مهدی خلجی @khalajich Channel on Telegram

مهدی خلجی

@khalajich


مهدی خلجی (Persian)

خوش آمدید به کانال تلگرام مهدی خلجی با نام کاربری @khalajich. این کانال برای علاقمندان به هنر و خلاقیت تأسیس شده است. مهدی خلجی هنرمندی است که با استفاده از رنگ‌ها و خلاقیت خود تصاویری زیبا و جذاب را ایجاد می‌کند. اگر شما هم دوست دارید با آثار هنری و خلاقیت مهدی خلجی آشنا شوید، این کانال مناسبی برای شما است. از آخرین اثرات هنری او باخبر شوید و با دنیای رنگارنگ و زیبایی آشنا شوید. پس به کانال مهدی خلجی بپیوندید و تجربه‌ی یک سفر هنری فوق‌العاده را تجربه کنید.

مهدی خلجی

20 Nov, 19:41


رهبر جمهوری اسلامی در جمع گروهی از زنان حوزه علمیه قم گفت که حوزه‌های علمیه باید در مورد پدیده‌های جدید و مسائلی مانند موضوعات مالی و حتی رمزارزها نظر دهند.

گفت‌وگو با مهدی خلجی، تحلیلگر مسائل ایران
@iranintltv

مهدی خلجی

20 Nov, 04:41


https://youtu.be/4pn0BqZcVMo?si=ElPJLeyLDLCOdK08

مهدی خلجی

18 Nov, 17:51


چرا حکومت‌ها دست به حماقت می‌زنند؟ چرا بر تصمیم‌های احمقانه‌ی خود اصرار می‌ورزند؟ چرا به سیاست‌هایی مخالف منافع خود ادامه می‌دهند؟
خواندن بخش‌هایی از کتاب تاریخ بی‌خردی، نوشته‌ی باربارا تاکمن، ترجمه‌ی حسن کامشاذ
برنامه‌ی هم‌زمان در کلاب‌هاوس و یوتیوب
ساعت ۱۳:۳۰ به وقت واشنکتن، ۱۹:۳۰ اروپای مرکزی، ۲۲:۰۰ تخران و ۲۳:۰۰ کابل
https://youtube.com/live/QsR2jOjhIF0?feature=share

مهدی خلجی

17 Nov, 16:09


https://www.philomag.de/artikel/susan-neiman-viele-demokraten-haben-geglaubt-dass-man-einen-wahlkampf-nach

مهدی خلجی

16 Nov, 22:14


هانا آرنت در آینه‌ی نامه‌نگاری‌ها
تا کنون پنج مجموعه از نامه‌نگاری‌های هانا آرنت به زبان‌های آلمانی، فرانسه و انگلیسی منتشر شده است.
یکی مکاتبات او با مارتین هایدگر، استاد و معشوق او، از سال ۱۹۲۵ - یعنی همان سالی که به درس هایدگر رفت و رابطه‌ی عاشقانه‌ی آن دو آغاز شد - تا سال ۱۹۷۵، یعنی همان سالی که در چهارم دسامبر آن، آرنت درمی‌گذرد. هایدگر یک سال بعد، در بیست و ششم ماه مه چشم از جهان فروبست.
دوم، مکاتبات او با کارل یاسپرس، استاد دیگری که برای او حکم پدر را داشت، و رساله‌ی دکترای خود با عنوان «عشق نزد سنت آگوستین» را زیر نظر وی گذراند؛ از سال ۱۹۲۶ که به درس او می‌رفت تا سال ۱۹۶۹ که در بیست و شش فوریه‌ی آن یاسپرس درگذشت.
سوم، مکاتبات آرنت با گرشوم شولم (۱۸۹۷-۱۹۸۲)، متأله و مؤرخ یهودی که نقشی بنیادی در گسترش مطالعه‌ی قبالا بازی کرد. رابطه‌ی آرنت و شولم در آغاز بسیار گرم و دوستانه بود، سپس بر سر نظریه‌ی آرنت درباره‌ی شر و نیز صهیونیسم و اسرائیل، به تلخی گرایید.
چهارم، مکاتبات آرنت و همسرش، هاینریش بلوشر (۱۸۹۹-۱۹۷۰)، از سال ۱۹۳۶ که با یکدیگر آشنا شدند تا دو سال پیش از مرگ هاینریش. بلوشر، شاعر و فیلسوفی بیشتر شفاهی بود و از وی تنها متن پیاده‌شده‌ی برخی از درس‌هایش درباره‌ی فلسفه و اساطیر یونان برجا مانده است.
و سرانجام، نامه‌های رد و بدل‌شده میان آرنت و مری مک‌کارتی (۱۹۱۲-۱۹۸۹)، نویسنده، منتقد و فعال سیاسی آمریکایی و صمیمی‌ترین دوستِ زن او. حیات روح (The Life of Mind)، واپسین کتاب مهم آرنت است که نتوانست آن را به پایان ببرد. مک‌کارتی، این کتاب را ویراست و برای نخستین بار در دو جلد، در سال‌های ۱۹۷۷ و ۱۹۷۸ به چاپ رساند.

