روان شناسی کودک @kidsandmothers Channel on Telegram

روان شناسی کودک

@kidsandmothers


کارشناس ارشد روان شناسی کودک
🗺 مریم شیدایی

جهت گرفتن وقت مشاوره با این شماره تماس حاصل فرمایید 09195502605

ای دی ادمین @Maryam202065

@kidsandmothers 🚄ای دی کانال

روان شناسی کودک (Persian)

روان شناسی کودک یک کانال تلگرامی است که توسط کارشناس ارشد روان شناسی کودک، مریم شیدایی، اداره می‌شود. این کانال برای ارائه مشاوره‌های روان شناسی کودکان و نیز آموزش روش‌های موثر برای پرورش و تربیت کودکان ایجاد شده است. اگر به دنبال راهکارهایی برای بهبود روانی و رفتاری کودکان خود هستید، می‌توانید با تماس با شماره 09195502605 و یا ارسال پیام به ادمین کانال با آیدی @Maryam202065 وارد ارتباط شوید. این کانال منبعی برای اطلاعات روان شناسی کودکان و راهنمایی‌های مفید برای مادران و پدران است که می‌خواهند بهترین شیوه‌ها را برای رشد و توسعه سالم فرزندان خود بیاموزند. پیوستن به کانال @kidsandmothers شما را به دنیایی از مطالب آموزشی و مشاوره‌ای در زمینه روان شناسی کودکان خواهد برد. منابع و تجربیات مریم شیدایی به عنوان یک کارشناس حرفه‌ای در این حوزه، به شما کمک خواهد کرد تا به بهترین شکل ممکن برای رشد و پرورش فرزندان خود مراقبت کنید. برای استفاده از خدمات مشاوره شخصی یا آموزش‌های اختصاصی، از امکانات کانال بهره ببرید و از فرصتی بی‌نظیر برای بهبود روابط خانوادگی و رشد سالم فرزندان خود استفاده کنید. پیوستن به این کانال به مادران و پدران امکان می‌دهد تا از تجربیات و اطلاعات روان شناسی کودکان بهره‌مند شوند و با هم به اشتراک گذاشتن دغدغه‌ها و موفقیت‌های خود، یک جامعه پشتیبان و متحد را برای پرورش سالم فرزندان خلق کنند. اگر به دنبال یک جامعه پویا و پشتیبان برای مادران و پدران هستید، به جمع ما بپیوندید!

روان شناسی کودک

12 Feb, 10:30


وقتی من زیاد گریه می کنم اینکارهارو اصلا انجام نده!

سرم داد نزن
به گریه هام بی توجهی نکن
سرزنشم نکن
بهم رشوه نده تا آروم شم

تو این شرایط باید چیکار کرد؟

🔸آرامش خودتون رو حفظ کنید :
واکنش شما به گریه‌های کودک، تأثیر مستقیمی روی او میذاره. سعی کنید آرامش خودتون رو حفظ کنید تا کودک احساس امنیت کنه.

🔸نیازهای اولیه کودک رو برطرف کنید:
گرسنگی، تشنگی، خستگی، پوشک کثیف یا بیماری می‌تونن باعث گریه کودک بشن. مطمئن بشید که نیازهای اولیه او برطرف شدند.

🔸کودک رو در آغوش بگیرید :
تماس فیزیکی با کودک، احساس امنیت و آرامش رو در او ایجاد می‌کنه. کودکتون رو در آغوش بگیرید، نوازشش کنید و با صدای آروم با او صحبت کنید.

🔸علت گریه رو پیدا کنید :
سعی کنید بفهمید چه چیزی باعث ناراحتی کودک شده. شاید گرسنه است، خسته است یا چیزی اونو می‌ترسونه و از تکنیک انعکاس احساس استفاده کنید.

🔸محیط رو آروم کنید :
محیط اطراف کودک رو آرام کنید. نور رو کم کنید، صداهای بلند رو قطع کنید و محیطی امن و آروم برای او فراهم کنید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

12 Feb, 07:11


همسر محترم حمایت یادت نره

اگر همسرتون در کنار شما باشد و از روش تربیتی‌ حمایت کند، دیگران کمتر دخالت میکنند.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

11 Feb, 15:17


مهم ترین نیازهای اساسی کودکتان را بشناسید و برآورده اش کنید.

اگر بخواهیم نیازهای اساسی انسان ها را دسته بندی کنیم، می توانیم به این ۵ نیاز مهم و اصلی اشاره کنیم :

۱. نیاز به بقا (خوردن، خوابیدن و...)
۲. نیاز به عشق (نیاز به احساس تعلق و توجه گرفتن و تایید و نوازش شدن)
۳. نیاز به قدرت (پول، موقعیت اجتماعی)
۴. نیاز به آزادی و استقلال
۵. نیاز به سرگرمی و تفریح (بازی)

همه انسان ها این ۵ نیاز اصلی را کمابیش دارند ولی در هر انسانی چند تا از این نیازها بیشتر و چند تای دیگر کم رنگ تر است.

پررنگ ترین و مهم ترین نیازهای کودک :
۱.نیاز به عشق و توجه
۲. نیاز به بازی و سرگرمی

والدین برای برآورده کردن اولین نیاز مهم و اساسی کودک باید به او توجه مثبت غیرشرطی داشته باشند.

توجه مثبت می تواند کلامی یا غیرکلامی باشد :

📍توجه مثبت کلامی ( مثلا به کودک میگویید عزیز دلم خیلی دوستت دارم )

📍توجه مثبت غیرکلامی ( لبخند زدن _ در آغوش گرفتن _ بوسیدن )

توجه مثبت می تواند شرطی یا غیرشرطی باشد :

📍توجه کلامی شرطی مثل آفرین دختر خوبم اگر اسباب بازی هات را جمع کنی خیلی دوستت دارم. (برای دوست داشتنش شرط گذاشتید )

📍توجه کلامی غیرشرطی : عزیزم، مامان همیشه دوستت دارد.

📍 توجه غیرکلامی شرطی : کودک می گوید مامان همه غذام را خوردم. شما به او لبخند می زنید و می بوسیدش. (چون کودک کار خوبی انجام داده، از شما توجه مثبت می گیرد)
📍 توجه غیرکلامی غیرشرطی : کودک نزدیک می شود و می خواهد بغلش کنید، او را نوازش کرده و در آغوش میگیرید. (به کودک توجه مثبت می کنید بدون اینکه هیچ کار خاصی انجام داده باشد)

کودکان اگر به قدر کافی توجه مثبت و نوازش مثبت غیرشرطی (کلامی و غیر کلامی) از والدین دریافت نکنند، برای جلب توجه منفی حاضرند هر کاری را انجام بدهند، یعنی حاضرند بدرفتاری و لجبازی بکنند تا کتک بخورند و یا توهین بشنوند اما مورد توجه قرار بگیرند و دیده بشوند.
پس حتما حداقل روزی پنج بار کودکتان را مورد توجه کلامی و غیرکلامی مثبت غیر شرطی قرار بدهید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

11 Feb, 10:53


شما روزی چند بار از قیچی های رابطه استفاده میکنید؟

✂️ منظور از قیچی رابطه همه رفتارهایی است که رابطه شما را با فرزندتون خراب و قطع می کند:

✂️ نصیحت تکراری.  ✂️ تذکر مداوم. ✂️ سرزنش کردن. ✂️ منت گذاشتن. ✂️مقایسه کردن. ✂️جر و بحث کردن. ✂️ فحش دادن و نفرین کردن. ✂️ کتک زدن. ✂️ غر زدن و متهم کردن. ✂️ مسخره و تحقیر کردن. ✂️ پیش بینی منفی کردن درباره آینده فرزندتون.✂️ گله و شکایت کردن.

اگر نزدیک ترین فرد به شما که خیلی دوستش دارید، مدام و هر روز با شما از این قیچی های رابطه استفاده کند، چه احساسی به او خواهید داشت؟ آیا همچنان به او علاقمند خواهید ماند یا در اولین فرصت از او فاصله گرفته و یا رفتارهایش را تلافی می کنید؟

🔎 شما چقدر از قیچی های رابطه استفاده می کنید؟

برای پایش رفتارهای خودتون در رابطه با فرزندتون و اینکه بدانید چند بار در روز از قیچی های رابطه استفاده می کنید، از همین امروز جدولی که روزهای هفته رو داخلش زدید بنویسید و آن را در محلی که مقابل دیدتان باشد (روی در یخچال، روی میز آرایش، روی کابینت و...) قرار دهید. سپس بطور جدی رفتارهاتون را زیر نظر گرفته و ببینید روزی چند بار از رفتارهای آسیب رسانی که اسمشون را قیچی‌ های رابطه گذاشته ایم، استفاده می کنید؟

هر بار در روز که یکی از این قیچی های رابطه را به کار بردید (مثلا روز یکشنبه یک بار کودک را نصیحت کردید) جلوی نصیحت تکراری یک علامت بزنید. در آخر روز ببینید چند بار از این رفتارهای مخرب استفاده کرده اید؟ بعد از یک هفته متوجه می شوید از کدام بیشتر استفاده می کنید؟
در مرحله بعد تلاش کنید که تعداد استفاده از این رفتارهای آسیب رسان را تا جای ممکن، کمتر کنید.

برای اینکه بتوانید تاثیر یک قیچی رابطه را روی فرزندتون از بین ببرید، باید حداقل ۳ تا ۵ مرتبه از یکی از چسبهای رابطه استفاده کنید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

11 Feb, 06:42


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

10 Feb, 14:48


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

10 Feb, 10:46


هیچ سوگی کوچک یا بی اهمیت نیست.

چگونه فرزند سوگوارمون را درک کنیم و با او همدلی داشته باشیم؟

سوگ فقط تجربه مرگ یک عزیز و از دست دادن فرد مورد علاقه نیست؛
سوگ می‌تواند به دلیل از دست دادن حیوان خانگی باشد. سوگ می‌تواند به دلیل از دست دادن دوست، شغل، خانه یا درآمد باشد. سوگ می‌تواند بعد از تجربه طلاق یا یک جدایی غم انگیز باشد. سوگ می‌تواند به دلیل تجربه سقط جنین باشد.
سوگ می‌تواند به دلیل تجربه بیماری جسمی یا روانی خودمون یا یکی از عزیزانمون باشد.

سوگ می‌تواند به دلیل مهاجرت به یک شهر یا کشور دیگر باشد و ...

هیچ سوگی، کوچک یا بی اهمیت نیست. اگر حس می‌کنید مدت زمان زیادی است که سوگوار هستید و توان کنار آمدن با این سوگ را ندارید، بهتر است از یک درمانگر کمک بگیرید و برای خارج شدن از آن سوگ، کاری کنید.

کودکان و نوجوانان هم مانند بزرگسالان، سوگ را تجربه می‌کنند، اما روش ابراز احساسات و درک آنها ممکن است متفاوت باشد. بسیاری از والدین به اشتباه فکر می‌کنند که سوگ کودکان "کم‌اهمیت" یا "زودگذر" است، اما نادیده گرفتن احساسات آنها می‌تواند باعث شود که در آینده در ابراز هیجانات خود دچار مشکل شوند.

چگونه والدین می‌توانند سوگ فرزند خود را به رسمیت بشناسند و با او همدلی کنند؟

۱. احساسات او را کوچک نشمارید: اگر کودک شما برای از دست دادن حیوان خانگی‌اش گریه می‌کند یا به خاطر جدا شدن از دوستش ناراحت است، به او نگویید "چیزی نیست" یا "بزرگ میشی، یادت میره". این جملات باعث می‌شوند کودک احساس کند که غمش بی‌ارزش است. در عوض، بگویید "می‌فهمم که چقدر برایت سخت است، حق داری ناراحت باشی."

۲. اجازه دهید احساساتش را بیان کند: کودکان و نوجوانان ممکن است درک دقیقی از سوگ نداشته باشند، اما احساس غم، خشم یا سردرگمی را تجربه کنند. به آنها فرصت دهید که درباره احساساتشون صحبت کنند. اگر کودک شما در مورد ماهی قرمزش که مُرده، صحبت می‌کند، با حوصله به حرف‌ هایش گوش بدهید و از او بخواهید خاطراتی که با آن ماهی داشته را تعریف کند.

