روزمرگی های یک مدیر بازاریابی @sale_academy Channel on Telegram

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

@sale_academy


اینجا چیزایی رو می نویسم که فکر میکنم برای شما مفید

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی (Persian)

آیا به دنبال راهکارها و تکنیک‌های جدید در زمینه بازاریابی هستید؟ اگر پاسخ شما بله است، کانال تلگرام "روزمرگی های یک مدیر بازاریابی" یک منبع عالی برای شما است. در این کانال کاربران می‌توانند از تجربیات و دیدگاه‌های یک مدیر بازاریابی حرفه‌ای بهره‌مند شوند. توسط کاربر با نام کاربری @sale_academy اداره می‌شود، و هدف اصلی این کانال اشتراک گذاری محتواهای مرتبط و مفید در حوزه بازاریابی است. اگر شما هم علاقه‌مند به یادگیری و به‌روزرسانی دانش خود در زمینه بازاریابی هستید، حتما این کانال را دنبال کنید. با مطالعه مطالب و مقالات منتشر شده در این کانال، می‌توانید به روزترین روش‌ها و استراتژی‌های بازاریابی دست یابید و توان خود را برای رشد و موفقیت در حرفه بازاریابی بالا ببرید. بنابراین، بهترین زمان برای شروع یادگیری و به‌روزرسانی دانش بازاریابی، همین الان است. پس علاقه‌مندان به این حوزه، از این فرصت برای دنبال کردن و عضویت در کانال "روزمرگی های یک مدیر بازاریابی" بهره ببرند.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

07 Jan, 12:31


سیلی هندی که مک‌دونالد رو از خواب بیدار کرد!

💢 سال 1996 که مک دونالد تصمیم گرفت وارد هند بشه با یک شوک بزرگ مواجه شد!

💢 هندوهایی که گوشت گاو نمی‌خوردن، مسلمونایی که گوشت خوک نمی‌خوردن و حجم بزرگی از ادیان مختلف هند که کلا گیاه‌خوار بودن!

💢 حالا مک‌دونالد اون موقع که توی بازارای اروپا و آمریکا فعال بود به چی معروف بود؟ همبرگر و بیکن و … که یا با گوشت گاو بودن یا خوک و کلا هم گوشت بودن.

💢 اداها و مسخره‌بازیای مردم و کشور 72 مذهب هند به همینجا ختم نمی‌شد! هندوها می‌گفتن علاوه بر اینکه گوشت گاو نمی‌خوریم، چون این حیوون جنبه تقدس داره، حتی با چاقو و وسایلی که گوشت گاو باهاش بریده شده نباید برای ما غذا درست کنید!
مسلمونا هم می‌گفتن جایی که گوشت خوک طبخ بشه، نجسه و غذای غیرگوشت خوکش هم مالیده شده به اون گوشت خوک و….

💢 از طرفی همونطور که اکثرتون می‌دونید جایگاه مک‌دونالد در رستوران‌ها یه رستوران لوکس نبوده و نیست! مک‌دونالد یه رستوران برای طبقه متوسط هستش که برای سیر شدن بیان و یه غذایی بخورن.

💢 طبقه متوسط هند در اون سال‌ها که همش در حال رشد بود ولی همچنان مبلغ 100 روپیه (1.2 دلار اون موقع) پول یه غذای لاکچری توی هند محسوب می‌شد.

💢 از طرفی مک‌دونالد چند دهه کلی زیرساخت‌های تامین غذا، طبق غذا، منو غذا رو چیده بود؛ ولی این اونارو متوقف نکرد!

💢 اونا تمام زیرساختای قبلی خودشون رو کنار گذاشتن و از صفر شروع به بنا کردن یک بیزینس واقعا هندی کردن! با کشاورزای هند به عنوان تامین‌کننده قراردادهای سفت و محکمی بستن، محل طبخ و آشپزهای غذاهای گوشتی و غیرگوشتی رو جدا کردن و با این کار به شایعه‌ هندوها که می‌گفتن مکدونالد توی سیبزمینی سرخ‌کردش پودر گوشت قرمز ریخته پایان دادن. اونا گوشت خوک رو کامل از منو هند حذف کردن.

💢 غذاهای جدید، محصولات جدید با ذائقه مردم هند ساختن و طوری هزینه‌هارو کنترل کردن که با 25 روپیه (فقط 30 سنت) بشه یه غذای خوشمزه خرید.

💢 مک‌دونالد سال‌ها تلاش کرد که دید مردم هند به خودشو به عوض کنه، به علت تجربه تلخ هندیا از استعمار غرب در سده‌های گذشته، اونا مسیر طولانی برای عوض کردن این دید طی کردن.

💢 برگر کوچک با کتلت گیاهی مزه‌دار شده با ادویه‌های خاص هندی، برگر ساخته شده با یک برش بزرگ از پنیر هندی با سس مسالا و کاهو، خمیر ترد پرشده با سبزیجات، پنیر و سس تند به سبک پیتزا، نسخه هندی بیگ‌مک با دو لایه گوشت مرغ، پنیر، کاهو و سس تند و …. همه و همه نسخه هندی‌شده غذاهای با گوشت گاو و خوک مکدونالد شده بود.

💢 اونا برای پذیرفته شدن توسط اون جامعه، سر تا پا هندی شدن و بالاخره موفق شدن جا باز کنن و میلیون‌ها مشتری داشته باشن.

💢 مک‌دونالد توی هند خودشو ریخت و دوباره ساخت، اون ثابت کرد که برای جهانی شدن حاضر هست هر بهایی رو بپردازه و فرهنگ مردم هر منطقه براش بیشترین اهمیت رو داره.

