In Treatment (تحت درمان) @intreatmentpsy Channel on Telegram

In Treatment (تحت درمان)

@intreatmentpsy


در این کانال سعی می کنم در مورد موضوعاتی همچون روانکاوی، روانشناسی و فلسفه حرف بزنم.
فیلم‌ها و کتاب‌هایی هم پیشنهاد خواهد شد.
آرمان خزائی (دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی)
ش.ع ؛ ۵۲۷۴۱
ش.پ ؛ ۲۱۰۶۹۴۹
@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان) (Persian)

در حال حاضر، فعالیت‌های مرتبط با روانکاوی، روانشناسی و فلسفه، جزء موضوعات پرطرفدار جامعه انسانی هستند. اگر به دنبال یافتن محتواهای تحلیلی و پژوهشی در این زمینه‌ها هستید، کانال Telegram با نام In Treatment (تحت درمان) یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست. این کانال توسط آرمان خزائی (کارشناس ارشد بالینی) اداره می‌شود و در آن شما به مطالبی جذاب و الهام‌بخش درباره روانکاوی، روانشناسی و فلسفه خواهید یافت. علاوه بطن، این کانال پیشنهاداتی برای تماشای فیلم و مطالعه کتاب نیز ارائه می‌دهد. اگر به افزایش دانش و شناخت در زمینه‌های مذکور علاقه‌مندید، حتما به کانال In Treatment (تحت درمان) ملحق شوید. برای دسترسی به کانال، می‌توانید به آی‌دی @intreatmentpsy مراجعه کنید.

In Treatment (تحت درمان)

07 Feb, 13:38


افسردگی ممکن است به‌راحتی قابل رویت نباشد و بعد از مدتی با خبر خودکشی فردی که همیشه از نظرتان شاد و خوشحال بود، بسیار شوکه شوید. با وجود راهکارهای دارویی و غیردارویی برای افسردگی همچنان این پدیده به‌صورت شایع در جهان وجود دارد و هر خانواده نیازمند به آگاهی از این مسئله و یادگیری راه‌های کمک‌کننده به اعضای خانواده یا عزیزان در این موقعیت است.

ترجمه ویدیو؛ آناهیتا ظاهری
گوینده؛ الینا نجف‌نژاد

In Treatment (تحت درمان)

06 Feb, 14:58


و بله، احتمالاً افراد شرکت‌کننده در دوره بین‌المللی گشتالت‌درمانی از موسسه برلین گواهی دریافت خواهند کرد. این گواهی‌ از گواهی‌های داخلی معتبرتر خواهد بود.

In Treatment (تحت درمان)

04 Feb, 08:32


چرا افراد به اتاق درمان مراجعه می‌کنند؟
باید همواره به‌خاطر داشته باشید که اکثر مراجعان نزد ما نمی‌آیند تا راه‌حلی برای مشکلاتشان پیدا کنند بل‌که بیشتر افراد نزد ما می‌آیند چون فهمیده‌اند که راه‌حل‌ها چقدر ترسناک‌ هستند (والتر و پلر، ۱۹۹۲).

In Treatment (تحت درمان)

03 Feb, 19:40


📌ابراز برگزار می‌کند:

سلسله نشست‌های گفت‌و گو محور ابراز

🔺ویژه دانشجویان و علاقه‌مندان روانشناسی

🔺نشست سوم
👤ارائه دهنده:حامد مرادی/ کارشناس ارشد روانشناسی بالینی

🔺موضوع: نظریه پنح صفت بزرگ شخصیت با رویکرد Enactivism

🔺تسهیلگر: عرفان کلباسی

شنبه ۲۰ بهمن ماه، ۱۷:۰۰

📍خیابان ملاصدرای جنوبی، بن بست شاهد، پلاک ۹، کلینیک روانشناسی ابراز

⭕️ثبت‌نام از طریق پیام به پیج اینستاگرام کلینیک ابراز
https://www.instagram.com/ebraz_psychology?igsh=MTh6enYxdWEzbjhnNg==

و یا ارسال پیام به این آی‌دی در تلگرام: @Thorndik


🌱برای دنبال کردن و اطلاع از ادامه نشست‌ها به این کانال بپیوندید:
https://t.me/ebraz_neshast

In Treatment (تحت درمان)

02 Feb, 19:57


سوال قابل‌توجه از روان‌درمانگران این است که در نهایت موفق به درمان چند نفر شده‌اند و در اینجا پرسش مهم دیگری که مطرح می‌شود این‌ است که درمان را چگونه تعریف می‌کنیم؟

In Treatment (تحت درمان)

01 Feb, 19:42


با تشکر از دکتر یگانه گرامی، به‌زودی دوره‌های آموزشی مقدماتی گشتالت‌درمانی به‌صورت گسترده‌تری اجرا خواهد شد. امیدواریم انجمن گشتالت‌درمانی هرچه زودتر پایه‌ریزی شود.

In Treatment (تحت درمان)

01 Feb, 13:28


گاهی تلاش طاقت‌فرسا برای کسب استقلال در مراجعین به معنای اجتناب از تجربه درونی وابستگی خواهد بود.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

31 Jan, 18:21


دخالت در زندگی اطرافیان‌مان را با دلسوزی برای آن‌ها اشتباه نگیریم. چقدر زیاد از عزیزان‌‌مان شنیده‌ایم که می‌گویند این‌کار را برای آسایش خودت می‌گویم که انجام بده یا اگر این حرف را می‌زنم به صلاح خودت است.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

31 Jan, 12:54


🔹 هیجانات‌ نقش مهمی در طول زندگی‌مان دارند. آنها ما را متوجه اتفاقات پیرامون زندگی‌مان و مهم‌تر از آن متوجه نیازهای خودمان می‌کنند. اما گاهی ما با بعضی هیجاناتمان گره می‌خوریم یا قلاب می‌شویم، در این صورت نمی‌توانیم به خوبی با دیگران ارتباط برقرار کنیم و آسیب می‌بینیم. گاهی هیجانات‌ اولیه ما ممکن است راه‌انداز هیجانات ثانویه شوند و از درک هیجان اولیه یا اصلی جا بمانیم که در این صورت هیجان ثانویه همچون یک حفاظ یا سد در مقابل هیجان اصلی عمل می‌کند. شاید گاهی خاطره‌ای دردناک یا افکاری ناخوشایند سبب ظهور هیجانات پریشان‌کننده‌ای شوند که توان تحمل آن را در زمان حال ندارید و در این موقعیت سعی در خفه کردن هیجانات خواهید داشت. این هیجان اصلی سرکوب شده همواره در زمان حال جریان خواهد داشت و شدت می‌گیرد و سبب عذابمان می‌شود.


🔸 در این ویدیو با شما همراه می‌شویم تا به جنبه‌های مهم هیجانات بپردازیم و دلایل گرفتار شدن و گیر کردن در هیجانات را بررسی کنیم.

ترجمه ویدیو : آرمان خزائی

In Treatment (تحت درمان)

30 Jan, 16:46


ما بیشتر از هر چیزی نیازمند شناسایی هیجانات خودمان هستیم. شاید سالهاست که در حال سرکوب و حذف هیجانات طبیعی خودمون مثل غم و ترس هستیم اما بیشتر از هر چیزی کارهای مقابله‌ای ما منجر به شدت گرفتن آنها شده و ما بیشتر از قبل بهم ریخته و آشفته هستیم. بنابراین نوع واکنش‌های ما به هیجانات مهم‌ترین نکته در شرایط آشفته کنونی ماست.
@intreatmentpsy

In Treatment (تحت درمان)

29 Jan, 19:32


#خردمندی

حملات وحشتزدگی یا پانیک اتک (Panic Attack) به تجربه اضطرابی شدید همراه با علائم جسمانی همچون سرگیجه، تپش قلب، لرزش، بی‌قراری، اختلال در حافظه و ... در موقعیت‌های ثابت یا متغیر گفته می‌شود. در این اختلال اضطرابی، فرد به شدت از رخ دادن مجدد این اتفاق در هراس است و همین موضوعی‌ست برای تقویت یک چرخه معیوب. متخصصان سلامت روان متوجه ارتباطی میان مواد مصرفی و این اختلال شده‌اند. لذا چندی از این مواد مصرفی که تقویت‌کننده اختلال وحشتزدگی هستند در اینجا آورده خواهد شد.
شماره ۱؛ مصرف نوشیدنی‌های کافیئن‌دار مانند قهوه و انرژی‌زاها. تحقیقات نشان می‌دهد که این نوشیدنی‌ها سبب تحریک علائم اضطرابی همچون تپش‌قلب و بی‌قراری می‌شود.
شماره ۲؛ مصرف موادی حاوی قند و شکر همچون شیرینی‌جات و آب‌میوه. رژیم غذایی سرشار از قند اضطراب شما را تقویت می‌کند. بهتر است به‌جای مصرف آب‌میوه (مملو از قند و بدون فیبر)، یک میوه کامل مصرف کنید که دارای فیبر برای کمک به هضم بهتر غذاست.
شماره ۳؛ نوشابه‌. یافته‌ها نشان می‌دهد که نوشابه حاوی قند و مواد افزودنی بسیار بالا و همچنین سبب افزایش احساس گرسنگی و کاهش احساس سیری می‌گردد.
شماره ۴؛ آب‌نبات‌ها. مصرف آب‌نبات قبل از یک کنفرانس کلاسی خلق‌وخوی‌تان را بهتر می‌کند و سیستم پاداش مغز را فعال می‌کند اما مصرف بالای استفاده از آب‌نبات‌ها و شیرینی‌جات اضطراب را تقویت می‌کند. چون حالمان با شیرینی‌جات بهتر می‌شود، خودبه‌خود به سمت اعتیاد غذایی کشیده می‌شویم.
شماره ۵؛ غذاهای فراوری شده. زندگی دانشجویی به‌دلیل دوری از منزل و غذای خانگی، دیگران را به سمت غذاهای بسته‌بندی شده می‌کشاند. استفاده از رژیم‌غذایی فراوری شده همچون کنسروها، ساندویچ‌ها و ... نشان داده است که محرک علائم اضطرابی و افسردگی است.
شماره ۶؛ محصولات دارای مواد افزودنی در رنگ، طعم مانند چیپس، پفک، پاستیل و ...
شماره ۷؛ استفاده از آسپارتام برای جایگزین کردن قند. آسپارتام (یک نوع شیرین‌کننده) که در موادی همچون نوشابه، آدامس‌ها و بعضی شکلات‌ها وجود دارد سبب افزایش سطح کورتیزول می‌شود.
شماره ۸؛ نوشیدنی‌های انرژی‌زا.
شماره ۹؛ مصرف الکل. مصرف الکل نه روی تمام افراد بل‌که روی بعضی افراد تاثیرگذار است به دلیل این‌که الکل در بدن هر فردی به‌طور متفاوتی متابولیزه می‌شود.
شماره ۱۰؛ نان سفید یا بدون سبوس. به‌دلیل عدم وجود فیبر مصرف نان سفید به سرعت در بدن ما تبدیل به قند می‌شود. این موضوع سبب تغییر قند خون ما می‌شود و در افرادی این تغییر سبب ناراحتی و اضطراب می‌گردد.

متن از کیتی گیلیز (نویسنده و درمانگر) با اشاراتی از آرمان خزائی (مترجم و درمانگر)

In Treatment (تحت درمان)

29 Jan, 19:28


اگر به چیزهایی در زندگی‌تان دقت کنید که بسیار مراقب آنها هستید، بلاتکلیفی را خواهید یافت.
از کتاب #تغییر_خردمندانه

In Treatment (تحت درمان)

29 Jan, 12:23


به‌زودی 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

28 Jan, 19:05


با سلام خدمت دوستان و همکاران

بعد از گفتگو با دکتر گابریل بلنکرتز به این نتیجه رسیدیم که می‌توانیم آموزش مقدماتی گشتالت‌درمانی را در بازه ۱۰ تا ۲۰ ساعته داشته باشیم و دکتر بلنکرتز این دوره را به شکل زیر برنامه‌ریزی کرده‌اند‌. ایشان برای هر جلسه هزینه ۲۰۰ یورویی در نظر گرفته‌اند. پس اگر مایل هستید که در جلسات حضور داشته باشید، باید بگوییم هزینه‌ جلسات بین افراد شرکت‌کننده تقسیم خواهد شد تا فشار به حداقل برسد.

الزامات شرکت در جلسات؛
۱. روشن بودن دوربین وب‌کم یا موبایل
۲. حضور مستمر در جلسات
۳. دانشجوی روانشناسی بودن (آشنایی اندک با گشتالت‌درمانی و علاقمند بودن به این فضا)
۴. پرداخت هزینه‌های ماهانه


آشنایی با ده جستار بنیادین گشتالت‌درمانی
مدرسان ؛ گابریل بلنکرتز و استفان بلنکرتز
زمان ؛ عصر پنج‌شنبه‌ها
موضوعات جلسات
۱. قانون درک
۲. پیوستار آگاهی
۳. اینجا و اکنون و ارتباط آن با گذشته و آینده
۴. چرخه‌ی تجربه گشتالت
۵. مقاومت، قطع کردن و کمرنگ کردن تماس‌ها
۶. حمایت و خودحمایتی و کارهای ناتمام
۷. ساختار خود از نگاه گشتالت‌درمانی
۸. تماس و مرزها
۹. ارگانیسم، محیط و یکپارچگی
۱۰. گفتمان آزاد (پرسش و پاسخ)


برای ثبتنام در این دوره به آیدی زیر پیام دهید.
@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان)

28 Jan, 06:52


کارگاه «مصاحبه انگیزشی» برای داوران دادگاه خانواده
بهمن ماه ۱۴۰۳

In Treatment (تحت درمان)

27 Jan, 21:48


گاهی تنها یک چرایی برای نابودی تمام آرامشی که داشته‌ایم، کافی‌ست.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

24 Jan, 18:29


#گفتگو

+ پس با نیروی مقاومت که هشیار و ناهشیار ظاهر می‌شود چه کار باید کرد؟

- با سلام
یکی از کارهایی که درمانگر نسبت به مقاومت‌های درمانجو انجام می‌دهد، آگاه‌سازی او نسبت به مقاومت‌هایش است. مثلاً به درمانجو می‌گوید؛ چند جلسه با تاخیر حضور داری، به‌نظرت دلیل همه این‌ها ترافیکه؟ یا قبل درمان کمی اضطراب داری؟ یا مثلاً هر وقت به قسمت گفتگو در مورد مادرت می‌رسیم، انگار فرم بدنی خودت تغییر می‌کنه و کمی به عقب کشیده می‌شی و بحث رو عوض می‌کنی. آیا اتفاقی افتاده در گذشته؟ نگاه کنید باز هم ما سعی نداریم چیزی را تحمیل کنیم بل‌که انعکاس می‌دهیم.
مراجع در این‌جا نسبت به مقاومت‌های ناهشیار خودش آگاهی کسب می‌کنه اما قرار نیست که این اتفاق به‌سرعت یا با فشار رخ بده چون ممکنه سبب آشفتگی زیاد درمانجو بشه.

In Treatment (تحت درمان)

24 Jan, 17:47


به نظر شخصی فشار برای تغییر مسیر زندگی مراجع، از عدم‌ انعطاف‌پذیری شناختی درمانگر نشات می‌گیرد. یعنی درمانگر شخصاً به بعضی اصول خود متعصبانه چسبیده است. این عدم انعطاف‌پذیری موجب اضطراب درمانگر می‌گردد.

In Treatment (تحت درمان)

24 Jan, 17:43


فشار به مراجع برای تغییر سبب افزایش مقاومت او می‌گردد.

In Treatment (تحت درمان)

23 Jan, 16:45


افرادی که در دوران کودکی به‌گونه‌ای نقش والدین ما را بازی می‌کردند مثل برادرها و خواهرهای بزرگ‌تر، قدرت بسیار زیادی روی شکل‌گیری باورهای ما نسبت به خودمان و دیگران داشتند. این را در مراجعینی مشاهده کرده‌ام که افراد بسیار زیادی در زندگی از آن‌ها حساب می‌بردند و مثلاً آوردن اسم آن‌ها سبب ترس افراد جمع می‌شد اما همان فرد در مقابل برادر بزرگ‌تر خود (با این‌که سال‌ها از تنبیه‌های کودکی‌اش گذشته بود) هم‌چنان توانایی اقدام یا اعتراضی خشمگینانه بر علیه او نداشت.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

22 Jan, 18:43


#گفتگو

+ ‌سلام آقای خزائی وقت بخیر
یک چیزی در مورد رویکرد اکت میخواستم بگم که مثلا میگه با فکر زیاد چلنج نکن و بذار فکر بیاد و بره و اکت زیاد کاری با افکار نداره و ذهن رو فقط کارخونه تولید قصه میدونه
اما واقعا خیلی سخته که ادم اینجوری بخواد با افکار برخورد کنه.

