مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری @majidnadilawyer Channel on Telegram

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

@majidnadilawyer




⚖️کانال اطلاع رسانی دکتر مجید نادی⚖️

باسلام
این پیج جهت اطلاع رسانی و افزایش دانش حقوقی می باشد. مشاوره فقط  حضوری وبه  صورت رایگان انجام می پذیرد.


تماس   ۰۲۱۲۲۷۷۵۴۲۳
۴تا ۷ عصر

https://www.instagram.com/dr.nadi.official?igsh=c3pqZTcxcDR2cWVy

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری (Persian)

کانال اطلاع رسانی دکتر مجید نادیnnبا سلامnnدر کانال تلگرام دکتر مجید نادی، شما می‌توانید اطلاعات و دانش حقوقی خود را افزایش دهید. این کانال جهت اطلاع‌رسانی و ارائه مشاوره حقوقی است که تنها به صورت حضوری و رایگان انجام می‌شود. در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی، می‌توانید با شماره تماس ۰۲۱۲۲۷۷۵۴۲۳ در روزهای ۴ تا ۷ بعد از ظهر تماس بگیرید

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به پروفایل اینستاگرام دکتر مجید نادی به آدرس زیر مراجعه نمایید: https://www.instagram.com/dr.
adi.official?igsh=c3pqZTcxcDR2cWVy

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

03 Sep, 09:08


برای اولین بار، متن کامل طرح مجلس برای «ساماندهی اتباع خارجی» منتشر شد: طرد اتباع بیگانه‌ غیرمجاز از ایران ظرف یک ماه / دریافـت یارانه‌ و هزینه خدمـات از اتباع بیگانه / کاهـش سالانه ۱۰٪ جمعیـت اتباع بیگانه مقیم / معامله ملکی به هر نحو با اتباع بیگانه غیرمجاز و به کارگیـری آن‌ها مستوجـب مجازات اسـت

«طرح اصلاح قانون مربوط به ورود و اقامت اتباع خارجه در ایران» اخیراً و در یکی از جلسات علنی مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.

متن کامل این طرح به شرح زیر است:

«ماده واحده - پنج تبصره به شرح زیر به ماده (۱۶) قانون راجع به ورود و اقامت اتباع خارجه در ایران مصوب ۱۳۱۰.۲.۱۹ الحاق می‌شود:

تبصره ۱ - در راستای ساماندهی اتباع بیگانه ساکن در ایران، وزارت کشور موظف است اقدامات زیر را انجام دهد:

الف- ظرف یک ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون، نسبت به برخورد قانونی با کلیه اتباع غیرمجاز ساکن در ایران و طرد آنها به کشور متبوع خود اقدام نماید.

ب- ظرف سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون، آمایش سرزمینی و توزیع جمعیت اتباع در شهرها و روستاها را باید به گونه‌ای انجام دهد که کل جمعیت اتباع بیگانه اعم (خود تبعه، همسر و فرزندان) وی ساکن و شاغل در هر شهر و در هر روستا و در هر شهرستان و در هر استان بیشتر از سه درصد کل جمعیت ساکن و شاغل در آن شهر و روستا و شهرستان و استان نشود.

پ- از لازم الاجراء شدن این قانون، مجوز اقامت اتباع بیگانه باید به نحوی صادر کند که تعداد جمعیت اتباع بیگانه مقیم در کشور سالانه ۱۰ درصد کاهش یابد.

ت- ظرف سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون، میانگین استفاده سالانه اتباع بیگانه از یارانه‌های پنهان از قبیل یارانه‌های انرژی، آموزش مالی و اقتصادی و خدمات عمومی را محاسبه و پس از تصویب در هیأت وزیران، در زمان تمدید پروانه اقامت ایشان در ابتدای سال اخذ نماید. همچنین دستگاه‌های اجرایی از قبیل وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های زیرمجموعه آنها و شهرداری‌ها موظفند هزینه تمام شده خدمت ارائه شده به اتباع بیگانه را اخذ نمایند. در خصوص خدمات ارائه شده در شهرستان‌ها، تعیین قیمت تمام شده خدمات ارائه شده به اتباع خارجی توسط کمیته برنامه‌ریزی شهرستان در ابتدای هر سال تعیین و توسط نهادهای ذی‌ربط اخذ می‌شود.

