🔰جامعه مدنی🌈 @jamehmadani Channel on Telegram

🔰جامعه مدنی🌈

@jamehmadani


🔰جامعه مدنی🌈 (Persian)

با خوش آمدید به کانال تلگرامی جامعه مدنی! این کانال به عنوان یک فضای مجازی برای بحث و گفتگو درباره موضوعات مربوط به جامعه و مدنیت شناخته می‌شود. اعضای این کانال می‌توانند درباره مسائل اجتماعی، فرهنگی، و سیاسی صحبت کنند و نظرات و دیدگاه‌های خود را با دیگر اعضا به اشتراک بگذارند. با پیوستن به این کانال، شما فرصتی برای یادگیری از دیگران و به اشتراک گذاری دانش و تجربیات خود خواهید داشت. جامعه مدنی منتظر حضور شماست تا با هم یک فضای سازنده و پویا ایجاد کنیم.

🔰جامعه مدنی🌈

21 Nov, 10:10


علوی دستیار ویژه پزشکیان و رئیس شورای امور اقوام،ادیان و مذاهب شد

🔹پزشکیان در حکمی ضمن انتصاب حجت‌الاسلام سید محمود علوی به عنوان «دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب» تصریح کرد: شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب با ترکیب نمایندگانی از اقوام، ادیان و مذاهب تشکیل می‌شود که به پیشنهاد جناب‌عالی و در جایگاه مشاور رئیس جمهور در پیشبرد مأموریت‌ها و تحقق اهداف دولت در این حوزه همکاری و هماهنگی لازم را مصروف خواهند داشت.
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

20 Nov, 20:50


کلام امیرالمومنین /خطبه 233


بدانيد كه همانا شما در روزگارى هستيد كه گوينده حق اندك، و زبان از راستگويى عاجز، و حق طلبان بى ارزشند. مردم گرفتار گناه، و به سازشكارى همداستانند، جوانانشان بد اخلاق، و پير مردانشان گنه كار، و عالمشان دو رو، و نزديكانشان سود جوينده. نه خردسالانشان بزرگان را احترام مى كنند و نه توانگرانشان دست مستمندان را مى گيرند.
🌀شفقنا
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

20 Nov, 20:48


🔵🔴تنهایی دیکتاتور


#موسولینی وقتی در ایتالیا به قدرت رسید همچون رهبری فرهمند با آغوش باز مردم روبرو شد.در آن سال‌های نخست حکومتش «قهرمان ملی» ایتالیایی ها بود و «بهترین شمشیرزن و سوارکار »ایتالیا و«مردترین مرد» ایتالیا و.همه ایتالیایی ها گوش به فرمان او بودند. اما به تدریج ستاره بخت دیکتاتور غروب کرد و پس از بیست سال حکومت جابرانه عاقبت مجبور به فرار شد.با این حال حتی در آخرین روزهای حکومتش باورش شده بود که مردم ایتالیا یکپارچه پشت سرش هستند.موسولینی در دسامبر هزارونهصدوچهل‌وچهار از پایتخت به شمال ایتالیا فرار کرد.او در صدد این بود به نحوی جان خودش را از دست مردم و نیروهای متفقین نجات دهد.او طی فرار گذارش به شهر شمالی میلان افتاد.مردم شهر که از حضور ناگهانی موسولینی مطلع شده بودند دور ماشینش جمع شدند.شمار جمعیت به ده ها هزار نفر بالغ می‌شد.آنها به هر دلیلی شروع کردند به شعار دادن به نفع موسولینی(رفتار مردم بعضی وقتها غیرقابل پیشبینی و گول‌زننده است).حاکم فراری ایتالیا باورش نمی‌شد که در اوج فرار و سقوط با چنین واکنش پرشوری روبرو شود.او چند ساعت بعد به همسرش گفت:"من بیست سال در این مملکت حکومت کردم اما هرگز چنین استقبال پرشوری را تجربه نکرده بودم.تشویق‌ها به قدری کوبنده بود که دیوارها به لرزه درآمده بود.حس فوق العاده‌ای بود. روی صندلی ماشین ایستاده بودم و به فریادهای اعلام وفاداری آن‌ها گوش می‌دادم...." موسولینی تا چند روز باورش شده بود که مردم ایتالیا یکپارچه حامی خودش و رژیمش هستند.اما همه این‌ها توهم بود.درست است که میلانی‌ها از دیدن رهبر فراری کشورشان ذوق زده شده بودند و فریاد دوچه دوچه سر داده بودند اما دیکتاتور عملا هیچ طرفداری نداشت.دو سه ماه بعد از تظاهرات میلان، موسولینی امیدوار بود که لشکر انبوه پیراهن سیاهانش به کمک او بیایند.او از همه طرفدارانش خواسته بود که به نقطه ای در شمال کشور بیایند تا همراه او با دشمن بجنگند.تعداد پیراهن سیاهان(بسیجی‌های شبه‌مسلح)به بیش از چهار میلیون تن بالغ می‌شد تا آنجا که در هر روستا و ده‌کوره ایتالیا یکی دو پایگاه داشتند.اما این مربوط به دورانی می‌شد که دیکتاتور در قدرت بود .....

موسولینی از دستیارش پاوولینی پرسید:"چند نفر آمده اند؟"
پاوولینی سکوت کرد.
موسولینی:"میگم چند نفر از پیراهن سیاهان آمده اند؟"
پاوولینی :"قربان فقط دوازده نفر"

🔦خلاصه شده از کتاب «موسولینی»، ترجمه #بیژن_اشتری.

@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

20 Nov, 17:48


🔺️پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی منتشر شد

🔸️در این پیش نویس آمده است با اشاره به نگرانی عمیق مدیرکل مبنی بر اینکه مواد هسته‌ای اعلام نشده در چندین مکان اعلام نشده در ایران وجود داشته است و مکان (های) فعلی آن برای آژانس شناخته شده نیست، و ارزیابی وی مبنی بر اینکه مواد هسته‌ای مورد استفاده در ایران طبق مقررات توافقنامه پادمان NPT ایران اعلام نشده است.

🔸️بر اساس پیش نویس قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا و آمریکا به شورای حکام آژانس، تا بهار ۱۴۰۴ (مارس ۲۰۲۵) به ایران مهلت همکاری با آژانس در مورد موارد خواسته شده داده شده است.
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

20 Nov, 17:44


🔹پیام سید مصطفی تاجزاده از زندان اوین

وقتی شرکت در نمازجمعه و خلاصه‌کردن کتب دینی را به عنوان مجازات به کار می‌برند، راه‌انداختن «کلینیک ترک بی‌حجابی» و اختصاص ۲۵۵ میلیارد تومان به آن، چندان عجیب نمی‌نماید. اگرچه اقدامی تأسف‌آور است و نشانه بزرگ دیگری از حرکت نظام سیاسی به سوی ابتذال محسوب می‌شود. چنین اقدام مذبوحانه و شکست‌خورده‌ای خبر از ورشکستگی «اسلام زوری» و «دین تحمیلی» می‌دهد. سیستمی که بار دیگر در مرگ آقای شارمهد دروغ گفت، جای دفاع از خود باقی نمی‌گذارد.

در همین روزها شاهد ابطال انتخابات هیئت مدیره کانون وکلای مرکز بودیم. اکنون آشکار شده است که هدف از نظارت استصوابی که این روزها به انتخابات صنفی از نظام پزشکی و نظام مهندسی به اتاق بازرگانی و کانون وکلا کشیده شده، حذف منتخبان اکثریت است. اراده حاکمیت بر این تعلق گرفته است که نظام در بالا و پایین، در دولت و‌ در جامعه مدنی، براساس رأی و نظر اقلیت امور را کنترل کند یا پیش ببرد. پس «جمهوری حداقلی» مبارک رهبر باد.

سرانجام آن‌که جیغ و‌داد جریده بدنام علیه مذاکره احتمالی دولت جدید با دولت ترامپ، این سوال را برای من پیش آورده است که با حقوق‌دانان کشورم درمیان می‌گذارم:
آیا یک شهروند می‌تواند هم‌زمان هم نماینده ولی‌فقیه در کیهان باشد و هم سخنگوی نتانیاهو در تهران؟!

@MostafaTajzadeh
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

18 Nov, 20:07


سید محمدرضا خاتمی: شیوه پیوند کلیه در ایران فاجعه بار است/ با کمال تاسف در ایران، پیوند کلیه از انسان زنده تبدیل به یک تجارت شده/ می توانیم سالانه ۲۰ هزار پیوند کلیه از جسد داشته باشیم

دکتر سید محمدرضا خاتمی، رئیس بخش پیوند کلیه بیمارستان امام خمینی(ره) گفت: در دنیای کنونی که دریافت کلیه از جسد خیلی خیلی کم شده است و بیماران منتظر پیوند باید زمان‌های طولانی در لیست پیوند قرار گیرند، به همین دلیل نمی توان از دریافت کلیه از آدم زنده رفتن، چندان اشکال گرفت و گفت کار بدی است اما مدلی که در ایران برای پیوند کلیه وجود دارد فاجعه‌بار است.

در ایران، دهنده زنده کلیه همیشه وجود دارد ولی پیوند کلیه از جسد آن طور که باید گسترش پیدا نکرده است. ما در کشور سالی حدود ۲۰ هزار مرگ ناشی از تصادفات داریم که عمده آنها نیز جوانان و افراد سالم هستند. اگر این امکانات موجود باشد که کلیه نیمی از این افراد را در حالت مرگ مغزی اهدا کنیم، یعنی می توانیم سالانه ۲۰ هزار پیوند کلیه از جسد داشته باشیم.
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

18 Nov, 17:09


اقتصاد ایران سقوط کند، فقیر و غنی با هم می‌سوزند/ پزشکیان حتی اگر شده باید برای مذاکره به کاخ سفید برود/ جزو سه کشوری هستیم که تورم بالای ۴۰ درصد داریم

✍🏻اقتصاد ۲۴:
«دولت با کسری بودجه شدید مواجه است»؛ این جمله‌ای است که در سال‌های اخیر بار‌ها از سوی مسئولان ارشد تکرار و گویی به یک امر جدایی ناپذیر از اقتصاد ایران شده است. کسری بودجه در اقتصاد ایران به ویژه در سال‌های اخیر به یکی از چالش‌های اصلی تبدیل شده است.

🔹بر اساس آمار‌های منتشر شده، کسری بودجه در ایران از سال ۱۳۹۷ به طور جدی آغاز شد و این وضعیت در سال‌های بعدی به دلیل تحریم‌های اقتصادی، کاهش درآمد‌های نفتی و افزایش هزینه‌های جاری دولت نیز ادامه یافت. یکی از دلایل کسری بودجه در ایران، اختصاص اعتبار‌های کلان به نهاد‌های خاص و موسسات عمومی غیر دولتی است. بسیاری از نهاد‌های خاص در ایران، مانند نهاد‌های نظامی، امنیتی و برخی موسسات وابسته به بنیادها، به دلیل قدرت سیاسی و اقتصادی خود، اعتبار‌های کلانی را دریافت می‌کنند که غالبا از شفافیت مالی کمتری برخوردارند و نظارت بر عملکرد مالی آنها دشوار است. ضمن اینکه اختصاص اعتبار‌های کلان به نهاد‌های خاص اولویت‌های بودجه‌ای دولت را تحت تاثیر قرار می‌دهد. کما اینکه کارزاری هم با عنوان «اعتراض به بودجه نجومی نهاد‌های فرهنگی-مذهبی» راه‌اندازی شده است.

🔹به منظور بررسی دلایل کسری بودجه و تبعاتش، آن هم در شرایطی که ترامپ بر سر کار آمده و تنش‌های منطقه‌ای افزایش پیدا کرده است، اقتصاد ۲۴ با مهدی پازوکی اقتصاددان به گفتگو نشسته است. مشروح این گفتگو را در ادامه می‌خوانید.

🔹کسری بودجه زمانی رخ می‌دهد که میان درآمد‌ها و مخارج دولت عدم تعادل اتفاق می‌افتد. درآمد‌های دولت ایران مشخص است و از سه بخش تشکیل می‌شود؛ درآمد‌های مالیاتی و گمرکی، فروش نفت و فروش اوراق بدهی که به عنوان یک ابزار سیاست‌گذاری در سال‌های اخیر در بودجه دولت می‌آید. در مورد درآمد نفت هم اگر سیاست تنش در منطقه رخ دهد، این درآمد تحقق پیدا نخواهد کرد و منابع درآمدی دولت دچار مشکل می‌شود. افزون براینکه بخشی از درآمد‌های مالیاتی هم عینا به درآمد‌های نفتی ارتباط دارد؛ بنابراین باید اصلاحاتی در سیاست خارجی داشته باشیم، بدین معنا که سیاست خارجه ما در خدمت توسعه و پیشرفت ایران باشد. باورم بر این است که سیاست تعامل و تنش‌زدایی باید در دستور کار حکومت قرار گیرد تا درآمد‌های دولت تحقق پیدا کند.

🔹قسمت دوم بودجه مخارج دولت است. بخش مخارج لایحه ۱۴۰۴ هنوز در سازمان برنامه و بودجه در حال تدوین است و قرار است بعد از تصویب درآمد‌ها این بخش هم منتشر شود؛ بنابراین دولت باید مخارج غیرضروری را کاهش دهد چراکه نهاد‌ها و سازمان‌هایی وجود دارند که نیازی به بودجه دولتی ندارند. از جمله اینکه ده‌ها خبرگزاری از دولت پول می‌گیرند درصورتی که نیازی نیست و تنها یک خبرگزاری دولتی کافی است. برای من به عنوان یک شهروند ایرانی سوال است که چرا بودجه مجلس از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱، به ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده است؟ یعنی بیش از سه برابر افزایش داشته است. در حالی که حقوق نمایندگان ۲۰ درصد بیشتر افزایش نداشته است، چرا هزینه‌های مجلس انقدر افزایش داشته است؟ از این رو مجلس باید از خودش شروع کند.

🔸متن کامل

#امتداد
@emtedadnet
@MostafaTajzadeh
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

18 Nov, 09:58


رؤیای «بهشتی» و مرد برزخی

مرضیه حاجی‌هاشمی

این روزها سخن از تعیین رهبر آینده نظام جمهوری اسلامی است، نظامی که برساخته از نظریه «امت و امامت» رهبران فکری انقلاب، همانند «بهشتی»، «مطهری»، «شریعتی» و ... است. در این گفتمان و از نگاه به طور مثال نخبه سیاسی مؤثری چون بهشتی که بالاترین نقش را بر نهادمندی ساخت قدرت جمهوری اسلامی در مجلس «خبرگان قانون اساسی» داشت، چه نسبتی بین انتخاب و پیدایش رهبر با اکثریت جامعه و همچنین بین امامت و امت، متصور بوده است؟ فردی که در انسان شناسی خود، تأکید زیادی بر انسان به عنوان موجودی آزاد و انتخابگر داشته است.

به نظر می رسد، بهشتی در کنار نظریه پردازی در زمینه امت و امامت، با باور و تأکیدی که نسبت به مدیریت حزبی و تشکیلاتی داشته، جامعه را به سمت به تعبیر خودش «امامت جمعی» سوق می داد و دور از تصور می دانسته که بعد از رهبر اول نظام جمهوری اسلامی که رهبر انقلاب نیز بوده، امکان وجود رهبری فردی وجود داشته باشد؛ چرا که او بر این عقیده بود، «پیدایش یک رهبر مورد قبول همه یا اکثریت جامعه، امری نیست که دفعتا صورت بگیرد. معمولا طی یک دوره طولانی یا نیمه طولانی، یک چهره را چنین اکثریتی شناسایی و قبول می کنند»؛ یعنی رهبر قبل از انتخاب در سازوکار رسمی باید، توسط اذهان اکثریت جامعه مورد قبول و پذیرش قرار گرفته باشد.

