راهبرد @javadrooh Channel on Telegram

راهبرد

@javadrooh


تماس با مدیریت کانال و ارسال مطالب:
telegram.me/mjrahbord

راهبرد (Persian)

راهبرد یک کانال تلگرامی فارسی است که به ارائه مطالب مفید و اطلاعاتی درباره راهبردهای موفقیت و توسعه شخصی می‌پردازد. اگر به دنبال راهکارهای جدید برای بهبود زندگی خود و رسیدن به اهدافتان هستید، این کانال می‌تواند به شما کمک کند. با پیوستن به این کانال، شما می‌توانید از مقالات، ویدیوها و نکات عملی برای بهبود مهارت‌های فردی و حرفه‌ایتان بهره‌مند شوید. مدیریت کانال توسط کاربر @javadrooh انجام می‌شود و شما می‌توانید از طریق لینک telegram.me/mjrahbord با او در تماس باشید و مطالب خود را ارسال کنید. پس اگر می‌خواهید به یک نسخه بهتر و بهتر از خودتان تبدیل شوید، حتما به این کانال ملحق شوید و از محتواهای مفید و الهام‌بخش آن بهره ببرید.

راهبرد

24 Nov, 06:04


🎥توضیح قالیباف درباره اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس

🔹موضوعی که آقای فضائلی توئیت کرده بودند، بنده این موضوع را از قبل در جریان بودم؛ بحث، بحث درستی است.

🔹آن‌روز هم در بعد از رای‌گیری اشاره کردم که این موضوع ارجاع به کمیسیون می‌شود و دنبال می‌شود.

@isna_tv
@isna94

راهبرد

23 Nov, 19:32


📰 پیشخوان: ششصدوپنجاه‌وهفتمین شماره #روزنامه_هم_میهن یکشنبه چهارم آذرماه منتشر می‌شود.

@javadrooh

راهبرد

23 Nov, 17:45


♦️ نتانیاهو:

🔹 افشاگری‌های اخیر از شورای امنیت داخلی صورت گرفته و اطلاعات بسیار ارزشمندی را در اختیار دشمنان ما قرار داده

🔹 هدف از افشاگری‌های اخیر، آسیب رساندن به اعتبار شخصی من و افزایش فشار بر من است

🔹 اطلاعات استراتژیک مربوط به توانمندی‌های نظامی اسرائیل از جلسه‌ای در ساختمان مستحکم در روز چهارم جنگ به بیرون درز کرد / انتخاب

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003V5W
🆔 @Entekhab_ir

راهبرد

23 Nov, 17:45


♦️ ناپدید شدن یک خاخام در ابوظبی؛

🔹درخواست تل آویو از اسرائیلی‌ها برای عدم سفر به امارات

🔹 موساد: احتمالا یک اقدام «تروریستی» است

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003V5N
🆔 @Entekhab_ir

راهبرد

23 Nov, 15:39


🖋 یادداشت راهبرد: مثلث دیپلماتیک

▪️بررسی سه رویکرد از سه چهره سیاست‌خارجی برای خروج از بحران/۳

👈 #محمد_جواد_روح

▪️ضلع سوم/ روزنه‌گشایی در دیوار سخت: سومین ضلع این مثلث اما ضلعی ناپیداست. همان است که استادان روابط بین‌الملل همچون ناصر هادیان از آن به‌عنوان دیپلماسی خط دو یا دیپلماسی پنهان با آمریکا یاد می‌کنند و تاکید دارند برای خروج از وضعیت فعلی و به‌ویژه در مواجهه با دولت جدید آمریکا، اتخاذ این رویکرد ضرورت دارد.

در این مسیر، به نظر می‌رسد #امیر_سعید_ایروانی سفیر ایران در نمایندگی سازمان ملل، این روزها به مرد اول تبدیل شده باشد. گرچه وزارت امورخارجه هرگونه دیداری میان ایروانی با #ایلان_ماسک را تکذیب کرده است، اما خود ایروانی دراین‌باره نکته‌ای را بیان نکرده است و به گفته عباس عراقچی، تا آخر هم نمایندگی ایران در سازمان ملل با تکذیب خبر موافق نبوده است‌.