مشخصات کتاب‌شناختی نسخه‌های انگلیسی پنج کتاب یادشده، به همراه شماره‌ی صفحات:

- Between Friends: The Correspondence of Hannah Arendt and Mary McCarthy: 1949-1975, New York, Harcourt Inc., 1995. 412 pages
Hannah Arendt and Karl Jaspers, Correspondence: 1926-1969, New York, A Harvest Book, 1992, 848 pages
Hannah Arendt and Martin Heidegger, Letters: 1925-1975, New York, Harcourt Books, 2003, 360 pages
The Correspondence of Hannah Arendt and Gershom Scholem, University of Chicago Press, 2017, 336 pages
Within Four Walls: The Correspondence Between Hannah Arendt and Heinrich Blücher: 1936-1968, New York, Harcourt Inc., 1996, 530 pages
@khalajich

مهدی خلجی

14 Nov, 21:18


اتین دو لا بوئسی، سیاست اطاعت؛ رساله‌ای درباره‌‌ی بردگی اختیاری، ترجمه‌ی علی معنوی، نشر نی

https://t.me/Critical_Politics

مهدی خلجی

14 Nov, 21:12


درباره‌‌ی «بردگی خودخواسته‌»، اثر انقلابی اتین دو لا بوئسی، اومانیست نامدار عصر رنسانس، و از پیشگامان اندیشه‌ی سیاسی مدرن

‏https://www.clubhouse.com/invite/KNpFX83LnGjd45jZ6Z9gqB3NJKLXfB3jWe:Lnktpw17mBAcB8DZDtu4v2IPKpvBXuyfkzMs0g6JccU hey - you should join us Today, 5:00 pm for درباره‌‌ی «بندگی‌ خودخواسته» اثری انقلابی از عصر رنسانس.

مهدی خلجی

14 Nov, 06:05


"If the citizens continue to shut themselves up more and more narrowly in
the little circle of petty domestic interests and keep themselves constantly busy therein, there is a danger that they may in the end become practically out of reach of those great and powerful public emotions which do indeed perturb peoples but which also make them grow and refresh them. Seeing property change hands so quickly, and love of property become so anxious and eager, I cannot help fearing that people may reach a point where they look on every new theory as a danger, every innovation as a toilsome trouble, every social advance as a first step toward revolution, and that they may absolutely refuse to move at all for fear of being carried off their feet. The prospect really does frighten me that they finally may become so engrossed in a cowardly love of immediate pleasures that their interest in their own future and in that of their descendants may vanish, and that they may prefer tamely to follow the course of their destiny rather than make a sudden energetic effort necessary to set things right."
—Alexis de Tocqueville, Democracy in America

مهدی خلجی

13 Nov, 18:56


اخبار خودکشی‌ها در ایران دل آدم را می‌فشارد. آخرین آن هم خبر کیانوش سنجری بود که امروز به زندگی‌اش پایان داد: جوان رعنا و پرشور و وطن‌دوستی که هم رنج زندان و شکنجه کشید، هم غم غربت را به تلخکامی از سر گذراند، و در نهایت هم زندگی‌ در زادبوم خود را تاب نیاورد.
درباره‌‌ی خودکشی صحبت می‌کنم: خودکشی در مقام پرسشی فلسفی - و خودکشی به مثابه‌ی‌ کنشی سیاسی

‏https://www.clubhouse.com/invite/QK7fpyzG6JkwYA9EX3jpBOyqawBnh50ONW:hWxZFD8hwvQYiBFeXhnLl0MzFVdGju1UJ0Jl64UreC8

مهدی خلجی

11 Nov, 17:26


درباره وضع بحرانیِ جهانی که درآن زندگی می‌کنیم، و مخاطرات پیش رویی که باید بشناسیم.

برنامه‌ی زنده در کانال یوتیوب
ساعت ۱۴:۳۰ به وقت واشنگنن، ۲۰:۳۰ به وقت اروپای مرکزی، ۲۳:۰۰ تهران و نیمه شب کابل
https://youtube.com/live/MZ6JKNsRnFc?feature=share

مهدی خلجی

08 Nov, 18:09


«[فیلسوفی] که از لبان‌اش واژه‌ای جز «فهم» جاری نیست.»
ژاک لاکان به کارل یاسپرس

Jacques Lacan, The Triumph of Religion,
Polity, 2013, p. 38.
@khalajich

مهدی خلجی

07 Nov, 22:21


چگونه می‌توان پشتوانه‌ای برای تداوم جمهوری اسلامی شد و آن را در برابر خطر دموکراسی و حقوق بشر بیمه ساخت؟

‏https://www.clubhouse.com/invite/L97S89EDNq3WkZwyQl2EYa86NqOWcQKnar:LwVgF7O6uCDVmZJCzG1KZGJZam2-t7-s7zoqV6sm_wE