🌏Jus Gentium @jusgentium4all Channel on Telegram

🌏Jus Gentium

@jusgentium4all


ویژه حقوق بین الملل
اخبار حقوق بین الملل
داوری و تجارت بین الملل
آرا و احکام دادگاه های بین المللی
📲تاریخ تاسیس:1393/06/25
……………
Admin: @Ek11239

ویژه حقوق بین الملل (Persian)

🌏 Jus Gentiumnnویژه حقوق بین الملل یک کانال تلگرامی است که به ارائه اخبار، داوری و تجارت بین الملل، آرا و احکام دادگاه های بین المللی می‌پردازد. این کانال در تاریخ ۱۳۹۳/۰۶/۲۵ تاسیس شده و ادمین آن @Ek11239 می‌باشد.nnوارد شدن به این کانال به شما این فرصت را می‌دهد تا از آخرین اطلاعات حقوقی بین المللی مطلع شوید و بتوانید در زمینه داوری و تجارت بین المللی به‌روز باشید. با عضویت در این کانال، می‌توانید به دنبال آرا و احکام دادگاه های بین المللی بگردید و اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید.nnاگر به حقوق بین الملل علاقه‌مند هستید و می‌خواهید از آخرین تحولات و اخبار در این زمینه مطلع شوید، پیشنهاد می‌شود که به این کانال ملحق شوید. با عضویت در ویژه حقوق بین الملل، شما فرصتی مناسب برای ارتقای دانش و شناخت حقوق بین‌الملل خواهید داشت.

🌏Jus Gentium

22 Nov, 02:44


🔴 جزئیات قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

▫️این قطعنامه که توسط آلمان، انگلیس و فرانسه پیشنهاد و تدوین شده بود با ۱۹ رای، ۱۲ رای ممتنع و ۳ رای مخالف به تصویب رسید.

▫️بورکینافاسو به روسیه و چین پیوست و با قطعنامه مخالفت کرد.

▫️پیشتر فرانسه، آلمان و انگلیس (E3)  بیانیه مشترکی به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره اجرای تعهدات هسته‌ای ایران در چارچوب برجام  ارائه کردند. در عمده این بیانیه، سه کشور اروپایی عضو برجام لیستی از درخواست ها را از ایران مطرح کرده اند که از تعهدات برجامی ایران به حساب می آید و این در حالی است که پس از خروج آمریکا از برجام در نوامبر 2018 هیچکدام از اعضای باقیمانده در برجام در مقابل ایران به تعهدات خود عمل نکردند.

🔹در متن این بیانیه آمده است:

▫️متأسفانه، یافته های آژانس بار دیگر بسیار نگران کننده است.

▫️ذخایر اورانیوم غنی شده ایران در دوره گزارش جاری بیشتر افزایش یافته است. ایران ذخایر اورانیوم غنی شده تا 60 درصد خود را افزایش داده است. مجموع ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران اکنون بیش از 32 برابر حدی است که ایران در برجام به آن متعهد شده بود.

▫️طی پنج ماه گذشته، ایران همچنین ظرفیت کلی تولید خود را با نصب و راه اندازی سانتریفیوژهای پیشرفته جدید به طور قابل ملاحظه ای افزایش داده است. در دوره این گزارش، ایران شش آبشار دیگر از سانتریفیوژهای پیشرفته را در تاسیسات غنی‌سازی در نطنز نصب کرده و بدین ترتیب ظرفیت غنی‌سازی خود را بیشتر می‌کند.

▫️ایران همچنان به مانع تراشی در کار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه می‌دهد که پیامدهای زیان‌باری بر توانایی آژانس برای راستی‌آزمایی و نظارت مؤثر بر برنامه هسته‌ای ایران و ارائه تضمین از ماهیت منحصراً صلح‌آمیز این برنامه داشته است: در نتیجه این عدم شفافیت، آژانس تداوم دانش در رابطه با تولید و موجودی سانتریفیوژها، روتورها، آب سنگین و کنسانتره سنگ معدن اورانیوم را از دست داده است.

▫️علاوه بر این، ایران همچنان بر حذف نام چند بازرس مجرب آژانس اصرار دارد  که به طور جدی بر توانایی آژانس برای انجام راستی آزمایی خود در ایران، به ویژه در تأسیسات غنی سازی، تأثیر می گذارد. ایران اکنون پیشنهاد کرده است که "پذیرش تعیین چهار بازرس مجرب دیگر" را در نظر بگیرد. حتی اگر این مسئله به واقعیت تبدیل شود، باز هم به طور کامل از دست دادن تخصص آژانس در این زمینه را جبران نخواهد کرد.