۳. به او کمک کنید که راههای سالمی برای مواجهه با سوگش پیدا کند : می‌توانید از کودکتون بخواهید برای حیوان خانگی‌ اش نقاشی بکشد یا یک نامه به او بنویسد.
اگر فرزند شما به خاطر جدایی از یک دوست ناراحت است، به او کمک کنید راه‌هایی برای حفظ ارتباطش با دوستش (مانند تماس تلفنی یا نامه‌نگاری) پیدا کند.
اگر نوجوان شما در مواجهه با یک تغییر بزرگ (مثل مهاجرت یا طلاق والدین) احساس غم دارد، می‌توانید به او بگویید که تغییرات سخت هستند اما با گذشت زمان می‌تواند راه‌هایی برای کنار آمدن با آنها پیدا کند.

۴. از جملات کلیشه‌ای پرهیز کنید : جملاتی مانند "پسر که گریه نمی‌کنه!" یا "تو دختر قوی‌ای هستی، نباید ناراحت باشی" به کودک یاد می‌دهد که احساساتش را سرکوب کند. در عوض، به او بگویید که غم و گریه، واکنشی طبیعی است موقعی که افراد یا چیزهای مورد علاقه مون را از دست می‌دهیم.

۵. الگوی مناسبی برای او باشید : اگر شما هم در حال تجربه یک سوگ هستید، می‌توانید احساسات خودتون را با فرزندتون به شکلی متناسب با سن او در میان بگذارید. مثلاً بگویید "من هم وقتی مادربزرگم را از دست دادم، خیلی ناراحت شدم. دلم برایش تنگ می‌شود، اما سعی می‌کنم خاطرات خوبش را در یادم داشته باشم." این کار به کودک نشان می‌دهد که ناراحتی طبیعی است و می‌توان به مرور زمان با آن کنار آمد.

۶. به کودک احساس امنیت بدهید : بعضی از کودکان بعد از یک فقدان، دچار اضطراب می‌شوند. مثلاً اگر یکی از اعضای خانواده فوت کند، ممکن است نگران باشند که مبادا والدینشون را هم از دست بدهند. در این مواقع، لازم است به آنها اطمینان دهید که در امنیت هستند و شما همیشه کنارشون خواهید بود.

۷. در صورت نیاز از مشاور کمک بگیرید : اگر احساس کردید که فرزندتون برای مدت طولانی درگیر سوگ است و این موضوع بر زندگی روزمره‌اش تأثیر منفی گذاشته، بهتر است با یک روانشناس مشورت کنید.

هیچ سوگی کوچک یا بی‌اهمیت نیست، مخصوصاً برای یک کودک یا نوجوان. آنها نیاز دارند احساساتشون را بشناسند، بپذیرند و در محیطی امن آنها را ابراز کنند. حمایت و همدلی والدین می‌تواند نقش بسیار مهمی در عبور سالم از مراحل سوگ داشته باشد.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

10 Feb, 06:34


وقتی والدین، عزت نفسِ فرزندان خود را از بین می برند.

❇️ گاهی باید به کودکان اجازه داد تا به طور مستقل مسائل و مشکلات خود را حل کنند و شخصا و به تنهایی با عواقب تصمیمات خود مواجه شوند. اما بسیاری از والدین اغلب این اشتباه را مرتکب می‌شوند که برای بچه‌های خود می‌خواهند «سنگ تمام بگذارند» ولی غافل از این هستند که با سرویس دادن بیش از حد «کودکانی ضعیف» تربیت می‌کنند.
در واقع والدینی که بیش از اندازه به فرزند خود سرویس می‌دهند، ضمن بالا بردن عزت نفس خود (من والد خوبی هستم که اینقدر به فرزندم خدمت میکنم)، عزت نفس فرزند خود را عملا از او می‌دزدند! (من بچه ناتوان و بی کفایتی هستم و برای انجام همه کارهایم به والدینم نیاز دارم.)

در واقع «چنین رفتارهایی مانند «انجام پروژه کلاسی فرزند برای کمک به او در گرفتن نمره بهتر، یا برآوردن بیشتر خواسته های فرزند صرفاً برای متوقف کردن عصبانیتش، تاب‌آوری ذهنی و احساس استقلال او را محدود می‌کند.»

❇️ تحقیقات زیادی نشان داده کودکانی که تاب‌ آوری ذهنی بالاتری دارند، شانس بیشتری دارند که در بزرگسالی شاد و موفق باشند.

بسیار مهم است که وقتی کودک شما می‌گوید حوصله‌اش سر رفته، به جای اینکه به دنبال راهکارهایی باشید تا او را سرگرم و خشنود کنید، فقط بگویید "راست میگی، حالا می‌خوای چه کار کنی؟"

❇️ پس اگر برای حل مشکلاتِ فرزندان خود زیاده‌ روی کنید یا بخواهید برای آنها سنگ تمام بگذارید، ضمن بالا بردن عزت نفس خود، عملا عزت نفس فرزندان خود را می‌دزدید و از بین می برید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

09 Feb, 15:52


🔰روش هایی برای درمان پرخاشگری کودکان

۱) احساس كودك را تاييد كنيد "ميدونم عصباني هستي"، اما براي رفتار او مرز بگذاريد، "اما اجازه نداري كتك بزني".

۲) مدل های پرخاشگری را به حداقل برسانید. می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید :

ـ ساعاتی را که کودک فیلم های خشونت آمیز تلویزیونی می بیند، محدود و بعد حذف کنید.
ـ فیلم ها، تصاویر و روزنامه کودک را به دقت انتخاب کنید.
ـ الگوهایی را در اختیار کودک بگذارید که پرخاشگرانه نباشند.
ـ همراه کودک برنامه های تلویزیونی را ببینید و صحنه پرخاشگرانه آن را تفسیر کنید.

۳) همدلی را افزایش دهید. آگاهی کودک را نسبت به رنجی که بر اثر پرخاشگری او در افراد یا حیوانات به وجود می آید، افزایش دهید. "فکر می کنی خواهرت الان چه احساسی داره که کتک خورده؟"

۴) رفتارهای مثبت فرزندتان را تقویت کنید.

۵) اگر در مهمانی هستید، کودک را از محل خارج کنید.

۶) نحوه ارتباط کودک را با افرادی که با او زندگی می کنند، مورد بررسی قرار دهید.

۷) اگر قرار است کودک به دلیل رفتار خشونت آمیزش تنبیه شود، بهتر است تنبیه عاری از هر نوع خشونت باشه.

۸) فرصت تخلیه هیجانات را برای کودک فراهم کنید.

۹) علت رفتار پرخاشگرانه وی را بیابید.

۱۰) هوش هیجانی فرزندتان را افزایش دهید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

09 Feb, 11:47


🌺🌹💐

روان شناسی کودک

09 Feb, 11:44


وقتی اینترنت میشه همه دنیای یه نوجوان

امروز دیگه اینترنت و گوشی‌های هوشمند جز جدانشدنی زندگی همه ما شدن. اما وقتی پای نوجوان‌ها وسط باشه، قضیه یه کم حساس‌تر میشه. 🤯 چرا؟ چون این دوران، همزمان با شکل‌گیری هویت و مهارت‌های اجتماعیشونه. حالا تصور کن یکی از صبح تا شب، تو دنیای مجازی گم شده باشه.

اعتیاد به اینترنت یعنی چی؟

اعتیاد به اینترنت یا بازی‌های آنلاین، یعنی استفاده افراطی و کنترل‌ نشده از گوشی، کامپیوتر یا کنسول‌های بازی، به طوری که به کارهای دیگه مثل درس خوندن، خوابیدن، ورزش کردن یا حتی ارتباط با خانواده و دوستان لطمه بزنه.

نشانه‌های اعتیاد به اینترنت و بازی 🚩

1. ناراحتی یا اضطراب وقتی آنلاین نیست:  اگه اینترنت قطع بشه یا گوشی دستش نباشه، حس می‌کنه یه چیزی کمه و بی‌قرار میشه.

2. بی‌توجهی به کارهای روزمره : تکالیف مدرسه، خواب کافی، حتی وقت غذا خوردن رو ول می‌کنه تا بیشتر بازی کنه یا تو شبکه‌های اجتماعی بچرخه.

3. دروغ گفتن درباره زمان آنلاین بودن : 
ممکنه به خانواده بگه "فقط یه ساعت بازی کردم" ولی در واقع چندین ساعته پای بازی نشسته.

4. ترجیح دنیای مجازی به دنیای واقعی : 
   کم‌کم علاقه‌ش به دیدن دوست‌ها یا شرکت تو فعالیت‌های واقعی کم میشه، چون دنیای مجازی براش جذاب‌تره.

چرا نوجوان‌ها به اینترنت و بازی معتاد می‌شن؟ 🎮📱

1. فرار از استرس‌ها و مشکلات : 
   وقتی نوجوان نمی‌تونه با استرس‌های مدرسه، دعواهای خونه یا مشکلات دوستی کنار بیاد، به دنیای مجازی پناه می‌بره.

2. حس موفقیت فوری : 
   بازی‌های آنلاین به سرعت به آدم حس موفقیت و پیشرفت میدن. هر مرحله‌ای که رد می‌کنن، یه جورایی جایگزین موفقیت‌های واقعی میشه.

3. نیاز به ارتباط اجتماعی : 
   خیلی وقت‌ها بازی‌های آنلاین یا شبکه‌های اجتماعی راهی میشه برای پیدا کردن دوستای جدید یا احساس تعلق به یه گروه.

چطور کمکشون کنیم؟ 🛠️

1. زمان‌بندی مشخص برای استفاده از اینترنت: 
   باهاشون توافق کنیم که چه زمانی و چقدر می‌تونن از اینترنت استفاده کنند. مثلاً بعد از انجام تکالیف یا ورزش، یه ساعت بازی کنند.

2. تشویق به فعالیت‌های جایگزین : 
   بهشون کمک کنیم که سرگرمی‌های دیگه‌ای پیدا کنن، مثل ورزش، موسیقی، نقاشی یا هر چیزی که بهشون علاقه دارند.

3. ایجاد قوانین مشخص تو خونه : 
   مثلاً زمان‌های بدون گوشی مثل وقت شام یا یک ساعت قبل خواب، که همه خانواده بهش پایبند باشند.

4. گفت‌وگو درباره خطرات فضای مجازی : 
   بهشون توضیح بدیم که استفاده بیش از حد از اینترنت چه تاثیراتی روی سلامت روان، خواب و روابط اجتماعیشون داره. اما اینو باید با زبون خودِ خودشون بگیم، نه با لحن نصیحت‌گونه!

5. اگه لازم شد، کمک تخصصی بگیریم : 
   اگه دیدیم اعتیاد خیلی شدید شده و نوجوان دیگه کنترلی روی خودش نداره، بهتره از یه روانشناس متخصص در حوزه نوجوانان کمک بگیریم.

یه مثال واقعی (با تغییر مشخصات) :

امیر، پسر ۱۴ ساله‌ای بود که بیشتر از ۸ ساعت در روز وقتش رو صرف بازی‌های آنلاین می‌کرد. وقتی اینترنت قطع می‌شد، عصبی می‌شد و سر خانواده داد می‌زد. نمرات مدرسه‌ش افت کرد و حتی دیگه دوست نداشت بیرون بره یا با دوستاش وقت بگذرونه. 
تو جلسات مشاوره، متوجه شدیم که امیر از استرس‌های مدرسه و مشکلات ارتباطی با همکلاسی‌هاش فرار می‌کرد. با کار روی اعتماد به نفس و پیدا کردن سرگرمی‌های جدید مثل فوتبال، کم‌کم زمان بازی‌های آنلاینش کمتر شد و به زندگی عادی برگشت.


حرف آخر

یادت باشه، دنیای مجازی خوبه اما وقتی که به اندازه ازش استفاده کنیم. اگه نوجوان‌ها بتونن بین دنیای واقعی و مجازی تعادل برقرار کنند، می‌تونن از بهترین‌های هر دو دنیا لذت ببرن!

