم از کنار مزار این دختر پاک.
حالا نگاه کنید چگونه قیامی که از قم شکل گرفت و ایران را قائم کرد تمام منطقه را به هم ریخته و دنیا را تکان میدهد تا بیدار کند. قیامی به دست علمایی زیر سایه همین دختر.
دختر در فرهنگ شیعه نقش کلیدی دارد. دختر یعنی بضعه الرسول. دختر یعنی سیده النساء، دختر یعنی جبل الصبر زینب س، دختر یعنی کاروان جهاد تبیین خون سیدالشهدا دختران کوچکش را میگویم. دختر یعنی خط مقدم قیام
دختران همانان که به فرماندهان جبهه حق انگیزه میدهند.حاج قاسم در نامه به دخترش مینویسد: "دختر عزیزم چه کنم برای آن دختر بی پناهی که هیچ فریادرسی ندارد ..من در چشمان خود نمک می ریزم که پلک‌هایم جرأت بر هم آمدن نداشته باشــد " همسر شهید همدانی میگوید: "حاج حسین گفت تکفیری ها دست و پای یکی از دخترها را قطع کرده بودند و در انظار مردم نشان می دادند. بعد به دخترم گفت اگر بمانم نمی توانم راحت زندگی کنم."
دختر دختر دختر
همانکه مصداق اجابت این جمله عمیق و خالصانه و مادرانه است که
رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّي .
او را آزادش میکنم، از همه چیز، چون آنکه بنده تو است آزاد است از همه استکبارها و ظالمین عالم. شد مریم، و اینگونه نام دختر گره خورد به آزادی.
امروز دختران غزه و لبنان ببینید چه میکنند برای قیام کل عالم مقابل این تمدن استکباری جنایتکار. قیام برای آزادی از ظلم این جماعت به دستان دختران پاک.
دختر همانکه این روزها در ایران پولها و طلاهایش را میدهد برای آورگان لبنان، دلش آنجا است.
دختر ها جلودار و میاندار فرهنگ شیعه اند. غیرت میآفرینند، شور میآفرینند، قیام میسازند، علم میبخشند، آزاد میکنند، زندگی میسازند.
سلام بر معصومه ، دختر پاک، دختر آدم و نوح و ابراهیم، دختر رسول الله و حسین ع ، دختر امام کاظم. سلام بر مظهر دخترانه هویت شیعه، مظهر دخترانه قیام و انقلاب و مقاومت. سلام بر دختر.
همشهری

@ali_mahdiyan

بر پا

20 Oct, 15:56


تحلیل جنگ با این زاویه را لازم داریم. و الا نمیفهمیم کجاییم و باید چه کنیم.

مدرسه علمیه امام رضا ع قم

@ali_mahdiyan

بر پا

20 Oct, 15:55


روضه و مدح

بزرگواری میگفت وقتی مجاهدین مقاومت شهید میشوند به جای سخن گفتن از قاعده "احدی الحسنیین" و خرج کردن سنتهای الهی و معنوی برای مخاطبان که قاعدین پای رسانه و مجازی هستند، برو از "فَإِنَّهَا مُحَرَّمَة عَلَيهم أَربَعِينَ سَنة يَتِيهُونَ فِي الأرضِ" بگو که داستان سرگردانی قومی است که چهل سال سرگردان شدند چون اهل جهاد نبودند و اهل تماشا بودند. وقت روضه خواندن است نه مدح.

اگر به قاعدین قاعده احدی الحسنیین گفته شود تخدیرشان میکند. به او گفتم اولا که خدا رحمت کند امام را این قاعده را به قاعدین گفت و باعث قیامشان شد، وقتی عده ای نگران نتیجه گرفتن و پیروز شدنند باید قواعد و سنتها را یادشان داد. اما مهمتر اینکه اتفاقا مشکل من با خیلی ها این است که نمیدانند مخاطب ما کیست؟

برای عده ای جنگ با اسراییل از هفت اکتبر شروع شده، برای من پانزده بیست سال تحریم ایران و کل قصه هسته ای هم بخشی از جنگ با اسراییل بوده، درگیری با داعش هم بخشی از جنگ بوده، شبیخون فرهنگی هم بخشی از جنگ بوده، جنگ هشت ساله هم بخشی از جنگ بوده، کل ماجرای درگیری با پهلوی از سال ۴۰ هم بخشی از جنگ بوده. جنگ با اسراییل خیلی وقت است در ایران شروع شده.

برای برخی ایران، تماشاچی است، برای من ایران یک ملت مجاهد است نه قاعد. ایران همان است که دشمن "سر اختاپوس" میداندش، و دوست "حرمی که بماند همه حرمها میمانند". ایران همان است که امروز در همه جای جبهه‌ی دوست و دشمن سخن از او است.

برای برخی فرماندهان سپاه و ستاد مشترک و شورای عالی امنیت ملی همگی واداده و اهل حرف مفت زدن و بی عملی اند، برای من همه این مدیران و فرماندهان برامده از این مردم غیور و مظلومند، شجاعند و تیز هوش و توانمند، چشم در چشم دشمن. اینها نماد ایرانند، وقتی چشم در چشم دشمن در اوج فشارهای اقتصادی می‌غرند و میگویند هیچ غلطی نمیتوانی بکنی، بزنی بد میخوری. وقتی "یوم الله" عین الاسد و وعده های صادق را خلق میکنند. عده ای به جز غریدن بر فرمانده و مدیر و مردمشان کاری بلد نیستند.

