ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره @mohamadbasereh Channel on Telegram

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

@mohamadbasereh


ᶜᵒᵐᵖᵒˢᵉʳ ' ᵖˢʸᶜʰᵒˡᵒᵍⁱˢᵗ | آهنگساز، روانشناس ıllıllı
ᵂᵉᵇˢⁱᵗᵉ/ www.MohammadBasereh.ir

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره (Persian)

باورها و احساسات ما تاثیر زیادی بر زندگی ما دارند. آیا می‌خواهید با مشکلات روحی و ذهنی خود مقابله کنید و روحیه خود را افزایش دهید؟ اگر پاسختان بله است، کانال تلگرام "محمد باسره" یک فضای عالی برای شماست. محمد باسره یک آهنگساز و روانشناس با تجربه است که در این کانال به اشتراک گذاشتن اطلاعات مفید و موثر در زمینه روانشناسی و موسیقی می‌پردازد. با ارائه محتواهای آموزشی و الهام بخش، او شما را در مسیر بهبود روحی و روانی همراهی می‌کند. همچنین، می‌توانید وبسایت او را به آدرس www.MohammadBasereh.ir برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات و آثارش مشاهده کنید. پس به کانال تلگرام "محمد باسره" بپیوندید و با کمک این متخصص به بهبود کیفیت زندگی خود بپردازید.

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

15 Nov, 20:33


🎶 سه دلیل اصلی که مردم به موسیقی گوش میدهند:
تنظیم برانگیختگی و خلق و خو: موسیقی می‌تواند به افراد کمک کند تا احساسات و وضعیت روحی خود را تنظیم کنند، این تنظیم می‌تواند شامل افزایش انرژی، کاهش استرس یا ایجاد حس آرامش باشد.
دستیابی به خودآگاهی: موسیقی می‌تواند به افراد کمک کند تا با احساسات و تجربیات خود ارتباط برقرار کنند و به درک عمیق‌تری از خود برسند، این ارتباط با موسیقی می‌تواند به شکل تفکر عمیق یا تأمل در مورد زندگی باشد. مثلا، فردی ممکن است با گوش دادن به یک آهنگ عاشقانه، احساسات خود درباره یک رابطه را بررسی کند و در نتیجه به درک بهتری از نیازها و خواسته‌های خود برسد.
بیانی از ارتباط اجتماعی: موسیقی می‌تواند به عنوان یک وسیله برای برقراری ارتباط با دیگران عمل کند، افراد از طریق موسیقی می‌توانند احساسات، فرهنگ و هویت خود را ابراز کنند و با دیگران ارتباط برقرار کنند.
بعد اول و دوم بسیار مهمتر از بعد سوم ارزیابی شد.
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

10 Oct, 18:04


🎬 Video: 65 - sixty five
🎼 Composer: Mohammad Basereh
🌐 www.MohammadBasereh.ir
🎥 تریلر فیلم سینمایی "65 | ۶۵"
🎼 آهنگسازی و ارکستراسیون: محمد باسره
"65" فیلم علمی تخیلی اکشن دلهره‌آور آمریکایی، محصول ۲۰۲۳ است. در این فیلم، یک خلبان در دوره کرتاسه زمین سقوط می‌کند و برای زنده‌ماندن از محیط خطرناک ماقبل تاریخ می‌جنگد.
•• ᵀᵉˡᵉᵍʳᵃᵐ ᴵᴰ/ Link •• ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ/ Link
🤖 ᴿᵒᵇᵒᵗ ▷ Mohammad Basereh
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

06 Oct, 07:30


🎬 Video: Battle of Stalingrad
🎼 Composer: Mohammad Basereh
🌐 www.MohammadBasereh.ir
🎥 تریلر فیلم سینمایی "استالینگراد"
🎼 آهنگسازی و ارکستراسیون: محمد باسره
استفاده از تکنولوژی های مختلف حال حاضر در دنیا
°°° ᵁˢᵉᵈ ᵗᵉᶜʰⁿᵒˡᵒᵍⁱᵉˢ
¹⁾ ᴼᵇᵒᵉ ᶜᵒⁿᵗʳᵒˡˡᵉʳ ⁻ 01:12
²⁾ ˢᵗʳⁱⁿᵍ ᶜᵒⁿᵗʳᵒˡˡᵉʳ ⁻ 00:00
³⁾ ᴴᵒʳⁿ ᶜᵒⁿᵗʳᵒˡˡᵉʳ ⁻ 00:06
⁴⁾ ⱽᵒᶜᵃˡ ᵀᵒ ᴹⁱᵈⁱ ⁻ 00:25
1) کنترل داینامیک ساز ابوا - سازنده کنترلر: محمد باسره
2) کنترل داینامیک سازهای زهی🎻 با حرکات بدن
3) کنترل داینامیک ساز هورن📯 با حرکات دست
4) کانورت وکال به میدی | ᴿᵉᵃˡ ᵀⁱᵐᵉ
ᴰᵃᵗᵉ ᵒᶠ ᴿᵉˡᵉᵃˢᵉ "²⁰²⁴'¹⁰'⁰⁶" "¹⁴⁰³'⁰⁷'¹⁵"
•• ᵀᵉˡᵉᵍʳᵃᵐ ᴵᴰ/ Link •• ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ/ Link
🤖 ᴿᵒᵇᵒᵗ ▷ Mohammad Basereh
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

