رسانه جنگ فکری @jangfakri63 Channel on Telegram

رسانه جنگ فکری

@jangfakri63


صفحه انجمن فكري فرهنگی وتحقیقی رسانه جنگ فکری
یوتیوب
www.youtube.com/@PiamNoor
توییتر
twitter.com/jangfakri63

رسانه جنگ فکری (Persian)

رسانه جنگ فکری یک صفحه انجمن فکری، فرهنگی و تحقیقی است که به ارائه محتوای متنوع و الهام بخش در زمینه های مختلف می‌پردازد. این رسانه از طریق کانال تلگرامی با نام کاربری "jangfakri63" فعالیت خود را انجام می‌دهد. اگر به ایده‌های نو و تفکرات پیشرفته علاقه‌مند هستید، اینجا بهترین مکان برای شماست. از طریق لینک یوتیوب www.youtube.com/@ALMajd43 و توییتر twitter.com/jangfakri63 می‌توانید به محتواهای جذاب و آموزنده این رسانه دسترسی پیدا کنید. با پیوستن به این کانال، فرصتی برای گسترش دانش و آگاهی خود خواهید داشت و در معرفی به جدیدترین دیدگاه‌ها و اندیشه‌ها شریک خواهید بود. اگر دنبال یک محیط فکری الهام بخش هستید، به رسانه جنگ فکری بپیوندید!

رسانه جنگ فکری

14 Feb, 10:58


افغانستان و تاریخ زرین آن
✍️: نثاراحمد، اعتمادی
مبارزه و دفاع از مقدسات و سرزمین، یکی از خصلت‌های مردانگی و شجاعت می‌باشد، هر ملتی که برای آزادی خود، قربانی دادند و در مقابل استعمار ایستادگی کردند؛ سرانجام برای همیشه سربلند، با عزت و پیروز شدند.
ملت افغان، ملتی اند که هیچ‌گاه استعمار و غلامی را قبول نکرده و برای به‌دست آوردن آزادی و سربلندی، بارها جان‌فشانی و قربانی دادند و در تاریخ شجاعت و مردانگی خود را با آب طلا نوشتند و به متجاوزان و متمردان هر عصر گوش‌زد کردند که این خاک خاکی نیست که هر اشغال‌گر و مستعمر را در خود جای دهد؛ بلکه این خاک گورستان برای چنین افراد دست‌دراز و نادان بوده و می‌باشد.
۳۶ سال پیش در چنین روزی، خون‌خواران عصر (اتحاد جماهیر شوروی) شکست متفضحانه و ذلیلانه خوردند و این را به‌خوبی درک کردند که این مردم غیور و دلیر، برای حفاظت و پاسداری از مقدسات اسلامی و سرزمین خود، از هر قربانی و جان‌فشانی دریغ نمی‌ورزند.
اهل این مرز و بوم برای دستیابی آزادی و استقلال، به یقین کامل و اخلاص وافر، بدون اسباب ظاهری و مادی به مبارزهٔ خود علیه یورشگران و متجاوزان تاریخ جانانه و فاتحانه می‌رزمند و هیچ وقت از اهداف خود کوتاه نمی‌آیند.
اما عده‌ای از ناخردان و ابله‌هان عصر از شکست‌خوردگان تاریخ، درس عبرت نگرفته و به سرزمین مجاهدین و شهدا تجاوز کرده؛ در نتیجه بعد از متحمل شدن خسارات هنگفت جانی و مالی، همانند «قشون سرخ» به شکست و رسوایی بزرگی روبه‌رو شدند.
چکیده‌ اینکه سرزمین افغانستان، جای برای پرطمع‌ها و اشغال‌گران نبوده و نمی‌باشد‌.

رسانه جنگ فکری

14 Feb, 07:39


۲۶ دلو، بارزترین وماندگار پیروزی ملت مجاهد افغانستان در برابر اشغال سرخ شوروی است . درحقیقت، گرطول تواریخ را بنگریم ایمان ، و قدرت معنوی این ملت کفرشکن بوده است که با اتکاء به آن، با اشغالگران بیگانه به مبارزه پرداخت و پیروز گردید. امروز نیز، چون دیروز، ایمان، قدرت و سلاح آنان است که با آن می‌تواند دشمنانش را مغلوب کند، دین و ارزش‌های ملی خودرا مصون دارد و رسالتش را بطور قاطعیت ادا کند.

آری، ملت دین دوست و مجاهد پرور افغانستان، با ایمان و قدرت معنوی و با روحیه‌ای یقین با سه حکومت وامپراطوری بزرگ عصر وزمان یعنی انگلیس ، شوروی و آمریکا جنگید و بر آن‌ها پیروز شد، اکنون نیز می‌تواند با هر توانی باشد همراه دشمنان اشغالگر مقابله کند.

رجامند "فاریابی"

*#دلو ۲۶*
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

14 Feb, 07:29


۲۶ دلو، روز شکست قشون سرخ در افغانستان!

در یک روز سرد زمستانی افغانستان، برف کوه‌ها و دشت‌های وسیع این سرزمین را سفید پوش کرده بود و بادهای سرد از دشت‌های خشک و کوهستانی می‌وزید.
تقویم تاریخ ۲۶ دلو سال ۱۳۶۷ را نشان می‌داد در همین روز آخرین سربازان ارتش سرخ به رهبری جنرال بوریس گروموف با گام‌های سنگین و خسته از رنج جنگ، از "پل دوستی" پس از نزدیک به ۱۰ سال سر افگنده عبور کرده از خاک افغانستان بیرون شدند.
در این روز دلیرمردان افغان تاریخی جدیدی را با خط زرین در کارنامه‌های خود به ثبت رساندند افغان‌ها دومین امپراتوری را در سرزمین خود به زانو درآوردند.
شوروی سابق در این جنگ علاوه بر تلفات کمر شکن مالی تلفات سنگینی جانی را نیز متقبل شد مجاهدین افغان‌ با استفاده از حملات چیرکی توانستند بیش از ۱۴ هزار نظامی شوروی سابق را بکشند و ده‌ها هزار تن دیگر آنان را زخمی و معلول کنند.
در میان آمار و ارقام یک حقیقت درخشان پنهان است؛ اراده و مقاومت مردم افغانستان، جنگی که نه فقط یک نبرد نظامی بود بلکه داستانی از مردان و زنانی بود که هیچ‌گاه دست از مبارزه نکشیدند.
آنها در برابر دشمنی به‌مراتب قوی‌تر و مجهزتر از خود، ایستادگی کردند و به جهانیان نشان دادند که اراده‌ی یک ملت، حتی در سخت‌ترین شرایط، از هر چیزی قدرتمندتر است.
مجاهدین افغان با سلاح‌های ابتدایی و در شرایطی دشوار در برابر ارتش شوروی ایستادند، آنها تنها به ایمان خود به اسلام، آرمان‌های آزادی و استقلال سرزمین‌شان تکیه داشتند.
پیروزی مجاهدین افغان که با شهادت میلیون‌ها افغان به دست آمد یک درس بزرگ به جهانیان داد و آن درس این بود که هیچ‌چیز نمی‌تواند مردم یک سرزمین را از پا درآورد، مگر آنکه خودشان بخواهند.
روز ۲۶ دلو ۱۳۶۷، روز خروج نیروهای شوروی از افغانستان، برای افغان‌ها روزی بود که نه فقط شوروی‌ها، بلکه تمام دنیا در برابر عزم و اراده این ملت سر فراز سر تعظیم فرود آوردند.
شکست شوروی در افغانستان عامل تولد ۱۴ کشور جدید در نقشه سیاسی جهان شد، معادلات جهان را از سر نوشت و نقطه‌ای عطف در تقویم جنگ سرد بود.
این پیروزی با اینکه با خون میلیون‌ها شهروند کشور رقم خود اما پیام واضحی به خونخواران جهان به همراه داشت آن اینکه افغان‌ها در برابر کسب آزادی از خون، سر، مال، خانه و خانواده‌های خود می‌گذرند و به هیچ کسی اجازه نمی‌دهند تا لحظه‌ای این افتخار را از آنان سلب کند.
این ایستادگی و این مبارزه‌ی بی‌پایان، نه تنها برای افغان‌ها بلکه برای تمامی ملت‌های تحت سلطه، پیامی روشن داشت و آن اینکه آزادی بهایی دارد که تنها با فداکاری و همبستگی ملت‌ها به دست می‌آید.
این پیروزی برای هر افغان، هر فردی که در تاریخ سرزمین خود فریاد آزادی سر داده است، یک پیام به همراه دارد که هیچ‌چیز نمی‌تواند اراده یک ملت را شکست دهد.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

14 Feb, 06:28


بسم الله الرحمن الرحیم

مقدمه / تهاجم فكري

سپاس و ستايش خدايي را كه بخشنده و مهربان است، و درود و سلام او بر روح پاك
پيامبر اسلام و پيروان بر حقش باد. هر انسان خردمندي ميداند كه علم و دانش و تمدن به ملت و كشور خاصي تعلق ندارد، بلكه روز به روز و سال به سال در حال پيشرفت بوده تا به مقطع كنوني رسيده است، علم و تكنولوژي به خصوص از دهه ي 1980 به بعد پيشرفت چشمگيري داشـته است. اگر نگاهي گذرا به تاريخ داشته باشيم، درمييابيم كه در هر دوره اي يكي از ملت هاي از لحاظ علمي در صدر اقوام ديگر بوده است. مانند: يونانيان، مصريها، بابلي ها، ايرانيان و... در دوران خاصي هم كه عصر طلايي اسلام بوده، جامعه ي اسلامي در اوج پيشرفت و تمدن بوده و تمام بشريت از تمدن اسلامي سود مي جسته اند. اما متأسفانه برخي از مردم به دلايل واهي تمدن و پيشرفت بشر را تنها و تنها از آنِ
غربي ها ميدانند در حاليكه چنين چيزي اصلاً واقعيت ندارد. آنها براي تحقير و رام نمودن هرچه بيشتر ملت هاي مسلمان و به زانو در آوردن شـان در مقابل كشورهاي متجاوز و مهاجمان فكري كه جهان اسلام را دچار تفريق نموده و تمام توانش را گرفته اند - به شيوه هاي مختلف و تاكتيك هاي گوناگون ميكوشند تا افكار عمومي را فريب دهند. اين مهاجمان به بهانه ي تمدن و تكنولوژي در كمين جوانان مسلمان نشسته اند تا ميان آنان و دينشان فاصله ايجاد كنند. آنها گروه ها و دسته جات مختلفي در ميان جوانان تشكيل داده كه همگي در خدمت اهداف استعماري مهاجمان فكري بوده و آگانه يا ناآگاهانه در ترويج و تبليغ برنامه هاي آنان ميكوشند. هدف من هم از نوشتن اين بحث اين بوده كـه خوانندگان، روشن فكران و جوانان عزيز ما از وضعيت كنوني و گذشته هاي جهان اسلام مطلع شوند و راه كارها و شيوه هاي مبارزه با اين تهاجم فكري را كه تاكنون نيز ادامه دارد بياموزند.
از پروردگار متعال خواستاريم كه مكر و حيلـه ي مهاجمان حيله گر را به خودشان بازگرداند و توطئه و نقشه هاي پليدشان را خنثي كند و ملت كرد، كردستان و تمام مسلمانان را محفوظ بدارد.

حيدر عثمان
۱۹۹/۸/۱م
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

11 Feb, 08:41


*غزه‌ام در میدان، پیروز و کامیابی*
✍️: نثاراحمد، اعتمادی

دل‌ها و جان‌های که با محبت الله متعال، دفاع از مقدسات خود و قربانی کردن برای رضایت خالق خود پرورش و عادت کردند، هرگز از دبدبه و نیروی دشمن هراسی ندارند.
غزه سرزمین شیران مردان است که جسم‌شان با خون شهامت، شجاعت، جانبازی، شهادت و مشکلات تغذیه شده و در رگ و ریشهٔ‌شان جاری است.
اهل این خاک مقدس، در برابر دشمنان، خون‌خوار و ظالمان هر عصر، همچون کوه استوار و محکم بوده و همانند دریایی خروشان آرام و استوار هستند.
ملت مجاهد فلسطین چنان باغیرت و جان‌فدا تربیه و بزرگ گشتند که تمام دنیا را به حیرت انداختند و اطفال و زنان ایشان به یقین کامل رضایت پروردگار و دروازه‌های بهشت برین را در زیر سایهٔ سلاح جهاد دیده اند و با از دست‌دادن پدران و برادران خود هیچ‌گاه نا امید، ترسان و ناراض نشدند.
هیچ‌گاه از اخطارها و یاوه‌گویی‌های بزدلان و ستم‌گران تاریخ ترس و بیم ندارند و شجاعت، مردانگی و عدالت خود را به تاریخ انسانیت ثبت نمودند.
چکیده‌ای سخن: «آزموده شده را آزمودن خطاست».

رسانه جنگ فکری

04 Feb, 18:45


ارتداد کنونی

اروپا فلسفه جدیدی به شرق صادر نمود که اساس آن بر انکار خدا و ماوراء الطبیعه استوار بود، فلسفه ای که مبتنی بود بر انکار اساسی ترین اصول و ارزش های اسلامی مانند وحی، نبوت، معاد و عدم اعتقاد به ذاتی یگانه که دست قدرت او جهان هستی را از عدم به زیور وجود آراسته است و به دنبال آن نظریات مختلفی در موضوعات گوناگون از قبیل زیست شناسی، جامعه شناسی، اخلاق، روان شناسی، سیاست و اقتصاد و غیره ارائه کردند که همه آن ها در یک نقطه به هم می پیوستند و آن اینکه جهان و انسان را صرفاً از دیدگاه مادی‌گرایی مورد بررسی و مطالعه قرار می دادند و هر پدیده ای را که مربوط به انسان و جهان بود توجیه مادی می نمودند. رواج این قبیل افکار، اندیشه های اصیل اسلامی مشرق زمین را مورد تاخت و تاز قرار داده و با طرح نظریات مسموم و ظاهر پسندانه ای در جوامع اسلامی همانند خوره به جان این پیکره عظیم افتادند و از مجموع آنها مسلک ها و مکتب های فکری جدید پا به عرصه و جود نهاد که با آلات و ابزار پیچیده و گسترده ای عقاید و افکار پوچ و مسموم خود را تبیین و توجیه نمودند. از اینجا بود که تحصیل کرده های اسلامی و روشنفکران خود باخته که از نظر علم و فرهنگ ممتاز بودند، شیفته این مکتب ها و مرام های جدید شده و دست دوستی و اخوت به سوی دست های توجیه گران مادی و تئوریسین های الحادی دراز کردند و به تراوشات فکری شان ایمان آوردند همچنان که یک مسلمان واقعی به اسلام اعتقاد دارد یا یک مسیحی معتقد به مسحیت است.
بلی طبقه مذکور اکنون به قدری به این افکار روی آورده اند که در راه آن از هیچ گونه فداکاری دریغ ندارند و شعارشان را مقدس دانسته، رهبران و حامیانشان را تجلیل می نمایند و در کتب و نوشته هایشان مردم را به آن دعوت می دهند و هر نظام و ایده ای را که مخالف آن باشد حقیر و ارتجاعی می شمارند و فقط با همفکران و هم پیمانانشان دوستی و برادری بر قرار می سازند.

📚علامه ندوی رحمه الله
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

02 Feb, 12:34


https://youtu.be/4QgbUX5qWA4?si=NHTn3slXmE6fmbfb

رسانه جنگ فکری

02 Feb, 01:51


چرا در اسلام چند همسری جواز دارد / اما چند شوهری نه؟

https://youtu.be/xIODow8aO2Y?si=Nfv_4gdA0kml0SIk

رسانه جنگ فکری

27 Jan, 09:04


انسان‌های روشن‌ضمیر

انسان‌های روشن‌ضمیر چون برگ‌گلی شاداب و نازک می‌مانند که هرگز خشم توفان و گزند خار و خاشاک در جوهرشان ندیده نمی‌شود و همواره با مهربانی‌هایشان شور و اشتیاقی پایان‌ناپذیر در وجود اطرافیان خویش تزریق می‌کنند.

انسان‌هایی که ضمیر روشن ندارند، چیزی از آنان ساخته نمی‌شود و به‌درد جامعه نمی‌خورند؛ همان طور که با گچ مرده، سیمان سفت‌شده، آجر پوک، ماسه‌ی غیرخالص و آهن موریانه‌خورده، نمی‌توان بنای محکم و زیبا ساخت، نمی‌توان با کج فهمی‌ها، خرافات و برداشت‌های غرض‌آلودِ انسان‌های ضمیرخاموش دژ‌هایی استوار از قوت و اتحاد را در جامعه احداث کرد.

: عصمت‌الله مرادی

رسانه جنگ فکری

23 Jan, 12:16


سرزمین‌شان ویران شد؛ اما ایمان‌شان از قبل هم آبادتر شد.

رسانه جنگ فکری

23 Jan, 06:10


پدر؛ یعنی دُرّنایاب

: عصمت‌الله مرادی

پسری با پدرش راه می‌رفت، پدر دستش گذاشته بود بر شانهٔ وی. پدر پرسید: «پسرم، اگر با من کُشتی بگیری به‌نظرت چه کس برنده خواهد شد؟» پسر گفت: «این که معلوم است؛ من برنده خواهم شد!» پدر و پسر کمی پیش رفتند و پدر دستش را از شانهٔ پسرش برداشت و گفت: «اگر فعلا با من کُشتی بگیری به‌نظرت کی پیروز خواهد شد؟» پسر گفت: «شما پیروز خواهید شد.»
پدر تعجب کرد و گفت: «نخست پاسخ دادی که من برنده خواهم شد، اما فعلا می‌گویی که تو برنده می‌شوی؟ پسر جواب داد و گفت: «زمانی که دست شما بر شانهٔ من بود، حس می‌کردم خیلی نیرومندم؛ پس چنانچه مسابقه می‌دادید، آشکار بود که من برنده می‌شدم، اما حالا که دست شما بر شانهٔ من نیست، حس می‌کنم چندان قدرتی ندارم که در مسابقه پیروز باشم.»

بودن پدر در کنار انسان، نعمت بزرگی ‌ست باید قدر آن لحظات را دانست. وقتی این گوهر نایاب از زندگی‌مان فاصله بگیرد، آن زمان فکر می‌کنیم که پرندهٔ خوشی و مسرت‌مان در قفس غم و اندوه حبس شده است و طاقت پرواز ندارد؛ تصوّر می‌کنیم که بزرگ‌ترین پشتیبان‌مان را از دست داده‌ایم.

پرنده‌ای که بر شاخهٔ درخت نشسته باشد، از شکشستنِ شاخه نمی‌هراسد، چون به بال و پر خود اعتماد دارد؛ همچنان وقتی پدر کنارمان باشد، از فراز و نشیب زندگی نمی‌هراسیم؛ چون اسپانسر قوی داریم.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

22 Jan, 13:20


فردا دیر است... از امروز باید...

عصمت‌الله مرادی

از همین امروز باید شروع کرد. از همین ثانیه‌های تکرار نشدنی. از همین لحظه‌هایی که حتی نمی‌توان یک لحظه به عقب برگرداند. از همین ساعت‌هایی که سال‌ها را می‌پیمایند و از همین روزهایی که با گذشتن هر سال، یک سال به سن ما اضافه می‌کنند.
در انتظار فردا نشستن، بی‌فایده است؛ زیرا همین امروز است که فرداها را می‌سازد. در انتظار نشستن به این که فردا، فرداهای دیگر را بسازد، احتمالی‌ست که زندگیمان را به هم می‌ریزد. این؛ یعنی بر باددادن هدف‌هایی که امروز به فکر ما رخنه کرده است و از بین بردن امروزی که هر لحظه‌ی آن، آن‌قدر گرانب‌هاست که به اصطلاح می‌گویند: "وقت طلاست؛ یعنی زمان، قید و ثانیه نمی‌شناسد، اگر هدف برود بادطلاهم نمی‌توان آن را خرید یا برگرداند."

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

22 Jan, 12:42


تنها به‌خداوند وابسته باش!

وقتی زنده‌کنند و میراننده و روزی دهنده، فقط خداوند است؛ پس چرا از مردم بترسیم؟
بیشترین چیزی که باعث غم و ناراحتی می‌شود، وابستگی به‌مردم، تلاش برای جلب رضایت آن‌ها، نزدیکی جستن به‌آنان و تعریف و تمجید از آن‌ها و نیز زیان‌مند پنداشتن خود در صورت نکوهش آن‌هاست ، چنین روی‌کردی، نتیجه ضعف انسان در توحید است.

برگردان: نثاراحمد اعتمادی

۲۶ رجب‌المرجب ۱۴۴۶ هـ.ق
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

21 Jan, 10:44


‏تفاوت اخلاق اسلام با اخلاق غرب متمدن

نویسنده: عبدالمالک عزیزی

آتش‌بس حماس و اسرائیل وارد مرحلۀ اجرایی گردید و در این شاهد صحنه‌هایی بودیم که تفاوت حق و باطل را برای هر صاحب بصیرتی آشکار می‌ساخت و حقانیت یک طرف را بر طرف دیگر به رخ جهانیان کشید.
یکی از این صحنه‌ها را در لحظۀ آزادی‌ اسیرانی که در دست اسرائیل و حماس بودند مشاهده کردیم در یک طرف معامله اسرائیل قرار دارد که از جدیدترین امکانات رفاهی برخوردار است و هیچ تحریمی  او را ناتوان نکرده است؛ اما کمبود وجدان و ایمان صحیح و درست، حس انسانی را از آن گرفته است و بنابر عدم انسانیت، اسرائیل وحشی نسبت به اسیران فلسطینی به هیچ تعهدی انسانی پایبند نیست.
لحظۀ تبادل اسیران، چهره‌های خستۀ اسیران فلسطینی حکایت‌های تلخی را از زندان‌های اسرائیل به جهانیان بازگو می‌کرد و گویا جنازه‌هایی هستند که از تمام امکانات محروم بوده‌اند. چهره‌هایی که از آن‌ها غم می‌بارید. آثار شکنجه در وجود آنان هویدا بود و برخوردهای غیرانسانی توان راه رفتن را از آنان گرفته بود و باید هفته‌ها و ماه‌ها زیر نظر داکتر باشند تا بتوانند اندکی بهبود بیایند.
اما در مقابل اسیرانی که در دست حماس بودند هنگام مبادله، تروتازه و شاداب بودند و بر باور کسی نمی‌گنجید که این افراد در همین غزه‌ای بوده‌اند که هزاران بمب و موشک بمب بر خانه‌های آن انداخته بوده باشند. آثار آرامش و آسودگی از وجودشان موج می‌زد در حالی که مردم غزه بدترین و شدیدترین تحریم‌ها قرار داشتند و افراد زیادی بخاطر گرسنگیِ حاکم بر غزه سلامتی خودشان را از دست دادند اما بخاطر رعایت قوانین اسلامی و تأسی از پیامبر گرامی صلی‌الله‌علیه‌وسلم نگذاشته‌اند که بر اسیران اسرائیلی گرسنگی بیاید. خودشان گرسنگی‌های متوالی را به جان خریدند تا مبادا اخلاق اسلامی زیر سؤال برود و اما نکتۀ عجیب‌تر این است که شاید افرادی از این اسیران محافظت می‌کردند که اعضای خانواده، خورد‌وکلان و کودکان شیرخوارۀ  آرمیده در گهوارۀ خودشان را در حملات کورکورانۀ ارتش سنگدل اسرائیلی از دست داده باشند؛ اما بنابر تعهدی که در قبال دین خود داشتند هرگز به خود اجازه ندادند به خاطر اغراض شخصی قواعد اسلامی را زیر پا بکنند و خواستند به دنیا نشان بدهند که اسلام دین اخلاق است و در سخت‌ترین شرایط کرامت انسانی را حفظ خواهند کرد هر چند که دشمن وحشی و سنگدل باشد.
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

21 Jan, 06:04


زنی که که باخرج کردن پول شوهر خودش را برای نامحرم مزین میکند در حقیقت مرتکب دوکار حرام شده است
1. آراستن خویش به غیر شوهر
2. گرفتن مال شوهربه ناحق.
#کاپی

رسانه جنگ فکری

21 Jan, 02:48


هُنا باقون، هذه أرضنا

رسانه جنگ فکری

19 Jan, 14:19


فلسطین زخمی‌ام آزادی و آبادی‌ات مبارک

✍️ نثاراحمد اعتمادی

از آن‌جایی که سنت الهی است، در هر مکان و زمان، وقتی گروهی از مومنین مورد ظلم قرار گیرند و به‌خاطر نصرت دین الله متعال ایستاد شده و استقامت کنند، یقیناً الله متعال ایشان را نصرت و پیروزی نصیب خواهد کرد، سالیان سال است که مردم مظلوم فلسطین و غزه زیر ظلم و شکنجهٔ صهیونیست‌های سفاک قرار دارند، چنان درحق کودکان، زنان و عموم مردم مسلمان بی‌رحمانه ظلم و ستم کردند که تاریخ بشریت در خود چنان جنایات را ثبت نکرده است، از شهید کردن اطفال یک‌روزه گرفته تا به‌جدا کردن مادران از اطفال و هزاران مظالم و وحشی‌گیری‌های که حتی یک حیوان وحشی هم انجام نمی‌دهد. از آغاز جنگ مجاهدین جان‌برکف اسلام (حماس) و اشغال‌گران صهیونسیت تا کنون حدود ۱۵ ماه می‌‌گذرد، در جریان این مدت دشمن زبون که سال‌ها مظلوم‌نمایی می‌کرد و خود را به‌جهان به‌عنوان خیرخواه، هوشیار و بارحم معرفی کرده بود، از هیچ ظلم در حق اطفال معصوم، مادران و خواهران و افراد بی‌دفاع ملت شهیدپرور غزه دست بر نداشت و در اوائل جنگ ندای نابودی و برچیدن مجاهدین حماس را سر می‌داد و آمادهٔ هیچ گونه ارتباط و گفت‌وگوی به‌همراه ایشان نبود و خیال از بین بردن کامل مجاهدین را از نقشهٔ فلسطین می‌کشید و از آن طرف مسلمانان غیور غزه چنان به‌زیر بم و دارو قرار گرفتند که شب‌و روز برای‌شان شب بود، عزیزترین افراد و امیران خود را از دست دادن و برعلاوه از نماز های پنج ‌وقت هر روز برای جیگرگوشه‌های خود نماز جنازه را ادا می‌کردند، هیچ خانهٔ باقی نماند؛ مگر اینکه در آن‌ خانه یتیم، بیوه و مادران و پدران به‌داغ فرزندان خود نباشد.
در طول همین مدت شاید شکم احدی از مردم غزه از غذا سیر نشده باشد. در عین حالت تمام سازمان‌های مکار و دورغین دنیا نظاره‌گر ملت مظلوم فلسطین بود و هیچ اقدامی برای عملی کردن تبلیغات پوچ و کذابانهٔ خود در قبال حقوق انسانیت و مسلمانان نکرد.
خلاصه مشکلات و ظلم بی‌حد سفاکان تاریخ به‌حدی رسید که کودکان و مادران ندای «متی نصرالله» را سر می‌داند؛ تا اینکه الله متعال بر آن وعدهٔ که در حق مسلمانان کرده بود متحقق ساخت و استقامت و پایداری را نصیب مجاهدین حماس گردانید که به‌اندازهٔ سر سوزن از خود در قبال مسؤولیت که داشتند کوتاه نیامدند و دشمنی که در مقابل مجاهدین حتی آماده گفت‌گو نبود و سر خم نمی‌کرد و به‌فکر نابودی کامل مجاهدین بود، به‌زانو در آمد و دانست که به‌شهادت رساندن مسلمانان همانند آتشی است که شعله‌ورتر می‌شود و مسلمانان هیچ‌گاه در راه الله و شریعت از هیچ قربانی دریغ نمی‌ورزند، درین هنگام آمادهٔ تسلیم شدن به‌سربازان اسلام را شدند. بعد از آنکه دشمن تمام زورآمایی‌های خود را کرد، بعداً ناچار آمادهٔ مذاکرات شد، به‌طور کامل تسلیم خواسته‌های یاران اساعیل هنیئه و یحیی سنوار تقبلهما‌الله شدند.
بلی توفق نامه بر مبنایی اینکه:
• تمام اسرای فلسطین آزاد شوند؛
• متجاوزین از خاک مقدس غزه بیرون شوند؛
• در مقابل اسیران اشغال‌گر صهیونسیت نیز آزاد شود.
• دوباره سرزمین شیرمردان آباد و اعمار گردد.
در نیتجه امداد و نصرت الله متعال به‌سراغ ملت بی‌کس فلسطین رسید، ملتی که هیچ فرد حتی از مسلمانان و کشور‌های اسلامی به‌کمک‌شان نشتافتند و تنها بودند، رسید.
جهانیان این را به‌خوبی درک کردند که امروز، فقط ادعای حقوق بشر و انسان در حد شعار است و بس و همچنان اهل دنیا این را درک کردند که این سازمان‌ها و نهادهای که به‌نام‌ های مختلف یاد می‌کنند، به‌خاطر اهداف و اغراض خودشان می‌باشد و درحقیقت حمایت‌ گر و پشتیبان همین ظالم‌ها اند. و نیز دنیا چهرهٔ پوشیدهٔ یهود و نصاری جنایت‌ کار را شناختند و دانستند که این قوم از بدو خلقت خود تا کنون یک قوم مفسد، کنیه‌توز، ظالم، دست‌نارس، قوم‌پرست و پست‌ترین قوم دنیا می‌باشد. امروز روزیست که آرمان شهدای فلسطین و رهبران جان‌فدایش، متحقق می‌شود. دعاهای هزاران مادر داغ‌دیده را استجابت کرد و قلب هر مسلمان خنک گردید.
و مجاهدین حماس همهٔ ملت را از زیر بار این مسؤولیت بزرگ نجات دادند. غزه‌ام اگرچه آزاد می‌شویی؛ اما زخم‌هایت تازه است.
ای‌کاش رهبرانت امثال شهید اسماعیل هنیئه و یحیی سنوار هم این روز را به‌چشم سر مشاهده می‌کردند. الله متعال نصرت و پیروزی‌های بیشتر را نصیب مسلمانان اعطا بگرداند.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

19 Jan, 11:51


ماندگار شدن تان مبارک ای اهل غزه!

امتی که الگوی عقیده و استقامت بوده، و به حیث جوهر و دورنمای اسلام ماندگار شدند. همه تماشاگر بودیم وشاهدی می‌دهیم: در شرایط اضطرار تنها متکای شان الله تعالی بود واز دستورات قرآن اطاعت کردند ودر راه جهاد سبک دوش وگران بار، بیرون رفتند. ایمان هم‌چنان داشت این‌ها را به ملکوت بالا صعود می‌داد واخگر دلهایشان را بر می‌افروخت. مجالس قرآن، این‌ها را به ژرفکاوی در دین، کناره‌گیری از شهوات، فنا شدن در راه رضای الله، اشتیاق به بهشت، حرص و طمع در فراگیری تربیت دینی و روحانی تشویق می‌نمود.

بلی، بفاصله هفتاد وچند سال مبارزه وفداکاری با استقامت تمام، و التجا به سوی خدای یگانه و ایمان مستحکم به روز آخرت ایستادگی کردند؛ نه از تماشاگری جهانیان اهداف مقدس خود را فراموش کردند، نه از خودعقب‌نشینی و خستگی نشان دادند، و نه با بیچارگی صهیونیست غاصب سازش کردند. تمام دشمنان دین به پا خاستند؛ و از هر سو بر سر این امت مظلوم و ستم‌دیده چون سیل خروشان فریاد کشیدند و دسته جمعی اینان را مورد هدف قرار دادند به هدف شوم اینکه این توده پر قدرت معنوی را از صحنه وجود پاک نمایند اما این امت راستین با تمام مشکلات، دست در دست همدیگر گذاشتند و روح و روان خویش را نثار آزادی قدس کردند درحالی که زندگی شانرا خطر تهدید می‌کرد و یقین داشتند که دچار بلا و مصیبت خواهند شد ندای دلنواز قرآن را شنیدند که می‌فرمود: الم احسب الناس أن یترکوا أن یقولوا أمنا وهم لایفتنون ولقد فتناالذین من قبلهم فلیعلمن الله الذین صدقوا و لیعلمن الکذبین).

سر انجام دیدیم، جز افزایش اعتماد به نصرت الله و شکیبایی بر همه مصایب تاثیری دیگر بر این‌ها نداشت.

_ رجامند فاریابی
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

19 Jan, 08:09


‏سبحان الله
انگار دیروز 6 اکتبر سال 2023 بود
بعداز یک سال
صبح امروز ظهور قدرتمند رزمندگان کتائب الق--سام از داخل تونل های
حال و هوای مردم غزه را رنگ و بوی بخشید

رسانه جنگ فکری

18 Jan, 13:47


بند پاشدان هرات، بزرگ ترین مکان تفریحی حوزه غرب
https://youtu.be/s9wiRUJSsAM?si=bHOK9g0xHK7kPEC_

رسانه جنگ فکری

18 Jan, 12:14


باید پدر ومادر درفکر تربیت عقیدتی وعملی واخلاقی فرزندان خویش باشند

این امر به هیچ وجه معقول نیست که یکی برای راحتی چند روزه دنیوی فرزندانش برای خرید تلفون های پرهزینه تر وهوشمند تمام نیروی خود را صرف کند و برای نجات او از آتش وعذاب دایمی هیچ فکر و اندیشه نداشته‌باشد وبرای ثروتمند شدن، چوکی ومقام والا گرفتن، آموختن مهارتهای دنیوی فرزندان تمام وسایل را بکار ببرد ولی برای نجاتش از گلوله تفنگ، فکری در سر ندارد .

امروز بزرگ‌ترین علت گسترش بی‌سوادی وبیدینی در میان مسلمانان عصر حاضر این است که اگر خود پدر و مادر از دین آگاه ودیندار هم باشند اما در فکر این قرار نمی‌گیرند که فرزندان ایشان دیندار شده حقدار راحت دایمی باشند، عموما توجه ما برای راحت چند روزه دنیوی فرزندان ما می‌باشند وبرای آن تدابیری اتخاذ می‌گردد وبه ثروت لازوال متوجه نمی‌شویم،

خداوند متعال هم ما را موفق بگرداند که در فکر آخرت قرار گیریم وبرای خود و اولاد خویش ایمان و عمل صالح را بزرگ‌ترین سرمایه پنداشته به آن بکوشیم.