تبصره ۲- مشاوران املاک موظفند در تنظیم قراردادی که یکی از طرفین آن اتباع بیگانه باشد، اسناد اقامتی تبعه بیگانه را احراز نمایند و در صورت عدم احراز یا عدم ثبت قرارداد منعقده فیمابین در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور، مرتکب به جزای نقدی درجه پنج محکوم می‌شود.

تبصره ۳- هر شخص با علم و اطلاع اتباع بیگانه‌ای را که به طور غیرمجاز وارد کشور شده یا به طور غیرمجاز در کشور اقامت گزیده‌اند را به کارگیری نماید، علاوه بر مجازات‌های مقرر در مواد (۱۸۱) قانون کار مصوب ۱۳۶۹.۸.۲۹ با اصلاحات و الحاقات بعدی و بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم مقررات مالی دولت مصوب ۱۳۸۰.۱۱.۲۷ به ازای هر نفر تبعه بیگانه، به حداکثر جزای نقدی درجه پنج محکوم می‌شود.

تبصره ۴- هر شخص با علم و اطلاع، اتباع بیگانه دارای مدارک اقامتی مجاز را در مشاغلی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مجاز ندانسته است به کارگیری نماید، علاوه بر مجازات‌های مقرر در مواد (۱۸۱) قانون کار مصوب ۱۳۶۹.۸.۲۹ با اصلاحات و الحاقات بعدی و بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم مقررات مالی دولت مصوب ۱۳۸۰.۱۱.۲۷ به ازای هر نفر تبعه بیگانه به حداکثر جزای نقدی درجه شش محکوم می‌شوند.

تبصره ۵ - وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه‌های مربوط موظفند بر اجرای تبصره‌های (۳) و (۴) این ماده نظارت کنند و مستنکف یا مستنکفین از اجرای این تبصره به مجازات مقرر در ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۱۳۷۵.۳.۲ محکوم می‌شوند.»

هنوز این متن در صحن مجلس بررسی نشده و امکان تغییر مفاد آن وجود دارد. از سوی دیگر در صورتی این طرح لازم الاجرا است که در صحن مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد و شورای نگهبان نیز آن را تأیید کند.

@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

03 Sep, 09:06


@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

22 Jul, 18:24


املاک با سند سبز را با قولنامه معامله نکنید.

توضیحات سخنگوی سازمان ثبت درباره اسناد مالکیتی که بعد از ۳ تیر ۱۴۰۳ صادر میشود.

@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

26 Jun, 20:07


🔵 پلیس راهور: براساس کنوانسیون ژنو گواهینامه رانندگی، رانندگی با گواهینامه کشورمان در 72 کشور دیگر معتبر است و می‌شود رانندگی کرد، همچنین در حال رایزنی و پیگیری در مورد پذیرش گواهینامه در 13 کشور دیگر هستیم.

در همین راستا نیز تصمیم گرفتیم تا برای متقاضیان گواهینامه دو زبانه صادر کنیم تا افراد با کمک این گواهینامه به راحتی بتوانند در سایر کشورها نیز رانندگی کنند.

گرفتن گواهینامه رانندگی دو زبانه اجباری نیست، تا چند هفته دیگر نسخه نهایی گواهینامه‌های دو زبانه آماده چاپ می‌شود (در حال حاضر طرح های مختلفی برای انتخاب نهایی طراحی شده است) و افرادی که متقاضی هستند می‌توانند از طریق سایت راهور 120 برای اخذ این گواهینامه اقدام کنند.

این گواهینامه‌ها مانند دیگر گواهینامه‌های رانندگی است اما قرار است تا مشخصات فرد به زبان انگلیسی هم در پشت گواهینامه درج شود.
@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

31 May, 21:17


هشدار!!!!