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

09 Feb, 09:28


صرفا جهت یادآوری که حواسمون باشه با بچه رابطه بسازیم تا بتونیم ازش دربرابر خطر تعرض، زورگویی و آزار محافظت کنیم.‌

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

04 Feb, 14:54


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

04 Feb, 11:00


♦️ هرگز نباید به روی فرزندتان بیاورید که در زمینه ای ضعف دارد یا برچسب و عنوان خاصی به او بزنیم که مثلا خجالتی است، ریاضی اش ضعیف است ، خیلی گوشه گیر است، زیادی حرف میزند و.....

👌 ما باید کودکمان را کمک کنیم تا مهارت های لازم را کسب کند و در این خصوص باید برایش وقت بگذاریم ولی توقعات بی جا نداشته باشیم تا همه انتظارات ما را برآورده کند و همیشه باید اجازه دهیم تا به خواست و علاقه خودش هم توجه کند و آن را هم پیگیری کند.

💥 والدین عزیز ، پیشنهاد می کنیم از جملات و بازخوردهای مثبت برای فرزندتان استفاده کنید تا باور من میتوانم در کودکان شکل بگیرد و اعتماد به نفس آنها تقویت شود.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

04 Feb, 07:11


بعضی دلایل پرخاشگری کودکان :

☑️خواب منظم ندارند
☑️تلویزیون دائما روشن است و سکوت ندارند
☑️اجازه بیان عبارات خسته ام،
بی حوصله ام و... ندارند
☑️جلوی آنها پدر و مادر دعوا می کنند
☑️با آنها با عصبانیت و تند صبحت میشود و به نیازهایشان توجه نمی شود.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Feb, 14:47


شما هم قبل از اینکه مسافرت برید باید خونه رو اول گردگیری و مرتب کنید بعد برید مسافرت؟

قبل از اینکه بخوابید، باید سینک ظرفشویی شسته شده و خشک شده باشه تا خوابت ببره؟

شاید شما کمالگرا هستید.

کمالگراها خیلی سخت از زندگی لذت می برن باید صد تا چیز تیک بخوره تا یه ذره لذت ببرند.

رعایت یه نکاتی باعث میشه فرزند شما کمال گرا‌ نشه :

۱) میزان بکن نکن هاتون رو توی خونه کم کنید.
۲) مدام از کارهاش ایراد نگیرید.
۳) یه وقتهایی خودمون هم اشتباه کنیم برای اینکه بچه ها متوجه بشن که طبیعیه که والدینشون هم اشتباه میکنند.
۴) حواسمون باشه به بچه هامون توجه بی قید و شرط حتما بدیم.

یادتون نره ...
اگر ما کمالگرا هستیم ممکنه بچه‌مون از ما یادبگیره پس باید روی خودمون کار بکنیم.


🔴این کمال گرایی ها می دونی از کجا میاد ؟
از پیغام هایی که تو کودکی بهمون دادن مثل :

تو خوبی اگر ...
بیست بشی

اگه خودمونو دوست داشته باشیم میزان کمال گراییمون کمتر می‌شه

یکی از ریشه‌های کمال‌گرایی احساس من خوب نیستم و احساس من دوست داشتنی نیستم هستش.

پس به خودت می‌گی من باید همه‌ تلاشمو بکنم بهترین و کامل‌ترین باشم تا منو دوست داشته باشند.


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Feb, 10:36


خستگی روانی چهره نداره ولی علائم داره :

همون‌طور که یه آدم افسرده ممکنه لبخند هم بزنه یا حتی بخنده، آدمی که خسته‌ روحی هست هم ممکنه ماسک بزنه، خودشو به‌ زور جلو بکشونه یا حتی خستگیش رو انکار کنه.
چه جلوی بقیه، چه حتی جلوی خودش

علائم خستگی روحی :

بی‌انگیزگی، کاهش شدید اعتماد به‌ نفس و خودباوری، حس ناکافی‌بودن، ناتوانی در انجام کارهای معمول، یأس، حتی کلافگی، بهانه‌گیری، خشم یا پرخاش بی‌دلیل، بی‌خوابی، استرس و ...

مهمه که خستگی روحی با مزمن‌ شدن علائمش اشتباه گرفته نشه.

‏ماهیچه وقتی خسته بشه دیگه دمبل رو بالا نمی‌کشه اما روح خسته، مثل لاستیک کم‌ باده.

می‌ره، می‌ره، می‌ره، حتی وقتی بادش تموم بشه هم خودشو با فداکاری روی آسفالت می‌کشونه و میره و یه راننده‌ بی‌توجه ممکنه متوجهش نشه.

واسه همین تشخیص خستگی روحی خیلی سخت تره.

حواسمون به همدیگه باشه ❤️

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Feb, 06:36


به نظر شما بهترین کادو برای کودک چیه؟

برای اینکه یه بچه رو خوشحال کنین الزاما نباید گرون ترین کادو رو بخرین، بیشتر سعی کنین سلایق اون کودک رو بشناسین.

معمولا بچه ها به صورت دوره ای به یه چیزی علاقه مند می شن، حالا ممکنه کارتون خاصی باشه یا فعالیت خاصی
اگه کادویی که می خرید در راستای علایق اون بازده زمانی کودک باشه قطعا خیلی بهتر می تونه باهاش ارتباط برقرار کنه

فرزند شما حتما نباید همه اسباب بازی ها مارک رو داشته باشه
شاید شما با کمی خلاقیت یه وسیله درست کنین و بهش بدین و اون بهترین اسباب بازیش باشه یا حتی با هم یه کاردستی درست کنید یا با هم آشپزی کنید👌👌

اگر فرزندتون بزرگ تر شده، بهتره بودجه رو بهش بگین و با خودش به اسباب بازی فروشی برین تا بتونه بر اساس اون بودجه وسیله دلخواهش رو بگیره

اگه وسیله بازی ای که تهیه می کنین در راستای آموزش نکته ای به کودک باشه که دیگه چه بهتر

اما خیلی وقتا می تونین با ساخت وسایل ساده خودتون کلی نکات علمی به فرزندتون آموزش بدین

یادتون باشه بچه ها با همه اسباب بازیهاشون برای طولانی مدت بازی
نمی کنن.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Feb, 06:31


🍂🌺🍂🌺🍂🌺🍂🌺

بخارِ روے چاے میگوید
فرصت اندڪ است
زندگے را
تا سرد نشده
باید سر ڪشید
یڪ فنجان آرامش
در این صبح زمستانی
گواراے وجودتان باد
سلام، صبح زیباتون بخیر🫖☕️

‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

01 Feb, 14:54


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

01 Feb, 10:51


‍ ‍ تکنیک های صمیمی شدن والدین با نوجوانان

♦️همنشین جذابی باشید
.

باید دانست که نوجوانان حوصله ساعتها حرف و حدیث را با طول و تفصیل و مخلفات اضافه را ندارند، بنابراین از ابتدا کاری کنید که حرف زدن با شما برای او جذاب باشد. رسیدن به این مرحله هم زیاد سخت نیست؛ کافی است به جای یک خط در میان پیام اخلاقی دادن، فقط مثل یک دوست در کنارش باشید.

هنگام گفتگو با یک نوجوان، خلاصه حرف بزنید و اجازه دهید در کنار شما احساس امنیت داشته باشد؛ یعنی اطمینان داشته باشد بابت اشتباهاتش سرزنش یا تنبیه سختی نخواهد شد، ضمن اینکه اگر دوست دارید، بین صحبت هایتان در موردی، به او آگاهی بدهید فقط در مورد خوبی ها و بدی های هر عادت و رفتاری حرف بزنید و نتیجه گیری را به عهده خودش بگذارید. نکته مهم آن است که هر چه می توانید مثبت تر صحبت کنید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

01 Feb, 07:12


رازی که پدران دختردار باید بدانند



برای دختراتون از بچگی گل بخرید.

باهاشون حرف بزنید و دوست باشید.

فرصت اشتباه و شکست خوردن بهش بدید.

باهاشون بیرون برید.

بهشون محبت کنید، براش لاک‌برنید، موهاشو شونه کنید و ....

تا بعدا بخاطر يه شاخه گل به هر کسی دل نبنده
شما بشید اون پدری که دخترتون با افتخار سرشو بگیره بالا و بگه
اگه بابام نبود...

من الان به اینجا نمی رسیدم

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

18 Jan, 15:19


اگر کودکت زیاد پرخاش میکنه
موارد زیر رو توش چک کن :

_ اسکرین تایم بالایی داره
یعنی با وسایل الکترونیکی زیاد بازی میکنه یا تلویزیون زیاد می بینه.
_ ساعت خواب، بیداری و غذاخوردنش روتین مشخصی نداره.
_ الگوهایی که پرخاشگری رو در اون تقویت می‌کنند حتما تو محیط هستند.
مثل : اطرافیان، دوستان، شخصیت کارتونی
_ پدرومادر جلوی کودک زیاد دعوا می‌کنند. (فضای خونه آروم نیست)
_الگوی صحبت کردن و گفتگو کردن بخصوص در مورد احساسات تو خانواده کمرنگه.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

18 Jan, 10:45


بخاطر فرزندتون اینجاها نرید :

خونه ای که اعضاش عصیبیتون میکنن و از خودتون و بچه تون ایراد میگیرن و بهتون استرس میدن و گاهی بخاطر همین استرس ها سر بچه تون داد میزنین و یا کتکش میزنید.

جایی که بی احترامی و حرفهای رکیک و صدای بلند براشون عادی و شوخی محسوب میشه.


جایی که قلیون و سیگار براشون عادیه و همیشه تو مهمونی ها بساط قلیون فراهمه.

جایی که کودک همسن شما داره و کودک مدام در حال پرخاشگری و کتک کاری هست.

جایی که به کودکتون فحش یاد میدن و اینکار و خیلی بامزه میدونن و دائم می خندن.

جایی که صاحب خونه اش زیادی حساسه و شما همش استرس دارید نکنه فرزندتون کاری بکنه که توبیخ بشه.


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

18 Jan, 06:53


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

16 Jan, 07:50


سالروز وفات اسوه‌ صبر و استقامت، حضرت زینب کبری(س) تسلیت باد.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

16 Jan, 07:45


مریم شیدایی
کارشناس ارشد روان شناسی کودک و نوجوان از دانشگاه تهران

جهت گرفتن وقت مشاوره حضوری :

تهران. خیابان ستارخان

جهت هماهنگی برای گرفتن وقت مشاوره حضوری و تلفنی و هم چنین آماده همکاری با مراکز و موسسات جهت مشاوره و برگزاری سمینار و همایش هستم :
۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

جهت مشاوره تلفنی (داخل و خارج کشور) (زمان و هزینه مشاوره)، با این شماره تماس حاصل فرمایید :

۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

T.me//kidsandmothers

روان شناسی کودک

16 Jan, 07:44


من مریم شیدایی روان شناس تخصصی کودک و نوجوان، فارغ التحصیل از دانشگاه تهران هستم که سابقه کار در زمینه مشاوره و درمان در حوزه کودک و نوجوان بصورت تخصصی در حوزه (اضطراب، افسردگی، بیش فعالی، نقص توجه، مشکلات یادگیری، وسواس، سوگ، جدایی، نافرمانی و .....) را دارم. هم چنین به عنوان مدرس مطرح مهارتهای زندگی کودک و نوجوان (خودآگاهی، همدلی، ارتباط موثر، ارتباط بین فردی، مهارت حل مساله، تصمیم گیری، دوست یابی، مدیریت هیجانات، نه گفتن، تفکر خلاق، تفکر نقاد و ...) در قالب بازی، نمایش خلاق، داستان و تمرین و به عنوان برگزار کننده کلاسهای ذهن پویا برای کودکان در مقاطع مختلف جهت افزایش توجه و تمرکز هستم. بنده سمینارهایی در حوزه تربیت جنسی و فرزندپروری نوین از ابعاد و رویکردهای مختلف، مادر عصبانی و...‌‌. را برای والدین برگزار می کنم و بعنوان بازی درمانگر و برگزار کننده سمینارهای تخصصی کودک و نوجوان برای والدین فعالیت می کنم.