رجامند فاریابی

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

17 Jan, 16:53


(در گزرگاه تاریخ)
جایگاه پیامبر صلی الله علیه و سلمﷺ دربین قریش،
صداقت پیامبر اکرم ﷺ
(بخش: دوم)
https://youtu.be/tJPtpC74zmI?si=CjGcyncE-avxAUCo

رسانه جنگ فکری

14 Jan, 04:37


ما در حرکت هستیم مهم نیست در کجا
خلیج عرب زیر پای قایق های گزمه رزمندگان انقلابیون مردمی سوریه
طلوع جدید در سرزمین شام مبارک

رسانه جنگ فکری

13 Jan, 13:38


مبارزات علمی امام ابوحنیفه بافرقه های معاصر خود ودفاع از دین مبین اسلام وسنت رسول اکرمﷺ)
https://youtu.be/TqNsLoofhrM?si=kOcjwB8ExAVdYTtl

رسانه جنگ فکری

12 Jan, 13:43


‏فرهنگ بیگانه، بیگانه از انسانیت

نثاراحمد، اعتمادی

امروز یکی از دغدغه‌های که گوش جامعه را پر کرده است و جامعهٔ غرب از طریق رسانه‌ها، سایت‌های انترنتی و غیره آن‌را پخش و نشر و تبلیغات می‌نمایند؛ همانا سخن از «فرهنگ» می‌باشد. بلی! سال‌های زیادی می‌شود که این هیاهوها را به راه انداختند و در صدد این هستند که گویا اسلام عزیز دور از فرهنگ است و باعث بی‌فرهنگی می‌باشد، از یک‌سو بیگانگان فضایل فرهنگ ناب اسلامی را انکار و از سوی دیگر مسلمانان در ثبت و ضبط و عرضه دستاوردهای اسلامی، علمی و فرهنگی خود تسامح کردند. اگر جهانیان به‌چشم انصاف بنگرند، درخواهند یافت که از بدو آفرینش انسان تا کنون متمدن‌ترین و فرهنگی‌ ترین دین؛ همانا دین اسلام بوده و می‌باشد؛ زیرا فطرت انسانی با فرهنگ اسلامی سازگاری دارد و کسانی که خود را از فرهنگ اسلامی دور می‌سازند، در حقیقت خود را انسانیت دور ساخته‌اند، امروز وقتی ما متوجه فرهنگ غرب می‌شویم، درخواهیم یافت که تنها هدف‌شان از فرهنگ فقط و فقط بی‌عزتی، حیوانیت و فراموش کردن انسانیت است، ما امروز در کشورهای امریکای و اروپای شاهد این هستیم که تنها فرهنگ زنان را در بدحجابی و عیاشی می‌دانند و شعار این را در هرجا و مکان سردادن که تمدن و پیشرفت گویا بدحجابی، عیاشی و فحاشی می‌باشد، متاسفانه چنان این تبلیغات جاهلانهٔ خود را همگانی ساختند که حتی اکثریت از کشورهای اسلامی را هم متاثر از تبلیغات خود ساختند، از اثر همین تبلیغات منفی دشمن است که امروز در جامعهٔ اسلامی فرهنگ و حجاب اسلامی کم‌کم رخت می‌بندد و مسلمانان ساده و ضعیف‌الایمان هم، چنان فریب خوردند که بندگو از برای چنین انسان‌های بدوی قرار گرفتند و همین را فکر نمی‌کنند که تنها هدف غرب و غربیان از این تبلیغات زهرآگین‌شان این است که به‌خواسته‌ های نامشروع خود برسند و در باب سروصدا های «زنان» غریزه‌های جنسی خود را کامل کرده و زنان را همانند کالای تجارتی به‌فروش برسانند و به‌سبب چسپاندن عکس‌های زنان روی کالاهای تجارتی خود، باعث رونغ تجارت خود می‌شوند و بس. به‌قول اندیشه‌مندان جهان، اگر تمدن، پیشرفت و فرهنگ زنان در بی‌حجابی بودی، امروز از همه متمدن‌تر حیوانات می‌بودند؛چون آن‌ها بی‌حجاب و برهنه هستند. بنابر این بر همهٔ «مبارزین فرهنگ‌‌ ناب اسلامی» لازم است تا در این راستا گام‌های مؤثر بر داشته و برای جهانیان به‌خصوص مسلمانان را از فرهنگ سازگار اسلامی با انسانیت باخبر سازند و این وجیبهٔ و وظیفهٔ اسلامی و وجدانی خود را به‌طور احسن ایفا نمایند. وقتی ما اوراق تاریخ را ورق بزنیم، به‌این یقین خواهیم کرد که از آغاز و آفرینش انسانیت تا کنون انسان‌های با ایمان فرهنگی‌ترین انسان‌ها بوده و می‌باشند، بعد از بعثت منجی عالم بشریت، انسان‌های که عمر خود را در بی‌حیایی، ظلم و ستم، دختر کُشی، حیوانیت و صدها مفاسد و مظالم دیگر، به‌مصرف رساندند، به‌وسیلهٔ اسلام آوردن به‌پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وسلم فرهنگی‌ترین انسان‌های روی زمین شدند.
و همچنان بعد از طلوع خورشید نبوت، تنها دینی که تلاش‌های فراوانی در راستای فرهنگ و تمدن اسلامی و انسانی نمود؛ همانا اسلام عزیز بود. روزگاری در سطح دنیا فرهنگ و تمدن اسلامی زبان‌زد خاص و عام بود، به‌طور نمونه در عصر امویان چنان فرهنگ و تمدن اسلامی به‌اوج پیشرفت قرار گرفت که اندلس(اسپانیا امروزی) مهد تمدن دنیا قرار گرفت و همهٔ انسان‌های دنیا[ مسلمان و کافر] از شه‌کاری‌های مسلمانان استفاده می‌کردند.
و همان طور مکه، مدینه،بصره، کوفه و دیگر شهرهای متمدن و با فرهنگ مسلمانان، مراکز تمدن و فرهنگ جهان قرار داشتند.
اما امروزه از هرسو صداهای به‌گوش می‌رسد که گویا فرهنگ اسلامی فقیرترین فرهنگ می‌باشد و عده‌ای از مسلمانان هم به‌این فکر شدند که گویا فرهنگ اسلامی باعث عقب‌ماندگی می‌باشد و از اهداف دشمن‌نان اسلام در قبال این تلبلیغات بی‌خبر هستند.
پس بر داعیان و مبارزان جهان اسلام لازم است تا در قدم اول بالای اذهان مسلمانان ضعیف کارکرده و پیامدهای منفی فرهنگ غرب را برای‌شان واضح سازند.
به‌امید چنان روزی که همهٔ انسان‌ها و مسلمانان جهان از خوبی‌های فرهنگ اسلامی را دانسته و به‌آن عمل کنند.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

12 Jan, 13:42


اما امن، امنیت و آرامش را به‌جهان انسانیت به‌ارمغان آورد؛ اما وقتی تاریخ انسان‌های که ادعاهای واهی انسان‌دوستی، امنیت و حقوق بشر را دارند، در می‌یابیم که در طول تاریخ بیشترین ناامنی‌ها و کشتار‌های دسته‌جمعی را همین گروه‌ها انجام داده اند، قبل از جنگ‌های جهانی گرفته تا کنون به‌خاطر حفظ قدرت و جاه‌طلبی و مادیات دنیا جان ملیون‌‌ها انسان را گرفتند و به‌خاطر بقای همین قدرت خود به‌همه ناامنی‌های کشورهای اسلامی دست‌داشته و دارند، فعلاً هم تمام مشکلات و ناامنی‌های که در کشور‌های اسلامی وجود دارد سبب اصلی زیرپا کردند قوانین اسلامی، غلامی کردن حکام مسلمانان از یهود و نصارا و نیرنگ‌های، خود همین سازمان‌های دروغین جهان می‌باشد. خلاصه یگانه راه، برای به‌دست آوردن امنیت و آرامی، تطبیق احکام الهی و نظام اسلامی می‌باشد؛ چنانچه امروز در افغانستان به‌چشم سر مشاهده می‌کنیم با آمدن امارت اسلامی و تطبیق کامل نظام اسلامی، امنیت صدردصدی حاکم می‌باشد و امنیت را به‌عنوان هدیه به‌ملت غمدیده خود دادند، امنیتی که سال‌ها ناتو و سازمان‌های مکار دنیا؛ حتی به‌یک شهر و ولایت کوچک زیر حاکمیت خود نتوانستند به‌وجود بیاورند.
در نتیجه دین اسلام دین سلامتی و امنیت می‌باشد و همین دین است که ضامن امنیت و آرامش روحی و جسمی و فردی و اجمتاعی انسانیت می‌باشد.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

12 Jan, 13:41


‏امنیت خواستهٔ هر ملت

✍️ نثاراحمد، اعتمادی

از قدیم‌الایام تا به‌امروز یکی از خواسته‌های اصلی هرملت و گم‌شدهٔ هر قوم؛ امنیت بوده و می‌باشد. امنیت بسیار یک واژهٔ پر ارزش و بامعنای فرهنگ، در تاریخ می‌باشد و هر ملت به‌دنبال آن می‌باشد و ملت که از این سرمایه برخوردار است، خوشانس‌ترین قوم می‌باشند.
خود امنیت از «امن» مشتق شده و به‌معنای «ایمن شدن» و «ضد خوف» می‌باشد.
در طول تاریخ خیلی از گروه‌ها و ایده‌های خواستند تا طبق روش‌های اجرایی خود؛ همچون لیبرالیسم، کمونیسم و غیره متحقق کنند؛ اما هیچ یک از این‌ها نتوانستند که آن گم‌شدهٔ بشریت را پیدا کنند. همان‌طور که امنیت به‌نزد هر ملت، قوم و دین ارزش دارد، اهمیت و ارزشی که دین مقدس اسلام به‌آن داده است دیگر در هیچ دین و آیین دیده نمی‌شود. دین مقدس اسلام از آغاز طلوع‌اش، جامعه‌ای را روشن کرد که در اوج تاریکی، ناامنی، ظلم و ستم جاهلیت بودند و برای‌شان امنیت همه‌جانبه را فراهم نمود و اسلام عزیز مسلمانان را به‌این وانمود کرد که تا وقتی به‌آن(اسلام) کماحقه عمل شود، ضامن صد درصدی امنیت ایشان خواهد بود. بلی! دین مقدس اسلام، بیش از هر چیز به‌امنیت ارزش قایل شده و آن‌را مهم دانسته است، امنیت را در تمام عرصه‌های زندگی اعم از: سیاسی، نظامی، اقتصادی و خانوادگی، اهتمام زیادی ورزیده است. در جاهای بسیاری از قرآن کریم و احادیث گهربار پیامبر اسلام صلی‌الله‌ علیه‌وسلم به‌این واژه مهم (امنیت) به‌طور صراحت یاد شده و امنیت را یکی از نعمت‌های بزرگ خداوند یاد کرده است. الله متعال در قرآن کریم در سورهٔ «قریش» می‌فرماید: [ لإیلاف قریش إیلافهم رحلة‌الشتاء والصیف]
یعنی اگر مردم قریش به‌خاطر نعمت‌های دیگر خداوند را پرستش نمی‌کنید، حداقل به‌خاطر همین نعمت بزرگ، انس و محبت ایشان به‌تجارت‌های زمستانی و تابستانی در فضای پر از امن و امان همراه با تعظیم و احترام، باید حق‌شناس باشند و برای خداوند سر خم کنند.
قسمی که قبلاً تذکر داده‌شد کلمه «امن» در کتاب الهی در جاهای متعددی همانند آفتاب نمایان و درخشان است که این‌خود نمایان‌گر اهمیت و ارزش‌ والای «امنیت» در دین مقدس اسلام می‌باشد. و نیز در احادیث زیادی از راهنمایی بشریت در رابطه به‌امنیت فردی و اجتماعی منقول است. رسول اکرم صلی‌الله‌ علیه‌وسلم امنیت را بزرگ‌ترین سرمایه و خوش‌بختی می‌داند، چنانچه می‌فرماید: هر کس، شب را در خانه‌اش با امنیت صبح کند و از تندرستی برخوردار باشد و غذای همان روز خود را داشته باشد؛ پس گویا تمام دنیا به‌او داده شده است. پس امنیت بهترین خوش‌ بختی یک مسلمان می‌باشد. حتی پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وسلم «امنیت یک شخص نسبت به‌دیگران» را یکی از صفات مومنین واقعی می‌شمارد، از آنجا که می‌فرماید: «مومن و مسلمان کامل کسی هست که مسلمانان دیگر از دست و زبانش در امان باشد» پرواضح است از نظر اسلام و پیامبر گرامی اسلام مسلمانی‌که مسلمانان دیگر او را امین نشمارند و به‌سبب او مردم و جامعه به‌امن و آرامش زندگی نکنند، مسلمان کامل شمرده نمی‌شود. حالا برمی‌گردیم به‌اصل بحث، امروزه تمام رسانه‌ها، تلوزیون‌ها، رادیوها و سایت‌های انترنتی در صدد این هستند که اسلام و اسلام‌گرایان سبب اصلی تمام ناامنی‌های جهان هستند، وقتی ما تاریخ را بررسی کنیم، این موضوع همچون ماه تابان می‌تابد و بیان‌گر این واقعیت که دین اسلام امن و آرامی را هر انسان و هر موجودی را می‌خواهد، طوری که در مجموع غزوات رسول اکرم صلی‌الله‌ علیه‌وسلم تعداد کشته‌شدگان دو طرف از مرز هزار نفر نگذشته بود؛

رسانه جنگ فکری

12 Jan, 12:46


بسم الله الرحمن الرحیم..

بعد از یک مدت طولانی دوباره به صفحه ای فیس بوک برگشتیم.
صفحه ای قبلی ما بنابرمشکلاتی فنی از دسترس ما خارج گردیده بود

صفحه ای اصلی ما فعلا همین است واز همین دریچه همراه شما خواهیم بود ان شاءالله.

لطفا با دوستان خود شریک کنید
https://www.facebook.com/share/1Jojj4msxu/

رسانه جنگ فکری

12 Jan, 08:12


خراسان سرزمین مقاومت

بولا برودیل در کتاب خود درباره زندگی ژنرال پتراوس، نامه‌ای از یکی از سربازان آمریکایی در افغانستان در سال ۲۰۱۰ ذکر کرده است که در آن نوشته است: "هیچ تفاوتی ندارد که ما اینجا ۴ سال بمانیم یا ۴۰ سال، نتیجه همان خواهد بود ما به ارسال سربازان بیشتر آمریکایی برای هلاکت ادامه خواهیم داد، در حالی که افغان‌ها بدون انتظار برای پایان جنگ می‌جنگند."

در اکتبر ۱۹۶۳، هارولد مک‌میلان، نخست‌وزیر بریتانیا، نصیحتی به جانشین خود در این سمت، دوجلاس هوم، کرد و گفت: "پسر عزیزم، تا زمانی که به افغانستان حمله نکنی، در شرایط خوبی خواهی بود"

و این جمله که به صورت خبری معروف شده، می‌گوید: "قاعده اول در سیاست: به افغانستان حمله نکنید"

#نقل

رسانه جنگ فکری

11 Jan, 16:00


https://youtu.be/qdE1E5P9BzM?si=qcEsLYi3A_0KT2z8

رسانه جنگ فکری

11 Jan, 15:15


#خبر
آمریکا از ٧ اکتبر ٢٠٢٣، بیش از ٢٢ میلیارد دلار کمک نظامی را برای رژیم صهیونیستی فرستاده است.

🔹بر اساس گزارش موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم، در یک سال گذشته، ٧٨ درصد از کل تسلیحات صهیونیست‌ها از سوی آمریکا تامین شده است.

تا دسامبر ٢٠٢٣، ایالات متحده بیش از ١٠٫٠٠٠ تن سلاح به ارزش ٢.۴ میلیارد دلار تحویل داده بود.
این تعداد تا اوت ٢٠٢۴ به ۵٠٫٠٠٠ تن افزایش یافت که از طریق صدها هواپیما و کشتی حمل شده است.
این کشور به عنوان بزرگترین متحد اسرائیل، طیف گسترده‌ای از تجهیزات نظامی پیشرفته از جمله موشک‌های سیستم دفاعی گنبد آهنین، بمب‌های هدایت شونده دقیق، هلیکوپترهای بالابر سنگین CH-53، هلیکوپترهای AH-64 آپاچی و گلوله‌های توپخانه ١۵۵ میلی‌متری را به همراه گلوله‌های توپخانه‌ای عرضه کرده است. همچنین مهمات سنگر شکن و خودروهای زرهی.

🔹به گفته اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی، از سال ١٩۴۶، ایالات متحده بیش از ٣١٠ میلیارد دلار کمک نظامی و اقتصادی به اسرائیل ارائه کرده است که بر اساس تورم تنظیم شده است.
قرارداد کمک نظامی ١٠ ساله ٣٨ میلیارد دلاری امضا شده در سال ٢٠١۶ همچنان به قوت خود باقی است و سالانه ٣.٨ میلیارد دلار برای تامین مالی نظامی خارجی و دفاع موشکی اختصاص می‌دهد.
بسته‌های اضطراری در سال ٢٠٢۴ میلیاردها دلار دیگر اضافه کردند، از جمله ١۴.١ میلیارد دلار تایید شده در ماه فوریه و ٢.۵ میلیارد دلار محموله اسلحه در ماه مارس.

🌐 bit.ly/3DLxUoK

حقیقتا اگر کمک‌های آمریکا و کشورهای اروپایی به رژیم صهیونیستی (فرزند نامشروع باقی‌مانده از استعمار) نمی‌بود مدت‌ها بود که این رژیم جعلی، توسط مجاهدان غزه، از پای در آمده بود.
سخن گفتن از تمام این تسلیحات، نشان از عظمت مقاومت غزه دارد که تا کنون در مقابل رژیم صهیونیستی، تسلیم نشده‌اند. البته تمام این عزت و بزرگی، از جانب الله متعال است و اگر اراده و خواست او نمی‌بود، در کمتر از یک هفته هر ارتشی در مقابل این تسلیحات، تسلیم و در هم شکسته می‌شد.
🔻موضوع دیگر اینکه این کشورهای غربی و مرتزقه‌هایشان در میان مسلمانان، با پخش شبهات به ما القا می‌کنند که حالت دفاعی و زبونی به خود بگیریم و در مورد جهاد و قتال با کافران سخن نگوییم انگار که این موارد کار بدی است و مایه خجالت و شرمساری می‌باشد! و کل دین را در مسائل دیگری خلاصه کنیم تا راحت بتوانند با این تسلط نظامی، ما را در زنجیر بردگی (فکری و اقتصادی و...) بگیرند، حال آنکه ایماندار با افتخار تمام در مورد همه این آیات سخن می‌گوید و سخن گفتن از جنگ‌های پیامبرﷺ با کافران و مرتدین و ادب کردن بنی‌قریظه و لشکرهای بزرگ فارس و روم را از افتخارات تمدن اسلامی می‌داند و به این تاریخ پر شکوه و عظمت، می‌بالد و سعی در تکرار دوباره آن دارد.

▪️وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِنْ دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فِي سَبِيلِ اللَّهِ يُوَفَّ إِلَيْكُمْ وَأَنْتُمْ لَا تُظْلَمُونَ [الأنفال: ۶٠]
▫️و هر چه در توان داريد از نيرو و اسب‌هاى آماده [و تسلیحات جنگی] آماده كنيد تا با اين [تداركات]، دشمن خدا و دشمن خودتان و [دشمنان] ديگرى را جز ايشان كه شما نمی‌شناسيدشان و خدا آنان را می‌شناسد بترسانيد. و هر چيزى در راه خدا خرج كنيد، پاداشش به خود شما بازگردانيده می‌شود و بر شما هیچ ستمی نخواهد شد.

✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾
رد شبهات ملحدین

رسانه جنگ فکری

09 Jan, 01:13


▪️دفاع مشروع به روایت تصویر غربی

رسانه جنگ فکری

08 Jan, 14:27


از‌ هر شخصی به اندازه ارزش احترامش اطاعت می‌شود.

چیز های که در عمر کوتاه خود تجربه کردم.

پیامبری که به امتش ارزش قائل نباشد، مورد پیروی قرار نخواهد گرفت. اگر پیامبر اسلام به تک‌تک افراد امت خود اهمیت نمی‌داد، امروز بعد از ۱۴ قرن، به محض شنیدن نام مبارکش، امت بر او درود نمی‌فرستادند. پیامبر شب‌ها برای امت خود گریان می‌کرد، و همین محبت و ارزش‌گذاری بود که او را محبوب امت ساخت.

رهبری که برای رعیت خود ارزش قائل نشود، هرچند چاپلوسانی در ظاهر اطاعت او را نشان دهند، در باطن منفور خواهد بود و با دور شدن از قدرت، اطاعت و احترام را از دست خواهد داد.

استاد یا عالمی که به شاگردانش احترام نگذارد، دعا و احترام خالصانه‌ای از سوی شاگردان دریافت نخواهد کرد.

امیری که به زیر‌دستانش اهمیت ندهد، از ته دل مورد اطاعت قرار نخواهد گرفت، حتی اگر ظاهر افراد مطیعانه باشد.

والدینی که فرزندان خود را بی‌ارزش بدانند و به آنان محبت نکنند، روزی با بی‌توجهی آنان مواجه خواهند شد و تنها خواهند ماند.

#مهدی‌عدالت

رسانه جنگ فکری

08 Jan, 08:34


سرمایه ای گرانبهای امت اسلام امروز از این جهان بسوی خانه ای ابدی شتافت
انا لله وانا الیه راجعون !
" اللّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهُ وَأَكْرِمْ نُزْلَهُ وَوَسِّعْ مُدْخَلَهُ وَاغْسِلْهُ بِالْمَاءِ وَالثَّلْجِ وَالْبَرَدِ وَنَقِّهِ مِنَ الْخَطَايَا كَمَا نَقَّيْتَ الثَّوْب الأَبْيض من الدنس "

رسانه جنگ فکری

08 Jan, 06:20


*از نفوذ دشمن چیزی می‌دانید؟*

: عصمت‌الله مرادی-۱۹جدی۱۴۰۳

دشمن از دیرباز برای اغوای جوانان مسلمان برنامه‌‌ها و طرح‌ها را دست‌به‌دست کرده و تا توانسته در این مورد تلاش ورزیده است. دشمن، هدف‌های درازمدتی را به‌منظور سلب شجاعت و حمیّت اسلامی از مسلمانان در نظر گرفته و چون گربه صبر پیشه کرده‌ است. دشمن غربی و اروپایی گزّاف‌ترین سرمایه‌ها را در این روند به‌مصرف رسانده‌ و از انواع خدعه‌ها و فریب‌ها کار گرفته‌ است.

دشمن، بعد از دورهٔ رُسانس (نوزایی) که در قرن نوزدهم به‌وقوع پیوست و کلیساها از قدرت افتادند، به خود آمد و بیدار گشت و به جهان اسلام نفوذ کرد و فرهنگ خویش را در کشورهای اسلامی تقویت بخشید و گسترش داد. دشمن با طرح و تدبیر ظریف، پیشروی نمود و روی عقیده‌ها تأثیر به‌سزایی گذاشت. چنگال غولِ بی‌دم و سرِ فرهنگ غربی خویش را بر اذهان عامه انداخت و فکر و تفکر مسلمانان، به‌ویژه جوانان را در نطفه خفه نمود.

دشمن به‌خوبی می‌دانست که با زور و مبارزهٔ علنی نمی‌شود عقیده‌ها را شکار کرد؛ چون طرح این‌چنینی در گذشته پاسخ نداده بود؛ زیرا دشمن در گذشته‌ها خیال کرده بود که با زور و جنگ و تحمیل اجباری می‌تواند فرهنگ و عقیدهٔ خویش را بر ملت‌های دیگر، خصوصا مسلمانان تزریق کند که به هیچ نتیجه‌ای نرسیده بود.

بنابراین‌اساس، دشمن چاره را بر این دید تا اندکی به طرف فرصت دهد، سخنش را بشنود و با این طرز اعتمادِ طرف را جلب کند. ایده‌های خویش را با برنامه‌های مسلمانان به‌تدریج تلفیق کرد و مخلوط ساخت و مسلمانان ساده‌لوح، تر و خشک را از هم تفکیک نکردند و نتوانستند "ماصفا" را از "ماکدر" به‌درستی بزدایند.

ازاین‌رو، دشمن نفوذی بیش از حد نموده و این چیزی‌ست که انکارناپذیر است. روزافزون ذهن‌ها و عقیده‌ها خودکار از مسیر اصلی منحرف می‌شوند و جوانان مسلمان، خاصتا جوانان کشورهای عربی و غیره به‌غرب‌گرایی تمایل پیدا می‌کنند. به‌جای اینکه اسلام‌گرا باشند و شالودهٔ اسلام را از زیر آواره‌های تهاجم فرهنگی غربیان بیرون کنند، خود به‌آن بارها می‌افزایند.

عصری که ما در آن زندگی می‌کنیم، عصری پر از دغدغه‌های غربی و اروپایی‌ست و همه‌جا سخن از داشته‌های دشمنان رد و بدل می‌شود؛ چنانچه این منوال ادامه پیدا کند، به‌حتم خیلی از ارزش‌های اسلامی عقب زده می‌شود و فضای جهان اسلام با ابرهای بدبختی و غرب‌زدگی آلوده خواهد شد. دشمن از دریچه‌های تکنالوژی و فضای مجازی در خانه‌های قلبِ جوانان نفوذ می‌کنند و فرهنگ خویش را سیل‌آسا روان می‌سازند.

جوانان مسلمان چنانچه به‌خود نیایند و جلو این پدیده‌‌های شوم را نگیرند و با برنامه‌های مدرن و حساب‌شده سدّ راه این دریای طغیان‌گر نشوند، همه‌چیز از دست خواهد رفت و همه در منجلابی از شکست و بی‌هویتی خواهند افتاد. جوانان نباید خود را ببازند و بگذارند که به‌همین آسانی‌ دار و ندارشان از دست برود و آنان به‌راحتی بنشینند و تماشا نمایند. وقت، وقت بیدارگری و مبارزهٔ فرهنگی‌ست که بر جملگی جوابی قابل ملاحظه است.

علامه اقبال لاهوری چه زیبا داشته‌های غربیان را برداشت می‌کند و جوانان مسلمان را رهنمون می‌شود:

 
 شــرق را از خــود بـرد تقلید غـــرب  
بایــد ایــن اقـــوام را تنقـیــــد غــــرب 
قوت مغـــرب نه از چــنگ وربـــاب 
نی زرقــص دخـــتــران بــــی‌حجـــاب
نی ز سحــر سـاحــــران لاله روست 
نی ز عریان ساق و نی از قطع مـوست
محـکمـــی او را نـــه از لادیـنی است  
نــی فـــروغــش از خــط لاتـیـنی است
قــوت افـــرنگ ز عـــلم و فـــن است  
از همیــن آتش چـراغش روشن است
حکمت از قطـع وبرید جــامــه نیست     
مــانع عــــلم وهنــــر عمــامــه نیست
عــلم وفـن را ای جوان شوخ وشنگ   
 مغـــز مــی بـــاید نــه ملبوس فرنگ
فکــر چــالاکی اگر داری بس است
طبــع دراکــی اگـر داری بس است

رسانه جنگ فکری

06 Jan, 17:38


🌷 با ما همراه باشید با لیستے از بهترین ڪانال‌ها و گروه‌هاے عقیدتے و جهادے اهل سنت و جماعت. براے عضویت ڪافے است روے لینک مورد نظر ڪلیک ڪنید🌷



ارتباط با مدیر تبادلات 👇


@Muja_hida1

رسانه جنگ فکری

04 Jan, 15:42


http://www.youtube.com/@PiamNoor
یوتیوب چینل رسانه جنگ فکری را سابسکرایب کرده ازمطالب ما مستفید شوید منتظر تان هستیم دریوتیوب🌹

رسانه جنگ فکری

04 Jan, 11:36


(بخش دوم) از صحبت های شیخ حیات الله حلیم ریس شورای علماء فاریاب،
در باره: علت تدوین فقه در عصر امام ابوحنیفه رحمه الله
https://youtu.be/tQMqp5g0AiI?si=P8dR2dRVAmd7Dgim

رسانه جنگ فکری

03 Jan, 06:13


> يا راحِـــلينَ إلي المـــدينة بَلِّــغُوا، مِنّـي الــسلام لِأحــمدَ ﷺ و لآلٖهٖ

سپاس و ستایش خدای متعال را که توفیق ارزانی داشت که بنده‌ی ناچیز ومشتاق آن (نبی رحمت ﷺ) سرور و سالار مؤمنین را در خواب خویش ببینم. الحمدلله
این خواب را هرگز فراموش نمی کنم ببرکت مطالعه سیرهٔ آن حضرت ﷺ در این زمان پر فتن و بحبوحهٔ مشکلات بر سر امت مظلوم و بی سر پرست، چنین رؤیای جانانه را احساس سعادت خود تعبیر می‌کنم دقیقاً: در میدان سنگر و معرکه سر سبز و خرم با آن الگوی خوبی‌ها ﷺ قرار داشتم. در آن سنگر سر سبز و خرم، دنباله‌روی آن حضرت ﷺ بودم که هیچ باغی با آن نمی تواند برابری کند. آرزو داشتم که دست‌بوسی شان کنم آن حضرت ﷺ فرمودند: ای رجامند! شما گر این ملاقات را حقیقت بخوانید متوجه می‌شوید که این رؤیا چه ویژگی‌هایی در دنبال دارد. سپس در داغ سنگر ونبرد با توده‌ی ظاهراً مسلمان کش قرار داشتیم که ظاهراً تاریکی و گمراهی ها حاکم جهان شده بودند ناگاه یک مار بزرگی به رنگ سفید آن اوضاع تاریک و توده‌های ظالم حاکم بر مسلمانان را می‌خورد پرسیدم، یارسول الله ﷺ! این اژدهار بزرگ نشانه از چه باشد؟ فرمودند: معجزه حضرت موسی علیه‌السلام- است که آمده تا امت بی سرپرست یاری نماید تکرار پرسیدم، یا رسول الله ﷺ! تعبیر شما از این اژدهار چه می‌باشد؟ فرمودند: نزدیک است یک بنده مؤمن و شیر خدا ظهور نماید که خورشید خلافت آن با نور تابانش تاریکی‌های گوناگون را بزداید و جهان را منور سازد.
آخرین سوالم این بود که: یارسول الله ﷺ! رشادتی بفرمایید که برای من حقیر مایهٔ سعادت و افتخار باشد که آن را به عنوان الگو در زندگی و این باغ مدرسه انجام نمایم، فرمودند: بهترین‌ امت من در این زمان آن مردی است که خداوند علم و حکمتی به او داده و او به آن عمل می‌کند و به مردم نیز می‌آموزد.

رجامند فاریابی

•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

03 Jan, 06:13


بزرگ‌ترین سرور خاشعان، محمّد ﷺ

از دوران کودکی ام، زندگی را با مطالعهٔ سیره آن حضرت ﷺ وتذکیره آن سپری نموده به این باور هستم که: بهترین دستورالعمل، رهنمودهای پیامبر اکرم ﷺ است.

ناچار اعتراف کنم که تصویر و ترسیم دقیق و کامل زندگانی آن حضرت ﷺ و مکارم اخلاق و استیعاب معجزاتی که حیات فردی ، اجتماعی وسیره و دعوت‌ش مشتمل بر آن می‌باشد، امری است محال و اصلاً امکان پذیر نیست که انسان بتواند ارتباط او با خالق و مخلوق و شگفتی های آفرینشی و اخلاقی و کیفیت محبت و مهربانی ودعاها و تضرع ها ودلسوزی هایش را برای بشریت و سرنوشت آن و کمال بلاغت، علم و حکمتش را کاملاً تبیین نماید .

بعداز خدا بزرگ تویی، قصه مختصر... ﷺ ♥️

رجامند فاریابی

رسانه جنگ فکری

02 Jan, 10:08


فرجامِ تلخ "تولستوی"

✍️محمدیحیی حقانی

چندشب پیش کتابی از دکتر مصطفی سباعی، نویسنده و ادیب نامدار سوری مطالعه می کردم، تحت عنوان "اخلاقناالعائلیة" در باب اهمیت اخلاق در خانواده.
در بخشی از کتاب، نویسنده به بیان حقوق مرد بر همسرش پرداخته و آن را در شش مورد خلاصه می‌کند:
سپس ششمین و آخرین حق مرد بر همسرش را چنین بیان می دارد:
«ششم: از حقوق مرد بر زن این است که زن وقتی را برای مرد بگذارد تا با خودش و در فکر خودش خلوت کند اگر عابد باشد زن فرصتی را برای او بگذارد تا جانش را برای عبادت خدا با خشوع و حضور قلب اطمینان ببخشد، اگر دانشمند و عالم باشد فرصتی را برایش بگذارد تا در آن بخواند بنویسد یا تألیف یا فکر کند زیرا لذتی که عابد در خلوتش عالم در خواندنش و ادیب در آرامشش می‌یابد با هیچ لذتی در زندگی برابری نمی‌کند.
زنی که این لذت‌ها را احساس نمی‌کند و معنای آن را نمی فهمد این حرکت وی را به عنوان بیزاری و دوری جستنِ شوهر از زنش، قلم‌داد می‌کند.
این طرز برخورد از سوی زن، در واقع جنایتی‌ست که بر زندگی مشترک لطمه وارد می‌کند، و باعث می شود صفا و آرامش و لذت روحی و علمی این مرد، تیره و تار شود.
رفته‌رفته این مرد از آن‌خانه بیزار می‌شود و به دنبال جایی می‌گردد که این محدودیت‌ها در آن نباشد.
و این تنفر از خانه، آن قدر ادامه می یابد که منجر به تنفر از همسر می شود، تا جایی که دیگر تحمل دیدنش را نخواهد داشت و عزلت تنهایی را به معاشرت با وی ترجیح خواهد داد و رفته رفته این مصیبت گریبان همه اعضای خانواده را خواهد گرفت.
تولستوی - اديب و نویسندۀ نام‌دار روس ـ در اوایل ازدواجش در زندگی زناشویی جزو خوشبخت ترین مردمان بود. اما بعدها در رابطه با همسرش از بدبخت ترین مردم شد تا جایی که تحمل دیدنش را نداشت او در اول زندگی‌اش مرفه و ثروتمند بود و همسرش در ناز و نعمت زندگی می‌کرد و زندگی مرفه و آسوده و بی دغدغه‌ای داشت.
آن دو مدت زمانی را همچون خوشبخت ترین و عاشق ترین همسران زندگی کردند تا اینکه افکار و نظرات تولستوی در زندگی تغییر کرد و به زهد و پارسایی تمایل پیدا کرد و تصمیم گرفت که زندگی خود را برای نجات بینوایان و یاری فقرا و مبارزه با ظلم و سرکشی وقف نماید، پس تألیف کرد و نوشت و خطابه ایراد کرد و در روستاها با کشاورزان همنشین شد و زندگی آسوده و مرفه و پر نعمت را رها کرد. همسرش نتوانست با زندگی جدید او، خود را تطبیق دهد. و نتوانست این جهت گیری جدید او را بفهمد و همواره زندگی را بر او تلخ و ناگوار می‌کرد، تا این که بر اثر همین فشارها تولستوی جان خود را از دست داد.
می‌دانید چه اتفاقی افتاد؟
به او سم ننوشاند، در بستر او را خفه نکرد او را با چاقو زخمی نکرد بلکه او را وادار به ترک خانه کرد و در یک شب سرد طوفانی و بارانی از شبهای زمستان از دست او فرار کرد و گیج و سرگردان در تاریکی شب خارج شد. نمی دانست به کدام سو می‌رود؟!
سپس دچار التهاب ریه شد و این بیماری او را بیش از ۱۱ روز مهلت نداد. تا اینکه یک روز صبح، جسد بی‌جان او را جلوی یکی از ایستگاه‌های راه آهن پیدا کردند. از وصیت های قبل از مرگش این بود که به همسرش اجازه ندهند او را ببیند.
ای زنان شایسته و ارجمند! با خوشبخت کردن همسران‌تان در پی خوشبخت کردن خودتان باشید؛ خانه هایتان را به باغ‌هایی تبدیل کنید که همسران‌تان به آن پناه ببرند
ای بانوان! دست‌تان را به خون همسران‌تان آغشته نسازید، آنگونه که همسر ابله تولستوی باعث مرگ وی شد.
"تولستوی" یکی از بزرگان علم و ادب جهان است که آثار ادبیِ فاخرِ او به اکثر زبانهای بزرگ دنیا ترجمه شده است؛ با تمام فهم و تجربه خود، مرگ را بر زندانی که همسرش برای او درست کرده بود ترجیح داد.
حکایتی تلخ اما واقعی که با گذشت زمان، هر روز مشابه آن در جوامع بشری اتفاق می افتد و فرهیختگان بسیاری را به کام مرگ می‌کشاند.

•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

01 Jan, 15:23


موضوع: سخنرانی شیخ حیات الله حلیم ریس شورای علماء فاریاب

علت تدوین فقه در عصر امام ابوحنیفه رحمه الله

بخش: اول
https://youtu.be/v56T0yIaiJ0?si=Mj34Z4cKcAcGjDoc

رسانه جنگ فکری

29 Dec, 15:12


آموزش علم؛ یگانه راه اقتدار و استقلال

احمدالله مهاجر

در جهان امروز، علم و دانش به‌عنوان ابزار اصلی قدرت و اقتدار شناخته می‌شوند. تاریخ بشریت به ما نشان داده است که ملت‌هایی که در مسیر علم و دانش گام برداشته‌اند، توانسته‌اند از قید وابستگی‌های بیگانه رهایی یابند و استقلال خود را حفظ کنند. در مقابل، ملت‌هایی که از این مسیر غافل مانده‌اند، به طعمه‌ای برای قدرت‌های دیگر تبدیل شده‌اند و از عزت و اقتدار محروم مانده‌اند.

ملت عزیز افغانستان ما نیز از این قاعده مستثنی نیستند. حوادث دردناک مانند بمباران مردم بی‌گناه در ولایت پکتیا به‌دست جنگنده‌های پاکستان، نشان‌دهنده ضعف ما در مقابله با دشمنان است. این ضعف نتیجه سال‌ها غفلت از اهمیت علم و دانش است. تنها زمانی می‌توانیم به اقتدار و استقلال برسیم که خود را به سلاح علم مجهز کنیم و در مسیر پیشرفت و ترقی حرکت نماییم.

علم، قدرت نظامی و دفاعی را تقویت کرده و موجب رشد اقتصادی، پیشرفت فناوری، و تقویت انسجام اجتماعی می‌شود. یک ملت باسواد و آگاه می‌تواند در برابر چالش‌ها ایستادگی کند و از حقوق و منافع خود دفاع نماید. همان‌گونه که قرآن کریم نیز می‌فرماید: «هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ» (آیا دانایان با نادانان برابرند؟)

برای تحقق این هدف، باید نظام آموزشی خود را تقویت کنیم و فرهنگ علم‌آموزی را در جامعه گسترش دهیم. فرزندان ما باید از کودکی با ارزش‌های علمی و مهارت‌های موردنیاز دنیای امروز آشنا شوند. همچنین، دولت باید سرمایه‌گذاری‌های کلانی در زمینه‌های تحقیقاتی و آموزشی انجام دهد تا استعدادهای جوان کشور شکوفا شوند.

اقتدار و استقلال تنها در سایه دانایی و توانایی ممکن است. اگر بخواهیم از وضعیت فعلی رهایی یابیم و در برابر دشمنان خود مقتدرانه ایستادگی کنیم، باید راه علم را در پیش گیریم و به یک ملت آگاه، توانمند و مستقل تبدیل شویم. امروز، آموزش علم نه‌تنها یک انتخاب، بلکه یک ضرورت حیاتی برای بقای ماست.

•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

29 Dec, 13:27


این چه همسایگی است؟!

: عصمت‌الله مرادی

حکومت پاکستان در طول تاریخ از خاک افغانستان استفاده برده و پیوسته منافع شخصی خود را برجسته نموده و ذره‌ای به‌منافع افغان‌ها توجه نکرده است. چنانچه فراز و نشیب‌های دهه‌های اخیر را مورد بررسی قرار داده شود، به‌وضوح نمایان می‌شود که سیاستمداران پاکستانی به‌ تظاهر اینکه خیرخواه مردم رنج‌کشیدهٔ افغان‌ها‌اند انواع و اقسام تراژدی‌ها و بغرنج‌ها را به‌آنان تزریق کرده‌اند که به‌هیچ وجه ممکن، قابل درک نیست و نخواهد بود.

پاکستان که در ۱۴ اوت سال ۱۹۴۷ میلادی از هند جدا شد و به‌شکل یک کشور مستقل و اسلامی در همسایگی افغانستان عرض وجود کرد، از آن انتظار می‌رفت تا با تمام کشور‌های اسلامی به‌ویژه افغانستان با یک رویکرد همسان و دیپلماتیک رفتار کند و دوش‌به‌دوش آنان به‌فعالیت‌های مثبت و خیرخواهانه بپردازد. در واقع، مسلمانان افغان بودند که هند را فتح کردند و در حاکمیت سلطان «محمود» غزنوی از آدرس مردم افغانستان، فتوحات اسلامی در فضای هند برقرار شد و مسلمانان آنجا از سیطره‌ی ظلم‌ و استبداد هندوها نجات یافتند. حکومت پاکستان به همه‌ی خوبی‌های افغان‌ها پشت پا زد و بر خلاف دوستی و همسایگی تا توانست ملت افغان را رنج داد، بست و شکنجه کرد، دل نسوخت؛ بلکه دل سوزاند، جگر سوزاند. سربازان جلّاد ستمگرِ پاکستانی بر بیچارگان مهاجر که در گوشه و کنار آن خاک افتاده بودند، راه رفتند و به‌زخم‌های‌شان نمک پاشیدند. همه در حیرت‌اند این چه همسایگی است که پاکستان در پیش گرفته است!؟

من از بیگانگان هرگز ننالم
که با من هرچه کرد آن آشنا کرد

جنگ‌های خانمان‌سوز که در خاک افغانستان در گذشته‌ها همواره بیداد می‌کرد، حکومت پاکستان به‌جای اینکه باری از دوش افغان‌ها بردارد و باعث سردی چشم‌شان شود، گوله بارشان را سنگین و سنگین‌تر ساخت و به‌درد و رنج‌ آنان افزود. افغان‌های ستم‌دیده به‌‌منظور اینکه حکومت پاکستان، آنان را استقبال نماید و حمایت‌شان کند، به‌آنجا پناه بردند، اما قضیه قسمی دیگر رقم خورد و همه شاهد بودند که با چه وحشی‌گری و بی‌رحمی، مهاجران افغان را از خاک‌شان بیرون راندند و آنان را با هزار و یک غمّ و همّ دچار ساختند.