او چنان نقش اکثریت را در انتخاب این رهبر برجسته می بیند که معتقد است، اگر هر گروه از جامعه پیرو یکی از افرادی بود که جاذبه ها و مزایای رهبری را داشت، دیگر «نمی توان حل مشکل را صرفا در رهبری واحد یک فرد جست». در نگاه وی امکان ندارد، امامتی وجود داشته باشد که اکثریت جامعه او را نخواهند یا به تعبیر بهشتی، پیرو او نباشند؛ چون دیگر امتی وجود ندارد که بخواهد بر آن امامت کند. چه امامت فردی و چه امامت جمعی باید، برخاسته از همه یا اکثریت جامعه ای باشد که او امت می نامد.

در جای دیگری بهشتی حتی فراتر از این، مصداق امامت جمعی را «حزب» عنوان می کند و تصریح می کند که مقصود از حزب، «تبدیل شدن امامت فردی به امامت جمعی و زمینه شرکت دادن هر چه بیشتر امت در امامت است». این بدین معناست که وی امامت را کاملا یک ساختار می بیند؛ نه یک فرد و همچنین اینکه آینده ای برای جمهوری اسلامی در ذهن بهشتی متصور است که مانند نظام های دموکراتیک، احزاب، هدایت و مدیریت جامعه بلوغ یافته ای که خودش سرنوشتش را تعیین می کند، به عنوان شکلی از امامت جمعی به عهده بگیرند.

می توان اذعان داشت، حتی اگر بخواهیم از درون خود همین گفتمان و ساختار، سخن بگوییم و نه با نگاهی تحول خواهانه، بهشتی که خود از بنیانگذاران ساختاری جمهوری اسلامی است، هرگز تصور نمی کرده است، بیش از ۴۵ سال پس از شکل‌گیری و استقرار این ساخت قدرت، چند نماینده اقلیت جامعه، برآمده از انتخاباتی با پایین ترین میزان مشارکت و در قهر بخش کثیری از حتی احزاب درون ساختاری با صندوق رأی و تحریم اکثریت جامعه، بخواهند کسی را به رهبری فردی برگزینند که همیشه نقل شده، بازیگر پشت پرده و پنهان صحنه سیاست بوده و حتی یکبار هم یک سخنرانی یا موضع گیری رسمی از او دیده نشده، مردی میانه بودن و نبودن، چه رسد به باور بهشتی، چنان شخصیت آشکار و شفافی باشد که همه یا اکثریت جامعه در دوره ای طولانی وی را کاملا شناخته و بپذیرند. این در حالی است که مطابق ادبیات سیاسی بهشتی، امامت جمعی در قالب نظام پویای حزبی، هنوز رؤیایی دور برای این امت است! / کانال نویسنده
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

18 Nov, 09:31


📝📝📝«در جهان بودن» و ضرورت سیاستِ سکولار

🔻🔻🔻یادداشتی از محمدرضا تاجیک منتشر شده در وب‌سایت #مشق_نو

📌گزیده‌ای از نوشتار پیش رو

🖊ایران امروز، چه بخواهد و چه نخواهد، هستی‌ و امنیت هستی‌شناختی یا وجودی‌اش ربط وثیق و تنگاتنگ با بودن‌اش در جهان دارد. پرتاب‌شدن ایران به این جهان، با اراده و میل خویش صورت نگرفته است، لذا ناگزیر و ناگریز از زیستن در این جهان با تمامی زشتی‌ها و پلشتی‌های آن است.

🖊نبض این جهان، سکولار می‌تپد، ذائقۀ آن، سکولار است، منطق مناسبات و روابط در آن، سکولار است، قانون و اخلاق (اتیک) حاکم بر این روابط و مناسبات، سکولار است، سیاست و قدرت جاری در آن، سکولار است، و در یک کلام، حتی دین و ایدئولوژی این جهان، سکولار است. زیستن در این جهان نیز، لاجرم سکولار است– حتی اگر بر این فرض باشیم که یک «واحد ملی» زیست‌جهانی کاملاً دینی دارد.

🖊نمونۀ چنین واحدی، ایران پساانقلاب است که اگرچه برآمده از انقلابی به نام دین در عصر سکولاریسم بود، اما دیری نپایید که بر تئوری «دارالاسلام و دارالکفر» ورنم نهاد (به‌معنای کشتن و در خاک نهادن و بر روی خاک‌اش گل و ریاحین کاشتن)، و با کشورهای آتئیستی و ماتریالیستی و سکولاریستی عقد اخوت بست، و دیری نپایید که «رژیم مصلحت» را جایگزین «رژیم حقیقت»، و «تئوری بقا خویش» را جایگزین «تئوری تغییر جهان» کرد. اما در فرآیند این سکولاریزه‌شدن، یک عامل به‌طور برجسته‌تر و موثرتری نسبت به سایر عوامل، در نقش مانع ظاهر شد: ایدئولوژی سیاسی.

🖊اقتضای طبیعت این ایدئولوژی (که ایدئولوژی دینی را نیز، در خود مدغم کرده بود)، وجود یک «دگر بیرونی رادیکال» بود، تا بتواند در نقش و از موضع انکار و عدوی آن، هویت تکین خویش را معنا و سامان دهد. این ایدئولوژی سیاسی که از یک‌سو، عصبیت‌های ارتدکسی- ارتجاعی، و از سوی دیگر، منفعت‌های شخصی و گروهی (و حتی خارجی) را بر جبین داشت، با قدسی‌کردن دوگانۀ «ایران و غرب» (به‌ویژه امریکا)، مسیر عقلانی‌سازی سیاست و قدرت را ناهموار و عبور از آن را با هزینه‌های گزاف شخصیتی، روانی، سیاسی، امنیتی و… مواجه کرد.

🖊زین‌پس، سیاست در جامعۀ ما، به پریشانی غریب و خسته، ره گم‌کرده، شبانی گله‌اش را گرگ‌ها خورده، یا تاجری کالاش را دریا فرو برده، شبیه شد که نه‌اش از آسودگی آرامش حاصل، نه‌اش از پیمودن دریا و کوه و دامان‌ها. اکنون، یک‌بار دیگر تاریخ مجالی در اختیار رهبران این مرزوبوم گذارده تا آن‌چه را به‌نام سیاست می‌فهمند و می‌کنند، سیاست کنند، و آن راه گیرند پیش که سوی رستنگاه مهر و ماه، و نه بیابان‌های بی‌فریاد و کهساران خار و خشک و بی‌رحم، است.

🔸متن کامل این نوشتار را در لینک زیر بخوانید یا روی Instant View کلیک کنید
mashghenow.com/?p=6127

#محمدرضا_تاجیک #ایران #سکولاریزاسیون

@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

18 Nov, 09:12


پروانه سلحشوری : کلینک ترک بی حجابی بخاطر بودجه ای که می گیرد، راه افتاده است /از عملکرد منفعل معاون زنان دولت متعجبم /زمان آزمایش رئیس جمهور و تیم شان است

🔹پروانه سلحشوری درباره واکنش بهروز آذر به راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی گفت: متاسفانه پاسخ مردم این نیست که معاون رییس جمهور فقط اکتفا به این کند که این طرح در دولت مطرح نشده و واکنش نداشته باشند. آقای پزشکیان به شدت با گشت ارشاد مخالفت می‌کرد و به مردم قول‌هایی داده بود و اگر ابلاغ این لایحه از طریق دولت انجام شود قطعا آقای پزشکیان زیر تمام وعده‌های انتخاباتی‌شان و قول‌هایی که داده‌اند زده اند.
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

18 Nov, 07:49


انتظار از سیاست

جواد کاشی

در دهه هفتاد سوال «انتظار از دین» در ذهنیت اهل فکر و نظر محوریت پیدا کرد. کاش قبل از آن سوال «انتظار از سیاست» را طرح کرده بودیم و به آن می‌اندیشیدیم. هر پاسخی به پرسش «انتظار از سیاست» پیامدهای تلخ و شیرین خود را در همه عرصه‌ها به بار می‌آورد منجمله بر دین.
تجربه جنگ هشت ساله با عراق، پاسخی به پرسش انتظار از سیاست ساخت و پیش روی ما قرار داد: اقتدار، عزت و شکوه. نظام سیاسی با این پاسخ سامان یافت و مسیر خود را پی گرفت. ما در انتخاب میان دو گزینه «عزت و ذلت» قرار گرفتیم. پیداست که نباید تن به ذلت می‌دادیم و همیشه در جهت عزت و اقتدار و شکوه ملی حرکت می‌کردیم. 
این امکان وجود داشت که به پرسش انتظار از سیاست، پاسخ دیگری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دادیم و در مقابل دوگانه‌های دیگر قرار می‌گرفتیم. «فضیلت» یک پاسخ دیگر به سوال انتظار از سیاست بود. آن را رها کردیم. فضیلت در ادبیات سیاسی به معنای اولویت بخشی به خیر عمومی در مقابل خیر یا نفع خصوصی است. اگر انتخابش کرده بودیم در میان دوگانه آنچه خیر عموم مردم را تامین می‌کند و آنچه نفع یک گروه خاص را قرار داشتیم. 
رفاه و خوشی یک پاسخ دیگر به پرسش ما بود. آنگاه می‌توانستیم در دوگانه هر آنچه موجبات رفاه و شادی اکثر مردم است و آنچه سبب رفاه و خوشی اقلی از مردم قرار داشتیم.
آزادی یک پاسخ دیگر بود. آنگاه می‌توانستیم در دوگانه کاستی یا افزونی هستی آزاد تک تک شهروندان قرار داشته باشیم.
گسترش میدان رقابت یک پاسخ دیگر بود. اگر آن را اختیار کرده بودیم می‌توانستیم به عرصه سیاسی به مثابه میدان بازی بیاندیشیم تا خود را در دوگانه برد و باخت بیابیم. آنگاه از یکی دو باخت، خود را نمی‌باختیم و آماده بازی‌های بعد می‌شدیم.
اختیار هر پاسخی به سوال انتظار از سیاست، پیامدهای خود را به بار خواهد آورد. می‌توانستیم انتخاب‌های دیگر کنیم و اینک در موضع پاسخ‌گویی به پرسش‌های دیگر باشیم. سخت است، اما می‌توانستیم به توازن میان این همه بیاندیشیم. متاسفانه مثل کشتی بانانی عمل شد که همه چیز را هیزم سوخت حرکت کشتی می‌کنند منجمله بدنه خود کشتی‌ را. اگر هم فر و شکوه و عزت نصیب ایران شده، باید پاسخ دهیم چقدر یک جامعه و حکومت فضیلت‌مند داریم به طوری که دلمشغول خیر عمومی مردم باشیم؟ رفاه و خوشی مردم را تا کجا افزون کرده‌ایم؟ چقدر مردم احساس آزادی در انتخاب و مشارکت و زندگی می‌کنند، چقدر آموخته‌ایم با قواعد یک بازی منصفانه در داخل، منطقه و عرصه بین‌الملل بازی کنیم؟
اقتدار و عزت را نمی‌توان از دایره حیات سیاسی حذف کرد. اما امروز بیش از هر وقت نیازمند آن هستیم که پنجره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های دیگر را هم به پرسش انتظار از سیاست بگشائیم. نباید آنچه تاریخ پیش روی ما قرار داده، به تقدیر و زندان ما تبدیل شود. برخیزیم پنجره‌ها را بگشائیم.

@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

18 Nov, 07:39


سخنان آقای صدیقی:
روح امامان در رهبری تجلی یافته و از سید خراسانی هم برتر است و شبیه‌ترین فرد به امام زمان است.
رهبر انقلاب نزدیک‌ترین و شبیه‌ترین فرد به امام زمان(عج) از لحاظ علمی و اخلاقی ولی فقیه است. ولی‌فقیه باید انحرافات جامعه را از بین ببرد. این خون‌های ریخته شده برای لذایذ ما نبود، بلکه برای احیای اسلام بود.
آقای صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه گفت: رهبر انقلاب ذخیره الهی است و به تعبیر اسلام شناسان ایشان از سید خراسانی هم برتر است.

روح امامان در رهبر انقلاب تجلی یافته است و ایشان نسخه بدل امام راحل (ره) است. گوشه چادر حضرت زهرا (س) را بگیرید و برای ایشان طول عمر بخواهید و برای سلامتی ایشان صدقه بدهید. وجود نازنین رهبر انقلاب به عنوان ذخیره‌ای نیروبخش برای مستضعفین، جبهه مقاومت و مردم این مملکت خواهد بود.

پ.ن: پیامبر اکرم فرموده:
احْثُوا فِی‏ وُجُوهِ‏ الْمَدَّاحِینَ‏ التُّرَاب‏؛

به صورت چاپلوسان خاک بپاشید.
@Tafakkor
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

18 Nov, 07:25


به نام خدا
کل حادث مسبوق به ماده و مده

علیرضا کفایی
رئیس جمهور شدن آقای پزشکیان انتخاب بود ولی طراحی شده، دقیق هم برنامه ریزی کردند، قرار بر این بود که اینگونه بشود و شد و نیک می دانیم که "هر حادثی در شرایط مادی و زمانی خاصی بوجود می آید".
اکنون آب ها از آسیاب افتاده و بهتر است خود را فریب ندهیم، آن فریب نه فقط از ناحیه کارگزارن حاکمیت که پروژه ای تعریف شده برای تسهیلگری رهبری آینده بود که برخی از سیاسیون و به اصطلاح اصلاحگران ذیل روزنه گشایی و راه گشایی با تمام توان ورود کردند و به شکلی اصلاح طلبان واقعی را در موقعیتی دشوار و همچنین با هماهنگی با برخی احزاب در اقلیت قرار دادند.
آقای پزشکیان تا کنون نتوانسته در قامت یک رئیس جمهور مستقل و با دیدگاه و برنامه ای کاربردی خود را نشان دهد، دولت وی تسلیم مجلس و تحت امر نیرویی خاص در حال پیاده نمودن تدریجی پروژه تثبیت رهبری آینده ایفای نقش می کند.
اصلاح طلبان و بطور اخص جبهه اصلاحات از این تار عنکبوتی که دور خود بافته بیرون آید و بر قرار با مردم و بر مدار اندیشه اصلاحی تمرکز یابد، تا دیر نشده خود را از این پروژه بیرون کشد، ادامه این راه فریب است، در خیال قدرت هم نباشند که آنانی بر کشیده می شوند و در قدرت راه داده می شوند که از جنس آقای پزشکیان و دولتش و مجلس گوش به فرمان باشند.
هیچ چیز مهمتر از اندیشه اصلاحی نیست، هیچ فرد و گروهی در هر سطحی که باشند از اندیشه برتر نیستند و اگر عزتی دارند یا مورد اقبال و توجه مردمند به واسطه همین اندیشه است لذا نه خود بفریبند نه به فریب مردم آیند، چنانچه ادعای اندیشه ورزی دارند حتماً که لزومی بر حضور در قدرت وقتی که آنها را می رانند و اجازه حضور حداقلی هم نمی دهند؛ نیست، باید توجه داشته باشند که بنیان مشروعیت آسیب دیده است، مردم در حالتی از انزجار از حاکمان و دولت، جناح سیاسی و سیاسی بازی هستند.
چنانچه به این عدم مشروعیت در اذهان مردم و در سطح جامعه توجه نشود و همچنان در پندار و اوهام و خیالات بمانند و تصور کنند مردم باز هم به آنان توجه خواهند نمود و گوش به داستانسرایی ها خواهند داد راه خطا پیموده اند، راه؛ فقط بازگشت به مردم است نه فریب آنان.
مدعیان صادق اصلاحطلبی می بایست هر چه زودتر صف خود را از کذابان و منفعت طلبان جدا کنند و برای ترمیم مشروعیت از دست رفته و پویایی اندیشه اصلاحی اقدام کنند، به مردم بازگردند و خردمندی پیشه کنند به پشتوانه مردمی فکر کنند که دیگر خسته از دروغ و فریب است و با بیماری و فقر و فلاکت و بسیاری ناهنجاری ها در انتظار گشایشی است و هر روز ناامید تر از دیروز میشود.
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

18 Nov, 06:14


🔲⭕️غریبه آشنا، دوست دارم بیا!
مجتبی لشکربلوکی

آیا به نظرتان می رسد ما این ظرفیت، این تحمل و این بلندنظری را داریم که مدیر عامل ایران خودرو یک آلمانی باشد، مدیر عامل همراه اول یک لبنانی باشد و مدیر عامل یکی از بانک های ما یک تایوانی؟ بلافاصله خواهیم گفت ما این همه استعداد مدیریتی در کشور داریم چرا دستمان را به سوی بیگانگان دراز کنیم؟ چرا برویم زیر دست اجنبی؟ مگه ما خودمان چه چیزی کم داریم!