مردم را قاعد میدانند و من مجاهد. مدیران را حرف مفت زن و بی خاصیت و دشمن میدانند و من مایه افتخار. همین مدیران سگشان شرف دارد به کل حاکمان منطقه و جهان. بدتر آنکه اینها دشمن را هم نمیشناسند، سالها است کور شده اند و کر شده اند و نمیشنوند و نمیبینند که چطور همه هم و غم دشمن، ناامید کردن مردم است از مقاومت. له کردن داشته های مردم است، ضایع کردن مدیران و مجاهدین این مردمند.

اتفاقا این بار مدح این مردم و مسوولینشان تخدیر نمیکند بلکه حرکت میآفریند، روضه خوانی هم البته خوب است اما چه روضه خوانی؟ اف بر آن روضه خوانی که تهش نقشه دشمن کامل شود، آنجا هم برسد زینب کبری سلام الله علیها نیز روضه نمیخواند و فریاد ما رایت الا جمیلا سر میدهد، اف بر آن روضه خوانی که تهش تهمت قاعدین زدن و ناامید کردن و یاس آفرینی و اختلاف افکنی وسط جنگ در میآید.

اف بر آن روضه خوانی که بیشتر از کف و هلهله دشمن دل دوستان را میسوزاند، کاش روضه خواندن بلد باشیم. تا داغ سنوار و سید حسن و هنیه و دیگران را مایه خیزش میکردیم نه ناامیدی و اختلاف، کاش روضه خواندن بلد بودیم تا سخن دشمن به جبهه مقاومت که ایران تنهایتان گذاشت را با هزار زبان آخوندی و آرمانجویانه انقلابی تکرار نمیکردیم، تا تهمت دشمن به ایران که مسوولینتان میترسند را تکرار نمیکردیم. کاش روضه خواندن بلد بودیم و اینطور ذهن جوانان متدین انقلابی یعنی مهمترین سنگرهایمان را ویروسی نمیکردیم به ویروس اختلاف و یاس و بی اعتمادی. روضه و مدح و حکمت و معنویت باید طرح دشمن را خراب کن و طرح دوست را پیش ببرد.

@ali_mahdiyan

بر پا

19 Oct, 21:04


اسرار سنوار

۱.گذرنامه منقضی شده فردی دیگر یعنی خیلی عادی و پنهانی، بین مردم بوده.

۲.اسلحه ای که در دست یحیی سنوار پیدا شد، متعلق به سرهنگ "محمود خیرالدین"- دروزی- است که در خان‌یونس در جریان یک ماموریت اطلاعاتی کشته شد. این اسلحه اساسا وجودش معنا دار است. بودنش در دست سنوار نماد شکست نظامی امنیتی اطلاعاتی اسراییل است.سلاح سنوار کهنه و چسب زده است و این خود معنایش مظلومیت و اما قدرت اراده ای است که پشت آن اسلحه آشکار است.


۳.چسب برق مشکی رنگ، تا دور سلاح شکسته اش بپیچد که بتواند با آن بجنگد، نماد مظلومیت حماس.

۴.سیمی که بالای زخم دستش را با آن بسته که جلوی خون ریزی را بگیرد، تا پر امید و پر عزم جنگ را ادامه دهد.

۵.جلیقه جنگی که خشابها را درش بگذارد، دو خشاب خالی، یک فشنگ باقی مانده، یعنی تا آخرین امکانش در میدان ماند.

۶.آب نبات منتوس و آدامس اربیت، با طعم نعنا، یعنی وسط هیاهوی جنگ، طعم یک زندگی و حیات آرام و آسوده.

۷.ساعت که تا مراقب و حاکم بر زمان باشد، تا به خود یادآوری کند نباید زمان از دست برود.

۸.تسبیح که ذکر بگوید وسط جنگ با دشمنی که به او نزدیک شده و اینگونه رشد کند. الذین اتقوا اذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فاذا هم مبصرون

۹.چند برگ با عنوان "من الاذکار النبویه الیومیه" با عکس مسجدالاقصی و قدس. ذکرهای روزانه نبوی را میخواند که متوجه باطن و روح روزها باشد. باطن و روح تاریخ آینده آن است؛ مسجد الاقصی.

۱۰.کتابچه ای که روی آن نوشته "ادعیه نافعه للوالدین و الاموات و الابناء" با عکس کعبه و جمعیت حول آن. آری او اهل اتصال معنوی است به کل امت.

۱۱.چراغ قوه ای کوچک تا در تاریکی مادی با کمترین نور راه را به دیگران نشان دهد، آقای فرمانده.

۱۲.بسته کوچک دستمال و ناخن گیر کوچک یعنی زندگی که درش همه پلیدی ها حتی کثیفی های مادی را هم از خود دور کند.

۱۳.پاکتی سفید که داخلش مقداری پول است و این یعنی زندگی در غزه جاری است.

۱۴.عطر. یک شیشه کوچک. بوی زندگی میدهد، زندگی بر محور علایق پیامبر اکرم ص.الگوی او.

