پیام شهید | فرج اللهی @payamshaheed Channel on Telegram

پیام شهید | فرج اللهی

@payamshaheed


گاه‌نوشت‌های سیاسی و تاریخی
"پیام شهید" نام نشریه شهید محمد منتظری در ابتدای انقلاب بود.

پیام شهید | فرج اللهی (Persian)

با خوش آمدید به کانال تلگرام پیام شهید | فرج اللهی، جایی که می توانید به گاه نوشت های سیاسی و تاریخی دسترسی پیدا کنید. این کانال به نام نشریه شهید محمد منتظری در ابتدای انقلاب اختصاص دارد. پیام شهید یک مکان مناسب برای علاقمندان به مطالب سیاسی و تاریخی است. اینجا شما می توانید تحلیل ها، مقالات و نوشته های مفید دیگری را بخوانید. اگر به فهم بهتر رویدادهای تاریخی و سیاسی علاقه دارید، حتما این کانال را دنبال کنید. پیام شهید منتظر حضور شما عزیزان است!

پیام شهید | فرج اللهی

27 Jan, 06:53


شهید رازینی و آنچه درباره‌اش نمی‌دانیم

🔹انقلاب که پیروز شد ۲۵ ساله بود. از پیش از انقلاب جزو طلاب مدرسه حقانی بود و آنجا به باسوادی و بااستعدادی معروف بود. شاید یک علتش این بود که طلبگی را از ده دوازده سالگی شروع کرده بود. مرداد ۵۸ که آقای قدوسی مدیر مدرسه حقانی، دادستان انقلاب شد، امور مدرسه را به شورای سه‌نفره‌ای سپرد که علی رازینی یکی از آنها بود. یک‌سال بعد وقتی امام دستور داد احکام صادره توسط آقای خلخالی بازنگری شود، آقای قدوسی او و سه طلبه دیگر را مامور این کار کرد. این آغاز ورود شیخ علی رازینی به مسئولیت‌های قضائی بود. چندسالی حاکم‌شرع استان خراسان بود تا اینکه سال ۶۳ پس از کنارگذاشته شدن شهید لاجوردی، به عنوان دادستان انقلاب تهران منصوب شد.

🔹رازینی بنیه فقهی خوبی داشت و به همین خاطر جزو معدود روحانیونی است که در میانه دهه شصت با امام‌خمینی در موضوعات قضائی، رفت و برگشت‌های فقهی دارد. سال ۶۵ وقتی دادگاه انقلاب ارتش، قضائی سپاه و قضائی ارتش با هم ادغام شدند و «سازمان قضائی نیروهای مسلح» شکل گرفت؛ علی رازینی نخستین رئیسش بود. چون علاوه بر جنبه‌های فقهی، بر موضوعات حقوقی هم مسلط بود؛ تدوین قانون جرائم نیروهای مسلح و تثبیت چارت اداری سازمان با پیگیری او به خوبی و با سرعت به سرانجام رسید. در یک پرونده ویژه که منجر به اختلاف بین برخی اعضای شورای عالی قضائی با امام شده بود، او از جانب امام مامور رسیدگی به پرونده شد. سال ۶۶ وقتی امام دستور تشکیل دادگاه ویژه روحانیت را داد، رازینی را به عنوان حاکم شرع آن منصوب کرد. اولین پرونده، پرونده سیدمهدی هاشمی بود که توسط او محاکمه و به اعدام محکوم شد. همچنین امام سال ۶۷ حکم تشکیل دادگاه ویژه تخلفات جنگ را به نام او صادر کرد.

🔹دو برادرش در سال ۶۷ به فاصله چهل روز به شهادت رسیدند. پس از فرونشستن تب و تاب دهه شصت، بدون بورس و سهمیه، بطور آزاد کنکور داد و لیسانس و کارشناسی ارشد و دکتری حقوق را در دو دانشگاه تهران و شهیدبهشتی خواند. گروه مهدویت که در راسش، سید محمد میلانی(نوه پسری آیت‌الله میلانی) حضور داشت، علاوه بر ترور آقای رازینی در زمستان سال ۱۳۷۷، قصد ترور آقای هاشمی رفسنجانی و برخی روحانیون اهل‌سنت را نیز داشت که با دستگیری اعضای گروه، منتفی شد. بمب آهن‌ربایی وقتی توسط عاملین ترور به ماشین آقای رازینی وصل می‌شود، خوب نچسبیده و سر می‌خورد و کمی پایین می‌رود. در این انفجار بیش از صدترکش به بدن آقای رازینی اصابت می‌کند و یک عابر پیاده هم بر اثر اصابت ترکش‌ها شهید می‌شود.