حالا به این واقعیت ها توجه کنید: ساندار پیچای، مدیر عامل آلفابت (گوگل)، یک هندی‌الاصل است، کارلوس گُسِن، مدیر عامل سابق رنو، اصالتاً برزیلی-لبنانی بود. مارک جوزف کارنی، رئیس اسبق بانک مرکزی کانادا بود تا اینجایش خاص نیست ولی جالب اینجاست که ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ شد رئیس بانک مرکزی انگلستان! ایلان ماسک از آفریقای جنوبی آمده، دارد در آمریکا موشک هوا می کند! جنسن هوانگ در تایوان دنیا آمده اما در آنسوی دنیا دارد جهان را به عصر هوش مصنوعی می برد! نماد ژاپن چیست؟ سونی! مدیر عاملش برای مدت های طولانی یک آمریکایی بود! دارا خسروشاهی، مدیر عامل اوبر است با ۳۷ میلیارد دلار درآمد (مقایسه کنید با فروش سالانه نفت ایران)

سال هاست که ارتباط ما با جهان به سطحی اسفناک سقوط کرده. قبول ندارید؟ به چهار سوال جواب بدهیم، بعد شما و وجدان تان!
از ۱۰۰۰ شرکت برتر جهان، کدامشان در ایران دفتر فعال دارند؟
از ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا، چند درصدشان با دانشگاه های ایران برنامه مشترک دارند؟
از ۱۰ شرکت برتر مشاوره جهان کدامشان در ایران فعالند؟
سرمایه گذاری خارجی مستقیم (FDI) و در بازار سرمایه (FPI) ما نسبت به کشورهای عربستان و ترکیه چقدر است؟

دقت کنید که اصلا منظورم این نیست که سکان شرکت ها و سازمان هایمان را به دیگران بدهیم، بلکه تاکیدم روی همکاری و تعاملات بین المللی است. سپردن مدیریت یکی از صدها روش همکاری بین المللی است.

☑️⭕️تحلیل و تجویز راهبردی:
کار کردن با خارجی ها اصلا چه فایده ای دارد؟ جدای از دسترسی به بازارهای بین المللی، جذب منابع مالی و انتقال تکنولوژی که در همه منابع اشاره می شود می خواهم روی موضوع دیگری دست بگذارم و آن تغییر عمیق درونی است. اگر با جهان کار کنیم ما دیگر آن آدم سابق نخواهیم شد:

۱) قد ما بلند می شود. فرض کنید که کسی در یک روستای ۱۰۰ نفره به دنیا می آید و همانجا زندگی می کند و می‌میرد. درکش از جهان و فرصت هایش چقدر است؟ کسی که با جهان در ارتباط است قدش بلند می شود چیزهایی را می بیند که امکان دیدن آن را قبلا نداشته

۲) می فهمیم که آدم های دیگر با دین و آیین متفاوت نیز به اندازه ما انسان هستند. به اندازه ما وجدان دارند، به اندازه ما به خانواده اهمیت می دهند، به اندازه ما برای عدالت دغدغه دارند. ما قطعا و حتما انسان تر خواهیم شد.

۳) ژن نوآوری ما تقویت می شود. دو تن از اساتید دانشگاه هاروارد و یک استاد دیگر این سوال برای شان مطرح شد که کارآفرینان نوآور با مدیران معمولی چه تفاوتی دارند؟ بررسی هایشان را در کتابی منتشر کردند به نام ژن نوآوری! آن ها متوجه شدند تفاوت در ۵ مهارت کلیدی است. یکی از آن ها شبکه سازی بود؛ ساختن ارتباطات اجتماعی و جستجوی فعالانه برای یادگیری از افراد با زمینه‌های متفاوت، تخصص‌های متنوع و دیدگاه‌های مختلف. شبکه بزرگ تر و متنوع تر یعنی ایده های با کیفیت تر، دیدگاهی وسیع تر و خلاقیت بیشتر.

۴) همزمان تواضع و اعتماد به نفس ما بیشتر می شود. وقتی در ایران زندگی می کنيم، به عنوان یک نویسنده یا کارآفرین یا مربی باشگاه فوتبال، جامعه ای که خودم را با آنان مقایسه می کنم محدود است (حدود ۱٪ جمعیت جهان). ممکن است به درستی یا نادرستی خودم را بهترین بیابم. ولی به محضی که پایم را از ایران بیرون می گذارم می بینیم که ده ها نویسنده، کارآفرین و مربی بالاتر از من هستند. دیگر امکان ندارد که مغرور شوم. ارتباط با جهان، فروتنی و تواضع می آورد. همچنین وقتی با خارجی ها کار می کنیم، می فهمیم که ما به یک اندازه باهوشیم، آن ها آدم های عجیب و غریبی نیستند. برخی از ما به خاطر شبکه محدودمان به شدت در معرض «غرور جاهلانه» و برخی دیگر در معرض ضعف اعتماد به نفس هستیم.

تا رفع تحریم ها که نمی دانیم چه زمانی است، به هر طریقی که می توانیم باید تعاملات بین المللی خود را توسعه دهیم.

می توانید مرا به غریبه پرستی، خودباختگی و «مرغ همسایه غازپنداری» متهم کنید. اما پیش از آن از خودتان بپرسید که کدام یک از استدلال های بالا اشتباه است. خلاصه کلام اینکه ما باید یاد بگیریم که با غریبه‌ها، بیگانگان، خارجی‌ها و اجنبی‌ها، کار کنیم. مدت هاست جهان، جهانی شده است و آنانکه بلد نیستند با جهان کار کنند ممکن است در نقشه های جفرافیا باقی بمانند اما در صفحات تاریخ حذف خواهند شد. با غریبه های بیشتر باید آشنا شد!
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

17 Nov, 20:08


امتناع اورژانس یاسوج از خدمت‌رسانی به دانشجوی بدحال / انتقال دانشجوی نیمه‌بیهوش با پتو

🔹در پی بدحال شدن یک دختر دانشجو در خوابگاه حضرت رقیه در دانشگاه دولتی شهر یاسوج، حدود ساعت ۲۱ با اورژانس تماس گرفته و تقاضای آمبولانس می‌شود.

🔹اما از سوی اورژانس پاسخ منفی داده و گفته می‌شود کارکنان اورژانس در اعتصاب هستند. هم اتاقی‌های این دانشجو تشنج و وخامت حال بیمار را گزارش کرده و با اصرار درخواست می‌کنند که خیلی فوری آمبولانس به دانشگاه اعزام شود./شرق

https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

17 Nov, 19:34


مهاجری: پزشکیان با قدرت به وزیر ارتباطات دستور رفع فیلترینگ را بدهد؛ کلید را بزنید و تمام!

🔺وقتی 85 درصد کاربران اینترنت از فیلترشکن استفاده می کنند، یعنی همه آنها فیلترینگ را به سخره گرفته اند.

🔺 رئیس جمهور در موضوع رفع فیلترینگ نباید اتلاف وقت کند، باید با قدرت به وزیر ارتباطات دستور دهد تا دکمه را بزن و تمام.

🔺 ادامه این مسیر تنها جامعه را به فضای یاس و نا امیدی می برد، اینکه تورم نیست، افزایش حجم نقدینگی و تحریم نیست که اصلاح آن کار سختی باشد.

🔺اگر دولت اراده خود را در این موضوع نشان داد، پس می تواند در امور دیگر هم اراده خود را نشان دهد، در غیر این صورت در سایر امور هم موفقیت سخت خواهد بود.

@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

17 Nov, 14:57


آنچه برای توسعه کشور لازم است..!!

یادداشتی از دکتر جعفر محمدی

▪️ چرا برخی کشورها توسعه می یابند و برخی دیگر درجا می زنند یا حتی عقبگرد می کنند؟

🔻قطعاً توسعه یک امر اتفاقی نیست، بلکه لوازمی دارد که با وجود آنها توسعه میسر بوده و بی آنها، محال است.
در این نوشتار، 6 اصل لازمه توسعه جوامع را آورده ام ، هر چند که ادعایی برای کامل بودن این فهرست ندارم ولی بر این باورم که آنچه در پی می آید، شش ضلعی حداقلی توسعه است که بدون آنها، توسعه ای در کار نخواهد بود.

🔻 هر کدام از این موارد را نیز می توان مستقلاً مورد بررسی قرار داد و مصداق و عدد و رقم برایشان آورد ولی در این نوشتار، صرفاً کلیات را مطرح می کنم.

1️⃣مدیریت علمی

حرف اول را در دنیای امروز علم می زند. وقتی پذیرفته ایم برای مربیگری یک تیم فوتبال، به دانش روز فوتبال نیاز است یا برای درمان یک سرماخوردگی ساده باید سراغ دانش پزشکی رفت یا نگهداری از ماهیان داخل آکواریوم دانش خاص خود را می طلبد، چگونه می توان برای اداره یک کشور، بی نیاز از علم و مدیریت علمی بود؟!

لازمه بهره مندی از مدیریت علمی نیز این است که اولاً حکومتگران به مدیریت علمی  و اصل تخصص حکمرانی باور داشته باشند و ثانیاً از مدیران دانش گرا برای اداره کشور بهره بگیرند.
کشوری که مدیریت علمی نداشته باشد، ناچار باید درگیر آزمون و خطا شود یا چیزهای دیگری را جایگزین علم نماید، مانند شعارگرایی، هیجان های کاذب و مرید پروری؛ بدیهی است که با این جایگزین ها نمی توان روی توسعه را دید.

2️⃣ تطابق

"تطابق خواست های مردم و سیاست های حکومت"، نکته کلیدی در موفقیت جوامع است.

تطابق، دایره بسیار وسیعی را شامل می شود. از طرز لباس پوشیدن تا سیاست خارجی.مردم باید خودشان را در حکومتگران و کارهای آنان شریک ببینند. اگر در جامعه ای باورهای غالب، سبک زندگی، معیشت، موسیقی، سفر، لباس و تفریحاتِ عموم مردم به گونه ای باشد ولی حکومتگران جور دیگری دیکته کنند ، آن جامعه فاقد تطابق است. مثال ساده "عدم تطابق" این است که اکثر مردم در خانه ها و خودروهای شان، نوع خاصی از موسیقی را گوش می کنند که در تلویزیون ملی شان، ممنوع است یا مردم کشوری درباره نوع روابط خارجی، یک رأی داشته باشند ولی حکومتگران خلاف آن عمل کنند.
نتیجه عدم تطابق، "اصطکاک" است و نتیجه اصطکاک نیز، کندی حرکت، بالا رفتن تب و نهایتاً آتش سوزی است.

3️⃣ اعتماد

"اعتماد" نیز از لوازم پایداری و توسعه جوامع است: اعتماد مردم به یکدیگر، اعتماد مردم به حکومت و حاکمان و اعتماد حکومتگران به مردم. مهمترین عامل ایجاد اعتماد عمومی عملکرد خود حاکمیت در حکمرانی است که با ایجاد ساختارها و سیاست های واقع گرایانه و عمل به آنها میتواند اعتماد عمومی را افزایش دهد .
وقتی اعتماد نباشد، "بدبینی" جای آن را پر می کند. در جامعه بدبین، همکاری شکل نمی گیرد و جامعه بدون همکاری رشد نمی کند.
در چنین جامعه ای، شایعه، جای خبر را می گیرد و هر اتهامی اعم از روا یا ناروا به ویژه علیه شخصیتها و حکومتگران، باور پذیر می شود و گسترش می یابد و بی اعتمادی را تشدید می کند.

4️⃣ امید

لازمه دیگر توسعه جوامع، وجود "امید" در جامعه است. جامعه خالی از امید، مُرده متحرک است و از مرده نمی توان انتظار امید داشت.

مردم باید به فردای خود و فرزندان شان امیدوار باشند که اگر نباشند،کارهایشان معطوف به آینده نخواهد بود بلکه همه درگیر امروز و نان امشب شان هستند.جامعه ناامید، میدان جنگ عمومی برای بقا خواهد شد و تمام توان افراد جامعه، صرف دست اندازی به دیگران و دفاع از خود در برابر حملات آنها می شود.در چنین جامعه ای، مهاجرت اپیدمی می شود و هر که بتواند خود و نسل اش را نجات دهد، از کشور خارج می شود.


5️⃣ مشارکت

"مشارکت در اداره امور کشور" نیز از لوازم اصلی توسعه پایدار است. مردم باید خود را در تصمیم گیری ها و اداره امور کشور، سهیم و مؤثر بدانند و این مشارکت را با تمام وجود حس کنند.
مردم باید یقین داشته باشند که اگر نظری دارند، می توانند آن را در قالب های مدنی مانند احزابی که خودشان تشکیل می دهند، پیگیری کنند و در نهایت، آنچه امروز در ذهن شان می گذرد را بتوانند با دیگران به اشتراک بگذارند و در زمانی معقول در کشورشان، عملیاتی کنند نه این که آراء و دیدگاه های مردم، در حکم آرزوهای محال باشد.
فقدان مشارکت، به انزوا و بی تفاوتی مردم می انجامد و کشوری که مردمانش منزوی و بی تفاوت باشند، هرگز روی توسعه نخواهد دید.

