کفش‌های آهنی

@kafshhaye_aahani


"كفش‌هاي آهني" استعاره از پايداري و صبر

کفش‌های آهنی

20 Oct, 07:44


در جزایر سه‌گانه هم کرم از خود درخت است؛

در مورد جزایر سه گانه، تا وقتی که ایران حاضر به مذاکره با طرف مدعی یا حضور در دادگاه‌های بین‌المللی نشود، پرونده اختلاف در هیچ محکمه‌ای توسط امارات قابل طرح و بازگشایی نیست و امکان صدور هیچ حکمی علیه ایران وجود ندارد.

بنابراین تمام این بیانیه‌هایی که روسیه و چین و اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب پای آن را امضا می‌کنند فاقد هرگونه ارزش حقوقی و حقیقی هستند و هیچ تهدیدی محسوب نمی‌شوند.

پس اگر دیدید یا شنیدید که یک دادگاهی یک نهاد بین‌المللی یک دست‌خری چیزی پیدا شد و حکمی داد و قضیه جدی شد بدانید و آگاه باشید که افرادی از داخل خود جمهوری‌اسلامی با تن دا‌دن به مذاکره و حضور در دادگاه و… دست امارات را پر کرده‌اند و قطعا معامله‌ای در کار بوده است.

البته که با توجه به اقتصاد دستوری و رانتی و وجود اصلاح‌طلبان و اصولگرایان چنین خیانت و حماقتی هیچ بعید نیست؛
بخصوص اینکه اساس حکمرانی اقتصادی و تفکر اقتصادی حاکم بر ایران چه از نوع اصلاح‌طلب و چه از نوع اصولگرایش بر فروش منابع و فرصت‌ها استوار بوده و هست و بعید نیست عاقبت کار به جزیره فروشی بکشد «اینجا» و برای این منظور هم امثال زیباکلام را برای ماله‌کشی و توجیه جلو بفرستند که:
«اگر نفروشیم بهانه دست امارات و عربستان می‌افتد و یک تیر چراغ‌برق سالم نمی‌گذارند و اگر بفروشیم با پول آن می‌توان سفره مردم را فلان کرد و حقوق بازنشستگان را بهمان کرد و اصلا جزیره به چه درد ما می‌خورد و جز دردسر چه دارد و…»

خلاصه نگران خارجی‌ها نباشید، از کرم‌های داخلی بترسید.

کفش‌های آهنی

20 Oct, 06:14


ماست یا پنیر؟ در دبه یا بطری؟ با ویتامین د یا بدون ویتامین د؟

چند روز پیش، بوقچی‌های دولت، خبر گران‌ شدن نرخ دستوری لبنیات را با تیتر «حذف قیمت‌گذاری دستوری لبنیات» حسابی چرب کردند تا به عنوان دستاورد مشارکت در انتخابات و تبلیغ برای یک کاندیدا به جماعت مثلا اقتصاددان وطنی طیف روشنفکر فرو کنند و اتفاقا آنها هم با تصور اینکه دولت در جهت آزادسازی قیمت‌ها گامی برداشته بسیار از آن لذت بردند تا اینکه…

تا اینکه دو روز بعد، سازمان حمایت ساز‌و‌کار تعیین قیمت جدید لبنیات را با جزییات آن اعم از با یا بدون ویتامین دی، در دبه یا بطری و… را اعلام کرد تا همه بدانند کت تن کیست و قیمت چگونه می‌شود؟

گرچه بعید می‌دانم هنوز هم اقتصاددان وطنی که درس‌هایش را طوطی‌وار حفظ کرده تفاوت بین گران‌سازی و آزادسازی را بفهمد که اگر می‌فهمید برای گران‌سازی دستوری ارز نیما به‌ جای آزادسازی نرخ ارز مشغول خودارضایی نمی‌شد. «اینجا»

پینوشت؛
انگار سیاست «قیمت‌گذاری دستوری» در ایران یک خط قرمز خارجی دارد در حد ساخت بمب هسته‌ای و یک خط قرمز داخلی دارد در حد به رسمیت شناختن اسراییل؛
اما چرا؟ نمی‌دانم!