۱۵.سربندی که روی آن ذکر توحید نوشته شده، لااله الا الله یعنی زیر بار اراده هیچ خودخواه و مستکبری نمیروم، آزادم و بنده خدا.
همشهری

@ali_mahdiyan

بر پا

19 Oct, 21:04


@ali_mahdiyan

بر پا

19 Oct, 16:58


دستگاه محاسباتی که برای تحلیل شهادت یحیی سنوار لازم داریم

گفتگوی با خبرگزاری فارس
@ali_mahdiyan

بر پا

19 Oct, 16:53


#تربیت_مربی_گفتمان

💠 کلاس روش های مطالبه گری جهادگران در گام دوم انقلاب اسلامی

🎙 استاد مهدیان


#رویداد_رویش_ایمان_و_امید
#سازمان_بسیج_سازندگی
#دبیرخانه_ملی_گفتمان_جهادی

به ما بپیوندید👇
ایتا | روبیکا | اینستاگرام | آپارات

بر پا

18 Oct, 07:28


یحیی

🔹اصلا تولدت عجیب بود. زکریا س دیگر ناامید شده بود که فرزندی داشته باشد، فرزند یعنی امید، یعنی آینده. اما وقتی دید مریم س در محراب عبادتش روزی اش از آسمان میآید نگاهی به آسمان کرد، خدایا، خدای امید، خدای آینده، خدای آسمان. خدای زمین! اینگونه بود که بشارت دریافت کرد که صبر کن، یحیی ع میآید. یحیی تولدش آبروی ناامیدی را میبرد، تولدش یعنی او است که صحنه را میآراید.

🔹اهل معرفت میگویند یحیی مظهر خوف از خدا بود، میدانید یعنی چی؟ یعنی او مظهر نترسیدن از همه ماسوی الله بود. او مظهر غیرت بود، مظهر شجاعت بود. میدانید چرا سرش را جدا کردند؟ چون مظهر غیرت بود. او را سر برید کثیف‌ترین انسانهای دورانش. و سرش در طشت زر باز نهی از منکر میکرد. سر یحیی تا ابد بی آبرو کرد هر کس بی غیرت است، هر کس ترسو است، هر کس جلوی طاغوت نمیایستد.

🔹کارش تبیین بود، تبیین موسی ، بعد هم تبیین عیسی ع، شبیه عیسی بود و مرید او بود، سرش را که بریدند خونش فوران کرد، به آسمان پاشید، بر زمین ریخت. بعد از زمین جوشید. جوشید و جوشید. طاغوت روی خونش خاک ریخت که نجوشد، باز جوشید، خاک ریختتد و جوشید، تلی از خاک درست شد ولی خون میجوشید تل خاک را غرق خون کرد. خون که میجوشد یعنی زندگی جاری است، غیرت جاری است.

🔹طاغوت هیچ، اما مردم چرا نگاه میکردند، چرا کمکش ندادند؟ چرا خفه خون گرفتند؟ خدای غیور نگاه کند به خون غلطیدن عبد غیورش را و کاری نکند؟ تک تک تماشاچی ها را کشتند، بی تفاوتها را کشتند، طاغوت هم کشته شد. و این قصه تمام نشد. میگویند اباعبدالله راه میرفت در مسیر و میگفت امان از دنیایی که درش یحیای غیور را طاغوت دنیاطلب و هرزه و شهوتران سر برید. این قصه تمام نشد و نخواهد شد تا امروز

🔹خدا تو را اینگونه میخواست یحیی، در میدان جنگ برد تو را با لباس جنگی فلسطینی، خواست که دنیا فیلم لحظه های آخر تو را ببیند، وقتی با بدن مجروح و نیمه جانت چوب دستی ات که آخرین داشته ات بود پرت کردی به کل این تمدن سیاه و لجن، خدا تو را غیور دانست، مظهر خوف از خود و شجاعت قرارت داد، خدا تو را مظهر باز شدن درب آسمان بر زمین دوست داشت، مظهر شکستن ناامیدی. وای بر تماشاچیان، وای بر بی خیالهای عالم، وای بر هر بی تفاوت، از این پس با خدای غیور طرفید، شهادت او نقطه عطف تاریخ خواهد شد، خون او خواهد جوشید، میجوشد و میجوشد و میجوشد.... سلام بر یحیی

@ali_mahdiyan

بر پا

17 Oct, 05:53


چقدر این گفتگو برای من جذاب است:

مکرون خطاب به نتانیاهو: فراموش نکن که اسرائیل با قطعنامۀ سازمان ملل تشکیل شد!

جواب نتانیاهو به مکرون: اسرائیل را جنگ ایجاد کرد نه قطعنامۀ سازمان ملل!

یعنی: ۱.اگر اسراییل را قدرت ساخته است، تغییر موازنه قدرت، نابودی او است

۲.اگر اسراییل را سازمان ملل ساخته،تغییر نظام محاسبات حاکمان و مشروعیت حقوقی و عمومی، نابودی او است.

۳.اصلا اصل وجود این بحث یعنی کار رسیده به فلسفه جعل اسراییل و ضربه به ریشه های ذاتی وجود آن.

۴.من میگویم البته نتانیاهو درست تر میگوید، این میدان است و قدرت است که در دنیا امروز همه چیز را پدید آورده، دیپلماسی روکش است. اگر نگوییم دیپلماسی کلا حرف مفت است.

۵.اما فکر میکنم نتانیاهو هم اشتباه میکند، آنچه ریشه ای تر از نظام حقوقی و نظام قدرت است، هدف و راهبرد غرب در جعل اسراییل است. و امروز هدف از تحقق اسراییل خدشه دار شده و نه با دیپلماسی و نه قدرت قابل ترمیم نیست. این یعنی محو اسراییل بسیار نزدیک است. خیلی نزدیک.