- با سلام
بله واقعاً سخت است. سوال اینجاست که مگر باید راحت باشد؟ شاید تکرار این‌که این کار سخت است، بیشتر ما را دور نگه داشته است، زیرا طرز نگاه ما به مسائل، چیزی است که هم ما را نجات می‌دهد و هم غرق می‌کند.
رویکرد اکت نگفته که افکارتان مهم نیست، گفته که افکارتان را جدی نگیرید و وارد میدان بازی با او نشوید. جنگیدن با افکارتان سبب تیره شدن یا کاهش قدرت دید شما در طی زندگی می‌گردد.
نوع واکنش شما به افکارتان یا هیجانات‌تان، درجه سلامت روان شما را رقم می‌زند.

In Treatment (تحت درمان)

22 Jan, 18:29


#گفتگو

+ ‌سلام وقتتون بخیر یکی از دوستانم با گوش دادن ویس مشکل داره و وقتی کسی براش ویس می‌فرسته استرس و اضطراب میگیره. زمینه ای هم که پیش اومده براش هفت هشت سال پیش توی یک گروه دوستانه چند نفر باهم رو به رو شدن که برای شفاف سازی یکسری مسائل تو سن ۱۸ سالگی این فرد و در گروه یه نفر شروع به فحاشی و فریاد به این فرد می‌کنه و این فرد هم گروه رو ترک میکنه و این ترک گروه هم باعث قضاوت اشتباه بقیه میشه.
سئوالی که برام پیش اومده آیا این استرس در دسته ptsd قرار داره ؟
چطور میشه درمان کرد؟

- با سلام
اینطور که مشخصه دوست‌تان دچار اضطراب مزمن است و بله این تشخیص هم محتمل است، اما نظر بنده بیشتر به سمت اضطراب موقعیتی است. اضطراب موقعیتی را همه ما تجربه می‌کنیم، مثلاً وقتی برای مصاحبه شغلی اقدام می‌کنیم، همگی درجه‌ای از اضطراب را داریم اما اگر شدت آن زیاد باشد سبب اجتناب ما از آن موقعیت می‌شود. دلیل این اضطراب این است که افراد خاطره خوبی از موقعیت مشابه قبلی نداشته‌اند، مثلاً امتحان‌شان را خراب کرده‌اند. اگر قبل از این اتفاق ایشان دچار این هراس نبوده پس احتمالا این اتفاق راه‌انداز اضطراب بالای ایشان بوده است. در اینجا نیاز هست که تشخیص افتراقی انجام شود و تشخیص اضطراب اجتماعی رد شود. افرادی که دچار اضطراب اجتماعی هستند، بعد از اضافه شدن به گروه‌های اجتماعی مجازی نیز ممکن است دچار اضطراب و هراس از مورد قضاوت واقع شدن، شوند. پس لازم است این مورد بررسی شود که فرد هراسی از انتقاد و مورد قضاوت واقع شدن ندارد و این موقعیت‌ها (ارسال ویس) در واقع خاطرات ناگواری را به ذهن او می‌آورد که از آنها به شدت اجتناب می‌کند. اگر فرد دچار استرس پس از سانحه است، باید علائمی همچون کابوس‌های شبانه، مشکل خواب، پرخاشگری، تکرار ذهنی خاطره آسیب‌زا در طی روز، آسیب به روابط بین‌فردی و ... را داشته باشد. دامنه حساسیت هر فرد متفاوت است و به همین دلیل بعضی افراد بیشتر درگیر می‌شوند.
درمان این افراد بیشتر اوقات با مواجهه‌سازی تدریجی همراه با آموزش آرام‌سازی روانی و در کنار آن بازسازی شناختی است.

In Treatment (تحت درمان)

22 Jan, 17:39


روی دیگر نشخوارفکری، بلاتکلیفی است.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

22 Jan, 17:35


#گفتگو

+ سلام خسته نباشید
من با آقایی که سه ماه دوست بودم و خاستگاری من اومدن تو مرحله آشنایی هستم
و میتونم این آشنایی رو طولانی تر بکنم برای شناخت بیشتر
میشه بهم بگید چه فاکتور های اساسی رو باید متوجه بشم و چه جوری ایشون رو تو موقعیت های مختلف قرار بدم تا ری اکشنشون رو ببینم
مثلا یکی از چیز هایی که متوجه نمیشم راجب ایشون اینکه ایشون برای شریک زندگی شون حسابگر هست یا نه راحت تر بخوام بگم متوجه نمیشم خسیس هستن یا نه.

- با سلام
متاسفانه لایه‌های شخصیتی هر فرد، آن‌قدر پیچیده است که شناخت هر فرد کار راحتی نیست. در اینجا حتی گاهی طول مدت زمان بالا هم نمی‌تواند عامل خوبی برای شناخت دیگری باشد. اما چه می‌شود که فرد روی دیگر خود را نشان می‌دهد؟
چند عامل وجود دارد که ممکن است افراد را در روابط بین‌فردی به چالش درون‌فردی بکشد. ۱. موقعیت‌هایی که فرد در آن پذیرفته نمی‌شود ۲. موقعیت‌هایی که فرد نمی‌تواند کنترلی بر آنها داشته باشد و دیگری یا چیزی را تغییر دهد ۳. موقعیت‌های دردناکی که فرد برای آنها هرگز تغییری ایجاد نکرده است مثلاً وابستگی به والدین ۴. و ...
در اینجا متوجه می‌شیم که مدت زمان یک رابطه به معنای شناخت صحیح نیست، یعنی به‌طور مثال ۳ سال رابطه داشتن با یک فرد بدون داشتن چالش به معنای این نیست که فرد را به خوبی شناخته‌ایم.
در اینجا بهتر است که با فرد مقابل خودتان در مورد موقعیت‌هایی صحبت کنید که مربوط به باورهای او در حیطه مالی است، مثلاً پرسش این سوال که به نظرت زوجین در حیطه حقوقی چه فرق‌هایی باهم دارند؟ نظرت در مورد تامین مالی زن از طرف مرد چیه؟ نظرت در مورد پس‌انداز مالی در زندگی زناشوئی چیه؟ و ... . این سوالات باورهای فرد را در مورد مسائل مالی نمایش می‌دهد. می‌توان در سناریوهایی پنهانی واکنش‌های فرد را بررسی کرد مثلاً کمک به یک فرد ناتوان از لحاظ مالی و مشاهده واکنش پارتنر به این موقعیت یا صحنه‌ای از فیلم.

In Treatment (تحت درمان)

22 Jan, 16:31


عجله کردن مراجعین برای گرفتن راهکار، نشانه‌ای از وجود اضطراب است.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

22 Jan, 14:26


برای حضور در جلسه به آیدی زیر پیام دهید 🙏
@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان)

22 Jan, 08:41


به زودی همراه با دکتر بلانکرتز 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

21 Jan, 16:28


💔+💚

In Treatment (تحت درمان)

20 Jan, 17:10


با سلام و احترام
اجرای پژوهشی زیرنظر علوم پزشکی شهید پزشکی در مورد ارزیابی اختلال شخصیت مرزی در کودکان و نوجوانان در حال انجام است.
این پژوهش با توجه به افزایش نرخ این اختلال در این دوره سنی بسیار حائز اهمیت است و این پژوهش می‌تواند با پیشگیری از آسیب‌هایی ناشی از این اختلال همچون خودزنی یا افکار خودکشی همراه باشد.
لذا از شما بسیار قدردانی خواهیم کرد اگر لینک این پرسشنامه را در گروه‌های دانش‌آموزی یا مدارس قرار دهید یا بین دوستان و آشنایان خودتان پخش کنید.
به نمونه‌هایی بین سنین ۹ تا ۱۸ سال نیاز داریم.

* در ضمن کد اخلاق این پژوهش از دانشگاه علوم پزشکی بهشتی گرفته شده است.

https://survey.porsline.ir/s/XWNE30BT

In Treatment (تحت درمان)

19 Jan, 20:04


درمانجویان تا آخرین لحظه تغییر به دروغ‌هایی که به خودشان گفته‌اند، اعتقاد دارند.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

17 Jan, 20:20


بنده مفتخرم که در عرض سه سال با بیش از پنجاه روانشناس بالینی یا دانشجوی روانشناسی سابقه همکاری پژوهشی و چاپ کتب داشته‌ام. این افتخار را مایلم که توسعه دهم و بیشتر با افراد توانا در این حوزه کار کنم. 🙏🌱

In Treatment (تحت درمان)

17 Jan, 19:46


با سلام و احترام
به دلیل شروع چاپ مقالات همایشی و علمی‌پژوهشی نیاز به افرادی داریم که توانایی جمع‌آوری اطلاعات در مدارس و دانشگاه‌ها و همچنین بیمارستان‌ها را دارند. با یک تیم گردآوری خوب می‌توانیم سالانه ده‌ها مقاله چاپ کنیم و رزومه علمی دوستان تقویت گردد. لذا در صورت داشتن شرایط به آیدی بنده پیام دهید.
@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان)

15 Jan, 19:34


جلسه بعدی با درمانگران گشتالت را با جمعیت بیشتری از دوستان اجرا خواهیم کرد.

In Treatment (تحت درمان)

15 Jan, 19:29


یکی از این روانشناسان باتجربه خارجی برگشت و بهم گفت؛ رواندرمانگری که از لحاظ مالی در مضیقه باشد یا به طمع پول به درمانگری روی بیاورد، نمی‌تواند درمانگر بااصالتی شود.

In Treatment (تحت درمان)

15 Jan, 19:23


امیرکبیر بزرگ 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

15 Jan, 07:37


این دوره خوب را از دست ندهید 👌🌱

In Treatment (تحت درمان)

14 Jan, 20:41


با یک همکاری خوب با دانشجویان راغب توانستیم در عرض ۲ ماه ۵ مقاله را آماده ارسال به همایش کنیم. برای همکاری با ما در مقالات و کتب به گروه آچار فرانسه بپیوندید.

In Treatment (تحت درمان)

14 Jan, 12:41


با سلام
کتاب‌های هدیه این دوستان فردا ارسال می‌گردد. باز هم قرعه‌کشی کتاب‌ها با چاپ کتب جدید ادامه خواهد شد.

In Treatment (تحت درمان)

13 Jan, 21:39


در عرض چهارماه ۲۵۰ جلد از کتاب به فروش رسید.
این کتاب ارزشمند در حیطه خانواده مشکل‌آفرین را از دست ندهید.
به زودی در سال جدید با چاپ دوم کتاب 💚🌱
می‌توانید به سایت ایران کتاب برای خرید رجوع کنید.
https://www.iranketab.ir/book/144097-adult-survivors-of-toxic-family-members

In Treatment (تحت درمان)

13 Jan, 18:38


بگذارید این را تکرار کنم؛ هنگامی که به خانواده‌ی خود نگاه می‌کنید، نگاه‌تان نباید سرزنش‌آمیز باشد، باید به منظور شناخت آنها باشد. ممکن است از دست آنها عصبانی باشد اما مجبور نیستید درباره خودتان با آنها بحث کنید یا حتی ممکن است بحث کنید اما نباید وادارشان کنید تا نظر شما را درک کنند. باید در این باره واقع‌بین باشید.
#پتی_هنری

In Treatment (تحت درمان)

12 Jan, 20:59


ترس‌های آدمی را گاه باید درون پرستش‌های او جستجو کرد.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

12 Jan, 20:58


چیزهای دردناک و آزاردهنده‌ای که از آنها می‌گریزیم، در واقع دنیای خواب و بیداری ما را رقم می‌زنند.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

12 Jan, 12:08


آدمی همه‌چیز را از جنگیدن با ترسش می‌آموزد.
#آدام_فیلیپس

In Treatment (تحت درمان)

11 Jan, 20:11


بخشی از جلسه ما با دکتر استیو وینای گانتر
در ادامه جلسات متعددی با گشتالت‌درمانگران خواهیم داشت
ممنونم از فرید عزیز و خانم اقبالی بابت تسهیل‌گری جلسات و از تمام دوستانی که حضور داشتند 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

11 Jan, 10:17


در پایان این لیست آماده است که می‌توانید با ارسال ایمیل به بازرسی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، بازرسان را از کار کردن غیرقانونی افراد روانشناس‌نما (بدون شماره نظام و از همه مهم‌تر بدون داشتن پروانه) مطلع کنید.

In Treatment (تحت درمان)

11 Jan, 10:15


اسامی روانشناسان جعلی فعال در اینستاگرام توسط سازمان نظام روانشناسی

سازمان نظام روانشناسی با انتشار لیستی از روانشناسان جعلی و اکانت‌های اینستاگرامی آنها، نسبت به فعالیت‌های این افراد هشدار داد.

این سازمان از مردم خواسته است تا با مراجعه به لیست متخصصان دارای مجوز، از صحت مدارک و صلاحیت روانشناسان اطمینان حاصل کنند.این اقدام در راستای آگاه‌سازی عمومی از فعالیت‌های غیرقانونی افرادی صورت گرفته که بدون صلاحیت علمی و حرفه‌ای در حال ارائه خدمات روانشناسی و آسیب به سلامت روان جامعه هستند.

In Treatment (تحت درمان)

09 Jan, 19:51


با سلام
تصمیم بر این شد که فایل‌های ویدیویی این دوره به صورت آفلاین با ارائه گواهی از کلینیک به مخاطبان عرضه بشه. برای خرید دوره کنترل خشم به آیدی زیر پیام دهید‌.
@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان)

09 Jan, 09:48


با سلام
زمان جلسه به ساعت ۱۷:۳۰ تغییر کرد.

In Treatment (تحت درمان)

07 Jan, 20:49


هدیه عیدانه امسال از سمت صفحه تحت درمان برای مخاطبان گرامی
✓ اجرای آزمون‌های عینی روانشناختی به همراه تفسیر برای داوطلبان

In Treatment (تحت درمان)

07 Jan, 18:24


با سلام و احترام 🌹
شرکت کنندگان گرامی، با سپاس و قدردانی از شما بابت اختصاص زمان خود برای مشارکت، به اطلاع شما میرسانیم این پرسشنامه برای انجام یک مقاله همایشی در حوزه روانشناسی و اینترنت میباشد .

✅️ در صورتی که دانشجو هستید، اقدام به پر کردن این پرسشنامه نمایید.

✅️ لازم به ذکر است هیچ اطلاعات هویتی از شما در پرسشنامه ثبت نخواهد شد و شما به صورت ناشناس در پژوهش شرکت میکنید و پاسخ های شما محرمانه خواهد ماند.

✅️ پاسخدهی به این پرسشنامه، ملزوم اختصاص میانگین 10 دقیقه از وقت با ارزش شما است.

https://survey.porsline.ir/s/0xpKqC80#?ref=te

In Treatment (تحت درمان)

07 Jan, 16:39


گفتگو با دکتر استیو وینای گانتر

گشتالت درمانگر
موسس مرکز گشتالت درمانی استرالیا
مربی گشتالت درمانی در چین

تسهیلگران جلسه ؛ فرید مهناد - نیلوفر اقبالی
شنبه ۲۲ دی ماه - ساعت ۱۸:۳۰
ظرفیت محدود
برای هماهنگی جهت حضور به آیدی زیر پیام دهید.
@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان)

06 Jan, 20:12


تفاوت لذت و شادی 👌💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

06 Jan, 18:17


کارت عضویت این‌بار با امضای رییس جدید :)

In Treatment (تحت درمان)

06 Jan, 17:15


معمولاً عادت داریم که واقعیت‌های تلخ زندگی را با شکر طنز ‌و شوخی، شیرین کنیم.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

05 Jan, 16:58


روان‌درمانی، در واقع دستیابی به شجاعت گام برداشتن در دنیایی از ناشناخته‌های اجتناب‌برانگیز است.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

04 Jan, 20:14


#گفتگو

+ ‌سلام
من همونی ام که در مورد تعارصات ادیپال سوال پرسیده بودم
ممنونم از جوابتون.
داستان ادیپ رو آشنایی داشتم
با جواب شما سوالات بیشتری برام مطرح شد
ممنون میشم اگر جواب بدین.
چجوری باید این تعارض حل و فصل بشه؟
چکار باید کنم؟
اگر ادامه داشته باشه چی میشه
چه اتفاقی میفته؟
جای نگرانی داره؟
من نگران شدم راستش.
مرسی

- با سلام
اصلاً این تعارض مربوط به شمای مادر نیست. مربوطه به خود فرد. که با همانندسازی با والد حل و فصل میشه از نظر فروید و در دوره آلتی رخ می‌ده (سن حدود ۶ سالگی). زمانی که کودک مشغول کنجکاوی جنسی هست. اگه فردی در دوره آلتی تثبیت بشه یا به‌نوعی پیشرفتی نداشته باشه، فردی مغرور، بی‌پروا و خودمحور در آینده خواهد بود.
بهتره که با درمانگر پسرتون گفتگو کنید در مورد این مسئله و این دست به کاری زدن شما به دلیل اضطراب ممکنه سبب کنترل و آسیب بشه. بهتره اضطراب‌تون را مدیریت کنید.
ببینید که تخصصی حرف زدن از سمت ما به افراد عامه چگونه سبب فاجعه‌سازی در ذهن این افراد و اضطراب‌شون می‌شه.