در صورتی که فرشنده هستیداعم از زمین آپارتمان،خودرو و هر مال دیگر حتما توجه کنید که این یه جمله بنویسد:
در صورت عدم تعهدات یا عدم پرداخت ثمن معامله یا عدم پرداخت چک یا عدم ثبت چک در تاریخ های مقرر توسط  خریدار قرارداد به صورت قهری منفسخ می شود و فروشنده بدون نیاز به در دادگاه، اختیار فروش مورد معامله رابه هر شخصی را دارد و خریدار به همین منظور حق هرگونه اعتراض یا دادخواست یا شکایتی از خود سلب و ساقط می نماید.


اگر این متن ننویسد باید حداقل دو سال برید دادگاه تا شاید به پول دوسال پیشتون برسید و نکته اش اینجاس که دیگه مالک مالتون هم  نیستید‌.
@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

31 May, 07:22


اختصاص  شعبه 1162 دادگاه کیفری 2 تهران ( مجتمع قضایی قدس ,تهران) به دعاوی ارز دیجیتال


@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

25 May, 06:08


❤️ قوانین دبی در مورد الکل | جریمه‌ها، محدودیت سنی، مجوز و...

مصرف مشروبات الکلی دیگر در اکثر نقاط کشور ممنوع نیست، اما همچنان باید به فرهنگ اسلامی امارات توجه داشت.

آیا برای مهمانی آخر هفته می‌روید؟ اگر قصد دارید مشروبات الکلی مصرف کنید، قوانین و هنجارهای خاصی وجود دارد که در دبی باید از آنها پیروی کنید.

در سال ۲۰۲۳، قوانین دبی در مورد خرید مشروبات الکلی تسهیل شد. مقامات همچنین مالیات ۳۰ درصدی را که قبلاً بر نوشیدنی‌ها در امارت وضع شده بود، حذف کردند تا نوشیدنی‌ها برای گردشگران و ساکنان مقرون‌به‌صرفه‌تر باشد.

در اینجا همه چیزهایی است که قبل از نوشیدن در دبی باید بدانید:

🟠 محدودیت سنی

برای خرید یا مصرف مشروبات الکلی در امارت، فرد باید حداقل ۲۱ سال سن داشته باشد.

🟠 مصرف قانونی

در اینجا لیستی از قوانینی که در هنگام مصرف مشروبات الکلی در دبی باید رعایت کنید آمده است:

1️⃣ در رستوران

مصرف مشروبات الکلی فقط در رستوران‌ها یا سالن‌هایی مجاز است که دارای مجوز معتبر الکل باشند. مصرف مشروبات الکلی در اماکن عمومی ممنوع است.

2️⃣ در خلوت

افراد مجاز به مصرف مشروبات الکلی در خانه یا محل زندگی خود در صورت داشتن مجوز الکل هستند.

🟠 الکل و رانندگی

امارات سیاست سختگیرانه‌ای در برابر رانندگی در حالت مستی دارد.

متخلف مشمول جریمه‌ای می‌شود که به تصمیم دادگاه است و می‌تواند ۲۳ نقطه سیاه و توقیف وسیله نقلیه شما به مدت ۶۰ روز را در پی داشته باشد.

در سال ۲۰۲۲، یک تبعه بریتانیا به یک ماه زندان محکوم شده و ماشینش به مدت ۳۰ روز توقیف شد. اتهام این مرد رانندگی تحت تأثیر مشروبات الکلی، رد کردن چراغ قرمز، رانندگی در جهت مخالف و آسیب رساندن به اموال عمومی بوده است.


@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

16 May, 14:52


📽 پلیس کیش در حال شناسایی زنان بدون حجاب اسلامی با استفاده از پهپاد

در قسمتی از این کلیپ که توسط خبرگزاری دولتی برنا منتشر شده، یکی از مردان که شلوارک پوشیده است نیز برای «اصلاح پوشش» به ون پلیس فرستاده می‌شود

✔️ @MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

29 Apr, 09:42


🔵 مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز: هرنوع قرارداد رهن و اجاره ساختمان اعم از مسکونی، تجاری و صنعتی توسط افراد و مشاوران املاک با اتباع خارجی غیر مجاز ممنوع است.

انعقاد قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی مجاز نیز منوط به استعلام از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی بوده و درصورت تاییدیه در این زمینه امکان پذیر است.