▫️در آخرین گزارش خود، مدیرکل به بحث در مورد توقف گسترش ذخایر اورانیوم غنی شده تا 60 درصد توسط ایران اشاره می کند. حتی اگر ایران غنی‌سازی اورانیوم تا 60 درصد را متوقف کند، این اقدامی خواهد بود که مدت‌ها به تعویق افتاده است.

▫️بگذارید واضح بگوییم: انتخاب‌ها و تصمیم‌های ایران در مورد فعالیت‌های هسته‌ای‌اش منشأ این بحران طولانی مدت اشاعه است. این ایران است که با خروج بیشتر از تعهدات برجامی خود، این وضعیت را تشدید کرده است. بنابراین ما از ایران می خواهیم که:

🔹توسعه برنامه اتمی خود را متوقف و معکوس کند و از تهدید برای تولید سلاح هسته ای خودداری کند.

🔹به محدودیت‌های مشخص ‌شده توسط برجام، به‌ویژه محدودیت‌های مربوط به غنی‌سازی بازگردد.

▫️بیانیه مشترک مارس 2023 با آژانس بین المللی انرژی اتمی و تعهداتی که در خصوص شفافیت و همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی اتخاذ کرده، از جمله اعمال مجدد تمامی اقدامات شفافیتی که در فوریه 2021 متوقف کرده، را اجرا کند.

▫️ به آژانس اجازه دهد تا تجهیزات نظارتی را در صورت درخواست نصب کند.

▫️ اجرای مجدد و تصویب سریع پروتکل الحاقی را در دستور کار قرار دهد.

▫️ تصمیم سپتامبر 2023 خود مبنی بر لغو مجوز برای بازرسان با تجربه را تغییر دهد.
در ادامه این بیانیه سه کشور اروپایی ادعا کردند که :رفتار ایران در حوزه هسته ای تهدیدی برای امنیت بین المللی است و سیستم جهانی منع اشاعه را تضعیف می کند.

▫️به یاد می آوریم که در سال 2022، ایران دو بار از حصول توافق برای احیای برجام امتناع ورزید و به جای آن تصمیم گرفت که برنامه هسته ای خود را افزایش داده و به سطوح هشدار دهنده برساند.

▫️جامعه بین‌الملل باید بر عزم خود برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای ثابت قدم بماند و ما آماده استفاده از تمام اهرم‌های دیپلماتیک برای دستیابی به این هدف هستیم.

@jusgentium4all

🌏Jus Gentium

21 Nov, 13:43


🔴دادگاه کیفری بین المللی دو حکم بازداشت علیه بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت صادر کرد.

دادگاه کیفری بین المللی:

🔸️دلایل منطقی وجود دارد که باور کنیم نتانیاهو و گالانت مرتکب جنایت شده اند

🔸️دلایل منطقی وجود دارد که باور کنیم نتانیاهو و گالانت بر حملات علیه غیرنظامیان نظارت داشته‌اند.

🔸️جنایات منتسب به نتانیاهو و گالانت شامل استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح است.


🔸️دادگاه بین المللی همچنین حکم بازداشت محمد الضیف، رهبر نظامی حماس را صادر کرد.

@jusgentium4all

🌏Jus Gentium

20 Nov, 18:57


مورد هدف قرار دادن اسماعیل هنیه در تهران و پرسش‌هایی درباره مبحث فراسرزمینی بودن در مخاصمات مسلحانه غیربین‌المللی

Masoud Zamani & Amirabbas Kiani
مترجم: امیر رحیمی ریک
دانشجوی دکتری حقوق بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
ویراستار علمی: دکتر ستار عزیزی
استاد دانشگاه بوعلی سینا همدان

در ساعات اولیه بامداد چهارشنبه، ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۴، تایید شد که اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس، که برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس‌ جمهور جدید ایران به تهران سفر کرده بود، در پایتخت ایران و بر اثر حمله‌ای به محل اقامت موقت خود کشته شد. جزئیات این حمله همچنان نامشخص است. در زمان نگارش این مقاله، گزارش‌های مختلف سناریوهای متناقضی را درباره چگونگی اجرای این عملیات مطرح می‌کنند(برای جزئیات بیشتر، به اینجا و اینجا مراجعه کنید). ایران و حماس هر دو، اسرائیل را مسئول این حمله دانسته‌اند.