📌جهت نوبت مشاوره با سرکار خانم مریم شیدایی با شماره تلفن ذیل تماس بگیرید.

☎️ ۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

16 Jan, 07:44


کانال روان شناسی کودک از روز شنبه تا چهارشنبه در خدمت شما همراهان همیشگی میباشد.

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

16 Jan, 07:43


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

15 Jan, 14:57


اگه در کودکی به طور مکرر با قهر و تنبیه مواجه شدین ممکنه در بزرگسالی با برخی از اثرات زیر روبرو شده باشین:

🔺🔻کمبود اعتماد به نفس : ممکنه باعث کاهش اعتماد به نفس شما شده باشه و در برخی مواقع مانع از پیگیری اهداف و رویاهاتون بشه

🔺🔻اضطراب و استرس : ممکنه باعث افزایش استرس و اضطراب شما و مشکلات روانی و اجتماعی بشه.

🔺🔻مشکلات ارتباطی : ممکنه مشکلاتی در برقراری ارتباط با دیگران براتون به وجود آورده باشه و به سختی اعتماد کنین و در هنگام ناراحتی یا بحث و جدل نتونین حرف بزنین.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

15 Jan, 11:33


🛑اقداماتی که والدین برای موفقیت فرزندانشان می‌توانند انجام دهند :

والدین نقش بسیار مهمی در موفقیت تحصیلی و شخصیتی فرزندان خود ایفا می‌کنند. با ایجاد یک محیط حمایتی، انگیزشی و آموزشی مناسب، می‌توانند به فرزندانشان کمک کنند تا به پتانسیل کامل خود دست یابند.

1. ایجاد محیطی مناسب برای مطالعه :
* فضای آرام: مکانی مشخص و آرام را برای مطالعه فرزندتان در نظر بگیرید، به دور از سر و صدا و عوامل حواس‌پرتی مانند تلویزیون یا تلفن همراه.
* وسایل مورد نیاز: مطمئن شوید که فرزندتان تمام وسایل مورد نیاز برای مطالعه مانند کتاب، دفتر، قلم و... را در دسترس دارد.
* روشنایی کافی: از روشنایی کافی در محل مطالعه اطمینان حاصل کنید. نور مناسب به تمرکز و کاهش خستگی چشم کمک می‌کند.
2. تشویق به مطالعه و یادگیری :
* خواندن با هم: با فرزندتان کتاب بخوانید، داستان بگویید و یا در مورد موضوعات مختلف گفتگو کنید تا علاقه او به مطالعه را افزایش دهید.
* پرسیدن سوالات: در مورد درس‌های فرزندتان سوال بپرسید و به او کمک کنید تا مطالب را بهتر درک کند.
* تشویق به پرسشگری: به فرزندتان بیاموزید که از پرسیدن سوال نترسد و برای یافتن پاسخ‌های سوالاتش تلاش کند.
3. ایجاد انگیزه :
* تعیین اهداف واقع‌بینانه: به همراه فرزندتان اهداف تحصیلی مشخص و قابل دسترس تعیین کنید و پیشرفت او را جشن بگیرید.
* پاداش دادن: برای موفقیت‌های فرزندتان پاداش‌هایی در نظر بگیرید، اما مراقب باشید که پاداش‌ها به صورت مادی نباشد و بیشتر به شکل تشویق‌های معنوی باشد.
* مقایسه نکردن: از مقایسه فرزندتان با دیگران خودداری کنید، زیرا این کار می‌تواند باعث کاهش اعتماد به نفس او شود.
4. همکاری با مدرسه:
* شرکت در جلسات اولیا و مربیان: در جلسات اولیا و مربیان شرکت کنید و از وضعیت تحصیلی فرزندتان آگاه شوید.
* ارتباط با معلمان: با معلمان فرزندتان در ارتباط باشید و از نظرات و پیشنهادات آن‌ها استفاده کنید.
* کمک به انجام تکالیف: به فرزندتان در انجام تکالیف کمک کنید، اما مراقب باشید که بیش از حد در کار او دخالت نکنید.
5. الگوبرداری :
* علاقه نشان دادن به یادگیری: خودتان نیز به مطالعه و یادگیری علاقه نشان دهید تا فرزندتان از شما الگو بگیرد.
* اهمیت دادن به تحصیل: به فرزندتان نشان دهید که تحصیل چقدر برای شما مهم است.
6. حمایت عاطفی:
* گوش دادن فعال: به حرف‌های فرزندتان گوش دهید و احساسات او را درک کنید.
* تشویق و حمایت: از تلاش‌های فرزندتان قدردانی کنید و او را تشویق کنید.
* ایجاد فضای امن: محیطی امن و آرام را در خانه ایجاد کنید تا فرزندتان بتواند بدون هیچ نگرانی به مطالعه بپردازد.

فرض کنید فرزندتان در درس ریاضی مشکل دارد. به جای اینکه او را سرزنش کنید، می‌توانید با او بنشینید و به او کمک کنید تا مفهوم را بهتر درک کند. همچنین، می‌توانید از او بخواهید که سوالات خود را بپرسد و به دنبال پاسخ‌های آن‌ها باشد. با این کار، به او نشان می‌دهید که برای یادگیری‌اش ارزش قائل هستید و او را در این مسیر همراهی می‌کنید.

نکته مهم : هر کودکی منحصر به فرد است و روش‌های تربیتی نیز متفاوت هستند. مهم‌ترین نکته این است که شما به‌عنوان والدین، فرزندتان را بشناسید و با توجه به نیازها و توانایی‌های او، بهترین روش‌های تربیتی را انتخاب کنید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

15 Jan, 08:15


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Jan, 15:36


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Jan, 12:18


روان شناسی کودک pinned «روز مرد و پدر مبارک به افتخار مردانی که ستون خانواده‌اند، به افتخار پدرانی که معنای عشق و فداکاری را با قلبشان به ما آموختند. پدر یعنی سایه‌ای همواره استوار، پدر یعنی محبت بی‌منت، پدر یعنی صدای امید در لحظه‌های دشوار پدر، از تو آموختیم که مردانگی تنها…»

روان شناسی کودک

14 Jan, 12:18


روان شناسی کودک pinned an audio file

روان شناسی کودک

14 Jan, 12:16


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Jan, 12:15


روز مرد و پدر مبارک

به افتخار مردانی که ستون خانواده‌اند،
به افتخار پدرانی که معنای عشق و فداکاری را با قلبشان به ما آموختند.
پدر یعنی سایه‌ای همواره استوار،
پدر یعنی محبت بی‌منت،
پدر یعنی صدای امید در لحظه‌های دشوار

پدر، از تو آموختیم که مردانگی تنها در قدرت نیست، بلکه در عشق، صبر، و حمایت نهفته است.

ای مردان و پدران بزرگوار، روزتان گرامی باد!

"آن‌که پدر دارد بهشتی در خانه دارد،
و آن‌ که سایه‌اش را از دست داده، در قلبش همیشه شمعی روشن خواهد بود."


به یاد همه پدران مهربان و به احترام همه مردان راستین!

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Jan, 07:08


🔴نوجوانتون خودش رو دوست داره؟

نوجوانی که خودشو دوست نداره ...

۱) همش خودشو با بقیه مقایسه می کنه.
چرا من زشتم چرا من مثل بقیه خوشگل نیستم ای کاش قیافه ام مثل فلانی خوشگل بود.
۲) همش احساس بی کفایتی داره. فکر می کنه تو انجام هر کاری بازنده است.
من نمی تونم امتحانمو خوب بدم. نمی تونم با کسی دوست بشم. آخه کی دلش می خواد با من دوست بشه!
۳) ترس از اشتباه کردن داره برای همین کاری رو شروع نمی کنه.
تو کلاس های ورزشی و هنری شرکت نمی کنه چون فکر می کنه از پسش بر نمیاد. می ترسه بقیه مسخره اش کنند.
۴) اصلا به خودش و سلامتیش توجه نمی کنه.
حموم نمی ره. به خواب و خوراکش توجه نمی کنه.

🔴برای اینکه به نوجوانت کمک کنی تا این احساسش کمتر شه و خودشو دوست داشته باشه چه کارهایی کردید؟
در این زمان فقط باید روی عزت نفس و مهارت خودآگاهی نوجوان کار کرد که بهشون کمک کنیم خودشون رو بپذیرند و همون‌طور که هستند خودشونو دوست داشته باشند.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Jan, 07:05


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Jan, 07:04


روز مرد و پدر بر تمامی پدران سرزمینم مبارک🌿
روح پدران آسمانی شاد🕊️

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

12 Jan, 10:41


بهترين نحوه برخورد با نوجوان اين است كه به او در امور مربوط به خودش مسئوليت بدهيد و نظارت شما بر رفت و آمد و كارهايش غير مستقيم باشد و از جملات آمرانه و دستوري به او بپرهيزيد و كارهايي كه از او مي خواهيد بصورت پيشنهاد مطرح نماييد و اين پيشنهادات همراه با دليل باشند و سعي در قانع كردن او داشته باشيد تا نوجوان از اين مرحله حساس به سلامت گذر نموده و بتواند به نحو مطلوب هويت يابي كند و خود را براي پذيرش نقش هاي آينده آماده كند و اعتماد به نفس و عزت نفس خود را حفظ کنید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

12 Jan, 06:46


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

09 Jan, 10:25


مریم شیدایی
کارشناس ارشد روان شناسی کودک و نوجوان از دانشگاه تهران

جهت گرفتن وقت مشاوره حضوری :

تهران. خیابان ستارخان

جهت هماهنگی برای گرفتن وقت مشاوره حضوری و تلفنی و هم چنین آماده همکاری با مراکز و موسسات جهت مشاوره و برگزاری سمینار و همایش هستم :
۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

جهت مشاوره تلفنی (داخل و خارج کشور) (زمان و هزینه مشاوره)، با این شماره تماس حاصل فرمایید :

۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

T.me//kidsandmothers

روان شناسی کودک

09 Jan, 10:25


من مریم شیدایی روان شناس تخصصی کودک و نوجوان، فارغ التحصیل از دانشگاه تهران هستم که سابقه کار در زمینه مشاوره و درمان در حوزه کودک و نوجوان بصورت تخصصی در حوزه (اضطراب، افسردگی، بیش فعالی، نقص توجه، مشکلات یادگیری، وسواس، سوگ، جدایی، نافرمانی و .....) را دارم. هم چنین به عنوان مدرس مطرح مهارتهای زندگی کودک و نوجوان (خودآگاهی، همدلی، ارتباط موثر، ارتباط بین فردی، مهارت حل مساله، تصمیم گیری، دوست یابی، مدیریت هیجانات، نه گفتن، تفکر خلاق، تفکر نقاد و ...) در قالب بازی، نمایش خلاق، داستان و تمرین و به عنوان برگزار کننده کلاسهای ذهن پویا برای کودکان در مقاطع مختلف جهت افزایش توجه و تمرکز هستم. بنده سمینارهایی در حوزه تربیت جنسی و فرزندپروری نوین از ابعاد و رویکردهای مختلف، مادر عصبانی و...‌‌. را برای والدین برگزار می کنم و بعنوان بازی درمانگر و برگزار کننده سمینارهای تخصصی کودک و نوجوان برای والدین فعالیت می کنم.

📌جهت نوبت مشاوره با سرکار خانم مریم شیدایی با شماره تلفن ذیل تماس بگیرید.

☎️ ۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

09 Jan, 10:25


کانال روان شناسی کودک از روز شنبه تا چهارشنبه در خدمت شما همراهان همیشگی میباشد.

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

08 Jan, 15:11


قلک تربیت کودکان

هر محبت و توجه ای که به کودک دلبندمان می کنیم ، مانند سکّه ای است که در قلک وجودی شخصیت او پس انداز می کنیم و او از زمان بلوغ، شروع به خرج کردن می کند.
بیایم از امروز روزی چند سکّه در قلک تربیتی فرزندانمان ذخیره کنیم.