🔹رازینی در سال‌های بعد ریاست دانشکده علوم قضائی، ریاست دادگستری استان تهران و معاونت اجرائی دیوان عالی کشور را نیز در کارنامه داشت. آقای رازینی در انتخابات سال ۸۸ به میرحسین موسوی رای داد، اما ادعای تقلب او را نتوانست قبول کند. به همین خاطر بود که چند روز پس از انتخابات در جلسه‌ای یک ساعت و نیمه با موسوی از ممکن نبودن تقلب در چنین سطحی و غلط بودن این مدل زیرسوال بردن نتیجه انتخابات سخن گفته بود. شب همان روز وقتی بیانیه تند موسوی صادر شده بود به اطرافیانش گفته بود «من بوی بدی استشمام می‌کنم و آن این است که ایشان را بعضی‌ها مدیریت می‌کنند. سوار شده‌اند روی این موج و دارند ایشان را به سمت ضدانقلاب می‌برند.»
@payamshaheed

پیام شهید | فرج اللهی

21 Jan, 12:43


ماجرای چندصد فک شکسته و ادعای دروغ آقای منتظری علیه آقای رازینی

🔹پس از شهادت آقای رازینی، بخشی از گفتگوی تقطیع شده او توسط ضدانقلاب دست به دست شد که آقای منتظری گفته در زمان مسئولیت قضائی آقای رازینی، چندصد فک شکسته‌اند.

🔹مهرماه ۹۵ در جریان ساخت مستند قائم‌مقام، درباره آیت‌الله منتظری با آقای رازینی گفتگو گرفتیم. از قضا، همین خاطره را هم مفصل بیان کرد که شنیدن کامل آن، نشان دهنده ساده‌لوحی آقای منتظری و کودکانه بودن این ادعا است.

🔹قصه از این قرار است که در نتیجه فشار و جوسازی برخی جناح‌های سیاسی از جمله جریان نزدیک به آقای منتظری، آقای لاجوردی سال ۶۳ از دادستانی انقلاب کنار گذاشته می‌شود. جایگزین او، آقای رازینی است که از قضا جریان آقای منتظری نگاه منفی به او ندارد. آقای منتظری که همچنان تحت تاثیر جوسازی‌های مکرر خانواده منافقین است، پس از مدتی هرجا می‌نشیند می‌گوید ای آقا! در دوره این آقای رازینی هم اوضاع خراب است و می‌گویند در همین مدت اخیر در زندان اوین فک دویست سیصد نفر را شکسته‌اند.

🔹آقای رازینی هم تعجب می‌کند که این چه حرفی است که آقای منتظری می‌زند، تا اینکه یک بار در جلسه‌ای که هردو حاضر بودند همین بحث مطرح می‌شود و آقای رازینی می‌گوید آقا این چه حرفی است که شما می‌زنید؟ شکسته شدن فک می‌دانید یعنی چی؟ می‌دانید چقدر طول می‌کشد تا خوب شود؟ این زندانی‌ها هفتگی و نوبه‌ای ملاقات دارند، اگر چنین چیزی باشد خانواده طرف باید ببینند و بفهمند، طرف کلی باید دوا دکتر برود. این ادعا خلاف واقع است. شما که این حرف را می‌زنید، لیست دویست نفر که نه، اسم دو نفر را بدهید که این اتفاق درباره‌شان افتاده باشد. آقای منتظری هم که می‌بیند حرف، منطقی و درست است بحث را ادامه نمی‌دهد.