روی‌هم‌رفته، چند‌روزی‌قبل، تمام جهانیان دیدند که جنگنده‌های پاکستانی با قساوت تمام، خاک افغانستان را بمب‌باران کردند که نتیجهٔ آن شهادت اطفال و زنان بود و اکثر خانواده‌‌های بی‌گناه را داغدار نمودند. نه حس اسلامی در وجودشان است و نه هم حس بشر دوستی. این اوّلین بار حکومت پاکستان نیست که به‌چنین اقدامات گستاخانه‌ و فجیعانه دست بزند؛ بلکه بارها و بارهاست با عملیات ننگین خویش، مردم مظلوم افغان را در مناطق مرزی به خاک و خون می‌کشاند و قلب‌شان را جریحه‌دار می‌کند.

نظام امارت اسلامی برای دفاع از خاک افغانستان هیچ‌تلاشی را نادیده نمی‌گرید و با تمام توان، سعی بر این دارد تا مردم این کشور در امنیت سرتاسری به‌سر ببرند و با هیچ‌دغدغه‌ای دست‌وپنجه نرم نکنند. هیچ‌گروه مخالف حق ندارد در این خاک، آرامش ملت را در هم و بر هم زند و فضای امنیت را آلوده سازد.
بدین‌منظور، وزارت دفاع ملّی افغانستان برای پاسخ به حملهٔ پاکستان به‌ولایت پکتیکا، عملیاتی ویژه را بر مخفیگاه افراد شریر به‌آنسوی خاک فرضی انجام داد تا همه‌ بدانند که هیچ‌اقدام خصمانهٔ دشمن به‌این‌خاکِ مجاهد‌خیز بی‌پاسخ نخواهد ماند.

•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

28 Dec, 13:22


وقتیکه رسانه منافقت کند «دزدی» را «برداشتن» می نویسد ....
فکر کنید اگر عامل این کار یک مسلمان می بود در ان وقت این بوق های تبلیغاتی غرب چه چیز می نوشتند!!

رسانه جنگ فکری

25 Dec, 08:50


اسلام دینی عزت وبرادری است

اسلام عجب دینی نمونه وبی نظیری است هر مسلمان اسلام را از صحابه می باید آموخت وقتی زندگانی اصحاب جلیل القدر رسول الله صلی الله علیه و سلم را مطالعه میکنم عرق شرم وخجالت بر جبینم جاری می‌شود
عجب دینی داریم وقتی لباس عمل به دین را به تن کنیم همه عیوب ظاهر وباطن مان را محو ونابود میکند پست حسب ها وپایین نسب ها را تبدیل به اشراف سیاهی، را تبدیل به نور وروشنای
ذلت ،را تبدیل به عزت فقر را تبدیل به ثروت می‌کند.
تنها زندگی نامه بلال ابن رباح سیاه پوست برده بی ارزش برایمان کافیست وقتی اسلام را می‌پذیرد دیگر نه تسلیم صخره سنگ های بزرگ روی سینه اش می‌شود ونه تن به آفتاب سوزان نیمه روز وریگستان داغ می‌دهد ونه شلاق های امیه برایش تاثیر می‌کند پس از ساعت ها وروز ها شکنجه کفار را به استهزا و سخریه می‌گیرد میگویند ما که از لت وکوب تو خسته شدیم فقد برای یک بار هم شده از لات وعزا مدد بخواه می‌گوید احد احد دوباره مورد ضرب وشتمش قرار می‌دادند می‌گوید آنچه ما می‌گوییم تکرار کن بلال با لبان غرق در دریای تبسم می‌گوید آنچه را شما می‌گویید زبان من بلد نیست تا بگوید.
بهترین سیاحتگاه بلال ریگستان داغ وآفتاب سوزان مکه مکرمه بود
اسلام بلال را به مقامی رساند که بزرگترین تاجران وثروت مندان حسرت مقام وجایگاه بلال را میخوردند او مؤذن رسول الله صلی الله شد.
اسلام سبب اشتهار بلال شد پس از چهار ده صد سال هنوز از اطفال خرد سال مسلمان درهر نقطه از دنیا هم اگر سوال شود بلال چی کسی بود قطعا پاسخ خواهند داد که او مؤذن رسول الله بود وبیشترین شکنجه های کفار را متحمل شد.
درحالیکه بلال برده وغلام بود وبیشترین پیشگوی های قرآن وپیامبر در آن زمان شبیه افسانه بود وبه عقل ناقص بی عقلان وبی خردان آن زمان جور در نمی آمد. بشارت ومژده های پیامبر را به محض اینکه میشنیدن همیشه البسه دروغ وکذب به تنش میکردند.
بلال اسلام وپیامبر را ازخلال صحبت های سر سخت ترین دشمنانش پیدا کرد وشیفته او شد
عاقبت اسلام سبب جاویدانه گی بلال گردید
با کمال تأسف درعصر وزمانی که ما زیست وزندگی میکنیم عصری که لقب علم ودانش وصنعت های سامری گونه را به خود گرفته درحالیکه حقانیت اسلام قرآن وپیامبر بیشتر برملا شده وپیشگوی های خدا وپیامبر صلی الله علیه و سلم اکثرا محقق گردیده باز هم میبینیم درجامعه امروزی روز به روز درخت عقل وخرد در حال خشکیدن است.
وملت ها عزت را در بی‌دینی احساس می‌کنند.
کسانکه از چندین نسل بدینسو مسلمان بودند امروزه از پوشیدن لباس اسلام ومسلمانی ننگ وعار می‌کنند واسلام را مایه عقب مانده گی می‌دانند واه عجبا!!
بنده باور مندم هرگز ایمان واعتقادات باد آورده ومیراثی که سالها با آن زندگی کردیم هنوز دراعماق وجود ما یک وجب هم ریشه اش را فرو ننشانده
وبا وزیدن کوچکترین گرد بادی به باد فنا سپرده می‌شودلذت اسلام وایمان واقعی را نخواهیم چشید
یگانه راه تقویت درخت ایمان وتنومندوپربارساختن اسلام دروجودمان مطالعه کردن زنده گانی اصحاب پیامبر صلی الله علیه و سلم است
واز آنها باید درس مسلمانی گرفت.

سید نجیب الله( داعی )

مورخ 1446/6/23 هجری قمری


✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

23 Dec, 12:58


بهار اسلامی از کابل تا دمشق

آزادی افغانستان در سال ۲۰۲۱ و آزادی سوریه در سال ۲۰۲۴ ثابت کرد که تغییر رژیم‌های دست‌نشانده خارجی به‌وسیله راه‌های مسالمت‌آمیز امکان‌پذیر نیست؛ زیرا این رژیم‌ها از ابتدا با خواست مردم به قدرت نرسیده‌اند تا با انقلاب مردم از بین بروند! تغییر این رژیم‌ها تنها از طریق انقلاب و قدرت و به پایان رساندن نفوذ همان قدرت خارجی که این رژیم‌ها را به قدرت رسانده و از آنها حمایت می‌کند و منافعش را از طریق آنها دنبال می‌کند و نه خواست مردم، امکان‌پذیر است!

این حوادث همچنین ثابت کرد که جنبش‌های آزادی‌بخش (جهاد مردمی) و نه جنبش‌های حزبی و گروه‌های مسالمت‌آمیز، در چنین شرایطی راه‌حل هستند و پس از سقوط نظام، توانایی اداره کشور را دارند. این چیزی است که انقلاب‌های مسالمت‌آمیز بهار عربی از آن غافل ماندند، زیرا گزینه قدرت را برای حفظ دستاوردهای انقلاب مردمی در برابر نفوذ غرب کنار گذاشتند و در نتیجه، ملت‌های عرب تا به امروز بهای سنگینی بابت این غفلت و انقلاب‌های ضدّ بهار عربی پرداخته‌اند.

✍🏻دکتر حاکم المطیری حفظه الله تعالی


✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

22 Dec, 03:52


اتفاق و هم پذيري حاصل تلاش
شهيدان وطن است عزيزانم

✍️: قدرت الله زاهد

مردم عزيز وگرامي به خوبي به ياد داريد كه ملت ما شبيه مردم هاي كوفه در عراق در زمان امام حسين «رض» مبدل شده بود که باهزار و یک چهره از امام حسين« رض»دعوت به عمل آوردند و نتوانستند که به دعوت شان عمل کنند در نتیجه ، دعوت شان منجر به شهادت والا مقام گردید زیرا اتحاد و اتفاق نداشتند جعل و تزویر حاکم بود.
افغانستان نیز در طول نبرد های دهه های گذشته رنگ کوفه را به خود گرفته بود جعل ، تزویر در ادارات و محاکمات بیداد میکرد حذف علماء ، طلباء مجاهدین جان برکف، و انصار های متدین در اولویت نظام رژیم بود ،رشوه و پول شوی در کمال اوج خود نمای میکرد*
و ریسمان اتحاد ملت ما از هم گسسته بود قول و قرار در نظام رژیم معنی نداشت ، نظام حاکم شبیه تندیسی بود که افراد خودرا در کنترول نداشت هرفرد شان یک فرعون زمان بود مال و متاع ملت در امن نبود عِرض و احترام مصون نبود ، ارزش هاي شرعي در حضور شان ارج نداشت
اين وضعيت براي ما قابل تحمل نبود زندگي در حقارت تمام عين مرگ بود
لهذا مجاهدين غيور آستين برزدند تا گوهر گم شده ملت كه امنيت، اتفاق، وحدت، انسجام، هم پذيري را دوباره به ملت برگردانند و گليم جهل تزوير را جمع كنند ، و شهادت را در بغل بگيرند شبيه پروانه خودرا به آتش نبرد بزنند و اتفاق ، امنيت را تقديم ملت كنند
الحمدلله اين امر به حول قوة پروردگار و باتلاش شهداء و مجاهدين محقق شد
اتحاد اقوام ، مذاهب ، طوايف در كشور به كمال رسيد الآن وظيفه ديني هر مسلمان أست كه اين وحدت را حمايت كند وخلاء نگذارد كه دشمن وارد شود و بساط تفرقه را بگستراند.

#متحد ملت

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

18 Dec, 15:28


برخی دشمنان تاریخ اسلام در لباس های مختلف که به امت اسلامی بیشترین ضربه را زدن

ابن سبا یهودی
ابن میمون القداح
زراره
حمدان بن قرمط
افشین
سندباد مجوسی
المقنع خراسانی
بابک خرمدین
حسن صباح
ابن راوندی
ابوطاهر جنابی
مازیار
رزام بن رزم
نشتکین الدرزی
ابن علقمی
محمد علی رضا الشیرازی
و...

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

17 Dec, 04:18


#روشنگری

◇ دولت امارات متحده عربی همواره رویکردی ضد اسلامی در پیش گرفته و از هر فرصتی برای تضعیف جنبش‌های اسلامی استفاده کرده است. سیاست‌های این کشور که با حمایت قدرت‌های غربی همراه است، نشان از ترس آن از پیدایش دولت اسلام دارد. امارات نه‌تنها با حرکت‌های اسلامی داخلی مخالفت می‌کند، بلکه در سطح منطقه نیز با توطئه‌چینی و حمایت از رژیم‌های سرکوبگر (همانگونه که در سوریه و... شاهد آن بودیم) علیه جریان‌های اسلامی نقش‌آفرینی کرده است.


✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

17 Dec, 04:18


◇ روزنامه وال استریت ژورنال:

◁ امارات متحده عربی به آمریکا اعلام کرده که از ماهیت اسلامی دولت جدید سوریه ناراضی است و به‌شدت با هرگونه حمایت یا تساهل آمریکا در قبال قدرت‌گیری و تشکیل چنین دولتی مخالف است.

◁ در مقابل، به نظر می‌رسد ترکیه، قطر و عربستان سعودی نسبت به مشارکت "هیئت تحریر الشام" در دولت جدید رویکرد منعطف‌تری دارند.


✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

17 Dec, 04:17


◇ مطلبی مهم در مورد جولان اشغالی:

◁ بلندی‌های جولان، منطقه‌ای استراتژیک در جنوب غربی سوریه، در جنگ شش‌روزه سال 1967 توسط رژیم صهیونیستی اشغال شد. این منطقه به دلیل موقعیت جغرافیایی و منابع آبی، همواره دارای اهمیت ویژه‌ای بوده است.

◁ اشغال جولان با ضعف و خیانت آشکار حافظ اسد، وزیر دفاع وقت سوریه، همراه بود. او بدون مقاومت، عقب‌نشینی نیروهای سوری را دستور داد و به ارتش اسرائیل اجازه داد تا به‌راحتی کنترل این منطقه را در دست گیرد. این اقدام، که به‌عنوان یکی از نقاط تاریک تاریخ سوریه شناخته می‌شود، راه را برای تثبیت اشغالگری اسرائیل و فشار بیشتر بر مردم سوریه هموار کرد.

◁ رژیم صهیونیستی در سال 1981 با تصویب قانون الحاق جولان، این منطقه را بخشی از خاک خود اعلام کرد؛ اقدامی که هیچ‌گاه از سوی جامعه بین‌المللی به رسمیت شناخته نشد. خیانت تاریخی حافظ اسد و ادامه سکوت بین‌المللی، زمینه را برای گسترش شهرک‌سازی‌ها و تشدید اشغالگری در این منطقه فراهم کرده است.


✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

15 Dec, 17:25


اعلان نتایج مسابقه کتاب خوانی در ولسوالی دولت آباد فاریاب..
*https://youtu.be/Evz9h4vkxUQ?si=puKGeW2mUTjoQlGk*

رسانه جنگ فکری

15 Dec, 17:25


رزمندگان خراسان نگهبانان شریعت و عزت اسلامی

مهدی عدالت

تاریخ همواره شاهد مردانی بوده است که در برابر زورگویی‌ها، فشارها و تطمیع‌ها ایستادگی کرده‌اند. اما داستان مقاومت مردان سرزمین خراسان، یا همان افغانستان، داستانی است متفاوت؛ داستان مردانگی، ایمان و پایداری بر اصول اسلام ناب محمدیﷺ
پس از سال‌ها جنگ و تحمل سختی‌ها، این سرزمین شاهد برپایی نظامی شد که به تمام معنا اسلامی است. مردانی از تبار علم و ایمان، که شریعت را بالاتر از هر مصلحت دنیوی دانستند، رهبری این نظام را بر عهده گرفتند. آنان در برابر تمامی فشارها از سوی جهان غرب و متحدانش، مردانه ایستادند و اجازه ندادند که دشمنان دین و فرهنگ، ارزش‌های اسلامی را به حاشیه برانند.
وقتی دنیا خواستار مصالحه شد و وعده‌های به رسمیت‌شناسی و لغو تحریم‌ها داد، این راد مردان یک صدا گفتند: «نه! ما پیرو شریعت محمدی (ﷺ) هستیم و یک قدم هم از احکام الهی عقب نمی‌نشینیم.» حتی زمانی که پیشنهاد بازگشایی مکاتب دخترانه به سبک غربی مطرح شد، با قاطعیت گفتند: «تا زمانی که امکانات کامل و مصونیت برای خواهران مهیا نکنیم، این مکاتب باز نخواهد شد.»
دنیا از آنان خواست تا از الگوی دیگر کشورها، حتی از محمد بن سلمان پیروی کنند. اما پاسخشان روشن بود: «ما پیرو پیامبر اسلام (ص) و خلفای راشدین هستیم، نه هیچ فرد یا نظام دیگری.» فشارها، تحریم‌ها، تهدید به استفاده از بمب هسته‌ای، هیچ‌کدام نتوانست اراده این مردان را بشکند.
آری:
تاریخ خواهد نوشت که این رزمندگان چگونه با عزمی راسخ و ایمانی ریشه‌دار در برابر تمام جهان ایستادند و احکام شریعت محمدی (ﷺ) را بدون هیچ سازشی به اجرا درآوردند. آرزوی آنان نه قدرت، نه شهرت، بلکه رضای خداوند متعال و برپایی نظام اسلامی بر اساس شریعت ناب بود. این مردان شجاع، برای همیشه در تاریخ به‌عنوان نگهبانان عزت و شریعت اسلامی ماندگار خواهند ماند.
۱۴۰۳/۹/۲۵ ه ش

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

11 Dec, 17:50


راه و زندگی پردرد ورنج ابرمرد پیکار، شهسوار وخادم ملت، تا روز قیامت پیوسته ادامه دارد

✍️:رجامند فاریابی

جهاد عبارت از صرف تمام توان و نهایت کوشش برای دست‌یافتن به بزرگترین هدف. مهم ترین نیاز یک مجاهد اطاعت از خداوند و به دست آوردن رضایت وی، فروتنی در برابر حکم خدا و تسلیم شدن در برابر امر اوست. رسیدن به آرمان مبارک و خجسته ای چون «شهادت» نیازمند جهادی بی‌وقفه ودشوار در مقابل هر مانعی است، چه آن مانع عقیدتی باشد یا تربیتی ، اخلاق و اهداف باشد یا اشغال دشمنان که در برابر تقلیع دین مبین اسلام قدعلم کرده باشند.

شهید خلیل الرحمن «حقانی» در دو دوره از جهاد علیه اشغالگران وبیگانگان جهت تشکیل حکومت اسلامی طبق سیرت پیامبر اکرم ﷺ به جهاد پرداختند؛ اخرالامر خودش در این مسیر به شهادت نایل گشت در این راه شکنجه ها و فشارها در راه دین، جز متانت در عقیده، حمیت برای دین، تنفر شدید از کفر و اهل آن، شعله‌ور شدن احساسات دینی و رسیدن به بلندترین قله‌ی آرمان هدف دیگری نداشت.

استقامت در برابر سختی‌ها و کشش به سنگر قرآن، به ایشان افزایش یافته‌بود. علاقه‌مندی جهاد داشت آن میر پیکار را به ژرفکاوی در دین، فنا شدن در راه رضای خدا واشتیاق به بهشت تشویق می‌نمود.

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

10 Dec, 19:42


فقط اللهﷻ سزاوار عبادت است

انسان بر اساس سرشت خود بنده وفرمانبردار آفریده شده است. هیچ انسانی وجود ندارد مگر اینکه بنده وعبادت گذار برای چیزی باشد. چرا که اساس سرشت او بر بندگی وعبادت آفریده شده است واینکه انسان ها در مسیر زندگی به دو دسته تقسیم می شوند به این معنا نیست که گروهی بندگی می کنند و گروهی بندگی نمی کنند. بلکه به این معناست که گروهی خداوند را بندگی می کنند وگروهی نیز غیر خدا را بندگی و عبادت می کنند،.
اما تنها کسی که شایسته ی عبادت است فقط اللهﷻ است،
شاید به ذهنی شما این سؤال ایجاد شود، که گروه های لاییک(بی دین ) هیچ کسی را عبادت نمی کنند. واین تعریف شما صادق نمی آید. در جواب باید گفت، آنها هم عبادت وبندگی می کنند. بلکه هوا وهوس خودرا به عنوان خدای خود قرار داده اند. ‏﴿أَفَرَءَيۡتَ مَنِ ٱتَّخَذَ إِلَٰهَهُۥ هَوَىٰهُ وَأَضَلَّهُ ٱلله عَلَىٰ عِلۡمٖ وَخَتَمَ عَلَىٰ سَمۡعِهِۦ وَقَلۡبِهِۦ وَجَعَلَ عَلَىٰ بَصَرِهِۦ غِشَٰوَةٗ فَمَن يَهۡدِيهِ مِنۢ بَعۡدِ ٱللَّهِۚ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ﴾{‏سوره جاثيۀ آيه 23} ‏«آیا دیده‌ای کسی را که هوی و هوس خود را خدای خویش گرفته، و از روی آگاهی خدا او را گمراه ساخته، و بر گوش و دل او مهر نهاده، و بر دیده‌اش پرده قرار داده‌است؟ پس چه کسی جز خدا می‌تواند او را راهنمایی کند؟ آیا پند نمی‌گیرید»؟!.
در حقیقت چنین کسی آرزو ها و خواهش های نفسانی خودرا به عنوان فرمانروا وخدای خود قرار داده است.

محمدقاسم صیفوری

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

10 Dec, 10:51


امروزه کشورهای که خودرا مدافعان حقوقی بشر میدانند وحرف از حقوق بشر می زنند عینا چنین واقعیت گواه حال آنان است.

هزار انسان بیگناه را روزانه به قتل می رسانند وخانه هایشان را به آتش می زنند ویادر زندان ها اعدام شان می کنند اما خودرا مدافعان واقعی به جهان معرفی می کنند

فهیم بادغیسی
#HumanRights

رسانه جنگ فکری

10 Dec, 08:21


بیان کلمه حقوق بشر از زبان آمریکا و اسرائیل واقعاً شرم آور است

آمریکا و اسرائیل در سالیان دراز مدت خود را مدافع حقوق بشر معرفی کردند درصورتی که بیشترین جنایات را در حق بشر انجام داده اند
سربازانی امریکایی در قتل های زیادی در افغانستان عراق و دیگر کشور ها متهم هستند و همینطور اسرائیل خون آشام که از پیدایشش تا هنوز خون مسلمانان دنیا را می‌مکد
بنده در همین زمان که قرار داریم کتاب مولوی صاحب عبدالسلام ضعیف سفیر کبیر امارت اسلامی در پاکستان را مطالعه می‌نمایم که جناب محترم ضعیف صاحب به نکاتی اشاره می‌کند که در زندان گوانتانامو بر وی و هم قیدان شان از سوی همین مدافعین حقوق بشر وضع گردیده بود
جناب ضعیف صاحب از شکنجه های گوناگونِ جسمی روحی حکایت می‌کند چه حیوانات از مرتکب شدن آن جنایات عاجز اند اما همین مدافعین حقوق بشر با افتخار تمام این جنایات انجام می‌دادند
#HumanRights

رسانه جنگ فکری

10 Dec, 04:16


صیدنایا

زنی که در زندان صیدنایا بود، نقل می‌کند: «آن‌ها هنگام تجاوز به من، صدای قرآن را پخش می‌کردند!»

قرآن در ذهن او با این کار زشت، چنان گره خورده بود که دیگر نمی‌توانست صدای قرآن را بشنود و به طور کلی شنیدن آن را بپذیرد.

گفته می‌شود برخی از زندانیان تعریف می‌کنند که هرگاه نیاز به آب می‌داشتیم، نباید از نگهبانان درخواست آب می‌کردیم، مگر زمانی که خود شان به ما آب می‌آوردند؛ زیرا اگر خود مان پیش از نوبت خود آب می‌خواستیم فقط ادرار به ما می‌دادند.

صبغت الله عاکف

#HumanRights

رسانه جنگ فکری

10 Dec, 03:43


اسم حقوق بشر سنگری شده برای ناقضین حقوق بشر

✍️:قدرت الله زاهد

دنیا را از طریق رسانه ها داریم نگاه میکنیم که چه مقدار حقوق بشر را رعایت کردند.
آری از افغانستان آغاز میکنم، غربی ها و دیموکرات خواهان حقوق بشر را چنان احترام گذاشتند که کشتن اطفال برای شان تفریح و سرگرمی بود، آری مردم ما هرگز حقوقی را که غربی ها در محافل خوشی شان ، و عروسی شان، بمب هارا مثل باران میریخت ، فراموش نکردند،
و ده ها مورد که میتوانم بشمارم که در آن جا حقوقی که به مردم داده شده باشد به چشم نمیخورد ،
از بی عزتی ناموس زنان ، بگویم؟ از بی حرمتی سالمندان ، اطفال مطرح کنم؟ از ویرانی اماکن مقدس باز گوشوم؟

آری متأسفانه چنین حقوقی را در افغانستان از مدعیین حقوق بی بشر شاهد بودیم.
حالا در این اواخر در میدان حقوق بشر ، ودر میدان نظامی شکست خوردند
به خورد مخالفین نظام ،
آزادی ، اقتصاد، فرهنگ، را جابجا میکنند تا سنگری و خانه ای برای خودشان داشته باشند
بیشک که سُست ترين خانه خانه اي عنكبوت است.
اين ترفند در برابر عدالت نظام كارگرنيست.
#Human Rights

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

08 Dec, 12:48


فضای برفی پارک شهر میمنه فاریاب

https://youtu.be/yuliXUlNeRU?si=3-TR1S_yI3r5w0DG

رسانه جنگ فکری

08 Dec, 09:34


الحمدلله، الحمدلله ،

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا ۚ وَالْحَمْدُ لِلَّـهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

(بدین ترتیب) نسل ستمکاران ریشه‌کن شد، و ستایش تنها پروردگار جهانیان را سزا است (که با نقمت و نعمت مردمان را تربیت می‌کند، و روی زمین را از فساد ظالمان پاک می‌سازد).

رسانه جنگ فکری

08 Dec, 09:27


سوریه

این طفل هم تو زندان جنایتکاران بشار بوده است «حسبناالله و نعم الوکیل»

رسانه جنگ فکری

08 Dec, 09:15


سوریه

ویدیوی از آزاد سازی خواهرانم از زندان صیدنایا 😭😭😭
«الله اکبر، الله اکبر، الله اکبر»

رسانه جنگ فکری

08 Dec, 09:10


(وَ قُلْ جاءَ #الْحَقُّ وَ زَهَقَ #الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقاً)

پیروزی حق بر باطل همواره نمادی از قدرت حقیقت و عدالت است. با وجود تمامی ظلم‌ها و نیرنگ‌ها، حق همیشه راه خود را دیر یا زود پیدا می‌کند و با صلابت ومتانت بر باطل پیروز می‌شود. تاریخ پر از داستان‌هایی است که نشان می‌دهد هیچ‌چیز نمی‌تواند در برابر نور حق و حقیقت مقاومت کند. همیشه پیروان حق با پیروان باطل به پیروزی رسیدن، همان‌طور که شب پس از هر غروب به صبح می‌رسد، باطل نیز دیر یا زود از پا می‌افتد و حق بر تخت پادشاهی می‌نشیند. در این پیروزی، نه تنها عدالت برقرار می‌شود، بلکه آرامش و امید به دل‌ها باز می‌گردد.

فتح وپیروزی مبا.رز.ین سو.ر.یه #مبارک_باد

الله متعال این پیروزی بزرگ را به نفع ملت مسلمان سوریه بگرداند.
آمین.

۱۸ قوس ۱۴۰۳ هش
فاریاب افغانستان

✍️انصارالحق فاریابی

رسانه جنگ فکری

08 Dec, 04:45


هم اکنون دمشق

رسانه جنگ فکری

08 Dec, 03:52


"دمشق آزاد شد"

رسانه جنگ فکری

08 Dec, 03:52


"حکومت بشار اسد سقوط کرد"

رسانه جنگ فکری

07 Dec, 03:27


تهاجم فرهنگی

تهاجم فرهنگی بمعنی بسط هجوم غرب درممالک اسلامی، ازجمله وسایلی که از همه بیشترفرهنگ غرب را گسترش میدهد: همین رسانه ها وفضای است، واین را نیز متوجه باشید که این شبکه های ماهواره ای جهت غنی ساختن فرهنگی مانیامده است، و پیامت های خطرناکی درپی دارد، درخواب گران فرو نرویم فرزندان وخانواده های خود را دریابیم.

محمد قاسم صیفوری

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

07 Dec, 03:27


‏یکی ازترفندهای جنگ فکری غرب

اینطور فکر میکنند که، لازم نیست قران را از بین ببرید. بلکه کاری بکنید تا مسلمانان قران را نخوانند و از آن استفاده نکنند در زندگی خود. و قوانین خود را از آن نگیرند. آیا همین کار را نکرده اند؟

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

07 Dec, 03:27


‏جنگ فکری چیست؟

جنگ فکری جنگ شکستن عقیده و باورها است؛ جنگ فکری جنگ تسخیر فکر و وجدان واندیشه است؛ جنگ فکری جنگ تغیر ارزش ها و دیدگاه ها است. جنگ فکری بیگانه سازی افکاری نسلی جدید امت اسلام نسبت به دین آئین باور ها وعقائد شان است. جنگ فکری جنگی است که از تو دشمن می سازد، دشمنان این جنگ خیلی حرفه ی تر مرموز تر زیرک تر بالباس رنگارنگ تر وبالهجه ی عامیانه تر وارد افکار وبرنامه های روز مره قشرجوان امت اسلام می شوند! لذا خیلی تیزبین باشید گام به گام این دشمنان را تعقیب ‌کنید ودرهر مسیر شان سیار باشید

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

07 Dec, 03:27


غرض وغایت ازجهاد

هدف خداوند متعال ازحکم جهاد، این نیست که همه ی کفار را یک دفعه به قتل برساند، بلکه مقصود اصلی این است که دین خداوندی در دنیا حکومت کند و مسلمین باعزت ووقار زندگی بسربرند وبتوانند با امن و عافیت وبی خطر عبادت وطاعت خداوند متعال را بجا آورند وکفار هیچ گونه دخالتی بادین آن ها نداشته باشند، اسلام باذات دشمنان خویش دشمنی ندارد. بلکه دشمنیش به سبب همان شوکت حشمتی است که باعث خطر اسلام ومسلمین باشد. این نزد تمام اقوام ومهذّب ومتمدّان ازمسلمّات است که جنگیدن جهت حفاظت جان ومال وعزت وهیبت اقدامی شریفانه وحق فطری هرانسان است اما معلوم نیست چرا غیر مسلم به تسلیم کردن آن در حق مسلمین خود داری می نمایند. در دنیا اقوام ومهذّب ومتمدّن وسیاستمدار جهت تفوق واقتدار خویش دست به هر گونه افعال جایز و ناجایز مکر وفریب می زنند و هرگونه حربه ای که جهت سرکوب کردن مخالف خود استعمال نمایند، عین سیاست وتدّبر می دانند. اما اگر اسلام بخواهد به حق وحقانیت به طریق جایز وانتهای عدل وانصاف براهل باطل حکومت کند اشخاص خود غرض آن را به تعصب وجنون مذهبی تعبیرمی کنند. سبحان الله! چگونه دهان اشخاص خود غرض وسیاستمداران دزد به این باز می شود که براسلامی که دروغ تهمت ظلم وستم را حرام وحفاظت جان ومال عزت و آبروی مردم را نخستین فرضیه ی خودمی داند لب کشایی کنند هدف اصلی ازجهاد اسلامی این است که حق و حقیقت عدل وانصاف در دنیا حاکم گردد  تا اشخاص خود غرض نتوانند نظام دنیارا بهم زنند، جهادی که هدفش فقط برقراری عدل وانصاف حفاظت صداقت وامانت وقلع وقمع کردن رشوه دزدی بد کاری بداخلاقی بی حیایی وتمام خرابیها  واشخاص خود غرض می باشد بربریت گفته نمی شود حال آن که این بهترین عبادت وانتهای شفقت ورحمت برخلق خداست،
{سیرت مصطفی ج.2ص.40]

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

07 Dec, 03:27


سخن طلایی

پیش از آنکه حکومت کنید دانشمند شوید: زیرا اسلام در گرو جماعت است و جماعت در گرو امیر و امیر تنها و تنها با اطاعت و فرمان برداری معنا می یابد، پس هر کس با {دانش} بر قوم اش حاکم شود، مایه ی حیات آن قوم است و درغیر اینصورت هم خود و هم دیگران را به نابودی خواهد کشید
[عمر ابن خطاب: رضی الله عنه]

محمدقاسم صیفوری

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

07 Dec, 03:27


جهاد به معنی استفاده از دیپلوماسی و قوت منحیث سیاست خارجی دولت اسلامی بشمار میرود.

هر ملت دارای سیاست های خارجی می باشد تا بدین وسلیه ایدیولوژی خویش را به ملت های دیگر حمل نماید. پس سیاست خارجی مبتنی بر دو اصل می باشد: یکی زمانیکه دیپلوماسی موفق نگردد، از قوت و زور کار گرفته می شود. دیپلوماسی و دیگر قوت. بناً باید به یاد داشت که دولت اسلامی بخاطر پیشبرد خط مش خویش مسؤلیت های مشخص دارد. بدین اساس جهاد به معنی استفاده از دیپلوماسی و قوت منحیث سیاست خارجی دولت اسلامی بشمار می رود.

محمدقاسم صیفوری

✾•┈••✦رسانه جنگ فکری✦••┈•✾
@jangfakri63

رسانه جنگ فکری

05 Dec, 14:13


سوریه

پس از سقوط زندان حماه یکی از زندانیان به یک مجاهد گفت «۱۳ سال است که منتظر شما هستم»
😭

رسانه جنگ فکری

05 Dec, 12:55


حضرت محبوب قلب‌هاﷺ، بر بالای پل صراط ایستاد می‌شود و مرتب می‌گوید: الها! (امتم را) سلامت بدار! سلامت بدار!

مردم این دوران، از همه‌ی اطراف خود واز راه‌های مختلف، حدیث ها و گفته‌های فراوان می‌شنوند؛ از رساله ها، مطبوعات، کتب، وسایل ارتباطی جدیدتر و...، پیام و گفتار و اطلاع دریافت می‌کنند و هر کدام از این پیام‌ها وگفتارها، برای خود حدیثی دارد و سازی می‌زند؛ حال، احتمال نزدیک به یقین هست که شخصی که برای خود وزندگی خویش، معنایی فراتر قائل است بپرسد: راستی، در این آشفته بازار اطلاعات چه باید کرد؟ جواب پیروان ادیان و مذاهب و مکاتب دیگر هرچه باشد، قطعاً، جواب یک مسلمان باورمند آگاه، این خواهد بود که (فبشر عباد الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه). و اگر سؤال شود که: راه و معیار تشخیص این «احسن» چیست؟ پاسخ او این است که: حدیثی چون حدیث مصطفی کو؟!

خلاصه؛ اگر آدمی از راه و رسم این بزرگوار برود وسائقه ی عشقی راستین به سرور و سالار مؤمنین را فراه راه خود قرار دهد، آنگاه، نوری از جانب حق خواهد یافت و به آسانی راه را در پیش خواهد گرفت.

امت شفاعت خواه، 😢
رجامند فاریابی

رسانه جنگ فکری

04 Dec, 09:59


حدیث اُم زرع در چندین کتاب معتبر حدیث از جمله صحیح بخاری و صحیح مسلم ذکر شده است.

در صحیح بخاری، این حدیث در کتاب النکاح، حدیث شماره ۵۱۸۹ آمده است. همچنین در صحیح مسلم، در کتاب فضائل الصحابة، حدیث شماره ۲۴۴۸ ذکر شده است.

این حدیث به تفصیل داستان ۱۱ زن عرب را بیان می‌کند که هر کدام درباره شوهران خود صحبت می‌کنند، و پیامبر (ص) پس از نقل این داستان به حضرت عایشه (رض) می‌فرمایند که او را مانند شوهر اُم زرع دوست دارد، اما هرگز او را طلاق نخواهد داد.

برای مطالعه متن کامل حدیث و بررسی آن در منابع، می‌توانید به نسخه‌های معتبر صحیح بخاری و صحیح مسلم مراجعه کنید.

حدیث اُم زرع یکی از احادیث معروف پیامبر اسلام (ص) است که ایشان برای همسرشان حضرت عایشه (رض) نقل کرده‌اند. این داستان از ۱۱ زن عرب سخن می‌گوید که هر یک درباره شوهران خود با هم صحبت می‌کنند و به خصوصیات و رفتارهای آنان اشاره می‌کنند. در ادامه خلاصه‌ای از این حدیث به زبان فارسی بیان می‌شود:

۱. زن اول می‌گوید: شوهرم مانند گوشت شتر لاغری است که بر قله کوهی بلند قرار دارد؛ نه گوشت خوبی دارد که بخورم، و نه دستی به آن می‌رسد تا پایین آورم.

۲. زن دوم می‌گوید: شوهرم بسیار تندخو و بداخلاق است، اگر صحبت کنم مرا طلاق می‌دهد و اگر ساکت باشم، مرا آزار می‌دهد.

۳. زن سوم می‌گوید: شوهرم آدمی ضعیف و ناتوان است. او بدتر از بدترین‌هاست، نه ثروتی دارد که از آن بهره ببرم و نه قوتی که به او تکیه کنم.

۴. زن چهارم می‌گوید: شوهرم مانند شب‌های سرد است؛ نه گرم است و نه سرد، نه زیاد مرا آزار می‌دهد و نه به من توجهی خاص دارد.

۵. زن پنجم از شوهرش تعریف می‌کند و می‌گوید: شوهرم مانند یک ببر است؛ قوی، بزرگ و مهربان.

۶. زن ششم می‌گوید: شوهرم اگر چیزی داشته باشد، بی‌دریغ می‌بخشد، اما اگر ندارد، نمی‌تواند چیزی به من بدهد.

۷. زن هفتم می‌گوید: شوهرم خوش‌اخلاق و خوش‌رفتار است؛ در خانه‌ام مانند شاهزاده‌ای است و در بیرون مانند شیر.

۸. زن هشتم می‌گوید: شوهرم از مال دنیا چیزی ندارد، اما همیشه با من مهربان است و هرگز مرا آزرده نکرده است.

۹. زن نهم می‌گوید: شوهرم از ثروتمندان است و هر وقت که بخواهد برای من بهترین لباس‌ها و غذاها را فراهم می‌کند.

۱۰. زن دهم می‌گوید: شوهرم آدمی سخاوتمند و بخشنده است، همیشه مرا با غذاهای خوب پذیرایی می‌کند.

۱۱. زن یازدهم که اُم زرع نام دارد، به شدت از شوهرش تعریف می‌کند و می‌گوید: شوهرم مردی بزرگ و بخشنده است؛ هر چیزی که بخواهم برایم فراهم می‌کند و هیچ‌گاه به من بدی نمی‌کند. اما در پایان، مشخص می‌شود که شوهرش او را طلاق داده است.