6️⃣شفافیت

شفافیت نیز از لوازم دائمی یک جامعه بالنده و توسعه گراست. جریان آزاد اطلاعات، دسترسی عمومی و آسان به اطلاعات و پاسخگویی قابل راستی آزمایی، بسترهای اجتناب ناپذیر شفافیت هستند.جامعه غیرشفاف، مانند خودرویی است که شیشه های آن گل آلود و کدر شده اند؛ سرنوشت این خودرو، حادثه و واژگونی است.
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

17 Nov, 14:54


❇️✴️ نظام سیاسی در جامعه‌ی فروپاشیده، "دغدغه‌مندی" افراد را تبدیل به "غر زدن" می‌کند. چرا؟

… بدترین حالت برای جامعه‌ی ما، روی آوردن اعضای جامعه به غرزدن و منفی‌بافی است که نشان از «فروپاشی اجتماعی» در جامعه‌ی ما دارد … «منفی‌بافی» پی‌آمد «غر زدن»‌های بی‌حاصلی است که وقتی افراد در یک جامعه نسبت به «دغدغه‌مندی»های‌شان پاسخ نگیرند اتفاق می‌افتد …

… «غر زدن» دارای چهار عنصر مفهومی است:

نارضایتی
اعتراض
خشم
آهسته سخن‌گفتن

بنابراین «غر زدن» پی‌آمد نارضایتی اجتماعی است که در آن «سرمایه اجتماعی» به بازی گرفته شده است یعنی از سرمایه‌ی اجتماعی به عنوان «ابزار»، و نه «هدف» توسط نظام سیاسی استفاده می‌شود …«دغدغه‌مندی» که ناشی از اذهان معطوف به لزوم اصلاحات در جامعه به نفع همگان است وقتی به «مطالبه‌گری» تبدیل می‌شود اما پاسخ نمی‌گیرد و گاه در نطفه خفه می‌شود آرام‌آرام تبدیل به «غر زدن» می‌شود …

... آدم‌های دغدغه‌مند،«فردیت‌گرا» هستند نه «فردگرا»، یعنی با خود گفت‌و‌شنود می‌کنند در ضمن این‌که در جمع حضور دارند. فردیت‌گرایی یکی از حلقه‌های مفقوده در جامعه‌ی ما در مسیر تحولات و تغییرات اجتماعی است.... در «سطح خرد»، اگر دغدغه‌مندی یک زن از سوی شوهرش فهم نشود تبدیل به غر زدن می‌شود. در «سطح میانه»، اگر تربیت و فضای لازم برای بروز و ظهور دغدغه‌مندی دانش‌آموزان یا دانش‌جویان از سوی نهادهای آموزشی تدارک دیده نشود، اثر منفی‌اش در سطح خرد بازتولید می‌شود. در «سطح کلان»، ساختارهای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی که در مصداق‌بخشیدن و تحقق «دغدغه‌مندی» بر اساس رویکرد «برساخت‌گرایی» (Reconstructionism) مسئولند اگر به ذهن‌ها و گروه‌ها و نهادها اجازه‌ی بروز دغدغه‌های‌شان را ندهند این آفت از طریق سطح میانی به سطح خرد منتقل می‌شود و می‌بینید که صدای زن به گوش شوهر در خانه و نیز صدای پدر و مادر به فرزندان‌شان نمی‌رسد …

… ساختارها نقش کلیدی دارند. اگر در نظام سیاسی، مشارکت واقعی اعضای جامعه (نه به صورت بسیج توده‌ای و نه به صورت گله‌ی گوسفند با هدایت چوپان) به صورت دیالکتیکی و سنتز‌آفرین شکل نگیرد الگوهای رفتاری قبلی بازتولید می‌شوند و جامعه به سمت فروپاشی بیش‌تر سوق پیدا می‌کند …نظام سیاسی در ایران مانع شکل‌گیری «زبان»ی مبتنی بر جملات کوتاه و قابل فهم برای همه شده است زیرا زبان‌های غنایی و حماسی و هیجانی را می‌پسندد …


▪️ گزارش روزنامه‌ی آفتاب یزد درباره‌ی سطح دغدغه‌مندی شهروندان در گفت‌وگو با احمد بخارایی و سید جواد میری | منتشرشده در شماره‌ی ۵۹۴۲، شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۹

#سیاست_شناسی
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

17 Nov, 14:48


مونالیزا: دو هفته است که بی‌حجابی را ترک کرده‌ام. اکنون پاکِ پاکم. از زحمات برادران متخصص کلینیک ترک بی‌حجابی متشکرم!
این مرتیکه داوینچی ، آبرو برای من نگذاشت. اگر کلینیک  ترک بی حجابی و برادران متدین مکتبی، نبودند ! من هنوز اسیر این کافر همه جنس باز بودم. چقدر جوانهای مردم با لبخند (ژل زده ) ژوکوندی من ، به گناه افتادند، خدا عالمه! بحمدالله یک گل نم آب توبه به من پاشیدن، هدایت شدم . التماس دعا
امضا؛
مونالیزا
🌀اوشو فارسی
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

17 Nov, 14:43


🔺️ «کلینیک ترک بی‌حجابی» ۲۵۵ میلیارد تومان بودجهٔ دولتی دریافت کرده است!!

🔹روزنامه اعتماد گزارش داده است که ۲۵۵ میلیارد تومان از بودجه سال جاری دولت به طرح «کلینیک ترک بی‌حجابی» اختصاص یافته است.
🔹این گزارش که روز شنبه ۲۶ آبان منتشر شد، می‌افزاید مهری دارستانی، رئیس فعلی اداره زنان «ستاد امر به معروف و نهی از منکر»، مسئول این طرح است و او گفته که در بودجه سال ۱۴۰۳ رقم ۱۵۵ میلیارد تومان بودجه از ردیف بودجه عمومی‌ و ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه اختصاصی به این طرح اختصاص یافته است.
🔹این در حالی است که فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت مسعود پزشکیان، روز ۲۳ آبان‌ماه مدعی شد «دولت از این مسئله اطلاعی ندارد.»
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

17 Nov, 14:30


🔸چگونه مستبد می‌سازیم؟
✍🏼مهدی غنی

رضاشاه: من از آخر و عاقبت خودم شروع می‌کنم. بعد از اینکه انگلیسی‌ها مرا با خفت از حکومت ایران ساقط کرده و به جزیره موریس تبعید کردند، من دیگر آن رضاشاه قدرقدرت نبودم. دیگر کسی به من حضرت اشرف نمی‌گفت. چاپلوسان نبودند که بی‌جهت مرا بستایند. آنجا چشمم به روی حقایقی باز شد که قبلاً آشکار نبود. بعد از مرگ هم که روح آدمی از کالبدش و بستر تاریخی‌اش فاصله می‌گیرد، نگاهی جامع‌تر به مسائل پیدا کرده و حقایق بیشتری می‌فهمد. آنجا دوستان و دشمنان واقعی خود را می‌شناسد. در تبعید صحبت‌های فرانتس مایر، افسر برجسته اس‌اس در سفارت آلمان قبل از حمله متفقین به ایران را به یاد آوردم که در آخرین یادداشت‌هایم نوشته‌ام: «مایر نامه هیتلر را به من داد که در آن تقاضا شده بود پل‌های مهم را خراب کنم و راه‌آهن را از حیّز انتفاع بیندازم. این‌طور که آلمان‌ها اطلاع می‌دادند قوای متفقین نقشه دارند به ایران حمله کنند. گفتم اگر چنین بود مأموران سرحدی ما مطلع می‌شدند. آلمان‌ها گفتند مأموران شما معتاد به افیون هستند و در خواب غفلت به سر می‌برند. اگرچه خودم را از این حرف ناراحت نشان دادم، اما از شهامت و راست‌گویی اعضای سفارت خوشم آمد. این حرف درست است. بیست سال است می‌خواهم این مملکت را درست کنم نمی‌شود. یکی از بدبختی‌ها همین افیون است که همراه با چای غلیظ و تنباکو سه تفریح مورد علاقه و عشق ایرانی جماعت است».

قبل از اینکه از قدرت ساقط شوم، همه مرا اعلیحضرت خطاب می‌کردند و مطیع محض اوامر من بودند. هر کاری می‌کردم تأیید و تمجید می‌کردند. زمین و باغ و مزرعه از مردم گرفتم، هیچ‌کس اعتراض نکرد که این کار خلاف قانون و عدالت است، اما به‌محض اینکه فهمیدند من از قدرت کنار رفته‌ام، هنوز از ایران بیرون نرفته، در مجلسی که نمایندگانش را خودم انتخاب کرده بودم علیه من شروع به اعتراض و مخالفت کردند. یکی گفت نگذارید برود تا املاک مردم را پس ندهد، آن یکی گفت مواظب باشید جواهرات سلطنتی را با خود نبرد. در میانه راه در اصفهان بودم که دفتر و محضردار آوردند که همه اموال و املاکم را به محمدرضا هبه کنم و کردم. مطبوعاتی که قبل از آن همه مجیز مرا می‌گفتند شروع به افشاگری و فحاشی کردند. من از این بی‌وفایی خیلی ناراحت بودم. آقای محمود جم که در سفر تبعید تا بندرعباس همراه ما بود گفت نباید ناراحت باشید، این خاصیت عوام است که در ایام قدرت حکام مجیزگوی آن‌ها هستند و در ایام ضعف پنجه به روی آن‌ها می‌کشند.

آنجا دیدم همه این حضرت اشرف و اعلیحضرت و رضاشاه کبیر و بله‌قربان‌گویان کشک بوده و در یک روز به باد فنا می‌رود. روی همین جهت در جزیره موریس که بودم لباس نظامی با همه درجات را می‌پوشیدم و روبه‌روی آینه می‌ایستادم و می‌گفتم اعلیحضرت، قدرقدرت، صاحب شوکت رضاشاه کبیر! ای زکی! همه رهایم کردند، حتی همسرم به بهانه اینکه آب و هوای آنجا سازگار نیست و محمدرضا در ایران تنهاست، من شصت‌وپنج‌ساله را گذاشت و به ایران بازگشت.

این تجربه تلخ فقط برای من نبود، محمدعلی شاه همچنین سرنوشتی پیدا کرد و در خارج از وطن از دنیا رفت، حتی احمدشاه هم که فرصت دیکتاتوری پیدا نکرد به خودتبعیدی دچار شد. من و پسرم هم عاقبت خوشی نداشتیم. همین جا به برادران مستبد و هم‌قطارانم می‌گویم فریب چاپلوسان پیرامون خود را نخورند و به عاقبت خود بیندیشند. چه‌بسا آن‌ها که ما را تأیید نمی‌کنند، مفیدتر و به‌دردبخورتر باشند. همان‌طور که من آخر کار مجبور شدم دست به دامن فروغی شوم که طردش کرده بودم و خانه‌نشین شده بود، اما اینکه من چگونه به چنان قدرت و سلطه‌ای رسیدم خود حکایتی دارد.

من از کودکی با رنج و فقر و محرومیت زندگی کردم. در آلاشت سوادکوه به دنیا آمدم. مادرم که همسر دوم پدر بود به خاطر فشار خانواده اول، مجبور شد در چهل‌روزگی من به سمت تهران مهاجرت کند. در گردنه امامزاده هاشم در برف و کولاک گرفتار شد و نزدیک بود از سرما جان بسپارد. وقتی او را به قهوه‌خانه رساندند جان تازه گرفت، اما کودک قنداقی‌اش را که من باشم مرده یافت. مرا در آخور گذاشتند تا با فروکش کردن برف به خاک بسپارند و خود با کاروان راهی شد، اما در بین راه پشیمان شد و بازگشت تا جسد مرا هم با خود ببرد. این بار مشاهده کرد من نفس دارم و زنده‌ام. پدرم عباسعلی خان از نیروهای قزاق بود. نیروی قزاق سال ۱۲۵۷ شمسی در حکومت ناصرالدین‌شاه توسط روس‌ها راه‌اندازی شد. سلاح و آموزش قزاق هم توسط آن‌ها تأمین می‌شد. مأموریت این نیرو حفاظت از شاه و درباریان و حفظ نظم موجود بود. پدر نه ماه بعد از تولد من از دنیا رفت و من و مادرم بی‌سرپرست شدیم.

منبع: چشم‌انداز ایران شماره ۱۴۷

برای مطالعه متن کامل مقاله به آدرس https://B2n.ir/u91371 مراجعه کنید.
https://t.me/kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

17 Nov, 14:23


🔺️به اپیدمی خودکشی و قتل نزدیکیم / باید دست از نوسازی آمرانه برداریم

ابراهیم فیاض، کارشناس مسائل اجتماعی:

🔸️معتقدم جامعه ما به طور وحشتناکی وارد دومینوی خودکشی و دگرکُشی شده است. آمار خودکشی و قتل فقط منحصر در طبقه کم درآمد نیست بلکه مصادیق بسیاری را مربوط به قشر تحصیلکرده و مرفه است. به اپیدمی خودکشی و قتل نزدیک می شویم.

🔸️تنها راهکار کاهش قتل و خودکشی آن است که دست از نوسازی آمرانه برداریم و بازسازی را شروع کنیم اما متأسفانه دولت هنوز به این موضوع باور ندارد چون همچنان شعار رشد اقتصادی ۸ درصد را می دهیم در حالیکه پولش را داریم و نه امکاناتش را. اصرار بر این موضوع جامعه را بیشتر دچار فقدان و فقر سرمایه اجتماعی می کند که همین عامل افزایش آمار قتل و خودکشی خواهد بود./نامه نیوز

https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

16 Nov, 20:09


🔻کولایی: پایه‌های قدرتِ جریان محافظه‌کار در دولت پزشکیان محکم‌تر شده است

الهه كولايى، استاد دانشگاه و فعال سياسى اصلاح‌طلب:
▫️برخلاف انتظار خوشبینانه‌ای که در میان زنان ایجاد شد، همچنان شاهد هستیم که مسیرهای تصدی سمت های تصمیم‌گیری در سمت های بالا و حتی میانی بر روی زنان بسته است، چرا که اراده سیاسی لازم در این زمینه وجود ندارد.
▫️با توجه به سمت‌هایی که تاکنون به زنان داده شده، از جمله در هیئت وزیران، معاونت وزرا و ریاست سازمان ها، تا کنون روند قابل قبولی با در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زنان شکل نگرفته است.
▫️در بسیاری از موارد، شرایط زنان با مردان شباهت زیادی دارد. در واقع در مورد مردان هم این شعار (وفاق ملی) تحقق پیدا نکرده است.
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

16 Nov, 20:02


«نه جنگ نه مذاکره» خسارت محض است!

آقای خامنه ای باید بداند دوران پاسخ به فقر مردم را که به خداوند و آن دنیا حواله می کرد به سر آمده است

✍🏻سید مصطفی تاجزاده( زندان اوین)
به درستی می‌‌گویند اصلاحات پروژه تدریجی است و انقلاب حرکتی دفعی. نمی‌توان به نام اصلاحات در پی انقلاب بود، باید از اصلاحات ممکن شروع کرد و گام به گام به اصلاحات مطلوب رسید.

آنچه نمی‌گویند این است: اصلاحات مورد اشاره ایشان نه از تیر ۱۴۰۳ که از خرداد ۱۳۷۶ شروع شده است. در این سه دهه علی‌الاصول باید به طرح و تحقق تغییرات ژرف‌تر متناسب با تحولات داخلی و خارجی نزدیک‌تر می‌شدیم نه اینکه «ترقی معکوس» کنیم و از مطالبات ملت و موازین دمکراتیک دورتر شویم.

دکتر پزشکیان انسانی شریف، پاکدست، مردم‌گرا و متواضع است و قصد خدمت دارد. باید به کمک او شتافت؛ اما نباید به تغییرات حداقلی بسنده کرد زیرا مهارکننده مشکلات و برآورنده انتظارات نیست.

خطای جبهه ملی را در تقابل با دولت امینی نباید مرتکب شد. ولی اشتباه دولت دوم روحانی را هم نباید تکرار کرد. تقابل با دولت وفاق خطاست اما هم‌سرنوشت‌شدن با آن نیز صحیح نیست، به ویژه اگر دست به اصلاحات اساسی و دموکراتیک نزند.

اصلاح‌طلبان باید بر ضرورت اصلاحات ساختاری تاکید و سیاست‌های اشتباه هسته سخت قدرت را بدون لکنت زبان نقد کنند. این روش هم دست دولت را برای چانه‌زنی و انجام اصلاحات بیشتر باز می‌کند و هم موجب دلگرمی مردمی می‌شود که روندهای جاری آنها را کلافه و خسته کرده است.

گرانیگاه سخن من ستیز با رهبری نیست، بلکه پایان‌دادن به مسیر قهقرایی به سوی فقر، فساد، عقب‌ماندگی، انسداد، انزوا و ابتذال است. من این کار سترگ را بدون اصلاحات ساختاری و سیاستی ممکن نمی‌دانم.

به همین دلیل چنانچه رهبر خود پرچمدار چنین تغییراتی شود از آن استقبال می‌کنم. زیرا نه با آقای خامنه‌ای و نه هیچ‌کس دیگری سر قدرت دعوا نداشته و ندارم.

ولی اگر رهبر زیر بار اصلاحات اساسی و فوری نرود همچنان رفتار و گفتار وی را نقد خواهم کرد، تا زمانی که به نظر اکثریت ملت تمکین کند.