🔹آقای رازینی می‌گفت من فکر کردم آقای منتظری متوجه اشتباهش شد و قضیه حل شد، ولی چندوقت بعد باز هم شنیدم در جلساتی این ادعا را مطرح کرده است. می‌گفت آقای منتظری در نگاه ما از ارکان انقلاب بود، او را عادل می‌دانستیم. «اما وقتی دیدم دروغی به این وضوح را بعد از یکبار تبیین و رد درخواستِ دعوت از افراد گزارش‌دهنده، باز تکرار می‌کنند بسیار برایم گران بود. برای من معلوم شد که یا آن منبع برای ایشان بسیار قابل اعتماد است و مضافاً ایشان بسیار ساده‌اند که با وجود تبیین مسئله باز هم اینگونه اغفال شده‌اند؛ یا اینکه عمداً به دنبال لکه‌دار کردن نیروهای انقلاب‌اند و می‌خواهند مردم را بدبین کنند و گرنه دلیلی برای گفتن دروغی به این وضوح نیست.»
🎥این بخش از گفت‌و‌گو برای نخستین بار منتشر می‌شود.
@payamshaheed

پیام شهید | فرج اللهی

20 Jan, 21:39


🔻وقتی قوت ادبیات، محتوا را جالب توجه می‌کند.
روزنامه مردم، ارگان حزب توده ایران، بهمن ۵۸

پیام شهید | فرج اللهی

18 Jan, 09:17


درباره موضع‌گیری شتاب‌زده آقای آشنا؛ کمی پس از ترور آقایان رازینی و مقیسه.

پیام شهید | فرج اللهی

02 Jan, 09:50


اعدام۶۷ خدمت یا خیانت؟

🔹چندوقت قبل در یک جمع دانشجویی، مفصل درباره اعدام منافقین در سال ۶۷ صحبت کردم.

مهم است بدانیم سازمان منافقین از ۳۰ خرداد ۶۰ و آغاز جنگ مسلحانه با جمهوری اسلامی تا تابستان ۶۷ چه مسیری را طی کرد؟

بدانیم اطلاعات سپاه تا سال ۶۳ و پس از آن وزارت اطلاعات چه درکی از منافقین داشتند؟ و منافقین زندانی تا سال ۶۷ از چند موج عفو رد شده بودند؟

بدانیم نسبت به منافقین زندانی، چه نظرات و نگاه‌هایی در مسئولان قضایی، سیاسی و اطلاعاتی کشور وجود داشت؟

بدانیم ارتش آزادیبخش سازمان با چه هدفی در سال ۶۶ تشکیل شد و تا پیش از مرصاد چه عملکردی داشت؟ پلن سازمان برای مرصاد چه بود؟

بدانیم ماجرای حکم امام چه بود؟ هیات سه نفره چه اضلاعی داشت؟ واقعیت فرآیند جلسات آنها با زندانیان منافق چه بود؟ دروغهای طرف مقابل در این قضیه چیست؟

بدانیم ماجرای اعدام مارکسیست‌ها پس از منافقین و توقف آن با پیگیری آیت‌الله خامنه‌ای چه بود؟ و نکات متعدد دیگری مثل آفات دفاع ناشیانه یا تحریفی از اعدام‌ها...

🎧 اگر اعدام۶۷ برایتان مساله است، این دو ساعت را بشنوید.

پیام شهید | فرج اللهی

28 Dec, 10:28


احمق‌هایی هستند که برایم می‌فرستند
خاطره‌ی اردشیر آوانسیان، از کمونیست‌های نسل اول ایرانی از صادق هدایت

📄منبع: خاطرات اردشیر آوانسیان، ص216

پیام شهید | فرج اللهی

11 Dec, 08:59


🔹یکی از اتفاقاتی که درباره مسائل تاریخی افتاده، «چرخه تکرار مشهورات» است. سخنرانی‌ها و مقالات و مصاحبه‌ها را که مرور کنید، حتی کتاب‌هایی که درباره آن موضوع تاریخی نوشته شده را که می‌بینید؛ یک ادعا یا یک نقل‌قول یا یک روایت، دهان به دهان می‌چرخد و گاهی کم و زیاد هم می‌شود. کسی هم نمی‌رود ببیند منشأ آن چیست و کیست؟ چقدر با سایر واقعیات تاریخی آن زمان تطبیق می‌کند؟ چقدر با اسناد دست‌اول یا روایت افراد دست‌اول این موضوع می‌خواند؟ اصلا اسناد دست‌اول درباره این ادعا چه می‌گویند و...؟