اون با غذاهای ابداعی خودش حلقه مفقوده اتصال جامعه متنفر هندی از غرب با غرب شد.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

05 Jan, 15:34


10 شکست بزرگ تاریخ بیزینس دنیا!

💢 اکثرا دوست دارن داستان موفقیت و پیروزی بشنون؛ ولی گاهی شنیدن دلیل شکست خیلی آموزنده‌تر از داستان فتح‌های مقتدرانه هست. برای همین اینجا 10 شکست بزرگ کسب و کارهای مختبف رو به دلایل مختلفو بازخوانی می‌کنیم:

1️⃣ نوکیا (Nokia): نوکیا یه زمان سلطان گوشی بود، ولی اون‌قدری به خودش مغرور شد که نفهمید دنیا داره به سمت گوشی‌های هوشمند میره. اندروید و آیفون اومدن و نوکیا همچنان گیر کرده بود تو گوشی‌های دکمه‌ای! همین شد که از رقابت جا موند.

2️⃣ کداک (Kodak): کداک خودش دوربین دیجیتال رو اختراع کرد ولی ترسید که بازار فیلمای عکاسی‌شو از دست بده. آخرشم رقباش اومدن و با دوربین دیجیتال، کداک رو از دور خارج کردن. یه جورایی خودش گور خودشو کند.

3️⃣ بلک‌بری (BlackBerry): بلک‌بری کیبوردای فیزیکی خفنی داشت که همه عاشقش بودن، ولی وقتی گوشی‌های لمسی مد شد، اصلاً حواسش نبود که باید خودشو به‌روز کنه. همین شد که از بازی بیرون افتاد.

4️⃣ بلاک‌باستر (Blockbuster): اینا مغازه‌هایی داشتن که فیلم اجاره می‌دادن. وقتی نتفلیکس با استریم آنلاین اومد، بلاک‌باستر اصلاً جدیش نگرفت. نتیجه؟ مردم دیگه حوصله رفتن به مغازه نداشتن و بلاک‌باستر هم نابود شد.

5️⃣ یاهو (Yahoo): یاهو اگه یه ذره زرنگ‌تر بود، می‌تونست گوگل و فیس‌بوک رو بخره ولی همه فرصت‌ها رو از دست داد. کلی خدمات همزمان ارائه می‌داد که بیشتر گیج‌کننده بود تا مفید. خلاصه با تصمیم‌های اشتباهش خودش رو نابود کرد.

6️⃣ وی‌ورک (WeWork): وی‌ورک یه شرکت اجاره فضای کار بود که هزینه‌هاش خیلی بالاتر از درآمدش بود. مدیرعاملش هم یه جورایی زیادی رویاپرداز بود و خرجای عجیب‌وغریب می‌کرد. آخرشم ترکید.

7️⃣ مای‌اسپیس (MySpace): مای‌اسپیس اولین شبکه اجتماعی بزرگ بود ولی به‌خاطر طراحی بد و تبلیغات زیاد، از فیس‌بوک عقب افتاد. کاربرا هم یکی‌یکی رفتن سراغ فیس‌بوک و مای‌اسپیس شد خاطره.

8️⃣ سی‌یرز (Sears): یه فروشگاه بزرگ بود که تا آخرین لحظه نفهمید مردم دیگه دوست دارن آنلاین خرید کنن. وقتی هم فهمید، دیگه خیلی دیر شده بود. مدیریت بد هم وضعیتش رو بدتر کرد.

9️⃣ انرون (Enron): این شرکت انرژی خیلی شیک و مجلسی همه رو گول می‌زد که وضع مالیش خوبه، ولی همه‌ش تقلب بود. وقتی همه فهمیدن، شرکت ترکید و مدیرانش هم کارشون به دادگاه کشید.

🔟 ترانوس (Theranos): اومده بود بگه با یه قطره خون می‌تونه همه چی رو تست کنه. حرفاش خیلی جذاب بود ولی تو واقعیت هیچ محصولی نداشت. همه‌ش دروغ بود و وقتی دستش رو شد، کل شرکت پاشید.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

04 Jan, 18:39


نحوه خرید زمان توسط بیزینسمن/وومن‌ها!

💢 شما اگه مدام فعالیت کنید توی یوتیوب، احتمالا بعد از 3 تا 6 ماه کانالتون مانیتایز می‌شه. یعنی به درآمدزایی می‌رسه. این 3 تا 6 ماه واقعا خیلی سخت می‌گذره و باید مدام فعالیت داشته باشید و خیلی وقتا توی ذوقتون می‌خوره و بازدیدای کم انگیزتونو کم می‌کنه ولی باید ادامه بدید و تسلیم نشید.

💢 این یه مسیر طبیعیه که اکثر بزرگان یوتیوب دنیا و یویتیوب فارسی طی کردن. ولی شما با هزینه کردن چیزی بین 30 تا 40 میلیون تومن برای تبلیغات کانال فارسی یوتیوب و 60 تا 70 میلیون برای کانال صامت و یا انگلیسی و تهیه ویدیوهای خیلی جذاب می‌تونید این 6 ماه رو تبدیل کنید مثلا به 30 روز و یا حتی 15روز!

💢 در واقع وجود دانش مارکتینگ و پول و آشنا بودن با پلتفرم باعث می‌شه شما 6 ماه از عمرتون رو ذخیره و سیو کنید.

💢 این خریدن زمان فقط مختص به مانیتایز شدن کانال یوتیوب نیست! توی هر بیزینس و کسب و کاری با داشتن تخصص و پول می‌تونید بخش زیادی از زمان و انرژی و …. رو بخرید.