🔹️برای مطالعه نوشتار از طریق وبسایت آکادمی بیگدلی اقدام کنید:
https://bigdeliacademy.com/1403/08/30/international-law-amir-rahimi-nik/

@Bigdeliacademy

🌏Jus Gentium

20 Nov, 12:34


مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، درباره حمله هوایی ادعایی اسرائیل به سایت پارچین ایران: ما این مکان را تأسیسات هسته‌ای نمی‌دانیم و هیچ نشانه‌ای از وجود مواد هسته‌ای در آنجا نداریم.

پیشتر اکسیوس از قول مقامات اسرائیلی ادعا کرده بود که مرکزی برای تسلیحات هسته ای در پارچین وجود دارد


گروسی: این اولین بار است که ایران اعلام می‌کند در حال اتخاذ "مسیر متفاوتی" است.

@jusgentium4all

🌏Jus Gentium

20 Nov, 11:25


مکانیسم ماشه به خلاصه و اختصار :

براساس متن برجام،روند مکانیسم ماشه به این شکل است:

۱. مرحله اول - اعلام نقض:
- یکی از اعضای برجام باید نقض "اساسی" توافق را اعلام کند
- این شکایت به کمیسیون مشترک برجام ارجاع می‌شود
- کمیسیون ۱۵ روز فرصت بررسی دارد

۲. مرحله دوم - بررسی وزرا:
- اگر در کمیسیون حل نشد،به سطح وزرای خارجه می‌رود
- وزرا ۱۵ روز دیگر فرصت دارند
- می‌توانند با توافق همه طرف‌ها این مدت را تمدید کنند

۳. مرحله سوم - نظر مشورتی:
- همزمان، هیئت مشورتی سه نفره نظر می‌دهد
- این هیئت ۱۵ روز فرصت دارد
- نظر آنها الزام‌آور نیست

۴. مرحله نهایی - شورای امنیت:
- موضوع به شورای امنیت می‌رود
- شورا باید برای ادامه لغو تحریم‌ها رأی‌گیری کند
- اگر قطعنامه تصویب نشود، تمام تحریم‌های قبلی خودکار باز می‌گردند

کل این فرآیند حداکثر ۳۵ روزطول می‌کشد،مگر با توافق همه طرف‌ها تمدید شود.

بافعالسازی این مکانیسم بازگشت کلیه تحریم‌های سازمان ملل رخ می
دهد

- تحریم‌های تسلیحاتی
- تحریم‌های موشکی
- محدودیت‌های هسته‌ای
- تحریم‌های مالی و بانکی

بازمی‌گردد.

قطعنامه شورای حکام شروع فرایند فعالسازی اسنپ‌بک خواهدبود.


@jusgentium4all

🌏Jus Gentium

19 Nov, 15:57


روز جهانی مرد چه روزی است؟ 

در تقویم جهانی، ۱۹ نوامبر هرسال روز جهانی مرد ( International Men's Day) است. این روز در سال ۲۰۲۴ با ۲۹ آبان ۱۴۰۳ برابر است.

هدف از برگزاری روز جهانی مرد را می‌توان در تمرکز بر سلامت مردها، بهبود روابط، ترویج برابری جنسیتی و همچنین نشان دادن نقش مثبت مرد در جامعه دانست. این روز فرصتی را برای همه مردان فراهم می‌کند تا نشان دهند که آنها همواره به جامعه و خانواده خود کمک می‌کنند و در مراقبت از فرزند خود به همسرشان یاری می‌رسانند. همچنین این مناسبت نشان می‌دهد که همه مردها آدم‌های زورگو و منفعت طلبی که در ذهن اکثریت جنس مخالف وجود دارد، نیستند. روز جهانی مرد روزی است که همه از مردهایی که هر روزه در محل کار خود جهت تلاش و فداکاری برای خانواده و کشور خود مشغول به فعالیت هستند و سعی می‌کنند به عنوان یک شهروند جامعه نقش سازنده‌ای را هم برای خانواده خود و هم برای جامعه ایفا کنند، جشن بگیرند.