🔹گروه فرقان چه بود؟ یک گروه منحرف فکریِ اسلحه بدست؟ یا بازوی نیابتی مجاهدین‌خلق؟ یا دستِ نیابتی پنهان آمریکا برای حذف سران انقلاب؟
🔹پیشینه‌ی گروه فرقان چه بود؟
🔹اکبر گودرزی که بود؟
🔹افراد گروه فرقان چه کسانی بودند و حرفشان چه بود؟
🔹انقلابی‌ها از فرقان چه فهم و شناختی داشتند؟
🔹نسبت تفکرات فرقان با اندیشه‌های دکتر شریعتی چه بود؟
🔹چه شد که فرقانی‌ها دستگیر شدند؟
🔹فرقانی‌ها در زندان چه دیدند و چه شدند؟

📑مستند «تفسیر و تفنگ»؛ روایتی از سرشت و سرنوشت گروه فرقان است که پاسخ این سوال‌ها بر اساس اسناد و راویان دست‌اول می‌دهد.
@payamshaheed

پیام شهید | فرج اللهی

07 Dec, 12:47


درباره مستند "تفسیر و تفنگ"

🔹گروه فرقان و اکبر گودرزی، مثل خیلی موضوعات دیگر ِتاریخ انقلاب، یکی از آن حیطه‌هایی است که درباره‌اش با دو پدیده رو بروبرو هستیم: اول «نبود یک روایت جامع و منسجم» و دوم «تورم مشهورات غلط».

🔹چرا می‌گوییم نبود روایت جامع؟ درباره فرقان دو کتاب «گروه فرقان» و «ترکیب التقاط و ترور» و یک ویژه‌نامه تاریخی خوب از نشریه «یادآور» وجود دارد. اما هیچکادام نتوانسته‌ یا نخواسته‌اند روایتی یکدست و جامع از نقطه شکل‌گیری تا فروپاشی فرقان ارائه دهند.بلکه شاید بتوان آنها را گامهای ابتدایی جمع‌آوری روایت‌های پراکنده موجود و صورت‌بندی آنها دانست. چرا که هم درباره خود گروه فرقان و افرادش، هم تفکراتش و نسبت آن با اندیشه دکتر شریعتی و هم درباره روند برخورد امنیتی قضائی با فرقان، روایت‌های مختلف و متنوعی وجود دارد که باید آنها را عیارسنجی و ارزیابی کرد و نهایتا یک روایت جامع ارائه داد.

🔹چرا می‌گوییم تورم مشهورات غلط؟ واقعیت این است که از دل روایت‌های مختلف و متنوع درباره هر موضوع تاریخی، ادعاهای مختلفی بیرون می‌آید و بسته به شرایط و اوضاع و احوال سیاسی یا تاریخی روز، برخی از آنها مورد توجه واقع شده و مدام در تریبونهای مختلف رسانه‌ای تکرار می‌شوند. بعضی از این ادعاها ریشه در نقل غیردقیق، ضعف حافظه یا اغراض شخصی راویانش دارند و برخی دیگر ریشه در عدم دسترسی پژوهشگران به اسناد یا افراد دست‌اول ماجرا و تطبیق روایات دارند.

🔹مستند «تفسیر و تفنگ» از دل چنین دغدغه‌ای بیرون آمد.
پرونده‌های قضائی و اطلاعاتی گروه فرقان که نزد دو مرکز اسنادی بود مطالعه شد. به لطف یکی از عزیزان، با توابین فرقان هم وصل شدیم و با پنج نفر از آنها چندین ساعت گپ زدیم. شنیدن روایت فرقان از آنها، توصیف افراد و شخصیتهایی مثل اکبر گودرزی، کمال یاسینی، عباس عسگری که تا پیش از این فقط آنها را از لابلای مکتوبات و اوراق پرونده‌ها می‌شناختیم، از کسانی که با آنها دوست بودند و جوانی‌شان را با هم گذرانده بودند؛ تصویری متفاوت و کامل‌تر از قبل پیش چشم ما می‌گذاشت. برای اولین بار سراغ افرادی رفتیم که در ضربه به گروه فرقان مسئولیت مستقیم داشتند و آنها برای نخستین بار گام به گام و مو به مو، روند شناسایی و ضربه به فرقان را برایمان تعریف کردند.

