Ostadyari @ostadyari Channel on Telegram

Ostadyari

@ostadyari


کانال استادیاری انعکاس دهنده مهمترین پیامهای گروه انجمن صنفی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی است.
راه ارتباطی با مدیر کانال استادیاری؛
@IAUCLUB

Ostadyari (Persian)

با خوش آمدگویی به کانال "استادیاری" آماده اید به دنیایی پر از پیامهای مهم و الهام بخش وارد شوید. این کانال به عنوان انعکاس کننده‌ی مهمترین پیامهای گروه انجمن صنفی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی عمل می کند. اگر به دنبال اطلاعات، مشاوره و راهنمایی‌های مربوط به محتوای این گروه هستید، با عضویت در کانال "استادیاری" از این امکان بهره مند خواهید شد. برای ارتباط مستقیم با مدیر کانال "استادیاری" می‌توانید به آی‌دی @IAUCLUB مراجعه کنید. پس دیگر وقت ضایع نکنید و به این کانال فوق العاده بپیوندید.

Ostadyari

09 Jan, 12:53


سلام اگر دکتر پزشکیان به دنبال عدالت اجتماعی هستند چرا به این همه کارزار نت که علیه تیم آقای دکتر طهرانچی تشکیل شده است پاسخ نمی دهند؟! چرا به هزاران استاد بی پناهی که یا نصف حقوق می گیرند یا دوسوم حقوق را ماهانه دریافت می کنند پاسخ نمی دهند؟! چرا پرونده روسای دانشگاه آزاد را نگاه نمی کنند که اکثرأ از سپاه قدس ثارالله خانم الانبیا و... به واحدها آمدند و با برقراری حکومت نظامی دیکتاتوری نفس هر چی استاد و دانشجو است در نطفه خفه می کنند و انها را با تعلیق می کند یا اخراج  و با اساتید مانند بسیجی های صفری که زن و بچه مردم را کوچه و خیابان به خاطر حجاب بازخواست می کنند و با اسلحه رعب و وحشت راه می اندازند جواب نمی دهند و پرونده مالی کسانی که از طریق ستاد فرمان امام اموال دانشگاه ازاد را چپاول می کنند دستور بررسی نمی دهند ؟!! و به دلیل مصالحه سیاسی به ظلم و ستمی که تیم طهرانچی به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد می کنند صحه می گذارند.
تو را به خدا در گروه تان درباره عدالت اجتماعی حرف نزنید حال همه اساتید دانشگاه آزاد را به هم می زنید و عملا به فهم و شعور همه ما توهین می کنید؟!

Ostadyari

09 Jan, 12:53


@Admiin_pezeskian

سلام همکاران بزرگوار لطفا هر چه متن درباره اعتراض به تیم دکتر  طهرانچی دارید برای ایشان بفرستید. همکاران کلی مطلب ارسال کرده اند ولی چه بیشتر باشد امید به جوابدهی بیشتر است🙏

Ostadyari

23 Dec, 18:24


آقای طهرانچی اگر دغدغه دانشگاه آزاد را دارند و به هیأت علمی آن اعتماد دارند چرا با وجود این همه نیروی توانمند در دانشگاه آزاد برای مناسب مهم مدیریتی این دانشگاه از خارج از این دانشگاه نفر آورده اند. امثال مشکینی و جهان بین، هاشمی گلپایگانی ، شهیدی ، ضیایی ، ملکی تبار ، مرادی و غیره که بیشتر از اینکه کیفیت علمی داشته باشند، حاشیه دارند و متهم به سوء استفاده از موقعیت هستند، و یا نفراتی مانند علی اکبری که واجد تجربه مناسب نیستند و این دانشگاه را به آزمایشگاه چارت سازمانی تبدیل کرده اند و غیر از ایجاد هزینه برای دانشگاه هیچ عایدی کیفیی نداشته است، انتصاب شان به مناصب کلان این دانشگاه چه منطقی دارد جز عدم اعتماد به هیأت علمی این دانشگاه؟

*ز) شروعی با شعارهای بلند پروازانه ولی فرودی بدون دستاورد واقعی*

اگرچه نامبرده در هنگام پذیرش ریاست دانشگاه ازاد اسلامی به هیات امنای داتشگاه  قول داد که هر واحد دانشگاهی یک ماموریتی جدیدی در راستای حل مسئله جامعه و صنعت پیدا خواهند نمود در عمل واحدهای دانشگاهی نه تنها مشکلی را حل نکردند بلکه امروزه علیرغم تعطیلی کارهای عمرانی در واحدهای دانشگاهی بسیاری از واحدها  در پرداخت حقوق وحق الزحمه به موقع ماهیانه اعضای هیات علمی و کارکنان زحمتکش مانده اند و به بنگاه زیان ده و ورشکسته تبدیل شده اند.

*ح) دو قطبی نمودن کارمندان سازمان مرکزی با ورود افراد ناآشنا با دانشگاه ازاد*

تعداد بسیار زیادی از کارمندان سازمان مرکزی بصورت اتوبوسی وارد دانشگاه ازاد شده اند و مسئولیت های مختلفی را اشغال نموده آند بطوریکه افراد خبره دانشگاه ازاد مسئولیت افراد کارتابد را نمی‌پذیرند و بر این اساس عملا کارهای دانشگاه ازاد خوابیده است. در مدت ریلست ایشان علیرغم کاهش دانشجو تعداد نیرو افزایش یافته است.

*ط) اخذ مدرک دکتری*

با توجه به اینکه نامبرده از کشور روسیه مدرک خود را در مقطع دکتری فیزیک اخذ نموده است، بسیار عالی خواهد شد که مدرک دکتری آن و تاریخ ورود و خروج ایشان به کشور مذکور در طول مدت تحصیل مجددا مورد بررسی مجدد قرار گیرد.

*ی) استفاده از اقوام خود در پست های دانشگاه ازاد اسلامی*

علیرغم مخالفت های فراوان روسای واحدهای مختلف استان تهران با بکارگیری آقای مجتبی موسوی بعلت عدم تخصص وکهولت سن زودرس و داشتن حاشیه و ناآشنایی با دانشگاه ازاد ایشان نامبرده را از نمایندگی عمرانی خود دردانشگاههای ازاد  استان تهران به بازرسی و سپس به مسئولیت مجموعه تفریحی و توریستی سی سرا در شمال انتقال دادند. علیرغم بازنشستگی بسیاری از اعضای هیات علمی به‌علت کهولت سن ایشان بسیاری از دوستان خود را از بیرون دانشگاه با سن بیشتر در دانشگاه آزاد دعوت به کار نموده‌است که مصداق یک بام و دو هوا است.

*ک) عدم انتقادپذیری*

اجازه کوچکترین اعتراض و اظهارنظری نه تنها به اساتید و کارکنان، حتی به مسئولان گماشته خودشان هم نمی دهند و در برابر هر انتقادی شروع به پرونده سازی میکند ساختن پرونده برای روسای قوی واحدها و اعضای هیات علمی از شاخص های مدیریتی ایشان است . بیشترین تخلفات در زمان خود ایشان از لحاظ مادی و معنوی صورت پذیرفته‌است. جناب طهرانچی! شما باید پاسخگوی عملکرد دتان باشید. اگر ذره ایی به خودتان اطمینان دارید، اولا در مورد عملکردتان و میزان محبوبیت و مقبولیتتان یک نظرسنجی در دانشگاه آزاد انجام دهید و ثانبا اجازه دهید تا تیم تحقیق و تفحص و یا سازمان بازرسی کل کشور به بررسی  مدیریت شما ورود کند . آن وقت معلوم خواهد شد که حق با کیست و سیه روی خواهد شد هر که در او غش باشد.