♂️نماد مردان

نماد مردان، نماد مریخ دایره‌ای است که یک فلش در گوشه سمت راست بالا وجود دارد. از این نماد در متن‌های باستانی برای نمایش سپر و شمشیر جنگ استفاده می‌شد. این نماد علاوه بر مشخص کردن جنس مذکر، برای نشان دادن سیاره مریخ و عنصر آهن در شیمی هم استفاده می‌شود. از این نماد همچنین برای نشان دادن مارس (خدای روم)، آرس (خدای یونان)، لوگوی کارخانه ولوو و سرویس‌های بهداشتی مردان استفاده می‌شود. سیاره مریخ به عنوان نماد آهنگ طبیعی مرگ و زندگی شناخته می‌شود به همین دلیل از مریخ به عنوان سمبل مردانگی، حرکت، تلاشگر، قدرتمند، متمرکز، هدف گرا، پرخاشگر، مشتاق و با انرژی یاد می‌شود.
@jusgentium4all

🚽روز رسمی و جهانی توالت

در ایالات متحده سال 2013 تاریخ 19 نوامبر، روز رسمی و جهانی توالت انتخاب شد که البته در سنگاپور در سال 2001 این روز به صورت غیر رسمی وجود داشت. سازمان جهانی توالت با شرکت 53 کشور جهان در سنگاپور تاسیس شد، این سازمان تاکنون اقدام به برگزاری 13 دوره اجلاس بین المللی کرده و براثر تلاش های همین سازمان روز نوزدهم نوامبر با عنوان روز جهانی توالت شناخته شده است. روز جهانی توالت توسط کمپین های ارتباطی و فعالیت های دیگر اداره می شود. از نظر داشتن سرویس های بهداشتی مناسب و تمیز کشور سنگاپور رتبه اول در دنیا و کشور سوئیس در مقام دوم جهان قرار دارد.

هدف از روز جهانی توالت، تضمین مدیریت و در دسترس بودن آب و رعایت بهداشت برای همه است تا به افرادی هم که دسترسی به آن ندارند، بتوانند سطح بهداشت خوبی را در اطراف خود ایجاد کنند.

🗿روز جهانی فلسفه

از سوی سازمان یونسکو، سومین پنج‌شنبه از ماه نوامبر هر سال روزجهانی فلسفه  دانسته شده است. اولین مراسم بزرگداشت روز جهانی فلسفه در تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۰۲ برگزار شده است. روز جهانی فلسفه، سومین پنجشنبه ماه نوامبر در اکثر سالها با آخرین پنجشنبه آبانماه در تقویم ایرانی برابر است.
تعاریف گوناگونی برای فلسفه وجود دارد از جمله:
- ویتگنشتاین می‌گوید: فلسفه نبردی است علیه افسون‌زدگی ذهن توسط زبان.
- ارسطو: فلسفه علم به موجودات است از آن سو که وجود دارند.
کانت: فلسفه شناسایی عقلانی است که از راه مفاهیم حاصل شده باشد.
- افلاطون: فلسفه لذتی گرامی است. خاستگاه فلسفه حیرت در برابر جهان است.
- فیشته: فلسفه علم علم یا علم معرفت است.
- هربارت: فلسفه تحلیل معانی عقلی است.

@jusgentium4all

🌏Jus Gentium

19 Nov, 15:52


📌 انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد منتشر کرد:


📝 عنوان مقاله:
تلاقی حقوق بین‌الملل و حقوق جنایی در آوردگاهِ حق کودکان در دسترسی به عدالت


✏️ نویسندگان:

👤 دکتر مهدی خاقانی اصفهانی
«استادیار حقوق جزا و جرم‌شناسی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی (سمت)»

👤 دکتر محمدمهدی سیدناصری
«مدرس دانشگاه و پژوهشگر حقوق کودک»


🗓 تاریخ انتشار در تالار گفتگوی انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد: ۱۴۰۳/۸/۲۹


جهت مطالعه کامل مقاله، به این «پیوند» مراجعه کنید.


#️⃣ #تالارگفتگو #مقاله

🆔 @unstudies

🌏Jus Gentium

19 Nov, 09:42


🌟 چند سایت عالی برای پیدا کردن پوزیشن‌های تحصیلی فانددار در دانشگاه‌های اروپا 🌟

📚 لینک‌ها:

📎 academicpositions.com 
📎 scholarshipdb.net 
📎 daad.de 
📎 findaphd.com 
📎 phdstudies.com 
📎 phdportal.com 

💡 امیدوارم این منابع به شما کمک کنه تا به هدف‌هاتون برسید! موفق باشید! 🍀

@jusgentium4all

🌏Jus Gentium

18 Nov, 13:24


۸۸امین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی در حوزه مدیریت بحران توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی برگزار می‌گردد.