💢 توقع اتفاق خاصی افتادن توی یه شب واقعا ساده‌لوحانه هست ولی می‌شه کاری کرد که اتفاقاتی که باید توی 5 سال به صورت طبیعی طول بکشه، 6 ماهه رخ بده.

💢 هرچقدر وزن تخصص و تجربه بالاتر بره، وزن پولش کمتر میشه! یعنی شما با پول کمتری اون کار مدنظرتونو می‌تونید انجام بدید. همین الان مثلا توی همکارام دارم می‌بینم یکی با 300 دلار هزینه تبلیغاتی مثلا توی تیک تاک، اندازه اون یکی همکارم که 2000 دلار هزینه کرده، فروش و سود داره.

💢 برای همین یه دفعه پرسیدم یک ساعت شما چقدر میارزه؟ چون شما تا این عددو ندونید نمی‌دونید زمان شما چقدر ارزش داره و میارزه تا چه نقطه سر به سری براش خرج کنید.

💢 اگه پول دارید (نه حالا پول خیلی زیاد) و زمانتون ارزشمندتر از یه حدیه واقعا میارزه با تبلیغات و استفاده از تخصص دیگران زمان رو بخرید؛ ولی اگه زمانتون در حال حاضر خیلی ارزشمند نیست و پول زیادی ندارید، اصلا نگران نباشید! درسته مسیر طبیعی رشد کمی طولانی‌تره ولی شک نکنید شمارو به نقطه‌ای خواهند رسوند که بتونید شما هم زمانتون رو بخرید.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

24 Dec, 05:04


روزگار!

💢 اون زمان که تازه ایرانیا شروع به استفاده از اینستاگرام کردن، به علت محدودیت 15 ثانیه‌ای قرار دادن ویدیو، بیشتر پستایی که حالت عکس داشتن توی اون فضا می‌چرخید و وایرال میشد. به خاطر همین کلی پیجای مختلف که بیشترش فان بودن جز تاپ‌ترین پیجای فارسی اینستاگرام بودن. کسایی که ماهی بیست سی میلیون درامدشون بود (اون موقع دلار 3500 بود).

💢 چند روز پیش داشتم دقت می‌کردم، هیچ کدوم ازونا (حاجی‌لند، تتلو، ….) نشونی ازشون نیست. با تغییر مدیای اصلی از عکس به فیلم خیلیا حذف شدن و یا به گوشه رفتن. اونایی که الان تاپ هستن شاید 100 هزار دلار درامدشون باشه در حالی که تاپای 9 سال پیش، 10 هزار دلار درامدشون بود و این به خاطر چرخش شدیدتر محتواست.

💢 وضع الانم همینه، این ریلز و ویدیوهای کوتاه هم عمری دارن و چندین سال دیگه افراد دیگه‌ای میان جای این الانیا.
خیلی خوبه که ما حالتای مختلف تولید محتوا رو یاد بگیریم و حتما هم باید اینکارو کنیم ولی واقعا همه چیز اکتسابی نیست و یه سریا توی یه سری چیزا واقعا تاپن! انگار توی خونشونه اون مدل محتوا تولید کردن.

💢 برای همین اینو یادتون باشه هرچیزی تاریخ انقضایی داره و از قضا ما هم توی دورانی از تاریخ هستیم که تاریخ انقضای حالتای مختلف رسانه سریع تموم می‌شه، برای همین به نظرم فاکتور زمان توی رشد کردن ما توی این محیط از همه چیز مهم‌تره. واقعا کاری رو نباید برای فردا انداخت.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

23 Dec, 12:54


⭕️ 20 تمرین عالی برای افزایش انعطاف‌پذیری:

🔴 تغییر روال روزانه: هر از گاهی کارای تکراریتو عوض کن تا به شرایط جدید عادت کنی.

🔵 خروج از منطقه راحتی: یه کار جدید و چالش‌برانگیز امتحان کن که تاحالا نکردی.

🔴 پذیرش تغییر: به جای مقاومت، تغییرات رو به چشم فرصت رشد ببین.

🔵 تمرکز بر راه‌حل‌ها: به جای گیر دادن به مشکل، دنبال راه‌حلش باش.

🔴 یادگیری مهارت‌های جدید: یه چیز تازه یاد بگیر که ذهنت بازتر شه.

🔵 مدیریت استرس: با یوگا، مدیتیشن یا تکنیکای آرامش‌بخش، استرست رو کنترل کن.

🔴 خودآگاهی: احساساتو بشناس و بفهم تو شرایط مختلف چه واکنشی نشون میدی.

🔵 پذیرش اشتباهات: اشتباه کردی؟ اوکی، درس بگیر و ادامه بده.

🔴 تفکر مثبت: به جای فکرای منفی، نیمه پر لیوانو ببین.

🔵 انعطاف در تصمیم‌گیری: همیشه یه گزینه دیگه هم واسه تصمیماتت در نظر بگیر.

🔴 برقراری روابط قوی: با آدمای مثبت و حمایتگر بیشتر وقت بگذرون.

🔵 توسعه کار تیمی: با افراد مختلف کار کن و از دیدگاهاشون استفاده کن.

🔴 تغییر در دیدگاه‌ها: یه مشکل داری؟ از یه زاویه دیگه بهش نگاه کن.

🔵 پذیرش انتقاد: به جای ناراحتی، انتقاداتو واسه پیشرفتت به کار ببر.

🔴 حل مسئله: از مسائل کوچیک شروع کن و کم‌کم خودتو آماده مشکلات بزرگ کن.

🔵 برنامه‌ریزی برای اتفاقات: همیشه یه برنامه پشتیبان داشته باش واسه شرایط غیرمنتظره.

🔴 مطالعه زندگی‌نامه: زندگی آدمای موفق رو بخون و ازشون ایده بگیر.

