هر از چند گاهی سرداران سخن از دوران آخرالزمان میگویند و سخن اخیر یکی از آنان چنین است:
«ما باور داریم دوران آخرالزمان را طی میکنیم این روزها باید نتیجه هزاران هزار سال دشمنی جبهه حق و باطل مشخص شود.»
ژنرالهای هر کشور از اجزای مهم نیروی انسانی هستند و باید این سرمایه به خوبی باقی بماند. حضرت علی(ع) از نظامیان با تعبیر صحن یعنی دژ مستحکم نام میبرد.
گاهی یک فرمانده تیزبین و کارکشته با ارائه نقشه و تاکتیک درست، کار یک سازمان رزم چند هزار نفری را انجام میدهد بدون اینکه در آفند و پدافند کمترین تلفات انسانی و سازوبرگ داده شود.
هرچه از اهمیت این موضوع گفته شود کم است اما در عین حال همین قشر مهم به سهولت دچار آسیبهای جبرانناپذیری خواهند شد. مهمترین آسیب نگاه پادگانی به همه موضوعات رخ داده و آینده است.
در دنیا هر کشوری که نظامیان آن رتق و فتق امور و تحلیل و بررسی و اطلاعرسانی و اقتصاد و سیاست، فرهنگ و در یک جمله امور راهبردی و کلان را در قبضه داشته باشند، ابر مشکل و معضل در انتظار آن کشور خواهد بود.
این مشکل جای دیگری نیز بیرون خواهد زد آنجا که نظامیان با گزارشهای خود حاکمان و مدیران سیاسی را چنان پاستوریزه کنند که وقتی کار از کار گذشت باید دست بالاییها جام زهر بنوشند. مصداق مهم آن جنگ ۸ سالهای بود که با همه ناکامیهاچنان دشمن شکن معرفی میشد که حتی صدام با یک سیلی دیگر دچار شکست میشد، و صلح و مذاکره دفن اسلام و تا کربلا رسیدن یک گام دیگر!
بگذریم و ما هنوز شاهد تکرار مکررات هستیم!
جالب و دردآور اینکه پس از نابودی سریع و ناباورانه همه هزینههای ۴۵ ساله در منطقه، که رویاپردازی برخی نظامیان در ندیدن واقعیت اثر بسزایی داشته، نه تنها سر در گریبان نکرده و به گذشته خویش رنگ اصلاح نمیزنند بلکه رنگی مانند قبل میپاشند و آن رنگ آخرالزمانی به سرعت رخدادهاست. این شگرد گرچه باور هم باشد جارو کردن خاکروبه زیر فرش است.
جمله فوق را از زبان یک سردار بنگرید؛ وی این روزها را چنان توصیف میکند که گویا شکستها حکمتی دارد و وی از هزاران هزار سال یعنی میلیونها سال جنگ حق و باطل سخن میگوید، نه تنها حق و باطل پس از خلقت آدم، بلکه به ماقبل خلقت انسان نیز نگاه حق و باطلی دارد که قرار است بدست "ما" سفره باطل با چند میلیون سال قدمت، برچیده شود.
@lotfi_mojtaba