کفش‌های آهنی

19 Oct, 18:15


تنها دورانی که من در طول زندگی‌ام بخاطر دارم کمترین جنگ و خونریزی در دنیا جریان داشت 4سال ترامپ بود.

به راستی که بایدن و کلینتون و بوش و… نمایندگان شیطان بودند؛

ترامپ، مسیح زمان بود و دنیای خسته و خونین امروز، نیازمند آمدن انسانی ساده و صادق و شریف همچون او در راس بزرگ‌ترین قدرت نظامی تاریخ بشریت است.

https://t.me/kafshhaye_aahani/5031

کفش‌های آهنی

19 Oct, 15:29


حمله پهپادی به مقر نتانیاهو و امتناع هوشمندانه حزب‌الله از پذیرش مسوولیت آن؛

احیانا اگر این یک نمایش از طرف خود اسراییلی‌ها باشد معنای خطرناکی دارد…

اسراییلی‌ها حتما می‌دانند ترور فرماندهان حماس و حزب‌الله و‌ سایر جبهه‌های چریکی هیچ تاثیر مثبتی به نفع آنها نمی‌گذارد مگر اینکه نقشه ای برای راس جبهه مقاومت یعنی مقامات سیاسی در تهران داشته باشند.

آنها تاکنون صرفا در چارچوب لیست گروه‌های تروریستی تعیین شده توسط آمریکا دست به ترور زده‌اند و هرگز به سمت مقامات سیاسی ایران نیامده‌اند اما هیچ چیز از آنها بعید نیست.

کفش‌های آهنی

19 Oct, 10:33


شورای رقابت: «عرضه خودرو در بورس کالا ممنوع است»

سرگرم شدن به اخبار داغ حمله اسراییل خارجی نباید باعث بشود که از حمله اسراییل‌های داخلی به مال و جان و حقوق مردم غافل شویم.

https://t.me/kafshhaye_aahani/6305

کفش‌های آهنی

18 Oct, 08:58


امروز همه فلسطینی‌ها و بسیاری از مردم خاورمیانه و حتی جهان آرزو دارند اینگونه شبیه یحیی سینوار بمیرند. همانقدر باشکوه که نه رسانه‌های ضد اسراییلی که خود رسانه اسراییلی از مرگ سینوار روایت کرده‌ است.

این از تبعات همان خطای فاحش اسراییل در «راه حل نظامی برای مساله امنیتی» است که به جایی رسیده هر چه بیشتر از دشمن‌اش می‌کشد خودش بیشتر می‌میرد.

روایت جالب نویسنده استرالیایی از مرگ سینوار را در تصویر بخوانید.

کفش‌های آهنی

16 Oct, 12:11


در رابطه با پست مربوط به سازمان بازرسی و عرضه خودرو در بورس، یکی از دوستان لینک زیر را فرستاده که از قول خسروانی خبر از برخورداری مدیران سازمان بازرسی از رانت خودرو با نرخ شورای رقابت می‌دهد. راست و دروغ‌اش را من نمی‌توانم تایید کنم هر چند اگر دروغ هم باشد چیزی از خطای سازمان بازرسی و عدم پاسخگویی مدیران آن کم نمی‌کند:

https://www.tazenews.com/news/189434/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%DB%8C%D8%AF%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D9%86%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%B3%DB%8C/

کفش‌های آهنی

16 Oct, 12:03


اشتباه فاحش اسراییل بعد 7اکتبر برخورد نظامی با یک پدیده امنیتی بود.

مساله فلسطین و بخصوص غزه یک گسل امنیتی برای اسراییل محسوب می‌شود که می‌بایست طبق فرمول همه گسل‌های امنیتی با نفوذ و کنترل، مدیریت می‌شد؛ بنابراین اسراییل می‌بایست با اولین پیروزی بزرگ از حمله نظامی دست می‌کشید و با همین پولی که صرف بمباران و لشکرکشی نظامی کرد به خرید مزدور در میان نیروها و رهبران حماس از پایین به بالا دست می‌زد.