@ostadyari

Ostadyari

23 Dec, 18:23


*اندر احوالات دانشگاه ازاد اسلامی و رئیس آن*

محمد مهدی طهرانچی ۵۹ ساله دارای مدرک دکتری فیزیک از کشور روسیه است او در سال ۱۳۹۱ بعنوان سرپرست دانشگاه شهید بهشتی توسط کامران دانشجو معرفی گردید و با انتخاب جعفر توفیقی بعنوان وزیر علوم با پا درمیانی یاسر هاشمی در دولت تدبیر و امید به کار خود ادامه داد و نهایت در بهمن ۱۳۹۵ با حکم محمد فرهادی بعلت ضعف مدیریتی از ریاست دانشگاه شهید بهشتی  شبانه با دریافت فکس عزل گردید. در بهمن ۱۳۹۷ بعد از برکناری دکتر رهبر با مصوبه هیات امنای دانشگاه آزاد بعنوان رییس دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد علیرغم اینکه اوبه رئیس دولت تدبیر و امید قول داده بود که روزنامه فرهیختگان که متعلق به دانشگاه آزاد است بر علیه دولت روحانی فعالیت نکند بعد از امضای حکم او توسط رئیس جمهور ( بعنوان رییس شورای انقلاب فرهنگی) به مخالفت خود با دولت تدبیر و امید ادامه داد. و بعد از رسیدن به ریاست یکی پس از دیگری پای اعضای خانواده هاشمی را از دانشگاه ازاد اسلامی قطع نمود. در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ کل دانشگاه آزاد را برای رای آوری محمد باقر قالیباف بسیج نمود و بعد از اینکه در دور اول انتخابات قالیباف ازگردونه رقابت انتخاباتی حذف گردید نیروهای دانشگاه آزاد را حامی جلیلی قرار داد و برعلیه دکتر پزشکیان در مشهد در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ اعلام موضع نمود. با توجه به سابقه چرخش سیاسی  که در ایشان سراغ داریم امیدواریم که رییس جمهور منتخب جناب آقای دکتر پزشکیان به اعلام موضع جدید و آتی آن توجهی نداشته باشد.
علاوه بر این در طول مدیریت نامبرده بر دانشگاه آزاد میزان رضایت اساتید و کارکنان از ایشان به چه میزان است ؟!

*الف) وضعیت اسفبارحقوق اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد*

در این چند سال به جای متناسب سازی حقوق کارکنان و اساتید این دانشگاه با ایجاد شوهای رسانه ایی، فقط افکار عمومی را مدیریت کرده است؟ امروز که آذر تمام شده است افزایش حقوق ناچیز که یک دوم تورم سال گذشته است، با تأخیر سه ماهه اعمال شده و البته هنوز حقوقی واریز نشده است. امروزه علیرغم اینکه ساعت موظف تدریس هر عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاه دولتی بیشتر است، ولی حقوق دریافتی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نصف حقوق عضو هیات علمی دانشگاه دولتی هممرتبه خود است. یک کارمند دانشگاه آزاد دو برابر کارمند دانشگاه دولتی زحمت می‌کشد ولی نصف آن حقوق دریافت می‌کنند.

*ب) پاداش پایان سنوات بازنشستگان*

علیرغم اینکه به برکت فعالیت های شبانه روزی روسای قبلی دانشگاه به خصوص دکتر جاسبی و دکتر میرزاده و روسای واحد ها واعضای هیات علمی و پرسنل زحمتکش دانشگاه ازاد امروزه دانشگاه آزاد اسلامی دارای اموال غیرمنقول فراوان است، ایشان به قید فوریت و به وفور املاک دانشگاه ازاد را  با کارشناسی غیرشفاف می‌فروشد و آن را بعنوان درآمد غیرشهریه ای در بودجه دانشگاه  ثبت می‌کند که بگوید دانشگاه درآمد غیر شهریه ای دارد چون ایشان یه هیات امنا ی دانشگاه قول داده بود که از راه حل مسئله و مرتفع نمودن مشکل جامعه و صنعت در آمد غیرشهریه ای برای داتشگاه ایجاد کند. علیرغم فروش املاک و آمارسازی غیرواقعی قادر به پرداخت پاداش سنوات بازنشستگی نیست.

*ج) عدم پرداخت به موقع حق التدریس و حق الزحمه پایان نامه های اساتید در مقطع دکتری و ارشد*

اساتید بسیاری  از واحدهای دانشگاهی بعد از گذشت سه سال حق الزحمه پایان نامه  دانشجویان خود را دریافت نکردند.

*د) عدم ثبات مدیریت*

حتی مسئولینی که خود ایشان انتخاب نموده است نسبت به دوره‌ ریاست های قبلی طول دوران مدیریت آنها به نصف کاهش یافته‌است بطوری که در مدت ریاست ایشان برای یک واحد دانشگاهی گاها چهار رییس انتخاب و تغییر کرده است یعنی طول مدت مدیریت گاها به چند ماه بیشتر طول نمی کشد. در سطح معاونین سازمان و مدیران کل سازمان این قضیه نیزصادق است. علت این حجم از جابجایی این است که افراد براساس شایسته سالاری و بصورت اکادمی  انتخاب نمیشوند و بر اساس سفارشات بیرونی منسوب میشوند و چنانچه شخصی با قدرت نفوذ بیشتر فردی را برای پذیرش مسئولیت معرفی کند، ایشان فرد جدید را جایگزین فرد قبلی که با سفارش در سطح پایین تری آمده‌است می‌نماید. برای مثال در این مدت کوتاه چهار مدیرکل امورحقوقی و صیانت از دارایی سازمان مرکزی عوض شده‌است .

*ه) جایگزین بسیاری از نرم افزارهای جدید به جای نرم افزارهای قدیم با کارایی کمتر و صرف هزینه های گزاف*


*و) عدم اعتقاد به اساتید و کارکنان این دانشگاه*

@ostadyari

Ostadyari

07 Dec, 16:50


۹. پرداخت معوقات قانونی کارکنان (معوقات قانونی افزایش سالانه حقوق، معوقات قانونی تغییر وضعیت استخدامی و پایه، معوقات قانونی حق‌الزحمه راهنمایی، مشاوره، داوری و نظارت پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، معوقات قانونی مبالغ حق‌التدریس، اضافه‌کاری و سایر معوقات قانونی کارکنان) که طی سال‌های اخیر پرداخت نشده و انباشته شده‌اند.
۱۰. رفع ابهام از مبالغ کسورات حق عضویت حساب ذخیره صندوق پس‌انداز کارکنان طی سال‌های اخیر (عضویت در این صندوق از ابتدای استخدام کارکنان در دانشگاه آزاد و کسر درصد سهم کارکنان، اجباری بوده است).
۱۱. رفع ابهام از وضعیت بیمه بیکاری کارکنان دانشگاه آزاد (۳ درصد بیمه بیکاری) و عدم واریز آن به سازمان تأمین اجتماعی از ابتدای تأسیس دانشگاه آزاد.
۱۲. شفاف‌سازی کارکرد تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه آزاد (چگونگی تأمین مالی، اعطای مسکن و مخارج ساخت و مالکیت).
۱۳. پرداخت مطالبات چندین ساله مستمری حقوق و مزایای پایان خدمت حقوق کارکنان بازنشسته در اکثریت واحدها طی سال‌های اخیر.
۱۴. اصلاح و یکسان‌سازی بخشنامه‌های صادره دانشگاه آزاد (تبدیل وضعیت استخدامی، ترفیع، ارتقاء، انتقال و مأموریت) با همتایان دانشگاه‌های دولتی و اقدام بر اساس بخشنامه‌های دانشگاه‌های وزارتین.
۱۵. به رسمیت شناختن تشکل صنفی اساتید دانشگاه آزاد همانند دانشگاه‌های وزارتین.
۱۶. استفاده از نمایندگان قانونی کارکنان دانشگاه آزاد در هیئت امنای مرکزی، هیئت مؤسس و هیئت ممیزه و شرکت در جلسات هیئت امناء.