شما برای ذخیره این قلک چیکار کردید؟


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

08 Jan, 10:51


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

08 Jan, 06:36


برای ارزیابی مهارت‌های اجتماعی خودتان، به سؤالات زیر پاسخ بدهید:

🌿آیا در شروع‌کردن گفت‌وگوها مشکل دارید؟ آیا نمی‌دانید درباره‌ چه چیزی صحبت کنید؟ آیا به‌ ندرت لبخند می‌زنید؟

🌿درباره‌ ادامه‌ گفت‌وگو چطور؟ آیا گفت‌وگوهای شما به‌ سرعت تمام می‌شود؟

🌿آیا برای حفظ تماس چشمی مشکل دارید؟

🌿زبان بدن چطور؟ آیا با دست‌های روی هم و سر به زیر می‌نشینید؟

🌿آیا تمایل زیادی به گفتن «بله» و «اوهوم» دارید و سعی می‌کنید دیگران را تشویق به ادامه‌ دادن صحبت کنید تا خودتان مجبور به صحبت‌کردن نشوید؟

🌿آیا تمایل دارید هنگام گفت‌وگو از فرد طرف صحبتتان دور بایستید؟

🌿آیا از بیان نظرهایتان خودداری می‌کنید، یا از بیان خواسته‌های خود اجتناب می‌کنید؟

🌿آیا درباره‌ نحوه‌ گفتن مطالب از خودتان مطمئن نیستید؟

به چند سؤال پاسخ مثبت دادید؟

♻️اگر به همه‌ این سؤالات پاسخ منفی داده‌اید، ممکن است نیازی به صرف زمان برای اصلاح مهارت‌هایتان نداشته باشید.

❇️با این‌حال، اگر حتی به تعداد کمی از سؤالات پاسخ مثبت داده‌اید، احتمالاً باید مهارت‌های اجتماعیتان را بهبود دهید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

07 Jan, 16:00


۵ رفتار که بچه ها از والدین کپی برداری می کنند.


۱- از رفتار شما بزرگترها با والدینتان الگو می گیرند و همان رفتار را با شما خواهند داشت.

۲- اگر قصد فریب آدم های اطراف را داشته باشید و حرفتان با عملتان یکی نباشد حتی اگر احساس نشود، کودکان به شدت تاثیر می‌گیرند و مثل خود شما
می شود.

۳- مسائل مربوط به پول و مدیریت مالی را از شما کپی می کنند و الگو می گیرند.

۴-  نظم و انضباط در کارها را از شما الگو می گیرند.

۵- کودکان از سخاوت و بخشندگی شما هم الگو می گیرند، اینکه با رضایت قلبی به دیگران کمک کنید در فرزندتان نیز این چنین می شود و از این موهبت بهره‌مند می‌شود.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

07 Jan, 10:33


جهت تقویت اعتماد به نفس، از امروز سعی کن لباس یا کفشی که بهت اعتماد به نفس بیشتری میده بپوشی ؛

سعی کن از امروز بهترین ها رو بپوشی ،

خوشبوتر از قبل باشی ،

کمی به پوست خودت اهمیت بدی

موهات رو اونطور که دوست داری درست کنی

زیورآلاتی که مدتها کنار گذاشتی رو دوباره استفاده کن

و یه لبخند به بوی خوش و لباس زیبات بزن…

خوش پوشی و خوش بویی برای افزایش اعتماد به نفس خیلی توصیه میشه.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

07 Jan, 06:57


شاید تعجب کنی اگه بدونی خیلی از مشکلات روزمره مون مثل بی حوصلگی، عدم تمرکز یا حتی تصمیم گیریهای اشتباه ریشه تو کم خوابی داره

🌀🔷خواب خوب فقط به استراحت نیست، بلکه سوخت مغزه بیاید ببینیم چطوری میتونه زندگیمون رو تغییر بده

🌀🔷وقتی خوب میخوابی مغزت خودش رو تمیز و اطلاعات روز رو مرتب میکنه این یعنی حافظه بهتر و آمادگی برای چالش های روز بعد برعکس کم خوابی، مغز رو مثل یه میز شلوغ و نامرتب میکنه که هیچ چیزی سر جاش نیست.

🌀🔷یه خواب خوب هم به تمرکز کمک میکنه و هم خلاقیت رو میبره بالا دلیلش چیه؟ مغزت توی خواب عمیق اتصالات جدیدی بین نورونها میسازه که این یعنی ایده های خفن تر و حل بهتر مشکلات
.

🌀🔷مطالعه ای از دانشگاه کالیفرنیا نشون داده که افرادی که شبها حداقل ۷ ساعت میخوابن در حل مسائل پیچیده ۲۰ درصد عملکرد بهتری دارن نسبت به کسایی که کمتر می‌خوابند.

🌀🔷پس اگه میخوای روزای پرانرژی ذهن خلاق و تصمیمهای دقیق داشته باشی خواب رو جدی بگیر، شب زودتر بخواب، یه روتین ثابت بساز و ببین زندگیت چطوری عوض میشه.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

04 Jan, 11:22


پرخاشگری تا حدود زیادی بخش طبیعی از فرایند رشد یک کودک است.

کودکان ۱ تا ۴ ساله هنوز در حال یادگیری مهارت های جدید هستند، مانند صحبت کردن با کلمات پیچیده و یا ریختن شیر در لیوان و رنگ کردن کتاب کار که  ممکن است در صورت عدم توانایی انجام آن کار کلافه شود، به همبازیش حمله کند.
یا اینکه اگر فرزند شما برای اولین بار به مهدکودک یا پیش‌دبستانی می‌رود، در حال عادت کردن به دور بودن از خانه نیز هست. اگر دلخوری و خشمی داشته باشد یا علاوه بر چیزهای دیگر، احساس کند مورد غفلت وبی‌توجهی قرار گرفته، ممکن است به راحتی با هل دادن با کودک بغل دستش که او را آزار می‌دهد انتقام بگیرد.

در مواقع دیگر، کودک شما ممکن است فقط خسته و گرسنه باشد و درست نمی‌داند که چگونه از پس این موضوع بربیاید، بنابراین با گاز گرفتن، ضربه زدن پاسخ می‌دهد.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

04 Jan, 07:14


بچه‌های مضطرب توی دنیای متفاوتی از ما زندگی می‌کنند. دنیایی که اونا توش هستن پر از ترسه، پر از نگرانیه، پر از افکار درهم برهم و پیچیده است. پر از پیش بینی های بدبینانه!
پر از ذهن خوانی های اشتباه.

حالا اگه تو دستشو نگیری، اگه همراهش نشی، اگه کمکش نکنی که فکرای منفی و بیهوده شو کنار بذاره غرق میشه تو سیاهی دنیای خودش و بیرون آوردنش هم به این راحتیا نیست...😥

✨️🌱اگه فرزندت علائم اضطراب رو داره، هرچه سریعتر برای درمان ریشه‌ای اضطرابش اقدام کن.
کمکمش کن ترسهاش رو کنار بذاره و به دنیای امنی که براش ساختی برگرده.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Jan, 06:45


مریم شیدایی
کارشناس ارشد روان شناسی کودک و نوجوان از دانشگاه تهران

جهت گرفتن وقت مشاوره حضوری :

تهران. خیابان ستارخان

جهت هماهنگی برای گرفتن وقت مشاوره حضوری و تلفنی و هم چنین آماده همکاری با مراکز و موسسات جهت مشاوره و برگزاری سمینار و همایش هستم :
۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

جهت مشاوره تلفنی (داخل و خارج کشور) (زمان و هزینه مشاوره)، با این شماره تماس حاصل فرمایید :

۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

T.me//kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Jan, 06:44


من مریم شیدایی روان شناس تخصصی کودک و نوجوان، فارغ التحصیل از دانشگاه تهران هستم که سابقه کار در زمینه مشاوره و درمان در حوزه کودک و نوجوان بصورت تخصصی در حوزه (اضطراب، افسردگی، بیش فعالی، نقص توجه، مشکلات یادگیری، وسواس، سوگ، جدایی، نافرمانی و .....) را دارم. هم چنین به عنوان مدرس مطرح مهارتهای زندگی کودک و نوجوان (خودآگاهی، همدلی، ارتباط موثر، ارتباط بین فردی، مهارت حل مساله، تصمیم گیری، دوست یابی، مدیریت هیجانات، نه گفتن، تفکر خلاق، تفکر نقاد و ...) در قالب بازی، نمایش خلاق، داستان و تمرین و به عنوان برگزار کننده کلاسهای ذهن پویا برای کودکان در مقاطع مختلف جهت افزایش توجه و تمرکز هستم. بنده سمینارهایی در حوزه تربیت جنسی و فرزندپروری نوین از ابعاد و رویکردهای مختلف، مادر عصبانی و...‌‌. را برای والدین برگزار می کنم و بعنوان بازی درمانگر و برگزار کننده سمینارهای تخصصی کودک و نوجوان برای والدین فعالیت می کنم.

📌جهت نوبت مشاوره با سرکار خانم مریم شیدایی با شماره تلفن ذیل تماس بگیرید.

☎️ ۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Jan, 06:44


کانال روان شناسی کودک از روز شنبه تا چهارشنبه در خدمت شما همراهان همیشگی میباشد.

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Jan, 06:43


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Jan, 06:43


🍂🌺🍂🌺🍂🌺🍂🌺

 ســلام صبح پنج شنبہ تون بخیر
روزتـون پر از خـوبی
لحظہ هاتون پر از آرامش
نگاهتون پـر از مـهربانـے
دوستے هاتون پر از صفا
زندگیتون پر از محبت
آخر هفتہ تون پر از خیر و برڪت

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

01 Jan, 15:16


والدین با رفتارهای خود می‌توانند انگیزه پیشرفت را در فرزندانشان پرورش دهند. یکی از این رفتارها استقلال‌آموزی است.

🔻🔶والدین می‌توانند به گونه‌ای رفتار کنند که خودپیروی و استقلال را در فرزندانشان پرورش دهند.

🔻🔶برای مثال، کودک خردسالی که غذا خوردن را یاد می‌گیرد، به هنگام صرف غذا به والدینش وابسته نخواهد بود یا کودکی که زود آداب توالت رفتن را فرا می‌گیرد دیگر برای این کار به کمک والدینش نیازی نخواهد داشت.

🔻🔶آموزش استقلال در امور مختلف زندگی به کودکان سبب شکل‌گیری احساس تسلط و اعتماد به نفس در آنها می‌شود، و این یکی از راه‌هایی است که والدین از طریق آن می‌توانند نیاز به پیشرفت را در فرزندانشان پرورش دهند.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

01 Jan, 11:08


وقتي فرزندتان بي دليل نق ميزند و يا به دليل نرسيدن به خواسته اش گريه ميكند، قربان صدقه اش نرويد.
محبت و توجه زيادی ندهيد، زيرا رفتار فرزندتان تقويت مي شود.

🔷هم قد او شوید.
🔶احساسش را تاييد كنيد.
🔷و بگوييد از او چه انتظاری داريد.

✴️"ميدونم خسته اي، ميدونم دلت ميخواست بيشتر ميمونديم و عصباني هستي، اما ميتوني با صداي معمولي بهم بگي الان چي ميخوای چون وقتي داد ميزنی يا گريه مي كنی من نميفهمم چی ميگی".

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

01 Jan, 07:23


اقتضای سن فرزندتون رو در نظر بگیرید!

نمیشه از کودک زیر ۳-۲ سال انتظار داشت که در مهمونی مثل یک بزرگسال کنار ما بشینه و پا نشه راه بیفته، به هیچ چیز دست نزنه، هیچ سوالی نکنه و هر چی گفتیم بگه چشم!

تو این سنین بچه‌ها معمولاً ابتدای ورود ما به مهمونی کنار ما میشینن چون محیط براشون امن نیست!
بعد از چند دقیقه به قول معروف یخشون باز میشه و بلند میشن راه میفتن و مشغول بازی و کنجکاوی و کشف محیط میشن!

توجه داشته باشید

۱. کودک رو مجبور نکنید، سلام کنه یا بره بغل صاحبخونه یا بوسش کنه!