حذف گروه‌هایی که در شکاف‌های ایدئولوژیک و قومی و اقتصادی و… شکل می‌گیرند اشتباه است چون با حذف یک گروه شناخته شده، گروه‌های جدید ناشناخته با تهدیدات ناشناخته جایگزین می‌شوند، بنابراین دستگاه‌های امنیتی بجای حذف، به نفوذ و کنترل در آنها مبادرت می‌کنند که اگر اشتباه نکنم این شیوه با نام «مهندسی ترور» معروف است.

حذف حماس و حزب‌الله در گسل آن منطقه اولا امکان‌پذیر نیست ثانیا اگر هم عملی شود وضعیت را برای اسراییل وخیم‌تر می‌کند. اسراییل دهه‌هاست که دیگر با تهدید دولت‌های متخاصم (بجز ایران) روبرو نیست بنابراین دلیلی ندارد که بیش از این به دنبال بازدارندگی نظامی باشد؛ بلکه در درجه اول با تهدید امنیتی مواجه است و مواجهه نظامی با تهدید امنیتی کار را خراب‌تر می‌کند.

پینوشت؛
مگر اینکه واقعه 7اکتبر را یک توطئه برای اهدافی دیگر در نظر بگیریم، آنگاه باید ببینیم اسراییل به عنوان نیروی نیابتی آمریکا چه هدفی را در خاورمیانه دنبال می‌کند. هدفی که فعلا برای ناظران عادی قابل درک نیست.

اما اگر اینطور نباشد آنگاه باید منتظر بمانیم تا آمریکا هر چه زودتر افسار اسراییل را بکشد و آن را مهار کند.

کفش‌های آهنی

16 Oct, 11:17


سر و صدای ایران و اسراییل، غول عثمانی را بیدار کرده.

لشکرکشی ترکیه در شمال سوریه و دورخیز برای تصرف مناطقی در شمال این کشور، حتما نشان از خطر بزرگی هم برای ایران و هم برای قدرت‌های غربی و شرقی دارد.

تضعیف حزب‌الله لبنان و حذف احتمالی آن از پازل قدرت در خاورمیانه باعث ناپایداری و نتایج غیرقابل پیشبینی می‌شود.

وضعیت سختی که اسراییل در آن گیر افتاده، باعث رفتارهای جنون‌آمیز و عبور از همه خط قرمزهای قدرت‌های شرقی و غربی شده است.

کفش‌های آهنی

16 Oct, 07:29


با طرح چند باره بحث عرضه خودرو در بورس کالا این پرسش جدی به وجود می‌آید که آیا سازمان بازرسی قوه قضایبه پاسخگوی تبعات اقدام غیرقانونی و غیرعقلانی خود در مورد حکم منع عرضه خودرو در بورس کالا «اینجا» هست یا خیر؟

الان حدود 5سال است که بحث عرضه خودرو در بورس کالا جریان دارد و طی این مدت رانتی بیش از 11میلیارد دلار از جیب عموم، با ساز و کار لاتاری و شورای رقابت، خلق و در بین عده‌ای معدود توزیع شده است.

عرضه خودرو در بورس تنها در یک بازه کوتاه مدت در دولت رییسی اتفاق افتاد و بسیار موفق بود طوری که هم قیمت بازار 30درصد برای مصرف‌کننده واقعی افت کرد و تقاضای غیرواقعی کنار رفت و هم خودروساز از ریل زیاندهی خارج شد و خلاصه همه طرف‌های حقیقی و حقوقی راضی بودند جز مافیای خودرو تا اینکه ناگهان «سازمان بازرسی قوه قضاییه» با این توجیه که «عرضه خودرو در بورس کالا باعث گرانی خودرو می‌شود» آن را ممنوع اعلام کرد.

از همان موقع (خروج دوباره خودرو از بورس) و بازگشت به فرایند شورای رقابت و سیستم یکپارچه و لاتاری، قیمت خودرو تقریبا دو برابر شده و سازمان بازرسی قوه قضاییه (که معلوم نیست وظیفه‌اش بازرسی تخلف است یا تحلیل اقتصادی شیوه‌های عرضه خودرو)، به هیچ کس در مورد تبعات این تصمیم غیرقانونی که عملا به نفع فساد سیستماتیک و مافیای خودرو تمام شده نداده است.