با احترام و سپاس
@ostadyari

Ostadyari

07 Dec, 16:50


#عدالت_برای_دانشگاه_آزاد

درخواست رسیدگی به مطالبات اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد

به نام یگانه پروردگار بخشاینده و مهربان

«محتاج قصه نیست گرت قصد خون ماست»
 
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی


 سلام؛
روایت تلخی است که ما استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، به عنوان سرمایه‌های فرهنگی جامعه، در وضعیت اسفناک رنج معیشتی با سطح درآمد بسیار نامعقول و دور از شان، در جایگاهی با عزت نفسی بر باد رفته که تمام توانمندی و استعدادهای ما را به یغما می‌برد، دچار طرد از جامعه گردیده و در انزوایی ناخواسته روزگار به عسرت می‌گذرانیم.

پرسشی از تمام مسئولان کشور می‌گردد که آیا کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، از دایره‌ی شمول حقوق شهروندی خارج شده‌اند که این‌چنین دچار انواع محرومیت‌ها گشته‌اند؟

آنان را نه محمل قانونی است برای رسیدگی به شکایات، نه وجود مرجع دادخواهی رسمی جهت اقامه دعوی، نه مسند عادلانه‌ای برای پاسخگویی، نه اساسنامه‌ای معقول و منطقی، نه مسئولینی گره‌گشا و منصف که مشکلات گوناگون شغلی را حل و فصل نمایند و اگر درخواست و مطالبه‌ای هم از سوی این قشرِ فراموش‌شده صورت گیرد، با ابتذال تفسیر در معنی واژه‌ها که جانب انصاف رعایت نمی‌شود و به شکل کاملاً سلیقه‌ای و فارغ از واقعیت‌های مشهود برخوردهای سلبی صورت می‌گیرد و با قدرت محوری برخورد می‌شود.
کافی است نگاهی کنیم به وضعیت نیروی انسانی این سازمان که بر حیرت‌مان افزوده گردد. بازنشستگی‌های پیش از موعد، حضور قشر جدید دستیار آموزشی، نیروهای وابسته، عدم همکاری با نیروهای حق‌التدریس، بخشنامه‌ها و قوانین سراسر تبعیض و بی‌عدالتی که بر ما معلوم نیست در پشت نیت مجریان و صادرکنندگان این بخشنامه‌ها چه اهدافی پنهان است و چگونه است که این‌چنین بر ما می‌تازند.
مگر نه این است که در دین اسلام و تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم در بزرگداشت مقام رفیع و منیع معلمی چه روایت‌ها و سخن‌ها گفته‌اند؟ پس چگونه شد که اینک ما با دلی پر درد و ناامید از وضعیت شغلی چنین فسرده و غمین به گذران پر رنج زندگی کم‌فروغ خود به نظاره نشسته‌ایم و بارها جراحت دیدیم و زخم خوردیم و آزار دیدیم و در این میان مسئولان ارشد سازمانی پشت تریبون‌ها و رسانه‌ها با تفرعن و تک‌صدایی و خودشیفتگی تام سخن از رشد و درآمدزایی و توسعه‌ی فناوری و علمی می‌کنند در حالی که ما همگان در رنجیم؟
به راستی استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی که نه ثروت و سرمایه‌ای برای خود اندوخته‌اند و نه به قدرت و موقعیتی دست یازیده‌اند و با اندک دارایی خویش با هر خون دلی که بود کوشش کردند چراغ دانش را در این دیار روشن نگاه دارند، این‌چنین سزاوار نواخته شدن از سوی مراجع قدرت‌اند؟
با خود لختی اندیشیده‌اید که این وضعیت دردناک مایه‌ی عبرتی برای نسل نوجوان و جوان این کشور خواهد شد که دیگر گرد درس و دانشگاه را برای همیشه خط خواهند کشید و به دنبال کسب ثروت و سرمایه و یا خروج از کشور خواهند رفت؟
فقر، محرومیت، تبعیض، رانت و رابطه‌سالاری، ناترازی دستمزدها و حقوق‌های قسطی، همگی نماد درماندگی مدیریت کسانی است که دست به تخریب سیستم علمی کشور زده‌اند و نتیجه‌ی قهریِ چنین وضعیتی «تهی شدگی» و هجرت اندیشه و انزوا و حاشیه‌نشینی عالمان و خاموشی و تباهی است.
در پایان از تمامی مسئولان مملکتی درخواست می‌گردد که در نهایت انصاف و عدالت به اهم مطالبات ما عنایت فرمایند:
۱. همسان‌سازی حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مطابق با بخشنامه‌های صادره وزارت علوم.
۲. رفع ابهام از شخصیت حقوقی دانشگاه آزاد که مطابق با اساسنامه فعلی، دانشگاه آزاد اسلامی مؤسسه‌ای غیردولتی و غیرانتفاعی است. (بیان شده است که این دانشگاه چه ماهیتی ندارد، اما بیان نشده که چه ماهیتی دارد.)
۳. تبعیت دانشگاه آزاد از قوانین تأمین اجتماعی و قانون کار به صورت کامل.
۴. تعیین مرجع دادخواهی در نهادهای رسمی (دیوان عدالت اداری و قوه قضائیه) جهت اقامه دعوی، مطالبه‌گری و شکایت قانونی کارکنان خدوم دانشگاه آزاد و احقاق حقوق شرعی و قانونی خود.
۵. افزایش متناسب حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه آزاد همانند سایر سازمان‌ها، مؤسسات و ارگان‌ها با توجه به وضعیت فزاینده تورم طی سال‌های اخیر.
۶. پایان دادن به پرداخت حقوق کارکنان به صورت اقساطی و قطره‌چکانی که در اکثریت واحدها طی سال‌های اخیر به روالی معمول تبدیل شده است.
۷. پایان دادن به تأخیر و تعلل در ابلاغ و اعمال افزایش حقوق کارکنان و معوقه نمودن و سپس عدم پرداخت آن در اکثریت واحدها طی سال‌های اخیر.
۸. مرتفع نمودن مشکلات عدیده بیمه پایه کارکنان (سازمان تأمین اجتماعی) و بیمه تکمیلی کارکنان.

@ostadyari

Ostadyari

23 Nov, 09:08


حقوق استادان دانشگاه  مطابق با منزلت و شأن استادان نیست

_محمدباقر تاج الدین

وزیر محترم علوم طی سخنانی گفته اند که متأسفانه ۲۵ درصد از استادان دانشگاه های کشور دست به مهاجرت زده اند که بسیار نگران کننده  است. ایشان همچنین سه دلیل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را برای این مهاجرت های گسترده برشمرده اند و بیان کرده اند که بالاترین حقوق دریافتی استادان دانشگاه در ایران به زحمت به هزار دلار می رسد(البته برای یک استاد تمام با بیش از ۳۰ سال تدریس و تحقیق و تألیف) و این در حالی است که در کشورهای همسایه از ۴ هزار تا ۷ هزار دلار حقوق پرداخت می کنند. در  راستای این سخنان وزیر علوم باید بیان کرد که وضعیت حقوقی استادان دانشگاه های کشور بسی اسف بارتر از آن چیزی است که ایشان گفته اند به گونه ای که برخی استادان تازه وارد و حتی استادانی با چندین سال سابقۀ کار  به زحمت ماهیانه  مبلغ ۲۵ میلیون تومان حقوق دریافت می کنند که کفاف هزینه های  یک هفته ای  زندگی شان را هم نمی دهد. این در حالی است که برخی استاد ان دانشگاه به دلیل مستأجر بودن حتی توان پرداخت اجاره ماهیانه در مناطق میانی و جنوبی شهر تهران را هم ندارند. بماند که برخی از آنان به حاشیه های تهران پناه برده اند تا بلکه از پسِ اجاره خانه برآیند!!

