کتابخانه صوتی روانشناسی @psychologicalaudiobooks Channel on Telegram

کتابخانه صوتی روانشناسی

@psychologicalaudiobooks


برای دانستن کتاب می خوانم و گوش میدهم. نمی خوام ناآگاه از دنیا بروم.
آدرس پیج اینستاگرام:@ravanbonyan

کتابخانه صوتی روانشناسی (Persian)

اگر شما هم یکی از دوستداران کتابخوانی هستید و علاقه‌مند به جستجو و یادگیری در حوزه روانشناسی، کانال 'کتابخانه صوتی روانشناسی' یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست. این کانال حاوی مجموعه‌ای از کتب صوتی در زمینه روانشناسی است که به رونق عقل و روان شما کمک می‌کند. از تحلیل رفتار انسانی تا راهکارهای موفقیت و ارتقاء شخصیت، در 'کتابخانه صوتی روانشناسی' همه چیز را پیدا خواهید کرد

این کانال با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و به اشتراک گذاری دانش و تجربیات مفید در زمینه روانشناسی تأسیس شده است. اگر به دنبال تقویت مهارت‌های روانشناختی و بهبود کیفیت زندگی خود هستید، اینجا بهترین مکان برای شماست

با پیوستن به کانال 'کتابخانه صوتی روانشناسی' شما می‌توانید به دنیایی پر از دانش و آگاهی پیوسته و به عنوان یک فرد آگاه و خودآگاه از زندگی لذت ببرید. علاوه بر این، از آخرین اخبار و محتواهای مفید در این زمینه با خبر خواهید شد

پیج اینستاگرام 'کتابخانه صوتی روانشناسی' نیز با نام کاربری @ravanbonyan در دسترس شماست. به این پیج مراجعه کنید تا از تمامی محتواهای جذاب و آموزنده در زمینه روانشناسی بهره‌مند شوید. شروع کنید به شنیدن کتب صوتی و تجربه‌ی یک سفر آموزنده و خلاقانه به دنیای روانشناسی را آغاز کنید!

کتابخانه صوتی روانشناسی

03 Jul, 19:05


آدم‌ها می‌خواهند مشهور شوند و شیفتهٔ آدم‌های مشهورند، گویی نگون‌بختی‌ها و ناکامی‌های خویش را در کامیابی افراد سرشناس و مشهور فراموش می‌کنند.
🖊️#مارک_رولندز
📗شهرت
🔹تلگرام:
@Psychologicalaudiobooks
🔸اینستاگرام:http://www.instagram.com/sokhan_e_moaser

کتابخانه صوتی روانشناسی

30 Jun, 20:54


عشق باعث می‌شود آدم نگاهِ سنجشگرانه و نیروی قضاوتش را از دست بدهد.
🖊️#لنا_آندرشون
📗کتاب تصرف عدوانی
🔹تلگرام:
@Psychologicalaudiobooks
🔸اینستاگرام:
http://www.instagram.com/sokhan_e_moaser

کتابخانه صوتی روانشناسی

28 Jun, 10:54


درمان بزرگسالان بارآمده در جامعه‌ای منحط حاصلی ندارد. پس باید به چاره‌ای سیاسی متوسل شد و کودکان را از سرآغاز حیاتشان به‌نیکی تربیت کرد. بنابراین، موضوع دیگر نه خنثی‌سازی و شفای آسیب‌های روانیِ گذشته، که پیشگیری از آنهاست.
📗کتاب فروید
🖊️#جاناتان_لیر

@Psychologicalaudiobooks

کتابخانه صوتی روانشناسی

28 Jun, 10:47


به زعم فابیوس شرم‌آورترین بهانهٔ فرمانده آن است که «نمی‌دانستم چنین می‌شود»، اما من می‌گویم شرم‌آورترین بهانهٔ هر کسی است.
📗منبع: کتاب چگونه خونسردی خود را حفظ کنیم.
🖊️#لوسییوس_آنییوس_سنکا
@Psychologicalaudiobooks

کتابخانه صوتی روانشناسی

21 Dec, 19:42


#ژان_پل_سارتر
تلگرام:
@Psychologicalaudiobooks

کتابخانه صوتی روانشناسی

19 Dec, 20:57


تو حاضری اولین نفر باشی
#هرتا_مولر
تلگرام:
@Psychologicalaudiobooks
اینستاگرام
@sokhan_e_moaser