@ali_mahdiyan

بر پا

16 Oct, 14:52


"داریوش" و "پوست شیر"

🔹اندیشه دین رحمانی خالی از شجاعت و غیرت، خطرناک است. خصوصا وقتی تبدیل به یک نظام محاسبه و سبک زندگی شود. "داریوش" همه این دنیای فانتزی وارداتی را به چالش میکشد. دنیایی که با مردانی ساخته میشود که هم باهوشند، هم با عشق و با محبتند، هم با نشاط و با حالند، هم اهل مروت و مرام و رفاقتند، اما فقط یک ایراد کوچک دارند، اینکه ترسو هستند. نگاه کنید ببینید چه دنیای ترسناکی خواهند ساخت، دنیایی که پدر دخترش را و نوه عزیزش را میان قمه به دستها تنها میگذارد، دنیایی که برادر به راحتی برادرش را لو میدهد، دنیایی که غیرت هم از اعتبار میافتد و ناموس هم به یغما میرود، دنیایی که آخرش سیفی است، عروسک بی هویت و بی خاصیت و ذلیل و بی مرام. چه دنیای وحشتناکی.

🔹من ایده را دوست داشتم، اینکه با زبانی ساده تر و همه فهم تر بگوییم که با فرار از جلوی ظالمین جانی نمیشود زندگی ساخت، زن تنها میماند زندگی نابود میشود، آخرش باید بایستی، فرار نکنی، چشم در چشم شوی و تکلیفت را روشن کنی. واقعا آنانکه خواستند شجاعت را و غیرت را در این جامعه کمرنگ کنند فقط جاده جنایتکاران را صاف کردند. داریوش ایده خوبی داشت بازی خوب قصابیان هم قابل چشم پوشی نبود، اما باید "پوست شیر" را دیده باشی تا بفهمی این ایده چقدر در سریال داریوش نفله شده.

🔹"پوست شیر" اما فوق العاده بود. اولا همین حس غیرت و شجاعت را بیدار میکند و البته آن را از بستر عشق بر میخیزاند. اما فقط این نیست. این سریال فوق العاده جذاب و همراه کنند، بسیار راهبردی است.سراغ بیماریهای مهمی از جامعه میرود آنهم با زبان خواستنی و شاعرانه و البته نفس گیرش.

🔹اولین نکته همان "پوست شیر" است، چهره قدرتمند و ساختارمندی که بر قلبی از عشق و ایمان و داغ نشسته و از آن بر میخیزد. باید سخنان روشنفکران و غرب پرستها را شنیده باشی که چطور میخواهند عنصر قدرت را بردارند، نظام را بردارند به اسم عشق و ایمان. سریال پاسخ میدهد با چه نکته ای؟ با پلیس، پلیسی که در حاشیه سریال نیست، وسط میدان است و البته به اندازه نعیم داغدار است. لذا میپذیری که "درک میکند". او شاخص است، شاخص رفتار درست. ولو همه میخواهیم نعیم موفق شود. پوست شیر پاسخی برای مقوله ایمان و قدرت در حکومت و جامعه دارد. رفقا! اینکه چطور میخواهید توضیح دهید برای آن قلب کبوترانه عاشق و داغدار ، پوست شیر لازم داریم که زمینه پرواز را فراهم میکند. این دومین نکته راهبردی است. پاسخ مناسبت ایمان و قدرت. الزام اخلاقی و الزام قانونی و حکومتی، چرایی اهمیت اجبار برای سلوک و رشد دلهای لطیف و پاک.

🔹پوست شیر سراغ خانواده میرود، به چشم میآورد زن و دختر چه نقش برجسته ای دارد، همه خانواده ها یک دختر دارند و کارگردان آنها را به چشمت میآورد. شیرین قرار است جلوه زن را در خانواده به چشم آورد، شیرین را باید رضا پروانه از منظر مرام و رفاقت توضیح دهد تا بشناسیمش. او را باید در نصیحت زنانه اش به صدرا شناخت وقتی میگوید آنچه مهم است خانواده است ببین در اعماق قلبت او خانواده تو بود یا نه. خانواده مقدس است. زن و دختر پاک که مظهر لطافت و ظرافت در این عالم است به خاطر همه نقصهای مردان خوب و جنایتهای خبیثهای بد، مظلوم میشود. مظلومیت آنها چه شاعرانه توصیف شده و دل را خون میکند. چقدر ماجرای امروز عالم درست تصویر شده. ماجرای امروز عالم، و همینطور ماجرای روضه های شیعه اهل قیام در طول تاریخ.

🔹سریال عمیق هم میشود در دوئلهای گفتگویی جنایتکار و پلیس شما میبینید دو نوع رفاقت را دو نوع عشق را دو نوع تیزهوشی را حتی دو نوع آدم کشی را و میپذیری چگونه عبودیت و استکبار همه چیز را بالکل متفاوت میکند. سریال لکنت ندارد، همه چیز را راحت فریاد میزند، زندگی در هوس پول و آسایش را، عشقهای هوسی جوانان را، حتی تتو کردن و مواد مخدر و عرق و شیشه را، بی ناموسی را و خلاصه کاری میکند که از ذره ای از بوی اینها هم متنفر شوی. از بس پر قدرت کثافت و سیاهی را روایت میکند.