پیامبر اسلام (ص) پس از نقل این داستان، به حضرت عایشه (رض) فرمودند: «ای عایشه، من برای تو همانند اُم زرع هستم، با این تفاوت که هرگز تو را طلاق نخواهم داد.»

این حدیث به روشنی نشان می‌دهد که پیامبر (ص) در رفتار با همسرانشان چقدر مهربان و باوفا بوده‌اند.

مهدی عدالت

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

02 Dec, 01:00


جوانان امروزی

داخل اتوبوس هستم. بر صندلی روبه‌رویم جوانی با موهای ژولیده نشسته است. چهره‌اش درخشان و به‌نظر می‌رسد انسان آرامی‌ست و کار به کار کسی ندارد. هنوز نمی‌دانم از کجاست و به کجا می‌رود. کتاب در دست دارم و مطالعه می‌کنم. جوان، من را از زیر چشم نگاه می‌کند و می‌خواهد بهانه‌ای بیاورد و رشته‌ی سخن را آغاز کند و با من حرف بزند. من سکوت را می‌شکنم و کلام را آغاز می‌کنم و می‌پرسم: از ایران می‌آید؟ با شوق و علاقه‌ی وافر جواب مثبت می‌دهد و می‌گوید: خانه‌اش در ولایت جوزجان است و فقط چند ماهی می‌شود که به ایران آمده است و اکنون دوباره به خانه‌اش برمی‌گردد. می‌پرسم چرا این‌گونه زود بازمی‌گردد و چند مدتی صبر نکرده است؟ جواب می‌دهد: خودش نخواسته است زیاد در ایران بماند. می‌گویم: به‌حتم ازدواج کرده که سریع برگشته است؟ می‌گوید: یک‌ونیم سال پیش ازدواج کرده و چندماه می‌شود که دوباره نامزد شده است. تعجب می‌کنم و از فرط تعجب، چشم‌هایم خیره می‌شود و مات و مبهوت می‌شوم و با خود کلنجار می‌روم که چرا به‌ این زودی به ازدواج دوم رو آوروه است؟ از وی می‌پرسم و می‌گویم: چرا ازدواج دوم؟ مگر تازه عروسی نکرده است؟
می‌گوید: ازدواج اولی‌اش شغار بوده است و دامادش(یازنه) بر سر خواهرش زن دوم‌ گرفته و این باعث تحریک وی شده است که به ازدواج دوم رو بیاورد.

جای تعجب اینجاست که این جوان هنوز بیست و یک‌سال عمر دارد و به همین زودی اقدام به ازدواج دوم کرده است. با خنده می‌گویم: پس دوسال بعد به‌حتم ازدواج دیگری خواهد کرد؟ با تبسم جواب منفی می‌دهد.

دنیایی که ما در آن زندگی می‌کنیم، عجب دنیایی‌ست و مردم به چه باور و فکر و اندیشه‌هایی مصروف‌اند. هیچ نمی‌شود به حقیقیت این‌دنیای مرموز رسید و به آن آگاهی کامل حاصل کرد. رسم و رسوم‌های بی‌جا و کشنده، اکثر جوانان را از مسیر هدف اصلی باز داشته است و آنان را با انگیزه‌های بی‌مورد مصروف ساخته است.

: عصمت‌الله مرادی-۱۱قوس

رسانه جنگ فکری

01 Dec, 16:25


وفا به وعده و برآوردن آن

﴿وَأَوۡفُواْ بِٱلۡعَهۡدِۖ إِنَّ ٱلۡعَهۡدَ كَانَ مَسۡ‍ُٔولٗا﴾ [الإسراء: ۳۴]«به عهد و پیمان خود وفا کنید، چرا که (روز قیامت) عهد و پیمان مورد پرسش است» ﴿وَأَوۡفُواْ بِعَهۡدِ الله إِذَا عَٰهَدتُّمۡ﴾ [النحل: ۹۱]«به پیمان خدا (که با همدیگر می‌بندید) وفا کنید، هر گاه که بستید» ﴿يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ أَوۡفُواْ بِٱلۡعُقُودِ﴾ [المائدة: ۱]«ای کسانی که ایمان آورده‌اید! به پیمان‌ها و قراردادها وفاکنید» ﴿يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفۡعَلُونَ٢ كَبُرَ مَقۡتًا عِندَ ٱللَّهِ أَن تَقُولُواْ مَا لَا تَفۡعَلُونَ٣﴾ [الصف: ۲-۳]«ای کسانی که ایمان آورده‌اید! چرا سخنی را می‌گویید که خود به آن عمل نمی‌کنید؟ این که چیزی را بگویید که خود به آن عمل نمی‌کنید، گناهی بسیار بزرگ و موجب خشم عظیم خداوند است»[عن أبي هريرة (رض) أن رسول الله ﷺ قال: «آيَةُ المُنَافِقِ ثَلاثٌ: إذا حَدَّث كَذب، وإذا وَعدَ أخلَف، وإذا اؤْتُمِنِ خَانَ]{متفقٌ عليه}
زاد في روايةٍ لـمسلم: «وإنْ صَامَ وصَلَّى وَزَعَمَ أَنَّهُ مسلِمٌ»از ابوهریره {رض} روایت شده است که پیامبر ﷺ فرمودند: «نشانه‌ی منافق (و نفاق) سه چیز است:
۱_ هنگامی که صحبت کند، دروغ می‌ گوید
۲_ هنگامی که وعده‌ای دهد، به آن وفا نمی‌کند
۳_ هنگامی که چیزی را به‌عنوان امانت به او بسپارند، در آن خیانت می‌کند» در روایت مسلم این را اضافه دارد؛ (هر کس این سه صفت را داشته باشد، منافق است)، هر چند روزه بگیرد و نماز بخواند یا گمان کند که مسلمان است»{وعن عبد الله بن عمرو بن العاص {رض} أنَّ رسول الله ﷺ قال: «أرْبع مِنْ كُنَّ فِيهِ كَانَ مُنَافِقاً خَالِصاً. ومنْ كَانَتْ فِيه خَصلَةٌ مِنْهُنَّ كانَتْ فِيهِ خَصْلَة مِن النِّفاقِ حَتَّى يَدَعَهَا: إذا اؤُتُمِنَ خَان، وإذَا حدَّثَ كذَبَ، وَإذا عَاهَدَ غَدَر، وَإذا خَاصَم فَجَرَ} {متفقُ عليه}«از عبدالله بن عمرو بن عاص (رض) روایت شده است که پیامبر ﷺ فرمودند: «چهار خصلت هست که در هر کس وجود داشته باشند، او منافقی خالص است و هر کس یکی از خصایل در او باشد، خصلتی از نفاق را دارد تا وقتی که آن را ترک کند:
۱_ وقتی که امانتی به او سپرده شود، در آن خیانت می‌کند؛
۲_ وقتی که حرف می‌زند، دروغ می‌گوید؛
۳_ هرگاه پیمانی ببندد، عهدشکنی می‌کند؛
۴_ هر گاه با کس دشمنی و دعوا کند، از حق و حد می‌گذرد و حرف زشت می‌زند و دشنام می‌دهد» «وعن جابرٍ {رض} قال: قال لي النبي ﷺ: «لو قدْ جاءَ مالُ الْبَحْرَيْن أعْطَيْتُكَ هكَذا وهكذا وَهَكَذا» فَلَمْ يَجيءْ مالُ الْبحْرَيْنِ حَتَّى قُبِضَ النبيُّ ﷺ، فَلَمَّا جَاءَ مَالُ الْبَحْرَيْن أَمَرَ أبُو بَكْرٍ {رض} فَنَادى: مَنْ كَانَ لَهُ عنْدَ رسول الله ﷺ عِدَةٌ أوْ دَيْنٌ فَلْيَأْتِنَا. فَأتَيتُهُ وقُلْتُ لَهُ: إنَّ النبي ﷺقال لي كَذَا، فَحثَى لي حَثْيَةً، فَعدَدْتُها، فَإذا هِي خَمْسُمِائَةٍ، فقال لي: خُذْ مثْلَيْهَا {متفقٌ عليه} از جابر{رض} روایت شده است که گفت:پیامبر ﷺ به من فرمودند: «اگر مالیات (جزیه‌ی) بحرین بیاید، فلان مقدار و فلان مقدار به تو می‌دهم» و مالیات بحرین تا وقتی که پیامبر ﷺ فوت کردند، نرسید و زمانی که رسید، حضرت ابوبکر{رضی الله عنه} فرمان داد و ندا کردند: هر کس وعده یا قرضی نزد پیامبر ﷺ دارد به ما مراجعه کند و من نزد او رفتم و به او گفتم: پیامبرﷺ چنین وعده‌ای به من فرمودند، پس حضرت ابوبکر مشتی سکه برایم برگرفت و به من داد، آن را شمردم، پانصد درهم بود، به من فرمود: دو برابر آن را بردار»
{ریاض الصالحین}

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

01 Dec, 15:24


شاید گاه وقت شکست آدم ها ازجای که فکر می کند باشد نیست،
بلکه علت شکست وسقوط در انسانها متفاوت است.

محمدقاسم صيفورى

رسانه جنگ فکری

30 Nov, 17:14


گام های استراتژی

مهمترین ابزار ونیروی دولت ها،
نیروی انسانی 60٪
علم ومعرفت 20٪
زمان وموارد طبیعی20٪
پس سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی باید مهمترین برنامه دولت هاباشد
میزان صدق سرمایه گذاری، درامور ذیل نمایان خواهد شد:
_ استفاده ی بهینه
_ پیشرفت
_ رشد
_ محافظت
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

30 Nov, 17:14


گیاه شناسی و زراعت

1 .نام نباتات
2 .طریقه کشت و زراعت
3 .طریقه آبیاری و زراعت
4 .دواهای ساده
در جزیره عرب فقدان آب و نشونمای گیا هان کمیاب بود، از همین رو مردمی که در آن جا زندگی می نمودند،برای تغذیه مواشی خویش به نباتات ضرورت داشتند تا آنچه راجستجو می کردند، در یافت نمایند. بدین اساس آنان همیشه در جستجوی نباتات سرگردان نباتات بخاطر اهمیتی که داشت یک موضوع مهم در اد بیات عرب بشمار میرفت. ازبودند. بناً همین خاطر مطالعه نباتات بیشتر اززاویه طبی و زراعتی صورت میگرفت. چنانچه عرب هاقبلا در مورد استفاده طبی بعضی گیا هان وبته هامیدانستند؛ اما زمانیکه مسلما نان با مردم دیگر ارتباط برقرار نمودند، نه تنها به نام های این گیاهان علاقمندی نشان دادند، بلکه آن ها را کشت نمودند. مسلمانان در تلاش این افتادند تا در مورد زراعت وطریقه کشت بیشتر بدانند؛ مانند: دانستن در مورد کشت، کود دادن، زمان مناسب تخم پاشی و کشت، جمع آوری خرمن و واقعیت های خاک ها.همچنان تشخیص نوعیت جنسیتی بین نباتات مانند خرما و بنگدانه راتفکیک می نمودند و نباتات را به اساس نوعیت کشت مانند نباتات که به واسطه غرس قلمه{توته از نبات} و یا تخم کشت می شدند، تقسیم بندی نمودند. قوت علم عملی مسلمانان را در گیاه شناسی و زرا عت میتوان از مطا لعه ی باغها وکشت زارهای بیشمار در منا طق مختلف سرزمین های اسلامی، به خصوص هسپانیه تخمین زد.مسلمانان طریقه آبیاری و زراعت را بخاطرسرسبزی مناطق استفاده می کردند، نباتات و میوه هارا؛ از قبیل: پنبه، برنج، شکر، مارچوبه، نارنج، لیمو و انار را بخاطر کشت ازبیرون به هسپانیا آور دند وپس از این کشت، انواع گوناگون نباتات در اروپا رایج یافت که قبل از آن نمی دانستند. علاوه برین باغ‌های مشهور در ایران، مراکش و هسپانیا که با داشتن درختان، گیاهان، گلهای مرتب باسطح سرسبزی زیاد، جوی بارهاوچشمه ها به یک علاقمندی خاص ساخته شده بود و توازن میان ساختمان ها و سبزی ها را برقرار کردند که باعث تابانیدن نور به آن سمت شده بود. چون عرب ها هنر کشت و کار را بلدنبودند وبخاطر آموختن این حرفه بسوی مردم روم، نبطی ها و ایرانیان رو کردند و از آنان این نوع هنر را آموختند و آن را مورد استفاده عملی قرار دادند.در قرون هشتم و نهم عراق بیش از 30 میلیون نفوس داشت که 80 درصد آن را دهاقین تشکیل میداد؛دسیستم های جدید آبیاری وجود داشت که از در یای فرات گرفته شده بود. خراج در زمین های حاصل خیز 5 درصد بود و برخلاف خراج بر زمین های که آبیاری نمی گردید 10درصد بود تا این امر منجر به تشویق بیشتر زمینداران برای کشت میگردید. در زمان شارلمانی امپراطور روم، نرخ تخم گندم در جهان اسلام 10بریک و در اروپا 2.5 بریک بود. نه تنها که خود گیاه شنا سان نباتات رامورد توجه قرار داده بو دند، بلکه تعداد زیادی از واژه نوی سان، جغرافیه دانان، مسافرین و طبیبان نیز در مورد آن می نوشتند. یکی از آنها ابو سعیدعبدالملک بن قریب الاسمایی ساکن اصلی بصره بود که در زمان هارون الرشید به بغداد آمد. آسمایی در سال 739\831م از خود تالیفات و آثار متعد دی بجا گذاشت که یکی از آنها در مورد گیاهان و درختان میباشد. در مقدمه ی این کتاب، بحث عمومی را در مورد نبا تات انجام داد و از انواع مختلف خاک ها یاد آوری نموده و معتقد بود که خاک ها نظربه قابلیت کشت حالات مختلف دارند. سپس درمورد درخت و چگونگی مراحل رشد آن بحث نموده و بعد از آن نباتات را دسته بندی کرد و از هر یک مثال آورده و بالا خره د مورد نباتات که در زمین هموار و دشتها نمو مینماید، بیان نمود و از مجموع 230 نبات در کتابش ذکر کرده است.البیرونی تحقیقاتی را پیرامون نباتات انجام داد و بیان داشت که گلها دارای 6.5.4.3. و یا 18 گلبرگ میباشد، نه 7 و 9 گلبرگ و یکی از گیاه شناسان مشهور دیگر عبدالمنصور رشیدالدین عبد الفادی بن علی السوری میباشد. وی دست باز در نامگذاری و استفاده از دارو های ساده داشت. ابومحمد عبدالله بن احمد الملیقی النباتی مشهور به ابن بیرار، گیاه شناس دیگری بود. وی نباتات رابنام، نوعیت و مکانی که در آن جا رشد می نمودند، تقسیم بندی کرد. روی این ملحوظ به سرزمین های روم آسیای کو چک و سرزمین های دیگر سفر داشت تا در مورد نباتات و چگونگی رشد آنان تحقیق نماید. ابن البیرار، آثار زیادی در مورد دواهای ساده و دیگرموضوعات از خویش بجا ماند؛ چنانچه کتاب "الجامی فی ادویه المفرده"یکی از کتاب های است که حاوی نظریات قبلی از یونانی ها ومسلما نان میباشد، اما تحقیقات شخصی که در سر زمین های مختلف انجام داده است نیز شامل آن کتاب میباشد. وی به دواهای ساده نام های به ترتیب الفبای فارسی، لاتین و بربری آماده ساخت و سر درگمی ها در نام دواها را واضح ساخت و موارد کاربرد و وسایل آن را ذکر نمود.
[اسلام وساینس:ص.36_38]

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

30 Nov, 17:14


فرمانروای عادل

﴿إِنَّ ٱلله يَأۡمُرُ بِٱلۡعَدۡلِ وَٱلۡإِحۡسَٰنِ﴾ [النحل: ۹۰]«همانا خداوند به دادگری و نیکوکاری فرمان می‌دهد»
﴿وَأَقۡسِطُوٓاْۖ إِنَّ ٱلله يُحِبُّ ٱلۡمُقۡسِطِينَ﴾ [الحجرات: ۹] به دادگری رفتار نمایید، که خداوند دادگران را دوست دارد»
«وعن أبي هريرة {رض}، عن النبي ﷺ قال:سَبْعَةٌ يُظِلُّهُمُ الله في ظِلِّهِ يومَ لا ظِلَّ إلاَّ ظِلُّهُ: إمَامٌ عادِلٌ،وشَابٌّ نَشَأَ في عِبادَةِ الله تَعالى، ورَجُلٌ مُعَلَّقٌ قَلبُهُ في المَسَاجِدِ، ورجُلان تَحَابَّا في الله اجتَمعَا عليهِ، و تَفرَّقَا علَيهِ، ورجُلٌ دعَتهُ امرَأَةٌ ذَاتُ مَنصِب وجمَالٍ، فقَال:إنِّى أَخَافُ الله،ورَجُلٌ تَصَدَّقَ بِصدقةٍ، فَأَخْفَاها حَتَّى لا تَعلَمَ شِمالُهُ ما تُنفِقُ يميِنُهُ، ورَجُلٌ ذَكَر الله خَالِياً فَفَاضَتْ عينَاهُ»{متفقٌ عليه}«از ابوهریره{رضی الله عنه} روایت شده است که پیامبرﷺ فرمود ند: هفت نفر هستند که خداوند در روزی که جز سایه‌ی اوسایه‌ای نیست، ایشان را در سایه‌ی خود پناه می‌ دهد:
1_ حاکم عادل؛
2_ جوانی که در عبادت خداوند متعال رشد و نشأت یافته باشد؛
3_ مردی که دلش به مسجد وابسته است؛
4_ دو مرد که برای رضای خدا همدیگر را دوست دارند و با آن محبت، با هم جمع و از هم جدا می‌شوند؛
5_ مردی که زنی صاحب‌مقام و زیبا، او را پیش خودش بخواند و او در جواب بگوید: من از خدا می‌ترسم؛
6_ مردی که صدقه دهد و آن را چنان پنهان کند، که دست چپ او از انفاق دست راستش بی‌خبر باشد؛
7_ مردی که در حالت تنهایی و خلوت، خدا را یاد کند و چشما نش پر از اشک گردد»[وعن عبد الله بنِ عمرو بن العاص {رض}قال: قال رسولُ الله ﷺ«إنَّ المُقسِطينَ عِنْدَ الله عَلى مَنابِرَ مِنْ نورٍ: الَّذِينَ يعْدِلُونَ في حُكْمِهِمْ وأَهليهِمْ وما وُلُّوا» {رواهُ مسلم} از عبدالله بن عمرو بن عاص {رض} روایت شده است که پیامبر ﷺ فرمودند:همانا دادگران و اهل قسط، نزد خدا بر منابری از نور قرار دارند، آن کسانی که درحکمشان و درمیان خانواده‌ ی خود و در آنچه که در تحت سرپرستی دارند، عدالت می‌ورزند» [وعَن عوفِ بن مالكٍ {رض}قال: سمِعْتُ رسول الله ﷺ يقولُ: «خِيَارُ أَئمَتكُمْ الَّذينَ تُحِبُّونَهُم ويُحبُّونكُم، وتُصَلُّونَ علَيْهِم ويُصَلُّونَ علَيْكُمْ، وشِرَارُ أَئمَّتِكُم الَّذينَ تُبْغِضُونهُم ويُبْغِضُونَكُمْ، وتَلْعُنونَهُمْ ويلعنونكم» قال: قُلْنا يا رسُول الله أَفَلا نُنابِذُهُمْ؟ قالَ: «لا، ما أَقَامُوا فِيكُمُ الصَّلاةَ، لا، ما أَقَامُوا فيكُمُ الصَلاة»» {رواه مسلم}قوله: «تُصَلُّونَ عَلَيْهِمْ»: تَدْعونَ لـهُمْ«از عوف بن مالک {رضی الله عنه} روایت شده است که گفت: از پیامبرﷺ شنیدم که می‌فرمود: بهترین پیشوایان و رهبران شما، کسانی هستند که شما ایشان را دوست دارید و ایشان نیز شما را دوست دارند و شما برای آنان دعای خیر می‌کنید و ایشان نیز برای شما دعای خیر می‌کنند و بدترین پیشوایان شما، آنان هستند که شمااز ایشان متنفرید وایشان نیز از شما تنفر دارند وشما ایشان رانفرین می‌کنید وایشان نیز شما را نفرین می‌کنند»عوف می‌گوید: عرض کردیم: آیا با اینان (حاکمان بد) مبارزه و جنگ نکنیم، پیامبر ﷺفرمودند: «نه، تا آن زمان که در میان شما نماز اقامه می‌کنند، نه، تا آن زمان که درمیان شمانماز اقامه می‌ کنند:[وعَنْ عِيَاضِ بن حِمار {رض} قالَ: سمِعْت رَسُول اللهﷺ يقولُ: «أَهْلُ الجَنَّةِ ثَلاثَةٌ: ذُو سُلْطانٍ مُقْسِطٌ مُوَفَّقٌ، ورَجُلٌ رَحِيمٌ رَقيقٌ القَلْبِ لِكُلِّ ذِى قُرْبَى وَمُسْلِمٍ، و عَفِيفٌ مُتَعَفِّفٌ ذُو عِيالٍ»{رواهُ مسلم}از عیاض بن حمار {رض} روایت شده است که گفت:از پیامبرﷺ شنیدم که می‌ فرمود:اهل بهشت سه گروه هستند:
۱_ حاکم و صاحب‌ قدرت دادگری که در امتثال اوامر خداوند و اجتناب از نواهی او موفق باشد؛
۲_ مرد مهربان و دلسوز نسبت به هر خویشاوند نزدیک و هر مسلمان؛
۳_ مرد عیالوار پاکدامن و خویشتندار و با عزت»

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

30 Nov, 17:13


اشک تمساح برای زنان افغان

رسانه‌های آمریکایی طوری وانمود می‌کنند که گویا ملت افغان و مسلمانان جهان خنگ تشریف دارند. کسی نیست به آن‌ها بگوید شاید برخی از ملت افغان حواس‌شان نباشد، اما همه بیدارند و ترفندهای شوم آمریکا را می‌شناسند و به خوبی با آن‌ها آشنایی دارند.
از سویی دم از حمایت از حقوق زن می‌زنند و از سویی دیگر همین زنان که به عقیده‌ی آن‌ها نصف جمعیت افغانستان را تشکیل می‌دهند، گرسنه‌اند. ثروت کشورش را بلوکه می‌کنند، کشورش را تحت آماج سخت‌ترین تحریم‌ها قرار می‌دهند و باز خود را حامی حقوق زن می‌پندارند. آیا مگر این‌طور نیست که این زنی که دم از حمایتش می‌زنند، یا مادر فقیر، یا همسر فقیر، یا دختر فقیری است که در سخت‌ترین شرایط زندگی کرده و هر شب با صدای مهیب بمب و آتش سر بر بالین گذاشته و اکنون دوست دارد شب را در آرامش سپری کند، در حالی اطمینان دارد دیگر قرار نیست برای یک لقمه نان سگ‌ دو بزند. شاید ما را و ملت ما را خنک فرض کرده‌اند، اما بدانند که زنان ما صرفا لختی یا حضور در کابینه‌ی دولت را نمی‌خواهند، بلکه کشوری آرام و مرفه می‌خواهند، آن‌ هم در کنار فرزندان، همسران، برادران و پدران خود. کسی نیست به این‌ها بگوید که خواهشاً آمریکا و سناتورهای مزخرف و کوفتی آن، برای زنان افغان، اشک تمساح نریزد.


‌کانال رسانه جنگ فکری
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

29 Nov, 12:34


سلطان سلیم خان جلیل الشان یک بار به یهودیان ممالک غربیه اجازه آمدن به ممالک شاهانه را داده بودند. این بار هم اگر ذات شاهانه، این درخواست یهودیان را اسعاف بفرمایند، هیچ ضرری نمی بینند، زیرا یهودیان هرگز وارد سیاست نمی شوند. ازطرف دیگر، اگر حکومت عالی اجازه ندهد، یهودیان از راه های دیگر و از طریق دیگر به اهداف خود می رسند: آنها باید بفهمند که یهودیان باهوش و ثروتمند هستند و می توانند عند الحاجت کارهایی انجام دهند. مسیو نیولینسکی در سخنان خود به طور خالصه گفت؛ فلسطین را به ما بسپارید تا ما شما را از تمام مشکلات نجات دهیم. این شما را دچار مشکل سیاسی هم نمی کند. از آنجا که یهودیان مردمی نیستند که درگیر سیاست باشد، اگر پیشنهاد یهودیان را نپذیرید، یهودیان به هر حال راهی برای تصرف آن سرزمین ها پیدا می کنند.
اگرچه مشخص نیست که عبدالحمید چگونه به این سخنان پاسخ داده است، اما همانطور که از افزایش اقدامات در بیت المقدس می توان فهمید، از این سخنان در کاخ ییلدیز به خوبی استقبال نشده است. اشغال با راه های مختلف آغاز میشود تحولات در مدت کوتاهی شروع شد و اظهارات موسیو نیولینسکی را تایید کرد که صهیونیست ها فلسطین را از امپراتوری عثمانی البته به روش های متفاوت می گیرند. این واقعیت که یهودیان اروپایی از طرق مختلف اقدام به خرید زمین در فلسطین
کردند، مورد توجه سلطان عبدالحمید قرار گرفت و مداخله کرد. اما صهیونیست ها با وام های با بهره بالا سعی در مصادره این زمین ها داشتند. اما دولت عثمانی با اقداماتی این روش را نیز بی نتیجه گذاشت و قانون تصویب شد که هیچ زمینی در فلسطین نمی تواند به عنوان وثیقه در بانک ها یا به عنوان ضمانت مورد استفاده قرار گیرد.

جلوگیری از مهاجرت صهیونیست ها

در حالی که یهودیان صهیونیست برای خرید زمین از فلسطین با عبدالحمید بازی می کردند، آنها همچنین روش های مختلفی را برای استقرار در فلسطین امتحان می کردند. استفاده از شناسنامه های جعلی، رشوه دادن به مقامات دولتی و ورود و اسکان به عنوان گردشگر از این راه ها بود. کاملا مصمم بود. از استانبول گزارش شد که اگر ماموران دولت موضوع را جدی نگیرند یا از طرف دیگر دولت در این مورد چشم خود را ببندند، مورد تحقیق و مجازات قرار می گیرند: ”با انجام تحقیقات با مقاماتی که بر خلاف تصمیمات اتخاذ شده
توسط دولت، به مهاجران اجازه اسکان می دهند، برخورد لازم صورت خواهد پذیرفت، سنجاق عکا در منطقه فلسطین مورد مهاجرات بیش از اندازه یهودیان قرار گرفته است، هشدار به سنجاق مذکوره است که قطعاً نباید یهودیانی را که از این پس خواهند آمد بپذیرند.“

رسانه جنگ فکری

29 Nov, 12:34


سفیر و نویسنده بزرگ عثمانی به دولت هشدار می دهد

عبدالحق حامد طرخان، یکی از بزرگترین شاعران ادبیات ترکیه، در مورد مهاجرت صهیونیست ها از روسیه به فلسطین در طی
سال هایی که سفیر بود به دولت هشدار و اطلاع می دهد که اقدامات لازم باید انجام و اجازه ورود به آنها داده نشود. طرخان در رابطه با گلادستون، که علیه امپراتوری عثمانی می نوشت و بطور ناگهانی محب عثمانی شده بود، هشدار داده و این تغییر رفتار را با این مهاجرت ها مرتبط دانسته و می نویسد: ”بعد از اینکه مسیو گلادستون در این نامه با ابراز تأسف اظهار میدارد بر خلاف تفکر برخی ها حکومت روسیه در موقعیتی نیست که گفته های وی را با حسن نیت بپذیرد می نویسد: من
تلاش بسیاری از جانب یهودیان را با اشتیاق و علاقه کامل برای مهاجرت به فلسطین می بینم و اگر در این باب از طرف حضرت شهر یار حمایت و مدد شود بسیار خوشحال خواهم شد. اشاره روزنامه تایمز به این نامه و تلاش مسیو گلادستون، که مدت ها از زبان خشونت آمیز علیه ترکان استفاده کرده بود، در استمداد از آن حضرت برای اسکان یهودیان در فلسطین که از روسیه آورده شده اند غریب و مبهم است. اگر صهیونیست ها به بیت المقدس آورده شوند، قطعاً آنها خواهان تشکیل دولت خواهند بود. اگرچه صهیونیست ها اعلام کردند که یهودیان در طرح های خود به سیاست روی نمی آورند، اما سلطان عبدالحمید می دانست که اگر ورودی های یهودیان به بیت المقدس آغاز شود، صهیونیست ها قطعاً سعی در تشکیل دولت دارند. به همین دلیل، در نامه ارسال شده از کاخ ییلدیز، به فرماندار بیت المقدس با سخنان زیر هشدار داده می شود:
اجتماع و استقرار یهودیان در مجاورت بیت المقدس که از سرزمین ممالیک شاهی مستثنی نیست، با توجه به اینکه ممکن است دولت یهودی در آینده تشکیل شود، اصلا مجاز نیست. از آنجا که هیچ دلیلی برای مردم و اروپاییان متمدن وجود ندارد که افراد طرد شده جامعه خود را به ممالیک شاهی بفرستند و از طرفی فتنه ارمنی نیز وجود دارد، این امر هرگز مجاز نیست، بنابر این یهودیان نباید پذیرفته شوند و باید بازگردانده شده تا به طور جداگانه در آمریکا مستقر شوند. در این صورت دیگر درد و رنجی نخواهد بود. در حالی که مشکل ارمنستان در میان بود، سلطان عبدالحمید همچنین میخواست به صهیونیست هایی که رویای استقرار در یک کشور یهودی را تعقیب می کنند رضایت داده نشود و آنها به آمریکا اعزام شوند. همانطور که از اسناد دیگر می خوانیم، بلیط صهیونیست هایی که نمی توانند به آمریکا بروند نیز توسط کاخ ییلدیز خریداری می شود تا این افراد از بیت المقدس اخراج شوند. سلطان عبدالحمید زمیندار غنی بیت المقدس بود سلطان عبدالحمید از نزدیک مبادلات زمینی را به ویژه در منطقه بیت المقدس دنبال می کرد. وی تمام تلاش خود را می کرد تا از خرید زمین توسط صهیونیست ها و بنیادهای نزدیک به صهیونیسم در این مکانها جلوگیری کند. از این طریق وی به برخی
بنیاد ها برای خرید زمین در منطقه کمک کرد و همچنین سعی کرد با خرید خود برخی از زمین ها را در نقاط استراتژیک محافظت کند. این تالش به حدی رسیده بود که سلطان عبدالحمید بزرگترین زمیندار فلسطین شد.
همانطور که طه قلینچ در تاریخ عمیق اشاره میکند، در حالی که تل آویو در ۱۱ آوریل ۱۹۰۹ تأسیس شد، سلطان عبدالحمید در ۲۷ آوریل ۱۹۰۹ از سلطنت برکنار شد. به عبارت دیگر، در همان ماه، در حالی که بنیان دولت اسرائیل گذاشته می شد، سلطان عبدالحمید، که بیشترین مبارزه را با این موضوع داشت، از سلطنت برکنار می شود.

مروان پاشا
نویسنده: محمدمظلوم چلیک
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

29 Nov, 12:34


هشدار سلطان عبدالحمید به ماموران خود

اگر صهیونیستها وارد بیت المقدس شوند قطعا تشکیل دولت میدهند در طول تاریخ، دولت عثمانی باشهروندان یهودی خود رابطه نزدیکی برقرار کرد. برای اینکه رعایای یهودی، خود را به عنوان شهروندان درجه یک در امپراطوری عثمانی ببینند، به آنها این فرصت داده شد تا در تمام سطوح مسئولیتی کشور حضور داشته باشند و به ویژه از توانمندی اقتصادی آنها حمایت شد. در حقیقت، حتی در زمان سلطان عبدالحمید دوم که مبارزه با صهیونیسم به یک سیاست دولتی تبدیل شد، تعداد قابل توجهی از ”ناظر پاشا“های یهودی تبار در داخل سیستم حاکمیتی در حال فعالیت بودند. بر خلاف تصور، سلطان عبدالحمید با استقرار یهودیانی که در اروپا و روسیه بسیار رنج برده بودند، در سرزمین های عثمانی مخالف نبود. حتی می توان گفت سلطان عبدالحمید وتئودور هرتزل که بزرگترین حامی صهیونیسم به حساب می آمد نه تنها دشمن نبودند بلکه دوست هم بودند. درحقیقت، مهم ترین مدرکی که نشان می دهد سلطان عبدالحمید با هرتزل دشمنی نداشت، این واقعیت است که هرتزل نشان مجیدیه را که یکی از افتخارآمیزترین مدال های عثمانی بود دریافت کرده بود. بعلاوه این سلطان عبدالحمید بود که به کل کشور دستور داد تا چهارصدمین سالگرد آزادی یهودیان از اسپانیا و آمدن آنان به سرزمین های عثمانی را جشن بگیرند. صهیونیست ها و عبدالحمید چگونه رو در روی هم قرار گرفتند؟ برخلاف تصور عمومی، درخواست هرتزل از سلطان عبدالحمید مبنی بر استقرار یهودیان در فلسطین و به ویژه در بیت المقدس، با واکنش زیادی روبرو نشد، اما سلطان عبدالحمید این پیشنهاد را نپذیرفت. سلطان عبدالحمید برای از دست ندادن یهودیان اروپایی که آنها را متحدان ارزشمند خود می دید، با اینکه پیشنهاد استقرار آنها در فلسطین را نپذیرفت؛ حتی اعلام کرد که به یهودیان اجازه می دهد تا بیایند و در عراق و اطراف آن مستقر شوند.
از طرف دیگر، صهیونیستها که فکر میکردند نمی توانند در برابر خواسته های امپراتوری عثمانی که ورشکسته اقتصادی بود مقاومت کنند، ایده استقرار در فلسطین، به ویژه بیت المقدس را به عنوان آرمان خود برگزیدند. سلطان عبدالحمید این نگرش صهیونیست ها را نادیده نگرفت و در به زبان ساده، علیه یهودیان اروپا بر سر فلسطین اعلان جنگ کرد.
آنچنان که از اسناد دولتی به دست می آید، پادشاه دستور داد هر یهودی که برای دیدار به بیت المقدس، باید از نزدیک تحت مراقبت قرار گیرد، و مهم تر از همه عبدالحمید هر وجب زمینی که در فلسطین فروخته یا خریداری میشد، به دقت بررسی میکرد. سلطان عبدالحمید دائماً دستورالعمل هایی را برای جلوگیری از فروش اراضی در فلسطین به صهیونیست ها به مقامات دولتی می فرستاد، از تشکل های مسلمان برای خرید اراضی در بیت المقدس حمایت می کرد، و شخصاً اراضی مشکوک در بیت المقدس را خریداری و به دارایی شخصی خود اضافه می کرد. همانطور که از اسناد قابل درک است، سلطان عبدالحمید یک بازی با صهیونیست ها را در بیت المقدس آغاز کرده بود ممانعت از صهیونیست ها در استان بلکا: ظهور دولت در بطن دولت مجاز نیست اولین و مهم ترین خواسته صهیونیستها از سلطان عبدالحمید اجازه تأسیس مستعمره مستقل یهودیان در استان بلکا بود. عبدالحمید می دانست که این به معنای ایجاد دولت در داخل دولت است و با تصمیم هیئت وکلا او به همه مقامات دولتی فرمان می داد که در این زمینه هوشیار باشند. در فران عبدالحمید خطاب به دولتیان چنین آمده است: ”از آنجا که صورت معروضه به معنای دولت در داخل دولت است، از نظر سیاسی و اداری قابل قبول نیست و از آنجا که اراضی سنجاق بلکا مجموعه ای از سکونت گاه های شهری و عشایر است، از طرف دولت عالیه مطلوب است که با اقدامات اداره اصلاحات آنجا به حالت قابل سکونت تبدیل شود. مطالبه بیت المقدس از عبدالحمید در اسناد رسمی تئودور هرتزل که از سلطان عبدالحمید در ازای پول و حمایت سیاسی، از فلسطین، به ویژه بیت المقدس، زمین خواسته بود، این پیشنهاد را فقط یک بار مطرح نکرد. درخواست هرتزل درباره فلسطین با فرستادن تاجر ثروتمند و غول رسانه ای مسیو نیولینسکی به کاخ ییلدیز نیز به ثبت رسمی می رسد. نیولینسکی با استفاده از بحران در کرت به عنوان یک فرصت اعلام کرد اگر صهیونیست ها این پیشنهاد معصومانه
را بپذیرند، از همه مشکلات امپراتوری عثمانی خلاص خواهند شد، او سخنانش را اینگونه بیان میکند: تا زمانی که کمک های سرمایه داران یهودی نباشد، حکومت عالی اصلاح نخواهد شد. از طرف دیگر، این سرمایه داران چیزی جز اجازه ایجاد مستعمره در بخشی از فلسطین، تحت اختیار دولت عثمانی، نمی خواهند.