 من نمی‌دانم آقای پزشکیان چقدر می‌تواند به پیمان خود وفادار بماند و در صورت لزوم گردن خود را از دین ملت برهاند! اما می‌دانم اصلاح‌طلبان اگر بخواهند اصلاحات را زنده نگه دارند، نباید عهد خود را با مردم بشکنند. نباید در دفاع از حقوق شخصی و اساسی شهروندان تعلل بورزند. 

آقای خامنه‌ای باید دریابد آن زمانی که می‌توانست بر خلاف نظر اکثریت ملت در جهت آمریکاستیزی و تحریم‌پذیری گام بردارد و پاسخ راهبرد توسعه‌سوز، آزادی‌ستیز و فقرگستر خود را به آن دنیا و به خداوند موکول کند، به سر آمده است.

همچنین باید دریابد که وظیفه حکومت ایران اخراج آمریکا از غرب آسیا و نابودکردن اسرائیل نیست. هرچند می‌توان اگر به نفع ملت ایران بود، آن رژیم نژادپرست و اشغالگر را به رسمیت نشناخت و در هرحال تمام ابزارهای سیاسی، تبلیغاتی، حقوقی و بین‌المللی را برای متوقف‌کردن جنایات آن به‌کار گرفت. 
https://telegra.ph/%D9%86%D9%87-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AE%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D8%B6-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-11-16
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

16 Nov, 16:25


منظور کیهان از «ترور خداپسندانهٔ» ترامپ چیست؟
چرا کیهان دوست دارد ایران در جهان متهم به ترور شود؟

سعید شریعتی٭

حتی اگر در تصورات سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور‌ها فکر ترور روسای جمهور کشورهای دیگر هم خطور کند، به هیچ عنوان نه به زبان می‌آورند و نه برعهده می‌گیرند. هرکاری یک رسم و رسومی دارد.

در مرحلهٔ اقدام هم بر اساس این اظهارات، مواضع رسمی جمهوری اسلامی باید ارزیابی شود. روزنامه‌هایی مانند کیهان، به هیچ عنوان سخنگوی دولت، وزارت خارجه و اساس نظام جمهوری اسلامی نیستند.
این‌ها نشریاتی هستند که تلاش می‌کنند ایده‌های خودشان را بازنمایی کنند و عده‌ای از طرفداران تفکر خودشان را با این سبک تحلیل‌ها اقناع کنند.

ترور اسماعیل هنیه به باور تمام دنیا کار اسراییل است اما دولت اسراییل و سخنگویان آن با وجود اینکه هنیه و دیگر رهبران حماس در فهرست اعلام شدهٔ ترور آن‌‌ها قرار داشتند، به هیچ عنوان رسما مسئولیت این اقدام را برعهده نمی‌گیرند.
این ادبیات نتایج حقوقی بدی برای هر کشوری دارد. اگر اسراییل رسما ترور هنیه را برعهده می‌گرفت، این حق را برای ایران ایجاد می‌کرد که ایران سریعاً پاسخ نظامی به اسراییل بدهد. بند ۴۲ سازمان ملل به کشور‌ها اجازه می‌دهد که در این شرایط واکنش متقابل نشان دهند.

٭ فعال سیاسی اصلاح‌طلب

رویداد۲۴
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

16 Nov, 15:40


عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات؛
🔻ایجاد معاونت اقتصادی در وزارت آموزش و پرورش از طنزهای روزگار ماست

▪️وظیفه شما آموزش است که تعداد بیسوادان و بازماندگان از تحصیل نشان از عدم موفقیت دارد، و پرورش یا تربیت است که وضع اخلاقی جامعه و قانون‌پذیری اجتماعی  نشانگر شکست آنست.

▪️حال می‌خواهید بنگاه‌داری کنید و چرتکه بیندازید؟
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

16 Nov, 08:18


📢 کیهان: ما هیچ تضمینی برای نکشتن ترامپ نداده‌ایم

◀️ روزنامه کیهان در واکنش به روزنامه آمریکایی که نوشته بود ایران دنبال کشتن ترامپ نیست، نوشته: کدام آدم عاقلی باور می‌کند که ایران بخواهد درباره مجازات نشدن قاتلان شهید سلیمانی، تضمین بدهد؟!

https://eslahatnews.com/?p=39941

https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

16 Nov, 07:25


مصطفی مولوی رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور شد

رئیس جمهور در حکم انتصاب مصطفی مولوی به سمت «رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور» آورده است:

🔹نظر به اهمیت اصل نظارت و بازرسی در انجام صحیح وظایف قانونی دستگاه‌های اجرایی و ضرورت نظارت هدایت‌گر و پیشگیرانه در جهت ارتقای کمی و کیفی سطح خدمات‌رسانی به ملت شریف ایران و با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند جناب‌عالی، به این سمت منصوب می‌شوید.
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

15 Nov, 07:00


دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت در گفتگویی مطرح کرد؛
حاکمیت هرچقدر زور می‌زند، نمی‌تواند اوضاع حجاب را به قبل از جنبش مهسا بازگرداند/ کاندیدای وزارت را احضار می‌کنند که می‌خواهیم با شما گفتگو کنیم!، گفتگو برای چه؟/ این کار، تحقیر مدیران کشور است/ حاکمیت، دل خوش کرده بود که با تائید صلاحیت پزشکیان، مشارکت در انتخابات به بالای ۵۰ درصد برود؛ نرفت!/ حصر، دیگر یک مسئله شخصی است

دیدارنیوز-محمد جعفری:
«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته است. به باور او وفاق، شعاری است که پزشکیان مطرح کرده و دنبال کردن آن می‌تواند به تعارض در درون جریان اصولگرایی منجر شود.

🔸دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت و عضو هیئت رئیسه جبهه اصلاحات در این گفتگو با اشاره به مسائل و موضوعات اساسی جامعه ایران، اظهار داشت: شورای نگهبان بر اساس شنیده‌های ما در ابتدا، مسعود پزشکیان را ردصلاحیت کرده بود، اما با دخالت رهبری، این شورا در بررسی خود تجدیدنظر کرده و نامزد اصلاح‌طلبان را هم به فهرست نامزد‌ها اضافه کرد.

🔹عزیز جعفری در سال ۸۶ صراحتا گفت که از نظر سپاه، اصولگرایی، معادل نظام است و سپاه خود را در خدمت اصولگرایی می‌داند. از این سال عملا حاکمیت با اصولگرایی، یکسان شده بود.

🔹در جنبش مهسا، مخالفین حجاب اجباری یکدیگر را پیدا کرده و با وصل اراده‌های خود، تصمیم گرفتند تا به این موضوع تمکین نکنند. حالا، هرچقدر که حاکمیت زور می‌زند، نمی‌تواند اوضاع حجاب را به قبل از جنبش زن، زندگی، آزادی بازگرداند. الان برای حاکمیت، یک رویاست که معیار حجاب را به حجابی بازگرداند که مهسا امینی داشت.

🔹پزشکیان با حضور در انتخابات تا حدی، اصلاح‌طلبی دوم خردادی را به محاق برد. در عین حال، این چهره شیرازه اصولگرایان را از هم گسست. اصلاح‌طلبان، پزشکیان را بالا آوردند و اگر آن‌ها از او حمایت نمی‌کردند، رئیس جمهور نمی‌شد. به عبارت دیگر، رای خود پزشکیان برای پیروزی در انتخابات کافی نبود.

🔹انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری از نظر تائید صلاحیت نامزدها، کاملا مهندسی شده بود. اما ما به این علت پذیرفتیم که در این انتخابات وارد صحنه شویم تا دستاورد داشته باشیم. اما الان شاهد آن هستیم که به انحا مختلف، جلوی برنامه‌های اصلاح‌طلبی را سد می‌کنند.

🔹قانون استعلامات، مدیران را تحقیر می‌کند. یک کاندیدای وزارت، معاونت وزارت یا استانداری توسط مامور اطلاعات سپاه یا وزارت اطلاعات که چه بسا اسم واقعی او را هم ندانسته و اصلا شناختی از او ندارد، احضار می‌شود که می‌خواهیم با شما گفتگو کنیم! گفتگو درباره چه؟ از این افراد تعهد گرفته و با آن‌ها قرار و مدار می‌گذارند! این، تحقیر مدیران جامعه ماست. این کار، مدیران را تحقیر کرده و بعضا آن‌ها را می‌ترساند. از این نظر، دست دولت بسیار بسته است.

🔹اگر حاکمیت به دنبال وفاق باشد، باید این وفاق را در بیت رهبری، قوه قضائیه، سپاه و دیگر ارکان شاهد باشیم. در این ارکان وفاق نیست، چون وفاق، شعار رهبری نیست. با این حال، پزشکیان باید شعار وفاق را دنبال کند، چرا که این شعار می‌تواند در درون اصولگرایان، تعارض ایجاد کند.

🔹تنها، رابطه پزشکیان با رهبری می‌تواند گره‌گشای مناقشه حجاب و فیلترینگ باشد. این‌ها، شاید مسائل اصلی مردم نباشد، اما مسئله شاخص آن‌هاست. مردم با این شاخص‌ها، پزشکیان را محک می‌زنند. اگر پزشکیان، ظرف چند ماه آینده این مسائل را حل نکند با حامیان خود دچار مسئله خواهد شد.

🔹حاکمیت، دل خوش کرده بود که با تائید صلاحیت پزشکیان، مشارکت در انتخابات به بالای ۵۰ درصد برود؛ نرفت! این بر خلاف تصور همه بود. بخش رویگردان شده از نظام جمهوری اسلامی در حال متصلب شدن است. اگر دولت پزشکیان موفق نشود، از ۳۰ درصدی که به او رای دادند، حدود ۱۵ درصد به ۵۰ درصد تحریم‌کننده انتخابات ملحق شده و شمار شهروندان رویگردان از نظام به بالای ۶۵ درصد می‌رسد. اگر چنین شود، نظام خاتمه پیدا می‌کند، ولو اینکه نام آن، جمهوری اسلامی باشد!

🔹موضوع حصر در اختیار یک شخص بوده و آن شخص باید در این مورد، انعطاف نشان دهد. به نظر می‌رسد که قصد انعطافی وجود ندارد. بنابراین، افقی برای رفع حصر فعلا وجود ندارد. کروبی، مردانگی کرد و گفت یا همه یا هیچ؛ شد هیچ! حصر، دیگر یک موضوع سیاسی نبوده و کاملا یک مسئله شخصی است!

🔺لینک گفتگوی کامل
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

15 Nov, 06:59


🎙حسین صادقی، سفیر سابق ایران در عربستان:

⭕️ثبات، حلقه مفقوده سیاست منطقه ای ایران است

⭕️امروز اصلاح و بازنگری در سیاست های داخلی و خارجی ضروری است

⭕️ایران باید یک دیپلماسی خستگی ناپذیر را آغاز کند

⭕️ چندصدایی در سیاست خارجی آفت است

⭕️ گفت و گوی مستقیم را جایگزین واسطه تراشی کنیم

⭕️ایران باید بستر مشترک همکاری با اروپا را پیدا کند

⭕️ائتلاف نانوشته ای برای تغییر معادلات منطقه به وجود آمده است؛ تضعیف ایران و مقاومت بخشی از برنامه این ائتلاف است

⭕️واکنش های ایران نباید با نادیده گرفتن واقعیت های داخلی، منطقه ای و جهانی باشد

⭕️در ایران گاهی طرف بازنده انتخابات می تواند ماشین دولت مستقر را به گل بنشاند

⭕️سیاست خارجی ما بین دو نگاه ایدئولوژیک و واقع گرایانه در رفت و آمد بوده است

⭕️ما معمولا اقدام های به موقع و به هنگام در سیاست خارجی انجام نمی دهیم

⭕️کارآمدترین بازدارندگی برای کشور، نبود شکاف میان مردم و حاکمیت است

⭕️در سیاست منطقه ای، شعار قشنگ جای عملگرایی را نمی  گیرد

✍️سارا معصومی

🔹حسین صادقی، دیپلمات بازنشسته که سابقه سفارت ایران در عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی را در کارنامه خود دارد می گوید: ما با یک واقعیت جدید در منطقه روبه رو هستیم.  در این واقعیت داده های من و همین طور تجربیات گذشته من این را نشان می دهد که میان کشورهای غربی به شمول ایالات متحده و کشورهای عربی متحد آمریکا در منطقه نوعی ائتلاف ناگفته و نانوشته برای تغییر وضعیت و معادله های جاری در منطقه به وجود آمده است.در بخشی از این ائتلاف هم رژیم اشغالگر اسرائیل است با همه جنایت هایی که در غزه و اکنون لبنان انجام می دهد. تضعیف جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مقاومت بخشی از برنامه این ائتلاف نانوشته است.

🔹ما امروز شاهد یک سری تحولات بی سابقه هستیم. مثلا سران اتحادیه اروپا در نشست مشترک با سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای نخستین بار بیانیه ای تند و تیز علیه تمامیت ارضی ایران صادر می کنند. شاید ندانید که در مقطعی که روابط ج.ا.ایران و عربستان در حال بهبود بود، پادشاه وقت عربستان ورود کرده و مانع از پیشروی امارات متحده عربی در پیگیری این ادعا شد.
جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر باید برای باز کردن باب گفت و گو با بازیگران مختلف مانند اتحادیه اروپا یا بازیگران منطقه ای و... شرایط و بستر جدیدی خلق کند. ایران باید این واقعیت را برای همه عیان کند که اگر جنگ فراگیر در منطقه آغاز شود تر و خشک، کوچک و بزرگ در منطقه و فرامنطقه با هم خواهند سوخت. ایران باید یک دیپلماسی خستگی ناپذیر را آغاز کند و این هم مأموریتی نیست که غیرممکن باشد. شاید در برخی حوزه ها دیر شده باشد، اما هنوز هم فرصت هایی برای جبران وجود دارد.