استاد دانشگاهی که تمام وقت و انرژی خود را باید برای مطالعه و پژوهش و نوشتن صرف کند با داشتن چنین وضعیت اسف بار اقتصادی چگونه خواهد توانست بدون دغدغه و با ذهنی راحت دست  به چنین کاری بزند؟!! استاد دانشگاهی که حقوق دریافتی کفاف هزینه های زندگی اَش را نمی دهد و به ناچار به کار در اسنپ و بنگاه مسکن و حتی دستفروشی در مترو روی می آورد از کدام جایگاه و منزلت اجتماعی برخوردار خواهد بود؟ و چگونه می تواند الگوی مطلوبی برای دانشجویان خودش باشد؟!! شاید برخی باور نکنند که حق الزحمۀ داوری پایان نامۀ کارشناسی ارشد  برای یک استاد دانشگاه یکصد هزار تومان است که آن هم شاید ماه ها و بلکه سال ها بعد به استاد پرداخت شود!!! حق التدریس یک استاد دانشگاه  در نهایت و دست بالا ۵۰ هزار تومان برای هر ساعت تدریس است که اگر روزی ۸ ساعت تدریس کند می شود ۴۰۰ هزار تومان و با کسر مالیات ۳۲۰ هزار تومان!!!! لطفاً مقایسه کنید با دستمزد یک کارگر ساده  که روزی یک میلیون تومان است، دستمزد نصّابِ  کلید  پمپ آب  برای 15 دقیقه به مبلغ  500 هزار تومان،   دستمزد لوله باز کن برای 15 دقیقه یک میلیون و پانصد هزار  تومان  و نمونه های فراوان دیگر که  بیان همۀ آن ها فهرستی بلند بالا خواهد شد!! حقیقتاً  با چنین دستمزدهایی که به استادان دانشگاه پرداخت می شود دیگر جایگاه و منزلت اقتصادی و اجتماعی ای برای شان باقی می ماند؟!!

این گونه است که دیگر هیچ انگیزه ای برای استادان دانشگاه وجود ندارد که بخواهند بمانند و دست به مهاجرت نزنند!! دور از شأن و منزلت یک استاد دانشگاه است که برای تأمین هزینه های ضروری و پایه ای زندگی  اَش دچار دغدغه و نگرانی شود و نزد خانوادۀ خودش احیاناً تحقیر شود!! در نظر داشته باشید که به هر حال هنگامی که نام کسی به عنوان استاد دانشگاه ثبت می شود  خانواده  انتظاراتی از ایشان دارد که در سطح و اندازۀ یک استاد باشد. برای مثال فرزندان استادان دانشگاه توقعاتی دارند که مطابق با عنوان و شأنیت استادی باشد که اگر برآورده نشود و  در حال حاضر برآورده هم نمی شود  نوعی حس تحقیر و سرافکندگی برای آن استاد ایجاد می شود که واقعاً بسیار دردآور و تلخ است!! به هر حال استادان دانشگاه با سیلی صورت خود را سرخ نگاه می دارند و از سرِ عشق و علاقه به دانش و پژوهش است که بر سر کلاس های درس حاضر می شوند و اگر بحث حساب و کتاب مالی آن هم در این وانفسای اقتصادی کشور در میان باشد  با چنین حقوق و دستمزدی هیچ کسی حاضر به چنین کاری نمی شود. استاد دانشگاهی که سال ها می گذرد و توان مسافرت بردن خانواده اش را ندارد و یا توان هواپیما سوار کردن اعضای خانواده اَش را ندارد خودتان قضاوت کنید که در چه وضع بد اقتصادی روزگاران خود را سپری می کند!! سخن در این زمینه بسیار است و سینه سرشار از درد و رنج که به گفتۀ  حافظ: سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی!!!



@ostadyari

Ostadyari

21 Oct, 11:13


جوابیه یکی از همکاران برای دکتر جاوید:

گریز از نقد ، به مثابه ی  گریز از پاسخگویی شفاف و مسئولیت پذیری

این گونه به نظر می‌رسد که آقای دکتر جاوید ، در خصوص جوابیه به مطالبات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با انتخاب سلیقه ای و دفاع ها و تعصب ها قصد پذیرش واقعیات دردناک را نداشته ، در حالی که شواهد و قرائنی وجود دارند که نشانگر وضعیت نازل سطح دستمزدها و ناامنی شغلی  است.
موضوع بسیار تلخ و دردناک است که از آن همه بند و موارد مطالبات بر حق ،  پاسخ فقط در چند جمله ی مبهم  خلاصه شده است .پاسخی از سر نادیده انگاری و به دور از واقعیت که خود حکایت از خاموش کردن صدای بلند مطالبه گران است، در حالی که تجربه ی زیسته ی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی که در یک بررسی میدانی و تجربی قابل درک است ،نشان از روند و رویه ی نگران کننده ای در حوزه ی مدیریت مالی زندگی و ناامنی شغلی دارد.
به نظر می‌رسد که علیرغم گفتگو به کرات در باب مشکلات و گرفتاری ها ، مقاومت های جدی مسئولین این سازمان به سدی ستبر از تعصب و جزم اندیشی تبدیل شده ،بطوریکه این افراد حتی حاضر به شنیدن کلمه ای از حقایق نیستند.
آقای دکتر جاوید ، سخن از افزایش بسیار مطلوب ! حقوق و دستمزد کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی کرده اید که ، پرسش می گردد آیا  برای تعیین دستمزد واقعی ، تعیین دقیق شاخصه هایی مانند خط فقر،نرخ تورم و سبد معیشت نیست؟
آیا در خصوص مقایسه ی وضعیت شغلی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با کارکنان وزارت علوم فقط حیث ساعات موظفی این امر صورت می پذیرد و دریافتی آن ها باید مغفول بماند؟ در حالی که ساعات موظفی تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی یک و نیم برابر دانشگاه های دولتی است .
جناب سرپرست معاون توسعه و مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی،  سخن از ارتباط افزایش حقوق اعضای هیات علمی با سر آمد علمی کرده اید ،در حالی که فراموش شده که سازمانی که کارکنان اش را مورد طرد قرار داده و اغلب آن ها با احساس بی تعلقی سازمانی و تبعیض و تحقیر روزگار به سختی می گذرانند و انواع بخشنامه های جور و ناجور سد راه سرآمد علمی شدن آنهاست ،چگونه است که دغدغه‌های نیازهای بقا به آنان مجال رونق علمی دهد .
در جایی اشاره داشته اید که در صورت احراز پست اجرایی و حق مسئولیت ها وضعیت حقوقی نیز مناسب و درخور می گردد. سوال پیش می آید مگر چند درصد افراد نیاز است که در جایگاه مدیریتی قرار گیرند ؟ و دیگر این‌ که چه کسانی برای تصدی پست های اجرایی انتصاب می شوند؟ مگر نه این است که لازمه اش بودن در دایره ی خودی هایی است که این سازمان دستوری و دلبخواهانه  تعریف و دسته بندی کرده است؟ چگونه است که از یک قاعده ی خاص ، نتیجه ای مبالغه آمیز و تعمیم ای نادرست گرفته می شود؟
در جایی اشاره داشته اید که به هیچ کارمند و عضو هیات علمی بدهکار نیستیم .
با یک بررسی نظارتی عادلانه به ما تفهیم گردد که پرداخت نشدن حق الزحمه ی  راهنمایی و داوری پایان نامه ها که در برخی واحدها به یک‌دهه هم رسیده و یا حق الزحمه ی کارورزی ها و حق التدریس ها وسنوات بازنشستگیی و سایر موارد جزو دیون و بدهکاری سازمان نیست ؟ آیا در مفهوم طلبکاری و بدهکاری بدعتی ایجاد شده است . نیک می دانیم اگر این‌پرداختی ها در موعد مقرر انجام گرفته بود ، می توانستند باعث گره گشایی در کم و کاستی های زندگی گردند با این توجه که روز به روز از ارزش پول ملی ما کاسته می گردد.
پایان سخن ، حرف از ارائه زمین رایگان به کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شده که می شود آدرسی از این بخشندگی ها و واگذاری ها و افراد ذی نفع رسانه ای گردد تا شاید ما پی به اشتباه خود ببریم و متقاعد گردیم!
به نظر می‌رسد وقت اجماع نخبگانی در شورای انقلاب فرهنگی  و وزارت علوم است که با درک آسیب ها و به دور از دفاع ها و تعصب ها با استدلال های عقلانی و منطقی و مستندات قابل اتکا برای مطالبات قانونی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی چاره ای درخور بيانديشند.