🔵 مدیریت زمان: واسه کارات برنامه بچین که وقتت هدر نره.

🔴 شکرگزاری: به چیزایی که داری فکر کن و قدرشونو بدون.

🔵 ذهن باز: به ایده‌های جدید فرصت بده، حتی اگه اولش عجیب به نظر برسن.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

20 Dec, 12:52


حاصل چندصدمیلیون و یا شاید چند میلیارد تومن تبلیغ و هزاران آزمون و خطا شده این!

💢 از این که کانالش ششصد هفتصدهزار ممبر داشت و مدل جذبش، فهمیدم چندین ماهه داره سنگین خرج می‌کنه روی تبلیغات خود پلتفرم تلگرام!

💢 برای همین ساده نباید از این مدل تبلیغا گذشت، چون یاد گرفتن ازش شمارو توی تبلیغ چند میلیارد و حتی توی خود فروش بیزینس چندده میلیارد جلو میندازه.

⭕️ چند تا نکته:

1️⃣ آخر تبلیغش نوشته روی دکمه پایین بزن؛ این نشون می‌ده با گفتنش احتمال کلیک روی دیدن کانال بالاتر رفته.

2️⃣ داخل متن تبلیغ از اعداد استفاده کرده؛ این نشون می‌ده مشتری نیازمند چیزی ملموس و متریک برای ارزیابی شماست.

3️⃣ توی تایتل تبلیغش چندین کلیدواژه مثل سیگنال، رایگان، داگز و همستر استفاده کرده؛ این نشون می‌ده تعدد قلاب‌ها به احتمال درگیر شدن و عضو شدن افراد کمک می‌کنه.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

20 Dec, 12:49


⭕️ 9 تمرین افزایش اعتماد به نفس!

1️⃣ نگاه مستقیم به آینه: هر روز به خودت نگاه کن و سه جمله مثبت بگو.

2️⃣ چالش صحبت با غریبه‌ها: روزی یه مکالمه کوتاه با یه نفر ناشناس داشته باش.

3️⃣ انجام یه کار عجیب: یه حرکت جسورانه توی جمع بکن، مثل بلند خوندن یه جمله.

4️⃣ بلند صحبت کردن: کمی بلندتر از حالت عادی تو جمع حرف بزن.

5️⃣ حالت "آلفا": صاف وایسا، دستت رو رو کمرت بذار، مثل رئیس.

6️⃣ ورود به جمع غریبه‌ها: خودت رو تو مکالمه غریبه‌ها بنداز، مثلاً تو کافه.

7️⃣ تمرین بی‌خیالی: یه لحظه وسط خیابون یه حرکت فان انجام بده.

8️⃣ نه گفتن: به یه درخواست کوچیک که دوست نداری، "نه" بگو.

9️⃣ خندیدن به اشتباهات: به اشتباهات کوچیک خودت بخند و بی‌خیال شو.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

29 Nov, 05:47


جایی که اسب شما می نوشد آب بنوشید، 💧اسب هرگز آب بد نمی نوشد. رختخواب خود را در جایی قرار دهید که گربه آرام بخوابد. میوه ای را بخورید که کرم لمس کرده است. بدون ترس قارچ هایی را که حشرات روی آنها نشسته اند جمع آوری می کند. درختی بکارید که توسط خال حفر شده است. سوراخی حفر کنید که پرندگان از گرما پنهان می شوند. همزمان با پرندگان بخوابید و بیدار شوید، دانه های طلایی زندگی را درو خواهید کرد. سبزی بیشتر بخورید، پاهای قوی‌تر و قلبی مقاوم‌تر مانند روح جنگل خواهید داشت. بیشتر به آسمان نگاه کن و کمتر حرف بزن تا سکوت وارد قلبت شود. و روحت آرام و زندگیت آرام.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

27 Nov, 02:47


نوازنده باید بنوازد، نقاش باید نقاشی بکشد و شاعر باید بسراید تا با خود در آرامش کامل باشند.
انسان چیزی را که می‌تواند باشد، باید باشد!
اگر آرام نیستید چون چیزی که باید باشین
نیستین

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

26 Nov, 20:01


برای یافتن راه زندگی خود #الگو دارید؟!
برای یافتن راه زندگی خود #معلم دارید؟!
برای یافتن راه زندگی خود #مطالعه دارید؟!
برای یافتن راه زندگی خود #مشاور دارید؟!

📣بدون تعارف اگر ندارید به احتمال زیاد درجازدن خواهید داشت!!!

🤛مثال درجا زدن: خیلی ها زندگیشان و اموالشان و احوالشان مثل ۵ سال قبل است!

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

26 Nov, 19:57


چند سالتون بود فهمیدید اون باطری‌هایی که ساعت‌فروش دونه‌ای ۷۰ هزار تومن حساب می‌کنه، ده تاش ۲۶ هزار تومنه؟

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

25 Nov, 21:31


🎯 شناسایی نیازهای مشتریان؛ کلید طلایی موفقیت کسب‌وکارها
برای مدیران، شناخت دقیق نیازهای مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها یک ضرورت است. سه دسته اصلی نیاز مشتریان شامل:
نیازهای کارکردی (رفع نیازهای مشخص و کاربردی)
نیازهای اجتماعی (ایجاد پذیرش در جامعه)
نیازهای احساسی و عاطفی (ایجاد حس رضایت و علاقه)
شناسایی و تأمین این نیازها، پایه‌ای برای ایجاد تجربه مثبت مشتری است.