25 Sep, 20:02


🎶 آموزیا "Amusia" چیست؟
آموزیا یک اختلال موسیقایی است که عمدتاً به عنوان یک نقص در پردازش صدا ظاهر می شود که حافظه و تشخیص موسیقی را نیز در بر می گیرد.
دو طبقه بندی اصلی آموزیا وجود دارد: آموزیا اکتسابی، که در نتیجه آسیب مغزی رخ می دهد و آموزیا مادرزادی، که ناشی از یک ناهنجاری پردازش موسیقی است که از بدو تولد وجود دارد.{معمولاً با بیماری های دیگر همراه نیست و ارتباط آن با اختلال شنوایی به طور قطعی حذف شده است.}
حدود ۴ درصد از جهان از این بیماری عجیب رنج می برند (آموزیا مادرزادی)که تا حدودی شبیه کوررنگی برای افرادی باشد که به هنر نگاه می کنند. تحقیقات کنونی نشان میدهد، آموزیا ممکن است شامل اختلال در تفکیک بین ریتم، ملودی و پردازش احساسی موسیقی یا ترکیبی از این مجموعه مهارت ها باشد.(نمی توانند تفاوت بین آکورد سی ماژور و آکورد سی مینور را تشخیص دهند، چیزی که بقیه فوراً متوجه آن می شوند.)
🩻 لینک تست آنلاین اختلال آموزیا
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره « بیوگرافی
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link 🔸Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

13 Sep, 10:25


🌿B a h a r - وهار - Spring
🎼Composer: Mohammad Basereh
🌐 www.MohammadBasereh.ir
°°°"ᴮᵃʰᵃʳ ⁽ⱽᵃʰᵃʳ⁾" ⁻ ᴵⁿˢᵖⁱʳᵉᵈ ᵇʸ ᴷᵘʳᵈⁱˢʰ ᶠᵒˡᵏ ᵐᵘˢⁱᶜ ⁽ᵒʳᶜʰᵉˢᵗʳᵃᵗᵉᵈ ʷⁱᵗʰ ᵗʳᵃᵈⁱᵗⁱᵒⁿᵃˡ ᵃⁿᵈ ⁱⁿᵗᵉʳⁿᵃᵗⁱᵒⁿᵃˡ ⁱⁿˢᵗʳᵘᵐᵉⁿᵗˢ⁾ ⁻ ²⁰¹⁹
قطعه موسیقی اینسترومنتال "بهار | وهار" - الهام گرفته شده از موسیقی فولکلور کُردی. "ارکستراسیون شده با سازهای سنتی ایرانی و بین المللی" | بهار ۱۳۹۸
🎼آهنگساز: محمد باسره
𝄢 'ᴬᵖᵃʳᵃᵗ 'ʸᵒᵘᵗᵘᵇᵉ 'ᶠᵃᶜᵉᵇᵒᵒᵏ 'ᴵⁿˢᵗᵃᵍʳᵃᵐ 'ᴸⁱⁿᵏᵉᵈᴵⁿ
༺ ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ ༻
•• ᵀᵉˡᵉᵍʳᵃᵐ ᴵᴰ/ @MohammadBasereh
•• ᵀᵉˡᵉᵍʳᵃᵐ ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ/ @MohamadBasereh
🤖 ᴿᵒᵇᵒᵗ ▷ Mohammad Basereh
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

24 Jul, 01:25


📎 لینک ورود به گروه کانال:
»  🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
شامل "فایل و لینک رفرنس مطالب، مقالات علمی در حوزه های مختلف موسیقی، اخبار"
📎 لینک ورود به کانال لینک ها:
»  🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
شامل "لینک های اصلی صفحات مجازی و بخشی از آثار منتشر شده 'پست/استوری' "
📎 لینک ربات کانال:
» 🤖 Robot Telegram ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
شامل "لیست کامل مطالب علمی،بخشی از آثار منتشر شده و ارسال نظرات و پیشنهادات"