در ایران هم، برخی تحلیلگران و کارشناسان در ابهام نگاه داشتن موضوع را به نفع پیشبرد سیاست خارجی در شرایط مبهم کنونی مواجهه با دولت جدید ترامپ می‌دانند.

نکته قابل‌تامل‌تر اینکه ماسک شخصا درباره شایعاتی مبنی بر تماس وی با روسیه به تندی واکنش داد و حتی تهدید کرد که افراد شایعه‌ساز را با بمب اتم خواهد زد! اما با گذشت بیش از یک هفته از انتشار خبر دیدارش با ایروانی، یک جمله درباره آن سخن نگفته است؛ موضوعی که نشان می‌دهد یا گزارش رسانه‌های آمریکایی درست بوده است و یا اینکه ماسک و دولت ترامپ از انتشار چنین خبری ناراضی نیستند، حتی اگر به‌زعم مقامات ایرانی چنین دیداری در عالم واقع رخ نداده باشد.

اما هرچه باشد، اقداماتی نظیر این دیدار، حکم گشودن روزنه‌ای در دیوار سخت رابطه ایران و آمریکا را دارد. رابطه‌ای که گشایش در آن، در شرایط کنونی ایران دیگر نه یک انتخاب که یک الزام است و در این جهت، دیپلماسی پنهان می‌تواند نقش پیشران و لوکوموتیو قطار مذاکرات احتمالی آتی براط ورود به فاز دیپلماسی رسمی را بازی کند.

روندی که قبل از #برجام در مذاکرات عمان وجود داشت و حتی در دولت #رئیسی علیرغم همه شعارهای رادیکالی که در سیاست خارجی داده می‌شد، در سال اول برای احیای برجام و در دو سال بعد برای جلوگیری از تشدید تنش میان ایران و غرب در پیش گرفته شد.

با این سوابق، پیگیری #دیپلماسی_پنهان در شرایط کنونی و از سوی دولت پزشکیان نیز نه فقط امری هنجارشکنانه در روال سیاست خارجی کشور نیست؛ بلکه رویکردی ضروری برای روزنه‌گشایی در دیوار سخت مواجهه با آمریکای ترامپ است. همان مواجهه‌ای که پزشکیان در جایگاه ریاست شورای‌عالی امنیت‌ملی اخیرا از قطعیت آن سخن گفت، علی لاریجانی دیروز از جایگاه مشاور رهبری بر امکان‌پذیری آن تاکید کرد و طبعا دیپلمات‌های ایرانی و ازجمله امیرسعید ایروانی باید از جایگاه کارگزار در جهت عملیاتی کردن آن گام بردارند.

چنین است که با شکل‌گیری مثلثی از رویکردهای گشایش‌خواهانه در سطوح مختلف نظام سیاسی و درعین‌حال، کنترل و به حاشیه راندن تندروها بستری فراهم آورد تا کشور از میانه بحران کنونی نجات یابد و در خطوط به‌هم‌پیوسته فشارهای اروپا، آمریکا و اسرائیل به ایران، شکاف اندازد و راهی به پیش بگشاید...

@javadrooh

راهبرد

23 Nov, 15:35


🖋 یادداشت راهبرد: مثلث دیپلماتیک

▪️بررسی سه رویکرد از سه چهره سیاست‌خارجی برای خروج از بحران/۲

👈 #محمد_جواد_روح

▪️ضلع دوم/ جنگ‌زدایی در سطح منطقه: اظهارات لاریجانی اما تنها پیام آشتی‌جویانه ایران به جامعه جهانی در روزهای اخیر نیست.

#عباس_عراقچی وزیر امورخارجه دولت پزشکیان، نیز پس از دیدار اخیر خود با #محمد_بن_سلمان ولیعهد عربستان سعودی، در توییتی نوشت: "توافق کردیم که گفت‌وگوی منطقه‌ای یک گزینه نیست، بلکه یک الزام است".