In Treatment (تحت درمان)

04 Jan, 20:00


لینک برای سوالات ناشناس

In Treatment (تحت درمان)

04 Jan, 19:54


#گفتگو

+ ‌سلام وقتتون بخیر بنظرتون یه دانشجوی روانشناسی ک مدرک لیسانسشو گرفته الان باید چیکار کنه؟هم در زمینه مهارتی؟هم شغلی؟کلا پیشنهادتون چیه؟

- با سلام
بهتره که اگه قصد کار کردن دارید به مدرک کارشناسی بسنده نکنید. اما کارهایی که می‌تونید انجام بدین؛ شرکت در دوره‌های مقدماتی تئوری‌های رواندرمانی یا دوره‌های آسیب‌شناسی برای کسب مهارت یا آموزش تست‌های روانشناختی یا اجرای نوروفیدبک یا سایر دستگاه‌ها برای کسب درآمد.

In Treatment (تحت درمان)

04 Jan, 19:46


#گفتگو

+ سلام آقای خزائی وقتتون بخیر
من در حال خوندن برای ارشد مشاوره هستم همش به این فکر میکنم که  نکنه تو نتونی نکنه نتونی مشاوره بدی
وبه کسی آسیب بزنی آینده چی قراره بشه موفق میشی یا نه.
این افکار دائم تو ذهنمه و موقع مطالعه اذیتم میکنه.
چیکار باید کرد.


- با سلام
وجود این افکار در ابتدای کار روانشناسان یا درمانگران طبیعی و مرسوم است. در واقع افرادی که این افکار را تجربه نمی‌کنند، و با عجله به دل درمان هجوم می‌آورند، سبب تعجب هستند!
پس پذیرش حضور این افکار بسیار مهم است. تکنیک‌هایی که شما می‌توانید از آن بهره ببرید، تکنیک ناهمجوشی است. در تکنیک ناهمجوشی هدف ما نچسبیدن به یا نجنگیدن با افکار است. مهم در اینجا حفظ فاصله و فهم برابر نبودن فکر با واقعیت است.
در این تکنیک شما افکارتان را این بار به جای سرکوب کردن یا اجتناب از آن‌ها در زمان حال نظاره می‌کنید. دست از قضاوت یا انتقاد کردن یا سرزنش خود برمی‌دارید.
خودتان را تجسم کنید که در کنار یک جوی آب نشسته‌اید و افکارتان را در حالی که بر روی برگ‌ها در آب شناور هستند و از کنار شما می‌گذرند، تماشا می‌کنید. تصور کنید در حال رانندگی با اتومبیل هستید و افکارتان را می‌بینید که بر روی تابلوهای تبلیغاتی کنار جاده نوشته شده‌اند و شما از کنار آنها عبور می‌کنید.
سعی نکنید جلوی حضور افکارتان را بگیرید یا آنها را سرکوب کنید. مهم این است که متوجه شوید افکارتان می‌آیند و می‌روند و شما با جنگیدن یا اجتناب از آنها سبب حضور مداوم آنها یا ماندن همیشگی‌شان می‌شوید.
این یکی از تکنیک‌هایی بود که می‌توانید از آن استفاده کنید. در کتاب «تغییر خردمندانه» به این تمرین پرداخته شده است.

In Treatment (تحت درمان)

04 Jan, 19:25


سرانجام خواهیم فهمید، تنها چیز واقعی همان دردهای به رنج کشیده شده ما بود.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

04 Jan, 19:13


رفتارهای به شدت آسیب‌زا در رابطه با خود یا دیگری معمولاً با حرف ت شروع می‌شوند؛ تحقیر، توهین، تخریب، توبیخ، تنبیه، تلقین، تقصیرپنداری برای خود یا دیگری.

In Treatment (تحت درمان)

04 Jan, 17:19


#گفتگو

+ شما ۲۸ سالتونه با این همه سی‌وی قوی؟
بعد منم دقیقا ۲۸ سالم میشه ۱۰ روز دیگ هیچ کاری نکردم 😅

- سلام
اینطوریام نیست!
یکی تو ۳۰ سالگی شروع می‌کنه میشه بهترین روانشناس.
یکی هم تو ۳۰ سالگی میفهمه که راه رو اشتباه اومده و استعدادش تو یه چیز دیگه بوده.
در کتاب «تغییر خردمندانه» به ترجمه ما، دکتر کِلی ویلسون از سن ۱۶ تا ۳۰ سالگی درگیر اعتیاد شدید به مواد بوده، طوری که کارش به بستری روان‌پزشکی کشیده می‌شه. ایشون که پروتکل درمان اعتیاد مبتنی بر درمان پذیرش و تعهد رو ترسیم کردن، در سن پنجاه سالگی به مرتبه استادی دانشگاه دست یافتند و از مبدعین این رویکرد نوظهور درمانی هستند. لذا شروعی با کیفیت و با برنامه‌ای مناسب مهم‌تر از زمان شروع است.

In Treatment (تحت درمان)

04 Jan, 09:22


قسمت هشتم از فصل دوم سریال تحت درمان
زیرنویس فارسی چسبیده
لطفا چک کنید و از وجود زیرنویس فارسی مطمئن شوید. در صورت عدم‌وجود زیرنویس فارسی لطفا با برنامه‌ دیگری فایل را باز کنید. (برنامه پیشنهادی؛ مکس پلیر)
مدت زمان قرارگیری این ویدیو تنها ده روز
@Intreatmentpsy

شما هر هفته می‌تونید لینک ویدیوهای قبلی و حذف شده سریال رو از آقای حیدرپور یا خانم مُحب دریافت کنید 🙏🌱
@Vahidheidarpor
@Aida_moheb

In Treatment (تحت درمان)

03 Jan, 06:19


۲۷ سالگی‌ هم با تمام رنج‌ها و اتفاقات بد و زیبایش گذشت.
شروع ۲۸ سالگی با امید به اتفاقات و انتخاب‌های بهتر و همچنین تاب‌آوری مصائب آن 💚🌱

از تک‌تک شما عزیزان که لطف داشتید و زادروز را تبریک گفته‌اید، بسیار ممنونم 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

02 Jan, 15:16


به والدین نیاموختند که نمره ۱۷ یک کودک به معنای کم‌هوشی یا ضعیف بودن او نسبت به کودکی که ۲۰ گرفته، نیست. اما قبل از این مسئله پای شخصی‌سازی والدین در میان هست یعنی والد فکر می‌کنه که فرزندم هر نمره‌ای گرفت یعنی فرزند من از بقیه فرزندان پایین‌تره. امان از این شخصی‌سازی یا میم مالکیت!
نه، بچه من هرگز اشتباه نمی‌کنه، بچه شما یک روان و یک جسم جدا از شما داره یعنی مثل شما قرار نیست فکر کنه یا عمل کنه‌‌. این مال خود دانستن بعد از تولد فرزند باید به حداقل برسه و تا حد نیاز به کودک رسیدگی بشه، نه بیشتر و نه کمتر.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

02 Jan, 13:47


قسمت هفتم از فصل دوم سریال تحت درمان
زیرنویس فارسی چسبیده
لطفا چک کنید و از وجود زیرنویس فارسی مطمئن شوید. در صورت عدم‌وجود زیرنویس فارسی لطفا با برنامه‌ دیگری فایل را باز کنید. (برنامه پیشنهادی؛ مکس پلیر)
مدت زمان قرارگیری این ویدیو تنها ده روز
@Intreatmentpsy

شما هر هفته می‌تونید لینک ویدیوهای قبلی و حذف شده سریال رو از آقای حیدرپور یا خانم مُحب دریافت کنید 🙏🌱
@Vahidheidarpor
@Aida_moheb

In Treatment (تحت درمان)

02 Jan, 12:11


#گفتگو

+ سلام بخشید وقت میگیرم
۳ تا از سخت ترین طرحواره که شما اگه حتی یکی از آنها در مراجع بینید دارند برای تان خیلی مهم که مراجع درمان کند چون این طرحواره بنیاد زندگی فرد خراب می‌کند بیان میکنید.

- با سلام
تمام طرحواره‌ها به‌نوعی تاثیرگذار هستند و سبب آسیب خواهند بود. اما اگر بخواهم ۳ طرحواره کلیدی را نام ببرم، آنها عبارتند از ؛ طرحواره محرومیت هیجانی، رهاشدگی و نقص و شرم.

In Treatment (تحت درمان)

01 Jan, 20:08


تازه بعد از اخراج شدن، حذف شدن و پذیرفته نشدن متوجه می‌شویم که چقدر به جای دیگری متعلق بوده‌ایم، نه به این جایی که به حضور مرگبار آن عادت کرده‌ایم.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

31 Dec, 18:39


قسمت ششم از فصل دوم سریال تحت درمان
زیرنویس فارسی چسبیده
لطفا چک کنید و از وجود زیرنویس فارسی مطمئن شوید. در صورت عدم‌وجود زیرنویس فارسی لطفا با برنامه‌ دیگری فایل را باز کنید. (برنامه پیشنهادی؛ مکس پلیر)
مدت زمان قرارگیری این ویدیو تنها ده روز
@Intreatmentpsy

شما هر هفته می‌تونید لینک ویدیوهای قبلی و حذف شده سریال رو از آقای حیدرپور یا خانم مُحب دریافت کنید 🙏🌱
@Vahidheidarpor
@Aida_moheb

In Treatment (تحت درمان)

31 Dec, 18:30


قسمت پنجم از فصل دوم سریال تحت درمان
زیرنویس فارسی چسبیده
لطفا چک کنید و از وجود زیرنویس فارسی مطمئن شوید. در صورت عدم‌وجود زیرنویس فارسی لطفا با برنامه‌ دیگری فایل را باز کنید. (برنامه پیشنهادی؛ مکس پلیر)
مدت زمان قرارگیری این ویدیو تنها ده روز
@Intreatmentpsy

شما هر هفته می‌تونید لینک ویدیوهای قبلی و حذف شده سریال رو از آقای حیدرپور یا خانم مُحب دریافت کنید 🙏🌱
@Vahidheidarpor
@Aida_moheb

In Treatment (تحت درمان)

31 Dec, 18:17


با حدود دو میلیون مشاهده در سال ۲۰۲۴ 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

31 Dec, 16:39


با سلام خدمت دوستان
تصمیم گرفتم تا برای کارهای جذب نیرو برای کتاب‌ها و پژوهش‌ها و تقویت رزومه و علاوه بر آن برای جذب در کارهای متفاوت دیگر یک گروه راه‌اندازی کنیم. گروهی به‌نام آچار فرانسه که در آن هرگونه درخواست‌ها برای جذب نیرو برای فعالیت‌های متنوع و همچنین خبررسانی برای دوره‌ها و فعالیت‌های متنوع در آن گذاشته خواهد شد.
https://t.me/+_8nm2_EXxHIxNDA0

In Treatment (تحت درمان)

31 Dec, 09:13


در عرض سه‌ماه حدود ۳۵۰ جلد کتاب به فروش رفت. این کتاب خوب و موثر را از دست ندهید 🙏💚🌱
https://www.iranketab.ir/book/145294-what-your-childhood-memories-say-about-you

In Treatment (تحت درمان)

30 Dec, 21:36


#گفتگو


+ سلام آقای دکتر وقتون بخیر
من ۲۰ سالمه ، از لحاظ ظاهری مشکل خاصی ندارم اما یه مقدار اعتماد به نفسم ضعیف و وقتی توی جمع های بالای ۴ نفر قرار میگیرم نمیتونم حرف بزنم به تته پته میوفتم استرس میگیرم. بدنم میلرزه و معذبم
همیشه حس میکنم از دیگران چیزی کمتر دارم و میترسم اشتباه کنم و کسی من رو نقد کنه
از لحاظ اطلاعاتی پرم یا اگه حرفی هم برای گفتن داشته باشم نمیتونم اون رو به خوبی ارائه بدم
اصلا نمیتونم شخصیتی که واقعا دارم به بقیه نشون بدم و تجربیات و نظراتم اشتراک بزارم
همه منو به عنوان یه آدم ساکت و بی طرف میشناسن
ولی من نمیخوام این طور باشم و اذیتم
نظرتون رو ممنون میشم بدونم.

- با سلام
مشکلی که شما باهاش دست و پنجه نرم می‌کنید بهش می‌گن اضطراب اجتماعی. تو این نوع از اضطراب فرد به‌شدت نسبت به نقد و ارزیابی دیگران نگرانه. مثلاً نمیتونه تو کنفرانس‌ها یا همایش‌ها به خوبی اوضاع رو مدیریت کنه و به‌طور مداوم درگیر این افکار هست که دیگران درحال مسخره‌کردن یا ایراد گرفتن ازش هستند. افراد خجالتی و کمرو در معرض این مسائل قرار دارند.
این اختلال اضطرابی با اختلال شخصیت اسکیزوئید متفاوته. افراد دچار شخصیت اسکیزوئید اصلا‌ً تمایلی به برقراری ارتباط ندارن اما افراد دچار اضطراب اجتماعی تمایل دارند در جمع‌ها باشند اما به‌دلیل تجربه اضطراب دچار حس بدی می‌شن و به‌عنوان یک واکنش متقابل به این اضطراب از محیط جمعی اجتناب می‌کنند.

حالا چه کنیم؟
۱. اصلاح خطاهای شناختی؛ خطاهای شناختی به الگوهای ذهنی اشتباه گفته می‌شوند که سبب رفتارهای آسیب‌رسان شده و مطابق با واقعیت نیستند. به‌طور مثال خطای شناختی ذهن‌خوانی یعنی خواندن ذهن دیگران در یک دورهمی که از من بدشان می‌آید یا خطای شناختی استدلال عاطفی که به معنای پذیرش احساسات در آن‌واحد بدون ارزیابی آنهاست. سعی کنید این خطاهای شناختی را بشناسید و آنها را خلع سلاح کنید.
۲. مدیریت اضطراب تجربه شده؛ به‌کمک روش ذهن‌آگاهی یا روش‌هایی چون یوگا می‌توانید سطح اضطراب خود را کاهش دهید.
۳. رویارویی با موقعیت‌های سخت؛ به کمک درمانگرتان پله به پله با اضطراب خودتان رویارو می‌شوید و خودتان را به‌درستی مورد بررسی قرار می‌دهید. منظورم از خودتان همان افکار و احساسات شماست.

In Treatment (تحت درمان)

27 Dec, 18:00


لینک صفحه اینستاگرام
https://www.instagram.com/im_armankhazaei?igsh=MWJiOHZjY2d6Y3QxNA==

In Treatment (تحت درمان)

27 Dec, 14:31


با سلام
برنده جایزه شب یلدا ؛
شماره ۵۵۵
خانم مریم (نام خانوادگی ذکر نشده)
لطفا در صفحه شخصی پیام بگذارند و آدرس و کدپستی را ارسال کنند. ممنونم 🙏
@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان)

26 Dec, 16:50


لازم به ذکر هست که احتمالاً هر ساله این اتفاق در این دانشگاه رخ می‌ده و می‌تونید رزومه خودتون رو برای اساتید بفرستید. قسمتی از کارهای آینده ما در این صفحه گسترش ارتباطات با اساتید خارجی هست، برخلاف بعضی اساتید داخلی، این اساتید به‌شدت پذیرای ارتباط با دانشجویان مختلف هستند :)

In Treatment (تحت درمان)

26 Dec, 16:40


رفقا اگه قصد مهاجرت تحصیلی برای مقطع دکتری در رشته‌های نوروساینس و روانشناسی شناختی رو دارین، یه سری از اساتید دانشگاه کارولینا آمریکا مایل به جذب دانشجو در این شاخه‌ها هستند. به سایت زیر مراجعه کنید.
https://cogpsych.unc.edu/faculty/#joehopfinger

In Treatment (تحت درمان)

26 Dec, 12:41


#گفتگو

+ ‌سلام و درود
خداقوت برای پاسخگویی
سوالم اینه که تو اتاق درمانم داشتم از پسرم که ۱۴ سالشه حرف میزدم
درمانگرم اشاره ای به تعارضات ادیپال کرد و من چیزی نفهمیدم
میشه لطفا در این مورد توضیح بدین که یعنی چی؟

- با سلام
اول بگم که بهتره درمانگران تا جای ممکن از ذکر واژگان تخصصی روانشناسی یا روانکاوی برای مراجعان اجتناب کنند چون افراد زیادی متوجه اصطلاحات نخواهند شد و این مسئله سبب سردرگمی اونها می‌شه.
واژه اُدیپ به یکی از داستان‌های افسانه‌ای برمی‌گرده که فروید از این داستان استفاده کرده تا نظریه خودش رو ارائه بده‌. نظر فروید اینه‌که فرزندان پسر حس میل جنسی به مادر خودشون از کودکی دارند و پدر رو رقیب خودشون می‌دونن و ترس از قطع شدن آلت تناسلی توسط پدر در وجود فرزند پسر شکل می‌گیره. این تعارض یا جنگ درونی فرزند پسر در نهایت با سرکوب این حس و همانندسازی با والد پدر حل می‌شه.
منظور درمانگر شما هم همین تعارض بوده و منظورش اینه‌که این مسئله هنوز برای پسرتون حل و فصل نشده.

