مصطفی فقیهی @faghihimostafa Channel on Telegram

مصطفی فقیهی

@faghihimostafa


🔹روزنامه نگار و صاحب امتیاز سایت «انتخاب»
www.Entekhab.ir

🔹توییتر: https://twitter.com/faghihimostafa1


🔹اینستا: https://instagram.com/mosfaghihi

مصطفی فقیهی (Persian)

مصطفی فقیهی که یک روزنامه نگار و صاحب امتیاز سایت «انتخاب» است، با نام کاربری faghihimostafa در تلگرام فعالیت می کند. او یک فعال رسانه ای است که اخبار و تحلیل های تازه را در اختیار دنبال کنندگان خود قرار می دهد. اگر علاقه مند به دنبال کردن آخرین اخبار و رویدادهای روز ایران و جهان هستید، این کانال برای شما مناسب است. بهترین راه برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل های مصطفی فقیهی، دنبال کردن او در تلگرام، توییتر و اینستاگرام است. برای دنبال کردن او در توییتر به https://twitter.com/faghihimostafa1 مراجعه کنید و برای دنبال کردن او در اینستاگرام به https://instagram.com/mosfaghihi مراجعه کنید.

مصطفی فقیهی

04 Feb, 22:34


♦️چرا بهتر است ایران⁩ به ⁧ترامپ⁩، «امتیاز ظاهری» دهد؟ چرا «ترامپ» نیاز روانی به چنین امتیازی دارد؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹همان‌طور که ترامپ در مورد مکزیک، فشار را با صدور «فرمان» آغاز کرد، اما مکزیک، اندکی بعد، کمی عقب نشست و ترامپ هم متعاقباً برای یک ماه فرمان را معلق کرد، در مورد ایران هم می‌توان این احتمال را داد که

🔹ترامپ اقدامات خود را با یادداشتِ «فشار حداکثری» (و نه فرمانی که الزام اجرایی دارد)، آغاز کرده و منتظر پاسخ ایران می‌ماند تا دست بالا را از آن خود کند.

🔹ایران اما باید خیلی هوشیارانه، خود و مردم را از این مخمصه عبور دهد و بهانه‌ی بیش‌تری به دستِ ترامپ ندهد؛ ولو آن‌که به بهای کسب یک «امتیاز ظاهری» برای او باشد.

🔹واقعیت آن است که «ترامپ» به چنین امتیازی از نظر «روانی» نیاز دارد و در مقابل، اولویتِ ایران نیز، عبور از شرایط پیچیده‌ی داخلی - خارجی است.

@mostafafaghihi
کانال واتسپ

مصطفی فقیهی

04 Feb, 13:57


♦️با این اوضاع، چقدر امکان رفع‌تحریم‌ها در دسترس است؟!

▪️مصطفی فقیهی

🔹اوضاع این‌روزهای کشور، تلاش ناهماهنگ برای ⁧#رفع_تحریم‌ها ⁩و تعارض سنگین میان همه‌ی اعضا و جوارحِ ساختار سیاسی، به سانِ یک کشتیِ متروک و رها شده در آب‌های مُتشنج و مُتمَوجِ اقیانوس است که کنترل‌ش در اتاقِ دوراُفتاده و عملاً غیرقابل دسترس است.

🔹مگر آن‌که امواج پرتلاطم، چنان تکانه‌های سهمگینی بر کشتی و مردان مستقرش وارد کند که یکی از حاضران را - حسب اتفاق - به اتاق فرمان پرتاب کند! و تازه اگر آن «مردِ اتفاقیِ پرتاب شده»، قائل به رفع تحریم‌ها، منازعات و بحران‌ها باشد.

🔹چندان‌که می‌بینیم، یک مسئله‌ی کاملاً داخلی به نام⁧ #رفع_فیلترینگ⁩ با وجود حمایت اکثریت مسئولین، در بن‌بست گرفتار آمده؛ و با این اوصاف، چگونه می‌توان انتظار داشت که تا قبل‌ از مُرداد‌ماه (آغاز عملیات⁧ #مکانیزم_ماشه⁩) از اَبَربُحرانِ داخلی-خارجی به نام ⁧#توافق_با_آمریکا ⁩به سلامت عبور کرد؟

@mostafafaghihi
کانال واتسپ

مصطفی فقیهی

03 Feb, 19:19


♦️کی تمام می‌شوند این نسل سریشِ مدیریتی که زنده‌‌اند به پست و جایگاه؟!

▪️مصطفی فقیهی

🔹این چه نسلِ سِریشی از مدیران است که حیات‌شان گره خورده به داشتن پُست و حفظِ آن؟

🔹که اگر جایگاهی و دفتر و دستک و محافظ و راننده‌ای نداشته باشند -ولو در بهترین نقطه‌ی شهر، همسایه‌ی از ما بهترانِ اعیان باشند- ریق رحمت را آن‌چنان مظلومانه و ترحم‌برانگیز سَر می‌کشند که کارتن‌خوابی مستمند و مستحق در حاشیه‌ی شهر؟!

🔹اصلاً رییس اسبق دیوان محاسبات و وزیر کشور تحمیلی به روحانی را چه به مسئولیت حساس و اثرگذارِ سفارت چین؟!

@mostafafaghihi
کانال واتسپ

مصطفی فقیهی

26 Jan, 20:52


♦️حسین شریعتمداری و قصه‌ی قاتلِ زِبِل!

▪️مصطفی فقیهی

🔹یکی بود که در عهدِ قاجار، همسایه‌اش را کُشت.
🔹صدای نزاع منجر به قتل اما، آن‌قدر سخت و سهمگین بود که آژان‌ها، فی‌الفور خود را به محل وقوع جرم رساندند.

🔹قبل از آن‌که پاسبان‌های نظمیه به‌جای دق‌الباب، در و دروازه‌ی خانه‌ را بشکنند، قاتلِ رند و زیرک و پــُراعتمادبه‌نفس، دست پیش گرفت تا نکند پس اُفتَد! پس به «۱۱۰» تلگراف زد و با غروری غامض، سینه‌ای ستبر و گردنی فراز، اعلام کرد:

🔹‏«این‌جا مرافعه‌ای خونین رخ داده
که قاتل‌ش همان مقتول است
و من، شاهدِ جلیل‌القدر این داستان!
‏و بشرط‌ها و شروط‌ها
باز می‌کنم جزئیات این روی‌داد را؛
که باید عهد ببندید، مرا برای این سلوکِ شجاعانه و جوان‌مردانه
بهره‌مند سازید از ملاطفتِ تام‌وتمامِ قانونی
و تجلیل دستگاه‌های انتظامی-قضایی»

@mostafafaghihi
کانال واتسپ

مصطفی فقیهی

23 Jan, 09:11


♦️دموکراسی؛ فقط برای اقلیتِ مرید و جایزه‌بگیر!

▪️مصطفی فقیهی

🔹چه کسی گفته دموکراسی در ایران نیست؟ اتفاقاً هست، منتها فقط برای اقلیتِ شبه‌ارزشی و چسبیده به قدرت!

🔹که حقوق‌بگیر یک ارگان حاکمیتی از خزانه دولت، حسب‌الامر یا برای خوش‌رقصی و جایزه‌بگیری به خود اجازه می‌دهد در صحبت‌های رییس‌جمهور اخلال ایجاد کرده و منتظر انعام و صله از برادران‌جلیلی⁩ باشد!

🔹جالب‌تر این‌که خبرنگار اخلال‌کننده در سخنرانی پزشکیان⁩، نیروی همان تلویزیونی‌ست که نوکر دست‌به‌سینه‌ی دولت قبل بود و مُرید و جیره‌خوارِ رقیب انتخاباتیِ رییس‌جمهور فعلی!

🔹اگر این دموکراسی نیست، پس چیست؟

🔹در دولت رییسی⁩ اما اگر کسی جرأت اخلال در سخنرانی رییس‌جمهور را داشت، فی‌الفور رسانه‌های امنیتی‌شان دست به کار شده و به عقبه‌بافی علیه «طرف» مشغول می‌شدند!

🔹تلویزیون جلیلی نیز اعلام می‌کرد که «فلانی» وابسته به بیگانه است و ضدانقلاب! و سپس، دستور توقیف رسانه‌های معترض از سوی حلقه‌ی امنیتی اطراف‌ رییس، به معاونت مطبوعاتی ابلاغ می‌شد!

@mostafafaghihi
کانال واتسپ

مصطفی فقیهی

20 Jan, 17:03


♦️چرا در نظرسنجی تلویزیون جلیلی در مورد FATF؛ ۶۸ درصد مخالفند؟!

▪️مصطفی فقیهی

🔹نه! تعجب نکنید!
🔹صداوسیمای‌جلیلی⁩ با ده‌ها هزار میلیارد بودجه‌ی سالیانه از بیت‌المالِ ملّتِ مظلومِ ایران، سال‌هاست که به نسخه‌ی ملّیِ «ایتا» و شعبه‌ی تلویزیونیِ وب‌گاهِ «داماد مرحوم رییسی» بدل شده؛ پس بینندگان‌ش هم دقیقاً همان مخاطبانِ آن پیام‌رسانِ بومی هستند.

🔹براساس نظر مخاطبان این تلویزیونِ وابسته به یک گروه اقلیت، ۹۰ درصد در انتخابات اخیر شرکت کرد

🔹و ۹۸ درصد به جلیلی رأی دادند.

🔹۹۱ درصد با مذاکرات و رفع‌تحریم‌ها مخالفند.

🔹۱۰۰ درصد نیز روسیه و چین را دارای به‌ترین نظام حکم‌رانی در جهان می‌دانند.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

19 Jan, 20:46


♦️تشکیل دادگاه علنی کرسنت با حضور جلیلی و زنگنه؛ تنها راه روشن شدن زوایای پنهان این پرونده‌ی پیچیده

▪️مصطفی فقیهی

🔹‏منافعِ بسیار کلانِ ملت مظلوم ایران به دلیل زوایای پنهانِ یک قرارداد اقتصادی به نام ⁧ #کرسنت⁩، در معرض نابودی بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است.

🔹در این مورد، افکارعمومی نیز به دو دسته تقسیم می‌شوند:

‏ ۱. کسایی که سخنانِ زنگنه⁩ (وزیر سابق نفت) را صائب می‌دانند.

‏۲. گروهی که دل به مدعای جلیلی⁩ بسته‌اند.

🔹‏این نزاع اما قریب به ۲ دهه است که به درازا کشیده و هیچ‌کس، نمی‌داند کدام‌یک «راست» می‌گوید و کدام، «دروغ». سندی متقن نیز در دست نیست که قصه را روشن و حقیقتِ مطلقِ ماجرا را آشکار کند؛ چندان‌که مخاطب این کشمکشِ ناتمام، گاه به یک‌سو حق می‌دهد و گاه، طرف مقابل را محق می‌داند.

🔹‏راه‌کارِ تعیین تکلیف این جدال و ستیزه، نه مناظره است و نه رسانه! که در هر دو، راه برای پیچاندنِ افکارعمومی، زیرآبی رفتن و پنهان‌سازی زوایای مختلف آن، بسیار مهیاست.

🔹در واقع، تنها راهِ باقی‌مانده، تشکیلِ یک دادگاهِ صالح و علنی‌ست تا همه‌ی طرف‌های این نزاعِ پیچیده، چند لایه و تو در تو، در پیش‌گاه ملت حاضر شده و توضیحات خود را مستنداً در معرض قضاوت قرار دهند.

🔹‏تنها به همین شرط، می‌توان منتظر روشن شدن زوایای کرسنت و برخوردِ در خور با عاملان این خسارت بزرگ بود.

@mostafafaghihi
کانال واتسپ

مصطفی فقیهی

18 Jan, 14:46


♦️خاطره‌ای از ابراهیم نبوی

▪️مصطفی فقیهی

🔹شاید نخستین گفت‌وگوی عمر رسانه‌ای خود را، وقتی ۱۷ ساله بودم، با ⁧ #ابراهیم_نبوی⁩ انجام دادم. تازه از ایران رفته بود و دسترسی تلفنی نیز نداشتم. به ناچار ایمیل‌ش را یافتم و درخواست گفت‌وگو به او و چند تن از روزنامه‌نگارانِ مشهور و تازه مهاجرت‌کرده، دادم؛ از ⁧ #مسعود_بهنود⁩ تا ⁧ #نوشابه_امیری⁩.

🔹یادم می‌آید وقتی ساعاتی بعد از ارسال درخواست گفت‌وگو، ایمیل‌م را باز کردم و پیام «ابراهیم نبوی» را دیدم، قلب‌م به تپش افتاد! خیسِ عرق شده بودم از این‌که نوجوانی چون من را «داخلِ آدم» حساب کرده و درخواست‌م را پذیرفته است.

🔹جواب‌های‌ش را می‌خواندم و ذوق می‌کردم از طنازی‌های‌ش که از بعضاً، تلخ‌ بود و حاکی از اَندرونی آشفته! مثلا در بخشی از گفت‌وگو، وقتی در پاسخ، زیاده‌روی کرده بود، گفت «چقدر زر می‌زنم، هرچقدر از سیاسی حرف زدن متنفرم، به آن مجبور می‌شوم.»

🔹درباره‌ی شرایط «بازگشت‌ش به ایران»، چنین پاسخ داد که «اگر بدانم کسی با من کاری ندارد و می توانم گوشه ای بنشینم و کتابهای‌م را بنویسم، حتماً و به سرعت برمی‌گردم. لابد می‌گویید مگر اینجا سوئیس است که این کارها را بکنی و کسی به تو چیزی نگوید؟ خب! من فعلا در جایی شبیه سوئیس هستم»

🔹او ادامه داده بود: من هرگز قصد نداشتم از ایران مهاجرت کنم، چه قبل از ⁧ #دوم_خرداد⁩ و چه پس از آن، اگر هم بیرون آمدم از آن نبود که تاب مستوری نداشتم، البته خدا را شکر نه ⁧ #شادمهر_عقیلی⁩ هستم و نه ⁧ #محمدرضا_گلزار⁩، استاندارد بدن‌م هم به درد تبلیغات نمی‌خورد، راستی دوستان چطورند؟ بگذریم... من تحت فشارهایی بودم که پس از دومین زندان زندگی حرفه‌ای‌ام دشوار شده بود. همین!

🔹او در این گفت‌وگو که سال ۸۲ انجام شد، پیرامون ⁧ #اپوزیسیون⁩ گفته بود که «در بیرون از ایران اپوزیسیونی وجود ندارد. در ماههای اولی که آمدم خیلی دنبالش گشتم ولی نبود. گشتم نبود، نگرد که نیست. هر اتفاقی اگر بنا باشد بیفتد در داخل ایران می افتد. من نیز در آن صورت می آیم و می نشینم در گوشه ای و ماستم را می خورم و به میز بغلی هم کاری ندارم. منتظرم که فقط بنشینم و کتابهای ناتمامم را تمام کنم. موافقید؟»

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

17 Jan, 10:25


♦️اگر جلیلی⁩ «رییس‌جمهور» می‌شد، فقط در همین ۶ ماه، چه اتفاقاتی برای ایران افتاده بود؟

▪️مصطفی فقیهی

‏- ادامه‌ی قطعی سیاستِ ⁧ #فیلترینگ⁩، اقدام به فیلتر گوگل و حیاتی‌ترین سایت‌های خارجی و آغاز پروژه‌ی ⁧ #اینترنت_ملی⁩ به تاثیر از ⁧ #چین⁩

‏- ابلاغ فوری ⁧ #قانون_حجاب⁩ و اجرای بی‌درنگِ آن با بسیجِ تمام توان و امکاناتِ نرم‌افزاری و سخت‌افزاریِ دولت و ناجا و …

‏- تحقق ⁧ #وعده‌_صادق_۳⁩ و ۴ و ۵ و … با ایجاد فشار هماهنگ شده به مسئولان نظامی (این‌که بعدش چه می‌شد را خود حدس بزنید)

‏- مواجه‌ی تمام‌عیار با حامیان ⁧ #رفع‌تحریم⁩ و FATF# و حذف این افراد و جریان‌ها از ساحت سیاسی کشور

‏- تشدید ورود ⁧ #مهاجرین_افغان⁩ به ایران

‏- تسریع اعطای شناسنامه و تابعیت ایرانی به آنان

‏- افزایش تعداد این مهاجرین به احتمالاً ۲۵ میلیون نفر در کل کشور

‏- تلاش برای «کاهش مشارکت مردم ایران» در انتخابات شوراها، تصاحب شورای شهر تهران و معرفی ⁧ #امیرحسین_ثابتی⁩ (مجری و مشاور جلیلی) به عنوان شهردار تهران

‏- تسهیل پروژه‌ی امت‌سازی و آماده‌سازیِ مشارکت افغان‌ها در انتخابات آتی با تشکیل حزب سیاسی (با مجوز وزارت کشور دولت جلیلی) و نهایتاً پایان رسمی عصر مشارکتِ حداقلیِ سیاسی-انتخاباتی مردم ایران

