مجله تلگرامی صدای پای آب @sedayepayeab1 Channel on Telegram

مجله تلگرامی صدای پای آب

@sedayepayeab1


کمپین مردمی حمایت از زاگرس مهربان

لینک کانال مجله تلگرامی صدای پای آب.
@sedayepayeab1

برای گفتگو درباره مظالم انتقال آب با ما باشید

مجله تلگرامی صدای پای آب (Persian)

مجله تلگرامی صدای پای آب یک کانال تلگرامی فعال و پربازدید است که به حمایت از زاگرس مهربان می‌پردازد. این کانال با نام کاربری @sedayepayeab1 بر روی تلگرام فعالیت می‌کند و محتوای متنوعی را در زمینه مظالم انتقال آب ارائه می‌دهد. اگر شما هم به حمایت از محیط زیست و حفظ منابع آبی علاقه‌مند هستید، به این کانال بپیوندید. از این طریق می‌توانید در گفتگو‌ها و بحث‌های مرتبط با موضوعات مهمی مانند محیط‌زیست، حفاظت از منابع آب، و انتقال آب به اطلاعات جدید دست پیدا کنید. با عضویت در این کانال، شما هم می‌توانید به حفظ منابع آبی کشور خود کمک کنید و آگاهی عمومی را در این زمینه افزایش دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در بحث‌های سازنده، به کانال تلگرامی صدای پای آب ملحق شوید.

مجله تلگرامی صدای پای آب

15 Nov, 06:58


✔️ این یک شنبه

🔹 در امتداد سلسله گفتگوهای تعاملی کنشگران اجتماعی و مردم در مورد بحران آب کمپین مردمی حمایت از زاگرس مهربان با مشارکت تشکل های مدنی برگزار می کند

*نقد و بررسی کتاب*


نام اثر : *«بازپس‌گیری توسعه: یک راهنمای بدیل برای سیاستگذاری اقتصادی»*

با حضور  :

👈 *برزین جعفر تاش، پژوهشگر توسعه*

🔹 این جلسه به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ خواهد بود.


🔹 برای پیوستن به این مناظره صرفا از طریق مرورگرهای فایرفاکس، کروم و اپرا روی لینک زیر کلیک کنید. پس از باز شدن لینک از طریق ایکون گزینه ورود مهمان به این گفتگو بپیوندید
👇

https://www.skyroom.online/ch/zagrosmehraban/goftogohayeab

🔹 نکته : تا روز برگزاری این نشست مجازی در روز *یک شنبه ۲۷ آبان ساعت ۹ شب*  اتاق گفتگو تعطیل است؛

@sedayepayeab1

مجله تلگرامی صدای پای آب

14 Nov, 11:50


صحبتهای محمد درویش با بازپرس پرونده بابت شکایت زاکانی از او و جمله ای که بازپرس به او گفته بود.

🆑@ԼαԼαԼαɴƊ

مجله تلگرامی صدای پای آب

14 Nov, 11:49


💢 با سکوت وزارت نیرو و همکاری بنیاد شهید، رودخانه چهل‌بازه خصوصی شد!

🔹 به گزارش اختصاصی #انرژی_پرس، رودخانه چهل بازه به عنوان رگ حیاتی مشهد، پس از سال‌ها کشمکش حقوقی و اداری، قسمتی از آن به بخش خصوصی واگذار شد و اولین رودخانه خصوصی کشور لقب گرفت.

🔹 در ماجرای تصاحب غیرقانونی رودخانه چهل‌بازه مشهد، وزارت نیروی دولت سیزدهم به عنوان یکی از اصلی‌ترین مقصرها شناخته می‌شود.

🔹 وزارت نیرو با وجود اینکه در گذشته سند مالکیت این رودخانه را به نام خود صادر کرده بود، اما در برابر ادعا و فشارهای یک شرکت خصوصی، بنیاد شهید و ستاد اجرای فرمان امام ره نه تنها مقاومت نکرد، بلکه با سکوت خود به تصاحب سیستماتیک این رودخانه کمک و به راحتی از حقوق مردم چشم‌پوشی کرد.

🔹 با وجود مخالفت‌های شدید، قوه قضاییه با دستور مصدق کهنمویی معاون اول سابق خود، اسناد مالکیت این رودخانه را به نام ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد شهید صادر کرد.