🔹من برون سپاری برخی مسئولیت ها و واگذاری آن به واسطه ها را به نفع منافع ج.ا.ایران نمی دانم. من مخالف این بودم که ما در رابطه با عربستان سعودی هم از طریق واسطه کار کنیم. اعتقاد من این بود که چرا مستقیم کار نکنیم؟ وقتی همسایه و مسلمان هستیم، تهدیدها و منافع مشترک داریم و البته اختلاف هایی هم با هم داریم می توانیم با هم گفت و گو کنیم./ جماران

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1649629
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

13 Nov, 18:28


به نام خدا
بیانیه جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با قتل پزشک محترم مسعود داوودی

استادی با شرف، پزشکی متخصص، انسانی آزاده و دلسوز هدف یک نقشه شوم و از قبل برنامه ریزی شده قرار گرفت و به قتل رسید.
رفتار خشونت آمیزی که منجر به حادثه ضدانسانی و ناجوانمردانه قتل پزشک داوودی شد، تصویری است از جاهلیت و نادانی و فاجعه ای است دردناک و ناگوار و زنگ خطری است برای همگان و بخصوص مدیران و مسئولین امر تا ضمن برخورد قانونی با چنین اعمال و رفتار ضد بشری، تلاش نمایند آرامش و امنیت همه شهروندان تأمین و بستری مناسب برای ارائه خدمت متخصصین و نخبگان فراهم آید.
اهل انصاف حساب مشتی نادان که زبانی جز خشونت ورزی و تیر و تفنگ و خنجر نمی دانند را به پای عقلا و مدیران نمی نویسد اما می توان و می بایست گریبان مدیران را گرفت که چرا این اتفاقات رخ می دهد.
بی شک علوم پزشکی و کادر زحمت کش بهداشت و درمان استان با مشکلات و مصائب فراوان از خدمت و خدمات رسانی به شهروندان دریغی نداشته اما متاسفانه بستر کار و خدمت برای این عزیزان به درستی و در شأن آنان فراهم نیست، نارضایتی هایی در بخش هایی از مجموعه پزشکی و درمانی مشاهده می شود و هر از گاهی مورد قهر و خشونت افرادی نادان قرار گرفته و اکنون شاهد ترور وحشیانه و طراحی شده دکتر داوودی هستیم.
آن کس که به خود اجازه می دهد جان انسان و آن هم انسانی پزشک که به نجات جان انسان ها می آید را بستاند از انسانیت خروج کرده و باید به سزای رفتار غیرانسانی خود برسد.
جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد این ضایعه بزرگ و اسفناک و جنایت هولناک قتل پزشک مهربان و دلسوز جناب آقای دکتر داوودی را به شدت محکوم کرده و به خانواده معزز و همه مردم استان و کشور و به جامعه پزشکی و بهداشت و درمان تسلیت عرض نموده؛ از مدیران استان و در راس استاندار محترم، دادستان و دستگاه قضایی، نیروهای امنیتی و انتظامی تقاضا داریم در برخورد قانونی با عامل و یا عاملان قتل این پزشک فرهیخته سعی وافری داشته ، همچنین برای مهیا کردن بستر مناسب برای ارائه خدمت کادر خدوم بهداشت و درمان و همچنین تصدی مسئولیت ها در همه بخش ها و ایجاد فضایی آرام برای پرستاران، پزشکان و همه کادر درمان و نیز فضایی آرامش بخش برای بیماران و همه شهروندان اقدام ویژه ای صورت گیرد.
23/8/1403
جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

12 Nov, 18:12


به نام خدا
داد تو وا خواهم از هر بی‌خبر
برای دکتر داوودی و همه پزشکان

علیرضا کفایی
اتفاقی هولناک رخ داد، نه فقط یک قتل که عین ستمگری و اوباشیگری بود، امنیت کار و خانه و زندگی و آرامش شهر را در هم ریخت.
قتل پزشکی جوان و متخصص و نخبه که خدمت در منطقه محروم می کند دل آدمی را اگر هم از سنگ باشد از جا می کند.
اوباش رذلی که چون زنگی مستِ بی عقل در بدمستی حقیرانه خود و با دلی که از سیاهی کبره بسته نه در خلوت و پنهانی که آشکارا اقدام به کشتن انسانی می کند، فقط جنون نیست، از انسانیت خروج کرده، رذالت و کثافت تمام وجودش را در نوردیده، گرگی از گرگ بدتر....
اتفاق نگران کننده، بسیار تلخ و تکان دهنده ای است.
قطعه از هنرنمایی دکتر داوودی را امروز دیدم و شنیدم و همدم آه شدم؛ هر که بشنود از دلش ناله به مهر و ماه رسد.
چه قطعه ای زیبا و چه خوانشی زیباتر از او که چون یوسف و دل حق جویش بود، نغمه ای خواند و به تیر جفا از میان ما رفت.
داد تو وا خواهم از هر بی‌خبر.....
تسلیت به خانواده معزز و محترمش و به جامعه عزیز پزشکان
روحش شاد

کیست آن یوسف دل حق‌جوی تو
چون اسیری بسته اندر کوی تو
جبرئیلی را بر استن بسته‌ای
پر و بالش را به صد جا خسته‌ای
زین شکنجه و امتحان آن مبتلا
می‌کند از تو شکایت با خدا
کای خدا افغان ازین گرگ کهن
گویدش نک وقت آمد صبر کن
داد تو وا خواهم از هر بی‌خبر
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

27 Oct, 06:45


✍️بیانیه جبهه اصلاحات ايران در محكوميت حمله اسرائیل به ایران/ ابتكار عمل در دست دولتمردان ايران براى جلوگیری از جنگ فراگیر، كاهش تنش و ایفای نقش در تعیین سرنوشت آینده منطقه است

❇️در پى حمله شب گذشته اسرائيل به ايران، جبهه اصلاحات ايران در بيانيه اى اين اقدام را محكوم كرد و خواستار ابتكار عمل دولتمردان ايران در جلوگیری از جنگ فراگیر از موضع عزت، حکمت و مصلحت، کاهش تنش و حمایت از فرایند آتش‌بس در غزه و لبنان و تشکیل دولت مستقل فلسطین، پاسخگو کردن دولت وحشی اسرائیل و حامیان غربی آن در قبال جنایت‌های گسترده‌اش در غزه و لبنان و مشارکت مؤثر در ترسیم آینده منطقه شد.
در اين بيانيه آمده است:

❇️حمله شب گذشته رژیم افسارگسیخته اسرائیل به تعدادی از مراکز نظامی ایران اگرچه خسارت‌هایی به بار آورد و منجر به شهادت تنی‌چند از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران گردید هرگز در حد و اندازه‌‌ای که چند هفته برای آن تبلیغ می‌شد و نیز پاسخ عملیات چشم‌گیر وعده صادق۲ نبود و لذا در سطح افکارعمومی یک شکست برای رژیم اشغالگر صهیونیستی به حساب می‌آید. این موقعیت ممتاز برای ایران، جز حاصل توان بازدارندگی ایران از نظر نظامی و نیز استفاده مؤثر و کارآمد از ابزار دیپلماسی، توسط دولت حاضر، نبوده است.

❇️اینک ابتکار عمل در دست دولتمردان ایران است تا با استفاده از این مزیت، که با ناکامی حمله اسرائیل از یک سو‌ و‌ از سوی دیگر محکوم کردن آن توسط برخى کشورها، به خصوص کشورهای همسایه به دست آمده است، در تعیین سرنوشت آینده منطقه ایفای نقش بکند.

❇️جلوگیری از جنگ فراگیر از موضع عزت، حکمت و مصلحت، کاهش تنش و حمایت از فرایند آتش‌بس در غزه و لبنان و تشکیل دولت مستقل فلسطین، پاسخگو کردن دولت وحشی اسرائیل و حامیان غربی آن در قبال جنایت‌های گسترده‌ای که در غزه و لبنان انجام داده است ‌و در نهایت مشارکت مؤثر در ترسیم آینده منطقه، فرصت‌های پیش روی ایران است.

❇️می‌توان امیدوار بود که با مجموعه‌ای از فرایندها که ابتکار عمل بخشی از آنها در دست ایران است، پس از این منطقه روی به آرامش ببرد و برای ایران و مردم شریف آن چشم‌اندازی از توسعه، پیشرفت و فردای روشن پدید آید.

❇️در پایان، شهادت سربازان شجاع وطن را به خانواده‌های آنان و نیز ملت بزرگ ایران تسلیت گفته و به روان پاک آنان درود می‌فرستیم.


👈🏼 متن کامل

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

🔰جامعه مدنی🌈

26 Oct, 09:10


بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مورد اقدام تجاوزکارانه رژیم اسرائیل

بسم الله الرحمن الرحیم

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه چند مرکز نظامی در ایران را به عنوان نقض آشکار حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد، به ویژه اصل منع تهدید یا توسل به زور علیه تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی کشورها، دانسته و به شدیدترین وجه محکوم می‌کند.

همانطور که بارها توسط مراجع صلاحیت‌دار جمهوری اسلامی ایران تاکید شده است، جمهوری اسلامی ایران با ابتنای بر حق ذاتی دفاع مشروع، که در ماده ۵۱ منشور ملل متحد نیز منعکس شده است، خود را محق و موظف به دفاع در برابر اعمال تجاوزکارانه خارجی می‌داند.

جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر استفاده از همه توانمندی‌های مادی و معنوی ملت ایران برای دفاع از امنیت و منافع حیاتی خود، و نیز با وقوف به وظایف خود در قبال صلح و امنیت منطقه ای، مسئولیت فردی و جمعی همه کشورهای منطقه برای حراست از صلح و ثبات منطقه را خاطرنشان می‌کند و از همه کشورهای صلح‌ دوست در منطقه و سایر کشورها که با درک شرایط خطیر موجود از اقدام تجاوزکارانه رژیم اشغالگر اسرائیل ابراز انزجار نموده و آن را محکوم کرده‌اند، قدردانی می‌کند.

بی‌تردید استمرار اشغالگری، اقدامات غیرقانونی و جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه، به ویژه نسل کشی مردم فلسطین و تجاوزگری علیه لبنان - که در سایه حمایت همه جانبه تسلیحاتی و سیاسی آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی تداوم یافته است- عامل اصلی تنش و ناامنی در منطقه است.

جمهوری اسلامی ایران با یادآوری مسئولیت تک‌تک دولت‌های عضو سازمان ملل متحد، دولت‌های عضو 'کنوانسیون پیشگیری و مجازات جنایت نسل‌کشی' و دولت ‌های عضو 'کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو ۱۹۴۹'، برای اقدام عاجل و جمعی در برابر نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد، کنوانسیون منع نسل کشی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی که همزمان به مثابه نقض جدی صلح و امنیت بین‌المللی به شمار می‌آیند، بر ضرورت تحرک فوری و عاجل جامعه جهانی برای توقف نسل‌کشی، جنگ و تجاوز علیه غزه و لبنان و مهار جنگ‌ افروزی رژیم صهیونیستی تاکید می‌نماید.

https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

26 Oct, 07:54


🔴 دو شهید در حمله دیشب رژیم صهیونیستی به ایران/ ارتش بیانیه داد

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً

🌷ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای دفاع از حریم امنیت ایران زمین و جلوگیری از آسیب به ملت و منافع ایران  دو تن از رزمندگان خود را در شب گذشته حین مقابله باپرتابه‌های رژیم جنایتکار صهیونیستی فدا نمود.

👈اطلاعات تکمیلی بزودی منتشر خواهد شد.

https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

26 Oct, 07:29


‏اسرائیل خود را زد
سالهاست بی پناهان را با کمک آمریکا و اروپا می زند، مدرسه و بیمارستان می زند، کودک و زن می کشد....
ادعای حمله امروز به ایران که به ترقه بازی کودکان می ماند، نشان از پوشالی بودن و هراس صهیونیزم از ایران بزرگ دارد.
‎#وطن_پاره_تن
علیرضا کفایی     #توئیت
https://x.com/kafaeealirezaa/status/1850076472678965703?s=35
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

26 Oct, 03:59


🔻 اطلاعیه قرارگاه پدافند هوایی کشور

▫️با وجود هشدارهای قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی بامداد امروز در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد این حادثه در دست بررسی است.

▫️در این راستا ضمن دعوت از مردم به حفظ همبستگی و آرامش درخواست می‌شود اخبار مربوط به این حوادث را از طریق رسانه ملی دنبال نمایند و به شایعات رسانه‌های دشمن توجه ننمایند.

https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

26 Oct, 03:57


🔺همه چیز درباره حمله شبانه اسراییل به ایران 

🔸ساعت ۲ بامداد صدای انفجار مردم تهران را از خواب بیدار کرد

🔸دقایقی بعد ارتش اسراییل رسما خبر‌ حمله به ایران را تایید کرد و مدعی شد «حمله تلافی جویانه» به ایران را آغاز کرده است . این حمله پاسخ اسراییلی ها به عملیات صادق ۲ است .

🔹ارتش اسراییل ساعت ۲:۳۰ بامداد به وقت تهران اعلام کرد «حملات دقیقی » به سایت های نظامی ایران در پاسخ به چندین ماه حمله ایران به اسراییل انجام داده است.

🔸فاکس نیوز به نقل از منابعی در کاخ سفید اعلام کرد دقایقی قبل از حمله اسراییل، از این تصمیم مطلع شده است

🔹یک مقام اسراییلی به خبرگزاری NBC گفت در این حمله سایت های هسته ای و نفتی ایران مورد هدف نبودند . این منبع آگاه گفته ما اهدافی را هدف قرار دادیم که در گذشته و اینده از جانب آن تهدید میشدیم .

🔸ساعت ۴:۳۰ صبح بار‌ دیگر صدای پدافند هوایی تهران ، خواب را از تهرانی ها گرفت

🔹کانال۱۲ اسراییل از آغاز موج جدید حمله خبر داد  

🔸روابط پدافند هوایی استان تهران به کار افتادن پدافند در سه نقطه در خارج تهران را تایید کرد

🔹همه پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی لغو شدند

🔸خبرگزاری تسنیم به نقل از منبع آگاه نوشت ایران آماده پاسخ به اسراییل است
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

25 Oct, 10:03


آغازی برای تغییر  رفتار حاکمیت

عمادالدین باقی

سخن بسیار درست آیت الله خامنه ای: "امروز بی‌تردید صد برابر از زمان جنگ تحمیلی قوی‌تر شده‌ایم و توانایی‌های کشور قابل مقایسه با آن زمان نیست اما صِرف حضور در میدان نظامی و پیشرفت‌های خوب در این زمینه کافی نیست بلکه باید بر روی دلها و فکرها و زبان ها و جهت گیری ها نیز کار مؤثر انجام داد"( پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳).

امروز در برابر تهدیدات، اهمیت این سخن، بیشتر است. سخنی است که بارها در سالهای گذشته گفته ایم. ولی آیا با سختگیری بر جامعه مدنی و حصر موسوی و رهنورد و‌ کروبی و در بند بودن مدنی ها، تاج زاده ها، ضیا نبوی ها، نجفی ها و دیگران و زندانی کردن نخعی، حائری و قدیانی و... حالا هم وعده حبس الهه و نیلوفر و عدم تلاش برای گشایش در وضعیت زندانیان وجدان، جذب دلها ممکن است؟

بهتر است همین سخن، آغازی برای تغییر در رفتار حاکمیت شود.

https://emadbaghi.com/%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D9%85%D8%AF%D9%86%D9%8A-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A7%D9%8A/

@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

25 Oct, 09:49


🎥 ادعای یک تجمع کننده علیه رفع فیلتر:

♦️  فضای حریم زناشویی به اینستاگرام کشیده شده؛ آقای پزشکیان! رفع فیلترینگ در حیطه وظیفه تو نیست
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

24 Oct, 15:35


🟢 بر آی ای آفتاب صبح امید...

✍️ زهرا و نرگس موسوی‎

▫️حصر ظالمانه زهرا رهنورد، مهدی کروبی و میرحسین موسوی ۵۰۰۰ روز شد که حتی ۵ ساعت از آن هم در این بی عدالتی محض و بی‌قانونی و انفصال کامل از اجتماع (چنانکه گوشه‌ای از آن در ایام قرنطینه حس شد) واقعا سخت و سنگین بوده است. سرکار خانم کروبی، بانوی شجاع و مدبر نیز بعد از سالهای حصر همچنان در رنج‌های پرشمار نه فقط شریک، بلکه گرفتار است.

▫️خانه فرسوده اختر نزدیک ۱۴ سال است از هویت اصلی آن که حریم شخصی و مسکن و مأوی بودن می‌باشد، خارج شده و به زندانی امنیتی و دور از نظارت تبدیل شده است. درها همچنان به دست زندان‌بانان قفل می‌شود، مأموران تغییر می‌کنند و اتفاق‌های گاه‌گاه و بی‌توضیح، تنها هیجان آن فضاست. پشت بام به دست آنان و دوربین و شنود و پارازیت هم که برقرار است.

▫️دو ساکن آن، حق و گزینه انتخابی ندارند تا که در شرایط مختلف برای خود تصمیمی بدون دخالت غیر گرفته و جایی امن‌تر ساکن باشند؛ اما با اینهمه به عهدشان که با مردم بودن است وفادار مانده و بر سر حق مردم معامله‌ای نکرده‌اند که این انتخاب اصلی همه سالهای عمر سیاسی آنان بوده است؛ اگرچه بدخواهان هرچه توانستند کرده و بدگویان از هیچ زهری فروگذار نکرده و نمی‌کنند.