‏- به اوج رسیدن تعاملات دیپلماتیک با ⁧ #طالبان⁩ یا همان ⁧ #جنبش_اصیل_منطقه⁩ و امضای ده‌ها تفاهم‌نامه‌ی فرهنگی با افغانستان

‏- ظهور قیمت‌های به مراتب عجیب‌وغریب‌تر از امروز برای ⁧ #دلار⁩ (کارشناسان می‌گویند ۲۰۰ هزار تومان) و ورشکستگی مُضاعفِ «ده‌ها میلیون ایرانی» با هم‌زمانی حضور جلیلی و ⁧ #ترامپ⁩ در سمت ریاست‌جمهوری ایران و آمریکا

‏- تداوم ممنوعیت ⁧ #ریجیستری⁩ گوشی‌های اپل و غیرقانونی شدن ریجستری گوشی‌های سامسونگ و … در مدل‌های آتی

‏- تمدیدِ ممنوعیت پروازهای ایرانی به اروپا، تشدید این محدودیت‌ها و آغاز پروژه‌ی ⁧ #پرواز_ممنوع⁩

‏- رگباری شدن توقیف رسانه‌های منتقد و برخورد با خبرنگاران

‏- سخت‌گیری بی‌حد و مرز برای ساخت سریال‌های «نمایش خانگی» و تطبیق آن با استانداردها و چارچوب‌های تنگِ صداوسیما

‏- تهاجم به ترویج و شنیدنِ هر نوع موسیقی و محدودیت سنگین برای کنسرت‌ها؛ تشدیدِ قدرت‌های فراقانونی برای لغو کنسرت‌ها؛ برخورد با کافه‌ها در سطح شهرها

‏- تجلیل مداوم امامان جمعه (⁧ #علم‌الهدی⁩، ⁧ #صدیقی⁩ و …) از ⁧ #دولت_جلیلی⁩ و توسعه‌ی فعالیت اقتصادی آن‌ها

‏- در اختیار گرفتن مطلق مجلس و تکیه‌ی ⁧ #رسایی⁩ یا ⁧ #نبویان⁩ بر صندلی ریاست مجلس (تصاحب ۲ کُرسی از ۳ سران قوا)

‏- تقویتِ افراطی افکار آیت‌الله ⁧ #مصباح_یزدی⁩ و برخی روحانیونی جون ⁧ #میرباقری⁩ و حمله‌ی نهایی برای تصاحب عالی‌ترین سطوح

‏- عدم توجه به نقش ⁧ #روسیه⁩ در تحولاتِ ضدایرانیِ اخیر در منطقه و تبدیل ⁧ #پوتین⁩ به خط‌قرمز سیاسی و چشم‌وچراغِ همه‌ی ارکان دولتی

‏- انتخاب ⁧ #حجت_عبدالملکی⁩ به عنوان معاون اول و امثال او در کابینه و مشاهده‌ی جبری جمال دل‌آرای آن‌ها و شنیدنِ ایده‌های ناب‌شان

🔹پی‌نوشت: لولوسازی می‌کنیم؟ نه!
‏سند عناوینِ ذکر شده در بالا، ادعاهای مطروحه در مناظرات انتخابات ۱۴۰۰ و تحقق وعده‌های‌شان در ۳ سال سیاه و بحرانی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ است.

@mostafafaghihi
کانال واتسپ

مصطفی فقیهی

16 Jan, 21:20


♦️انتحاریونِ جلیلی!

▪️مصطفی فقیهی

🔹طفلک هنوز خبر ندارد که چه بر سرشان آمده و خواهد آمد!

🔹و البته از همین روی است که رییس اینان جلیلی ⁩ نیز برخلاف شکست ۹۲، این‌چنین به انتحار دست زده و آدم‌های‌ش را به خط کرده است!

کانال واتسپ

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

16 Jan, 17:31


♦️استندآپ‌کمدین بود، وقتی مُد و مُتداول نبود!

‏⁧ #ابراهیم_نبوی ⁩
‏جشن خانه‌ی سینما
‏۲۱ شهریور ۱۳۸۱

https://whatsapp.com/channel/0029VawaQbI2P59bHW5pw00U

▪️مصطفی فقیهی

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

16 Jan, 17:14


♦️نابغه‌ی طنزی که تارک دنیا شد

▪️مصطفی فقیهی

🔹باور کردنی نیست…

‏⁧ 🔹ابراهیم نبوی ⁩طنزپرداز نابغه‌ی نسلِ ما‌ و طنازِ شماره‌ی یک نشریات در دهه ۷۰ و ۸۰ بود که قلمی رسا و کم‌نظیر داشت؛ و همه سبکی می‌نوشت؛ از جنسِ عبید زاکانی تا نثر مدرن و امروزی.

🔹‏«داور» اما دوری طویل‌المدت از وطن، حال‌ش را آن‌چنان نامساعد و دگرگون کرد که سالیانی پیش، «قلم» را نیز بر زمین گذاشت و ترکِ دنیا کرد…

🔹خدای‌ش بیامرزد!

@mostafafaghihi

▪️کانال واتسپ
https://whatsapp.com/channel/0029VawaQbI2P59bHW5pw00U

مصطفی فقیهی

09 Jan, 21:46


♦️به سوی «دَرّه»؛ به اُمیدِ «قُلّه»؛ حکایتِ واقعیِ اسبِ مفلوج و رو به موتِ «زین شده»

▪️مصطفی فقیهی

🔹حجت عبدالملکی با افتخار می‌گوید:
«رییسی گفت این طرح شما چه قدر کسری بودجه ایجاد میکنه؟ گفتند ۲۵ همت. ایشان یه «جمله تاریخی» گفتند که مگر نمیگید ۴۰۰ همت کسری بودجه داریم؟ خب این ۲۵ همت هم روش!»

🔹نمونه‌ی تام‌وتمام یک مدیر انقلابی در دولت رییسی، همین آقاست که در ایده‌‌ها و سخنان سفاهت‌آمیز، نه رقیب دارد و نه مرز. حالا ببینید چه می‌گوید! «جمله‌ای تاریخی» از رییسی نقل می‌کند که این صاحب ایده‌ی «هر یک میلیون تومان، یک شغل»، را هم «انگشت به دهان» کرده و احساسات‌ش را چنان قلقلک داده که با خود گفته «عجب ایده‌ی جالبی! بریم به سوی دَرّه، شاید خدا خواست قُلّه از کار درآمد»!

🔹«بریم جلو ببینیم چی میشه»، «ایشالا خیره»، «حالا شاید شد» و امثالهم؛ یک سبک مدیریتی پر تلفات و آزمون‌وخطایی‌ست که به نام انقلابیون سند خورده و چند دهه، بر کشور سایه انداخته و اوضاعی چنین سخت و آشفته، بر مردم تحمیل کرده است!

🔹زمینی این‌چنین «سوخته» را با نام جعلی «اسب زین‌شده»، به اقلیت حامی خود، قالب کردند! افتخار هم می‌کنند به اقدامات خلق‌الساعه و محیرالعقول خود! و «تاریخی» می‌خوانندش!

🔹بله! خوب ببینید و برانداز کنید این اسبِ مفلوک و مفلوج و رو به مُوتِ «زین شده» را!

🔹و مضحک‌تر این‌که آرزوی این جماعت خطرناک، سیطره‌ی جلیلی بر تمام ارکان دولت و حاکمیت است؛ که بدون یک‌روز سابقه‌ی اجرایی -ولو در حد نانوایی- از پیشرفت‌های تکاندهنده‌ی ایران، بدون تحریم و ارتباط با دنیا سخن می‌کند!

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

04 Jan, 19:24


♦️سرنخِ جلیلی!

▪️مصطفی فقیهی

🔹سعید جلیلی در تازه‌ترین اظهارنظرش، جلیلی، ترور سردار سلیمانی را به گردن دولت روحانی انداخت و گفت که «با صبر راهبردی این ها، حاج قاسم سلیمانی را شهید کردند»

🔹پس چرا «ذوالنور» در جلسه‌ای محرمانه فاش کرد که «سردار قاسم سلیمانی⁩ تهدید کرد که اگر جلیلی⁩ رییس‌جمهور شود، استعفا می‌کند»؟

🔹این ترور، محصولِ «صبر راهبردی» بود یا گِرای الی‌کوهن‌های وطنی‌؟

🔹سودش نصیب چه جریاناتی شد؟

🔹و نهایتاً به شکستِ مذاکرات انجامید یا تقویتِ آن؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

04 Jan, 14:41


♦️از برکاتِ ملاحظه‌ی پیوسته‌ی «جمالِ دل‌آرایِ میرسلیم» و «اظهار فضلِ این جذابِ کاریزماتیک»
/ چرا یک‌موی میرسلیم را با یک لشکر جلیلی عوض نمی‌کنم؟!

▪️مصطفی فقیهی

🔹من «میرسلیم» را هزار بار بر افرادی چون «جلیلی» ترجیح می‌دهم!

🔹او چهره‌ی بدون روتوشِ ایران‌ستیزانِ تحریم‌طلب است؛ که برخلافِ رفقای هم‌فکرش، علناً از مخالفت با رفع‌فیلتر، رفع‌تحریم و مذاکرات نمی‌گوید تا در خفا، به سودِ منافع مافیا، «آن کارِ دیگر کند»

🔹و به جای نفاب و نفاق، صراحتاً می‌گوید نمی‌گذاریم «واردات خودرو» تصویب شود! باید همه چیز را ‌فیلتر کرد! تحریم‌ها همه «نعمت »است و مذاکره، عین «خیانت»!

🔹میرسلیم، نسخه‌ی بدونِ نقاب و کاملاً واقعی تندروهاست؛ که تنها اشکال‌ او، راه رفتنِ مداوم روی اعصابِ مضمحل‌شده‌ی مردم است. در چنین اوضاع آشفته‌ای که باید، مواضع و نیات افراد را کشف کرد، چنین افراد شفافی را باید بر سَر گذاشت؛ که باطنِ ذات رفقا و هم‌فکران‌ش را شفاف‌تر از پیش، نزد مردم آشکار می‌کند.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

03 Jan, 18:41


♦️در ساختار پیچیده‌ی «نظام حکمرانی کشور»، بحران مذاکره با آمریکا و رفع‌تحریم‌ها، چگونه قابل تحقق است؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹‏⁧پزشکیان در ماجرای «مذاکره با آمریکا»⁩ و پروژه‌ی رفع‌تحریم‌ها، کار بسیار سخت و خطیری در داخل کشور و مواجهه با ایران‌ستیزانِ تحریم‌پرست، در پیش دارد.

🔹وقتی در یک ساختار پیچیده و تو در تو، با وجود ژست تندروها در دفاع از «رفع‌فیلتر فضای‌مجازی»، پشت‌پرده «مانع‌تراشی» و در مجلس، نامه‌ی بدون نام و امضا جمع‌آوری می‌کنند تا همین پروژه‌ی به ظاهر ساده و کاملاً «داخلی» را به کلافی سر در گم و عملیاتی شبه‌محال تبدیل ‌کنند، سخن گفتن از مذاکره با ترامپ، بیش‌تر به شوخی نمی‌ماند تا حتی یک رویای قابل‌تحقق؟!

🔹آن‌هم در شرایطی که تندروهای ایرا‌ن‌ستیز و تحریم‌پرست -برخلاف پروژه‌ی رفع‌فیلتر- علناً خصومت کرده و عداوت به خرج می‌دهند. ضمن آن‌که نفع تندروها در تحریم‌ها، صدها برابر بیش‌تر از بهره‌ی فیلترشکن‌فروشی‌شان است!

🔹‏«پزشکیان» اما مسیر بسیار پیچیده، طاقت‌سوز و پُر از سنگلاخی پیش‌روی خود دارد که نیازمند حمایتِ «مردم» است؛ نه صرفاً پشتیبانیِ درونی، تماشای اوضاع و انفعالِ «افکار عمومی» که در دوران «روحانی»⁩، مُنتج به «میدان‌ گرفتنِ تندروها» شد و نهایتاً با ایجاد سلسله اتفاقاتِ ساختگی و کمپینِ «من پشیمانم»⁩، در بازی «شبه‌انقلابیون» افتاد.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

30 Dec, 10:14


‏⁧♦️باج‌گیری از نظام سیاسی؛ بیزنس رسمی تندروها!

▪️مصطفی فقیهی

🔹پای‌داریون⁩ و افراطیونِ ایران‌ستیز، سال‌هاست که به نوعی، «نظام سیاسی» در ایران را به گروگان گرفته‌ و «باج‌گیریِ بی‌وقفه» از «حاکمیت» را به «بیزنس رسمیِ» خود بدل کرده‌اند.

🔹در واقع، اگر «قدرت» در کفِ بی‌کفایت‌ِ اینان نباشد، این‌چنین، «نظام سیاسی» را مستأصل می‌کنند:

🔹از یک‌سو، در شرایطی که در دوره‌ی خود، معیشت یا رفاه مردم را در شمار بی‌ارزش‌ترین‌ها می‌دانستند، پس از پیروزی رقیب در انتخابات، ناگهان لباسِ «دل‌سوزی» برای «معیشت ملت» به تن کرده و هشتگ ⁧ #دلار_چند⁩ می‌زنند.

🔹و از دیگر سو، مخالفت خود با هر گونه مذاکره برای رفع‌تحریم‌ها و رفع اختلالِ بازار ارز و تورم را ابراز می‌دارند!

🔹اقلیتی که خود را «هسته‌ی سخت نظام» و جان‌نثارِ آن می‌نامند، حامیانِ اندک خود را «اعتقادی» توصیف می‌کنند و فاصله‌‌ی «حکومت» از مطالبات ناهمگون و ضدملیِ اینان را ضربه به «عقبه‌ی فدایی سیستم» می‌خوانند که در نهایت، آسیب‌ش صرفاً متوجهِ «دستگاه حاکمه» خواهد بود!

🔹با چنین توهم بزرگی، در دولت ⁧ #روحانی⁩ به باج‌گیری از «نظام سیاسی» پرداختند و آن‌قدر این رویه‌ی شوم و مردم‌ستیزانه‌ی خود را تداوم دادند که «دولت» در انتخاباتِ بی‌رقیبِ ۱۴۰۰ به آن‌ها تقدیم شد تا ⁧ #رییسیِ⁩ بی‌خبر از امورات دولتی را بر صدر نشاندند.

🔹و آن‌موقع بود که چهره‌ی واقعی آنان، برملا شد و نقاب‌ها از صورت، کنار رفت:

🔹‏«گور پدر معیشت مردم و دلار رو به افزایش! تحریم‌ها هم که نعمت است و ⁧ #گشت‌_ارشاد⁩ و ⁧ #حجاب⁩، مهم‌ترین دغدغه‌‌ی اُمّت! هر کس با ما نیست، بَر ماست! اگر ناراضی هستید، جمع کنید بروید از وطن‌تان»

🔹در آن ۳ سال، چنین گذشت و حالا نیز، همان رفتار و رویه‌ی باج‌گیرانه‌ی موفقیت‌آمیز در دولت روحانی، در حال تکرار علیه دولت ⁧ #پزشکیان⁩ است؛ چندان‌که از زمزمه‌های سایبری‌های جوان و ساده‌دل‌شان، می‌توان دریافت که تا «مصادره‌ی فوری دولت» به لیدرِ خود و تجدیدِ خراج‌گیری از حکومت به بهانه‌ی واهیِ «فدایی‌گری»، دست از پای نمی‌نشینند و مانع حل مشکلات روزافزون مردم خواهند بود.

🔹مشکلِ اصلی اما همین‌جا و در درک و فهمِ اولویت‌هاست؛ این جماعت، مشروعیت و مقبولیت حکومت را مشروط به همراهیِ خود با حاکمیت می‌دانند، حال آن‌که وجاهتِ یک «نظامِ سیاسی»، صرفاً به رابطه‌ی حسنه با «مردم» مرتبط است و نه وابسته‌سازی‌های دروغین «جریاناتِ خاص» به حیات «سیستم».