In Treatment (تحت درمان)

26 Dec, 12:29


#گفتگو

+ ‌سلام روزخوش
نظرتون راجب رویکرد سیستمی معنوی چیه ؟
از پرفسور مسعود جان بزرگی

- با سلام
بنده رویکرد سیستمی کار نمی‌کنم و در مورد این رویکرد اطلاعات خیلی زیادی ندارم. و علاوه بر این نمیتونم به کسی بگم که این رویکرد صددرصد برات خوبه یا نه.

In Treatment (تحت درمان)

26 Dec, 12:25


#گفتگو

+ ‌سلام وقت بخیر
میتونیم پیش روانشناسی که که شماره نظام نداره مراجعه کنیم؟

- با سلام
قبلا هم عرض کرده بودم که بستگی داره به چه دلیل مراجعه می‌کنید. اگه صرفاً به دلیل انجام تست یا نوروفیدبک هست اشکالی نداره. اما اگه به رواندرمانی یا مشاوره نیاز دارید باید به کسی مراجعه کنید که پروانه کار داره‌ و صرفاً عضویت در نظام روانشناسی کافی نیست. عضویت در انجمن‌های مختلف روانشناسی مثل انجمن روانشناسی ایران به معنای صلاحیت یک شخص نیست.

In Treatment (تحت درمان)

21 Dec, 20:14


مسیر بهبودی فردی که درحال کنترل چیزی است از پذیرش جریان آن چیز در زمان حال بدون سعی برای هرگونه اقدام برمی‌آید. زیربنای کنترل، اضطراب و زیربنای اضطراب، عدم‌ تحمل ابهام است.

In Treatment (تحت درمان)

21 Dec, 19:58


بیش از حد به خود فشار آوردن برای کسب احساس استقلال مطلق در واقع جنگیدن با همان احساس بی‌کفایتی از دوران کودکی است.

In Treatment (تحت درمان)

21 Dec, 19:38


#گفتگو

+ سلام فیلم ایرانی
درزمینه روانشناسی معرفی می‌کنید.

- با سلام

۱. برادرم خسرو
۲. بخاطر پونه
۳. رگ خواب
۴. پدر آن دیگری
۵. زنها فریاد نمی‌زنند
۶. هامون
۷. زیر سقف دودی
۸. آتش‌بس ۱ و ۲
۹. ملی و راه‌های نرفته‌اش
۱۰. ... باقی را دوستان پیشنهاد دهند.

In Treatment (تحت درمان)

21 Dec, 18:04


روز زن بر تمام مادران و زنان مبارک 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

21 Dec, 18:00


امیدوارم همه بتوانند ثروتمند و مشهور شوند و هر آنچه‌ رویایش را داشته‌اند به دست بیاورند تا بفهمند که جواب این نیست.
#جیم_کری

In Treatment (تحت درمان)

20 Dec, 15:26


هدیه شب یلدا برای دوستان به قید قرعه‌ مثل گذشته 💚🌱
ارسال یک جلد کتاب 🙌☺️
ارسال یک عدد سه‌رقمی در زیر این پست

* لطفا عدد تکراری کامنت نکنید.

In Treatment (تحت درمان)

20 Dec, 14:30


🔹 دکتر باس در این ویدیو‌ به یکی از آزمایش‌های گشتالت در خصوص رابطه درمانگر-درمانجو می‌پردازد.‌ آگاهی از خودمان و چیزهایی که با خودمان به رابطه می‌آوریم و تجربه آنها سبب ارتباط صحیح ما با درمانجو خواهد شد. هر درمانجو به‌نوعی سبب تغییراتی در درمانگر هم خواهد شد، خصوصاً درمانجویان دشوار. همان‌طور که دکتر باس اشاره کردند، درمانگران بایستی به این تغییرات آگاه باشند و از آنها بهره ببرند تا وجه‌های پنهان خودشان را بهتر درک کنند. آیا شما به‌عنوان درمانگر تا‌به‌حال متوجه تغییرات خودتان در اتاق درمان بوده‌اید؟

🔸 در این ویدیو همراه شما خواهیم بود تا گوشه‌ای از رویکرد گشتالت‌درمانی را تماشا کنیم.

دکتر مارتِن باس: (مدرس بین‌المللی گشتالت‌درمانی)
ترجمه ویدیو: فرید مهناد (با نظارت آرمان خزائی)

In Treatment (تحت درمان)

20 Dec, 14:30


یلدا مبارک 🍉

In Treatment (تحت درمان)

19 Dec, 18:15


#گفتگو


+ سلام وقت بخیر
یه سوالی که دارم اینه که، من دوسه ساله تراپی میرم پیش درمانگرم، البته این یکسال اخیر دوسه ماه یکبار میرم و حدوداً پایان درمان رخ داده و اکثر چیزها حل شده؛ منتها کارگاه‌های ایشون رو که شرکت می‌کنم، بعدش افسردگی می‌گیرم، چون می‌بینم اون درمانگری که تو اتاق درمان همه توجه و حواسش به من بود، دیگه اونقدرا براش مهم نیستم و همه توجه و حواسش برای من نیست و این حالمو خیلی بد می‌کنه؛ آیا این طبیعیه؟ یا باید برم دنبالش و این رو حل و فصل کنم؟
ذکر کنم که ایشون رویکردشون طرحواره بود
و آیا ربطی به رویکرد هم داره این وابستگی‌ها؟

- با سلام
بله به طرحواره‌ها و ذهنیت‌ها می‌تونه مربوط باشه. مثلاً طرحواره پذیرش‌جویی/جلب‌توجه ممکنه در این موقعیت‌ها فعال شده باشه و سبک مقابله‌ای شما هم ممکنه در اینجا تسلیم یا اجتناب باشه‌. لطفاً اسمش رو افسردگی نذارید چون افسردگی دامنه گسترده‌ای داره و همیشه لازم نیست که اسمی روی حالات درونی خودمون بذاریم چون همین برچسب حالمون رو بدتر و ما رو از مسئله اصلی می‌تونه دورتر کنه.
بهتره با درمانگرتون در این‌ مورد صحبت کنید و به ایشون بگین که این اتفاق افتاده تا بیشتر روی طرحواره کار بشه. یادتون باشه رفتارهای مقابله‌ای شما بعد از بالا آمدن یک طرحواره منجر به ادامه داشتن یا تقویت تاثیر آن طرحواره می‌گردد.

In Treatment (تحت درمان)

19 Dec, 17:43


#گفتگو

+ ‌سلام
برای ندیدن فیلم‌های پورن و خودارضایی نکردن چه راهکاری دارین.

- با سلام
همین تلاش برای تماشا نکردن خودش دلیلی برای ادامه اعتیاد شماست. یعنی هر چقدر دارید زور می‌زنید فیلم‌های پورن نبینید بیشتر از قبل درحال تماشای اون‌ها هستید. درمانگر ماهر در اینجا به‌جای توصیه برای حذف فوری فیلم‌ها یا بلاک کردن سایت‌ها دست به بررسی اضطراب درمانجو و کاهش اضطراب می‌زنه. آخه می‌دونید خودارضایی یکی از رفتارهای در دسترس برای کاهش اضطراب ماست، میگید نه، خب از افراد اضطرابی یه پرس‌وجو کنید که آیا دست به این رفتار زدن یا نه؟ احتمالاً بیشتر از پنجاه درصد این رفتار رو در راستای کاهش اضطراب اتخاذ کردن. پس دیدن فیلم پورن مهم نیست، چرایی این مسئله برای درمانگر مهمه. بعد از کاهش اضطراب درمانجو به‌خودی‌خود رفتار خودارضایی یا اعتیاد به فیلم‌ها کاهش پیدا می‌کنه یا تغییرش آسان‌تر می‌شه.
پس کاهش اضطراب رو در اینجا احتمالاً اولویت باید قرار داد و حتی اعتیاد به این کار هم چون تقویت شده مسیر کاهش اضطراب سبب عادت رفتاری آسیب‌رسان شده.
مرحله اول آگاه‌بودن فرد و درک اضطراب تجربه شده، مرحله دوم توجه به وسوسه برای رفتار آسیب‌رسان به کمک ذهن‌آگاهی هست، مرحله سوم انعطاف پذیری شناختی فرد و کاهش اجتناب‌ها و مقابله‌های افراطی و مرحله چهارم انتخاب یا اتخاذ رویکردی بهتر برای بهبودی است. حالا این مراحل برای درمانگران متفاوت است، و بنده به‌صورت فوری تنها یک خط برای آموزش برایتان ترسیم کرده‌ام.

In Treatment (تحت درمان)

19 Dec, 17:28


#گفتگو

+ ‌سلام روز خوش
اینکه بتونم بیرون از اتاق درمان به درمانگرم پیام بدم و چت کنیم درمورد مسائل خودم از نظر حرفه ای ایراد داره ؟ مثلا اگه قبل از جلسه تراپی بعدی سوالی داشته باشم میتونم پیام بدم بهش‌.
درمانگرم گفت که میشه ولی دوست دارم نظر شمارم بدونم.

- با سلام
باید بگم که این مورد بستگی به رویکرد درمانگر هم می‌تونه داشته باشه. مثلاً اگه من در جایگاه یک روان‌تحلیل‌گر بودم، خب می‌گفتم این اتفاق نباید رخ بده و بهتره سوالات در اتاق درمان مطرح بشه و تحمل ابهام درمانجو بررسی بشه. یا گاهی بعضی مراجعین هستند که ضرورتاً لازمه که در دسترس اون‌ها باشید مثلاً افراد دچار افکار خودکشی که سابقه خودکشی هم دارند. تا جای ممکن از نظر شخصی بهتره که این مورد مدیریت بشه بیرون از اتاق درمان چون این مسئله با وابستگی، تحمل ابهام، اضطراب، طرحواره‌ها و ... در درمانجویان ارتباط داره. این‌که مراجع هر زمانی که دلش می‌خواد بیاد و بهتون پیام بده و ازتون سوالات زیادی بپرسه یعنی مراحل درست درمان اجرا نشده. باز هم می‌گم که درمانگر به درمانگر می‌تونه نظرات متفاوت باشه ولی در کل «مدیریت ارتباط» بسیار در اینجا نقش مهمی بازی می‌کنه.

In Treatment (تحت درمان)

18 Dec, 20:03


نمایش و ارائه روزمرگی‌های روان‌درمانگران در صفحات مجازی گاهی مرا متعجب می‌کند که چرا درمانگران به‌جای خنثیٰ ماندن دست به نمایش زندگی روزمره و دغدغه‌های خودشان می‌زنند؟

In Treatment (تحت درمان)

17 Dec, 19:21


با سلام خدمت دوستان
لطفاً پوستر برنامه آینده را در کانال‌ها و گروه‌های روانشناسی خودتان به اشتراک بگذارید. بسیار ممنونم 🙏🌱

In Treatment (تحت درمان)

17 Dec, 17:58


به‌زودی 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

16 Dec, 13:16


با سلام و احترام
جلسه‌ای با روانشناسان خُبره و ماهر در خارج از کشور خواهیم داشت. لذا از بعضی دوستان دعوت خواهیم کرد که در این برنامه حضور داشته باشند. در صورت تمایل به آیدی زیر پیام دهید و اطلاعات خودتان را ارسال فرمایید. ظرفیت جلسه محدود خواهد بود.

@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان)

15 Dec, 17:13


برای تسلیم کردن‌ات هر کاری خواهند کرد اما تو در مسیر درست ادامه بده 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

14 Dec, 21:25


#گفتگو

+ ‌سلام روزخوش
من تو مدرسه مربی هستم تو مقطع متوسطه دوم  بچه ها که کارنامه میگیرن میان میگن بیا از ما پیش والدینمون تعریف کن این سوال برام پیش اومده که چرا اینو میخوان ؟
و اینکه کاری که میخوان رو انجام بدم یا نه ؟

- با سلام
دلایل این اتفاق می‌تونه متفاوت باشه اما دلیل مهم این مسئله، گرفتن تایید و تحسین از سمت والدین خواهد بود. این گرایش به سمت دامنه کمال‌گرایی می‌تواند کشیده شود. متاسفانه فشار برای کسب رتبه خوب در کنکور از سمت والدین می‌تواند دانش‌آموزان را وسواسی و مضطرب بار بیاورد. لذا بهتر است جلساتی با والدین دانش‌آموزان گذاشته شده و به آن‌ها آگاهی‌رسانی شود. برای دانش‌آموزان نیز ارزیابی سلامت روان اجرا شود و هر فرد غربال گردد. البته که این اتفاق به‌ندرت می‌افتد اما لازمه یک جامعه سالم در آینده اجرای همین نکات است.
اطلاع دادن شما به والدین، در واقع تصمیم خودتان است و در این امر نمی‌توانم دخالتی داشته باشم. اطلاعات لازم تا حدودی داده شد.

In Treatment (تحت درمان)

14 Dec, 21:09


#گفتگو

+ ‌سلام وقت خوش
میشه سایت های مختلف برای خوندن مقاله های روانشناسی معرفی کنید.

- با سلام
چند سایت خوب در زیر معرفی می‌کنم.
http://www.sciencedirect.com
http://www.springer.com/gp/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/
https://www.scimagojr.com/
https://scholar.google.com

In Treatment (تحت درمان)

14 Dec, 21:01


#گفتگو

+ ‌سلام وقتتون بخیر. چند وقته حس میکنم حالم بده و واقعا روم نمیشه به خانوادم یا نزدیکانم بگم. حس میکنم انگار یه بحران هویت دارم و اصلا هیچ تلاشی هم نمیکنم که انگار یه هویت درست و حسابی رو کسب کنم و همچنان حالم بده که چرا شروع نمیکنم (نمیدونم فازم چیه 😂😀) در روز ساعت ها به این فکر میکنم که واقعا چرا ما اومدیم به این دنیا یا از زندگی کردن چه هدفی داریم یا اینکه اصلا زندگی ارزش و معنی خاصی داره ؟ و هر دفعه چند بار اینارو با خودم تکرار میکنم و هر دفعه هی حالم بدتر میشه و میشینم گریه میکنم بعد بقیه میپرسن چیشده و اینا منم الکی یه بهونه ای میارم که فقط از سر خودم وا کنم 😂🤦🏻‍♀️ خلاصه سرتونو درد نیارم میخواستم بپرسم از کجا شروع کنم؟ و اینکه آیا تراپی میتونه رو همچین چیزی تاثیر داشته باشه ؟ من تا حالا تجربه تراپی رو نداشتم ولی یه حسی میگه انگار در این مورد جواب نمیده 🥲 لطفا اگر میتونید کمکم کنید.

- با سلام
اطلاعی از سن شما و دوره‌ای که در آن زندگی می‌کنید و اطلاعاتی در مورد ویژگی‌های شخصیتی شما ندارم و لذا نمی‌توانم کمک زیادی داشته باشم. باید اضافه کنم که آدمی در دوره‌ای از زندگی درگیر پرسش‌های بنیادین ماهیت بشر و ماهیت زندگی خواهد شد، حالا چه فلسفه خوانده باشد چه نخوانده باشد. نحوه حل این چالش‌های هویتی نیز بسیار مهم است، و بعضی درمانگران در حیطه تخصصی مشکلات هویتی فعالیت دارند که می‌توانید از آنان استفاده کنید. پس بله روان‌درمانی در اینجا می‌تواند اثرگذار باشد و شما را در حل چالش‌های شخصیتی و هویتی یاری کند.