رسانه جنگ فکری

29 Nov, 12:26


سخنی در وصف برترین شخصیت جهان اسلام بعد رسول الله ﷺ

در مورد اشخاص گوناگون (دانشمندان، ابرمردان، سیاسیون و..) خواندیم، بیجا نیست که درمورد برترین ونافع ترین شخصیت بشری بعد رسول اللهﷺ بخوانیم. آری ایشان حضرت ابوبکر صدیق (رضی الله عنه) هستن! کسی که باذن الله وسیله شد تا اسلام فروپاش نشود و پیام حق به همه یی جهانیان برسد و امروزه همه مدیون ایشان هستیم. در گذشته شخصیت های متعددی خدمت گزار بشری بودند. اما ازینکه مهم ترین اصل زندگانی شناخت خالق کائنات و عبادت آن بگونه یی شایسته است پس بعد رسول الله ﷺ برترین شخص بشری جناب ابوبکر صدیق " رضی الله عنه " است.
وضاحت موقف ایشان:
بعد وفات سیدالمرسلین حضرت محمد ﷺ هرج و مرج عجیبی بمیان آمد که از کنترول همه صحابی خارج بود چند امپراطوری آن زمان (روم، فارس) در صدد نابودی مسلمانان و اسلام بودند چون آنها بالای ملت هایشان طبق نظام بربریت مطابق میل حکمرانان شان، حکمرانی می‌کردند و بشدت مخالف رشد و نفوذ نظام پاک الهی اسلام بودند. و بالمقابل مسلمانان رسالت رساندن پیام حق و تطبیق نظام پاک الهی را برهمه جهان بدوش داشتند ، از طرف دیگر در داخل عده یی روی گردان از برخی اوامر الهی شدند این در حالی بود که حضرت محمدﷺ قبل وفات شان برنامه فتح روم و فارس را داشت بعد وفات شان ﷺ صحابی فریاد می‌زدند که رسول الله نمرده، رسول الله درین وضع مارا رها کرده نمی‌تواند و حضرت ابوبکر صدیق نه تنها اینکه خودش را نباخت بلکه صحابی را تحت کنترول درآورد و گفت: هرکسیکه تا حال رسول الله را پرستش می‌کرد پس بداند او مرده! و هرکسی که اللهﷻ را پرستش می‌کرد پس برای او رسول الله زنده است! همه یی صحابی به اساس ظرفیت و شایستگی والای ابوبکر صدیق با ایشان بیعت کردند و ابوبکر صدیق رضی الله عنه متقبل به پذیرفتن مسوولیت بزرگ خلافت شد و سپس عده یی صحابی که در راس شان حضرت عمر فاروق رضی الله عنه قرار داشت پیشنهاد کردند که لشکر ترتیب شده قبل وفات حضرت محمدﷺ به سمت فارس و روم را باز دارد و همه از نابودی و ناقص شدن اسلام در هراس بودند. اینجا بود که ابوبکر صدیق رضی الله عنه " اصالت شانرا نشان داد و سخن تاریخی شانرا گفت :
أيَنْقُصُ الدِّينُ وأنا حيٌّ"
آیا دین ناقص خواهد شد در حالیکه من زنده باشم؛ و بعدش گفت لشکر باید برای فتح اعزام گردد والله که اگر نروید خودم تنها میروم اما از برنامه رسول الله ﷺ عقب نشینی نمیکنم
اینجا بود که همه لبیک گفتند و لشکر به سمت های اعزام گردید و آنطرف دشمن که برنامه حمله را داشتند، منصرف شدند چون آنها پی بردند مسلمانان آنقدر قوی و دارای روحیه بلند اند که برای فتح جهان اقدام می‌کنند، پس برنامه تهاجمی دشمن به دفاعی تبدیل گردید!
امروزه نبود همچو ابوبکر در رهبری مسلمانان است که اینگونه سرزمین های اسلامی خوار و ذلیل اند،

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

28 Nov, 07:33


کمرنگ بودن عبادت در زندگی یعنی سقوط

وقتی عبادت در زندگی یک فرد کمرنگ باشد و در منزل به نماز اهتمام نشود، علاقه و ارتباطشان به‌جای عالم بالا، با زمین و کالاهای زمینی روزبه‌روز بیشتر و نیرومندتر می‌شود؛ یعنی به‌جای فرازی شکوهمند، فرودی زیانبار خواهند داشت. وقتی ارتباط انسان با الله کم‌رنگ بشود، برای وی رسیدن به آرزوهای نفس، لذت‌جویی، ریا و تظاهر و نیز جمع آوری مال و اندوختن سرمایه‌های فراوان، اصل زندگی و فلسفه آفرینش قرار می‌گیرد؛ زیرا وی عالم بالا را درباخته و از سرچشمه نور و روشنایی دور شده است و روزبه‌روز در میان اسباب و کالاهای زمینی غرق می‌شود. الله تعالی در قرآن کریم تأکید دارد که بندگان با سجده خود را مقرب بارگاه الهی قرار دهند و به کثرت الله را ذکر کنند تا ارتباطشان با او مستحکم شده و پایدار بماند، جسمش بر زمین اما نگاه قلبش به‌سوی آسمان باشد و خود را از آلودگی‌های دنیای پرمشغله با پروازی عاشقانه بالا بکشد. پروازی از راه نمازی با حضور، دعایی نیازمندانه و تلاوتی از سر شوق.
هر اندازه آدمی به نماز بی‌رغبت بوده و در نماز اطمینان کمتری داشته باشد، به همان میزان سقوطش شکننده‌تر و پراکندگی کارهایش بیشتر می‌شود و هر اندازه عبادتی جاندارتر و عمیق‌تر داشته باشد، دلی آرام‌تر و احوالی سامان‌یافته‌تر خواهد داشت.
کسی که نمازش سست و بی‌جان باشد، شمع وجودش در نبود معنویت، کم‌فروغ و درونش تاریک و ذهنش آشفته و آشیانه خیالات تبهکارانه می‌شود، تعلقش به دنیا بیشتر می‌شود؛ به‌گونه‌ای که همه دنیا و اهل دنیا را از دریچه مادیات می‌بیند و می‌سنجد و روابطش نمی‌تواند با هیچ‌کس خالصانه و از روی خیرخواهی باشد بلکه اگر با کسی رفاقت کند یا برای کسی قدمی بردارد، بر مبنای مادیات و با محاسبه سود و زیان مادی آن انجام می‌شود. وی اگر به خود نیاید، در گل‌ولای زندگی هرچه بیشتر غرق شده و زندگی‌اش پایانی بی‌حاصل و حسرت‌بار خواهد داشت.
اما کسی که در عبادت سری و سری داشته باشد، قلبش از ناپاکی‌ها سترده شده، جلا می‌یابد و با تابش نور الهی، قرارگاه شمایل پسندیده می‌شود و آرامش واقعی را به خوبی تجربه خواهد کرد. پس قدر بندگی واقعی را بدانیم تا معنای زندگی واقعی را بدانیم./کانال تلگرامی سروچ

عبداللطیف نارویی

رسانه جنگ فکری

27 Nov, 08:56


عصر نوآوری وموضع اسلام در این زمینه

نویسنده: رجامند فاریابی

هدف از اختراعات و تکنالوژی به عقیده‌ی من- پیروزی بر مشکلات وواپس ماندگی‌های ناشی از نادانی وضعفی که در گذر زندگی بوجود آمده و بهره‌برداری از توانمندی‌ها و استفاده از گنجینه‌های سرشار و نهفته‌ی هوایی و زمینی وکاربست آنها برای اهدافی است که بدور از اخلالگری وفساد در روی زمین باشند.

موضع اسلام در مقابل جهان تکنالوژی وتلگراف آشکار است. اسلام از جانشینی انسان در روی زمین خبر می‌دهد وخداوند، جهان را برای اهداف صحیح وسالم آدمی، چه به تصرف انسان وچه بدون تصرف وی، مهیا کرده است ومیفرماید: (هوالذی خلق لکم ما فی الارض جمیعا). نباید فراموش شود که این صنعت ها و نو آوریها، از قبیل: تلفون، ماهواره، سایتهای اینترنتی، ماشین، هواپیما کشتی‌های بادی و بخاری ، خود هدف اصلی ومقصود به ذات نیستند، بلکه وسایل و دستاویزهایی برای رسیدن به اهداف دیگری است که ما با خوب یا بد بودن و سود وزیان اهداف، آن وسایل را می‌سنجیم؛ اگر این هدف‌ها، عالی و خوب بوده باشد، آن وسایل نیز عالی خواهند بود وبا در نظر داشتن مطابقت این وسایل با اهدافی که برای تحقق آن‌ها در نظر گرفته شده‌اند وبا توجه به دستاوردهایی که از این ابزارها حاصل آمده ونقشی که در زندگی مردم، جامعه، اخلاق وامور اجتماعی وسیاسی آنان بازی کرده است، به موفق بودن وناکامی این ابزار حکم می‌کنیم.

ای کاش! همه‌ی نوآوریها واختراعات در راستای اهداف درست وصحیحی بکار گرفته می‌شد وانسان برای رسیدن به اهداف با آن‌ها از جایی به جای دیگر وبا استعمال آن ها در وقت و نیرو صرفه‌جویی می‌کرد وازاین صرفه‌جویی بهره می‌برد. وآنهارا برای رسیدن به اهداف والای خود به کار می‌برد، چه نیکو و شایسته است که امروزه انسان سوار شدن ماشین یا هواپیما، استفاده اینترنت ، ماهوار و کامپیوتر را که به هر شکلی که دوست دارد مورد استعمال قرار دهد.وی نباید فراموش کند که روزی به سوی خداوند متعال بازمی‌گردد وبر اساس استعداد وقدرتی که خداوند به وی عطا کرده، محاسبه وباز پرسی خواهد شد واگر استعمال این قدرت وامکان را در راه وراستای هدفی ناصالح وناشایست به‌کارگیرد، کیفر وبازجویی خواهد شد. همچنین فراموش نمی‌کند که وی بنده‌ی گوش به فرمان خدا و پیرو حکم اوست، که نه مالک مرگ است و نه حیات و مبادا طغیان و سرکشی کند؛ چرا که انسان زمانی که احساس بی‌نیازی کند، سرکشی می‌کند.

دین مبین اسلام در راستای استفاده و بهره‌گیری درست و مفید از این توانایی و قدرت، انسان را راهنمایی می‌کند که شکر قدرت دهنده را به جای آورد و وی را از اینکه این قدرت را برای کمک و مساعدت و نشر آموزه‌های دینی تحسین نموده واگر به ستم، تبهکاری، و دشمنی به کار گیرد، برحذر می دارد. و می‌فرماید: (هذا من فضل ربی لیبلونی أاشکر أم اکفر ومن شکر فانما یشکر لنفسه ومن کفر فان ربی غنی کریم).

باتأسف اکثریت جوانان استفاده کن از این اختراعات خودرا از دین و امور دینی بی‌بهره کردند، هیچ وسیله‌ی بازدارنده‌ای دینی و اخلاقی از گناه و فساد در بین آنان باقی نمانده است. راهنما و ارشادگری دلسوز که آنها را بخوبی ومسیر درست رهنمون شود نیز وجود ندارد. پس منشأ وسرنوشت ومأوای خویش را فراموش کرده و گفتند: ( ان هی الا حیاتنا الدنیا ومانحن بمبعوثین). طبعاً چنین پنداشتند که غیراز لذت، خوش‌گذرانی، بهره‌مندی مادی و فساد وتبهکاری در جهان چیزی وجود ندارد و جهان مانند مملکتی بی‌صاحب وسرپرست است که حکمرانی بر آن، سودجویی از امکانات و ثروت‌های نهفته در آن، مقصد است و هدف دیگری در کار نیست. پس این اختراعات وتلگراف را در جهت به دست آوردن لذتها، حکمرانی و تخریب عقاید مردم به کار بردند ودر جهان کشف نوآوری فرآورده‌های صنعتی که بدان وسیله به خواسته‌ها و آرزوهایشان برسند و دیگران را نیز گمراه و تابع خود بکنند با یکدیگر به رقابت پرداختند.

رسانه جنگ فکری

25 Nov, 08:12


خواهرم، مواظب حجابت باش!

: عصمت‌الله مرادی- ۵ قوس

خواهر «گرامی‌ام»، می‌دانم که امروز گرگان درّنده از هر سمت و سو بر تو حمله‌ور شده‌اند و خواستار تسریع برچینی حجابت هستند. نه شب توقف دارند و نه روز، فقط یک هدف‌ دارند و آن هم، دور کردن حجابی که مایهٔ فخر و عزت توست، حجابی که به تو شرف بخشیده است و تو را همپایهٔ فاطمه و زینب و عائشه و خدیجه کرده است.

می‌دانم که دشمنان با هزار و یک حیله و تزویر، حجابت را هدف گرفته‌اند و از چهار جهت به طرفش هجوم آورده‌اند و می‌خواهند به هر شکل ممکن آن را از تو بردارند و تاج عزتت را بربایند.
من تو را باور و اطمینان کامل دارم که تو نمی‌خواهی برادرانت را پیش دشمنان کم بیاری و غیرت و حمیّت اسلامی آنان را جریحه‌دار کنی.
یقین دارم که تو گرما و سرما را تحمّل می‌کنی و حجابت را همچون گل آذین دوست می‌داری و لحظه‌ای محبت آن را از قلبت دور نمی‌کنی؛ چون تو عزت خود را در حجابت دیده‌ای و سیاست و غیرتت را در حجابت دریافته‌ای.

من با جرئت کامل گفته می‌توانم که: «یک امریکا نه، بلکه اگر صدها امریکای دیگر هم دسته به دست هم بدهند، بازهم نمی‌توانند تو را از عشق حجاب و اسلام، دور و منصرف کنند.»

خواهر ارجمندم، تو در این جنگ‌ها و مبارزه‌ها تنها نیستی؛ چون این برادرانت همیشه حواسان‌شان به تو است و لحظه‌ای از تو و دیگر خواهران غافل نخواهند بود.
یک «مرادی» چه، بلکه هزارها مرادی دیگر، همه برای حفاظت تو و عزت اسلام‌، سر می‌دهند؛ اما نمی‌گذارند که دست دشمن به کنج حجابت برسد. حفاظت تو و حجاب و آبروی تو بر دوش برادرانت است و این برادرانت به تو تعهد می‌دهند که خودشان را به آب و آتش بزنند و از وطن و اسلام و حجاب و آبروی تو حمایت کنند و به‌حتم به تعهد‌شان وفا خواهند کرد.

تو فقط به عبادت خود مصروف و متوجه حجاب خود باش و لحظه‌ای هم خودت را در این مبارزهٔ غربیان و کافران تنها احساس نکن.
حمایت و پشتبانی تو وظیفه‌ برادرانت است، آنان تا خون در رگ دارند برای آرامش روحی و جسمی تو تلاش می‌کنند.
این‌ را فقط من نمی‌گویم‌، بلکه تمام برادرانت می‌گویند.

رسانه جنگ فکری

23 Nov, 05:49


ساختار و ویژگی های جامعه اسلامی

دعوت اسلامی حضرت محمدﷺ به مثابه ی آخرین حلقه از زنجیره طولانی دعوت به اسلام است که قافله سالاران آن پیامبران بزرگوار بوده اند. وتنها هدفی که این دعوت درگذر تاریخ بشر دنبال کرده است، آشنا ساختن مردم با آفریدگار یگانه وپرور دگار بر حق شان و درآوردن آنها به عبادت خالصانه او و نفی ربوبیت خلق بوده است. البته مردم بجز افرادی معدود و در زمانهای کوتاه مبدأ الوهیت و وجود خداوند را انکار نمی کردند وتنها در شناخت حقیقت پرور دگار راستین خود به خطا می رفتند و یا خدایان دیگری را انباز خداوند قرار میدادند، گاه در شکل اعتقاد و عبادتگاه درقالب حاکمیت و تبعیت کردن و اینها نیز هر دو مثل هم شرک هستند و موجب خارج شدن مردم از دین خدا میشوند. دینی که به همت پیامبران با آن آشنا میشدند و بعد از سپری شدن دیر زمانی به انکار آن می پرداختند و به همان جاهلیتی که دین از دام آن رهای شان ساخته بود، باز می گشتند باردیگر در اعتقاد و عبادت و یا در تبعیت کردن و حاکمیت و یا در همه این جنبه ها، شرک را ازسر می گرفتند. طبیعت دعوت به سوی خدا در طول تاریخ بشر، همین بوده و همواره هدف آن اسلام (١) بوده است اسلام یعنی تسلیم بندگان در برابر پرور دگار بندگان و رهانیدن و درآور دن آنان ازعبادت بندگان به عبادت خالصانه ی خداوند و از عبادت بندگان به عبادت خالصانه خداوند و از سلطه گری بندگان درحاکمیت وقوانین و رسوم و ارزش های شان به سلطه بلامنازع‌ خداوند و حاکمیت و شریعت او در تمامی شؤون زندگی ودین اسلام نیز توسط حضرت محمدﷺ و دیگر پیامبران بزرگوار قبل از او بخاطر همین هدف، ظهور یافته است.

رسانه جنگ فکری

23 Nov, 05:49


دین اسلام آمده است تا انسان ها را همانندتمام هستی که انسان نیز جزئی از آن میباشد، به حاکمیت خداوند بازگرداند بنابر این باید سلطه ای که زندگی آنها را سازمان میدهد، همان سلطه‌ای باشد که وجود جهان را نظام میدهد و برنامه وسلطنت وتدبیری به جزهمان برنامه وسلطنت وتدبیر حاکم بر جهان هستی و نیز حاکم بر بُعد غیر ارادی خودشان را اختیار نکنند. چون انسانها در پیدایش و رشد و در سلامت بیماری و در مرگ و زندگی خود به پاره ای از قوانین فطری ساخته و پرداخته ی خداوند، محکوم هستند و دراجتماع و در عواقب ناشی ازحرکات اختیاری خود نیز محکوم به این قوانین می باشند وبه هیچ وجه قادر نیستند سنت خداوند در قوانین هستی را که بر این هستی حکم فرماست، تغییر بدهند و بنابراین ناگزیرند که در بُعد ارادی زندگی خود نیز به جانب اسلام بازگردند وشریعت خداوند را در تمامی شؤون حیاتشان حاکم سازند تا بدین سان دربین بُعد ارادی و بعد فطری حیات خود و در بین این دو بعدوجودی خود و جهان هستی، هماهنگی بوجود بیاورند. (۲)اما این جاهلیت که براساس حاکمیت بشر بر بشر بوجودمی آید و باعث انحراف انسان از خط سیر جهان هستی میشود و در بین بُعد ارادی و بعد فطری حیات او تصادم ایجاد میکند، این جاهلیت که تمام پیامبران با دعوت کردن مردم به اسلام خالصانه ی خداوند با آن رویاروی شده اند و رسول اللهﷺ هم با دعوت خود به مقابله با آن پرداخت، این جاهلیت در یک تئوری، محض، خلاصه نشده بود و حتی بعضی وقتها اصلا از تئوری: برخوردار نبوده است! ولی بطور قطع همیشه در یک تجمع دینامی (۳) تجسم پیدا کرده است و در یک جامعه ای عینیت یافته که در برابر رهبری این جامعه و در برابر بینش ها و ارزش ها و مفاهیم و فرهنگ و رسوم و عادات آن،خضوع داشته است و به عبارت دیگر این جامعه، جامعه ای است ارگانیک(۴) و دربین افرادآن چنان اثر پذیری متقابل و تکامل و هماهنگی و همدلی و همکاری ارگانیک وجود دارد که این جامعه را با اراده ای آگاهانه و یا کورکورانه در جهت حفظ موجودیت و دفاع از کیان خود و برای از بین بردن عناصر خطرناکی که این موجودیت و کیان را درهرشکل ممکن تهدید بکنند ،به حرکت در می آورد.از آنجا که جاهلیت به تئوری محض، محدود نشده و در یک تجمع دینامیک این چنین تجسم پیدا می کند، پس تلاش برای الغای این جاهلیت و بازگردانیدن دوباره انسانها به جانب خدا، نباید و فایده نخواهد داشت که در یک تئوری محض پدیدار شود. چون در آن صورت علاوه بر اینکه در مبارزه اش برای الغای جاهلیت موجود وجایگزین نمودن یک وجود دیگر بجای آن و اساساً درطبیعت و برنامه و کلیات و جزئیات مخالف با آن، برتری پیدا نمیکند بلکه حتی قادر به برابری با آن نیز نخواهد بود.پس ناگزیر این تلاش نوین باید در یک تجمع دینامیک و ارگانیک نمودار بشود که از لحاظ قواعد نظری وسازمانی و در روابط و پیوندهای خود، از آن جامعه ی جاهلی موجود، قویتر باشد. زیربنای تئوریک اسلام در طول تاریخ، همان اصل شهادة دادن «به[لاإله إلاالله] بوده است که به معنای منحصرنمودن الوهیت و ربوبیت وقیومیت و سلطنت و حاکمیت به خداوند ازطریق جای دادن عقیده ی او در ضمیر و بجای آوردن عبادت او در.شعائر و بکارگیری شریعت او در واقع زندگی میباشد

{1} -مبادی الاسلام« آقای ابوالاعلی مودودی امیر جماعت اسلامی پاکستان}
{2} - دینامیک )Dynamic :)حرکی}
{3} - ارگانیک )Organic : )عضوی}
{4}_{نشانه هاي راه،مؤلف سيدقطب {رحمه الله}

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

20 Nov, 00:42


امام در زندگی‌اش دو محنت و سختی بزرگ را متحمل شد یکی در عهد اموی‌ها بود و سبب آن، این بود که امام از انقلاب امام زید بن علی حمایت کرد و حاضر نشد با یزید بن عمر بن هبیره والی کوفه کار کند و در نتیجه زندانی و شکنجه شد و بالآخره در سال 140 هجری قمری به مکه مکرمه رفت و همانجا بود تا که عباسی‌ها حکومت را در دست گرفتند و امام به‌کوفه برگشت.
محنت و سختی دوم در زمان خلیفه عباسی، ابوجعفر منصور بود، امام در فتواهایش حق را علنی بیان می‌کرد حتا اگر علیه حاکم بود، والی کوفه پیشنهاد کرد که قاضی القضاة شود اما امام نپذیرفت و والی ایشان را به‌زندان انداخت. امام در زندان بود تا که در سال 150 هجری قمری در همانجا وفات کرد. رحمه الله وأسکنه فسيح جنانه

آثار امام:
عصر امام، عصر نویسندگی و تدوین به‌معنای معرف نبود یعنی اینکه عالم در یک گوشه‌ای بنشیند و بنویسد یا به‌شاگردانش املا دهد.
امام شب را به‌عبادت سپری می‌کرد، صبح زود به‌جلسه درسی رفته و به‌مردم علم می‌آموخت و چاشت به‌خانه برگشته و در خدمت خانواده بود، سپس به‌بازار می‌رفت و به‌تجارت و رسیدگی به‌امور دنیوی‌اش می‌پرداخت و بین ظهر تا عصر استراحت می‌کرد و بعد از عصر تا شب، در مسجد بود و به‌مردم دین می‌آموخت و به‌سوالات‌شان پاسخ می‌داد.
و با این وجود، باز هم از ایشان بعضی آثاری بر جای مانده است که از آن جمله:
الفقه الأکبر،
الفقه الأبسط،
العالم والمتعلم،
رسالة أبي حنيفة إلی عثمان البتي،
الوصية
و...

امام در نظر بزرگان دین:
امام وکیع بن جراح استاد امام شافعی: ابوحنیفه عالم بسیار امانت‌داری بود، رضایت الله را بر هر چیزی ترجیح می‌داد حتا اگر به‌قیمت جانش تمام می‌شد. أبو حنيفة النعمان وهبي سليمان غاوجي: 5
امام شافعی: از امام مالک پرسیدند که آیا ابو حنیفه را دیده و با او مناظره کردی؟ گفت: بله، او فردی بود که اگر ستون سنگی را می‌گفت از طلا است، قطعا گفته‌اش را ثابت می‌کرد. مناقب الإمام أبي حنيفة وصاحبيه. الذهبي: 30-31
امام احمد بن حنبل: ابوحنیفه رحمه الله انسان باتقوا و پرهیزگاری بود و آخرت را بر همه چیز ترجیح می‌داد و از سوی منصور عباسی شکنجه می‌شد که پست قضاوت را بپذیرد اما او نپذیرفت. الله رحمتش کند و از وی راضی باشد. أبو حنيفة النعمان وهبي سليمان غاوجي: 5
امام احمد همیشه از امام ابوحنیفه یاد می‌کرد و به‌او رحمت می‌فرستاد و گریه می‌کرد و هنگام شکنجه، خود را با مصیبت‌هایی که بر سر امام ابوحنیفه از سوی حاکم وقت آمده بود، آرام می‌کرد. أبو حنيفة النعمان وهبي سليمان غاوجي: 110
امام عبدالله بن مبارک رحمه الله: من عابدترین مردم، پرهیزکارترین مردم، داناترین مردم و فقیه‌ترین مردم را دیدم. عبدالعزیز بن ابی رواد عابدترین مردم، فضیل بن عیاض پرهیزکارترین مردم، سفیان ثوری داناترین مردم و ابوحنیفه فقیه‌ترین مردم است. و در ادامه می‌گوید که من فقیهی مثل او ندیدم. منازل الأئمة الأربعة، أبو زکریا السلماسي: 174

استادان امام:
امام اساتید بی‌شماری داشته تا حدی که برخی تعدادشان را 4 هزار بیان کردند. و از آن جمله: عطاء بن أبي رباح، الشعبي، طاووس، جبلة بن سحيم، عدي بن ثابت، عبد الرحمن بن هرمز الأعرج، عمرو بن دينار، أبي سفيان طلحة بن نافع، نافع مولى ابن عمر، القاسم بن عبد الرحمن بن عبد الله بن مسعود، محارب بن دثار، علقمة بن مرثد، عبد العزيز بن رفيع، حماد بن أبي سليمان، سماك بن حرب، عبد الملك بن عمير، أبي جعفر الباقر، ابن شهاب الزهري، محمد بن المنكدر، عطاء بن السائب، هشام بن عروة و...

شاگردان امام:
امام شاگردان بی‌شماری داشته که از آن جمله:
أبو يوسف يعقوب بن إبراهيم، أبو الهذيل زفر بن الهذيل العنبري، إبراهيم بن طهمان عالم خراسان، أبيض بن الأغر بن الصباح المنقري، أسد بن عمرو البجلي، إسماعيل بن يحيى الصيرفي، الحسن بن زياد اللؤلؤي، حفص بن عبد الرحمن القاضي، پسرش حماد بن أبي حنيفة، حمزة الزيات، داود الطائي، شعيب بن إسحاق الدمشقي، عبد الله بن المبارك، عبد الله بن يزيد المقرئ، محمد بن الحسن الشيباني، يوسف بن خالد السمتي و...

تهیه‎شده در واحد علمی_فرهنگی دارالعلوم عالی هرات

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

20 Nov, 00:42


#معرفی_کتاب
امشب : معرفی کتاب الفقه الأکبر
‌نام کتاب: الفقه الأکبر
نویسنده: امام ابو حنیفه نعمان بن ثابت رحمه الله ورضي عنه
موضوع: عقیده
زبان اصلی: عربی
زبان‌های ترجمه‌شده: فارسی، پشتو و...

رساله گران‌بها و بس ارزشمند الفقه الأکبر یکی از کتب عقیده اهل سنت و جماعت و منسوب به‌امام اعظم، امام ابوحنیفه، نعمان بن ثابت رحمه الله ورضي عنه می‌باشد. و این کتاب، در حقیقت یکی از کتب اصول عقیدتی اهل سنت می‌باشد و علمای زیادی از جمله امام ابو منصور ماتریدی، شیخ محی‌الدین محمد بن بهاءالدین صوفی، امام ملا علی قاری هروی رحمهم الله و... بر این رساله شرح نوشته‌اند.

توثیق نسبت این کتاب به امام اعظم رحمه الله:
امام عبدالقاهر بغدادی متوفای 429 هجری قمری در کتاب خود اصول الدین صفحه 308 می‌نویسد:
نخستین متکلم در بین فقیهان و صاحبان مذاهب، ابو حنیفه و شافعی (رحمهما الله) می‌باشند و (امام) ابو حنیفه (رحمه الله) کتابی در رد قدریه نوشت و اسمش را الفقه الأکبر گذاشت.

امام ابو مظفر اسفرایینی در کتاب التبصیر في الدین صفحه 113 می‌نویسد: کتاب العالم والمتعلم (امام) ابوحنیفه حاوی دلایل قوی در رد بدعت‌گذاران و ناباوران است و کتاب الفقه الأکبر که از طریق ثقات از نصر بن یحیی از ابو حنیفه رحمه الله به‌ما رسیده است.

شیخ وهبی سلیمان غاوجي از فقهای شام می‌گوید:
الفقه الأکبر تالیف و املای امام ابوحنیفه رحمه الله است. و در ادامه می‌افزاید: من یک نسخۀ دستنویسی از فقه اکبر را در کتابخانه شیخ الاسلام عارف حکمت در مدینه منوره را دیدم که به‌روایت علی بن احمد فارسی از نصر بن یحیی از ابو مقاتل از عصام بن یوسف از حماد بن ابی حنیفه رحمه الله بود.

محتوای این کتاب:
این کتاب چنانکه قبلا عرض کردیم، کتاب عقیدتی است که به‌موضوعاتی از قبیل:
اهمیت علم توحید،
بیان ارکان ایمان و توضیح آن‌ها
صفات الله و شرح آن‌ها،
قضا و قدر،
جبر و اختیار،
خلق و کسب افعال بندگان،
پیامبران و عصمت شان،
بهترین انسان‌ها بعد از پیغمبران،
معجزات پیامبران،
گناهان کبیره و اثر آن‌ها بر ایمان،
دیدار الله،
زیادت و نقصان ایمان،
اسرا و معراج،
شفاعت پیغمبران،
بهشت و دوزخ،
تکفیر اهل قبله،
صحابه،
عذاب قبر و علامات قیامت و خیلی از مسایل دیگر که مجال بیان‌کردن نیست، می‌پردازد.

آشنایی با نویسنده:
واقعا قلم از وصف آن جناب در این چند سطر قاصر است و فقط به‌گوشه‌ای از شخصیت آن امام بزرگوار اشارتی می‌کنیم.
نام کامل: ابو حنیفه النعمان بن ثابت بن مرزُبان الكوفيّ التيمي
لقب‌ها: امام اعظم، فقیه عراق، فقیه ملت، عالم امت، امام فقیهان و صاحب مذهب حنفی
تاریخ تولد: سال 80 هجری قمری
تاریخ وفات: رجب، شعبان یا جمادی الاولی سال 150 هجری قمری
محل دفن: قبرستان خیزران، بغداد_عراق

امام ابو حنیفه، نعمان بن ثابت بن مرزبان کوفی (80_150 هـ.ق) فقیه، مجتهد، عالم و صاحب مذهب حنفی و یکی از امامان چهارگانه اهل سنت و جماعت است.
در فرهنگ اسلامی از وی به امام اعظم یاد می‌شود. او دارای علم فراوان و اخلاق نیکو بود؛ تا جایی که امام محمد ابن ادریس شافعی رحمه الله می‌گوید: هرکه در پی تبحر در علم فقه است، او نیازمند ابو حنیفه است.

امام ابوحنیفه از جمله تابعین بوده و با عده‌ای از یاران حضرت رسول صلی الله علیه وسلم از جمله انس بن مالک رضی الله عنه ملاقات داشته است.

او رحمه الله معروف به تقوا و پرهیزکاری، عبادت زیاد، وقار و اخلاص بود.
امام در فقه خود از 6 مصدر استفاده می‌کرد: قرآن، سنت، اجماع، قیاس، استحسان، عرف و عادت

امام ابو حنیفه در کوفه تولد و بزرگ شد. کوفه در آن زمان، شهری بود پر از علم و علما و امام در چنین محیط علمی بزرگ شد. او در حلقات درسی علمای مختلفی می‌رفت. و سپس در جلسه فقه استادش حماد بن ابی سلیمان شرکت کرد و تا زمان وفاتش نزد او بود و بعد از وفات استادش، جانشین او در مسجد کوفه شد و در این مسجد، جلسات فقهی برگزار می‌کرد.

رسانه جنگ فکری

19 Nov, 10:19


از کجا به کجا آمدیم

: عصمت‌الله مرادی

ما ملت غمدیده و رنجکشیدهٔ افغان، سالیان متمادی را در زیر سیطرهٔ ظلم، استبداد، تجاوز و اشغال سپری کردیم و در این مدت، چه بغرنج‌هایی نبود که به جان خریدیم و با انواع مهاجرت‌ها و دوری‌ها دست و پنجه نرم کردیم. شاید تنی چند از کهن‌سال‌ها باشند که تاریخ سبز افغانستان را به‌یاد بیاورند و از پل جنگ‌های خانمانسوز نگذشته باشند؛ چون اطفال این میهن با اولین نگاه‌شان تنها جنگ را دیده و ویرانی را حس نموده و آتش و سختی را درک کرده‌اند. خداوند متعال سرنوشت این ملت را طور دیگر رقم زد و میهن‌شان را از لوث اشغال زدود و فرصتی را برای‌شان فراهم ساخت که آمادهٔ خدمت به وطن خویش باشند. اینجاست که از زیر امواج پر تلاطم شکست و بی‌چارگی و بدبختی به ساحل نجات و سعادت و بالندگی راه یافتیم.

شاید خیلی‌ها چنین سؤالی را در ذهن‌شان اجازه بدهند که: این میهن مجاهدپرور چرا بارها و بارها مورد تجاوز قرار گرفت و آسمانش از ابر سیاه جنگ و خونریزی صاف نشد؟ چنانچه به‌جواب بپردازیم، از ابعاد مختلف می‌توانیم این موضوع را بسط دهیم، اما جواب جامع و قانع‌بخش اینکه: ما افغان‌ها تاریخ‌مان را به‌شکل درست مطالعه نکرده و مسائل آن را به‌شکل تحلیل‌آمیز مورد تجزیه و تحلیل قرار نداده‌ایم. دانشمندان دیگر کشورها بر این عقیده‌اند که چنانچه مردم افغانستان تاریخ کهن و معاصر میهن‌شان را درست بررسی می‌کردند و از گذشتگان خود عبرت می‌گرفتند، هیچ‌گاه چنین سرنوشتی را تجربه نمی‌کردند.

هر حاکمی که بر مسند قدرت در این کشور نشست، قدرت‌طلبی و حفظ موقف را مورد توجه‌ قرار داد و به آن تمرکز کرد. به‌جای اینکه برای آیندهٔ مردم تدبر نماید و از خود ابتکار و خلاقیت تبارز دهد، به دروازهٔ هر کافر رفت و از وی خواهان همکاری شد تا رقیبانش بر وی فایق نیایند. خود را به آب و آتش زد نه برای آبادانی وطن؛ بلکه برای خودنمایی و ددصفتی.

دشمنان(یهودیان، نصرانیان و غیره) از تاریخ تلخ اجدادشان عبرت وافر بردند و آن را توشهٔ راه‌ خویش برای موفقیت قرار دادند و از هر شکست تاریخی، برای تقویت برنامهٔ رزمی و فکری و سیاسی استفاده‌ی کردند. آنان اتحاد را بر اختلاف ترجیح دادند و قوم‌گرایی و نژاد‌ستیزی را کنار گذاشتند و تنها بر روی هدف، تمام نیروی‌شان را صرف کردند که در نهایت، نتیجهٔ این‌همه جانفشانی، باعث موفقیت‌شان گردید و بر مسلمانان جهان فایق آمدند.