🔹و اصلاً خیانتِ اصلی (که عامدانه و یا از سر جهل، در زمینِ دشمنان ⁧ #ایران⁩ بازی می‌کنند) متوجهِ همین «جریانات مشکوک» و «شبه‌انقلابی» است که با

‏- برساختنِ یک نسخه‌ی جعلی از مردم

‏- جا انداختن خود به عنوان نمونه‌ای از «اکثریتِ شهروندان»

‏- تندروی در بیانِ احساساتِ حمایت‌گرایانه با نشستن بر منتهی‌الیهِ ایدئولوژیکِ نظام برای اثبات فدایی بودن و وفاداری همه‌جانبه‌ی خود

‏- عقب راندن «نظام سیاسی» از آرمان‌های اولیه‌ی خود و شناساندنِ خود به عنوان مبنا و معیارِ «حامیان»

‏- خطیرنمایی و حساسیت مداوم اوضاع حاکمیت با پیش‌بینی مداوم از «فتنه‌های سهمگین پیش‌رو» و «تلاش پیوسته‌ی دشمنان برای براندازی»، جهت تضعیفِ موجودیت، تغییر راهبردهای اساسی «نظام سیاسی» و تصمیم‌سازی به سود منافع ضد میهنی خود

‏- معرفی خود به عنوان «عقبه‌ی تئوریک»، «تک‌وفادارِ باقی‌مانده» و «تنها شانس بقای حاکمیت»

‏- جامعه‌سازی و حامی‌سازیِ «نسل دو»، با نقابِ قشرهای مختلف جامعه و پول‌پاشی در میانِ افراد میان‌مایه (مثل استفاده‌ی سیاسی از افراد بی‌حجاب، کرواتی، ضد مذهب و … که کاملاً در برابر ایدئولوژی ادعایی این جریانات قرار دارند)

‏- و قرار دادن خود در برابر همه‌ی دیدِ حاکمیت (به طوری که کسی جز آن‌ها را نبیند و یا اگر اتفاقی دید، آن‌ها را اقلیت بپندارد)

🔹که این سلسله رفتارهای منافقانه و ایران‌ستیزانه، نهایتاً و نتیجتاً، مانعِ ارتباط و پیوند «نظام سیاسی» با «ملت»، فهم مطالبات آن‌ها و تعمیق فاصله و جدایی میان این دو، می‌شود.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

27 Dec, 20:18


♦️مقصر دلار ۷۹ هزارتومانی کیست؟/ چرا حامیان جلیلی، حافظه‌ی افکارعمومی را مانند «ماهی» می‌دانند؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹مگر جز این است که مقصر اقتصاد آشفته‌ی امروز، سفره‌های هر روز تنگ‌تر شده‌ی مردم و ⁧دلار ۷۹ هزار⁩ تومانی، احدی نیست جز همین تحریم‌سازان و نابخردانِ ایران‌ستیز؟

🔹اصلاً مگر افسار پاره‌کردنِ دلار⁩، برای امروز و دیروز است که ملت، لاطئالات پروژه‌بگیران قرارگاهیِ «دلارچند»⁩ را باور کنند و ندانند که چه کسی «مادر تحریم‌ها⁩» است و عاملِ روزگار سیاه اقتصاد ایران؟

🔹یادتان است حمله به «سفارت عربستان»⁩ را؟ «جبهه‌ی سفارت‌نوردان» در همان ایام اما، یک‌صدا از آن اتفاق شوم، حمایت کرده و با دریدگی و نابخردی سیاسی، به تهدید نظامی/ ایدئولوژیک علیه این کشور همسایه پرداخته تا «دولت روحانی»⁩ را در مضیقه‌ و تنگنای مضاعف قرار دهند.

🔹«دولت رییسی»⁩ که در ۱۴۰۰ بر سر کار آمد، با هزار تمنا، موافقت سعودی برای بازگشایی سفارت و احیای نیم‌بند روابط را گرفت و همین، بدل شد به «فتح‌الفتوح»⁩ و دستاوردی نو اما ساختگی از «قطار پیشرفت»⁩! و سپس طبق روال همیشگی، فحاشی به دولت روحانی⁩ را کلید زدند که «شماها عُرضه‌ی دیپلماتیک و رفع موانع حل اختلاف با عربستان را نداشتید»

🔹شگفت‌انگیز بود که «خودشان» روابط با سعودی را نابود و «خودشان»، دولت روحانی را به بی‌عرضگی برای احیای روابط متهم کردند! و در ادامه، رفعِ بحرانِ خودساخته با این کشور را اعجازِ دیپلماتیک «خودشان» خواندند!

🔹حالا همان قصه‌ی لوث‌شده، به شکل دیگر و در وجهی کلان‌تر، در حال تکرار است. افسار دلار و اقتصاد را با تحریم‌پرستی و نعمت دانستن آن در طی دو دهه‌ی اخیر، رها کرده و حالا از پزشکیان⁩، طلبکارند که چرا اوضاع اقتصاد، چنین است!

🔹و اینک نیز، آتش گرفته‌اند از تلاش پزشکیان برای آغاز مذاکرات، به حاشیه راندن «گشت ارشاد»⁩، مصوبه‌ی «حجاب»⁩، و به جریان انداختن گام‌به‌گامِ «رفع‌فیلتر»⁩!

🔹براساس همان رویه‌ی بحران‌سازی + حل بحران برای تولید دستاورد، «خودشان» فیلتر کرده‌اند و «خودشان»، دولت را مسخره می‌کنند که چرا فقط «واتسپ»⁩ و «گوگل‌پلی⁩» را رفع فیلتر کردی؟!

🔹سناریو‌نویسان و بازی‌گران این نمایشِ سخیف، حتی ادا و اطوار و بازی‌گری‌های‌شان هم آن‌چنان لو رفته که خیلی نخ‌نما و تابلو، تلاش می‌کنند افکارعمومی را از مطالبه‌ی حجاب و فیلترینگ منحرف کرده و با پنهان‌سازیِ ذاتِ تحجرآمیز و ایران‌ستیز خود، چهره‌ای نو از خود در افکارعمومی بتراشند.

🔹عجیب آن‌که حافظه‌ی افکارعمومی را به قدری ضعیف می‌دانند که تغییر راهبردی خود برای فریب مردم را، ساده می‌پندارند! حال آن‌که ممکن نیست، ملت، آن ایام پر اضطراب در دولت ۱۳ را فراموش کنند؛ که سفره‌ی مردم -ولو در ظاهر- کوچک‌ترین اهمیتی برای‌شان نداشت و همه‌چیز، فدای تشدید گشت ارشاد و فیلترینگ و سرکوب منتقدان می‌شد.

🔹پس به‌تر است که کم‌تر، گزارش‌های پروژه‌بگیران مجازی و دروغ «اسب زین‌شده‌ی مفلوج»⁩ را باور کنند؛ که حالا دیگر، چون «روز» برای افکارعمومی، روشن است که اینان، خود بانی و عامل عاقبت دلار، تحریم‌تراشی و تصمیم‌سازی پرهزینه‌ی «مقاومت در برابر تحریم» و مخالفت با هرگونه «مذاکره»⁩ از سوی لیدر آنان (سعید جلیلی⁩) هستند.

♦️پ.ن: برخی کاربران، این تصاویر ساخته شده با هوش مصنوعی را واکنش جلیلی و اردوکشی همراهان‌ش به رفع فیلتر واتسپ، دانسته‌اند.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

27 Dec, 14:17


♦️این هم از فعالیت امروزِ معماران اقتصاد تحریم‌زده‌، دلار ۸۰ هزار تومانی و هشتگ‌پران‌های «دلار چند»⁩ که با تمسخر رفع‌فیلتر واتسپ توسط پزشکیان ⁩می‌گفتند «کوه، موش زایید»

▪️مصطفی فقیهی

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

27 Dec, 14:17


«ایران‌ستیزان متحجر» هزاران اکانت در توییتر دارند
‏اما در کف خیابان، به ده‌نفر هم نمی‌رسند!
‏چون در فضای‌مجازی امکانِ جعل هویت و تهمت‌زنی‌های متنوع، موجود است
‏اما در فضای حقیقی، نگران هستند که چشم در چشم ملت، مطالبات اولیه‌ی آن‌ها را محکوم و تمسخر کنند.

▪️مصطفی فقیهی

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

25 Dec, 17:08


♦️یاد رضا مُراد زنده شد

▪️مصطفی فقیهی

🔹یادِ رضا مراد ⁩، آن نابغه‌ی دوران را زنده کردید! جوری تصاویر ویدیو را مات کرده‌اند که گویی چه جنایت هول‌ناکی رخ داده.

🔹‏«آموزش‌ و پرورش بابل» چکاره است که چنین مرخرفی گفته؟ غلط کرده‌اند که با شادیِ کاملاً متعارفِ بچه‌ها در مدرسه، برخورد کرده‌اند؛ که اگر یک اقدام درست انجام داده‌اند، همین بوده!

🔹‏«کاظمی» وزیر آ.پ پاسخ دهد که مدیر کل بابل، از نیروهای به جای‌مانده‌ی دولتِ اسبِ زین‌شده است یا فاجعه‌ی انتصاب در دولت چهاردهم؟ این جوابیه‌ی سخیف، مورد تایید اوست یا خیر؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

24 Dec, 14:47


♦️هشدار به دولت برای برنامه‌ی چند مرحله‌ای تندروها تحت عنوان «رفع فیلتر»

▪️مصطفی فقیهی

🔹رفع‌فیلتر گام‌به‌گام
‏این فرصت را به رادیکال‌ها می‌دهد
‏که خواسته‌های خطرناک خود را
‏در لابه‌لای سطور طرح رفع‌فیلتر بچپاند
‏تا در گام اوّل و با رفع‌فیلتر کم‌اثرترین‌ها
‏فشار را آن‌چنان به دولت تشدید کند
‏که گام‌های بعدی (بالاخص رفع‌فیلتر اینستاگرام⁩ که مطالبه‌ی اصلی مردم است)
‏عملاً سخت‌تر و بل ناممکن شود

🔹و نتیجتاً خواسته‌های افراطیون عملی شود
‏و وعده‌های انتخاباتی پزشکیان ⁩
‏و مطالبات ملت، بی‌نتیجه باقی بماند!

🔹این یعنی
‏برنامه‌ی دقیق رادیکال‌ها برای پزشکیان
‏و بازی دولت در زمین «ایران‌ستیزان متحجر»

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

22 Dec, 07:22


♦️شایعه‌ی استعفای پزشکیان؛ انتحار زودهنگام «اتاق فکر ایران‌ستیزانِ تحریم‌طلب» برای تکرار فتنه‌ی کودتاگونه‌ی ۹۶؟/می‌دانند که بر گور خود قهقهه می‌زنند؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹۱. «اتاق فکر ایران‌ستیزانِ متحجر، تحریم‌طلب و جنگ‌پرست»، گویی آب از سرشان گذشته و در این ایام پرالتهاب، درگیر بیماری صعبی شده‌اند؛ پس هر چه دارند، رو کرده و با انتحار، بر هر دری می‌کوبند تا «شبه‌امید نیم‌بند نیمی از جامعه» را مضمحل کنند و کشور را در آستانه‌ی انهدام قرار دهند.

🔹تازه‌ترین اقدام‌شان، پخش شایعه‌ی استعفای پزشکیان است؛که آن‌چنان در جامعه، دقیق و موثر توزیع شده که غیرسیاسی‌ترین‌ها هم، آن را شنیده‌اند و با شگفتی، درباره‌ی صحت‌سقم آن پرس‌وجو می‌کنند!

🔹حتی در بقالی و تاکسی‌ها، در دورهمی‌های شب یلدا و دورافتاده‌ترین نقاط کشور، این شایعه را می‌شنوید؛آن‌هم ۲ هفته پس از سقوط ناگهانی و شوکه‌کننده‌ی «بشار» که تحلیل‌های تزریقی، تطبیقی و قریب‌الوقوعی‌اش‌ در ایران را دو چندان کرده؛ و حالا، انتشار وسیع این شایعه، جامعه را دچار اضطرار و تشکیکی مضاعف، نسبت به آینده‌ی نزدیک کرده است.

🔹۲. یادتان هست؟ جوسازی سنگینی چنین، در ماه‌های ابتدایی دولت دوم روحانی نیز اتفاق افتاد؛ ۴ سال بود که کابوس «رفع تحریم»، را تحمل می‌کردند و دیگر، در کفِ دیگِ پای‌داری‌شان، تابی نمانده بود.

🔹در اواسط سال ۱۳۹۶ اما، طاقت‌ها سرآمد! به تئوری «دیگی که واسه‌م نجوشه، سر سگ توش بجوشد» رجوع شد و زیست ۸۵ میلیون نفر، دولت وقت و البته «ساختار سیاسی» هدف گرفته شد؛ ابتدا آرام‌آرام، به «اعتبار زدایی» از شخصیت‌های مورد احترام «بدنه‌ی دولت» پرداخته و پس از فوران احساسات به حق مردم، جامعه را -بی‌آن‌که خود بداند- به بازیگران زمین بازی خود بدل کرده و «فاز خیابانی» را کلید زدند.

🔹از مشهد و منطقه‌ی تحت نفوذ علم‌الهدی (و پدرزن ر.جمهور بعدی) بود که همه‌چیز آغاز شد؛ با تحریک گروهی از مخالفان، فضای جامعه، مسموم و دغدغه‌های معیشتی، آگاهانه جنبانده شد؛ و شد آنچه شد. سلسله اتفاقاتی ناگوار که روحانی، آن را «کودتا» خواند.

🔹۳. «اتاق فکر ایران‌ستیزان» اما اینک و در نخستین ماه‌های دولت ۱۴، تحمل‌ش زودتر از آنچه جامعه تصور می‌کرد، پایان یافت!که اگر در دولت روحانی، ۴ سال در برابر ایده‌ی «انتحار» تحمل کردند، حالا اما از همان روز‌های اول، آرزوهای خطرناک خود را آماده‌ی تحقق می‌کنند! مسیر نیز، هموار است و سهل‌تر از زمین بازی سال ۹۶.

🔹کار سخت آن دوران، اعتبارزدایی از حامیان پرنفوذ دولت بود؛ اما در ۱۴۰۳،از محبوبیت احدی، اثری باقی نمانده. که نه از تاک نشان است و نه از تاک‌نشان!

🔹۴.در جریان حوادث ۹۶،از سر خوش‌بینی و محدود دانستن سطح عداوت اینان، معتقد بودم که «رشته‌ی امور» از دست‌شان در رفته و تلاش برای کودتا به بحرانی بزرگ علیه خود بدل شده؛ اما در ۱۳۹۸ چه؟ ۱۴۰۱ چه؟ اصرار بر طرح حجاب پس از حوادث مهسا چه؟ مانع‌تراشی در راه احیای برجام، تنها چند ساعت مانده به امضای عبداللهیان چه؟ سنگ‌اندازی در مسیر رفع فیلتر چه؟

🔹نکند این‌ نابخردی‌ها که بدنه‌ی خود را نیز دچار شگفتی می‌کرد، بی‌هدف بوده؟ یا شاید در شمار فتنه‌های زنجیره‌ایی بوده که از دست اینان، در رفته؟ خیر! نه حتی «ناخودآگاه» که عین «مقصود» و «مقصدِ» این جریان، بوده و هست.

🔹مافیای پرنفوذی که حالا نزد هم‌قطاران انقلابی خود نیز رسوا شده‌اند، نه اوضاع روزبه‌روز پریشان‌تر و به هم ریخته‌ی مردم، برای‌شان اندک ارزشی دارد و نه حتی، سرنوشت حاکمیتی که آینده‌ی‌شان، گره خورده به تقدیر آن! البته کسی چه داند؛ شاید در فرضیات خود، راه خود را از حاکمیت هم جدا می‌دانند!

🔹۴. باز هم، بدبینی مضاعف را کنار می‌گذارم و فرض بر جهل مرکبی می‌گذارم که چشم‌های‌شان را کور کرده! پس در این مسلک ویران‌گر، گزاره‌ی ذیل، کاملاً جدی‌ست که «دیگی که برای من نجوشد، سر سگ در آن خواهد جوشید».

🔹حالا اما به نظر می‌آید که این فرقه‌ی ایران‌ستیز، چندصباحی‌ست که دیگر، به دیگ و جوشاندن سر سگان هم اکتفا نمی‌کند.

🔹یاد آن قصه‌ی «پشت‌بام خونین همسایه» افتادم؛ جاهلی که کینه‌ای مهیب از همسایه در دل داشت؛ وقتی دید که پدرکشتگی‌اش به این سادگی‌ها تخلیه نمی‌شود، خود را به پشت‌بام همسایه رساند و همان‌جا، جان خود را ستاند! «صحنه‌ی وقوع جرم» را چنان آراست که کاراگاهان، یقین آورند همسایه‌ی نگون‌بخت، او را به قتل رسانده! در واقع، سطح خصومت‌ش، به قدری بود که از حیات خود گذر کرد تا در تله‌ی مضحک طراحی‌شده، دردسری بزرگ برای همسایه بیافریند!

🔹بله! بازیگران آن اتاق «مخوف ضدملی»، این‌روزها سعی دارند در پشت‌بام همسایه، جان خود یا بازیگران‌شان را بستانند؛ که «همسایه» بدبخت شود و دچار مخمصه! تا قند در دل آب کنند و بر گورش برقصند!

🔹اما آیا اینان نمی‌دانند که بر گور خود، قهقهه‌ی مستانه می‌زنند؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

19 Dec, 20:58


♦️‏⁧ #جواد_لاریجانی⁩؛ متخصصِ منافع‌شناسی و راهبرد‌خوانیِ انگلیس! / از ⁧ #کشاورز_نمونه_ورامین⁩ و سقوط اسد تا حجاب و فیلترینگ!