🔖 آموزش فعال سازی اموجی های متحرک تلگرام:
۱) تنظیمات » ۲) ذخیره انرژی » ۳) ✓ اموجی متحرک

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

22 Jul, 08:44


🏷 موسیقی و بیماران روانی
یک باور رایج این است که موسیقی به عنوان یک خروجی احساسی عمل می کند. محققان دریافتند که در حالی که نقاشی و شعر، روش‌های مستقیم برای بیان خود هستند، موسیقی غیرمستقیم‌ترین شکل رهاسازی احساسات است. «به عنوان یک نظم دهنده فکری که ممکن است فرد به عنوان راه خود برای رهایی از تعارض روحی مادرزادی اتخاذ کند.». بیماران روانی «با نواختن سازهای موسیقی،احساس موفقیت زیادی دریافت میکنند و نشانه‌هایی از آرامش را نشان می‌دهند و به رهایی لحظه‌ای از اضطراب‌ها، درگیری‌های عاطفی و حالت‌های هذیانی دست می‌یابند».
بیماران سایکوتیک قادر به برقراری ارتباط مستقیم با واقعیت نیستند، شخصیت آنها خود محور است و بنابراین موسیقی، تنها رسانه عینی است که می توانند احساسات خود را با آن بیان کنند. موسیقی درمانی فعال (بیماری که در برنامه موسیقی مشارکت فعال دارد، مانند آواز خواندن، نواختن ساز، رقصیدن و مواردی از این قبیل) اجازه آزادسازی عاطفی، برای تکانه های سرکوب شده را می دهد و ابراز خود را تشویق می کند. موسیقی نه فقط برای سرگرمی، بلکه ابزاری قدرتمند برای درمان اختلالات روانی است.
🔖 محمد باسره | آهنگساز، روانشناس

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

13 Jul, 12:21


📓 کتاب «موسیقی و سیاست» | Book Link ®
تا به حال در مورد اینکه چگونه موسیقی می تواند منبعی الهام بخش برای یک جامعه باشد، افراد را به حرکت درآورد و حرکات را بسیج کند، شنیده اید. ما همچنین می دانیم که چگونه دولت ها می توانند با ترس از اثرات آن زندگی کنند، صداهای آن را سانسور و سازندگان آن را زندانی کنند. در عین حال،دولت های دیگری نیز وجود دارند که از موسیقی برای تبلیغات یا برای شکنجه استفاده می کنند، همه این مثال‌ها حاکی از اهمیت سیاسی موسیقی است.
این اولین کتابی است که به طور سیستماتیک قدرت سیاسی موسیقی را بررسی می کند.این نشان می‌دهد که چگونه موسیقی در قلب گزارش‌های نظم سیاسی قرار داشته است.همچنین به ظهور موسیقی به عنوان یک موضوع سیاست عمومی، چه در کلاس درس و چه به عنوان کانون غرور ملی یا فرصت های شغلی نگاه می کند. این کتاب مجموعه وسیعی از ایده‌ها درباره اهمیت سیاسی موسیقی و داده‌های تجربی جدید را گرد هم می‌آورد تا داستانی از قدرت خارق‌العاده موسیقی در زمان و مکان را بیان کند. در قلب کتاب این بحث نهفته است که موسیقی و سیاست به طور جدایی ناپذیر پیوند خورده اند و هر یک به دیگری جان می بخشد.
📖ترجمه: محمد باسره