@ostadyari

Ostadyari

18 Oct, 18:56


جناب آقای جاویدی
در رابطه با محتوای صحبتتان با خبرگزاری مهر که ظاهرا در نقش ارگان سازمان مرکزی عمل می کند، دوبار دست به قلم شدم و پاسخی نوشتم ولی هر دو بار آن را پاره کردم. صحبت هایتان آنقدر غیردقیق، سبک و بی مبنا بود که حتی انسان یک لا قبایی مثل من هم از دهن به دهن شدن با گوینده آن سخن، عارش می آید. یا بر آنچه در محیط تحت مدیریت تان می گذرد، اشراف و آگاهی ندارید، و یا اینکه حسب خوشایند بالادستی چیزی گفته اید که ایشان را خوش آید نه بادمجان بورانی را، که اولی نشانه بی کفایتی است، و دومی هم نشان دروغگویی و نفاق است. که در هر دو صورت تنها می توان گفت که  وا مصیبتا!
تنها توانستم از خدا برایتطلب بخشش و نجات کنم تا به زودی از بند آن صندلی آزادت کند؛ بلکه چندصباحی هم طعم آزاده  بودن و زندگی با وجدان را بچشید که عالمی دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد

@ostadyari

Ostadyari

14 Oct, 14:17


طی کارزاری اعلام شد؛ درخواست رسیدگی به مطالبات اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد + لینک مشارکت

#اخبار_دانشگاهی
https://B2n.ir/g31948

@iran_conferences ⬅️

Ostadyari

14 Oct, 04:25


خضریان: تعیین مرجع برای رسیدگی به شکایات کارکنان دانشگاه آزاد/ طرح ساماندهی نظارتی دانشگاه آزاد مجددا در دستور کار قرار گرفت

🔸️علی خضریان گفت: راه اندازی سامانه شفافیت مالی از تکالیف دانشگاه آزاد اسلامی است که به صراحت در این طرح تعیین تکلیف شده است. مردم می‌خواهند بدانند که مدیران و مسئولان این دانشگاه چقدر حقوق می‌گیرند و شهریه‌ها صرف چه اموری می‌شود.

https://tn.ai/3176730

حاکمیت باید بتواند بر مسائل مالی، اقتصادی و آموزشی و پژوهشی این دانشگاه نظارت داشته باشد. اگر دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه‌ای خلاف قوانین کشور و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر کند، در حال حاضر دیوان عدالت اداری نمی‌تواند آن را باطل کند و حق تظلم خواهی از دانشگاهیان این دانشگاه نیز سلب شده است و این مسأله خلاف عدالت است.
خضریان با بیان اینکه مسأله تظلم خواهی کارکنان این دانشگاه در وضعیت نابسامانی قرار دارد، عنوان کرد: در حال حاضر اگر یکی از کارکنان دانشگاه آزاد از این دانشگاه بابت پیگیری حقوقش شکایت داشته باشد، نمی‌داند شکایت را به کدام محکمه ببرد. اداره کار بر اساس رأی دیوان عدالت اداری خود را صالح به رسیدگی به دعاوی کارکنان علیه دانشگاه آزاد نمی‌داند. خود دیوان هم به دلیل ابهام در ماهیت حقوقی دانشگاه به شکایات رسیدگی نمی‌کند و حتی دادگاه‌های حقوقی نیز در موارد بسیاری رأی به عدم صلاحیت خود می‌دهند که این مسأله موجب سردرگمی کارکنان دانشگاه شده و تبعیض و بی عدالتی را به همراه داشته است. لذا درصدد این هستیم که بتوانیم در یکی از موارد طرح، مسأله رسیدگی به شکایت کارکنان دانشگاه آزاد را حل کنیم.

@ostadyari

Ostadyari

06 Oct, 07:20


همکاران محترم فقط ۱۹ درصد تا ثبت رسمی در دبیرخانه سازمان مخاطب مانده!
لطفا همت کنید و در همه گروهها لینک کارزار را قرار دهید🙏

@ostadyari

Ostadyari

06 Oct, 07:19


امضای کارزار چه تاثیری دارد؟

@ostadyari

Ostadyari

05 Oct, 16:22


طرح ساماندهی نظارتی دانشگاه آزاد در مجلس بررسی می‌شود
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-62/4110159-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF


@ostadyari

Ostadyari

05 Oct, 16:22


سازمان بازرسی حق ورود به سیستم دانشگاه آزاد را دارد
https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-63/4104693-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AD%D9%82-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF

رئیس کل بازرسی استان اصفهان، گفت: بعضا تصور می‌شود که سازمان بازرسی کل کشور نمی‌تواند به سیستم دانشگاه آزاد و موسسات غیرانتفاعی ورود پیدا کند، در حالی که در بند ۳ ماده ۵، سه مرتبه به دانشگاه آزاد و حق ورود سازمان بازرسی به دانشگاه آزاد اشاره شده است.

@ostadyari

Ostadyari

04 Oct, 17:05


کارزار درخواست رسیدگی به مطالبات اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد

https://www.karzar.net/161647

پرسشی از تمام مسئولان کشور: آیا کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، از دایره‌ی شمول حقوق شهروندی خارج شده‌اند که این‌چنین دچار انواع محرومیت‌ها گشته‌اند؟

#عدالت_برای_دانشگاه_آزاد

@ostadyari

Ostadyari

04 Oct, 12:10


HA:
دوستان یک سوال ، به من گفتند واحدهای تهران  مطابق بخشنامه ای مبنی بر گرفتن وام مهربانی (۳۰۰ میلیونی ) از بانک‌ملی  بدون سپرده را انجام دادند و....

خواستم بدونم آیا خبر صحت داره؟
اگر بلی ، چرا فقط تهرانی ها مشمول این‌مزیت شدند؟

M:
سلام. این قضیه وام را من پی گیری کردم. سازمان مرکزی خودشان گرفته اند( هاپولی کرده اند) چون کل دانشگاه آزاد در تمام کشور یک شناسه دارد‌ واحد های دانشگاهی نمی توانند راسا برای دریافت این وام اقدام کنند. این وام "مهر سازمانی" نام دارد و هر مجموعه ای که حقوق خود را از بانک ملی دریافت می کنند بنا بر امتیاز آن مجموعه یا سازمان این وام را دریافت می کنند. اما دانشگاه آزاد جز خیانت و دزدی از حقوق پرسنل بیچاره واحد ها کار دیگری نمی کند. آقای دکتر رضایی در سازمان مرکزی جواب سربالا می دهد و می گوید ما سهم وام سازمانی را برای حقوق گرفته ایم. دروغگویی، دزدی، کثافت کاری در سازمان ما پایان نمی یابد. تا زمانی که پرسنلی منفعل و چند کاره در دانشگاه آزاد باشند حقوق معدود افرادی چون اعضای این گروه استیفا نخواهد شد.