سخنی که عراقچی در ۱۰۰روز اول مسئولیت خود در وزارت خارجه نیز آن را عملیاتی کرده و با سفرهای مکرر به تقریبا تمامی کشورهای عربی و اسلامی منطقه، ازیک‌سو آمادگی و پالس مثبت ایران را برای تعامل و همکاری با آنان اعلام کرده است و از سوی دیگر، به‌شکلی صریح از تبعات حمله احتمالی گسترده اسرائیل به ایران و زیرساخت‌های هسته‌ای، نفتی و زیربنایی آن سخن گفته است و سران کشورهای منطقه را هشدار داده است که در صورت حمله به ایران، هیچ کشوری در منطقه رنگ آرامش نخواهد دید و نیز در صورت حمله به تاسیسات نفتی ایران، هیچ کشوری در منطقه امکان صدور قطره‌ای نفت نخواهد یافت.

بدین‌ترتیب، عراقچی ضلع دوم مثلث دیپلماتیک ایران در شرایط کنونی را نمایندگی می‌کند؛ ضلعی که در قیاس با دو ضلع دیگر، موقعیت و جایگاه رسمی‌تری دارد و طبعا، در اتخاذ راهبردها و حتی راهکارهای دیپلماتیک با محدودیت‌های بیشتری مواجه است و درعین‌حال، در این مدت توان اصلی خود را مصروف جلوگیری از گسترش ابعاد منازعه با اسرائیل و ارتقای آن از "حملات پینگ‌پونگی" به "جنگ تمام‌عیار" کرده است که از این زاویه، تاکنون موفق بوده است و می‌شود نمره مناسبی در کارنامه دوران سه ماهه مسئولیت او ثبت کرد.

@javadrooh

راهبرد

23 Nov, 15:33


🖋 یادداشت راهبرد: مثلث دیپلماتیک

▪️بررسی سه رویکرد از سه چهره سیاست‌خارجی برای خروج از بحران/۱

👈 #محمد_جواد_روح

▪️ضلع اول/ بحث‌گشایی در سطح عالی: علی لاریجانی که این روزها شایعه احتمال انتصاب او به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی هم بالا گرفته، صراحتا طرف‌های غربی شامل اروپا و حتی دولت جدید آمریکا را خطاب قرار داده و از امکان انجام مذاکراتی برای حل مسایل فی‌مابین خارج از چارچوب برجام سخن گفته است.

نکته مهم اینکه، لاریجانی این مطلب را در گفت‌وگو با سایت رسمی آیت‌الله خامنه‌ای، رهبری ایران، گفته است تا به‌نوعی نشان دهد چنین رویکردی مورد تایید غیررسمی عالی‌ترین مقام نظام سیاسی نیز قرار دارد.

با چنین نگاهی می‌توان تصور کرد که لاریجانی از موقعیت و مسئولیت موثر اما غیررسمی خود و نیز از امکانات برآمده از انتساب به رهبری سود می‌برد تا مواضع و سیاست‌هایی را در حوزه سیاست‌خارجی بعضا به‌صراحت اعلام و تبیین کند که ازیک‌سو، طرح مستقیم آن از سوی مقام‌رهبری با مصلحت نظام و حتی پیشبرد رویکرد گشایش در سیاست خارجی تناسب چندانی ندارد و از سوی دیگر، طرح آن از سوی دولت و وزارت امورخارجه مسئله را از سطح یک بحث‌گشایی به یک موضوع رسمی ارتقاء می‌دهد و درعین‌حال، حملات تندروها به دولت را شدت می‌بخشد.

درحالیکه حتی اگر تندروها ملاحظات مربوط به مشاور رهبری و مصاحبه او با سایت رهبری پس از سفری دیپلماتیک با هدف بردن پیام رهبری را رعایت نکنند و به لاریجانی حمله کنند، بازهم مساله حادی نیست و این حملات صرفا متوجه یک شخص خواهد بود و نه وزارت خارجه و کلیت دولت.