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

08 Jul, 11:29


🎼🎙 موسیقی ژنتیکی - Protein Music
موسیقی پروتئین (موسیقی DNA یا موسیقی ژنتیکی) یک تکنیک موسیقایی است که در آن موسیقی با تبدیل توالی‌ها یا ژن‌های پروتئین به نت‌های موسیقی ساخته می‌شود. این روش توسط جوئل استرنهایمر، فیزیکدان، آهنگساز و ریاضیدان ساخته شده است.
این ایده به عنوان ابزاری برای کمک به دانشمندان برای درک ساختار DNA و توانایی آن در ذخیره اطلاعات و به عنوان ابزار آموزشی، در برنامه های کاربردی برای ایجاد موسیقی نیز استفاده شده است. به عنوان مثال، در سال ۲۰۰۳، گروهی از دانشمندان از یک برنامه کامپیوتری برای ایجاد موسیقی بر اساس توالی رشته ای از DNA استفاده کردند، آنها توانستند آهنگی بسازند که به طور دقیق توالی DNA را نشان دهد.
🗣چگونه از DNA برای ساخت موسیقی استفاده می شود؟
نت ها بر این ایده استوار است که ساختار DNA را می توان به یک مقیاس موسیقی تشبیه کرد، که هر پایه شیمیایی (A، C، G وT) یک نت موسیقی را نشان می دهد. برای درک چگونگی ارتباط مارپیچ DNA و نت های موسیقی، ابتدا باید ساختار DNA را درک کرد. DNA از دو رشته تشکیل شده است که توسط پیوندهای هیدروژنی ضعیف (اتصال یک باز نوکلئوتید با باز مکمل خود در رشته مقابل) به هم متصل می شوند.  این دو رشته یک مارپیچ دوگانه را تشکیل می دهند که ساختار اصلی DNA است.  هر رشته از نوکلئوتیدها تشکیل شده است (پلی نوکلئوتید) که هر نوکلئوتید از یک قند، یک فسفات و یک باز تشکیل شده است. چهار باز عبارتند از آدنین (A)، سیتوزین (C)، گوانین (G) و تیمین (T).
ایده مارپیچ DNA و نت های موسیقی این است که هر نوکلئوتید را می توان به عنوان یک نت موسیقی نشان داد. به عنوان مثال، نوکلئوتید با باز آدنین را می توان به عنوان یک «نت لا»، گوانین به عنوان یک «نت سل»، سیتوزین به عنوان یک «نت دو» و تیمین را به عنوان یک «نت ر» نشان داد. به این ترتیب، کل توالی DNA را می توان به عنوان یک مقیاس موسیقی نشان داد.
⭕️ برای درک بهتر مطلب، تصویر را مشاهده کنید.
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

06 Jul, 10:31


🎼 ↗️ توهم موسیقایی چیست؟
توهم های موسیقایی پدیده های نادر اما جذاب در روانپزشکی هستند که به اندازه کافی مورد بررسی قرار نگرفته اند. توهم موسیقایی نوعی توهم شنیداری است که در آن موسیقی بدون منبع خارجی درک می شود.{توهمات موسیقایی یک زیرگروه نادر غیرکلامی و پیچیده از توهمات شنیداری است که به عنوان سندرم الیور ساکس و سندرم شنوایی چارلز بونت نیز شناخته می شود.}
در بیماری های روان پریشی اولیه، در حالت های محرومیت حسی مانند اختلال شنوایی و روان پریشی ارگانیک مشاهده می شود.
در پژوهشی،محققان سه بیمار را بررسی کرده اند که به دلیل علل مختلف، یعنی به دلیل اختلال شنوایی، خونریزی داخل مغزی و اسکیزوفرنی، توهم‌های موسیقایی داشتند. 
💬«یک زن ۷۸ ساله با شنیدن آهنگ هایی به مدت شش ماه شناسایی شد، او آنها را به صورت خواننده با موسیقی پس زمینه میشنید [یک خواننده محبوب که در دوران جوانی،طرفدار او بود.] در ابتدا برای او ناراحت کننده نبود و از آن لذت میبرد، با این حال، موسیقی بسیار آزاردهنده شد زیرا با گذشت زمان صدای آن بلندتر میشد، او به مدت ۲ سال اختلال شنوایی تدریجی را گزارش کرد. در معاینه عصبی، اختلال شنوایی دو طرفه تشخیص داده شد که در ادیوگرافی، اختلال شنوایی حسی عصبی تایید شد. بررسی وضعیت روانی او طبیعی بود و هیچ پدیده روان پریشی یا اختلال شناختی دیگری نداشت، مشاور گوش و حلق و بینی به او سمعک توصیه کرد و پس از آن توهمات به طور کامل بدون هیچ داروی روان گردان از بین رفت.»
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link 🔸Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

28 Jun, 13:33


🎼🗣موسیقی باینرال بیتس با «امواج آلفا»
امواج آلفا به ترشح سروتونین، دوپامین و اندورفین در طول جلسه آرامش شما کمک می کند. 📎 «لینک رفرنس» موسیقی مدیتیشن باینرال بیتس ابزاری قدرتمند برای آرامش و تسکین استرس است. 📎 «لینک مطالب تکمیلی باینرال بیتس»
⭕️ از این موسیقی، حتما با «هدفون یا هندزفری استریو 📎 تست استریو » و در محیطی آرام استفاده کنید.
⭕️ مدت زمان شنیدن استاندارد: «۳٠ دقیقه»
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