@ostadyari

Ostadyari

09 Sep, 19:21


#اهم مطالبات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور:

۱.همسان سازی حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مطابق با بخشنامه های صادره وزارت علوم(عمده موارد ذیل مربوط به سنوات ریاست دکتر طهرانچی میباشند)

_ افزایش نامتناسب حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه آزاد در مقایسه با سایر سازمانها، مؤسسات و ارگانها علیرغم وضعیت فزاینده تورم طی سالهای اخیر.
(بعنوان مثال افزایش حقوق سال ۱۳۹۸ مبلغ ثابت ۲۰۰ هزار تومان بعلاوه ۵ درصد در نظر گرفته شد، طی سال ۱۳۹۹ مبلغ ۲۰۰ هزار تومان ثابت حذف و تنها افزایش ۵ درصدی اعمال شد، همچنین اواخر اسفند ماه ۱۳۹۸، ۵۰درصد افزایش حقوق در احکام سایر ارگانها اعمال شد،علیرغم آنکه هیات محترم امنای دانشگاه آزاد نیز مصوبه این افزایش را صادر نمود این افزایش در احکام حقوقی کارکنان اعمال نشد)

_ پرداخت بصورت قطره چکانی و اقساطی حقوق کارکنان در اکثریت واحدها طی سالهای اخیر.

_ تأخیر و تعلل در اعلام و اعمال میزان افزایش حقوق کارکنان و معوقه نمودن و سپس عدم پرداخت آن در اکثریت واحدها طی سالهای اخیر.

_ مشکلات عدیده بیمه پایه کارکنان(سازمان تأمین اجتماعی) و بیمه تکمیلی کارکنان (بیمه دی) در اکثریت واحدها (تأخیر در واریز مبالغ کسورات مربوط به بیمه های مذکور از حقوق کارکنان به سازمان های ذیربط و عدم شمولیت بهره مندی اکثریت کارکنان از خدمات درمانی) طی سالهای اخیر.

_ عدم پرداخت معوقات قانونی کارکنان در اکثریت واحدها (معوقات قانونی افزایش سالانه حقوق، معوقات قانونی تغییر وضعیت استخدامی و پایه، معوقات قانونی حق الزحمه های راهنمایی، مشاوره، داوری و نظارت پایان نامه و رساله های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، معوقات قانونی مبالغ حق التدریس، اضافه کاری و سایر معوقات قانونی کارکنان) طی سالهای اخیر.

_ عدم پرداخت معوقات قانونی و حق الزحمه تدریس هزاران نیروی حق التدریس در اکثریت واحدها طی سالهای اخیر.

_ ابهام در شخصیت حقوقی دانشگاه آزاد مطابق با اساسنامه فعلی (طبق اساسنامه فعلی دانشگاه آزاد مؤسسه غیر دولتی و غیر انتفاعی است).

_ ابهام در مبالغ کسورات حق عضویت حساب ذخیره صندوق پس انداز کارکنان طی سالهای اخیر (عضویت در این صندوق از ابتدای استخدام کارکنان در دانشگاه آزاد و کسر درصد سهم کارکنان، اجباری بوده است).

_ ابهام در وضعیت بیمه بیکاری کارکنان دانشگاه آزاد (3درصد بیمه بیکاری) و عدم واریز آن به سازمان تأمین اجتماعی از ابتدای تأسیس دانشگاه آزاد.

_ ابهام در کارکرد تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه آزاد (چگونگی تأمین مالی، اعطای مسکن و مخارج ساخت و مالکیت) طی سالهای اخیر.

_ پرداخت با تأخیر چندین ساله مستمری حقوق و مزایای پایان خدمت حقوق کارکنان بازنشسته در اکثریت واحدها طی سالهای اخیر.

#اهم سایر مطالبات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی:

2- اصلاح و یکسان سازی بخشنامه های صادره دانشگاه آزاد (تبدیل وضعیت استخدامی، ترفیع، ارتقاء، انتقال و مأموریت) با همتایان دانشگاههای دولتی و اقدام بر اساس بخشنامه های دانشگاههای وزارتین.

3- به رسمیت شناختن تشکل صنفی اساتید دانشگاه آزاد همانند دانشگاههای وزارتین.

4- استفاده از نمایندگان قانونی کارکنان دانشگاه آزاد در هیأت امنای مرکزی، هیأت مؤسس و هیأت ممیزه و شرکت در جلسات هیأت امنا.

5- اعمال محدودیت در سیاستهای فعلی وزارت علوم در رشد مؤسسات بی کیفیت و فاقد استانداردهای آموزشی( موسسات علمی-کاربردی، جهاد دانشگاهی، غیرانتفاعی و ...).

6- تبعیت دانشگاه آزاد از قوانین تأمین اجتماعی و قانون کار بصورت کامل.

7- عدم وجود مرجع دادخواهی رسمی جهت اقامه دعوی، مطالبه گری و شکایت قانونی کارکنان خدوم دانشگاه آزاد از حقوق شرعی و قانونی خود‌.

@ostadyari

Ostadyari

18 Aug, 18:33


دانشگاه آزاد اسلامی ظاهرا علاقه زیادی به پرداخت جریمه های میلیاردی به دولت دارد...

بعد از سالها پرداخت جریمه دیرکرد حق بیمه تامین اجتماعی که هر سال دهها میلیارد تومان است الان به دادن جریمه ادارات پرمصرف برق در تابستان علاقمند شده است.

تمام دانشگاه‌ها ی ایران شروع کلاسها را به اوایل مهر موکول کرده اند تا توسط استانداری ها و وزارت نیرو مشمول جریمه بسیار سنگین مصرف زیاد برق نشوند .

اما دانشگاه آزاد که مدعی مشکل در پرداخت حقوق ماهیانه کارکنان است می خواهد ۱۷ شهریور جمعیت میلیونی دانشجو را با افزایش وحشتناک مصرف برق برای روشنایی و سرورهای کامپیوتر و سرمایش و.‌..به دانشگاه بکشاند .

منبع تامین افزایش هزینه برق مصرفی باز هم قرار است حقوق و مزایای کارکنان باشد؟؟؟

دانشگاه نسل چهارم باز هم دارد بجای حل مشکلات جامعه زمینه قطع برق منازل و بیمارستان‌های جامعه را فراهم می کند؟!

@ostadyari

Ostadyari

18 Aug, 15:47


پیام همکار👇

اگر فردی از همکاران در اربعین امسال به زیارت مرقد حضرت سیدالشهدا که در اعتقاد شیعه باب الحوائج هستند مشرف می شوند، لطفا این پیغام ما را به حضرت برسانند که سخت در مانده ایم:
یا سید الشهداء، ما در زیر یوغ مدیر ظالمی به نام "طهرانچی" گرفتار شده ایم که هیچ توجهی به وضعیت ما نمی کند که هیچ، بلکه از ابزارهای ضیق معیشت به طور ناجوانمردانه برای کنترل ما استفاده هم می کند. ما اعتراض خودمان را به عملکرد بد و ظالمانه این فرد، چندین بار به رهبر حکومت ایران رساندیم، ولی اعتنایی نشد. به قوه قضائیه، به رئیس جمهور، به مجلس، به ائمه جمعه، به هیأت امنا، به شورای انقلاب فرهنگی رساندیم، باز هم هیچ دادگری پیدا نشد که به ندای دادخواهی ما برسد.
اکنون که از همه جا در مانده ایم، به حضرت شما متوسل شده ایم. اگر اراده شده واقعا موثر است، داد این دادخواهان مظلوم را از این فرد بستانید که برای حفظ سلطه خود بر این دانشگاه حتی از نام شما و از اعتقاد مردم و مسئولین به شما هم سوء استفاده می کند.

