گوهرمراد/غلامحسین ساعدی @goharmorads Channel on Telegram

گوهرمراد/غلامحسین ساعدی

@goharmorads


اعضای کانال از دوستداران آثار زنده یاد #گوهرمراد هستند، آرزوی ما تاسیس بنیاد ادبی #ساعدی است.

گوهرمراد/غلامحسین ساعدی (Persian)

کانال تلگرامی "گوهرمراد/غلامحسین ساعدی" با نام کاربری "goharmorads"، مکانی است که اعضایش از دوستداران آثار زنده‌یاد گوهرمراد هستند. گوهرمراد، نویسنده، شاعر و فعال فرهنگی برجسته ایرانی بود که آثار خود را با استقبال عمومی برخورد می‌کرد. این کانال تلگرامی برای طرفداران و علاقه‌مندان به آثار این مرد بزرگ ایرانی تاسیس شده است. علاوه بر این، هدف اصلی این کانال ایجاد بنیاد ادبی به نام ساعدی است. بنیادی که هدف اصلی آن حفظ و ترویج آثار و ایدئولوژی‌های زنده‌یاد غلامحسین ساعدی است. اگر علاقه‌مند به ادبیات و فرهنگ ایرانی هستید و می‌خواهید با آثار گوهرمراد آشنا شوید، حتما به این کانال تلگرامی ملحق شوید و از محتوای ارزشمند و تاریخی آن بهره‌مند شوید.

گوهرمراد/غلامحسین ساعدی

23 Nov, 20:56


T.me/goharmorads

گوهرمراد/غلامحسین ساعدی

22 Nov, 19:06


🎓 یک توضیح دردناک

استاد ارجمندی که روزهای پایانی زندگی دکتر #ساعدی، کنارشان بوده است. برایمان نوشت:

" متاسفانه این گفته ی #مهرجویی در مورد خداحافظی او با #ساعدی صحت ندارد. ساعدی شبانه روزی مشغول کار روی سناریویی بود که قرار بود مهرجویی آن را کارگردانی کند.
مهرجویی هرگز با مهرجویی خداحافظی نکرده بود، فقط هنگام بازگشت به ایران از فرودگاه اورلی به او زنگ زده بود و خبر از بازگشتش به ایران را به او گفته بود؛ آن وقت بود که ساعدی از خبر رفتن مهرجویی مطلع شد. چند دقیقه قبل از رفتن او. بله در واقع همان وقت بود که ساعدی در هم شکست و اشک ریخت و زمانه ی نامرادی و نامرد فحش داد. ساعدی که #گوهر_مراد بود و پس از آن زیاد دوام نیاورد و آزاد شد..."

● با تشکر از ایشان

T.me/@goharmorads

گوهرمراد/غلامحسین ساعدی

22 Nov, 07:30


🎓 عکس

عکس‌هایی از مراسم‌خاکسپاری
زنده یاد #غلامحسین_ساعدی
آذر ۱۳۶۴
پرلاشز، پاریس

@goharmorads

گوهرمراد/غلامحسین ساعدی

12 Nov, 15:43


🎓 یادداشت

چرا ساعدی همچنان معاصر ماست؟

#ساعدی از آن دسته نویسندگانی است که از درون دهه‌ی چهل، با اکنونیت ما سخن می‌گوید؛ گر چه امروزه هزاران مفهوم در عرصه‌ی نقد ادبی چون وانموده، هایپررئالیسم و… وارد شده است که اغلب در فرم رخ می‌دهند و محتوا را پیشاپیش نادیده می‌گیرند. جدای تلاش‌های بسیار او در ساختن تصاویر و فرم‌ها و شخصیت پردازی‌های آوانگارد در آثاری چون لال بازی، به زعم من، مسئله‌ی ساعدی خارج از چنین دسته‌بندی‌هایی در موقعیت‌یابی او در فهم زمانه است. او صرفاً بازنمایانگر نیست و اغلب شخصیت‌هایی مجاورتی‌ انتخاب می‌کند که با فاصله گرفتنشان از واقعیت مسلط، آن را وانمایی می‌کنند؛ فیگورهایی چون خاکسترنشینان، عزاداران، اهالی واگن‌های سیاه، حاشیه‌نشینان و مطرودان اجتماعی که مدام با قرار گرفتن در موقعیت‌های شهری و قلمروهای اکثریتی آنها را بحرانی می‌کنند. رئالیسم موجود در کار ساعدی، چنان برخاسته از وضعیت هستی اجتماعی شخصیت‌هاست که بعضاً او را با رئالیسم جادویی مقایسه می‌کنند. آشفته‌حالان بیدار بخت ساعدی، فیگورهایی حاصل از یک هستی بیرون گذاشته شده‌اند، آن‌هایی که به شمارش درنیامده و هیچ‌گاه سخن نگفته‌اند. آنها اکنون معاصر ما هستند و هنوز در حاشیه‌ی شهرها نفس می‌کشند. آن‌ها از خط سیر پیشرفت زمان، جا مانده‌اند و همان جایی هستند که روزگارانی پیش‌تر بوده‌اند؛ فیگورهای تکرارشونده‌ای که با تمام تحولات تاریخی، همچنان در مجاورت‌ها زیسته‌اند.

منبع:
مجله آنگاه/ مهدی سلیمی


👁 @goharmorads

گوهرمراد/غلامحسین ساعدی

29 Oct, 20:07


🎓 t.me/goharmorads