27 Jun, 23:04


🎼🔈باینرال بیتس: موسیقی که باعث تغییر فرکانس مغز میشود. «برای ایجاد آرامش و مدیتیشن، بهبود حافظه کاری دیداری- فضایی و...»
موسیقی باینورال (باینرال بیتس | Binaural Beats)، یک نوع توهم شنوایی است که در آن مغز انسان صدایی را می‌شنود که در واقع وجود ندارد.این اتفاق زمانی می‌افتد که دو صدا با فرکانس کمی متفاوت در گوش‌ها به‌صورت جداگانه پخش می‌شوند، مغز انسان این دو صدا را با هم ترکیب می‌کند و صدایی با فرکانس معادل اختلاف بین دو صدای اصلی را می‌شنود. صدای شنیده شده با امواج مغزی شما هماهنگ می‌شوند و تاثیرات متفاوتی را ایجاد میکنند.
💬«جسیکا تریبرگر از زمانی که به یاد می آورد، با اضطراب زندگی می کرد. او می‌گوید: برایم سخت است که انگیزه داشته باشم و عموماً عصبانی هستم، اضطراب و استرس برخی از بزرگترین محرک های من هستند.«او دچار یک بیماری خاص شده بود و مدام درد را تحمل میکرد»
اما نه ماه پیش، تریبرگر چیزی را پیدا کرد که به او کمک کرد احساس بهتری داشته باشد: یک پدیده امواج صوتی که به «باینرال بیتس» معروف است. هنگامی که تریبرگر برای اولین بار با «باینرال بیتس» آشنا شد،می گوید که شروع به جستجو کرد و یک فایل موسیقی باینرال پیدا کرد. او با این فکر که «ممکن است آسیبی به او وارد نشود»، به آن گوش داد و دریافت که این تجربه بهتر از آن چیزی است که او انتظار داشت. تنها پس از ۱٠ دقیقه، او به اندازه کافی آرام شد تا درد خود را بهتر تحمل کند. او که دلگرم شده بود، شب به شب دوباره گوش داد. یک ماه بعد از شنیدن فایل صوتی، تریبرگر می گوید که متوجه چیز معجزه آسایی شده است. او می‌گوید: «من شادتر بودم، بهتر استراحت می‌کردم و درد نداشتم.  "«باینرال بیتس» یکی از بهترین اتفاقاتی است که برای من رخ داده است."»
🗣تحقیقات علمی در این زمینه همچنان ادامه دارد، بعضی از تاثیرات باینرال بیتس به صورت قطعی توسط منابع علمی تایید نشده است. 😦 استفاده ناآگاهانه از فایل های صوتی باینرال در سطح اینترنت،ممکن است اثرات منفی داشته باشد.
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🔆 لینک نمونه موسیقی باینرال بیتس « کلیک کنید.
📎 لینک مقاله علمی «داروهای دیجیتال [Binaural Beats]: چگونه می تواند بر مغز تأثیر بگذارد و تأثیر آنها بر مغز»
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

23 Jun, 18:11


🎼 🔄 آیا افراد «ناشنوا، کم شنوا» میتوانند موسیقی را درک کنند؟
مغز به افراد ناشنوا و کم شنوا کمک می کند تا نقاط گم شده را به یکدیگر متصل کنند تا موسیقی را مانند سایر نقاط جهان تجربه کنند. مطالعات ثابت کرده است که این افراد موسیقی را متفاوت از کسانی که توانایی شنیدن دارند درک می کنند، اما آنها صداهای یکسانی را می شنوند.