@ostadyari

Ostadyari

12 Aug, 15:22


📕

*پرداخت درصدی حقوق و دستمزد عامل اصلی تحصن کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحدشوشتر*

🔰کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحدشوشتر امروز دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ در درون این دانشگاه دست به تحصن زدند

💠برخی از آنها می گویند معوقات فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳ را دریافت نکرده اند و ریاست این دانشگاه نیز درصدی حقوق و دستمزدشان را پرداخت کرده است و چندین ماه است که شیوه درصدی پرداخت برای برخی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحدشوشتر اعمال می شود

💠براساس بررسی های بعمل آمده از سطح دانشگاه آزاداسلامی واحدشوشترباید گفت :علاوه بر کارکنان اداره ی خدمات و فضای سبز در لیست پرداختی ها که حقوق و دستمزد آنها کامل پرداخت می شود اسامی تعدادی نورچشمی نیز به چشم میخورد که کامل حقوق خود را بصورت ماهیانه دریافت می کنند

💠در دانشگاه آزاد اسلامی واحدشوشتر عده قلیلی قرار دارند که همیشه به صندلی های مدیریت چسبیده اند و همین ۱۰ الی ۱۵ نفر سالهاست نقش تعیین کننده ای در تعیین ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحدشوشتر به عهده گرفته اند و طبق شنیده ها همین افراد برای گزینه های جدید جایگزین ریاست فعلی دانشگاه نیز سنگ اندازی می کنند و حتی برای نماینده مردم با ارسال پیامک رئیس جدید تعیین می کنند! زیرا دوست دارند همیشه در رأس مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحدشوشتر باقی بمانند/ بامدادخوزیان

📎تاریخ انتشار خبر: دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳

@ostadyari

Ostadyari

07 Aug, 16:48


کارنامه طهرانچی در دانشگاه آزاد در 5 سال گذشته:

1-  خرید مرکز رفاهی  سوهانک
2-  ساخت هتل در مرز مهران
3-  و هزینه کرد های غیر شفاف دیگر
4-  حقوق و دستمزد کارکنان و اساتید به میزان یک سوم نسبت به دانشگاه های دیگر
5-  و هیچ خروجی علمی و پژوهشی مانند افزایش رتبه علمی دانشگاه، ظهور و بروز بین المللی و ملی و غیره


اگر به هر آدم با عقل متوسط هم بگویند که چنین فردی رئیس بزرگترین دانشگاه ایران است، به عقل گوینده می خندد!
در نگاه اول حفظ چنین آدم بدکارنامه ایی بر آن صندلی، کاملا غیرمنطقی به نظر می رسد ولی اگر به این نکته توجه شود که وقتی فردی تمام تمرکزش را به فعالیت های غیرآکادمیک در دانشگاه گذاشته، به جامعه انسانی دانشگاه هم پاسخگو و متعهد نبوده، مخالفانش را هم منکوب کرده ولی هنوز بر صندلی اش نشسته، معلوم می شود که او یک حامی بسیار قوی دارد. و وقتی هم پروژه هتل و سوهانک را که ربطی به دانشگاه ندارد در کنار موارد فوق قرار می دهی، دلیل انتصاب و حمایت معلوم می شود و مشخص می شود که این پروژه های مالی با اراده یک آمر بیرونی انجام میشود و طهرانچی فقط یک مجری مطیع است که برای حفظ موقعیت اش از هیچ کاری ابایی ندارد.
تا اینجا هیچ اشکالی وجود ندارد، چون شبیه آن در جاهای دیگر هم هست. ولی مسئله وقتی بیخ پیدا می کند که افرادی مثل جهان بین برای ربودن گوی تملق از رقبا، از هول حلیم در دیگ می افتند و حامیان طهرانچی را لو می دهند.

اگر واقعا طهرانچی برای همین برنامه ها در دانشگاه حضور دارد که انصافا موفق هم هست، هیچ حرفی نیست. ولی اگر از طهرانچی تصور یک رئیس دانشگاه وجود دارد، نگاهی به آن لیست عملکرد برای شرمندگی معرف و حامیان او در برابر مردم و تاریخ کفایت می کند. آنها باید به این شبهه پاسخ دهند که مدیرعامل بنگاه اقتصادی منصوب کردند یا رئیس دانشگاه؟! ولی ای کاش ذی نفعان این انتصاب کاملا غلط و اشتباه، هزینه خطای خود را به پای نظام ننویسند. هیأت امنا هم که هیچ دخالتی ندارد، ساکت و منفعل است، مثل همه این سالها، الی ماشاء الله!

@ostadyari

Ostadyari

07 Aug, 09:51


▪️هتل دانشگاه آزاد اسلامی در مرز مهران افتتاح می‌شود

🔻ناصری رئیس دانشگاه آزاد استان ایلام:
▫️هتل دانشگاه آزاد در مرز مهران افتتاح شده است، احداث این هتل کمک بزرگی به دولت و مردم کرده است.

▫️حدود ۲ هزار و ۶۰۰ متر مساحت این هتل است و حدود ۲۶ سوئیت و رستوران و جاده دسترسی به پایانه مرزی دارد. همچنین ظرفیت تخت این هتل حدود ۲۵۰ نفر است.

▫️هتل دانشگاه آزاد اسلامی فقط مختصص کارکنان، اساتید و دانشجویان این دانشگاه نیست؛ بلکه می‌تواند توسط عموم مردم مورد بهره‌برداری قرار گیرد. این هتل در راستای خدمت به مردم منطقه و زائران ساخته شده است؛ چرا که این منطقه مهمان‌سرا(اقامتگاه) و هتل مناسبی نداشت. بنابراین نیاز به یک هتل مناسب احساس می‌شد. دانشگاه آزاد اسلامی نیز تلاش کرده تا با ساخت این هتل به دولت و زائران اباعبدالله (ع) کمک کند.

@kiauaciruniversity

نظر همکار👇
تا زمانی که همه مطالبات معوق کارکنان پرداخت نشده باشد، اقامت در این هتل که با پول غصبی ساخته شده برای زائران حرام است و نمازشان هم در آنجا قبول نیست.

@ostadyari

Ostadyari

24 Jul, 18:27


https://www.karzar.net/141886

@ostadyari

Ostadyari

21 Jun, 12:53


در رابطه با حملات تیم طهرانچی به دکتر پزشکیان

در رابطه با شبهه ایجاد شده در رابطه با سخنان دکتر پزشکیان در برنامه مناظره فرهنگی که در آن به دانشگاه آزاد نیز اشاره شد، امروز صبح با افرادی از ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان تماس گرفته شد. پاسخ این بود: اگر آن بخش از صحبت ها را کامل دیده باشید، سخنان ایشان اصلا یک اظهارنظر و قضاوت نبوده بلکه یک اشاره موردی به انتصابات جناحی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود. دکتر پزشکیان از مشکلات سال های اخیر دانشگاه آزاد به عنوان بخشی از نظام آموزش کشور اطلاع دارد و حل آن در سطح کلان یکی از دغدغه های او خواهد بود.

اما، اصل موضوع چه بود و گرد و خاک رسانه ایی طهرانچی با چه قصدی انجام می گیرد؟ در برنامه مناظره فرهنگی، دکتر پزشکیان به انتصابات جناحی و قبیله ایی تیم مدیریتی جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره کرد و گفت در حالی که در مجموعه دانشگاه تبریز، اعضای هیأت علمی بسیار باکیفیتی(با رتبه های استاد تمام و سوابق پژوهشی خوب) وجود دارد، تیم مدیریتی فعلی، برای مناصب دانشگاه از دانشگاه های دیگر مانند دانشگاه آزاد، نفر آورده است که از کیفیت لازم علمی برخوردار نیستند. و آقای طهرانچی نیز، همین جمله را دستاویز حمله به دکتر پزشکیان کرده است. با این حال، ما اعضای هیأت علمی این دانشگاه بهتر می دانیم که غرض اصلی در پشت این موضع گیری چیست.