▪️مصطفی فقیهی

🔹‏«جواد لاریجانی» پدیده‌ی مرموز و بی‌نظیری در تاریخِ سیاسی-اقتصادی ایران است! مِلاکِ [مَلّاک] تشخیص «حق و باطل» در هر حوزه‌ای؛ «از شیر مرغ تا جان آدمیزاد»! که چون سخن کند، خلاف‌ش، نه «محتمل» که می‌تواند «یقین» باشد!

🔹تحلیل‌گرِ همه‌چیزدان و پیش‌گوی وثیق و خِلَل‌ناپذیری که قلیل و انگشت‌شمار، نکته‌ی صواب و صحیحی بر زبان رانده. و با این حال و برخلاف اعتقادات مُشوّش یا اندرون و بُرونِ مُزوّر‌، روز به روز بیش‌تر مورد توجه نوانقلابیون و ⁧ #صداوسیمای_جلیلی⁩ قرار گرفته است.

🔹او که ملقب به ⁧ #کشاورز_نمونه‌_ورامین⁩ است و حامی سرسخت ⁧ #سنگسار⁩، سر تا پای «رقیب» را مُطلقاً «توطئه» می‌بیند و نیرنگِ خصم؛ مگر آن‌که، متقاعد و راضی شود به فایده‌ای. مثلاً به یاد داریم که «خرید واکسن کرونا» را «طرحی برای زانو زدن ایران» دانسته بود.

🔹دو هفته‌ی قبل نیز، یک پیش‌گوییِ قابل‌انتظارِ تازه‌ای از حوادث سوریه، تفسیر و تأویل کرد و ⁧ #سقوط_اسد⁩ را -۱۲ ساعت پیش از فرارِ «بشار»- «بسیار بعید» خواند؛ هر چند به سوژه‌ی فضای مجازی بدل شد، اما قدمی عقب ننشست و چون همیشه، «پیروز» شد. و طبعاً نزد صداوسیما، ارزش‌های پُر مرتبه‌اش نیر، اندک تزلزلی نیافت و حتی، بیش‌تر مورد اعتنا و التفاتِ شبکه‌های پرمخاطب تلویزیون، قرار گرفت.

🔹‏«جواد» که در خاندانِ کثیرالتنوعِ «اردشیر لاریجانی»، برادر بزرگ‌تر «علی» و «صادق» محسوب می‌شود، ۸ ماه پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت، به خواست «وزارت اطلاعات» از معاونت وزارت خارجه برکنار شد. او پیش از انتخابات ر.جمهوری ۷۶، در ملاقاتی محرمانه با ⁧ #نیک_براون⁩ در لندن، گفته بود که پیروزی ⁧ #ناطق_نوریِ⁩ «سابقاً راست‌گرا» در انتخابات، می‌تواند ⁧ #منافع_انگلیس⁩ و غرب را تأمین کند.

🔹او امّا این‌روزها به یکی از مهم‌ترین چهره‌های رسانه‌ای جبهه‌ی انقلاب بدل شده که با شهامتی متکی بر همه‌چیزدانی و اعتماد به نفسی زائدالوصف، به توجیهِ فلسفیِ بحران‌سازی‌های ⁧ #جبهه_‌پای‌داری⁩ می‌پردازد.

🔹و مثلاً همین امروز، بار دیگر از موضعِ تخصصیِ «تامین منافع انگلیس»، به موشکافیِ «نقش غرب» در موضوع ⁧ #حجاب⁩ و ⁧ #فیلترینگ⁩ پرداخته و ابراز داشته که «راهبرد غربی‌ها این است که در داخل [از طریق آدم‌های‌شان] بگویند اول شکم مردم را سیر کنید و بعد به دنبال رفع فیلتر و حجاب باشید»

🔹‏«جواد» که یکی از مشاغل‌ِ مادام‌العمرش، ریاستِ سازمان دولتیِ «پژوهشگاه دانش‌های بنیادی» و ثبت دامنه‌های IR است، از قضا پدرِ همسرِ ⁧ #محمدامین_آقامیری⁩ است که در ۶ اسفند ۱۴۰۱، از سوی ⁧ #رییسی⁩ به عنوان «دبیر شورای عالی فضای مجازی» و «رئیس مرکز ملی فضای مجازی» منصوب شد.

🔹و خب، ناگفته نیز پیداست که «آقامیری» چونان پدر همسرش، مخالف رفع‌فیلتر و یکی از موانعِ اصلیِ تحققِ وعده‌ی ⁧ #پزشکیان⁩ و عدمِ بازگشاییِ «فضای مجازی» به شمار می‌رود.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

17 Dec, 14:10


♦️نکُشی‌مان اِی مردان روزهای سخت!

▪️مصطفی فقیهی

🔹ایران‌ستیزان منفور یا همان حلقه‌ی مخوفِ ⁧ #پای‌داری⁩-⁧ #جلیلی⁩، این‌روزها به خاطر قطعی برق - که محصول تفکر جنگ‌طلبی، تحریم‌طلبی، مقاومتِ چشم‌بسته در برابر آن و عملکرد معجزه‌گونِ «اسبِ زین‌شده» است- خواستار براندازی دولت ⁧ #پزشکیان⁩ هستند؛ اما هم‌زمان با نفاقی از جنس پای‌داری، سروصدا می‌کنند و پروژه‌ی تجمعات خیابانی-سایبری، ترتیب می‌دهند که «کو ⁧ #وعده‌_صادق۳⁩»؟!

🔹البته که این نوکیسه‌های نورسیده، خُلق‌وخویی چنین نفاق‌آلود را بعضاً از بزرگ‌ترهای‌شان آموخته‌اند.

🔹لابد به یاد دارید که مثلاً در ایام جنگ، اساتید همین جماعتِ خطرناک، به روستاها پناه برده و از آرامش و هوای مطلوب، لذت می‌بردند (و البته فرزندان‌شان را نیز به خارج از کشور می‌فرستادند)، اما بعد از جنگ و در امنیت کامل، «پدر و پسر» در حلقه‌ی محافظان و دور از مردم عادی، لشکرهای شهادت، به‌پا می‌کردند.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

16 Dec, 19:03


♦️مصطفی فقیهی: می‌دانید که جلیلی⁩، راه‌کارش برای حل تحریم‌ها چیست؟ و در جلسات چه می‌گوید؟

‏«مقاومت در برابر تحریم‌ها، «فقط» برای نیم‌قرنِ دیگر…»

🔹می‌بینید‌ که در همین ویدیو نیز، چقدر هم مطمئن سخن می‌کند این ایران‌ستیز و ملت‌سوزِ بزرگ؟

🔹به قول «کامو»، «من از آن‌هایی که در باور خود همیشه حق دارند، متنفرم»

‏«و اما ‌سرانجام، روزی یا شبی، صدای خنده بی‌خبر همه‌جا پخش خواهد شد. حکمی که دربارهٔ دیگران صادر کرده‌اید، سرانجام یک‌راست به خودتان برخواهد گشت، مانند سیلی به صورت‌تان می‌خورد»

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

15 Dec, 13:22


♦️قانون «حجاب» و این‌روزهای پر خفّتِ پای‌داریون و جلیلی

▪️مصطفی فقیهی

🔹قصد جریان بدنام و ایران‌ستیزِ پای‌داری⁩-جلیلی⁩ از تصویب قانون «حجاب و عفاف»، تحقق آرزوی نیمه‌کاره شدن دولت‌پزشکیان⁩ است و انتقام از ۱۶ میلیون نفر رأی‌دهنده به پزشکیان⁩ و همین‌طور قشر وسیعی مردمانی که پای صندوق‌ها نرفته و به گزینه‌ی «طالبان‌دوستانِ شبه‌انقلابی» رأی ندادند.

🔹حالا اما «پزشکیان» با ارجاع این پرونده‌‌ به «شورای عالی امنیت ملی»، این عقده‌گشایی خطرناک و کاملاً سیاسی را -فعلاً- متوقف و به حاشیه راند.

🔹به نظر می‌رسد که باید از فردا، منتظرِ بازگشتِ باندِ بحران‌سازِ مذکور به پروژه و جاده‌ی همیشگیِ ظریف‌هراسی⁩ با تمام قوا بود تا نیاتِ پلشتِ پیش‌گفته، تا حدی تحقق یافته و دلِ رییسِ دل‌شکسته و دل‌نازُک سایه‌ و اشباح، اندکی آرام گیرد!

🔹البته که سایه‌نشین‌های ایران‌ستیز و مملو از کینه‌های کُشنده، در جلسات خود آرام نمی‌گیرند و همچنان، مشغول ایده‌پردازی و تولید بحران تازه برای مردم هستند تا نکند در اوضاع پریشان منطقه، چیزی عاید این قومِ مشکوک، آشوب‌دوست و جنگ‌طلب، نشود.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

11 Dec, 14:39


♦️آقای پزشکیان! دولتی‌های مخالف رفع‌فیلتر و رییس مرکز فضای مجازی را برکنار کنید

▪️مصطفی فقیهی

🔹اقدام اولیه برای تسهیلِ ⁧رفع ⁩فیلتر، تعدیل‌سازیِ ترکیب «شورای عالی فضای مجازی» و تغییر مقامات دولتیِ مخالف وعده‌ی انتخاباتی پزشکیان ⁩ است.

🔹از امثال آقاتهرانی، جبلی و جلیلی که انتظاری نیست؛ قدم اول اما، می‌تواند برکناری محمدامین‌آقامیری ⁩ (رییس مرکز فضای مجازی) باشد که با حکم ۳ سال قبلِ رییسی ⁩ در شورا نشسته و علیه مطالبه‌ی مردم، دیوارچینی می‌کند.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

09 Dec, 13:43


▪️اندر احوالات خاورمیانه و افکارعمومی رنجور و ناتوان‌تر شده‌اش؛

♦️از نوستالژی قذافی⁩ و صدام⁩ تا نوستالژی عن‌قریبِ بشار⁩!/ چرا حکومت‌های قبلی برای نسل‌های بعدی، به یک نوستالژی و آرزوی دست‌نیافتنی بدل شده‌اند؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹بزرگ‌ترین حامیان مردمی و تشکیلاتی صدام و قذافی، روزی فکرش را هم نمی‌کردند که این حکومت‌ها، تنها یکی‌دو دهه بعدتر، به یک نوستالژی تاریخی برای مردم همان کشور بدل شوند!

🔹همان حامیان نیز اما می‌دانستند که این دیکتاتورها، چه جانی‌های خبره‌ای هستند و چه جنایت‌ها که نکرده‌اند! اما تنها یک‌دهه پس از سرنگونی، اوضاع نابسامان و بی‌ثبات، چنان گزنده و بل، کُشنده شد که دیکتاتورهای قبلی را به «اسطوره‌های ملی» بدل و حتی، خانواده‌های بازمانده‌ی آن‌ها را محبوب‌القلوبِ نسل‌های جوان‌تر/ نسل‌های قدیمیِ پشیمان‌شده کرده است!

🔹باور نمی‌کنید؟ سری به بغداد بزنید و با جوانان عراقی هم‌صحبت شوید تا بدانید وقتی از ⁧ #نوستالژی_صدام⁩ حرف می‌زنند، از چه بهشت برّیتی سخن می‌کنند! چندان که فرزندان قذافی و صدام، هر یک در انتخابات این کشورها کاندیدا شوند، بی‌برو برگرد، پیروز خواهند شد و پس از آن نیز، اصلاً بعید نیست که این «دور تسلسل باطل»، ادامه یابد!

🔹تاریخ یک‌صدساله‌ی خاورمیانه اما، سرشار از چنین حکومت‌های دیکتاتوری و منقرض‌شده‌ای است که منفور مردم دوران خود بوده، اما شگفتا که با

▪️ حمایت ناآگاهانه و افراطی هسته‌های سخت حامی و عوام‌الناسِ احساساتی و جو زده در برابر تبلیغات رسانه‌های دولتی

▪️ شل‌انگیزگی و بی‌توجهی به تغییر فرمان، استبدادی‌تر و افراطی‌تر شدن حاکمانی که به آتش و نزاع، «زنده» بودند

▪️ عدم فهم انقطاع نسلی و تغییر مطالبات نسل جدید در گذر زمان

‏حکومت‌های قبلی را برای نسل‌های بعدی همان سرزمین، به یک نوستالژی و آرزوی دست‌نیافتنی بدل کرده‌اند؛ همین‌قدر متناقض و چرخشی و پیش‌بینی‌ناپذیر؛ با مطالباتی متضاد و زیر و رو شده در یک محدوده‌ی جغرافیایی و تاریخی!

🔹بس که افکارعمومی و غالب شهروندان و نسل‌های‌ پیش از انقراض و پسا انقراضِ این حکومت‌ها در خاورمیانه، احساسی و عبرت‌ناپذیرند از تاریخ و البته آن‌چنان ناامید و آشفته (هرچند به حق) که در برابر هر دخالت خارجی یا معارضی (ولو هیئت تحریرالشام با آن سوابق مشعشع) هلهله و شادی کنند و یا حتی منفعل باشند نسبت به آینده‌ی کشور خود؛ که بگویند هر چه بادا باد! فقط «بشار» نباشد و گورش را گم کند و دست از سر ما بردارد!

🔹درست عین همان نقل قدیمی و پرتکرار که «فقط می‌دانند چه نمی‌خواهند، اما نمی‌دانند چه می‌خواهند». یعنی نیمی‌اش درست، و نیم دیگرش غلط اندر غلط! یعنی تا نوک بینی را دیدن! یعنی «حالا ببینیم چه می‌شود، خدا بزرگه»! که از این بدتر هم مگر می‌شود؟ و از سیاهی بالاتر، مگر رنگی است؟ بله هست! زیاد هم هست! چه بسا بیش از رنگ‌های روشن!

🔹و به همین دلیل است که در خاورمیانه، نسل‌های متنوع درون سرزمینی‌اش، نه تنها یک‌دیگر را قبول ندارند بلکه مداوماً در برابر و مواجهه و منازعه با هم هستند! نسل‌های جدید، قدیمی‌ها را عامل بدبختی امروزشان می‌دانند و نسل‌های قدیم، جوانان را خام و جاهل می‌دانند! که اگر آن‌ها نیز جای ما و در آن شرایط خاص تاریخی بودند، چنان می‌کردند!

🔹و با این وجوه عجیب از سلوک و ژنتیکِ متفاوتِ اهالی خاورمیانه، نباید منتظر نوستالژی قریب‌الوقوع سوری و ساخت قصه‌های محیرالعقول از ⁧ #بشار_اسد⁩ بود؟

🔹تکرار این اتفاقات شگفت در خاورمیانه و پس‌رفت مداوم از احوالات و شرایط خود -مثل از چاه خطرناک اسد به درّه‌ی دهشتناک ⁧ #جولانی⁩ افتادن-این فرضیه‌ی غلط را ایجاد نمی‌کند که اصلاً دموکراسی، یک مدل غربی و تنها برای اهالی غرب است؟ و نه خاورمیانه‌ای که حتی لیبرال‌ترین حکومت‌های‌ش، و راضی‌ترین مردمان‌ش، پادشاهانی «مادام‌العمر» دارند و نسخه‌ای بومی/دیکتاتوری از «دموکراسی» تولید کرده‌اند؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

08 Dec, 17:43


مصطفی فقیهی: چه در ذهن انقلابیون می‌گذرد که هیچ اهمیت و ارزشی برای فاکتور تحریم و محاصره‌ی اقتصادی-سیاسی و بی‌توجهی به مطالبات عمومی، قائل نیستند؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

08 Dec, 17:43


مصطفی فقیهی: ‏«برخی‌ها» هم هستند که می‌خواستند به ⁧ #روسیه⁩، برادری خود را ثابت کنند.

‏این «برخی‌ها» اما همیشه پیروزند؛ و این، دیگرانِ نگون‌بخت‌اند که بازنده‌ی دائمی هستند!

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

08 Dec, 17:43


مصطفی فقیهی: خبرگزاری تسنیم ساعت ۵:۳۰ بامداد امروز (نیم‌ساعت قبل از سقوط پایتخت سوریه و ساعتی پس از فرار ⁧ #بشار_اسد⁩) با نشان دادن خبرنگارش در خیابانی از دمشق، اعلام کرد «اوضاع کاملاً عادی‌ست و هیچ اتفاقی نیفتاده!»

‏این خبر، ساعاتی بعد، از خروجی این خبرگزاری حذف شد.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

03 Dec, 15:55


♦️آقای پزشکیان! ابلاغ «قانون حجاب» را به قالیباف محول کنید

▪️مصطفی فقیهی

🔹چه بهتر که قانون «حجابِ ⁩شبه‌انقلابیون»، توسط خودشان (مجلس و رییس‌ش) ابلاغ شود؛ نه از سوی پزشکیان ⁩که از بن‌دندان، مخالف‌ش است و نسبت به قضاوت ملت پیرامون این قانونِ شگفت و خلق‌الساعه اطمینان دارد!