🔹انصافا دستمریزاد، فیلم در هر زاویه و جهتی فوق العاده است، در عشق، در ترس، در مصیبت، در شجاعت، در ابهام و تعلیق، در مردانگی و مروت، در توجه به باور و ایمان. بازی ها همه عالی است چه نقشهای منفی و چه مثبت. البته به عنوان یک نقد باید بگویم احساس میکردم زاویه نگاه الهی و معنوی به زندگی را میشد بیشتر به تماشا کشید، از منظر الهی چرا باید یکی مثل نعیم و ساحل مثلا این قدر مظلوم باشند، شاید پاسخ درست به این نکته، در فیلم میتوانست فهم بالکل متفاوتی از زندگی ارائه کند.نمیدانم شاید این سریال خوب توقعم را بالا برده.

@ali_mahdiyan

بر پا

15 Oct, 18:43


نیویورک پست:
بیپ بیپ بوم....
همشهری:
ویز ویز بوم...‌‌‌



یکی از لذت بخش ترین و جذابترین صحنه های جنگ، صحنه رو در رویی موسی ع و ساحران است.
وقتی جادوگران قدرتمند فرعونی (که هنوز هم بشر مبهوت توانمندی های آنها است) دست به دست دادند. قرآن میفرماید:
فَأَوْجَسَ فِي نَفْسِهِ خِيفَةً مُّوسَي
موسی ع در جان خودش ترسید. عجیب است پیامبر الهی مگر از دشمن میترسد؟ او نگران چه چیزی شد؟ در خطبه چهارم نهج البلاغه امیرالمومنین ع توضیح میدهد:
لَمْ يُوجِسْ مُوسَى (علیه السلام) خِيفَةً عَلَى نَفْسِهِ بَلْ أَشْفَقَ مِنْ غَلَبَةِ الْجُهَّالِ وَ دُوَلِ الضَّلَالِ
موسی نگران خودش نبود خوف او "علی نفسه" نبود بلکه "فی نفسه" بود.
موسی نگران بود دشمن و حاکمیت اهل ضلالت در دل مردم اهل جهالت تصویر برتری از خود ایجاد کند.
خدای متعال میفرماید طوری در این نبرد صحنه را میآرایم که برتری ات را درک کنند.
لاَ تَخَفْ إِنَّكَ أَنتَ الْأَعْلَي
نگران نباش، به گونه ای در این رو در رویی پیروز میشوی که برتری‌ات را همه درک کنند، طوری که قابل کتمان نباشد. در جنگ این ضربات را دوست دارم. اینگونه صحنه بازی رسانه ای دشمن هم پودر خواهد شد.

@ali_mahdiyan

بر پا

11 Oct, 03:06


نقش زنان در طرح ایران برای محو اسراییل چیست؟



شیخ علی مهدیان
همایش افتتاحیه مدرسه مبلغات محافل خانگی
بانوان امام نهضت ولایت (بانو)
جمکران،مجتمع یاوران مهدی عج