🔹 اکنون از وزارت نیروی دولت پزشکیان انتظار می‌رود در اولین گام، نسبت به بازنگری قراردادهای واگذاری این رودخانه و بررسی تمام مراحل قانونی آن اقدام کند و خواستار بازگرداندن این رودخانه به مالکیت دولت شود.


برای خواندن گزارش اینجا کلیک کنید
https://energypress.ir/?p=24157
#برق


©️انرژی پرس

t.me/energypress
📌 Energypress.ir
🔷 twitter.com/energy_press24

مجله تلگرامی صدای پای آب

09 Nov, 11:43


✔️ حمایت از مهندس محمد درویش کنشگر محیط زیست


ریاست محترم قوه قضائیه
بازپرس محترم شعبه ۳۱ دادسرای فرهنگ و رسانه

با سلام،

احتراماً به استحضار می‌رساند همان‌گونه که مطلع هستید، مهندس درویش یکی از کنشگران و فعالان عرصه محیط زیست با سوابق علمی و تجربیات ارزنده در این زمینه می‌باشند و معمولاً اعتراض به رویه‌های اشتباه توسط مجریان و متولیان، به‌مانند روش‌های اشتباه اجرایی با دلایل مختلف، نیازمند چالش‌کشیدن توسط اشخاص با سابقه و کنشگران عرصه‌های مرتبط به‌عنوان متخصص و دلسوز در آن زمینه هست و جز مطالبات مدنی و مردمی نیز محسوب می‌شود.

عمده مردم از اشخاصی مانند مهندس درویش پیگیری در امور اجتماعی و زیست‌محیطی را مطالبه می‌نمایند. از سوی دیگر، عملکرد افراد در جایگاه و پست‌های سازمانی نیازمند کنکاش توسط متخصصین می‌باشد.

لذا بدینوسیله ما امضاکنندگان این کارزار، حمایت خود را از جناب مهندس محمد درویش، کنشگر معتمد و مردمی محیط زیست کشور، اعلام داشته و تقاضای تبرئه و برائت وی از کلیه اتهامات انتسابی را داریم.

• شروع کارزار: ١٣ آبان ١٤٠٣
• پایان کارزار: ١٣ آذر ١٤٠٣
• از طرف: فعالین اجتماعی و محیط زیست و نهادهای مردمی و دوستداران طبیعت

لینک کار زار👇

https://www.karzar.net/165767

مجله تلگرامی صدای پای آب

09 Nov, 11:43


▫️یادداشت یازدهم

🔻چند واقعیت درباره آلودگی هوا

▫️یکشنبه هفته گذشته گزارشی درباره شروع مصرف مازوت در نیروگاه شازند در جلسه هیئت دولت ارایه کردم. من و همکارانم در سازمان حفاظت محیط زیست می‌کوشیم بدون پرده‌پوشی یادآوری کنیم که حل مسئله آلودگی هوا در کوتاه‌مدت ممکن نیست اما می‌توان به‌طور موقت از روش‌هایی استفاده کرد که سلامت مردم به خطر نیفتد.

▫️بدون آنکه بخواهم برای خوشامد رییس جمهوری سخنی بگویم؛ باید اذعان کنم که تصور نمی‌کردم ایشان پس از شنیدن گزارش دستوری صادر کنند که اجرای آن با دشواری‌هایی برای دولت و مردم همراه است.

▫️ناترازی تولید و مصرف گاز موجب شده که برخی نیروگاه‌های حرارتی در فصل پاییز و زمستان از سوخت مایع استفاده کنند. با توقف مازوت‌سوزی در سه نیروگاه کشور، دولت مجبور است که ساعاتی در شبانه‌روز خاموشی برنامه‌ریزی شده در کشور اعمال کند. درک این واقعیت و همراهی مردم می‌تواند دولت را برای اتخاذ تصمیم‌های سخت اما واقع‌بینانه مصمم سازد.