پینوشت؛
حال اینکه آیا آقای اژه‌ای به عنوان رییس قوه قضاییه به سازمان زیرمجموعه‌اش هیچ تذکری در مورد تصمیم و دخالت غیرقانونی و تبعات آن داده است یا ایشان اصلا متوجه غیرقانونی بودن این اقدام سازمان بازرسی شده است؟
طبیعتا ما انتظار داریم آقای محسنی ‌اژه‌ای به عنوان نماد مراقبت از قانون، به افکار عمومی توضیح بدهد که چرا سازمان تحت امرش بجای استناد به قانون، به تحلیل اقتصادی استناد کرده و به منع یک فرایند ضد رانتی حکم داده؟

کفش‌های آهنی

14 Oct, 14:45


با توجه به صحبت‌های مقامات اسراییلی و اینکه حمله به تاسیسات اتمی و نفتی (اعم از استخراج و پالایش) منتفی بنظر می‌رسه، من فکر می‌کنم ما یک غافلگیری در حد پیجرها در پیش داریم.

البته نه شبیه خود پیجرها بلکه در حد همون سبک و سیاق غافلگیری؛

یک عملیات سایبری خفن که همه مردم در لحظه احساس‌ش کنن. مثلا یهو یک نفر تو صفحه گوشی ظاهر بشه و شروع کنه به فحاشی رکیک…!

کفش‌های آهنی

14 Oct, 13:58


جمله آخر را با لحن اواخواهرها بخوانید.

با اینکه بخاطر ضعف اعصاب مطالب اینچنینی را نگاه نمی‌کنم اما یکی از مخاطبان فرستاد و ناخواسته خواندم.

این گزاره در «مطلب آقای گاو» که «اگر جنگ بشود با ناترازی برق چه کنیم؟» نه فقط بر اساس یک منطق اقتصادی سراسر اشتباه بلکه بر اساس یک اخلاق رذیلانه و یک شرافت لکه‌دار مطرح می‌شود.

از نظر منطق اقتصادی اولا، علت هیچ‌کدام از ناترازی‌های ما جنگ نیست زیرا همه آنها طی این چند دهه در شرایط صلح نظامی به وجود آمده‌اند؛ بنابراین اگر هم جنگی نشود با دست‌فرمان فعلی رو به وخامت بیشتر می‌روند.

ثانیا برخلاف تصور عموم، مشکل ناترازی‌ها کمبود منابع و سرمایه‌گذاری هم نیست زیرا ما بیشتر از قطر، گاز برداشت می‌کنیم ولی مشکل ناترازی گاز داریم و بیشتر از سنگاپور پالایشگاه داریم ولی با ناترازی بنزین مواجهیم. بنابراین ناترازی برق و بنزین را نمی‌توان با ساخت نیروگاه و پالایشگاه بیشتر حل کرد مگر اینکه ما بخواهیم همه گاز جهان را در نیروگاه‌ها و همه نفت جهان را در پالایشگاه‌ها تبدیل به برق و بنزین کنیم و هدر بدهیم.

پس علت ناترازی‌ها فقط و تنها فقط «قیمت ناتراز» است نه چیزهای دیگر که بوقچی‌های اصلاح‌طلب و اصولگرا صبح تا شب در بوق می‌کنند.

اما مشکل اصلی من با این دست مطالب جدای از منطق غلط اقتصادی، با منطق پست و زبون و رذالت‌بار نهفته در بطن آنهاست.
همان منطقی که می‌گوید زن فقیر بخاطر گوشت در سفره، به قصاب سر کوچه لبخند می‌زند در حالی که می‌دانیم درصد زنانی که بخاطر پول و موقعیت مالی به مردان لبخند می‌زنند اتفاقا در طبقات بالا بسیار بیشتر از درصد زنان بسیار فقیری است که بخاطر یک کیلو گوشت به قصاب لبخند می‌زنند. این تفکر پست‌فطرتانه را دهنمکی با آن مستند مزخرف‌اش سر زبان‌ها انداخت و حالا دستمایه ژورنالیست‌های بی‌سر و پای چپ و راست شده است: «اینکه ما تورم و فقر و عقب‌ماندگی داریم چون با دنیا قهریم و اگر آشتی کنیم چنین می‌شود و چنان می‌شود»