▫️امید که روزی درهای همه زندانها گشوده گردد و هیچ انسان وطن‌دوست آزادی‌طلبی در زندان نباشد. صلح و شادی و امنیت نصیب همه ایرانیان باشد. بر آی ای آفتاب صبح امید...

#حصر۵۰۰۰روز
@kaleme
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

24 Oct, 10:20


“گفتم که بر خیالت راه نظر ببندم
گفتا که شب‌رو است او از راه دیگر آید”
جنبش سبز یک جنبش «شب‌رو» است؛ راهش را ببندند از «راه دیگر» می‌آید.

📹
زهرا رهنورد | ۱۳۸۹
#حصر۵۰۰۰روز
@kaleme
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

24 Oct, 09:57


📝📝📝‍ ابوافضل قدیانی در بیمارستان بستری شد

ابوالفضل‌قدیانی چهره برجسته مخالف رهبر جمهوری اسلامی که حدود یک‌ماه پیش در خانه بازداشت شد، به علت تشدید مشکلات قلبی از زندان به بیمارستان منتقل و بستری شد.
 
قدیانی از زندانیان سیاسی پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران در سال ۱۳۸۸ است.
او پس از اعتراض‌ها به نتایج مناقشه‌برانگیز انتخابات ریاست جمهوری دهم که منجر به شکل‌ گرفتن «جنبش سبز» در ایران شد، در دادگاه رسیدگی به اتهاماتش در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران شرکت نکرد و آن را غیرقانونی خواند.

از قدیانی که اکنون ۷۹ سال دارد، در آن زمان با ۶۴ سال سن، به‌عنوان مسن‌ترین زندانی پس از انتخابات نام برده می‌شد. پزشکی قانونی حتّی در همان تاریخ نیز برای وی به دلیل بیماری قلبی، درخواست عدم تحمّل کیفر داشت.


@mellimazzhabi
@MostafaTajzadeh
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

23 Oct, 09:06


حصر ۵۰۰۰هزار روزه

پنج شنبه سوم آبان ۱۴۰۳ برابر است با ۵هزارمین روز حصر رهبران جنبش سبز

@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

20 Oct, 17:39


🔸پزشکیان سوپاپ اطمینان یا فرصتی برای تغییر
🔺گفت‌وگوی لطف‌‎الله میثمی و بدرالسادات مفیدی با بهزاد نبوی

مفیدی: اصلاح‌طلبان طی سال‌های پس از دوم خرداد ۷۶ که آغاز طرح مطالبات اصلاح‌طلبانه بود، تاکنون وضعیتی پیدا کرده‌اند که هر گاه گامی در جهت تحقق این مطالبات برداشته و جلو آمده‌اند، چندی نگذشته که تحت فشار حاکمیت دو گام عقب رفته‌اند؛ به این معنا که به جای دستیابی به حداکثرها ناچار به پذیرش حداقل‌ها و بعضاً کمتر از حداقل‌های قبل‌تر شده‌اند. شما وضعیت الآن را که آقای پزشکیان به‌عنوان نامزد اصلاح‌طلبان رئیس‌جمهور شدند با دوره‌ای که آقای خاتمی رئیس‌جمهور بود، مقایسه کنید. ما در حال حاضر نصف فضای باز و آزادی را که در دوره اصلاحات وجود داشت، نداریم. از نظر شما چرا اصلاح‌طلبان به مرور هر چه جلو آمدیم کوتاه آمدند و عقب نشستند و به قولی با رضایت دادن به حداقل‌ها تغییر مشی داده و محافظه‌کارانه و محتاطانه عمل می‌کنند؟ آیا نباید روی شیوه اصلاحی مورد نظرتان تجدیدنظری صورت بگیرد؟ بله درست می‌فرمایید انقلاب نتیجه خوبی ندارد و من هم چون شما قائل به روش اصلاح‌طلبانه هستم، ولی اگر اصلاحات مرتباً به معنی عقب‌نشینی باشد به‌تدریج چیزی از آن باقی نمی‌ماند!

نبوی: من جامعه را که در حال توقف نمی‌بینم. واقعیت این است پیروزی خاتمی در سال ۷۶ حاکمیت را غافل‌گیر کرد. حاکمیت ما که طرفدار آزادی و دموکراسی و رأی مردم نیست و فقط می‌خواهد موجودیت خود را حفظ کند؛ بنابراین در دوره بعد تصمیم گرفت که نگذارد حادثه دوم خرداد ۷۶ تکرار شود و آوردن احمدی‌نژاد هم برای جلوگیری از دوم خرداد بود. در ماجرای اعتراضات سال ۸۸ هم که اصلاح‌طلبان فتنه‌گر خوانده شدند و با این برچسب نگذاشتند که دیگر به میدان بیایند. در سال ۹۲ هم فرد معتدل و میانه‌رویی مانند آقای روحانی که خودش عضو جامعه روحانیت مبارز بود کاندیدا شد و ما هم از او حمایت کردیم و کار درستی هم کردیم. اینکه به ما می‌گویند چرا همیشه بین بد و بدتر انتخاب می‌کنید، چون این کار عاقلانه‌ای است! طبیعی است وقتی ترمز ماشین شما در جاده‌ای می‌برد که یک طرف آن کوه است و طرف دیگر آن دره، شما حتماً به کوه می‌زنید تا به دره نیفتید، این‌طوری احتمال نجات شما به‌رغم آنکه ماشین هم داغان شود، بیشتر است. بر این اساس وقتی حاکمیت اصلاح‌طلبان را از صحنه خارج کرد، آن‌ها سراغ میانه‌روها و معتدل‌ترین‌ها حتی با گرایش اصولگرایی رفتند مثل آقای روحانی. زور ما هم محدود و معین است. آخر دوره آقای خاتمی را اگر یادتان باشد بچه‌های خودمان عبور از خاتمی را مطرح کردند، البته از اول هم همین‌طور بود ولی به هر حال در اواخر دولت خاتمی به گونه‌ای شد که فکر می‌کردند دیگر آن راه بن‌بست است. الآن هم همین‌طور است. می‌گویند اصلاً فکر کنید آقای خاتمی مجدداً آمد، او چه کاری می‌تواند انجام دهد؟ کاری از پیش نمی‌برد. آقای روحانی هم با سد محکم آتش زدن برجام در مجلس مواجه شد. طرف مقابل هم که بیکار نمی‌نشیند. طرف مقابل برای خودش کادرسازی کرده و دو سه میلیون کادر زبده و پای‌کار پیدا کرده است و از آن کادر استفاده می‌کند و با این کادر هم مانع توفیق روحانی شد.

میثمی: آقای پزشکیان حرف‌هایی در مناظره‌های انتخاباتی بیان کرد مثل اینکه ما می‌خواهیم به جای جنگ با جهان تعامل سازنده داشته باشیم یا می‌گفت ۱۵۰ میلیارد دلار صادرات و واردات داریم، ۳۰ درصد گران می‌خریم و ۳۰ درصد ارزان می‌فروشیم و درواقع شسته‌ورفته گفت سالی ۴۵ میلیارد دلار ضرر خالص است که تازه آن هم جنس بنجل به جای پول به ما می‌دهند و بعد گفت ما با روسیه قرارداد ۲۰ ساله داریم و با چین قرارداد ۲۵ ساله، ولی همین‌ها که هم‌پیمانان ما هستند نمی‌توانند در کشور ما سرمایه‌گذاری کنند. خب این یک بن‌بست است، دیگر! جالب است بعداً آقای پورمحمدی در مورد FATF هم گفت که این‌ها قبول دارند، منتها می‌گفتند شما اجرا کنید، نه دولت روحانی! در ضمن به فرض که این مسئله سیاست خارجی حل شد، اما در شرایطی که ما ثبات قانونی نداریم آیا سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی شروع می‌شود؟ ببینید اصل ۴۴ را بدون مجلس و بدون بازنگری تغییر می‌دهند، کاری به خوب و بد آن ندارم، یا گفته می‌شود اسلام سخت‌افزار است و قانون نرم‌افزار. با این اوصاف کدام سرمایه‌گذار به اینجا می‌آید و با این بی‌ثباتی قانونی سرمایه‌گذاری می‌کند؟ ما در حال حاضر غیر از مجلس چند مجمع قانون‌گذاری داریم؛ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، نهاد جدیدی که در این مجمع به وجود آمده است، شورای‌عالی هماهنگی سران سه قوه و خب صحبت‌های مقام رهبری هم علاوه بر این موارد هست.

منبع: چشم‌انداز ایران شماره ۱۴۷

برای مطالعه متن کامل مقاله به آدرس https://B2n.ir/x08224 مراجعه کنید.

https://t.me/kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

20 Oct, 15:34


📝📝📝رفتارشناسی لمپن‌های سیاسی در ایرانِ امروز

🔻🔻🔻یادداشتی از محمدرضا تاجیک منتشر شده در وب‌سایت #مشق_نو

📌گزیده‌ای از نوشتار پیش رو

🖊خوزه ارتگایی گاست، جایی می‌گوید: دیگر بازیگر بزرگی باقی نمانده و تنها صدای گروه هم‌آوازان به گوش می‌رسد. در فضای سیاسی جامعۀ امروز ما نیز، دیگر نشان و نشانه‌ای از بازیگر بازی‌ساز و بازی‌گردان بزرگی باقی نمانده، و تنها سر و صدا یا همهمۀ لمپن‌های سیاسی به گوش می‌رسد.

🖊لمپن‌های سیاسی، آن‌گونه که در این نوشتار معنا می‌یابند، آدمیانی هستند که به ظاهر سیاست‌پیشه‌اند، اما، در واقع، فاقد فهم و شعور و تجربۀ سیاسی‌اند. به بیان دیگر، فاقد اصالت حرفه‌ای هستند. تلاش دارند ظاهر خویش را به صورت نخبگان بیارایند، اما پخمگی از سر و روی و سخن و کردارشان می‌بارد.

🖊لمپن‌های سیاسی از جریان علمی و عقلی سیاست بسیار دورند، رفتارشان بیش‌تر به اوباش‌ها و روسپیان و آدمیان بی‌شخصیت و بی‌فرهنگ شبیه است. محصول وضعیت استیصال و تعلیق و ورشکستگی سیاسی هستند. بازی سیاسی را بازیچه‌ای کودکانه بیش نمی‌دانند. فرصت‌طلبی و عوام‌زدگی و توهم‌زدگی سرشت‌نمای آنان است. به اقتضاء به هر محفل و مکتب و مشربی درمی‌آیند و یار غار هر کس و ناکسی می‌شوند.

🔸متن کامل این نوشتار را در لینک زیر بخوانید
mashghenow.com/?p=6122

#محمدرضا_تاجیک #سیاست #مفاهیم

@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

20 Oct, 15:22


در ستایش شقاق | محمدرضا تاجیک

بخشی از یادداشت محمدرضا تاجیک، نظریه‌پرداز و استاد دانشگاه درباره‌ی سیاست وفاق:

ضرورتِ سیاستِ راستین کدامین وفاق است: وفاقی مبتنی بر سوژه‌های دگرآیین یا سوژه‌های خودآیین؟ وفاقی که به یک هستی منبسط و یک جوهر همه، بی‌سر و بی‌پا، آن سر همه، و بی‌گره و صافی همچو آب»، دلالت می‌دهد که در پیکرۀ آن جز کلیتی یگانه و با خود اینهمان، یا «همه در یکی و یکی در همه» مشاهده نمی‌شود، یا وفاقی که متضمن به‌رسمیت‌شناختن «تفارق»، با هدف نمایاندن و رویت‌پذیرکردن تفاوت‌ها و کثرت‌ها در قاعدۀ هرم جامعه، معنا می‌یابد؟

پیتر سجویک، در کتاب مروری بر فلسفۀ اروپایی، می‌نویسد: «جمله‌هایی هستند که نمی‌توانند در چارچوب سبکی خاص، صدای خود را به گوش برسانند. جمله‌هایی از این دست، جمله‌هایی هستند که می‌توان عنوان «قربانی» را به آن‌ها اطلاق کرد.

براساس این دیدگاه، قربانی کسی است که آن‌دسته از قواعد موجدِ سبک، موجب خاموشی‌اش می‌شوند. قربانی، نمی‌تواند علایق خود را توصیف کند، چراکه چنین علایقی در محدودۀ آن سبک خاص به‌رسمیت شناخته نمی‌شوند. در جامعۀ امروز ما، برای پرهیز از جایگزینی آدمیان به‌جای جمله‌های محذوف و قربانی، تنها باید به «وفاق در عین شقاق» یا «دگرآیینی در عین خودآیینی» اندیشید.

تنها آن وفاق که از ترک و فارس و کرد و بلوچ و … – بدون آنکه متعرض تفاوت و تخالف آنان شود – پدید آید، می‌تواند نوعی انتظام در پراکندگی یا نوعی وحدت در کثرت پویا و پایدار ایجاد نماید. اما هر جمله‌ای در بارۀ این‌نوع «وفاق» در جامعۀ امروز ما، توسط وفاقی از نوع دیگر، یا شکلی از پیوستگی و همبستگی تاکتیکی و معطوف به بقا که قدرت می‌کشدش سوی دلخواهش، قربانی می‌شود.

از یک منظر پشت‌شناختی، در پس و پشت آن وفاق که موضوع میل و ارادۀ اصحاب قدرت امروز ماست، نوعی شقاق از جامعۀ مردمان نهفته است: بدین‌معنی که این اصحاب قدرت غافلند از اینکه آن وفاق تاکتیکی و مبتنی بر توزیع ناعادلانه قدرت در بالا، نه تنها لزوما و ضرورتا ره به وفاق میان هویت‌های متکثر اجتماعی، فرهنگی، قومی، جنسی، زبانی و مذهبی نخواهد برد، بلکه دیری نخواهد پایید که از ترک و فارس و تازیان، وفاقی پدید خواهد آمد، که بر عمق و گسترۀ شکاف و شقاق دیرینۀ میان مردم و حکومت خواهد افزود.        