پس‌، رمز موفقیت افغان‌ها در این عصر حاضر که جهان، روزافزون با انواع و اقسام اختراعات و ابتکارات دست و پنجه نرم می‌کند اینکه: از گذشتگان درس بگیرند و علل شکست‌های قبلی را مورد بررسی و تجزیه قرار دهند. همدیگر را تحمل کنند و به‌هنرها و خلاقتیت‌ها ارزج نهند و چمدان اختلاف و قدرت‌طلبی را ببندند. خداوند منان، حکومت اسلامی نصیب‌شان کرد و این، فرصتی‌ست برای گام نهادن به‌پله‌های ترقی و تعالی.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

19 Nov, 04:12


امام ابوحنیفه مرجع تمام فقهاومحدثین بودند

امام صاحب شخصیتی چنان جامع بود که درتمام علوم وفنون خصوصا در علم حدیث و فقه مهارت خاصی داشت و مرجع کل بود: ازامام جعفر صادق رحمه الله در مورد امام صاحب سوال شد، فرمودند، امام ابوحنیفه رحمه الله افقه جمیع اهل کوفه است: بعضی می گویند امام ابوحنیفه شاگرد علمی امام جعفر صادق رحمه الله است، اما این قول صحیح نیست بلکه امام جعفر صادق رحمه الله، ازامام صاحب استفاده ی علمی نموده است. البته امام صاحب شاگرد عرفانی امام جعفر صادق رحمه الله بوده است،
سعدان بن سعید رحمه الله می فرماید: امام ابوحنیفه به اعتبار علوم معنوی وفقه طبیب تمام مردم بوده است. {حضرت عبدالله بن مبارک رحمه الله} میفرماید، اگرامام ابوحنیفه در زمان تابعین امام می شد آنان نیاز مند ایشان می شدند: بعضی از ایمه ی حدیث نوشته اند امام ابوحنیفه رحمه الله به حدی شاگرد واستفاده کننده گان زیادی داشت که این فضلیت وسعادت نصیب کسی دیگر از ایمه نشده است{مقدمه صحیح البخاری} حافظ ابوالمحاسن شافعی رحمه الله اسامی بیش از نه صد نفر ازعلمای کبار را نوشته است که آنان از مجلس علمی امام صاحب استفاده نموده اند، صاحب ردالمحتار{علامه محمد امین ابن عابدین شامی} {رحمه الله} می نویسد: به هنگام تدوین فقه هزار عالم به همراه امام ابوحنیفه {رحمه الله} بود وچهل نفر آنان کسانی بودند که به درجه ی اجتهاد رسیده بودند،

محمدقاسم صیفوری

#الامام_الأعظم
http://t.me/MQasimSifuri

رسانه جنگ فکری

19 Nov, 04:09


بیوگرافی و زندگی امام شافعی{رحمه الله}

امام شافعی{رحمه الله} درسنه ی{150}ه متولد شده است{عیناً همان سالی که امام ابوحنیفه {رحمه الله} ازدنیا رفته است} وفات او درسنه ی {204}ه بود کم عمر ترین امام از ایمه ی اربعه است ولی مقبولیت اوبه حدی است که بعد ازمذهب حنفی مذهب اوبیشترین افراد وپیروان را تشکیل می دهد و معروف ترین مذهب بعد از مذهب حنفی، مذهب او می باشد.
سلسله ی نسب او به این شرح است: ابو عبدالله محمد بن ادریس بن عثمان بن شافع او ازنسل قریش است، محل تولد او دربیت المقدس درمحلی به نام {غزة} يا عقسلان: {به اختلاف روایت} است، (۱) ازهمان ابتدای عمر و در سنین نوجوانی فراگیری علوم دینی را آغاز کرد. سه سال مکمل در خدمت وصحبت امام مالک رحمه الله به سر برد و از او تحصیل علم کرد(مؤطاء امام مالک را نزد او قرائت وحفط کرد) سپس به بغداد رفت وصحبت امام محمد {رحمه الله} را اختیار نمود، امام محمد {رحمه الله} نسبت به وی توجه فوق العاده ای داشت. ابی سماعه می نویسد: امام محمد {رحمه الله} همان طور که در تعلیم علم به امام شافعی{رحمه الله}کمک می کرد. به وسیله ی مال نیز او را امداد می کرد چون امام شافعی رحمه الله مال وثروتی نداشت که برای خودش مصرف کند وزندگی فقیرانه ای داشت. بعد از وفات امام محمد رحمه الله به مصر هجرت کرد. {امام شافعی رحمه الله در ولایت وکمال باطنی نیز امام بود وبه مقام اوتاد رسیده بود، این درجات ومقام هارا بزرگان ومشایخین طریقت تقسیم بندی وبیان میدارند،} بعد از هفتاد سال از وفات او قبر ایشان منهدیم شد، خواستند آن را تعمیر کنند، جسدشان که ظاهر شد همان جسد سالم بود وحتی کفن ایشان سالم بودند واز قبرش خوش بویی پخش شد:

۱_ مقدمه صحیح البخاری،
اثر مولانامحمدعمر سربازی رحمه الله

محمد قاسم صیفوری

#الامام_الأعظم
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

19 Nov, 04:04


رتبه ی علمی امام ابوحنیفه رحمه الله

بزرگ ترین استاد فقه او حضرت حماد {رحمه الله} بود. حضرت حماد شاگرد حضرت ابراهیم نخعی رحمه الله و او شاگرد حضرت علقمه و او شاگرد حضرت ابن مسعود صحابی رسول الله ﷺ است

محمدقاسم صیفوری

#الامام_الأعظم
http://t.me/MQasimSifuri

رسانه جنگ فکری

19 Nov, 04:03


عبادت و ورع امام ابوحنیفه رحمه الله

حضرت عبدالله بن مبارک رحمه الله بیان می کند: وقتی که به منظور طلب علم وارد کوفه شدم، ازعلمای آن سوال کردم که عالم ترین و عابدترین فرد در کوفه چه کسی است؟تمام مردم{ازموافق ومخالف} جواب دادند که امام ابوحنیفه رحمه الله است، یحیی بن ایوب زاهد واسد بن عمر که امام عصر خود بوده اند،می فرمایند: امام ابوحنیفه رحمه الله ازتمام مردم عابد وزاهدتر بوده است. {مولانا محمد عمر سربازی {رحمه الله} در رساله ی بنام {مقدمه صحیح البخاری}نوشته است} خارجه بن مصعب رحمه الله می فرماید: چهار نفر از ایمه درخانه ی کعبه ختم قرآن کرده اند: {1} حضرت عثمان {رضی الله عنه} {2} حضرت تمیم داری رضی الله عنه {3} حضرت سعید بن جبیر رحمه الله {4} امام ابوحنیفه رحمه الله، ازامام ابوحنیفه رحمه الله هفت هزار ختم قرآن به ثبوت رسیده است،

محمد قاسم صیفوری

#الامام_الأعظم
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

19 Nov, 03:32


توثیق أیمه ی حدیث نسبت به إمام أبوحنیفه درفن حدیث

إمام أبن معین {رحمه الله} (استاد ابن مدینی؛ استاد بزرگ إمام بخاری) می فرماید {امام ابوحنیفه،ثقه ومعتمدبود}
{2 }_ علامه صالح بن محمد اسدی{رحمه الله} هم همین سخن ابن معین را نقل می کند.
{3} _ امام ابو داود سجستانی رحمه الله {صاحب سنن} درمورد امام صاحب فرمود امام ابوحنیفه؛ امامی درشریعت بود،
{4} علامه ابن حجر مکی {رحمه الله} به نقل ازسفیان ثوری می نویسد که او فرموده است: امام ابوحنیفه درعلم حدیث وفقه صادق تر وثقه ترین فرد بوده است، این را رساله ی بنام مقدمه صحیح البخاری اثری مولانا محمدعمر سربازی {رحمه الله}نقل کرده است، وقتی که بزرگان اینقدر شخصیت امام ابوحنیفه رحمه الله را توثیق نموده اند ومورد تایید علماء حدیث بوده است والان تاختن بر این شخصیت واقعاً بی عدالتی انسان را نشان میدهد،امام ابوحنیفه {رحمه الله} تنها یک شخص نه بلکه یک جهان است،

محمدقاسم صیفوری

#الامام_الأعظم
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

18 Nov, 10:37


چنین امتی بختش نگون شده وخورشید آن غروب کرده و نزدیک است تباه شود.

*✍️رجامند فاریابی*

بنابر عوامل متعدد وتأثیرات فرهنگ غربی، عرب‌ها به راحت طلبی وآسایش، توجه زیاد به وسایل لوکس، ولخرجی، اسراف، خرچ کردن دلار ترامپ دادی در راه لذت جویی و شهوت، فخرفروشی وزینت طلبی عادت کرده اند.

از طرفی در کنار عیاشی و خوشگذرانی ولخرجی و اسراف، گرسنگی وفقرکمر شکن مردم غزه وجود دارد، که مظاهر ننگین آن را هر بیننده‌ای در مراکز کشورهای اسلامی هر روزه می‌تواند مشاهده کند؛ صحنه هایی که چشم را اشکبار وقلب را اندوهگین و انسان را سر افکنده وشرمنده می‌گرداند. مظلومانی وجود دارند که قوت وغذای روزانه وپوشش به اندازه‌ی کفن شهدای شان راهم ندارند.

در چنین شرایط امتحانی و ناگوار سرمایه‌داران و شیخ های عرب، ماشین های آخرین سیستم را سوار می‌شوند و کنسرت‌های عیاشی را در فضای سرزمین وحی برگزار می کنند. در سوی دیگر مردمان آواره غزه اعم از زنان و فرزندان، با لباس های سیاه وخونین دنبال یک نان می‌دوند.

تا زمانی که در کشورهای عربی در کنار قصرهای سر به فلک کشیده و ماشین های آخرین مدل، کلبه های محقر و آلونک های تنگ و تاریک وجود دارد وتا زمانی که در یک مرکز جهان اسلام مریضی ثقل معده از پرخوری خوشگذرانی شدید وجود دارد، مسیر ورود بی‌دینی، اضطرابات و پریشانی ها کاملاً بازخواهد بود.

نوت: از وظایف مسلمانان و مسئولان جهان اسلام است که با تمام قوت با هر آنچه باعث تضعیف روح مردانگی وقدرت معنوی می شود وبا هر آنچه موجب ایجاد روحیه‌ای نا مردی وپستی می شود اعم از آداب و کنسرت ها، وفرهنگ غرب، شدیداً مبارزه کنند با شیخ های عرب و الحاد که نفاق، فساد ، لذت پرستی وشهوترانی را ترویج می‌کنند، برخورد کنند و به هیچ وجه به این دسته از کنسرت‌های شیطانی که در صدد گسترش فحشا در مرکز وقبله مسلمین هستند، اجازه ندهند تا نهایت در آستار کعبة المکرمه نفوذ کنند؛ با چنین شیخ عای عیاش که جهت دریافت چند هزار دالر می خواهند قلب و اخلاق نسل جدید مسلمانان را فاسد گردانند و فسق و عصیان وکنسرتهای بی‌دینی را در نظرشان زیبا جلوه دهند، باید با قاطعیت برخورد شود.

رسانه جنگ فکری

17 Nov, 17:20


ترانه جـدید نبـوی
┄┄┅┅✿❀ ❀✿┅┅┄
محـمددرجهـان آمدزنـورحق اثرآمد
┄┄┅┅✿❀ ❀✿┅┅┄
صـدا ازمولوی معتصم بالله غوری
┄┄┅┅✿❀ ❀✿┅┅┄┄

https://youtu.be/uj0jZRrxNGo?si=ucwGQdl-2asJFg8Z

رسانه جنگ فکری

17 Nov, 10:17


> یهدي به الله من اتبع رضوانه سبل السلام ویخرجهم من الظلمات الي النور باذنه ویهدیهم الي صراط مستقیم).

کتاب و سنت در هر شرایطی در دل خوانندگان انقلابی علیه شرک، بدعت، جهالت، گمراهی، اخلاق جاهلی و عادات آن، ایجاد می کند وعلیه عیاشی واستبداد فرمانروایان آنان را می‌شوراند. به همین دلیل بود که در هر دوره‌ای از ادوار تاریخ اسلام ودر هر گوشه‌ای از جهان اسلام متاثر از قرآن و سنت، افرادی از این امت بر طریقه انبیاء علیهم‌السلام، به پا خواستند، دین را تجدید می‌کردند وروح جهاد را در امت می دمیدند، دروازه‌های اجتهاد را می گشودند و جهت تشکیل حکومت اسلامی طبق روش خلافت راشد، به جهاد می پرداختند؛ برخی در این مسیر به شهادت نایل می گشتند، وبرخی هم می‌توانستند در دوره‌ای هر چند کوتاه که یاد خلافت راشد را تداعی می‌نمود حکومت اسلامی تأسیس کنند.

رجامند فاریابی

رسانه جنگ فکری

16 Nov, 12:05


انسان‎‌های بیدار

نویسنده: عبداللطیف نارویی

انسان‌های بیدار قبل از طلوع زیبای خورشید می‌درخشند و در مسابقه با سپیده‌ دم صبح گاهان، همیشه برنده هستند. آنها خورشید را بیدار می‌کنند و در راه رسیدن به موفقیت، تاریکی‌ها را با دعا و انابت، کار و تلاش، کسب علم و معرفت به روشنایی تبدیل می‌کنند. انسان‌ های بیدار قبل از آنکه بانگ خروس و صدای زنگ، آنان را بیدار کند، بیدار هستند و از انفاس روح‌بخش سحر، جان و دل‌شان را مصفا و مطهر می‌گردانند. ملت‌های بیدار نیز چنین‌اند و غفلت‌ها را از خود می‌رانند، تاریکی‌ ها را به روشنایی، نادانی‌ها را به دانایی و فرزانگی تبدیل می‌کنند، خود را با نگرش مثبت، تغییر می‌دهند و در صدد رفع کاستی‌ ها برآمده، به‌سوی ارزش‌ها حرکت می‌کنند.
اما انسان‌ های عقب‌مانده، خواب و راحتی، رهزن بزرگ آرزوهای شیرین‌شان است، به‌جای پرورش اندیشه، به پرورش شکم اهتمام می‌کنند، به‌جای ارج و بها دادن به علم و دانش، مال و سرمایه را کمال مطلوب می‌ پندارند، به‌جای ارتقای مهارت‌ها، به داشته‌ ها و انباشته‌ها بسنده می‌کنند، به‌جای آنکه خود مرد میدان‌ها باشند، تنها به پدران و نیاکان افتخار می‌کنند. به‌جای اصلاح درون، به آرایش برون رضایت می‌دهند و به‌جای کسب سجایای اخلاقی و معنوی، به تقلید از عادت‌ها و باورهای بادآورده روی می‌آورند. انسان‌ های بیدار، خورشید را بیدار می‌کنند؛ اما انسان‌های عقب‌مانده، خورشید آن‌ها را بیدار می‌کند و بر اثر خواب و غفلت، از بسیاری خیر محروم هستند. ملت‌های بیدار به تلاش هدفمند اهتمام دارند و با برنامه‌ریزی و تلاش به‌سوی اهداف خود حرکت می‌کنند و در نتیجه، به نتایج گران‌بها و ارزشمندی دست می‌یابند.
امروزه لازم است آگاهان جامعه اسلامی در هرجای دنیا، زندگی نوینی را بر اساس اهداف اسلامی و تلاش‌های هدفمند و هم‌سو با اهداف رقم بزنند و نسل نوپای جامعه اسلامی را با جدیت و برنامه‌ریزی‌های مداوم آشنا گردانند. به‌جای تسلیم شدن در برابر فرهنگ‌ های وارداتی و بحران‌های توان‌فرسا، با همت و امیدواری راه تغییر را در پیش گیرند، تغییر در اندیشه‌ها، رویه‌ها، برنامه‌ها و فعالیت‌ها، تغییر مثبت و کاربردی و هم‌سو با باورهای دینی. تغییر در نگرش‌ها و گرایش‌ها، تغییری که بتواند دل‌ها را دگرگون و منقلب گرداند.
برای این‌منظور لازم است به راهنمایی‌های ارزشمند قرآن کریم و گفتارهای گران‌بهای حضرت رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم و صالحان امت عنایت کنیم و راه موفقیتی را که پیشینیان و نیاکان ما پیموده‌اند با نظر داشت خواسته‌های عصر حاضر بپیماییم و به دانش روز در زمینه‌های مختلف توجه شود تا راه پیشرفت و موفقیت هموار گردد.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

16 Nov, 12:04


شعار های زیر نام علم و تکنولوژی، روشنفکری، آزادی، تساوی و برابری چی هستن و چی اهداف پشت آنها است؟

بی تردید شعارھای فریبنده ای که تحت عناوین مختلف به جهان اسلام ترزیق می شوند، از سلاح ھای پیشرفته ی امروزی بسی خطرناک ترند، زیرا اینگونه تهاجمات علیه بعد روحی و معنوی و وسیع برای ویران نمودن پایه ھای تفکر اسلامی در شخصیت انسان مسلمان. جدیدترین و پیشرفته ترین سلاحی که امروزه به منظور فریفتن ومنحرف کردن جوانان و روشنفکران مسلمان از آن استفاده می شود، ایجاد شک و تردید در مسائل عقیدتی است این امر زمینه ی مناسبی را برای تسلط افکار و عقاید غربی ها بر عقاید دینی و فرھنگ و آداب و رسوم ملی آنها فراھم می نماید. ناگفته پیداست که فرھنگ انحرافی و ضد اخلاقی غربی ھا نه تنها با عقیده ی پاک اسلام، بلکه حتی با فطرت سالم ھمه ی انسان ھا در تضاد است، به این ترتیب آنها میکوشند تا سد راه پیشرفت علم و تکنولوژی مسلمانان شده و آنها را عقب مانده نگهدارند. برای تحقق این منظور نقشه ھای طولانی مدتی را طراحی کرده اند تا فرزندانمان را از دین اسلام دور کنند اگرچه ثمره ی این کار در دراز مدت آشکار گردد. این نقشه ھا اگرچه طولانی مدت بوده و آھسته و پیوسته پیش میروند، اما در عوض گام به گام و دقیق به سوی ھدف حرکت می کنند، به ھمین دلیل اغلب مسلمانان از توطئه و سیاست ھای آنان غافل و بیخبرند، علی الخصوص که نقشه ھای خود را تحت نام ھایی نظیر: علم و تکنولوژی، روشنفکری، آزادی، تساوی و برابری و... طراحی نموده و اھداف پلیدشان را زیر این نقاب ھای خوش آب و رنگ و فریبنده پنهان میکنند و به این شیوه خنجر زھر آگین خود را از پشت به مسلمانان میزنند.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

16 Nov, 06:24


تحقیق کوتاه و موجز در باره‌ی "آغاز و گسترش اسلام در افغانستان" با نگارش عصمت‌الله مرادی. پژوهشی که برای هر شهروند افغان، نیاز مبرم است تا مطالعه کند.

رسانه جنگ فکری

16 Nov, 04:57


بازار بهشت

عَنْ أَنَسِ بْنِ مَالِكٍ {رض} أَنَّ رَسُولَ الله ﷺ قَالَ: «إِنَّ فِي الْجَنَّةِ لَسُوقًا، يَأْتُونَهَا كُلَّ جُمُعَةٍ، فَتَهُبُّ رِيحُ الشَّمَالِ فَتَحْثُو فِي وُجُوهِهِمْ وَثِيَابِهِمْ، فَيَزْدَادُونَ حُسْنًا وَ جَمَالاً، فَيَرْجِعُونَ إِلَى أَهْلِيهِمْ وَقَدِ ازْدَادُوا حُسْنًا وَجَمَالاً، فَيَقُولُ لَهُمْ أَهْلُوهُمْ: وَالله لَقَدِ ازْدَدْتُمْ بَعْدَنَا حُسْنًا وَجَمَالاً، فَيَقُولُونَ: وَأَنْتُمْ، والله لَقَدِ ازْدَدْتُمْ بَعْدَنَا حُسْنًا وَجَمَالاً» (رواه مسلم): انس رضی الله عنه، می‌گوید: رسول اللهﷺ فرمود: در بهشت، بازاری وجود دارد که بهشتیان هر جمعه به آن می‌روند؛ در آنجا، باد شمال می‌وزد و نعمت‌های بهشتی (از قبیل مُشک و غیره) را به چهره‌ها و لباس‌ هایشان می‌پاشد و باعث افزایش حُسن و جمال آنان می‌گردد. سپس بهشتیان به خانواده‌ هایشان بر می‌گردند در حالی که زیباتر هستند خانواده‌هایشان به آنها می‌ گویند: سوگند به الله که شما زیباتر شده‌اید. آنها می‌گویند: سوگند به الله که بعد از ما، شما نیز زیباتر شده‌اید»

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

16 Nov, 04:57


احترام به والدین

وَقَضَىٰ رَبُّكَ أَلَّا تَعۡبُدُوٓاْ إِلَّآ إِيَّاهُ وَبِٱلۡوَٰلِدَيۡنِ إِحۡسَٰنًاۚ إِمَّا يَبۡلُغَنَّ عِندَكَ ٱلۡكِبَرَ أَحَدُهُمَآ أَوۡ كِلَاهُمَا فَلَا تَقُل لَّهُمَآ أُفّٖ وَلَا تَنۡهَرۡهُمَا وَقُل لَّهُمَا قَوۡلٗا كَرِيمٗا٢٣﴾ [الإسراء: ۲۳] «و پروردگار تو حکم‌ کرد» یعنی‌: فرمان‌ داد به‌ فرمانی‌ قاطع‌ که‌ جز او را نپرستید و به‌ پدر و مادر احسان‌ کنید» یعنی‌: همچنین‌ فرمان‌ داد به‌ این‌که‌ با والدین‌ به‌ نیکی ‌تمام‌ رفتار کنید زیرا بعد از اللهﷻ که‌ سبب‌ حقیقی‌ وجود انسان‌ است‌، والدین ‌سبب‌ ظاهری‌ وجود و تربیت‌ وی‌ در فضایی‌ آکنده‌ از مهر و عطوفت‌ و ایثار می‌باشند. سپس‌ حق‌ تعالی‌ حالت‌ سالمندی‌ والدین‌ را مخصوصا ذکر می‌کند زیرا ایشان‌ در این‌ حالت‌ نسبت‌ به‌ حالات‌ دیگر به‌ نیکی‌ فرزند نیازمندترند پس‌ می‌فرماید: «اگر یکی‌ از آنان‌ یا هر دو نزد تو» یعنی‌: در پناه‌ حمایت‌ و تکفل‌ تو «به‌ سال خوردگی ‌برسند» پس‌ بر توست‌ که‌ این‌ پنج‌ دستور را در رفتار با ایشان‌ رعایت‌ کنی‌:
{اول‌}«پس‌ به‌ آنان‌ اف‌ مگو» یعنی‌: به‌ آنان‌ سخنی‌ نگو که‌ در آن‌ کمترین‌ بار ایذایی‌وجود داشته‌ باشد و حتی‌ کلمه‌ «اف‌» رابه‌ ایشان‌ نگو زیرا این‌ کلمه‌ یا صدایی ‌است‌ که‌ از تنگدلی‌ و دل‌آزاری‌ و گرانبار یافتن‌ ایشان‌ در قلبت‌ خبر می‌دهد. بدین‌گونه‌،خدای‌ سبحان‌ فرزند را از ملال‌ و دل‌تنگی‌ نسبت‌ به‌ پدر و مادر، یا گرانبار یافتن ‌ایشان‌ بر خود، نهی‌ می‌کند.
{دوم‌} «و بر آنان‌ بانگ‌ مزن‌» نهر: پرخاش‌کردن‌ و درشت‌خویی‌ است‌. یعنی‌: با آنان‌ از سر پرخاش‌ و درشتی‌ سخن‌ مگوی‌ و بر روی‌ آنها داد مزن‌.
{سوم‌} «و با آنان‌» به‌جای‌ اف‌ گفتن‌ و فریاد کشیدن‌ «سخنی‌ شایسته‌» یعنی‌: نرم‌ ولطف‌ آمیز «بگو» به‌ نیکوترین‌ وجهی‌ که‌ می‌توان‌ از یک‌ سخن‌ نرم‌ و مهرآمیز ومحترمانه‌ تعبیر کرد، توأم‌ با رعایت‌ ادب‌، حیا، وقار و سنگینی‌. و از ادب‌ است ‌که‌ پدر و مادر را رودررو به‌ نام‌شان‌ نخوانی‌ بلکه‌ بگویی‌: پدر جان‌! مادر جان‌!
﴿وَٱخۡفِضۡ لَهُمَا جَنَاحَ ٱلذُّلِّ مِنَ ٱلرَّحۡمَةِ وَقُل رَّبِّ ٱرۡحَمۡهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرٗا٢٤﴾ [الإسراء: ۲۴].
{چهارم‌} «و از سر مهربانی‌، بال‌ فروتنی‌ بر آنان‌ بگستر» اصل‌ آن‌ این‌ است‌ که‌ چون‌ پرنده‌ خواسته‌ باشد به‌ جوجه‌اش‌ ابراز محبت‌ کند و برای‌ پرورشش‌ او را به‌خود بچسباند، بال‌ خویش‌ را بر او می‌گستراند پس‌ گویی‌ حق‌ تعالی‌ به‌ فرزند می‌گوید: تکفل‌ و سرپرستی‌ والدینت‌ را به‌گونه‌ای‌ بر دوش‌ بگیر که‌ ایشان‌ را در زیر بال‌ رعایتت‌ بگیری‌ و به‌ خودت‌ ضمیمه‌ کنی‌ چنان‌که‌ آنان‌ در خردسالی‌ات‌ با تو همین‌ کار را کرده‌اند.
{پنجم‌} «و بگو» در بزرگسالی‌ آنها و بعد از وفاتشان‌ «پروردگارا! آن‌ دو را مورد مرحمت‌ قرارده‌ چنان‌که‌ مرا در خردی‌ پروردند» یعنی‌: رحمت‌ و بخشایشی‌ همانند پرورش ‌دادن‌ آنان‌ مرا، یا به‌سبب‌ پرورش‌دادن‌ آنان‌ مرا، به‌ ایشان‌ عنایت‌ کن‌. البته ‌لفظ «رحمت‌» جامع‌ همه‌ خوبی‌های‌ دین‌ و دنیاست‌. یادآور می‌شویم‌ که‌ درباره‌ نیکی‌ به‌ پدر و مادر احادیث‌ بسیاری‌ آمده‌ است‌؛ ازآن‌ جمله‌ حدیث‌ شریف‌ ذیل‌ به‌ روایت‌ ابوهریره‌ و انس‌ {رض} است‌: «رسول‌ خدا ﷺ بر منبر برآمدند آن‌گاه‌ فرمودند: آمین‌! آمین‌! آمین‌! گفته‌ شد:یا رسول‌الله! برای‌ چه‌ آمین‌ می‌گویید؟ فرمودند: جبرئیل‌ نزدم‌ آمد و گفت‌: ای‌محمد! خاک‌ بر بینی‌ کسی‌ که‌ نامت‌ نزد وی‌ برده‌ شود و او بر تو درود نگوید، بگو: آمین‌! من‌ گفتم‌: آمین‌! آن‌گاه‌ گفت‌: خاک‌ بر بینی‌ کسی‌که‌ ماه‌ رمضان ‌بر وی‌ درآید و آن‌ ماه‌ سپری‌ شود اما بر وی‌ آمرزیده‌ نشود، بگو: آمین‌! من ‌گفتم‌: آمین‌! سپس‌ گفت‌: خاک‌ بر بینی‌ کسی‌ که‌ پدر و مادرش‌ یا یکی‌ از آنها را دریابد اما آنان‌ او را به‌ بهشت‌ وارد نکنند، بگو: آمین‌! و من‌ گفتم‌: آمین‌!» همچنین‌ در حدیث‌ شریف‌ به‌ روایت‌ مالک‌بن‌ربیعه‌ {رض} آمده است‌ که‌ فرمود: «دراثنایی‌ که‌ من‌ نزد رسول‌ خداﷺ نشسته‌ بودم‌، مردی‌ از انصار به‌ حضور ایشان ‌مشرف‌ شد و گفت‌: یا رسول‌الله! آیا پس‌ از مرگ‌ والدینم‌ چیزی‌ از نیکی‌ با آنها بر ذمه‌ام‌ باقی‌ مانده‌ است‌ تا آن‌ را در حق‌شان‌ بجا آورم‌؟ فرمودند: «آری‌! چهارچیز: دعاکردن‌ و آمرزش‌ خواستن‌ برای‌ آنها، به‌ اجرا گذاشتن‌ عهد آنها، گرامی‌داشتن‌ دوست‌ آنها و پیوستن‌ و بجا آوردن‌ صله‌ رحمی‌ که‌ برایت‌ جز از جانب‌ ایشان‌ نیست‌. پس‌ اینهاست‌ که‌ بر ذمه‌ات‌ از نیکویی‌ با آنها بعد از مرگشان ‌باقی‌ مانده‌ است‌» {تفسیرانوارالقرآن}سوره اسراء)

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

15 Nov, 09:27


پیامبران الهی قبل از هر اقدام اصلاحی مزاج انسانیت را تغییر دادند،

✍️ حافظ نوید

پیامبران علیهم السلام، قبل از هر اقدامی کار خود را از تغییر دادن مزاج انسانها آغاز نمودند، آنان به خوبی می دانستند که منشأ تمام مشکلات و مصائب دل است، زمانیکه دل انسان فاسد گردد درآن هوس دزدی خیانت انواع ظلم وجنایت فریبکاری پیدا می شود، بر آن عفریت امیال نفسانی حاکم می گردد، هرگاه که بخواهد آن را به رقص در می آورد، دل مانند کودکی به اشاره های اوحرکت می کند.
پیغمبرﷺ می گوید، ریشه تمام فسادها این است که انسان آلوده به گناه گردد، در اوشوق و اشتیاق گناه پیدا می شود، لذا ازهمه نخست ضروری ترین ومقدم ترین کار این است که دل را اصلاح نمود. زنگار گناه را از آن بزداییم، زمانیکه پیامبران مردم را در گرسنگی می دیدند از این منظره چنان دل آنان به درد می آمد که دل هیچ کسی در دنیا آنگونه بدرد نمی آمد، آنان با دیدن این صحنه خوردن و نوشیدن را برخود گوارا نمی دیدند، اما آن حقیقت پسند بودند. بدین معنی که آنان این امر را رسالت و وظیفه خویش نمی دانستند که نیرو وتلاش خویش را بروی آن صرف نمایید، چرا که آنان به خوبی می دانند که این گرسنگی ریشه فساد نیست، بلکه نتیجه فساد است، آنان می دانستند که اگر اسباب و وسایل سیر کردن شکم مردم فراهم وبه گرسنگان رسیدگی نمایند، این کار مقطعی و سطحی است، پیامبران خواستند چنان جو و محیطی به وجود آورند که مردم خود حاضر نباشد که دیگران را به حالت گرسنگی بگزارد وخود شکم سیر بی آرامد. مردم با دیدن گرسنگان خود با دستهای خود مایحتاج ونیازمندی گرسنگان را تهیه نموده در اختیار آنها بگزارد، به یاد داشته باشید تا زمانی که طرز تفکر مردم را در قبال مسولیت ایمانی وجدانی شأن عوض نکنید، تنها به تقسیم جیره بندی و تهیه مواد خوراکی مردم اکتفا نخواهد کرد، قسمیکه در شرایط فعلی وضعیت مردم را مشاهده می کنیم، قطعا به حق خود قانع نیستند چون در درون هر فرد امروز هوس فزون طلبی و فساد موج می زند دلها آلوده به گناه است، بیشتر مردم را می بینید با استفاده از انواع مکر وفریب حق ونیاز دیگران را تصاحب می کنند، از ترفندهای مختلف کار گرفته ازهر طریق ممکن مال و ثروت به خود می اندوزند. باکی ندارد که این مال حلال است یا حرام، قسمیکه وضعیت جامعه امروزی را مشاهده می کنید سرمایه داران وطبقه تجار مغناطیسی صفت وجود دارند، آنان با توسل با مکر ونیرنگ و ترفندهای که بلد اند، ثروت را مثل مغناطیس بسوی خود می کشند، برخی تجاران بی انصاف بشکل خیلی ماهرانه چنان دام های می گسترانند که مردم ناخواسته مال و دارای شان را در انبانهای آنان خالی می کنند، خود در فقر وناداری زندگی می نمایند، چون در دل این طبقه فاسد هوس وخواهشات نفسانی موج می زند هدف زندگی را جمع آوری مادیات از رهگذر ممکن فریب وتزویر بخود انتخاب نموده جز سود مادی دیگر به چیزی نمی اندیشند،

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

13 Nov, 15:04


برتری دريا نوردی مسلمانان

قرن سوم هجری عصر برتری و تفوق دريایی مسلمانان بود درياي مديترانه (بحرالـروم) با سواحل وسيع خود در شرق و غرب و جنوب مرزهای اسلامي، ميدان ايـن تفوق و برتری بود. مسلمانان در آغاز كار، جنگ هاي دريائي خود را با ترديد و هراس از دريا گذراندند، ولي هنوز نيم قرن از جنگ نخستين نگذشته بود كه دريـا بـراي آنـان ماننـد خشكي، صحنه نبردها و فتوحات درخشان گرديد. در زمان عثمان ذی النورين رضی الله عنه بود كه ناوگان اسلامی به منظور فتح جزائرنزديك به مرزهای اسلامي، حملات خود را آغاز كردند، در سال يا 28 29 هجری مسلمانان در جزيره قبرس جنگيدند، و بر اهالی مسيحي آن «جزيه» بستند. سپس در سال 32 با ناوگان سنگين خود آن را فتح كردند. متعاقب آن برای نخستين بار به جزيره «سيسيل‌‌ كـه عـرب آن را صقليه مي نامد لشگر كشيدند و جزيره ردس را گشودند، چند سال بعد در جزائر «كرت» و سيسيل و «ساردنی» جنگيدند و جزاير (مانوركا، مايوركا، ايبسا) را فتح كردند.در آغاز قرن نهم ميلادی مسلمانان فرمانروای مديترانه بودند، و آبهای جنوبی و ميانـه آن دريای وسيع را كه در وسط عالم قديم قرار داشت، در اختيار داشتند. دولتهای قديم در آن زمان در نوعی از اضطراب به سر ميبردند، و جنگهای خـانوادگي همه ملت ها را فرا گرفته بود. از امتيازات مهم اين عصر شيوع جنگهاي دريائی و فزونی قوای نيرومند رزمی بود كه دولتها را در معرض خطر قرار ميداد.دريای مديترانه مركز اين جنگها به شمار ميرفت، و سواحل ثروتمند آن هدف حملات دريائی بود. بيشتر اين قوای رزمنده كه دريای مديترانه را صحنه پيكـار خـود قـرار مـی داد، تعلق به مسلمانان داشت. عمليات پی در پی مسلمين بيش از دو قرن سواحل مسـيحی نشـين مديترانـه را در معـرض رعب و هـراس قـرار داده، و بسـياری از دولـت هـا را دچـار تشـويش و نگرانـی سـاخته بـود.آبهای ايتاليا و روم شرقي (بيزانس) بيشتر هدف حملات قرار مي گرفت.{صحنه های تکاندهنده درتاریخ اسلام}روزی بود که مسلمانان در این موقعیت ها می نازیدند و جهان از اسم ونام شان لرزه به اندام بودن واین سواحل مذکور زیری قدم های سربازان اسلام بود وامروزه جهان غرب وقدرت های مستکبر برای ما خت ومش می کشدند چقدر جای تاسف است وما چطور آن وحدت واتحاد خودرا ازدست داده ایم ! وچطور تواریخ زرین خودرا فراموش کرده ایم ما که امت فراموش ناکی نبودیم

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

13 Nov, 15:00


نبرد حطّين و استرداد بيت المقدس

تسخير بيت المقدس توسط فرنگيان صليبی كه در 13 شعبان سال 492} هجـری مطابق 15يوليه سنه 1099} ميلادى اتفاق افتاد، يكی از بزرگترين حوادثی بود كه دنيای اسلام را تكان داد. تأسيس مملكت لاتينی در آن نقطه ی مهم عالم اسلام بارزترين تجاوز غرب نسبت به شرق بود. علی رغم اين كه اين تجاوز رنگ دينی و نجات قبر مسيح بـه خود گرفته بـود، تأسيس يك كشور لا تينی صليبی دربيت المقدس واميرنشين های ديگر درنقـاط مختلف سوريه، بهتر ين دليل برمقاصد دنيوی ونتايجی كه از تملّك اراضی وغنائم وثروتها دربـر داشت، هدف اصلی بودكه آن جنگجويان متجاوز سعی در تحقق آن داشتند. مملكت صليبی كه قريب نودسال دربيت المقدس بـاقی ماند،خار دردناكی درقلب جهان اسلام بود، وهم پايگاهی برای حمايت تجاوز منظم غرب به كشورهای شرق به شمار ميرفت. در سايه تأسيس اين كشور و اميد به حفظ آن بود كه جنگ دوم صليبی درسال 542 هجری تحت فر مانده ی «لوئی هفتم «و» كنراد سوم امپراطور آلمان سازمان يافت. صليب يها در اين جنگ قصد داشتند كه {دمشق} پايتخت نخستين سوريه را تصرف كنند، ولي نقشه ی آن ها نقش بر آب گرديد و انگيزه آن درنطفـه خفه شد و چهل سال ديگر گذشت وچنين فرصتی برای آنها دست نداد، تا اين كه اسلام توانست متجاوزان را عقب زند ودشمنان غاصب را ريشه كن سازد و بيت المقدس را از چنگ آنها درآورد. تقدير چنين بود كه اين آرزوی بزرگ در عصر صلاح الدين ايوبی جامع عملی بپوشد، واين قهرمان بزرگ نابودكننده جبهه صليبی باشد، مملكت صليبی را در هم بكوبد و بيت المقدس را آزاد سازد و آن را به حوزه اسلام بازگرداند.
{صحنه های تکاندهنده درتاریخ اسلام}

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

13 Nov, 14:25


آینده مسلمانان در دنیای امروز.

در دوران خلفای اسلام، زمانی که خلیفه‌ای وفات می‌کرد، مورخان به فتح‌ها و گسترش قلمرو اسلامی در زمان زمام‌داری او اشاره می‌کردند. این امر نشان‌دهنده عظمت، پیشرفت و قدرت جهان اسلام بود. اما با گذشت زمان، اوضاع تغییر کرد و اکنون به نظر می‌رسد که دشمنان اسلام از این رویکرد برای تضعیف مسلمانان استفاده می‌کنند. در دوران اخیر، هرگاه یکی از رهبران غرب به قدرت می‌رسد، او به‌جای گسترش امنیت، سران برجسته‌ای ازجهان اسلام را هدف قرار می‌دهد و آنها را به عنوان پیروزی خود معرفی می‌کند. در دوره بوش، او صدام حسین را به‌ عنوان نماد موفقیت خود به ملت آمریکا تقدیم کرد. اوباما پس از به‌قدرت رسیدن، از کشته شدن ملا اختر منصور رحمه الله و ابوبکر بغدادی خبر داد. ترامپ در دوره اول ریاست خود، سرانجام اسامه بن لادن رحمه‌الله و قاسم سلیمانی را هدف قرار داد و این اقدامات را به عنوان نماد قدرت آمریکا معرفی کرد. در ادامه، بایدن نیز با کشتن ایمن الظواهری، اسماعیل هنیه و یحیی السنوار رحمهما الله این مسیر را ادامه داد.
اینک، دوباره ترامپ به قدرت باز گشته. پرسش این است که آیا این بار نیز او قربانی دیگری از میان رهبران مسلمان را به ملتش تقدیم خواهد کرد؟ مسلمانان تا کی در این چرخه ذلت و ضعف باقی خواهند ماند؟ آیا زمانی خواهد رسید که امت اسلام بار دیگر به اقتدار و عزت خود دست یابد و در برابر این تحقیرها ایستادگی کند؟

مهدی عدالت
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

12 Nov, 15:58


اسلام تنها ناجی بشریت است

آیین اسلام داراي چنان برنامه ي بالنده اي است که خیر دنیا و آخرت را باهم گرد آورده و زندگی را به شیوه ي دقیق و شگفتی تنظیم کرده است. دري از درهاي خیر را نگذاشته مگر این که مردم را بدان تشویق کرده و کلید آن را در دست پیوندگان آن نهاده و دري از درهاي شر را باز نگذاشته مگر این که پیرامون آن هشدار داده است، لذا میتوان گفت این یکی از ویژگی های منحصر به فرد آیین اسلام است. این ویژگی هاجزء اصیل و جدا ناپذیر سرشت اسلام است. هرعقل سلیم وقتی که نظری به ویژگی ها وراهکارها وبرنامه های این دین بیندازد قطعا رو گردان نخواهد شد. چون میداند اسلام یگانه دینی ناجی بشریت است

محمدقاسم صیفوری
http://t.me/MQasimSifuri

رسانه جنگ فکری

12 Nov, 12:42


ابزار علمی تهاجم فرهنگی

ابزار علمی، عبارتست است از: علومی که به وسیله آن متهاجم سعی دارد، تأثیر تهاجمات و کارکردهای خود را بر روی جامعه اسلامي مورد تهاجم قرار دهد و اثر آن را قابل حصول تر نماید. بدیهی است ابزار علمی در این مورد، علوم انسانی است. علوم انسانی مورد استفاده در این جریان در سه شاخه فعالیت دارد:
1 تاریخ
2 - جامعه شناسی (علوم اجتماعی)
3 - روانشناسی.
 {تاریخ:}
متهاجمین فکری برای تأثیر هر چه فزونتر اقدامات خود، ابتدا شروع به مطالعه در سابقه تاریخی جامعه ای که می خواهند مورد تهاجم قرار دهند و به یافتن نقطه ضعف ها و نقطۀ قوت های یک ملّت می ‌‏پردازند. با مطالعه تاریخی ارزش های اصیل و لاینفک و ارزشهای عالی و ... را شناسایی می‌‏ نمایند و بررسی می ‌‏کند که یک عنصر فرهنگی چه سابقه و قدمتی دارد و در پایان، با یک نتیجه گیری دقیق از سابقه یک جامعه و شناسایی ابعاد آن، منافذ و موانع را می‌‏ یابد و برای آن شروع به برنامه ریزی مخصوص می‌‏ کند. به عنوان مثال: استعمارگران میخواهند یک کشور را زیری سلطه ی استعمار خود قرار دهند برای یافتن راه های سلطه با مطالعه تاریخی در می ‌‏یابد که اولاً باید برای حکومت آن کشور اسلامی اقدام به تفرقه افکنی نماید. ثانیاً برای عامل اتحاد مردم مسلمان چاره ای بیندیشند، برای مثال بین ترک و فارس وتاجک وپشتو و... تفرقه می ‌‏افکنند و برای تضعیف اسلام، فرقه های تند رو را به وجود می‌‏ آورند.
ادامه دارد

رسانه جنگ فکری
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

12 Nov, 12:36


‏جنگ فکری چیست؟

جنگ فکری جنگ شکستن عقیده و باورها است؛جنگ فکری جنگ تسخیر فکر و وجدان واندیشه است؛ جنگ فکری جنگ تغیر ارزش ها و دیدگاه ها است.
جنگ فکری بیگانه سازی افکاری نسلی جدید امت اسلام نسبت به دین و آئین وباورها وعقائد شان است. جنگ فکری جنگی است که از تو دشمن می سازد، سربازان دشمن در این جنگ خیلی حرفه ی تر و مرموز تر وزیرک تر وبالباس رنگارنگ تر وبالهجه ی عامیانه تر وارد افکار وبرنامه های روز مره قشرجوان امت اسلام میشوند!
لذا خیلی تیزبین باشید گام به گام این دشمنان را تعقیب ‌کنید ودرهر مسیر شان کمین داشته باشید

فهیم بادغیسی

◀️https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

11 Nov, 16:00


سخن طلایی

پیش از آنکه حکومت کنید دانشمند شوید: زیرا اسلام در گرو جماعت است و جماعت در گرو امیر و امیر تنها و تنها با اطاعت و فرمان برداری معنا می یابد، پس هر کس با {دانش} بر قوم اش حاکم شود، مایه ی حیات آن قوم است و در غیر این صورت هم خود وهم دیگران را به نابودی خواهد کشید
[عمر ابن خطاب: رضی الله عنه]

محمدقاسم صیفوری
http://t.me/MQasimSifuri

رسانه جنگ فکری

11 Nov, 12:22


تنها مسلمانان می‌توانند که با تمام کاستی هایشان، مهم‌ترین خطر و جمعیت معنوی و نابود کننده‌ی ( اردوی ترامپ وکودن های آن ابلیس) بوده باشند.