▫️صدور دستور توقف مازوت‌سوزی در سه نیروگاه «شازند»، «کرج» و «اصفهان» با استقبال افکار عمومی روبه‌رو شد و بسیاری پرسیدند که چرا این تصمیم برای نیروگاه‌های شهرهای دیگری چون اهواز گرفته نشده است؟ موضوع اصلا اولویت داشتن سلامت مردم برخی شهرها و بی‌اهمیت بودن برخی دیگر نیست. این تصمیم براساس میزان مصرف مازوت در این نیروگاه‌ها و نقش آنها در آلودگی هوا گرفته شده است. برای درک بهتر ابعاد این تصمیم باید قدری با سایر واقعیت‌های آلودگی هوای شهرها آشنا شویم.

▫️برای رسیدن به اولویت‌های اجرایی در موضوع آلودگی هوا، گام‌های پیوسته و متصل مانند پایش، تدوین «سیاهه انتشار»، مدلسازی، سناریوسازی و... مورد نیاز است. آخرین «سیاهه انتشار» (مجموعه‌ای از داده‌ها که انتشار آلایندگی تولیدی از منابع گوناگون را به تفکیک مکانی و زمانی نشان می‌دهد) در سال ۱۳۹۶ و برای هشت کلانشهر کشور تهیه شده است.

▫️در آن مطالعه به سناریوهای متعددی برای انتشار منابع آلاینده اشاره شده اما درباره رفع آنها اولویت‌بندی صورت نگرفته بود. برای مثال اگرچه اسقاط خودروهای فرسوده در کلانشهرهای تهران و اصفهان می‌تواند منجر به کاهش آلودگی هوا شود، اما قطعاً اثربخشی این موضوع در تهران که سهم منابع متحرک در انتشار ذرات معلق ۵۸ درصد است، بیشتر از اصفهان با سهم ۲۵ درصدی منابع متحرک در انتشار ذرات معلق خواهد بود.

▫️ درباره مصرف مازوت نیز به شکلی مشابه، اثرپذیری اراک با سهم ۹۸ درصدی منابع ساکن (۸۸ درصد مربوط به بخش تبدیل انرژی) در انتشار گوگرد دی‌اکسید و ثبت ۲۷ روز ناسالم با آلاینده شاخص گوگرد دی‌اکسید بیشتر از سایر کلانشهرهای کشور است.

▫️در نظر داریم راهکارهای کاهش آلودگی هوای هر کلانشهر را متناسب با سهم منابع انتشار آلاینده‌ها در آن کلانشهر تدوین و پیگیری کنیم. راهکارهای مربوط به منابع متحرک مانند اسقاط، نوسازی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی را در تمام کلانشهرهای کشور ( از جمله در تهران و مشهد) پیگیری می‌کنیم. همچنین طرح‌های مربوط به منابع ثابت نیز در تمام مناطق آلوده کشور و با تمرکز بر کلانشهرهای اراک، اصفهان و کرج دنبال خواهند شد.

▫️این رویکرد به معنی نقش نداشتن «منابع ثابت» در آلودگی هوای کلانشهرهای تهران و مشهد یا نقش نداشتن «منابع متحرک» در آلودگی هوای کلانشهرهای اراک، کرج و اصفهان نیست. بلکه با توجه به توان کشور در اجرای سیاست‌های کاهش آلودگی هوا اولویت‌بندی صورت می‌پذیرد.

▫️همچنین توقف مصرف مازوت در سه نیروگاه به معنی مصرف آزادانه و بی‌قید و شرط مازوت در سایر نیروگاه‌ها نیست. بلکه همانطور که در مصوبه‌های کارگروه ملی نیز به صراحت بیان شده، سازمان حفاظت محیط زیست پیگیر اجرای وظایف سایر دستگاه‌ها در این زمینه است.

▫️برای مثال وزارت نفت مکلف به تامین سوخت مطابق با استاندارد ملی است که باید گزارش اقدامات و برنامه‌های آتی خود را تا دو هفته آینده به کارگروه ارائه کند. همچنین وزارت نیرو مطابق با ماده ۱۳ قانون هوای پاک مکلف به کنترل انتشار آلایندگی نیروگاه‌ها در حدود مجاز است که پیگیری این موضوع نیز به صورت جدی در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد.

▫️تصمیم توقف مازوت‌سوزی در سه نیروگاه کشور، یک گام ارزشمند برای کاهش مخاطرات آلودگی هوا در کشور است. اما مانع واقع‌بینی ما نخواهد شد. آلودگی هوا محصول عوامل متعدد و پیچیده است که برای کاهش این عوامل باید تن به تصمیم‌های سخت دهیم. این گام اول است.