۲. براش یه اسباب بازی کوچیک یا دفتر نقاشی و مدادرنگی همراه داشته باشید! مخصوصا وقتی میرید خونه‌ کسی که بچه نداره! چون وقتی حوصله‌شون سر میره بدقلق میشن!

۳. اگر به صرف شام یا ناهار دعوت هستید کودک رو قبل از رفتن به مهمونی سیر کنید یا غذای‌ بچه رو همراه خودتون داشته باشید!

به دو دلیل :

⭕️ اول اینکه شاید غذایی که میزبان تدارک دیده، مناسب فرزند شما نباشه

⭕️دوم اینکه شاید غذای میزبان دیرتر اماده بشه، کودک شما گرسنه میشه و بدقلقی می‌کنه!

۴. یادتون باشه که انقدر گرم معاشرت نشید که کودک رو فراموش کنید، هر از گاهی نگاهش کنید، بهش لبخند بزنید، حالش رو بپرسید، از لباسی که پوشیده تعریف کنید و هر کار محبت آمیزی که بلدید!

۵. اگه صاحبخونه بچه داره و بچه‌ها در اتاق مشغول بازی شدند، شما باید هر چند وقت بهشون سر بزنید، مراقب باشید چیکار می‌کنند و مشکلی نداشته باشند!

۶. اگه فرزند شما داره یه کاری می‌کنه که اشتباهه خودتون رو کنترل کنید، سرش داد نزنید، فقط از محیط دورش کنید براش توضیح بدید کارش درست نیست یا حواسش رو با بازی پرت کنید!

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

07 Dec, 06:57


کودکت رو دچار عقده برتر بودن نکن.


نگید: هیچکس قلبی به پاکی تو نداره عزیزم
بگید: تو قلب پاکی داری عزیزم

نگید: آفرین تو بهترین دانش آموز دنیایی
بگید: من توانایی تو رو تحسین می کنم

نگید: تو خوشگل ترین بچه دنیایی
بگید تو زیبایی عزیزم

نگید: هیچکس نمیتونه مثل تو نقاشی بکشه
بگید: از دیدن نقاشیت لذت میبرم

نگید: ما همیشه به سفرهای مختلف میریم, بیشتر دوستات خواب اینجاها رو هم نمیتونن ببینند عزیزم....
بگید: من خیلی خوشحالم که با هم تجربه خوبی از سفر داشتیم

یادتون باشه کودک شما «بهتر یا بدتر» از هیچکسی نیست!

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

04 Dec, 15:40


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

04 Dec, 11:54


طرحواره اطاعت

✴️سبک فرزندپروری سختگیرانه والدین باعث میشه بچه ها جرات ابراز وجود پیدا نکنند. والدین از بچه ها توقع ندارن خودشون باشن و همیشه انتظار چشم گفتن دارند.

✴️سرزنشگری بچه ها بابت اشتباهات یا بابت ابراز احساسات باعث میشه اونها بخاطر ترس از سرزنش یا تحقیر و توهین همیشه ترس از خطا کردن یا ابراز احساسات پیدا کنند و برای اینکه تو این موقعیت گیر نیافتن، بنابراین چیزی نمیگن.

✴️مثلا وقتی کودک میگه من عصبانی ام. چرا با من اینطوری رفتار می کنید؟ پدر و مادر میگن چرا اینقدر رو داری و توقع داری و … ما قدیمها اینطوری بودیم.

✴️طرحواره اطاعت بخاطر الگوگیری بچه ها از والدینی که خودشون روحیه مطیع و بیش از حد سازگار دارن بوجود میاد. والدینی که ممکنه حتی حق و حقوق خانواده خودشونو بخاطر دیگران ندیده بگیرند.


✔️جو فرهنگی و مذهبی جامعه که تاکید زیادی روی مردم داری و سازگار بودن می کنه هم باعث شکل گیری این تله زندگی می شه.

✴️بعضی افراد، از کودکی خلق و خوی سازگار و آرومی دارن و اضطرابشون زیادتره و اهل دفاع از خودشون نیستند. این افراد اگه خانواده شون بهشون یاد ندن که جرات ورز باشند به راحتی درگیر این تله می شن.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

04 Dec, 08:18


فشار را از روی دانش‌آموزان بردارید!

دلایل خودکشی دانش آموزان در ایران با دیگر کشورها چه مشابهت‌ها و چه تفاوت‌هایی دارد؟

یکی از عوامل اصلی خودکشی در میان دانش‌آموزان فشارهای تحصیلی و رقابت‌های شدید است. در کشورهای مختلف از جمله ایران، رقابت برای ورود به دانشگاه‌ها و رشته‌های خاص به‌شدت بالاست.

در این راستا، دانش‌آموزان به دلیل فشار خانواده‌ها، معلمان و حتی جامعه برای دستیابی به نتایج عالی، دچار استرس و اضطراب شدید می‌شوند.

علاوه بر فشارهای تحصیلی، مشکلات خانوادگی یکی دیگر از عواملی است که می‌تواند به خودکشی دانش‌آموزان منجر شود. در بسیاری از خانواده‌ها، مشکلات اقتصادی، خشونت‌های خانگی، طلاق و دیگر مشکلات اجتماعی می‌تواند موجب احساس بی‌ارزشی و ناامیدی در نوجوانان شود.

در ایران تحقیقات نشان داده‌اند درصد درخور توجهی از نوجوانان در سنین ۱۵ تا ۱۹ سال با مشکلات روانی نظیر افسردگی، اضطراب و فشارهای روانی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Dec, 14:31


🔻به قولهایی که به کودک می دهید کاملا مقید باشید !

🔻به دعواهای دو کودک نباید اهمیت ویژه نشان داد. چون آن را مهم تر جلوه می دهد و حساستر می شوند.

🔻تا می توانیم اشکالات و عیب های کودک را نبینیم ! اگر قرار شد نبینیم و توجه نشان ندهیم ، هیچ اهمیتی ندهیم چه با نگاه و یا حرکات صورت و ... .

🔻بچه باید بچگی کند! دقت شود که کلاس های اضافی و تقویتی برای بعد از ۷ سالگی است.

🔻در مراحل تربیت همیشه نباید توقع پاسخ مثبت داشت. کودک در نوسان است.

🔻هیچ گاه بین کارتون دلخواه کودک ، برنامه را قطع نکن !

🔻به صحبت های کودک گوش کن.

🔻کودک حواس پرت است و گاهی هم بی توجه. ابتدا توجهش را جلب کن تا به تو نگاه کند ، بعد با او صحبت کن.

🔻بازی شغل کودک است !

🔻برای هر رفتار بد ابتدا یک جایگزین پیدا کن ، بعد او را نهی کن !


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Dec, 10:47


ریشه اضطراب از زبان جولی اسمیت

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Dec, 07:05


برای تقویت اعتماد به نفس، از امروز زمانی را برای “ پیاده روی آگاهانه “ در نظر بگیرید ؛
این پیاده روی شما را به لحظه حال میاره، شما را خالی از انتظارات و نگرانیها میکنه.
به این صورت که راه رفتنِت رو با ریتم نفس کشیدنت هماهنگ کن،
به این صورت که با بلند کردن پا ، نفس رو به داخل بکش و با گذاشتن پا روی زمین، نفس رو به بیرون بده ،
قبل از اینکه در بیرون اینکارو انجام بدی ، در منزل چندین بار تمرین کن .
همزمان هوشیار باش اینکه زمین زیر پای تو چه حسی داره ،
اطرافت چه خبره
چه چیزی می شنوی، می بویی؟
بدنت چطوره ؟
کشیدگی و رها شدن ماهیچه ها رو حس میکنی ؟
یادت باشه هیچ احساسی رو در وجودت قضاوت نکن و برچسب نزن ، فقط دقت کن.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

02 Dec, 07:02


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

01 Dec, 15:22


تامین برخی از اساسی ترین نیازهای کودک، آینده موفق و شاد او را، در
آینده ای نه چندان دور تضمین می کند.

تامین این نیازهای مهم، هیچ کدام به تکنولوژی بالا، درآمد عالی و پول خیلی زیاد، لزوماً، وابسته نیستند.

✳️اگر کودک تا سه سالگی واقعا احساس امنیت و ثبات کند، رشد مغزی بهتر، عزت نفس و اعتماد به نفس بالاتر و آینده درخشان تری خواهد داشت.

✳️ کودکان به حمایت عاطفی نیاز دارند، زیرا هنوز مهارت های لازم برای مقابله با احساسات خود را کسب نکرده اند. آنها برای یادگیری اینکه چگونه با احساساتشان روبه رو شوند، والدینشان را الگو قرار می دهند.

✳️ به کودک خود یادآوری کنید که همه مردم انتخاب های خوب و بد دارند و مهم است که از اشتباهات خود درس بگیرید.


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

01 Dec, 11:50


شما ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ نشان می‌دهید که
ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎ شما ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﮐﻨﻨﺪ!

اگر کسی از حد خود و شایستگی خود
پایش را فراتر گذاشت، هیچ وقت او
را سرزنش نکنید.
خود را سرزنش کنید که خط قرمزتان
را پر رنگ نکشیده اید!

باید یاد بگیرید که تغییر کنید.
ﻭﻗﺘﯽ شما ﺗﻐﯿﯿﺮ می‌کنید، ﺁﻧﻬﺎ ﻫﻢ
ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺤﻮﻩ ﻣﺤﺘﺮﻣﺎﻧﻪ
ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺧﻮدتان ﺭﺍ ﻣﯽﺁﻣﻮﺯید.

ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺭ ﺭﻭﺍبطتان ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪﺍﻧﻪ ﻇﺎﻫﺮ
ﻣﯽﺷﻮید، ﺩﯾﮕﺮﺍن ﯾﺎﺩ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ ﺑﺎ
ﻓﺮﺩ قدرتمند و گرانقیمتی ﺭﻭﺑﺮﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ.

اگر می‌خواهید دیگران را تغییر دهید،
ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﺍه، "اﯾﺠﺎﺩ ﺩﮔﺮﮔﻮﻧﯽ ﺩﺭ ﺧﻮﺩتان" ﺍﺳﺖ.

حتی یک هزارم درصد هم از شخصیت
ارزشمند خود برای آدمی که شایسته
شما نیست، عقب نشینی نکنید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

01 Dec, 07:39


یک رفتار رايج والدین اين هست که
وقتی کودک می خواهد کاری را انجام دهد که از توانش خارج است، بدون اینکه به او اجازه امتحان کردن بدهند،
خودشان کار را انجام می دهند و توقع دارند کودک بدون جدال و سرسختي ،
ناتوانی خود را درک کند و به والدین اعتماد کند و حرف آنها را بپذیرد !

اما فراموش کرده اند که کودک تصوری از ناتوانی و شکست ندارد، به خصوص در سه سال اول زندگي كه تمام دنيا را محور " خود" ميبيند .
به همین خاطر در فرزند پروری نوین تاکید بر صبوری والدین و اجازه عمل به کودکان است به خصوص زمان‌هایی که خطری کودک را تهدید نمی کند .
اینگونه کودک توانایی ها و همچنین ناتوانایی های خود را میشناسد و همچنین این رفتار باعث بالا رفتن اعتماد کودک به والدین نیز خواهد شد که در دوران نوجوانی از اهمیت بسیار زیادی بر خوردار است.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

30 Nov, 14:41


نکن، نریز، نباید، نمی‌شه، نخور، نگو و...

یه جنبه مهم مامان بودن مراقبت و محافظته. قطعا و حتما تو سالهای اولیه‌ زندگی که بچه‌ها معنی مراقبت رو نمی‌دونند، مادر این نقش مراقبتی رو باید بازی کنه تا کوچولوش کم‌کم یاد بگیره مراقب خودش و دیگران باشه.

اما آیا مراقبت تو «نه گفتن» خلاصه می‌شه یا می‌تونه شکل دیگه‌ای هم داشته باشه؟

ما فکر می‌کنیم می‌شه یه کارایی کرد تا مجبور نباشیم مدام به بچه‌هامون نه بگیم. مثلا یکی از کارایی که همه مامانای خوب و حواس جمع انجام می‌دن اینه که محیط خونه رو متناسب با شرایط بچه می‌چینند، تا مدام نگران آسیب دیدن اون نباشند.