در حالی که بیشتر از قهر و آشتی با دنیا، ما نیازمند اصلاح در خودمان هستیم. شاید با لبخند به قصاب نیم کیلو گوشت به ما بدهند اما برای یک زندگی شرافتمندانه و مرفه به چیزی بیشتر از لبخند دیگران نیاز داریم.

اما مساله سوم، این استدلال است که: «اگر اسراییل و آمریکا از دست ما خیلی عصبانی بشوند یک تیر چراغ برق را در کشور سالم نمی‌گذارند.»

حال پرسش اینجاست که حد یقف کجاست؟ یعنی تا کجا باید کوتاه بیاییم و چشم بگوییم که آنها بیخیال تیرهای چراغ برق ما بشوند؟

اصلا کشوری که در آن یک چهره شناخته‌شده اجازه پیدا می‌کند چنین حرفی بزند آیا تا ابد روی امنیت و صلح را به خود خواهد دید؟

به راستی چرا روشنفکران و سیاستمداران اسراییل با آن موقعیت شکننده و آسیب‌پذیر هرگز از خود چنین سوالی نمی‌پرسند که اگر جنگ به شرایط خاصی برسد و روند مهاجرت بکل وارونه شود دیگر یک دنیا هم نمی‌‌تواند مانع فروپاشی اسراییل بشود حتی اگر همه تیر چراغ‌برق‌های اسراییل سالم بماند؟

چون آنها طی هزاران سال سختی و مشقت با گوشت و پوست و خون‌شان معنای بازدارندگی و جنگ برای بقا را درک کرده‌اند اما روشنفکر نفتی ایرانی که طی صد سال اخیر چالشی جز مصرف و فروش نفت و گاز بادآورده نداشته نمی‌تواند درک کند که امنیت و صلح و رفاه دادنی نیست بلکه مثل حق، گرفتنی است.

روشنفکر ایرانی مثل فاحشه‌ها گمان می‌کند مشکلات‌اش فقط به اخم و لبخند قصاب ربط دارد بخاطر همین است که فصل‌الخطاب تمام خطابه‌هایش در مورد همه مسایل و راه‌حل‌ها این است که:
«تا با دنیا آشتی نکنیم هیچی درست نمیشه»
جمله آخر را با لحن اواخواهرها بخوانید.

کفش‌های آهنی

14 Oct, 07:07


اذعان کارشناس معتبر در صدا و سیما در مورد پیجرها و اینکه در یک شرکت داخلی تهیه شده اثبات می‌کند که نفوذ در بدنه اجرایی و سیاست‌گذاری کشور بسیار بیشتر از بخش‌های نظامی و امنیتی است (موضوع پست قبلی)

شرکت داخلی که کارشناس صداوسیما به آن اشاره می‌کند قاعدتا صاایران از زیرمجموعه‌های وزارت دفاع در بدنه دولت است و این یعنی چنین منفذ بزرگی از دل ساختار اجرایی در دولت یازدهم به وقوع پیوسته.

حال تصور کنید در سطوح بالای نهادهای همچون بانک‌مرکزی و سازمان‌برنامه و شورای‌ رقابت و وزارتخانه‌‌هایی همچون صمت و جهاد و تعاون چه وضعی برقرار است.

نام نرم‌افزار این نفوذ «قیمت‌گذاری دستوری» است که ابتدا با ایجاد فساد سیستماتیک زمینه گسترده‌ای را برای نفوذ و سلطه خارجی فراهم می‌کند.

متولیان اصلی قیمت‌گذاری دستوری هم جریان موسوم به اصلاح‌طلب است و در وهله بعد نواصولگرایانی که در پی توجیه آن هستند. باید از بین اینها دنبال مهره‌های اصلی گشت.