@payeshemohitzist

مجله تلگرامی صدای پای آب

09 Nov, 11:43


‎⁨ارائه نهایی کلیات بودجه-14030806⁩.pdf

با تشکر از جناب آقای امیدعلی پارسا

مجله تلگرامی صدای پای آب

05 Nov, 13:00


🔸 سکوت دولت و نمایندگان؛ تداوم ساخت‌وساز یک سد غیرقانونی در اصفهان


#خبرآنلاین نوشت:
▫️در حالی که اعلام شده بود پروژه انتقال بین‌حوضه‌ای سد بدون مجوزِ «ماندگان» متوقف شده، ولی تصاویر منتشرشده در فضای مجازی خلاف این گفته را ثابت می‌کنند.

محمد درویش، کنشگر محیط زیست:
▫️وزارت نیرو در موارد ساخت‌وسازهای غیراصولی محیط زیستی، بزرگترین متخلف است؛ یعنی همواره خود این وزارتخانه دست به چنین اقداماتی می‌زند؛ اما با کدام مجوز و طبق کدام قانون نمی‌دانیم.

▫️این نحوه برخورد با محیط زیست کشور تأسف‌آور است و به یک برخورد جدی و سفت و سخت نیاز دارد؛ که متأسفانه سایر دستگاه‌های نظارتی هم در برابر این تخلف سکوت کرده‌اند و این بر عمق فاجعه می‌افزاید.

▫️عدم رسیدگی به این موضوع و ساکت ماندن مسئولان این سازمان، سبب تداوم تخلفات کوچک و بزرگ در حوزه محیط زیست و نابودی آن می‌شود.

📌 متن کامل گزارش الهه جعفرزاده را اینجا بخوانید:
khabaronline.ir/xmQ8p


@KhabarOnline_ir | khabaronline.ir

مجله تلگرامی صدای پای آب

05 Nov, 13:00


مگر قرار نبود اجرای این حکم متوقف شود؟
در جامعه‌ای که نرخ کنشگری و مشارکت مردمی هر روز کاهش می‌یابد، چگونه می‌تواند انتظار داشت که مردم در صحنه مانده، این کشور را از خودشان بدانند و برایش بجنگند؟

📚 @darvishnameh

#یوسف_فرهادی_بابادی

مجله تلگرامی صدای پای آب

02 Nov, 14:15


✔️ *دبیر اجرایی شان اپوش در گفت و گو با رکنا مطرح کرد*


*تخصیص آب از سد خرسان برای استان چهارمحال بختیاری نمایشی است و اصالت قانونی ندارد*


*تخصیص آب چهارمحال بختیاری از سد خرسان نه مبنای قانونی دارد و نه مبتنی بر واقعیت های میدانی است، دستگاه قضایی باید در خصوص اصالت قانونی گزارش های وزارت نیرو صحت سنجی کند*


🔹 یوسف فرهادی بابادی دبیر اجرایی نشان اپوش در گفتگو با خبرگزاری رکنا با اشاره به آخرین وضعیت پرونده سد خرسان در دستگاه قضائی گفت : حسب اظهارات مدیران آب منطقه ای استان چهارمحال بختیاری و مکاتبات شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با شعبه یک دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شهرکرد در خصوص سد خرسان قرار است ۷۰ میلیون متر مکعب آب از سد خرسان برای مصارف استان چهارمحال بختیاری تخصیص یابد که بنا بر برخی اظهارات این میزان قرار است بر اساس رایزنی ها تا سقف ۱۷۰ میلیون متر مکعب در سال افزایش پیدا کند. یوسف فرهادی بابادی افزود : بر مبنای بند ۴ شروط مصوبه هیات محترم وزیران مورخ 31 / 4 / 1396 ؛ سد خرسان از وضعیت تک منظوره تولید برق به هدف دو منظوره ( تولید برق و تامین آب شرب ) تغییر یافته است و این بدان معناست که تخصیص آب برای مصارف غیر شرب معنا ندارد ؛ این فعال محیط زیست یاداور شد : تخصیص های صادر شده بر اساس روندهای قانونی و مبتنی بر نظام نامه تخصیص صادر نشده است و تخصیص صادره جنبه نمایشی و به منظور برداشتن موانع اجتماعی انتقال آب و ساخت سد صادر شده است.