🔹البته که قالیباف⁩ و اعضای تندخوی پایداری ⁩-باند جلیلی ⁩نیز نسبت به موضع روشن مردم، آگاهند، اما در هزاران اولویت ابتدایی‌شان، اثری از چیزی به نام منافع ملی و ملت، وجود خارجی ندارد.

🔹به جز ورود رییس‌جمهور در اعتراض و اخطار قانون اساسی، عدمِ ابلاغ نیز، مطالبه‌ی مردم است و البته فاقد ایراد قانونی.

🔹چندان‌که ده‌ها قانون در دوره‌ی ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد⁩، با تأخیر عامدانه و مخالفت‌آمیزش در ابلاغ قانون، لاجرم به لاریجانی⁩ (رییس وقت مجلس) محول می‌شد، اما در اجرای قانون، همکاری چندانی را از سوی دولت وقت، در پی نداشت.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

28 Nov, 13:00


♦️حمله‌ی نیابتیِ سایه‌نشینِ هراسان، سعید جلیلی به علی‌اکبر صالحی برای تخلیه‌ی کینه‌های انتخاباتی!

▪️مصطفی فقیهی

🔹۱. به نظر می‌آید، «جلیلی» در حالِ انتقام‌گیری از صالحی و سخنان روشنگرانه‌اش در ایام انتخابات ریاست‌جمهوری است. خود جلیلی، چون همیشه در سایه است، بار دیگر سلسله دروغ‌های ناگهانیِ ایادی بی‌اخلاق و ضد ملی‌اش را به میدان آورده تا شاید، اندکی از آن کینه‌های سرسخت «بدریه حنینیه» تخلیه شود.

🔹۲. پس از ⁧ #برجام⁩، چاله راکتور اراک هرگز با بتن «پُر» نشد. هر چند با استفاده از فتوشاپِ گروهک «مجاهدین‌خلق» سعی در انحراف اذهان عمومی داشتند.

🔹و البته چه خوب که مجری-مشاورِ جلیلی در مجلس، برای اولین بار به این امر، معترف شد که «چاله رآکتور با سیمان پر نشده».

🔹چندان‌که صالحی در گفت‌وگویی که با او در ایام انتخابات داشتم، تاکید کرد که «گذشت زمان، یقیناً اعتراف‌هایی را به دنبال خواهد داشت؛ حقیقت و حق را شاید بتوان برای مدتی مکتوم کرد، ولی در نهایت، ظاهر خواهند شد»

🔹۳. در پی برجام، داخل لوله‌های «کالاندریای راکتور» مسدود شد؛ ولی همزمان «صالحی» به صورت پنهانی، لوله‌های اضافی را برای جایگزینی تهیه کرده بود که صدای «دیوید آلبرایت» را درآورده بود و منجر شد به آن‌که ترامپ بگوید «در برجام سر امریکا کلاه رفت»

🔹۴. «راکتور اراک» نه پیش و نه پس از برجام تکمیل نبوده و بنابر این، هیچگاه فعال نبوده؛ بلکه در حال ساخت بوده و ‌همچنان نیز هست.

🔹۵. دانش و تکنولوژی راکتور اراک مربوط به مدل بسیار قدیمی روسی -قریب به ۵۰ سال پیش- بود؛ صالحی اما با مهارت و از طریق برجام، از متخصصان آمریکایی و چینی برای رفع خلأهای موجود در طراحی و بهنگام‌سازی تاسیسات آن، استفاده کرد.

🔹۶. در ویدیوی زیر -مربوط به ایام انتخابات ریاست‌جمهوری- علی‌اکبر صالحی در گفت‌وگو با «انتخاب» می‌گوید:

🔹‏«می گویند برجام تحریم‌ها را لغو نکرد، بیشتر هم کرد؛ برجام این کار را کرد؟ ترامپ از برجام خارج شد و تحریم اعمال کرد.

🔹زمانی که جلیلی پرونده را از لاریجانی گرفت، ۵۰ تا تحریم داشیم، جلیلی با ۵۰۰ تحریم پرونده را تحویل داد

🔹چرا حق را می‌پوشانید؟ چرا حق را لباس باطل می‌پوشانید؟ و می‌دانید

🔹واقعیت‌ها را بگویید نه اینکه بگویید بتن ریخته اند»

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

24 Nov, 09:47


♦️ظریف، ظریف، ظریف؛ چرا «باند شکست‌خورده» و «پای‌داری»، آتش می‌گیرند از حضور ظریف در دولت و همه‌ی فکر و ذکرشان اوست؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹همه‌ی فکر و ذکرشان شده «ظریف»⁩
‏آتش‌شان می‌زند «ظریف»
‏می‌سوزند از تفکرات «ظریف»
‏اعصاب و روان نمانده برای‌شان از خنده‌های «ظریف»!
‏و در مرز جنون هستند از تداومِ حضور ظریف!

🔹تندروهای تنش‌خواه، تحریم‌پرست، قطعنامه‌دوست، ضدِّ زندگی و آرامش ملّی که‌ از قضای روزگار، همگی در ستاد انتخاباتی «سعید ⁧ #جلیلی⁩» دور یک‌دیگر جمع شده بودند، در هفته‌های اخیر، روزی نیست که چنگ بر صورتِ ظریف نکشند.

🔹اما حیف از این همه بداقبالی شوم‌شان! دریغ از اندکی آرامش و حتی ارضاء روحی! نگون‌بخت‌هایی که فحش می‌دهند و احوالات‌شان اما، با یک «خنده‌ی رقیب»، تیره‌تر از قبل می‌شود و بل، از مرز جنون نیز عبور می‌کند! پس تندتر می‌شوند و سخنان جنون‌انگیز تازه‌ای بر زبان می‌رانند تا شاید، فحاشی‌های‌شان، راهی بگشاید و غُده‌ی عقده‌های سرطانی و خفه‌کننده را نیز بشکافد!

🔹در تازه‌ترین فرمایشاتِ این حلقه، این جملات را لابد شنیده‌اید: «اکسیژن آمریکا «خون ظریف» را رقیق می کند…وندی شرمن، او را «My Javad» صدا می‌کرد»

🔹شگفت‌آور نیست این سطح از شرارت؟ نادر نیست این حجم از عداوت؟ لاطائلاتی می‌بافند که به عقل جن هم نمی‌رسد! اما به دالانِ صعب و سختِ عقل اینان که می‌رسد، بی‌آن‌که لَختی تأمل کنند، بر زبان‌ش می‌رانند و طبقِ رویه‌ی سیستماتیک‌شان، از سوی حقوق‌بگیرانِ سایبریِ‌ِ ‌ از جیب ملت مظلوم، طوطی‌وار تکرار می‌شود تا همین دست تردستی‌های مضحک و مملو از زشتی، در میان‌مدت به سندی متقن، غیرقابل‌خدشه و لق‌لقه‌ی زبان‌شان بدل شود! که خودشان نیز، باورشان شود!

🔹تندروهای شبه‌انقلابی که تا چندماه قبل، کشور را «گل‌وبلبل» و شرایط را «معجزه‌گون» و «درخشان» می‌دانستند و در برابر گرانی‌های سرسام‌آور و تفکرات تحریم‌گرایانه و ضدمذاکره‌ی دولت ۱۳ و بانیان‌ و حامیان‌ش، ساکت و صامت بودند و یا از بیخ‌وبُن انکارش می‌کردند و منتقدان‌ش را توقیف و محروم از حقوق بدیهی شهروندی؛ حالا که از قدرت رانده شده‌اند، یک‌باره، یک‌صدا و با تمام قوا به دولت مستقر، حمله می‌کنند و در مسیرِ تلاش برای حل ریشه‌ای تحریم‌ها و بحران معیشتی کشور، سنگ‌پرانی و مانع‌تراشی می‌کنند.

🔹اما چرا این «گردن‌کلفت‌های فربه‌ِ مجازی»، دست بر نمی‌دارند از دست‌اندازیِ گره‌آمیز بر گردنِ نحیف ملت؟ چه می‌خواهند از جانِ نزارِ کشور؟ ‌چه می‌خواهند از تن رنجور ملت؟ علی‌الحساب مطالبه‌ی‌شان چیست؟

🔹بله! که ظریف نباشد! و «فعلاً» نسخه‌ی او را بپیچید! خُب! که چه؟ خودشان هم «دقیق» نمی‌دانند؛ اگرچه، هر کس -جز تندروها - نیک می‌داند که اینان، انگیزه‌شان جیست! و از کجا خط می‌گیرند!

🔹که حذفِ ظریف، آغازی بر تحقق آرزوی «نیمه‌کاره‌شدنِ دولت پزشکیان» است؛ که به تحلیل اینان، لگد به او، تَرَکی سهمگیم می‌اندازد بر دیواره‌ی دولت ⁧ #پزشکیان⁩؛ و دومینوی اضمحلال دولت را ترتیب می‌دهد؛ و یا دست‌کم، تلاشِ رییس‌جمهور برای حلِ منازعات سیاست‌خارجی را به محاق می‌برد.

🔹بی‌تردید اما، این سطح از بغض و حقد و عداوتِ پای‌داریون و سایر باقی‌ماندگان باند شکست‌خورده، شگفت‌آور است و بی‌سابقه؛ و نمی‌تواند از منطق و اوضاعی «طبیعی» نشأت گیرد؛ که علی‌القاعده، ناشی از روانی گسسته و صدالبته، برنامه‌ریزیِ گسترده برای انتقام از ملت است و شاید در راستای تحقق تفکرات عقبه‌ی تئوریکِ خطرناک طالبانی - روسوفیلی!

🔹و پس، لحظه‌ای «تردید» به خود راه ندهید که تندروها -به قَدرِ ثانیه‌ای هم - شرایط کشور و ملت را اولویتِ «یکُم تا هزارمِ» خود بدانند! و برای اوضاع پریشان معیشت، تره خُرد کنند.

🔹این جماعتِ خطرناک، سالیانی‌ست که تصمیم خود را گرفته‌ و سیاستِ سیطره بر ایران را «هزار بار» نوشته و دوره کرده‌اند؛ که این‌بار نیز -به سیاق دوره‌ی ⁧ #روحانی⁩- «نگذارند» اتفاقی به سود سفره‌ی مردم و حلِ مسائل هر روز خطرناک‌تر شده‌ی بین‌المللی، محقق شود!

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

23 Nov, 16:55


♦️از تقابل شبه‌انقلابیون با رهبری تا تحقیر مداوم تندروها؛ آیا به حاشیه‌راندن تندروها در پیش است؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹تقابل علنی «شبه‌انقلابون» با نظرات رهبری، نشان از عدم اعتقاد قلبی آنان به «ولایت فقیه» -برخلاف ادعاهای آتشین خود- دارد که صرفاً از این ایمان ادعایی خود، به عنوان نردبانی برای پیشرفت، انحصار قدرت و توسعه‌ی تفکرات طالبانی باند خود، بهره می‌برند.

نشانه‌ها در ۳ ماه اخیر:

‏- روایت‌ها پیرامون عدم پذیرش جلیلی⁩ برای کناره‌گیری در انتخابات ر.جمهوری ۱۴۰۳

‏- تقابل با وزرای پیشنهادی توسط پای‌داریون⁩ (ثابتی: می‌گویند که «یک نفر» گفته است که به عراقچی رای بدهید. این خطرناک است)

‏- ردِّ نظر رهبری در مورد تابعیت قهری و ادامه‌ی مسیر عنادآمیز برای حذف ظریف⁩ با وجود تاییدیه‌ی عضو دفتر نشر رهبری

🔹از طرفی این ایام، «تندروها» نه تنها به حاشیه رانده شده‌اند، بل‌که هر دم، تحقیر و ضایع هم می‌شوند:

‏- ریاست مجلس قالیباف ⁩
‏- انتخاب پزشکیان ⁩به عنوان رییس‌جمهور و شکست ⁧جلیلی ⁩با وجود حمایت‌های سنگین پیدا و پنهان
‏- حمایت حاکمیتی از تداوم حضور ⁧ظریف ⁩در دولت
‏- بازگشت معنادار لاریجانی ⁩به صحنه

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

22 Nov, 10:59


♦️نقش «سلطان قطعنامه» در تصویب قطعنامه علیه ایران چیست؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹 دیپلماسی بسته‌ی دولت رییسی⁩ و اسبِ زین شده‌اش (مُنبعث از توهماتِ روسوفیلی جلیلی⁩)
🔹 و شکستنِ سدِّ برجام⁩ و مذاکره⁩ توسط ترامپ⁩ (با تسهیل‌گریِ جلیلی، پای‌داریون⁩ و دیگر تندروهای ضد ملّی در دولت روحانی⁩)
🔹 کینه‌ی اروپا در ماجرای ادعایی اوکراین⁩ که آن هم ناشی از کم‌خِرَدی و اهمالِ دولت ۱۳ و آن اسبِ زین‌شده⁩ است

🔹نهایتاً منجر به صدور قطعنامه علیه ایران در دولت پزشکیان⁩ شد!

🔹سلطان‌قطعنامه⁩
‏و «تحریم‌پرستِ نمونه» پاسخ دهد
‏تا کجا قرار است، کمر به نابودی کشور ببندد و ده‌ها میلیون‌نفر را درگیر اضطراب، ناامنیِ اقتصادی-اجتماعی و معیشتی چنین اسف‌بار و دردناک کند؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

21 Nov, 22:10


🔹مهمتر از پیام پُراهمیت ⁧لاریجانی⁩ به ⁧ترامپ⁩ پیرامون «مذاکره برای توافقی جدید» -که پیشتر از سوی تهران رد می‌شد- محل انتشار این مصاحبه است که پیغام لاریجانی به ساکن جدید کاخ سفید را با پشتیبانی تمام عیار حاکمیت همراه می‌کند.

🔹این پازل می‌تواند با انتصاب احتمالی او به دبیری شورای عالی امنیت ملی، کامل شود.

▪️مصطفی فقیهی

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

17 Nov, 10:57


♦️باشه سعید جلیلی! تو می‌توانی! اِی وِل‌نکن‌ترین کاندیدای شکست‌خورده‌ی تاریخ!

▪️مصطفی فقیهی

🔹چقدر این ویدیوی سخیف و تقطیع‌شده که توسط تیم جلیلی و پای‌داری در ایام انتخابات ساخته شده و مجدداً در حال انتشار است، افکار بدوی و سخیف‌ش را فاش می‌کند! او دو دهه است که با حمایت از #تحریم و تئوری مقاومت در برابر آن، به دنبال تولید دوقطبی «می‌توانیم-نمی‌توانیم» در شرایط تحریم کشور است.

🔹درست همان دوقطبی تکراری دوره‌ی ۱۴۰۰-۱۴۰۳ که به عنوان گفتمان، به مرحوم #رییسی حقنه کرد؛ که مدام فکر می‌کرد قطار پیشرفت‌ش «می‌تواند» ! حال‌آن‌که نمی‌دانست قطارش، مدت‌هاست از ریل خارج و به کف درّه، افتاده است!

🔹جلیلی عیناً همان «معلم‌پرورشی‌های آشنای دهه‌ی ۶۰ و ۷۰» است؛ مدعیانِ گره‌گشایی تمام مسائل ریز و درشت کشور و دنیا با اعتماد به نفسی تمام‌ناشدنی! که می‌شود تا نیم‌قرن دیگر تحریم بود، در برابرش مقاومت کرد و چند نسل دیگر را تباه؛ بعد، قدرتِ همه‌ی دنیا را از آن خود و در کاخ سفید، حسینیه برپا کرد! همین‌اندازه نابخرد و بدوی در عینِ تجربه‌های متنوعِ شکست‌خورده!

🔹چندان‌که دیدیم، تیم او در دولت رییسی، دولت اول جلیلی را تشکیل دادند و آبروریزی‌ای تاریخی رقم زدند برای کشور و کارنامه‌ی این جریان تحریم‌طلب و ویران‌گر و جنگ‌پرست!

🔹حالا جلیلی به عنوان «ول‌نکن‌ترین کاندیدای شکست‌خورده‌ی تمام ادوار» با این جمله‌ی نخ‌نمای «ما می‌توانیم»، به دنبال عوام‌فریبی، توسعه‌ی دبشِ «دولت سایه» و آبادانی همه‌ی تپه‌ها، به جان کشور و ملتِ رنجور و مظلوم افتاده و دست از سر کچل و برهوت‌ش برنمی‌دارد؛ مگر آن‌که «زمینی سراسر سوخته» بسازد تا زندگیِ هیچ نوعِ بشر در این خاک، ممکن نباشد.