کفش‌های آهنی

12 Oct, 10:30


نفوذ یا تسلط کامل؟!

هدف، زمینه‌سازی برای اشغال سرزمینی ایران است!

قبلا در مطلبی نوشتم که آمریکا بعد از جنگ ویتنام، به هیچ کجا حمله نظامی تمام عیار نمی‌کند مگر اینکه از قبل در تمام ساختارهای اطلاعاتی، نظامی و اجرایی آن نفوذ کرده و آنها را تحت تسلط خود دراورده باشد. «اینجا»

حال در جنگ اخیر خاورمیانه دیدیم که نفوذ امنیتی و نظامی جدی وجود دارد اما بنظرم این نفوذ آنقدر نیست که مورد نیاز قدرت خارجی برای اجرای سناریوی عراق در ایران است و اصلا بنظرم بخش نظامی و امنیتی دیگر مثل قدیم، تارگت اصلی برای نفوذ محسوب نمی‌شود و اینبار روی جایی از ساختار حاکمیت تمرکز کرده‌اند که کسی حواس‌اش به آن نیست: «ساختار اجرایی و سیاست‌گذاری کشور.»

این در حالیست که بدنه نظامی کشور بارها از بدنه اجرایی و سیاست‌گذاری آن، سالم‌تر و کارامدتر است بنابراین من معتقد به چیزی فراتر از نفوذ بیگانه یعنی تسلط بیگانه بر بدنه اجرایی و‌ سیاست‌گذاری کشور هستم.

قبلا «اینجا» نوشتم که از نظر من هدف از اصرار بر ادامه یکسری سیاست‌های اقتصادی در ایران، زمینه‌سازی برای اشغال نظامی کشور است.
(اینکه برخی توان و انگیزه اشغال نظامی ایران را دور از ذهن و مربوط به گذشته می‌دانند را اصلا قبول ندارم.)

این بسیار واضح است که بخش‌هایی در نهادهای اجرایی و قانون‌گذاری ایران به شکل منسجم و هماهنگ با تحریم‌های خارجی، عمل می‌کنند «اینجا» تا بتدریج اقتصاد و جامعه را در یک مسیر خاص به نقطه‌ای مشخص بکشانند؛ نقطه‌ای که در آن بخش زیادی از مردم پذیرای اشغال‌گر خارجی بشوند و نشانه‌های این اتفاق به کرات قابل مشاهده است. «اینجا»

من همیشه در انتهای مطالب انتقادی‌ اقتصادی می‌پرسیدم آیا این سیاست‌ها از روی حماقت است یا خیانت؟ با اینکه نشانه‌ها تقریبا قطعیت داشت که از روی خیانت است و مهره‌های نفوذی توسط یک نخ تسبیح به یکدیگر متصل می‌شوند اما نمی‌توانستم باور کنم که چنین نفوذ گسترده و عمیقی در بدنه اجرایی و سیاست‌گذاری کشور شکل گرفته باشد.

اما حالا وقتی این سطح از نفوذ در بدنه نظامی (که قطعا بسیار سالم‌تر و کارامدتر از بدنه اجرایی است) را می‌بینم دیگر جای تردیدی برایم نمی‌ماند که بدنه اجرایی و سیاست‌گذاری کشور در سطوح بالای آن به شکل گسترده نه‌ تحت نفوذ که تحت تسلط خارجی است.

کفش‌های آهنی

12 Oct, 05:57


انصراف اسراییل از حمله به ایران؟!
دامنه نوسان بورس دوباره به مثبت و منفی3 افزایش یافت.

خب گویا بایدن دهن‌لقی کرده و حرف‌های دیروز گالانت رو گذاشته کف دست جمهوری‌اسلامی که اسراییل طرح جدی برای حمله جدی به ایران (حداقل تا بعد از انتخابات 2024) نداره و دولت پزشکیان هم با اتکا به این خبر فوق محرمانه، دامنه نوسان رو بالا برده و با این کارش بند رو آب داده و خبر رو فاش کرده.