🔰 نقدی بر سیاست‌های توسعه کلانشهرها (با تأکید بر کلانشهر تهران)

‼️ زمان: سه‌شنبه ۲۹ آبان‌ماه ۱۴۰۳؛ ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۳۰

🔻 سخنرانان:
▫️دکتر عباس آخوندی، وزیر اسبق راه و شهرسازی، سیاستمدار و مدرس دانشگاه
▫️مهندس سیدرضا هاشمی معاون اسبق شهرسازی و معماری وزارت مسکن و شهرسازی
▫️دکتر مصطفی بهزادفر استاد و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علم و صنعت
▫️دکتر مریم کهنسال نودهی نویسنده و دانش‌آموخته معماری

🔸 شرکت در این وبینار برای عموم آزاد است و گواهی حضور به شرکت‌کنندگان اعطا خواهد شد.

🌐ثبت‌نام در نشست:
https://eseminar.tv/wb148140

🌐 کسب اطلاعات بیشتر:
https://ndri.ac.ir/unesco-chair-meetings-88

🌐 ورود به نشست:
https://live3.eseminar.tv/ch/wb148140

🌏Jus Gentium

17 Nov, 19:07


انجمن علمی فقه و مبانی حقوق دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

🔷سلسله نشست‌های حقوق نفت و گاز

🔶نشست نخست:
قرارداد‌های بالادستی نفت و گاز

مدرس:

🔷دکتر مجتبی اصغریان

🔹عضو هیات علمی دانشگاه خورازمی
🔹وکیل پایه یک دادگستری

زمان :
سه‌شنبه ۲۹ آبان ساعت ۱۹ الی ۲۱

🔴این برنامه در بستر گوگل‌میت برگزار خواهد شد

⚫️ثبت نام از طریق لینک قرار داده شده، انجام می‌شود


@JP_LAW_UT1

🌏Jus Gentium

16 Nov, 18:31


🌏‌ گروه تخصّصی "محفل حقوق بین‌الملل" برگزار می‌کند:

💢بیست و چهارمین نشست مجازی چهارشنبه‌های هم‌افزایی در حقوق بین‌الملل

✍️ عنوان:
از آزمون دکتری حقوق بین‌الملل تا مصاحبه

🗣 سخنران:
جناب آقای #ساوالان_محمدزاده
دانشجوی دکتری حقوق بین‌الملل دانشگاه علّامه طباطبایی تهران و پژوهشگر پژوهشگاه قوّه قضائیه
____


💢بیست و پنجمین نشست مجازی چهارشنبه‌های هم‌افزایی در حقوق بین‌الملل

✍️ عنوان:
زیر و بم مقاله‌نویسی در حقوق بین‌الملل

🗣 سخنران:
جناب آقای دکتر #مصطفی_زارعی
دکتری حقوق بین‌الملل، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر و پژوهشگر حقوقی
____


🕗 زمان (به ترتیب):
۳۰.آبان‌ماه. ۱۴۰۳_ساعت هشت شب و ساعت نُه شب به وقت ایران

💻 مکان:
بستر مجازی گوگل میت (Google-Meet)

📌 نکته:
حضور در این نشست‌ها رایگان خواهد بود.
جلسه همراه با پرسش و پاسخ خواهد بود.
لینک حضور در نشست، در کانال تلگرامی گروه "محفل حقوق بین‌الملل" اطّلاع‌رسانی خواهد شد.

کانال تلگرامی ما:
@MAHFEL_HB

🌏Jus Gentium

16 Nov, 07:19


🔻دانشگاه قم و مرکز امور حقوقی بین‌المللی ریاست جمهوری برگزار می‌کند.

🔹همایش بین‌المللی داوری

🔻با ارائه مقالات برگزیده‌ و سخنرانی اساتید برجسته و داوران بین‌المللی

🔻روز نخست همایش همراه با مراسم افتتاحیه؛
دوشنبه۲۸ آبان‌ماه|ساعت۱۴ الی۱۸، دانشگاه تهران

🔻روز دوم همایش همراه با مراسم اختتامیه و تجلیل؛
سه‌شنبه۲۹ آبان‌ماه|ساعت۹ الی ۱۸، دانشگاه قم

🌏Jus Gentium

16 Nov, 07:18


📣 #نشست_علمی: بازدارندگی نظامی از منظر فقه، حقوق و روابط بین‌الملل
👈 با نظر به فتوای حرمت سلاح هسته‌ای مقام معظم رهبری مدظله‌العالی