🔹اگرچه معلوم نیست چه تطابقی میان قلّه‌نشینی است و مدعیانِ نابلدِ «ما می‌توانیم»؟! که اگر در قلّه‌ جا خوش کرده‌ای، پس لابد «توانسته‌ای» و دیگر، چه جای شعار «ما می‌توانیم» و اصرار که مابقی «نمی‌توانند»؟

🔹اما باشد! تو می‌توانی!
🔹تو خوب و شایسته!
🔹تو مقتدر و بایسته!
🔹تو کوخ‌نشین و بی‌پیرایه!
🔹تو نجیب و پاک‌جامه!
🔹تو متخصص تمامِ مسئله!
🔹تو سلطانِ دبشِ مذاکره!
🔹تو استاد ظرفیت و جلوگیری از اتلاف زمانه!
🔹تو خداوندگارِ اقتصاد درون‌زا و پیش‌رونده!
🔹تو اصلاً لامبورگینی‌ساز و انرژی‌هسته‌ای‌ساز در انباریِ خانه!
🔹تو پیروز هر انتخابات و مسابقه!
🔹تو برنده‌‌ در عینِ سلسله شکستِ بی‌خاتمه!

🔹تو اصلاً هر چه که خواهی!
🔹باشد! طالبان هم نیستی!
🔹همه‌ی بدی‌ها هم از آنِ رقبای‌ت!

🔹فقط دست از سر این ملت و کشور بردار!

مصطفی فقیهی

14 Nov, 23:11


♦️جلیلی و تندروهای تحریم طلب! بپاخیزید از دیدار ایلان ماسک و مقام ارشد ایرانی

▪️مصطفی فقیهی

🔹از حالا باید منتظر جیغ‌ودادها و جامه‌دریدنِ امثال #جلیلی، #شریعتمداری و سایر تحریم‌طلب‌های وطنی و #کاسب_تحریم بود!

🔹دیدار نماینده‌ی ایران در سازمان ملل و #ایلان_ماسک، مهم‌ترین اتفاق در روابط ایران-آمریکا بعد از خروج ترامپ از برجام است.

🔹«ماسک» از نزدیک‌ و موثرترین افراد به رییس‌جمهور منتخب آمریکا محسوب می‌شود که حتی در تماس #ترامپ با #زلنسکی نیز روی خط حاضر بود؛ او وزیر آینده‌ی ترامپ و در شمار حلقه‌ی صفر و عضو اتاق فکر رییس‌جمهور منتخب آمریکاست.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

12 Nov, 10:25


♦️تکرار شبه‌کودتای ۹۶ در دستور کار جلیلی و حواریون؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹خط جدید جلیلی⁩ و نوچه‌های‌ش برای نیمه‌کاره شدن دولت پزشکیان⁩، تحریک شکاف‌های اجتماعی و طغیان طبقات ضعیف و مظلوم جامعه با تکرار دروغ‌های منحصربه‌فردِ «جلیلی‌طور» است؛ درست همان کاری که که در دی‌ماه ۹۶ با تجمع مشتی «سایبریِ انقلابی» در مشهد آفریدند!

🔹اتفاقِ برنامه‌ریزی شده‌ای که روحانی⁩ آن را کودتا ⁩ علیه دولت دوازدهم خوانده بود.

🔹از یک‌سو از رفع «تحریم و فیلترینگ و آزار عمومی مردم»، ممانعت می‌کنند، و از سوی دیگر، همان ملت را به طغیان علیه دولت رقیب خود، تشویق می‌کنند!

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

11 Nov, 19:26


♦️چرا تمام نمی‌شوید؟!

▪️مصطفی فقیهی

🔹به چند گزاره‌ی زیر که ورد زبان انقلابیون در چندین سال گذشته است، توجه کنید:

‏- قطعی برق به خاطر برجام است

‏- برگزاری کنسرت در قم، کار جاسوس‌هاست (حتی کنسرت «در آستانهٔ» ایام فاطمیه هم، یک حرام جدید و کار سرویس‌های جاسوسی است!)

‏- مخالفانِ تحریم، غرب‌گدا هستند

‏- حامیان رفع فیلتر، عامل دشمن هستند

🔹چرا تمام نمی‌شوید؟ بس نیست که کشور را به دره‌ی فلاکت‌بارِ تحریم انداختید و زیرساخت‌ها را دچار عقب‌گرد چند دهه‌ای کردید؟ جنس آدمیت و وجدان‌ و ایدئولوژی‌تان از چیست که کهیر می‌زنید از تنفس آسوده‌ی مردم؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

10 Nov, 18:05


♦️اقدام دولتِ ⁧پزشکیان در ایجاد «خاموشی» به جای «مازوت‌سوزی»⁩، قطعاً نمی‌تواند «دستاورد» باشد و اتفاقاً محصولِ «تا نوک دماغ را دیدنِ» هفتگی در دولت رییسی⁩، نعمت دانستن تحریم‌ها، تکذیب زشت و مداومِ سوزاندن مازوت و قطع برقِ فاجعه‌بارِ شهرک‌های صنعتی است؛ که نه تنها «هنر» نیست بل‌که یک فاجعه‌ی بزرگ مدیریتی در ضعیف‌ترین دولت تاریخ ایران است.

▪️مصطفی فقیهی

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

06 Nov, 14:43


♦️ترامپ و ایران؛ در چه شرایطی می‌توان به «رفع مناقشه» امیدوار بود؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹حول‌وحوش ۱۱ ماه سخت در پیش است؛ ابتدا بحران و سیر خطرناک تنش‌ها با اسرائیل که اکنون پشت آن به ترامپ گرم شده و سپس احتمال کلید خوردن مکانیزم ماشه ⁩پیش از لغو همیشگی «قطعنامه‌های فصل هفتی شورای امنیت»

🔹به نظر می‌رسد لازم است با آموختن از تجربه‌ی ۴ سال اول ترامپ، به سمت گفتگوی مستقیم با آمریکا ⁩پیش رفت.

🔹هر چند شخص ترامپ «شاید» مایل به معامله باشد، اما باید دید تیم امنیت ملی، وزارت خارجه و وزارت دفاع او چه کسانی هستند؟

🔹اگر امثال تام کاتن و ریچارد گرنل روی کار آیند، معامله با ترامپ دشوار می‌شود، چندان‌که بولتون⁩ و پومپئو ⁩تلاش‌های بسیاری برای ممانعت از تمایل او برای توافق با ایران کردند.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

04 Nov, 01:30


♦️یک نمایشِ عجیب در سخنرانی‌های جلیلی!

▪️مصطفی فقیهی

🔹چرا در سخنرانی‌های جلیلی⁩ و امثالِ او، اصرار دارند مشتی نوجوانِ احساساتی و بی‌تجربه را «زورکی» روی «سن» و بر «زمین» بنشانند و با هزار منت، نقشِ سیاهه‌لشکرِ «پامنبری» تقدیم‌شان کنند؟ آن‌هم وقتی جا کم نیست برای نشستن منظم بر صندلی!

🔹این رفتارهای سوخته و نچسبِ دهه‌شصتی اما، حاوی چه پیامی است؟ و جلیلی و مشاورانِ غرق در «پروپاگاندای بدوی»، قصد القا چه چیزی را در اذهان عمومی دارند؟

‏- تداعیِ انقلابی‌گری نابِ سال‌های ابتدایی انقلاب؟
‏- یادآوریِ گروه‌های وحشت‌افکن و مهلکِ ابتدای دهه‌ی ۶۰؟
- ارزش دانستنِ هرگونه بی‌نظمی، شلختگی، همهمه و آشوب؟
‏- القاء شخصیت «رهبری» و «مرشد» به سخنران در منظر عمومی؟
- علاقه‌ی شخصی جلیلی به «آقاجون‌بازی» و «مریدبازی» و «مراد سالاری»؟
‏- شلوغ‌نمایی و نمایشِ محبوبیتِ ساختگیِ سخنران و تلقینِ هماهنگی سازماندهی‌شده‌ی هواخواهان؟
‏- نشان دادن سیاهه‌ی فداییون و گروه فشار به رقیب؟

🔹این محافل و گردهمایی‌ها، صحنه‌ی نمایش است یا سخنرانی؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

26 Oct, 19:51


♦️حمله‌کنندگانِ مشکوک به بیانیه‌ی «ستاد کل نیروهای مسلح»، کدام طیفِ خطرناک از تندروها و جنگ‌طلبان داخلی هستند؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹بیانیه‌ی مهّم «ستاد کل نیروهای مسلح» را بخوانید و مقایسه کنید با رفتار مشکوکِ برخی مجریانِ ⁧ #صداوسیمای_جلیلی⁩، رسانه‌های مجازی او و سایبریونِ «بیزار از مردم»، فحاش و رذلِ این تبار که نان‌شان در هرگونه جنگ است و خون‌ریزی!

🔹که گویی جان می‌گیرند با هر تیری که به سوی ایران پرتاب می‌شود. و هر فشاری که به کشور وارد می‌آید. و وقیحانه، خونِ ریخته‌شده‌ی دو شهید ارتش را کم‌ارزش‌تر از «چهارشنبه‌سوری فلاح تهران» می‌دانند!

🔹بیانیه‌ی «ستاد کل نیروهای مسلح» اما به وضوح، شکاف بین تفکر خطرناک ⁧ #جلیلی⁩ و هسته‌ی عقلانی سیستم را نشان می‌دهد. و چرایی عصبانیت این طیف از واکنشِ حساب‌شده‌ی «ستاد کل» را روشن می‌کند.

🔹چندان‌که در قامتِ ⁧ #ستون_پنجم⁩ و در کشاکشِ اوضاعِ شبه‌جنگی کشور، همان سایبریونِ بدنام و بد طینت، مشغول حمله به «ستاد کل نیروهای مسلح» هستند و ژست‌های لایتچسپکِ «دلاورمردان جنگی» به خود می‌گیرند؛ حال آن‌که از نشان دادنِ تصویر یا نام خود وحشت دارند و کشور و مردم را در ازای «توییتی یک‌دلار» می‌فروشند.

▪️پی‌نوشت: کامنت‌های توییت کوت‌شده را ببینید و با ادبیات خانوادگیِ این قماشِ چرکین و مشکوک به ستون‌پنجمی، بیش‌تر آشنا شوید.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

26 Oct, 18:32


🔹در حاشیه‌ی توهین کارمند زاکانی (مستقر در مجلس) به «انتخاب»

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

26 Oct, 13:13


این کشور مگر فرماندهی نظامی / شورای عالی امنیت ملی ندارد که چند مجری انقلابی‌نما و سلبریتیِ دست‌سازِ صداوسیمای جلیلی، با انگیزه‌ی افزایش التهاب و درگیری، پاسخ ایران به گستاخی اسرائیل را قطعی می‌دانند؟

اینان چکاره‌اند که تلویزیون رسمی کشور را به ستاد فشار به نیروهای مسلح و مقامات بدل کرده‌اند؟

🔗 مُصطفی فقیهی Mostafa Faghihi (@Faghihimostafa1)

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

25 Oct, 00:22


♦️پس از همتی، نوبتِ دفاعِ دیگر وزرا از «رفع فیلتر» است

▪️مصطفی فقیهی

🔹همتی اولین وزیری است که در دولت پزشکیان، تمام‌قد در دفاع از رفع‌فیلتر سخن گفته و با باز کردن زوایای مضرات فیلترینگ برای اقتصاد کضور، وظیفه‌ی خود را انجام داده و مدت‌هاست؛ به همین‌دلیل، حالا بیش از همه‌ی دولتی‌ها، مورد هجمه اول تندروهاست.

🔹اما حالا نوبتی هم باشد، نوبتِ بقیه‌ی وزراست که از خود چیزی نشان دهند و راجع به مضرات فیلترینگ در حوزه‌ی خود سخن کرده و به کمپین «رفع فیلتر» بپیوندند.

🔹از وزیر کشور و علوم گرفته تا وزیر صمت و فرهنگ و گردشگری؛ همگی وظیفه دارند تا در راستای مهم‌ترین وعده‌ی رییس‌جمهور، به کمک ملت و دولت بشتابند.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

19 Oct, 15:10


مصطفی فقیهی:

هر هفته، در نمازجمعه و در هر خطبه
به جای مرهم، می‌شود نمک بر زخم کهنه
و خراش بر حساسیت جامعه
با برکشیدن چالش حجاب
می‌کوبد بر طبل افتراق

و شگفتا که با ژستِ وفاق
خود بدل شده به عامل انشقاق

خسته نشدید از تکرار بازی نفاق؟
حال‌تان بد نمی‌شود از آزار روان آدمیزاد؟
شرم نمی‌کنید از ترویج نفرت در هر حال و اسباب؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

18 Oct, 18:20


♦️آقای میرباقری!از جنگ منجر به مرگ۴میلیارد گوسفند حرف می‌زنی؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹خود خدا هم این اندازه خود را مالک جان آدمیان نمی‌داند!خود خدا هم برای اهداف مقدسش،حاضر نیست کاری کند که این جاهل مقدس‌نما به آسانی بر زبان می‌راند:«نصف دنیا هم کشته شود،می‌ارزد»

🔹و حالا بیشتر می‌شود درک و فهم کرد چه خطری از بیخ گوش گذشت که بر تمام ارکان کشور سیطره نیافتند.

🔹که اگر جلیلی و پایداری قدرت داشتند، تمام سخن و هدف همین بود که پای ایران را به جنگ باز کنند،دنیا را به آتش بکشانند و خودشان-به سیاق اساتیدشان در دوران جنگ۸ساله-در نقطه‌ای امن پنهان شوند و تئوری مرگ ببافند!

🔹از همین روی،به دوربین تلویزیون وقیح جلیلی زل می‌زند و از موضع پیامبر می‌فرماید:

«نصف دنیا هم کشته شود،می‌ارزد»

🔹اما حقیقتاً غایتِ هدف خطرناک این جماعت طالبانی،ضد میهن و متنفر از مردم، چیست که می‌ارزد۴میلیارد بمیرند؟و زنان را به اسارت برند؟چه چیز نصیب این قوم بدوی می‌شود؟

🔹که این۴میلیارد،اگر گوسفند باشند و خون‌شان،ارث پدری این آقا،باز هم با عقل جور درنمی‌آید این سطح از وقاحت در تئوری‌بافی!و آسایش و پررویی در سخن گفتن از مرگ و جان آدمی!
@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

01 Oct, 09:21


‏و دوباره فریاد شیخ پناهیان!

مصطفی فقیهی

آخرین‌باری که صدای پناهیان این‌قدر بالا رفت
‏روزگاری بود که مجلس در اختیار دوستان‌ش نبود
‏همان‌لحظه که با شدت و حدت
‏از اعماقِ تن، فریاد زد و فرمود: آی مجلس! آدم باش!

‏مجلس که به کفِ باکفایت اینان رسید
‏و حسابی «آدم» شد
‏همه‌ی فشار گلو، لاجرم برای دولت روحانی ماند.
‏و چون آن دولت هم تمام شد
‏و رییسی ⁩بر سر کار آمد
‏گلوها دیگر پاره نبود
‏و مملکت، سرشار از گل‌وبابل شد

‏که زآن‌پس، زحمتِ گلوهای پاره‌پاره
‏به دست‌های رنجوری رسید
‏که چونان ماله‌ای سفت‌وسخت
‏پیوسته مشغول فعالیت بود.

‏فرصتِ ماله اما کوتاه بود
‏او حالا و بر اثر جبر روزگار
‏بغض کرد و ماله‌ها را گوشه‌ای آویزان
‏تا همه‌ی توان‌ش را به گلوی‌ش کشانَد
‏و «روزگار مسئولین [بخوانید پزشکیان⁩] را سیاه کند»

‏گویی در این دو ماه، راهبرد کلان نظام هم عوض شده!
‏و میدان‌ودیپلماسیِ هماهنگ تا همین ۳ ماه قبل
‏یک‌باره رها شد
‏و هر کدام، به راه خود رفت

‏دوباره نگرانی‌نمایی‌ها و دلواپسی‌های لو رفته
‏دوباره تکرار دروغ‌های شاخ‌دار
‏دوباره تلاش برای انهدام دولت
‏دوباره نمک به زخم ملت
دوباره فریادهای شیخ پناهیان
@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

29 Sep, 20:37


♦️آرزوی نیمه‌کاره شدن دولت پزشکیان⁩ با اصرار مداوم برای ورود ایران به جنگ!

▪️مصطفی فقیهی

🔹دو گروه، این‌روزها همه‌ی تلاش خود را برای ورود ایران به جنگ با اسرائیل، به کار بسته‌اند.

🔹گروه اوّل، «شبه‌انقلابیون»⁩ هستند؛ همان‌ها که در دولت رییسی⁩ توصیه به ⁧ #صبر_استراتژیک⁩ به جای انتقام⁩ داشتند و حالا از موضعِ «دلسوز احساسی»، «واکنش فوری نظامی» را مطالبه می‌کنند!

🔹علتِ این انتظارات چیست؟ پاسخ اما حاکی از یک دلیلِ کاملاً سیاسی/غیرآرمانی برای استفاده‌ای «صرفاً داخلی» است:

🔹‏«زمین زدن پزشکیان⁩ و تعبیر رویای نیمه‌کاره شدن دولت»

🔹گروه دوم، اپوزیسیون است که مدت مدیدی‌ست دچار اشتراکات شگفتی با «تندروهای وطنی» شده؛ چندان‌که با همین مقصود، آرزوی ورود ایران به جنگ و آغاز درگیری رسمی را در خاورمیانه دارد.