درصورت بی توجهی به این امر و انعقاد قرارداد بدون تاییدیه اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان، بنگاه‌های مشاورین املاک مشمول اعمال مقررات ماده۹ آیین نامه اجرایی ماده ۸۱ قانون نظام صنفی خواهد شد.

بر این اساس این بنگاه‌های مشاورین املاک که بدون رعایت ضوابط ابلاغی به خصوص معرفی نامه اجاره، رهن واحد مسکونی یا تجاری به اتباع خارجی اقدام به تنظیم قرارداد کرده اند، پلمب خواهند شد.

📌 منبع: انتخاب



@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

24 Apr, 09:08


💢«آبجوساز خودکار»؛ مرد متهم به رانندگی هنگام مستی به دلیل تولید طبیعی الکل در بدنش تبرئه شد

یک مرد بلژیکی که پلیس او را به رانندگی در حالت مستی متهم کرده بود، پس از اینکه ثابت کرد معده‌اش بر اثر ابتلا به یک سندرم نادر الکل تولید می‌کند، توانست خود را در دادگاه تبرئه کند.

@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

19 Apr, 09:31


🔵 حسن نوروزی عضو کمیسیون حقوقی مجلس با تأکید براینکه طرح اصلاح قانون مهریه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، گفت: اگر این طرح تبدیل به قانون شود ۳۵هزار زندانی مهریه که در زندان‌های کشور هستند نجات پیدا می‌کنند، اما هیئت رئیسه مجلس با هر دلیلی با این طرح مخالفت می‌کند و اجازه مطرح شدن آن را نمی‌دهد.

ماده ۲ قانونی که در حال حاضر وجود دارد، می‌گوید محکوم به زندان باید از داخل زندان معسر بودن خود را ثابت کند، در طرح جدید آمده محکومان مالی، چه بدهکار مالی، چه دیه و چه مهریه، زمانی زندان می‌روند که محکوم‌له ثابت کند وضع مالی محکوم خوب است.

پیش‌تر در این زمینه قوانین لازم را نداشتیم و متأسفانه زندانی مهریه از داخل زندان اثبات می‌کرد که معسر است، اما ما گفته‌ایم زن اثبات کند همسرش توان مالی دارد ولی مهریه‌اش را پرداخت نمی‌کند، اگر فرد توان مالی نداشت و همسرش این موضوع را قبول داشت، چرا باید آن فرد را زندانی کنیم.

در حال حاضر طبق ماده ۲ و ۳، محکومان به زندان برده می‌شوند و از داخل زندان باید اعسار خود را ثابت کنند.

در این اصلاحیه آمده اگر زن و مردی با هم نمی‌سازند و بیشتر از ۹ماه با یکدیگر زیر یک سقف نیستند، دادگاه می‌تواند با تقاضای زوجه، طلاق را اجرا کند؛ یعنی طرحی را تدوین کرده‌ایم که بر اساس آن اگر دختر و پسری ۹ ماه زیر یک سقف نبودند، بتوانند طلاق بگیرند.

همچنین در این طرح آورده‌ایم به عنوان مثال اگر خانمی مهریه خود را دریافت کرده، اما ۱۰ تا ۱۵ سال است که همسرش وی را طلاق نمی‌دهد، بتواند طلاق بگیرد.

اصرار ما این است تا جای ممکن مهریه نقدی و عندالمطالبه دریافت شود، نه اینکه مثلاً ۶۰۰ یا ۷۰۰ سکه به صورت عندالاستطاعه باشد و ضمانت اجرایی نداشته باشد. در اصلاح این طرح، مقصود این است مهریه عندالمطالبه باشد و اگر هم نظر طرفین بر عندالاستطاعه بودن است در صورت ضرورت، با تضمین کافی دریافت شود.

در خصوص حق‌الثبت مهریه، حداقل مهریه مهرالسنه و حداکثر آن، ۱۰۰ سکه مورد تصویب قرار گرفت؛ در این صورت، حق ‌التحریر این میزان مهریه، معادل ۰.۲درصد است؛ اما چنانچه هنگام نکاح، مهریه بالاتری مورد توافق قرار گیرد، مبلغ حق‌الثبت به تناسب افزایش خواهد یافت.