@ali_mahdiyan

بر پا

08 Oct, 15:28


💡کجا سید حسن نصرالله برای حزب الله ایران تأسف می خورد؟
✍️مهدی افراز

🔸سید حسن نصرالله می‌توانست صرفاً یک مجاهد شهید یا یک عالم محبوب یا یک سیاستمرد انقلابی یا یک مبارز حرفه ای باشد اما سید حسن نصرالله نباشد. سید حسن نصرالله، مقتدی صدر نشد، جمال عبدالناصر نشد، یاسر عرفات نشد، محمود احمدی نژاد نشد، بلکه سید حسن نصرالله شد.
🔹در زمانه پایان سری و سروری، او محبوب‌ترین و نامدارترین شخصیت جهان عرب شد. بودنش در هر جبهه ای نشانه حقانیت آن جناح بود. جنگ در برابر او جنگ در برابر پیروزی بود. مقاومت با وجود او داستان فاتحانه تر و سوزنده تری داشت. حالا که نیست گویی بلندترین شعله مقاومت خاموش شده است. برای فدائیان مقاومت، خود سید هم موضوعیت دیگری داشت، فدا شدن برای سید خودش طریق شده بود تا جایی که دیگر معلوم نبود عرضه زندگی در مسیر جهاد برای ازاله اسرائیل است یا اشاعه نصرالله ...
🔸شیعه در جوهره اش اهل دلدادگی هست اما قرار گرفتن در این حد از کمال و استقبال عادی به نظر نمی رسد. چهره های گوناگونی در موقعیت سید واقع شدند اما هیچکدام فروغ او را نداشتند. در کنار علمیت، معنویت، سیادت، سیاست و شجاعت اما گوهر دیگری در وجود او درخشش داشت و آن حکمت بود. سید حکیم مقاومت بود. همه فتوحات او برای مقاومت هم برخاسته از همان بود.
🔹اما معدن این حکمت چه بوده؟ زیاد شنیده ایم که قرار گرفتن در میدان مجاهدت و مبارزه، چشمه های حکمت را برای انسان می جوشاند، اما جناب سید خودش مسیر اعطای این حکمت را در گرو عطیه ای می داند و آن اتصال به سید علی خامنه ای است. اتصال میان این دو سید، یک اتصال اندیشه ای به معنای متعارف آن نبود، فوق اخذ اندیشه از یک اندیشمند و آن سلوک ذیل شخصیت آیت الله خامنه ای بود.
🔸قرار گرفتن در ناموسی ترین موقعیت حق و ارائه گران ترین میزان مجاهدت برای اقامه حقیقت، این قابلیت را به جناب سید داد تا سلوک ذیل شخصیت سید علی خامنه ای برایش ممکن و مجاز شود. جناب سید از همان اوایل دوران مبارزه‌اش به این گنجینه‌ دست پیدا کرده بود و کاملاً هم به آن خودآگاهی داشت. آیت الله خامنه‌ای برای او نه یک استاد، مشاور و حتی رهبری سیاسی یا انقلابی بلکه ذریعه ای بود که پاسخ همه پرسش ها و رافع همه نیازهای معرفتی و راهبردی اش شده بود. میزان اهمیت این ارتباط را تاحدی شناخته بود که برخلاف رویه موجود دائماً بر ترویج زبان فارسی در میان تنظیم و تشکیلات حزب الله تأکید داشت و علت آن را هم زمینه سازی برای اتصال عمیق تر به امامش خامنه ای می دانست.
🔹این اعتماد و تکیه نه به علت جزمیت های کلامی و نه از روی اقتضائات سیاسی و نه حتی بنابر وصیت های خمینی بلکه از روی تجربیات میدانی و مواجهه با صخره های سخت واقعیت بوده است. به روایت خودش او بارها و بارها حکمت رهبرانه آیت الله خامنه ای را در عینیت لمس کرده بود. در لحظاتی که همه مصلحان و مدّبران‌ جهان اسلام در یک مسیر دم دستی و غلط قرار می گرفتند این سید علی خامنه ای بود که نور هدایتش راه دیگری را پیش پایش می گذاشته و مقصد و مراد را برای او در دسترس قرار می داده است.
🔸اما تلخی این روایت این جاست؛ در تنها موردی که جناب سید از دوستان و برادران مجاهد ایرانی اش پوزش می طلبد و واقعیتی ناگوار را به آن ها متذکر می شود، هم در همین وادی است. سید از موقفی که در آن ایستاده و از منظری که به حزب الله ایران می نگریست بر این باور بود که برادران ایرانی اش با نوعی خودبسندگی و استغنا، حقّ برخورداری از نعمت چنین امامی را ادا نمی کنند و از این جهت بر وضعیت آنان تأسف می خورد:
"حقیقت آن است که ما در برابر شخصیّتی عظیم و استثنائی هستیم. ولی می‌بینیم بسیاری در این امّت از ایشان چیز زیادی نمی‌دانند. و احساس می‌کنیم که این امام و این ره‌بر چه قدر در امّت خویش و حتّی، با پوزش از برادران ایرانی، در ایران مظلوم و تنها است؛ حتّی در جنبه‌ی آشکار و روشن شخصیّتش یعنی جنبه‌ی ره‌بری و سیاسی که در قالب ره‌بری بیست و دو ساله‌ی امّت تجلّی یافته. شما در حقیقت در برابر شخصیّتی قرار دارید که، به معنای واقعی کلمه، دشمنان وی را محاصره کرده‌اند و دوستان حقّش را ادا نمی‌کنند. دشمنان محاصره‌اش کرده‌اند و مانع رسیدن حقیقت و نور وی به جهان و امّت می‌شوند، دوستان هم که حقّش را ادا نمی‌کنند."


پ ن : برای ادراک بهتر ماجرا و کیفیت اتصال جناب سید به شخصیت آیت الله خامنه ای، متن کامل بیانات ایشان در افتتاحیه همایش "نوآوری و اجتهاد از دیدگاه آیت الله خامنه ای" را در لینک زیر مطالعه فرمایید.
https://khl.ink/f/12605

https://eitaa.com/afrazmahdi

بر پا

07 Oct, 15:16


💠 متنا؛ عرصه‌ی توانمندسازی جبهه‌ی تعلیم و تربیت اسلامی



جبهۀ مقاومت؛ مدرسۀ رایگانِ تربیت


🎙 حجت الاسلام و المسلمین علی مهدیان


🔶 یکی از ساز و کارهای رشد بچه‌ها، درگیری مستقیم با دشمن است.

🔷 حزب الله چگونه در فضای فرهنگی لبنان - که تحت تربیت فرانسه بوده - رشد کرده‌ و اینقدر جلو هستند؟




📌 متنا




@ali_mahdiyan

بر پا

07 Oct, 14:43


حدود ساعت ۸ امشب
شبکه قرآن
خواهم بود
ان‌شاء‌الله

بر پا

06 Oct, 14:47


جنگ در گام دوم

🌿سه ماه بعد از پیروزی انقلاب، یکی از مهمترین رهبران فکری و تصمیم سازان و ایدئولوگهای انقلاب بعد از امام ترور شد، مطهری. مدیر بیت امام ترور شد، مهدی عراقی. اولین مقام عالی رتبه نظامی انقلاب ترور شد، قرنی.
دو سال بعد ششم تیر سیدعلی خامنه ای را زدند، او شهید نشد اما فردایش شخصیت کم‌نظیر انقلاب را زدند، بهشتی، ۷۲ نخبه و مدیر انقلاب را زدند، ۴ وزیر، ۱۲ معاون وزیر، ۲۷ نماینده مجلس و..، به این ختم نشد، دو ماه بعد رییس جمهور و نخست وزیر فوق العاده و انقلابی ما را زدند، رجایی و باهنر. باز دو ماه بعد رییس ستاد مشترک ارتش شهید شد، فلاحی، فرمانده سپاه خرمشهر و آبادان شهید شد، جهان آرا، وزیر دفاع شهید شد، نامجو. دقیقا در بحبوحه جنگ. خرداد ماه هم چمران فرمانده ستاد جنگهای نامنظم شهید شد. بعد از سال ۶۰ ماجرا تمام نشد، طی دو سه سال کلیدی ترین فرمانده‌های ما شهید شدند، متوسلیان، همت، باکری، خرازی، زین الدین و...