متن کامل یادداشت آقای تاجیک را می‌توانید در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/553526/
@ensafnews

#لینک_گروه_حامیان_سبز_میرحسین
https://t.me/+UqrfwnVQaww1N2Zk

@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

20 Oct, 14:54


یک اسطوره دیگر در فلسطین

یوسفی اشکوری
اشاره: انسان به صورت فردی و یا به ویژه جمعی اسطوره ساز است چرا که بدون اسطوره نمی تواند زندگی کند. البته اساطیر با خرافه و افسانه و اباطیل متفاوت است. آدمیان باید اولا به کارکردهای اسطوره کاملا آگاه باشند و از نقش مثبت آن استفاده کند و ثانیا متوجه باشند که در چنبره انواع خرافه ها گرفتار نشود.
دیروز این خبر انتشار یافت که یحیی سنوار رهبر مقتدر و اسطوره ای سازمان فلسطینی و ضد اشغالگری ها و مظالم رژیم آپارتاید اسرائیل در حملات بی امان ارتش متجاور اسرائیل به خانه ای در غزه ویران کشته شده است. کلیپ کوتاهی نیز از آخرین لحظات سنوار توسط ارتش اسرائیل انتشار یافت. هرچند اسرائیلی ها احتمالا با هدف دیگری دست به این کار زده اند اما شواهد نشان می دهد که حداقل تا اینجای کار کاملا به زیان آنان تمام شده است. خدا خواهد آنجا که کشتی برد! در آن کلیپ دیده می شود که سنوار در حالی که به شدت زخمی است و یک دستش را نیز از دست داده اما تمام توانش را در جسم مجروح و در آستانه مرگش جمع می کند و با دست دیگرش چوبی را به طرف مهاجمان اسرائیلی پرتاب می کند! یعنی آخرین تیر در ترکش هم نثار اشغالگران خواهد شد. احتمالا سنوار با این حرکتش، که روشن نیست چقدر ارادی و آگاهانه بوده، در قاب تاریخ فلسطین معاصر خواهد ماند. او دیگر خود یک اسطوره شده و الهام بخش نسل های دیگر فلسطینی های تحت اشغال و تجاوز خواهد بود.
از دیروز که این کلیپ را دیده ام بارها به یاد بخشی از سخنرانی شریعتی افتادم که در عاشورای سال 49 در تنهایی خانه اش نوشته و بعدتر در شب عاشورا در حسینیه ارشاد تهران خوانده است. تصویری ادیبانه و شاعرانه ای که شریعتی از آخرین لحظات حسین بن علی در عاشورای سال 61 ارائه می دهد، بی شباهت به آخرین لحظات سنوار در مهر 403 در غزه نیست.
من میانه ای با برخی افکار و اعمال حماس و حزب الله لبنان و دیگر اسلامگرایان ندارم و از این رو هرگز در صف آنان نمی ایستم ولی در برابر انواع تجاوزهای اسرائیل نیز کمترین نرمشی نشان نمی دهم. حداقل پایداری آنان در برابر تجاوزات حدود یک قرنه اخیر را ارج می نهم. به ویژه که اغلب زمامداران غربی با رهبری آمریکا در کنار اسرائیل ایستاده و علیه ستمدیگان عمل می کنند و از ترورشان به دست اسرائیلی ها اظهار خوشحالی می کنند. از این رو در اینجا فرازی از حسین وارث آدم شریعتی را با به مناسبت بازنشر می کنم و آن را تقدیم می کنم به تمامی قربانیان غزه و فلسطین؛ بدون این که در پی اسطوره سازی باشم و یا دچار احساسات شده و مرتکب گزافه بشوم. این را هم بگویم نثر شریعتی در این متن یکی از درخشان ترین نمونه های ادبیات پارسی معاصر است.

. . . کویری با خورشیدی کبود و آسمانی به رنگ شرم، صحرایی افق در افق پوشیده از خون و شبحی روییده از دریای سرخ، سینه صحرایی بی کس و در زیر ابر دردبار، شبحی یا مجسمه ای، تندیسی در خون ایستاده، سندانی در زیر ضربه های دشمن و دوست، مجروح، خون آلود، شکسته، خاموش، با دستی بر قبضه شمشیری که با همه تعصبش کوشید تا همچنان نگهش دارد! . . . و دستی دیگر همچنان بلاتکلیف!
نه می جنگند، که با چه؟ نه سخن می گوید، که با که؟ نه می رود، که به کجا؟ نه باز می گردد، که چگونه؟ و نه می نشیند، که: هرگز!
ایستاده است و تمامی تلاشش این که نیفتد!
بر سر رهگذر تاریخ ایستاده و بر هر نسلی که می گذرد، سر راه می گیرد و بر سرش نهیب می زند که: ای بر مرکب های سیاه ننگ، بگریخته از همه صحنه های «شهادت» تاریخ! . . .
ای غایب ها! پوچ ها، پلیدها، در میان شما کسی هست هنوز چهره انسان را به یاد آورد و چشمانی هست که او را بتواند دید و بازشناخت؟
اینان که مرگ را همچون گردن بندی از زیباترین گوهرهای خدا بر گردن آویخته اند، بی مرگان جاودانه اند، تا شاهد آنچه در تاریخ آدمی گذرد، شهید آنچه بر بنی آدم می میرد و می پژمرد و قربانی جلاد می شود!     
شنبه 28 مهر 1403                                                                    
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

20 Oct, 09:28


‍ ‍ ستم‌ستیزی شیعی؛
خیره در مغاک صهیونیسم

محمدمهدی مجاهدی
صهیونیسم آنتی‌تز فاشیسم و نازیسم نیست، نه در دیرینه‌شناسی تاریخی، نه در تبارشناسی نظری.

صهیونیسم که از آغاز جنبشی سکولار و غیرمذهبی بود، روایتی خاص و مهجور از سرگشتی قوم یهود را به خدمت گرفت و از آن سلاحی مرگ‌بار برای سلاخی قربانیان در پیش‌گاه خداوندگار قدرت‌پرستی ساخت، سلاحی که پیش‌تر در کف سرسپردگان فاشیسم و نازیسم پرورده شده بود.

صهیونیسم و نازیسم دو سایه از یک پدیدار اند یا دو شاخه روییده بر یک ریشه، ریشه‌ای مرکب از ضدیت با خرد نقاد و روشن‌گر، اراده‌گرایی، نوستیزی، خودمستثناپنداری، برتری‌جویی قومی و نژادی، آخرالزمان‌گرایی، نظامی‌گری، دیگری‌سازی، دیگری‌ستیزی، دیگری‌سوزی، خود‌حق‌پنداری، ذوب فردیت‌ها در کلیتی تجسدیافته در قالب ابرمرد.

صهیونیسم قرن‌بیستمی بخشی از رنج‌دیدگان و دردکشیدگان هولوکاست و هم‌دلان ایشان را فریفت تا به انگیزه‌ی ستیز با اهریمن به مغاک انسان‌سوزی نازیسم خیره شوند.

خستگان خیره در مغاک آدمی‌سوزیْ روان روشن و ستم‌ستیز خود را به مغاک درباختند و روان تیره و تباه هیولای خیره‌ی مغاک را برگرفتند و دیوخو و خیره‌سر برآمدند و کوره‌های آدم‌سوزی را از خاکستر آرمان‌های سوخته برآوردند. این‌چنین، روانِ پریشان و دیوانه‌ی نازیسم در پیکر صهیونیسم قرن‌بیستمی باززاده شد و آستانه‌ی سده‌ی بیست‌ویکم را مانند آغاز و میانه‌ی سده‌ی بیستم، باز به خون و آتش کشید.

اومبرتو اکو ویژگی‌های سنخ‌نمای فاشیسم را که هم‌زاد و هم‌خون و هم‌خوی نازیسم است، تیزبینانه چنین برشمرده است: کیشِ پرستش بت‌واره‌‌ی سنتِ مسخ‌شده‌، دشمنی با روشن‌گری و نوگرایی، اصالت عمل و ستایش قدرت و توجیه هر وسیله‌ای برای کسب و حفظ و بسط و‌ اعمال قدرت، خیانت دانستن هرگونه نقد و مخالفت، تفاوت‌هراسی، برانگیختن عواطف و احساسات منفیِ طبقه متوسطِ سرخورده و عاصی، وسواسِ توطئه‌اندیشی، دشمن را هم‌زمان قوی و ضعیف شمردن، خیانت‌شماریِ صلح‌طلبی، تحقیر ضعف و ضعفا، آموزش قهرمان‌پروری برای همه، مردسالاری و پرستش جنگ‌افزار، پوپولیسم گزینشی، سطحی‌سازی زبان و ساده‌سازی پیچیدگی‌های واقعیتِ جامعه و سیاست و جنگ در قالب داستان‌سرایی‌ها و روایت‌پردازی‌های عامه‌پسندانه و عوام‌فریبانه.

صهیونیسم در همه‌ی این اوصاف با فاشیسم و نازیسم شریک است و اکنون در شماری از این اوصاف، از شرکای خود با فاصله‌ی بسیار پیش افتاده است.

و نیچه هم‌نوا با دیگر پیامبران ناکام پاد-روشن‌گری هنوز مویه می‌کند:

«آنان که به ستیز با هیولا برمی‌خیزند، به‌هوش باشند مبادا خود هیولا شوند؛ در مغاک که خیره بنگری، مغاک نیز در تو خیره می‌نگرد.»


از سیره و سنت نبوی و علوی و حسنی و حسینی و رضوی که نیاموخته‌اند‌، بلکه برخی از اراده‌گرایان و قدرت‌باوران ما که به مغاکِ تیرگی و تباهی چشم دوخته‌اند، و به ستیز با اژدهای صهیونیسم، گرمی بازار و هویت یافته‌اند، زنهار ناشنیده‌ی نیچه را که نوای اراده‌گرایانه‌اش به گوش ایشان خوش و آشنا ست، به گوش گیرند تا اراده‌گرایانه و‌ بی‌باکانه و دیوپسندانه از کشته شدن نیمی از مردم جهان در پای آرمان آخرالزمانی خود دم نزنند و آن را روا نشمارند و درهای جهنم فاشیسم و نازیسم و صهیونیسم را رو به سوی دامنه‌های تشیع ستم‌ستیز گشوده نخواهند و نهادن این داغ تیره‌ی ننگ را بر گونه‌ی سنت شیعه نپسندند.

۲۹ مهرماه ۱۴۰۳
@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

20 Oct, 09:02


🔰 چرا مردم به آقای پزشکیان رای دادند؟

جواد امام:

🔹️ جناب آقای شفیعیان
جنابعالی خوب است پاسخ دهید
مردم برای چی به آقای پزشکیان رای دادند؟

🔹️ عدم تغییر
تثبیت جبهه پایداری
عدم تغییر رویکردهای سیاسی و امنیتی
عدم رفع فیلترینگ
ادامه تنش در منطقه
ادامه فعالیت گشت ارشاد
ادامه حصر
ادامه سکانداری سیاست داخلی به دست نظامیان
و …
بی توجهی برجریان حامی و ستادهای انتخاباتی
عدم الویت بکارگیری جوانان و حامیان همراه

#صبح_ما
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

20 Oct, 08:51


‼️تنها معاون نزدیک به اصلاح‌طلبان حامی دولت پزشکیان از جمعیت هلال احمر رفت

✍️ به گزارش #اصلاحات_نیوز صبح امروز با هنرنمایی عجیب پیرحسین کولیوند که با انتصاب عجیب «افشار» نزدیک به ستاد جلیلی بجای همسویی با دولت سعی بر امتیاز دهی به جریان پایداری به نظر می‌رسد در جدیدترین اقدام عجیب خود وحید کیانفر معاون پشتیبانی هلال احمر را تغییر داده است!

◀️ وحید کیانفر که در ایام انتخابات حاضر به همکاری با منصوری نشده بود به پاس این اقدام حرفه‌ای حالا به لطف کولیوند ناگهان تغییر کرد!

◀️ یکی از اقدامات کوچک کیانفر در دوران مسئولیت واردات ۹۰۵ دستگاه هایلوکس امدادی و آمبولانس به کشور پس از سالها کمبود آمبولانس بوده است!

◀️ آیا در دولت کسی نباید پیگیر این اقدام عجیب و مساله آمیز کولیوند و دوستانش باشد که با چه منطقی یک معاون اصلاح طلب حامی دولت به صورت ناگهانی حتی با داشتن عملکرد قابل دفاع تغییر کند؟ آیا این خوش خدمتی کولیوند هم برای وفاق است یا نفاق؟
https://t.me/jebheeslahatKB

🔰جامعه مدنی🌈

19 Oct, 19:58


📝📝📝از مردان جنگی کاری برای برون رفت از فاجعه برنمی‌آید

✍🏻 جواد کاشی

خاورمیانه در یکی دو دهه گذشته در خلسه ناشی از «نه جنگ نه صلح» روزگار گذرانید. جنگ یا صلح، پا در واقعیت عینی دارند. اما نه جنگ نه صلح به معنای زندگی در فضای تعلیق است

خاورمیانه به سوی افق تازه‌ای می‌رود. دوران تعلیق و خلسه پایان یافته است: اینک سه چشم‌انداز پیش روی ماست.

چشم‌انداز اول غلبه یکی بر دیگری است. چشم‌انداز دوم جنگ همه جانبه و ویرانی کل منطقه است. اما یک چشم‌انداز سوم هم وجود دارد. بازیگران منطقه با توجه به نقاط قوت و ضعفی که علنی شده، به سمت یک سازش و صلح حرکت کنند.

از مردان جنگی کاری برای برون رفت از فاجعه برنمی‌آید. منطقه نیازمند کسانی است که برون رفت از خلسه تعلیق را با گام نهادن در سرزمین صلح به پایان ببرند.

ادامه مطلب در لینک زیر:
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-23487

@kafaeealirezaa

🔰جامعه مدنی🌈

19 Oct, 19:56


📝📝📝در گفتگو با امتداد مطرح شد؛
واکنش حسین کروبی به اظهارات دبیرکل موتلفه مبنی بر اتمام حصر محصورین/ به جد، این اظهارات خلاف واقع را تکذیب می‌کنم/ حصر همچنان ادامه دارد/ پس از اظهارات اخیر آقای کروبی، اتفاقا شرایط حصر سخت‌تر شده و برخی درخواست‌ها برای ملاقات با ایشان با مخالفت روبرو می‌شود/ این، آقای بادامچیان و دوستان‌‎شان هستند که آرامش نداشته و هر روز منتظر مخالفت‌های جدی از سوی مردمند

✍️امتداد-محمد جعفری: اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، اخیرا در موضعی در خصوص مسئله حصر آقایان میرحسین موسوی، مهدی کروبی و خانم زهرا رهنورد، مدعی پایان این محدودیت‌ها شده و گفت: «الان این‌ها حصـر نیستند. این‌ها را می‌روند می بینند، همه کار می‌کنند. یک دلیل حصر این است که این احتمال داده می‌شد دیگران این‌ها را به قتل برسانند و به پای جمهوری اسلامی بگذارند. حصراین‌ها دیگر تمام شده. آن‌ها دیگر مدت‌هاست که در حصر نیستند. ».

وی همچنین در ادامه نیز، مدعی شده؛ « اشتباه این‌ها این است که به جای اینکه بگذارند این‌ها در این آخر دوران زندگی که  سن رفته بالا ( انشاءلله خداوند عمرشان را طولانی بگرداند، من دنبال فوت کسی نیستم ) بگذارند این‌ها کمی آرام زندگی کنند و بعد هم با آرامش از دنیا بروند مثل آقای مهندس بازرگان.»

در همین رابطه، حسین کروبی، فرزند حجه‌الاسلام مهدی کروبی در گفتگویی با امتداد، ضمن تکذیب اظهارات دبیرکل حزب موتلفه، تاکید داشت: من به جد این اظهارات خلاف واقع را تکذیب می‌کنم. هیچ اتمام حصری صورت نگرفته و حصر، هم درباره مهندس موسوی و هم درباره آقای کروبی همچنان ادامه دارد.

اتفاقا پس از آنکه آقای کروبی عنوان کرد؛ من تا مادامی که مهندس موسوی رفع حصر نشود، خواستار رفع حصر نبوده و آن را نمی‌پذیرم، مسولین مربوطه شرایط حصر را سخت‌تر کردند. حتی برخی اشخاص که چند باری توانسته بودند؛ نزد پدرم بیایند برای ملاقات با مخالفت روبرو شده‌اند. به عبارت دیگر، حصر پس از مصاحبه پدرم، بهتر که نشد هیچ؛ شاهد بدتر شدن وضعیت آن نیز بودیم.

اما درباره اظهارات اخیر دبیرکل موتلفه، لازم هست بگویم بخشی از حاکمیت تصور می‌کند نظام برای اقای کروبی و موسوی ملاطفت نشان داده و محصورین را با غل و زنجیر به سقف آویزان نکردند!

ضمن اینکه در خصوص اظهارات ایشان مبنی بر اینکه؛ محصورین با آرامش دنیا را ترک کنند نیز باید صراحتا بگویم که با کار درست و صحیحی که محصورین در سال ۱۳۸۸ کردند، مطمئن باشید در پیشگاه خدا و مردم در آرامش کامل به سر می‌برند. در واقع این، آقای بادامچیان و دوستان‌‎شان هستند که در این ۱۶ سال آرامش نداشته و هر روز منتظر مخالفت‌های جدی از سوی مردمند.

https://t.me/jebheeslahatKB

1,307

subscribers

366

photos

69

videos