حالا اینکه دامنه نوسان رو متناسب با ریسک‌های کشور دستکاری می‌کنن و اینطوری محرمانه‌ترین اخبار و تصمیمات مملکت رو به همه دنیا لو میدن به کنار؛ اما اون بایدن بدبخت ننه‌مرده چه گناهی کرده که بخاطر خبر دادن به اینها باید اینطور پیش نتانیاهو محکوم به دهن‌لقی و سنگ رو یخ بشه؟

آقا جان! بجای این همه مسخره‌بازی، دامنه نوسان رو یکسره تثبیت کنید روی مثبت2 که بورس در هر شرایطی چه جنگ و چه صلح و چه همه بخرن یا همه بفروش، روزی دو درصد بره بالا و دیگه لازم نباشه دامنه رو با توجه به اخبار محرمانه تغییر بدن!

اینطوری هم گرگ‌های وال‌استریت وطنی (که به گروه‌های نورچشمی‌های دولتی اضافه شدن) می‌تونن با خیال راحت سود ریسک‌هاشونو ببرن و هم دیگه با تغییر دامنه مکرر، وضعیت محرمانه مملکت و سایر ممالک لو نمیره.

والا به خدا افزایش دستوری قیمت سهام خیلی عاقلانه‌تر از دستکاری دامنه نوسان و تزریق منابع مملکت برای افزایش قیمت سهامه. خب وقتی 40ساله تونستید با قیمت‌گذاری دستوری قیمت کالاها رو کاهش بدید چرا با همین شیوه قیمت سهام رو‌ بالا نبرید؟!

پینوشت؛
خب وقتی نمی‌تونیم چیزی به اسم بورس با اون قواعد سود و زیان مشخص داشته باشیم چرا اینقدر خودمون رو زجر می‌دیم؟
پس بهتره دولت یکسره روزی دو درصد بکشه رو قیمت سهام بدون هدر دادن منابع صندوق و لو دادن اخبار محرمانه با تغییر دامنه نوسان؛ راحت!

کفش‌های آهنی

08 Oct, 18:35


درست از شب حمله موشکی دوم ایران به اسراییل، وضعیت جنگ خاورمیانه به شکل عجیبی 180درجه چرخیده و زنجیره پیروزهای اسراییل پاره شده است.

البته این تقارن زمانی لزوما به این معنا نیست که حمله موشکی ایران (که از نظر روانی بسیار موفق بود) اصلی‌ترین دلیل این وضعیت است بلکه بنظرم مقاومت حزب‌الله در جبهه زمینی و ناکامی نیروی زمینی اسراییل در پیشروی در جنوب لبنان دلیل اصلی و فیزیکی این تحول و ایجاد ترک در ساختار سیاسی و نظامی اسراییل است.

اسراییل بخاطر وضعیت شکننده‌اش نیازمند پیروزی قاطع و سریع در هر جنگی است و در مقابل هیچ چیزی به اندازه مقاومت واقعی و فرسایشی، آسیب‌پذیر نیست.

این شاید برای بسیاری از دشمنان اسراییل خبری خوشایند باشد اما جای نگرانی شدید هم دارد که اگر این ترک در موجودیت اسراییل گسترش یابد، ممکن است آن را به دست زدن به اقدامات بسیار خطرناکی بکشاند.

کفش‌های آهنی

06 Oct, 07:49


اگر می‌خواهید بدانید چرا بخش عمده‌ای از مردم ‌ایران از شعارهای اسلامی و فلسطین و… بیزار شده‌اند و اینکه چرا شبکه‌هایی مثل ایران‌اینترنشنال و آدم‌هایی مثل مسیح علینژاد پر مخاطب می‌شوند، کامنت‌های پست قبلی را بخوانید و ببینید منطق حامیان اسلام و فلسطین و جمهوری‌اسلامی در بعضی موارد چقدر سست، غیرانسانی، متعصبانه، استادیومی و مشمئزکننده است.

طبیعی است که وقتی شما یک انسان عادی باشید و در طول زندگی‌تان با چنین منطقی مواجه باشید از کلیت آن کفتمان متنفر می‌شوید.