کتابخانه صوتی روانشناسی

19 Dec, 20:48


#ویکتور_فرانکل
تلگرام:
@Psychologicalaudiobooks
اینستاگرام
@sokhan_e_moaser

کتابخانه صوتی روانشناسی

19 Dec, 20:48


#ویل_دورانت
تلگرام:
@Psychologicalaudiobooks
اینستاگرام
@sokhan_e_moaser

کتابخانه صوتی روانشناسی

15 Nov, 14:51


درد که تنها در نسوج تن آدمی پرسه نمی‌زند. گاهی هم ساکن اشیاء می‌گردد. حتی ممکن است در قاب عکسی منزل کند یا حتی در الفاظ یک صدا.
رود راوی
#ابوتراب_خسروی
@Psychologicalaudiobooks

کتابخانه صوتی روانشناسی

07 Nov, 21:01


#کتاب_صوتی 🎧

بوقلمون صفت نام داستان کوتاهی است از آنتون چخوف که در سال ۱۸۸۴ نوشته است.
🎧امشب با هم به این داستان کوتاه گوش میدیم.
@Psychologicalaudiobooks

کتابخانه صوتی روانشناسی

07 Nov, 15:36


سلام عزیزان ببخشید این روزها فعال نبودم بیشترین تمرکز رو گذاشته بودم روی اینستاگرام در ادامه کتاب های pdf رو به اشتراک خواهم گذاشت سپاسگزارم

کتابخانه صوتی روانشناسی

06 May, 19:09


#دیوید_فینچر
@Psychologicalaudiobooks

کتابخانه صوتی روانشناسی

06 May, 18:59


دیوید فینچر کارگردان و تهیه‌کننده فیلم آمریکایی است که به خاطر سبک بصری متمایز و کشف مضامین تاریک و پیچیده‌اش شهرت دارد. او در سال 1962 در کلرادو به دنیا آمد و قبل از اینکه در دهه 1980 کارگردان موزیک ویدیو شود، کار خود را در صنعت فیلم و کار به عنوان دستیار تولید و انیماتور آغاز کرد.

موفقیت فینچر در سال 1995 با اکران فیلم "Se7en" یک فیلم جنایی با بازی برد پیت و مورگان فریمن به دست آمد. این فیلم مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و فینچر را به عنوان یک استعداد بزرگ در هالیوود معرفی کرد. او از آن زمان تاکنون تعدادی فیلم بسیار مورد توجه از جمله «باشگاه مبارزه»، «شبکه اجتماعی» و «دختر رفته» را کارگردانی کرده است.

فینچر به دلیل توجه دقیق خود به جزئیات و استفاده از تکنیک های بدیع دوربین و جلوه های بصری برای ایجاد حس ناراحتی و تنش در فیلم هایش شناخته شده است. او نامزد جوایز متعددی از جمله جوایز اسکار، گلدن گلوب و امی بوده و چندین جایزه از جمله گلدن گلوب بهترین کارگردانی را برای «شبکه اجتماعی» دریافت کرده است.
فینچر علاوه بر فعالیت در سینما، چندین قسمت از مجموعه های تلویزیونی تحسین شده «خانه پوشالی» و «شکارچی ذهن» را نیز کارگردانی کرده است. او را یکی از با استعدادترین و مبتکرترین فیلمسازان نسل خود می دانند.
ترجمه: @Psychologicalaudiobooks

کتابخانه صوتی روانشناسی

29 Apr, 18:30


پرل اس. باک یک نویسنده و انسان دوست آمریکایی بود که از سال 1892 تا 1973 زندگی کرد. او در ویرجینیای غربی به دنیا آمد و بیشتر دوران کودکی خود را در چین گذراند، جایی که والدینش مبلغان مذهبی بودند. باک با صحبت کردن به انگلیسی و چینی بزرگ شد و تاثیر بسیاری از فرهنگ چینی پذیرفت که در بسیاری از نوشته های او مشهود است. باک نویسنده ای پرکار بود و بیش از 70 کتاب از جمله رمان، زندگی نامه و کتاب های کودکان به نام خود داشت. مشهورترین اثر او رمان برنده جایزه پولیتزر "زمین خوب" است که در سال 1931 منتشر شد و به بررسی زندگی دهقانان چینی در دوران تغییرات بزرگ اجتماعی و سیاسی می پردازد. باک علاوه بر نویسندگی، مدافع پرشور عدالت اجتماعی و حقوق بشر بود. او خستگی ناپذیر برای ترویج برابری و عدالت برای زنان، اقلیت ها و سایر گروه های به حاشیه رانده، کار کرد. او همچنین خانه استقبال را تأسیس کرد، سازمانی که به قرار دادن کودکان مخلوط نژاد و آسیایی-آمریکایی در خانه های فرزندخواندگی در ایالات متحده کمک کرد. کمک های باک به ادبیات و حقوق بشر در طول زندگی او به طور گسترده ای شناخته شد. او اولین زن آمریکایی بود که برنده جایزه نوبل ادبیات شد، که در سال 1938 دریافت کرد. او همچنین مدال آزادی ریاست جمهوری، بالاترین افتخار غیرنظامی در ایالات متحده را در سال 1964 دریافت کرد. زندگی و کار باک همچنان ادامه دارد. نوشته‌های او الهام‌بخش نسل‌های خوانندگان بوده است و حمایت او از عدالت اجتماعی و حقوق بشر میراث مهمی است.
@Psychologicalaudiobooks