🔻مستند «تفسیر و تفنگ»، در جشنواره حقیقت امسال اکران می‌شود. خوشحال می‌شوم بیایید و ببینید و نظر بدهید.

پیام شهید | فرج اللهی

12 Nov, 20:41


🔻با دوستان بسیج دانشگاه شهید بهشتی قرار است سه چهار جلسه درباره اسناد لانه جاسوسی حرف بزنیم و بعضی اسناد را بازخوانی کنیم. این کلیپ زحمت آنها است از بخشی از جلسه اول، درباره شبهه مرسوم "مگر همه سفارتخانه‌ها لانه جاسوسی نیست؟"
@payamshaheed

پیام شهید | فرج اللهی

03 Nov, 04:26


جنگ روایت‌ها؛ تسخیر لانه جاسوسی طرح دانشجویان مستقل بود یا دام و توطئه شوروی؟!
📎 برش کوتاه از قسمت صد و هفتاد و دو
🔸
مهمانان :
👤 محمد محبوبی
محمدامین فرج اللهی

.
👤 میزبان برنامه: دکتر علیرضا زادبر
🔸
📺 برنامه تلویزیونی جریان؛ چهارشنبه ۹ آبان
🕗 ساعت ۲۰:۰۰ | شبکه یک سیما
🔻
📱 نشانی ما در صفحات اجتماعی:
@jaryan_tv1

پیام شهید | فرج اللهی

03 Nov, 04:16


🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»

👈🏼عنوان: ملزومات جنگ روایت‌ها در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی


🔰صوت کامل گفت‌وگو با:

▪️حجت‌الاسلام والمسلمین احمد خزایی
مدیر مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی

▪️محمد امین فرج اللهی
پژوهشگر تاریخ

45 مگابایت

◽️شنبه ١٢ آبان ۱۴۰۳

🆔 @jahanaraOfoghtv

پیام شهید | فرج اللهی

29 Oct, 14:57


یادداشت من در سایت khamenei.ir درباره کتاب "ایستگاه خیابان روزولت" را از اینجا مطالعه کنید.
تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب فردا منتشر خواهد شد.

پیام شهید | فرج اللهی

26 Oct, 10:00


مخاطب جنگ روانی چه کسی است؟

پیام شهید | فرج اللهی

18 Oct, 20:40


دنبال تو در زیر زمین می‌گشتند
توی آن تونل‌ها
تو ولی روی زمین و وسط معرکه ها
با سلاحی که نیفتاد ز دست
پنجه در پنجه دشمن بودی

پیام شهید | فرج اللهی

12 Oct, 12:52


ملیجکهای قالیبافی چطور مانور بین‌المللی ایران را "مصرف" می‌کنند

پیام شهید | فرج اللهی

07 Oct, 10:01


سرنوشت جبهه پایداریِ آقای محصولی
https://x.com/aminfaraj31/status/1843228575828476192

پیام شهید | فرج اللهی

06 Oct, 16:38


سردار نقدی و ۱۳آبان کلیشه‌ای
https://x.com/aminfaraj31/status/1842887040381157647?t=rPKTB02CZFsaFn3piHMJZw&s=19

پیام شهید | فرج اللهی

28 Sep, 12:37


و ما که با سیدحسن نصرالله بزرگ شدیم

پیام شهید | فرج اللهی

10 Sep, 07:37


به نظرم این دورهمی سه روزه، برای کسانی که دنبال آشنایی مقدماتی جدی با تاریخ انقلاب و مهارت‌های روایت هستند مفید است.
لینک ثبت‌نام