آقای طهرانچی اگر دغدغه دانشگاه آزاد را دارند و به هیأت علمی آن اعتماد دارند چرا با وجود این همه نیروی توانمند در دانشگاه آزاد برای مناسب مهم مدیریتی این دانشگاه از خارج از این دانشگاه نفر آورده اند. امثال مشکینی و جهان بین، هاشمی گلپایگانی و غیره که بیشتر از اینکه کیفیت علمی داشته باشند، حاشیه دارند و متهم به سوء استفاده از موقعیت هستند، و یا نفراتی مانند علی اکبری که واجد تجربه مناسب نیستند و این دانشگاه را به آزمایشگاه چارت سازمانی تبدیل کرده اند و غیر از ایجاد هزینه برای دانشگاه هیچ عایدی کیفیی نداشته است، انتصاب شان به مناصب کلان این دانشگاه چه منطقی دارد جز عدم اعتماد به هیأت علمی این دانشگاه؟

جناب طهرانچی اگر دغدغه دانشگاه آزاد را دارد چرا در این چند سال به جای متناسب سازی حقوق کارکنان و اساتید این دانشگاه با ایجاد شوهای رسانه ایی، فقط افکار عمومی را مدیریت کرده است؟ امروز که خرداد تمام شده است افزایش حقوق ناچیز که یک سوم تورم سال گذشته است، با تأخیر سه ماهه اعمال شده و البته هنوز حقوقی واریز نشده است. اگر ایشان دغدغه دانشگاه را دارند چرا از دستوالعمل مصوب وزارت کار در تعیین میزان افزایش حقوق سالیانه تخلف کرده است.  بگویند در این 5 سال چرا افزایش حقوق دانشگاه یک چندم مجموع تورم این پنج سال نشده است. چرا اجرای احکام افزایش حقوق امسال را از اول خرداد تعیین کرده اند؟ چرا اجازه کوچکترین اعتراض و اظهارنظری نه تنها به اساتید و کارکنان، حتی به مسئولان گماشته خودشان هم نمی دهند؟

جناب طهرانچی! بر همه آشکار است که آدرس غلط می دهید. شما نمی توانید با تریبون یک طرفه، با ایجاد شبهه، حق را باطل و باطل را حق جلوه دهید. شما با تفکر غیرعلمی تان، در مدیریت دانشگاه آزاد شکست خورده اید، و این دانشگاه را به ورشکستگی کشانده اید. کاملا واضح است که چون هیچ حرفی در دفاع از عملکردتان ندارید، مجبور هستید با فرافکنی، توپ را به میدان این و آن بیندازید.

جناب طهرانچی! شما باید پاسخگوی عملکرد خودتان باشید. اگر ذره ایی به خودتان اطمینان دارید، در مورد عملکردتان و میزان محبوبیت و مقبولیتتان یک نظرسنجی در دانشگاه آزاد انجام دهید. آن وقت معلوم خواهد شد که حق با کیست و سیه روی خواهد شد هر که در او غش باشد.

@ostadyari

Ostadyari

10 Jun, 12:26


در خصوص افزایش ناچیز حقوق

سخنی کوتاه با اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی
دوستان عزیز! با چهار ماه تاخیر، و بعد از اینکه علاوه بر تورم سال قبل، تورم امسال را هم حس کردیم، آقایان بالاخره چندرغاز میزان افزایش حقوق را اعلام کردند که در آن نه تنها نشانه ایی ازجبران عقب ماندگی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد نسبت به تورم سالیان قبل نبود، بلکه تناسبی با تورم یک سال اخیرهم نداشت.

ما هر وقت که گفتیم استاد هستیم و میزان حقوق ما را با وزارت علوم یکسان کنید، گفتند شما مشمول نرخ افزایش وزارت کار می شوید، ولی امسال که نرخ افزایش اعلامی آن وزارتخانه با وجود نارضایتی نماینده های کارگران در شورای عالی کار، 35 درصد اعلام شد، حق مرتبه ما را 15 درصد و 10 درصد افزایش دادند. دلیل این رفتار نه معلوم است، نه قابل درک. اگر درآمد دانشگاه کفاف افزایش متناسب حقوق را نمی دهد پس این آقایان با این همه ادعا در این 4 سال چه می کردند؟ اگر این اصلی ترین مسئله را که اوجب از هر چیز دیگری و پیش نیاز فعالیت های آموزی و پژوهشی است، نمی توانند حل کنند، دارند چه چیز دیگری را حل می کنند؟ وضع حقوق دستمزد دانشگاه که این است، افول رتبه دانشگاه در رتبه بندی های معتبر هم که جلوی چشم است، رها شدگی مدیریتی هم که عیان است، با این همه ناکارآمدی همه جانبه، دلیل حضور این غریبه ها در دانشگاه چیست؟

وقتی ما به کم بودن حقوق خودمان، حتی کمتر از لایه پایین هرم مازلو، اعتراض کردیم، برخوردهای تندی با معترضان صورت گرفت و در نهایت هم، آقایان از قول خداوند به ما جواب دادند که شما مشمول آیه "ضنک" هستید و دارید تاوان کم کاری و گناهان خودتان را می دهید. کاری ندارم که ایا اصلا آنها شرعا و قانونا و اخلاقا حق چنین استدلالی را از زبان خدا با بندگان خدا دارند یا نه، ولی امروز روزی است که ما بعد از 5 سال تحمل اهانت، وعده و وعید و بی حرمتی، آنها را "اهل ظلم" می دانیم.

دوستان عزیز! امروز به نظر شما، هنوز هم باید با این طایفه ناعادل و نالایق حاکم بر دانشگاه همکاری کرد؟! آیا باز هم باید این رفتار ناعادلانه و توهین آمیز را تحمل کرد؟ آیا خداوند در روز جزا، استدلال ها و بهانه های ما را خواهد پذیرفت؟ و دوباره سوال می کنم ایا باز هم باید با این مدیران نالایق کنار آمد؟

@ostadyari

Ostadyari

06 May, 13:11


من یک هیات علمی دانشگاه آزادم
با مدرک دکترا و استادیار پایه ۱۹
حکم حقوقی ام ۲۳ میلیون هست
هنوز حتی بخشنامه افزایش حقوق ابلاغ نشده
هنوز حقوق اردیبهشت ماه را دریافت نکردم الیته طی سه قسط،معمولا پرداخت میشه
هنوز هدیه ناچیز ۱۲۰۰ روز استاد را واریز نکردن
امروز برای آزمایش خون رفتم صندوق  آزمایشگاه گفت بیمه تامین اجتماعی شما بدلیل عدم پرداخت سهم کارفرما و حتی سهم کسر شده از حقوق تان قطع شده و بیمه پایه ندارید و در نتیجه بیمه تکمیلی هم ندارید یا صبر کنید تا خوب شید یا پرداخت شود یا از جیب کل اش را پرداخت کنید
از ابتدای تاسیس با نفوذ هاشمی و تصویب مجلسی که خود ریس اش بود از شمول قانون کار خارج شدیم
بیمه بیکاری نداریم چون از ابتدا پرداخت نشد فردا بیکار شویم یک روز هم حقوق ایام بیکاری نداریم
هیچ خبری از بن یا کمک هزینه رمضان و عید فطر نیست
از سال ۹۷ هیچ حق التدریسی و حق مشاوره و راهنمایی  پایان نامه دریافت نکردیم و آنچه انجام می دهیم باقی الصالحات است.
هیچگونه وام داخلی نداریم
صندوق پس انداز داشتیم اما یکباره کل اش حذف شد و وعده داده شد براتون سرمایه گذاری می‌کنیم.
کمترین اعتراض برابر است با اخراج
این وضعیت یک عضو هیات علمی است که در دانشگاهای دولتی معتبر چون شهید بهشتی با رتبه ۱۷ درس خوانده و نتونسته جذب دانشکاه دولتی بشه و فکر می‌کرد دانشکاه آزاد هم خوبه در حالی که ادارات دولتی هم قبول شده بود  اما فقط، در دانشکاه دولتی که درش درس خوند بامعدل  بالا نتونست استخدام شود .
تصور من ابتدا از دانشگاه چیز دیگه ای بود چه از نظر مزایا و چه ارج و قرب نزد جامعه.  اما سرابی بیش نبود.

@ostadyari