نویسنده رجامند فاریابی

مسلمانان با تمام ضعف ها ونا رسایی هایی که به آن دچارهستند، آن ها تنها امت روی زمین هستند، که طرف و رقیب غریبان در رهبری ملت‌های جهان محسوب می شوند و تنها امتی هستند که دینشان آنها را موظف نموده تا حرکت جهان را زیر نظر داشته باشند و جهانیان را بر اخلاق ، کردار و تمایلاتشان محاسبه‌ نمایند و به سوی فضیلت ، تقوا ، سعادت و رستگاری در دنیا و آخرت سوق دهند، وتا آنجا که توانایی دارند بین انسان ها و جهنم فاصله ایجاد کنند.

آری، مسلمانان تنها ملتی هستند که دینشان وساختار و فطرت آیینشان به آنان اجازه نمی دهد تا تماشاگر روابط نیک ترامپ را داشته باشند تا او آنان را مجدداً به بسوی کفر و تباهی، سوق دهد. این است تنها امتی که هر آن احتمال دارد برای پارلمان ترامپ ، ابلیس که آمریکا و اروپایی های حلقه به گوش آن آنرا مایه پیشرفتی خود میدانند، مهم ترین خطر باشند؛ خطری که می تواند تمام تلاش های دموکراتان را نابود سازد.

هراس کودن های ترامپ باید از امتی باشد که تاهنوز شرارهای حیات و بلند پروازی در خاکسترش وجود دارد، امتی که دارای افرادی است شبانگاهان از رخت‌خواب هایشان فاصله می‌گیرند وسحرگاهان اشک رخسارشان سرازیر است.

خلاصه؛ من بیم میدهم شمارا از دین محمّد ﷺ، دین حامی حقوق همه‌ی انسان‌ها و محافظ نوامیس وارزشها، دین کرامت و شرف، دین امانت و عفت، دین جوانمردی و قهرمانی، دین مبارزه و جهاد ، دینی که تمام انواع بردگی وآثار به بردگی کشاندن انسان هارا لغو می کند، بین مالک و مملوک فرق قایل نیست، پادشاه و فقیر را در یک صفت قرار میدهد، اموال را از هر نوع پلیدی و آلودگی پاک می‌گرداند و صاحبان ثروت و دارایی را بر اموالشان مسلط می کند و آنها را امانتداران ووکلاء بر مال قرار می دهد.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

11 Nov, 08:06


#قرآن غمگسار است

نویسنده: رجامند فاریابی

خواندن و گوش دادن به قرآن، روح را شادمان می کند ودل را از تمام امراض شفا می دهد. که: «یاایهاالناس قدجائتکم موعظة من ربکم و شفاء لما فی الصدور».

این بنای کاخ با عظمت آیین محمدی سرمایه‌ی سعادت بشر و چراغ هدایت برای طالبان حقیقت و سبب خوشبختی و رستگاری در دنیا و آخرت است و در کمال بلاغت و اسلوب بدیع و حسن تألیف کلمات و تناسب جمله ها و عبارات و اشتمال برحکم و مواضع و بیان مکارم اخلاق و آداب اجتماعی و تأثیر در قلوب و تسخیر عقول، در مقامی است که: «لئن اجتمعت الانس والجن علی أن یأتوا بمثل هذالقرآن لایأتون بمثله ولوکان بعضهم لبعض ظهیرا».

قرآن کتاب رحمت، نور و صلح است وبرای نجات بشر و حذف مشکلات وبرداشتن غل وزنجیرهای بردگی آمده است؛ دستورهایش تغییر ناپذیر و کلماتش غیر قابل تبدیل و احکامش دائم و سلطنتش بر دل ها ابدی و. وروحی است از امر خداوند متعال: «لایأتیه الباطل من بین یدیه ولامن خلفه تنزیل من حکیم حمید ».

اقبال:
«برخور از قرآن اگر خواهی ثبات
در ضمیرش دیده ام آب حیات»

«می دهد مارا پیام "لاتخف"
می رساند بر مقام "لاتخف"»
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

10 Nov, 17:31


عمرمان به‌سرعتِ غیر قابل تصوّر می‌گذرد و هر ساعت، دقیقه و ثانیه‌ای که سپری می‌گردد، دریافت آن امکان‌ناپذیر است. چه بخواهیم و نخواهیم روز به روز پیر و فرسوده می‌شویم و کسالت و سستی اندام و جوارح‌مان را در برمی‌گیرد. پس، می‌توانیم بگوییم که جوانی و قدرت و انرژی‌مان همیشه همدم و یاورمان نخواهد بود.

عمری که ما را برای همیشه همراهی نمی‌کند، باز هم گولش را می‌خوریم و ما را فریب می‌دهد و چنان باورمان می‌شود که ما اهل فنا نباشیم و این دنیا تا قام قیامت مال ما باشد. چنانچه از افرادِ کهن‌سال که عمرشان به‌پای هشتاد و هفتاد رسیده باشد، پرسیده شود که این همه عمرشان را چگونه سپری کرده‌اند، به‌حتما خواهند گفت که تولد‌شان چون دیروز به‌یادشان است و از گشتن این همه‌عمر چیزی به یاد ندارند.

در نهایت باید بگویم: فایده را کسانی با خود دارند که در این عمر کوتاه اهدافی را دنبال کرده باشند که برای مردم و جامعه منفعتی بزرگ را در پی داشته باشد و بس.

عصمت‌الله مرادی

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

10 Nov, 04:31


دلداده ئی قــرآن، سرباز قهرمان
دین را او پاسبان، سرباز قهرمان
پـــیروز امتحان، سرباز قهرمان

ترانه خوان: محمد قاری زاده
شاعر: بشارت مستشار غوری

رسانه جنگ فکری

09 Nov, 16:11


تلنگر وجدان

نوشته: رجامند فاریابی

ایمان، مکتبی اخلاقی، تربیتی و روحی است. فضایل وارزشهای اخلاقی مانند قدرت اراده، نیروی درون، محاسبه‌ی نفس و حق ستاندن از آن را بر مؤمن القاء می کند، ایمان قوی ترین انگیزه‌ای هست که تا به حال تاریخ اخلاق و علوم روانشناسی در مورد لغزش های اخلاقی و اشتباهات بشری ، سراغ دارد.

هرگاه شدت بهیمت اوج گیرد و انسان مرتکب لغزشی گردد، آن هم در شرایطی که نه چشمی وی را نظاره گر است و نه قانونی به وی دسترسی دارد، این ایمان تبدیل به نفسی خشن و ملامت گر، وجدانی زننده و سرکوب گر و خیالی بیم دهنده وترس آور می شود که صاحبش تنها زمانی آرام می‌گیرد که در برابر قانون به گناهش اعتراف کند وجانش را برای اجرای سخت ترین کیفر، عرضه نماید و عقوبت را با دلی آرام و مطمئن تحمل کند.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

09 Nov, 11:49


تداوم استعمار آفریقا توسط فرانسه

آیا واقعا کشورهای آفریقایی توانسته‌اند از استعمار فرانسه خارج شوند؟

در یک دقیقه توضیح داده می‌شود که کشورهای آفریقایی در ظاهر مستقل شده‌اند وگرنه همچنان تحت استثمار و چپاول فرانسه هستند و به همین دلیل همچنان در فقر و بدبختی و ناامنی قرار دارند.
فرانسه طی قراردادی به سه شرط زیر به آفریقایی‌های تحت استعمارش مجوز استقلال داد: حق بهره‌برداری از منابع طبیعی، مجوز استقرار نیروهای نظامی در خاک این کشورها، استفاده از ارز فرانک آفریقا (CFA)

با ارز فرانک آفریقایی، رسما این کشورها از نظر اقتصادی بصورت کامل زیر سلطه فرانسه هستند. ساختار دولتی، زبان رسمی و کل سیستم این کشورها نیز همچنان متعلق به فرانسه است و دست‌نشانده‌های سیاه‌پوست و آفریقایی را در این کشورها در قدرت قرار داده‌اند و هر دولتی خلاف میل آن‌ها عمل کند را سریع با ایجاد آشوب در آن کشور، سرنگون می‌کنند.

رسانه جنگ فکری

09 Nov, 11:49


آیا مصرف مشروبات الکلی به مقدار کم، برای بدن مفید است؟

دکتر کوروش قاسم‌زاده


﴿يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ قُلْ فِيهِمَا إِثْمٌ كَبِيرٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَإِثْمُهُمَا أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِمَا﴾ [بقره: ٢١٩]
«از تو درباره شراب و قمار می‌پرسند، بگو: در آن‌دو گناه [و زیانی] بزرگ و سودهایی برای مردم است. و گناه و زیان آن‌ها از سودشان بسیار بیشتر است.»
✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾

رسانه جنگ فکری

09 Nov, 08:20


چینل یوتیوب رسانه جنگ فکری را سابسکرایب کرده واز ویدیوهای ما هم مستفید شوید..
http://www.youtube.com/@ALMajd43

رسانه جنگ فکری

08 Nov, 14:43


اعترافات
ما یک مخالف متعصّب ضد اسلام مانند "آلوار" می یابیم که اعتراف می کند که قرآن به زبانی شیوا و زیبا نوشته شده است که حتی مسیحیان نمی توانند خود را از خواندن و تحسین آن باز دارند.

خاورشناس انگلیسی توماس واکر آرنولد
موعظه اسلام ص ۱۳۸

رسانه جنگ فکری

08 Nov, 10:28


غزه ای فلسطین عزت باقی مانده ای ما

رسانه جنگ فکری

05 Nov, 14:57


آیا انسان در طول عمر خود در این دنیا از چیزی راضی می‌شود؟

زندگی انسان همواره با آرزوها، تلاش‌ها و خواسته‌ها همراه است، اما آیا انسان در نهایت می‌تواند از چیزی به طور کامل راضی و خرسند باشد؟ به نظر می‌رسد که پاسخ این پرسش در جستجوی دائمی انسان برای رسیدن به خواسته‌های مختلف نهفته است؛ خواسته‌هایی که هر بار پس از دست‌یابی به آن‌ها، آرزوی جدیدی پدیدار می‌شود. این مقاله به بررسی این پرسش و پاسخ‌های احتمالی آن می‌پردازد.
از همان آغاز زندگی، انسان به دنبال هدفی دیگر است. از دوران کودکی تا بزرگسالی، انسان همواره در آرزوی چیزهایی قرار دارد که در هر مرحله‌ی زندگی‌اش متفاوت و متغیر است. در طفولیت، آرزوی بزرگ شدن و توانایی مستقل شدن را در دل می‌پروراند. سپس در جوانی، تلاش برای یافتن شغل آغاز می‌شود، و پس از یافتن شغل، اغلب به دنبال پایان روز یا حتی هفته می‌گردد تا بتواند زمانی برای استراحت یا تفریح داشته باشد. بدین ترتیب، مرحله‌ به مرحله، زندگی انسان مملو از خواسته‌ها و آرزوهای جدید می‌شود.
پس از یافتن کار، نوبت به جستجوی همسر و تشکیل خانواده می‌رسد. انسان در این مرحله به دنبال عشق و آرامش است. اما حتی در این لحظات که به نظر می‌رسد رضایت کامل ممکن است، باز هم نوعی بی‌قراری و نارضایتی پدیدار می‌شود. لحظه‌ی رسیدن به لذت در اینجا نیز کوتاه و گذرا است و این احساس تنها برای چند ثانیه به اوج می‌رسد. بعد از تشکیل خانواده، دوباره خواسته‌های جدید ظهور می‌کنند. داشتن فرزند، بزرگ کردن آن‌ها و سپس فراهم کردن رفاه و آینده‌ی مطمئن برای آن‌ها، اهداف بعدی او می‌شود.
انسان‌ها، بسته به شرایط مالی خود، هرکدام دغدغه‌های متفاوتی دارند. فقرا تلاش می‌کنند تنها به نیازهای اولیه‌ی خود برسند؛ نانی برای شب پیدا کنند. افراد متوسط به فکر پس‌انداز و تأمین آینده‌ی خود هستند. در نهایت، ثروتمندان در پی افزودن بر دارایی‌های خود و ارتقای وضعیت مالی خویش هستند. اما با وجود این تفاوت‌ها، همه‌ی آن‌ها به نوعی درگیر تلاش‌های بی‌پایان برای جمع‌آوری و افزودن بر داشته‌های خود هستند، بی‌آن‌که لحظه‌ای از آن‌ها لذت واقعی ببرند. پرسشی که در اینجا مطرح می‌شود این است که: آیا انسان در نهایت می‌تواند از دارایی‌ها و داشته‌های خود لذت برده و راضی شود؟
زندگی انسان بی‌شباهت به سفر یک مسافر نیست. مسافری که در طول سفرش نه از سواری، نه از غذا و نه از محل اقامت لذت می‌برد، بلکه همواره به دنبال رسیدن به مقصد است. این مسافر به شهرهای دور سفر می‌کند، کارهای مختلفی انجام می‌دهد و از امکاناتی بهره می‌برد، اما در همه حال ذهن او معطوف به بازگشت به خانه و پایان سفر است. اما این بازگشت برای چیست؟ وقتی به خانه می‌رسد، آیا واقعاً از بازگشت و پایان سفرش خرسند خواهد بود؟
به نظر می‌رسد انسان همواره در جستجوی چیزی است که قلباً او را خرسند و رضایت‌بخش نمی‌سازد. این آرزوی بی‌پایان برای دست‌یابی به چیزهایی که در نهایت خشنودی عمیق و پایداری را فراهم نمی‌کنند، او را به سمت مقصدی هدایت می‌کند که در ناخودآگاهش به عنوان تنها نقطه‌ی پایان سفر شناخته می‌شود؛ آن نقطه، مرگ است.
در نهایت، انسان به این نکته پی می‌برد که زندگی‌اش بیشتر از آن‌که به دست‌یابی به خوشی و آرامش واقعی منجر شود، به مسیری برای پذیرش واقعیت‌های زندگی تبدیل می‌شود.

مهدی عدالت
چهار شنبه ۱۴۴۶/۵/۴
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

05 Nov, 06:13


دین مبین اسلام، تنها رسالتی که می‌تواند جهان را از فروپاشی ونابودی نجات دهد

✍️نویسنده: رجامند فاریابی

جهان اسلام تنها می‌تواند با همان رسالت خویش که کلیه بنیانگذارش به وی سپرده است وبا ایمان وازخود گذشتگی‌ در راه آن رسالت، به پا خیزد. رسالتی است بس نیرومند، روشن و تابناک که جهان عادل تر، برتر و برجسته از آن را برای بشریت سراغ ندارد.

آری، اسلام مردمان را از ظلم ادیان به عدالت اسلام کشاند. در عصر پیشرفته و متمدن آیین های وجود دارد که افکار انسان هارا بازیچه قرار داده است و چون ستوران و حیوانات مسخر خویش نموده است. بسا اوقات به پیروانش اجازه می دهد تا صدها نفر را به خاطر ذبح شدن گاوی در ایام خرافات شان ویا ترویج رسومات عیاشی شان، بکشند.

جهان اسلام هرگز رسالتش را با مظاهر تمدنی که اروپا و غرب بر جهان عرضه داشته است وبا فرا گرفتن زبان ها و آداب زندگی آن ها، به انجام نخواهد رساند؛ بلکه جهان اسلام رسالتش را با روح و قدرت معنوی به انجام خواهد رساند؛ پدیده‌ای که هر روز دفتر و محرومیت غرب از آن، رو به افزایش است. امروز از هر روزی دیگر عظمت این رسالت نمایان تر ودرکش آسان تر گردیده است و برعکس، غرب وغربگراها رسوا گردیده، نارسایی هایش عیان گشته و تنفر مردم از آن افزایش یافته است.

اکنون هنگام آن رسیده است که جهان از مخالفت و غربگرایی به اسلام انتقال یابد مشروط بر اینکه جهان اسلام به پا خیزد و با اخلاص وعزم راسخ و شجاعت تمام، این رسالت را به آغوش گیرد و آن را به عنوان تنها رسالتی که می تواند جهان را از فروپاشی و نابودی نجات دهد، بپذیرد. اینجاست که یاد بلال، عمار، خباب، خبیب، صهیب، مصعب بن عمیر، عثمان بن مظعون و انس بن نضر زنده می شود و بوی بهشت و نسیم قرن اول وزیدن می گیرد وبرای اسلام جهانی جدید که با جهانیان قدیم هیچ شباهتی ندارد، پدید می آید.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

03 Nov, 17:03


📽 نماینده مجلس بلژیک  در پاسخ و خطاب به سفیر رژیم صهیونیستی:
شما چطور جرأت می‌کنید به اینجا بیایید و از آنچه ارتش استعماری‌تان علیه فلسطینیان و لبنانی‌ها مرتکب می‌شود دفاع کنید؟

نبیل بوکیلی، نماینده مجلس بلژیک در صحن علنی مجلس بلژیک خطاب به سفیر رژیم صهیونیستی در این کشور، تصاویر حملات وحشیانۀ ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌ها و اردوگاه آورگان را نشان داد.
رد شبهات ملحدین

رسانه جنگ فکری

03 Nov, 11:06


آفرینش انسان ها وانتظام امور آنان، مظهر بالغهٔ قدرت و حکمت خداوند متعال است

✍️نویسنده: رجامند فاریابی

ای انسان! تو خودرا از همه بی نیاز و خود مختار می پنداری، اگر فکر و اندیشه بکنی خودرا در هر حال بلکه در هر حرکت و سکون نیازمند پروردگار می بینی، اگر او تو را به ظاهر محتاج انسانی قرار نداده است، حد اقل این را ببین که در هر چیز محتاج خداوند هستی، وخودرا از مردم بی نیاز پنداشتن هم به ظاهر اشتباهی است، زیرا خداوند متعال انسان را مدنی الطبع آفریده است، او نمی تواند به تنهایی یکی از ضروریات خودرا انجام دهد، اگر به یک لقمهء بنگرید خواهید دید که آن نتیجهء زحمت هزار انسان و حیوان است، که با بی فکری از گلو فرو می رود، و به کار گرفتن هزار ها انسان در توان کسی نیست، همین است وضع لباس و تمام ضروریات دیگر، که در آماده ساختن آنها زحمت هزار ها بلکه صدها هزار انسان و حیوان داخل است، در صورتی که آنها برده و غلام تو نیستند،

اگر بخواهی که به همه اینها مزد بدهی و از آنها کاربگیری آن هم هرگز در توان تو نیست، اندیشه و فکر در این مورد این راز را بر انسان آشکار می کند، که برنامه‌ریزی تهیهء همه این ضروریات، ساختهٔ خود او نیست، بلکه خالق کائنات با حکمت بالغهٔ خویش آنرا ترتیب داده، و به اجرا گذاشته است، در دل کسی انداخت که به کار کشاورزی زمین بپردازد، ودر دل دیگری القا نمود که او به کار نجاری مشغول باشد، دل کسی را به کار آهنگری متمایل کرد، کسی را به زحمت کارگری راضی قرار داد، کسی را متوجه تجارت و صنعت قرار داد، بازار تجارت را گرم در آورد، این کارها را نه حکومت و دولتی می‌توانست با نظم قانون انجام دهد، ونه فردی، بنابر این، نتیجه لازمی این فکر و اندیشه که تنظیم همهٔ امور از مظهر قدرت و حکمت خداوند متعال مشاهده خواهند شد.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

02 Nov, 13:11


تطبیق و مقایسه ی نقشه ای که شریف ادریسی جغرافیدان عرب مسلمان در ۹۰۰ سال پیش از زمین کشید با نقشه ها ماهوراه ای گوگل 2024

اعجاب انگیزه این دقت! چقدر اون زمان علم جغرافیا و نقشه کشی در سطح بالایی بود ، زمانی که اروپاییان قرون وسطی نمیدونستند اصلا جغرافیا چیست

رسانه جنگ فکری

01 Nov, 12:15


خطر جنگ فکری غرب

جنگ فکری غرب نسبت به جنگ نظامي به مراتب خطرناکتر است، زيرا غربي ها در جنگ های استعماری و نظامي شان تنها به چپاول ثروتها ومعادن، تخريب ديار مسلمانان وکشتن آنها مي پرداختند که خود اين جنايات، نفرت وانزجار را در دل های مسلمانان در برابر غربي ها بیشتر وشديدتر مي ساخت، ومسلمانان به دين اسلام بیشترمتمسک مي گرديدند وبرای مقاومت بیشتر آماده مي شدند، اگرچه جنگ قرنها طول ميکشید. اما خطر جنگ فکری در اين است که اين جنگ مسلمانان را به تمدن زهرآلود غرب آلوده نموده و نظريات الحادی، فرهنگ بي ديني واخلاق پست را میان مسلمانان منتشر کرده است و افراد نسل نوين را از مقتضیات لاإله إلالله چنان بیگانه ساخته که از شريعت اسلامی، عقايد، تاريخ و تمدن اسلامي هیچ نميدانند و در هرچیز به فلسفه و معیارهای غرب باور دارند واز آن پیروی میکنند. جنگ فکری وجدان وضمیر شان را چنان شکست داده که اکنون همه چیز غرب را برحق و درست مي دانند و بدست آوردن آنرا ترقي وتمدن فکری مي نامند وهرآن چه که مخالف ارزش های غرب باشد آن را ارتجاع، حماقت وعقب ماندگي مي پندارند. غرب در اثر جنگ فکری درکشور های اسلامی، نسلي را تربیت کرد وحکومت ها وزمام امور را به دستش سپرد تاجانشین خوبي برای استعمار غربي باشد. افکار، نظريات، فلسفه اخلاقي، ارزش های اجتماعي، سیاسي واقتصادی اين نسل با زعمای استعمارگرشان هیچ فرقي ندارد، در شکنجه وتعذيب مسلمانان قسي القلب تر وسختر از ار بابان شان عمل مي کنند. صدمه ای که اين نسل غرب زده و خود باخته، به اسلام و مسلمانان جهان وارد کرده است...

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

01 Nov, 12:14


دعا برای مرده بعد از دفن و نشستن کنار قبرش جهت دعا برای او و استغفار و قرائت

«عن أبي عَمْرو وقيل: أبو عبد الله، وقيل: أبو لَيْلى عُثْمَانُ بن عَفَّانَ {رض} قال: كانَ النَّبيُّ ﷺ إذا فرَغَ من دفن المَيِّتِ وقَفَ علَيهِ، وقال: «استغفِرُوا لأخِيكُم وسَلُوا لَهُ التَّثبيتَ فإنَّهُ الآن يُسأَلُ»{رواه أبو داود} «از ابوعمرو ـ و گفته‌اند: ابوعبدالله و گفته‌اند: ابولیلی ـ عثمان بن عفان {رض} روایت شده است که گفت: پیامبر ﷺ هرگاه از تجهیز و تکفین مرده‌ای فارغ می‌شد، بر قبر او می‌ایستاد و می‌فرمود: «برای برادر‌تان طلب آمرزش کنید و ثابت ماندن (بر ایمان و شهادت) را برای او (از خدا) بخواهید؛ زیرا اکنون از وی سؤال می‌شود» [وعن عمرو بن العاص {رض} قال: إذا دفنتمُوني، فأقيموا حَوْل قَبرِي قَدْرَ ما تُنحَرُ جَزُورٌ، ويُقَسَّمُ لحْمُها حَتى أَسْتَأنِسَ بِكم، وأَعْلم ماذا أُرَاجِعُ بِهِ رُسُلَ ربِّي] {رواه مسلم وذکرالحدیث بطوله} «قال الشَّافِعِيُّ: ويُسْتَحَبُّ أن يُقرَأَ عِنْدَهُ شيءٌ مِنَ القُرآنِ، وَإن خَتَمُوا القُرآن عِنْدهُ كانَ حَسناً» «از عمرو بن عاص رضی الله عنه: روایت شده است که گفت: وقتی مرا دفن کردید در اطراف قبر من به اندازه زمانی که شتر کشته و گوشتش تقسیم می‌شود، بایستید، تا (به سبب شما) به حالت خود، انس گیرم و بدانم که چگونه فرستادگان پروردگارم را جواب می‌دهم» امام شافعی{رح} می‌ فرماید: مستحب است که در کنار قبرش، قسمتی از قرآن خوانده شود و اگر قرآن را در کنار او ختم کنند، نیکو وزیباست»
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

01 Nov, 12:14


أصحاب رسول اللهﷺالگوی شجاعت و اخلاص اند

زمانی که قریش معاهده ی حدیبیه را نقص کردن وأبوسفیان را به خاطری تمدیدآن معاهده به سمت مدینه فرستادن و.. زمانی که نزد رسول اللهﷺ رفت وبا او در مورد تمدید پیمان وتحکیم سخن بگوید: وی هیچ گونه جوابی نداد بعد أبوسفیان نزد أبوبکر {رضی الله عنه}رفت و أبوبکر رضی الله عنه؛ به إین کار راضی نشد وفرمود این کاری من نیست. وبعد نزد عمر فاروق{رضی الله عنه}رفت. وأز أوجهت سفارش تقضا نمود وی! باخشونت فرمود:[الله اکبر] من جهت سفارش برای تو خدمت رسول اللهﷺ حاضر شوم؟! اگر در دنیا هیچ یاوری نداشته باشم باز هم تک وتنها برای جهاد باشما آمده ام....

محمدقاسم صیفوری
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

26 Oct, 15:01


هر گاه قلم در کنار اسلحه و اسلحه در خدمت قلم باشد، آنگاه عزت و سربلندی ملتها آغاز می گردد.
اسلحه بدون قلم جز ویرانی و قلم بدون اسلحه جز بزدلی و خواری چیزی بدنبال نخواهد داشت.
اسلام قلم را سبب پیشرفت و آبادانی و اسلحه را ضامن بقا و حفاظت رشد و ترقی می داند.
نباید از هر دو غافل شد.

رسانه جنگ فکری

26 Oct, 14:07


#مدیریت زمان، رمز رشد و بالندگی

✍️ نویسنده:رجامند فاریابی

زمان عمر انسان سال و ماه، شب وروز، بلکه ساعت ودقائق آن را اگر ملاحظه نموده به آن بیندیشیم همین ها سرمایهء او هستند، که به وسیلهء آن منافع بزرگ وعجیب دنیا وآخرت را می تواند به دست بیاورد، واگر اوقات عمر را در کارهای اشتباه وبد صرف کند، همین ها وبال جان او قرار می گیرند،

زمانه یعنی؛ عبارت از چند تنفس است، هرگاه یکی از آنها بگذرد، جزوی از عمر شما کاسته می شود، خداوند متعال به هر انسان سرمایه اوقات عزیز بی بهایی عمر را عنایت فرموده، او را بر شاهراه تجارت قرار داده است، تا او عقل و شعور را به کار گرفته این سرمایه را در کارهای منفعت بخش صرف کند، پس سود آن حد و مرزی نخواهد داشت، واگر بر خلاف، آنها را در کارهای ضرر آور انداخت، پس به سود امیدی نیست، بلکه خود سرمایه از بین خواهد رفت، وتنها این هم نیست که سرمایه وسود از بین رفتند، بلکه کیفر صدها جرم بر او عائد میگردد،

واگر کسی این سرمایه را در امور سودبخش ویا ضرر آور به کار نگرفت، پس حد اقل این زیان لازمی است که سرمایه و سود او هردو از بین رفتند، واین تمثیل به فرموده رسول الله ﷺ تأیید میگردد، که آن حضرت ﷺ فرمود: هریکی که وقت صبح بر میخیزد، سرمایه روح خودرا در تجارت می اندازد، پس یکی آن سرمایه را از خسارت نجات می دهد ودیگری آن را به باد می دهد و هلاک می کند.

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

26 Oct, 00:50


#خبر
جورج گالووی (سیاست‌مدار بریتانیایی و نماینده سابق پارلمان بریتانیا):
«از افسر اسرائیلی که آخرین تصاویر یحیی السنوار را منتشر کرد باید یک نوار مغز بگیرند. تصاویر لحظات آخر کسی که بازویش قطع شده و هنوز مبارزه می‌کند و در سن ۶٢ سالگی در خط مقدم جنگ حضور دارد. از قرون وسطی تاکنون کدام رهبر غربی را سراغ دارید که همچون سنوار در خط مقدم جنگیده باشد؟ اما رهبر مقاومت فلسطین، درحالی که پوتین و چفیه پوشیده و با لباس نبرد در خط مقدم بود، کشته شد.»

همه می‌دانند که یحیی سنوار تبدیل به اسطوره‌ای در تاریخ معاصر شده که مطمئنا الهام‌بخش چندین نسل بعد از خودش خواهد بود کسی که با اسلحهٔ تعمیرشده با چسبِ نواری، در مقابل ارتشی تا دندان مسلح، تا آخرین نفسش قهرمانانه جنگید. برای همین در روزهای اخیر، ارتش اسرائیل سعی در بی‌اعتبار کردن این موضوعات کرده و با پخش تصاویر جعلی از تونلی که می‌گوید جای او بوده و گذاشتن وسایلی در آنجا و ده‌ها سناریو و ویدیو فیک، می‌خواهد این اشتباه تاکتیکی خود را جبران کند. اما همه به دروغگویی رژیم صهیونیستی رسیده‌اند و آب رفته، دیگر به جوی برنمی‌گرد
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

26 Oct, 00:48


مسیحیت

اما مسیحیت، از روزهای نخستین خود دستخوش تحریف افراطی ها و تأویل جهال و بت پرستی نصارای روم گشت که همه اینها، تعالیم سهل و پاکیزه حضرت مسیح را زیر 
آوار خرافه ها مدفون و پنهان ساخت و نور توحید و عبادتِ خالص برای الله، پشت ابرهای متراکم ناپدید گشت. یکی از نویسندگان مسیحی در خصوص این که عقیده تثلیث چگونه در جامعه مسیحی از اواخر قرن چهارم نفوذ کرده است، چنین می نویسد: این عقیده که خدای واحد، مرکب از سه اقنوم است از ربع آخر قرن چهارم در فکر و درون جهان مسیحیت نفوذ کرد و مانند یک عقیده رسمی و مسلم دوام یافت و در کلیه نقاط جهان مسیحی مورد قبول واقع شد. اما سرانجام در نیمه دوم قرن نوزدهم میلادی پرده از حقیقت و اسرار آن برداشته شد. مورّخ معاصر مسیحی در مورد چگونگی ظهور بت پرستی و وجوه گوناگون آن در جامعه مسیحی و این که چگونه مسیحیان تحت تأثیر ملت ها و ادیان شرک آلود، واقع شدند، و شعائر ملی و عادات مذهبی آنها را از روی تقلید و تأثر یا جهالت و نادانی پذیرفتند؛ درکتاب خود تاریخ مسیحیت در پرتو علم کنونی می نویسد: بت پرستی گرچه پایان پذیرفت، ولی کاملا از بین نرفت، بلکه در درون دلها سرایت نمود و هر آنچه که در بت پرستی بود تحت پوشش مسیحیت 
ادامه پیدا کرد. آنان که از خدایان و شخصیت های مذهبی کناره گرفته
منبع: نبی رحمت ص. ۱۷
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

25 Oct, 12:55


عصر جاهلیت

نگاهی گذرا به اوضاع دینی جهان در قرن ششم میلادی:
در قرن ششم میلادی کلیه مذاهب بزرگ جهان و کتب دینی قدیم و قوانین مذهبی )که در ازمنه مختلف در زمینه های مذهب و اخلاق و دانش نقش مهمی داشتند دستخوش تحریفِ تحریف گران و منافقان و بازیچه بازیگران قرار گرفتند و بر اثر حوادث خونین و پیش امدهای بزرگ، ماهیت و روح اصلی خود را از دست دادند، به طوری که نخستین بنیانگزاران آنها و انبیا علیهم السلام، اگر آنها را می دیدند، نمی شناختند و از انتساب آنها به خود راضی نمی شدند. آیین یهود مجموعه ای از اسم ها و عادات بی روح و فاقد حیات شده بود؛ گذشته از آن، آیین یهود در واقع یک دین نژادی است که برای جهان و ملت ها دارای هیچ پیام و برنامه ای نیست. این آیین حتی در عقیده توحید دچار آسیب پذیری شد در صورت که عقیده توحید بزرگترین شعاری بود که این آیین را از میان سایر ادیان و ملت ها، ممتاز می کرد مایه شرافت و سبب برتری بنی اسرائیل بر امت های معاصرش بود. این همان عقیده ای بود که حضرت »ابراهیم« و حضرت یعقوب علیهما السلام فرزندان خویش را به آن توصیه نموده بودند، اما متأسفانه یهودی ها تحت تأثیر ملت های مجاور و مقتدر خود
قرار گرفتند و بسیاری از عقاید و عادات و رسوم مشرکانه آنها را اختیار نمودند. این مطلبی است که بسیاری از مورخین با انصاف یهود به آن اعتراف کرده اند. در دایرة المعارف یهودی مطلب ذیل بچشم می خورد(نارضایتی انبیا و خشم شان علیه پرستش بت ها دلالت بر این امر می کند که پرستش بت ها وخدایان متعدد در دلهای مردم اسرائیل رسوخ کرده و
تا زمان باز گشت شان از تبعید »بابل« کاملا بیرون نشده بود، بسیاری ازعقاید خرافی و شرک آمیز را قبول کرده بودند (تلمود) نیز بر این مطلب گواه است که بت پرستی دارای کشش و جاذبه خاصی برای یهود بود. تلمودِ بابل که یهودی ها فوق العاده آن را مقدس می شمارند و احیاناً بر تورات ترجیح می دهند و در قرن ششم میلادی در میان یهود متداول بوده است، مملو از مطالب عجیب و غریب و گفتارهای ابلهانه و سخیف و جسارت آمیز به خدا و تمسخر به حقایق دینی و عقلی می باشد و فساد دینی و عقب ماندگی عقلی جامعه یهودی را در آن قرن به خوبی نشان می دهد.
منبع: نبی رحمت، ص. ۱۵، ۱۶
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

24 Oct, 21:47


نقش تبليغات در كشورهاي جهان سوم

پروژه تبليغات يكي از ثروت هاي مهم هرملتي است، به همين سبب بايستي باتمام وجود براي تجهيزش كوشيد و به شيوه اي مؤثر و اساسي از آن بهره گرفت، اساساًپيشرفت و تبليغات، دو روي سكه هستند و هركدام بر ديگري تأثير ميگذراند. از طرفي با توجه به موقعيت هاي سياسي، اقتصادي و رشد فكري يك جامعه تغيير مي كنند و در پروژه اي تازه مداوم و همه جانبه براي آزادي انسان و تأمين آسايش اجتماع و بنيان نهادن جامعه اي آزاد مطمئن و توانمند براي مقابله با فقر و عقب ماندگي علمي و هدفمند عليه اين منطقه ي مهم و استراتژيك (جهان سوم) در جريان است و ثابت ماندن وضعيت كنوني جهان سوم و اختلافات ميان ملل و كشورهاي منطقه دليل خوبي براي اثبات اين ادعاست. مثلا:ً اختلافات عرب با عرب، فارس و عرب، ترك و عرب، ترك و كرد وغيره. دشمنان كشورهاي جهان سوم موارد اختلاف و اتفاق اين كشورها و همچنين حقايق موجود و روش هاي روانه جلوه دادن آنها را به خوبي ميدانند و در فرصت هاي مناسب از آنها به نفع خود بهره ميگيرند.
تبليغات تحميلي استعمارگران عليه كشورهاي جهان سوم آنچنان با قدرت عمل ميكند كه ميتوان گفت: اين كشورها را تحت محاصره ي خود قرار داده و بيشتر مردم آن كشورها را زير نفوذ تبليغاتي خود قرار ميدهد و قدرت تفكر آزاد و مستقل را از آن هاسلب مي كند، حتي در بعضي موارد عده اي از مردم دقيقاً افكار و ديدگاه دستگاه هاي تبليغاتي غرب را منعكس نموده و در واقع بلندگوي بدون هزينه ي اين دستگاه هاميگردند، اگر كشورهاي قدرتمند بخواهند مطابق نقشهاي منظم ديدگاه و نظريات خود را به رقبا و مخالفانشان تحميل كنند، تلاش ميكنند تا از طريق دستگاه هاي تبليغـاتي داخلي و خارجي وابسته به خود به ترويج و تبليغ شعارهايي بپردازند كه از حق و حقوق انسانها (حقوق بشر) بحث ميكند.
آنها در شعارهاي خود چنين عنوان ميكننـد كـه دفـاع از حقوق بشر مهم تـرين و اساسي ترين هدف آنهاست، در حاليكه تبليغات جهـان سومي ها ارزش چنـداني بـراي انسانها قايل نيست، هدف آنها القاي اين ديدگاه به مردم جهان است، حال تفاوتي ندارد كه خود مستقيماً مسؤول اين دستگاه هاي تبليغاتي باشند، يا به هر نحوي بـا آن هـا ارتبـاط
داشته باشند. اگر بنا باشد كه تبليغات كشورهاي جهان سوم هم مانند دنياي غـرب باشـد،

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

24 Oct, 07:19


چرا حکام جهان حکومت ا.ا.ا. را به رسمیت نمی شناسند ؟

نویسنده: رجامند فاریابی


بخاطر که تا بتوانند با شایعات، ترفندهای بی دینی و نقشهای پلیدی شان پایه های مستحکم این نظام را تغییر داده و به سوی تاریکی های شرک کفر و بی دینی بکشانند، که اساسی ترین و بزرگترین اهداف و مقاومت آنها بر ترویج معضلات وشایعات گوناگون از قبیل: ضعف دولت های اسلامی با انواع فساد، ناکار آمدی نظام آموزش و پرورش طبق اصول دست ساخته خودشان، تضعیف مبانی اعتقادی جامعه اسلامی، گسترش همجنس‌گرایی بین پسران و دختران، تضعیف حجاب اسلامی، افزایش سود ( ربا) اجازه طلاق برای زنان، ترفیع شعارها بر اینکه شریعت الله و رسول از سیاست بدور است ، افزایش وسایل مبتذل فضای مجازی تلویزیون، تلفون ماهواره و اینترنتی ، و... بوده و روان است

اما این را هم با گوش شنوا بشنوند و با چشم بینا بخوانند؛ که راه مقامت و پیروزی بزرگان امارت اسلامی بر اساس خواسته‌ها واصول اسلامی بوده و هم چنان اطلاعات از آدرس بزرگان دین و پیشوایان علمی بر این تحقق یافته است که هر زمان مسلمانان طبیعت و خواسته دین اسلام را میفهمیدند، و جهان وانسان را از دیدگاه خود میدیدند، ودرست نادرست را با معیارهای خود معلوم نموده و می سنجیدند، و اهداف، وراه پیشرفت و ترقی را برای خویشتن خود تعیین می نمودند، در آن زمان مسلمان نسبت به همهٔ مردم دنیا قویتر وبرازنده تر بودند. وبیرق آنها از هسپانیه گرفته تا چین در اهتزاز بود، وملتهای دیگر جهان سعی میکردند تا دین و یا تمدن را از آنها بیاموزند.