بچه نمی‌دونه چی خطرناکه و دلش میخواد یادبگیره، بکوبونه، بترکونه، لمس کنه. پس چیزهایی رو در دسترسش قرار بدیم که قابلیت این شیرین کاریها رو داشته باشه و در عین حال به ما هم ضرر نزنه.

اینجوری ما کنار بچه‌ هامون قرار میگیریم نه مقابلش.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

30 Nov, 11:43


جهت تقویت اعتماد به نفس، از امروز طرز برخورد با خودت رو تغییر بده؛

خودت رو درک کن و با خودت همدردی و همدلی کن؛

لیستی از ویژگی های مثبتت تهیه کن بابت تمام اونها و نقاط قوتت خوشحال باش و مرتب داشته های خوبت رو به خودت یادآوری کن،
اینکار آرامشی در تو ایجاد میکنه که میتونی انتخاب های درست داشته باشی.
یادت باشه کارهایی رو انجام بده که برات لذت بخشه.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

30 Nov, 06:39


به رفتار بابا و بقیه‌ آدمهایی که اومدن با دقت توجه کنید.
رفتار بابا بی نظیره👌

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

24 Nov, 15:41


خیلی اوقات مامان باباها دوست دارن بدونن چه کارهایی باید انجام بدن تا اعتماد به نفس بچه‌شون بیشتر بشه و بچه اجتماعی بار بیاد. اما ممکنه بدون اینکه آگاه باشن، کارهایی انجام بدن و یا ندن که در جهت عکس این خواستشون باشه.

یک نمونه خیلی ابتدایی اینه که اصولا بچه‌ها از بوسیده شدن توسط دیگران بیزار و فراری هستن و گاهی بزرگترا این بی‌میلی اونها رو نادیده میگیرند.

بعضی اتفاقا در ظاهر خیلی بی اهمیت و کوچیک به نظر می‌رسند، اما تاثیرات مهم و عمیقی تو نوع نگاه بچه‌ها به خودشون و دنیای اطرافشون دارند. وقتی بزرگتری بچه‌ای رو علی رغم بی‌میلیش می‌بوسه در واقع داره حد و مرز اون کوچولو رو نادیده می‌گیره. آموزش به بچه‌ها باید از همین اتفاقای پیش و پا افتاده شروع بشه.

اگر یه لحظه به بچگی خودمون برگردیم، احتمالا یه فامیل یا همسایه‌ای رو به یاد میاریم که تو مهمونی یا دم در خونه‌اش انگار در کمین ما نشسته بود، تا از روی عشق و علاقه ناتمومش ما رو غرق بوسه کنه و تمام پهنای صورتمونو خیس کنه، گاها گازمون بگیره و ما هم بزنیم زیر گریه و حرصمون در بیاد. مامان بابامونم میگفتن خاله فلانی و عمو فلانی دوستت داره عزیزم.

اما خب ابراز علاقه به کسی، نباید با زور و اجبار همراه باشه. چون باعث میشه مفهوم دوست داشتن به صورت اشتباهی در باور بچه شکل بگیره و بزرگ که شد ممکنه فکر کنه «خب چون من فلان کس رو میخوام، اونم باید منو بخواد». یه وجه دیگه ماجرا هم این میشه که «مهم نیست من چی می خوام، مهم اینه که دیگری می‌تونه بهم زور بگه». شاید بگین خب چی کار کنیم؟ نزدیکانمون ناراحت میشن اگه بگیم بوس نکن و... .

قدم اول اینه که خودمون به عنوان پدر و مادر تو خونه به زور بچه رو نبوسیم و یا وقتی می‌خوایم بهش کمک کنیم ازش بپرسیم «می‌خوای کمکت کنم بند کفشت رو ببندی؟ و... .» همینطور بهش یاد بدیم که اگر دوست نداره کسی ببوستش می‌تونه بگه «نه» و اگر بزرگتر هست در ادامه نه گفتن، از محبت طرف مقابل تشکر کنه. همینطور خودمون تو جمع پشت فرزندمون باشیم و «نه» اون رو تایید کنیم و بگیم خاله فلانی و... مرسی که اینقدر مهربونی اما کوچولوی ما الان دوست نداره ببوسینش.

این کار به بچه یاد میده که من حد و مرز و حریم شخصی دارم که باید از طرف دیگران محترم شمرده بشه و منم باید به مرزهای دیگران احترام بذارم. اگر کسی من و حریم منو نادیده گرفت، خیلی راحت می‌تونم به مامان و بابام بگم.

مامانها باباها یادتون باشه همیشه احتمال آسیب وجود داره. با آموزشهای به‌جا و مناسب می‌تونیم احتمال آسیب رو کم کنیم.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

24 Nov, 12:33


و چقدر ساده یک والد نا آگاه در سنین رشد مغز فرزندش به اون آسیب میزنه و نه تنها نمی زاره روند رشد اتفاق بیافته بلکه باعث مرگ سلول های مغزیش هم میشه.
برای موفقیت فرزندتون تلاش کنید، چون موفقیت او وابسته به یک مغز سالم و رشد یافته است.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

24 Nov, 09:45


نافرمانی کودکان می‌تواند چالشی برای والدین باشد و برخورد صحیح با آن نیازمند توجه و دقت است.
در زیر چند راهکار برای مدیریت رفتار نافرمانی کودکان آورده شده است :

🛑برقراری قوانین و مرزهای واضح :

اطمینان حاصل کنید که کودکتان قوانین و انتظارات شما را به خوبی می‌فهمد. قوانین باید مشخص و قابل درک باشند.

❇️ ثبات در انضباط : ثبات اهمیت زیادی دارد. اگر قوانین شکسته شدند، باید پیامدهای منطقی و متناسب با آن در نظر گرفته شود.

تقویت رفتارهای مثبت : رفتارهای خوب کودک را تشویق کنید و به آنها پاداش دهید، این باعث می‌شود کودک متوجه ارزش رفتار مثبت شود.

📌📌گوش دادن و گفت‌وگو : با کودکان در مورد احساسات و دلایل نافرمانیشان صحبت کنید. گاهی نافرمانی ناشی از نیاز به توجه بیشتر یا مشکل دیگری است که کودک با آن مواجه است.

💢💢 الگوی مناسب بودن : کودکان از رفتار والدینشان یاد می‌گیرند. اگر شما خود با آرامش و مسئولیت‌پذیری با مشکلات برخورد کنید، احتمال دارد کودک نیز به این شکل رفتاری عمل کند.

⚜️⚜️استفاده از زمان استراحت یا محدودیت‌های موقت : زمانی که کودک نافرمانی می‌کند، یک استراحت کوتاه یا محرومیت موقت می‌تواند به تنظیم رفتار او کمک کند.

آموزش حل مسئله : به کودک یاد دهید که چگونه می‌تواند مشکلاتش را به گونه‌ای مثبت و سازنده حل کند.

با اتخاذ این استراتژی‌ها، می‌توانید رفتار نافرمانی کودکان را به چالش‌هایی کوچک‌تر و مدیریت‌ پذیرتر تبدیل کنید.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

23 Nov, 11:11


جهت تقویت اعتماد به نفس، امروز لیستی تهیه کن و اسامی افرادی که باعث کاهش اعتماد به نفست میشن رو یادداشت کن؛
پس برنامه ریزی کن که چطور در روابطت با افرادی که باعث کاهش اعتماد به نفست میشن و بهت انرژی منفی و حس ناخوشایند میدن، حد و مرز تعیین کنی و کمتر با اونها در تعامل باشی.

فک میکنی اولین نفری که تو این لیست قرار میگیره کیه؟

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

23 Nov, 07:23


قوانین مهمی که امروز باید به کودکتون یاد بدید!

۱. اگر چیزی رو برداشتی که استفاده کنی، باید بعدش بزاری سر جای اولش!

۲. اگر دری رو باز کردی باید حتما ببندیش (در یخچال، کمد، کابینت و...)

۳. اگر کاری رو تنهایی نمیتونی انجام بدی باید بگی یکی کمکت کنه چون ممکنه به خودت آسیب بزنی!

۴. اگر چیزی رو قرض گرفتی باید به موقع برش گردونی!

۵. اگر جایی رو کثیف کردی باید تمیزش کنی!

۶. واسه استفاده از وسایل دیگران باید ازشون اجازه بگیری نباید به زور یا
بی اجازه باشه!

۷. تو بازی نباید بچه های کوچکتر از خودت رو بزنی و اذیت کنی، باید مراقبشون باشی!

۸. اگر از کسی ناراحت یا غمگینی باید بهش بگی!

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

23 Nov, 07:21


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

20 Nov, 10:45


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

20 Nov, 06:37


🔴دوست داری فرزندت چه کاری رو بتونه انجام بده؟!

🟥حالا فکر کن ببین آیا واقعا توانایی انجام دادن اون کارو داره؟!🧐
🔺🔺🔺
👀انتظاری که از بچه‌مون داریم باید واقع بینانه باشه
تا زمانی که بچه‌ها توانایی انجام یه کاری رو نداشته باشند نمی‌شه توقع داشت اون کارو انجام بدن.🚴🏻‍♂️⛹🏻‍♂️
یعنی اگر توقع داریم بچه‌مون یه کاری رو انجام بده اول از خودمون بپرسیم آیا بچه‌ من توانایی انجام این کار رو داره یا نه؟
اون کار به سنش و به مرحله‌ رشدی‌اش می‌خوره یا نه.🤨
مثلا از کودک سه ساله‌مون نمی‌شه توقع داشت اتاقش رو خودش به تنهایی تمیز و مرتب کنه👶🏻یا مثلا از بچه هفت ساله‌مون که تازه رفته مدرسه، بخوایم خودش تنهایی بشینه مشق هاشو بنویسه.👨🏻‍🏫

🔴البته هیچ وقت حمایت به جا و کافی از بچه رو در انجام کارها فراموش نمی‌کنیم.
🎯برای اینکه بفهمیم کودکمون توانایی انجام یه کاری رو داره یا نه باید چی کار کنیم؟
مراحل رشدی بچه هامون رو یاد بگیریم!
مثلا از بچه‌ یه ساله‌ و نیمه نباید توقع داشت مثل بلبل حرف بزنه.
📌بدونیم فرزندمون یه شخصیت متفاوت از بقیه داره، برای همین استعدادها و توانمندی‌هاش متفاوت از بقیه است.
اگه بقیه ریاضی رو بیست شدند، لزوما بچه‌مون نباید بیست بشه، نمره مطلوب رو گرفت کافیه، ممکنه بچه‌مون تو درس فارسی خیلی خوب باشه. متن‌های خوبی بنویسه.
🟥و در آخر برای اینکه فرزندمون اون توانایی رو بدست بیاره چی کار کنیم؟!
در کنار صبر کردن برای رسیدن به اون مرحله‌ رشدی، می‌تونیم مهارت‌ها رو بهش آموزش بدیم.
🔺به کمک قصه و شعر و بازی و تشویق.
برای داشتن انتظارات واقع بینانه از فرزندمون باید از جنبه‌های مختلفی به رشد کودک نگاه کنیم.

این جنبه‌ها شامل چیه؟
سن، توانایی‌های جسمی، شناختی، عاطفی، اجتماعی و رفتاری.
یه کتاب بهت معرفی می‌کنم که بتونی باهاش فرزندت رو ارزیابی کنی و بدونی در هر سن چه توانمندی‌هایی داره.📚
خیلی ممنونم که تا اینجا همراهمون بودی و مطالب رو خوندی.🙏🤗

📎معرفی کتاب: ارزیابی رشد و پرورش سال‌های سرنوشت ساز کودک، از تولد تا 6 سالگی. نوشته دکتر مصطفی تبریزی و وحیده حجه فروش از انتشارات فراروان.