In Treatment (تحت درمان)

14 Dec, 20:52


#گفتگو

+ ‌سلام آقای خزائی
کتاب هایی در زمینه درمان شناختی _ رفتاری معرفی می‌کنید؟

- با سلام
بله حتما
کتاب‌های خوب در این حیطه در زیر آمده‌اند.
۱. زندگی خردمندانه - ترجمه دکتر حمیدپور و اندوز
۲. آموزش درمان شناختی-رفتاری - ترجمه دکتر قاسم‌زاده و حمیدپور
۳. درمان شناختی-رفتاری (مبانی و فراتر از آن) - ترجمه شیوا جمشیدی
۴. درمان شناختی‌-رفتاری به زبان ساده - ترجمه گودرزی و قربانی
۵. پرداختن به هیجان در درمان شناختی‌-رفتاری - ترجمه دکتر محمدخانی و همکاران
۶. رفتاردرمانی‌-شناختی صد نکته و صد تکنیک - ترجمه دکتر یعقوبی و همکاران
۷. راه و رسم درمانگری در نظریه شناختی-رفتاری - تالیف دکتر موتابی و فتی
۸. شناخت درمانی (مبانی و فراتر از آن) - ترجمه دکتر فتی و حسینی
۹. فنون شناخت درمانی - ترجمه دکتر فتی و همکاران
۱۰. شناخت درمانی برای بیماران مشکل‌آفرین - ترجمه دکتر حمیدپور و همکاران

In Treatment (تحت درمان)

23 Nov, 11:31


💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

22 Nov, 21:01


#گفتگو

+ ‌سلام جناب وقت بخیر
شما اطلاع دارید روانشناسی جنایی چی هست؟از کجا میشه واردش شد؟و نظرتون چیه راجبش

- با سلام
روانشناسی جنایی متمرکز بر رفتارشناسی جرم و جنایت است و روی شخصیت‌های زنجیره‌ای کار می‌کند. در آمریکا برای این شاخه در تحقیقات نیرو استخدام می‌کنند و افرادی در رشته رفتارشناسی جرم دوره می‌گذرانند. در ایران اوضاع متفاوت است و به این رشته آن‌طور که باید توجه نمی‌شود و واحدهای کمی در دانشگاه هم برای این درس وجود دارد. کتاب روانشناسی جنایی دکتر دادستان معمولاً در دانشگاه‌ها مطالعه می‌شود. سریالی هم با عنوان mindhunter به این شاخه از علم پرداخته است. این رشته با وجود توجه کم در ایران اما طرفداران خود را دارد و معمولا در تولیدمحتوا از این شاخه جذاب استفاده می‌شود. از این‌که دقیقاً از کجا می‌توان وارد این شاخه علمی شد، اطلاعی ندارم اما معمولاً بستر تحقیقات در برخی دانشکده‌های تهران برای این شاخه وجود دارد اما تعداد آن‌ها نیز کم و محدود است.
به‌نظر شخصی این علم در ایران نوپاست و با توجه بیشتر جذابیت خود را نشان خواهد داد و از رمز و راز پیچیده اختلالات شخصیت و افراد زنجیره‌ای سر در خواهید آورد و متوجه بسیاری از فریب‌کاری‌های شخصیتی خواهید شد. پس این شاخه جذاب ارزش توجه بیشتر را می‌تواند داشته باشد.

In Treatment (تحت درمان)

22 Nov, 19:49


سوالات خودتون رو بنویسید، می‌خونم و شاید دیر پاسخ بدم اما بلاخره سعی خودم‌ رو می‌کنم پاسخ درخوری بدم.
https://t.me/BiChatBot?start=sc-af12d1c835

In Treatment (تحت درمان)

22 Nov, 13:02


با سلام
این دوره در اواخر آذرماه برگزار خواهد شد.

In Treatment (تحت درمان)

22 Nov, 13:01


کارگاه آموزشی «کنترل خشم»

از تعریف و فرمول‌بندی تا راهکارهای اصولی در اتاق درمان

ظرفیت دوره ؛ محدود (۱۵ نفر)
زمان دوره ؛ ۴ ساعت
هزینه دوره ؛ ۲۰۰ ه.ت
* همراه با گواهی از کلینیک مشاوره


برای شرکت به آیدی زیر پیام دهید
@Arman_Khazaei

In Treatment (تحت درمان)

22 Nov, 10:07


با سلام
به دنبال افزایش کارهای پژوهشی به دنبال تحلیلگران آماری هستیم تا در کنار ما حضور داشته باشند و همینطور به دنبال همکاری با ویراستاران باسابقه و ماهر در زمینه کتاب هستیم. اگر مایل به همکاری با ما هستید به آیدی زیر پیام دهید و رزومه خودتان را ارسال کنید. ممنون از شما 🙏🍃
@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان)

22 Nov, 05:06


هنر درمانگری یعنی گوش سپردن بدون قضاوت به دردهایی که گوش شنوایی برای شنیدن آنها وجود نداشته و حالا به رنج مزمن و هذیان‌هایی غیرقابل‌درک در جامعه تبدیل شده است.

In Treatment (تحت درمان)

21 Nov, 09:37


نشر ارجمند به‌عنوان نشر برگزیده جشنواره کتاب دانشجویی انتخاب شد 💚🌱
مفتخر هستیم که در این نشر وزین کتاب‌هایی چاپ کرد‌ه‌ایم و چند کتاب زیرچاپ داریم‌.

In Treatment (تحت درمان)

21 Nov, 09:20


با سلام خدمت دوستان
تصمیم گرفتم تا برای کارهای جذب نیرو برای کتاب‌ها و پژوهش‌ها و تقویت رزومه و علاوه بر آن برای جذب در کارهای متفاوت دیگر یک گروه راه‌اندازی کنیم. گروهی به‌نام آچار فرانسه که در آن هرگونه درخواست‌ها برای جذب نیرو برای فعالیت‌های متنوع و همچنین خبررسانی برای دوره‌ها و فعالیت‌های متنوع در آن گذاشته خواهد شد.
https://t.me/+_8nm2_EXxHIxNDA0

In Treatment (تحت درمان)

18 Nov, 17:41


با سلام
دوستانی که از طرف صفحه تحت درمان پیام دهند شامل ۲۰ درصد تخفیف خواهند بود.

In Treatment (تحت درمان)

18 Nov, 17:35


⚪️آکادمی دنیای شناخت با همکاری انجمن علمی علوم تربیتی دانشگاه تهران و کلینیک روانشناسی راه برتر برگزار می‌کند:

کارگاه عملی تربیت مربی خلاقیت با رویکرد شناختی

ویژه معلمان، دانشجویان روانشناسی، مشاوره، علوم تربیتی و علوم شناختی
حضور تمامی افراد خلاق و افرادی که دوست دارند خلاق‌تر باشند در این دوره کاربردی و جذاب بلامانع است... 🖌

👤 مدرس: مجتبی کوپایی
(معلم، روانشناس و نویسنده)

زمان برگزاری: شنبه و چهارشنبه‌ ۳ و ۷ آذر (ساعت ۱۶ الی ۱۹:۳۰)
📍 محل برگزاری: دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
⚠️ ظرفیت محدود!

همراه با ارائه گواهی رسمی از دانشگاه تهران
🔗 شرکت‌کنندگان دوره در صورت تمایل به مدارس تیزهوشان و غیرانتفاعی شهر تهران برای تدریس خلاقیت معرفی خواهند شد.

🌐سر فصل کامل دوره را در سایت آکادمی دنیای شناخت بخوانید.

📌جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهید:

👤 @CWMediaManager

🚀Cognition World, more in:📂 CWA Hub
Also in💻Instagram,💻LinkedIn,Bale

In Treatment (تحت درمان)

18 Nov, 14:09


#گفتگو

+ خیلی ها هستن که عضو سازمان نظام نیستن ولی تو کلینیک ها کار میکنن.


- با سلام
بله درسته اما برای انجام تمام کارها نیازی الزامی به پروانه کار نیست. مثلا کسی که ارشد روانشناسی داره و در کلینیک‌ها به روان‌سنجی و گرفتن نوارمغز یا انجام نوروفیدبک می‌پردازه، به‌عنوان دستیار روان‌پزشک حتما لازم نیست که پروانه کار داشته باشه و بیشتر مهارتش و گذروندن دوره در اینجا مهمه.

In Treatment (تحت درمان)

18 Nov, 13:55


#گفتگو

+ ‌سلام آقای خزائی 
روانشناس یا مشاوری  که اسمش رو توی سایت سازمان نظام بخش اسامی دارای پروانه اشتغال حرفه ای سرچ می‌کنیم نمیاد.
نباید بریم پیشش ؟

- با سلام
وقت بخیر
تا سال قبل اسامی افراد در سایت سازمان نظام روانشناسی بعد از اخذ پروانه درج می‌شد (یعنی در دوره دکتر حاتمی). در دوره جدید چون آزمون و مصاحبه صلاحیت گذاشته شده، از روند اوضاع اطلاعی ندارم که آیا این افراد جدید هم اسامی‌شون درج می‌شه یا خیر. معمولاً در کلینیک‌ها قاب عکس پروانه کار این افراد نصب باید باشه و ازشون سوال بشه.

In Treatment (تحت درمان)

18 Nov, 10:36


نمایش و تحلیل انیمیشن درون و بیرون
نقش احساسات در کودکان

In Treatment (تحت درمان)

17 Nov, 17:39


خب من توفیق داشتم و با روانپزشکان و پزشکان زیادی آشنا شدم و باهاشون قدم زدم و هم‌کلام شدم‌. بعضی از این افراد واقعاً انگار با افراد معمولی فرقی ندارن و بدون این‌که خودشون رو در مقام بالاتری قرار بدن، باهاتون برخورد می‌کنند. همین چندماه پیش به دیدار دکتر مبتکر در کلینیک‌شون رفتم و این‌قدر این هم‌کلامی شیرین بود که یادمون رفت دقایق طولانی گذشته و این گفتگو این‌قدر خوب بود که گفتم دکتر اگه این گفتگو رو به‌عنوان جلسه علمی ضبط می‌کردیم، بازخورد خیلی خوبی داشت. دکتر مبتکر از روان‌پزشکان خوب و علمی مازندران هستند.

In Treatment (تحت درمان)

16 Nov, 19:16


با سلام
اگر از پست‌های صفحه تحت درمان خوشتان آمده یا مورد رضایت‌تان بوده است، لطفاً این صفحه را به دوستان روانشناس یا نیازمند به کمک و راهنمایی معرفی کنید. ممنونم از لطف‌تان 💚

In Treatment (تحت درمان)

16 Nov, 18:46


#گفتگو

+ سلام آقای خزائی شما این نکته رو گوشزد میکنید که درمانگر نباید راهکار بده
پس نظریه الیس چی میشه که میگه مراجع رو نصیحت هم بکنید.

- با سلام و احترام
فکر نمی‌کنم درمانگری همچون الیس همچین حرفی زده باشد. یعنی کسی که مدعی دیدگاه عقلانی است بگوید نصیحت کردن را پیشه گیرید. بنده عرض نکردم که درمانگر نباید راهکار دهد، نکته اینجاست که عجله برای این اقدام سبب مشکلاتی خواهد بود. در نهایت هر درمانگری نیازمند جعبه‌ ابزاری برای کمک و بهبودی است.

In Treatment (تحت درمان)

16 Nov, 17:50


متاسفانه روانشناسان بیشتر به سمت ارائه راهکارهای مختلف پیش رفته‌اند (این‌که حالا یک‌ راهکاری به این درمانجو بدهم تا خوب شود). این مسئله ممکن است سبب از دست دادن ارتباط درمانی و فقدان سنجش درمانی صحیح شود. به‌همین دلیل ما بیشتر به یک تجویزکننده تبدیل می‌شویم تا یک درمانگر.

In Treatment (تحت درمان)

16 Nov, 17:41


درمانگر برگشت و به مراجعی که به‌طور مداوم درگیر چرایی عدم مقبولیت در بین دیگران بود، گفت؛ چرا تصور می‌کنی تنها تو هستی که لابد مشکلی داری؟ عدم مقبولیت بین دیگران تو را به یاد چه خاطره‌ای از دوران کودکی می‌اندازد؟ با این پریشانی هیجانی به‌دلیل عدم مقبولیت در بین دیگران چگونه کنار آمده‌ای؟ تا‌به‌حال چقدر تلاش کرده‌ای که دیگران را راضی کنی؟ چقدر خودت را در این مسیر نادیده گرفته‌ای؟ آیا این اقدامات نیاز اساسی‌ات را برطرف کرده یا تنها به آن شدت بیشتری بخشیده است؟ تا چه اندازه وابسته به نظرات دیگران در مورد خودت هستی؟
باید خدمت شما عرض کنم که درمانگر به‌جای بیش‌ازحد حرف زدن یا ارائه راهکارهای مختلف به درمانجو، باید سعی کند با طراحی پرسش‌هایی سقراطی برای درمانجو‌، او را متوجه وجه‌های تاریک و کمتر دیده شده شخصیتی خود سازد.

#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

15 Nov, 19:33


#گفتگو

+ ‌سلام وقت بخیر
تصمیم دارم از الان واسه کنکور دکترای بالینی  ۴۰۴ بخونم.
از الان روزانه چند ساعت درس بخونم که جز رتبه های برتر بشم؟
و چه درس هایی توی رتبه شدن خیلی تاثیر داره؟

- با سلام و وقت بخیر
نحوه مطالعه از فردی به فرد دیگر متفاوت است. بنابراین کیفیت مطالعه و حجم مطالعه یک نفر که سه ساعت وقت گذاشته است با فردی دیگر که همین میزان وقت را گذاشته متفاوت است. پس مشاورها قبل از دادن برنامه درسی از تفاوت‌های فردی مطلع باشند.
پس بنده یا مشاور نمی‌توانیم دقیقاً بگوییم که چه میزان زمانی برای موفقیت در کنکور شما نیاز است. به‌صورت عادی از روزانه ۳ الی ۴ ساعت شروع شده و تا نزدیک شدن به کنکور این زمان مطالعه به روزانه ۸ الی ۱۰ ساعت نیز ممکن است بکشد.
درس‌های رشد، آسیب‌شناسی روانی در دروس تخصصی مهم هستند و دروس آمار و روش تحقیق و نوروسایکولوژی تعیین‌کننده‌های تاثیرگذار رتبه‌های برتر هستند‌. سوالات زبان و استعداد نیز در دروس عمومی تاثیرگذار هستند. در کل کنکور دکتری وزارت علوم سخت‌تر از کنکور دکتری وزارت بهداشت است و لیست منابع نیز کاملاً مشخص نیست.

In Treatment (تحت درمان)

15 Nov, 19:18


#گفتگو

+ ‌سلام، وقت شما به خیر.
ممنونم برای مطالب ارزنده‌ای که به اشتراک می‌گذارید.
من چند ساله نسبت به همسرم دچار طلاق عاطفی شدم؛ ولی به دلایلی با ایشون زندگی می‌کنم که مهم‌ترینش فرزند مشترک ما ست. فرزند ما مشکلاتی داره که نمیشه به راحتی ازش گذشت و در واقع نیاز به هر دو والد داره. ساده‌تر بگم: هیچ کدوم تنهایی از پسش برنمیایم. من دوست دارم جدا بشم، این رابطه خیلی به‌ من آسیب می‌زنه، ولی به خاطر فرزندم خودم رو ملزم به ادامه می‌بینم. همیشه برام سواله که آیا دارم اشتباه می‌کنم؟ باید فرزند رو با این شرایط رها کنم و برم؟! یا با خودم ببرم در حالی که می‌دونم تنهایی از عهده‌ش برنمیام؟! غیر از مشکلاتی که در همین زندگی دارم همیشه این برزخ هم اذیتم می‌کنه. می‌خواستم در صورت امکان دیدگاه شما رو در چنین موردی جویا بشم.

- با سلام و وقت بخیر
باید دید گزینه‌های روی میز چگونه پیش می‌روند. ادامه زندگی کودک با شرایطی که جو خانه پرتنش است موجب آسیب‌های روانی او می‌شود. از آن سمت جدایی والدین نیز کودک را به‌عنوان فرزند طلاق دچار بحران‌هایی خواهد ساخت که آینده او را تحت تاثیر قرار می‌دهد‌‌. اگر والدین نمی‌توانند مسائل خود را با یکدیگر حل‌وفصل کنند و محیط خانه پرتنش است، جدایی از یکدیگر درست است که به کودک آسیب می‌رساند اما ابعاد و درجه این آسیب از ادامه زندگی والدین با یکدیگر کمتر است. روانشناس فردی نیست که بتواند برایتان تصمیم‌گیری کند بل‌که راهنمایی برای انتخاب گزینه بهتر خواهد بود.
شما اشاره به ترکش‌های این رابطه بر خودتان کرده‌اید. روانشناس در اینجا به مراجع می‌گوید؛ آیا این حجم از آسیب‌های واردشده به شما سبب این نمی‌شود که با فرزندتان بدرفتاری داشته باشید چون بلاخره این آسیب‌های وارد شده یک خروجی نیز خواهند داشت؟ آیا کسی که در حال آسیب‌دیدن است با تزریق این باور که به‌خاطر تو ایستاده‌ام سبب تربیت فرزندی ایثارگر یا دچار احساس‌گناه در آینده نمی‌شود؟ زیرا که باور دارد این اوست که سبب آسیب‌های والد بوده است. روانشناس ذهن والد را روشن‌تر از قبل می‌سازد و او را از یک فرد ایثارگر و هیجان‌محور به سمت فردی منطقی‌تر (به‌نوعی بهتر است بگویم فردی متعادل‌گرا یا خردمندتر) و متوجه به آسیب‌های خود سوق می‌دهد تا دیدگاه‌های اساسی را در نظر بگیرد.
در نظر داشته باشید که جدایی از پارتنر یا طلاق زناشوئی همیشه بد نیست بل‌که گاهی کمک به فرزندان‌تان در آینده یا موهبتی برای کمتر آسیب‌دیدن از یک رابطه آسیب‌زاست.
پس لطفاً با خودتان روراست‌تر باشید و متوجه باشید که اگر تصمیم به ادامه زندگی با وجود طلاق عاطفی دارید، مهم‌ترین مسئله کار بر روی تاب‌آوری و مهارت‌ تحمل پریشانی (تنظیم هیجان) یا مهارت‌های زندگی است که به شما در ادامه روند زندگی که با چالش‌هایی همراه است، کمک کند.