این طرح می‌گوید اگر مرد قبل طلاق، اموال خود را به نام دیگری کند و ادعا کند استطاعت مالی ندارد، جریمه می‌شود.

📌 منبع: قدس آنلاین

@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

19 Apr, 09:30


@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

10 Apr, 07:01


تعداد ۹ بانک در این دولت مبلغ ۱۵۱ هزارمیلیارد تومان به خودشان وام دادند و همین مبلغ به خودشان بدهکارند.

یک فقره فقط ⁧بانک آینده⁩ ۸۷ هزارمیلیارد معوقه دارد. این مدیریت دقیقا خیانت به کشور و موثر در اخلال در نظام اقتصادی است.

@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

04 Apr, 18:49


✴️ ابطال تصمیم سازمان ثبت احوال مبنی بر ممنوعیت انتخاب نام «ژاکلین»

🔸در پی شکایت یک شهروند از تصمیم سازمان ثبت احوال دایر بر ممنوعیت انتخاب نام ژاکلین، هیات عمومی دیوان عدالت اداری اعلام کرد:

«...نام «ژاکلین» از مصادیق عناوین و القاب و نام های زننده و مستهجن یا‌ نامتناسب با جنس نیست، لذا تصمیم ثبت احوال دایر بر ممنوعیت انتخاب نام ژاکلین خلاف قانون و خارج از حدود اختیار است...»

🔸سازمان ثبت احوال در تصمیم خود چنین آورده بود: نام «ژاکلین» عیناً واژه خارجی است (فرانسوی) و با انتخاب آن برابر مقررات فعلی موافقت نمی‌شود.

@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

01 Apr, 10:33


مقایسه با قوانین ایران

مجازات توزیع و تولید وفروش ماریجوانا


هر کس بنگ، چرس، گراس، تریاک، شیره، سوخته، تفاله تریاک و یا دیگر مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیرداروئی که فهرست آنها به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد را به هر نحوی به کشور وارد و یا به هر طریقی صادر یا ارسال نماید یا مبادرت به تولید، ساخت، توزیع یا فروش کند یا در معرض فروش قرار دهد با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد مذکور به مجازاتهای زیر محکوم می‌شود: (اصلاحی مصوب 1389/05/09)

1 ـ تا پنجاه گرم، تا چهار میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به شصت (60.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.
2ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، از چهار میلیون تا پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم بداند تا سه سال حبس/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به شصت (60.000.000) تا صد و پنجاه (150.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.
3 ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، از پنجاه میلیون تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به صد و پنجاه (150.000.000) تا ششصد (600.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.
4ـ بیش از پنج کیلوگرم، اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

تبصره ـ هرگاه محرز شود مرتکبین جرایم موضوع بند 4 این ماده برای بار اول مرتکب این جرم شده و موفق به توزیع یا فروش آنها هم نشده و مواد، بیست کیلو یا کمتر باشد دادگاه با جمع شروط مذکور آنها را به حبس ابد و هفتاد و چهار ضربه شلاق و مصادره اموال ناشی از همان جرم می نماید. در اوزان بالای بیست کیلوگرم مرتکبین تحت هر شرایطی اعدام می شوند.


مجازات حمل و نگهداری وخرید ماریجوانا

هر کس تریاک و دیگر مواد مذکور در ماده 4 را خرید، نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد و تبصره ذیل همین ماده به مجازات‌های زیرمحکوم می شود:

1 ـ تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به پنجاه (50.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.
2 ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به سی (30.000.000) تا نود (90.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.
3 ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به هشتاد (80.000.000) تا سیصد (300.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.
4 ـ بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی وپنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم ، و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به صد (100.000.000) تا سیصد (300.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.
5 ـ بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات مقرر در بند 4 به ازا هرکیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه می گردد و در صورت تکراراعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به سی میلیون ریال (30.000.000) تعدیل شد.
6 ـ بیش از یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای 4 و5 حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

تبصره ـ مرتکبین جرایم فوق چنانچه به صورت زنجیره ای عمل کرده باشند و مواد برای مصرف داخل باشد مشمول مجازاتهای ماده 4 خواهند بود و چنانچه یکی از دو شرط موجود نباشد به مجازاتهای این ماده محکوم می گردند.
6 ـ بیش از یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای 4 و5 حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم .
تبصره ـ مرتکبین جرایم فوق چنانچه به صورت زنجیره ای عمل کرده باشند و مواد برای مصرف داخل باشد مشمول مجازاتهای ماده 4 خواهند بود و چنانچه یکی از دو شرط موجود نباشد به مجازاتهای این ماده محکوم می گردند.