پیام شهید | فرج اللهی

09 Sep, 13:27


اصلاحات، اعتدال، وفاق

پیام شهید | فرج اللهی

15 Aug, 10:32


اسناد لانه جاسوسی درباره بنی‌صدر چه می‌گوید؟

🔹تسخیر سفارت آمریکا در تهران در آبان ۵۸، اسنادی را بدست انقلاب رساند که پرده از فعالیتهای مخفی آمریکا در ایران برداشت. هم اسناد اطلاعاتی ایستگاه سیا در تهران، هم اسناد بخش‌های سیاسی و مطبوعاتی سفارت و هم اسناد مربوط به مستشاری نظامی آمریکا در ایران. افرادی که اسناد تعاملاتشان با امریکایی‌ها کشف شد طیف‌های مختلفی داشتند. برخی آگاهانه و عامدانه مشغول همکاری اطلاعاتی با طرف آمریکایی و رسما جاسوس و مزدورشان بودند، برخی غافلانه یا خوش‌بینانه مورد سوءاستفاده آمریکایی‌ها قرار گرفته‌ بودند، برخی اسناد هم اساسا مربوط به تعاملات رسمی سفارت آمریکا با افراد و نهادهای جمهوری اسلامی تازه تاسیس بود.

🔹ابوالحسن بنی‌صدر یکی از کسانی بود که چندسند بازیابی‌شده‌ی ایستگاه سیا در تهران، درباره او بود. محتوای آن اسناد چه بود؟ چه زمانی بازیابی شد؟ این مطلب که گزارشی از اسناد سفارت آمریکا در تهران از بنی‌صدر است را مدتی قبل برای مجله مطالعات تاریخی نوشتم. تشخیص مسئولین آن مجله این بود که درآمدی تفصیلی درباره اینکه بنی‌صدر کیست نیاز دارد و آن را از نویسنده محترم دیگری گرفتند و به عنوان یک مطلب مشترک منتشر شد. فایل ضمیمه، مطلب اولیه من یعنی روایت اسناد لانه جاسوسی از بنی‌صدر است.
@payamshaheed

پیام شهید | فرج اللهی

13 Aug, 02:06


پیام شهید | فرج اللهی pinned «باتلاق؛ ماجرای واقعی یک شبکه جاسوسی منافقین 🔹یکی از شبکه‌های جمع‌آوری اخبار و جاسوسی منافقین در دهه ۶۰، شبکه تفرشی‌ها-خانبانی است که تا به حال جز معدود اشاراتی، چیزی درباره‌اش گفته نشده است. شبکه‌ای کم تعداد (سه زن و سه مرد که با هم زن و شوهر بودند) ولی باکیفیت…»

پیام شهید | فرج اللهی

11 Aug, 09:39


کابینه پیشنهادی پزشکیان تقریبا هیچ اصلاح‌طلب شاخصی ندارد، ضمن اینکه چند گزینه گل‌درشت مثل سردار پاسدار اسکندر مومنی برای وزارت کشور دارد.
مهمترین پیام این ترکیب، ناامیدی بدنه‌ای است که به پزشکیان برای تغییر، رای داده است.

پیام شهید | فرج اللهی

31 Jul, 10:52


کاری به علاقه آقای پورمحمدی به استفاده از برند مرکز اسناد انقلاب اسلامی برای کنش‌های شخصی‌اش ندارم،ولی کسی می‌تواند به من توضیح دهد یک اکانت فیک پروژه‌ای با چنین سابقه‌ای، چرا باید برای ایشان کامنت دلبرانه بگذارد و پستش را بازنشر کند؟
کامنت و کوت‌هایی که در توییتر از ایشان خواهش می‌کنند وزارت اطلاعات را عهده‌دار شود اغلب توسط کدام اکانتها است؟
اهل فن می‌دانند چنین مناسباتی جز با هماهنگی قبلی برقرار نمی‌شود...