In Treatment (تحت درمان)

15 Nov, 17:05


هم‌اکنون کتاب‌های ما با عنوان پیشنهاد ویژه در سایت ایران کتاب موجود است 💚🌱
https://www.iranketab.ir/profile/74915-%D8%A2%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%B2%D8%A7%D8%A6%DB%8C

In Treatment (تحت درمان)

15 Nov, 13:19


اسامی افراد برنده در قرعه‌کشی کتاب
شماره ۱۲۶
زهرا هوشمندی
شماره ۸۵۳
مهسا شفیعی
شماره ۸۸۸
خانم مهدیس
مشخصات اسامی از پروفایل این افراد یا از لینک تلگرام آنها گرفته شده است.
این افراد برای دریافت هدیه به صفحه شخصی بنده پیام دهند.
@Arman_khazaei
در ادامه باز هم قرعه‌کشی برای کتاب خواهیم داشت.

In Treatment (تحت درمان)

15 Nov, 09:03


یکی از رفتارهایی که افراد آسیب‌زا برای بازی دادن و فریب شما از اون استفاده می‌کنند، اینه‌که ابتدا شما رو مورد ابراز علاقه زیاد و نوازش بیش‌ازحد قرار می‌دن و سپس شما رو شایسته داشتن این ابرازعلاقه‌ها یا نوازش‌ها نمی‌دونن و ازتون انتقاد می‌کنند. این مسئله سبب می‌شه که شما احساس بدی داشته باشید و برای کسب این نوازش‌ها دست به رفتارهای خواسته‌شده طرف مقابل بزنید.

In Treatment (تحت درمان)

14 Nov, 20:57


فرصت خوب برای خرید کتاب ما در نشر اسبار 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

14 Nov, 20:50


#گفتگو

+ ‌سلام وقت بخیر
چرا در یک رابطه عاطفی هرچقدر طرف مقابل تاکسیک (آسیب‌زا) باشه برامون جذابتره؟؟!! آیا درسته که شخصیت ناسالم جذب آدم تاکسیک (آسیب‌زا) میشه؟

- با سلام
وقت بخیر
چند دلیل وجود داره که چرا ما جذب فردی آسیب‌زا می‌شیم و در اون رابطه با وجود آسیب باقی می‌مونیم.
۱. نیازهای برآورده نشده.
هر کسی در زندگی شخصی تمایل به داشتن عشق در زندگی داره و این امری طبیعیه. اما در این میان بعضی افراد میل افراطی به داشتن عشق در زندگی دارند، یعنی نیاز مکرر و زیاد به توجه و حضور کسی برای منبع مراقبت و حمایت. این میل افراطی به احتمال زیاد از دوران کودکی و روابط ما با والدین میاد، جایی که نیازهای ما یا اصلاً برطرف نشده یا بیش‌ازحد برطرف شده. تو این مرحله دیگه میل به حضور کسی به یک جستجوی وسواس‌گونه تبدیل می‌شه که با تصمیم‌گیری غیرمنطقی ارتباط داره. در این مرحله باور به کامل بودن ما یعنی داشتن عشق در زندگی دیگه توجه به اینکه این فرد مناسب ما هست یا نه، مهم نیست. مهم نیست که ما داریم زیربار این رابطه له می‌شیم، مهم اینه‌که ما به بودن این فرد به شدت نیاز داریم چون سطر خالی زندگی ما باهاش پر می‌شه.
۲. سبک زندگی شما ارتباط مستقیمی با سبک دلبستگی‌تان دارد.
آیا در کودکی شاهد دعواهای پدر و مادرتان بوده‌اید، آیا پدرتان یا مادرتان در کودکی شما را تهدید به رفتن و ترک خانه کرده است؟ تا همین‌جا کافی است که بگوییم کم‌کم یک سبک ارتباطی در شما شکل می‌گیرد که پایه و اساس روابط آینده شما را رقم می‌زند. از موفقیت شغلی و تحصیلی گرفته تا موفقیت در ازدواج. تمام این‌ها در سبک دلبستگی شما نهفته است.
نکته مهم اینجاست که این سبک‌ها می‌توانند شما را وارد دام روابط با افراد آسیب‌زا کنند. مثلاً فردی با دلبستگی اضطرابی که به طور مداوم از رهاشدن می‌ترسد می‌تواند درگیر رابطه با فردی شود که کنترل بیمارگونه او را نوعی مراقبت از خود بداند‌ و با وجود آسیب‌زا بودن رابطه نتواند از او جدا شود چون ترس از رهاشدن دارد. پس سبک دلبستگی‌تان ارتباط مستقیمی با روابط موفق آینده شما دارند.
۳. به خودتان در آینه نگاهی بیندازید.
سوال مهم من از شما این است که؛ آیا تا به حال به طور مکرر وارد روابط آسیب‌زا شده‌اید؟ مثلاً چند رابطه اخیرتان چگونه بوده است؟ به الگوهای تکرارشده در این روابط نگاهی انداخته‌اید؟ چه رفتارهای آسیب‌زایی مکرراً تکرار شده‌اند؟
بررسی خودمان کمک زیادی به ما می‌کند، کاری که از آن متنفریم، چون از اشتباه کردن بدمان می‌آید و همین سبب اشتباهات بیشتر می‌شود.
در اینجا باید بگویم ممکن است ردپای اختلال شخصیت مرزی در میان باشد. افراد دچار اختلال شخصیت مرزی درگیر روابط عاطفی ناپایدار، متغیر و پرخطر متعددی می‌شوند. یکی از طرز تفکرات این دسته تقسیم افراد به دودسته کاملاً خوب یا کاملاً بد است (مکانیسم دفاعی دوپاره‌سازی). پس بهتره که به یک متخصص صاحب‌صلاحیت مراجعه کنید و از این فرد کمک بگیرید برای شناخت الگوهای پنهان خودتان و تغییر واکنش‌هایتان.
و نکته بعدی هم توجه به آسیب‌ در عزت‌نفس شماست که در تمام این صحبت‌ها وجود داشته است. مسلماً کسی که باور کمی به خود و توانایی‌های خود دارد، وارد روابطی می‌شود که دیگری در حال ارائه قدرت و برتری خود و در جستجوی تمجید و تعریف است (افراد خودشیفته).

In Treatment (تحت درمان)

14 Nov, 19:27


سوالات خودتون رو بنویسید، می‌خونم و شاید دیر پاسخ بدم اما بلاخره سعی خودم‌ رو می‌کنم پاسخ درخوری بدم.
https://t.me/BiChatBot?start=sc-af12d1c835

In Treatment (تحت درمان)

12 Nov, 19:19


سلام و وقت بخیر خدمت همکاران گرامی . فایل صوتی جلسه نقد و بررسی کتاب التیام زخم های خانواده آسیب زا خدمتتان ارسال شد .

In Treatment (تحت درمان)

08 Nov, 13:34


#گفتگو

+ ‌سلام وقتتون بخیر اون خانمی که گفتن از درمانگرشون خوششون اومده
منم یه همچین حسی رو داشتم درمانگر من به من گوش میداد خیلی خوب به همه حرف هایی که میزدم انگار داشت جای خالی پدرم رو پر می‌کرد و شبیه پدرم هم بود من  بعد ایشون پیش یه درمانگر دیگه هم رفتم ولی فکر اون درمانگر منو رها نمیکنه و هنوزم در طول روز گفتگو های خیالی دارم باهاش به نظرتون چیکار باید کرد؟

- با سلام
وقت بخیر
احساس دلتنگی بعد از اتمام جلسات رواندرمانی یک امر طبیعی محسوب می‌شه. حتی بعد از اتمام جلسات مراجعین قصد دارند که با درمانگر ارتباط بیشتری داشته باشند که درمانگر نباید همچین اجازه‌ای بده و می‌بایست ساختار درمان رو حفظ کنه‌.
تصور درمانگر در خیالات شما به چند دلیل ممکنه صورت گرفته باشه.
۱. انتقال دنیای امن شکل گرفته شده به زندگی جاری از مسیر تخیل ۲. فقدان گوش شنوا و همدل در زندگی کنونی ۳. وابستگی به حضور درمانگر و ... . خب بنا به هر دلیلی ساختار مداخله هم ممکنه فرق کنه. بهتره در این مورد با درمانگر جدید خودتون صحبت کنید که چه چیزی سبب تصورات خیالی شما با درمانگر قبلی شده؟ و بهتره در این مورد در دفترتان بنویسید. منظورم از نوشتن به احساسات شما هم مربوطه یعنی چه حسی بعد از اتمام جلسات خودتان دارید و آنها را بدون قضاوت بپذیرید. گاهی ما با اتمام روابط مشکل داریم و نمی‌توانیم معنای فقدان و از دست رفتن را در زندگی بپذیریم.
راستش در این مورد چیز زیادی در کتابها مطرح نشده و بیشتر تجربیات دیگران در سایت‌ها نوشته شده‌ و لذا پاسخ درمانگران به این مسئله ممکنه متفاوت باشه.
و شاید این تخیل و فانتزی اگه به نشخوارفکری، وابستگی، فقدان و ... مربوط نباشه، اشکالی هم نداشته باشه که درمانجو از حضور حمایتگر و مشفق درمانگر در زمان حال برای غلبه بر منتقد درونی بهره ببره.
ما بعد از اتمام روابط عاطفی خودمان نیز گاهی حس دلتنگی یا پشیمانی از اتمام رابطه را تجربه می‌کنیم که امری عادی است‌، حتی اگر رابطه آسیب‌زایی بوده باشد. چرا؟ چون تا زمانی که ریشه آسیب‌های‌مان را درک و کشف نکنیم همچنان در معرض آسیب‌های جدید قرار داریم و انگیزه‌های پنهان، مجدداً وسوسه‌مان می‌کنند.

In Treatment (تحت درمان)

08 Nov, 09:38


مینی‌سریال Spy (جاسوس) برای آخر هفته
داستان الی کوهن، جاسوس اسرائیل که تا موقعیت نخست وزیری سوریه نفوذ کرد

In Treatment (تحت درمان)

08 Nov, 07:16


خب وقتشه یه #خردمندی داشته باشیم :)

In Treatment (تحت درمان)

08 Nov, 06:46


#گفتگو

+ ‌سلام بنظرتون  پایان نامه رو خودمون بنویسیم بهتره یا بدیم بیرون و یا کمک بگیریم. فکر کنم نوشتنش وقت زیادی ازمون میگیره و مدام باید ترم برداریم و استرس داشته باشیم.

- با سلام
خب بالطبع کار نگارش پایان‌نامه از شما زمان خواهد برد. بستگی به خودتان دارد که چقدر کیفیت کار برایتان مهم است. پایان‌نامه ارشد چون برای مصاحبه دکتری مهم است پس نیازمند کیفیت لازم است. از نظر بنده بهتر است خودتان کار کنید و از اساتید خودتان کمک بگیرید. فکر نمی‌کنم اجرای پایان‌نامه نیازمند برداشتن بیش از یک ترم باشد. دانشجویان ارشد معمولا در همان ۴ ترم دفاع می‌کنند و گاهی یک ترم اضافه برای دفاع برمی‌دارند. کمال‌گرایی را هم کنار بگذارید که گریبان بسیاری از دانشجویان ارشد را هنگام پایان‌نامه گرفته است.
موفق باشید 🙏

In Treatment (تحت درمان)

08 Nov, 06:38


#گفتگو

+ ‌سلام.
من از تراپیستم خوشم میاد. مدت هاست میرم پیشش و کارای درمان من به خوبی داره پیش میره منتها من خیلی اذیتم. اصلا از فکرم بیرون نمیره. از اینکه نمیتونم حتی باهاش دوست شم حالمو بهم میزنه. بنظرتون چیکارکنم یکم کمتر شه این حس؟ به خودشون بگم؟

- با سلام
وقتتون بخیر
اتاق درمان جاییه که افراد احساس امنیت، آرامش ذهنی و چندی حمایت را تجربه می‌کنند‌ و خب بالطبع با توجه به دنیای وحشی بیرون و مملو از قضاوت ما احتمالاً شیفته حضور فردی همدل و مکانی مملو از شفقت خواهیم شد. در اینجا ممکن است فردی که روبه‌روی ما نشسته، تداعی‌گر تمام زخم‌ها و آسیب‌های کودکی ما از فرد والد باشد و انعکاسی از خلاءهایی که سال‌هاست پر نشده است. یعنی ما در اینجا شیفته درمانگر نیستیم، بلکه شیفته نیازهای برآورده نشده خودمان هستیم که در حال ترمیم هستند و تصورمان این است که دیگری را دوست داریم اما همواره به دنبال این بوده‌ایم که مانند او با ما در زندگی رفتار شود.
درمانگر در این قسمت بعد از این‌که متوجه علاقه درمانجو می‌شود یا می‌تواند او را ارجاع دهد یا می‌تواند با پیگیری این موضوع که در روانکاوی به آن انتقال گفته می‌شود به درونیات درمانجو پی ببرد و او را متوجه احساسات و آرزوهای ناهشیار خود سازد که از روابط او با والد سرچشمه گرفته است. شما می‌توانید این موضوع را با درمانگرتان در میان بگذارید.
درمانگر حرفه‌ای وارد رابطه با درمانجویانش نخواهد شد و مراقب احساسات و نیازهایش در اتاق درمان هست.

In Treatment (تحت درمان)

08 Nov, 06:20


خاطرات روزهایی که سپری کرده‌ام، روزی که در آن جریان دارم را از یادم بُرده است.
#آرمان_خزائی

In Treatment (تحت درمان)

08 Nov, 04:28


سوالات خودتون رو بنویسید، می‌خونم و شاید دیر پاسخ بدم اما بلاخره سعی خودم‌ رو می‌کنم پاسخ درخوری بدم.
https://t.me/BiChatBot?start=sc-af12d1c835

In Treatment (تحت درمان)

07 Nov, 21:10


انیمیشن خوب برای آخر هفته 💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

07 Nov, 21:04


#گفتگو

+ ‌سلام اقاى دكتر
براى اينكه بتونيم  در افراد مخصوصا براى ازدواج اختلالات شخصيت رو تشخيص بديم به چه نكته هايى توجه كنيم ؟ به عنوان درمانگر نكته كليدى هست !؟ايا تست هاى قبل از ازدواج مثل نئو و درون گرايي برون گرايى ميتونن  به خوبىاون اختلال رو مشخص كنند.

- با سلام و وقت بخیر
بنده دکتر نیستم
ابتدا بگم که خبر خوش اینه که کتاب جدید ما در نشر اسبار کارهای ویراستاری‌اش به اتمام رسیده و امیدوارم که امسال چاپ بشه. این کتاب که بین‌رشته‌ای هست (حقوق-روانشناسی) به فرایند طلاق یا جدایی پردردسر از افراد دچار اختلال شخصیت می‌پردازه. از همکاران ما در این کتاب بسیار ممنونم 🙏
باید عرض کنم که افراد دچار اختلال شخصیت می‌توانند حتی تست‌های روانشناختی را دور بزنند و سعی کنند خوب خودشان را نشان دهند.
افراد دچار اختلال شخصیت در ابتدای آشنایی بسیار جذاب، اغواگر، همراه، وعده‌دهنده، سخن‌وری ماهر و فریبنده جلوه کنند، و اکثر افراد جذب آنها شوند. اما بعد از مدت زمانی، متوجه می‌شوند بازیچه حقه‌های رفتاری آنان شده‌اند. چون رفتارهای این دسته قابل پیش‌بینی است لذا با پیگیری نکاتی متوجه داستان خواهید شد. مثلاً افراد خودشیفته اهل تعریف و تمجید از خودشان هستند و با نقد شما به‌کلی بهم می‌ریزند. افراد دچار شخصیت مرزی با دوره‌هایی از بی‌ثباتی عاطفی شناخته می‌شوند و افراد دچار شخصیت وابسته از مسئولیت‌پذیری طفره می‌روند. افراد دچار شخصیت نمایشی افراد اغواگر و به دنبال توجه هستند و عدم توجه شما آنها را ناراحت می‌کند.