🌿اینها در چه وضعیتی رخ میداد؟ ایران در دنیا تنها بود. دشمن لب مرزهای ایران بود. ایران محور و نهال اصلی انقلاب و مقاومت در جهان بود ولی مقایسه توانمندی نظامی ایران در مقابل آمریکا که رسما وارد جنگ شده بود برای خیلی ها مایه خنده و شوخی بود. وضعیت فشار بر رزمندگان چنان بود که سیدعلی خامنه ای که امام مراقبش بود که بلایی سرش نیاید، از جانب امام ماموریت یافت به جبهه ها برود تا قوت قلب به رزمندگان بدهد. قوت قلب دادن تخصص او بود. او استاد جهاد تبیین بود.
اما در این میان از همه دردها دردناک تر آنکه امام در پیامی از خانواده شهدا بابت روایت خودتحقیر و ناامیدوارانه عده ای از جنگ، عذرخواهی کرد.

🌿امروز نیز ده‌ها فرمانده کلیدی مقاومت در مدت کوتاهی ترور شده اند.
اما این‌بار حلقه محاصره حول ایران نیست، حول اسراییل است.
دنیا مقابل مقاومت نیست مقابل اسراییل است.
اختلافات داخل اسراییل برملا شده. اسراییلیها دائم کف خیابانند.
همه تحلیلگران میگویند، جنگ هر چه ادامه پیدا کند، بیشتر به ضرر اسراییل است نه مقاومت. حالا ببینید دشمن چرا عصبی است؟ چرا جلوی چشم دنیا خود را اینگونه با وحشی گری بی آبرو میکند؟ مگر آب از سرش گذشته؟
این نماز جمعه هم در نوع خود بی نظیر بود، در تهران، بعد از موشک باران اسراییل و به سخره گرفتن پدافند فوق پیشرفته غرب. با جمعیتی عجیب و غریب. با آرامشی معنوی و دشمن‌شکار. و سید علی که تخصصش قوت قلب است. او استاد جهاد تبیین است. گام دوم انقلاب البته سهل تر از گام اول برداشته میشود. باور کنیم که
و العاقبه للمتقین.

@ali_mahdiyan

بر پا

04 Oct, 12:05


در جهت جبران متن خطایی که چند روز پیش نوشتم

این جمله رهبری که ما نه تاخیر میاندازیم و نه عجله میکنیم در زدن هر ضربه ای به اسراییل، و تا امروز نیز اینچنین بوده، برای همه ما بسیار پر معنا بود. و حق نداریم از کنارش به سادگی عبور کنیم.

ما از جملات ظریف و پزشکیان و سردار باقری، اینگونه برداشت کردیم که شورای عالی امنیت ملی، روی قول آمریکا برای آتش بس حساب کرده بود، پزشکیان که میگوید این کار ما اسراییل را جری تر هم کرد. این جملات را همه ما بر اساس ظاهرش قضاوت کردیم و بد فهمیدیم.

جملات نماز جمعه رهبری این خطای ما را تصحیح کرد. اینکه به قول سردار باقری ایران خویشتنداری کرد، به دو نحو میتواند معنا داشته باشد یکی بر اساس اعتماد به قول آمریکا و دوم بر اساس محاسبات دیگری که قول دشمن هم در آن دخیل است. گاهی شما اعتماد نمیکنید اما با این وجود مصلحت میبینید که با توجه به این قول صبر کنید یا عمل کنید. مثل اینکه میخواهید بعدا بر اساس همان نکته به دشمن فشار آورید، یا حجتی برای دیگران باقی نگذارید، بهانه ای به کسی ندهید و غیره.

اینکه مسوولین نظام ما مثل پزشکیان و ظریف و باقری، این نکته را علنی گفتند، اتفاقا خودش نشان دهنده این نکته است که مساله گول خوردن و امثالهم نیست. بله هیچگاه به شیطان نباید اعتماد کرد، اما تعامل بر اساس مصالح جبهه با دشمن نیز این قدر ساده و یک خطی نیست.

من البته معتقدم اگر تصمیم گیرندگان ما اشتباهی هم انجام دهند، حق نداریم در میانه جنگ بین آنها و مردم انشقاق ایجاد کنیم. باید مبنا را اعتماد گذاشت. خصوصا که در این موارد، بسیار هم اطلاعات ما ناقص و ناکافی است.

بر این اساس خودم نیز به دلیل متن خطایی که چند روز پیش در این کانال نشر دادم، و در تلویزیون هم بیان کردم، باید عذرخواهی کنم. و از اینکه به سرداران و مدیران شجاع و هشیار و کاربلدمان گمان بد بردم، نزد خدای متعال توبه کرده و به خطای خود علنا معترف باشم. امیدوارم همه دوستان دیگرم نیز که فضای بی اعتمادی به مسوولین را با سخنانی که از سر علم و دانایی نبود، دامن زدند، در حوزه تاثیر خودشان خطایشان را جبران کنند.