🔄 ᵀʰᵉ ᵇʳᵃⁱⁿ ʰᵉˡᵖˢ ᵈᵉᵃᶠ ᵃⁿᵈ ʰᵃʳᵈ ᵒᶠ ʰᵉᵃʳⁱⁿᵍ ᵖᵉᵒᵖˡᵉ ᵗᵒ ᶜᵒⁿⁿᵉᶜᵗ ᵗʰᵉ ᵐⁱˢˢⁱⁿᵍ ᵈᵒᵗˢ ⁿᵉᵉᵈ ᵗᵒ ᵉˣᵖᵉʳⁱᵉⁿᶜᵉ ᵐᵘˢⁱᶜ ˡⁱᵏᵉ ᵗʰᵉ ʳᵉˢᵗ ᵒᶠ ᵗʰᵉ ʷᵒʳˡᵈ. ˢᵗᵘᵈⁱᵉˢ ʰᵃᵛᵉ ᵖʳᵒᵛᵉⁿ ᵗʰᵃᵗ ᵗʰᵉˢᵉ ᵖᵉᵒᵖˡᵉ ᵖᵉʳᶜᵉⁱᵛᵉ ᵐᵘˢⁱᶜ ᵈⁱᶠᶠᵉʳᵉⁿᵗˡʸ ᶠʳᵒᵐ ᵗʰᵒˢᵉ ʷⁱᵗʰ ᵗʰᵉ ᵃᵇⁱˡⁱᵗʸ ᵗᵒ ʰᵉᵃʳ, ᵇᵘᵗ ᵗʰᵉʸ “ʰᵉᵃʳ” ᵗʰᵉ ˢᵃᵐᵉ ˢᵒᵘⁿᵈˢ.
🔄درک موسیقی در افراد ناشنوا و کم شنوا
در پژوهشی بر نحوه درک افراد ناشنوا و کم شنوا از موسیقی تمرکز شد. درجات (آستانه) متفاوتی از اختلال شنوایی از جزئی تا کامل وجود دارد، مطالعات موردی نشان داده است که تفاوت زیادی در نحوه گوش دادن به موسیقی افراد ناشنوا و کم شنوا و افراد با شنوایی عادی وجود ندارد. برخی از بیماران قادر به کاشت حلزون هستند که اغلب به شنوایی کمک می کند و برخی دیگر از لرزش برای احساس موسیقی استفاده می کنند. این ارتعاشات به افراد ناشنوا و کم شنوا این فرصت را می دهد که لحن، زیر و بمی صدا و.. را احساس کنند. کنسرت های ناشنوایان اکنون به عنوان راهی برای کمک به جامعه ناشنوایان در تجربه موسیقی در حال رشد هستند.
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

19 Jun, 12:31


🎼 🎼 سلامت روان و تنظیم هیجان بین موسیقیدانان و غیر موسیقیدانان
•• نویسندگان: آویا آتالیا، گریس کیلیس
•• گرداوری و ترجمه: محمد باسره
«سومین کنفرانس بین المللی مداخله و روانشناسی کاربردی (ICIAP) و چهارمین سمپوزیوم روانشناسی دانشگاه اندونزی برای تحقیقات کارشناسی (UIPSUR)»
⭕️ وضعیت سلامت روان، به کسی گفته می‌شود که عملکردش «در سطح قابل قبولی از تنظیم عاطفی و رفتاری» باشد.از دیدگاه روان‌شناسی مثبت‌گرا یا کل‌نگر، سلامت روان شامل توانایی فرد در لذت بردن از زندگی و ایجاد تعادل بین فعالیت‌های زندگی و تلاش برای دستیابی به تاب‌آوری روان‌شناختی است.
⭕️ تنظیم هیجان به مجموعه‌ای از فرآیندها و استراتژی‌هایی گفته می‌شود که افراد برای مدیریت و کنترل هیجانات خود استفاده می‌کنند.
پژوهشی با هدف تعیین تفاوت وضعیت سلامت روان و مهارت تنظیم هیجانی بین موسیقیدانان و غیر موسیقی‌دانان انجام شد. محققان نوازندگان و غیرموسیقی‌دان‌ها را هر دو در سنین ۱۹ تا ۴۰ سال ثبت نام کردند و آنها را بر اساس فعالیت‌های موسیقایی‌شان بر اساس طبقه‌بندی Hanna-Plady و MacKay تقسیم کردند. در مجموع ۶۷۹ شرکت کننده متشکل از ۳۳۸ نوازنده و ۳۴۱ غیر موسیقیدان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
نتایج نشان داد که سلامت روان و تنظیم عاطفی بین موزیسین ها و غیر موزیسین ها تفاوت معناداری دارد. علاوه بر این، نوازندگان به طور قابل توجهی سطوح بالاتری از سلامت روانی و تنظیم عاطفی نسبت به غیر موسیقی‌دانان داشتند.
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