In Treatment (تحت درمان)

07 Nov, 20:28


#گفتگو

+ ‌سلام وقتتون بخیر
ببخشید یه سوالی داشتم
اگر یه دوستی داشته باشیم که خیلی استرس داره و تا یه مشکل کوچیک تو بدنش پیش میاد و درد کوچیکی میگیره هزار تا فکر به ذهنش میرسه از تومور گرفته تا سرطان
و میاد پیش ما درد و دل میکنه ممکنه که این شرایط به ما هم منتقل بشه و همینطوری فکر کنیم؟
یا اگه این اتفاق برامون افتاد به خاطر استرس و اضطرابیه که از قبل داشتیم الان شدید تر شده اضطراب بیماری هم بهش اضافه شده؟
منظورم اینه که ممکنه افکار اضطراب بیماری از یه نفر به یه نفر دیگه منتقل بشه یا اگر همچین افکاری داره به خاطر مشکلات خودشه نه صحبتای دوستش؟
خیلی ممنونم از توجهتون🙏

- با سلام
افراد اضطرابی در کل اضطراب رو چون نمی‌تونن تحمل کنند به دنیای بیرون منتقل می‌کنند‌. نه فقط این دسته افراد بلکه اگه با فرد افسرده‌ای مشورت کنید، بهتون مسیرهای پر از ناامیدی رو پیشنهاد می‌ده یا اگه با فرد وسواسی مشورت کنید بهتون شک و تردید بیشتر بین انتخاب‌هارو منتقل می‌کنه. چرا؟ چون این افراد با این سیستم دارن زندگی می‌کنند و آینده، دیگران و دنیا رو به همین شکل می‌بینند که پردازش درونی اونها بهشون می‌گه.
پس فرد اضطرابی ممکنه اضطرابش رو به فرزند، همسر، دوستان و ... منتقل کنه و دنیایی ناایمن رو برای خودش تصور کنه و به بقیه هم این هشدار رو بده که هر لحظه اتفاق بدی در کمین ماست.
صحبت‌های اطراف یا آدم‌های اطراف ممکنه اضطراب فرد مضطرب رو تشدید کنند چون با گفتن اینکه الان اتفاقی نمی‌افته و اطمینان‌خاطر به فرد مضطرب فقط دارین بیشتر با چیزی که قبولش نداره، مواجه‌اش می‌کنید و این اضطرابش رو شدیدتر می‌کنه چون مسیر پذیرش از اینجا نمی‌گذره. پس آقای خزائی این از کجا می‌آد؟ از مسیر درک. یعنی به‌جای زور زدن برای اینکه به فرد بقبولونیم که تو اشتباه می‌کنی، بهش می‌گیم، می‌فهمم که الان اضطراب داری (فضا دادن برای حضور اضطراب) و قصد داری اقدامی بر علیه این اضطراب خودت انجام بدی (توجه به اجتناب‌ها) اما اجازه بده این بار دست به رفتار متفاوتی بزنیم!

In Treatment (تحت درمان)

07 Nov, 20:10


#گفتگو


+ سلام آقای خزائی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
من حقیقتا بین ۲ انتخاب سرگردم هستم
در حال حاضر دانشجوی ترم ۱ ارشد بالینی هستم
در نظر داشتم دکترام رو بلافاصله بگیرم
یعنی تابستون ۴۰۵ دفاع ک ارشدم هست اسفند همون سال کنکور دکترا شرکت کنم و اردیبهشت ۴۰۶ هم مصاحبه دکترا
زبان فعلا خوب نیست اما تو این ۲ سال هم زبانم رو تقویت کنم
هم برا مصاحبه تلاش کنم
از پایان نامه‌م‌ یه مقاله بدم بیرون
در حال حاضرم جزو ۲ تا طرح پژوهشی هستم بعنوان نویسنده همکار
اینطوری هم بلافاصله دکترامو میخونم چون هرچی بیشتر بگذره فاصله که بیفته بین ارشد و دکترا ممکنه سرد بشم نشست به گرفتمش
هم اینکه سربازی هم نمیرم ..
اینکه اگه هدفم دکترا ۴۰۶ باشه این ۲ سال واقعا سختی می‌کشم‌ که بهش برسم
اما در عین حال، به خودم میگم از اون جایی که زبانم خوب نیست، ۴۰۵ که ارشدم تموم بشه ۱ سال کار کنم
۴۰۶ برم سربازیم تا ۴۰۸
مثلا سال ۴۰۹ کنکور دکترا شرکت کنم
اینطوری هم فرصت بیشتری برای مقاله و مصاحبه دکترا دارم هم فرصت بیشتری برای تقویت زبانم
البته تو این حالت هم ممکنه چون فاصله افتاده بین مقاطع تحصیلی و احتمالا هم‌ ازدواج کردم پیش خودم میگم نکنه اون موقع دیگه نخوام دکترا بگیرم
وارد فضای کار هم شدم دیگه شاید دکترا گرفتند هدفم نباشه
حقیقتا نمی‌دونم چیکار کنم ..
میخواستم نظر شما رو هم بدونم
سپاس از شما ❤️

- با سلام
وقتتون بخیر
راستش من اصلا نمی‌تونم بگم چی برای شما به احتمال زیاد خوبه که همون مسیر رو برید. هر کدوم از این مسیرها یه سری مزایا و معایبی دارند‌ و اتفاقاتی هم ممکنه رخ بده که مسیر زندگی‌تون رو به کل تغییر بده.
به نظرم قبل از استارت زدن برای مقطع دکتری از خودتون بپرسید که چرا می‌خواین دکتری بگیرید؟ چه هدفی برای این مسیر رو دارین دنبال می‌کنید؟ شما با مدرک ارشد بسیاری از کارهای یک دکتری روانشناسی رو می‌تونید انجام بدین و گرفتن دکتری در نهایت باید برای کسی باشه که واقعا خودش رو در حد و اندازه یک لیبل بزرگ می‌دونه و آمادگی گرفتن این لیبل بزرگ رو داره. متاسفانه شاهد کسب مدرک دکتری سالانه توسط هزاران نفر هستیم که خب این رشد باید نتیجه‌ای هم برای کشور ما داشته باشه یعنی کاهش مشکلات سلامت روان در بستر جامعه.
پس گرفتن مدرک دکتری مهم نیست، هدف از گرفتن این مدرک مهم‌تره که باید بررسی کنید و اصلا هم دیر نمیشه برای اقدام به این کار و مسابقه‌ای هم در کار نیست.
رشته روانشناسی وابسته به تجربه زیسته هم هست و هر چقدر بیشتر تجربه کنید ماهرتر هم خواهید بود.
بلاخره هر مسیری رو انتخاب کنید یه سری انتخاب‌ها رو از دست خواهید داد یا به نوعی باقی انتخاب‌ها را به قتل خواهید رساند. پس انتخاب بهتر با درد بیشتری هم ممکنه همراه باشه مخصوصاً برای کمال‌گراها که همه‌چیز رو باهم می‌خوان داشته باشن.
گاهی هم ما آدم‌ها کلی برنامه می‌چینیم، و کلی کتاب تهیه می‌کنیم برای شروع کردن اما هیچ اقدامی نداریم. این اهمال‌کاری بنا به هر چیزی که هست واقعاً زجردهنده‌ست. بهتره قبل از برنامه‌ریزی روی خودمون کار کنیم چون بعدش فقط داریم خودمون رو بخاطر همون برنامه‌ها سرزنش می‌کنیم.
پس دیر شدن رو اول بذارید کنار، و ببینید چرا فکر می‌کنید که داره دیر می‌شه؟ اگه دیر بشه چی می‌شه؟ و ...
متاسفانه، ما اونقدر که مراقب خوب دیده شدن هستیم، مراقب رضایت درونی خودمون نیستیم.
مسئله مهم بعدی اینه‌که اصلا ماهیت زندگی قابل پیش‌بینی دقیق نیست و ما از فردا خبری نداریم، به جز اینکه باهاش همراه بشیم و برنامه‌هامون رو طبق شرایط تنظیم کنیم. پس برنامه‌هاتون رو تنظیم کنید اما تثبیت نکنید که فقط همین برنامه باید پیش بره چون ممکنه شدنی نباشه.
مسئله بعدی اینه‌که مگه قرار هست سختی نکشید؟! شما برای هر هدفی میزانی درد می‌کشید و هدف بزرگ یعنی درد بیشتر و خواسته‌های بیشتر یعنی تلاش بیشتر. گاهی چون تحمل درد رو نداریم با خودفریبی عوامل بیرونی رو بهونه می‌کنیم.
امیدوارم موفق باشید در هر مسیری که انتخاب می‌کنید و یادتون باشه که سردرگمی ذهنی به‌دلیل نشخوارفکریه و این نشخوارفکری به‌دلیل ترس از اشتباه یا ترس از موفقیته یا ... .

In Treatment (تحت درمان)

07 Nov, 11:06


شهر پول - آبان ۱۴۰۳

In Treatment (تحت درمان)

05 Nov, 20:54


با سلام خدمت دوستان
تصمیم گرفتم تا برای کارهای جذب نیرو برای کتاب‌ها و پژوهش‌ها و تقویت رزومه و علاوه بر آن برای جذب در کارهای متفاوت دیگر یک گروه راه‌اندازی کنیم. گروهی به‌نام آچار فرانسه که در آن هرگونه درخواست‌ها برای جذب نیرو برای فعالیت‌های متنوع و همچنین خبررسانی برای دوره‌ها و فعالیت‌های متنوع در آن گذاشته خواهد شد.
https://t.me/+_8nm2_EXxHIxNDA0

In Treatment (تحت درمان)

05 Nov, 20:21


💚🌱

In Treatment (تحت درمان)

05 Nov, 18:04


با ورود من به مراکز بهداشت و درمان و بیمارستان‌ها، راه برای پژوهش‌های بیشتر علاوه بر دانشجویان بر روی والدین فرزندان ۷ تا ۱۸ سال و دانش‌آموزان مقاطع متوسطه و بیماران باز شده است. لذا افراد داوطلب را برای فعالیت‌های پژوهشی دور هم جمع کرده و تحقیقات را گسترده‌تر می‌کنیم.

In Treatment (تحت درمان)

05 Nov, 15:45


🎧 جیپسی
🎙 خوزه فلیسیانو

هر اتفاقی هم که بیفتد، فراموش نکن که آدمی در این جهان هست که همیشه و هر لحظه می‌توانی پیش او برگردی ...
#آلبر_کامو

In Treatment (تحت درمان)

01 Nov, 20:07


کسی به این موضوع اشاره نکرده که مسئولیت خوشحال بودن‌مان یا در غم غرق شدن‌مان برعهده خودمان است، نه چیز دیگری.
(متن برگرفته از نظریه واقعیت‌‌درمانی)

In Treatment (تحت درمان)

30 Oct, 13:10


خبر خوب برای وزارت علومی‌ها

In Treatment (تحت درمان)

29 Oct, 20:15


سلام رفقا
امیدوارم این روزها خوب باشید

من هر زمان که برای کتاب یا پژوهش تبلیغ می‌ذارم، چندین نفر داوطلب می‌شن از سایر نقاط کشور‌. متاسفانه نمیتونم درخواست همه رو بپذیرم و به همه فرصت کاری بدم و امیدوارم این مسئله سبب ناراحتی‌تون نشه. شاید فضا در آینده بزرگتر باشه و بتونم بیشتر درخواست همکاری بفرستم. تلاش‌های من برای کمک به شماست تا پیشرفت و رشد کنید، و نیاز چندانی برای ارائه کتاب یا پژوهش به این حجم زیاد ندارم، و کلی هم سر بعضی همکاری‌ها و قول‌ها از طرف دوستان زیرسوال جدی رفتم اما همچنان ادامه دادم‌ تا افراد مستعد و توانا رو پیدا کنم و به دنیای بیرون معرفی‌شون کنم. به امید آینده‌ای بزرگ‌تر و بهتر 🙏🌱💚

In Treatment (تحت درمان)

29 Oct, 19:45


درمانگر حرفه‌ای، انعکاسی به‌موقع و مناسب از حرف‌های درمانجو ارائه می‌دهد که او را متوجه ترس‌ها، نیازها، انتظارات و سایر درونیات مدفون شده در زیر لایه‌های انگیزه‌های رفتاری او می‌سازد. درمانگر قرار نیست چیزی را از سمت خود تحمیل کند بل‌که درمانجو را به سمت درک مجدد هیجانات، نیازها و خواسته‌های پذیرفته نشده در فضایی امن و مورد اعتماد هدایت می‌کند.

In Treatment (تحت درمان)

28 Oct, 18:38


یک مسئله را متاسفانه یا خوشبختانه به‌خوبی تجربه کرده‌ام. گاهاً ما بین افراد حسود با چهره‌هایی دوستانه زندگی می‌کنیم و این موضوع را تا زمانی که پیروز نبردهای زندگی هستیم، بیشتر درک می‌کنیم.

In Treatment (تحت درمان)

27 Oct, 19:35


جلسه برگزار شد. ممنون از دکتر حمیدپور و نشر اسبار بابت برگزاری این جلسه و دکتر یعقوبی بابت حضور در نقد و بررسی کتاب. سعی می‌کنیم در چاپ‌های بعدی ایرادات وارد شده را برطرف و رفع کنیم‌ 🙏

In Treatment (تحت درمان)

27 Oct, 18:56


#گفتگو

+ ‌سلام اقای خزائی وقتتون بخیر
من تاره ارشد بالینی گرفتم و ۲سال هست کلینیک ترک کارمیکنم.
کارگاهای مختلف گذروندم به خصوص اکت ک رویکرد اصلیمه مطالعه مداوم هم دارم توی این حوزه.
میخوام وارد اتاق درمان بشم ولی اکثر کلینیک ها مراجع نمیدن و میگن باید خودت مراجع داشته باشی.
میخواستم ببینم چه پیشنهادی دارید بابت این موضوع؟ با تولید محتوا توی فضای مجازی میتونم مراجع بگیرم؟

- با سلام
راه‌های مختلفی برای گرفتن مراجع هست مثلا همین صفحات مجازی یا ارائه کتاب‌های جالب و درخور توجه اما مهم‌تر از این باید بگم لازمه که فوراً برای جذب مراجع به چنگ و دندان نزنید و عجله نکنید. یک مراجعی که با شما به خوبی جواب گرفته، به همراه خودش مراجع میاره. یعنی یک معرفی خوب از شما بیشتر سبب جذب درمانجو می‌شه. پس درمانجو خواهد آمد اما لازمه که اول درمانگر آماده پذیرش درمانجو باشه تا آماده در واقع برطرف کردن نیازهای مالی و پنهان روانی خودش.
شما همین مسیر رو آهسته آهسته برید جلو و روزی بدون این‌که فکرش رو بکنید، مراجعین بهتون سر خواهند زد.

In Treatment (تحت درمان)

26 Oct, 19:37


لازمه ازدواج موفق تغییر دیگری نیست، بل‌که سازگاری با تفاوت‌ها و درک بهتر انتظارات و نیازهای پنهان دیگری است.

In Treatment (تحت درمان)

26 Oct, 19:35


بالغ بودن یعنی پذیرفتن چیزهایی که دوست ندارید آنها را بپذیرید.

In Treatment (تحت درمان)

26 Oct, 19:27


#گفتگو

+ ‌اقای خزائی یه سوالی برام پیش اومده از اونجایی که گفتید رویکردتون اکت و طرحواره است
برای مراجعین که اکثرا توی طیف بردرلاین قرار میگیرن این دوتا رویکرد موثر هستن یا از تکنیک های دیگه استفاده می‌کنید؟


- با سلام
تحقیقات کارآزمایی بالینی گفتن که برای شخصیت مرزی رویکردهای اکت و سی‌بی‌تی و طرحواره تاثیرگذار هستند. اگر خدا فرصت بده و بتونم قرارداد کتاب رو ببندم که فکرش از یکسال گذشته تو ذهنم هست، می‌تونیم شاهد شیوه تاثیرگذاری رویکرد اکت بر شخصیت مرزی باشیم. بنده اختلال شخصیت رو به ندرت برای درمان می‌پذیرم (بنا به دلایل شخصی) و بیشتر مراجعین اختلالات خلقی و اضطرابی رو می‌بینم. ولی بله این دو رویکرد نیز تاثیرگذار هستند اگر درمانگر به‌خوبی کار کند.

In Treatment (تحت درمان)

26 Oct, 18:59


با سلام
احتمالاً امسال تحلیل نقاشی کودک شما را به‌صورت رایگان با دانشجویان ارشد روانشناسی برگزار کنیم.