آن‌هم دولتی که برآمدن و تداوم آن حاصل سیاست و پروژه‌ای کلان بوده که امروز با عنوان "وفاق" از آن یاد می‌شود و طبیعتا همان‌گونه که مبانی تاسیسی آن مبتنی بر وفاق در سطح کلان نظام سیاسی بوده؛ پیشبرد پروژه‌های کلان آن به‌ویژه در سیاست خارجی نیز نیازمند تداوم چنین رویکردی است.

با چنین نگاهی، #علی_لاریجانی جایگاه و نقشی ویژه می‌یابد؛ چراکه از‌یک‌سو در میان محافظه‌کاران موثر و کهنه‌کار بیشترین قرابت مبنایی با پروژه‌های سیاست داخلی و خارجی دولت پزشکیان دارد و ازسوی‌دیگر، در عرصه بین‌المللی چهره‌ای شناخته‌شده، دارای وزن و نزدیک به عالی‌ترین سطوح نظام شناخته می‌شود که می‌توان مواضع و پیام‌های او را موضع واقعی ایران تلقی کرد.

@javadrooh

راهبرد

23 Nov, 12:49


📹 فراموشی دهه شصتی‌ها در نظام حکمرانی

▫️دهه شصتی‌ها یا جمعیت جوان امروز سهمی حدود 30 درصدی از جمعیت کشور را دارند اما آمارها و گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد سهم این گروه از جمعیت، در نظام حکمرانی و سیاستگذاری کشور با این عدد فاصله چشم‌گیری دارد. این نسل از یک سو در سیاستگذاری‌ها فراموش شده‌اند و از سوی دیگر در رسانه‌ها و افکار عمومی هم توجه زیادی به آنها نمی‌شود. از همین رو برخی نام «نسل فراموش شده» را برای آنها انتخاب کرد‌ه‌اند.

▫️نکته اینجاست که این نسل با چهار ابرچالش در حوزه تحصیل، اشتغال، ازدواج و تامین مسکن مواجه هستند و اکنون بخش زیادی از‌آنها عهده دار نقش «پدر» یا «مادر» نسلی هستند که تفاوت‌های اساسی در ارزش‌ها، نگرش‌ها و هنجارها با آنها دارند.

▫️اینکه «این نسل چگونه قربانی حکمرانی غلط شده است؟» و «توجه نکردن به مطالبات این نسل چه آثار و پیامدهایی برای نظام حکمرانی دارد؟» دو پرسشی است که در میزگرد مسعود نیلی، اقتصاددان و مریم زارعیان، جامعه‌شناس به میزبانی محمدطاهری، سردبیر هفته نامه تجارت فردا به آن پرداخته شده است.

نسخه کامل در سایت

📺 @ecoiran_webtv

راهبرد

23 Nov, 12:35


💥خبر: همایش نکوداشت سه نسل از مترجمان آثار علوم‌سیاسی هفتم آذرماه برگزار می‌شود.

@javadrooh

راهبرد

23 Nov, 07:20


فرق دارد چه کسی رئیس‌جمهور باشد؟

تیتر روزنامه چارسوق این است:
برق یواشکی 38 درصد گران شد


در دهه 80 روزنامه‌ها به خاطر تیترهای مشابه تذکر و اخطار می‌گرفتند.
روزنامه هم‌میهن به سردبیری محمد قوچانی، به خاطر این تیتر که در نوار بالای صفحه می‌بینید، تذکر گرفت:
رئیس‌جمهور: وزارت نیرو می‌تواند برق را هم سهمیه‌بندی کند

و به خاطر تیتر «بنزین شبانه گران شد» هم به دادگاه رفت.

روزنامه‌ چارسوق از هیچ مرجعی اخطار و تذکر نمی‌گیرد چون فرق می‌کند پیکان نقد به سمت کدام دولت باشد.