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

20 Nov, 06:34


سلام، صبحتون بخیر

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

18 Nov, 10:36


برای تقویت اعتماد به نفس، امروز “ بخشیدنِ خود “ را تمرین کنید؛

سعی کنید کار اشتباهی رو که انجام دادید قبول کنید و تمام مسئولیت اون رو به عهده بگیرید

بعد با خودتون مهربون باشید و بدانید که اشتباه کردن، بخشی از ماست همونطور که دوستت رو درک میکنی و باهاش همدلی میکنی، حالا با خودت همدلی کن و از خودت بخاطر آسیبی که به دیگران یا خودت زدی عذرخواهی کن

با اینکار احساس شرم و گناه رو رها میکنی و اعتماد به نفستون افزایش پیدا میکنه

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

16 Nov, 11:50


مغز کودک بیش فعال دو تا مشکل داره، همش دستور حرکت میده، سیستم پاداش که همه ادمها دارند در اینها مشکل داره!!!! فرمانش از مغزه، پس حرکت رو بگیریم تمرکز میاد پایین!!! اشتباهی که در اکثر مدارس انجام میدن. باید همیشه هر آموزشی رو حواسمون به بودن حرکت این کودکان باشه.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

16 Nov, 08:32


جهت تقویت «اعتماد به نفس»

درباره نقاط قوت و موفقیت هایی که بدست آوردی فکر کن و اونها رو بنویس ؛
مثلا :

“ صداقت داشتن و وجدان کاری “

“ شنونده خوب بودن “

“ توانایی کار کردن بصورت مستقل “

“ داشتن نگرش مثبت درباره چالش ها و موانع “

“ توانایی همدلی با دیگران “

نوشتن خصوصیات مثبتت بهت کمک میکنه تا خودت رو باور کنی و بپذیری و در نتیجه اعتماد به نفس بیشتری پیدا میکنی.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Nov, 06:48


مریم شیدایی
کارشناس ارشد روان شناسی کودک و نوجوان از دانشگاه تهران

جهت گرفتن وقت مشاوره حضوری :

تهران. خیابان ستارخان

جهت هماهنگی برای گرفتن وقت مشاوره حضوری و تلفنی و هم چنین آماده همکاری با مراکز و موسسات جهت مشاوره و برگزاری سمینار و همایش هستم :
۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

جهت مشاوره تلفنی (داخل و خارج کشور) (زمان و هزینه مشاوره)، با این شماره تماس حاصل فرمایید :

۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

T.me//kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Nov, 06:47


من مریم شیدایی روان شناس تخصصی کودک و نوجوان، فارغ التحصیل از دانشگاه تهران هستم که سابقه کار در زمینه مشاوره و درمان در حوزه کودک و نوجوان بصورت تخصصی در حوزه (اضطراب، افسردگی، بیش فعالی، نقص توجه، مشکلات یادگیری، وسواس، سوگ، جدایی، نافرمانی و .....) را دارم. هم چنین به عنوان مدرس مطرح مهارتهای زندگی کودک و نوجوان (خودآگاهی، همدلی، ارتباط موثر، ارتباط بین فردی، مهارت حل مساله، تصمیم گیری، دوست یابی، مدیریت هیجانات، نه گفتن، تفکر خلاق، تفکر نقاد و ...) در قالب بازی، نمایش خلاق، داستان و تمرین و به عنوان برگزار کننده کلاسهای ذهن پویا برای کودکان در مقاطع مختلف جهت افزایش توجه و تمرکز هستم. بنده سمینارهایی در حوزه تربیت جنسی و فرزندپروری نوین از ابعاد و رویکردهای مختلف، مادر عصبانی و...‌‌. را برای والدین برگزار می کنم و بعنوان بازی درمانگر و برگزار کننده سمینارهای تخصصی کودک و نوجوان برای والدین فعالیت می کنم.

📌جهت نوبت مشاوره با سرکار خانم مریم شیدایی با شماره تلفن ذیل تماس بگیرید.

☎️ ۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Nov, 06:47


کانال روان شناسی کودک از روز شنبه تا چهارشنبه در خدمت شما همراهان همیشگی میباشد.

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

14 Nov, 06:47


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

13 Nov, 14:40


نیاز به امنیت یکی از نیازهای مهم انسانی ماست.

ما باید عشق بدون قید و شرط دریافت کرده باشیم.

عشق بدون اما و اگر...
احساس تعلق خاطر به خانواده
بازخورد مثبت گرفته باشیم
انواع نوازش های کلامی و غیر کلامی

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

13 Nov, 11:00


مهارت مدیریت خشم رو یاد بگیرید

مهارت همدلی کردن رو بلد باشید

طبیعی بودن رفتارهای کودک رو درک کنید

برای رفتارهای اشتباه کودک جایگزین کردن رو انتخاب کنید نه داد زدن رو

با رفتار اشتباه ترس رو در فرزندتون ایجاد نکنید

با رفتار داد زدن خشم رو در فرزندتون ایجاد نکنید

✳️رفتارهای اشتباه شما رفتار لجبازی فرزندتون رو صد برابر بیشتر می کنه


https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

13 Nov, 07:09


اعتمادبه‌نفس یعنی

توانایی انجام کار در یه حوزه‌ مشخص.
من باور دارم که توانمندم و می‌تونم کارهایی رو انجام بدم.

🔍چی کار کنیم اعتماد به‌ نفس
بچه‌هامون تقویت شه؟

1⃣تعریف و تحسین‌هامون باید درست باشه.

2⃣وقتی اشتباهی انجام میده، سرزنش و قضاوتش نکنیم. ازش حمایت کنیم و کمکش کنیم اشتباهش رو بفهمه و اصلاحش کنه.

3️⃣انتظاراتی که از کودکمون داریم، واقع‌ بینانه باشه یعنی متناسب با سن و تواناییهاش باشه.

4️⃣باید مستقل بشه. بهش متناسب با سنش مسئولیت بدیم تا انجام بده.

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

28 Oct, 07:24


از جانب کودک، چیزی را به کسی نبخش!

همانطور که تو علاقه نداری وسایل شخصی ات را با کسی شریک شوی، خب طبیعیه که کودک هم علاقه نداره!
قبل از آمدن مهمان با کودک صحبت کن،
که خودش، اسباب بازی هایی را برای بازی کردن با مهمان انتخاب کند و همانها را در اختیار دیگران قرار دهد.
بیشتر از این چیزی را به کودک تحمیل نکن!

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

26 Oct, 10:41


واقعا انقدری که اکثر والدین دوست دارن بچه هاشون پزشک و مهندس باشند، به خیلی مسائل مهم تر دیگه اهمیت نمیدن😔

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

26 Oct, 07:03


فرزندپروری صحیح از طریق تعامل مثبت

اصلاح رفتار کودکان فرآیندی پیچیده و زمانبره که نیاز به صبر و درک عمیق از نیازهای عاطفی و روانی اونها داره. در اکثر اوقات، کودکان در مراحل مختلف رشدشون ممکنه رفتارهایی از خودشون نشون بدن که برای والدین نگران‌کننده باشه. این رفتارها می‌تونه ناشی از کنجکاوی، جلب توجه یا حتی ناتوانی در بیان احساساتشون باشه. در این شرایط، بسیار ضروریه که والدین با صبر و حوصله به کودکشون فرصت بدن تا یاد بگیرند و پیشرفت کنند.

به جای ایجاد تنش یا فشار، فراهم کردن فضایی امن و محبت‌آمیز می‌تونه به کودک کمک کنه تا احساس راحتی داشته باشه و بتونه رفتارهای نادرست خودش رو شناسایی و اصلاح کنه.

این کار نه ‌تنها باعث میشه کودک رفتارهای نادرست خودش رو اصلاح کنه، بلکه مهارت‌های اجتماعی و عاطفی بیشتری کسب می کنه.

همچنین این فرایند به رشد شخصیت و اعتماد به نفس اون کمک می کنه و در نهایت روی روابط اون با دیگران تاثیر مثبتی میذاره

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

26 Oct, 07:01


🍂🌺🍂🌺🍂🌺🍂🌺

سلام، برای امروزتان
شادی دم کرده ام بخند
و یک فنجان دعا مهمان من باش!
صبحتون  شاد
و سرشار از
خوشبختی و آرامش🫖☕️

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

24 Oct, 07:48


مریم شیدایی
کارشناس ارشد روان شناسی کودک و نوجوان از دانشگاه تهران

جهت گرفتن وقت مشاوره حضوری :

تهران. خیابان ستارخان

جهت هماهنگی برای گرفتن وقت مشاوره حضوری و تلفنی و هم چنین آماده همکاری با مراکز و موسسات جهت مشاوره و برگزاری سمینار و همایش هستم :
۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

جهت مشاوره تلفنی (داخل و خارج کشور) (زمان و هزینه مشاوره)، با این شماره تماس حاصل فرمایید :

۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

T.me//kidsandmothers

روان شناسی کودک

24 Oct, 07:48


من مریم شیدایی روان شناس تخصصی کودک و نوجوان، فارغ التحصیل از دانشگاه تهران هستم که سابقه کار در زمینه مشاوره و درمان در حوزه کودک و نوجوان بصورت تخصصی در حوزه (اضطراب، افسردگی، بیش فعالی، نقص توجه، مشکلات یادگیری، وسواس، سوگ، جدایی، نافرمانی و .....) را دارم. هم چنین به عنوان مدرس مطرح مهارتهای زندگی کودک و نوجوان (خودآگاهی، همدلی، ارتباط موثر، ارتباط بین فردی، مهارت حل مساله، تصمیم گیری، دوست یابی، مدیریت هیجانات، نه گفتن، تفکر خلاق، تفکر نقاد و ...) در قالب بازی، نمایش خلاق، داستان و تمرین و به عنوان برگزار کننده کلاسهای ذهن پویا برای کودکان در مقاطع مختلف جهت افزایش توجه و تمرکز هستم. بنده سمینارهایی در حوزه تربیت جنسی و فرزندپروری نوین از ابعاد و رویکردهای مختلف، مادر عصبانی و...‌‌. را برای والدین برگزار می کنم و بعنوان بازی درمانگر و برگزار کننده سمینارهای تخصصی کودک و نوجوان برای والدین فعالیت می کنم.

📌جهت نوبت مشاوره با سرکار خانم مریم شیدایی با شماره تلفن ذیل تماس بگیرید.

☎️ ۰۹۱۹۵۵۰۲۶۰۵

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

24 Oct, 07:48


کانال روان شناسی کودک از روز شنبه تا چهارشنبه در خدمت شما همراهان همیشگی میباشد.

@kidsandmothers

روان شناسی کودک

23 Oct, 16:41


مامانها
فک کنم تا حالا دقت نکردین که توی مواقع خاص و ضروری سرعت عملتون چقدر بالا میره؟

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

23 Oct, 13:32


کودکان و نوجوانان همیشه نظاره‌گر رفتار والدین هستند.
به طور مثال، آن‌ها رفتار شما را در مواقع عصبانیت و استرس و برخورد با اطرافیان می‌بینند، آن‌ها را بررسی کرده و تاثیر می‌پذیرند. به همین علت، حتی در لحظاتی که فکر می‌کنید کودکتان به شما توجه نمی‌کند، باید الگوی مثبتی برای او باشید!
کودکان چیزی جز اعمال آینه ما نیستند!

https://t.me/kidsandmothers

روان شناسی کودک

23 Oct, 11:29


🔴نشانه اینکه ما به خود احترام
نمی گذاریم :

🀄️به چیزهایی بله می گوییم که برای ما مهم نیست یا وقت انجامش را نداریم.

🀄️تنها برای اینکه کسی را دلخور نکنیم، با او موافقت می کنیم.

🀄️به نیاز دیگران بیش از نیاز خود بها می دهید.

🀄️نسبت به انجام کاری که صحیح بوده احساس گناه می کنیم زیرا دیگران نظر مخالف دارند.

🀄️با نشان ندادن نقاط قوت و نقش مثبت خود، از خود دفاع نمی کنیم.

🀄️دائما احساس خود را مخفی نگه
می داریم.

🀄️آشکارا به دنبال جلب توجه دیگران هستیم.

🀄️دائما سعی در خوشحال کردن دیگران داریم.

🀄️خود را در احاطه همراهان بد قرار
می دهیم.

🀄️خود را برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران، بزک می کنیم.

https://t.me/kidsandmothers