In Treatment (تحت درمان)

26 Oct, 18:55


سوالات خودتون رو بنویسید، می‌خونم و شاید دیر پاسخ بدم اما بلاخره سعی خودم‌ رو می‌کنم پاسخ درخوری بدم.
https://t.me/BiChatBot?start=sc-af12d1c835

In Treatment (تحت درمان)

26 Oct, 18:35


#گفتگو

+ ‌سلام روزتون بخیر
آقای خزائی دوره مقاله نویسی تون رو دوباره تکرار میکنین چند ماه دیگه؟

- با سلام
این دوره تکرار نخواهد شد و لطفا جهت ثبتنام اقدام کنید. ممنونم 🙏

In Treatment (تحت درمان)

25 Oct, 21:04


با سلام
لطفا یک نفر کارشناس ارشد روانشناسی بالینی یا دانشجوی دکتری روانشناسی برای تدوین یک کتاب داوطلب شود. ممنونم 🙏 موضوع کتاب رهایی از اهمال‌کاری مبتنی بر رویکرد اکت.
@Arman_khazaei

In Treatment (تحت درمان)

25 Oct, 19:44


#گفتگو

+ ‌سلام
خیلی وقته این برام سواله که شما الان با کسی در ارتباطین یا کسی رو دوست دارین؟

- با سلام
من نیز در این صفحه مانند سایر روانشناسان در جایگاه یک درمانگر هستم‌. حتی عکس‌های شخصی بسیار کمی از من در صفحه منتشر شده است و کسی از زندگی شخصی من اطلاع چندانی ندارد. کار درست هم همین است که کسی متوجه زندگی شخصی و خصوصی یک درمانگر نباشد و درمانگر یک سلبریتی نیست. تنها در موارد ضروری و لازم درمانگر اطلاعاتی را به مراجع یا دیگران انتقال می‌دهد. تاکید می‌کنم در موارد ضروری و لازم.
کنجکاوی درمانجو در زندگی درمانگران لازم است بررسی شود و چرایی این کنجکاوی می‌تواند به مسیر روند درمان کمک کند و از آسیب‌ها جلوگیری کند.
حتی اگر درمانگر از درمانجویی خوشش بیاد لازم است تا با یک ناظر بالینی مسئله را بررسی کرده و مراجع را ارجاع دهد چون از حالت خنثی بودن خارج شده است.
نظر شما در این مورد چیست؟

In Treatment (تحت درمان)

25 Oct, 06:57


بُرد و باخت در بازی

در بازی کودک با بزرگسال اجازه دهید ۸۰ تا ۹۰ درصد مواقع کودک برنده شود و ۱۰ تا ۲۰ درصد شما برنده باشید. اگر همیشه برنده یا بازنده باشد برای کودک ضرر دارد. باید هم طعم شکست و هم طعم پیروزی را بکشد.
در بازی با بزرگسال دفعه اول و دوم کودک برنده شود تا به لذت و خودباوری برسد. دفعه سوم بزرگسال برنده شود که کودک طعم شکست را بچشد و تلاش کند‌. دفعه بعد کودک را تشویق کنید که تلاش کند و به پیروزی برسد و متوجه شود پیروزی نیاز به تلاش دارد. اگر همیشه برنده باشد، تحمل شکست را نخواهد داشت و بدون تلاش انتظار برپ دارد، پرتوقع می‌شود و تاب آوری او تقویت نمی‌شود. اگر همیشه بازنده باشد عزت نفس و اعتماد به نفس او کم می‌شود.
مثال؛ مادر می‌گفتند؛ «وقتی همسرم با پسرم بازی می‌کنه، اشک بچه رو در میاره. بابا همش می‌خواد برنده باشه. اجازه نمی‌ده پسرمون هم لذت ببره و برنده بشه‌. فکر می‌کنه مسابقه جدی داره و همه تلاشش رو می‌کنه تا پیروز بشه‌.»
بکوشید در بازی‌ها برد و باخت مطرح نباشد و بیشتر به کودک خوش بگذرد.
بگویید که هر کسی بیشتر لذت ببرد و بخندد و عرق بریزد، برنده است.
توجه؛ به جای اینکه بگویید سر ده تا گل بازی می‌کنیم بگویید بیست دقیقه بازی می‌کنیم. نیازی به شمارش گل‌ها و امتیازها نیست. هدف را لذت بردن بگذارید و بازی را به خاطره خوشی تبدیل کنید‌.
اگر می‌خواهید کاری را در ذهن کودک حک کنید، آن را به بازی تبدیل کنید.
مثلا برای رد شدن از خیابان یک بازی طراحی کنید و بگویید سر چهارراه که رسیدیم می‌گوییم «ایست» یا بگویید مثلا تو مامان من هستی، دست من را بگیر تا از خیابان عبور کنیم.

از کتاب #فوت‌وفن‌های_تربیت‌کودک‌امروزی
نوشته #هاجر_سجاد

In Treatment (تحت درمان)

25 Oct, 06:23


#گفتگو

+‌ سلام
لطفا منابع  آزمون دکتری رو معرفی می‌کنید؟

- با سلام
به سایت روان‌آموز برای منابع علوم و بهداشت می‌توانید مراجعه کنید.
بهداشت فکر می‌کنم هنوز منابع جدید را ارائه نداده است.
https://ravanamooz.ir/%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%a8%d8%b9-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d9%88%d9%86-%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c/

In Treatment (تحت درمان)

25 Oct, 06:19


به سوالات شما شاید با تاخیر پاسخ خواهم داد 🙏💚

In Treatment (تحت درمان)

25 Oct, 06:17


#گفتگو

+ ‌سلام وقت بخیر
ترم پنجم میخوام برای ارشد عمومی بخونم خیلی سردرگمم و نمیدونم باید چکار کنم و از کجا شروع کنم بین منابع موندم و واقعا گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
پایدار باشید.

- با سلام
با پوزش من سوال قبلی و این سوال را باهم اشتباه گرفتم. دوستی که سوال قبلی را پرسیدن لطفا منابع بالینی را هم در لیست مطالعه قرار دهند. پاسخ این دو دوست به هم نزدیک است. با این تفاوت که نفر دوم پایه روانشناسی دارد و منابع اصلی را در طول ترم مطالعه داشته است و همینطور وقت بیشتری نیز برای مطالعه دارند.
زمان کافی برای رسیدن به رتبه خوب بین ۶ تا ۸ ماه مطالعه است. البته این بستگی به هر فرد دارد و شاید بیشتر هم شود.

In Treatment (تحت درمان)

25 Oct, 06:13


#گفتگو

+ ‌سلام،وقتتون بخیر.
امیدوارن حالتون خوب باشه.

من لیسانس رشته غیرمرتبط با روانشناسی دارم و امسال می‌خوام ارشد روانشناسی کنکور بدم‌.
خیلی ناآشنا و دورم و نیاز دارم کمی برام شفاف بشه که بدونم تا کنکور وزارت علوم چطور به یه جمع بندی خوبی برسم‌.

- با سلام
وقتتون بخیر
چون تغییر رشته‌ای هستید بهتره که منابع اصلی رو هم مطالعه کنید. برای ارشد عمومی می‌تونید از کتاب‌های کمکی روان‌آموز استفاده کنید. در زمانی که براتون باقی مونده بهتره که از منابع مهم‌تر شروع کنید. برای شما چون عمومی قصد دارید شرکت کنید ضریب تست‌های روانشناسی عمومی مهم‌تر هستند پس منابعی مثل هیلگارد رو به‌خوبی مطالعه کنید. از روزی ۳ الی ۴ ساعت شروع کنید و به تدریج تایم رو افزایش بدین. شما نیازی به مطالعه منابع بالینی مثل کتاب بالینی فیرس ندارید و وقت خودتون رو صرف سایر منابع کنید. سعی کنید موارد مهم را هایلایت کنید و نزدیک به کنکور تست‌ بزنید. از سوالات کنکورهای ده سال گذشته استفاده کنید و پاسخ آنها را کشف کنید. به این شکل با ذهنیت طراح سوالات آشناتر می‌شوید. منابع کنکور هم در سایت‌های مختلف درج شده است همچون سایت روان‌آموز.
موفق باشید و کمال‌گرایی را کنار بگذارید.

In Treatment (تحت درمان)

25 Oct, 05:44


#گفتگو

+ ‌سلام وقت بخیر
رویکرد درمانیتون چی هست؟

- با سلام
رویکرد اصلی بنده اکت هست. اکت مخفف واژگان درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد است. در کنار این رویکرد برای بعضی مراجعین از طرحواره‌درمانی نیز استفاده می‌کنم.

In Treatment (تحت درمان)

24 Oct, 22:05


#گفتگو

+ ‌سلام شبتون خوش دکتر
از خانومی خوشم امده است به چه صورت پیشنهاد دیدار اول با او را بدهم؟

- با سلام
خب نوبت دوستان عزیز هست که در قسمت کامنت‌‌ها راهنمایی‌های لازم را ارائه دهند ؛)

In Treatment (تحت درمان)

24 Oct, 21:55


#گفتگو

+ ‌کابوس دیدن من خیلی اذیت می‌کنه.
از ۵ سالگی از خوابیدن وحشت دارم و موضوع همه ی خواب هام اینکه از یک سایه فرار میکنم.
همین دیشب داشتم توی خواب میگفتم هرکاری بخواید میکنم ولی نذارید اون سایه رو ببینم.
با ۱۹ سال سن هنوز هم پیش مامان بابام می‌خوابم.

- با سلام
همان‌طور که قبلا گفتم موضوع تحلیل خواب به روانکاوان برمی‌گردد و تحلیل شما کمک‌‌کننده خواهد بود.
رفتاردرمانگران برای مشکل شما می‌توانند مواجهه گام به گام تجسمی همراه با آرام‌سازی روانی را پیشنهاد دهند. در اینجا درمانگر ابتدا فرد را با تکنیک آرام‌سازی روانی آشنا کرده و او را با یکی از ترس‌های درجه پایین مواجهه می‌کند. سپس او را در اتاق خواب تصور کرده که در حال خوابیدن است و همزمان آرام‌سازی روانی در حال اجراست. کم‌کم برای ترس اصلی نیز اجرا می‌شود. در اینجا مهم این است که فرد متوجه شرطی شدن موقعیت شود.
شناخت‌درمانگران در اینجا به تعبیر شناختی فرد از موقعیت می‌پردازند و آن را به چالش می‌کشند.

In Treatment (تحت درمان)

24 Oct, 21:47


#گفتگو

+ ‌شما چه توصیه‌ای به دانشجوی ترم یک روانشناسی دارید؟

- با سلام
چند نکته کوتاه را ذکر می‌کنم؛
۱. انتظارات معقولی از خودتان داشته باشید و مراقب افکار کمال‌گرایانه باشید.
۲. سعی کنید تئوری و نظریات پایه‌ای را به‌خوبی مطالعه کنید.
۳. روش‌تحقیق و آمار را خوب کار کنید. و با متود پژوهشی آشنا شوید‌.
۴. زبان را تقویت کنید.
۵. دوره کارشناسی دوره‌ای است که وقت بیشتری نسبت به باقی دوره‌ها مثل ارشد و دکتری دارید پس بهتر است که از این تایم استفاده کنید و منابع خوبی را برای مطالعه و تماشا انتخاب کنید.
۶. آزمون‌های روانشناختی را یاد بگیرید. تست‌هایی مثل میلون یا ام‌ام‌پی‌آی به کارتان در آینده خواهند آمد.
۷. تا می‌توانید از اساتید با سوالات خودتان استفاده ببرید.

In Treatment (تحت درمان)

24 Oct, 21:39


#گفتگو

+ ‌سلام

دختری ۳۰ ساله هستم و چند ماه پیش یه جدایی عاطفی داشتم که خودم با طرف کات کردم . بعدِ این جدایی آدم دیگه‌ای شدم ،هیچ احساسی ندارم
هیچ نیاز احساسی و جنسی رو در خودم احساس نمیکنم . انگار که قلبی توی سینه‌ام ندارم .
نمیدونم اینجوری راحتم یا نه ولی میترسم تا ابد اینجوری بمونم و هیچ کششی به جنس مخالفم نداشته باشم
خوبه ادم یکیو تو زندگیش داشته باشه اما من هیچ حسی ندارم.

- با سلام
بهتره که مصاحبه بالینی از فرد در اینجا گرفته بشه اما خب پاسخ می‌دم.
جدایی حتی اگه از طرف ما باشه دلیل بر این نیست که درد نمی‌کشیم و احساسات و هیجانات مختلف دردناکی رو تجربه نمی‌کنیم. هیجانات و احساساتی همچون غم، دلتنگی، تنهایی و ... . در اینجا به‌جای فضا دادن به آن احساسات و هیجانات سعی می‌کنیم دست به حذف، انکار و سرکوب اونها بزنیم. در این زمان به‌جای پردازش هیجانات عادی در یک موقعیت قابل انتظار در زندگی به پرتگاه بی‌تفاوتی و بی‌حسی کشیده می‌شویم.
بله بی‌حسی. حس‌های پردازش نشده به تجربه بی‌حسی و بی‌تفاوتی ختم می‌شوند. نگران نباشید تا ابد به این شکل نخواهید ماند اگر به اتاق درمان رجوع کنید و احساسات بیان نشده را ابراز کنید.
برای شروع بهتر است قلمی بردارید و در مورد هیجانات خودتان در رابطه نسبت به فرد مقابل و نسبت به پایان رابطه بنویسید. هیجانات را بدون قضاوت در نظر بگیرید و آنها را انکار نکنید. اگر در رابطه مورد سوءاستفاده یا دستکاری روانی-عاطفی (گس‌لایت) قرار گرفته‌اید، حتما در این مورد بنویسید که چه تاثیراتی این رابطه بر شما داشته است. گاهی حس‌های بد از رابطه به‌دلیل سوءاستفاده‌ها و دستکاری‌های روانی-عاطفی است که تجربه کرده‌ایم.

In Treatment (تحت درمان)

24 Oct, 21:19


#گفتگو

+ سلام وقت بخیر

کتابی رو می‌شناسید که تاریخچه روان شناسی باشه و به ترتیب بگه سیر تاریخی روان شناسی به چه صورته من کتاب های مختلفو که میخونم واقعا گیج شدم همش قاطی میکنم که کی اول بود کی بعدش.

- با سلام
تاریخ روانشناسی هرگنهان کتاب خوبیه، فکر می‌کنم دکتر گنجی هم افزون بر دکتر سیدمحمدی ترجمه کرده کتاب رو. کتاب تاریخ روانشناسی نوین به ترجمه دکتر سیف هم کتاب خوبیه برای مطالعه. این دو کتاب برای مطالعه تاریخچه روانشناسی مناسب هستند.

In Treatment (تحت درمان)

24 Oct, 21:14


سوالات خودتون رو بنویسید، می‌خونم و شاید دیر پاسخ بدم اما بلاخره سعی خودم‌ رو می‌کنم پاسخ درخوری بدم.
https://t.me/BiChatBot?start=sc-af12d1c835

In Treatment (تحت درمان)

24 Oct, 17:44


آموزش گروهی با موضوع از شناخت تا درمان اعتیاد به الکل و ماریجوانا - دانشگاه فرهنگیان شهرستان نوشهر

In Treatment (تحت درمان)

23 Oct, 19:08


#گفتگو

+ استادی که رفتارت توکلاس وتحلیل میکنه جلوی بقیه چطور؟

- با سلام
این مورد هم رفتاری اشتباه از سوی روانشناسان محسوب می‌شه. تا وقتی فردی اجازه نداده، نباید تشخیص یا تحلیل روی فرد اجرا شود. این رفتار می‌تواند نشان از ناامنی دنیای روان‌شناس یا اضطراب او باشد چون تمایل دارد هر چیزی را در کنترل خود بداند.

In Treatment (تحت درمان)

23 Oct, 15:06


معمولاً این مورد رو زیاد می‌بینم که درمانگران به دانشجویان خودشان تراپی می‌دهند. این مسئله مانند همان نکته که درمانگر نمی‌تواند درمان اعضای خانواده یا اقوام خود را بپذیرد، حائز اهمیت است. شما در جایگاه یک درمانگر بهتر است باقی بمانید و ارتباط دیگری با درمانجو نداشته باشید.

In Treatment (تحت درمان)

22 Oct, 21:00


با سلام
به دلیل افزایش تعداد درخواست‌ها برای حضور در جلسه، لطفا برای اطمینان از حضور، نیم ساعت قبل از جلسه وارد صفحه شوید. کسانی که دیرتر وارد شوند ممکن است نتوانند دسترسی داشته باشند. سعی می‌کنم ویدیو را ضبط کنم‌ و در صفحه تلگرام قرار دهم.

In Treatment (تحت درمان)

22 Oct, 05:42


با سلام
دوستانی که پیامک فرستاده‌اند، ۲۴ ساعت بعد بهشون جواب داده می‌شه.

In Treatment (تحت درمان)

21 Oct, 11:13


با سلام
لطفا این پست رو با دوستان روانشناس خودتون به اشتراک بگذارید. ممنونم از لطف شما 🙏😊

In Treatment (تحت درمان)

21 Oct, 05:38


ظرفیت محدود (۵۰۰ نفر) و جلسه رایگان است.

4,563

subscribers

1,301

photos

455

videos