به باشگاه روزنامه‌نگارن اقتصادی بپیوندید @Economicjournalists

راهبرد

23 Nov, 06:50


بررسی سه رویکرد از سه چهره سیاست خارجی برای خروج از بحران

🔻مثلث دیپلماتیک ایران


🔹اظهارات دیروز علی لاریجانی، مشاور رهبری که اخیراً به‌‏عنوان مامور ویژه ایران و با پیام رهبری به لبنان و سوریه رفته است، ضلع سوم مثلثی است که از آن به‌‏عنوان «مثلث دیپلماتیک ایران» می‌‏توان نام برد.

🔹سه ضلع این مثلث، گرچه با هم تعارضی ندارند، اما سه مدل رفتار در سه سطح متمایز را برای خروج ایران از شرایط بحرانی کنونی سیاست خارجی به نمایش می‌‏گذارند و البته اگر این سه ضلع با هماهنگی یکدیگر عمل کنند، می‌‏توان تا حدی به خروج از وضعیت فعلی امید داشت؛ وضعیتی که در آن، هر روز شاهد صدور قطعنامه یا اعلام تحریمی جدید از سوی کشورهای اروپایی علیه ایران هستیم و یا اخباری از تهدیدها و برنامه‌‏ریزی‌‏های نظامی اسرائیل علیه ایران منتشر می‌‏شود‏.

🔹چنان‏که در جدیدترین مورد، جروزالم‌‏پست به نقل از منابع نظامی اسرائیل، از اجماع برای حمله به تاسیسات هسته‌‏ای ایران خبر داده است.

🖌محمدجواد روح | سردبیر هم‌میهن

📌برای مشاهده متن کامل تحلیل کلیک کنید

@hammihanonline
hammihanonline.ir

راهبرد

22 Nov, 20:03


📰 پیشخوان: ششصدوپنجاه‌وششمین شماره #روزنامه_هم_میهن شنبه سوم آذرماه منتشر می‌شود.

@javadrooh

راهبرد

22 Nov, 19:20


🔺گزارش مرکز پژوهش‌های اتاق ایران نشان می‌دهد:
📱شبکه‌های فیلترشده اولین انتخاب کاربران و کسب‌وکارها برای استفاده است

فیلترینگ تنها باعث افزایش هزینه کاربران شده و تاثیری در استفاده آنها از شبکه‌های فیلتر شده نداشته است

🔹بررسی‌ها و گزارش‌های مختلف در مورد فیلترینگ نشان داده که این محدودیت در دسترسی به سرویس‌های بین‌المللی به هدف خود نرسیده است و همچنان کاربران با استفاده از فیلترشکن به سرویس‌های محدود شده دسترسی دارند.

🔹به تازگی هم مرکز پژوهش‌های اتاق ایران با جمع‌آوری اطلاعات شرکت‌های استارتاپی و مرکز توسعه تجارت الکترونیک گزارشی از اثر فیلترینگ اینترنت بر تجارت داخلی و خارجی (فروش آنلاین) کسب‌وکارهای اینترنتی کشور منتشر کرده است.

🔹طبق این گزارش حدود ۵۷ درصد کسب‌وکارهای اینترنتی با وجود فیلتر شبکه‌های اجتماعی خارجی همچنان از این شبکه‌ها استفاده می‌کنند.

🔹تاثیر فیلترینگ بیشتر از همه باعث خسارت مالی، بیکاری، مهاجرت، عدم حضور سرمایه‌گذاری خارجی و سختی در دسترسی کسب‌وکارها و مردم به سرویس‌های محدود شده است.

🔗جزییات بیشتر:

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-949724

🆔@FanzyMag

راهبرد

22 Nov, 15:57


📰 پیشخوان: دویست‌ونهمین شماره #هفته_نامه_صدا شنبه سوم آذرماه منتشر می‌شود.

@javadrooh

راهبرد

22 Nov, 10:23


📱روایت‌های مجازی: درخواست سخنگوی جبهه اصلاحات از قوه قضائیه در خصوص صدور احکام اعدام در پرونده #بچه‌های_اکباتان

@javadrooh