🔹هر دو گروه اما از سر جهل و حُبِّ قدرت و بی‌توجه به شرایط مردم، تصور می‌کنند که با ورود ایران به جنگ و تضعیف دولت-حاکمیت، «همه‌ی ارکان قدرت»، خیلی فوری، شیک و مسالمت‌آمیز، به آن‌ها تقدیم می‌شود!

🔹یکی دیگر از نشانه‌های «ابتذال سیاست»⁩ در ایران، همین نگرش‌ها و تحلیل‌های کودکانه از حوادث است.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

29 Sep, 11:15


♦️مهمترین نکبت‌ها در دولت سیزدهم که از چشم سایبری‌ها دور ماند!

▪️مصطفی فقیهی

🔹این خانم مشاور حجت عبدالمالکی صاحب ایده‌های متنوعی چون «تولید شغل با یک میلیون تومان»، «تولید لامبورگینی وطنی»، «تبدیل ایران به قدرتمندترین اقتصاد جهان» و… است که در توییتر خود، دو ترور اخیر (همینه و نصرالله) را حاصل آغاز دوران پزشکیان می‌داند و این قدم او را نحس و نکبت می‌خواند!

🔹کاری ندارم که این قبیل سخنان در دولت رییسی با چه واکنش و برخوردهایی مواجه می‌شد و چگونه گوینده را از حیر انتفاع خارج می‌کرد، اما به نظر می‌رسد اصلِ ماجرای این قبیل فحاشی‌های این فعال تویبترب چیزی دیگری‌ست!

🔹در واقع، اصل قضیه این است که بینِ روز تحلیف تا تولد ⁧ #پزشکیان⁩، این خانم را از دولت برکنار کردند! و این نحسی و نکبت، از رأی نیاوردنِ#جلیلی و ننشستنِ اینان بر میزهای کوچک اما هویتی و پرهیجان خود نشأت می‌گیرد!

🔹همین!

🔹و خوب است در ادامه، اشاره‌ای کنم به مهم‌ترین نکبت‌هایی که در ایام سیطره در دولت ⁧ #رییسی⁩ از چشم سایبری‌های چشیده از طعم قدرت دولتی بازمانده:

‏- توسعه‌ی آزار عامدانه‌ی مردم و اصناف
‏- افزایش قدرت ⁧ #گشت_ارشاد⁩ و بی‌توجهی به توصیه‌های منتقدان
‏- حوادث تلخ و پرهزینه‌ی ۱۴۰۱ در کشور
‏- کشتار ۴۰ هزار نفر در غزه و توسعه‌ی منازعات
‏- حملات تروریستی در شاهچراغ شیراز
‏- حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه و ترور ۷ عضو ارشد سپاه
‏- ترور سرهنگ خدایی در جریان حمله مسلحانه دو موتورسوار در خیابان مجاهدین اسلام
‏- وقت‌کشی در رفع تحریم‌ها و ضرر هزاران میلیاردی به سفره‌ی مردم
‏- تورم ۵۰ درصدی
‏- نیمه‌کاره ماندن دولت در پی سقوط بالگرد
‏- استفاده‌ی علنیِ مقامات دولت وقت از بودجه‌ی دولت برای ستادهای انتخاباتی جلیلی

🔹و این لیست، تنها بخشی اندک‌ از لیست بحران‌ها در دولت رییسی بود که به دلیل حضور امثالِ این سایبری در مراکز دولتی، به عنوان «نشانه‌ی اقتدار دولت وقت» شناسایی می‌شد! و تازه اگر صدایی از این سایبریون چسبیده به میزهای کوچک، در می‌آمد…

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

23 Sep, 18:09


♦️۲ نکته‌ی مهم پیرامون حکم «رهبری» برای مخبر⁩؛ نقطه‌ی پایان پایداری و انقلابیون جعلی؟!

▪️مصطفی فقیهی

‏۱. رهبری در مواردی نادر، عنوان «دستیار» را برای مشاوران خود انتخاب کرده که به نظر می‌آید حکم مخبر، از منظرِ جنسِ مسئولیت،تفاوتی محسوس با دیگر «مشاوران رهبری» خواهد داشت.

‏۲. همان‌طور که در این حکم، حوزه‌ی مسئولیت مخبر، «امتداد سیاست دولت رییسی برای شناسایی و بکارگیری نیرو‌های جوان و نخبه جهت کمک به دستگاه‌های مختلف» تعیین شده،به نظر می‌آید که اهداف و آرمان‌های انقلابیِ دولت پیشین، همگی ذیلِ تفکرِ اصول‌گرایی اما ضد پایداری و ضد افراطی‌گری مخبر قرار خواهد گرفت.

🔹چندانکه مخبر در ایام معاون اولی،تقابل جدی با تندروها داشت و سعی داشت،مانعِ جولان آن‌ها در دولت شد.و حتی مورد نفرت افراطیون قرار داشت که او را مانعی بزرگ بر سر راه خود می‌دیدند؛پس علیه‌ش می‌تاختند و حتی از بساط رسانه‌ای اپوزیسیون علیه‌ش بهره می‌بردند.

🔹 بر این اساس،می‌توان ادعا کرد که انقلابی‌گری تحت عناوین دیگری چون «پایداری» و امثالهم،از مفهوم و موجودیت، خارج شده و از این پس،مورد اقبال و تایید ساختار سیاسی کشور نخواهند بود.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

23 Sep, 14:16


♦️وقتی جلیلیِ ضدمذاکره، وفاقِ‌گرا می‌شود!

▪️مصطفی فقیهی

🔹«من، ⁧سعید جلیلی ⁩
‏از امارتِ خراسانِ بزرگ
‏با ۱۴ میلیون رأیِ اکراهی
‏و توهم و اعتمادبه‌نفسی چنان سنگین
‏«وفاق» را چنین کودکانه روایت می‌کنم!»

🔹حقیقتاً بی‌اندازه مضحک است که جلیلیِ ⁩ضدمذاکره، «وفاق‌گرا» شده و آن‌را حولِ خود و تندروها می‌بیند و حتی نمی‌داند ‌که ⁧وفاق ⁩با «ضدِ وفاق» و عامل تفرقه، شکاف، نفاق و البته آزار مداوم مردم، ناممکن است!

🔹جهت استحضارِ سلطانِ ضدمذاکره و وفاق!

🔹اولین لازمه‌ی وفاق، به حاشیه راندن تندروهاست.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

22 Sep, 09:43


♦️تلویزیون جلیلی؛ از قربان‌صدقه‌ی مداوم رییسی تا فحاشی به پزشکیان از روز اول!

▪️مصطفی فقیهی

🔹#تلویزیون_جلیلی و شرکا
که تا ۳ سال بعد از ۱۴۰۰
و تا خرداد ۱۴۰۳
قربان‌صدقه‌ی «رییس‌جمهور سابق» می‌رفت
و با برساختنِ فضایی گل‌وبلبل در کشور
و خدمتِ بی‌وقفه و بی‌اشکال دولت
و انتشار مداومِ اخبار سفارشی
و تبدیل رسانه‌ی ده‌ها هزار میلیاردی به تریبون یک‌طرفه
منکر هرگونه گرانی و بحران می‌شد
و باز قربان‌صدقه‌ی دولت وقت می‌رفت

حالا از بدو آغاز دولت #پزشکیان
نقد که هیچ
فحاشی می‌کند!
و به پشتوانه‌ی ۱۴ میلیون رأی اکراهی
لگد می‌پراند!

🔹مضحک این‌که
همین تلویزیون در ایام انتخابات
در حالی‌که #وحید_جلیلی قائم‌مقام صداوسیما
رسماً در ستاد برادرش #سعید_جلیلی بود
ادعا می‌کرد که کاملاً مستقل است
و به سود «برادر سعید» کمپین نکرده است!

🔹و اینک
می‌پرسید چرا «مذاکره» در دولت روحانی
سم مهلک بود و در دولت رییسی، نیاز مبرم؟!

🔹به همین تفاوت‌های اساسی و ناعادلانه، در ویدیوی بالا نگاه کنید.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

21 Sep, 20:21


♦️شما نباید حرف بزنی آقای مجری!

▪️مصطفی فقیهی

🔹فکر می‌کنید چرا «مجری تلویزیون» نسبت به پزشکیان، کینه‌ی شخصی دارد؟

🔹چرا رعیت‌گونه، چشم‌بسته و بنا به فرمان، عمل می‌کند؟

🔹چرا او یک‌شبه از مجری‌گری برنامه‌های مفرح، کارشناس برنامه‌های سیاسی شد؟

🔹دلیل را در پاسخ پزشکیان ⁩به او و تلویزیون جلیلی ⁩در ایام انتخابات ببینید؛ «شما نباید حرف بزنی آقای مجری!»

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

21 Sep, 14:12


♦️جلیلی و رفقای‌ش، اگر از پزشکیان شرم نکنند، چه کنند؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹جلیلی⁩ و اقلیتِ محض
‏باید هم شرم کنند تا اَبَد
‏از رییس‌جمهور شدنِ پزشکیان ⁩
‏و عشق‌بازی کنند با دوران رفته‌ی دولت سیزده

🔹که هم خلاف‌ش مایه‌ی عارِ ملّت است
‏و هم آن‌که انتخابِ ممکن‌الوقوعِ جلیلی
‏و حتی رأیِ اِجباری و اکراهیِ ۱۴ میلیونی
‏مایه‌ی هتکِ مضاعف
‏و استخفافِ جامعه‌ی متجدد ایرانی

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

19 Sep, 14:30


♦️چرا فرق می‌کند چه کسی رییس‌جمهور باشد؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹اگر چه شبه‌ارزشیونِ سایبری و انقلابی‌نما، مفهومِ این گزاره‌ی «فرق می‌کند چه کسی رییس‌جمهور باشد» را مانند دیگر واژگان و جملاتِ قابل احترام، به لجن کشانده‌اند؛ اما حقیقتِ راستین و پر از آثار خیر و برکت، همین است که گفته‌اند: ⁧ #فرق_می‌کند_چه_کسی_رییس‌جمهور_باشد⁩

🔹بدنه‌ی دولت، همان بدنه است و بعضاً وزرا هم همان! اما راهبرِ دولت، اگر فهمی از مشکلات و اضطرابِ مردم‌ش نداشته باشد؛ می‌شود حکایتِ دولت سیزدهم که معدود خیرات‌ش هم، به چشم ملّت نمی‌آمد.

🔹با نامِ محرومیت‌زدایی و ادعای آقایی بر این قشرِ مظلوم، وعده‌‌ی ۴ میلیون ساخت مسکن دادند و بی‌آن‌که حتی یک خانه، تحویل قشر مستضعف کنند و از «رو» بروند. وعده‌ی پایان گرانی‌ها دادند و در انکار کمر شکسته‌ی ملت، نمک بر زخم پاشیدند و به وقتِ لزوم، جُفت‌پا بر روی «استخوان‌های شکسته از تورم افسارگسیخته» رفتند!

🔹در آن ایّام پر التهاب و خط‌دهی رسمی و علنیِ دولت و آتش‌بیاری معرکه، تار و مار کردند هر آن‌چه منتقد و دگراندیش را که اندک درصدی با آن‌ها اختلاف نظر داشتند؛ که گویی عامدانه و الی‌کوهن‌وار یا از روی جهل مقدس، ماموریتِ «تبدیل هر معترض به معاندِ مسلم» را به بهترین نحو، محقق می‌کردند.

🔹«دیگری» اما پس از رقابت با نمادِ تندروی و مردم‌آزاری، بی‌آن‌که ادعایی کند یا وعده‌ای سر دهد، چند ماه پس از آمدن‌ش، فضا تا حدی رو به آرام نشست؛ ⁧ #عبدالله_مومنی⁩ و ⁧ #فائزه_هاشمی⁩ آزاد شدند و خبر از تبرئه‌ی ⁧ #افسانه_بایگان⁩ آمد و تلاش برای آزادی زندانیانی چون ⁧ #یاشار_سلطانی⁩ و ⁧ #برهانی⁩ و ⁧ #آذرپیک⁩، آغاز پروژه‌های سهمگینِ ⁧ #رفع_حصر⁩، ⁧ #رفع_فیلتر⁩ و لزوم مواجهه با اقلیتی تندرو اما قدرت‌مند، بازگشت به کارِ صدها معلم، دانشجو و استاد اخراجی و …

🔹کار اصلی اما مانده؛ و تا حل نشود، کم‌اثر می‌کند همه‌ی کرده‌ها و انگیزه‌های ناتمام را؛ که بی‌توجهی به آن، سرنوشت تلخ سیزدهمین دولت را برای چهاردهمی تکرار می‌کند.

🔹یکی مواجهه با فساد و «تعارض منافع» در سطوح مختلف اداری-حاکمیت.

🔹و دوُم؛ حل مشکل معیشت مردم که گره خورده به وفاق داخلی و البته بین‌المللی. البته وفاق با مردم نه توافق با تندروها. و صلح با دنیا و نه عشقِ یک‌طرفه و بی‌نتیجه با یک‌سوی دنیا! که بی‌شک، یک روی‌ این تلاش‌ها باید ناظر بر پایانِ مسئله‌ی ⁦ #FATF⁩ باشد و سوی دیگرش، مصالحه با اندرون و برون.

🔹اگرچه سایبری‌های انقلابی، آن ایامِ مُشَعشَعِ ۳ ساله را مایه‌ی عزت می‌بینند و پسا ۱۴۰۳ را، نشانه‌ی خفت و ذلت! که تا این جماعت، از جیب ملت، آگاهانه علیه کشور قدم برمی‌دارد، ⁧ #پزشکیان⁩ نیز چونان ⁧ #روحانی⁩، نخواهد توانست احدی از مطالبات مردمی را محقق کند.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

18 Sep, 10:48


♦️اداره‌ی مملکت به توصیه‌ی عمه و خاله نمی‌شود!

▪️مصطفی فقیهی

🔹یکی بود که جایی «گردن» گرو گذاشت و در اوجِ بدگُمانیِ ملّی، اعتماد کثیری را جلب کرد؛ «امید» جوانه زد و او، شهره به «طبیب ایران» شد تا شاید آستین بالا زند و بر سرطان پیشرفته‌ی ملی فائق آید.

🔹او در میان سخن‌های‌ش، بارها تکرار کرد که تاکید بر اجرای برنامه هفتم کشور دارد. «رشد اقتصادی ۸ درصدی هدف اصلی برنامه» است و لزوم تحقق آن، مردمی‌سازی (بخوانید خصوصی‌سازی) اقتصاد‌ در ماده ۵ برنامه است، جایی که صراحتاً دولت را مکلف کرده تا پایان سال دوم برنامه( ۱۴۰۵) کلیه‌ی سهام شرکت‌های تابعه دولت را به مردم واگذار کند.

🔹و اینجا، صدای زنگِ شایسته‌سالاری و تخصص‌گرایی بیش از هر مولفه‌ی دیگری در تعیین متولیان مردمی‌سازیِ امور و اقتصاد ضرورت دارد.

🔹ساده‌تر بگویم؟! پس بگذارید از سادگی و صراحتِ ⁧ #امیرکبیر ⁩ کمک بگیرم تا این شیوایی کلام‌، بر پیچیدگی متن‌، چیره شود که:

‏«اداره‌ی امور مملکت به توصیه‌ی ⁧ #عمه ⁩ و ⁧ #خاله ⁩ نمی‌شود.

‏زیاده جسارت است»

‏⁧ #خصوصی‌سازی

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

17 Sep, 14:16


♦️عشق پزشکیان⁩ به صلح با دنیا؟ یا نفرت جلیلی⁩ از مردم؟/ پای جراحت‌برداشته‌ی «جلیلی» در ازای جانِ ملّتِ ۸۰ میلیونی؟!

▪️مصطفی فقیهی

🔹چه خوب که این مشاورِ زبان‌بسته با زبانِ بی‌زبانی، همه‌چیز را شفاف و فاش گفت.

🔹حالا دیگر همه می‌دانیم که چرا شرکت‌کنندگان در انتخابات، به جلیلی رأی ندادند! و چرا حتی تحریمی‌ها نیز تهِ دل‌شان از رأی‌آوریِ او وحشت داشتند!

🔹دقیقا به همین دلیل، محتوای تذکرِ این مشاورِ صادق به پزشکیان صحنه را شفاف‌تر کرد: «عشق به صلح در برابر نفرت از جامعه!»

🔹افاضات این طیف اما، به قدری شائبه‌بار است که به نظر، قطعی می‌آید که چون جلیلی در جوانی مثل میلیون‌ها ایرانی دیگر، به جنگ رفته و پای‌ش جراحت برداشته، تا انتقامش را از تک‌تک مردم نگیرد و یک پای‌شان یا همه‌ی جان‌شان را نستاند، دست‌بردار نیست و همچنان خود و کیف‌کش‌های‌ ارتقا یافته‌اش، مانع صلح و دوستی با دنیا خواهد ماند!