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

01 Apr, 09:04


⭕️ از امروز مصرف ماری‌جوآنا در آلمان قانونی می‌شود

🔸براساس قانونی که حدود دو ماه قبل در آلمان به تصویب رسید، از امروز مصرف ماری‌جوآنا در این کشور جرم محسوب نمی‌شود.

🔸تصویب این قانون بحث‌برانگیز در آلمان در جهت تلاش برای مقابله با بازار سیاه این ماده مخدر است.

🔸براساس این قانون افراد هجده سال به بالا اکنون می‌توانند بیست و پنج گرم ماری‌جوآنا برای استفاده شخصی حمل کنند.

🔸آنها همچنین می‌توانند سه گیاه ماری جوانا را در خانه خود پرورش دهند اما کشیدن این ماده مخدر در فاصله صد متری مدارس یا مراکز ورزشی غیرقانونی است.

🔸این قانون نسخه‌ای تجدیدنظر شده از آنچه که در ابتدا و بر اساس توافق بین اعضای دولت ائتلافی آلمان برنامه‌ریزی شده بود، می‌باشد.


بلومبرگ فارسی✔️

@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

27 Mar, 13:36


🔹 از ابتدای سال ۱۴۰۳ ثبت قرارداد اجاره برای دریافت کد رهگیری در سامانه خودنویس الزامی است + فیلم آموزش استفاده از سامانه خودنویس

از زمان راه اندازی سامانه خودنویس به نشانی khodnevis.mrud.ir تاکنون قرارداد اجاره ۱۲۵ هزار و ۱۵۹ واحد در این سامانه توسط موجران و مستاجران و مشاوران املاک به ثبت رسیده که ثبت که ۵۳۶ قرارداد از این تعداد کل از ابتدای فروردین تا ۴ فروردین ۱۴۰۳ ثبت شده است.

هادی عباسی‌اصل معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن اعلام این خبر تصریح کرد: از ابتدای امسال تمامی قراردادهای اجاره برای دریافت کدرهگیری رایگان صرفا در سامانه خودنویس ثبت می‌شوند. دریافت کد رهگیری در سامانه خودنویس هم توسط مشاوران املاک و هم خود مردم به عنوان متعاملین به صورت رایگان امکان پذیر است.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده ثبت مبایعه‌نامه نیز امسال به سامانه خودنویس منتقل می‌شود.
وزارت راه و شهرسازی پیش از این اعلام کرده بود ارایه خدمات سامانه خودنویس به نشانی khodnevis.mrud.ir تا پایان سال ۱۴۰۲ به تمام استانهای کشور تسری پیدا می‌کند. هم‌📌 منبع: ایسنا
@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

25 Mar, 19:25


در قانون جرمی به عنوان روزه خواری نداریم اما قضات باتوجه به رویه موجود واستناد به ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی که بیان دارد هر کس در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به فعلی حرام نماید به حبس ده روز تا دوماه ویا تا ۷۴ ضربه شلاق فرد روزه خوار را محکوم می نمایند.


@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

20 Mar, 17:45


ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و شادمانی برای همه مردم ایران.
اصولا جرم ادم ربایی توسط پدر و مادر قابل تحقق نیست ولو اینکه از هم جدا شده باشند ویا حتی بچه به سن قانونی نرسیده باشه.
ای کاش این تصاویر در روز اول عید پخش نمی شد و دادخواهی در مسیر درست و قانونی خودش پیش می رفت.


@MajidNadiLawyer

مجید نادی وکیل پایه یک دادگستری

17 Mar, 21:01


@MajidNadiLawyer