📌 سه گام طلایی برای شناخت نیازهای مشتریان:
1️⃣ نگاه کنید: با مشاهده دقیق نیازها و خواسته‌های مشتریان و بررسی داده‌ها، به تقاضاهای آشکار و پنهان آن‌ها پی ببرید.
2️⃣ سوال بپرسید: از مشتریان سوالات باز و هدفمند مانند: "بهترین تجربه شما چیست؟" یا "چرا این محصول را انتخاب می‌کنید؟" بپرسید تا ایده‌های جدید را کشف کنید.
3️⃣ تلاش کنید: با استفاده از نوآوری و هم‌اندیشی، ایده‌های خلاقانه را به عمل تبدیل کنید و تجربه مشتریان را ارتقا دهید.

🛠 تفکر طراحی؛ راه‌حل جامع برای جلب رضایت مشتریان
تفکر طراحی، با چهار اصل کلیدی شفاف‌سازی، ایده‌پردازی، توسعه و اجرا، شما را به راه‌حل‌های نوآورانه و عملی برای رفع نیاز مشتریان می‌رساند.
💡 رضایت مشتریان، حاصل تمرکز بر نیازها و اولویت‌های واقعی آن‌هاست. با این رویکرد، تجربه مشتری را به سطح جدیدی ببرید و موفقیت برندتان را تضمین کنید!
📚 منبع: Harvard Business School

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

11 Nov, 21:03


💢 خانم متخصص منابع انسانی که مسئول استخدام یکی از بانکای بزرگ کشوره به من گفت: یکی از روزای مصاحبه سراسری یهو دیدم آقایی که از قبل می‌شناختم و بیزینس موفق خصوصی هم داره اومده برای مصاحبه کارمند بانک شدن! بعد از چند دیالوگ فهمیده رفته خواستگاری و پدر دختره گفته باید کارمند دولت باشی تا بهت دختر بدم!

💢 اگه ازدواج کردید که دیگه هیچی ولی اگه ازدواج نکردید حتما سعی کنید جدا از قیافه و … دنبال آدمی باشید که توی زندگی همسفر و همراه شماست نه کسی که تخریب‌کننده مسیر شماست!

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

15 Oct, 10:51


استخدام از طریق معرف رو ترجیح میدم به استخدام از سایت های کاریابی
اعتماد دو طرفه و صداقت رو توی این روش پر رنگ تر از روش های دیگه است

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

07 Oct, 07:35


چگونه برندها در رسانه مغزهارا برای خرید از خود فریب می‌دهند؟

💢 اگه نخوام دروغ بگم فقط بخشی از خرید شما توی سوشال مدیا و رسانه نیاز واقعیتونه و بقیه به دلیل عملیات روانیه که برندای مختلف روی مغز شما انجام می‌دن.

💢 یکی از عمده این تکنیکا تایید اجتماعی (Social Proof) نام داره. انسان وقتی می‌بینه بقیه دارن محصولی رو می‌خرن خیلی بیشتر از زمانی که احساس کنه کسی سمت اون محصول نمی‌ره، ترغیب می‌شه محصولی رو بخره.

💢 اگه این افرادی که محصولو می‌خرن اینفلوئنسرهای محبوب و یا سلبریتیا باشن، این اثر بیشتر هم خواهد شد.

💢 نظرات مثبت و تعداد لایکا هم خیلی تاثیر مثبت می‌ذارن. برای همین برندها دست به مدیریت کامنت‌ها می‌زنن. مدیریت کامنت‌ها به این شکله که سعی می‌کنن 90 درصد کامنت‌هایی که پاسخشون رو می‌دن کامنتای مثبتی باشن و اون 10 درصد هم به کامنت‌هایی پاسخ می‌دن که به شکل غیرمنطقی انتقاد کردن؛ چون بر اساس الگوریتم اکثر سوشال مدیاها، کامنت‌هایی که از طرف صاحب پیج پاسخ و ریپلای دریافت کردن از بقیه کامنت‌ها زودتر نمایش می‌ده، اینجوری طرفداران شما زیاد و منتقدین شما احمق و بی‌منطق نشون داده می‌شن.

💢 از دیگر تکنیک‌های روانی ترس از دست دادن، فومو (Fear of Missing Out) هستش. این تکنیک به روش‌های مختلف قابل ظهور و بروزه؛ ولی مهم‌ترین جایی که ازش استفاده می‌کنن توی جشنواره‌‌های فروش و تخفیفه.

💢 با تخفیف دادن توی مدت بسیار محدودی این حس رو توی مخاطب ایجاد می‌کنه که با نخریدن محصولتون، اون تخفیف رو از دست می‌ده و برای همین فروش توی جشنواره‌ها و تخفیف‌ها به شکل قابل توجهی افزایش پیدا می‌کنه.

💢 فاصله تخفیف‌های شما نباید انقدر نزدیک باشه که اثر فومو خودشو از دست بده و نباید انقدر دور باشه که خیلی از مشتریای بالقوه خودتونو از دست بدید. معمولا هر سه ماه توی اکثر کسب و کارا زمان مناسبیه.

💢 البته فومو حالتای دیگه‌ای داره که قبلا توی یه پست اختصاصی در موردش نوشتم و دعوت می‌کنم بزنید روی لینک زیر و بخونیدش.

ترس از دست دادن در بیزینس

💢 یه تکنیک پراستفاده دیگه، ایجاد نیاز کاذب (Artificial Needs) در مشتری هستش. رسانه با تکرار نشون دادن یه محصول و پر زرق و برق نشون دادن سبک زندگی که از اون محصول استفاده می‌کنه، شما رو هل می‌ده به سبک زندگی که متعلق به شما نیست ولی آرزو دارید در اون زندگی کنید. از بارزترین این مثال‌ها افرادی هستن که گوشی آیفون رو به شکل قسطی می‌خرن.