15 Jun, 06:22


🎼 🎶 موسیقی به عنوان یک همراه در سراسر عمر
محققان در پژوهشی، اهمیت موسیقی از کودکی تا بزرگسالی را نشان میدهند، اینکه موسیقی همراهی در طول زندگی است و کارکردهای مختلف روانی و اجتماعی را انجام میدهد.
✍️چکیده:
📌» موسیقی در اوایل کودکی "دو سال اول زندگی"
زمانی که کودک شروع به گریه کردن میکند، مادر شروع به آواز خواندن (زمزمه کردن) میکند، موسیقی اغلب برای آرام کردن کودک استفاده می شود و بنابراین به تنظیم خوب او کمک می کند.
📌» موسیقی در سال های پیش دبستانی "یادگیری موسیقی"
کودکان در اینجا روان‌تر به استفاده از زبان می‌پردازند و رشد شناختی که با کسب دانش و استفاده از عملیات ذهنی توصیف می‌شود، پیشرفت می‌کند. در این سطح، موسیقی برای برقراری ارتباط معانی و نشانه های مشترک فرهنگی استفاده می شود، موسیقی به عنوان یک ابزار آموزشی برای ارتقاء رشد شناختی و اجتماعی کودکان استفاده می شود.
📌» موسیقی در کودکی
هنگامی که از دوران کودکی صحبت می کنیم، محدوده مدرسه ابتدایی تا متوسطه را تا شروع بلوغ در بر می گیریم. در این بازه زمانی، اجتماعی شدن ثانویه تأثیر آشکاری بر رشد کودکان دارد و آنها بیش از پیش با شیوه های مشترک اجتماعی-فرهنگی موسیقی مواجه می شوند.{پسران و دختران در نحوه تولید موسیقی با هم تفاوت دارند و اصول اولیه آن ممکن است به صراحت در این دوره رشد گذاشته شود.}
📌» موسیقی در نوجوانی
موسیقی نقش مهمی در نوجوانی ایفا می کند که در آن شکل گیری هویت و فردیت وظایف اصلی رشد را نشان می دهد.
📌» موسیقی در بزرگسالی "پیری"
موسیقی، اگر نگوییم یک شفادهنده، یک تسلی دهنده است که ممکن است در موقعیت هایی از زندگی استفاده شود که در آن افراد مسن ظرفیت فیزیکی و عملکردی و همچنین کنترل را از دست می دهند و بنابراین بیشتر و بیشتر به کمک وابسته می شوند، موسیقی نه تنها به بهبود روحیه، بلکه به ارتقای عملکرد فیزیکی و ذهنی نیز کمک می کند.
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

11 Jun, 21:26


🎼☝️موسیقی، درمانی برای اختلالات شخصیت
اختلال شخصیت نوعی اختلال روانی است که الگوی فکر، عملکرد و رفتار فرد در آن ناسالم میشود. فرد مبتلا به اختلال شخصیت برای درک و همذات پنداری با موقعیت و اشخاص به مشکل برمیخورد. این امر منجر به محدودیت، مشکلات جدی در روابط و فعالیت های اجتماعی میشود.
افراد مبتلا به اختلالات شخصیت اغلب از نظر عاطفی، درمان آنها مشکل است. از آنجایی که موسیقی درمانی (MT) نقطه ورود به احساسات است و تماس و ارتباط را تسهیل می کند، به طور منظم در این گروه هدف استفاده می شود. در پژوهشی، یک مطالعه موردی از یک زن ۴٠ ساله با تشخیص بیماری "PD" صورت گرفت.
«"نینا" علائم افسردگی و جسمی از جمله اضطراب شدید را تجربه کرده و درمان های قبلی او شکست خورده بودند، در موسیقی درمانی، او احساس امنیت را تجربه و در طول درمان با شنیدن صدای خودش آزمایش شد، یاد گرفت به خودش گوش دهد و سیگنال‌های فیزیکی خودش را بشناسد، نزدیکی و همکاری را مجاز و شروع به تعیین مرزها و ابتکار عمل کرد.او با خودش ارتباط برقرار کرد و یاد گرفت که احساساتی مانند غم و اندوه و ترس را تنظیم کند. انتقاد از خود،جای خود را به دلسوزی برای خود داد. نینا شروع به تجربه احساسات مثبت کرد و پیشرفت در کار و تعاملات اجتماعی خود را نشان داد.» 
یافته‌های پژوهش نشان داد که موسیقی درمانی می‌تواند مستقیماً با احساسات، رفتارها و افکار افراد ارتباط برقرار کند، به گونه‌ای که آنها آن را ایمن می‌دانند، این ویژگی برای افرادی که ارتباط با آنها سخت است بسیار مهم است.استفاده از موسیقی درمانی به طور بالقوه می تواند از ترک تحصیل و گرفتار شدن بیشتر در مشکلات شخصیتی جلوگیری کند.
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