رسانه جنگ فکری

23 Oct, 15:56


تحریم خود را شبیه ساختن مردان به زنان و زنان به مردان در لباس، حرکت و غیر آن

«عن ابنِ عبَّاس{رض} قَالَ: لَعَنَ رسُولُ الله ﷺ المُخَنَّثين مِنَ الرِّجالِ، والمُتَرجِّلاتِ مِن النِّساءِ» وفي رواية: «لَعنَ رسُولُ الله ﷺ المُتَشبِّهين مِن الرِّجالِ بِالنساءِ، والمُتَشبِّهَات مِن النِّسَاءِ بِالرِّجالِ»{رواه البخاري} از ابن عباس{رض} روایت شده است که گفت: پیامبرﷺ مردانی که خود را به زن و زنانی که خود را به مرد، هما نند کنند، لعنت نمودند» در روایتی دیگر آمده است: پیامبرﷺ بر مردانی که خود را به زنان شبیه کنند و زنانی که خود را به مردان شبیه می‌نمایند، لعنت فرستاد: [وعنْ أبي هُريْرة{رض} قال: لَعنَ رسُولُ الله ﷺ الرَّجُل يلْبسُ لِبْسةَ الـمرْأةِ، والـمرْأةَ تَلْبِسُ لِبْسةَ الرَّجُلِ» {رواه أبو داود بإسناد صحيح} از ابوهریره{رض} روایت شده است که گفت: پیامبر ﷺ بر مردی که مانند زنان لباس بپوشد و زنی که مانند مردان لباس بپوشد، لعنت فرستاد:[وعنْه قَال: قَال رسُولُ اللهﷺ: صِنْفَانِ مِنْ أهلِ النَّارِ لمْ أرَهُما: قَوْمٌ معهم سِياطٌ كأذْنَابِ الْبقَرِ يَضْرِبونَ بِها النَّاس، ونِساء كاسياتٌ عارِياتٌ مُمِيلاتٌ مَائِلاتٌ، رُؤُوسُهُنَّ كَأسْنِمةِ الْبُخْتِ الـمائِلَةِ لا يَدْخٌلنَ الجنَّةَ، ولا يجِدْنَ رِيحَهَا، وإنَّ رِيحَهَا لَيُوجَدُ مِنْ مسِيرَةِ كذَا وكَذَا»{رواه مسلم}معنى «كاسيات» أيْ: مِنْ نعْمَةِ الله «عارِياتٌ» مِن شُكْرِهَا وَقِيل: معناهُ: تسْتُرُ بعْض بدنِـها، وتَكْشِفُ بعْضَهُ إظْهاراً لِـجمـالِـها ونحوه. وقيل: تَلْبِسُ ثَوْباً رقِيقاً يصِفُ لَوْنَ بدنِـهَا. ومعْنى «مائِلاتٌ» قيل: عَن طاعة الله تعالى وما يَلزَمُهُنَّ حِفْظُهُ، «ممِيلاتٌ» أيْ: يُعلِّمْنَ غَيرهُنَّ فِعْلَهُنَّ الـمذْمُوم، وقيل مائِلاتٌ يَمْشِينَ مُتَبخْترات، مُـمِيلاتٍ لأكْتَافِهنَّ، وقِيلَ: مائِلاتٌ يمْتَشِطْنَ الـمِشْطَةَ التمَيْلاءَ: وهىَ مِشْطَةُ الْبغَايا. و «مُـميلاتٌ»: يُمشِّطْنَ غَيْرهُنَّ تِلْكَ الـمِشْطَةَ«رُؤُوسُهُنَّ كَأسْنِمةِ الْبُخْتِ» أيْ: يُكبِّرْنَـها ويُعظِّمْنها بلَفِّ عِمَـامة أوْ عِصابةٍ أو نَحْوه:«از ابوهریره{رض} روایت شده است که پیامبرﷺ فرمودند: دو گروه اهل دوزخ می‌باشند که من آنها را (در این زمان) ندیده‌ام،طایفه‌ای که شلاق‌ هایی مانند دم گاو به همراه دارند و مردم را با آن می‌زنند و زنانی که ظاهراً پوشیده و در حقیقت لخت هستند که خود را به هر طرف متمایل می‌کنند (یعنی با ناز و کرشمه راه می‌روند و از طاعت خدا دور هستند) و (موهای) سرشان را مانند کوهان شتران بلند می‌کنند؛ چنین کسانی داخل بهشت نمی‌شوند و بوی آن را هم نمی‌شنوند در حالی که بوی آن از فاصله‌های دور نیز شنیده می‌شود:[معنی «کاسیات»، یعنی: پوشیدگان از نعمت‌های خدا و معنی «عاریات»یعنی: بی‌ بهرگان از شکر نعمت‌ های او،وگفته شده است«کاسیات عاریات » یعنی زنانی که بعضی از بدنشان را پوشیده و بعضی دیگر را آشکار می‌کنند تا زیبایی‌های بدن خود را نمایان سازند و نیز گفته شده است: معنی آن، این است که لباس نازکی می‌پوشند که چگونگی رنگ بدنشان را نمایان می‌سازد و معنی «مائلات»، یعنی کج شدگان و کنار گرفتگان ازطاعت خدا و ازهرچه نگهداری و رعایت آن بر زنان لازم است و «ممیلات»، یعنی: دیگران را از کار ناپسند خود آگاه می‌کنند و آنان را به چنین عملی متمایل می‌سازند وگفته شده است: «مائلات» یعنی: با ناز کردن راه می‌روند و شانه‌های خود را کج می‌کنند و بعضی گفته‌اند: یعنی زنان طنازی که با آرایشی زیاد، خود را آرایش می‌کنند و آن، آرایش زنان فاحشه است؛ «ممیلات»، یعنی: غیر خود را به آن نوع آرایش می‌آرایند یا سوق می‌دهند؛ سرشان مانند کوهان‌های شتران است، یعنی: آن را باپیچ‌های رو سری، سربند و یا مانند آن، بزرگ وبلند نمایش می‌دهند

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

23 Oct, 10:46


حالا این حکایت قهرمانی، برای نسل، نسل ما الگو و نمود شهامت ومردانگی خواهد بود؛
واین راه تر وتازه برای همیش ادامه خواهد یافت.
...
شهدا واقعا زنده اند.
حتی مرگ شان الهام برای دیگران و راهگشایی مردان بعدیست.
...
ایلیار

رسانه جنگ فکری

22 Oct, 16:36


آخرین سکانس زندگی سنوار

احسان‌ الفقیه
ترجمهٔ ولی‌الله رفیعی

اگر یحیی خودش می‌خواست، هرگز نمی‌توانست آخرین سکانس زندگی‌اش را چنین قهرمانانه به‌تصویر کشد؛ سکانسی که از او اسطوره‌ای در نبرد و جهاد بسازد چندان که جایگاه درخشانش را در حافظهٔ مردم و تاریخ جاودانه کند.
پیرمرد ۶۰ساله‌ای با دستی قطع‌شده و زخم‌هایی کُشنده در طبقهٔ دوم ساختمانی نیمه‌ویران پس‌از نبردی نفس‌گیر با ارتشی تادندان مسلح، روی مبلی خاک‌خورده، قهرمانانه کمین زده‌است.
سربازان بزدل رژیم صهیونیستی با ترس ریزپرنده‌ای را برای بررسی اوضاع می‌فرستند، یحیی باتنی زخمی و ترکش‌خورده سرش را بلند می‌کند و غضبناک به دوربین ریزپرنده خیره می‌شود و تمام توانش را در بازوی چپش جمع می‌کند تا با چوب‌دستی‌اش به مصاف دشمن برود. انگار یحیی سال‌هاست با این ریزپرنده‌ها آشناست و نقاط ضعف و قوتشان را خوب شناسایی کرده! خدا می‌داند در این مدت چه‌قدر از این ریزپرنده‌ها را با همین چوب‌دستی‌ها ناکار کرده‌است!
صهیونیست‌های بزدل پس‌از بمباران ساختمان نیمه‌ویران، بی‌ آنکه بدانند کابوس صهیونیست‌ها یحیی سنوار را زده‌اند همو که از نامش لرزه بر اندام می‌شوند به محل شهادت آن رزمندهٔ دلیر رفتند.
از آخرین سکانس زندگی سنوار، چشمه‌های جوشان زلالی در ادبیات قهرمان‌های افسانه‌ای جوشید و خروشید؛ پیرمردی زخمی که نای بلندشدن ندارد با تمام توان آخرین گلوله، آخرین تیر و آخرین چوب‌دستی‌اش را به سوی ریزپرندهٔ دشمن پرتاب می‌کند تا نبرد تا آخرین رمق را برای نسل‌های بعد از خود به یادگار بگذارد!
آخرین سکانس زندگی یحیی، یاد و خاطرهٔ شاعر بزرگ یحیی یوسف انصاری را در اذهان تازه می‌کند؛ وقتی هلاکوخان بغداد را اشغال کرد، یحیی سنگ‌هایی را کنار خودش جمع کرد و سربازان هلاکو را سنگباران کرد. سنگ‌ها که تمام شدند با عصایش به آنان حمله کرد و یکی را کشت وانگهی خودش نیز شهید شد.
رزمندگان آزادهٔ تاریخ اینگونه‌اند؛ با هرچه در توان دارند به مصاف دشمن می‌روند تا درس مبارزه را به فرزندان اسلام بیاموزند. یحیی پرچم سفیدی به نشانهٔ تسلیم بلند نکرد تا همانند عمر مختار مبارز لیبیایی بگوید: «نحن لن نستسلم، إما أن ننتصر أو نموت»؛ ما هرگز تسلیم نمی‌شویم یا پیروزی یا شهادت!
آخرین سکانس زندگی سنوار تمامی گمانه‌زنی‌ها و اتهامات صهیونیست‌ها و هم‌پیمانانش را نابود کرد! این مرد ایستاده در آوار همان یحیایی‌ست که صهیونیست‌ها می‌گفتند: خودش در تونل‌ها مخفی شده و سربازانش را در میدان به کشتن می‌دهد! این همان یحیایی‌ست که می‌گفتند: لباس زنانه به تن دارد و درمیان زنان پنهان شده یا اسیران را برای حفظ جانش سپر کرده است، اما خدای بزرگ آبروی یحیی را به‌گونه‌ای خرید که خودش هم گمان نمی‌کرد؛ درحالی‌که می‌توانست در یکی‌از مجلل‌ترین هتل‌های کشورهای همسایه بنشیند و از راه دور صحنهٔ نبرد را مدیریت کند، اما با لباس رزمندگان در خط مقدم جهاد، روی زمین نه در تونل‌ها تا آخرین رمق با آخرین سلاحی که در دست داشت جنگید!
آخرین سکانس زندگی سنوار همهٔ نقشه‌های صهیونیست‌ها را نقش برآب کرد و حتی پس‌از شهادت نیز او را پیروز میدان کرد؛ یکی‌از روزنامه‌نگاران صهیونیستی با خشم و غیظ از واپسین لحظهٔ شهادت یحیی می‌نویسد: «الحقيقة المحزنة أنه حتى في وفاته انتصر»؛ حقیقت غم‌انگیری‌ست. یحیی حتی پس‌از مرگش پیروز شد!
آخرین سکانس زندگی سنوار، عشق و دلدادگی این مرد را به شهادت به تصویر کشید؛ مردی که با صدای بلند فریاد می‌زد که از مرگ در میدان نبرد نمی‌ترسد، بلکه از مرگ بر اثر بیماری یا سانحهٔ تصادف بیم دارد. او از شهادت در میدان نبرد به بزرگترین هدیهٔ دشمن تعبیر کرده بود.
آخرین سکانس زندگی سنوار که او را نشسته بر مبلی در ساختمانی نیمه‌ویران نشان می‌دهد گویا این درس بزرگ را به فرزندان آن دیار می‌دهد که ما اینجا تا آخرین رمق می‌مانیم، ما اینجا با وجود تمام زخم‌ها و ویرانی‌ها پیروز میدان هستیم.
آخرین سکانس زندگی سنوار به نسل‌های بعدی آموخت که تنها راه عزت و سربلندی و کرامت جهاد است و بس. اگرچه رزمندگان در میدان این پیروزی را نبینند، اما روزی همای پیروزی و آزادی بر قدم‌هاشان بوسه خواهد زد.
آنچه نوشتم نه برای قدیس‌سازی از شخص سنوار، و نه برای آذین‌بستن صفحات مجازی‌ست، بلکه اعترافاتی‌ست در حق رزمنده‌ای شجاع که تمام عمرش را در اسارت و میدان‌های جهاد سپری کرد و سرانجام جام شهادت را مردانه نوشید. می‌خواهم بگویم که در وانفسای فقدان الگو، بهترین الگو برای مردم این زمانه، قهرمانانی چون یحیی سنوار هستند که برای رسیدن به آزادی با تمام توان تا آخرین رمق می‌جنگند و چنین سکانس‌های ماندگاری برای نسل‌های این زمان و آیندگان به یادگار می‌گذارند:
ز خاک خویش طلب آتشی که پیدا نیست
تجلی دگری در خور تقاضا نیست
به ملک جم ندهم مصرع نظیری را
«کسی که کشته نشد از قبیلهٔ ما نیست»

🆔 https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

21 Oct, 04:19


میراث رسول اکرمﷺ

ازحضرت صدیق اکبر {رضی الله عنه} و فاروق اعظم{رضی الله عنه} وعثمان غنی {رضی الله عنه} وعلی مرتضی{رضی الله عنه} وحضرت عایشه{رضی الله عنها} وغیرهم روایت شده که آن حضرتﷺ فرموده دراموال مایعنی گروه انبیا میراث نیست هرچه مابعد از خود می گذاریم در راه خدا صدقه اند:
حکمت در این، این است که تمام مردم متوجه باشند که مشقّتی که انبیاکرام جهت دعوت وتبلیغ متحمل شده اند فقط برای رضای خدا بوده ودنیا مطلوب نبوده حتی از میراث آن ها فرزندانشان هم هیچ گونه سهمیه ای نداشتند.
دوم: این که انبیاکرام پدر روحانی تمام امت هستند لذا اموالشان هم برای تمام امت وقف ومخصوص فرد واحد نمی باشند.
سوم: اینکه حضرات انبیا همیشه به بارگاه خداوندی حاضر ومقیم می باشند و مالکیت مالک حقیقی همیشه در انظار آن هاست لذا حضرات انبیا خود را مالک هیچ چیزی نمی دانند چنانکه مقوله ی بزرگان است:[الانبیاء لایشهدون ملکا مع الله] یعنی انبیاءکرام جلوی خداوندمتعال ملکیت هیچ کس را نمی بینند:
چون درانظار عوام ملکیت مالک حقیقی پو شیده است آن ها خود را مالک مجازی میدانند اما انبیا کرام خودرا مالک مجازی هم نمی پندارند هرچه با آن ها باشد آنهارا ازخدا می دانند وچنین تصوّر می کنند که ما برسفره ی خداوندی نشسته ایم واجازه ی انتفاع از سفره را داریم از این جهت است که دراموال انبیا کرام زکات واجب نیست ونه بعد از وفات در اموال آنها میراث و وصیت جاری می گردد.{سیرت مصطفی.ج3.ص.312_}

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

19 Oct, 16:33


وامحمدا

حکومت‌های بسیاری متلاشی شد؛ حکام بسیاری سرنگون شدند و جهان دست‌خوش تغییرات بسیاری شد؛ اما فریاد جاوِدانِ (وامحمدا)یی‌که بر پیشانی زمان نقش بسته‌است، دست‌خوش هیچ تغییری نشده‌است؛ هکذا دست‌خوش هیچ تغییری نخواهدشد!

رسانه جنگ فکری

19 Oct, 12:11


ماجرای شهادت یحیی السنوار بزرگ چگونه بود؟

درگیری شدید بین سه مجاهد دلیر و نیروهای تروریست اسرائیل میان تانک‌هایشان در منطقه "تل سلطان رفح" شروع شد، این یک درگیری معمولی نبود، این شجاعت توجه نظامیان صهیونیست را به خود جلب کرد و  پس از بمباران محل، آن‌ها رفتند تا بفهمند این‌ها کی هستند!. ناخودآگاه گیج شدند، شوک وحشتناکی به آن‌ها وارد شد، انتظار دیدن این چهره را نداشتند، رهبری بزرگ در میدان جنگ، آن‌ هم در صف مقدم!!!! بین خودشان دعوا می‌کردند که آن است یا نه؟! حق دارند که باور نکردند. اولین تحت تعقیب روی زمین توسط تمام جبهه‌های کفر و نفاق و شرک و مرتدان در میدان نبرد در نقطه‌ی صفر لشکر اسرائیل شهید می‌شود!! این حادثه دیروز رخ داد، سربازان آن‌قدر گیج شده بودند که تمام قوانین نظامی را فراموش کردند که بدون دستور رسمی ارتش نباید اطلاعات منتشر شود. آن‌ها عکس اجساد مبارک را برای دوستان و برخی کانال‌های رسانه‌ای ارسال می‌کنند. سربازان تروریست اکنون تحت بازجویی نظامی هستند که چرا این کار را انجام داده‌اند؛ چون کل رویا و تخیلات صهیونیستی برای پینه کردن بزرگ‌ترین شکست اطلاعاتی و نظامی صهیونیستی و همپیمانانش را با انتشار تصویر نابود کردند. اگر انتشار عکس‌های او نبود، سناریویی ترتیب می‌دادند که جسدش را به سوراخ می‌بردند و لباس‌های غیرنظامی به آن می‌پوشیدند و می‌گفتند خودمان کشف کردیم، اما خدا خواست که مرگ این مرد به بزرگی زندگی‌اش باشد و لکه‌دار نشود. بله! در جبهه و زمین به شهادت رسید، نه پشت صحنه. آیا از این اتفاق خیر آشکارتر و بزرگتر روی زمین وجود دارد برای یحی السنوار قهرمان؟


عکس او با تفنگ و رمان در آغوشش..

رسانه جنگ فکری

18 Oct, 14:59


زندگی دنیا در برابر مرگ مجاهد هیچ حقیقتی ندارد!

این تصویر اعلان می دهد که آهای امت دو میلیاردی! آرزوی سنبل قهرمان بر آورده شد، حالا نوبت زندگی شماست نغمه‌ای عجیب از شهید سنوار در گوش های مان زمزمه می‌نماید، که روح من برای آزادی از زندان جسم و محو شدن در آن نغمه پرپر می زند چونکه با وجود مشکلات ملت بی سرپرست غزه تمام بدنم زخمی است باز هم با شهادت یک سرور و شادی وجودم را فرا گرفته، روحم در دریای سرور و شادمانی دائمی غوطه می خورد، من از این دنیا به جهانی می روم که هر ذره اش تمام زیبایی های این دنیا را در خودش جای داده است،

بر مرگ من اشک نریزید من به مقصودم رسیدم فکر نکنید از شما دور می شوم ما در روزی که مرکز تمام شادی هاست به هم خواهیم رسید جایی که صبحش با شب و بهارش با پاییز آشنایی ندارد آن مقام اگرچه از ماه و ستارگان خیلی بالاتر است اما مرد مجاهد با یک جهش به آن می رسد. بر شما امت دو میلیاردی لازم است که راه رسیدن به آن مقام را به فرزندان تان نشان دهید،

من اسلحه‌های خودم را نزد شما به امانت گذاشتم به فرزندان تان اهداف و مقاصد مبارک وخجسته ای جعفر بن ابی طالب، زید ابن حارثه و عبدالله ابن رواحه رضی الله عنهم را بازگو کنید، که محبت دنیا مانع تحقق اراده های دینی وآرمان های اصلی تان نشود، به امت دو میلیاردی و تماشاگر بفهمانید که زندگی دنیا در برابر مرگ مجاهد هیچ حقیقتی ندارد.

رجامند فاریابی
۱۵ ربیع الثانی؛ ۱۴۴۶ ه‍...ق

رسانه جنگ فکری

18 Oct, 13:58


تحریم سخن‌چینی و آن نقل سخن بین مردم به قصد برهم زدن آنان است

﴿هَمَّازٖ مَّشَّآءِۢ بِنَمِيمٖ١١﴾ {[القلم: ۱۱].} از بسیار عیب‌ جویی که دایماً سخن‌چینی می‌کند (پیروی نکن) ﴿مَّا يَلۡفِظُ مِن قَوۡلٍ إِلَّا لَدَيۡهِ رَقِيبٌ عَتِيدٞ١٨﴾ [ق: ۱۸] انسان هیچ سخنی را بر زبان نمی‌راند، مگر این‌که فرشته‌ای مراقب و آماده‌ی دریافت و نوشتن آن سخن است» «وعَنْ حذَيْفَةَ {رض} قالَ: قال رسُولُ الله ﷺ: لا يَدْخُلُ الجنةَ نمَّامٌ» متفقٌ عليه} «از حذیفه {رض} روایت شده است که پیامبر ﷺ فرمودند: هیچ سخن‌ چینی داخل بهشت نمی‌شود» «وعَنْ ابن عَباسٍ{رض} أنَّ رَسُول الله ﷺ: مرَّ بِقَبريْنِ فقال: إنَّهُمَا يُعَذَّبان، وَمَا يُعَذَّبَانِ في كَبيرٍ، بَلى إنَّهُ كَبيرٌ: أمَّا أحَدُهمَا، فَكَانَ يمشِي بالنَّمِيمَةِ، وأمَّا الآخرُ فَكَانَ لا يسْتَتِرُ مِنْ بولِه» {متفقٌ عليه} وهذا لفظ إحدى روايات البخاري «از ابن عباس{رض} روایت شده است که گفت: پیامبر ﷺ از کنار دو قبر گذشت و فرمودند: «این دو عذاب می‌شوند و به علت گناهی بزرگ هم عذاب داده نمی‌شوند، آری چرا که، بزرگ است؛ یکی از آنها سخن‌چینی می‌کرد و دیگری از ادرار استبرا نمی‌نمود و در آن حجاب و لطافت را رعایت نمی‌ کرد» «وعن ابن مسْعُودٍ{رض} أنَّ النبي ﷺ قال: ألا أُنَبِّئكُم ما العَضْهُ؟ هي النَّمِيمةُ، القَالَةُ بيْنَ النَّاسِ»{رواه مسلم}«از ابن مسعود {رض} روایت شده است که پیامبرﷺ فرمودند: «آیا شما را از عضه (بهتان و دروغ) خبر دهم؟ آن انداختن کینه و کثرت سخن‌چینی در بین مردم است»

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

18 Oct, 13:55


خرسندی واقعی

ابن مقفع می گفت: وقتی دیدی مردم به خاطر مال و دولت ستایشت می کنند خوشحال مباش، زیرا این ستایش بازوال مال و دولت ازبین می رود، خرسندی واقعی زمانیست که دیدی مردم به خاطر علم ودین ستایشت می کنند....

محمدقاسم صیفوری
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

18 Oct, 05:58


یحیی سنوار، رهبر برجسته و استوار حماس، با ایثار و فداکاری در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی ایستادگی کرد و سرانجام به دست این رژیم به شهادت رسید. او نه تنها یک فرمانده نظامی بود، بلکه نمادی از مقاومت و پایداری برای ملت مظلوم فلسطین و تمام امت اسلامی به شمار می‌رفت. شهادت او یادآور این حقیقت است که راه جهاد و مقاومت در برابر ظلم و ستم هرگز خاموش نخواهد شد، و خون شهیدان مانند آبی است که درخت مقاومت را آبیاری کرده و آن را مستحکم‌تر می‌سازد.

یحیی سنوار با ایمان عمیق به خداوند متعال و عشق بی‌نهایت به سرزمین فلسطین، تمامی زندگی‌اش را وقف دفاع از آرمان‌های ملت فلسطین کرد. او یکی از پایه‌گذاران مقاومت اسلامی در غزه بود و همواره برای آزادی سرزمین‌های اشغالی و بازگرداندن حقوق از دست‌رفته ملت فلسطین تلاش کرد. هرچند زندگی او توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی به پایان رسید، اما شهادتش روحیه‌ای تازه به مقاومت اسلامی بخشید و به جهانیان نشان داد که ملت فلسطین هرگز تسلیم نخواهد شد.

خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید: «وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتاً بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» (سوره آل‌عمران، آیه 169) ترجمه: «و گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شده‌اند، مردگانند، بلکه آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.»

این آیه شریفه به خوبی بیان می‌کند که شهادت در راه خدا، نه پایان زندگی بلکه آغاز یک زندگی ابدی و پاداش بی‌کران است. شهدا، در محضر الهی جایگاه ویژه‌ای دارند و همواره زنده و پایدار خواهند بود. شهادت یحیی سنوار نیز نمونه‌ای از این وعده الهی است که او اکنون در میان ما حضور ندارد، اما روح او با تمامی شهیدان راه حق همراه است و همچنان بر مقاومت و پایداری امت اسلامی نظارت می‌کند.

در حدیثی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله آمده است: «مَا مِنْ قَتِيلٍ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ إِلَّا جَاءَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَدَمُهُ يَثْعَبُ، اللَّوْنُ لَوْنُ الدَّمِ، وَالرِّيحُ رِيحُ الْمِسْكِ.» (صحیح مسلم) ترجمه: «هیچ شهیدی در راه خدا کشته نمی‌شود مگر این که روز قیامت با خونش حضور می‌یابد، رنگ خونش همچون خون، اما بوی آن بوی مشک خواهد بود.»

این حدیث نبوی تأکید بر عظمت و ارزش شهادت در راه خدا دارد. شهیدان با خون خود نشانه‌ای از فداکاری و اخلاص بر جای می‌گذارند که برای همیشه در تاریخ باقی خواهد ماند. یحیی سنوار با شهادتش به عنوان یک الگو و قهرمان در دل‌ها ماندگار خواهد بود و بوی خون او همچون عطر مشک در تاریخ مقاومت اسلامی منتشر خواهد شد.

یحیی سنوار، به عنوان یکی از رهبران برجسته مقاومت، زندگی خود را وقف مقابله با دشمنان اسلام کرد و در این راه با تمام توان ایستادگی نمود. او نه تنها یک رهبر نظامی، بلکه یک مرد مخلص و شجاع بود که همواره به فکر ملت مظلوم فلسطین و آرمان‌های آزادی بود. شهادت او نه تنها ضایعه‌ای برای حماس، بلکه برای تمامی امت اسلامی است. اما همان‌گونه که تاریخ نشان داده است، هر شهید چراغ راهی است برای نسل‌های آینده که در برابر ظلم و ستم سکوت نکنند و به مقاومت ادامه دهند.

ملت فلسطین و امت اسلامی اکنون بیش از هر زمان دیگری به اتحاد و همبستگی نیاز دارند. شهادت یحیی سنوار به ما یادآور می‌شود که راه آزادی قدس شریف و پایان اشغالگری با خون شهیدان آبیاری خواهد شد و این راه هرگز متوقف نخواهد شد. هرچند دشمنان اسلام تلاش می‌کنند که مقاومت را سرکوب کنند، اما خون شهیدان همچون چراغی است که راه پیروزی را روشن می‌کند و امید به آزادی را در دل‌ها زنده نگه می‌دارد.

در نهایت، شهادت یحیی سنوار به ما این درس را می‌دهد که جهاد و مقاومت در راه خدا بهترین و بالاترین هدفی است که یک انسان می‌تواند در زندگی خود داشته باشد. او اکنون به سوی پروردگارش بازگشته است و جایگاه ویژه‌ای در نزد خداوند دارد. ما به او و تمام شهیدان راه حق افتخار می‌کنیم و راه آنان را ادامه خواهیم داد تا روزی قدس شریف آزاد و ملت فلسطین از ظلم و اشغالگری رهایی یابد.

رسانه جنگ فکری

17 Oct, 15:23


فواید جهاد

شاید بسیاری جهاد را یکی از مظاهر خشونت وسلطه طلبی در اسلام تلقی نمایند، اما اگر با دیده ی انصاف و بدور از هرگونه تعصب وتأثیرپذیری از جوامع غربی، به این فریضه ی مبارک بنگریم به خوبی خواهیم دید که جهاد نه تنها ظلم وخشونت، نیست بلکه رحمتی است که خداوند شامل امت رسول اللهﷺ نموده است. به بعنوان نمونه ای بسیار مختصر از آثار مثبت جهاد می توان گفت:
1_ جهاد اصول وارزش های اسلامی و پیاده شدن وعملی نمودن قانون اسلامی درجهان
2_ برچیده شدن واز بین رفتن ظلم وستم واستبداد وتبعیض و زندقه در جهان وایجاد برابری وبرادری درسایه ی اسلام. {قاتلوهم حتی لاتکون فِتنَة}
3_ شکستن عظمت وشوکت کفر.
4_ تقویت مسلمانان برای عمل به احکامات الله.
5_ دفاع از خویش درمقابل ظلم ظالمان {أذن للذین یقاتلون}
6 _ عذاب دادن دشمنان دین. {قاتلوهم یعذبهم الله بأیدیکم...}
7_ ذللیل وخوار کردن آنان{ویخزیهم}
8_ گرفتن جزیه از دشمنان اسلام{حتی یعطوا الجزیة عن ید و هم صاغرون}
9_ نصرت الهی.{وینصرکم علیهم}
10_ دست یافتن به سکون وآرامش.{ویذهب غیظ قلوبهم....ویشف صدور قوم مؤمنین}
11_ کسب مغفرت الهی.{ویتوب الله علی من یشاء}
12_ بیداری اسلامی.
13_ آزادی اسلامی.
{چندنکته ی مهم چیده شده ازکتاب جهاد}
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

17 Oct, 15:23


سوم: تهاجم اخلاقي عليه آراء و انديشه هاي ملتي كه مورد تهاجم قرار ميگيرد.

به همان ترتيب در اين قسمت نيز دو اقدام صورت ميگيرد:
الف- يك سری رفتارهاي دروني و بيروني را كه نشاندهنده ي ديدگاه استعمارگران است، به شيوه اي زيبا و فريبنده آراسته نموده و به مردم عرضه ميكنند تا به شيوه ي غير
مستقيم بر روي ايدئولوژي آن ملت تأثير بگذارد و همزمان با آن در اذهان افراد جامعه
نفوذ كنند و كم كم اهداف ايدئولوژيك استعمارگران را بپسندند و آن را شايسته ي زندگي خويش بدانند. براي مثال: انواع و اقسام كاست، مجله و فيلم هاي سكسي را بـه نام آزادي جنسي پخش ميكنند و زندگي غربي ها را به عنوان زندگي ايده آل به جوانـان مسلمانان معرفي ميكنند تا جوانان آداب و رسوم اصيل خود را رها نمود ه و از سـبك زندگي و آداب و رسوم غربي ها تقليد كنند.
ب- يك سري رفتارهاي دروني و بيروني را كه بيانگر ديدگاه استعمارگرهاست، با رفتار و عمل كردهاي آن ملت آميخته و به شيوه اي تلفيقي براي فريب اذهان عمومي عرضه ميكنند تا به شيوه اي غير مستقيم بر ايدئولوژي و افكار مردم تأثير بگذارد و چنين تصور كنند كه فرهنگ و ايدئولوژي آنها با غربي ها چندان تفاوتي ندارد و با ميل و اشتياق خود از عقيده ي پاك و خالص اسلام دست بردارند. براي مثال: لباس زن مسلمان را كهنه و از مد افتاده معرفي ميكنند و آن را بي ارزش و ناچيز جلوه ميدهند تا زن مسلمان را وادار كنند كه از لباس و پوشش شـرعي اش دست بكشد
ادامه دارد.

رسانه جنگ فکری
https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

15 Oct, 14:18


هدف وبرنامه های غرب برعلیه اسلام

چند دهه پیش دبیلو_ اچ_ تی_ گاردنر (W_H_T_GAIRDNER) ضمن سخنرانیش در کنفرانس جهانی تبشیر در شهر ادینبورگ گفته است: همین آموزش وتعلیم اسلام وسنتی هنوز اساس زندگی توده های مسلمانان در سراسر جهان را تشکیل می دهد: توده هایی که همیشه باید از آنها به عنوان یک قدرت بالقوه بسیار سهمگین و نیرومند یاد کرد.
{دکتر ویلیام هانتر} در اواخر قرن نوزدهم ازطرف دولت انگلیس مامورتهیه گزارشی پیرامون مسلمانان شبه قاره هند بود که به کنکاش درباره راه های مؤثر سلطه و حکومت برشبه قاره هند می پرداخت. او پس ازبررسی ومطالعه دقیق او ضاع مسلمانان هند این پشنهاد را ارائه کرد: نباید تدریس فقه اسلامی را به عنوان یک رشته اصلی در مدارس قبول کنیم. تدریس فقه اسلامی یعنی توسعه دین اسلام در دنیا و این مسئله حکومت و دولت غیر اسلامی{مسیحی} را با مشکل رو به رو خواهد کرد وبه جای آن باید سعی کنیم که نسل های آینده مسلمانان را از قوانین دوران وسطایی (که دوره طلایی تمدن اسلامی بود) دور نگاه داریم وبرای این منظور باید آنها را باعلوم غرب وآموزش وپرورش انگلیسی تربیت و وارد کار و زندگی کنیم
{ظهور و سقوط مدرن}ص/57}

https://t.me/jangfakri63

رسانه جنگ فکری

15 Oct, 14:16


صلح دموکراتیک و جنگ دموکراتیک

بیل کلینتون، رئیس جمهور وقت آمریکا، در سال ۱۹۹۴، در سخنرانی سالانهٔ خود دربارهٔ وضعیت کشور اعلام کرد: «دموکراسی‌ها به یکدیگر حمله نمی‌کنند»، صریح‌ترین جمع‌بندی ممکن.
تا سال ۱۹۹۷، سیاست‌گذاران بریتانیایی و اسرائیلی از مفهوم صلح دموکراتیک استفاده می‌کردند تا گسترش ناتو را توجیه کنند و منکر شوند که کشور مصر حق دارد از سلاح‌های هسته‌ای اسرائیلی انتقاد کند. پژوهشگری به نام گری باس با مشاهدۀ این روند، طی مطلبی در نیویورک‌تایمز هشدار داد که این ایده «نباید به بهانه‌ای برای جنگ‌طلبی تبدیل شود». بعدها معلوم شد که هشدارهای باس چندان هم بی‌جا نبوده است. صلح دموکراتیک، در شکلی جدید و قابل‌انتقال، به بخشی از توجیه حمله به عراق در سال ۲۰۰۳ تبدیل شد.
نوع جدیدی از این مفهوم نیز در نومحافظه‌کاران پدید آمد: «اگر دموکراتیزه‌کردن کشورها منجر به افزایش صلح در جهان می‌شود، پس طبیعتاً می‌توان نتیجه گرفت که ترویج دموکراسی یکی از ابزارهای لازم برای دموکراتیزه‌کردن است.»

معنای این حرف برای محافظه‌کاران کارکشتۀ دولت بوش روشن بود:
«به‌این‌ترتیب باید خاورمیانه را به‌زور هم که شده، دموکراتیزه کنیم.»

وزیر امور خارجه آمریکا، کاندولیزا رایس، که خودش دکترایِ علوم سیاسی داشت، با همین استدلال مدعی شد که صلح دموکراتیک و حتی ترویج اجباری دموکراسی «تنها پاسخ واقع‌بینانه به چالش‌های پیشِ روی ماست».

پل ماسگریو، استاد علوم سیاسی دانشگاه ماساچوست، نشریهٔ فارن‌پالیسی
📑 ترجمه: تارنمای ترجمان

https://t.me/jangfakri63