کتابخانه صوتی روانشناسی

27 Apr, 22:23


فلسفه تنهایی شاخه ای از فلسفه است که به بررسی ماهیت تنهایی و تجربه انسان از تنهایی می پردازد. تنهایی را می توان به عنوان احساس ذهنی انزوای اجتماعی یا قطع ارتباط با دیگران تعریف کرد. از منظر فلسفی، تنهایی سؤالاتی را در مورد ماهیت خود، نقش روابط در زندگی ما و معنای وجود ایجاد می کند. برخی از فیلسوفان استدلال می کنند که تنهایی بخشی ذاتی از شرایط انسان است، و ما باید یاد بگیریم که تنهایی را در آغوش بگیریم و در تجربیات فردی خود معنا پیدا کنیم. دیگران تنهایی را مشکلی می دانند که باید حل شود و ارتباطات اجتماعی را برای شکوفایی انسان ضروری می دانند. فلسفه تنهایی با سایر حوزه های فلسفی مانند اخلاق، زیبایی شناسی و معرفت شناسی نیز تلاقی می کند. به عنوان مثال، برخی از فیلسوفان استدلال می کنند که تنهایی یک مسئله اخلاقی است و ما وظیفه داریم از رنج کسانی که از نظر اجتماعی منزوی یا طرد شده اند، بکاهیم. برخی دیگر به بررسی ابعاد زیبایی شناختی تنهایی می پردازند، مانند تجربه تنهایی در طبیعت یا رابطه بین تنهایی و خلاقیت. به طور کلی، فلسفه تنهایی دیدگاهی غنی و پیچیده در مورد تجربه انسان از تنهایی ارائه می دهد و ما را تشویق می کند تا در مورد نقش روابط، اجتماع و فردیت در زندگی خود تأمل کنیم.
#sokhan_e_moaser
@Psychologicalaudiobooks

کتابخانه صوتی روانشناسی

27 Apr, 22:12


#فلسفه_رواقی
رواقی گرایی یک مکتب فلسفی است که توسط زنون سیتیوم در اوایل قرن سوم قبل از میلاد در آتن تأسیس شد. رواقیان بر این باور بودند که فضیلت یا برتری شخصیت تنها خیر است و نسبت به مفاهیمی مانند ثروت، قدرت یا لذت بی تفاوت بودند. آنها همچنین معتقد به زندگی در هماهنگی با طبیعت و پذیرش نظم طبیعی جهان هستی بودند. یکی از آموزه های کلیدی رواقییسم مفهوم دوگانگی کنترل است که بین چیزهایی که تحت کنترل ما هستند (افکار، نگرش ها و رفتارهای ما) و چیزهایی که نیستند (رویدادهای بیرونی، مانند بیماری یا مرگ) تمایز قائل می شود. بر اساس فلسفه رواقی، ما باید توجه و انرژی خود را بر آنچه در کنترل ما است متمرکز کنیم و چیزهایی را که نیستند، با کمال میل بپذیریم. رواقی گرایی همچنین بر اهمیت عقل و انضباط نفس تاکید می کند و پرورش فضایل مانند شجاعت، خرد، عدالت و خویشتن داری را تشویق می کند. رواقیون بر این باور بودند که با عمل به این فضایل، بدون توجه به شرایط بیرونی، می توانیم به آرامش درونی دست یابیم. از فیلسوفان مشهور رواقی می توان به اپیکتتوس، سنکا و مارکوس اورلیوس اشاره کرد که تأملات آنها یکی از کلاسیک های فلسفه رواقی به شمار می رود. فلسفه رواقی بر بسیاری از نظام های فلسفی و اخلاقی دیگر در طول تاریخ تأثیر گذاشته است و امروزه نیز توسط مردم مطالعه و اجرا می شود.
پیج اینستاگرام سخن موثر
#sokhan_e_moaser
@Psychologicalaudiobooks