فکر نمی‌کنم اسراییل در هیچ کشوری در دنیا به اندازه ایران، طرفدار داشته باشد. این بیشتر از اینکه بخاطر تبلیغات مسموم خارجی باشد بخاطر انحراف و حماقت داخلی است.

کفش‌های آهنی

06 Oct, 06:51


البته در «پست قبل»، دفاع از ضعیف مظلوم در مقابل قوی ظالم، تنها وقتی حقانیت و ارزش اخلاقی دارد، که این عمل از روی یک ایدئولوژی متعصبانه و کور نباشد بلکه از روی وجدان و اخلاق باشد.

جماعتی که تحت تاثیر پروپاگاندای بجا مانده از دوران فروپاشی عثمانی، وارد دو قطبی اسراییلی و فلسطینی یا در دو قطبی یهودی و مسلمان شده‌اند و برای یک طرف هورا می‌کشند، اینها هیچ ارزشی ندارند.

عموم حامیان فلسطین در دهه50 و عرزشی‌های فعلی از همین قماش هستند و نه بخاطر اخلاق، بلکه از دریچه یک تعصب تنگ و کور به مساله نگاه می‌کنند.

بنابراین اگر بر فرض، نظام اسراییل در آینده از هم فروپاشید و یهودیان ساکن آن سرزمین بی‌پناه و آواره شدند آنگاه انسانی که دارای حقانیت است اینبار باید برای آنها دل بسوزاند و مدافع حقوق آنها باشد.

کسانی که در 7اکتبر از اتفاق ظلم به چند زن و کودک اسراییلی (که در حین عملیات نظامی حماس اتفاق افتاد و سران حماس هم بعدا بارها آن را محکوم کردند)، ابراز خوشحالی کردند و از آن با عنوان «سگ‌کشی» نام بردند اینها با کسانی که امروز زن و کودک فلسطینی بی‌گناه را می‌کشند هیچ تفاوتی ندارند.

در همین بزنگاه‌های خاص است که جنس اصل و تقلبی را می‌توان تشخیص داد. تفاوت عرزشی با ارزشی همین جاهاست.

کفش‌های آهنی

06 Oct, 06:03


کسی که در مسیر حق بجنگد هرگز نمی‌بازد.

پس بدانید اگر جمهوری اسلامی به اسراییل باخت فقط و تنها فقط بخاطر اقتصاد فاسد و ناحق‌اش باخته که دهه‌ها در داخل، از گلوی ضعفا گرفت و در جیب اغنیا ریخت…

و اگر از اسراییل برد فقط و تنها فقط بخاطر سیاست خارجی اصولی و بحق‌اش برده که سال‌ها در خارج، کنار ضعیف ایستاد و روبروی قوی قرار گرفت.

خلاصه که جمهوری اسلامی از دور دل می‌برد و از نزدیک، زهره

https://t.me/kafshhaye_aahani/6188

کفش‌های آهنی

03 Oct, 22:15


طبق «این شاخص» براورد کردم، جنگی بین ایران و اسراییل آغاز نخواهد شد منتها احتمال حملاتی از سوی اسراییل طی روزهای آینده وجود دارد که اکثر رسانه‌ها هدف این حملات را (با توجه به صحبت‌های بایدن) سکوهای نفتی و مراکز استخراج نفت می‌دانند که به نظرم درست نیست زیرا به شدت باعث نوسان بازار انرژی در اقتصاد جهانی می‌شود.

بنابراین در صورت حمله اسراییل، اهداف مطلوب‌تر و کم‌ریسک‌تر برای اقتصاد جهانی (و به خصوص دموکرات‌های آمریکا در آستانه انتخابات)، پالایشگاه‌های ایران هستند زیرا آسیب به آنها نه‌تنها صادرات نفت ایران را کاهش نمی‌دهد و قیمت نفت را بالا نمی‌برد، بلکه با عدم امکان فراوری بنزین و گازوییل در ایران و‌ کاهش ناگزیر مصرف، حتی امکان صادرات نفت خام ایران را افرایش می‌دهد که این مطلوب اکثریت طرف‌های خارجی از آمریکا و اروپا گرفته تا چین است.