07 Jun, 16:25


🎼 🔴 اثر موسیقی درمانی بر اسکیزوفرنی
روان‌گسیختگی،اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی (انگلیسی: Schizophrenia) یک اختلال روانی است که با دوره‌های مداوم یا عودکننده روان‌پریشانه مشخص می‌شود. علائم اصلی شامل توهم (غالبا توهم شنیداری)، هذیان و اختلال تفکر است، علائم دیگر عبارتند از کناره‌گیری اجتماعی، کاهش ابراز عواطف و بی‌تفاوتی.
در پژوهشی، هفتاد و شش بیمار بستری که دارای زیرگروه باقیمانده اسکیزوفرنی بودند به طور تصادفی در یک گروه درمان و یک گروه کنترل قرار گرفتند. هر دو گروه داروهای استاندارد را طبق تجویز پزشک معالج خود دریافت کردند، اما گروه درمان یک دوره موسیقی درمانی یک ماهه را نیز دریافت کردند که شامل گوش دادن غیرفعال به موسیقی و مشارکت فعال در خواندن آهنگ های محبوب با سایر بیماران بود. نتایج پژوهش نشان داد، موسیقی درمانی به طور قابل توجهی علائم منفی بیماران را کاهش، توانایی آنها را برای گفتگو با دیگران افزایش، انزوای اجتماعی آنها را کاهش و سطح علاقه آنها را به رویدادهای بیرونی افزایش میدهد.
در مطالعه ای دیگر، تأثیر موسیقی درمانی گروهی بر امواج مغزی، رفتار و عملکرد شناختی بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی مزمن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج پژوهش نشان داد، موسیقی درمانی گروهی، مداخله ای موثر برای بهبود آرامش هیجانی، توانایی های پردازش شناختی همراه با تغییرات مثبت رفتاری در بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی مزمن بود.از آنجایی که موسیقی درمانی عوارض جانبی ندارد و نسبتاً ارزان است، ارزش ارزیابی بیشتر و کاربرد گسترده تری دارد.
📖گردآوری و ترجمه: محمد باسره
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link 🔸Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ / محمد باسره

06 Jun, 15:46


🎼 ☀️ کتاب «صدای مقدس» : تجربه موسیقی در مذاهب جهانی | «دانشگاه ویلفرد لوریر ، کانادا »
••نویسنده: گای ال بک
••گردآوری و ترجمه: محمد باسره
این کتاب مبتکرانه دین را از طریق موسیقی، یکی از شناخته شده ترین اشکال تجربه بشری، بررسی می کند. موسیقی تنها شکل هنری است که از یک خدا نام گرفته است، از دوران ماقبل تاریخ تا عصر حاضر تقریبا در تمام فرهنگ های شناخته شده ثبت شده است. برای بسیاری، موسیقی وسیله ای برای رشد معنوی و توانمندسازی جامعه است، خواه به عنوان هدیه ای از خدایان درک شود یا صرفاً تمرینی برای دستیابی به حالات ذهنی که منجر به روشنگری می شود. به طور سنتی، زمانی که علمای دین در مورد موسیقی صحبت می‌کنند، به‌ عنوان نوعی مکمل زیبایی‌شناختی برای محتوای معنوی مهم یک دین است، مشابه پنجره‌های رنگی یا نقاشی‌های معبد. این کتاب،شش مورد از ادیان اصلی جهانی یهودیت، مسیحیت، اسلام، هندوئیسم، سیکیسم و ​​بودیسم را پوشش می‌دهد.
چرا موسیقی را هنر الهی می نامند در حالی که همه هنرها به این نام نیستند؟ ما قطعاً ممکن است خدا را در همه هنرها و در همه علوم ببینیم، اما در موسیقی تنها خدا را فارغ از هر شکل و اندیشه ای می بینیم. هر فکری، هر کلمه ای شکل خودش را دارد، صدا به تنهایی عاری ازفرم و هیچ شیئی را ظاهر نمی کند.
یکی از آیات کتوب مقدس در مورد موسیقی:
«آیه "مزامیر | مزمور"  PCB:98 / انجیل»
••ترجمه: ای ساکنان زمین، با شادی خداوند را بستایید؛ با صدای بلند سرود بخوانید و او را بپرستید. خداوند را با چنگ بسرایید، با چنگ و سرودها، با کَرِناها و آوای سُرنا، به حضور خداوند پادشاه بانگ شادی برآورید!
🗳 ᴳʳᵒᵘᵖ Mohammad Basereh
🪪 ᴹᴮ | Original & Official links ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ
®️ ᴿᵉᶠᵉʳᵉⁿᶜᵉˢ "ᶜˡⁱᶜᵏ ᴴᵉʳᵉ"🔹️Link
👤 Admin ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ 🤖 Robot ᶜʰᵃⁿⁿᵉˡ

1,723

subscribers

53

photos

51

videos