🔹 این فعال محیط زیست گفت : سر جمع نیاز شرب استان چهارمحال بختیاری در افق ۱۴۲۰ نهایت ۱۰۰ میلیون متر مکعب است و تخصیص صادر شده برای استان چهارمحال بختیاری از سد خرسان منطقا نمی تواند برای شرب باشد.

🔹 یوسف فرهادی بابادی افزود : در صورت اینکه آب مورد نظر برای شرب می باشد ضروری است مسئولان "گزارش جامع آب شرب استان چهارمحال بختیاری" مصوب ریاست حوضه کارون را به صورت عمومی منتشر شود تا جامعه در خصوص ادعاهای طرح شده قضاوت کند. این فعال محیط زیست خاطر نشان کرد: به نظر من ادعاهایی مثل افزایش تخصیص آب استان چهارمحال بختیاری از سد خرسان تا رقم ۱۷۰ میلیون متر مکعب ادعاهای بی اساسی است که هدف آن فریب افکار عمومی برای استمرار غیر قانونی اجرای سد خرسان در جهت منافع کارفرمایان است ؛ فرهادی بابادی تاکید کرد به زودی با درخواست ورود کارشناس رسمی دادگستری به پرونده ادعاهای وزارت نیرو را به صورت حقوقی پیگیری می کنیم و اجازه نمی دهیم با ارائه اطلاعات مخدوش به دادگاه روند رسیدگی قضایی منحرف شود.


👈 گفتنی است پروژه سد و نیروگاه برقی آبی خرسان 3 از جمله پروژه های مشمول ارزیابی محیط زیستی بوده است که در محدوده جغرافیایی استان چهارمحال و بختیاری و کهگلویه و بویر احمد واقع شده است. این پروژه از سال 87 تا سال 1396 چندین بار در کمیته ماده 2 ارزیابی اثرات زیست محیطی مطرح و به دلیل آنچه پیشرفت فیزیکی خوانده شد در سال 1396 به کارگروه تصمیم گیری در خصوص پروژه های دارای پیشرفت فیزیکی مشمول ارزیابی، فاقد مجوز ارجاع گردید. که با پیشنهاد آن کارگروه در جلسه 25 / 4 / 1396 هیات وزیران رای به تداوم اجرای پروژه خرسان با رعایت مفاد «شیوه نامه بررسی و تعیین وضعیت زیست محیطی طرح های توسعه ایی مشمول ارزیابی محیط زیستی دارای پیشرفت فیزیکی» گردیده است.

@sedayepayeab1


https://www.rokna.net/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-95/1057978-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%B5-%D8%A2%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%AF-%D8%AE%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF

مجله تلگرامی صدای پای آب

31 Oct, 07:10


✔️ این یک شنبه

🔹 در امتداد سلسله گفتگوهای تعاملی کنشگران اجتماعی و مردم در مورد بحران آب کمپین مردمی حمایت از زاگرس مهربان با مشارکت تشکل های مدنی برگزار می کند

عنوان جلسه :

*مولد سازی دارایی های دولت و آینده منافع عمومی*


با حضور  :

👈 *بهمن احمدی امویی نویسنده و مترجم*

🔹 این جلسه به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ خواهد بود.


🔹 برای پیوستن به این مناظره صرفا از طریق مرورگرهای فایرفاکس، کروم و اپرا روی لینک زیر کلیک کنید. پس از باز شدن لینک از طریق ایکون گزینه ورود مهمان به این گفتگو بپیوندید
👇

https://www.skyroom.online/ch/zagrosmehraban/goftogohayeab

🔹 نکته : تا روز برگزاری این نشست مجازی در روز *یک شنبه ۱۳ آبان ساعت ۹ شب*  اتاق گفتگو تعطیل است؛

@sedayepayeab1

مجله تلگرامی صدای پای آب

26 Oct, 14:44


✔️ متن کامل رای شعبه ۱۰۴ کیفری دو در خصوص پروژه ننگین کوهرنگ سه

🔹 دادگاه متهمان را تبرئه کرد + متن کامل اعتراض به این رای در پست بالا

🔹 برای اطلاع از دلایل مخالفت جنبش محیط زیستی با این رای، لایحه اعتراض به را در لینک زیر و در کانال صدای پای آب بخوانید👇

https://t.me/sedayepayeab1/16954

🔹 صدای پای آب : از همه مردم تقاضا می کنیم ضمن پرهیز از مداخله اصالت منطقه ایی قاضی صادر کننده رای که اهل استان اصفهان می باشد به نقد احکام حکم صادر شده بپردازند؛ قطعا قاضی موسوی از قاضی های با سواد و قوی استان چهارمحال بختیاری است و اصالت اصفهانی ایشان تاثیری در صدور این رای پر ایراد نداشته و ندارد.