💢 توی این تکنیک معمولا از تکنیک‌های معروف به (بهشت/جهنم) استفاده می‌کنن. زندگی افرادی که محصولشونو دارن بهشت و شیک و عالی نشون می‌دن و سبک زندگی که از اون محصول استفاده نمی‌کنه تیره و تار و بدردنخور نشون می‌دن. با تکرار این کار به مخاطب این حس رو القا می‌کنن که نداشتن این محصول برابر با عقب افتادن و بدبختیه.

💢 یه تکنیک دیگه ایجاد حس ترس از قضاوت دیگرانه. توی این روش با ایجاد اضطراب اجتماعی (Social Anxiety Disorder) به خصوص در جوونا کاری می‌کنن که افراد مجبور به انتخاب کالاهایی بشن که از نظر عمومی محبوب هستن.

💢 توی این تکنیک با به کارگیری افراد مختلف و معروف و فشار کامنتی، پستی و …. این حس رو در شما ایجاد می‌کنن که نداشتن برای مثال کیف برند یه ویژگی خیلی بده. یا نداشتن شماره 0912 کد1 باعث کمتر جدی گرفتن شما می‌شه.

💢 توی سنین جوانی این حس می‌تونه باعث بشه یه فردی تا گردن بره توی قرض تا محصولات خاصی رو بخره. استفاده از این تکنیک به نظرم چندان اخلاقی نیست.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

01 Oct, 19:02


امشب به عنوان یک ایرانی سرشار از غرورم
بخاطر وطنم که میتونه از من دفاع بکنه
اجازه نمیده کسی درباره خاک ایران حتی توی خواب هم فکری برای تجاوز بهش بکنه چه برسه به واقعیت
امشب باید کوروش بیدار بشه تا ببینه فرزندانش برای این خاک و بوم چه ها که نکردند ❤️

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

28 Sep, 12:00


کار کردن با مدیر (عامل) که اطلاعاتش از فروش و بازاریابی کمه واقعا سخته
چون توی مدت کوتاه و منابع کم توقع معجزه داره
که نفقط شما بلکه هرکس دیگه هم نمیتونه اون آرزو ها (نه اهداف) رو براورده بکنه
اینا رد فلگ هایی هست که توی کارفرما دیدید باید ازشون فرار کنید

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

18 Sep, 20:35


🔹 اون قدری که کتاب ها به من مطالب یاد دادن دوره های آموزشی بهم یاد ندادن
نمیدونم چرا با دوره های آموزشی خیلی مشکل دارم 🙂

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

18 Sep, 09:41


Channel name was changed to «روزمرگی های یک مدیر بازاریابی»

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

18 Sep, 09:39


کمال گرایی کاری با آدم میکنه که بخش های مهم پروژه رو هی دوست نداری از نظر زمانی بهت نزدیک بشه هی تو دلت میگی ای کاش پروژه فلان بخش عملیاتیش عقب بیفته هنوز شروع نشه
چون تیزر تبلیغاتیمون هنوز خوب خوب نشده
چون بخش فروش کامل ترین نشدن
چون فلان کار انجام نشده
و اینجوری میشه که ماه ها میگذره و شما هنوز توی مرحله قبل موندی و لول آپ نکردی
کمال گرایی بده بچه ها
کمال گرا نباشید

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

06 Sep, 21:29


هشت اصل استراتژی اقیانوس آبی

🔰 مرزهای بازار را دوباره بسازید
🔰 روی تصویر کلان تمرکز کنید و نه روی اعداد
🔰 به فراتر از تقاضای موجود بیندیشید
🔰 دنباله اقدام های استراتژیک را به درستی اجرا کنید
🔰 اصول اجرای استراتژی
🔰 بر موانع سازمانی کلیدی غلبه کنید
🔰 اجرای استراتژی را در درون استراتژی قرار دهید
🔰پیشنهادهای ارزشی، سودآوری، و مردمی را همراستا سازید
🔰اقیانوس های آبی را تجدید کنید

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

29 Aug, 21:51


سیو کنید

تا 3 برابر فروش بیشتر با پرسیدن این سوالات!


⭕️ توی فروش باید به قدری از مشتری اطلاعات به دست بیارید تا به صورت اختصاصی اونو راهنمایی و ترغیب به خرید کنید. این 40 تا سوال شما از مشتری چراغ راه دریافت این اطلاعات و فروش 3 برابریه:

1️⃣ سوالات درباره نیازها و مشکلات

🔵 چه مشکلاتی را در خرید محصولات مشابه تجربه کرده‌اید؟

🔴 چه چیزی شما را به خرید این محصول جذب کرده است؟

🔵 در حال حاضر با چه چالشی مواجه هستید که این محصول می‌تواند حل کند؟

🔴 چه ویژگی‌ای در محصول برای شما اهمیت بیشتری دارد؟

🔵 آیا قبلاً این نوع محصول را خریداری کرده‌اید؟ تجربه شما چگونه بوده است؟

2️⃣ سوالات درباره بودجه و تصمیم‌گیری

🔴 چه مقدار بودجه برای خرید این محصول در نظر گرفته‌اید؟

🔵 آیا تصمیم‌گیری نهایی درباره خرید این محصول با شماست؟

🔴 چه عواملی باعث می‌شوند تا خرید را به تعویق بیندازید؟

🔵 چه چیزهایی شما را از خرید منصرف می‌کنند؟

🔴 آیا نیاز به تأیید یا مشورت با کسی دیگر دارید؟

3️⃣ سوالات درباره ترجیحات و انتظارات

🔵 چه ویژگی‌هایی در محصولات مشابه برای شما آزاردهنده بوده است؟

🔴 چطور دوست دارید محصول به دست شما برسد (تحویل، بسته‌بندی، ... )؟

🔵 آیا به خدمات پس از فروش نیاز دارید؟

🔴 چه چیزی باعث می‌شود که از یک برند خاص بیشتر خرید کنید؟

🔵 چگونه ترجیح می‌دهید با شما ارتباط برقرار کنیم (تلفن، ایمیل، پیامک، ... )؟

4️⃣ سوالات درباره تجربه کاربری و استفاده

🔴 چند وقت یکبار از این نوع محصولات استفاده می‌کنید؟

🔵 چه مدت زمانی برای استفاده از محصول در نظر دارید؟

🔴 چه چیزی برای شما در تجربه کاربری اهمیت بیشتری دارد؟

🔵 آیا این محصول را برای خودتان می‌خواهید یا به عنوان هدیه؟

🔴 آیا نیاز به آموزش یا راهنمایی برای استفاده از محصول دارید؟

5️⃣ سوالات درباره مقایسه و رقابت

🔵 چه محصولاتی مشابه این محصول را می‌شناسید؟

🔴 چرا به جای محصول رقیب به این محصول علاقه‌مند شده‌اید؟

🔵 چه ویژگی‌ای از محصول ما باعث تمایز آن نسبت به رقبا شده است؟

🔴 اگر بخواهید یک ویژگی جدید به محصول اضافه کنید، چه چیزی خواهد بود؟

🔵 آیا به دنبال تخفیف‌ها و پیشنهادهای ویژه هستید؟

6️⃣ سوالات درباره آینده و توسعه

🔴 در آینده نزدیک چه محصولاتی می‌تواند نیاز شما را برطرف کند؟

🔵 آیا به محصولات جدید یا به‌روزرسانی‌های آینده علاقه‌مند هستید؟

🔴 چطور می‌توانیم محصول را برای شما جذاب‌تر کنیم؟

🔵 چه تغییراتی می‌تواند باعث افزایش رضایت شما شود؟

🔴 آیا دوست دارید اولین کسی باشید که از محصولات جدید ما مطلع می‌شود؟

7️⃣ سوالات درباره نگرانی‌ها و موانع

🔵 آیا نگران کیفیت یا اصالت محصول هستید؟

🔴 آیا از قیمت محصول رضایت دارید؟

🔵 چه چیزی باعث تردید شما در خرید می‌شود؟

🔴 آیا نگران خدمات پس از فروش هستید؟

🔵 چطور می‌توانیم نگرانی‌های شما را برطرف کنیم؟

8️⃣ سوالات درباره تعامل و ارتباط

🔴 چطور می‌توانیم تجربه خرید شما را بهتر کنیم؟

🔵 آیا دوست دارید در مورد تجربیات خود بازخورد دهید؟

🔴 چگونه می‌توانیم با شما در ارتباط باشیم؟

🔵 آیا مایلید به دیگران هم در مورد محصول ما توصیه کنید؟

🔴 چه چیزی می‌تواند شما را به خرید مکرر ترغیب کند؟

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

31 Jul, 22:09


سیو کنید!

💢 40 قلاب تولید محتوای نوشتاری و ویدیویی:

🔵 "آیا تا به حال فکر کرده‌اید که..."

🔴 "چطور می‌توانید در کمتر از 30 روز..."

🔵 "راز موفقیت در..."

🔴 "چگونه می‌توانیم بدون هزینه زیاد..."

🔵 "10 نکته‌ای که هرگز نباید در مورد... نادیده بگیرید"

🔴 "چرا بیشتر مردم در... شکست می‌خورند"

🔵 "بهترین راهکارها برای..."

🔴 "چگونه می‌توان در کمتر از یک هفته..."

🔵 "راه‌های ساده برای بهبود..."

🔴 "5 اشتباهی که همه در... مرتکب می‌شوند"

🔵 "چگونه می‌توانید از... بیشترین بهره را ببرید"

🔴 "آیا می‌دانستید که..."

🔵 "ترفندهایی که حرفه‌ای‌ها استفاده می‌کنند"

🔴 "چطور می‌توانید در خانه..."

🔵 "رازهای نهان... که باید بدانید"

🔴 "آیا آماده‌اید که..."

🔵 "نکاتی که هرگز نباید فراموش کنید"

🔴 "چگونه از صفر تا صد..."

🔵 "بهترین منابع برای یادگیری..."

🔴 "چطور می‌توانید خود را در... بهبود دهید"

🔵 "مهم‌ترین نکاتی که باید درباره... بدانید"

🔴 "چگونه می‌توانید بدون هیچ تجربه‌ای..."

🔵 "چطور می‌توانید با استفاده از... موفق شوید"

🔴 "نکاتی که همیشه در مورد... اشتباه می‌کنید"

🔵 "چگونه می‌توانید با کمترین تلاش..."

🔴 "بهترین راه‌ها برای..."

🔵 "چگونه می‌توانید خود را برای... آماده کنید"

🔴 "نکات و ترفندهای..."

🔵 "راهکارهای عملی برای..."

🔴 "چطور می‌توانید با استفاده از... بهتر شوید"

🔵 "آیا تا به حال فکر کرده‌اید که چرا..."

🔴 "چطور می‌توانید با... به نتایج بهتر برسید"

🔵 "بهترین ابزارها برای..."

🔴 "چگونه می‌توانید با... پیشرفت کنید"

🔵 "چطور می‌توانید با استفاده از... بهتر شوید"

🔴 "راهنمای کامل برای..."

🔵 "چگونه می‌توانید با کمترین هزینه..."

🔴 "چگونه می‌توانید با... به اهداف خود برسید"

🔵 "بهترین روش‌ها برای..."