پیام شهید | فرج اللهی

30 Jul, 08:36


پایان ماه‌عسل قالیباف و قاسمیان
دنیای بی ارزش یعنی روزگاری آقای قاسمیان را بدون هیچ تخصصی در امر تاریخ و سند و کتاب، فقط به خاطر اینکه غنیمتش را بدهی بگذاری رئیس کتابخانه و گنجینه اسناد مجلس شورای اسلامی؛
بعد هم به خاطر اینکه در انتخابات این‌سری، با تو نبوده؛ بی سر و صداعوضش کنی.
الدهر یومان، یوم لک و یوم علیک

پیام شهید | فرج اللهی

27 Jul, 10:20


این صدا را به خاطر بسپارید

🔹اگر فکر می‌کنید "تخلیه تلفنی" یک واقعیت تاریخ مصرف گذشته‌ی مربوط به دهه شصت است و الان خیلی خنده‌دار است که یکی زنگ بزند بگوید از فلان‌جا هستم و از فلان قضیه چخبر؟ باید بگویم اشتباه می‌کنید.اتفاقا آن زمان این هشیاری در مردم وجود داشت که ممکن است کسی که زنگ می‌زند، ضدانقلاب و دنبال اطلاعات باشد، اما الان نه. تصور خیلی هایمان این است که دوره‌ی این کارها گذشته است. ضمن اینکه مگر من کی هستم و چه اطلاعاتی دارم که منافقین بهم زنگ بزنند؟

🔹یک ماه پیش وقتی گوشی‌ها از همکارم گرفتم و صدای زیر و خاصش را شنیدم، شناختمش. همانی بود که سه سال و نیم پیش زنگ زده بود تا آمار اسناد پرونده یکی از منافقین دهه شصت را از من بگیرد و پیچانده بودمش. همین چندوقت قبل هم که فایل صوتی تلاش منافقین برای گرفتن آمار پزشکی حاج قاسم از یک پرستار منتشر شد، صدای او بود.

🔹حالا همان صدا میگفت از مرکز پژوهش‌های مجلس است و دنبال یک آدم مسلط در فلان  موضوع اقتصادی و روابط بین‌الملل هستیم. ناشیانه زنگ زده بود به یک مرکز تاریخ‌نگاری و می‌گفت قبلا در این موضوع از آقای دکتر خیرخواه(یک شخصیت خیالی) که از موسسه شما هستند استفاده میکردیم 😀

🔹 به کاهدان زده بود، من هم برای اینکه آب دهنش راه بیفتد گفتم آقای دکترفلانی را ببرید، از بچه‌های شورای عالی امنیت ملی است و بسیار اطلاعات دقیقی دارد. آب دهنش راه افتاده بود و دنبال شماره‌اش بود. صدا روی اسپیکر بود و با دوستان جمع شده بودیم دور تلفن میخندیدیم و مکالمه را ضبط میکردیم. آدرسهایی را هم که می‌گفت درست بلد نبود، بیچاره چهل و چندسال است تهران را ندیده.

🔹پ.ن اول: لازم نیست من و شما آدم مهمی باشیم که هدف تخلیه تلفنی قرار بگیریم. گاهی ممکن است در مسیر هدف اطلاعاتی باشیم، یک کارمند یا منشی معمولی، یک خبرنگار، یک پرستار، همسایه‌ی یک فرد یا جای مهم، فامیل سببی یا نسبی فلان فرد، همکلاسی فرزند فلان مسئول و....

🔹پ.ن دو: فایل صوتی مکالمه ما کمی خلاصه شده است. آن را بشنوید و این صدا را به خاطر بسپارید

پیام شهید | فرج اللهی

14 Jul, 10:16


تازه شیخ برگشته گفته هرکاری که در مرکز اسناد برای انتخابات صورت گرفته، هزینه‌اش را گفته‌ام حساب کنند بپردازم 😄

پیام شهید | فرج اللهی

14 Jul, 10:11


در روزهای انتخابات حیا کردیم و از شاهکار مدیریت آقای پورمحمدی در مرکز اسناد انقلاب اسلامی سخن نگفتیم. اما گویا ایشان هنوز از انتخابات دل نکنده است.
برادر! با نمایش، مرکز اداره نمی‌شود!
در این چندسال برای آن همه مصاحبه فاخر که دارد در آرشیو آنجا خاک می‌خورد چه کار کردید؟ معاون پژوهشتان توانست ریل تولید کتاب‌های تالیفی را راه بیندازد؟
کِشتی به گِل نشسته را چه به مانورهای نمایشی؟

پیام شهید | فرج اللهی

10 Jul, 06:41


زوال سیاست؛ پسر آقای پناهیان و پسر حاج محمود کریمی