@sedayepayeab1

مجله تلگرامی صدای پای آب

26 Oct, 14:24


✔️ *متن کامل اعتراض به رای شعبه ۱۰۴ کیفری در خصوص پروژه ننگین کوهرنگ سه*

🔹 شعبه ۱۰۴ دادگاه کیفری دو شهرکرد به ریاست قاضی سید علی موسوی؛ متهمان پرونده تخریب را تبرئه کرد.

🔹 برای اطلاع از استدلال های جنبش محیط زیستی در مواجهه با این رای نا عادلانه متن کامل لایحه اعتراضی به رای شعبه ۱۰۴ برای عموم منتشر می شود.

🔹 صدای پای آب : از همه مردم تقاضا می کنیم ضمن پرهیز از مداخله اصالت منطقه ایی قاضی صادر کننده رای که اهل استان اصفهان می باشد به نقد احکام حکم صادر شده بپردازند؛ قطعا قاضی موسوی از قاضی های با سواد و قوی استان چهارمحال بختیاری است و اصالت اصفهانی ایشان تاثیری در صدور این رای پر ایراد نداشته و ندارد.

🔹 خواندن نقادانه این لایحه اعتراضی را به همه فعالان آب و محیط زیست و کارشناسان علم حقوق توصیه می کنیم.  این لایحه بخشی از استدلال های ما در مخالفت با پروژه کوهرنگ سه است ؛ اماده شنیدن نقطه نظرات و دیدگاه های انتقادی شما هستیم.

🔹 از امام جمعه محترم استان که خواهان اعتراض دادستان شهرکرد به رای صادره شعبه ۱۰۴ دادگاه کیفری دو شدند نهایت تشکر را داریم. امیدواریم دادستان به این درخواست توجه کند

@sedayepayaab1

مجله تلگرامی صدای پای آب

26 Oct, 07:02


🟢 تا ساعاتی دیگر، پیکر آهنگ کوثر برای همیشه در خاکِ سرزمین حافظ آرام خواهد گرفت، اما نهیب‌هایش نه! 🟢

📚
@darvishnameh

1️⃣ سه‌شنبه گذشته، در نخستین روز از آبان ۱۴۰۳ و در تالار مرکز اسناد و کتابخانه ملی شیراز، هشدار دادم که اگر زنهارهای آهنگ کوثر را می‌شنیدیم، هرگز با چنین ناترازی مرگبار و فرونشست جبران‌ناپذیری در دشت مرودشت؛ راهبردی‌ترین دشت ایران از منظر ارزش‌های تاریخی/فرهنگی مواجه نمی‌شدیم.

2️⃣ او در آغازین روزهای دهه هفتاد گفته بود و ثابت کرده بود، جایی که قرار است مخزن سد سیوند باشد، بهترین محل برای آبخوانداری است. آنها سخنان کوثر را نشنیدند و سد را ساختند و البته مخزن سد همچنان خشک ماند!

3️⃣ تا ساعاتی دیگر پیکر شادروان آهنگ کوثر به خاک سپرده می‌شود، اما وظیفه ماست که اجازه ندهیم پوم‌تاک هشدارهایش از نفس افتاد و سرد شود ... هنوز فرصت هست تا کهن‌زادبوم‌های بی‌رقیب دشت مرودشت را؛ نقش رستم را، کعبه زرتشت را، پاسارگاد را، تنگه بلاغی را و تخت جمشید را از خطر فرونشست نجات دهیم ...

4️⃣ لطفاً سخنانم را که در درویش‌نامه منتشر کرده‌ام در ۲۳ دقیقه گوش کنید و به اشتراک نهید.