🔴 "چطور می‌توانید با استفاده از... موفق شوید"

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

24 Jun, 22:44


💢 11 شاخص ضروری رشد یک کسب و کار

هر بیزینسی که داری برای رشد انفجاری حتما باید این شاخص‌هارو بشناسی و اعدادش جلوی چشمت باشه.


شاخص‌های مالی:

1️⃣ درآمد (Revenue): کل پولی که از فروش محصولات و یا خدماتتون دریافت می‌کنید. (توی دوره‌های یک ماهه و یک ساله)

2️⃣ سود خالص (Net Profit): میزان سودی که پس از کسر تمام هرینه‌ها و مالیات در درامدتون باقی می‌مونه.

3️⃣ حاشیه سود خالص (Net Profit Margin): نسبت سود خالص به درامد کل که نشون می‌ده روی محصولتون چند درصد سود می‌گیرید.

4️⃣ جریان نقدی عملیاتی (Operating Cash Flow): میزان نقدینگی که از فعالیت‌های کسب و کارتون به دست میاد و دائم در حال چرخیدنه. (پول نقدی که برای تامین کالا و فروش دارید و همیشه در جریانه)

5️⃣ بازگشت سرمایه (Return on Investment - ROI): اندازه‌گیری بازدهی هر سرمایه که روی قسمت و یا کل کسب و کارتون انجام دادید. (میزان درامد منهای میزان هزینه تقسیم بر میزان هزینه)

شاخص‌های بازاریابی:

6️⃣ هزینه جذب مشتری (Customer Acquisition Cost - CAC): میانگین هزینه بازاریابی و تبلیغاتی که برای جذب هر مشتری جدید انجام دادید.

7️⃣ ارزش طول عمر مشتری (Customer Lifetime Value - CLV): میانگین درامد خالصی که یک مشتری در طول عمر ارتباط با بیزینس شما ایجاد کرده است.

8️⃣ نرخ نگهداشت مشتری (Customer Retention Rate): درصد مشتریانی که در یک بازه زمانی خاص (سالانه) همراه شما هستند.

9️⃣ نرخ تبدیل (Conversion Rate): نسبت خریداران محصولتون به بازدیدکنندگان مشتاق به خرید سایت و اینستاگرام و خرید حضری شما. این نرخ به خوبی مهارت فروش فروشندگان شمارو نشون می‌ده.

شاخص‌های نوآوری و رشد:

🔟 نسبت سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه (R&D Investment Ratio): چند درصد از بودجه خودتون رو صرف تحقیق و توسعه می‌کنید؟ (خرید تکنولوژی جدید، تحقیقات علمی، بهینه‌سازی و …)

1️⃣1️⃣نرخ توسعه محصول جدید (New Product Development Rate): در یک دوره زمانی مشخص (ماهانه و یا سالانه) چند محصول جدید را طراحی کردید و توسعه دادید و راهی بازار کردید؟

2️⃣1️⃣ نرخ رشد درآمد سالانه (Annual Revenue Growth Rate): درصد افزایش درآمد سالانه.

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

07 Jun, 19:05


https://t.me/wcoin_tapbot?start=MzM5NTExMzI=
این هم یه ایردراپ دیگه 🔥
داریم میترکونیم
چند وقت دیگا سر و صداش در میاد هرکسی که مشارکت کرده سود کرده

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

07 Jun, 12:54


امسال سال این این ایردراپ ها هستش
این فرصت طلایی رو از دست ندیم

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

07 Jun, 12:54


https://t.me/onchaincoin_bot?start=user_33951132

این هم پروژه جدید که چند روز دیگه قراره منتشر و قیمت گذاری بشه
امروز شروع کنید به بازی و ماین کردن
ان شاالله که زود نتیجش رو بگیرید

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

07 Jun, 12:53


خب دیدید قبل از اینکه کسی مطلع بشه از این پروژه ها ما خیلی قبل تر به شما معرفی کردیم
هرکس به حرف ما گوش کرد الان خیلی جلوتر از بقیه است

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

02 Jun, 13:39


این پروژه به زودی ارزش گذاری و منتشد خواهد شد
فرصت رو دریابید https://t.me/dotcoin_bot?start=r_33951132

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

01 Jun, 21:03


با این لینک وارد بشید ۲۵۰۰ کوین هدیه دریافت می کنید 😍 🎁

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

01 Jun, 21:02


بعد از نات کوین که خیلی سر و صدا کرد
یکی از معتبرترین ها
https://t.me/tapswap_mirror_bot?start=r_33951132
هستش
همین الان شروع کنید فرصت طلایی رو از دست ندید

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

01 Jun, 12:09


این دومین رباتی هست که مربوط به یک صرافی ارز دیجیتال که میتونه سود خیلی خوبی عاید شما بکنه
خوبیش اینه که ربات داره و خود برای شما کوین ماین (استخراج) می کنه.

https://t.me/cexio_tap_bot?start=1716560687316345

روزمرگی های یک مدیر بازاریابی

01 Jun, 08:32


با سلام
مجددا این ماه های اخیر بازی کریپتویی ها فعال شدن و قطعا همه شما با بیت کوین و ارز های دیجیتال اشنا هستید
توی این دنیا ارز های جدید پامپ های چند هزار درصدی میکنن و این ها فرست های عجیب و غریبی هستند که افراد عادی و متوسط رو میتونن خیلی ببرن بالا از نظر مالی
از این به بعد پروژه های مستعد رو برای شما توی کانال معرفی میکنم
به همراه آموزش و نحوه کار با اون هارو

دوستان وارد ربات زیر بشید و ثبت نام کنید و شروع کنید به بازی
https://t.me/hamster_kOmbat_bot/start?startapp=kentId33951132


توی پست های بعدی براتون اموزش های بیشتری میزارم ❤️