با حضور:
👤 دکتر محمدحسین پورامینی
پژوهشگر فقه سیاسی و حقوق بین‌الملل و مدیر حلقه نظام‌پردازی اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
👤 دکتر سیدمحمدصادق کاظمی
پژوهشگر فقه سیاسی و مدرس دانشگاه
👤 دکتر روح‌الامین سعیدی
عضو هیأت علمی دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام
👤 دکتر طاهر حبیب‌زاده
عضو هیأت علمی و معاون پژوهشی دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

🗓️ زمان: یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت ۱۹:۳۰
📍 مکان: سالن شهید مطهری رَحِمه‌الله

📜 *همراه با اعطای گواهی معتبر علمی*
⚠️ حضور برای علاقمندان خارج از دانشگاه با هماهنگی قبلی بلامانع است.

🌏Jus Gentium

16 Nov, 06:02


❇️ شروع ثبت نام دوره آموزشی مشارکتی معرفی و مرور گزیده ای از منابع تخصصی جدید در حوزه هوش مصنوعی و حقوق بشر در سطح جهانی

🔸 منابع مورد بررسی در این دوره گزیده آثار منتشره بین سالهای 2020 تا 2024 میلادی است. آثار اعم از کتاب، مقاله و گزارش بین المللی هستند.

🔸زمان شروع دوره از چهارشنبه 30 آبانماه

🔸اطلاع رسانی قبلی:
https://t.me/ihrciran/12701

@ihrciran

🌏Jus Gentium

15 Nov, 05:55


رأی دادگاه استیناف ایالات متحده آمریکا در قضیه پترسون علیه بانک مرکزی
نوامبر ۲۰۲۴

@drmaghami

🌏Jus Gentium

15 Nov, 05:55


#درنگ

به گزارش رویترز دادگاه استیناف آمریکا با تکیه به قوانین فدرال در خصوص #مصونیت دولت‌ها، رأی غرامت ۱/۶۸ میلیارد دلاری در خصوص جبران خسارات ناشی از حمله به پایگاه نیروهای دریایی آمریکا در بیروت را نقض کرد.
هنوز فرصت نیافته‌ام که متن کامل رأی را ببینم اما ظاهراً باید چنین تصمیمی را پیامد مبارک رأی مارس ۲۰۲۳ #دیوان_بین_المللی_دادگستری در قضیه برخی دارایی‌های ایران (ایران علیه آمریکا) دانست. در پرونده مزبور دیوان نهایتاً چنین استنتاج کرد که مصونیت بانک مرکزی نه در قالب مصونیت دولتی و نه به عنوان حمایت از شرکت‌های تجاری تحت شمول معاهده مودت ایران و آمریکا نیست. رأیی ظاهراً برخلاف خواسته ایران که نهایتاً با چنین تصمیمی توسط دادگاه منهتن غایت مطلوب ایران را نیز تأمین می‌کند.
قبلاً در مقاله بالا توضیح داده بودم که چرا رأی دیوان، نهایتاً مطلوب و منطبق با حقوق بین‌الملل است اما (ورای استدلال حقوقی) انتظار نداشتم چنین نتیجه‌ای در دادگاه داخلی آمریکا به بار بیاورد!
گزارش رویترز را که همراه با پیوندهایی به وب‌سایت‌های مرتبط است در این لینک ببینید:
https://www.reuters.com/legal/beirut-bombing-victims-168-billion-iran-judgment-overturned-by-us-appeals-court-2024-11-13/

تصمیم مزبور را هم از این پیوند دریافت کنید:
https://law.justia.com/cases/federal/appellate-courts/ca2/15-690/15-690-2024-11-13.html


@drmaghami

🌏Jus Gentium

13 Nov, 11:18


نام فرصت: کارشناس امور بشردوستانه
سازمان: اوچا
محل شغل:تهران
مهلت ارسال رزومه: 24 آبان 1403

bit.ly/4fjgL3E : اطلاعات بیشتر
——
به ما بپیوندید:
Telegram: @uniranjobs
Website: careeriran.com
Instagram: international.job
Linkedin: Career Iran

🌏Jus Gentium

12 Nov, 15:56


https://www.icj-cij.org/press-releases
Application of the International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (Armenia v. Azerbaijan) - The Court finds that it has jurisdiction on the basis of Article 22 of the International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination to entertain the Application filed by Armenia
https://www.icj-cij.org/sites/default/files/case-related/180/180-20241112-pre-01-00-en.pdf

4,494

subscribers

2,932

photos

255

videos