#آهنگ_کوثر
#نقش_رستم
#محمد_درویش

مجله تلگرامی صدای پای آب

25 Oct, 06:16


✔️ *ورود دیوان به مصوبه خلاف قانون شورای هماهنگی دستگاه های نظارتی اصفهان در خصوص سد و سامانه انتقال آب ماندگان*

🔹️ دبیر اجرایی نشان اپوش با انتشار لایحه خود خطاب به هیات عمومی دیوان عدالت اداری نوشت : *تقاضای ابطال مصوبه ‎#شورای_هماهنگی_دستگاه_های_نظارتی استان اصفهان در خصوص اجرای سد ماندگان را به ‎#هیات_عمومی_دیوان_عدالت_اداری تقدیم کردم. پروژه سد و سامانه انتقال آب ‎#ماندگان مجوزهای قانونی را ندارد و با ضرب و زور امنیتی در حال اجراست. امیدوارم دیوان رسیدگی کند*

#نشان_اپوش
https://www.instagram.com/p/DBiRPyaNe3n/?igsh=MTBlZjE4YzMxOA==

مجله تلگرامی صدای پای آب

25 Oct, 05:29


ریاست محترم قوه قضائیه
با سلام و احترام

جای فعال محیط زیست در زندان نیست

آقای یوسف فرهادی بابادی یکی از صادق‌ترین شهروندان ایرانی‌ست که بدون کوچکترین چشمداشتی، صادقانه برای محیط زیست ایران تلاش می‌کند. جای انسان درستکاری چون او نه در زندان بلکه در بالاترین رده‌های مدیریتی برای حفاظت از محیط زیست است. قوه قضاییه حکم زندان ایشان را لغو کند.
#خدیجه_گلین_مقدم
۱۴۰۳/۷/۱۲

همه با هم برای یک فعال محیط زیست کارزار زیر را امضا می‌کنیم

🟢لینک کارزار👇
karzar.net/161495‎

مجله تلگرامی صدای پای آب

21 Oct, 07:35


🟢گزارش دوم به مردم!🟢

📚
@darvishnameh

✍️ بعد از مراجعه دوم به دادسرای فرهنگ و رسانه در روز شنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۳ و تفهیم اتهام بنده توسط بازپرس مبنی بر اینکه شکایت شهرداری تهران در مورد خشک‌شدن درختان در طول سه سال اخیر است. مستندات خود را ارایه کردم که یکی گزارش اداره منابع طبیعی استان تهران در مورد قطع ۱۶هزار درخت توسط شهرداری در طول سال گذشته بود و دومی، همین گزارش شرکت تیزنگر که نشان می‌دهد ۳۱۴هکتار از فضای سبز تهران از فاصله مرداد ۱۴۰۰ تا مرداد ۱۴۰۳ خشک شده و بیش از ۶۲۰۰هکتار هم در معرض خشکی شدید قرار گرفته است. اینک نمایندگان این دو دستگاه به عنوان مطلع احضار شده‌اند تا بازپرس پس از استماع و بررسی نهایی، حکم را صادر کنند.

https://t.me/darvishnameh/12900

#شکایت_شهرداری_تهران
#محمد_درویش

مجله تلگرامی صدای پای آب

20 Oct, 17:00


✔️علیه غارت منابع آب‌ زاگرس و کارون

کارزار را اینجا امضا کنید

@Azegaar

مجله تلگرامی صدای پای آب

20 Oct, 11:49


♦️ امام جمعه اصفهان:

🔹 محیط زیست نباید محیط ایست باشد؛ اگر به فرض در روستایی چهار بز کوهی وجود دارد، به بهانه آن‌ها مانع خانه‌سازی نشوید

🔹 طباطبایی‌نژاد امام جمعه استان اصفهان گفت: باید با مردم مدارا کرد؛ بسیاری از قوانین خشک هستتد و باید در مقابل این موارد عاقلانه برخورد کرد؛ دامداری و کشاورزی برای کشور اهمیت بالایی دارند و باید با در قبال این موارد مدارا کرد؛ محیط زیست نباید محیط ایست باشد؛ اگر به فرض در روستایی چهار بز کوهی وجود دارد، به بهانه آنها مانع خانه‌سازی روستاییان نشوید.

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003T0G
🆔 @Entekhab_ir