@ali_mahdiyan

بر پا

03 Oct, 16:19


چند دقیقه کوتاه
درباره نسبت حضور در نماز جمعه فردا و وضعیت منطقه

@ali_mahdiyan

بر پا

01 Oct, 20:12


مثلا فردا اعلام میکنن، بنا داره برای نیروهای مقاومت سخنرانی کنه.
بعد ما منتظر که دوباره سید جهاد تبیینش رو یک تنه شروع کنه.
میاد روبروی دوربین. با همون لبخند همیشگی، با کنایه به دشمن میگه گفته بودم تا غزه را رها نکنید، رهایتان نمیکنیم. خودتان هم میدانید این تازه همه قدرت ایران نبود. بعد تبریک میگوید به رهبر و مقتدایش سید علی حکیم و مقتدر.
مثلا با کلماتش دوباره روحمان را صیقل میدهد و میگوید توان ما خیلی بیشتر از موشکها و پهپادها است، قدرت اصلی ما در ایمان ما است، در عزم و اراده ما است. قدرت اصلی ما در توکل و صبر ما است.
سید بلند شو!
ببین زدیم. نود درصد اصابت کرد.
ببین بچه های حزب الله وادارشون کردند، عقب نشینی کنند، ببین هنوز شمال را شاگردانت موشک باران میکنند.
پاشو سید! بدون تو خوشحالی نمیچسبه.
پاشو دوباره یادمان بینداز مهمتر از موشکها آن اراده ای است که موشک را شلیک میکند و آن ایمان ملتی است که سوخت موشکها است و مدد کل منطقه است، ملتی که حرم است و تو چه مدافع حرمی بودی ، آقای شهید.
سید!
پاشو دوباره بخند. خنده هایت از موشکهای مقاومت دشمن شکار تر بود.
پاشو دوباره بگو ان اوهن البیوت لبیت العنکبوت.
پاشو دوباره تو بگو تا همه ما تکرار کنیم لبیک یا حسین.
یوم الله دیگری است و حزب الله زنده است و تو زنده ای الی الابد. مبارک باشد بر همه مومنین صبار و شکور.

@ali_mahdiyan

بر پا

01 Oct, 07:40


من هر کار میکنم از کنار اعتراف ظریف و پزشکیان نمیتوانم به سادگی عبور کنم، اینها گفتند آمریکا قول داد، آتش بس را با شروط حماس به اسراییل تحمیل میکنیم. ما پذیرفتیم جواب ترور هنیه را ندهیم. سخن روشن رهبری درباره ضرورت مجازات اسراییل را زمین بگذاریم و کاری نکنیم.
تلخی چهره سید حسن نصرالله وقتی میگفت اول قرار بود با هم اسراییل را ادب کنیم اما تصمیممان عوض شد، را در یاد دارم.
بعد از این بود که داستان انفجار پیجرها رخ داد بعد از این بود که سید حسن را شهید کردند.
به قول آمریکا اعتماد کردند.
مثل ظریف و روحانی که وسط انتخابات گفتند، اگر قانون راهبردی مجلس نبود، بایدن قول داده بود به برجام برگردد.
حالا بدنه تصمیم گیرندگان نظام با هم به این جمع بندی رسیدند که به قول آمریکا اعتماد کنند. نتیجه شد شعله ورتر شدن آتش جنگ.
دستور مستقیم رهبری را رها کردند.
و رهبری گفت عقب نشینی غیر تاکتیکی عقوبت الهی به همراه میآورد.
حالا سید مقاومت نیست. رهبر پاره تنش و بازویش شهید شد، حزب اللهی ها معشوق لبنانیشان جلوی چشمشان با ۸۵ تن بمب، کشته شد، مردم سایه جنگ را بیش از هر زمان احساس میکنند.
چرا؟ چون در میانه جنگ ترجیح دادیم به جای آنکه بجنگیم، به قول شیطان اعتماد کنیم.
زشت تر از همه آنکه این تجربه را حالا باید کنار برجام بنویسیم. ما همه با هم یکبار تجربه کرده بودیم اثر اعتماد به شیطان را.
میفهمم تصمیم گیرندگان باید انتخاب سختی میکردند، پای کودکان غزه در میان بود. شاید نجاتشان میدادند.
اما حالا با خون سیدحسن تثبیت شد این جمله:
اینها شیطانند، در هیچ شرایطی به شیطان اعتماد نکنید.هیچ شرایطی

@ali_mahdiyan

بر پا

01 Oct, 05:55


وقتی جبهه حق و باطل در وضعیت "بود و نبود" قرار میگیرند.
جبهه حق باید مراقب هویت و عزم و امید ایمانی اش باشد. چون آن را از دست بدهد دشمن به هدفش رسیده است.
اما جبهه باطل باید نگران چه باشد؟ یک دولت_ملت جعلی که به وعده رفاه از یک سو و آرزوهای تحجری تخیلی یهود از سوی دیگر، اراذل و اوباش مسلح را جمع کرده، در نظر بگیرید، حالا ببینید این رژیم باید نگران چه چیزهایی باشد؟ چگونه همه دار و ندارش نابود میشوند؟
بعد بیایید یک بار لیست ضربه هایی که خودشان بیان کرده اند، بررسی کنید.

این را هم در نظر بگیرید که در جنگهای قبلی، مدتها بعد هر جنگ معلوم میشد، ضربه ای که اسراییل به آن اعتراف میکند که خورده، ده برابرش در صحنه واقع انجام شده و آنها آمار را معمولا ضربدر یک دهم و بلکه کمتر میکنند و به در حین جنگ اعتراف میکنند.
اعترافات اسراییل به ضربات این یک سال را باید بدانید در این هیاهوی خودتحقیرها و یاس آفرینها و دوقطبی سازها، به کارتان میآید.

@ali_mahdiyan