🔹ناراحتید؟لشکرِ مشاورانِ شکست‌خورده را به نبرد با اسرائیل بفرستید؛ تا هم از بی‌کاری و بی‌عاری درآیند و هم، کم‌تر به جانِ مجروح و پایِ پینه‌بسته‌ی مردم در ازای پای جراحت‌برداشته‌ی خود، چشم بدوزید.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

16 Sep, 21:08


♦️چرا مغزِ «برادر حسین» ⁩ با تئوری‌های دهه‌ی درخشان ۶۰، فریز و بلااستفاده شده؟!

▪️مصطفی فقیهی

🔹کیهانِ شریعتمداری ⁩ از ۱۴۰۳ تا پایان دوره‌ی چهاردهم ریاست‌جمهوری، «ماله‌‌ی ۳ ساله» را زمین خواهد گذاشت و همین استراتژی سوخته‌ی هزار بار تکرار و منسوخ شده را پیرامونِ پزشکیان ⁩ تکرار می‌کند؛ همان‌که قبلاً در مورد روحانی⁩، خاتمی⁩ و هاشمی‌رفسنجانی ⁩پیاده کرده بود!

🔹اول: در ماه‌های ابتدایی، «رییس‌جمهورِ رقیب» را «دکتر» و «رییس‌جمهور عزیز» می‌خواند.

🔹دوم: رییس‌جمهورِ مذکور برای کیهان ⁩، می‌شود «آقای» و مدام در مطالب رسانه‌ی ورشکسته‌ اما همیشه پای‌دارش، با لباسِ دلسوزی، توصیه‌های عقب‌مانده‌اش را تحویل دولت می‌دهد.

🔹سوم: «رییس‌جمهور» را بدون پیش‌وند خطاب کرده و آرام‌آرام، او را به دلیل عدم اجرای منویاتِ شبه‌طالبانیِ کیهان، تمسخر می‌کند.

🔹چهارم: انواع فحاشی‌های چارواداری و لایق خود را نثارِ طرف کرده و او را جاسوس و ملعون و غرب‌گدا می‌خواند.

▪️آن‌چه در بالا آمد، صدر تا ذیلِ مکتبِ فکری-عملیاتی و رجوی‌گونه‌ی برادر حسین است. که «هر کس با ما نیست، بر ماست؛ و پس، نسبتِ هر بهتان و دروغی به او رواست»

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

11 Sep, 12:24


🔹نکته‌‌ای از دولت سیزده در این ویدیو مغفول مانده

🔹و جا افتاده از کارنامه‌ی درخشانِ آن دولت درمانده
🔹که مهجور بوده همیشه، حوزه‌ی فرهنگ و اندیشه

🔹و اساساً لفظِ «رسانه» گره‌خورده با افسوس‌وافسانه

🔹روزی نبود که از سوی دولت، ابلاغ نشود
‏افاضاتِ تَحَکُّمی و دستوری
‏یک‌بار با زبان خوش و روی گُشاده
‏بعد، تقاضا و استدعای غیرمترقبه
‏جهت ترغیب و تشجیع رسانه

🔹سپس، تطمیع و پیش‌کشیدن تن‌خواه و تبلیغ

🔹با توقعِ سفیدنماییِ تام‌وتمامِ اوضاع دولت و تدلیس

🔹بعدش هم ورود به فاز تحذیر و ترعیب و تهدید

🔹و مانع‌تراشی در برابر ممر در آمدیِ «انتخاب»

🔹با فشار برای تبلیغات دولتی
‏و حتی خصوصی و محدودسازیِ گلوگاهِ رزق و روزی
‏و باور کنید! دستور به سانسور گزارش‌های مردم
‏وارد فازِ جدیدی شد: «دخالت در انتخابِ تیتر» برای مرگ خودخواسته و اعتباری

🔹این مسیر پر پیچ و خم اما، هر روز، توسعه یافت و کینه‌توزانه‌تر ادامه داشت.

🔹دولت دامادها و پدرزن‌ها، هر کاری توانست، کرد در آن فقره‌ی توقیف ۲ ماهه
‏که بمیرد «انتخاب» به زورِ پیوسته
‏و به محاق رود برای همیشه

🔹که بعضاً عالی‌ترین مقامات دولتِ وقت، «انتخاب» را علی‌الاتصال و حماقت‌بار، «اینترنشنال وطنی» خواندند
‏و حتی تا آخر «حلال نکردند»

🔹آرزوی قتل و مرگ‌ش کردند
‏و مرتب و در خفا و عیان، خواستار برخورد «دستگاه قضا» می‌شدند تا از هزینه‌ی توقیف، فرار کنند.

🔹بازی روزگار اما اجازه‌ی این دسیسه‌ها را به دولت مستعجل نداد!
‏و پس داد مکرشان را به سوی خود!
‏و آرزوی‌شان در حذفِ باقی‌مانده صدای مردم، محقق نشد

🔹که برعکس، و بدتر
‏بر باد دادند آن تتمه آبروی نیم‌بندِ دولت!

🔹حتی پس از دستور «رفع توقیف» توسط دادگاه، دست به هر دستاویزی آویزان کردند تا حکم قضایی را نادیده بگیرند و تمرد کنند.

🔹چندان‌که به دلیل این اقدام غیرقانونی، از «وزیر ارشاد دولت رییسی» شکایت بردیم و خواستارِ «خلع ید از مشاغل دولتی» و‌ به‌دلیل «بی‌توجهی به دستور مقام‌قضایی» و «ضرر و ضربه معنوی و ماپی به رسانه» شدیم (پرونده‌ی این شکایت همچنان در جریان است)

🔹باری!
‏تعداد زیادی شکایت و تذکر کتبیِ دولت وقت به توقیف ظالمانه و دوماهه منتج شد

🔹اما بی‌نتیجه بود و حتی قوه‌ی قضاییه نیز -با وجود فشار دولتی‌ها برای مسدودسازیِ دائمیِ «انتخاب»- آن را جدی نگرفتند.

🔹و اگر نبود پای‌مردی و تلاش‌ها در این دوران تلخ و طاقت‌فرسا، آرزوی توقیف دائمی «انتخاب»، دور از دسترس نبود
‏که حضرات، همه‌ی توان‌شان را کوک کرده بودند با سازِ محاقِ «انتخاب»
‏آن‌هم در تعطیلات اربعین و پیاده‌روی مسئولان‌ش در کربلا.

🔹بله!
‏ما اهل رسانه و خیلی دیگر از اهل فرهنگ و اندیشه نیز
‏روزگار تلخی در این دوران داشته‌ایم که مپرس
‏و روزی خواهیم نوشت از آن فضای رعب‌آلود
‏و اندکی از آن بسیارها…

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

08 Sep, 11:55


♦️آقای شریعتمداری! حد یقف «روسیه‌پرستی» شما تا کجاست؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹محض رضای خدا، دیده‌اید که شریعتمداری، فقط و فقط یک‌بار همراه با مردم و منافع کشور همراه باشد؟ و لختی «روسیه‌پرستی» را به حال خود رها کند؟

🔹کاش مدیر «کیهان» امّا
‏حد یَقفی برای این سطح از «دل‌دادگی‌های دل‌رُباگَرَش» به روسیه ⁩ببافد
‏و رسما بگوید که دیگر چه اتفاقی باید افتد
‏و روس‌ها، چه بر زبان رانند
‏و تا کجا به منافع ملی، دهن‌کجی کنند
‏که اجازه‌ی نقد به «عالیجناب‌پوتین» ⁩توسط «برادر حسین» صادر شود
‏و دل‌نگران‌های منافع ملی را «خائن» ننامد؟

🔹این آرزو به گور می‌رود
‏که به جای لگدپرانی او به ملت
‏فقط و فقط، یک‌بار به سوی
‏بیگانه‌ای چون روس‌ها نثارش کند؟

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

05 Sep, 13:59


♦️ما هم همین‌طور «سید»؛ «برای ایران» با پزشکیان همراه و مانعِ آن یکی شدیم!

▪️مصطفی فقیهی

🔹آقا سید جواد!
‏ما هم همین‌طور!
‏غالب ملت هم همین‌طور!

🔹ما رأی دادیم که ⁧ #آن_یکی⁩ نشود
🔹از ترس آن چهره‌ی شبهِ‌آرام اما افکار تند و خطرناک‌ش
🔹از وحشتِ تولید امارت اسلامی تازه بیخ گوش طالبان‌ش!
🔹از نگرانیِ توسعه‌ی مواجهه و تقابل‌ها با ملت!
🔹که صدای چهره‌های میانه‌روی اصول‌گرایی چون قالیباف و ضرغامی را هم درآورده‌اند.

🔹مردم، «برای‌ایران»⁩ به دکتر ⁧ #پزشکیان⁩ رأی دادند که حقیقتاً در این کارزار نامتعادل، مستحق کسب عالی‌ترین عنوان اجرایی-سیاسی بود و تا هم‌اینک نیز، چنین است.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

03 Sep, 03:23


♦️«عُوعُوگَران»، در آستانه‌ی «لال شدن» از گردشِ شگفتِ روزگار/ نابودیِ آخرین سنگر، پایانِ رویای ⁧ #زاکانی⁩ و صدرنشینی یک‌شبه‌اش؟/ بازگشت به دوره‌ی تلخِ گوشه‌نشینی، طرد از سوی جریان اصول‌گرا و تکرارِ لگدپرانی به دولت برای جلب‌توجهِ تصمیم‌سازان؟/ تجسُمِ متحرکِ پسماند و دور ریز، لایق چه کسانی شد؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹همان‌کس که یک‌شبه از فرش به عرش شد
‏و «نردبانی‌طور» بر عالی‌ترین سطوح، نشست
‏و در اوج اعتماد به‌نفسی زائدالوصف
‏و مبتنی بر صدرنشینی در عینِ قَعر
‏بذله‌گویانه و لوده‌وار اما میان‌تهی و متزلز‌ل
‏خود را رییس‌جمهور آتی می‌پنداشت
‏تا با آرزوی سبد آراء مرحوم ⁧ #رییسی⁩
‏و ممانعت از پایان دولت ۱۳
‏و تداومِ قطار ریل‌به‌ریل‌شده‌ی پیشرفت
‏آن‌چنان که پر هیاهو و شتاب‌آلود در مناظرات
‏توجهات منفی ملت را به سوی خود جلب کرد
‏و با دریافتِ نمادِ انزجار ملی از سوی مردم
‏مدعی شد که تا پایان در انتخابات ۱۴ می‌ماند
‏و نمی‌گذارد ⁧ #پزشکیان⁩ رییس‌جمهور شود!

🔹نشد! نه تا آخر ماند
‏و نه حتی خُرده‌سنگی به سوی ریاست‌جمهوری پزشکیان پرتاب کرد
‏که برعکس
‏او از شدتِ بدشکلی در اذهان عمومی
‏بهانه‌ای شد برای رأی مضاعف به پزشکیان

▪️حالا اما، پرسش‌ها از آینده‌ی سیاسی او زیاد است

🔹که آیا
‏⁧ #شهرداری⁩ را به عنوان تک‌سنگر باقی‌مانده‌اش
‏از دست داده و به پایان رویای شیرین خود می‌رسد؟
‏و از سوی جریان مورد حمایت‌ش، مطرود می‌شود و نسخه‌اش پیچیده؟
‏یا با تداومِ تندخوییِ مختص به خود
‏ردای اپوزیسیون اصول‌گرایی نیز بر تن می‌کند
‏و با اصرار بر تولید «نو پایداری»
‏به دستِ خودی‌های تشنه به محوِ «پایداری»
‏حذف شود و مُهرِ ابطال بر پیشانیِ ‌نقاشی‌شده‌اش بنشیند؟

🔹و آیا
‏کابوسِ آن گوشه‌نشینیِ طویل‌المدت
‏دوری از دل‌ربایی میز و جذابیت‌های شِکَرین قدرت
‏و آغاز تکراریِ دوره‌ی کنش‌گری پروژه‌‌محور
‏و لگدپرانی علیه دولت اصلاح‌طلب
‏برای‌ش تکرار می‌شود؟

🔹تلخ است و بل، کُشنده برای اهل قدرت
‏که پس از عمری، شکرخوری و ممارست
‏عسل در کف باشد و یک‌باره شیشه شکست
‏گویی خوابی بود که نرسیده به سپیده‌دم، شکافت!
‏و باز، تکرارِ آن بیداریِ زجرآور و تکرارِ این روزگار بی‌میزی و بی‌محافظت!

🔹و حالا او می‌ماند
‏و قضاوت افکارعمومی در بیدادگاهِ تاریخ
‏و سیاهه‌ی خطاها و آزارهای ملی و خودخواسته
‏و لابد، خاطره‌گویی‌های کلیشه‌ایِ پیرمردگونه‌‌‌
‏از دوران کوتاه قدرت برای نوه‌ی سوییس‌دیده
‏و تکرارش برای نتیجه‌های‌ بلادکفرنشین و دنیا دیده
‏از مالش گلو در جمع دانشجویان معترض
‏تا لشکرکشی در ایستگاه‌های مترو تهران

🔹گردش روزگار اما
‏مویِ بر تنِ دنیا نیز راست می‌کند
‏و عوعوگران را لال از شگفتی‌‌های پرتکرار
‏که دریدگانِ سرمست از قدرت بادآورده را
‏این‌چنین باورناکردنی
‏بر زمین گرم، می‌کوباند.

🔹که کاش تجربه شود برای همه‌ی قدرت‌طلبان
‏چه نوآمده‌ها در دولت ۱۴
‏و چه نوکیسه‌ها در دوران دولت ۱۳
‏که چون بر مدار انصاف و خواسته‌های ملت، ننشینند
‏سرنوشت محتوم‌شان، پایان زودهنگام است و تحقیر و خفّت
‏و همان لالی و فرونشستِ گَردِ سُمِ خران
‏از شوکِ حوادث باورناکردنی
‏و آغاز دوران پرمحنت و یأس

‏«ای مفتخر به طالع مسعود خویشتن
‏تأثیر اختران شما نیز بگذرد

‏این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید
‏نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد»

🔹و کاش این انبوهِ تجربه‌ی رقت‌بارِ گذشتگان
‏چراغ راهِ نوآمدگان و آیندگان باشد
‏و خِرَدهای خام، تجربه اندوزند
‏و بخوانند سرگذشت قبلی‌ها را
‏تا مایه‌ی عبرت و نمادِ ذلت نشوند.
‏و خود به لایقِ ابدیِ توهین‌ها و فحاشی‌هاس خود به رقیب
‏و به تجسم متحرکِ پسماند و دور ریز بدل شوند

🔹نه زاکانی و نه برخی مدیران دولت ۱۳
‏اولین پس‌زدگانِ عدالت و حقیقت، هستند
‏و نه آخرین‌شان

‏که صدها سال قبل، ⁧ #حافظ⁩ چنین گفت؛

‏«این خرد خام به میخانه بر
‏تا می لعل آوردش خون به جوش»

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

02 Sep, 22:00


♦️چرا طنازی نچسبِ منتقدانِ ⁧ #پزشکیان⁩، حال مردم را بد می‌کند؟

▪️مصطفی فقیهی

🔹خیلی‌ها با زبان طنز، مرحوم ⁧ #رییسی⁩ را در دوران ریاست‌جمهوری‌اش نقد می‌کردند، اما چرا وقتی مجری صداوسیمای ⁧ #جلیلی⁩ با زبان طنز و لودگی‌های نچسب، پزشکیان را مسخره کرد، اعتراضات زیادی در پی داشت؟

🔹پاسخ بی‌اندازه ساده است:

🔹منتقدان دوران رییسی، مستقل بودند و مانند «زینب موسوی»، از جیب خود و براساس دغدغه‌های شخصی و مردم‌دوستی، با رییسی شوخی می‌کردند و عینِ زبان کف جامعه را به دولت منعکس می‌کردند.

🔹اما منتقدان سایبری، پروژه‌ای، ناشسته‌روی و عجولِ پزشکیان، از جیب بیت‌المال و براساس دغدغه‌های باندی با رییس‌جمهورِ چهاردهم، شوخی می‌کنند.

🔹و اِلّا هر کس جز اینان با پزشکیان شوخی کند، بلاشک با استقبال شخص او و حامیان‌ش نیز مواجه خواهد شد.

@mostafafaghihi

مصطفی فقیهی

02 Sep, 21:09


🔹خبر خوبی از انتصاب در یک معاونت حساس وزارت کشور به گوش می‌رسد.

🔹ظاهراً قرار است معاونت سیاسی این وزارت‌خانه به چهره‌ای حزب‌باور، دغدغه‌مند و میانه‌رو برسد که انتقادات به انتصاب ⁧ #مومنی ⁩ به عنوان ⁧ #وزیر_کشور ⁩ را تا حد زیادی، دفع و فضا را آرام می‌کند و انقلابیون و تندروها را عصبانی‌تر!

▪️مصطفی فقیهی

@mostafafaghihi